Nedelja, 21.02.2021.

12:00

Srbija se osvetila Švajcarskoj i pobedom završila kvalifikacije

Košarkaši Srbije savladali su Švajcarsku u poslednjem meču kvalifikacija za Evrobasket – 88:81.

Izvor:

Srbija se osvetila Švajcarskoj i pobedom završila kvalifikacije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 3 godine

(Spartacus, 21. februar 2021 15:06)

Alo, bre, šta vi to hoćete? Da ginu u nebitnom meču? Ovde je jedino rezultat bitan. Io je ostvaren.
Igrali su onoliko koliko je potrebno, otaljavali sve vreme, gubili sa 13 i onda zategli i za 5 minuta rešili meč. Odradili rutinski, sa min potoršnje. Ovde su bili sa pola mozga, gurnuti kroz neki prozor, bez priprema i bez trenera. Improvizovali i igrali šablone i na terenu se uigravali.
I Esp i Ger i Fra i Ita se slično provlače.
Zaboravili ste da je Salo uhvatio zadji vagon posledjeg voza za sp, a na ep i Oi išao iz repasaža...

Mihail

pre 3 godine

Za Evropsko, Olimijadu...pleja ako nemamo I nije toliki problem, nemamo boljeg pleja od Jokica, problem su sigurni suteri na povratnu loptu, kao I skocna cetvorka pa I trojka jer smo tu bili najtanji na proslom prvenstvu, lepo se videlo, od Jokare nema skokova u jakim utakmicama.
Petrusev I Kalina obavezno, a ako Beli potseti na stare dane eto medalje...

KIKIRIKI

pre 3 godine

Eto vam Svajcarci! Eto vam za onaj poraz na SP u fudbalu! Dugo sam čekao na priliku da vam vratimo za to, ali sad bih voleo da vas vidim! Uh, što mi je lakše

mozak uplakanog

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)

To je taj bunkeraški "mozak"

Radonja osvajač

pre 3 godine

22

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)
Upravo te Radonja oterao u roming.Ne igrače pravi Partizan:Pejđ,Tomas,Mozli,MMC,Angola,Perkins...a da zadnji je Mića Berić iz vaše škole ostali kupljeni!

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Inače Gruzija je na listi Fiba 36. A Švajcarska je 61.Gruziju pobedismo lako a Švajcarsku jedva. Sa istim igračima ali s dva različita trenera. Pa baš me zanima šta će na tu temu napisati svi oni koji smatraju da je Kokoškov neki podoban trener za našu reprezentaciju. Namerno sam napisao podoban jer ne mora uvek da bude najbolji ali mora da shvati naš stil igre i naše igrače a Milojević to zna bolje. Naravno da smatram da je kokoškov dobar trener...ali?

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мора да су навијачи ФМП - а, којем нико не може да забрани како ће да се зове, сазнали да Кокошков навија за Партизан, чим су се овако расписали и оплели по њему. Никола Јокићу, спреми се...

Shomy

pre 3 godine

Sa dve petice u petorci ne moze se igrati ni protiv Svajcarske, a kamoli protiv jacih ekipa koja igraju brzu kosarku sa puno suteva spolja! Odlican potez je napravljen sa Lukovicem na 4, tacno je popunio odbrambenu rupu koju imali...

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je utakmica iz kategorije,trener dobio utakmicu. Dugo je trazio postavu za Svajcarce Kokoskov tek je sa Lukovicem ubo pravu postavu. Polako prolazi vreme klasicnim peticama tipa Raduljica ,Boban Marjanovic,Kuzmic. Dolazi vreme pokretljivih i skocnih poput Petruseva ne mora ni da budu preko 210 ,Nas problem ce biti malo slabiji bekovi i nizi igraci. Videli ste danas Jaramaza koji je prodoran ali ima sut ispod 30% sto je slabo.Rebic ,Peno ,Abramovic nisu losi ali nisu svetskki vrh.Teodosic je u godinama i na zalasku karijere. Moramo da stvorimo dobrog BEKA,PLEJMEKERA to nam nedostaje da bi pobedili npr Argentinu sa Kampacom,

Jao, komentara...

pre 3 godine

Šta se dešava sa Karamazov, on je toliko lošiji igrač u odnosu na igre od pre dve godine da je to neverovatno.
(MILOJKO, 21. februar 2021 14:11)

Kod Dostojevskog je igrao odlično. Šta li mu se u međuvremenu dogodilo, pojma nemam.

Millennium

pre 3 godine

Logično je da Milojević bolje poznaje igrače iz Aba lige i domaćeg prvenstva. Ali ti igrači neće igrati na evropskom. Tu dolaze iz NBA i El a njih ipak Kokoškov zna bolje. I na kraju, treba sačekati da nam tim bude u punom sastavu pa da vidimo šta Kokoškov zna.

Gde ja živim

pre 3 godine

Porodismo ovu pobedu. Uffffff!!! 30 minuta neverovatno niske energije u oba pravca, melanholija, potpuno nezalaganje i samo čekanje da Švajcarci sami sebe pobede. To se neće desiti. Mora da se zna čiji dres se nosi. Oni ljudi znaju protiv koga igraju, znaju šta znači pobeda protiv nas, opustili se i igraju svoje. Jeste prvenstvo obezbeđeno, ali neke stvari mora da se znaju. Mora da se pokaže želja, borbenost, da se nametneš kao pouzdana opcija kada postoji šansa da igraš. Razumem i da ti pozicija nije sigurna za prvenstvo, ima boljih, došao si da igraš u nevreme, ali brate kao sportista moraš da grizeš za pobedu uvek i svuda.

Petrušev dobar, jako dobar. Odradio sve što je trebalo i bilo do njega. Ovu utakmicu je po meni ipak dobio Luković. Uneo čovek više energije i želje nego nekoliko njih za celu utakmicu. Svaka čast. I Rebron sa 2 trojke u odsudnom trenutku.

Radulja brate, hvala ti za sve, za dve medalje koje si muški odradio, ali ovo što ti radiš u napadu više nije za ozbiljan nivo. Stivena Kinga pod mišku, sedi i čitaj i gledaj basket. U odbrani još i nekako pošto ga masa nije napustila, ali napad baš kilavo.

Čestitke za pobedu, ali moralo je bolje. Ajmo sad na to prvenstvo pa šta bude. NAPRED SRBIJA.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Neverovatno je ko sve ovde piše komentare. Nije problem u igračima i to se videlo protiv Gruzije. Ovaj Kokoškov je najveći problem a to će pokazati vreme. Dejan Milojević mnogo bolje poznaje mentalitet naših igrača kao i sistem takmičenja u domaćoj, regionalnoj i Evropskoj ligi. Nije ovo NBA i kvalifikacije su za Evropsko prvenstvo gde će sve reprezentacije biti nezgodne kao Švajcarska. Neke jače a neke slabije. Zato nam treba pristup igri koji je postavio Dejan.

Vujosevic iz rominga

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....

Spartacus

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota! 
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06) 
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!
(Dosta vise!, 21. februar 2021 14:31)


Sramota je upravo zbog te borbe koju pominješ me zbog rezultata. Niko da skoči u napadu u odbrani, volje za odbranom nigde, ali nigde. Pune nas iz svih pozicija, kada omaše skoče i daju koš. Baš zato što su klinci i nemaju šansu da igraju za reprezentaciju, sada treba da izginu. Dakle ne proziva se rezultat, već samo zalaganje, koje je u prve tri četvrtine bilo sramno. Znači kad igraš za reprezentaciju treba da izgineš, pa i da si 10ti tim.

mcvc

pre 3 godine

Dobro je ovo sve ispalo, sa neuigranim (prakticno) rezervnim timom ostvarili smo 2 pobede, i to je ono sto je nabitnije (i plasirali se na EP). Nece jos dugo vremena biti dogovora izmedju Evrolige i FIBE i ovakve stresne kvalfiikacije ce biti za sva sledeca velika takmicenja (osim Olimpijade).

Bitno je da se u domacim takmicenjima smanji broj stranaca iobezbedi se vise prostora mladim igracima. Zasto Marko Lukovic mora da igra u Splitu? Zaboravimo za trenutak klubaska prepucavanja; dobar primer je utakmica Zvezda-Zenit od pre neki dan kada se videlo da se i sa samo jednim strancem u timu se moze napraviti dobar rezultat - mi imamo talenat, samo se mora obezbediti prava sansa da se taj talenat razvija u nasoj sredini (a to je nesto sto nam fali vec 10-tak godina)

BogiBomb

pre 3 godine

Kokoškov je užasan trener. Dobio je otkaz posle godinu dana u Sunsima, uskoro će i u Feneru. Ostaje mu da digne spomenik srpskoj košarci.

Smeh

pre 3 godine

Zahvaliti se Raduljici na svemu i posle treće četvrtine ga otpratiti na aerodrom. Kao da gledaš nekog veterana koji je došao da se malo istrči na terenu. Ni ostali nisu mnogo bolji. Tužno je to da igračima pružiš šansu da nose dres reprezentacije, da se pokažu a oni se ponašaju na terenu kao fudbaleri. Posle ove utakmice jedino Petruševu dati poziv za sledeće okupljanje reprezentacije jer ostali svojim stavom na terenu ne zaslužuju isti ma kako god igrali u narednom periodu. Neverovatno ko sve igra za našu reprezentaciju.

BMX

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd

Dr Hitch

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.
(Goks, 21. februar 2021 14:20)
Priznajem da nisam video, ali posle ovog što si rekao...i dalje to ne vidim.

Johny

pre 3 godine

Ja ne znam šta ovi ovde očekuju od C tima. Jedino Petrušev koji nešto znači. Ovo ostalo kada bi bili ekipa borili bi se za opstanak u ABA ligi. Mučila se Španija, Francuska, Italija, Litvanija. Komšije izgubili od Holandije. FIBA Evropa je uništila košarku. Dozvolili su privatniku koji je sposoban da napravi svoju ligu. Veliki timovi su muku mučili da sastave ekipu. Sudijski kadar katastrofa.

Realan

pre 3 godine

Švajcarci su ipak civilizovana zemlja, za razliku od naše! Tamo se makar politika ne meša u sport! Zato su bolji od nas i u fudbalu, a i u rukometu, dok nije došao Toni!

Fox

pre 3 godine

Place mi se od Rebica, decko je tuga i vise stete napravi nego koristi. Sut mu je na nivou ciglara, a Andjusic da ne pogodi nekad trojku isto bi bio za plakanje. Decko komtru ne ume da zavrsi i polozi, a i da pogodi dva bacanja. Pik sa centrom i bacanjrle istom u noge je na nivou plejeva iz osnovne skole. Svajcarska samo nas dobija, nijednu drugu reprezentaciju ne mogu dobiti. Sramota da gubimo od njih na poluvremenu sa bilo kojim timom.

Srx

pre 3 godine

Pusti Milojevica da dobije ovo, ti si bre presmesan trener...Niko ti odbranu ne igra...Manekenisu ti se pojedini igraci...Dosli da se sprdaju...

spock

pre 3 godine

Daj bre koja nezainteresovanost igrača? Pa pre par dana su pokidali kad je najvažnije. Ovo je samo loša, očajna, priprema utakmice, a od koga to zavisi? Čovek ima ogroman problem sa ekipama koje igraju napad 10 sekundi.

Dosta vise!

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota!
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06)
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!

spock

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd
(BMX, 21. februar 2021 14:24)

Brate ko neće za Srbiju da da 110% svojih mogućnosti, pa makar i u nebitnoj utakmici, taj ne sme da obuče sveti dres.

analiza

pre 3 godine

Sad malo o meču. Lepo dole neko napisa da mu deluje da Miloje bolje poznaje igrače od Kokoskova, što jeste tačno. Bez obzira na obezbeđeno prvenstvo, meni bi se Andjusuc i Raduljica vraćali peške kući. I Kokoskov s njima. Svajc samo za 3 sutiraju I ti I'm dozvoljava. Andjusuc je rupa u prostoru a misli da je igrači a, nekako je remetilacki faktor. Nabedena veličina,štetočina obična. Raduljica bi trebao da pojede centre Sv u reketu, a on ne može ni da skoči. Odavde dalje mogu samo par njih, Petrusev, delom Jaramaz,Rebic se trudi, Avramovic isto, ostalo da bude rezerva na treninzima.Raduljica nena mesto u prvom timu i tačka. Neozbiljan je.

Goks

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.

Gladn_Bisfaces

pre 3 godine

Petrušev & Avramović, otkrovenja za uži spisak za OI. Anđušić & Raduljica kandidati za širi spisak.

Do pobede, BRSIJA!!! ?

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, svako sa dve funkcionalne moždane ćelije i tri odgledane košarkaške utakmice bi video da Raduljica igra neki drugi sport. Ko li njega drži u igri nije mi jasno. I Rebić bi bio korisniji kao centar.

Burduš

pre 3 godine

Toliko nezainteresovanosti da ja nemam reči. Muka mi je uopšte da gledam. I to ima 20 i kusur godina? Neka ih je sramota tih godina.

Vlad

pre 3 godine

Lepo je Dule Raduljica procenio. Totalni amater i on i Rebic, imama utisak da Koskoskov ne poznaje ove igrace, bolje da je Miloje vodio. Ovo je sramota

мало запажање

pre 3 godine

Не могу да схватим да млади играчи који добију ретку прилику да играју за репрезентацију, не раде ништа да је искористе. Неодговорно, неозбиљно, индолентно, без воље и жеље, без енергије.
А што се тиче Кокошкова. Не доводим његово кошаркашко знање и стручност у питање, али његова харизма, личност, хемија не одговара нашем кошаркашком менталитету. Исти играчи данас и у петак, али игра и однос према игри небо и земља. Било је много више воље, жеље, енергије и одговорности на терену под диригентском палицом Милојевића.

Mareje care sad je startuj

pre 3 godine

Petrusev ovde jedini bas iskace. Od ostalih njih par moze da se izbori za siri spisak eventualno. Ali Rebron je najgotivniji lik u ovoj ekipi.

Dosta vise!

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota!
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06)
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!

Mareje care sad je startuj

pre 3 godine

Petrusev ovde jedini bas iskace. Od ostalih njih par moze da se izbori za siri spisak eventualno. Ali Rebron je najgotivniji lik u ovoj ekipi.

Jao, komentara...

pre 3 godine

Šta se dešava sa Karamazov, on je toliko lošiji igrač u odnosu na igre od pre dve godine da je to neverovatno.
(MILOJKO, 21. februar 2021 14:11)

Kod Dostojevskog je igrao odlično. Šta li mu se u međuvremenu dogodilo, pojma nemam.

мало запажање

pre 3 godine

Не могу да схватим да млади играчи који добију ретку прилику да играју за репрезентацију, не раде ништа да је искористе. Неодговорно, неозбиљно, индолентно, без воље и жеље, без енергије.
А што се тиче Кокошкова. Не доводим његово кошаркашко знање и стручност у питање, али његова харизма, личност, хемија не одговара нашем кошаркашком менталитету. Исти играчи данас и у петак, али игра и однос према игри небо и земља. Било је много више воље, жеље, енергије и одговорности на терену под диригентском палицом Милојевића.

Millennium

pre 3 godine

Logično je da Milojević bolje poznaje igrače iz Aba lige i domaćeg prvenstva. Ali ti igrači neće igrati na evropskom. Tu dolaze iz NBA i El a njih ipak Kokoškov zna bolje. I na kraju, treba sačekati da nam tim bude u punom sastavu pa da vidimo šta Kokoškov zna.

mcvc

pre 3 godine

Dobro je ovo sve ispalo, sa neuigranim (prakticno) rezervnim timom ostvarili smo 2 pobede, i to je ono sto je nabitnije (i plasirali se na EP). Nece jos dugo vremena biti dogovora izmedju Evrolige i FIBE i ovakve stresne kvalfiikacije ce biti za sva sledeca velika takmicenja (osim Olimpijade).

Bitno je da se u domacim takmicenjima smanji broj stranaca iobezbedi se vise prostora mladim igracima. Zasto Marko Lukovic mora da igra u Splitu? Zaboravimo za trenutak klubaska prepucavanja; dobar primer je utakmica Zvezda-Zenit od pre neki dan kada se videlo da se i sa samo jednim strancem u timu se moze napraviti dobar rezultat - mi imamo talenat, samo se mora obezbediti prava sansa da se taj talenat razvija u nasoj sredini (a to je nesto sto nam fali vec 10-tak godina)

BMX

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd

Shomy

pre 3 godine

Sa dve petice u petorci ne moze se igrati ni protiv Svajcarske, a kamoli protiv jacih ekipa koja igraju brzu kosarku sa puno suteva spolja! Odlican potez je napravljen sa Lukovicem na 4, tacno je popunio odbrambenu rupu koju imali...

Radonja osvajač

pre 3 godine

22

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)
Upravo te Radonja oterao u roming.Ne igrače pravi Partizan:Pejđ,Tomas,Mozli,MMC,Angola,Perkins...a da zadnji je Mića Berić iz vaše škole ostali kupljeni!

mozak uplakanog

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)

To je taj bunkeraški "mozak"

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je utakmica iz kategorije,trener dobio utakmicu. Dugo je trazio postavu za Svajcarce Kokoskov tek je sa Lukovicem ubo pravu postavu. Polako prolazi vreme klasicnim peticama tipa Raduljica ,Boban Marjanovic,Kuzmic. Dolazi vreme pokretljivih i skocnih poput Petruseva ne mora ni da budu preko 210 ,Nas problem ce biti malo slabiji bekovi i nizi igraci. Videli ste danas Jaramaza koji je prodoran ali ima sut ispod 30% sto je slabo.Rebic ,Peno ,Abramovic nisu losi ali nisu svetskki vrh.Teodosic je u godinama i na zalasku karijere. Moramo da stvorimo dobrog BEKA,PLEJMEKERA to nam nedostaje da bi pobedili npr Argentinu sa Kampacom,

Burduš

pre 3 godine

Toliko nezainteresovanosti da ja nemam reči. Muka mi je uopšte da gledam. I to ima 20 i kusur godina? Neka ih je sramota tih godina.

SrbEUin

pre 3 godine

(Spartacus, 21. februar 2021 15:06)

Alo, bre, šta vi to hoćete? Da ginu u nebitnom meču? Ovde je jedino rezultat bitan. Io je ostvaren.
Igrali su onoliko koliko je potrebno, otaljavali sve vreme, gubili sa 13 i onda zategli i za 5 minuta rešili meč. Odradili rutinski, sa min potoršnje. Ovde su bili sa pola mozga, gurnuti kroz neki prozor, bez priprema i bez trenera. Improvizovali i igrali šablone i na terenu se uigravali.
I Esp i Ger i Fra i Ita se slično provlače.
Zaboravili ste da je Salo uhvatio zadji vagon posledjeg voza za sp, a na ep i Oi išao iz repasaža...

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, svako sa dve funkcionalne moždane ćelije i tri odgledane košarkaške utakmice bi video da Raduljica igra neki drugi sport. Ko li njega drži u igri nije mi jasno. I Rebić bi bio korisniji kao centar.

Vlad

pre 3 godine

Lepo je Dule Raduljica procenio. Totalni amater i on i Rebic, imama utisak da Koskoskov ne poznaje ove igrace, bolje da je Miloje vodio. Ovo je sramota

Gde ja živim

pre 3 godine

Porodismo ovu pobedu. Uffffff!!! 30 minuta neverovatno niske energije u oba pravca, melanholija, potpuno nezalaganje i samo čekanje da Švajcarci sami sebe pobede. To se neće desiti. Mora da se zna čiji dres se nosi. Oni ljudi znaju protiv koga igraju, znaju šta znači pobeda protiv nas, opustili se i igraju svoje. Jeste prvenstvo obezbeđeno, ali neke stvari mora da se znaju. Mora da se pokaže želja, borbenost, da se nametneš kao pouzdana opcija kada postoji šansa da igraš. Razumem i da ti pozicija nije sigurna za prvenstvo, ima boljih, došao si da igraš u nevreme, ali brate kao sportista moraš da grizeš za pobedu uvek i svuda.

Petrušev dobar, jako dobar. Odradio sve što je trebalo i bilo do njega. Ovu utakmicu je po meni ipak dobio Luković. Uneo čovek više energije i želje nego nekoliko njih za celu utakmicu. Svaka čast. I Rebron sa 2 trojke u odsudnom trenutku.

Radulja brate, hvala ti za sve, za dve medalje koje si muški odradio, ali ovo što ti radiš u napadu više nije za ozbiljan nivo. Stivena Kinga pod mišku, sedi i čitaj i gledaj basket. U odbrani još i nekako pošto ga masa nije napustila, ali napad baš kilavo.

Čestitke za pobedu, ali moralo je bolje. Ajmo sad na to prvenstvo pa šta bude. NAPRED SRBIJA.

Mihail

pre 3 godine

Za Evropsko, Olimijadu...pleja ako nemamo I nije toliki problem, nemamo boljeg pleja od Jokica, problem su sigurni suteri na povratnu loptu, kao I skocna cetvorka pa I trojka jer smo tu bili najtanji na proslom prvenstvu, lepo se videlo, od Jokare nema skokova u jakim utakmicama.
Petrusev I Kalina obavezno, a ako Beli potseti na stare dane eto medalje...

Smeh

pre 3 godine

Zahvaliti se Raduljici na svemu i posle treće četvrtine ga otpratiti na aerodrom. Kao da gledaš nekog veterana koji je došao da se malo istrči na terenu. Ni ostali nisu mnogo bolji. Tužno je to da igračima pružiš šansu da nose dres reprezentacije, da se pokažu a oni se ponašaju na terenu kao fudbaleri. Posle ove utakmice jedino Petruševu dati poziv za sledeće okupljanje reprezentacije jer ostali svojim stavom na terenu ne zaslužuju isti ma kako god igrali u narednom periodu. Neverovatno ko sve igra za našu reprezentaciju.

Johny

pre 3 godine

Ja ne znam šta ovi ovde očekuju od C tima. Jedino Petrušev koji nešto znači. Ovo ostalo kada bi bili ekipa borili bi se za opstanak u ABA ligi. Mučila se Španija, Francuska, Italija, Litvanija. Komšije izgubili od Holandije. FIBA Evropa je uništila košarku. Dozvolili su privatniku koji je sposoban da napravi svoju ligu. Veliki timovi su muku mučili da sastave ekipu. Sudijski kadar katastrofa.

Fox

pre 3 godine

Place mi se od Rebica, decko je tuga i vise stete napravi nego koristi. Sut mu je na nivou ciglara, a Andjusic da ne pogodi nekad trojku isto bi bio za plakanje. Decko komtru ne ume da zavrsi i polozi, a i da pogodi dva bacanja. Pik sa centrom i bacanjrle istom u noge je na nivou plejeva iz osnovne skole. Svajcarska samo nas dobija, nijednu drugu reprezentaciju ne mogu dobiti. Sramota da gubimo od njih na poluvremenu sa bilo kojim timom.

analiza

pre 3 godine

Sad malo o meču. Lepo dole neko napisa da mu deluje da Miloje bolje poznaje igrače od Kokoskova, što jeste tačno. Bez obzira na obezbeđeno prvenstvo, meni bi se Andjusuc i Raduljica vraćali peške kući. I Kokoskov s njima. Svajc samo za 3 sutiraju I ti I'm dozvoljava. Andjusuc je rupa u prostoru a misli da je igrači a, nekako je remetilacki faktor. Nabedena veličina,štetočina obična. Raduljica bi trebao da pojede centre Sv u reketu, a on ne može ni da skoči. Odavde dalje mogu samo par njih, Petrusev, delom Jaramaz,Rebic se trudi, Avramovic isto, ostalo da bude rezerva na treninzima.Raduljica nena mesto u prvom timu i tačka. Neozbiljan je.

Dr Hitch

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.
(Goks, 21. februar 2021 14:20)
Priznajem da nisam video, ali posle ovog što si rekao...i dalje to ne vidim.

spock

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd
(BMX, 21. februar 2021 14:24)

Brate ko neće za Srbiju da da 110% svojih mogućnosti, pa makar i u nebitnoj utakmici, taj ne sme da obuče sveti dres.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Inače Gruzija je na listi Fiba 36. A Švajcarska je 61.Gruziju pobedismo lako a Švajcarsku jedva. Sa istim igračima ali s dva različita trenera. Pa baš me zanima šta će na tu temu napisati svi oni koji smatraju da je Kokoškov neki podoban trener za našu reprezentaciju. Namerno sam napisao podoban jer ne mora uvek da bude najbolji ali mora da shvati naš stil igre i naše igrače a Milojević to zna bolje. Naravno da smatram da je kokoškov dobar trener...ali?

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Neverovatno je ko sve ovde piše komentare. Nije problem u igračima i to se videlo protiv Gruzije. Ovaj Kokoškov je najveći problem a to će pokazati vreme. Dejan Milojević mnogo bolje poznaje mentalitet naših igrača kao i sistem takmičenja u domaćoj, regionalnoj i Evropskoj ligi. Nije ovo NBA i kvalifikacije su za Evropsko prvenstvo gde će sve reprezentacije biti nezgodne kao Švajcarska. Neke jače a neke slabije. Zato nam treba pristup igri koji je postavio Dejan.

Spartacus

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota! 
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06) 
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!
(Dosta vise!, 21. februar 2021 14:31)


Sramota je upravo zbog te borbe koju pominješ me zbog rezultata. Niko da skoči u napadu u odbrani, volje za odbranom nigde, ali nigde. Pune nas iz svih pozicija, kada omaše skoče i daju koš. Baš zato što su klinci i nemaju šansu da igraju za reprezentaciju, sada treba da izginu. Dakle ne proziva se rezultat, već samo zalaganje, koje je u prve tri četvrtine bilo sramno. Znači kad igraš za reprezentaciju treba da izgineš, pa i da si 10ti tim.

Gladn_Bisfaces

pre 3 godine

Petrušev & Avramović, otkrovenja za uži spisak za OI. Anđušić & Raduljica kandidati za širi spisak.

Do pobede, BRSIJA!!! ?

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мора да су навијачи ФМП - а, којем нико не може да забрани како ће да се зове, сазнали да Кокошков навија за Партизан, чим су се овако расписали и оплели по њему. Никола Јокићу, спреми се...

KIKIRIKI

pre 3 godine

Eto vam Svajcarci! Eto vam za onaj poraz na SP u fudbalu! Dugo sam čekao na priliku da vam vratimo za to, ali sad bih voleo da vas vidim! Uh, što mi je lakše

BogiBomb

pre 3 godine

Kokoškov je užasan trener. Dobio je otkaz posle godinu dana u Sunsima, uskoro će i u Feneru. Ostaje mu da digne spomenik srpskoj košarci.

Srx

pre 3 godine

Pusti Milojevica da dobije ovo, ti si bre presmesan trener...Niko ti odbranu ne igra...Manekenisu ti se pojedini igraci...Dosli da se sprdaju...

Vujosevic iz rominga

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....

Goks

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.

spock

pre 3 godine

Daj bre koja nezainteresovanost igrača? Pa pre par dana su pokidali kad je najvažnije. Ovo je samo loša, očajna, priprema utakmice, a od koga to zavisi? Čovek ima ogroman problem sa ekipama koje igraju napad 10 sekundi.

Realan

pre 3 godine

Švajcarci su ipak civilizovana zemlja, za razliku od naše! Tamo se makar politika ne meša u sport! Zato su bolji od nas i u fudbalu, a i u rukometu, dok nije došao Toni!

BogiBomb

pre 3 godine

Kokoškov je užasan trener. Dobio je otkaz posle godinu dana u Sunsima, uskoro će i u Feneru. Ostaje mu da digne spomenik srpskoj košarci.

Goks

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Neverovatno je ko sve ovde piše komentare. Nije problem u igračima i to se videlo protiv Gruzije. Ovaj Kokoškov je najveći problem a to će pokazati vreme. Dejan Milojević mnogo bolje poznaje mentalitet naših igrača kao i sistem takmičenja u domaćoj, regionalnoj i Evropskoj ligi. Nije ovo NBA i kvalifikacije su za Evropsko prvenstvo gde će sve reprezentacije biti nezgodne kao Švajcarska. Neke jače a neke slabije. Zato nam treba pristup igri koji je postavio Dejan.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

Inače Gruzija je na listi Fiba 36. A Švajcarska je 61.Gruziju pobedismo lako a Švajcarsku jedva. Sa istim igračima ali s dva različita trenera. Pa baš me zanima šta će na tu temu napisati svi oni koji smatraju da je Kokoškov neki podoban trener za našu reprezentaciju. Namerno sam napisao podoban jer ne mora uvek da bude najbolji ali mora da shvati naš stil igre i naše igrače a Milojević to zna bolje. Naravno da smatram da je kokoškov dobar trener...ali?

Realan

pre 3 godine

Švajcarci su ipak civilizovana zemlja, za razliku od naše! Tamo se makar politika ne meša u sport! Zato su bolji od nas i u fudbalu, a i u rukometu, dok nije došao Toni!

Smeh

pre 3 godine

Zahvaliti se Raduljici na svemu i posle treće četvrtine ga otpratiti na aerodrom. Kao da gledaš nekog veterana koji je došao da se malo istrči na terenu. Ni ostali nisu mnogo bolji. Tužno je to da igračima pružiš šansu da nose dres reprezentacije, da se pokažu a oni se ponašaju na terenu kao fudbaleri. Posle ove utakmice jedino Petruševu dati poziv za sledeće okupljanje reprezentacije jer ostali svojim stavom na terenu ne zaslužuju isti ma kako god igrali u narednom periodu. Neverovatno ko sve igra za našu reprezentaciju.

Vujosevic iz rominga

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Мора да су навијачи ФМП - а, којем нико не може да забрани како ће да се зове, сазнали да Кокошков навија за Партизан, чим су се овако расписали и оплели по њему. Никола Јокићу, спреми се...

analiza

pre 3 godine

Sad malo o meču. Lepo dole neko napisa da mu deluje da Miloje bolje poznaje igrače od Kokoskova, što jeste tačno. Bez obzira na obezbeđeno prvenstvo, meni bi se Andjusuc i Raduljica vraćali peške kući. I Kokoskov s njima. Svajc samo za 3 sutiraju I ti I'm dozvoljava. Andjusuc je rupa u prostoru a misli da je igrači a, nekako je remetilacki faktor. Nabedena veličina,štetočina obična. Raduljica bi trebao da pojede centre Sv u reketu, a on ne može ni da skoči. Odavde dalje mogu samo par njih, Petrusev, delom Jaramaz,Rebic se trudi, Avramovic isto, ostalo da bude rezerva na treninzima.Raduljica nena mesto u prvom timu i tačka. Neozbiljan je.

Srx

pre 3 godine

Pusti Milojevica da dobije ovo, ti si bre presmesan trener...Niko ti odbranu ne igra...Manekenisu ti se pojedini igraci...Dosli da se sprdaju...

Gladn_Bisfaces

pre 3 godine

Petrušev & Avramović, otkrovenja za uži spisak za OI. Anđušić & Raduljica kandidati za širi spisak.

Do pobede, BRSIJA!!! ?

Fox

pre 3 godine

Place mi se od Rebica, decko je tuga i vise stete napravi nego koristi. Sut mu je na nivou ciglara, a Andjusic da ne pogodi nekad trojku isto bi bio za plakanje. Decko komtru ne ume da zavrsi i polozi, a i da pogodi dva bacanja. Pik sa centrom i bacanjrle istom u noge je na nivou plejeva iz osnovne skole. Svajcarska samo nas dobija, nijednu drugu reprezentaciju ne mogu dobiti. Sramota da gubimo od njih na poluvremenu sa bilo kojim timom.

KIKIRIKI

pre 3 godine

Eto vam Svajcarci! Eto vam za onaj poraz na SP u fudbalu! Dugo sam čekao na priliku da vam vratimo za to, ali sad bih voleo da vas vidim! Uh, što mi je lakše

spock

pre 3 godine

Daj bre koja nezainteresovanost igrača? Pa pre par dana su pokidali kad je najvažnije. Ovo je samo loša, očajna, priprema utakmice, a od koga to zavisi? Čovek ima ogroman problem sa ekipama koje igraju napad 10 sekundi.

Dosta vise!

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota!
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06)
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!

мало запажање

pre 3 godine

Не могу да схватим да млади играчи који добију ретку прилику да играју за репрезентацију, не раде ништа да је искористе. Неодговорно, неозбиљно, индолентно, без воље и жеље, без енергије.
А што се тиче Кокошкова. Не доводим његово кошаркашко знање и стручност у питање, али његова харизма, личност, хемија не одговара нашем кошаркашком менталитету. Исти играчи данас и у петак, али игра и однос према игри небо и земља. Било је много више воље, жеље, енергије и одговорности на терену под диригентском палицом Милојевића.

Vlad

pre 3 godine

Lepo je Dule Raduljica procenio. Totalni amater i on i Rebic, imama utisak da Koskoskov ne poznaje ove igrace, bolje da je Miloje vodio. Ovo je sramota

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je utakmica iz kategorije,trener dobio utakmicu. Dugo je trazio postavu za Svajcarce Kokoskov tek je sa Lukovicem ubo pravu postavu. Polako prolazi vreme klasicnim peticama tipa Raduljica ,Boban Marjanovic,Kuzmic. Dolazi vreme pokretljivih i skocnih poput Petruseva ne mora ni da budu preko 210 ,Nas problem ce biti malo slabiji bekovi i nizi igraci. Videli ste danas Jaramaza koji je prodoran ali ima sut ispod 30% sto je slabo.Rebic ,Peno ,Abramovic nisu losi ali nisu svetskki vrh.Teodosic je u godinama i na zalasku karijere. Moramo da stvorimo dobrog BEKA,PLEJMEKERA to nam nedostaje da bi pobedili npr Argentinu sa Kampacom,

Radonja osvajač

pre 3 godine

22

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)
Upravo te Radonja oterao u roming.Ne igrače pravi Partizan:Pejđ,Tomas,Mozli,MMC,Angola,Perkins...a da zadnji je Mića Berić iz vaše škole ostali kupljeni!

Spartacus

pre 3 godine

Sramota kako igraju, sramota! 
(Spartacus, 21. februar 2021 14:06) 
@Sta sramota covecem igra nam peti tim, i opet egal mec,da smo npr u fudbal pola od ovo sto jesmo u Kosarku gde bi nam bio kraj, sa druge strane ni jedan od ovih momaka nece ni igrati ako se kvalifikujemo i opet ginu na teren, jos se nadje neko od vas da ih proziva!Sramota kakav smo narod postali da se delimo oko bas bas svake stavke!
(Dosta vise!, 21. februar 2021 14:31)


Sramota je upravo zbog te borbe koju pominješ me zbog rezultata. Niko da skoči u napadu u odbrani, volje za odbranom nigde, ali nigde. Pune nas iz svih pozicija, kada omaše skoče i daju koš. Baš zato što su klinci i nemaju šansu da igraju za reprezentaciju, sada treba da izginu. Dakle ne proziva se rezultat, već samo zalaganje, koje je u prve tri četvrtine bilo sramno. Znači kad igraš za reprezentaciju treba da izgineš, pa i da si 10ti tim.

mozak uplakanog

pre 3 godine

Svaka cast, pobedjena je velesila Svajcarska... Bice jos bolje kad nam Radonja za koju godinu stvori novog Lojda, Hola, Brajanta, Noka, Volden ima drzavljanstvo, ma divota.. Samo napred Srbijoooo....
(Vujosevic iz rominga, 21. februar 2021 15:02)

To je taj bunkeraški "mozak"

BMX

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd

Dr Hitch

pre 3 godine

Sa Kokoškovim na klupi, Srbija bi i sa Jokićem, Bogdanom, Bjelicom, Teodosićem, protiv ŠVAJCARSKE isto prošla. On nije prevara, on je više od toga, rodjaci. Znam da to ne vidite....šta da se radi.
(Goks, 21. februar 2021 14:20)
Priznajem da nisam video, ali posle ovog što si rekao...i dalje to ne vidim.

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, svako sa dve funkcionalne moždane ćelije i tri odgledane košarkaške utakmice bi video da Raduljica igra neki drugi sport. Ko li njega drži u igri nije mi jasno. I Rebić bi bio korisniji kao centar.

Mihail

pre 3 godine

Za Evropsko, Olimijadu...pleja ako nemamo I nije toliki problem, nemamo boljeg pleja od Jokica, problem su sigurni suteri na povratnu loptu, kao I skocna cetvorka pa I trojka jer smo tu bili najtanji na proslom prvenstvu, lepo se videlo, od Jokare nema skokova u jakim utakmicama.
Petrusev I Kalina obavezno, a ako Beli potseti na stare dane eto medalje...

Burduš

pre 3 godine

Toliko nezainteresovanosti da ja nemam reči. Muka mi je uopšte da gledam. I to ima 20 i kusur godina? Neka ih je sramota tih godina.

spock

pre 3 godine

Pre no sto popljujete nase momke koji su nam obezbedili EP, sta sad treba da se kidaju i da se nedaj Boze neko povredi da bi sta, mi se osvetili nekoj svajcarskoj koji igraju prepaljeno samo protiv nas, izmedju ostalog i pola njihovog tima je nase tako da bi smo ionako sami sebe pobedili xdd
(BMX, 21. februar 2021 14:24)

Brate ko neće za Srbiju da da 110% svojih mogućnosti, pa makar i u nebitnoj utakmici, taj ne sme da obuče sveti dres.

Johny

pre 3 godine

Ja ne znam šta ovi ovde očekuju od C tima. Jedino Petrušev koji nešto znači. Ovo ostalo kada bi bili ekipa borili bi se za opstanak u ABA ligi. Mučila se Španija, Francuska, Italija, Litvanija. Komšije izgubili od Holandije. FIBA Evropa je uništila košarku. Dozvolili su privatniku koji je sposoban da napravi svoju ligu. Veliki timovi su muku mučili da sastave ekipu. Sudijski kadar katastrofa.

Mareje care sad je startuj

pre 3 godine

Petrusev ovde jedini bas iskace. Od ostalih njih par moze da se izbori za siri spisak eventualno. Ali Rebron je najgotivniji lik u ovoj ekipi.

Shomy

pre 3 godine

Sa dve petice u petorci ne moze se igrati ni protiv Svajcarske, a kamoli protiv jacih ekipa koja igraju brzu kosarku sa puno suteva spolja! Odlican potez je napravljen sa Lukovicem na 4, tacno je popunio odbrambenu rupu koju imali...

mcvc

pre 3 godine

Dobro je ovo sve ispalo, sa neuigranim (prakticno) rezervnim timom ostvarili smo 2 pobede, i to je ono sto je nabitnije (i plasirali se na EP). Nece jos dugo vremena biti dogovora izmedju Evrolige i FIBE i ovakve stresne kvalfiikacije ce biti za sva sledeca velika takmicenja (osim Olimpijade).

Bitno je da se u domacim takmicenjima smanji broj stranaca iobezbedi se vise prostora mladim igracima. Zasto Marko Lukovic mora da igra u Splitu? Zaboravimo za trenutak klubaska prepucavanja; dobar primer je utakmica Zvezda-Zenit od pre neki dan kada se videlo da se i sa samo jednim strancem u timu se moze napraviti dobar rezultat - mi imamo talenat, samo se mora obezbediti prava sansa da se taj talenat razvija u nasoj sredini (a to je nesto sto nam fali vec 10-tak godina)

SrbEUin

pre 3 godine

(Spartacus, 21. februar 2021 15:06)

Alo, bre, šta vi to hoćete? Da ginu u nebitnom meču? Ovde je jedino rezultat bitan. Io je ostvaren.
Igrali su onoliko koliko je potrebno, otaljavali sve vreme, gubili sa 13 i onda zategli i za 5 minuta rešili meč. Odradili rutinski, sa min potoršnje. Ovde su bili sa pola mozga, gurnuti kroz neki prozor, bez priprema i bez trenera. Improvizovali i igrali šablone i na terenu se uigravali.
I Esp i Ger i Fra i Ita se slično provlače.
Zaboravili ste da je Salo uhvatio zadji vagon posledjeg voza za sp, a na ep i Oi išao iz repasaža...

Millennium

pre 3 godine

Logično je da Milojević bolje poznaje igrače iz Aba lige i domaćeg prvenstva. Ali ti igrači neće igrati na evropskom. Tu dolaze iz NBA i El a njih ipak Kokoškov zna bolje. I na kraju, treba sačekati da nam tim bude u punom sastavu pa da vidimo šta Kokoškov zna.

Jao, komentara...

pre 3 godine

Šta se dešava sa Karamazov, on je toliko lošiji igrač u odnosu na igre od pre dve godine da je to neverovatno.
(MILOJKO, 21. februar 2021 14:11)

Kod Dostojevskog je igrao odlično. Šta li mu se u međuvremenu dogodilo, pojma nemam.

Gde ja živim

pre 3 godine

Porodismo ovu pobedu. Uffffff!!! 30 minuta neverovatno niske energije u oba pravca, melanholija, potpuno nezalaganje i samo čekanje da Švajcarci sami sebe pobede. To se neće desiti. Mora da se zna čiji dres se nosi. Oni ljudi znaju protiv koga igraju, znaju šta znači pobeda protiv nas, opustili se i igraju svoje. Jeste prvenstvo obezbeđeno, ali neke stvari mora da se znaju. Mora da se pokaže želja, borbenost, da se nametneš kao pouzdana opcija kada postoji šansa da igraš. Razumem i da ti pozicija nije sigurna za prvenstvo, ima boljih, došao si da igraš u nevreme, ali brate kao sportista moraš da grizeš za pobedu uvek i svuda.

Petrušev dobar, jako dobar. Odradio sve što je trebalo i bilo do njega. Ovu utakmicu je po meni ipak dobio Luković. Uneo čovek više energije i želje nego nekoliko njih za celu utakmicu. Svaka čast. I Rebron sa 2 trojke u odsudnom trenutku.

Radulja brate, hvala ti za sve, za dve medalje koje si muški odradio, ali ovo što ti radiš u napadu više nije za ozbiljan nivo. Stivena Kinga pod mišku, sedi i čitaj i gledaj basket. U odbrani još i nekako pošto ga masa nije napustila, ali napad baš kilavo.

Čestitke za pobedu, ali moralo je bolje. Ajmo sad na to prvenstvo pa šta bude. NAPRED SRBIJA.