Sreda, 26.02.2020.

08:00

Denver lako dobio Detroit, Jokićevih 16 poena

Košarkaši Denver Nagetsa su rezultatom 115:98 pobedili Detroit Pistonse u noći između utorka i srede.

Izvor: SN

Denver lako dobio Detroit, Jokiæevih 16 poena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 4 godine

Odlicna partija Denvera uz to malo su "odmorili" Jokica da i ostali "rekovalescenti" povrate formu igrajuci vise i doprinesu pobedi realno nad jednim od najslabijih timova NBA.Sticem utisak da Denveru ipak fali jaca pozicija na mestu br.3 (koju drze za sada Barton i Grant),mada ovaj poslednji igra odlicno u poslednje vreme.Sticem utisak da bi Denveru itekako legao Nemanja Bjelica na toj poziciji.Ovako i dalje ce nam trenirati zivce Vili Barton,bez obzira sto se malo popravio ali jos uvek ima zute minute i ponekad misli da je Vestbruk.Od ovih skoro 60 utakmica na prste jedne ruke moze se nabrojati koliko su on,Plamli a i vremesni Milsap pomogli ovom skoru od 40:18 Denvera.Verujem da ce te "decje bolesti" sa Vilijem denver prebroditi boljom formom Nikole i Marija,koji za sada u Morisu,Grantu a i ponekad Porteru i Harisu imaju veliku pomoc.Vreme je da se potrude i dovedu boljeg centra,ili jacu 3. ako misle sledece godine da napadnu borbu za sampiona Zapada,ovako plasman u polufinale Zapada je najdalje sto mogu otici,jer LAL,LAC to imaju i bice predvidjeni finalisti ove godine!

Hm

pre 4 godine

Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...
(maks, 26. februar 2020 20:31)

Najjaca scena je bila kada ide pas ka Herisu u ugao terena, a utrcava Porter i otima mu loptu. A Heris siri ruke, slaze facu tipa je l' ovaj normalan, i izlazi skroz van terena da da Porteru mesta. :D

maks

pre 4 godine

Sad u martu ih očekuje 17 mečeva protiv jakih timova koji imaju dobre sutere za 3 poena.Ako ne uzvrate sa linije za 3 poena tesko ce dobiti koju utakmicu.Barton,Grant,Heris i MPJ promase po dva puta za tri poena po utakmici plus Plamli koji jos nije uvezbao slobodna bacanja(kao da gadja pikado) samo ce uvecati razliku koju ce Jokic i Marej morati da jure.Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...

palop

pre 4 godine

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
(SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

Mozes ti da pricas sta hoces, ali su cinjenice da Nikola ima najbolji ofanzivni i defanzivni (deli sa par igraca) rejting u timu, ubedljivo najveci box plus minus (peti u celoj ligi) i ubedljivo najveci VORP (treci u celoj ligi)...

joker_s

pre 4 godine

Joker je klasa, ima mindset Dankana (cima se kad je najpotrebnije), ledjnu tehniku Hakima (dream shake i pivote oko kosa), sut skoro ko Dirk (sa jedne noge sut), asistencije ko Medzik i Nesh.
Zao mi je sto su trejdovali huancha on i jokic su imali dobru hemiju, i mislim da je nezasluzeno dobijao mnogo malu minutazu. Barton(3), MPJ(3-4), Milsap (4) i Grant(4) su na tim pozicijama gde igra on.

јд123

pre 4 godine

Само да додам да Мелоун већ у следећем мечу против Клиперса може да докаже да није шаблонски тренер. Грент да буде стартер а Милсап да улази са клупе и да игра против Херела, који такође улази са клупе. Обојица су сличне конституције, физички јаки и не превише високи.

Hm

pre 4 godine

Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона.
(јд123, 26. februar 2020 15:29)

He, pa taj sam. :) Tek sada shvatam da ti gledas al' nista ne vidis. Pa bas u nocasnjoj utakmici se videlo sve ono o cemu mi pricamo. Ono kada Porter nije zatvarao pa su primili kos, Barton mu pokazuje sta je trebao da radi a Porter ulazi u raspravu sa njim. Pa je cak i onaj pomocnik morao da mu pokazuje sta i kako da radi. :D I opet je dva puta visio posle toga. Tek treci put je odradio kako treba. A onda se navadio pa je kampovao ispod kosa skupljajuci skokova, a za to vreme njegov covek je bio sam k'o duh u cosku.

Ako ti i posle ove utakmice (na kojoj je toliko ocigledno Porter radio one stvari o kojima pisem) nije jasno, onda...

vince carter

pre 4 godine

@paspalj posto si i ti fejk i ukrao si nik originalnog paspalj chendlera i sam znas da je to obecanje dao lazni carter,jer da sam to ja i ranije bih tako pisao o klivlendu i majamiju. Nikad se necu izgubiti sa sajta,to rade samo luzeri kao sto si ti :) Pa ocigledno te godinama boli unistavanje sa moje strane i sad se skrivas iza laznog nika kao i doticni koji pise u moje ime,ne bi me cudilo da si sve to ti "bskpanj,paspalj,vlajzi,wllaxy" i slicno. Nastavicu da te oducavam ne brini :D

јд123

pre 4 godine

Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja.
(Pera Ždera, 26. februar 2020 14:10)

Управо то. Игра он ове сезоне боље у нападу, не срља више толико. Последње две утакмице сам пратио његово кретање при нападу противника. Предлажем да то ураде и други и видећете да је све тачно што је Пера написао. Стоји метар од свог противника, али чим се лопта пребаци на другу страну он полети под кош и оставља противничког играча самог. Само се мува око коша и уопште не игра одбрану.

Их што би било интересантно видети Бартона на терену заједно са Фоксом и Вестбруком. Са Фоксом би се ”такмичио” ко ће више пута да се залеће у противничке играче као мува без главе а са Вестбруком би се ”побио” око дефанзивних скокова.

Не знам зашто обраћате пажњу на ове фејк ”винсе картер” и ”бскфан”, јасно је да су то тролови. Још им одговара трећи трол ”Сунђер Боб”. А не би ме чудило ни да је то све једна те иста особа, која сама себи одговара.

Добро је да је оставио Грента у игри када му је кренуло. Генерално мислим да би било боље да су он и МПЈ стартери а Милсап и Бартон улазе са клупе. Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона. Једино ако га не форсирају због дуге и тешке повреде, онда је ок. Онда или Морис или Крејг уместо Бартона.
Надам се да ће до краја регуларног дела Фонлех добијати више минута као алтернатива за Пламлија.

paspalj chandler

pre 4 godine

@vince carter

Kojom se ti tematikom bavis, pojmasu? Dzordanom jeli, tebe je pregazilo vreme, tvoje paranoje i trabunjanja su dozlogrdile svima. Verujem da ces odrzati obecanje i kada lejkersi osvoje prsten u junu, izgubiti se sa ovog sajta. Ako imas karakter, u sta sumnjam!

Pera Ždera

pre 4 godine

Jokic sinoc 4 ukradene lopte, prethodni mec 2 ukradene, dve blokade... Ne igra odbranu?

Sinoc razigravao druge, sutnuo samo 8 puta na kos. Pri tom, za njega karakteristicnom, cesto preteranom pasu vise kada moze i da zavrsi, 5 izgubljenih. Otuda i index u minusu. Za one koji mnogo pametuju oko Jokicevog indexa, koji se nekad "otrgne" u minus - po toj kategoriji(+/-) je 6ti u celom NBA! Luka D je npr 31vi. Stat cinjenica sa ESPNa.

Marej plejmejkerski pokidao. 8 asistencija od kojim mnoge u Stiv Nes stilu. Netipicno za njega ali sve vise osim kosa vidi i druge. Ove sezone posebno.

Klupa fenomenalna za razliku od prethodnih meceva.

Porter neverovatno dobar igrac. Skok, sut, kucao. Samo vise minuta (posebno sa Nikolom), rad na odbrani i nekih akcija za njega vremenom.

Grent fenomenalan.

Barton klasika. U odrani uopste ne pomaze iz drugog plana, sa strane pomoci. A u prvoj liniji ga probija ko kako hoce. Jokic ima suprotnu boljku, previse pomaze, iskace na pucanje prve linije pri cemu ostavlja centra samog. Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja. Ili jako glup kosarlaski ili jako sebican statisticki. Bice kombinacija oba.

Aleks

pre 4 godine

Pravi vince

Ali kad napiše "nisam mogao da spavam posle utakmice" ili "još me boli glava" to je još smešnije nego "neka i crni djavo dodje u Kliperse" xD Toliko očigledno troluje i uvek je isti komentar koji postavlja na sve vesti da meni nije jasno kako to pojedini ne vide.

KOKI

pre 4 godine

SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10
ajd ja da malo imam viziju - ukazuje mi se da ce Jokic imati najveci +/- broj protiv Klipersa a od +/- druge postave ce zavisiti da li ce Denver dobiti ili izgubiti utakmicu.

Jax Teller

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

prestani da lazes, pa mozda i manje minusa dobijes! kao neki dan one "devet" izgubljene lopte Jokica...

Mirko

pre 4 godine

Denver je ekipa da tako kažem "srpskog" karaktera - imaju motivaciju samo ako igraju protiv nekog jakog tima, a sa pacerima se često previše opuste i to jeste problem i mene ko i sve vas koji navijate za Jokića i Denver - nervira, donekle, ali i takvi kakvi su njih 7.ca pocepaju najbolji tim lige i u odbrani i u napadu a kao "ne igraju odbranu" - aha, sve se plašim da ne igraju...
Što bi se neko cimao na svih 80 utakmica u sezoni pre PO? Jel su oni mašine ili su ljudi? Pa ljudski je da se štediš kad možeš, jer ćeš onda to iskoristiti kada je potrebnije. To je inteligentno, a Jokićev IQ je među najvišima u ligi.

U PO neće biti slabih timova, nema previše utakmica, samim tim i motivacija i zalaganje će biti na najvišem nivou. Diže se forma kod svih igrača, Mareja, MPJ, Milsapa, pa i Plamlija, Grent razbija, Moris standardan, Barton se ne ispucava, klupa je dugačka - ima tu igrača koji mogu i tek će puno uraditi, i sve mi miriše na finale Zapada.

vince carter

pre 4 godine

@sundjer bob nema razloga da pises "bravo za komentar" posto ovo nisu moji komentari vec "bskpanja" ili nekog slicnog. Pa ovde oni koji godinama komentarisu sigurno znaju da se ja ne bavim uopste ovom tematikom,nisam gledao nijednu utakmicu Denvera da bi davao ovako "strucne" analize kao doticna osoba,pa jos da ponavljam kao papagaj jedan te isti komentar o Jokicevoj odbrani,cilj tog lika je gomila minusa uz moj nik,posto mu smetam u debati Jordan>Lebron itd. Takodje oni koji godinama citaju znaju da se ja nikad nisam nasladjivao i mnogo retko sam pisao u toku finalnih utakmica,da bi sada doticni uvek pisao "neka dodje i crni djavo u kliperse samo da Lejkersi ne osvoje,ne mogu da spavam zbog sudijske kradje protiv Bostona". Ja sam sad otvorio komentare,nisam ni video sta je doticni napisao,jer vec znam o cemu bulazni,zahvali " trolu cartera" na komentaru sundjer bobe.

SUNĐER BOB

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...

znanje-imanje

pre 4 godine

Nažalost ovo nije "odrađeno", nikako nisu na vreme prelomili utakmicu. I igrači stigli u trejdu nisu igrali osim zadnji minut. Uplašeni Meloun je i na 99:80 vratio Nikolu u igru. Umesto npr. onog moždabudePOkoristan Noah Vonleh-a.
Rezignirani Nikola, kojeg je mrzelo da živi a kamoli igra, teško je to prihvatio. Ušao je u teren ali samo 2 koraka, ostao u blizini klupe. I zuje okolo ovi iz Detroita pa njegov čovek cimne, odjuri da se nađe slobodan pod košem. Dobije loptu i već dok polaže - stop! Šta je bilo? Nikola, koji je 5 metara od njega je "odigrao odbranu". Zgrabio je drugog iz Detroita, povukao, pa je faul, pa nije koš... Kakav genije košarke! Trener Detroita je prvo krenuo da se buni ali odmah je i njega uhvatio smeh...

Malo je smešno reći ali od kako je bilo SP Janis više nema toliko mesta za prodore i ulaze... Toronto je ekipa pri vrhu, a kad bi pogledao rostere oni su jaki kao pa npr. Feniks Suns. Uopšte oni koji se bune na modernu NBA na Istoku imaju dominantne ekipe koje su fanatične u odbrani, taktički vrlo jake, za svaki meč unapred spremne i sve drugo EuroLige ali sa boljim atletama. Ipak dok Fila i Milvoki imaju atleticizam pravo čudo radi Nik Nurs od svog sastava. Ali Milvoki je tim već uveren da im samo njihovom greškom može ponovo izbeći titula. Videćemo, biće dobar PO.

ThePain

pre 4 godine

@vodja

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!

76er

pre 4 godine

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!
(ThePain, 26. februar 2020 11:31)

Raduljica posterizovao Sarica i odjednom on odradio posao na centru. Mislim da ti ipak slabijr pamtis. Stavise rekao bih da ti mislis na svetsko 2014.

Mirko

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!
(ThePain, 26. februar 2020 10:42)

Uzdiže on sam sebe ovime što radi u Denveru. Na ponos svim Srbima i tamo i svuda.
Reprezentacija jeste na poslednjem mestu i nije samo njemu, nego čitavom košarkaškom establišmentu. Ne vidim da iko pljuje LeBrona i sve ostale što se nisu odazvali - niko više i ne priča o tome. Košarka nekada i sada više nije ista,jure se više pare nego neki nacionalni ponos, poetska vremena nažalost odlaze lagano u istoriju.
E sad, vratiće se i to jednog dana, sve se u istoriji vrti u krug.
Nije imao on indolentnost, nego su takvi uslovi bili, počevši od vremena koje mu je bilo na raspolaganju za uigravanje sa reprezentacijom, gomila ega u timu i nedefinisanost - ko je važniji a ko nije, neigranje Teodosića, specifičnost trenera itd itd.
Ja ne znam možda si ti nešto veliko učinio za Srbiju, al nešto brate - čisto sumnjam.
A za Srbiju i Srbe se ne brinem, 12k godina nisu nestali a bilo je mnogo gore, još manje da će sada nestati. To ti i tebi slični mogu samo da sanjaju. Dok god Bog ima neki zadatak za nas - mi ćemo sigurno postojati, a kako stvari stoje bićemo mi još dugo potrebni.

ThePain

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!

vince carter

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?

steva

pre 4 godine

Moljac, 26. februar 2020 08:29) ,
Tako je druze . Ovo je bukvalno odradjeno , minuti podeljeni , niko se nije preterano umorio . Jokic 28 min 8 suteva . Jel mozda neko misli da Maloun nije mogao spustiti Jokica u reket i celu utakmici igrati na njega ...ko bi ga to sacuvao , nema Detroit takvog centra , otiso Dramond . Naravno da je mogao da trpa celu vece na njega , da igra 36 min i da sutne 20 puta ida Nikola ubaci 30 poena, ali za cije babe zdravlje ...Nikola bi se potrosio , umorio , shibajuci se selo vece sa 2-3 centra koje bi menjali na njemu . Idemo dalje , ceka ih pako , ozbiljno tezak raspored imaju ...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Za jedno odigrano poluvremene fenomenalne brojke.Nešto gledam šteta što su imali početkom decembra onaj veliki pad kada su u 15 dana od 6 utakmica izgubili čak 5...Bili bi u ravnopravnoj borbi za 1 mesto na zapadu sa LAL...

Darko

pre 4 godine

Sakramento usao da kazemo u seriju pobjeda , ali opet nesto fali , ja tvrdim da su oni definitivni ekipa za play off , ali treba izgleda naci startnih stalnih 5 , i svakome ulogu u timu odrediti tačnu , a to je najteži zadatak na svijetu kad je košarka u pitanju.

Neko

pre 4 godine

Sa 20% igre, bez postizanja radne temperature...
Dobro je da su poceli pobedjivati tresh timove, ranije nisu bili dovoljno ostri i motivisani za to...Danas bi bili prvi na zapadu da su tukli te sa dna...

Moljac

pre 4 godine

Očito je ova utakmica od strane vođstva zamišljena kao trening pred derbi s Klipersima u petak, pa je i Jokić igrao u skladu s tim. Čista laganica protiv laganih protivnika, bitno je bilo nepotrošiti se i uigrati neke varijante. Raduje efikasnost Grenta i polagani povratak Herisa iz bunara u kom je bio nakon povrede.

Neko

pre 4 godine

Sa 20% igre, bez postizanja radne temperature...
Dobro je da su poceli pobedjivati tresh timove, ranije nisu bili dovoljno ostri i motivisani za to...Danas bi bili prvi na zapadu da su tukli te sa dna...

Moljac

pre 4 godine

Očito je ova utakmica od strane vođstva zamišljena kao trening pred derbi s Klipersima u petak, pa je i Jokić igrao u skladu s tim. Čista laganica protiv laganih protivnika, bitno je bilo nepotrošiti se i uigrati neke varijante. Raduje efikasnost Grenta i polagani povratak Herisa iz bunara u kom je bio nakon povrede.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Za jedno odigrano poluvremene fenomenalne brojke.Nešto gledam šteta što su imali početkom decembra onaj veliki pad kada su u 15 dana od 6 utakmica izgubili čak 5...Bili bi u ravnopravnoj borbi za 1 mesto na zapadu sa LAL...

steva

pre 4 godine

Moljac, 26. februar 2020 08:29) ,
Tako je druze . Ovo je bukvalno odradjeno , minuti podeljeni , niko se nije preterano umorio . Jokic 28 min 8 suteva . Jel mozda neko misli da Maloun nije mogao spustiti Jokica u reket i celu utakmici igrati na njega ...ko bi ga to sacuvao , nema Detroit takvog centra , otiso Dramond . Naravno da je mogao da trpa celu vece na njega , da igra 36 min i da sutne 20 puta ida Nikola ubaci 30 poena, ali za cije babe zdravlje ...Nikola bi se potrosio , umorio , shibajuci se selo vece sa 2-3 centra koje bi menjali na njemu . Idemo dalje , ceka ih pako , ozbiljno tezak raspored imaju ...

Darko

pre 4 godine

Sakramento usao da kazemo u seriju pobjeda , ali opet nesto fali , ja tvrdim da su oni definitivni ekipa za play off , ali treba izgleda naci startnih stalnih 5 , i svakome ulogu u timu odrediti tačnu , a to je najteži zadatak na svijetu kad je košarka u pitanju.

Mirko

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!
(ThePain, 26. februar 2020 10:42)

Uzdiže on sam sebe ovime što radi u Denveru. Na ponos svim Srbima i tamo i svuda.
Reprezentacija jeste na poslednjem mestu i nije samo njemu, nego čitavom košarkaškom establišmentu. Ne vidim da iko pljuje LeBrona i sve ostale što se nisu odazvali - niko više i ne priča o tome. Košarka nekada i sada više nije ista,jure se više pare nego neki nacionalni ponos, poetska vremena nažalost odlaze lagano u istoriju.
E sad, vratiće se i to jednog dana, sve se u istoriji vrti u krug.
Nije imao on indolentnost, nego su takvi uslovi bili, počevši od vremena koje mu je bilo na raspolaganju za uigravanje sa reprezentacijom, gomila ega u timu i nedefinisanost - ko je važniji a ko nije, neigranje Teodosića, specifičnost trenera itd itd.
Ja ne znam možda si ti nešto veliko učinio za Srbiju, al nešto brate - čisto sumnjam.
A za Srbiju i Srbe se ne brinem, 12k godina nisu nestali a bilo je mnogo gore, još manje da će sada nestati. To ti i tebi slični mogu samo da sanjaju. Dok god Bog ima neki zadatak za nas - mi ćemo sigurno postojati, a kako stvari stoje bićemo mi još dugo potrebni.

Pera Ždera

pre 4 godine

Jokic sinoc 4 ukradene lopte, prethodni mec 2 ukradene, dve blokade... Ne igra odbranu?

Sinoc razigravao druge, sutnuo samo 8 puta na kos. Pri tom, za njega karakteristicnom, cesto preteranom pasu vise kada moze i da zavrsi, 5 izgubljenih. Otuda i index u minusu. Za one koji mnogo pametuju oko Jokicevog indexa, koji se nekad "otrgne" u minus - po toj kategoriji(+/-) je 6ti u celom NBA! Luka D je npr 31vi. Stat cinjenica sa ESPNa.

Marej plejmejkerski pokidao. 8 asistencija od kojim mnoge u Stiv Nes stilu. Netipicno za njega ali sve vise osim kosa vidi i druge. Ove sezone posebno.

Klupa fenomenalna za razliku od prethodnih meceva.

Porter neverovatno dobar igrac. Skok, sut, kucao. Samo vise minuta (posebno sa Nikolom), rad na odbrani i nekih akcija za njega vremenom.

Grent fenomenalan.

Barton klasika. U odrani uopste ne pomaze iz drugog plana, sa strane pomoci. A u prvoj liniji ga probija ko kako hoce. Jokic ima suprotnu boljku, previse pomaze, iskace na pucanje prve linije pri cemu ostavlja centra samog. Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja. Ili jako glup kosarlaski ili jako sebican statisticki. Bice kombinacija oba.

Mirko

pre 4 godine

Denver je ekipa da tako kažem "srpskog" karaktera - imaju motivaciju samo ako igraju protiv nekog jakog tima, a sa pacerima se često previše opuste i to jeste problem i mene ko i sve vas koji navijate za Jokića i Denver - nervira, donekle, ali i takvi kakvi su njih 7.ca pocepaju najbolji tim lige i u odbrani i u napadu a kao "ne igraju odbranu" - aha, sve se plašim da ne igraju...
Što bi se neko cimao na svih 80 utakmica u sezoni pre PO? Jel su oni mašine ili su ljudi? Pa ljudski je da se štediš kad možeš, jer ćeš onda to iskoristiti kada je potrebnije. To je inteligentno, a Jokićev IQ je među najvišima u ligi.

U PO neće biti slabih timova, nema previše utakmica, samim tim i motivacija i zalaganje će biti na najvišem nivou. Diže se forma kod svih igrača, Mareja, MPJ, Milsapa, pa i Plamlija, Grent razbija, Moris standardan, Barton se ne ispucava, klupa je dugačka - ima tu igrača koji mogu i tek će puno uraditi, i sve mi miriše na finale Zapada.

Jax Teller

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

prestani da lazes, pa mozda i manje minusa dobijes! kao neki dan one "devet" izgubljene lopte Jokica...

76er

pre 4 godine

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!
(ThePain, 26. februar 2020 11:31)

Raduljica posterizovao Sarica i odjednom on odradio posao na centru. Mislim da ti ipak slabijr pamtis. Stavise rekao bih da ti mislis na svetsko 2014.

vince carter

pre 4 godine

@sundjer bob nema razloga da pises "bravo za komentar" posto ovo nisu moji komentari vec "bskpanja" ili nekog slicnog. Pa ovde oni koji godinama komentarisu sigurno znaju da se ja ne bavim uopste ovom tematikom,nisam gledao nijednu utakmicu Denvera da bi davao ovako "strucne" analize kao doticna osoba,pa jos da ponavljam kao papagaj jedan te isti komentar o Jokicevoj odbrani,cilj tog lika je gomila minusa uz moj nik,posto mu smetam u debati Jordan>Lebron itd. Takodje oni koji godinama citaju znaju da se ja nikad nisam nasladjivao i mnogo retko sam pisao u toku finalnih utakmica,da bi sada doticni uvek pisao "neka dodje i crni djavo u kliperse samo da Lejkersi ne osvoje,ne mogu da spavam zbog sudijske kradje protiv Bostona". Ja sam sad otvorio komentare,nisam ni video sta je doticni napisao,jer vec znam o cemu bulazni,zahvali " trolu cartera" na komentaru sundjer bobe.

KOKI

pre 4 godine

SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10
ajd ja da malo imam viziju - ukazuje mi se da ce Jokic imati najveci +/- broj protiv Klipersa a od +/- druge postave ce zavisiti da li ce Denver dobiti ili izgubiti utakmicu.

palop

pre 4 godine

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
(SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

Mozes ti da pricas sta hoces, ali su cinjenice da Nikola ima najbolji ofanzivni i defanzivni (deli sa par igraca) rejting u timu, ubedljivo najveci box plus minus (peti u celoj ligi) i ubedljivo najveci VORP (treci u celoj ligi)...

јд123

pre 4 godine

Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja.
(Pera Ždera, 26. februar 2020 14:10)

Управо то. Игра он ове сезоне боље у нападу, не срља више толико. Последње две утакмице сам пратио његово кретање при нападу противника. Предлажем да то ураде и други и видећете да је све тачно што је Пера написао. Стоји метар од свог противника, али чим се лопта пребаци на другу страну он полети под кош и оставља противничког играча самог. Само се мува око коша и уопште не игра одбрану.

Их што би било интересантно видети Бартона на терену заједно са Фоксом и Вестбруком. Са Фоксом би се ”такмичио” ко ће више пута да се залеће у противничке играче као мува без главе а са Вестбруком би се ”побио” око дефанзивних скокова.

Не знам зашто обраћате пажњу на ове фејк ”винсе картер” и ”бскфан”, јасно је да су то тролови. Још им одговара трећи трол ”Сунђер Боб”. А не би ме чудило ни да је то све једна те иста особа, која сама себи одговара.

Добро је да је оставио Грента у игри када му је кренуло. Генерално мислим да би било боље да су он и МПЈ стартери а Милсап и Бартон улазе са клупе. Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона. Једино ако га не форсирају због дуге и тешке повреде, онда је ок. Онда или Морис или Крејг уместо Бартона.
Надам се да ће до краја регуларног дела Фонлех добијати више минута као алтернатива за Пламлија.

vince carter

pre 4 godine

@paspalj posto si i ti fejk i ukrao si nik originalnog paspalj chendlera i sam znas da je to obecanje dao lazni carter,jer da sam to ja i ranije bih tako pisao o klivlendu i majamiju. Nikad se necu izgubiti sa sajta,to rade samo luzeri kao sto si ti :) Pa ocigledno te godinama boli unistavanje sa moje strane i sad se skrivas iza laznog nika kao i doticni koji pise u moje ime,ne bi me cudilo da si sve to ti "bskpanj,paspalj,vlajzi,wllaxy" i slicno. Nastavicu da te oducavam ne brini :D

vince carter

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?

znanje-imanje

pre 4 godine

Nažalost ovo nije "odrađeno", nikako nisu na vreme prelomili utakmicu. I igrači stigli u trejdu nisu igrali osim zadnji minut. Uplašeni Meloun je i na 99:80 vratio Nikolu u igru. Umesto npr. onog moždabudePOkoristan Noah Vonleh-a.
Rezignirani Nikola, kojeg je mrzelo da živi a kamoli igra, teško je to prihvatio. Ušao je u teren ali samo 2 koraka, ostao u blizini klupe. I zuje okolo ovi iz Detroita pa njegov čovek cimne, odjuri da se nađe slobodan pod košem. Dobije loptu i već dok polaže - stop! Šta je bilo? Nikola, koji je 5 metara od njega je "odigrao odbranu". Zgrabio je drugog iz Detroita, povukao, pa je faul, pa nije koš... Kakav genije košarke! Trener Detroita je prvo krenuo da se buni ali odmah je i njega uhvatio smeh...

Malo je smešno reći ali od kako je bilo SP Janis više nema toliko mesta za prodore i ulaze... Toronto je ekipa pri vrhu, a kad bi pogledao rostere oni su jaki kao pa npr. Feniks Suns. Uopšte oni koji se bune na modernu NBA na Istoku imaju dominantne ekipe koje su fanatične u odbrani, taktički vrlo jake, za svaki meč unapred spremne i sve drugo EuroLige ali sa boljim atletama. Ipak dok Fila i Milvoki imaju atleticizam pravo čudo radi Nik Nurs od svog sastava. Ali Milvoki je tim već uveren da im samo njihovom greškom može ponovo izbeći titula. Videćemo, biće dobar PO.

Aleks

pre 4 godine

Pravi vince

Ali kad napiše "nisam mogao da spavam posle utakmice" ili "još me boli glava" to je još smešnije nego "neka i crni djavo dodje u Kliperse" xD Toliko očigledno troluje i uvek je isti komentar koji postavlja na sve vesti da meni nije jasno kako to pojedini ne vide.

јд123

pre 4 godine

Само да додам да Мелоун већ у следећем мечу против Клиперса може да докаже да није шаблонски тренер. Грент да буде стартер а Милсап да улази са клупе и да игра против Херела, који такође улази са клупе. Обојица су сличне конституције, физички јаки и не превише високи.

SUNĐER BOB

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...

Hm

pre 4 godine

Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...
(maks, 26. februar 2020 20:31)

Najjaca scena je bila kada ide pas ka Herisu u ugao terena, a utrcava Porter i otima mu loptu. A Heris siri ruke, slaze facu tipa je l' ovaj normalan, i izlazi skroz van terena da da Porteru mesta. :D

paspalj chandler

pre 4 godine

@vince carter

Kojom se ti tematikom bavis, pojmasu? Dzordanom jeli, tebe je pregazilo vreme, tvoje paranoje i trabunjanja su dozlogrdile svima. Verujem da ces odrzati obecanje i kada lejkersi osvoje prsten u junu, izgubiti se sa ovog sajta. Ako imas karakter, u sta sumnjam!

joker_s

pre 4 godine

Joker je klasa, ima mindset Dankana (cima se kad je najpotrebnije), ledjnu tehniku Hakima (dream shake i pivote oko kosa), sut skoro ko Dirk (sa jedne noge sut), asistencije ko Medzik i Nesh.
Zao mi je sto su trejdovali huancha on i jokic su imali dobru hemiju, i mislim da je nezasluzeno dobijao mnogo malu minutazu. Barton(3), MPJ(3-4), Milsap (4) i Grant(4) su na tim pozicijama gde igra on.

maks

pre 4 godine

Sad u martu ih očekuje 17 mečeva protiv jakih timova koji imaju dobre sutere za 3 poena.Ako ne uzvrate sa linije za 3 poena tesko ce dobiti koju utakmicu.Barton,Grant,Heris i MPJ promase po dva puta za tri poena po utakmici plus Plamli koji jos nije uvezbao slobodna bacanja(kao da gadja pikado) samo ce uvecati razliku koju ce Jokic i Marej morati da jure.Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...

ThePain

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!

ThePain

pre 4 godine

@vodja

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!

bradina

pre 4 godine

Odlicna partija Denvera uz to malo su "odmorili" Jokica da i ostali "rekovalescenti" povrate formu igrajuci vise i doprinesu pobedi realno nad jednim od najslabijih timova NBA.Sticem utisak da Denveru ipak fali jaca pozicija na mestu br.3 (koju drze za sada Barton i Grant),mada ovaj poslednji igra odlicno u poslednje vreme.Sticem utisak da bi Denveru itekako legao Nemanja Bjelica na toj poziciji.Ovako i dalje ce nam trenirati zivce Vili Barton,bez obzira sto se malo popravio ali jos uvek ima zute minute i ponekad misli da je Vestbruk.Od ovih skoro 60 utakmica na prste jedne ruke moze se nabrojati koliko su on,Plamli a i vremesni Milsap pomogli ovom skoru od 40:18 Denvera.Verujem da ce te "decje bolesti" sa Vilijem denver prebroditi boljom formom Nikole i Marija,koji za sada u Morisu,Grantu a i ponekad Porteru i Harisu imaju veliku pomoc.Vreme je da se potrude i dovedu boljeg centra,ili jacu 3. ako misle sledece godine da napadnu borbu za sampiona Zapada,ovako plasman u polufinale Zapada je najdalje sto mogu otici,jer LAL,LAC to imaju i bice predvidjeni finalisti ove godine!

Hm

pre 4 godine

Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона.
(јд123, 26. februar 2020 15:29)

He, pa taj sam. :) Tek sada shvatam da ti gledas al' nista ne vidis. Pa bas u nocasnjoj utakmici se videlo sve ono o cemu mi pricamo. Ono kada Porter nije zatvarao pa su primili kos, Barton mu pokazuje sta je trebao da radi a Porter ulazi u raspravu sa njim. Pa je cak i onaj pomocnik morao da mu pokazuje sta i kako da radi. :D I opet je dva puta visio posle toga. Tek treci put je odradio kako treba. A onda se navadio pa je kampovao ispod kosa skupljajuci skokova, a za to vreme njegov covek je bio sam k'o duh u cosku.

Ako ti i posle ove utakmice (na kojoj je toliko ocigledno Porter radio one stvari o kojima pisem) nije jasno, onda...

ThePain

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!

vince carter

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?

SUNĐER BOB

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...

ThePain

pre 4 godine

@vodja

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Za jedno odigrano poluvremene fenomenalne brojke.Nešto gledam šteta što su imali početkom decembra onaj veliki pad kada su u 15 dana od 6 utakmica izgubili čak 5...Bili bi u ravnopravnoj borbi za 1 mesto na zapadu sa LAL...

Neko

pre 4 godine

Sa 20% igre, bez postizanja radne temperature...
Dobro je da su poceli pobedjivati tresh timove, ranije nisu bili dovoljno ostri i motivisani za to...Danas bi bili prvi na zapadu da su tukli te sa dna...

znanje-imanje

pre 4 godine

Nažalost ovo nije "odrađeno", nikako nisu na vreme prelomili utakmicu. I igrači stigli u trejdu nisu igrali osim zadnji minut. Uplašeni Meloun je i na 99:80 vratio Nikolu u igru. Umesto npr. onog moždabudePOkoristan Noah Vonleh-a.
Rezignirani Nikola, kojeg je mrzelo da živi a kamoli igra, teško je to prihvatio. Ušao je u teren ali samo 2 koraka, ostao u blizini klupe. I zuje okolo ovi iz Detroita pa njegov čovek cimne, odjuri da se nađe slobodan pod košem. Dobije loptu i već dok polaže - stop! Šta je bilo? Nikola, koji je 5 metara od njega je "odigrao odbranu". Zgrabio je drugog iz Detroita, povukao, pa je faul, pa nije koš... Kakav genije košarke! Trener Detroita je prvo krenuo da se buni ali odmah je i njega uhvatio smeh...

Malo je smešno reći ali od kako je bilo SP Janis više nema toliko mesta za prodore i ulaze... Toronto je ekipa pri vrhu, a kad bi pogledao rostere oni su jaki kao pa npr. Feniks Suns. Uopšte oni koji se bune na modernu NBA na Istoku imaju dominantne ekipe koje su fanatične u odbrani, taktički vrlo jake, za svaki meč unapred spremne i sve drugo EuroLige ali sa boljim atletama. Ipak dok Fila i Milvoki imaju atleticizam pravo čudo radi Nik Nurs od svog sastava. Ali Milvoki je tim već uveren da im samo njihovom greškom može ponovo izbeći titula. Videćemo, biće dobar PO.

Darko

pre 4 godine

Sakramento usao da kazemo u seriju pobjeda , ali opet nesto fali , ja tvrdim da su oni definitivni ekipa za play off , ali treba izgleda naci startnih stalnih 5 , i svakome ulogu u timu odrediti tačnu , a to je najteži zadatak na svijetu kad je košarka u pitanju.

vince carter

pre 4 godine

@sundjer bob nema razloga da pises "bravo za komentar" posto ovo nisu moji komentari vec "bskpanja" ili nekog slicnog. Pa ovde oni koji godinama komentarisu sigurno znaju da se ja ne bavim uopste ovom tematikom,nisam gledao nijednu utakmicu Denvera da bi davao ovako "strucne" analize kao doticna osoba,pa jos da ponavljam kao papagaj jedan te isti komentar o Jokicevoj odbrani,cilj tog lika je gomila minusa uz moj nik,posto mu smetam u debati Jordan>Lebron itd. Takodje oni koji godinama citaju znaju da se ja nikad nisam nasladjivao i mnogo retko sam pisao u toku finalnih utakmica,da bi sada doticni uvek pisao "neka dodje i crni djavo u kliperse samo da Lejkersi ne osvoje,ne mogu da spavam zbog sudijske kradje protiv Bostona". Ja sam sad otvorio komentare,nisam ni video sta je doticni napisao,jer vec znam o cemu bulazni,zahvali " trolu cartera" na komentaru sundjer bobe.

Moljac

pre 4 godine

Očito je ova utakmica od strane vođstva zamišljena kao trening pred derbi s Klipersima u petak, pa je i Jokić igrao u skladu s tim. Čista laganica protiv laganih protivnika, bitno je bilo nepotrošiti se i uigrati neke varijante. Raduje efikasnost Grenta i polagani povratak Herisa iz bunara u kom je bio nakon povrede.

Aleks

pre 4 godine

Pravi vince

Ali kad napiše "nisam mogao da spavam posle utakmice" ili "još me boli glava" to je još smešnije nego "neka i crni djavo dodje u Kliperse" xD Toliko očigledno troluje i uvek je isti komentar koji postavlja na sve vesti da meni nije jasno kako to pojedini ne vide.

paspalj chandler

pre 4 godine

@vince carter

Kojom se ti tematikom bavis, pojmasu? Dzordanom jeli, tebe je pregazilo vreme, tvoje paranoje i trabunjanja su dozlogrdile svima. Verujem da ces odrzati obecanje i kada lejkersi osvoje prsten u junu, izgubiti se sa ovog sajta. Ako imas karakter, u sta sumnjam!

vince carter

pre 4 godine

@paspalj posto si i ti fejk i ukrao si nik originalnog paspalj chendlera i sam znas da je to obecanje dao lazni carter,jer da sam to ja i ranije bih tako pisao o klivlendu i majamiju. Nikad se necu izgubiti sa sajta,to rade samo luzeri kao sto si ti :) Pa ocigledno te godinama boli unistavanje sa moje strane i sad se skrivas iza laznog nika kao i doticni koji pise u moje ime,ne bi me cudilo da si sve to ti "bskpanj,paspalj,vlajzi,wllaxy" i slicno. Nastavicu da te oducavam ne brini :D

Jax Teller

pre 4 godine

Laka, rutinska pobeda Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA. Rekao bih Jokic solidan. Ali brine nesto drugo. Jedini je u svom timu sa negativnim +- indeksom. Jedini! Protiv ovakvih timova to prolazi, ali videli smo sta se desilo protiv Oklahome. Jokic ne uci na greskama, to nuje dobro. Velika krivica je i na Melounu, nedoraslom treneru,paceru. Umesto da radi sa Jokicem na njegovoj odbrani, on bulazni o nekakvim konjima. Plej of je sve blizi, kako sa ovakvim "trenerom"?
(vince carter, 26. februar 2020

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

prestani da lazes, pa mozda i manje minusa dobijes! kao neki dan one "devet" izgubljene lopte Jokica...

76er

pre 4 godine

Vodjo, ne mlati, Teo, Bogdan i Bjelica nam doneli finale, Jokic nije bio bitan, Raduljica odradio na centru. Nesto ti slabo pamcenje!
(ThePain, 26. februar 2020 11:31)

Raduljica posterizovao Sarica i odjednom on odradio posao na centru. Mislim da ti ipak slabijr pamtis. Stavise rekao bih da ti mislis na svetsko 2014.

јд123

pre 4 godine

Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja.
(Pera Ždera, 26. februar 2020 14:10)

Управо то. Игра он ове сезоне боље у нападу, не срља више толико. Последње две утакмице сам пратио његово кретање при нападу противника. Предлажем да то ураде и други и видећете да је све тачно што је Пера написао. Стоји метар од свог противника, али чим се лопта пребаци на другу страну он полети под кош и оставља противничког играча самог. Само се мува око коша и уопште не игра одбрану.

Их што би било интересантно видети Бартона на терену заједно са Фоксом и Вестбруком. Са Фоксом би се ”такмичио” ко ће више пута да се залеће у противничке играче као мува без главе а са Вестбруком би се ”побио” око дефанзивних скокова.

Не знам зашто обраћате пажњу на ове фејк ”винсе картер” и ”бскфан”, јасно је да су то тролови. Још им одговара трећи трол ”Сунђер Боб”. А не би ме чудило ни да је то све једна те иста особа, која сама себи одговара.

Добро је да је оставио Грента у игри када му је кренуло. Генерално мислим да би било боље да су он и МПЈ стартери а Милсап и Бартон улазе са клупе. Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона. Једино ако га не форсирају због дуге и тешке повреде, онда је ок. Онда или Морис или Крејг уместо Бартона.
Надам се да ће до краја регуларног дела Фонлех добијати више минута као алтернатива за Пламлија.

steva

pre 4 godine

Moljac, 26. februar 2020 08:29) ,
Tako je druze . Ovo je bukvalno odradjeno , minuti podeljeni , niko se nije preterano umorio . Jokic 28 min 8 suteva . Jel mozda neko misli da Maloun nije mogao spustiti Jokica u reket i celu utakmici igrati na njega ...ko bi ga to sacuvao , nema Detroit takvog centra , otiso Dramond . Naravno da je mogao da trpa celu vece na njega , da igra 36 min i da sutne 20 puta ida Nikola ubaci 30 poena, ali za cije babe zdravlje ...Nikola bi se potrosio , umorio , shibajuci se selo vece sa 2-3 centra koje bi menjali na njemu . Idemo dalje , ceka ih pako , ozbiljno tezak raspored imaju ...

Mirko

pre 4 godine

Denver je ekipa da tako kažem "srpskog" karaktera - imaju motivaciju samo ako igraju protiv nekog jakog tima, a sa pacerima se često previše opuste i to jeste problem i mene ko i sve vas koji navijate za Jokića i Denver - nervira, donekle, ali i takvi kakvi su njih 7.ca pocepaju najbolji tim lige i u odbrani i u napadu a kao "ne igraju odbranu" - aha, sve se plašim da ne igraju...
Što bi se neko cimao na svih 80 utakmica u sezoni pre PO? Jel su oni mašine ili su ljudi? Pa ljudski je da se štediš kad možeš, jer ćeš onda to iskoristiti kada je potrebnije. To je inteligentno, a Jokićev IQ je među najvišima u ligi.

U PO neće biti slabih timova, nema previše utakmica, samim tim i motivacija i zalaganje će biti na najvišem nivou. Diže se forma kod svih igrača, Mareja, MPJ, Milsapa, pa i Plamlija, Grent razbija, Moris standardan, Barton se ne ispucava, klupa je dugačka - ima tu igrača koji mogu i tek će puno uraditi, i sve mi miriše na finale Zapada.

Pera Ždera

pre 4 godine

Jokic sinoc 4 ukradene lopte, prethodni mec 2 ukradene, dve blokade... Ne igra odbranu?

Sinoc razigravao druge, sutnuo samo 8 puta na kos. Pri tom, za njega karakteristicnom, cesto preteranom pasu vise kada moze i da zavrsi, 5 izgubljenih. Otuda i index u minusu. Za one koji mnogo pametuju oko Jokicevog indexa, koji se nekad "otrgne" u minus - po toj kategoriji(+/-) je 6ti u celom NBA! Luka D je npr 31vi. Stat cinjenica sa ESPNa.

Marej plejmejkerski pokidao. 8 asistencija od kojim mnoge u Stiv Nes stilu. Netipicno za njega ali sve vise osim kosa vidi i druge. Ove sezone posebno.

Klupa fenomenalna za razliku od prethodnih meceva.

Porter neverovatno dobar igrac. Skok, sut, kucao. Samo vise minuta (posebno sa Nikolom), rad na odbrani i nekih akcija za njega vremenom.

Grent fenomenalan.

Barton klasika. U odrani uopste ne pomaze iz drugog plana, sa strane pomoci. A u prvoj liniji ga probija ko kako hoce. Jokic ima suprotnu boljku, previse pomaze, iskace na pucanje prve linije pri cemu ostavlja centra samog. Kao sto su ovde mnogi primetili, Barton ne izlazi iz reketa, ide na skok (a igra dvojku, prinudno trojku) pri cemu konstantno ostavlja svog igraca samog spolja. Ili jako glup kosarlaski ili jako sebican statisticki. Bice kombinacija oba.

Hm

pre 4 godine

Неки каже али МПЈ не игра одбрану. Игра је боље од Бартона.
(јд123, 26. februar 2020 15:29)

He, pa taj sam. :) Tek sada shvatam da ti gledas al' nista ne vidis. Pa bas u nocasnjoj utakmici se videlo sve ono o cemu mi pricamo. Ono kada Porter nije zatvarao pa su primili kos, Barton mu pokazuje sta je trebao da radi a Porter ulazi u raspravu sa njim. Pa je cak i onaj pomocnik morao da mu pokazuje sta i kako da radi. :D I opet je dva puta visio posle toga. Tek treci put je odradio kako treba. A onda se navadio pa je kampovao ispod kosa skupljajuci skokova, a za to vreme njegov covek je bio sam k'o duh u cosku.

Ako ti i posle ove utakmice (na kojoj je toliko ocigledno Porter radio one stvari o kojima pisem) nije jasno, onda...

јд123

pre 4 godine

Само да додам да Мелоун већ у следећем мечу против Клиперса може да докаже да није шаблонски тренер. Грент да буде стартер а Милсап да улази са клупе и да игра против Херела, који такође улази са клупе. Обојица су сличне конституције, физички јаки и не превише високи.

maks

pre 4 godine

Sad u martu ih očekuje 17 mečeva protiv jakih timova koji imaju dobre sutere za 3 poena.Ako ne uzvrate sa linije za 3 poena tesko ce dobiti koju utakmicu.Barton,Grant,Heris i MPJ promase po dva puta za tri poena po utakmici plus Plamli koji jos nije uvezbao slobodna bacanja(kao da gadja pikado) samo ce uvecati razliku koju ce Jokic i Marej morati da jure.Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...

Mirko

pre 4 godine

Uzdizete ovog Jokica, a on ne mari za Srbiju. Reprezentacina mu je na poslednjem mestu. Mnogi imaju kratko pamcenje, zaboravljaju EP 2017 i njegov bojkot, zabiravljaju nezalaganje i indolentnost na SP u Kini pre pola godine. Ali takav smo narod, zato nas nece biti!
(ThePain, 26. februar 2020 10:42)

Uzdiže on sam sebe ovime što radi u Denveru. Na ponos svim Srbima i tamo i svuda.
Reprezentacija jeste na poslednjem mestu i nije samo njemu, nego čitavom košarkaškom establišmentu. Ne vidim da iko pljuje LeBrona i sve ostale što se nisu odazvali - niko više i ne priča o tome. Košarka nekada i sada više nije ista,jure se više pare nego neki nacionalni ponos, poetska vremena nažalost odlaze lagano u istoriju.
E sad, vratiće se i to jednog dana, sve se u istoriji vrti u krug.
Nije imao on indolentnost, nego su takvi uslovi bili, počevši od vremena koje mu je bilo na raspolaganju za uigravanje sa reprezentacijom, gomila ega u timu i nedefinisanost - ko je važniji a ko nije, neigranje Teodosića, specifičnost trenera itd itd.
Ja ne znam možda si ti nešto veliko učinio za Srbiju, al nešto brate - čisto sumnjam.
A za Srbiju i Srbe se ne brinem, 12k godina nisu nestali a bilo je mnogo gore, još manje da će sada nestati. To ti i tebi slični mogu samo da sanjaju. Dok god Bog ima neki zadatak za nas - mi ćemo sigurno postojati, a kako stvari stoje bićemo mi još dugo potrebni.

palop

pre 4 godine

Bravo za komentar!!!

Ja o ovome pričam danima i svi me napadaju, pljulju...indexi u munusu odbrana na nivou basketa u školskom...to su činjenice pa me vi i dalje pljujte i lupajte minuse...
(SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10)

Mozes ti da pricas sta hoces, ali su cinjenice da Nikola ima najbolji ofanzivni i defanzivni (deli sa par igraca) rejting u timu, ubedljivo najveci box plus minus (peti u celoj ligi) i ubedljivo najveci VORP (treci u celoj ligi)...

Hm

pre 4 godine

Sinoc mi najsmesniji Moris koji je do ove utakmice imao samo jednu izgubljenu loptu.40:31 za denver moris u skoku izblokiran ,baca loptu ka Grantu,koji radi pick and roll (ne zna ni on sam za koga)pusta loptu protivniku. Moris samo sto nije pokidao ono malo kose koje ima...
(maks, 26. februar 2020 20:31)

Najjaca scena je bila kada ide pas ka Herisu u ugao terena, a utrcava Porter i otima mu loptu. A Heris siri ruke, slaze facu tipa je l' ovaj normalan, i izlazi skroz van terena da da Porteru mesta. :D

bradina

pre 4 godine

Odlicna partija Denvera uz to malo su "odmorili" Jokica da i ostali "rekovalescenti" povrate formu igrajuci vise i doprinesu pobedi realno nad jednim od najslabijih timova NBA.Sticem utisak da Denveru ipak fali jaca pozicija na mestu br.3 (koju drze za sada Barton i Grant),mada ovaj poslednji igra odlicno u poslednje vreme.Sticem utisak da bi Denveru itekako legao Nemanja Bjelica na toj poziciji.Ovako i dalje ce nam trenirati zivce Vili Barton,bez obzira sto se malo popravio ali jos uvek ima zute minute i ponekad misli da je Vestbruk.Od ovih skoro 60 utakmica na prste jedne ruke moze se nabrojati koliko su on,Plamli a i vremesni Milsap pomogli ovom skoru od 40:18 Denvera.Verujem da ce te "decje bolesti" sa Vilijem denver prebroditi boljom formom Nikole i Marija,koji za sada u Morisu,Grantu a i ponekad Porteru i Harisu imaju veliku pomoc.Vreme je da se potrude i dovedu boljeg centra,ili jacu 3. ako misle sledece godine da napadnu borbu za sampiona Zapada,ovako plasman u polufinale Zapada je najdalje sto mogu otici,jer LAL,LAC to imaju i bice predvidjeni finalisti ove godine!

KOKI

pre 4 godine

SUNĐER BOB, 26. februar 2020 11:10
ajd ja da malo imam viziju - ukazuje mi se da ce Jokic imati najveci +/- broj protiv Klipersa a od +/- druge postave ce zavisiti da li ce Denver dobiti ili izgubiti utakmicu.

joker_s

pre 4 godine

Joker je klasa, ima mindset Dankana (cima se kad je najpotrebnije), ledjnu tehniku Hakima (dream shake i pivote oko kosa), sut skoro ko Dirk (sa jedne noge sut), asistencije ko Medzik i Nesh.
Zao mi je sto su trejdovali huancha on i jokic su imali dobru hemiju, i mislim da je nezasluzeno dobijao mnogo malu minutazu. Barton(3), MPJ(3-4), Milsap (4) i Grant(4) su na tim pozicijama gde igra on.