Sreda, 04.12.2019.

05:30

Džejms i Dejvis zaustavili Jokića – Lejkersi slavili u Koloradu!

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Lejkersa 105:96, u derbiju zapadne konferencije.

Izvor: PT

Džejms i Dejvis zaustavili Jokiæa – Lejkersi slavili u Koloradu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 4 godine

Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.
@Poz iz Zg
Hm, dosta romanticno, jos vise nerealno.
Da li znas nekoga ko je trazio da ga placaju manje - ja ne?
Mozda bi ti tako postupio, ili ovi sto ti daju pluseve: sef te pita da radis za $150,000 godisnje, a ti 'mnogo je, jel moze za 10-20,000'?

Pera Ždera

pre 4 godine

Dodje debeo i nespreman u sezonu. Sve prepusta drugima - lako cemo. Izbegava kos, beskonacno pravi blokove i urucuje. Prepusta totalno inicijativu drugima. Prvi igrac ekipe koji cini sve ostale boljima svojom igrom, sa max ugovorom, se ne namece... skriva se iza timske igre koja je svejedno timska i kada daje 20+ poena.
I onda se cudi zasto se muci?

Forma je stvar napora, ponavljanja i treniranja. Ne poziva se na dugme po potrebi.

Ako zelis da pogadjas, sutiras vise. Ako zelis max ugovor, vodis ekipu. Ako zelis pobede al sa sobom i formi, das svoje proseke.

Nema alibi kosarke da bi se preko leta krkalo i setalo uz reku na ovako profi i fizicki zahtevnom nivou kosarke.

Pera Ždera

pre 4 godine

Svake godine isto.

Meloun pokusava postaviti igru mimo "Jokic ball". Donekle opravdano (da ne zavise samo od Nikole). Medjutim, to izgleda cesto neprirodno i vestacki.

Na sve to imamo Jokica, pasivnog mentaliteta koji se svemu tome svake godine prepusta kao da nije svestan niti prihvata status prve petorke NBA prosle godine. I onda to tako opravdano krece svaki put. Ove godine je taj "proces" jos ocigledniji i opravdaniji usled Nikoline neopsorno lose forme i katastrofalne fizicke spreme.

On da ima mentalitet vodje i karakter top 10 igraca a ne samo talenat i IQ za taj status, on bi se konstanno nametao i "protiv" takvih trenerovih zamisli. Opravdavao bi igru preko njega itd.
Ovako prepusten, nezreo, lala karaktera, dodatno u takvom sistemu gubi na samopozdanju, volji, zalaganju.

Sinoc imamo jednog Howarda, bivseg superstara, koji govori treneru u jednom momentu da ga ostavi na terenu, da ga ne izvodi. Jokica moras da molis da sutira, da preuzme odgovornost.

VIse puta ovde pisah, njegovi statisticki proseci zahtevaju igru preko njega i vise suteva ali su po pravilu opet timski i bolji po ekipu! On ne dajuci svoj prosek poena upravo igra antitimski jer kosarka nisu samo blokovi, urucenja i asistencije. Njegove poene nema ko da nadomesti.

Ne mogu prva dva centra ekipe imati ispod 15 poena zajedno u proseku.
Ne moze Marej biti prvi igrac tima jer je najbolji upravo kada je Jokic prva violina (on i ostali).

Izgleda da je u Nikolinom slucaju potreban psihijatar, ipak.

bigserb

pre 4 godine

Jokic je jos na SP pokazao da to vise nije onaj igrac od prosle godine, valjda su ga malo pare udarile u glavu, a i pauza od NBA mu letos nije prijala!
Cini mi se i da je nabacio malo vise kilograma, sigurno se malo opustio letos kod kuce, domaca hrana, drustvo, izlasci i tako to!

Mikii

pre 4 godine

Nešto bolju igru srpskog centra videli smo u poslednjoj deonici, zajedno sa Marijem je vukao ekipu, ali potpuno se ugasio u poslednja dva minuta, baš kao i cela ekipa Denvera.

Nesto potpuno normalno za male igrace. Bogdanovic je ovu kategoriju usavrsio do maksimuma.

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Obe ekipe ispod proseka,LA imao jedno 20 skokova više,Jokić kao da je tek došao u ekipu i još kad dodaš standardnu podršku sudija Lejkersima i očajnu publiku u Denveru žao mi što sam gledao ovakvu monotonu utakmicu.

nba fan

pre 4 godine

...Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.
(Buki,

Koje pljuvanje? Cinjenica je da se Jokic ne trudi da skine kilazu koja
je glavni pronlem njegove lose igre a ni glava mu nije jaka strana. To
su fakti. Kad pametnom covjeku uputis kritiku on razmisli je li kritika
na mjestu ili nije a glup covjek i dobronamjerne kritike smatra za uvrede.
Kazes vjerovatno mu se ne ide na all starr. A sta moze biti interesantnije
za NBA igraca nego all starr, mozda hipodrom? Ja rekoh a ti smatraj da ga
pljujem.

nba fan

pre 4 godine

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača
Kecman

Moj komsija zbog akohola izgubio posao u 32. a bio je diplomirani ekonomista. Zavrsio u roku. Treba li ga kritikovati ili mu oprostiti
jer je Dipl.ECC.

Buki

pre 4 godine

Sad sam pogledao Jokiceve poteze sa utakmice naravno one pozitivne i tu se vidi veliki talenat i raznovrsnost ovi koji kritikuju njegov izgled nisu u pravu igrac izgleda ok.Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.

Aleks

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Badi bi legao Denveru da ne kažem kako 😂 Ne bi mu Meloun dao da baci 13-14 cigli ka košu po utakmici, tako da ništa od toga.Što se Bojana tiče, on se pronašao u Juti i neka ne mrda odatle! Treba dečko da se upropasti u Denveru...jok. :)

111

pre 4 godine

Nema Saleta, nije zamena Birci i ovako igra? Mislite da bi bilo drugacije da je igrao centra na SK?? ISTO ovako. On je potpuno van forme bio i na SK i isto je nastavio u NBA. Jer da je problem bila reprezentacija, on bi u NBA igrao kako znamo da je igrao ali ne. On samo nastavlja lose igre. Dokle, to niko ne zna ali ovo je jako lose. I samo se nastavlja iz utakmice u utakmicu. On mora mnogo toga da promeni u svojoj glavi...

železničar

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.
(Dragan RS, 04. decembar 2019 07:46)

Oni kada bi ga kaznili, dobili bi samo kontra efekat jer bi se tek onda inatio, pošto je to već radio i za sitnije stvari... Ovako se nadaju da će mu doći iz d u glavu o da će početi napokon ozbiljno da shvata svoj ugovor.

Roki

pre 4 godine

Milivoje

Zar ti stvarno verujes da losa taktika na SP moze ovoliko da unazadi coveka koji je prosle sezone bio u prvoj petorci NBA? Nije on junior pa da los trener tako utice na njega, bez zelje da omalovazim Saleta. Ovde je problem volja. Jokic je na SP bio u sramno losoj fizickoj formi. Uvek se setim detalja sa utakmice protiv Portorika. Usporeni snimak, Jokic vuce kontru, a ne zna se da li mu vise skacu grudi ili stomak. Takav je docekao i pocetak ove sezone. Ocigledno je da mu je u ovom trenutku draza dvokolica na somborskom hipodromu nego kosarka. Batalite vise Saleta i Bircu. Ako su oni stvarni uzrok svega ovoga, onda se covek mora zapitati koliko je opravdan maks ugovor koji je dobio.

bh

pre 4 godine

Totalni promašaj.., a vlasnici kluba čupaju kosu i pitaju se kome su dali 150 miliona za 5 godina ..., on je svoje odigrao prošle sezone....

sasa pg

pre 4 godine

Nije Jokiću važna lična statistika, podredio se timu, razigrava saigrače, ne ističe se kad ostalima u timu ide dobro... Ali stani, oni su izgubili utakmicu!

Boggy

pre 4 godine

Ljudi šta vam je, ovo je sve normalno. Teško je očekivati da Jokić sa onakvim stilom igre bude nezaustavljiv svake godine. Cenim ga zato što je naš, ali nikad nisam bio fan njegove igre. I svako ko misli da Denver u plej-ofu može da izbaci Lejkerse grdno se vara. Nema Denver taj kvalitet ni približno.

Kecman

pre 4 godine

@ Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.....
(Mr_Melbourne, 04. decembar 2019 06:01)

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača koji su ikada igrali, bio u prvoj petorci NBA, što je praktično san svakog košarkaša na svetu, a samo šačica njih je uspelo da se domogne tog dostignuća. Sutra da se povuče, može se reći da je mnogo napravio u NBA. E sad što mu je potencijal znatno veći, to je već druga priča.

lol

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...
(dm, 04. decembar 2019 08:29)

Njemu je šut 30%. nema to veze sa izjavom, nego sa Skolom.

Milivoje

pre 4 godine

Šta mu napravi Đorđević sa onim takmičenjem ovo je da ne poveruješ kako neki amaterski trener može da ti uzdrma karijeru. Izbaksuzira ga žestoko, ovo je senka igrača od prošlih sezona. Napravi čovek od njega amatera. Sad prst na čelo i zamislite se koliko ovako talentovanih mladih igrača završi kod nekog kvazi trenera i ne postignu ništa. Pukom srećom Jokic se dokazao pa ima dovoljno kredita da i celu sezonu ovako odigra. Ovo ne može dugo da traje, prošlo je nekih 20 mečeva, kad tad mora da podigne formu u preostalih 60 utakmica. Denver i sa ovako lošim Jokićem pobeđuje, pravi kiks jd bio protiv Sakramenta. Tokom pauze svi su radili i podigli svoj nivo igre sem Jokića. Denever ima uigran tim i hemiju, spremali se za visoke domete a najači igrač im je zakazao. Zbog Jokićeve genetike i sklonosti gojenju, mora tokom pauze da žestoko radi na sebi, a za državni tim može igrati samo na OI i to je dovoljno. Inače nema ništa od njegove NBA karijere. Od igrača koji je prethodne dve sezone u NBA imao MVP brojke, dobili smo sada Raduljicu.

lal

pre 4 godine

@mister melburn: sta znaci "nikada nece nista napraviti"... posto je vec napravio i previse... covek je revolucionar... sta njemu jos nedostaje?!? titula... ali tu titulu ima milicic, a nemaju je razni hardeni...
ako se pod nista podrazumeva da je losiji od dzordana, onda smo ok...

JPR24

pre 4 godine

Nisu njega ni Džejms ni Davis zaustavili, da ga zaustave treba prvo on da krene. Okej, ne interesuje ga statistika, ali kad vidiš da Bartonu ne ide, da je Haris u bunaru, slab doprinos klupe, valjda tada moraš nešto preuzeti ! Ali ne. Jokic jeste dobar igrač i sve, ali u glavi on još nije zreo, kao ni Marej doduše. Jedini, reano, koji ima taj fajterski duh u ekipi je veteran Milsap ! Dosli na 97-96, ima se vremena, i tu su i on i Barton i Marej sve ubrljali. Meloun bi mogao malo da im oladi glave, hajd jednu na klupu, po cenu poraza, sezona je duga, ali nekad je to jedina stvar da se uradi.

живац

pre 4 godine

срамота је како игра. у једном нападу није пошао у напад, него је остао на својој половини да види да ли ће његови да реше 4:5. није контра била. напад који је трајао скоро 10 секунди. надреално!!

Miki

pre 4 godine

Mene sada ne bi čudilo da izgube u gostima i sledeći meč od najgoreg tima lige NY. Gledao sam ranije mečeve Jokica i Dejvisa dok je igrao za Nju Orleans. Jokić se šalio sa njima, ovo od jutros je bilo kao da gledam Brajanta i Onila iz tamo 2000 godine. Čak se pojavio i Dvajt Howard nisam ni znao da još igra profesionalno košarku, ušao čovek i zbijao šale pod košem Denvera. Taj Dvajt može samo u ovim Lejkersima da igra, koš da pogodi sa daljine veće od metar je nemoguća misija. Puno su uzdigli ove Lejkerse a oni ništa naročito. Prognoziram im maksimum polufinale Zapada i to ako budu imali sreće. Denver sa onako raspalom igrom umalo da preokrene čitavu utakmicu. Ono i laik vidi da u eventualnom plej ofu na više mečeva nemaju sta da traže protiv Denvera. Čitavu utakmicu su odigrali baš fajterski i dobiše na mišiće i to sa Jokićem koji je igrao kado da je upravo stigao iz Mege. Denver očajan šut za tri poena, ekipa koja ima takav ofanzivni potencijal se uplašila Lebrona i AD. Ali nema veze ima još dosta da se igra sve će to doći na svoje mesto. Imaju oni lepo da se upoznaju i razrade taktiku dok ne krene ono pravo.

Canadian

pre 4 godine

On pored one dvojice divljaka burazera koji ga jos po burek salju nikad nece odrasti.
Ovo sto radi na terenu je klinacko ponasanje kojim nekom tera inat.
Steta.

dm

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...

живац

pre 4 godine

@горан панчево
све си лепо рекао. додао бих још да је јокић претходних сезона био напаљен, играо са жаром. сада... овај ниво концентрације је срамотан и за тренинг.
као да су му ванземаљци отели таленат за кошарку.
годинама је остављао све бољи утисак и бројке из сезоне у сезону, а сада тотални слом. имплозија.

Odraso čovek

pre 4 godine

Joka neće da igra protiv ovih nebitnih timova i igrača kao što su Lejkersi, Dejvis, Lebron, Dvajt...
Kralj,neće da se troši, nije sve u statistici,itd,itd...
hahahahahahah
Dogodine u Beopetrolu :)

Goran Pančevo

pre 4 godine

Da li neko može da zamisli facu čelnika Denvera u šta su oni uložili 150 miliona na 5 godina. Mislim da njima sada nije svejedno, posle 18 utakmica i dalje nema poboljšanja, ovo sve gore i gore. Spasavaju ga ona dva meč vinera. Sada je već vrag odneo šalu, kada Plamli uđe izgledaju dosta bolje. Mnogo su uložili u tim i najbitniji igrač im igra svaki meč kao da je prvi dan u NBA. Mislim da oni verovatno znaju šta je pozadina ovog problema, ili nešto porodično ili igranje za reprezentaciju. Nešto očigledno ne štima. Njegova igra leđima je bila odlična, nezaustavljiv, šut sa distance i šut za tri vrlo dobar. Ovo sada što gledamo je postalo frustrirajuće. U nekoliko navrata maši zicere što je ubacivao kao od šale. Totalno izbegava da krene ka košu, ne otvara se u napadu, samo dodaje loptu i postavlja blokove. Za tako nešto ti ne treba 150 miliona dolara. Najgore što su i mediji počeli da zbijaju šale na njegov račun, imaju i pravo obzirom koliko je u njega uloženo. Igraš protiv Lejkersa sa Džejmsom i Dejvisom a ti kao neki amater trčkaraš okolo i mašiš zicere. Posle meča ljutito je napustio parket, zajedno sa Melounom, bez pozdrava. Sada igraju sa Njujorkom najgorim timom čitave lige, valjda neće da kiksnu. Ovo ništa ne valja.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Imamo sa jedne strane dečka koji uživa u košarci a zove se Luka i sa druge čoveka sa govorom tela teško mi je da živim sa imenom Nikola, tuga....

Milan

pre 4 godine

Realno najbolji defanzivni centarski duo lige Dejvis-Hauard nije za vadjenje, pogotovu što su sada svi motivisani da igraju protiv člana prve petorke lige i žele nešto da dokažu. Mislim da se Jokiću uvukla nesigurnost u sopstveni šut i da je to uzrok loših partija. On nije jednodimenzionalan igrač, raznovrsnost je ono što ga čini posebnim, a to podrazumeva i šut za 3 i sa poludistance. Čim nešto ne funkcioniše to nije to. Na stranu to što je ušao fizički nespreman u sezonu, to je dodatni minus.

faza 2

pre 4 godine

Znate ono kad smo svi govorili "hvala Melounu što je pustio Jokića da igra svoju igru", e pa toga više nema, ovo više nije Jokić-ball..

Dragan RS

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.

Boris

pre 4 godine

Prije nekoliko dana kad sam napisao da bi bio zvijer ako bi se fizicku popravio, dobio sam vise minusa nego pluseva. Boli me uvo za minusebi pluseve, nego se pitam da li ljudi vide koliko je covjek zapusten i koliko preko ljeta nije radio na sebi, vec samo jeo. E sad je to doslo na naplatu, posto u NBA fizikalije igraju znacajnu ulogu. Mozda mu i treba ovakva sezona da sazri i shvsti sta u stvari hoce, ili da ostane prosjek kao sto je sad ili da bude NBA zvijezda.

baron

pre 4 godine

...najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete ....djordjevic je kriv....

Srba

pre 4 godine

Mora da spomene sudijski kriterijum koji je bio naklonjen Lejkersima...
Pa da... Napadanje reketa na puza sporaca je bas skolski primjer kad sudije ne trebaju da sviraju faulove... A makse.
Plamli trenutno bolji igrac od Jokica. Bori se u odbrani, zabije nesto, a i on zna pas da udijeli.

Mile

pre 4 godine

Jokari treba psiholog da se vrati na nivo iz prošle sezone.
Vervatno isti onaj koji je pomogao Karmelu Entoniju da ponovo igra kako se od njega očekuje.
Entoni je bio psihološki i u težoj situaciji. Prvo na draftu je gledao u leđa Miličiću, a dotučen je kada ga Hjuston trejduje za Dragičevića.
Nikola Jokić je teško podneo što je bio rezerva Birčeviću.

Zuja

pre 4 godine

Lejkersi su ih razneli pod košem. Ispade kao da gledamo neki moćan tim a inače je Denver katastrofalno odigrao. Jokić najgori igrač utakmice, da nije bilo slobodnih bacanja imao bi 4 poena i 7 asistencija. Zicere što je mašio ono je da se prekrstiš. Za nekog ko je plaćen 150 miliona ovakve brojke su apsolutno nedopustive. Za celo prvo poluvreme 2 poena, kakva katastrofalna igra glavnog igrača. Taj isti Dejvis dok je igrao u drugom timu nije mogao da mrdne protiv Jokića a sada ga školovao košarkaški. Jokić skupo plaća igranje na SP ove godine, totalno je nespreman ušao u sezonu, on mora da ima poseban režim tokom pauze pod strogom prismotrom. Svi igrači Denvera su unapredili igru, pobeđuju i sa ovako lošim Jokićem. Prava šteta da im je glavni igrač ovoliko zaribao. Mislim da dok bude trajao ovaj maks. ugovor sa Denverom,teško ćemo ga gledati u reprezentaciji. Inače po NBA portalima sada prave šegu na njegov račun. Šta se sa njime desilo ovo nisu čista posla.

Objektivni Navijac

pre 4 godine

Da ne zaboravimo i prošle sezone je Jokić imao slabiji start, tako da bolje je da sačekamo malo. Ljudi ovdje sude na osnovu par utakmica, a toliko puta ih je demantovao, ali džabe, opet ista priča.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.Zapusten fizicki, mentalno cudan, jednu sezonu igrao dobro jer ga niko nije shvatao ozbiljno.Najaci su mi ovdje koji pisu da ceka playoff da pocne ha ha ha ha.Ne moze se kosarka igrati na centarskoj poziciji a da te svako puni .

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokić ne igra dobro cijelu sezonu, jer nije ništa radio na sebi, već se cijelo ljeto očito prežderavao,što se vidi po tijelu i pokretima. Žalosno mi ga je gledati ovakvog,od čarobnjaka koji me skoro svaku noć držao budnim,doveo me da ga žalim i gledam sa dozom razočarenja. Dečko je jako nezreo,stalno se žali kad na njemu ne sviraju osobne greške. Ne gleda prema košu,već samo dodaje i pravi blokove a tek govor tijela nabijen salom sve govori. Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.

Ratko

pre 4 godine

Jokić izgledao smešno na parketu naspram ove dvojice, igra je očaj živi. Ni jedna partija na nivou MVP. Koliko su ih samo Lejkersi nadskakali a možemo misliti kada dođe plej of kako će AD i LJ d igraju kada zategnu. Ovo je nekako bilo rutinski. Nije mi jasan trener Denvera što nije probao sa Plamlijem i Jokićem da dobije na visini, teško će Denver bilo šta uraditi u plej ofu ove godine. Jokić je izgubio leto igrajući amatersko takmičenje sa reprezentacijom umesto da se spremi za sezonu. Rezultat toga vidimo, teško da će Denver napraviti ovakav propust narednih godina.

јд123

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Прича да им треба шутер не пије воду. Ко год прати Денвер дуже зна да су и Мареј и Херис одлични шутери, пре само 2-3 године су сипали само тако. Сећам се једне утакмице где су добили ГС, јер су дали више тројки од Карија и Томпсона. У међувремену им је Мелоун променио улогу. Мареј, иначе бек шутер, игра плеја а Херис се троши у одбрани. И покварили су шут. Уосталом ове сезоне је и Никола покварио шут.

Било који шутер да дође у Денвер, не би био успешан као у другом клубу, јер не би имао слободу односно задатак да само шутира.

Miroslav

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Jokića apsolutno više nema ni smisla komentarisati. Ovo polako postaje sprdnja koliko je nezainteresovan za igru...

Dule

pre 4 godine

Ja ne znam zašto se svi ložite i očekujete od Denvera neku exploziju košarke? Mlada perspeektivna ekipa i to je to. Da su doveli nekog vrhunskog šutera pa i da o"ekujemo nešto...pritom, Jokić je prezasićen košarkom (videlo se to i na Svetskom prvenstvu). Ja se iskreno odusevljavam partijama Dončića. Dečko je totalni car i kompletan igrač. Praktično spoj svih naših najvećih asova. Jokara se budi ali tek sledece sezone, ova ce biti za zaborav..i nek im uzme maximalan ugovor? Ja ne znam zaštodramite? Je l to ide iz vašeg dzepa?

bskfan

pre 4 godine

Na ovoj utakmici se video pravi problem Denvera. Barton kao nisko krilo moze dobro da odigra protiv nekih osrednjih igraca ali kada treba da odigra protiv Lebrona onda je jasno da je to nemoguca misija jer ga ovaj jednostavno oduva a tu uvek pripomognu i sudije. Milsap je sjajan ali kada treba da cuva Dejvisa onda je to opet nemoguca misija. Kada se igra sa niskom postavom onda to ima smisla samo ako se sutira dosta trojki ali to kod Denvera nije slucaj jer, primera radi, u prvom poluvremenu niska postava Marej-Haris-Barton nije pogodila nijednu trojku; dakle 0%. Ako nema suta za tri, a igras protiv visoke trojke Lebron-Dajvis-McGee onda nema tog centra koji tu moze nesto da uradi. Koliko je sve to bilo katastrofalno najbolje pokazuje skok jer su Lejkersi imali cak 56 skokova (14 u napadu), dok je Denver imao samo 35 skokova (7 u napadu). Cak i da je sve ostalo funkcionisalo nemoguce je nadoknaditi tu razliku. Barton imao procenat suta 18.2% dok je Beasly imao 27.3% uz ostatak statisticke kolone 0 skokova, 0 asistencija, 0 kradenih lopti, 0 blokova, cak i 0 licnig gresaka...on jednostavno samo sutira i nista vise. Malone sa svojom fix idejom o Denveru kao defanzivnoj ekipi je unistilo i napad i lepotu u igri, potrebno je da Denver zaredja samo nekoliko poraza i onda ce sve da popuca. Svake godine isto, uvek pokusava da ne igra preko Jokica, onda zaredjaju porazi pa se vrati na igru preko Jokica. Po meni Marej je mozda i najgori plej u NBA, u stvari on uopste nije plej.

Sasha

pre 4 godine

Volio bi da znam sta se desilo sa njim, nije ni blijeda sjenka onog Jokica iz prosle sezone, nije valjda da je skontao da ima zagarantovan ugovor od 30 milki po sezoni igralo mu se ili ne... ne bi me cudilo da ga Denver posalje u neku drugu ekipu

јд123

pre 4 godine

Јокић у каналу. Ни сенка од играча од прошле сезоне. Додуше мора се признати да играју много мање преко Николе. Ваљда је то тактика Мелоуна да не зависе искључиво од Јокића као прошле сезоне. Али чисто сумњам да ће им то донети успех. Лејкерси добили са пола гаса. Кад код се Денвер приближио, они додају гас и одлепе се. Мелоун због инсистирања на дефанзивној игри не даје шансу Портеру. Па како човек да уђе у ритам после тако дуге повреде, када му не дајеш шансу? Мелоун је изјавио да Портер мора да поправи игру у одбрани. Још само фали да га трејдују и он постане суперстар у другој екипи, где ће добити шансу.

Сумњам да је Јокић до сада играо лоше из протеста што се игра Денвера све мање врти око њега. Сам је изјавио да га не интересује лична статистика, прича о МВП-у. Али човече не можеш се ти борити против система и мислити да ћеш бити успешан. Ти као главни играч треба да вучеш екипу и будеш тај који доноси победу, као прошле године у плеј-офу. Погледај Дончића, сам је победио Лејкерсе. Са таквим приступом нећеш ти ништа освојити са Денвером. И шта ће онда остати?

Али можда ја грешим. Била је и изјава Јокића да ће давати више кошева ако тренер постави игру за њега. Ако то није била шала и досадашње лоше утакмице израз бунта и постоји сукоб унутар екипе, онда нека Денвер или отпусти Мелоуна или трејдује Јокића. Могли би га нпр. трејдовати за Лава у Чикаго. Тамо има барем велику српску дијаспору. Нека пошаљу и МПЈ са њим.

Немања

pre 4 godine

Много готивим Јокића,и увек сам га бранио али човече,узео си 150 милиона и играш као си 7,8 играч екипе, срамота...

znanje-imanje

pre 4 godine

Odličan rezultat 1. poluvrema za Denver! Oni 11 izgubljenih lopti a LA samo 7, oni 16 skokova a LA neverovatnih 32! Znači LA je od 20 lopti više napravio samo 11 poena prednosti umesto realnih 20-25 i gotove pobede. Takav propust, pogotovu za gostujući tim redovno znači kaznu porazom na kraju. Pored toga Lejkersi su još dvaput u 2. poluvremenu dojavil da bi oni ovo da izgube. Sve džaba.
DraganBorča je odlično sumirao nagomilane promašaje Šodera. Toliki milioni Plamliju, još veći dobrom ali ne više toliko Milsapu i još najveći NBA ugovor Mariju ko da je redovan strelac i stena u odbrani. Uz trenera koji nije talenat. Ako igraš sa 3 beka-šutera, čak i bez pleja jer imaš Nikolu - pa bar jedan od ta tri mora da napuni protivnika. Ovde nijednog da krene ni u 1. ni u 2. postavi, gde su potencijalno jači od većine lige - ali ne pod Malounom. Ako na sve to ne daš nijednu trojku u zadnjoj četvrtini nećeš pobediti. Naročito se idiotski Mari ispucao pri stizanju na 74:74, tu se videlo da Denver nema pobedu u sebi.
Plus je da Jokić deluje manje debeo. Ali ovo nikako nije onaj Jokić a bez toga oni nisu kandidati. Manje kila je 1. korak ka fitnesu bez kojeg ne može biti kao prošle sezone motor tima.
LA je impresivan - ali ima i godine... Duga je sezona. Ni GSW nije uzeo titulu zbog izraubovanosti. I LA će teško preko nemanja svežine, kako umalo čak i ovo da izgube. Doduše ima tu i ona smešna rečenica Melouna "jednom će ovaj tim dobiti (od sudija) poštovanje koje zaslužuje".
Ne, neće.

DeMarkus

pre 4 godine

Džejms i Dejvis zaustavili Jokića? On sam sebe zaustavlja, ne trebaju mu Džejms i Dejvis ili bilo ko drugi. Igra mu je sramna i kriminalna, trebalo bi da se pogleda u ogledalo i okrene ringišpil u glavi jer je potpuno izgubio samopouzdanje. Od MVP kandidata postao je sprdnja.

Marko

pre 4 godine

Opet nece da sutira samo nesto bezveze na kraju napada kad mu uvale loptu, znaci ja pratim sport preko 30 godina nikad nisam video vakav slucaj, superstar koga niko skoro nemoze da cuva na postu vraca loptu UPORNO ne gleda kos!!!
Zamislote Mesi da kaze necu da dajem golove i da budem zvezda hocu da budem igrac zadatka kao Semedo!
E ovo je bukvalno to sto radi Jokic...TUGA...
Prva petorka NBA lige svi Barton i cela prva postava vise sutira od njega...nikad nisam video vakav slucaj u nijednom sportu da neko nece da bude uspesan...
Da mi je znati sta mu je u glavi...

Marko

pre 4 godine

Opet nece da sutira samo nesto bezveze na kraju napada kad mu uvale loptu, znaci ja pratim sport preko 30 godina nikad nisam video vakav slucaj, superstar koga niko skoro nemoze da cuva na postu vraca loptu UPORNO ne gleda kos!!!
Zamislote Mesi da kaze necu da dajem golove i da budem zvezda hocu da budem igrac zadatka kao Semedo!
E ovo je bukvalno to sto radi Jokic...TUGA...
Prva petorka NBA lige svi Barton i cela prva postava vise sutira od njega...nikad nisam video vakav slucaj u nijednom sportu da neko nece da bude uspesan...
Da mi je znati sta mu je u glavi...

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokić ne igra dobro cijelu sezonu, jer nije ništa radio na sebi, već se cijelo ljeto očito prežderavao,što se vidi po tijelu i pokretima. Žalosno mi ga je gledati ovakvog,od čarobnjaka koji me skoro svaku noć držao budnim,doveo me da ga žalim i gledam sa dozom razočarenja. Dečko je jako nezreo,stalno se žali kad na njemu ne sviraju osobne greške. Ne gleda prema košu,već samo dodaje i pravi blokove a tek govor tijela nabijen salom sve govori. Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.

DeMarkus

pre 4 godine

Džejms i Dejvis zaustavili Jokića? On sam sebe zaustavlja, ne trebaju mu Džejms i Dejvis ili bilo ko drugi. Igra mu je sramna i kriminalna, trebalo bi da se pogleda u ogledalo i okrene ringišpil u glavi jer je potpuno izgubio samopouzdanje. Od MVP kandidata postao je sprdnja.

znanje-imanje

pre 4 godine

Odličan rezultat 1. poluvrema za Denver! Oni 11 izgubljenih lopti a LA samo 7, oni 16 skokova a LA neverovatnih 32! Znači LA je od 20 lopti više napravio samo 11 poena prednosti umesto realnih 20-25 i gotove pobede. Takav propust, pogotovu za gostujući tim redovno znači kaznu porazom na kraju. Pored toga Lejkersi su još dvaput u 2. poluvremenu dojavil da bi oni ovo da izgube. Sve džaba.
DraganBorča je odlično sumirao nagomilane promašaje Šodera. Toliki milioni Plamliju, još veći dobrom ali ne više toliko Milsapu i još najveći NBA ugovor Mariju ko da je redovan strelac i stena u odbrani. Uz trenera koji nije talenat. Ako igraš sa 3 beka-šutera, čak i bez pleja jer imaš Nikolu - pa bar jedan od ta tri mora da napuni protivnika. Ovde nijednog da krene ni u 1. ni u 2. postavi, gde su potencijalno jači od većine lige - ali ne pod Malounom. Ako na sve to ne daš nijednu trojku u zadnjoj četvrtini nećeš pobediti. Naročito se idiotski Mari ispucao pri stizanju na 74:74, tu se videlo da Denver nema pobedu u sebi.
Plus je da Jokić deluje manje debeo. Ali ovo nikako nije onaj Jokić a bez toga oni nisu kandidati. Manje kila je 1. korak ka fitnesu bez kojeg ne može biti kao prošle sezone motor tima.
LA je impresivan - ali ima i godine... Duga je sezona. Ni GSW nije uzeo titulu zbog izraubovanosti. I LA će teško preko nemanja svežine, kako umalo čak i ovo da izgube. Doduše ima tu i ona smešna rečenica Melouna "jednom će ovaj tim dobiti (od sudija) poštovanje koje zaslužuje".
Ne, neće.

Mile

pre 4 godine

Jokari treba psiholog da se vrati na nivo iz prošle sezone.
Vervatno isti onaj koji je pomogao Karmelu Entoniju da ponovo igra kako se od njega očekuje.
Entoni je bio psihološki i u težoj situaciji. Prvo na draftu je gledao u leđa Miličiću, a dotučen je kada ga Hjuston trejduje za Dragičevića.
Nikola Jokić je teško podneo što je bio rezerva Birčeviću.

Kecman

pre 4 godine

@ Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.....
(Mr_Melbourne, 04. decembar 2019 06:01)

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača koji su ikada igrali, bio u prvoj petorci NBA, što je praktično san svakog košarkaša na svetu, a samo šačica njih je uspelo da se domogne tog dostignuća. Sutra da se povuče, može se reći da je mnogo napravio u NBA. E sad što mu je potencijal znatno veći, to je već druga priča.

bskfan

pre 4 godine

Na ovoj utakmici se video pravi problem Denvera. Barton kao nisko krilo moze dobro da odigra protiv nekih osrednjih igraca ali kada treba da odigra protiv Lebrona onda je jasno da je to nemoguca misija jer ga ovaj jednostavno oduva a tu uvek pripomognu i sudije. Milsap je sjajan ali kada treba da cuva Dejvisa onda je to opet nemoguca misija. Kada se igra sa niskom postavom onda to ima smisla samo ako se sutira dosta trojki ali to kod Denvera nije slucaj jer, primera radi, u prvom poluvremenu niska postava Marej-Haris-Barton nije pogodila nijednu trojku; dakle 0%. Ako nema suta za tri, a igras protiv visoke trojke Lebron-Dajvis-McGee onda nema tog centra koji tu moze nesto da uradi. Koliko je sve to bilo katastrofalno najbolje pokazuje skok jer su Lejkersi imali cak 56 skokova (14 u napadu), dok je Denver imao samo 35 skokova (7 u napadu). Cak i da je sve ostalo funkcionisalo nemoguce je nadoknaditi tu razliku. Barton imao procenat suta 18.2% dok je Beasly imao 27.3% uz ostatak statisticke kolone 0 skokova, 0 asistencija, 0 kradenih lopti, 0 blokova, cak i 0 licnig gresaka...on jednostavno samo sutira i nista vise. Malone sa svojom fix idejom o Denveru kao defanzivnoj ekipi je unistilo i napad i lepotu u igri, potrebno je da Denver zaredja samo nekoliko poraza i onda ce sve da popuca. Svake godine isto, uvek pokusava da ne igra preko Jokica, onda zaredjaju porazi pa se vrati na igru preko Jokica. Po meni Marej je mozda i najgori plej u NBA, u stvari on uopste nije plej.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.Zapusten fizicki, mentalno cudan, jednu sezonu igrao dobro jer ga niko nije shvatao ozbiljno.Najaci su mi ovdje koji pisu da ceka playoff da pocne ha ha ha ha.Ne moze se kosarka igrati na centarskoj poziciji a da te svako puni .

Zuja

pre 4 godine

Lejkersi su ih razneli pod košem. Ispade kao da gledamo neki moćan tim a inače je Denver katastrofalno odigrao. Jokić najgori igrač utakmice, da nije bilo slobodnih bacanja imao bi 4 poena i 7 asistencija. Zicere što je mašio ono je da se prekrstiš. Za nekog ko je plaćen 150 miliona ovakve brojke su apsolutno nedopustive. Za celo prvo poluvreme 2 poena, kakva katastrofalna igra glavnog igrača. Taj isti Dejvis dok je igrao u drugom timu nije mogao da mrdne protiv Jokića a sada ga školovao košarkaški. Jokić skupo plaća igranje na SP ove godine, totalno je nespreman ušao u sezonu, on mora da ima poseban režim tokom pauze pod strogom prismotrom. Svi igrači Denvera su unapredili igru, pobeđuju i sa ovako lošim Jokićem. Prava šteta da im je glavni igrač ovoliko zaribao. Mislim da dok bude trajao ovaj maks. ugovor sa Denverom,teško ćemo ga gledati u reprezentaciji. Inače po NBA portalima sada prave šegu na njegov račun. Šta se sa njime desilo ovo nisu čista posla.

Boris

pre 4 godine

Prije nekoliko dana kad sam napisao da bi bio zvijer ako bi se fizicku popravio, dobio sam vise minusa nego pluseva. Boli me uvo za minusebi pluseve, nego se pitam da li ljudi vide koliko je covjek zapusten i koliko preko ljeta nije radio na sebi, vec samo jeo. E sad je to doslo na naplatu, posto u NBA fizikalije igraju znacajnu ulogu. Mozda mu i treba ovakva sezona da sazri i shvsti sta u stvari hoce, ili da ostane prosjek kao sto je sad ili da bude NBA zvijezda.

Odraso čovek

pre 4 godine

Joka neće da igra protiv ovih nebitnih timova i igrača kao što su Lejkersi, Dejvis, Lebron, Dvajt...
Kralj,neće da se troši, nije sve u statistici,itd,itd...
hahahahahahah
Dogodine u Beopetrolu :)

живац

pre 4 godine

срамота је како игра. у једном нападу није пошао у напад, него је остао на својој половини да види да ли ће његови да реше 4:5. није контра била. напад који је трајао скоро 10 секунди. надреално!!

Немања

pre 4 godine

Много готивим Јокића,и увек сам га бранио али човече,узео си 150 милиона и играш као си 7,8 играч екипе, срамота...

Dule

pre 4 godine

Ja ne znam zašto se svi ložite i očekujete od Denvera neku exploziju košarke? Mlada perspeektivna ekipa i to je to. Da su doveli nekog vrhunskog šutera pa i da o"ekujemo nešto...pritom, Jokić je prezasićen košarkom (videlo se to i na Svetskom prvenstvu). Ja se iskreno odusevljavam partijama Dončića. Dečko je totalni car i kompletan igrač. Praktično spoj svih naših najvećih asova. Jokara se budi ali tek sledece sezone, ova ce biti za zaborav..i nek im uzme maximalan ugovor? Ja ne znam zaštodramite? Je l to ide iz vašeg dzepa?

Objektivni Navijac

pre 4 godine

Da ne zaboravimo i prošle sezone je Jokić imao slabiji start, tako da bolje je da sačekamo malo. Ljudi ovdje sude na osnovu par utakmica, a toliko puta ih je demantovao, ali džabe, opet ista priča.

Milivoje

pre 4 godine

Šta mu napravi Đorđević sa onim takmičenjem ovo je da ne poveruješ kako neki amaterski trener može da ti uzdrma karijeru. Izbaksuzira ga žestoko, ovo je senka igrača od prošlih sezona. Napravi čovek od njega amatera. Sad prst na čelo i zamislite se koliko ovako talentovanih mladih igrača završi kod nekog kvazi trenera i ne postignu ništa. Pukom srećom Jokic se dokazao pa ima dovoljno kredita da i celu sezonu ovako odigra. Ovo ne može dugo da traje, prošlo je nekih 20 mečeva, kad tad mora da podigne formu u preostalih 60 utakmica. Denver i sa ovako lošim Jokićem pobeđuje, pravi kiks jd bio protiv Sakramenta. Tokom pauze svi su radili i podigli svoj nivo igre sem Jokića. Denever ima uigran tim i hemiju, spremali se za visoke domete a najači igrač im je zakazao. Zbog Jokićeve genetike i sklonosti gojenju, mora tokom pauze da žestoko radi na sebi, a za državni tim može igrati samo na OI i to je dovoljno. Inače nema ništa od njegove NBA karijere. Od igrača koji je prethodne dve sezone u NBA imao MVP brojke, dobili smo sada Raduljicu.

baron

pre 4 godine

...najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete ....djordjevic je kriv....

Goran Pančevo

pre 4 godine

Da li neko može da zamisli facu čelnika Denvera u šta su oni uložili 150 miliona na 5 godina. Mislim da njima sada nije svejedno, posle 18 utakmica i dalje nema poboljšanja, ovo sve gore i gore. Spasavaju ga ona dva meč vinera. Sada je već vrag odneo šalu, kada Plamli uđe izgledaju dosta bolje. Mnogo su uložili u tim i najbitniji igrač im igra svaki meč kao da je prvi dan u NBA. Mislim da oni verovatno znaju šta je pozadina ovog problema, ili nešto porodično ili igranje za reprezentaciju. Nešto očigledno ne štima. Njegova igra leđima je bila odlična, nezaustavljiv, šut sa distance i šut za tri vrlo dobar. Ovo sada što gledamo je postalo frustrirajuće. U nekoliko navrata maši zicere što je ubacivao kao od šale. Totalno izbegava da krene ka košu, ne otvara se u napadu, samo dodaje loptu i postavlja blokove. Za tako nešto ti ne treba 150 miliona dolara. Najgore što su i mediji počeli da zbijaju šale na njegov račun, imaju i pravo obzirom koliko je u njega uloženo. Igraš protiv Lejkersa sa Džejmsom i Dejvisom a ti kao neki amater trčkaraš okolo i mašiš zicere. Posle meča ljutito je napustio parket, zajedno sa Melounom, bez pozdrava. Sada igraju sa Njujorkom najgorim timom čitave lige, valjda neće da kiksnu. Ovo ništa ne valja.

Miroslav

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Imamo sa jedne strane dečka koji uživa u košarci a zove se Luka i sa druge čoveka sa govorom tela teško mi je da živim sa imenom Nikola, tuga....

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Jokića apsolutno više nema ni smisla komentarisati. Ovo polako postaje sprdnja koliko je nezainteresovan za igru...

Milan

pre 4 godine

Realno najbolji defanzivni centarski duo lige Dejvis-Hauard nije za vadjenje, pogotovu što su sada svi motivisani da igraju protiv člana prve petorke lige i žele nešto da dokažu. Mislim da se Jokiću uvukla nesigurnost u sopstveni šut i da je to uzrok loših partija. On nije jednodimenzionalan igrač, raznovrsnost je ono što ga čini posebnim, a to podrazumeva i šut za 3 i sa poludistance. Čim nešto ne funkcioniše to nije to. Na stranu to što je ušao fizički nespreman u sezonu, to je dodatni minus.

Canadian

pre 4 godine

On pored one dvojice divljaka burazera koji ga jos po burek salju nikad nece odrasti.
Ovo sto radi na terenu je klinacko ponasanje kojim nekom tera inat.
Steta.

јд123

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Прича да им треба шутер не пије воду. Ко год прати Денвер дуже зна да су и Мареј и Херис одлични шутери, пре само 2-3 године су сипали само тако. Сећам се једне утакмице где су добили ГС, јер су дали више тројки од Карија и Томпсона. У међувремену им је Мелоун променио улогу. Мареј, иначе бек шутер, игра плеја а Херис се троши у одбрани. И покварили су шут. Уосталом ове сезоне је и Никола покварио шут.

Било који шутер да дође у Денвер, не би био успешан као у другом клубу, јер не би имао слободу односно задатак да само шутира.

dm

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...

Dragan RS

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.

faza 2

pre 4 godine

Znate ono kad smo svi govorili "hvala Melounu što je pustio Jokića da igra svoju igru", e pa toga više nema, ovo više nije Jokić-ball..

JPR24

pre 4 godine

Nisu njega ni Džejms ni Davis zaustavili, da ga zaustave treba prvo on da krene. Okej, ne interesuje ga statistika, ali kad vidiš da Bartonu ne ide, da je Haris u bunaru, slab doprinos klupe, valjda tada moraš nešto preuzeti ! Ali ne. Jokic jeste dobar igrač i sve, ali u glavi on još nije zreo, kao ni Marej doduše. Jedini, reano, koji ima taj fajterski duh u ekipi je veteran Milsap ! Dosli na 97-96, ima se vremena, i tu su i on i Barton i Marej sve ubrljali. Meloun bi mogao malo da im oladi glave, hajd jednu na klupu, po cenu poraza, sezona je duga, ali nekad je to jedina stvar da se uradi.

живац

pre 4 godine

@горан панчево
све си лепо рекао. додао бих још да је јокић претходних сезона био напаљен, играо са жаром. сада... овај ниво концентрације је срамотан и за тренинг.
као да су му ванземаљци отели таленат за кошарку.
годинама је остављао све бољи утисак и бројке из сезоне у сезону, а сада тотални слом. имплозија.

Miki

pre 4 godine

Mene sada ne bi čudilo da izgube u gostima i sledeći meč od najgoreg tima lige NY. Gledao sam ranije mečeve Jokica i Dejvisa dok je igrao za Nju Orleans. Jokić se šalio sa njima, ovo od jutros je bilo kao da gledam Brajanta i Onila iz tamo 2000 godine. Čak se pojavio i Dvajt Howard nisam ni znao da još igra profesionalno košarku, ušao čovek i zbijao šale pod košem Denvera. Taj Dvajt može samo u ovim Lejkersima da igra, koš da pogodi sa daljine veće od metar je nemoguća misija. Puno su uzdigli ove Lejkerse a oni ništa naročito. Prognoziram im maksimum polufinale Zapada i to ako budu imali sreće. Denver sa onako raspalom igrom umalo da preokrene čitavu utakmicu. Ono i laik vidi da u eventualnom plej ofu na više mečeva nemaju sta da traže protiv Denvera. Čitavu utakmicu su odigrali baš fajterski i dobiše na mišiće i to sa Jokićem koji je igrao kado da je upravo stigao iz Mege. Denver očajan šut za tri poena, ekipa koja ima takav ofanzivni potencijal se uplašila Lebrona i AD. Ali nema veze ima još dosta da se igra sve će to doći na svoje mesto. Imaju oni lepo da se upoznaju i razrade taktiku dok ne krene ono pravo.

Sasha

pre 4 godine

Volio bi da znam sta se desilo sa njim, nije ni blijeda sjenka onog Jokica iz prosle sezone, nije valjda da je skontao da ima zagarantovan ugovor od 30 milki po sezoni igralo mu se ili ne... ne bi me cudilo da ga Denver posalje u neku drugu ekipu

Boggy

pre 4 godine

Ljudi šta vam je, ovo je sve normalno. Teško je očekivati da Jokić sa onakvim stilom igre bude nezaustavljiv svake godine. Cenim ga zato što je naš, ali nikad nisam bio fan njegove igre. I svako ko misli da Denver u plej-ofu može da izbaci Lejkerse grdno se vara. Nema Denver taj kvalitet ni približno.

sasa pg

pre 4 godine

Nije Jokiću važna lična statistika, podredio se timu, razigrava saigrače, ne ističe se kad ostalima u timu ide dobro... Ali stani, oni su izgubili utakmicu!

Roki

pre 4 godine

Milivoje

Zar ti stvarno verujes da losa taktika na SP moze ovoliko da unazadi coveka koji je prosle sezone bio u prvoj petorci NBA? Nije on junior pa da los trener tako utice na njega, bez zelje da omalovazim Saleta. Ovde je problem volja. Jokic je na SP bio u sramno losoj fizickoj formi. Uvek se setim detalja sa utakmice protiv Portorika. Usporeni snimak, Jokic vuce kontru, a ne zna se da li mu vise skacu grudi ili stomak. Takav je docekao i pocetak ove sezone. Ocigledno je da mu je u ovom trenutku draza dvokolica na somborskom hipodromu nego kosarka. Batalite vise Saleta i Bircu. Ako su oni stvarni uzrok svega ovoga, onda se covek mora zapitati koliko je opravdan maks ugovor koji je dobio.

lal

pre 4 godine

@mister melburn: sta znaci "nikada nece nista napraviti"... posto je vec napravio i previse... covek je revolucionar... sta njemu jos nedostaje?!? titula... ali tu titulu ima milicic, a nemaju je razni hardeni...
ako se pod nista podrazumeva da je losiji od dzordana, onda smo ok...

bh

pre 4 godine

Totalni promašaj.., a vlasnici kluba čupaju kosu i pitaju se kome su dali 150 miliona za 5 godina ..., on je svoje odigrao prošle sezone....

Srba

pre 4 godine

Mora da spomene sudijski kriterijum koji je bio naklonjen Lejkersima...
Pa da... Napadanje reketa na puza sporaca je bas skolski primjer kad sudije ne trebaju da sviraju faulove... A makse.
Plamli trenutno bolji igrac od Jokica. Bori se u odbrani, zabije nesto, a i on zna pas da udijeli.

lol

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...
(dm, 04. decembar 2019 08:29)

Njemu je šut 30%. nema to veze sa izjavom, nego sa Skolom.

železničar

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.
(Dragan RS, 04. decembar 2019 07:46)

Oni kada bi ga kaznili, dobili bi samo kontra efekat jer bi se tek onda inatio, pošto je to već radio i za sitnije stvari... Ovako se nadaju da će mu doći iz d u glavu o da će početi napokon ozbiljno da shvata svoj ugovor.

јд123

pre 4 godine

Јокић у каналу. Ни сенка од играча од прошле сезоне. Додуше мора се признати да играју много мање преко Николе. Ваљда је то тактика Мелоуна да не зависе искључиво од Јокића као прошле сезоне. Али чисто сумњам да ће им то донети успех. Лејкерси добили са пола гаса. Кад код се Денвер приближио, они додају гас и одлепе се. Мелоун због инсистирања на дефанзивној игри не даје шансу Портеру. Па како човек да уђе у ритам после тако дуге повреде, када му не дајеш шансу? Мелоун је изјавио да Портер мора да поправи игру у одбрани. Још само фали да га трејдују и он постане суперстар у другој екипи, где ће добити шансу.

Сумњам да је Јокић до сада играо лоше из протеста што се игра Денвера све мање врти око њега. Сам је изјавио да га не интересује лична статистика, прича о МВП-у. Али човече не можеш се ти борити против система и мислити да ћеш бити успешан. Ти као главни играч треба да вучеш екипу и будеш тај који доноси победу, као прошле године у плеј-офу. Погледај Дончића, сам је победио Лејкерсе. Са таквим приступом нећеш ти ништа освојити са Денвером. И шта ће онда остати?

Али можда ја грешим. Била је и изјава Јокића да ће давати више кошева ако тренер постави игру за њега. Ако то није била шала и досадашње лоше утакмице израз бунта и постоји сукоб унутар екипе, онда нека Денвер или отпусти Мелоуна или трејдује Јокића. Могли би га нпр. трејдовати за Лава у Чикаго. Тамо има барем велику српску дијаспору. Нека пошаљу и МПЈ са њим.

Pera

pre 4 godine

Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.
@Poz iz Zg
Hm, dosta romanticno, jos vise nerealno.
Da li znas nekoga ko je trazio da ga placaju manje - ja ne?
Mozda bi ti tako postupio, ili ovi sto ti daju pluseve: sef te pita da radis za $150,000 godisnje, a ti 'mnogo je, jel moze za 10-20,000'?

Ratko

pre 4 godine

Jokić izgledao smešno na parketu naspram ove dvojice, igra je očaj živi. Ni jedna partija na nivou MVP. Koliko su ih samo Lejkersi nadskakali a možemo misliti kada dođe plej of kako će AD i LJ d igraju kada zategnu. Ovo je nekako bilo rutinski. Nije mi jasan trener Denvera što nije probao sa Plamlijem i Jokićem da dobije na visini, teško će Denver bilo šta uraditi u plej ofu ove godine. Jokić je izgubio leto igrajući amatersko takmičenje sa reprezentacijom umesto da se spremi za sezonu. Rezultat toga vidimo, teško da će Denver napraviti ovakav propust narednih godina.

111

pre 4 godine

Nema Saleta, nije zamena Birci i ovako igra? Mislite da bi bilo drugacije da je igrao centra na SK?? ISTO ovako. On je potpuno van forme bio i na SK i isto je nastavio u NBA. Jer da je problem bila reprezentacija, on bi u NBA igrao kako znamo da je igrao ali ne. On samo nastavlja lose igre. Dokle, to niko ne zna ali ovo je jako lose. I samo se nastavlja iz utakmice u utakmicu. On mora mnogo toga da promeni u svojoj glavi...

Aleks

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Badi bi legao Denveru da ne kažem kako 😂 Ne bi mu Meloun dao da baci 13-14 cigli ka košu po utakmici, tako da ništa od toga.Što se Bojana tiče, on se pronašao u Juti i neka ne mrda odatle! Treba dečko da se upropasti u Denveru...jok. :)

nba fan

pre 4 godine

...Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.
(Buki,

Koje pljuvanje? Cinjenica je da se Jokic ne trudi da skine kilazu koja
je glavni pronlem njegove lose igre a ni glava mu nije jaka strana. To
su fakti. Kad pametnom covjeku uputis kritiku on razmisli je li kritika
na mjestu ili nije a glup covjek i dobronamjerne kritike smatra za uvrede.
Kazes vjerovatno mu se ne ide na all starr. A sta moze biti interesantnije
za NBA igraca nego all starr, mozda hipodrom? Ja rekoh a ti smatraj da ga
pljujem.

Pera Ždera

pre 4 godine

Dodje debeo i nespreman u sezonu. Sve prepusta drugima - lako cemo. Izbegava kos, beskonacno pravi blokove i urucuje. Prepusta totalno inicijativu drugima. Prvi igrac ekipe koji cini sve ostale boljima svojom igrom, sa max ugovorom, se ne namece... skriva se iza timske igre koja je svejedno timska i kada daje 20+ poena.
I onda se cudi zasto se muci?

Forma je stvar napora, ponavljanja i treniranja. Ne poziva se na dugme po potrebi.

Ako zelis da pogadjas, sutiras vise. Ako zelis max ugovor, vodis ekipu. Ako zelis pobede al sa sobom i formi, das svoje proseke.

Nema alibi kosarke da bi se preko leta krkalo i setalo uz reku na ovako profi i fizicki zahtevnom nivou kosarke.

Pera Ždera

pre 4 godine

Svake godine isto.

Meloun pokusava postaviti igru mimo "Jokic ball". Donekle opravdano (da ne zavise samo od Nikole). Medjutim, to izgleda cesto neprirodno i vestacki.

Na sve to imamo Jokica, pasivnog mentaliteta koji se svemu tome svake godine prepusta kao da nije svestan niti prihvata status prve petorke NBA prosle godine. I onda to tako opravdano krece svaki put. Ove godine je taj "proces" jos ocigledniji i opravdaniji usled Nikoline neopsorno lose forme i katastrofalne fizicke spreme.

On da ima mentalitet vodje i karakter top 10 igraca a ne samo talenat i IQ za taj status, on bi se konstanno nametao i "protiv" takvih trenerovih zamisli. Opravdavao bi igru preko njega itd.
Ovako prepusten, nezreo, lala karaktera, dodatno u takvom sistemu gubi na samopozdanju, volji, zalaganju.

Sinoc imamo jednog Howarda, bivseg superstara, koji govori treneru u jednom momentu da ga ostavi na terenu, da ga ne izvodi. Jokica moras da molis da sutira, da preuzme odgovornost.

VIse puta ovde pisah, njegovi statisticki proseci zahtevaju igru preko njega i vise suteva ali su po pravilu opet timski i bolji po ekipu! On ne dajuci svoj prosek poena upravo igra antitimski jer kosarka nisu samo blokovi, urucenja i asistencije. Njegove poene nema ko da nadomesti.

Ne mogu prva dva centra ekipe imati ispod 15 poena zajedno u proseku.
Ne moze Marej biti prvi igrac tima jer je najbolji upravo kada je Jokic prva violina (on i ostali).

Izgleda da je u Nikolinom slucaju potreban psihijatar, ipak.

Mikii

pre 4 godine

Nešto bolju igru srpskog centra videli smo u poslednjoj deonici, zajedno sa Marijem je vukao ekipu, ali potpuno se ugasio u poslednja dva minuta, baš kao i cela ekipa Denvera.

Nesto potpuno normalno za male igrace. Bogdanovic je ovu kategoriju usavrsio do maksimuma.

Buki

pre 4 godine

Sad sam pogledao Jokiceve poteze sa utakmice naravno one pozitivne i tu se vidi veliki talenat i raznovrsnost ovi koji kritikuju njegov izgled nisu u pravu igrac izgleda ok.Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.

nba fan

pre 4 godine

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača
Kecman

Moj komsija zbog akohola izgubio posao u 32. a bio je diplomirani ekonomista. Zavrsio u roku. Treba li ga kritikovati ili mu oprostiti
jer je Dipl.ECC.

bigserb

pre 4 godine

Jokic je jos na SP pokazao da to vise nije onaj igrac od prosle godine, valjda su ga malo pare udarile u glavu, a i pauza od NBA mu letos nije prijala!
Cini mi se i da je nabacio malo vise kilograma, sigurno se malo opustio letos kod kuce, domaca hrana, drustvo, izlasci i tako to!

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Obe ekipe ispod proseka,LA imao jedno 20 skokova više,Jokić kao da je tek došao u ekipu i još kad dodaš standardnu podršku sudija Lejkersima i očajnu publiku u Denveru žao mi što sam gledao ovakvu monotonu utakmicu.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.Zapusten fizicki, mentalno cudan, jednu sezonu igrao dobro jer ga niko nije shvatao ozbiljno.Najaci su mi ovdje koji pisu da ceka playoff da pocne ha ha ha ha.Ne moze se kosarka igrati na centarskoj poziciji a da te svako puni .

baron

pre 4 godine

...najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete ....djordjevic je kriv....

Milivoje

pre 4 godine

Šta mu napravi Đorđević sa onim takmičenjem ovo je da ne poveruješ kako neki amaterski trener može da ti uzdrma karijeru. Izbaksuzira ga žestoko, ovo je senka igrača od prošlih sezona. Napravi čovek od njega amatera. Sad prst na čelo i zamislite se koliko ovako talentovanih mladih igrača završi kod nekog kvazi trenera i ne postignu ništa. Pukom srećom Jokic se dokazao pa ima dovoljno kredita da i celu sezonu ovako odigra. Ovo ne može dugo da traje, prošlo je nekih 20 mečeva, kad tad mora da podigne formu u preostalih 60 utakmica. Denver i sa ovako lošim Jokićem pobeđuje, pravi kiks jd bio protiv Sakramenta. Tokom pauze svi su radili i podigli svoj nivo igre sem Jokića. Denever ima uigran tim i hemiju, spremali se za visoke domete a najači igrač im je zakazao. Zbog Jokićeve genetike i sklonosti gojenju, mora tokom pauze da žestoko radi na sebi, a za državni tim može igrati samo na OI i to je dovoljno. Inače nema ništa od njegove NBA karijere. Od igrača koji je prethodne dve sezone u NBA imao MVP brojke, dobili smo sada Raduljicu.

Miroslav

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokić ne igra dobro cijelu sezonu, jer nije ništa radio na sebi, već se cijelo ljeto očito prežderavao,što se vidi po tijelu i pokretima. Žalosno mi ga je gledati ovakvog,od čarobnjaka koji me skoro svaku noć držao budnim,doveo me da ga žalim i gledam sa dozom razočarenja. Dečko je jako nezreo,stalno se žali kad na njemu ne sviraju osobne greške. Ne gleda prema košu,već samo dodaje i pravi blokove a tek govor tijela nabijen salom sve govori. Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.

Marko

pre 4 godine

Opet nece da sutira samo nesto bezveze na kraju napada kad mu uvale loptu, znaci ja pratim sport preko 30 godina nikad nisam video vakav slucaj, superstar koga niko skoro nemoze da cuva na postu vraca loptu UPORNO ne gleda kos!!!
Zamislote Mesi da kaze necu da dajem golove i da budem zvezda hocu da budem igrac zadatka kao Semedo!
E ovo je bukvalno to sto radi Jokic...TUGA...
Prva petorka NBA lige svi Barton i cela prva postava vise sutira od njega...nikad nisam video vakav slucaj u nijednom sportu da neko nece da bude uspesan...
Da mi je znati sta mu je u glavi...

DeMarkus

pre 4 godine

Džejms i Dejvis zaustavili Jokića? On sam sebe zaustavlja, ne trebaju mu Džejms i Dejvis ili bilo ko drugi. Igra mu je sramna i kriminalna, trebalo bi da se pogleda u ogledalo i okrene ringišpil u glavi jer je potpuno izgubio samopouzdanje. Od MVP kandidata postao je sprdnja.

Ratko

pre 4 godine

Jokić izgledao smešno na parketu naspram ove dvojice, igra je očaj živi. Ni jedna partija na nivou MVP. Koliko su ih samo Lejkersi nadskakali a možemo misliti kada dođe plej of kako će AD i LJ d igraju kada zategnu. Ovo je nekako bilo rutinski. Nije mi jasan trener Denvera što nije probao sa Plamlijem i Jokićem da dobije na visini, teško će Denver bilo šta uraditi u plej ofu ove godine. Jokić je izgubio leto igrajući amatersko takmičenje sa reprezentacijom umesto da se spremi za sezonu. Rezultat toga vidimo, teško da će Denver napraviti ovakav propust narednih godina.

Miki

pre 4 godine

Mene sada ne bi čudilo da izgube u gostima i sledeći meč od najgoreg tima lige NY. Gledao sam ranije mečeve Jokica i Dejvisa dok je igrao za Nju Orleans. Jokić se šalio sa njima, ovo od jutros je bilo kao da gledam Brajanta i Onila iz tamo 2000 godine. Čak se pojavio i Dvajt Howard nisam ni znao da još igra profesionalno košarku, ušao čovek i zbijao šale pod košem Denvera. Taj Dvajt može samo u ovim Lejkersima da igra, koš da pogodi sa daljine veće od metar je nemoguća misija. Puno su uzdigli ove Lejkerse a oni ništa naročito. Prognoziram im maksimum polufinale Zapada i to ako budu imali sreće. Denver sa onako raspalom igrom umalo da preokrene čitavu utakmicu. Ono i laik vidi da u eventualnom plej ofu na više mečeva nemaju sta da traže protiv Denvera. Čitavu utakmicu su odigrali baš fajterski i dobiše na mišiće i to sa Jokićem koji je igrao kado da je upravo stigao iz Mege. Denver očajan šut za tri poena, ekipa koja ima takav ofanzivni potencijal se uplašila Lebrona i AD. Ali nema veze ima još dosta da se igra sve će to doći na svoje mesto. Imaju oni lepo da se upoznaju i razrade taktiku dok ne krene ono pravo.

Objektivni Navijac

pre 4 godine

Da ne zaboravimo i prošle sezone je Jokić imao slabiji start, tako da bolje je da sačekamo malo. Ljudi ovdje sude na osnovu par utakmica, a toliko puta ih je demantovao, ali džabe, opet ista priča.

Odraso čovek

pre 4 godine

Joka neće da igra protiv ovih nebitnih timova i igrača kao što su Lejkersi, Dejvis, Lebron, Dvajt...
Kralj,neće da se troši, nije sve u statistici,itd,itd...
hahahahahahah
Dogodine u Beopetrolu :)

bh

pre 4 godine

Totalni promašaj.., a vlasnici kluba čupaju kosu i pitaju se kome su dali 150 miliona za 5 godina ..., on je svoje odigrao prošle sezone....

znanje-imanje

pre 4 godine

Odličan rezultat 1. poluvrema za Denver! Oni 11 izgubljenih lopti a LA samo 7, oni 16 skokova a LA neverovatnih 32! Znači LA je od 20 lopti više napravio samo 11 poena prednosti umesto realnih 20-25 i gotove pobede. Takav propust, pogotovu za gostujući tim redovno znači kaznu porazom na kraju. Pored toga Lejkersi su još dvaput u 2. poluvremenu dojavil da bi oni ovo da izgube. Sve džaba.
DraganBorča je odlično sumirao nagomilane promašaje Šodera. Toliki milioni Plamliju, još veći dobrom ali ne više toliko Milsapu i još najveći NBA ugovor Mariju ko da je redovan strelac i stena u odbrani. Uz trenera koji nije talenat. Ako igraš sa 3 beka-šutera, čak i bez pleja jer imaš Nikolu - pa bar jedan od ta tri mora da napuni protivnika. Ovde nijednog da krene ni u 1. ni u 2. postavi, gde su potencijalno jači od većine lige - ali ne pod Malounom. Ako na sve to ne daš nijednu trojku u zadnjoj četvrtini nećeš pobediti. Naročito se idiotski Mari ispucao pri stizanju na 74:74, tu se videlo da Denver nema pobedu u sebi.
Plus je da Jokić deluje manje debeo. Ali ovo nikako nije onaj Jokić a bez toga oni nisu kandidati. Manje kila je 1. korak ka fitnesu bez kojeg ne može biti kao prošle sezone motor tima.
LA je impresivan - ali ima i godine... Duga je sezona. Ni GSW nije uzeo titulu zbog izraubovanosti. I LA će teško preko nemanja svežine, kako umalo čak i ovo da izgube. Doduše ima tu i ona smešna rečenica Melouna "jednom će ovaj tim dobiti (od sudija) poštovanje koje zaslužuje".
Ne, neće.

Mile

pre 4 godine

Jokari treba psiholog da se vrati na nivo iz prošle sezone.
Vervatno isti onaj koji je pomogao Karmelu Entoniju da ponovo igra kako se od njega očekuje.
Entoni je bio psihološki i u težoj situaciji. Prvo na draftu je gledao u leđa Miličiću, a dotučen je kada ga Hjuston trejduje za Dragičevića.
Nikola Jokić je teško podneo što je bio rezerva Birčeviću.

Kecman

pre 4 godine

@ Od prvog dana sam govorio da Jokić nikad nista nece napraviti u nba.....
(Mr_Melbourne, 04. decembar 2019 06:01)

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača koji su ikada igrali, bio u prvoj petorci NBA, što je praktično san svakog košarkaša na svetu, a samo šačica njih je uspelo da se domogne tog dostignuća. Sutra da se povuče, može se reći da je mnogo napravio u NBA. E sad što mu je potencijal znatno veći, to je već druga priča.

lol

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...
(dm, 04. decembar 2019 08:29)

Njemu je šut 30%. nema to veze sa izjavom, nego sa Skolom.

Srba

pre 4 godine

Mora da spomene sudijski kriterijum koji je bio naklonjen Lejkersima...
Pa da... Napadanje reketa na puza sporaca je bas skolski primjer kad sudije ne trebaju da sviraju faulove... A makse.
Plamli trenutno bolji igrac od Jokica. Bori se u odbrani, zabije nesto, a i on zna pas da udijeli.

Boggy

pre 4 godine

Ljudi šta vam je, ovo je sve normalno. Teško je očekivati da Jokić sa onakvim stilom igre bude nezaustavljiv svake godine. Cenim ga zato što je naš, ali nikad nisam bio fan njegove igre. I svako ko misli da Denver u plej-ofu može da izbaci Lejkerse grdno se vara. Nema Denver taj kvalitet ni približno.

Buki

pre 4 godine

Sad sam pogledao Jokiceve poteze sa utakmice naravno one pozitivne i tu se vidi veliki talenat i raznovrsnost ovi koji kritikuju njegov izgled nisu u pravu igrac izgleda ok.Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.

Boris

pre 4 godine

Prije nekoliko dana kad sam napisao da bi bio zvijer ako bi se fizicku popravio, dobio sam vise minusa nego pluseva. Boli me uvo za minusebi pluseve, nego se pitam da li ljudi vide koliko je covjek zapusten i koliko preko ljeta nije radio na sebi, vec samo jeo. E sad je to doslo na naplatu, posto u NBA fizikalije igraju znacajnu ulogu. Mozda mu i treba ovakva sezona da sazri i shvsti sta u stvari hoce, ili da ostane prosjek kao sto je sad ili da bude NBA zvijezda.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Imamo sa jedne strane dečka koji uživa u košarci a zove se Luka i sa druge čoveka sa govorom tela teško mi je da živim sa imenom Nikola, tuga....

Goran Pančevo

pre 4 godine

Da li neko može da zamisli facu čelnika Denvera u šta su oni uložili 150 miliona na 5 godina. Mislim da njima sada nije svejedno, posle 18 utakmica i dalje nema poboljšanja, ovo sve gore i gore. Spasavaju ga ona dva meč vinera. Sada je već vrag odneo šalu, kada Plamli uđe izgledaju dosta bolje. Mnogo su uložili u tim i najbitniji igrač im igra svaki meč kao da je prvi dan u NBA. Mislim da oni verovatno znaju šta je pozadina ovog problema, ili nešto porodično ili igranje za reprezentaciju. Nešto očigledno ne štima. Njegova igra leđima je bila odlična, nezaustavljiv, šut sa distance i šut za tri vrlo dobar. Ovo sada što gledamo je postalo frustrirajuće. U nekoliko navrata maši zicere što je ubacivao kao od šale. Totalno izbegava da krene ka košu, ne otvara se u napadu, samo dodaje loptu i postavlja blokove. Za tako nešto ti ne treba 150 miliona dolara. Najgore što su i mediji počeli da zbijaju šale na njegov račun, imaju i pravo obzirom koliko je u njega uloženo. Igraš protiv Lejkersa sa Džejmsom i Dejvisom a ti kao neki amater trčkaraš okolo i mašiš zicere. Posle meča ljutito je napustio parket, zajedno sa Melounom, bez pozdrava. Sada igraju sa Njujorkom najgorim timom čitave lige, valjda neće da kiksnu. Ovo ništa ne valja.

Dule

pre 4 godine

Ja ne znam zašto se svi ložite i očekujete od Denvera neku exploziju košarke? Mlada perspeektivna ekipa i to je to. Da su doveli nekog vrhunskog šutera pa i da o"ekujemo nešto...pritom, Jokić je prezasićen košarkom (videlo se to i na Svetskom prvenstvu). Ja se iskreno odusevljavam partijama Dončića. Dečko je totalni car i kompletan igrač. Praktično spoj svih naših najvećih asova. Jokara se budi ali tek sledece sezone, ova ce biti za zaborav..i nek im uzme maximalan ugovor? Ja ne znam zaštodramite? Je l to ide iz vašeg dzepa?

lal

pre 4 godine

@mister melburn: sta znaci "nikada nece nista napraviti"... posto je vec napravio i previse... covek je revolucionar... sta njemu jos nedostaje?!? titula... ali tu titulu ima milicic, a nemaju je razni hardeni...
ako se pod nista podrazumeva da je losiji od dzordana, onda smo ok...

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Jokića apsolutno više nema ni smisla komentarisati. Ovo polako postaje sprdnja koliko je nezainteresovan za igru...

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Obe ekipe ispod proseka,LA imao jedno 20 skokova više,Jokić kao da je tek došao u ekipu i još kad dodaš standardnu podršku sudija Lejkersima i očajnu publiku u Denveru žao mi što sam gledao ovakvu monotonu utakmicu.

dm

pre 4 godine

Decko je sam izjavio da ga ne interesuje da bude super star...znaci sam je sebe osudio na prosecnost...u skladu sa tim pruza i partije...od te izjave, prosek zivi...sa max.ugovorom...njemu lepo...ziv nam bio...

nba fan

pre 4 godine

...Nema potrebe za pljuvanjem postize 15,6 poena 10,6 skokova i 6asistencija sto je veoma dobro mislim samo da je malo premoren i znajuci njega verovatno mu se neide na all starr i tih 7 dana bi iskoristijo za nesto drugo,nema razloga za brigu bice sve u redu a i Denver ima dobar skor bez panike igrace on odlicno videcete.
(Buki,

Koje pljuvanje? Cinjenica je da se Jokic ne trudi da skine kilazu koja
je glavni pronlem njegove lose igre a ni glava mu nije jaka strana. To
su fakti. Kad pametnom covjeku uputis kritiku on razmisli je li kritika
na mjestu ili nije a glup covjek i dobronamjerne kritike smatra za uvrede.
Kazes vjerovatno mu se ne ide na all starr. A sta moze biti interesantnije
za NBA igraca nego all starr, mozda hipodrom? Ja rekoh a ti smatraj da ga
pljujem.

Sasha

pre 4 godine

Volio bi da znam sta se desilo sa njim, nije ni blijeda sjenka onog Jokica iz prosle sezone, nije valjda da je skontao da ima zagarantovan ugovor od 30 milki po sezoni igralo mu se ili ne... ne bi me cudilo da ga Denver posalje u neku drugu ekipu

јд123

pre 4 godine

Јокић у каналу. Ни сенка од играча од прошле сезоне. Додуше мора се признати да играју много мање преко Николе. Ваљда је то тактика Мелоуна да не зависе искључиво од Јокића као прошле сезоне. Али чисто сумњам да ће им то донети успех. Лејкерси добили са пола гаса. Кад код се Денвер приближио, они додају гас и одлепе се. Мелоун због инсистирања на дефанзивној игри не даје шансу Портеру. Па како човек да уђе у ритам после тако дуге повреде, када му не дајеш шансу? Мелоун је изјавио да Портер мора да поправи игру у одбрани. Још само фали да га трејдују и он постане суперстар у другој екипи, где ће добити шансу.

Сумњам да је Јокић до сада играо лоше из протеста што се игра Денвера све мање врти око њега. Сам је изјавио да га не интересује лична статистика, прича о МВП-у. Али човече не можеш се ти борити против система и мислити да ћеш бити успешан. Ти као главни играч треба да вучеш екипу и будеш тај који доноси победу, као прошле године у плеј-офу. Погледај Дончића, сам је победио Лејкерсе. Са таквим приступом нећеш ти ништа освојити са Денвером. И шта ће онда остати?

Али можда ја грешим. Била је и изјава Јокића да ће давати више кошева ако тренер постави игру за њега. Ако то није била шала и досадашње лоше утакмице израз бунта и постоји сукоб унутар екипе, онда нека Денвер или отпусти Мелоуна или трејдује Јокића. Могли би га нпр. трејдовати за Лава у Чикаго. Тамо има барем велику српску дијаспору. Нека пошаљу и МПЈ са њим.

Zuja

pre 4 godine

Lejkersi su ih razneli pod košem. Ispade kao da gledamo neki moćan tim a inače je Denver katastrofalno odigrao. Jokić najgori igrač utakmice, da nije bilo slobodnih bacanja imao bi 4 poena i 7 asistencija. Zicere što je mašio ono je da se prekrstiš. Za nekog ko je plaćen 150 miliona ovakve brojke su apsolutno nedopustive. Za celo prvo poluvreme 2 poena, kakva katastrofalna igra glavnog igrača. Taj isti Dejvis dok je igrao u drugom timu nije mogao da mrdne protiv Jokića a sada ga školovao košarkaški. Jokić skupo plaća igranje na SP ove godine, totalno je nespreman ušao u sezonu, on mora da ima poseban režim tokom pauze pod strogom prismotrom. Svi igrači Denvera su unapredili igru, pobeđuju i sa ovako lošim Jokićem. Prava šteta da im je glavni igrač ovoliko zaribao. Mislim da dok bude trajao ovaj maks. ugovor sa Denverom,teško ćemo ga gledati u reprezentaciji. Inače po NBA portalima sada prave šegu na njegov račun. Šta se sa njime desilo ovo nisu čista posla.

faza 2

pre 4 godine

Znate ono kad smo svi govorili "hvala Melounu što je pustio Jokića da igra svoju igru", e pa toga više nema, ovo više nije Jokić-ball..

111

pre 4 godine

Nema Saleta, nije zamena Birci i ovako igra? Mislite da bi bilo drugacije da je igrao centra na SK?? ISTO ovako. On je potpuno van forme bio i na SK i isto je nastavio u NBA. Jer da je problem bila reprezentacija, on bi u NBA igrao kako znamo da je igrao ali ne. On samo nastavlja lose igre. Dokle, to niko ne zna ali ovo je jako lose. I samo se nastavlja iz utakmice u utakmicu. On mora mnogo toga da promeni u svojoj glavi...

nba fan

pre 4 godine

Kako te nije sramota, nikad neće ništa napraviti?! Čovek već ima triple-double utakmica više nego 99.9% igrača
Kecman

Moj komsija zbog akohola izgubio posao u 32. a bio je diplomirani ekonomista. Zavrsio u roku. Treba li ga kritikovati ili mu oprostiti
jer je Dipl.ECC.

Немања

pre 4 godine

Много готивим Јокића,и увек сам га бранио али човече,узео си 150 милиона и играш као си 7,8 играч екипе, срамота...

bskfan

pre 4 godine

Na ovoj utakmici se video pravi problem Denvera. Barton kao nisko krilo moze dobro da odigra protiv nekih osrednjih igraca ali kada treba da odigra protiv Lebrona onda je jasno da je to nemoguca misija jer ga ovaj jednostavno oduva a tu uvek pripomognu i sudije. Milsap je sjajan ali kada treba da cuva Dejvisa onda je to opet nemoguca misija. Kada se igra sa niskom postavom onda to ima smisla samo ako se sutira dosta trojki ali to kod Denvera nije slucaj jer, primera radi, u prvom poluvremenu niska postava Marej-Haris-Barton nije pogodila nijednu trojku; dakle 0%. Ako nema suta za tri, a igras protiv visoke trojke Lebron-Dajvis-McGee onda nema tog centra koji tu moze nesto da uradi. Koliko je sve to bilo katastrofalno najbolje pokazuje skok jer su Lejkersi imali cak 56 skokova (14 u napadu), dok je Denver imao samo 35 skokova (7 u napadu). Cak i da je sve ostalo funkcionisalo nemoguce je nadoknaditi tu razliku. Barton imao procenat suta 18.2% dok je Beasly imao 27.3% uz ostatak statisticke kolone 0 skokova, 0 asistencija, 0 kradenih lopti, 0 blokova, cak i 0 licnig gresaka...on jednostavno samo sutira i nista vise. Malone sa svojom fix idejom o Denveru kao defanzivnoj ekipi je unistilo i napad i lepotu u igri, potrebno je da Denver zaredja samo nekoliko poraza i onda ce sve da popuca. Svake godine isto, uvek pokusava da ne igra preko Jokica, onda zaredjaju porazi pa se vrati na igru preko Jokica. Po meni Marej je mozda i najgori plej u NBA, u stvari on uopste nije plej.

Dragan RS

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.

Milan

pre 4 godine

Realno najbolji defanzivni centarski duo lige Dejvis-Hauard nije za vadjenje, pogotovu što su sada svi motivisani da igraju protiv člana prve petorke lige i žele nešto da dokažu. Mislim da se Jokiću uvukla nesigurnost u sopstveni šut i da je to uzrok loših partija. On nije jednodimenzionalan igrač, raznovrsnost je ono što ga čini posebnim, a to podrazumeva i šut za 3 i sa poludistance. Čim nešto ne funkcioniše to nije to. Na stranu to što je ušao fizički nespreman u sezonu, to je dodatni minus.

Canadian

pre 4 godine

On pored one dvojice divljaka burazera koji ga jos po burek salju nikad nece odrasti.
Ovo sto radi na terenu je klinacko ponasanje kojim nekom tera inat.
Steta.

Mikii

pre 4 godine

Nešto bolju igru srpskog centra videli smo u poslednjoj deonici, zajedno sa Marijem je vukao ekipu, ali potpuno se ugasio u poslednja dva minuta, baš kao i cela ekipa Denvera.

Nesto potpuno normalno za male igrace. Bogdanovic je ovu kategoriju usavrsio do maksimuma.

Roki

pre 4 godine

Milivoje

Zar ti stvarno verujes da losa taktika na SP moze ovoliko da unazadi coveka koji je prosle sezone bio u prvoj petorci NBA? Nije on junior pa da los trener tako utice na njega, bez zelje da omalovazim Saleta. Ovde je problem volja. Jokic je na SP bio u sramno losoj fizickoj formi. Uvek se setim detalja sa utakmice protiv Portorika. Usporeni snimak, Jokic vuce kontru, a ne zna se da li mu vise skacu grudi ili stomak. Takav je docekao i pocetak ove sezone. Ocigledno je da mu je u ovom trenutku draza dvokolica na somborskom hipodromu nego kosarka. Batalite vise Saleta i Bircu. Ako su oni stvarni uzrok svega ovoga, onda se covek mora zapitati koliko je opravdan maks ugovor koji je dobio.

Pera Ždera

pre 4 godine

Svake godine isto.

Meloun pokusava postaviti igru mimo "Jokic ball". Donekle opravdano (da ne zavise samo od Nikole). Medjutim, to izgleda cesto neprirodno i vestacki.

Na sve to imamo Jokica, pasivnog mentaliteta koji se svemu tome svake godine prepusta kao da nije svestan niti prihvata status prve petorke NBA prosle godine. I onda to tako opravdano krece svaki put. Ove godine je taj "proces" jos ocigledniji i opravdaniji usled Nikoline neopsorno lose forme i katastrofalne fizicke spreme.

On da ima mentalitet vodje i karakter top 10 igraca a ne samo talenat i IQ za taj status, on bi se konstanno nametao i "protiv" takvih trenerovih zamisli. Opravdavao bi igru preko njega itd.
Ovako prepusten, nezreo, lala karaktera, dodatno u takvom sistemu gubi na samopozdanju, volji, zalaganju.

Sinoc imamo jednog Howarda, bivseg superstara, koji govori treneru u jednom momentu da ga ostavi na terenu, da ga ne izvodi. Jokica moras da molis da sutira, da preuzme odgovornost.

VIse puta ovde pisah, njegovi statisticki proseci zahtevaju igru preko njega i vise suteva ali su po pravilu opet timski i bolji po ekipu! On ne dajuci svoj prosek poena upravo igra antitimski jer kosarka nisu samo blokovi, urucenja i asistencije. Njegove poene nema ko da nadomesti.

Ne mogu prva dva centra ekipe imati ispod 15 poena zajedno u proseku.
Ne moze Marej biti prvi igrac tima jer je najbolji upravo kada je Jokic prva violina (on i ostali).

Izgleda da je u Nikolinom slucaju potreban psihijatar, ipak.

јд123

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Прича да им треба шутер не пије воду. Ко год прати Денвер дуже зна да су и Мареј и Херис одлични шутери, пре само 2-3 године су сипали само тако. Сећам се једне утакмице где су добили ГС, јер су дали више тројки од Карија и Томпсона. У међувремену им је Мелоун променио улогу. Мареј, иначе бек шутер, игра плеја а Херис се троши у одбрани. И покварили су шут. Уосталом ове сезоне је и Никола покварио шут.

Било који шутер да дође у Денвер, не би био успешан као у другом клубу, јер не би имао слободу односно задатак да само шутира.

живац

pre 4 godine

срамота је како игра. у једном нападу није пошао у напад, него је остао на својој половини да види да ли ће његови да реше 4:5. није контра била. напад који је трајао скоро 10 секунди. надреално!!

живац

pre 4 godine

@горан панчево
све си лепо рекао. додао бих још да је јокић претходних сезона био напаљен, играо са жаром. сада... овај ниво концентрације је срамотан и за тренинг.
као да су му ванземаљци отели таленат за кошарку.
годинама је остављао све бољи утисак и бројке из сезоне у сезону, а сада тотални слом. имплозија.

sasa pg

pre 4 godine

Nije Jokiću važna lična statistika, podredio se timu, razigrava saigrače, ne ističe se kad ostalima u timu ide dobro... Ali stani, oni su izgubili utakmicu!

železničar

pre 4 godine

Klub ga treba kazniti prvo zbog nezalaganja i nikakvog osjecaja sramote a tek onda zbog lose igre. Toliko smo napacen narod, poznati smo da svaki sportista kida grize (sem fudbalercica) stvarno ne znam sta se desava sa ovim likom. Nerviramo se jaba svi iskreni ljubitelji sporta posebno kosarke, nego ajmo danas svi po 300 evra plate da dignemo, platimo racune i sta ostane da napunimo frizider za 7 dana.
(Dragan RS, 04. decembar 2019 07:46)

Oni kada bi ga kaznili, dobili bi samo kontra efekat jer bi se tek onda inatio, pošto je to već radio i za sitnije stvari... Ovako se nadaju da će mu doći iz d u glavu o da će početi napokon ozbiljno da shvata svoj ugovor.

Aleks

pre 4 godine

Za neku ozbiljniju pricu im treba suter, Rej Alen, Korver, Tomson, pa i Grin prosle godine. Ne postoji sampionski tim zadnjih 15ak godina koji nije imao klasicnog sutera. Kako bi im legao Badi Hil ili Bojan Bogdanovic?
(Miroslav, 4. decembar 2019 06:05)

Badi bi legao Denveru da ne kažem kako 😂 Ne bi mu Meloun dao da baci 13-14 cigli ka košu po utakmici, tako da ništa od toga.Što se Bojana tiče, on se pronašao u Juti i neka ne mrda odatle! Treba dečko da se upropasti u Denveru...jok. :)

bigserb

pre 4 godine

Jokic je jos na SP pokazao da to vise nije onaj igrac od prosle godine, valjda su ga malo pare udarile u glavu, a i pauza od NBA mu letos nije prijala!
Cini mi se i da je nabacio malo vise kilograma, sigurno se malo opustio letos kod kuce, domaca hrana, drustvo, izlasci i tako to!

JPR24

pre 4 godine

Nisu njega ni Džejms ni Davis zaustavili, da ga zaustave treba prvo on da krene. Okej, ne interesuje ga statistika, ali kad vidiš da Bartonu ne ide, da je Haris u bunaru, slab doprinos klupe, valjda tada moraš nešto preuzeti ! Ali ne. Jokic jeste dobar igrač i sve, ali u glavi on još nije zreo, kao ni Marej doduše. Jedini, reano, koji ima taj fajterski duh u ekipi je veteran Milsap ! Dosli na 97-96, ima se vremena, i tu su i on i Barton i Marej sve ubrljali. Meloun bi mogao malo da im oladi glave, hajd jednu na klupu, po cenu poraza, sezona je duga, ali nekad je to jedina stvar da se uradi.

Pera Ždera

pre 4 godine

Dodje debeo i nespreman u sezonu. Sve prepusta drugima - lako cemo. Izbegava kos, beskonacno pravi blokove i urucuje. Prepusta totalno inicijativu drugima. Prvi igrac ekipe koji cini sve ostale boljima svojom igrom, sa max ugovorom, se ne namece... skriva se iza timske igre koja je svejedno timska i kada daje 20+ poena.
I onda se cudi zasto se muci?

Forma je stvar napora, ponavljanja i treniranja. Ne poziva se na dugme po potrebi.

Ako zelis da pogadjas, sutiras vise. Ako zelis max ugovor, vodis ekipu. Ako zelis pobede al sa sobom i formi, das svoje proseke.

Nema alibi kosarke da bi se preko leta krkalo i setalo uz reku na ovako profi i fizicki zahtevnom nivou kosarke.

Pera

pre 4 godine

Ako nije htio biti superstar,nije im trebao ni uzeti max ugovor,već neki prosjećni i onda i igraj tako. Ovako je na max a igra kao rekreativac. Užas i razočarenje.
@Poz iz Zg
Hm, dosta romanticno, jos vise nerealno.
Da li znas nekoga ko je trazio da ga placaju manje - ja ne?
Mozda bi ti tako postupio, ili ovi sto ti daju pluseve: sef te pita da radis za $150,000 godisnje, a ti 'mnogo je, jel moze za 10-20,000'?