Četvrtak, 01.10.2020.

21:40

Stanković: Jedino važno je da smo ponovo u Evropi

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle pobede nad Araratom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Stankoviæ: Jedino važno je da smo ponovo u Evropi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Stari cigan

pre 3 godine

Sve je rekao korektno. Ovo na jednu utakmicu donelo je mnogo iznenadjenja i ispadanja favorita. Nije bilo lako ove godine dokopati se grupne faze. Ne slazem se da je ovo zasluga Milojevica. Zlobno je tako pricati. Sto se mene tice, mi igramo bolji fudbal sad nego sa Milojem, ali njemu svakako respect i vecno hvala za rezultate koje je napravio. Deki je od starta u nezavidnoj poziciji. Nije lako bilo naslediti tako uspesnog trenera. Sve sto napravis poredi se sa prethodnikom. Po mom misljenju, on je hrabro zagrizao, dobro gura, cak i poboljsao neke elemente igre. Jedino mi nije jasno odricanje od Garsije. Ali dok god bude imao rezultate, to nece biti vazno. Imace moju podrsku.

Lax

pre 3 godine

Sve zasluge za ovo idu Milojeviću jer ti je obezbedio poene koji su ti pomogli u žrebu - sledeće godine ćemo videti kako ćeš proći...

Juan Esnaider

pre 3 godine

Igrali smo lose protiv ekipe o kojoj ne bi trebalo trositi reci. Voleo bih da gresim, ali je ocigledno da se od ovih igraca i sa ovim trenerom neki veci rezultati ne mogu ocekivati. Euforija oko ulaska u grupnu fazu LE ne prilici velikim klubovima.

Damir 1965

pre 3 godine

Dušanovo carstvo. Ben je daleko najbolji igrač Zvezde. Jedini iz ove ekipe koji bi po kvalitetu da konkuriše za sastav u onoj ekipi iz 1991.kao 25. igrač.

Ivan Veljković

pre 3 godine

U pravu je Deki naravno. Najvažnije je da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza u Evropi. Četvrtu godinu za redom. Bravo Deki majstore i sve čestitke na večerašnjoj pobedi i velikom uspehu!

ivan

pre 3 godine

nije te sramota ! bio si super igrac , radio sa vise nego dobrim trenerima a sada zasto ovo sve radis ni sam ne znas , samo prljas nepotrebno tvoje ime i blamiras se . vidi se da nisi za trenera .

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Naravno da je najbitnije da smo ponovo u Evropi! I to četvrti put za redom u grpunoj fazi! O igri ćemu drugi put, ima vremena, bitno da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza! Danas na Kipru bilo je bolje nego onomad, ali još uvek tu ima nekih stvari za popraviti, ali ima vremena, sada slavimo novi uspeh!

zex

pre 3 godine

Pedja, 01. oktobar 2020 22:11)
Igraci igraju u strahu da ne pogrese, imali smo mec loptu Omoniju i prokockali, nismo imali prava na kiks, nije vazno ko je rival, ali Jermeni nisu mnogo slabi ali ipak, jedna utakmica, jedna greskani ode sve.Zvezda ima vise da zaradi od tranafera nego od LE.Ako bi u evropi igrali Nikolic,Gavric, Erakovic i Radulovic i jos ako bi imali rezultat ti momci bi vredeli na zimu bar 30mil realno.U tome je poenta zato nam je trebalo da obezbedimo LE.Ovde ce da se teramo sa grobarima po livadama oni ce opet imati silnu zelju da nas pobede i mozda im opet podje za rukom, jer njima je cela sezona ostala na tome.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

1) Borjan. Zamena ne postoji i produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
2) Krsteni desni bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Gajic ili Gobelja samo kao zamene. Zahvaliti se jednom ili drugom. Realno je Gajic mladji tako da bih se pre zahvalio Gobelji.
3) Pankov. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
4) Krsteni stoper! Milunovic samo kao zamena i zahvaliti se Babicu.
5) Krsteni levi bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Rodic samo kao zamena.
6) Sanogo. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
7) Kanga
8) Nikolic. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
9) Katai
10) Gavric. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina! Ben samo kao zamena i za kup utakmice.
11) Falkaocinelli (Krstovic samo kao zamena).

Ove sezone ce da iskrsne jos neko od talentovane dece iz omladinske skole, itd.

Dakle, ono sto brine je odbrana. Trebaju nam bekovi i stoper. Trebaju nam iskusni prekaljeni profesionalci i to se ne moze traziti od omladinske skole.

veliki strumf

pre 3 godine

Velike cestitke. Ja sam zadovoljan sto cetvrtu godinu igramo Evropu za redom. Bio sam na zapadu marakane, na stepenicama (jer je bilo preko 60.000 ljudi, pa su sve stepenice i galerije bile prepune) protiv Krasnodara i secam se koliki je veliki naboj bio na tribinama, neverovatna tenzija, ogromna zelja da se posle 10 godina plasiramo napokon u LE! Kakvo je to slavlje bilo, nevidjeno. Kad je onaj ocajni Nemac odsvirao kraj, sreca je bila ogromna. Uvek cu se secati tog osecaja, onih poslednjih 6 minuta produzetka kada smo se smrzli na tribinama od straha. Sada vidim da se mnogi i ne raduju nesto, vec kritikuju, a samo pre 4 godine za nas je Evropa bila san. Sada smo navikli, kao i za EL pa nam to nije nista posebno. A ustvari, uspeh je OGROMAN! Pogledajte samo ko je sve ispao, i to kuci, a ko se zestoko bori da igra LE. Sada pod hitno mora da se dovede dobar stoper, to je apsolutni prioritet. Treba nam i neko ko moze da zameni Rodica i zadnji vezni. To je to, osim ako neko ne ode. Mora Terzic da se otvori sada. Stoper je apsolutni prioritet, naravno jer Degenek ide, a i Pankov i Milun su kikseri i ekstremno spori. Inace, mi smo sada u sredini drugog sesira jer su mnogi ispali iz prvog i drugog sesira, tako da ce biti lepa i nadoknada za plasman (sto si na boljoj poziciji dobijas vise para), a izbegnucemo Lester, Paok, vrlo neugodni Karabag, Standard, Sosijedad jer Bazel ispada i to kuci od Bugara, a verovatno i Milan, ako ispadne Sporting, a gubi 1-3.

Куп је битан

pre 3 godine

Следеће сезоне нико неће памтити ову утакмицу. Да смо испали, била би то вероватно највећа срамота у историји клуба. Велика је ствар играти четири сезоне за редом групну фазу. Поправљамо коефицијент и идемо полако ка статусу носиоца у четвртом колу квалификација за ЛШ.

Pedja

pre 3 godine

Zvezda je bila daleko kvalitetnija i od TIrane, Omonije, sad Ararata. Medjutim, vidi se da igraci igraju u strahovitom grcu, uplaseni su da ne pogrese. Na tome treba raditi, Stankovic je transformisao ekipu koja je bila vise defanzivna u ofanzivnu ekipu i za to treba vremena, da se sistem uhoda. Ali, pre svega treba psiholoski pricati sa igracima da se oslobode pritiska i da igraju normalno. Danas Zveda u situaciji da povede 3:0, nakon toga bi bilo mozda i 4:0, ali umesto toga u kontri se prima gol i uvuce se bezrazlozan strah.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ВЕЛИКИ ШТРУМФ - Види ти гдје смо били прије 30-40 година, у каквом друштву, до којих фаза такмичења смо долазили па упореди са овим резултатима сада. Једноставно је, АКО ЖЕЛИШ ДА БУДЕШ УСПЈЕШАН И ДА НАПРЕДУЈЕШ, МОРАШ СЕ ПОРЕДИТИ СА БОЉИМА ОД СЕБЕ. Ако се бусамо у прса да смо велики клуб онда је ово много "танко" и не смијемо се овим задовољавати а поготово управи, стручном штабу и играчима давати до знања да су остварили велики резултат. А друга је ствар што се ти и неки задовољавате "мрвицама".

Dragisa

pre 3 godine

@detektiv Veliki pritisak,jedna utakmica i vidimo da je dosta favorita ispalo u ovom sistemu.Bice sada dosta lakse u grupi i samim tim igra bez grca i bolje partije

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ДЕТЕКТИВ - Слажем се у потпуности. Баш тако, кукавички. Батађоризам.

Jeremija

pre 3 godine

Cestitam komsije. Nije mala stvar, 4 sezone u takmicenjima. Velika prednost je zreb LS, znacajno je prohodniji i nisam siguran da bi prosli, za Partizan se sve vec videlo.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko bolje igra zvezda kad se u timu nalazi Grujič to se vidi iz aviona Ben je odličan ali samo za domače prvenstvo u evropi dosad apsolutno ništa pokazao nije bili smo mnogo spori i tu evidetno fali Grujič Ivanič dobar ali ponekad kad treba,da se potrči vrati i pomogne on neželi i trčkara iza igrača što je nekad radio Milijaš samo što je Ivanovič pomeni bolji igrač od Milijaša nekad neki igrači se slabo kreču i netraže loptu kriju se iza igrača i živce mi popiju vračanjem lopte golmanu Borjanu to je celo prvo poluvreme radio Gajič kome je onaj igrač stvarao veliku glavobolju a takvog Gobeljič odnese sa loptom skupa.Gobeljič je trebao prvi uči umesto Bena a onda zanjim i katai kome je hvala bogu uspeo onaj slalom inače gol bi teško dali jer smo spori i lopte sa krila neulaze u 16.M da Fačineli zabije sjajan strelac koji zna a se postavi i veoma je precizan jeste promašio jednu ali u celoj utakmici dobio 2.lopte od svojih igrača.Nikolič maestro bez premca danas daleko najbolji igrač zvezde

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Falćineli, Veljko, Gavrić jedini iznad proseka. Čak ni Katai nije što može, dosta loših solaža, mršenja. Ne sme neozbiljno dalje.

Baš mi drago da žabarijana pakuje. Nije Kum Mihara izdao. Školovan je Dijego. Lepo se otvara i prati igru. Lisica u 16, vidi sve i oseća.

Taktika i ostalo je za potpuni zaborav. Neka bude da smo bili u grču i pritisku. Ovi su u bili zreli za 4 lakih komada. Ali Njegoš, Gobelja i ostali kočničari vuku unazad. Ne sme više tako ako hoćemo izlaz iz grupe. Teraj dalje, čestitam Dejane. Nisi se krstio badava.

ddee

pre 3 godine

Gledam sada pet mrtvih šansi smo imali i dali dva gola, oni dve polušanse i dali jedan gol. Mi smo ovo dobro odigrali, jedina mana dva velika kiksa u odbrani, ali smo mnogo bolji bili i to u gostima, kući bi bilo 3:0 za nas najmanje.

Brzi Gonzales

pre 3 godine

Bravo Deki majstore, ovde bi te pljuvali i da osvojis Ligu Evrope. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da si imao jednu neresenu utakmicu u domacem prvenstvu.

Letaq

pre 3 godine

Brko zabar objasnio!Niti jedan naš špic sem zabara ne zna odigrati povratnu i otići na centaršut.Mislim generalno,u celoj zemlji.Sta se to dešava pa nedostaje školovanih 9-i?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нама је важно и да не стрепимо бар против оваквих реално доста слабијих тимова од нас. Знамо ми да си ти неискусан и да се "переш" ал срамота је ово урадити од добијене утакмице.

daki

pre 3 godine

Da li mislite da je lako takmiciti se u ovakvom sistemu gde je igrala Zvezda...Igra se 1 utakmica,sanse slabijeg tima rastu, na 1 utakmicu sve je moguce.Dalje, Zvezda je odlucujuce utakmice igrala kao gost,sto je jos jedna otezavajuca okolnost.I najbitnija stvar koju ponavljam...Uporno podcenjujemo protivnike iz koje god lige dolazi,i nikako da shvatimo da i drugi igraju fudbal,i sto je bitno MNOGO ULAZU, kupuju trenere kupuju strane igrace.Prema tome,cestitke igracima ,cestitke navijacima,veliki uspeh

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Čestitke Dejane, stvarno nisam želeo da budeš oteran kao poslednja neznalica. Ali mnogo stvari ne štima. Ne sme se krije.

Prvo igrači su u strašnom grču u važnim mečevima i to traje. Moraju glave se nameste i napune pluća. Kad dođoh do pluća, sramna kondicija! Šta rade oni žabari tamo, na šta liči da igrači Ararata imaju više snage? Moraće Zlatibor ponovo. Izmene takođe. Gavrić mora da igra. Mora! Gobeljić za Bena? Kukavički, batađorizam. Pamet u glavu Dejane. Ne igraj se. I traži pojačanja.

ciko

pre 3 godine

Katai bi bio korisniji po sredini terena jer je jedini koji moze da izdribla i da udje u protivnicki sesneasterac kad igraju protiv bunkerice.

dane

pre 3 godine

Jedino je važan kontinuitet igranja u evropi što je apsolutno ostvareno, četiri od četiri je učinak Zvezde i sve pohvale za to, veliki respekt za ovo.

Letaq

pre 3 godine

Brko zabar objasnio!Niti jedan naš špic sem zabara ne zna odigrati povratnu i otići na centaršut.Mislim generalno,u celoj zemlji.Sta se to dešava pa nedostaje školovanih 9-i?

dane

pre 3 godine

Jedino je važan kontinuitet igranja u evropi što je apsolutno ostvareno, četiri od četiri je učinak Zvezde i sve pohvale za to, veliki respekt za ovo.

Brzi Gonzales

pre 3 godine

Bravo Deki majstore, ovde bi te pljuvali i da osvojis Ligu Evrope. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da si imao jednu neresenu utakmicu u domacem prvenstvu.

ddee

pre 3 godine

Gledam sada pet mrtvih šansi smo imali i dali dva gola, oni dve polušanse i dali jedan gol. Mi smo ovo dobro odigrali, jedina mana dva velika kiksa u odbrani, ali smo mnogo bolji bili i to u gostima, kući bi bilo 3:0 za nas najmanje.

daki

pre 3 godine

Da li mislite da je lako takmiciti se u ovakvom sistemu gde je igrala Zvezda...Igra se 1 utakmica,sanse slabijeg tima rastu, na 1 utakmicu sve je moguce.Dalje, Zvezda je odlucujuce utakmice igrala kao gost,sto je jos jedna otezavajuca okolnost.I najbitnija stvar koju ponavljam...Uporno podcenjujemo protivnike iz koje god lige dolazi,i nikako da shvatimo da i drugi igraju fudbal,i sto je bitno MNOGO ULAZU, kupuju trenere kupuju strane igrace.Prema tome,cestitke igracima ,cestitke navijacima,veliki uspeh

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Čestitke Dejane, stvarno nisam želeo da budeš oteran kao poslednja neznalica. Ali mnogo stvari ne štima. Ne sme se krije.

Prvo igrači su u strašnom grču u važnim mečevima i to traje. Moraju glave se nameste i napune pluća. Kad dođoh do pluća, sramna kondicija! Šta rade oni žabari tamo, na šta liči da igrači Ararata imaju više snage? Moraće Zlatibor ponovo. Izmene takođe. Gavrić mora da igra. Mora! Gobeljić za Bena? Kukavički, batađorizam. Pamet u glavu Dejane. Ne igraj se. I traži pojačanja.

Куп је битан

pre 3 godine

Следеће сезоне нико неће памтити ову утакмицу. Да смо испали, била би то вероватно највећа срамота у историји клуба. Велика је ствар играти четири сезоне за редом групну фазу. Поправљамо коефицијент и идемо полако ка статусу носиоца у четвртом колу квалификација за ЛШ.

Jeremija

pre 3 godine

Cestitam komsije. Nije mala stvar, 4 sezone u takmicenjima. Velika prednost je zreb LS, znacajno je prohodniji i nisam siguran da bi prosli, za Partizan se sve vec videlo.

ciko

pre 3 godine

Katai bi bio korisniji po sredini terena jer je jedini koji moze da izdribla i da udje u protivnicki sesneasterac kad igraju protiv bunkerice.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Falćineli, Veljko, Gavrić jedini iznad proseka. Čak ni Katai nije što može, dosta loših solaža, mršenja. Ne sme neozbiljno dalje.

Baš mi drago da žabarijana pakuje. Nije Kum Mihara izdao. Školovan je Dijego. Lepo se otvara i prati igru. Lisica u 16, vidi sve i oseća.

Taktika i ostalo je za potpuni zaborav. Neka bude da smo bili u grču i pritisku. Ovi su u bili zreli za 4 lakih komada. Ali Njegoš, Gobelja i ostali kočničari vuku unazad. Ne sme više tako ako hoćemo izlaz iz grupe. Teraj dalje, čestitam Dejane. Nisi se krstio badava.

veliki strumf

pre 3 godine

Velike cestitke. Ja sam zadovoljan sto cetvrtu godinu igramo Evropu za redom. Bio sam na zapadu marakane, na stepenicama (jer je bilo preko 60.000 ljudi, pa su sve stepenice i galerije bile prepune) protiv Krasnodara i secam se koliki je veliki naboj bio na tribinama, neverovatna tenzija, ogromna zelja da se posle 10 godina plasiramo napokon u LE! Kakvo je to slavlje bilo, nevidjeno. Kad je onaj ocajni Nemac odsvirao kraj, sreca je bila ogromna. Uvek cu se secati tog osecaja, onih poslednjih 6 minuta produzetka kada smo se smrzli na tribinama od straha. Sada vidim da se mnogi i ne raduju nesto, vec kritikuju, a samo pre 4 godine za nas je Evropa bila san. Sada smo navikli, kao i za EL pa nam to nije nista posebno. A ustvari, uspeh je OGROMAN! Pogledajte samo ko je sve ispao, i to kuci, a ko se zestoko bori da igra LE. Sada pod hitno mora da se dovede dobar stoper, to je apsolutni prioritet. Treba nam i neko ko moze da zameni Rodica i zadnji vezni. To je to, osim ako neko ne ode. Mora Terzic da se otvori sada. Stoper je apsolutni prioritet, naravno jer Degenek ide, a i Pankov i Milun su kikseri i ekstremno spori. Inace, mi smo sada u sredini drugog sesira jer su mnogi ispali iz prvog i drugog sesira, tako da ce biti lepa i nadoknada za plasman (sto si na boljoj poziciji dobijas vise para), a izbegnucemo Lester, Paok, vrlo neugodni Karabag, Standard, Sosijedad jer Bazel ispada i to kuci od Bugara, a verovatno i Milan, ako ispadne Sporting, a gubi 1-3.

Pedja

pre 3 godine

Zvezda je bila daleko kvalitetnija i od TIrane, Omonije, sad Ararata. Medjutim, vidi se da igraci igraju u strahovitom grcu, uplaseni su da ne pogrese. Na tome treba raditi, Stankovic je transformisao ekipu koja je bila vise defanzivna u ofanzivnu ekipu i za to treba vremena, da se sistem uhoda. Ali, pre svega treba psiholoski pricati sa igracima da se oslobode pritiska i da igraju normalno. Danas Zveda u situaciji da povede 3:0, nakon toga bi bilo mozda i 4:0, ali umesto toga u kontri se prima gol i uvuce se bezrazlozan strah.

Dragisa

pre 3 godine

@detektiv Veliki pritisak,jedna utakmica i vidimo da je dosta favorita ispalo u ovom sistemu.Bice sada dosta lakse u grupi i samim tim igra bez grca i bolje partije

ivan

pre 3 godine

nije te sramota ! bio si super igrac , radio sa vise nego dobrim trenerima a sada zasto ovo sve radis ni sam ne znas , samo prljas nepotrebno tvoje ime i blamiras se . vidi se da nisi za trenera .

zex

pre 3 godine

Pedja, 01. oktobar 2020 22:11)
Igraci igraju u strahu da ne pogrese, imali smo mec loptu Omoniju i prokockali, nismo imali prava na kiks, nije vazno ko je rival, ali Jermeni nisu mnogo slabi ali ipak, jedna utakmica, jedna greskani ode sve.Zvezda ima vise da zaradi od tranafera nego od LE.Ako bi u evropi igrali Nikolic,Gavric, Erakovic i Radulovic i jos ako bi imali rezultat ti momci bi vredeli na zimu bar 30mil realno.U tome je poenta zato nam je trebalo da obezbedimo LE.Ovde ce da se teramo sa grobarima po livadama oni ce opet imati silnu zelju da nas pobede i mozda im opet podje za rukom, jer njima je cela sezona ostala na tome.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ВЕЛИКИ ШТРУМФ - Види ти гдје смо били прије 30-40 година, у каквом друштву, до којих фаза такмичења смо долазили па упореди са овим резултатима сада. Једноставно је, АКО ЖЕЛИШ ДА БУДЕШ УСПЈЕШАН И ДА НАПРЕДУЈЕШ, МОРАШ СЕ ПОРЕДИТИ СА БОЉИМА ОД СЕБЕ. Ако се бусамо у прса да смо велики клуб онда је ово много "танко" и не смијемо се овим задовољавати а поготово управи, стручном штабу и играчима давати до знања да су остварили велики резултат. А друга је ствар што се ти и неки задовољавате "мрвицама".

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Naravno da je najbitnije da smo ponovo u Evropi! I to četvrti put za redom u grpunoj fazi! O igri ćemu drugi put, ima vremena, bitno da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza! Danas na Kipru bilo je bolje nego onomad, ali još uvek tu ima nekih stvari za popraviti, ali ima vremena, sada slavimo novi uspeh!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нама је важно и да не стрепимо бар против оваквих реално доста слабијих тимова од нас. Знамо ми да си ти неискусан и да се "переш" ал срамота је ово урадити од добијене утакмице.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

1) Borjan. Zamena ne postoji i produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
2) Krsteni desni bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Gajic ili Gobelja samo kao zamene. Zahvaliti se jednom ili drugom. Realno je Gajic mladji tako da bih se pre zahvalio Gobelji.
3) Pankov. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
4) Krsteni stoper! Milunovic samo kao zamena i zahvaliti se Babicu.
5) Krsteni levi bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Rodic samo kao zamena.
6) Sanogo. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
7) Kanga
8) Nikolic. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
9) Katai
10) Gavric. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina! Ben samo kao zamena i za kup utakmice.
11) Falkaocinelli (Krstovic samo kao zamena).

Ove sezone ce da iskrsne jos neko od talentovane dece iz omladinske skole, itd.

Dakle, ono sto brine je odbrana. Trebaju nam bekovi i stoper. Trebaju nam iskusni prekaljeni profesionalci i to se ne moze traziti od omladinske skole.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ДЕТЕКТИВ - Слажем се у потпуности. Баш тако, кукавички. Батађоризам.

Ivan Veljković

pre 3 godine

U pravu je Deki naravno. Najvažnije je da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza u Evropi. Četvrtu godinu za redom. Bravo Deki majstore i sve čestitke na večerašnjoj pobedi i velikom uspehu!

Juan Esnaider

pre 3 godine

Igrali smo lose protiv ekipe o kojoj ne bi trebalo trositi reci. Voleo bih da gresim, ali je ocigledno da se od ovih igraca i sa ovim trenerom neki veci rezultati ne mogu ocekivati. Euforija oko ulaska u grupnu fazu LE ne prilici velikim klubovima.

Damir 1965

pre 3 godine

Dušanovo carstvo. Ben je daleko najbolji igrač Zvezde. Jedini iz ove ekipe koji bi po kvalitetu da konkuriše za sastav u onoj ekipi iz 1991.kao 25. igrač.

Stari cigan

pre 3 godine

Sve je rekao korektno. Ovo na jednu utakmicu donelo je mnogo iznenadjenja i ispadanja favorita. Nije bilo lako ove godine dokopati se grupne faze. Ne slazem se da je ovo zasluga Milojevica. Zlobno je tako pricati. Sto se mene tice, mi igramo bolji fudbal sad nego sa Milojem, ali njemu svakako respect i vecno hvala za rezultate koje je napravio. Deki je od starta u nezavidnoj poziciji. Nije lako bilo naslediti tako uspesnog trenera. Sve sto napravis poredi se sa prethodnikom. Po mom misljenju, on je hrabro zagrizao, dobro gura, cak i poboljsao neke elemente igre. Jedino mi nije jasno odricanje od Garsije. Ali dok god bude imao rezultate, to nece biti vazno. Imace moju podrsku.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko bolje igra zvezda kad se u timu nalazi Grujič to se vidi iz aviona Ben je odličan ali samo za domače prvenstvo u evropi dosad apsolutno ništa pokazao nije bili smo mnogo spori i tu evidetno fali Grujič Ivanič dobar ali ponekad kad treba,da se potrči vrati i pomogne on neželi i trčkara iza igrača što je nekad radio Milijaš samo što je Ivanovič pomeni bolji igrač od Milijaša nekad neki igrači se slabo kreču i netraže loptu kriju se iza igrača i živce mi popiju vračanjem lopte golmanu Borjanu to je celo prvo poluvreme radio Gajič kome je onaj igrač stvarao veliku glavobolju a takvog Gobeljič odnese sa loptom skupa.Gobeljič je trebao prvi uči umesto Bena a onda zanjim i katai kome je hvala bogu uspeo onaj slalom inače gol bi teško dali jer smo spori i lopte sa krila neulaze u 16.M da Fačineli zabije sjajan strelac koji zna a se postavi i veoma je precizan jeste promašio jednu ali u celoj utakmici dobio 2.lopte od svojih igrača.Nikolič maestro bez premca danas daleko najbolji igrač zvezde

Lax

pre 3 godine

Sve zasluge za ovo idu Milojeviću jer ti je obezbedio poene koji su ti pomogli u žrebu - sledeće godine ćemo videti kako ćeš proći...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нама је важно и да не стрепимо бар против оваквих реално доста слабијих тимова од нас. Знамо ми да си ти неискусан и да се "переш" ал срамота је ово урадити од добијене утакмице.

ivan

pre 3 godine

nije te sramota ! bio si super igrac , radio sa vise nego dobrim trenerima a sada zasto ovo sve radis ni sam ne znas , samo prljas nepotrebno tvoje ime i blamiras se . vidi se da nisi za trenera .

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko bolje igra zvezda kad se u timu nalazi Grujič to se vidi iz aviona Ben je odličan ali samo za domače prvenstvo u evropi dosad apsolutno ništa pokazao nije bili smo mnogo spori i tu evidetno fali Grujič Ivanič dobar ali ponekad kad treba,da se potrči vrati i pomogne on neželi i trčkara iza igrača što je nekad radio Milijaš samo što je Ivanovič pomeni bolji igrač od Milijaša nekad neki igrači se slabo kreču i netraže loptu kriju se iza igrača i živce mi popiju vračanjem lopte golmanu Borjanu to je celo prvo poluvreme radio Gajič kome je onaj igrač stvarao veliku glavobolju a takvog Gobeljič odnese sa loptom skupa.Gobeljič je trebao prvi uči umesto Bena a onda zanjim i katai kome je hvala bogu uspeo onaj slalom inače gol bi teško dali jer smo spori i lopte sa krila neulaze u 16.M da Fačineli zabije sjajan strelac koji zna a se postavi i veoma je precizan jeste promašio jednu ali u celoj utakmici dobio 2.lopte od svojih igrača.Nikolič maestro bez premca danas daleko najbolji igrač zvezde

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

1) Borjan. Zamena ne postoji i produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
2) Krsteni desni bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Gajic ili Gobelja samo kao zamene. Zahvaliti se jednom ili drugom. Realno je Gajic mladji tako da bih se pre zahvalio Gobelji.
3) Pankov. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
4) Krsteni stoper! Milunovic samo kao zamena i zahvaliti se Babicu.
5) Krsteni levi bek koji zna da nabacuje i bude opasan i u napadu! Rodic samo kao zamena.
6) Sanogo. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
7) Kanga
8) Nikolic. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina!
9) Katai
10) Gavric. Produziti ugovor odmah sada na jos 5 godina! Ben samo kao zamena i za kup utakmice.
11) Falkaocinelli (Krstovic samo kao zamena).

Ove sezone ce da iskrsne jos neko od talentovane dece iz omladinske skole, itd.

Dakle, ono sto brine je odbrana. Trebaju nam bekovi i stoper. Trebaju nam iskusni prekaljeni profesionalci i to se ne moze traziti od omladinske skole.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ДЕТЕКТИВ - Слажем се у потпуности. Баш тако, кукавички. Батађоризам.

Brzi Gonzales

pre 3 godine

Bravo Deki majstore, ovde bi te pljuvali i da osvojis Ligu Evrope. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da si imao jednu neresenu utakmicu u domacem prvenstvu.

ddee

pre 3 godine

Gledam sada pet mrtvih šansi smo imali i dali dva gola, oni dve polušanse i dali jedan gol. Mi smo ovo dobro odigrali, jedina mana dva velika kiksa u odbrani, ali smo mnogo bolji bili i to u gostima, kući bi bilo 3:0 za nas najmanje.

dane

pre 3 godine

Jedino je važan kontinuitet igranja u evropi što je apsolutno ostvareno, četiri od četiri je učinak Zvezde i sve pohvale za to, veliki respekt za ovo.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Čestitke Dejane, stvarno nisam želeo da budeš oteran kao poslednja neznalica. Ali mnogo stvari ne štima. Ne sme se krije.

Prvo igrači su u strašnom grču u važnim mečevima i to traje. Moraju glave se nameste i napune pluća. Kad dođoh do pluća, sramna kondicija! Šta rade oni žabari tamo, na šta liči da igrači Ararata imaju više snage? Moraće Zlatibor ponovo. Izmene takođe. Gavrić mora da igra. Mora! Gobeljić za Bena? Kukavički, batađorizam. Pamet u glavu Dejane. Ne igraj se. I traži pojačanja.

daki

pre 3 godine

Da li mislite da je lako takmiciti se u ovakvom sistemu gde je igrala Zvezda...Igra se 1 utakmica,sanse slabijeg tima rastu, na 1 utakmicu sve je moguce.Dalje, Zvezda je odlucujuce utakmice igrala kao gost,sto je jos jedna otezavajuca okolnost.I najbitnija stvar koju ponavljam...Uporno podcenjujemo protivnike iz koje god lige dolazi,i nikako da shvatimo da i drugi igraju fudbal,i sto je bitno MNOGO ULAZU, kupuju trenere kupuju strane igrace.Prema tome,cestitke igracima ,cestitke navijacima,veliki uspeh

Lax

pre 3 godine

Sve zasluge za ovo idu Milojeviću jer ti je obezbedio poene koji su ti pomogli u žrebu - sledeće godine ćemo videti kako ćeš proći...

veliki strumf

pre 3 godine

Velike cestitke. Ja sam zadovoljan sto cetvrtu godinu igramo Evropu za redom. Bio sam na zapadu marakane, na stepenicama (jer je bilo preko 60.000 ljudi, pa su sve stepenice i galerije bile prepune) protiv Krasnodara i secam se koliki je veliki naboj bio na tribinama, neverovatna tenzija, ogromna zelja da se posle 10 godina plasiramo napokon u LE! Kakvo je to slavlje bilo, nevidjeno. Kad je onaj ocajni Nemac odsvirao kraj, sreca je bila ogromna. Uvek cu se secati tog osecaja, onih poslednjih 6 minuta produzetka kada smo se smrzli na tribinama od straha. Sada vidim da se mnogi i ne raduju nesto, vec kritikuju, a samo pre 4 godine za nas je Evropa bila san. Sada smo navikli, kao i za EL pa nam to nije nista posebno. A ustvari, uspeh je OGROMAN! Pogledajte samo ko je sve ispao, i to kuci, a ko se zestoko bori da igra LE. Sada pod hitno mora da se dovede dobar stoper, to je apsolutni prioritet. Treba nam i neko ko moze da zameni Rodica i zadnji vezni. To je to, osim ako neko ne ode. Mora Terzic da se otvori sada. Stoper je apsolutni prioritet, naravno jer Degenek ide, a i Pankov i Milun su kikseri i ekstremno spori. Inace, mi smo sada u sredini drugog sesira jer su mnogi ispali iz prvog i drugog sesira, tako da ce biti lepa i nadoknada za plasman (sto si na boljoj poziciji dobijas vise para), a izbegnucemo Lester, Paok, vrlo neugodni Karabag, Standard, Sosijedad jer Bazel ispada i to kuci od Bugara, a verovatno i Milan, ako ispadne Sporting, a gubi 1-3.

Juan Esnaider

pre 3 godine

Igrali smo lose protiv ekipe o kojoj ne bi trebalo trositi reci. Voleo bih da gresim, ali je ocigledno da se od ovih igraca i sa ovim trenerom neki veci rezultati ne mogu ocekivati. Euforija oko ulaska u grupnu fazu LE ne prilici velikim klubovima.

Pedja

pre 3 godine

Zvezda je bila daleko kvalitetnija i od TIrane, Omonije, sad Ararata. Medjutim, vidi se da igraci igraju u strahovitom grcu, uplaseni su da ne pogrese. Na tome treba raditi, Stankovic je transformisao ekipu koja je bila vise defanzivna u ofanzivnu ekipu i za to treba vremena, da se sistem uhoda. Ali, pre svega treba psiholoski pricati sa igracima da se oslobode pritiska i da igraju normalno. Danas Zveda u situaciji da povede 3:0, nakon toga bi bilo mozda i 4:0, ali umesto toga u kontri se prima gol i uvuce se bezrazlozan strah.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ВЕЛИКИ ШТРУМФ - Види ти гдје смо били прије 30-40 година, у каквом друштву, до којих фаза такмичења смо долазили па упореди са овим резултатима сада. Једноставно је, АКО ЖЕЛИШ ДА БУДЕШ УСПЈЕШАН И ДА НАПРЕДУЈЕШ, МОРАШ СЕ ПОРЕДИТИ СА БОЉИМА ОД СЕБЕ. Ако се бусамо у прса да смо велики клуб онда је ово много "танко" и не смијемо се овим задовољавати а поготово управи, стручном штабу и играчима давати до знања да су остварили велики резултат. А друга је ствар што се ти и неки задовољавате "мрвицама".

Куп је битан

pre 3 godine

Следеће сезоне нико неће памтити ову утакмицу. Да смо испали, била би то вероватно највећа срамота у историји клуба. Велика је ствар играти четири сезоне за редом групну фазу. Поправљамо коефицијент и идемо полако ка статусу носиоца у четвртом колу квалификација за ЛШ.

zex

pre 3 godine

Pedja, 01. oktobar 2020 22:11)
Igraci igraju u strahu da ne pogrese, imali smo mec loptu Omoniju i prokockali, nismo imali prava na kiks, nije vazno ko je rival, ali Jermeni nisu mnogo slabi ali ipak, jedna utakmica, jedna greskani ode sve.Zvezda ima vise da zaradi od tranafera nego od LE.Ako bi u evropi igrali Nikolic,Gavric, Erakovic i Radulovic i jos ako bi imali rezultat ti momci bi vredeli na zimu bar 30mil realno.U tome je poenta zato nam je trebalo da obezbedimo LE.Ovde ce da se teramo sa grobarima po livadama oni ce opet imati silnu zelju da nas pobede i mozda im opet podje za rukom, jer njima je cela sezona ostala na tome.

ciko

pre 3 godine

Katai bi bio korisniji po sredini terena jer je jedini koji moze da izdribla i da udje u protivnicki sesneasterac kad igraju protiv bunkerice.

Jeremija

pre 3 godine

Cestitam komsije. Nije mala stvar, 4 sezone u takmicenjima. Velika prednost je zreb LS, znacajno je prohodniji i nisam siguran da bi prosli, za Partizan se sve vec videlo.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Naravno da je najbitnije da smo ponovo u Evropi! I to četvrti put za redom u grpunoj fazi! O igri ćemu drugi put, ima vremena, bitno da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza! Danas na Kipru bilo je bolje nego onomad, ali još uvek tu ima nekih stvari za popraviti, ali ima vremena, sada slavimo novi uspeh!

Damir 1965

pre 3 godine

Dušanovo carstvo. Ben je daleko najbolji igrač Zvezde. Jedini iz ove ekipe koji bi po kvalitetu da konkuriše za sastav u onoj ekipi iz 1991.kao 25. igrač.

Letaq

pre 3 godine

Brko zabar objasnio!Niti jedan naš špic sem zabara ne zna odigrati povratnu i otići na centaršut.Mislim generalno,u celoj zemlji.Sta se to dešava pa nedostaje školovanih 9-i?

Ivan Veljković

pre 3 godine

U pravu je Deki naravno. Najvažnije je da smo nastavili kontinuitet igranja grupnih faza u Evropi. Četvrtu godinu za redom. Bravo Deki majstore i sve čestitke na večerašnjoj pobedi i velikom uspehu!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Falćineli, Veljko, Gavrić jedini iznad proseka. Čak ni Katai nije što može, dosta loših solaža, mršenja. Ne sme neozbiljno dalje.

Baš mi drago da žabarijana pakuje. Nije Kum Mihara izdao. Školovan je Dijego. Lepo se otvara i prati igru. Lisica u 16, vidi sve i oseća.

Taktika i ostalo je za potpuni zaborav. Neka bude da smo bili u grču i pritisku. Ovi su u bili zreli za 4 lakih komada. Ali Njegoš, Gobelja i ostali kočničari vuku unazad. Ne sme više tako ako hoćemo izlaz iz grupe. Teraj dalje, čestitam Dejane. Nisi se krstio badava.

Dragisa

pre 3 godine

@detektiv Veliki pritisak,jedna utakmica i vidimo da je dosta favorita ispalo u ovom sistemu.Bice sada dosta lakse u grupi i samim tim igra bez grca i bolje partije

Stari cigan

pre 3 godine

Sve je rekao korektno. Ovo na jednu utakmicu donelo je mnogo iznenadjenja i ispadanja favorita. Nije bilo lako ove godine dokopati se grupne faze. Ne slazem se da je ovo zasluga Milojevica. Zlobno je tako pricati. Sto se mene tice, mi igramo bolji fudbal sad nego sa Milojem, ali njemu svakako respect i vecno hvala za rezultate koje je napravio. Deki je od starta u nezavidnoj poziciji. Nije lako bilo naslediti tako uspesnog trenera. Sve sto napravis poredi se sa prethodnikom. Po mom misljenju, on je hrabro zagrizao, dobro gura, cak i poboljsao neke elemente igre. Jedino mi nije jasno odricanje od Garsije. Ali dok god bude imao rezultate, to nece biti vazno. Imace moju podrsku.