Sreda, 27.11.2019.

11:18

Zvezdina realnost – protiv Bajerna i Totenhema 0:18

Ovosezonska generacija fudbalera Crvene zvezde ostaće upisana u istoriji kluba po negativnom rekordu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Zvezdina realnost – protiv Bajerna i Totenhema 0:18 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)
ne to je prosečan zaostatak grobara izražen u bodovima u protekle 3 sezone u odnosu na zvezdu ,zaostatak u osvojenim trofejima u odnosu na zvezdu i zaostatak partizana u međusobnim duelima sa zvezdom izražen u pobedama jedne ekipe

SV

pre 4 godine

"Srpski šampion je čast spasao pobedom nad Olimpijakosom 3:1..."

Spasao je cast dogovorenim ishodom 3 za 3? Je l' to ta spasena cast? Vidite, nekim cudom Zvezda je mogla mozda neki od ovih katastrofalnih poraza i da odigra nereseno, ali, majcin sine, ovaj sledeci u Atini, e, taj mora da izgubi. I bolje je sto je tako, sprecice novu blamazu protiv nekog evropskog drugoligasa.

majmun u tenku

pre 4 godine

Jos surovija realnost je ta, da igraci zvezdane nisu imali ni 18 pokušaja, da bi presli polovinu terena u te cetiri utakmice.

The Unforgiven

pre 4 godine

Da je regularno prvenstvo Zvezda bi imala bar tri poraza,koliko ocajan tim ima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aco81, 27. novembar 2019 12:23)
-----------------

Jel zato ovi tvoji imaju 3 poraza i na -8 su?

The Unforgiven

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znam sve ne PITAJ TE me kako, 27. novembar 2019 13:47)
-------------------

A ko je vama merilo? Posto i u toj ling long ligi ste 4. na tabeli i vec na -8 ...

ssss

pre 4 godine

U borjanovoj izjavi je resenje problema, stranac dodje odradi utakmicu i to je to a zvezdin dete zna sta je zvezda i koliko je tezak grb koji nosi na dresu. Koliko je sinoc bilo zvezdine dece u timu ili na klupi???

Otke

pre 4 godine

Pogledajte igrace koji su 1996-te na Mari igrali 1:1 protiv Ronalda, Gbardiole, Blana, popescua, stoickova i najvecih Zvezda tog vremena. Recicete da su igraci poput Vanica, Ljubojevica, Antica, Njegusa i Djorovica skupi. Pustite te fraze o parama, ne prekeivajte nesposobnost sa tom pricom.

Nikola

pre 4 godine

Marko Marin je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i svi guraju loptu samo njemu i logično je da je sva pažnja protivnika usmerena ka njemu. Od svih stranaca pored njega vrede jos Ben i Boaći. Ostalo su jako prosečni igrači. Npr. Kanjas koji je vec u godinama a i u najboljim godinama je igrao samo za prosečne i ispod prosečne timove. Sunovrat naših timova je počeo uvodjenjem Bosmanovog pravila o broju stranaca. Timovi bi bili ujednačeniji da sada bogati klubovi mogu imati po 15 stranaca. Sigurno rezultat utakmice nebi bio ovakav da je u Bajernu 3 stranca i u Zvezdi 3 stranca. Ali nazalost to je realnost. I price o forsiranju domacih igraca su šuplje jer i da se pojavi dobar domaci posle jedne dobre sezone otici ce bar u Osasunu

Лепи Цане

pre 4 godine

Да смо искористили све своје шансе у тим утакмицама било би 0:18.
Овако је 0:18.

Brko

pre 4 godine

Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike
(croata, 27. novembar 2019 16:15)

Čekaj malo, a Hajduk Zvezda 6:0? To da zaboravimo ili?

Марко

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...
(miki, 27. novembar 2019 19:23)

Вредности играчких кадрова на трансфермаркету говоре више него 1000 речи:
Јавор - 6 милиона евра
Радник - 7 милиона евра

Војводина - 16 милиона евра
Чукарички - 18 милиона евра

Партизан - 44 милиона евра
Копенхаген - 44 милиона евра

Црвена звезда - 64 милиона евра
Јанг бојс - 68 милиона евра

Олимпијакос - 89 милиона евра
Салцбург - 113 милиона евра

Тотенхем - 985 милиона евра
Бајерн - 882 милиона евра
Ливерпул - МИЛИЈАРДУ евра
ПСЖ - МИЛИЈАРДУ евра

Када погледаш ове износе, онда ти буде потпуно јасно зашто Звезда може да игра са Копенхагеном, Јанг бојсом, уз мало среће са Олимпијакосом, уз мало више среће са Салцбургом, а никако не може да игра са Тотенхемом, Ливерпулом, ПСЖ-ом или Бајерном. Заправо може да се деси да Звезда једном у двадесет утакмица победи неку од екипа као што су Бајерн, Тотенхем, Ливерпул, Реал, Барселона или Манчестер сити по закону великих бројева. Та "једна од двадесет" десила се прошле године против Ливерпула у Београду. То је исто као што се деси да Јавор, чији играчки кадар вреди 6 милиона евра, откине Звезди бод иако је Звездин играчки кадар 10 пута скупљи.

miki

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...

Kokos

pre 4 godine

Nije tačno da je u Jugoslaviji izgubila samo od Partizana sa šest golova razlike. Bilo je u derbiju 7:1, u finalu Kupa 6:0 za Partizan, ali je izgubila kao šampion i od Hajduka iz Splita sa 6:0. Tek da se zna.

slobinator

pre 4 godine

dva igranja u ligi šampiona i jedno prezimljavanje u evropi zvezdi su doneli 60 miliona evra.da li su te pare racionalno upotrebljenje radi daljeg jačanja tima i uspeha na duže staze? očito ne jer je zvezda sada tri puta slabija nego pre dve godine kada je nadigrala i arsenal u londonu i duplo slabija nego prošle godine kada je na marakani pao liverpul.
epilog nije ni mogao biti drugačiji kada se zna da su zvezdu za kratko vreme napustili nosioci igre kanga,radonjić,krstičić,donald,le talek,pešić,savić,stojković.dovođena su katastrofalna pojačanja i bačen silan novac na kafua,ebisilija,melega,jirku,čaušića,milunovića,ivanića,jovančića,la paru,kanjasa,žandera.zato što je upravi zinula g**** za pare zbog tričava 2 miliona nije registrovan ni ben za ligu šampiona.klasičnog centarfora pavkova kakvog zvezda nije imala od duleta savića potpuno su izbacili iz koloseka tako što su letos hteli da ga prodaju kinezima.sportski sektor na čelu sa mrkelom osim sa marinom koji se i sam uklopio u zvezdino sivilo i samo donekle sa garsijom nije 'ubo' ni jedno pravo pojačanje.epilog svega je taj da zvezda umesto da bude jača nego pre dve godine i predstavlja bar srednju klasu evropskih timova postaje džak za udaranje,a da pri tome ne znamo da li se bar u finansijskom smislu stabilizovala.u tom smislu bi uprava morala položiti račune javnosti ,a što se tiče milojevića posle sinošnjeg pogroma on je već trebao biti bivši zvezdin trener

Da se ne lazemo

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobeljica ko god da milion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Neutralan

pre 4 godine

Bas mi Milojevic ide na zivce sa svojim filozofiranjem. Ako igrac nece da se bori posaljes ga na tribine bez obzira kako se zove i gde je igrao pre, i das sansu nekome ko hoce. Ovako u svakom igracu ubijes nadu da se zalaganjem stize do prvih 11. Pavkov je najveci primer ovoga sto pricam. Proslu sezonu covek postize golove, tuce se sa protivnickim stoperima, cesto zavrsi utakmicu sa nekim zavojem a ti nikako da nezainteresovanog Boachea posaljes na klupu. Ove sezone Pavkov nece da gine po terenu jer je skapirao da mu to donosi samo ogrebotine i povrede ali nikako prvo mesto u timu, pa se krece lagano terenu i normalno da se cuva za svoj novi klub. Na zalost ovakvih igraca je mnogo u timu, a njih moze razbuditi promena trenera koji ce im dati sansu i pokazati da se zalaganjem i borbenoscu dolazi do startnih 11 Crvene Zvezde, a ne nekim drugim kriterijumima. Miloje podnesi ostavku vise i idi iz naseg kluba, dok se ovaj sistem potpuno ne srusi.

mare

pre 4 godine

Dragi moji Zvezdaši - Cigani,a ne plaćenici , svima vama pravim navijačima kojima je crveno bela boja u srcu jedan mali podsetnik da ne zaboravimo šta je naša Crvena Zvezda!!! :

-Ljuba Tadić 2005-

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine.

Svi smo mi Zvezdaši isti, a neki neće da kažu da smo svi isti. E, ja nisam za te koji se samo raduju. Siguran sam da su pravi zvezdaši i danas slični nama iz prvih Zvezdinih godina.

Izgubimo mi tako po neku utakmicu, pa onako ošamućeni da ne znamo gde nam je kuća, krenemo peške ka Terazijama, ka “Maderi” u stvari. U njoj su se tada okupljali zvezdaši. Do “Mostara” – muk. Posle počnemo da pričamo o našim šansama, a 7-1 za protivnika(Partizan). Te Rajko imao šansu, te Tomaš promašio dva zicera, i tako šansa za šansom, i kada stignemo do “Madere” – Zvezda izjednačila. Novine ne čitamo nekoliko dana i gotovo…

E, kad pobedimo mi umemo da budemo malo i namćorasti. Te mogao je da padne još neki gol, a u stvari rastemo od sreće. Ovo je bilo kad smo osvojili prvi Kup, pa posle tri uzastopno.

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj… E sad, zašto se voli Crvena zvezda.Od onog dana kada ju je osnovala antifašistička i studentska omladina, i kad nam je pristupio ogroman deo naroda tada nazivanog “reakcijom”. Voliš ženu. Lepo, ali šta još? Voliš devojku. Dobro, ali šta još? Fudbal je čudesna stvar, izlaz u svet, a igra ga Zvezda. E, onda ima da voliš i Zvezdu. Posle, kada to krene sa kolena na koleno… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice.
Vaš LJUBA TADIĆ

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

Samo da kazem

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobrljica ko god da pilion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Danijela

pre 4 godine

Citali smo o dovedenim pojacanjima, o vrsnim strancima. Jasno je bilo da su to trecerazredni igraci od 30+. Oterati nasu decu,Adjica i ostale koji srce daju za klub, dovesti iz FK Rada klinca sve pokazuje da se ne radi o interesu Zvezde vec o interesu pojedinaca. Zato je tako kako je.

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

croata

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike

Zambezi

pre 4 godine

Ja sam posle pobede nad Olimpijakosom rekao da smo mi svoj cilj ostvarili. Sve mimo toga je ravno cudu. Ako kojim slucajem tj. cudom odigramo nereseno sa Olimpijakosom i prodjemo u Ligu Evrope, mozemo biti prezadovoljni. Izgleda da smo zaboravili vreme od pre samo 4-5 godina kad smo takmicenje u Evropi zavrsavali u sezoni kupanja.

Mladen

pre 4 godine

Razlozi ovako ubedljivih poraza i loše igre po meni leže u neuporedivo lošijoj ekipi nego prošle godine, većeg broja stranaca koji, da bi bili ispoštovani i bar nešto igrali moraju da se forsiraju u domaćem prvenstvu, zauzimaju mesta domaćim igračima koji mogu da završe posao. Zašto se malo ne forsira golman koji je doveden kao najbolji golman lige prošle godine, zašto ne igra Gajić koji ceo život trenira kao desni bek nego se forsira Gobeljić, prodat Joveljić za siću a kupljen Tomane? Mnogo nelogičnih odluka uprave među kojima najveća oko cena karata, sramno je da Zvezdu u LŠ gleda 35 hiljada ljudi... Jednostavno jedna jako teška sezona za nas ljubitelje Crvene Zvezde.

Strateg

pre 4 godine

Zvezda nije uopste los tim, trener je los. Bilo koji iole skolovaniji trener sa modernom taktikom 4-3-3 I slicno bi uspio napraviti rezultat sa ovim timom Zvezde. Igrati istu strategiju non stop je providno I za klince. Nekad moras da proucis profile igraca, mi nemamo trcanje ili kondiciju. Kad neki trener to ignorise, ne vidi ili ne cini nista po tome onda zbogom treneru. Treba da pogledaju film posle svake utakmice njihovog kretanja I postavke, ja verujem da mi nemamo nikakav IT/Statistika team koji ce igracu reci trcao si 2km celu utakmicu, imao si 20 losih pasova, probili su defanzivnu liniju 10 puta sa tvoje strane I raditi na tome. Ispravite me ako mi to imamo?

Hvala

P.S. - Trener mora da ide, ovo je folirant.

Slawomir Wiatrak

pre 4 godine

Hvala Srpska braćo na aplauzu Lewandowskome! Ne brinite nista! Delije su budućnost Evrope, a sigurno ste bolji nego Totenham!

Srdacan pozdrav iz Poljske.

Slawomir

Straight Outta München

pre 4 godine

U ovom timu jedino sto valja su Borjan i Marin. Mozda Degenek, ali je pitanje. Treba se resetovati od zime. Oterati bukvalno sve i sezonu zavrsiti sa ovom decom sto se bore u omladinskoj LS. Na zimu oterati 6-7 igraca, a na kraju sezone ostatak. Koja je poenta sa Kanjasom, Van Parlom, Garaijom, Milunovicem, Rodicem????Rasprodati pokloniti sta god.... Uzeti 10 miliona i uloziti u 2-3 kratena pojacanja. Uz Marina, Borjana i omladince doboljno za titulu.

Salaso

pre 4 godine

Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....
(Ko to tamo peva, 27. novembar 2019 12:49)
ne stavljaj u isti koš Partizan i zvezdu. Partizan se ne bruka ovako kao ovi babuni

Zigzaga

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)
(pčelica maja, 27. novembar 2019 12:25)
Najgore je bate borisov 2014/15 -22..

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Milojeviću, hvala za sve što si uradio za Zvezdu, hvala što si bio tu kad je bilo najteže od kad postojimo, i što si Nas oživeo
- SAD objasni zašto je dobro za Zvezdu da se prodaju Savić, Donald, Srnić, Milić, Joveljić, Krstičić, Aleksa Terzić, a da se za iste ili veće pare dovedu "ovi" Kanjas, Lapara, Milunović itd.ili Kafu, Meleg, Stojiljković.....
- Znamo svi da ne rukovodiš Ti sa transferima a pogotovo sa parama od transfera, ali zar nije bio dovoljan transfer Radonjića za popunu budžeta.
-.... ne zameramo poraz od Bajerna, ali zameramo poraz od 0:6, ovo je Zvezda i nije isto npr. 0:3 i. 0:6,ZAPAMTI TO ZAUVEK
- Na kraju, još jednom hvala za sve, Tebe i Tvoje saradnike pamtićemo kao vredne zaslužne ljude zauvek, hvala za sve zajedničke radosti, A SAD OSTAVKA, I OSTAVI ONE KOJI RUKOVODE "PARAMA" I KOJIMA JE SAMO DO PARA STALO SAME NA ČISTINU......
- MORAĆE BRZO I ONI DA SE GUBE, NEĆE IH SPASITI GRUPA TZV. NJIHOVIH LIČNIH NAVIJAČA SA SEVERA KOJI CEO SEVER DRŽE KAO TAOCE.

Remo

pre 4 godine

Zvezdina realnost je da igra LŠ.

I hvala igracima na tome.

A to sto pucaju od milijatdera i giganata je ocekivano,.a i maler... Totenhem primi 7 golova prauni se na Zvezdi, Bajern primi 5 golova i otera trenera, takodje se popravlja na Zvezdi.

To je tako. Zvezda nema napadaca i uzasno slab vezni red... ne moze da pobedi ovakve gigante... kojima trebaju bodovi.

Mali slabi klubovi... i Oli sinoc od 0:2 do 4:2. To je tako.

Samo ti Zvezdo igraj u LŠ.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne treba se zanositi junacenjem bez pokrica, poput Degenekove izjave pre meca. Igramo sporo, nemamo kvalitet, a fizicka sprema je takodje upitna.

Negativni

pre 4 godine

Zvezda je daleko od ovog nivoa fudbala. E, sad, zanimljivo je da se mi vadimo na vrednost tima i kako je i Totenhem popio sedam, ali nikako da se zapitamo zašto igramo fudbal koji više ne postoji u razvijenom delu sveta? Ko i kako radi sa decom, šta je Milojević naučio prošle godine? Kako se to trenira i koji su kriterijumi za prvi tim kad nijedan naš igrač ne ume da uputi iole dobar pas ili centaršut? Da se mi ne lažemo, ovo je bila igra Zvezde i protiv Partizana, samo Partizan nije Bajern, pa su pukli samo sa dva komada. Ono nije fudbal. Svi timovi koji su u zadnje vreme popili petarde, igrali su kakav- takav fudbal, a mi nismo ni to. Ovo je dno.
Primetio sam i jednu interesantnu stvar. Navijačima Pastorčeta je poraz od Bajerna i Totenhema kući od 0-10 katastrofa, ali poraz kući od Tikve sa primljenih pet komada - nije. Bolje da se ne javljaju, njihove petarde su deo njihovog identiteta, a naše su katastrofa. Neka tako i ostane. Bolje da te gaze lavovi nego pustinjski zečevi.

Del Piero#10

pre 4 godine

Da napravimo malo poređenje. Pogledajte npr. kako igra ekipa Slavije iz Praga. Ekipa koja po Transfermarketu vredi 41,8 miliona evra, dakle skoro 22 milona evra manje od Zvezde, čija vrednost je po istom sajtu procenjena na 63,5 miliona evra. Samo što ta Slavija igra potpuno ravnopravano sa Barselonom, Interom i Dortmundom, u verovatno najtežoj mogućoj grupi u LŠ. Barsa je na jedvite jade odnela pobedu iz Praga (2:1), ali je zato na Kamp Nou, Slavija ostala neporažena (0:0). U Milanu je Inter tek u 92. minutu izbegao poraz (1:1). Najgore su prošli protiv Dortmunda, pošto su izgubili 2:0 kod kuće. Dakle od Barse, Intera (koji ove sezone igra odličan fudbal) i Dortmunda su primili 5 golova. Zvezda je toliko dobila juče za 15min.

djoka iz NY

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..
(Čika Velja, 27. novembar 2019 13:53)

Potpuno se slažem ali nažalost u ligi u kojoj Zvezda celu sezonu igra prijateljske utakmice osim derbija i jos mozda 2-4 takmičarske utakmice tako nešto nije moguce.
U našoj ligi kad igrač Zvezde vidi da će izgubiti loptu on samo padne i to je faul za Zvezdu, kad ne ide u napadu oni samo treba da padnu oko šesnaesterca i tu je perfektan slobodnjak za Marina ili Bena ili u šesnaestercu i eto ga penal a u LŠ toga nema. Igraju još neki slabi timovi u LŠ sa jednako jakim protivnicima pa se ne brukaju ovako, ali oni i u svojim ligama igraju takmičarske utakmice, u tome je razlika.

Mile

pre 4 godine

Novinar 'ladno pita Marina kad će Zvezda biti na nivou Bajerna!?Čovjek iskolačio oči zbog pitanja,jedva izgovorio da neće uskoro.Prije meča u uvodnoj emisiji,Binić sat vremena prepričavao anegdote iz 1991 godine.Iz 1991,prije 28 godina!Pa koga je te 1991 zanimalo šta se dešavalo 1963 godine?Dokle više ovo ludilo,zar nas u realnost mora vratiti poniženje od sinoć?

wer

pre 4 godine

meni je potpuni hit situacija u 80 i nekom minutu, na 5:0, jedan od zvezdinih igraca se valja pola sata, ulazi ekipa lekara, sve kao da vode 1:0, a zapravo ocajnicki potez da ne bude jos gore... a bilo je

sef raje

pre 4 godine

Mi umjesto da ogramo bolje u odnosu na proslu sezonu: iskusniji, uigraniji, vise novca, mi kuburimo sa fenjerasima iz nase lige, a protiv Partizana i “evropljana” raspad da ne mozemo suta da uputimo. Sinoc gledam pa nismo 5 puta centar presli. Ne pamtim kada je neka ekipa izgledala pogubljenije u LS, sramota. Terzic presudjeni kriminalac i glavni neprijatelj CZ.

Nemke

pre 4 godine

Zvezda igra protiv ekipa ciji igraci su placeni milionima evra. Zna se zasto toliko kostaju. Meni nije jasno kako ljudi nisu realni u oceni i kako ne shvataju da zvezda trenutno nije klub koji moze da parira bilo kojem evropakom klubu. Svaku utakmicu primimo od 4 pa navise golova. To pokazuje na kom smo nivou igre. Mozete je voleti do neba ali realnost je i vise nego surova.

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

+41

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.
Parni valjak, 27. novembar 2019 13:00)

I od Dinama 6:0 u Zagrebu, 1966.

Firmino

pre 4 godine

Vise od 50 godina pratim Zvezdu i prvi put me je sramota da pomenem za koga navijam. Posle svakog debakla Milojevic izjavljuje kako su nesto naucili a pogledajte rezultate u zadnje 3 utakmice u Ligi Sampiona: 0:4, 0:5 pa 0:6. Sada samo neka objasni sta je to naucio. Letos je kukao da mu fale krila i kupili su mu dva krilna igraca. Pitam se zasto je trazio krila kad ih koristi samo za defanzivu da pokriju rupe koje ostavljaju Gobeljic i Rodic. Zander mnogo kiksira u odbrani ali prema onome sto sam video ima kvalitete da bude jako dobro krilo. Sto se odbrane tice Zvezda sem golmana nema nijednog pozdanog igraca i realno gledano ne zasluzuju da budu prva opcija. Tu mislim na standardne igrace koji igraju u Evropi (Gobeljic, Rodic, Degenek i Milunovic).

Dejan

pre 4 godine

Otišli su oni koji su srcem igrali za Zvezdu. Pre svih Srnić, Stojković, Savić, Radonjić, Pešić.. da ne nabrajam više. Ben nema pravo nastupa.. naj bolji u poslednjih 5 kola superlige. Sramna igra svih koji su bili na terenu. Pa ni protiv Mačve nisu bolje igrali. Dobra metla pa čisti po redu... ma možda buldožder pre, smeća je previše

Goran

pre 4 godine

Nije istina da je zvezda još samo jednom izgubila u svojoj istoriji sa 6 golova razlike od Partizana 7:1. Izgubila je i od Zagrebačkog Dinama u Zagrebu sa 6:0 bilo je to 2.aprila ne znam koje god. 20 kolo tadašnje savezne lige, za Zvezdu su tada igrali Džajić, Jeftić, Kostić, Krivokuća, a golove za Dinamo dali su Lamza(1) Kiš(2) i Zambata (2)

NoName

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili. 
(boki, 27. novembar 2019 11:30) 

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije. 

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot. 
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e. 
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan. 
Jel sad jasnije panteru?
(Sah-mat, 27. novembar 2019 12:19)

Niko nije smeo da dođe od naših, pa ste zato morali da kupite MVP-a italijanske, MVP-a izraelske i MVP-a VTB lige. Sirotinjski...

NEDOĐIJA

pre 4 godine

Svi transveri su ovoga leta totalni promašaj a Ben nije licenciran za LŠ. Vezni red je očajan a Kanjas i ostali stranci tuga i jad. To je naša realnost i od Olimpijakosa ćemo primiti 3-4 gola a na žalost nema ko ni da namesti ni da da gol. Ona Zvezda od prošle godine je tomčina za ovu. Osim Borjana i po nekad Marina ostali nisu vredni pomena.

nesa80

pre 4 godine

meni je najzesca scena kad jedan igrac zvezde,mislim da je gobeljic ali mozda i gresim da izjavu posle utakmice-pa nista idemo po 3 boda u atinu...ladno to izjavi ko da su igrali nereseno sa bajernom,on onako samouvereno to izjavljuje.ne razumem tu neintiligenciju nasih fudbalera ako se to mogu nazvati fudbaleri.igraci postaju sve pretplaceniji.ovako neki igrac je nekad igrao u trecu sfrj ligu za 200 maraka.ej druze da li ti znas kako nasi klubovi se provedu u grckoj,ubedljivo uvek gube,ni gol nepostignu.vrati malo yutub pa odgledaj zvezdu ili partizan kako su prolazili tamo protiv bilo kog grckog kluba.a ti ides po 3 boda protiv jakog olimpijakosa koji je igrao u bg sa rezervnom postavom.pa pojesce vas tamo i atmosfera i protivnik.isto tako i partizan protiv AZ ce da prodje ali ovi bar ne daju takve izjave

Čika Velja

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..

dada

pre 4 godine

Sećam se kad gledao izvlačenje i dobili englezi i Nemci i vidim terzić kako se raduje, posle ga neki novinar pita zašto se raduje? On je odgovorio da nam leže engleski i nemački klubovi, ostalo je istorija

redskin

pre 4 godine

ne znam cemu se cudite i sta ste ocekivali. ovo vam je samo realna slika naseg fudbala. gledajte sutra kako ce i holandjani da operu ove druge nase neznalice. sto pre shvatite da su ovo realni dometi u nasem fudbalu bice vam lakse, a sam plasman na neko veliko takmicenje ogroman uspeh.

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.

Parni valjak

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.

aaauuu breee

pre 4 godine

Rajko, Šeki, Mrko,izvinite Robi, Piksi, Dejo izvinite što danas ovi šabani nose iste dresove koje ste vi nosili još jednom oprostite.

Nikola

pre 4 godine

Ma samo nek se foliraju bez pokrića. Nije problem što su se palili obični navijači, nego što su se ložili ljudi iz same Zvezde koji bi trebali da su svesni realnosti.

pčelica maja

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)

Nikola

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelejac, 27. novembar 2019 12:04)

A kako je to Marin igrao juce? Jedino sto je pomalo juce licilo u Zvezdi da se bavi fudbalom je Boaci, Borjan i na momente Gobeljic ( ali on samo u odbrani, mislim da nije imao nijedno tacno dodavanje ). Boaci nije kao napadac pokazao nista (ali nije ni mogao), ali je odlicno gradio loptu i prosledjivao je dalje. Borjan je malo i primio koliko su mu sutirali.

Terzanija

pre 4 godine

Apsurd je sto posle najvecih poraza u istoriji i dalje mogu da prodju u LE ali to moze i Olimpijakos. Zvezdi treba nereseno na gostivanju u Atini a to nisu uspeli za dve godine u LS. Izgubili su sve utakmice na gostovanjima. Najmanji poraz je bio u Minhenu 3:0.

Metronom

pre 4 godine

Sada da pitamo direktora ove državne firme, a svi znamo ko je ta osoba - gde su naše pare? Nećemo da dajemo pare za neuspele državne projekte. To koliko se sećam nije radio ni Milošević, iako je bio zvezdaš (ciganin) par ekselans... Posle je samo malo Marjanović cedio za Partizan da se vide rezultati, tu oko Čačka, Ivanjice...

Mare

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!

aca

pre 4 godine

Zvezdini omladinci se dobro nose protiv istih klubova u omladindkoj LS.Kada postanu seniori isti ti njihovi vrsnjaci ih lagano ,,pune”.Gde gresimo?

Sah-mat

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot.
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e.
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan.
Jel sad jasnije panteru?

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Možda grešim, ali sam duboko uveren da bi sinoć bolje prošli protiv Bajerna i Inđija, Spartak, čukarički, Vojvodina. Naravno da bi bili visoko poraženi, ali bi sigurno pokazali barem nešto od fudbalske igre/zabili bi neki gol i ne bi ovako strahovito osramotili.
U Engleskoj postoje bolji i manje dobri klubovi ALI SVI se trude igrati ofanzivan fudbal. Izgubiti od Bajerna u Beogradu npr. 7:3 bi značilo ok, bolji ste ali i mi umemo da igramo fudbal.
Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Znas koliko nas briga sto vi nama ne priznajtete pobedu protiv Olimpijakosa...to samo govori o vama da tesko podnosite zvezdine uspehe.Pa omalovazavate...

MarkoPFC

pre 4 godine

jako i do samog kraja, 27. novembar 2019 11:42

Ne može se to porediti. Taj partizan iz 2003-e je bio izuzetno jak. Na svakoj poziciji. U najboljim formama Ilic, Iliev, Delibašić. Zatim Drulović. Zadnji vezni, opasne radilice Duljaj i Nadj. Stoperski tandem West Djordjevic. I na kraju trener Mateus. Ovo je bio najreprezentativniji nastup od cele bivse juge nakon raspada. Prosle sezone zvezda je isto bila dobra. Ali opet malo vise defanzivna nego sto bi trebalo.

Mladen cg

pre 4 godine

Prošle sezone smo ( često ) omaložavali Radonjića , a on je Mesi za Garsiju, Vukanovića i La Paru! Zatim, Krstičić i Jovičić ( pa i Jovančić) su neuporedivo bolji igrači od Petrovića i Kanjasa. I ostali Zvezdini fudbaleri su u padu forme. Ogromna je greška stručnog štaba što Ben nije registrovan... Tako da je ovo surova realnost! Nadam se da će u Pireju časno odigrati protiv snažnog Olimpijakosa.

maya

pre 4 godine

Stanje sa nasim predstavnikom u evropskoj eliti je direktno vezano za razliku u standarfu,ekonomiji i svemu ostalom u Evropi i kod nas..

Djenka

pre 4 godine

Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.
(Kafa s ukusom slobode, 27. novembar 2019 12:10)

Ne sportista, nego fudbalera. Npr. u košarci već generacijama imamo igrače koji su hodajuća reklama za naporan trening i koji maltene sav uspeh u karijeri imaju da zahvale napornom treningu. Ali to je zato što je naša košarka imala trenere koji su ih tome učili (Aca Nikolić, Žeravica, Duda, Željko Obradović, Boža Maljković, Dule Vujošević), a ne šarlatane kao što smo u fudbalu oduvek imali.

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel sad u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

Zvezdas a ne delija Babic Vlada KG

pre 4 godine

Sad na videlo koliko kosta 15 pojacanja u prelaznom roku.
Ko je doveo i za koliko buljuk stranaca neznalica?
Koliko je para potroseno u klub a koliko prihodovano.
Stop Terzicevim botovima!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@MarkoPFC

Ronalda sam pomenuo uz osvrt na 1-1 sa mega Barsom iz '96-e i borbu Zvezde sa skromnim ali srčanim timom iz sankcija, bez ikakvih para i uslova.

Partizan nigde nisam ni pomenuo ni zamislio, nema ljutiš.

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

Ljutice Bogdanova 1

pre 4 godine

Kompleksi su nabijani zvezdasima evo vec 30 godina do srzi. Dobiju priliku napokon da odigraju 2 godine evropu i dobiju jos vise kompleksa.

Vitez Koja

pre 4 godine

Bolje da su dali 10 miliona na jedno-dva krštena pojačanja nego isto toliko na 6-7 polovnih panjeva. Ovaj Garcia ne zna loptu da smiri. Još jednom se pokazalo da Vukanović nije krilo. Kanjas je bio dobar na dve utakmice u kvalifikacijama, sada se ne vidi ni napadački a tek odbrambeno. Nije registrovan Ben, pukli 2 mil na La Paru koji zna samo da trči napred ili nazad. Mi se pravimo pametni kao Marakana neosvojiva tvrđava. Prosto je neshvatljivo da nakon osvojenih velikih para i od prodaje i od uefe mi imamo gori tim nego prošle sezone. Mnogi igrači nisu u formi iz prethodne sezone... Terzić atmosferu ubio u pojam sa kartama... Vrlo lako možemo da se vratimo na period kada nismo imali za sapun. Prvo to uprava mora da shvati, ali i navijači. Samo to niko ne može da objasni polupismenom Terziću koji ima sedam razreda osnovne i knjige za osmi.

Roger

pre 4 godine

Smesno je a ujedno i tuzno koliko nekvalitetni ljudi u upravi mogu da uniste sve... Zvezda je za ove 3 sezone inkasirala oko 70 miliona evra, a ima tim koji je slabiji od pre 2 godine kada se plasirala u Ligu Evrope. Niko od ovih igraca osim Marina i Borjana u prvoj postavi i eventualno na klupi Boacija, Degeneka i Garsije ne bi igrao da se taj profit iskoristio profesionalno, razumno i posteno. Zasluzujemo ovakav ishod!

Pape

pre 4 godine

Dok god se budu igrale lige u ovim banana dzavama. Ovdje fudbala pravog nece biti. Samo rwgionalna liga moze stvoriti tim koji se moze takmiciti rame uz rame ekipama iz lige petice. Sve ostalo je suplja.

york

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!
(Mare, 27. novembar 2019 12:05)

Tek cemo da namestamo u ding dong ligi da vas mucimo bas zbog ovakvih komentara.Navijas za partizan to je tako uocljivo..

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina, mislite samo cat sto vi ostavljate ovakve komentare da cete napraviti istinu od lazi??? Sada nas i Olimpijakos pustio??? ne mozete da prebolite zvezdinu pobedu?

dejan

pre 4 godine

Videlo se još protiv Suduve da ova generacija neće biti na istom nivou kao prošla. Pustili su Stojkovića i Savića da odu a bili su im ključni u odbrani. Sinoć sam morao TV da ugasim da deca nebi gledala. Neće vise hteti da navijaju za njih.

branko

pre 4 godine

Оставимо по страни утакмице против Бајерна и Тотенхема. Узмимо за пример утакмице против нпр. Инђије, Мачве, Младости из Лучана.Иако те утакмице добија, ни на тим утакмицама тим Звезде не игра ништа боље него на овима које смо оставили по страни. Апсурдно је да је ЛОПТА највећи непријатељ свих Зветдиних играча сем Марина. Сваки од њих има један једини циљ: да лопта нипопошто не буде код њега, ни секунду. Звездини играчи немају за циљ да додају лопту СВОМ играчу већ да се од ње што пре ослободе. Статистика са једне домаће утакмице je показала да је од свих играча Звезде лопта највише била у НОГАМА (не у рукама!) голмана Борјана!!! Да ли је неко увео ЗАБРАНУ да играч који прима лопту СМЕ ДА ЈЕ ЗАУСТАВИ и погледа распоред саиграча или је он обавезан да је без икаквог гледања одмах проследи од себе. Све ово се није десило на једној утакмици. Ово је константа оног што на терену раде ови Звездини играчи а што је не могу назвати фудбалом. Не само што они не воле Звезду, они не воле фудбал, већ као обични чиновници, одрађују посао, што се посебно односи на скоро све странце. Не постоји нико жив ко би мењао Панкова, Вулића, Њ. Петровића и Вукановића за којекакве Кањасе, Гарсије, Жандере и Ван ла Паре. Шта год да су згрешили Савић и Стојковић па су отерани, идеја довођења домаћих играча из иностранства ( мада је и ту било промашаја) је много боља него довођење јефтиних али слабих странаца. Сличан текст сам објавио и после утакмице са Партизаном, али га многи нису разумели.

u prolazu

pre 4 godine

Citam koliko je svima tesko palo, svi traze neko opravdanje, krive igrace, trenera..........

Ljudi, prosto i jasno, ne igramo vise isti sport, to je toliko ocigledno.
Sve sam utakmice odgledao u poslednjih tri godine na stadionu, razlika se na TV ne vidi koliko na terenu.
To sto ne kapirate da "nije tolika razlika za takav rezultat" je samo vasa zabluda, upravo je to ta razlika koja je nedostizna, tih korak-dva ispred nasih.
Brzina se placa "suvim zlatom" u danasnjem fudbalu, za koju nema leka, jer je to prirodna osobina i ne moze se nauciti.
To sto nasi deluju pogubljeno je samo pokazatelj razlike među nama, kao i koliko smo mi sporiji u svemu od njih i njima slicnim klubovima iz lige 5.
Bice sve gore kako vreme prolazi, jer najbolji timovi iz najacih liga samo jacaju i povecavaju razliku u odnosu na obicne timove.

Privatizovati klubove, napraviti profi domacu ligu, pa se mozda necemu i nadati, u suprotnom i klubovi u LE ce nam vrlo brzo postati nedostizni!

I da mi ponudeeeeee, milione, bilione
ne boj se ti Zvezdooooo
ostacu kraj tebeeeeeeee

pa...

pre 4 godine

C. Zvezda je inferiorna u odnosu na velike evropske klubove u svim elementima, a posebno na sredini terena kad lopta treba da se iznese iz odbrane u napad. Taj dvojac na sredini Kanjas i Njegoš Petrović kao i oni pre njih su loši, jako loši. Najslabija tačka u timu. Ta brza tranzicija iz odbrane u napad i obrnuto je boljka i naše reprezentacije. Druga boljka je loše kadriranje. Šta bi Zvezdi i Marinu značio jedan brzonogi Radonjić. Treća boljka je nestručnost trenera. Milojević recimo Marinu zadaje defanzivne zadatke koje on, em ne zna da obavlja, em se time guši njegova kreativnost u organizaciji napada. Da li je ijedan igrač napredovao nakon dolaska u C. Zvezdu? Niko. Svi su utučeni, demotivisani, u lošoj formi...

radomir dragomir

pre 4 godine

Jesu igrali rukomet?
(Perikle, 27. novembar 2019 11:36)

da je bar bio rukomet - Bayernu bi bilo ograničeno vreme u napadu...

Kafa s ukusom slobode

pre 4 godine

Realna slika naseg fudbala.
Ali sve ce se to zaboraviti, jer za tri dana se igra Ling Long liga.
Zasto se niko ne zapita o fizickoj kondiciji nasih i njihovih igraca?Mnogo vise se radi u drugim zemljama.
Kod nas se odradjuju treninzi ,individulano retko ko da je zainteresovan da ostaje,a o dodatnim kondicionim
treninzima da ne govorim.
Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.

velja

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

Bolje nemojte da se vadite na Totenhem koji vam je uvalio 9 komada :D A što se vrednosti timova tiče, ni to vam nije alibi. Znalo se i pre početka Lige šampiona koji klub koliko vredi. Hteli ste da igrate protiv njih, da se busate u grudi "mi igramo LŠ" i šta sad hoćete? Prodali ste čast kluba i postali predmet sprdnje u Evropi za 7 milki od LŠ.

mitomanija u punom zamahu

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.

york

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.
(mitomanija u punom zamahu, 27. novembar 2019 12:02)

Tebi su kompleksi nabijeni do srzi...

дикан

pre 4 godine

имали све постављено, солидан тим прошле сезоне, приходе у задње 2 године од преко 40 милиона, и ти направиш овакав "тим".
продаш најбоље и најталентованије играче, а доведеш менаџерску боранију.

pantelejac

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Deki

pre 4 godine

Sve dok se fudbal ne privatizuje,i ne razvija na prirodnim odnosima, biće ovako. To se naravno neće desiti u Srbiji nikada, jer narod(političari) žele ovako.Trpaj u Zvezdu najviše, Partizanu manje a ostalima mrvivce. Tu su sudije koje pomažu po navedenom redosledu, neregularna liga, kajmak za političare. Narod tako želi...

vlada

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

dosta bre vise o tome ko koliko vredi.prosle god smo pobedili liverpul na borbenost.ove god ima puno stranaca, igraca loseg kvaliteta i pojedinci su u ocajnoj formi.pa je uprava odma krenula sa tom pricom ko koliko vredi.lepo je borjan rekao,nema tog zara jer nekima su samo pare bitne. stojkovic i savic nisu neki igraci ali su se bar borili,sad na tim mestima gobeljic i milunovic,onda umesto radilice krsticica,tu je kanjas... o van la pari i vukanovicu nemam reci,rodic prezasicen,spicevi jako losi,dovedu jirku koji je brz bar i posalju ga u radnicki.jako jako lose,milojevic je pogresio sa taktikom ali covek nije birao ove igrace,dere se njima da izadju,da pritiskaju a oni nista,svaka njemu cast sto je odveo zvezdu ove god do lige sampiona.igraci nas samo brukaju,zato sad na zimu da se promeni igracki kadar totalno

SubaBL

pre 4 godine

Znas kad bih im ja dao plate za ovaj mjesec ... pa nije sramota izgubiti ni 20:0 ... sramota je ne zalaganje na terenu ...
Prvi put igras protiv velikih klubova ... niko ne ocekuje ni pobjedu ni razbijanje bajerna i totenhema ... ali brate ZALAGANJE !!!

NN

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

Wild West

pre 4 godine

Pobeda protiv Mančestera 0:1 i Reala 0:0 je svakako dostojanstvenije od hrabrog poraza 0:18.
Da nije nesrećni Niko Kovač bio na klupi Bajerna prvu tekmu, išlo bi ovo na 20+, ali dobro, sreća prati hrabre.

boki

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Problem je što nam se ovo gura kao realnost. A ne mora da bude. Naravno da bi Bajern u svakoj varijanti sa ovakom formom pobedio ali to ne isključuje neprestanu borbu autsajdera. Nemački i engleski drugoligaši bi na 0:2 i onoliko šuteva krenuli da krljaju po cenu crvenih kartona, povreda i tuče. Moraš protivniku poslati poruku. Moraš sačuvati ponos.

Nekada smo i mi to znali. Bio je ovde i Ronaldo koji je mogao 70 metara u cugu da izdribla u sprintu, pa je završio zamenjen u modricama i znoju. Bez pobede u Beogradu. Znači da može uvek. To nije pitanje para, uslova, ferarija i svemirskih brodova. To je pitanje ljudskog materijala, karaktera. To ovaj tim nema.

Osim Milana Borjana. On je sinoć bio igrač Crvene zvezde, ostali to nisu.

hvala lepo

pre 4 godine

Još gore od ovog rezultata boli totalna smušenost svakog Zvezdinog igrača u trenutku kada dobije loptu. Nit' je znao da je primi nit' je znao da je doda. Gledao sam na Rajku uživo ove utakmice i mogu reći da nisam u životu video smušeniji tim. Izgledalo je kao da odrasli igraju sa decom koja su pri tome uplašena.

Osprey

pre 4 godine

Jasno je da je nasa liga daleko iza najjacih i da se budzeti ne mogu porediti, kao ni kvalitet ali ovo je bas previse. Zvezda u ove dvije uspjesne sezone (radi plasmana u ls) biljezi prvo prosle godine u Parizu najubljedviji poraz u Evropi u svojoj istoriji i onda ove popravlja taj rekord na domacem terenu sa ovih 0-6 i to je ujedno i najubjedljiviji poraz jednog srpskog tima na domacem terenu u UEFA takmicenjima ikada, ukljucujuci i vrijeme SFRJ. Jedini tezi poraz je dozivio OFK sezdesetih u intertoto kupu na gostovanju kod Padove kada su porazeni 1-7. Mislim da su ove Zvezdine statistike kao sampiona drzave iz zadnje dvije sezone takve da se treba dobro zamisliti gdje smo u fudbalu.

Karaburac

pre 4 godine

Ovosezonska generacija fudbalera Crvene zvezde ostaće upisana u istoriji kluba po negativnom rekordu i po najvecem budzetu u istoriji.
Sad vi vidite cemu to.

nema ovde leba

pre 4 godine

Cuj dao i Totenhemu sedam komada,to moze da se podvede pod los dan engleza a ovo sto se desava Zvezdi ove godine u LŠ je porazavajuce

Sah-mat

pre 4 godine

Nadam se samo da ce malo da splasne u Srbiji sizofrenija zvana zvezda i to crvena posle ovakve blamaze.
A kancelar nek vidi da li treba i dalje ulagati samo u jedan klub ili ce u ceo srpski fudbal.

Mikele

pre 4 godine

Dobro bre, umorni su od priprema...
Kada se uzme u obzir kako se radi sa tim momcima i kakvi su treneri mladjih kategorija, jos su i dobro prosli. Igrac i licnost se kreira dok su mladi i ti nabedjeni treneri mladjih kategorija su odgovorni sto ovi momci ne igraju glavom.

mile

pre 4 godine

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...
(Dzony, 27. novembar 2019 11:41)

Zar vas taj isti Liverpul nije pobedio 4:0? Zar niste prošle sezone završili poslednji u grupi sa -12?

mobilix

pre 4 godine

Sta covek kaze osim sramota.Dva ucesca u ligi posluzila gospodi da operu novac glupim transferima I napune dzepove a mi da iscekujemo utakmice I molimo se Bogu da sto manje golova primimo.Neznam sta treba da se desi u ovoj zemlji pa da neko nekad podnese ostavku.Pre ce dati bubreg nego fotelju

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Konstantin

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju od ovakvog tima,Vukanovic recimo,nemoze loptu u noge da zadrzi,u jednom napadu dobija pas u noge,a on kao gradi nesto loptu i ode mu u aut,onda mladi Petrovic,skroz neiskusan,ne moze da se nosi sa pritiskom protivnika...pa kanjas,covek uzasno spor,dok on odluci gde da doda,protivnik mu oduzima loptu,Gobeljic borbenoscu nadoknadjuje to sto nema nikakve fudbalske sposobnosti,garsija osim brzine nista ne pokazuje,ne moze jednog igraca da predribla,dok Marin nesto i pokusava al nema skim,svaki put kad primi loptu nema kome da doda...Milojevic je najmanje kriv,nema covek igrace za ligu sampiona,krivo je rukovodsvo sto mu dovode igrace kao van la para koji jedva da je sastavio 7 utakmica u prosloj sezoni u engleskoj drugoj ligi,pa se pitam ,po kojim parameteima dovode igrace,jel po menadjerskim,youtube ili skautinga.

webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

A sto vam toliko tesko pada zvezdina pobeda pa izmisljate izgovore da bi omalovazavali Zvezdinu pobedu?

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Problem je što nam se ovo gura kao realnost. A ne mora da bude. Naravno da bi Bajern u svakoj varijanti sa ovakom formom pobedio ali to ne isključuje neprestanu borbu autsajdera. Nemački i engleski drugoligaši bi na 0:2 i onoliko šuteva krenuli da krljaju po cenu crvenih kartona, povreda i tuče. Moraš protivniku poslati poruku. Moraš sačuvati ponos.

Nekada smo i mi to znali. Bio je ovde i Ronaldo koji je mogao 70 metara u cugu da izdribla u sprintu, pa je završio zamenjen u modricama i znoju. Bez pobede u Beogradu. Znači da može uvek. To nije pitanje para, uslova, ferarija i svemirskih brodova. To je pitanje ljudskog materijala, karaktera. To ovaj tim nema.

Osim Milana Borjana. On je sinoć bio igrač Crvene zvezde, ostali to nisu.

Karaburac

pre 4 godine

Ovosezonska generacija fudbalera Crvene zvezde ostaće upisana u istoriji kluba po negativnom rekordu i po najvecem budzetu u istoriji.
Sad vi vidite cemu to.

boki

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.

mobilix

pre 4 godine

Sta covek kaze osim sramota.Dva ucesca u ligi posluzila gospodi da operu novac glupim transferima I napune dzepove a mi da iscekujemo utakmice I molimo se Bogu da sto manje golova primimo.Neznam sta treba da se desi u ovoj zemlji pa da neko nekad podnese ostavku.Pre ce dati bubreg nego fotelju

Wild West

pre 4 godine

Pobeda protiv Mančestera 0:1 i Reala 0:0 je svakako dostojanstvenije od hrabrog poraza 0:18.
Da nije nesrećni Niko Kovač bio na klupi Bajerna prvu tekmu, išlo bi ovo na 20+, ali dobro, sreća prati hrabre.

Zvezdas a ne delija Babic Vlada KG

pre 4 godine

Sad na videlo koliko kosta 15 pojacanja u prelaznom roku.
Ko je doveo i za koliko buljuk stranaca neznalica?
Koliko je para potroseno u klub a koliko prihodovano.
Stop Terzicevim botovima!

mitomanija u punom zamahu

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.

SubaBL

pre 4 godine

Znas kad bih im ja dao plate za ovaj mjesec ... pa nije sramota izgubiti ni 20:0 ... sramota je ne zalaganje na terenu ...
Prvi put igras protiv velikih klubova ... niko ne ocekuje ni pobjedu ni razbijanje bajerna i totenhema ... ali brate ZALAGANJE !!!

dada

pre 4 godine

Sećam se kad gledao izvlačenje i dobili englezi i Nemci i vidim terzić kako se raduje, posle ga neki novinar pita zašto se raduje? On je odgovorio da nam leže engleski i nemački klubovi, ostalo je istorija

pantelejac

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.

radomir dragomir

pre 4 godine

Jesu igrali rukomet?
(Perikle, 27. novembar 2019 11:36)

da je bar bio rukomet - Bayernu bi bilo ograničeno vreme u napadu...

velja

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

Bolje nemojte da se vadite na Totenhem koji vam je uvalio 9 komada :D A što se vrednosti timova tiče, ni to vam nije alibi. Znalo se i pre početka Lige šampiona koji klub koliko vredi. Hteli ste da igrate protiv njih, da se busate u grudi "mi igramo LŠ" i šta sad hoćete? Prodali ste čast kluba i postali predmet sprdnje u Evropi za 7 milki od LŠ.

Osprey

pre 4 godine

Jasno je da je nasa liga daleko iza najjacih i da se budzeti ne mogu porediti, kao ni kvalitet ali ovo je bas previse. Zvezda u ove dvije uspjesne sezone (radi plasmana u ls) biljezi prvo prosle godine u Parizu najubljedviji poraz u Evropi u svojoj istoriji i onda ove popravlja taj rekord na domacem terenu sa ovih 0-6 i to je ujedno i najubjedljiviji poraz jednog srpskog tima na domacem terenu u UEFA takmicenjima ikada, ukljucujuci i vrijeme SFRJ. Jedini tezi poraz je dozivio OFK sezdesetih u intertoto kupu na gostovanju kod Padove kada su porazeni 1-7. Mislim da su ove Zvezdine statistike kao sampiona drzave iz zadnje dvije sezone takve da se treba dobro zamisliti gdje smo u fudbalu.

Mile

pre 4 godine

Novinar 'ladno pita Marina kad će Zvezda biti na nivou Bajerna!?Čovjek iskolačio oči zbog pitanja,jedva izgovorio da neće uskoro.Prije meča u uvodnoj emisiji,Binić sat vremena prepričavao anegdote iz 1991 godine.Iz 1991,prije 28 godina!Pa koga je te 1991 zanimalo šta se dešavalo 1963 godine?Dokle više ovo ludilo,zar nas u realnost mora vratiti poniženje od sinoć?

Vitez Koja

pre 4 godine

Bolje da su dali 10 miliona na jedno-dva krštena pojačanja nego isto toliko na 6-7 polovnih panjeva. Ovaj Garcia ne zna loptu da smiri. Još jednom se pokazalo da Vukanović nije krilo. Kanjas je bio dobar na dve utakmice u kvalifikacijama, sada se ne vidi ni napadački a tek odbrambeno. Nije registrovan Ben, pukli 2 mil na La Paru koji zna samo da trči napred ili nazad. Mi se pravimo pametni kao Marakana neosvojiva tvrđava. Prosto je neshvatljivo da nakon osvojenih velikih para i od prodaje i od uefe mi imamo gori tim nego prošle sezone. Mnogi igrači nisu u formi iz prethodne sezone... Terzić atmosferu ubio u pojam sa kartama... Vrlo lako možemo da se vratimo na period kada nismo imali za sapun. Prvo to uprava mora da shvati, ali i navijači. Samo to niko ne može da objasni polupismenom Terziću koji ima sedam razreda osnovne i knjige za osmi.

dejan

pre 4 godine

Videlo se još protiv Suduve da ova generacija neće biti na istom nivou kao prošla. Pustili su Stojkovića i Savića da odu a bili su im ključni u odbrani. Sinoć sam morao TV da ugasim da deca nebi gledala. Neće vise hteti da navijaju za njih.

pčelica maja

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Možda grešim, ali sam duboko uveren da bi sinoć bolje prošli protiv Bajerna i Inđija, Spartak, čukarički, Vojvodina. Naravno da bi bili visoko poraženi, ali bi sigurno pokazali barem nešto od fudbalske igre/zabili bi neki gol i ne bi ovako strahovito osramotili.
U Engleskoj postoje bolji i manje dobri klubovi ALI SVI se trude igrati ofanzivan fudbal. Izgubiti od Bajerna u Beogradu npr. 7:3 bi značilo ok, bolji ste ali i mi umemo da igramo fudbal.
Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....

Del Piero#10

pre 4 godine

Da napravimo malo poređenje. Pogledajte npr. kako igra ekipa Slavije iz Praga. Ekipa koja po Transfermarketu vredi 41,8 miliona evra, dakle skoro 22 milona evra manje od Zvezde, čija vrednost je po istom sajtu procenjena na 63,5 miliona evra. Samo što ta Slavija igra potpuno ravnopravano sa Barselonom, Interom i Dortmundom, u verovatno najtežoj mogućoj grupi u LŠ. Barsa je na jedvite jade odnela pobedu iz Praga (2:1), ali je zato na Kamp Nou, Slavija ostala neporažena (0:0). U Milanu je Inter tek u 92. minutu izbegao poraz (1:1). Najgore su prošli protiv Dortmunda, pošto su izgubili 2:0 kod kuće. Dakle od Barse, Intera (koji ove sezone igra odličan fudbal) i Dortmunda su primili 5 golova. Zvezda je toliko dobila juče za 15min.

wer

pre 4 godine

meni je potpuni hit situacija u 80 i nekom minutu, na 5:0, jedan od zvezdinih igraca se valja pola sata, ulazi ekipa lekara, sve kao da vode 1:0, a zapravo ocajnicki potez da ne bude jos gore... a bilo je

branko

pre 4 godine

Оставимо по страни утакмице против Бајерна и Тотенхема. Узмимо за пример утакмице против нпр. Инђије, Мачве, Младости из Лучана.Иако те утакмице добија, ни на тим утакмицама тим Звезде не игра ништа боље него на овима које смо оставили по страни. Апсурдно је да је ЛОПТА највећи непријатељ свих Зветдиних играча сем Марина. Сваки од њих има један једини циљ: да лопта нипопошто не буде код њега, ни секунду. Звездини играчи немају за циљ да додају лопту СВОМ играчу већ да се од ње што пре ослободе. Статистика са једне домаће утакмице je показала да је од свих играча Звезде лопта највише била у НОГАМА (не у рукама!) голмана Борјана!!! Да ли је неко увео ЗАБРАНУ да играч који прима лопту СМЕ ДА ЈЕ ЗАУСТАВИ и погледа распоред саиграча или је он обавезан да је без икаквог гледања одмах проследи од себе. Све ово се није десило на једној утакмици. Ово је константа оног што на терену раде ови Звездини играчи а што је не могу назвати фудбалом. Не само што они не воле Звезду, они не воле фудбал, већ као обични чиновници, одрађују посао, што се посебно односи на скоро све странце. Не постоји нико жив ко би мењао Панкова, Вулића, Њ. Петровића и Вукановића за којекакве Кањасе, Гарсије, Жандере и Ван ла Паре. Шта год да су згрешили Савић и Стојковић па су отерани, идеја довођења домаћих играча из иностранства ( мада је и ту било промашаја) је много боља него довођење јефтиних али слабих странаца. Сличан текст сам објавио и после утакмице са Партизаном, али га многи нису разумели.

MarkoPFC

pre 4 godine

jako i do samog kraja, 27. novembar 2019 11:42

Ne može se to porediti. Taj partizan iz 2003-e je bio izuzetno jak. Na svakoj poziciji. U najboljim formama Ilic, Iliev, Delibašić. Zatim Drulović. Zadnji vezni, opasne radilice Duljaj i Nadj. Stoperski tandem West Djordjevic. I na kraju trener Mateus. Ovo je bio najreprezentativniji nastup od cele bivse juge nakon raspada. Prosle sezone zvezda je isto bila dobra. Ali opet malo vise defanzivna nego sto bi trebalo.

hvala lepo

pre 4 godine

Još gore od ovog rezultata boli totalna smušenost svakog Zvezdinog igrača u trenutku kada dobije loptu. Nit' je znao da je primi nit' je znao da je doda. Gledao sam na Rajku uživo ove utakmice i mogu reći da nisam u životu video smušeniji tim. Izgledalo je kao da odrasli igraju sa decom koja su pri tome uplašena.

pa...

pre 4 godine

C. Zvezda je inferiorna u odnosu na velike evropske klubove u svim elementima, a posebno na sredini terena kad lopta treba da se iznese iz odbrane u napad. Taj dvojac na sredini Kanjas i Njegoš Petrović kao i oni pre njih su loši, jako loši. Najslabija tačka u timu. Ta brza tranzicija iz odbrane u napad i obrnuto je boljka i naše reprezentacije. Druga boljka je loše kadriranje. Šta bi Zvezdi i Marinu značio jedan brzonogi Radonjić. Treća boljka je nestručnost trenera. Milojević recimo Marinu zadaje defanzivne zadatke koje on, em ne zna da obavlja, em se time guši njegova kreativnost u organizaciji napada. Da li je ijedan igrač napredovao nakon dolaska u C. Zvezdu? Niko. Svi su utučeni, demotivisani, u lošoj formi...

Kafa s ukusom slobode

pre 4 godine

Realna slika naseg fudbala.
Ali sve ce se to zaboraviti, jer za tri dana se igra Ling Long liga.
Zasto se niko ne zapita o fizickoj kondiciji nasih i njihovih igraca?Mnogo vise se radi u drugim zemljama.
Kod nas se odradjuju treninzi ,individulano retko ko da je zainteresovan da ostaje,a o dodatnim kondicionim
treninzima da ne govorim.
Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.

Parni valjak

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.

Konstantin

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju od ovakvog tima,Vukanovic recimo,nemoze loptu u noge da zadrzi,u jednom napadu dobija pas u noge,a on kao gradi nesto loptu i ode mu u aut,onda mladi Petrovic,skroz neiskusan,ne moze da se nosi sa pritiskom protivnika...pa kanjas,covek uzasno spor,dok on odluci gde da doda,protivnik mu oduzima loptu,Gobeljic borbenoscu nadoknadjuje to sto nema nikakve fudbalske sposobnosti,garsija osim brzine nista ne pokazuje,ne moze jednog igraca da predribla,dok Marin nesto i pokusava al nema skim,svaki put kad primi loptu nema kome da doda...Milojevic je najmanje kriv,nema covek igrace za ligu sampiona,krivo je rukovodsvo sto mu dovode igrace kao van la para koji jedva da je sastavio 7 utakmica u prosloj sezoni u engleskoj drugoj ligi,pa se pitam ,po kojim parameteima dovode igrace,jel po menadjerskim,youtube ili skautinga.

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

дикан

pre 4 godine

имали све постављено, солидан тим прошле сезоне, приходе у задње 2 године од преко 40 милиона, и ти направиш овакав "тим".
продаш најбоље и најталентованије играче, а доведеш менаџерску боранију.

nesa80

pre 4 godine

meni je najzesca scena kad jedan igrac zvezde,mislim da je gobeljic ali mozda i gresim da izjavu posle utakmice-pa nista idemo po 3 boda u atinu...ladno to izjavi ko da su igrali nereseno sa bajernom,on onako samouvereno to izjavljuje.ne razumem tu neintiligenciju nasih fudbalera ako se to mogu nazvati fudbaleri.igraci postaju sve pretplaceniji.ovako neki igrac je nekad igrao u trecu sfrj ligu za 200 maraka.ej druze da li ti znas kako nasi klubovi se provedu u grckoj,ubedljivo uvek gube,ni gol nepostignu.vrati malo yutub pa odgledaj zvezdu ili partizan kako su prolazili tamo protiv bilo kog grckog kluba.a ti ides po 3 boda protiv jakog olimpijakosa koji je igrao u bg sa rezervnom postavom.pa pojesce vas tamo i atmosfera i protivnik.isto tako i partizan protiv AZ ce da prodje ali ovi bar ne daju takve izjave

Djenka

pre 4 godine

Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.
(Kafa s ukusom slobode, 27. novembar 2019 12:10)

Ne sportista, nego fudbalera. Npr. u košarci već generacijama imamo igrače koji su hodajuća reklama za naporan trening i koji maltene sav uspeh u karijeri imaju da zahvale napornom treningu. Ali to je zato što je naša košarka imala trenere koji su ih tome učili (Aca Nikolić, Žeravica, Duda, Željko Obradović, Boža Maljković, Dule Vujošević), a ne šarlatane kao što smo u fudbalu oduvek imali.

aaauuu breee

pre 4 godine

Rajko, Šeki, Mrko,izvinite Robi, Piksi, Dejo izvinite što danas ovi šabani nose iste dresove koje ste vi nosili još jednom oprostite.

sef raje

pre 4 godine

Mi umjesto da ogramo bolje u odnosu na proslu sezonu: iskusniji, uigraniji, vise novca, mi kuburimo sa fenjerasima iz nase lige, a protiv Partizana i “evropljana” raspad da ne mozemo suta da uputimo. Sinoc gledam pa nismo 5 puta centar presli. Ne pamtim kada je neka ekipa izgledala pogubljenije u LS, sramota. Terzic presudjeni kriminalac i glavni neprijatelj CZ.

+41

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.
Parni valjak, 27. novembar 2019 13:00)

I od Dinama 6:0 u Zagrebu, 1966.

Лепи Цане

pre 4 godine

Да смо искористили све своје шансе у тим утакмицама било би 0:18.
Овако је 0:18.

Deki

pre 4 godine

Sve dok se fudbal ne privatizuje,i ne razvija na prirodnim odnosima, biće ovako. To se naravno neće desiti u Srbiji nikada, jer narod(političari) žele ovako.Trpaj u Zvezdu najviše, Partizanu manje a ostalima mrvivce. Tu su sudije koje pomažu po navedenom redosledu, neregularna liga, kajmak za političare. Narod tako želi...

Mare

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!

Kokos

pre 4 godine

Nije tačno da je u Jugoslaviji izgubila samo od Partizana sa šest golova razlike. Bilo je u derbiju 7:1, u finalu Kupa 6:0 za Partizan, ali je izgubila kao šampion i od Hajduka iz Splita sa 6:0. Tek da se zna.

Sah-mat

pre 4 godine

Nadam se samo da ce malo da splasne u Srbiji sizofrenija zvana zvezda i to crvena posle ovakve blamaze.
A kancelar nek vidi da li treba i dalje ulagati samo u jedan klub ili ce u ceo srpski fudbal.

Salaso

pre 4 godine

Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....
(Ko to tamo peva, 27. novembar 2019 12:49)
ne stavljaj u isti koš Partizan i zvezdu. Partizan se ne bruka ovako kao ovi babuni

aca

pre 4 godine

Zvezdini omladinci se dobro nose protiv istih klubova u omladindkoj LS.Kada postanu seniori isti ti njihovi vrsnjaci ih lagano ,,pune”.Gde gresimo?

slobinator

pre 4 godine

dva igranja u ligi šampiona i jedno prezimljavanje u evropi zvezdi su doneli 60 miliona evra.da li su te pare racionalno upotrebljenje radi daljeg jačanja tima i uspeha na duže staze? očito ne jer je zvezda sada tri puta slabija nego pre dve godine kada je nadigrala i arsenal u londonu i duplo slabija nego prošle godine kada je na marakani pao liverpul.
epilog nije ni mogao biti drugačiji kada se zna da su zvezdu za kratko vreme napustili nosioci igre kanga,radonjić,krstičić,donald,le talek,pešić,savić,stojković.dovođena su katastrofalna pojačanja i bačen silan novac na kafua,ebisilija,melega,jirku,čaušića,milunovića,ivanića,jovančića,la paru,kanjasa,žandera.zato što je upravi zinula g**** za pare zbog tričava 2 miliona nije registrovan ni ben za ligu šampiona.klasičnog centarfora pavkova kakvog zvezda nije imala od duleta savića potpuno su izbacili iz koloseka tako što su letos hteli da ga prodaju kinezima.sportski sektor na čelu sa mrkelom osim sa marinom koji se i sam uklopio u zvezdino sivilo i samo donekle sa garsijom nije 'ubo' ni jedno pravo pojačanje.epilog svega je taj da zvezda umesto da bude jača nego pre dve godine i predstavlja bar srednju klasu evropskih timova postaje džak za udaranje,a da pri tome ne znamo da li se bar u finansijskom smislu stabilizovala.u tom smislu bi uprava morala položiti račune javnosti ,a što se tiče milojevića posle sinošnjeg pogroma on je već trebao biti bivši zvezdin trener

djoka iz NY

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..
(Čika Velja, 27. novembar 2019 13:53)

Potpuno se slažem ali nažalost u ligi u kojoj Zvezda celu sezonu igra prijateljske utakmice osim derbija i jos mozda 2-4 takmičarske utakmice tako nešto nije moguce.
U našoj ligi kad igrač Zvezde vidi da će izgubiti loptu on samo padne i to je faul za Zvezdu, kad ne ide u napadu oni samo treba da padnu oko šesnaesterca i tu je perfektan slobodnjak za Marina ili Bena ili u šesnaestercu i eto ga penal a u LŠ toga nema. Igraju još neki slabi timovi u LŠ sa jednako jakim protivnicima pa se ne brukaju ovako, ali oni i u svojim ligama igraju takmičarske utakmice, u tome je razlika.

Nikola

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelejac, 27. novembar 2019 12:04)

A kako je to Marin igrao juce? Jedino sto je pomalo juce licilo u Zvezdi da se bavi fudbalom je Boaci, Borjan i na momente Gobeljic ( ali on samo u odbrani, mislim da nije imao nijedno tacno dodavanje ). Boaci nije kao napadac pokazao nista (ali nije ni mogao), ali je odlicno gradio loptu i prosledjivao je dalje. Borjan je malo i primio koliko su mu sutirali.

Terzanija

pre 4 godine

Apsurd je sto posle najvecih poraza u istoriji i dalje mogu da prodju u LE ali to moze i Olimpijakos. Zvezdi treba nereseno na gostivanju u Atini a to nisu uspeli za dve godine u LS. Izgubili su sve utakmice na gostovanjima. Najmanji poraz je bio u Minhenu 3:0.

Mladen cg

pre 4 godine

Prošle sezone smo ( često ) omaložavali Radonjića , a on je Mesi za Garsiju, Vukanovića i La Paru! Zatim, Krstičić i Jovičić ( pa i Jovančić) su neuporedivo bolji igrači od Petrovića i Kanjasa. I ostali Zvezdini fudbaleri su u padu forme. Ogromna je greška stručnog štaba što Ben nije registrovan... Tako da je ovo surova realnost! Nadam se da će u Pireju časno odigrati protiv snažnog Olimpijakosa.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Milojeviću, hvala za sve što si uradio za Zvezdu, hvala što si bio tu kad je bilo najteže od kad postojimo, i što si Nas oživeo
- SAD objasni zašto je dobro za Zvezdu da se prodaju Savić, Donald, Srnić, Milić, Joveljić, Krstičić, Aleksa Terzić, a da se za iste ili veće pare dovedu "ovi" Kanjas, Lapara, Milunović itd.ili Kafu, Meleg, Stojiljković.....
- Znamo svi da ne rukovodiš Ti sa transferima a pogotovo sa parama od transfera, ali zar nije bio dovoljan transfer Radonjića za popunu budžeta.
-.... ne zameramo poraz od Bajerna, ali zameramo poraz od 0:6, ovo je Zvezda i nije isto npr. 0:3 i. 0:6,ZAPAMTI TO ZAUVEK
- Na kraju, još jednom hvala za sve, Tebe i Tvoje saradnike pamtićemo kao vredne zaslužne ljude zauvek, hvala za sve zajedničke radosti, A SAD OSTAVKA, I OSTAVI ONE KOJI RUKOVODE "PARAMA" I KOJIMA JE SAMO DO PARA STALO SAME NA ČISTINU......
- MORAĆE BRZO I ONI DA SE GUBE, NEĆE IH SPASITI GRUPA TZV. NJIHOVIH LIČNIH NAVIJAČA SA SEVERA KOJI CEO SEVER DRŽE KAO TAOCE.

Roger

pre 4 godine

Smesno je a ujedno i tuzno koliko nekvalitetni ljudi u upravi mogu da uniste sve... Zvezda je za ove 3 sezone inkasirala oko 70 miliona evra, a ima tim koji je slabiji od pre 2 godine kada se plasirala u Ligu Evrope. Niko od ovih igraca osim Marina i Borjana u prvoj postavi i eventualno na klupi Boacija, Degeneka i Garsije ne bi igrao da se taj profit iskoristio profesionalno, razumno i posteno. Zasluzujemo ovakav ishod!

Da se ne lazemo

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobeljica ko god da milion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Metronom

pre 4 godine

Sada da pitamo direktora ove državne firme, a svi znamo ko je ta osoba - gde su naše pare? Nećemo da dajemo pare za neuspele državne projekte. To koliko se sećam nije radio ni Milošević, iako je bio zvezdaš (ciganin) par ekselans... Posle je samo malo Marjanović cedio za Partizan da se vide rezultati, tu oko Čačka, Ivanjice...

Pape

pre 4 godine

Dok god se budu igrale lige u ovim banana dzavama. Ovdje fudbala pravog nece biti. Samo rwgionalna liga moze stvoriti tim koji se moze takmiciti rame uz rame ekipama iz lige petice. Sve ostalo je suplja.

Firmino

pre 4 godine

Vise od 50 godina pratim Zvezdu i prvi put me je sramota da pomenem za koga navijam. Posle svakog debakla Milojevic izjavljuje kako su nesto naucili a pogledajte rezultate u zadnje 3 utakmice u Ligi Sampiona: 0:4, 0:5 pa 0:6. Sada samo neka objasni sta je to naucio. Letos je kukao da mu fale krila i kupili su mu dva krilna igraca. Pitam se zasto je trazio krila kad ih koristi samo za defanzivu da pokriju rupe koje ostavljaju Gobeljic i Rodic. Zander mnogo kiksira u odbrani ali prema onome sto sam video ima kvalitete da bude jako dobro krilo. Sto se odbrane tice Zvezda sem golmana nema nijednog pozdanog igraca i realno gledano ne zasluzuju da budu prva opcija. Tu mislim na standardne igrace koji igraju u Evropi (Gobeljic, Rodic, Degenek i Milunovic).

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne treba se zanositi junacenjem bez pokrica, poput Degenekove izjave pre meca. Igramo sporo, nemamo kvalitet, a fizicka sprema je takodje upitna.

Ljutice Bogdanova 1

pre 4 godine

Kompleksi su nabijani zvezdasima evo vec 30 godina do srzi. Dobiju priliku napokon da odigraju 2 godine evropu i dobiju jos vise kompleksa.

maya

pre 4 godine

Stanje sa nasim predstavnikom u evropskoj eliti je direktno vezano za razliku u standarfu,ekonomiji i svemu ostalom u Evropi i kod nas..

Brko

pre 4 godine

Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike
(croata, 27. novembar 2019 16:15)

Čekaj malo, a Hajduk Zvezda 6:0? To da zaboravimo ili?

nema ovde leba

pre 4 godine

Cuj dao i Totenhemu sedam komada,to moze da se podvede pod los dan engleza a ovo sto se desava Zvezdi ove godine u LŠ je porazavajuce

Nikola

pre 4 godine

Ma samo nek se foliraju bez pokrića. Nije problem što su se palili obični navijači, nego što su se ložili ljudi iz same Zvezde koji bi trebali da su svesni realnosti.

redskin

pre 4 godine

ne znam cemu se cudite i sta ste ocekivali. ovo vam je samo realna slika naseg fudbala. gledajte sutra kako ce i holandjani da operu ove druge nase neznalice. sto pre shvatite da su ovo realni dometi u nasem fudbalu bice vam lakse, a sam plasman na neko veliko takmicenje ogroman uspeh.

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

Danijela

pre 4 godine

Citali smo o dovedenim pojacanjima, o vrsnim strancima. Jasno je bilo da su to trecerazredni igraci od 30+. Oterati nasu decu,Adjica i ostale koji srce daju za klub, dovesti iz FK Rada klinca sve pokazuje da se ne radi o interesu Zvezde vec o interesu pojedinaca. Zato je tako kako je.

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.

NEDOĐIJA

pre 4 godine

Svi transveri su ovoga leta totalni promašaj a Ben nije licenciran za LŠ. Vezni red je očajan a Kanjas i ostali stranci tuga i jad. To je naša realnost i od Olimpijakosa ćemo primiti 3-4 gola a na žalost nema ko ni da namesti ni da da gol. Ona Zvezda od prošle godine je tomčina za ovu. Osim Borjana i po nekad Marina ostali nisu vredni pomena.

Strateg

pre 4 godine

Zvezda nije uopste los tim, trener je los. Bilo koji iole skolovaniji trener sa modernom taktikom 4-3-3 I slicno bi uspio napraviti rezultat sa ovim timom Zvezde. Igrati istu strategiju non stop je providno I za klince. Nekad moras da proucis profile igraca, mi nemamo trcanje ili kondiciju. Kad neki trener to ignorise, ne vidi ili ne cini nista po tome onda zbogom treneru. Treba da pogledaju film posle svake utakmice njihovog kretanja I postavke, ja verujem da mi nemamo nikakav IT/Statistika team koji ce igracu reci trcao si 2km celu utakmicu, imao si 20 losih pasova, probili su defanzivnu liniju 10 puta sa tvoje strane I raditi na tome. Ispravite me ako mi to imamo?

Hvala

P.S. - Trener mora da ide, ovo je folirant.

croata

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike

NN

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

mile

pre 4 godine

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...
(Dzony, 27. novembar 2019 11:41)

Zar vas taj isti Liverpul nije pobedio 4:0? Zar niste prošle sezone završili poslednji u grupi sa -12?

vlada

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

dosta bre vise o tome ko koliko vredi.prosle god smo pobedili liverpul na borbenost.ove god ima puno stranaca, igraca loseg kvaliteta i pojedinci su u ocajnoj formi.pa je uprava odma krenula sa tom pricom ko koliko vredi.lepo je borjan rekao,nema tog zara jer nekima su samo pare bitne. stojkovic i savic nisu neki igraci ali su se bar borili,sad na tim mestima gobeljic i milunovic,onda umesto radilice krsticica,tu je kanjas... o van la pari i vukanovicu nemam reci,rodic prezasicen,spicevi jako losi,dovedu jirku koji je brz bar i posalju ga u radnicki.jako jako lose,milojevic je pogresio sa taktikom ali covek nije birao ove igrace,dere se njima da izadju,da pritiskaju a oni nista,svaka njemu cast sto je odveo zvezdu ove god do lige sampiona.igraci nas samo brukaju,zato sad na zimu da se promeni igracki kadar totalno

Mikele

pre 4 godine

Dobro bre, umorni su od priprema...
Kada se uzme u obzir kako se radi sa tim momcima i kakvi su treneri mladjih kategorija, jos su i dobro prosli. Igrac i licnost se kreira dok su mladi i ti nabedjeni treneri mladjih kategorija su odgovorni sto ovi momci ne igraju glavom.

york

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.
(mitomanija u punom zamahu, 27. novembar 2019 12:02)

Tebi su kompleksi nabijeni do srzi...

majmun u tenku

pre 4 godine

Jos surovija realnost je ta, da igraci zvezdane nisu imali ni 18 pokušaja, da bi presli polovinu terena u te cetiri utakmice.

Goran

pre 4 godine

Nije istina da je zvezda još samo jednom izgubila u svojoj istoriji sa 6 golova razlike od Partizana 7:1. Izgubila je i od Zagrebačkog Dinama u Zagrebu sa 6:0 bilo je to 2.aprila ne znam koje god. 20 kolo tadašnje savezne lige, za Zvezdu su tada igrali Džajić, Jeftić, Kostić, Krivokuća, a golove za Dinamo dali su Lamza(1) Kiš(2) i Zambata (2)

Марко

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...
(miki, 27. novembar 2019 19:23)

Вредности играчких кадрова на трансфермаркету говоре више него 1000 речи:
Јавор - 6 милиона евра
Радник - 7 милиона евра

Војводина - 16 милиона евра
Чукарички - 18 милиона евра

Партизан - 44 милиона евра
Копенхаген - 44 милиона евра

Црвена звезда - 64 милиона евра
Јанг бојс - 68 милиона евра

Олимпијакос - 89 милиона евра
Салцбург - 113 милиона евра

Тотенхем - 985 милиона евра
Бајерн - 882 милиона евра
Ливерпул - МИЛИЈАРДУ евра
ПСЖ - МИЛИЈАРДУ евра

Када погледаш ове износе, онда ти буде потпуно јасно зашто Звезда може да игра са Копенхагеном, Јанг бојсом, уз мало среће са Олимпијакосом, уз мало више среће са Салцбургом, а никако не може да игра са Тотенхемом, Ливерпулом, ПСЖ-ом или Бајерном. Заправо може да се деси да Звезда једном у двадесет утакмица победи неку од екипа као што су Бајерн, Тотенхем, Ливерпул, Реал, Барселона или Манчестер сити по закону великих бројева. Та "једна од двадесет" десила се прошле године против Ливерпула у Београду. То је исто као што се деси да Јавор, чији играчки кадар вреди 6 милиона евра, откине Звезди бод иако је Звездин играчки кадар 10 пута скупљи.

Dejan

pre 4 godine

Otišli su oni koji su srcem igrali za Zvezdu. Pre svih Srnić, Stojković, Savić, Radonjić, Pešić.. da ne nabrajam više. Ben nema pravo nastupa.. naj bolji u poslednjih 5 kola superlige. Sramna igra svih koji su bili na terenu. Pa ni protiv Mačve nisu bolje igrali. Dobra metla pa čisti po redu... ma možda buldožder pre, smeća je previše

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@MarkoPFC

Ronalda sam pomenuo uz osvrt na 1-1 sa mega Barsom iz '96-e i borbu Zvezde sa skromnim ali srčanim timom iz sankcija, bez ikakvih para i uslova.

Partizan nigde nisam ni pomenuo ni zamislio, nema ljutiš.

Zigzaga

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)
(pčelica maja, 27. novembar 2019 12:25)
Najgore je bate borisov 2014/15 -22..

Neutralan

pre 4 godine

Bas mi Milojevic ide na zivce sa svojim filozofiranjem. Ako igrac nece da se bori posaljes ga na tribine bez obzira kako se zove i gde je igrao pre, i das sansu nekome ko hoce. Ovako u svakom igracu ubijes nadu da se zalaganjem stize do prvih 11. Pavkov je najveci primer ovoga sto pricam. Proslu sezonu covek postize golove, tuce se sa protivnickim stoperima, cesto zavrsi utakmicu sa nekim zavojem a ti nikako da nezainteresovanog Boachea posaljes na klupu. Ove sezone Pavkov nece da gine po terenu jer je skapirao da mu to donosi samo ogrebotine i povrede ali nikako prvo mesto u timu, pa se krece lagano terenu i normalno da se cuva za svoj novi klub. Na zalost ovakvih igraca je mnogo u timu, a njih moze razbuditi promena trenera koji ce im dati sansu i pokazati da se zalaganjem i borbenoscu dolazi do startnih 11 Crvene Zvezde, a ne nekim drugim kriterijumima. Miloje podnesi ostavku vise i idi iz naseg kluba, dok se ovaj sistem potpuno ne srusi.

Negativni

pre 4 godine

Zvezda je daleko od ovog nivoa fudbala. E, sad, zanimljivo je da se mi vadimo na vrednost tima i kako je i Totenhem popio sedam, ali nikako da se zapitamo zašto igramo fudbal koji više ne postoji u razvijenom delu sveta? Ko i kako radi sa decom, šta je Milojević naučio prošle godine? Kako se to trenira i koji su kriterijumi za prvi tim kad nijedan naš igrač ne ume da uputi iole dobar pas ili centaršut? Da se mi ne lažemo, ovo je bila igra Zvezde i protiv Partizana, samo Partizan nije Bajern, pa su pukli samo sa dva komada. Ono nije fudbal. Svi timovi koji su u zadnje vreme popili petarde, igrali su kakav- takav fudbal, a mi nismo ni to. Ovo je dno.
Primetio sam i jednu interesantnu stvar. Navijačima Pastorčeta je poraz od Bajerna i Totenhema kući od 0-10 katastrofa, ali poraz kući od Tikve sa primljenih pet komada - nije. Bolje da se ne javljaju, njihove petarde su deo njihovog identiteta, a naše su katastrofa. Neka tako i ostane. Bolje da te gaze lavovi nego pustinjski zečevi.

Otke

pre 4 godine

Pogledajte igrace koji su 1996-te na Mari igrali 1:1 protiv Ronalda, Gbardiole, Blana, popescua, stoickova i najvecih Zvezda tog vremena. Recicete da su igraci poput Vanica, Ljubojevica, Antica, Njegusa i Djorovica skupi. Pustite te fraze o parama, ne prekeivajte nesposobnost sa tom pricom.

mare

pre 4 godine

Dragi moji Zvezdaši - Cigani,a ne plaćenici , svima vama pravim navijačima kojima je crveno bela boja u srcu jedan mali podsetnik da ne zaboravimo šta je naša Crvena Zvezda!!! :

-Ljuba Tadić 2005-

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine.

Svi smo mi Zvezdaši isti, a neki neće da kažu da smo svi isti. E, ja nisam za te koji se samo raduju. Siguran sam da su pravi zvezdaši i danas slični nama iz prvih Zvezdinih godina.

Izgubimo mi tako po neku utakmicu, pa onako ošamućeni da ne znamo gde nam je kuća, krenemo peške ka Terazijama, ka “Maderi” u stvari. U njoj su se tada okupljali zvezdaši. Do “Mostara” – muk. Posle počnemo da pričamo o našim šansama, a 7-1 za protivnika(Partizan). Te Rajko imao šansu, te Tomaš promašio dva zicera, i tako šansa za šansom, i kada stignemo do “Madere” – Zvezda izjednačila. Novine ne čitamo nekoliko dana i gotovo…

E, kad pobedimo mi umemo da budemo malo i namćorasti. Te mogao je da padne još neki gol, a u stvari rastemo od sreće. Ovo je bilo kad smo osvojili prvi Kup, pa posle tri uzastopno.

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj… E sad, zašto se voli Crvena zvezda.Od onog dana kada ju je osnovala antifašistička i studentska omladina, i kad nam je pristupio ogroman deo naroda tada nazivanog “reakcijom”. Voliš ženu. Lepo, ali šta još? Voliš devojku. Dobro, ali šta još? Fudbal je čudesna stvar, izlaz u svet, a igra ga Zvezda. E, onda ima da voliš i Zvezdu. Posle, kada to krene sa kolena na koleno… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice.
Vaš LJUBA TADIĆ

miki

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...

york

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!
(Mare, 27. novembar 2019 12:05)

Tek cemo da namestamo u ding dong ligi da vas mucimo bas zbog ovakvih komentara.Navijas za partizan to je tako uocljivo..

Slawomir Wiatrak

pre 4 godine

Hvala Srpska braćo na aplauzu Lewandowskome! Ne brinite nista! Delije su budućnost Evrope, a sigurno ste bolji nego Totenham!

Srdacan pozdrav iz Poljske.

Slawomir

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Sah-mat

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot.
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e.
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan.
Jel sad jasnije panteru?

Samo da kazem

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobrljica ko god da pilion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Nemke

pre 4 godine

Zvezda igra protiv ekipa ciji igraci su placeni milionima evra. Zna se zasto toliko kostaju. Meni nije jasno kako ljudi nisu realni u oceni i kako ne shvataju da zvezda trenutno nije klub koji moze da parira bilo kojem evropakom klubu. Svaku utakmicu primimo od 4 pa navise golova. To pokazuje na kom smo nivou igre. Mozete je voleti do neba ali realnost je i vise nego surova.

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

Čika Velja

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina, mislite samo cat sto vi ostavljate ovakve komentare da cete napraviti istinu od lazi??? Sada nas i Olimpijakos pustio??? ne mozete da prebolite zvezdinu pobedu?

NoName

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili. 
(boki, 27. novembar 2019 11:30) 

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije. 

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot. 
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e. 
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan. 
Jel sad jasnije panteru?
(Sah-mat, 27. novembar 2019 12:19)

Niko nije smeo da dođe od naših, pa ste zato morali da kupite MVP-a italijanske, MVP-a izraelske i MVP-a VTB lige. Sirotinjski...

SV

pre 4 godine

"Srpski šampion je čast spasao pobedom nad Olimpijakosom 3:1..."

Spasao je cast dogovorenim ishodom 3 za 3? Je l' to ta spasena cast? Vidite, nekim cudom Zvezda je mogla mozda neki od ovih katastrofalnih poraza i da odigra nereseno, ali, majcin sine, ovaj sledeci u Atini, e, taj mora da izgubi. I bolje je sto je tako, sprecice novu blamazu protiv nekog evropskog drugoligasa.

webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

A sto vam toliko tesko pada zvezdina pobeda pa izmisljate izgovore da bi omalovazavali Zvezdinu pobedu?

Straight Outta München

pre 4 godine

U ovom timu jedino sto valja su Borjan i Marin. Mozda Degenek, ali je pitanje. Treba se resetovati od zime. Oterati bukvalno sve i sezonu zavrsiti sa ovom decom sto se bore u omladinskoj LS. Na zimu oterati 6-7 igraca, a na kraju sezone ostatak. Koja je poenta sa Kanjasom, Van Parlom, Garaijom, Milunovicem, Rodicem????Rasprodati pokloniti sta god.... Uzeti 10 miliona i uloziti u 2-3 kratena pojacanja. Uz Marina, Borjana i omladince doboljno za titulu.

Nikola

pre 4 godine

Marko Marin je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i svi guraju loptu samo njemu i logično je da je sva pažnja protivnika usmerena ka njemu. Od svih stranaca pored njega vrede jos Ben i Boaći. Ostalo su jako prosečni igrači. Npr. Kanjas koji je vec u godinama a i u najboljim godinama je igrao samo za prosečne i ispod prosečne timove. Sunovrat naših timova je počeo uvodjenjem Bosmanovog pravila o broju stranaca. Timovi bi bili ujednačeniji da sada bogati klubovi mogu imati po 15 stranaca. Sigurno rezultat utakmice nebi bio ovakav da je u Bajernu 3 stranca i u Zvezdi 3 stranca. Ali nazalost to je realnost. I price o forsiranju domacih igraca su šuplje jer i da se pojavi dobar domaci posle jedne dobre sezone otici ce bar u Osasunu

Remo

pre 4 godine

Zvezdina realnost je da igra LŠ.

I hvala igracima na tome.

A to sto pucaju od milijatdera i giganata je ocekivano,.a i maler... Totenhem primi 7 golova prauni se na Zvezdi, Bajern primi 5 golova i otera trenera, takodje se popravlja na Zvezdi.

To je tako. Zvezda nema napadaca i uzasno slab vezni red... ne moze da pobedi ovakve gigante... kojima trebaju bodovi.

Mali slabi klubovi... i Oli sinoc od 0:2 do 4:2. To je tako.

Samo ti Zvezdo igraj u LŠ.

u prolazu

pre 4 godine

Citam koliko je svima tesko palo, svi traze neko opravdanje, krive igrace, trenera..........

Ljudi, prosto i jasno, ne igramo vise isti sport, to je toliko ocigledno.
Sve sam utakmice odgledao u poslednjih tri godine na stadionu, razlika se na TV ne vidi koliko na terenu.
To sto ne kapirate da "nije tolika razlika za takav rezultat" je samo vasa zabluda, upravo je to ta razlika koja je nedostizna, tih korak-dva ispred nasih.
Brzina se placa "suvim zlatom" u danasnjem fudbalu, za koju nema leka, jer je to prirodna osobina i ne moze se nauciti.
To sto nasi deluju pogubljeno je samo pokazatelj razlike među nama, kao i koliko smo mi sporiji u svemu od njih i njima slicnim klubovima iz lige 5.
Bice sve gore kako vreme prolazi, jer najbolji timovi iz najacih liga samo jacaju i povecavaju razliku u odnosu na obicne timove.

Privatizovati klubove, napraviti profi domacu ligu, pa se mozda necemu i nadati, u suprotnom i klubovi u LE ce nam vrlo brzo postati nedostizni!

I da mi ponudeeeeee, milione, bilione
ne boj se ti Zvezdooooo
ostacu kraj tebeeeeeeee

Mladen

pre 4 godine

Razlozi ovako ubedljivih poraza i loše igre po meni leže u neuporedivo lošijoj ekipi nego prošle godine, većeg broja stranaca koji, da bi bili ispoštovani i bar nešto igrali moraju da se forsiraju u domaćem prvenstvu, zauzimaju mesta domaćim igračima koji mogu da završe posao. Zašto se malo ne forsira golman koji je doveden kao najbolji golman lige prošle godine, zašto ne igra Gajić koji ceo život trenira kao desni bek nego se forsira Gobeljić, prodat Joveljić za siću a kupljen Tomane? Mnogo nelogičnih odluka uprave među kojima najveća oko cena karata, sramno je da Zvezdu u LŠ gleda 35 hiljada ljudi... Jednostavno jedna jako teška sezona za nas ljubitelje Crvene Zvezde.

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Znas koliko nas briga sto vi nama ne priznajtete pobedu protiv Olimpijakosa...to samo govori o vama da tesko podnosite zvezdine uspehe.Pa omalovazavate...

Zambezi

pre 4 godine

Ja sam posle pobede nad Olimpijakosom rekao da smo mi svoj cilj ostvarili. Sve mimo toga je ravno cudu. Ako kojim slucajem tj. cudom odigramo nereseno sa Olimpijakosom i prodjemo u Ligu Evrope, mozemo biti prezadovoljni. Izgleda da smo zaboravili vreme od pre samo 4-5 godina kad smo takmicenje u Evropi zavrsavali u sezoni kupanja.

slobinator

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)
ne to je prosečan zaostatak grobara izražen u bodovima u protekle 3 sezone u odnosu na zvezdu ,zaostatak u osvojenim trofejima u odnosu na zvezdu i zaostatak partizana u međusobnim duelima sa zvezdom izražen u pobedama jedne ekipe

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel sad u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

ssss

pre 4 godine

U borjanovoj izjavi je resenje problema, stranac dodje odradi utakmicu i to je to a zvezdin dete zna sta je zvezda i koliko je tezak grb koji nosi na dresu. Koliko je sinoc bilo zvezdine dece u timu ili na klupi???

The Unforgiven

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znam sve ne PITAJ TE me kako, 27. novembar 2019 13:47)
-------------------

A ko je vama merilo? Posto i u toj ling long ligi ste 4. na tabeli i vec na -8 ...

The Unforgiven

pre 4 godine

Da je regularno prvenstvo Zvezda bi imala bar tri poraza,koliko ocajan tim ima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aco81, 27. novembar 2019 12:23)
-----------------

Jel zato ovi tvoji imaju 3 poraza i na -8 su?

york

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.
(mitomanija u punom zamahu, 27. novembar 2019 12:02)

Tebi su kompleksi nabijeni do srzi...

NN

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Dzony

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...

Wild West

pre 4 godine

Pobeda protiv Mančestera 0:1 i Reala 0:0 je svakako dostojanstvenije od hrabrog poraza 0:18.
Da nije nesrećni Niko Kovač bio na klupi Bajerna prvu tekmu, išlo bi ovo na 20+, ali dobro, sreća prati hrabre.

mare

pre 4 godine

Dragi moji Zvezdaši - Cigani,a ne plaćenici , svima vama pravim navijačima kojima je crveno bela boja u srcu jedan mali podsetnik da ne zaboravimo šta je naša Crvena Zvezda!!! :

-Ljuba Tadić 2005-

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine.

Svi smo mi Zvezdaši isti, a neki neće da kažu da smo svi isti. E, ja nisam za te koji se samo raduju. Siguran sam da su pravi zvezdaši i danas slični nama iz prvih Zvezdinih godina.

Izgubimo mi tako po neku utakmicu, pa onako ošamućeni da ne znamo gde nam je kuća, krenemo peške ka Terazijama, ka “Maderi” u stvari. U njoj su se tada okupljali zvezdaši. Do “Mostara” – muk. Posle počnemo da pričamo o našim šansama, a 7-1 za protivnika(Partizan). Te Rajko imao šansu, te Tomaš promašio dva zicera, i tako šansa za šansom, i kada stignemo do “Madere” – Zvezda izjednačila. Novine ne čitamo nekoliko dana i gotovo…

E, kad pobedimo mi umemo da budemo malo i namćorasti. Te mogao je da padne još neki gol, a u stvari rastemo od sreće. Ovo je bilo kad smo osvojili prvi Kup, pa posle tri uzastopno.

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj… E sad, zašto se voli Crvena zvezda.Od onog dana kada ju je osnovala antifašistička i studentska omladina, i kad nam je pristupio ogroman deo naroda tada nazivanog “reakcijom”. Voliš ženu. Lepo, ali šta još? Voliš devojku. Dobro, ali šta još? Fudbal je čudesna stvar, izlaz u svet, a igra ga Zvezda. E, onda ima da voliš i Zvezdu. Posle, kada to krene sa kolena na koleno… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice.
Vaš LJUBA TADIĆ

boki

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.

york

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!
(Mare, 27. novembar 2019 12:05)

Tek cemo da namestamo u ding dong ligi da vas mucimo bas zbog ovakvih komentara.Navijas za partizan to je tako uocljivo..

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

mitomanija u punom zamahu

pre 4 godine

Cica draza na severu u najkomunistickijem klubu u ostocnoj evropi. SMS na reklami na zapadu ispisan cirilicom (nisam siguran da i znaju sta znaci SMS skracenica). Nastampane kafansko komisijske zvezdice na 4 mesta na dresu. Lazni klub, surova realnost.
Upropastise ligu, u repki nas kantaju isto sa 6 komada ko stigne, unistise kosarku i klupsku i reprezentativnu, jos cekamo vaterpolo da skroz uniste u reprezentaciji. Klupski su vec gotovi. U Srbiji se bolje zivi. Sarapa,Dea i Maric na aparatima.

Sah-mat

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije.

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot.
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e.
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan.
Jel sad jasnije panteru?

Remo

pre 4 godine

Zvezdina realnost je da igra LŠ.

I hvala igracima na tome.

A to sto pucaju od milijatdera i giganata je ocekivano,.a i maler... Totenhem primi 7 golova prauni se na Zvezdi, Bajern primi 5 golova i otera trenera, takodje se popravlja na Zvezdi.

To je tako. Zvezda nema napadaca i uzasno slab vezni red... ne moze da pobedi ovakve gigante... kojima trebaju bodovi.

Mali slabi klubovi... i Oli sinoc od 0:2 do 4:2. To je tako.

Samo ti Zvezdo igraj u LŠ.

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Znas koliko nas briga sto vi nama ne priznajtete pobedu protiv Olimpijakosa...to samo govori o vama da tesko podnosite zvezdine uspehe.Pa omalovazavate...

Negativni

pre 4 godine

Zvezda je daleko od ovog nivoa fudbala. E, sad, zanimljivo je da se mi vadimo na vrednost tima i kako je i Totenhem popio sedam, ali nikako da se zapitamo zašto igramo fudbal koji više ne postoji u razvijenom delu sveta? Ko i kako radi sa decom, šta je Milojević naučio prošle godine? Kako se to trenira i koji su kriterijumi za prvi tim kad nijedan naš igrač ne ume da uputi iole dobar pas ili centaršut? Da se mi ne lažemo, ovo je bila igra Zvezde i protiv Partizana, samo Partizan nije Bajern, pa su pukli samo sa dva komada. Ono nije fudbal. Svi timovi koji su u zadnje vreme popili petarde, igrali su kakav- takav fudbal, a mi nismo ni to. Ovo je dno.
Primetio sam i jednu interesantnu stvar. Navijačima Pastorčeta je poraz od Bajerna i Totenhema kući od 0-10 katastrofa, ali poraz kući od Tikve sa primljenih pet komada - nije. Bolje da se ne javljaju, njihove petarde su deo njihovog identiteta, a naše su katastrofa. Neka tako i ostane. Bolje da te gaze lavovi nego pustinjski zečevi.

webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

A sto vam toliko tesko pada zvezdina pobeda pa izmisljate izgovore da bi omalovazavali Zvezdinu pobedu?

Webb

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina, mislite samo cat sto vi ostavljate ovakve komentare da cete napraviti istinu od lazi??? Sada nas i Olimpijakos pustio??? ne mozete da prebolite zvezdinu pobedu?

Mare

pre 4 godine

Zalutala je zvezda u LS, samo uz guranje sudije i namestaljke u ding dong cirkuzant ligi..pa onda pocinje brukanje..i onda da me neko pita za koga JA navijam..alo bre za nikoga..!!

Nemke

pre 4 godine

Zvezda igra protiv ekipa ciji igraci su placeni milionima evra. Zna se zasto toliko kostaju. Meni nije jasno kako ljudi nisu realni u oceni i kako ne shvataju da zvezda trenutno nije klub koji moze da parira bilo kojem evropakom klubu. Svaku utakmicu primimo od 4 pa navise golova. To pokazuje na kom smo nivou igre. Mozete je voleti do neba ali realnost je i vise nego surova.

Salaso

pre 4 godine

Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....
(Ko to tamo peva, 27. novembar 2019 12:49)
ne stavljaj u isti koš Partizan i zvezdu. Partizan se ne bruka ovako kao ovi babuni

Istina pre svega

pre 4 godine

ovi iz bajerna poslije utakmice morali još i dodatni trening odraditi :D
poniženje je blaga riječ.
jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili.
(boki, 27. novembar 2019 11:30)

Šteta što moraju da vrate bodove braći što su namestili u prvoj.
(Liga Šampiona, 27. novembar 2019 11:39)

U redu je pustio nas Olimpijakos , jel sad u redu? Jel vam sad malo lakse?? mora da svaka zvezdina pobeda bas tesko pada svakom navijacu partizana pa cak ni "sestica" ne pomaze pa mora da se i jedina pobeda mora omalovazati.

Zambezi

pre 4 godine

Ja sam posle pobede nad Olimpijakosom rekao da smo mi svoj cilj ostvarili. Sve mimo toga je ravno cudu. Ako kojim slucajem tj. cudom odigramo nereseno sa Olimpijakosom i prodjemo u Ligu Evrope, mozemo biti prezadovoljni. Izgleda da smo zaboravili vreme od pre samo 4-5 godina kad smo takmicenje u Evropi zavrsavali u sezoni kupanja.

The Unforgiven

pre 4 godine

Da je regularno prvenstvo Zvezda bi imala bar tri poraza,koliko ocajan tim ima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aco81, 27. novembar 2019 12:23)
-----------------

Jel zato ovi tvoji imaju 3 poraza i na -8 su?

NoName

pre 4 godine

jedine bodove i golove u dogovrenom meču 3 za 3 sa olimpijakosom postigili. 
(boki, 27. novembar 2019 11:30) 

Ovo je na nivou teorije: Zeljko placa Gosa, Trinki prodao camac i ostale grobarske fantazije. 

Mozda su grobari u fantaziji ali ti si u teskoj komi ili si Terzicev bot. 
Zeljko placa Gosa. Da Zeljko je pomogao da se dovede Gos sa 100k e. 
Trinki prodao camac. Ne Trinki je prodao kucu u Hrvatskoj i hteo je od svojih para da dovede neka pojacanja. Naravno pare bi mu bile vracene ali niko od igraca iz domace lige nije smeo u Partizan. 
Jel sad jasnije panteru?
(Sah-mat, 27. novembar 2019 12:19)

Niko nije smeo da dođe od naših, pa ste zato morali da kupite MVP-a italijanske, MVP-a izraelske i MVP-a VTB lige. Sirotinjski...

The Unforgiven

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znam sve ne PITAJ TE me kako, 27. novembar 2019 13:47)
-------------------

A ko je vama merilo? Posto i u toj ling long ligi ste 4. na tabeli i vec na -8 ...

Slawomir Wiatrak

pre 4 godine

Hvala Srpska braćo na aplauzu Lewandowskome! Ne brinite nista! Delije su budućnost Evrope, a sigurno ste bolji nego Totenham!

Srdacan pozdrav iz Poljske.

Slawomir

Марко

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...
(miki, 27. novembar 2019 19:23)

Вредности играчких кадрова на трансфермаркету говоре више него 1000 речи:
Јавор - 6 милиона евра
Радник - 7 милиона евра

Војводина - 16 милиона евра
Чукарички - 18 милиона евра

Партизан - 44 милиона евра
Копенхаген - 44 милиона евра

Црвена звезда - 64 милиона евра
Јанг бојс - 68 милиона евра

Олимпијакос - 89 милиона евра
Салцбург - 113 милиона евра

Тотенхем - 985 милиона евра
Бајерн - 882 милиона евра
Ливерпул - МИЛИЈАРДУ евра
ПСЖ - МИЛИЈАРДУ евра

Када погледаш ове износе, онда ти буде потпуно јасно зашто Звезда може да игра са Копенхагеном, Јанг бојсом, уз мало среће са Олимпијакосом, уз мало више среће са Салцбургом, а никако не може да игра са Тотенхемом, Ливерпулом, ПСЖ-ом или Бајерном. Заправо може да се деси да Звезда једном у двадесет утакмица победи неку од екипа као што су Бајерн, Тотенхем, Ливерпул, Реал, Барселона или Манчестер сити по закону великих бројева. Та "једна од двадесет" десила се прошле године против Ливерпула у Београду. То је исто као што се деси да Јавор, чији играчки кадар вреди 6 милиона евра, откине Звезди бод иако је Звездин играчки кадар 10 пута скупљи.

MarkoPFC

pre 4 godine

jako i do samog kraja, 27. novembar 2019 11:42

Ne može se to porediti. Taj partizan iz 2003-e je bio izuzetno jak. Na svakoj poziciji. U najboljim formama Ilic, Iliev, Delibašić. Zatim Drulović. Zadnji vezni, opasne radilice Duljaj i Nadj. Stoperski tandem West Djordjevic. I na kraju trener Mateus. Ovo je bio najreprezentativniji nastup od cele bivse juge nakon raspada. Prosle sezone zvezda je isto bila dobra. Ali opet malo vise defanzivna nego sto bi trebalo.

Ljutice Bogdanova 1

pre 4 godine

Kompleksi su nabijani zvezdasima evo vec 30 godina do srzi. Dobiju priliku napokon da odigraju 2 godine evropu i dobiju jos vise kompleksa.

u prolazu

pre 4 godine

Citam koliko je svima tesko palo, svi traze neko opravdanje, krive igrace, trenera..........

Ljudi, prosto i jasno, ne igramo vise isti sport, to je toliko ocigledno.
Sve sam utakmice odgledao u poslednjih tri godine na stadionu, razlika se na TV ne vidi koliko na terenu.
To sto ne kapirate da "nije tolika razlika za takav rezultat" je samo vasa zabluda, upravo je to ta razlika koja je nedostizna, tih korak-dva ispred nasih.
Brzina se placa "suvim zlatom" u danasnjem fudbalu, za koju nema leka, jer je to prirodna osobina i ne moze se nauciti.
To sto nasi deluju pogubljeno je samo pokazatelj razlike među nama, kao i koliko smo mi sporiji u svemu od njih i njima slicnim klubovima iz lige 5.
Bice sve gore kako vreme prolazi, jer najbolji timovi iz najacih liga samo jacaju i povecavaju razliku u odnosu na obicne timove.

Privatizovati klubove, napraviti profi domacu ligu, pa se mozda necemu i nadati, u suprotnom i klubovi u LE ce nam vrlo brzo postati nedostizni!

I da mi ponudeeeeee, milione, bilione
ne boj se ti Zvezdooooo
ostacu kraj tebeeeeeeee

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Možda grešim, ali sam duboko uveren da bi sinoć bolje prošli protiv Bajerna i Inđija, Spartak, čukarički, Vojvodina. Naravno da bi bili visoko poraženi, ali bi sigurno pokazali barem nešto od fudbalske igre/zabili bi neki gol i ne bi ovako strahovito osramotili.
U Engleskoj postoje bolji i manje dobri klubovi ALI SVI se trude igrati ofanzivan fudbal. Izgubiti od Bajerna u Beogradu npr. 7:3 bi značilo ok, bolji ste ali i mi umemo da igramo fudbal.
Zastrašujuće je neznanje fudbalera CZ i Partizana, oni su rak rana srpakog fudbala i trebalo bi ih ugasiti i stvoriti nove beogradske moderne fudbalske ekipe neopterećene prošlošću.
Oprostite ako grešim....

Karaburac

pre 4 godine

Ovosezonska generacija fudbalera Crvene zvezde ostaće upisana u istoriji kluba po negativnom rekordu i po najvecem budzetu u istoriji.
Sad vi vidite cemu to.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Problem je što nam se ovo gura kao realnost. A ne mora da bude. Naravno da bi Bajern u svakoj varijanti sa ovakom formom pobedio ali to ne isključuje neprestanu borbu autsajdera. Nemački i engleski drugoligaši bi na 0:2 i onoliko šuteva krenuli da krljaju po cenu crvenih kartona, povreda i tuče. Moraš protivniku poslati poruku. Moraš sačuvati ponos.

Nekada smo i mi to znali. Bio je ovde i Ronaldo koji je mogao 70 metara u cugu da izdribla u sprintu, pa je završio zamenjen u modricama i znoju. Bez pobede u Beogradu. Znači da može uvek. To nije pitanje para, uslova, ferarija i svemirskih brodova. To je pitanje ljudskog materijala, karaktera. To ovaj tim nema.

Osim Milana Borjana. On je sinoć bio igrač Crvene zvezde, ostali to nisu.

Metronom

pre 4 godine

Sada da pitamo direktora ove državne firme, a svi znamo ko je ta osoba - gde su naše pare? Nećemo da dajemo pare za neuspele državne projekte. To koliko se sećam nije radio ni Milošević, iako je bio zvezdaš (ciganin) par ekselans... Posle je samo malo Marjanović cedio za Partizan da se vide rezultati, tu oko Čačka, Ivanjice...

Pape

pre 4 godine

Dok god se budu igrale lige u ovim banana dzavama. Ovdje fudbala pravog nece biti. Samo rwgionalna liga moze stvoriti tim koji se moze takmiciti rame uz rame ekipama iz lige petice. Sve ostalo je suplja.

Strateg

pre 4 godine

Zvezda nije uopste los tim, trener je los. Bilo koji iole skolovaniji trener sa modernom taktikom 4-3-3 I slicno bi uspio napraviti rezultat sa ovim timom Zvezde. Igrati istu strategiju non stop je providno I za klince. Nekad moras da proucis profile igraca, mi nemamo trcanje ili kondiciju. Kad neki trener to ignorise, ne vidi ili ne cini nista po tome onda zbogom treneru. Treba da pogledaju film posle svake utakmice njihovog kretanja I postavke, ja verujem da mi nemamo nikakav IT/Statistika team koji ce igracu reci trcao si 2km celu utakmicu, imao si 20 losih pasova, probili su defanzivnu liniju 10 puta sa tvoje strane I raditi na tome. Ispravite me ako mi to imamo?

Hvala

P.S. - Trener mora da ide, ovo je folirant.

mile

pre 4 godine

Sada se namesta i u LS smorilo je ovo pricanje o namestanjima u domacoj ligi. Sada nam ne priznajete pobede ni u LS verovatno nas je i Liverpul pustio za 3 za 3...
(Dzony, 27. novembar 2019 11:41)

Zar vas taj isti Liverpul nije pobedio 4:0? Zar niste prošle sezone završili poslednji u grupi sa -12?

velja

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

Bolje nemojte da se vadite na Totenhem koji vam je uvalio 9 komada :D A što se vrednosti timova tiče, ni to vam nije alibi. Znalo se i pre početka Lige šampiona koji klub koliko vredi. Hteli ste da igrate protiv njih, da se busate u grudi "mi igramo LŠ" i šta sad hoćete? Prodali ste čast kluba i postali predmet sprdnje u Evropi za 7 milki od LŠ.

Parni valjak

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.

Straight Outta München

pre 4 godine

U ovom timu jedino sto valja su Borjan i Marin. Mozda Degenek, ali je pitanje. Treba se resetovati od zime. Oterati bukvalno sve i sezonu zavrsiti sa ovom decom sto se bore u omladinskoj LS. Na zimu oterati 6-7 igraca, a na kraju sezone ostatak. Koja je poenta sa Kanjasom, Van Parlom, Garaijom, Milunovicem, Rodicem????Rasprodati pokloniti sta god.... Uzeti 10 miliona i uloziti u 2-3 kratena pojacanja. Uz Marina, Borjana i omladince doboljno za titulu.

Konstantin

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju od ovakvog tima,Vukanovic recimo,nemoze loptu u noge da zadrzi,u jednom napadu dobija pas u noge,a on kao gradi nesto loptu i ode mu u aut,onda mladi Petrovic,skroz neiskusan,ne moze da se nosi sa pritiskom protivnika...pa kanjas,covek uzasno spor,dok on odluci gde da doda,protivnik mu oduzima loptu,Gobeljic borbenoscu nadoknadjuje to sto nema nikakve fudbalske sposobnosti,garsija osim brzine nista ne pokazuje,ne moze jednog igraca da predribla,dok Marin nesto i pokusava al nema skim,svaki put kad primi loptu nema kome da doda...Milojevic je najmanje kriv,nema covek igrace za ligu sampiona,krivo je rukovodsvo sto mu dovode igrace kao van la para koji jedva da je sastavio 7 utakmica u prosloj sezoni u engleskoj drugoj ligi,pa se pitam ,po kojim parameteima dovode igrace,jel po menadjerskim,youtube ili skautinga.

djoka iz NY

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..
(Čika Velja, 27. novembar 2019 13:53)

Potpuno se slažem ali nažalost u ligi u kojoj Zvezda celu sezonu igra prijateljske utakmice osim derbija i jos mozda 2-4 takmičarske utakmice tako nešto nije moguce.
U našoj ligi kad igrač Zvezde vidi da će izgubiti loptu on samo padne i to je faul za Zvezdu, kad ne ide u napadu oni samo treba da padnu oko šesnaesterca i tu je perfektan slobodnjak za Marina ili Bena ili u šesnaestercu i eto ga penal a u LŠ toga nema. Igraju još neki slabi timovi u LŠ sa jednako jakim protivnicima pa se ne brukaju ovako, ali oni i u svojim ligama igraju takmičarske utakmice, u tome je razlika.

ssss

pre 4 godine

U borjanovoj izjavi je resenje problema, stranac dodje odradi utakmicu i to je to a zvezdin dete zna sta je zvezda i koliko je tezak grb koji nosi na dresu. Koliko je sinoc bilo zvezdine dece u timu ili na klupi???

mobilix

pre 4 godine

Sta covek kaze osim sramota.Dva ucesca u ligi posluzila gospodi da operu novac glupim transferima I napune dzepove a mi da iscekujemo utakmice I molimo se Bogu da sto manje golova primimo.Neznam sta treba da se desi u ovoj zemlji pa da neko nekad podnese ostavku.Pre ce dati bubreg nego fotelju

Sah-mat

pre 4 godine

Nadam se samo da ce malo da splasne u Srbiji sizofrenija zvana zvezda i to crvena posle ovakve blamaze.
A kancelar nek vidi da li treba i dalje ulagati samo u jedan klub ili ce u ceo srpski fudbal.

Neutralan

pre 4 godine

Bas mi Milojevic ide na zivce sa svojim filozofiranjem. Ako igrac nece da se bori posaljes ga na tribine bez obzira kako se zove i gde je igrao pre, i das sansu nekome ko hoce. Ovako u svakom igracu ubijes nadu da se zalaganjem stize do prvih 11. Pavkov je najveci primer ovoga sto pricam. Proslu sezonu covek postize golove, tuce se sa protivnickim stoperima, cesto zavrsi utakmicu sa nekim zavojem a ti nikako da nezainteresovanog Boachea posaljes na klupu. Ove sezone Pavkov nece da gine po terenu jer je skapirao da mu to donosi samo ogrebotine i povrede ali nikako prvo mesto u timu, pa se krece lagano terenu i normalno da se cuva za svoj novi klub. Na zalost ovakvih igraca je mnogo u timu, a njih moze razbuditi promena trenera koji ce im dati sansu i pokazati da se zalaganjem i borbenoscu dolazi do startnih 11 Crvene Zvezde, a ne nekim drugim kriterijumima. Miloje podnesi ostavku vise i idi iz naseg kluba, dok se ovaj sistem potpuno ne srusi.

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)

Polovina u razlici bodovnog salda od prošle godine.
(Boka, 27. novembar 2019 13:18)

Vama je i dalje merilo ling long liga hahahaha.

slobinator

pre 4 godine

-18 sta je ovo, vremenska prognoza za decembar
(Milos, 27. novembar 2019 13:04)
ne to je prosečan zaostatak grobara izražen u bodovima u protekle 3 sezone u odnosu na zvezdu ,zaostatak u osvojenim trofejima u odnosu na zvezdu i zaostatak partizana u međusobnim duelima sa zvezdom izražen u pobedama jedne ekipe

Čika Velja

pre 4 godine

Jednom sam pre par godina čitao Borisa sa 'sportske.net u kojem kaže da je problem Bajerna što nema konkurenciju u bundes ligi,dok real,barsa i atletiko se stalno krljaju i uvek su'repetirani'.Tako i kod nas,dok ne budemo imali 4-5 kluba koji se bore za titulu,stalno ćemo da dobijamo 'krompiriće' u ligi šampiona..

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

slobinator

pre 4 godine

dva igranja u ligi šampiona i jedno prezimljavanje u evropi zvezdi su doneli 60 miliona evra.da li su te pare racionalno upotrebljenje radi daljeg jačanja tima i uspeha na duže staze? očito ne jer je zvezda sada tri puta slabija nego pre dve godine kada je nadigrala i arsenal u londonu i duplo slabija nego prošle godine kada je na marakani pao liverpul.
epilog nije ni mogao biti drugačiji kada se zna da su zvezdu za kratko vreme napustili nosioci igre kanga,radonjić,krstičić,donald,le talek,pešić,savić,stojković.dovođena su katastrofalna pojačanja i bačen silan novac na kafua,ebisilija,melega,jirku,čaušića,milunovića,ivanića,jovančića,la paru,kanjasa,žandera.zato što je upravi zinula g**** za pare zbog tričava 2 miliona nije registrovan ni ben za ligu šampiona.klasičnog centarfora pavkova kakvog zvezda nije imala od duleta savića potpuno su izbacili iz koloseka tako što su letos hteli da ga prodaju kinezima.sportski sektor na čelu sa mrkelom osim sa marinom koji se i sam uklopio u zvezdino sivilo i samo donekle sa garsijom nije 'ubo' ni jedno pravo pojačanje.epilog svega je taj da zvezda umesto da bude jača nego pre dve godine i predstavlja bar srednju klasu evropskih timova postaje džak za udaranje,a da pri tome ne znamo da li se bar u finansijskom smislu stabilizovala.u tom smislu bi uprava morala položiti račune javnosti ,a što se tiče milojevića posle sinošnjeg pogroma on je već trebao biti bivši zvezdin trener

Brko

pre 4 godine

Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike
(croata, 27. novembar 2019 16:15)

Čekaj malo, a Hajduk Zvezda 6:0? To da zaboravimo ili?

Лепи Цане

pre 4 godine

Да смо искористили све своје шансе у тим утакмицама било би 0:18.
Овако је 0:18.

SubaBL

pre 4 godine

Znas kad bih im ja dao plate za ovaj mjesec ... pa nije sramota izgubiti ni 20:0 ... sramota je ne zalaganje na terenu ...
Prvi put igras protiv velikih klubova ... niko ne ocekuje ni pobjedu ni razbijanje bajerna i totenhema ... ali brate ZALAGANJE !!!

nema ovde leba

pre 4 godine

Cuj dao i Totenhemu sedam komada,to moze da se podvede pod los dan engleza a ovo sto se desava Zvezdi ove godine u LŠ je porazavajuce

pantelejac

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.

radomir dragomir

pre 4 godine

Jesu igrali rukomet?
(Perikle, 27. novembar 2019 11:36)

da je bar bio rukomet - Bayernu bi bilo ograničeno vreme u napadu...

pčelica maja

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Milojeviću, hvala za sve što si uradio za Zvezdu, hvala što si bio tu kad je bilo najteže od kad postojimo, i što si Nas oživeo
- SAD objasni zašto je dobro za Zvezdu da se prodaju Savić, Donald, Srnić, Milić, Joveljić, Krstičić, Aleksa Terzić, a da se za iste ili veće pare dovedu "ovi" Kanjas, Lapara, Milunović itd.ili Kafu, Meleg, Stojiljković.....
- Znamo svi da ne rukovodiš Ti sa transferima a pogotovo sa parama od transfera, ali zar nije bio dovoljan transfer Radonjića za popunu budžeta.
-.... ne zameramo poraz od Bajerna, ali zameramo poraz od 0:6, ovo je Zvezda i nije isto npr. 0:3 i. 0:6,ZAPAMTI TO ZAUVEK
- Na kraju, još jednom hvala za sve, Tebe i Tvoje saradnike pamtićemo kao vredne zaslužne ljude zauvek, hvala za sve zajedničke radosti, A SAD OSTAVKA, I OSTAVI ONE KOJI RUKOVODE "PARAMA" I KOJIMA JE SAMO DO PARA STALO SAME NA ČISTINU......
- MORAĆE BRZO I ONI DA SE GUBE, NEĆE IH SPASITI GRUPA TZV. NJIHOVIH LIČNIH NAVIJAČA SA SEVERA KOJI CEO SEVER DRŽE KAO TAOCE.

Kokos

pre 4 godine

Nije tačno da je u Jugoslaviji izgubila samo od Partizana sa šest golova razlike. Bilo je u derbiju 7:1, u finalu Kupa 6:0 za Partizan, ali je izgubila kao šampion i od Hajduka iz Splita sa 6:0. Tek da se zna.

miki

pre 4 godine

Jednu stvar ne razumem: kako izbacise Dance i Svajcarce prethodno? Prilicno sam siguran da bi ih i te dve ekipe masakrirale da su se sreli u grupnoj fazi. Objasnjenje pak nemam...

Osprey

pre 4 godine

Jasno je da je nasa liga daleko iza najjacih i da se budzeti ne mogu porediti, kao ni kvalitet ali ovo je bas previse. Zvezda u ove dvije uspjesne sezone (radi plasmana u ls) biljezi prvo prosle godine u Parizu najubljedviji poraz u Evropi u svojoj istoriji i onda ove popravlja taj rekord na domacem terenu sa ovih 0-6 i to je ujedno i najubjedljiviji poraz jednog srpskog tima na domacem terenu u UEFA takmicenjima ikada, ukljucujuci i vrijeme SFRJ. Jedini tezi poraz je dozivio OFK sezdesetih u intertoto kupu na gostovanju kod Padove kada su porazeni 1-7. Mislim da su ove Zvezdine statistike kao sampiona drzave iz zadnje dvije sezone takve da se treba dobro zamisliti gdje smo u fudbalu.

Mladen cg

pre 4 godine

Prošle sezone smo ( često ) omaložavali Radonjića , a on je Mesi za Garsiju, Vukanovića i La Paru! Zatim, Krstičić i Jovičić ( pa i Jovančić) su neuporedivo bolji igrači od Petrovića i Kanjasa. I ostali Zvezdini fudbaleri su u padu forme. Ogromna je greška stručnog štaba što Ben nije registrovan... Tako da je ovo surova realnost! Nadam se da će u Pireju časno odigrati protiv snažnog Olimpijakosa.

Zvezdas a ne delija Babic Vlada KG

pre 4 godine

Sad na videlo koliko kosta 15 pojacanja u prelaznom roku.
Ko je doveo i za koliko buljuk stranaca neznalica?
Koliko je para potroseno u klub a koliko prihodovano.
Stop Terzicevim botovima!

maya

pre 4 godine

Stanje sa nasim predstavnikom u evropskoj eliti je direktno vezano za razliku u standarfu,ekonomiji i svemu ostalom u Evropi i kod nas..

Terzanija

pre 4 godine

Apsurd je sto posle najvecih poraza u istoriji i dalje mogu da prodju u LE ali to moze i Olimpijakos. Zvezdi treba nereseno na gostivanju u Atini a to nisu uspeli za dve godine u LS. Izgubili su sve utakmice na gostovanjima. Najmanji poraz je bio u Minhenu 3:0.

Firmino

pre 4 godine

Vise od 50 godina pratim Zvezdu i prvi put me je sramota da pomenem za koga navijam. Posle svakog debakla Milojevic izjavljuje kako su nesto naucili a pogledajte rezultate u zadnje 3 utakmice u Ligi Sampiona: 0:4, 0:5 pa 0:6. Sada samo neka objasni sta je to naucio. Letos je kukao da mu fale krila i kupili su mu dva krilna igraca. Pitam se zasto je trazio krila kad ih koristi samo za defanzivu da pokriju rupe koje ostavljaju Gobeljic i Rodic. Zander mnogo kiksira u odbrani ali prema onome sto sam video ima kvalitete da bude jako dobro krilo. Sto se odbrane tice Zvezda sem golmana nema nijednog pozdanog igraca i realno gledano ne zasluzuju da budu prva opcija. Tu mislim na standardne igrace koji igraju u Evropi (Gobeljic, Rodic, Degenek i Milunovic).

Zigzaga

pre 4 godine

Znači najgoragol razlika ikada je 3:22 koju je imao Dinamo Zagreb u sezoni 2011/2012. Crvena Zvezda se sa 3:19 koju trenutno nalazi u društvu top 5 ikada a do kraja možda izbije na čelnu poziciju. Pa da sačekamo rasplet :)
(pčelica maja, 27. novembar 2019 12:25)
Najgore je bate borisov 2014/15 -22..

Mile

pre 4 godine

Novinar 'ladno pita Marina kad će Zvezda biti na nivou Bajerna!?Čovjek iskolačio oči zbog pitanja,jedva izgovorio da neće uskoro.Prije meča u uvodnoj emisiji,Binić sat vremena prepričavao anegdote iz 1991 godine.Iz 1991,prije 28 godina!Pa koga je te 1991 zanimalo šta se dešavalo 1963 godine?Dokle više ovo ludilo,zar nas u realnost mora vratiti poniženje od sinoć?

croata

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

A dinamo zvezda 6:0 je izgleda manje od 6 razlike

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

Nikola

pre 4 godine

Marko Marin je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i svi guraju loptu samo njemu i logično je da je sva pažnja protivnika usmerena ka njemu. Od svih stranaca pored njega vrede jos Ben i Boaći. Ostalo su jako prosečni igrači. Npr. Kanjas koji je vec u godinama a i u najboljim godinama je igrao samo za prosečne i ispod prosečne timove. Sunovrat naših timova je počeo uvodjenjem Bosmanovog pravila o broju stranaca. Timovi bi bili ujednačeniji da sada bogati klubovi mogu imati po 15 stranaca. Sigurno rezultat utakmice nebi bio ovakav da je u Bajernu 3 stranca i u Zvezdi 3 stranca. Ali nazalost to je realnost. I price o forsiranju domacih igraca su šuplje jer i da se pojavi dobar domaci posle jedne dobre sezone otici ce bar u Osasunu

Deki

pre 4 godine

Sve dok se fudbal ne privatizuje,i ne razvija na prirodnim odnosima, biće ovako. To se naravno neće desiti u Srbiji nikada, jer narod(političari) žele ovako.Trpaj u Zvezdu najviše, Partizanu manje a ostalima mrvivce. Tu su sudije koje pomažu po navedenom redosledu, neregularna liga, kajmak za političare. Narod tako želi...

dejan

pre 4 godine

Videlo se još protiv Suduve da ova generacija neće biti na istom nivou kao prošla. Pustili su Stojkovića i Savića da odu a bili su im ključni u odbrani. Sinoć sam morao TV da ugasim da deca nebi gledala. Neće vise hteti da navijaju za njih.

Vitez Koja

pre 4 godine

Bolje da su dali 10 miliona na jedno-dva krštena pojačanja nego isto toliko na 6-7 polovnih panjeva. Ovaj Garcia ne zna loptu da smiri. Još jednom se pokazalo da Vukanović nije krilo. Kanjas je bio dobar na dve utakmice u kvalifikacijama, sada se ne vidi ni napadački a tek odbrambeno. Nije registrovan Ben, pukli 2 mil na La Paru koji zna samo da trči napred ili nazad. Mi se pravimo pametni kao Marakana neosvojiva tvrđava. Prosto je neshvatljivo da nakon osvojenih velikih para i od prodaje i od uefe mi imamo gori tim nego prošle sezone. Mnogi igrači nisu u formi iz prethodne sezone... Terzić atmosferu ubio u pojam sa kartama... Vrlo lako možemo da se vratimo na period kada nismo imali za sapun. Prvo to uprava mora da shvati, ali i navijači. Samo to niko ne može da objasni polupismenom Terziću koji ima sedam razreda osnovne i knjige za osmi.

Nikola

pre 4 godine

Osim Marina, niko drugi za ovaj nivo takmičenja. Sramota me je bilo sinoć, ne mogu loptu da iznesu, nije problem 6 u mreži, nego način igre. Najgora ekipa u LŠ.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelejac, 27. novembar 2019 12:04)

A kako je to Marin igrao juce? Jedino sto je pomalo juce licilo u Zvezdi da se bavi fudbalom je Boaci, Borjan i na momente Gobeljic ( ali on samo u odbrani, mislim da nije imao nijedno tacno dodavanje ). Boaci nije kao napadac pokazao nista (ali nije ni mogao), ali je odlicno gradio loptu i prosledjivao je dalje. Borjan je malo i primio koliko su mu sutirali.

aca

pre 4 godine

Zvezdini omladinci se dobro nose protiv istih klubova u omladindkoj LS.Kada postanu seniori isti ti njihovi vrsnjaci ih lagano ,,pune”.Gde gresimo?

branko

pre 4 godine

Оставимо по страни утакмице против Бајерна и Тотенхема. Узмимо за пример утакмице против нпр. Инђије, Мачве, Младости из Лучана.Иако те утакмице добија, ни на тим утакмицама тим Звезде не игра ништа боље него на овима које смо оставили по страни. Апсурдно је да је ЛОПТА највећи непријатељ свих Зветдиних играча сем Марина. Сваки од њих има један једини циљ: да лопта нипопошто не буде код њега, ни секунду. Звездини играчи немају за циљ да додају лопту СВОМ играчу већ да се од ње што пре ослободе. Статистика са једне домаће утакмице je показала да је од свих играча Звезде лопта највише била у НОГАМА (не у рукама!) голмана Борјана!!! Да ли је неко увео ЗАБРАНУ да играч који прима лопту СМЕ ДА ЈЕ ЗАУСТАВИ и погледа распоред саиграча или је он обавезан да је без икаквог гледања одмах проследи од себе. Све ово се није десило на једној утакмици. Ово је константа оног што на терену раде ови Звездини играчи а што је не могу назвати фудбалом. Не само што они не воле Звезду, они не воле фудбал, већ као обични чиновници, одрађују посао, што се посебно односи на скоро све странце. Не постоји нико жив ко би мењао Панкова, Вулића, Њ. Петровића и Вукановића за којекакве Кањасе, Гарсије, Жандере и Ван ла Паре. Шта год да су згрешили Савић и Стојковић па су отерани, идеја довођења домаћих играча из иностранства ( мада је и ту било промашаја) је много боља него довођење јефтиних али слабих странаца. Сличан текст сам објавио и после утакмице са Партизаном, али га многи нису разумели.

dada

pre 4 godine

Sećam se kad gledao izvlačenje i dobili englezi i Nemci i vidim terzić kako se raduje, posle ga neki novinar pita zašto se raduje? On je odgovorio da nam leže engleski i nemački klubovi, ostalo je istorija

redskin

pre 4 godine

ne znam cemu se cudite i sta ste ocekivali. ovo vam je samo realna slika naseg fudbala. gledajte sutra kako ce i holandjani da operu ove druge nase neznalice. sto pre shvatite da su ovo realni dometi u nasem fudbalu bice vam lakse, a sam plasman na neko veliko takmicenje ogroman uspeh.

wer

pre 4 godine

meni je potpuni hit situacija u 80 i nekom minutu, na 5:0, jedan od zvezdinih igraca se valja pola sata, ulazi ekipa lekara, sve kao da vode 1:0, a zapravo ocajnicki potez da ne bude jos gore... a bilo je

sef raje

pre 4 godine

Mi umjesto da ogramo bolje u odnosu na proslu sezonu: iskusniji, uigraniji, vise novca, mi kuburimo sa fenjerasima iz nase lige, a protiv Partizana i “evropljana” raspad da ne mozemo suta da uputimo. Sinoc gledam pa nismo 5 puta centar presli. Ne pamtim kada je neka ekipa izgledala pogubljenije u LS, sramota. Terzic presudjeni kriminalac i glavni neprijatelj CZ.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne treba se zanositi junacenjem bez pokrica, poput Degenekove izjave pre meca. Igramo sporo, nemamo kvalitet, a fizicka sprema je takodje upitna.

Mladen

pre 4 godine

Razlozi ovako ubedljivih poraza i loše igre po meni leže u neuporedivo lošijoj ekipi nego prošle godine, većeg broja stranaca koji, da bi bili ispoštovani i bar nešto igrali moraju da se forsiraju u domaćem prvenstvu, zauzimaju mesta domaćim igračima koji mogu da završe posao. Zašto se malo ne forsira golman koji je doveden kao najbolji golman lige prošle godine, zašto ne igra Gajić koji ceo život trenira kao desni bek nego se forsira Gobeljić, prodat Joveljić za siću a kupljen Tomane? Mnogo nelogičnih odluka uprave među kojima najveća oko cena karata, sramno je da Zvezdu u LŠ gleda 35 hiljada ljudi... Jednostavno jedna jako teška sezona za nas ljubitelje Crvene Zvezde.

Samo da kazem

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobrljica ko god da pilion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Da se ne lazemo

pre 4 godine

Ma sta je puklo, ljudi ovo je realno stanje stvari. Svaki veci klub bi bez vecih problema isto razvalio i proslogodisnju Zvezdu, samo je pitanje motivacije tih velikih, da je Liverpul prosle godine dosao motivisan kao Bajern u ovoj utakmici, takodje bi pobedio. Jednostavno ogromna je razlika u klasi, ne zavravajte se pricom da bi Savic uspeo da sacuva onakvog Levandovskog kakav je bio sinoc, ili da bi Gobeljic mogao drasticno bolje protiv Kutinja, za Gobeljica ko god da milion, milion i po to je premija, a Kutinjo i posle lose sezone na trzistu vredi 80. miliona, upravo za 80. puta je i ozbiljniji fudbaler.

Mikele

pre 4 godine

Dobro bre, umorni su od priprema...
Kada se uzme u obzir kako se radi sa tim momcima i kakvi su treneri mladjih kategorija, jos su i dobro prosli. Igrac i licnost se kreira dok su mladi i ti nabedjeni treneri mladjih kategorija su odgovorni sto ovi momci ne igraju glavom.

Kafa s ukusom slobode

pre 4 godine

Realna slika naseg fudbala.
Ali sve ce se to zaboraviti, jer za tri dana se igra Ling Long liga.
Zasto se niko ne zapita o fizickoj kondiciji nasih i njihovih igraca?Mnogo vise se radi u drugim zemljama.
Kod nas se odradjuju treninzi ,individulano retko ko da je zainteresovan da ostaje,a o dodatnim kondicionim
treninzima da ne govorim.
Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@MarkoPFC

Ronalda sam pomenuo uz osvrt na 1-1 sa mega Barsom iz '96-e i borbu Zvezde sa skromnim ali srčanim timom iz sankcija, bez ikakvih para i uslova.

Partizan nigde nisam ni pomenuo ni zamislio, nema ljutiš.

pa...

pre 4 godine

C. Zvezda je inferiorna u odnosu na velike evropske klubove u svim elementima, a posebno na sredini terena kad lopta treba da se iznese iz odbrane u napad. Taj dvojac na sredini Kanjas i Njegoš Petrović kao i oni pre njih su loši, jako loši. Najslabija tačka u timu. Ta brza tranzicija iz odbrane u napad i obrnuto je boljka i naše reprezentacije. Druga boljka je loše kadriranje. Šta bi Zvezdi i Marinu značio jedan brzonogi Radonjić. Treća boljka je nestručnost trenera. Milojević recimo Marinu zadaje defanzivne zadatke koje on, em ne zna da obavlja, em se time guši njegova kreativnost u organizaciji napada. Da li je ijedan igrač napredovao nakon dolaska u C. Zvezdu? Niko. Svi su utučeni, demotivisani, u lošoj formi...

Nikola

pre 4 godine

Ma samo nek se foliraju bez pokrića. Nije problem što su se palili obični navijači, nego što su se ložili ljudi iz same Zvezde koji bi trebali da su svesni realnosti.

aaauuu breee

pre 4 godine

Rajko, Šeki, Mrko,izvinite Robi, Piksi, Dejo izvinite što danas ovi šabani nose iste dresove koje ste vi nosili još jednom oprostite.

nesa80

pre 4 godine

meni je najzesca scena kad jedan igrac zvezde,mislim da je gobeljic ali mozda i gresim da izjavu posle utakmice-pa nista idemo po 3 boda u atinu...ladno to izjavi ko da su igrali nereseno sa bajernom,on onako samouvereno to izjavljuje.ne razumem tu neintiligenciju nasih fudbalera ako se to mogu nazvati fudbaleri.igraci postaju sve pretplaceniji.ovako neki igrac je nekad igrao u trecu sfrj ligu za 200 maraka.ej druze da li ti znas kako nasi klubovi se provedu u grckoj,ubedljivo uvek gube,ni gol nepostignu.vrati malo yutub pa odgledaj zvezdu ili partizan kako su prolazili tamo protiv bilo kog grckog kluba.a ti ides po 3 boda protiv jakog olimpijakosa koji je igrao u bg sa rezervnom postavom.pa pojesce vas tamo i atmosfera i protivnik.isto tako i partizan protiv AZ ce da prodje ali ovi bar ne daju takve izjave

NEDOĐIJA

pre 4 godine

Svi transveri su ovoga leta totalni promašaj a Ben nije licenciran za LŠ. Vezni red je očajan a Kanjas i ostali stranci tuga i jad. To je naša realnost i od Olimpijakosa ćemo primiti 3-4 gola a na žalost nema ko ni da namesti ni da da gol. Ona Zvezda od prošle godine je tomčina za ovu. Osim Borjana i po nekad Marina ostali nisu vredni pomena.

Goran

pre 4 godine

Nije istina da je zvezda još samo jednom izgubila u svojoj istoriji sa 6 golova razlike od Partizana 7:1. Izgubila je i od Zagrebačkog Dinama u Zagrebu sa 6:0 bilo je to 2.aprila ne znam koje god. 20 kolo tadašnje savezne lige, za Zvezdu su tada igrali Džajić, Jeftić, Kostić, Krivokuća, a golove za Dinamo dali su Lamza(1) Kiš(2) i Zambata (2)

Dejan

pre 4 godine

Otišli su oni koji su srcem igrali za Zvezdu. Pre svih Srnić, Stojković, Savić, Radonjić, Pešić.. da ne nabrajam više. Ben nema pravo nastupa.. naj bolji u poslednjih 5 kola superlige. Sramna igra svih koji su bili na terenu. Pa ni protiv Mačve nisu bolje igrali. Dobra metla pa čisti po redu... ma možda buldožder pre, smeća je previše

Del Piero#10

pre 4 godine

Da napravimo malo poređenje. Pogledajte npr. kako igra ekipa Slavije iz Praga. Ekipa koja po Transfermarketu vredi 41,8 miliona evra, dakle skoro 22 milona evra manje od Zvezde, čija vrednost je po istom sajtu procenjena na 63,5 miliona evra. Samo što ta Slavija igra potpuno ravnopravano sa Barselonom, Interom i Dortmundom, u verovatno najtežoj mogućoj grupi u LŠ. Barsa je na jedvite jade odnela pobedu iz Praga (2:1), ali je zato na Kamp Nou, Slavija ostala neporažena (0:0). U Milanu je Inter tek u 92. minutu izbegao poraz (1:1). Najgore su prošli protiv Dortmunda, pošto su izgubili 2:0 kod kuće. Dakle od Barse, Intera (koji ove sezone igra odličan fudbal) i Dortmunda su primili 5 golova. Zvezda je toliko dobila juče za 15min.

брука

pre 4 godine

18 комада од тотенхема и бајерна. и још је могло да буде горе и у минхену и на маракани синоћ да није било 10 обрана борјана, да левандовски није промашио зицер код 0:0 у ситуацији 1 на 1. али најгоре од свега, и то убедљиво је овај кукавички менталитет: губиш кући 5:0 и уводиш још једног бека. брука и срамота. али то је одраз квалитете нашег фудбала, нашег фудбалског незнања и нашег фудбалског менталитета. ако мислите да претерујем,само погледајте буџет славије из прага ( пуно мањи него звездин) како је она мучила и намучила европске великане, и барселону и интера и борусију дортмунд и како само ради сплета несрећних околности неће моћи да прође даље. а звезда ? 18 комада,од тога 10 на сопственом стадиону, по прескупим картама,које мораш да купујеш у пакету. 10 примљених,0 датих голова. оних 10 комада од париз сен жермена боље је и да не спомињем.
а да се коначно оканимо брукања, пардон фудбала и лиге шампиона ?

Danijela

pre 4 godine

Citali smo o dovedenim pojacanjima, o vrsnim strancima. Jasno je bilo da su to trecerazredni igraci od 30+. Oterati nasu decu,Adjica i ostale koji srce daju za klub, dovesti iz FK Rada klinca sve pokazuje da se ne radi o interesu Zvezde vec o interesu pojedinaca. Zato je tako kako je.

SV

pre 4 godine

"Srpski šampion je čast spasao pobedom nad Olimpijakosom 3:1..."

Spasao je cast dogovorenim ishodom 3 za 3? Je l' to ta spasena cast? Vidite, nekim cudom Zvezda je mogla mozda neki od ovih katastrofalnih poraza i da odigra nereseno, ali, majcin sine, ovaj sledeci u Atini, e, taj mora da izgubi. I bolje je sto je tako, sprecice novu blamazu protiv nekog evropskog drugoligasa.

hvala lepo

pre 4 godine

Još gore od ovog rezultata boli totalna smušenost svakog Zvezdinog igrača u trenutku kada dobije loptu. Nit' je znao da je primi nit' je znao da je doda. Gledao sam na Rajku uživo ove utakmice i mogu reći da nisam u životu video smušeniji tim. Izgledalo je kao da odrasli igraju sa decom koja su pri tome uplašena.

vlada

pre 4 godine

Taj isti Bajern je dao Totnhemu 7 komada.Realnost je da ta dva tima zajedno vrede preko milijardu evra.
(Vuk, 27. novembar 2019 11:46)

dosta bre vise o tome ko koliko vredi.prosle god smo pobedili liverpul na borbenost.ove god ima puno stranaca, igraca loseg kvaliteta i pojedinci su u ocajnoj formi.pa je uprava odma krenula sa tom pricom ko koliko vredi.lepo je borjan rekao,nema tog zara jer nekima su samo pare bitne. stojkovic i savic nisu neki igraci ali su se bar borili,sad na tim mestima gobeljic i milunovic,onda umesto radilice krsticica,tu je kanjas... o van la pari i vukanovicu nemam reci,rodic prezasicen,spicevi jako losi,dovedu jirku koji je brz bar i posalju ga u radnicki.jako jako lose,milojevic je pogresio sa taktikom ali covek nije birao ove igrace,dere se njima da izadju,da pritiskaju a oni nista,svaka njemu cast sto je odveo zvezdu ove god do lige sampiona.igraci nas samo brukaju,zato sad na zimu da se promeni igracki kadar totalno

Roger

pre 4 godine

Smesno je a ujedno i tuzno koliko nekvalitetni ljudi u upravi mogu da uniste sve... Zvezda je za ove 3 sezone inkasirala oko 70 miliona evra, a ima tim koji je slabiji od pre 2 godine kada se plasirala u Ligu Evrope. Niko od ovih igraca osim Marina i Borjana u prvoj postavi i eventualno na klupi Boacija, Degeneka i Garsije ne bi igrao da se taj profit iskoristio profesionalno, razumno i posteno. Zasluzujemo ovakav ishod!

дикан

pre 4 godine

имали све постављено, солидан тим прошле сезоне, приходе у задње 2 године од преко 40 милиона, и ти направиш овакав "тим".
продаш најбоље и најталентованије играче, а доведеш менаџерску боранију.

Djenka

pre 4 godine

Lose navike nasih sportista ,lagan zivot po splavovima je rezultat sinocnjeg debakla.
(Kafa s ukusom slobode, 27. novembar 2019 12:10)

Ne sportista, nego fudbalera. Npr. u košarci već generacijama imamo igrače koji su hodajuća reklama za naporan trening i koji maltene sav uspeh u karijeri imaju da zahvale napornom treningu. Ali to je zato što je naša košarka imala trenere koji su ih tome učili (Aca Nikolić, Žeravica, Duda, Željko Obradović, Boža Maljković, Dule Vujošević), a ne šarlatane kao što smo u fudbalu oduvek imali.

+41

pre 4 godine

"Zvezda je samo još jednom u istoriji izgubila sa šest golova razlike, od najvećeg rivala Partizana 7:1, u decembru 1953"

Ova vest nije tačna. Izgubila je Zvezda i 6:0 od Partizana 1952, u finalu kupa.
Parni valjak, 27. novembar 2019 13:00)

I od Dinama 6:0 u Zagrebu, 1966.

Otke

pre 4 godine

Pogledajte igrace koji su 1996-te na Mari igrali 1:1 protiv Ronalda, Gbardiole, Blana, popescua, stoickova i najvecih Zvezda tog vremena. Recicete da su igraci poput Vanica, Ljubojevica, Antica, Njegusa i Djorovica skupi. Pustite te fraze o parama, ne prekeivajte nesposobnost sa tom pricom.

majmun u tenku

pre 4 godine

Jos surovija realnost je ta, da igraci zvezdane nisu imali ni 18 pokušaja, da bi presli polovinu terena u te cetiri utakmice.