Sreda, 10.07.2019.

10:55

Marka pisala o "sudbini koja je spojila Jovića i Modrića" FOTO

"Luki Joviću i Luki Modriću, Srbinu i Hrvatu, sudbina je predodredila da postanu prijatelji".

Izvor: LN

Marka pisala o "sudbini koja je spojila Joviæa i Modriæa" FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Josip

pre 4 godine

Za sve kojote koji nemaju pojma, bar iz geografije,

ta "kifla od drzavice" je veca od srbijice, (Kosovo nekad bilo),
i najveca je od ex YU drzavica,
i od Austrije i Svajcarske, usput.

Djokovic Srbin najbolji sportista sveta-jel imate vi takvog

pre 4 godine

@okreci kako hoces malo si se zabrojao skor je daleko veci nego 1/4 u kosarci a sta se tice tenisa tu tek pokazujes elementarno neznanje a bome i kompleks ,uostalom kao i svi tvoji sunarodnjaci ,kazes mi osim Djokovica nemamo nikog hhhaa, zaboravljas Moniku Seles, JJ ,Anu Ivanovic ,Zikija, da te naucim svi su oni bili br.1 na listi , nesto sto je kod vas uspio samo Mate Pavic , tako da ste u tenisu posebno po broju GS daleko iza, sta se tice tvoje drzave ,niti ste slobodni niti napredujete, tj napreduju tvoji prema van @ balon d or ti majstore postedi nas brojanja krvnih zrnaca posebno prema Djokovicu , covek je Srbin , vidi se po talentu uostalom kao i velika vecina vasih sportista koji su ostvarili uspehe - znas kao Modric ,Petrovic , Ivanisevic i ostali

....

pre 4 godine

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas. 
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu
(rvat, 10. jul 2019 19:59)

cinjenica je da ste se vi tad otcepili kad je Zvezda to osvojila, cinjenica je da mi imamo trofeje u fudbalu ( klupski i reprezentativni) za razliku od vas...a vi se tesite Spancima, Englezima, Tunizanima i Madjarima posle tog famoznog finala SP. Stvari su dosle na svoje mesto, sto ceo svet vidi.

rvat

pre 4 godine

(lolaj nam mali kompleksasu, 10. jul 2019 17:07)

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas.
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu

Okreci kako hoces

pre 4 godine

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?
(pera kojot, 10. jul 2019 16:01)

1. Ajd dobro za kosarku i razumijem, iako je medjusobni skor 1-4 tako da imamo pobjedu (mada je to u nekim bezveznim mediteranskim igrama). Ali sto se hvalis na odbojku... to je smijesno. Ja nevjerujem da hrvatska uopce ima profesionalni tim. Hoces ismijavat olimpijsko zlato u "gadanju glinenih golubova" a pravis se kao da je odbojka neki svijetski sport. To samo zene igraju koliko ja znam.
2. U vaterpolu smo bili i svijetski, i olimpijski, i europski prvaci kao i vi pa i nemas neki argument. U tenisu je Novak Djokovic medju naj boljim igracima ikad. Ali je on anomalija... Nikad prije njega niste nista osvojili. Vjerovatno ni poslje njega necete imat nekog majstora. Jedan covjek ne pravi silu u nekom sportu od citave drzave. Mi imamo 3 RAZLICITA osvajaca Grand Slamova u Ivanisevicu, Cilicu i Ivi Majoli (necu ni brojat onog tipa sto je u parovima osvojio). Imamo 2 davis cupa a vi imate samo jedan. To je to sto se tice tenisa.
3. Drzava lici nasta lici ali je barem slobodna i napreduje puno vise odkako je samostalna, i daleko smo ispred ostale nam brace tako da smo sretni sa ovime sto imamo.

Lav

pre 4 godine

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.
(Tigar, 10. jul 2019 16:05)

Ne moze u dve.Mnogo je duza ta recenica.Evo ti prilicno skracena verzija: Crvena zvezda prvak Evrope i sveta,Srbija prvak Evrope i sveta,na desetine igraca svetske klase,legende u domacim klubovima a clanovi Kuca slavnih u stranim klubovima,jedan od najpoznatijih derbija na svetu,najlepse atmosfere na stadiona i jos mnogo toga...A milogorski i kroasanski fudbal staju u tri reci.JAD I BIJEDA

lolaj nam mali kompleksasu

pre 4 godine

@lol,odnosno @Zvezdas

Srbija ima Crvenu zvezdu.Zauvek zapisanu kao evropski i svetski prvak.
Srbija ima evropsku i svetsku titulu u reprezentativnom fudbalu.
Srbija ima jedan od najvecih i najpoznatijih fudbalskih derbija na svetu.
Sve ovo gore navedeno Hrvatska nikad nece imati,pa makar i u mladjim kategorijama.
Srbija je na vecnoj listi FIFA-e po ucescu na SP na 13.mestu.,Hrvatska tek 22.
Srbija je 4. zemlja po broju fudbalera koji igraju u stranim ligama u celoj Evropi.Hrvatska je tek 7.
Srbija ima ukupno 17 igraca koji su osvojili Ligu Sampiona.Hrvatska samo 9.
Srbija ima trenera koji je jedini vodio tri najveca kluba u zemlji koja je uzela najvise titula klupskih prvaka Evrope.Taj trener je Radomir Antic,a ta zemlja je Spanija.
Srbija ima trenera koji je najvise razlicitih reprezentacija vodio na razlicitim Svetskim prvenstvima.Taj trener je Bora Milutinovic.
Medjunarodna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku svrstala je Crvenu zvezdu medju 25 najvecih klubova svih vremena!
Omladinski pogon Partizana se po broju proizvedenih fudbalera nalazi na neverovatnom drugom mestu iza najbolje,Ajaksove akademije.
Sve ovo navedeno i jos dosta drugih stvari cini da Hrvatska nikad nece biti ni blizu Srbije.Dva slucajna penala i Realov lobi za dodelu nagrade kojoj se 90% svetske fudbalske struke i navijaca smeje,ne moze to da promeni,nikad.Srbija u fudbalu ima ono sto Hrvatska nikad nece.To Hrvate najvise boli.Pozdravili vas Madjarska i Tunis,velesile

....

pre 4 godine

Hrvatijanci nikako da shvate, da je "najbolji" ispusena mustikla bez golova i asistencija, ali najbolji dodavac....tu "moc" je ceo svet video ove godine.

Balon d'or

pre 4 godine

Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?
(860 godina vernog konjusarstva

Sta je Xnodeše, ostao bez municije, pa se hvalis odbojkom i kosarkom?
Prvo, mi uvijek priznajemo da ste bolji u ta dva sporta. Ali u nogometu nikada niste i necete, i to je stvarnost koja BOLI.
Nogomet je ipak nogomet, sve ostalo je sporedno.
Drugo, mi Srbe ne mrzimo, dapace, imamo puno dobrih drugova u Srbiji i druzimo se, hvala Bogu. Mislim da je ovdje jedina mrznja tvoja prema Hrvatima, cemu svjedoce tvoji ogorceni komentari i nickovi. Svakodnevno.
Trece, kad brojis krvna zrnca, sjeti se zasto Nole obozava Hrvatsku, Hrvate i najljepse more na svijetu, kako on kaze. :D
Sigurno je tesko zivjeti u mrznji jalu, ali evo tebi Viceprvaci Svijeta u nogometu za odrasle salju veliku pusu! :*

....

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Prijatelju, mi imamo trofeje u fudbalu, da li klupskom ili reprezentativnom...postujem te kao komentatora na srpskom sajtu. Sve ovo sto si rekao za HR samo moze da znac da ste kao totalni autsajderi dosli do finala SP. Zasto tako mislim, pa upravo zbog nacina ( nikog u 90 minuta niste pobedili do finala, posle grupne faze) do kojeg ste dosli u finale i kasnijih rezultata. Da ne bude zabune, ja sam grobar. Svaki put kad komentarises na nasem sajtu, samo dokazujes komplekse prema nama.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na lijepu vijest da je nas luka 'uzeo pod svoje', kako pisu spanjolci, vaseg luku... ovakvi komentari iskompleksiranog xnodeha.
Sramotno.

lol

pre 4 godine

@Zvezdas pa klub za koji navodno navijas je postigao uspeh koje tvoje hrvatijanci mogu samo da sanjaju
(lol postao zvezdas, 10. jul 2019 16:29)

Nije to moj post, a ti grobaru postade delija pošto se hvališ Zvezdinom titulom.hahaha

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

Rvati su bolji od Srba u reprezentativnom fudbalu za dva koplja ali to i nije tesko zbog zna se kojih razloga.Srbima su bitni Zvezda i Partizan i da medjusobno jame iskopaju zbog blizanaca iz 1945.Privatna reprezentacija sluzi za prodaju igraca i dilove.Jedino ali jedino kad je reprezentacija izgledala na nesto je u vreme Antica koji je imao dobru ekipu.Sve pre toga smejurija.
Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?

Tigar

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
0) (lol,

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

Stevo

pre 4 godine

Jovicu i Modricu, mnogo srece!' Vi to mozete!
a vi svi koji omalovazavate hrvatske fudbalere, sram vas bilo,
nismo im ni do kolena.
Jezik gubitnika i zavisti je uvek do poda.

pera kojot

pre 4 godine

@Kad smo kod sestardi

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

@lol

Zato vas Srbi sprdaju u kosarci,odbojci,vaterpolu a Nolo sprda kad god stigne.Jos bi vise da mu mama nije iz Vinkovaca pa se malo smori.Kako je to mrzeti a biti toliko inferioran da ne mozes ni jednom da pobedis hahahaha.Pazi ni jednom.LOL

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.

lol

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol. 
Koje ti je najdraze trpanje? 
a) sestarda od Spanije 
b) petarda od Engleske 
c) poker od Francuske 
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha

gadni

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

d) il sestarda od hrvata u po begesa

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

Danilo

pre 4 godine

Hrvati glume Srbe xnodeh

Koliko frustracija i tegoba moraš imati pa da ljubomorišeš na ovakvu fudbalsku ikonu Luku Modrića koji je prihvatio i nesumnjivo pomogao našem igraču Luki Joviću. Divan gest velikog čoveka koji cene svi Srbi osim paćenika i mučenika koji ne mogu shvatiti da je 2019 god ljudi putuju na mesec ali je kod nas vreme za takve ljude stalo. Luka je najbolji fudbaler sveta i Srbija ga poštuje i ceni a ovakvim gestovima pokazuje da je i sjajan čovek.

Hrvati glume Srbe

pre 4 godine

@Milan @Danilo @kralj @Miladin

Sve Hrvati koji pod maskom "srpskih" komentara lece komplekse i hvale svoje osramocene fudbalere

Hrvatislav Petrovic

pre 4 godine

(Srboljub Govedarica, 10. jul 2019 14:00)

Mi jesmo Srbi. Takvi, ponosni. Ti bi to hteo da si, ali od od okoline ne smes da se vratis korenima

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)
Hahahah priznaj da te je saramota... provaljen si 101% hahah kakav blam

lol. a Shevchenko posheviti

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
(Hrvatski sestardirani boysi, 10. jul 2019 13:59)

Bili su bolji.

Srboljub Govedarica

pre 4 godine

Hrvatski dokazani superstar i legenda Reala pomaze srpskom talentu a ovde rulja pljuje Modrića. E takvi smo mi srbi. Valjda nas zato svi „obozavaju“

Cik-cak

pre 4 godine

Kladim se da je to islo ovako nekako:
Rebic Modricu: "Brate, pobrini se o mom bratu Jovicu, vrhunski je momak"
Modric:"Naravno da hocu brate, ne trebas ni da kazes"....kako igrom slucaja i osobno poznajem Modrica, ocekivan potez ljudine i veličine kao sto je on.
A bit ce toga jos, ovo je samo dobrodoslica! :)
Jovic neka bude pametan i iskoristi pomoc takvog mentora.

Drmr

pre 4 godine

Svi su nasi prijatelji kad odu preko. Zasto? Pa zato sto nemaju problem sa parama. Nedostatak novca je nas ovde unistio. Lepo je rekao Rambo Amadeus. Kad ti pare ne fale, boli te uvo za nacionalizam.

Kad smo kod blamiranja

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha. 
Koja ti je najdraža šestarda? 
Od: 
a) Nizozemaca 
b) Argentinaca 
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije

Kad smo kod šestardi

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije 0) (Hrvatski sestardirani boys

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca

Miladin

pre 4 godine

NK Posušje
Naš mladi fudbaler Luka Jović je srećan što ga je takva fudbalska gromada institucija i velika legenda Reala prihvatila ko svoga i to mu je najveća čast koju je mogao doživeti u životu da ga najbolji fudbaler sveta tako dočeka.

Modric ti unistio snove :)

pre 4 godine

Najbolji mladi napadac sveta i najveca prevara sveta fudbala :)
(Neka pati kome smeta Hrvatska je rupa sveta,

Xnodeh, frustriranim i zavidnima nije lako.
Procitaj sportske enciklopedije da vidis tko je sto osvojio od njih, pa se vrati opet da komentiras. :D

ZgFootball

pre 4 godine

Kada je Modric dosao u Real, nije imao tu cast i privilegiju, da mu netko "naš" pomogne da se adaptira.
Jovic ima, pa neka je lijepo iskoristi.
Ovo je bilo i ocekivano jer se zna kolika je Modric ljudina.

Rajko

pre 4 godine

Sto ga nije docekao Ramos? Marcelo? Zidan?
Fucka se njima! I ako ga prihvate to ce da urade radi ove momčine i dobrog čoveka, Modrica.

fudbaler grga

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)

Njihov Luka Modrić, pišem njihov jer znam da si Srbin. Modrić je sa ovim trofejima, medaljama zabetonirao status najboljeg hrvatskog fudbalera svih vremena i najboljeg fudbalera u regionu. Sa uspesima koje je nanizao ne može se pohvaliti ni jedan fudbaler, istočno od Nemačke pa sve do Južne Amerike.

@ Zicco

pre 4 godine

@ Zicco

U pravu si da se Posušje samo lažno predstavlja kao Hrvat, zapravo, mirom da je u pitanju običan trol, ali u slučaju sljedeće sezone je ispravno napisano i pravilno upotrijebljeno.

Ovo "slijedeći" je riječ koja ima drugačije značenje. Već sam dovoljno pametovao pa ću samo staviti link:
http://bujicarijeci.com/2014/01/slijedeci-i-sljedeci/

Nije šala

pre 4 godine

Kakva cast! Dočeka te aktuelni najbolji fudbaler sveta,covek sa preko 20 osvojenih trofeja,osvajač zlatne lopte,legenda Reala,aktuelni viceprvak sveta!!! Jovicu, ceni to i iskoristi.

Novi Beograd

pre 4 godine

Kakva cast i privilegija za naseg Jovica!
Da ima pomoc takvog fudbalskog velikana i autoriteta u Realu i svetu...samo je pozeleti mogao.
Sada je red na njemu da se dokaze da li je imao samo dobru sezonu u Ajntrahtu ili ce da krene Modricevim stopama.

starmo

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.


Smjesan si, ali bas smjesan.

srbijanski kauchosi

pre 4 godine

nodric je pravi , skromni i vrijedni hrvat..svi tome tezimo..njegovom imenjaku zelim da trpa ko lud, prilike ce svakako biti

Danilo

pre 4 godine

Tako to rade pravi ljudi domaćini kao Luka Modrić. Srećan je Jović što ima takvog velikana i legendu
Reala pored sebe da mu pomogne kada mu je najpotrebnije na samom početku.

Kurijel

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.

kralj

pre 4 godine

A zasto ne bi bili u dobrim I prijateljskim odnosima?Jedan vec ostvaren igrac,drugi to tek treba dokaze u Realu,ne igraju na istim pozicijama pa da su ljubomorni jedan na drugog.Stvaraju politiku tamo gde ne bi trebala da bude a i Modric ima informacije od Rebica I Kovaca kakav je Jovic kao osoba,verovatno I Jovic zna kakav je Modric covek,ne vidim problem.

NK Posušje

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata

Milan

pre 4 godine

Mislim da Jović nije mogao da poželi boljeg mentora od Modrića. Igrač svetska klasa, uz to nije neki starletan nego čovek sa obe noge na zemlji.

Milo Minderbinder

pre 4 godine

Zar mislite da je u velikim klubovima bilo sta prepusteno slucajnosti? Luka Jovic je placen 60 000 000 e, on je buducnost Real Madrida, svima je u interesu brza adaptacija fudbalera a ove vanfudbalske stvari u velikoj meri doprinose tome.

Milan

pre 4 godine

Mislim da Jović nije mogao da poželi boljeg mentora od Modrića. Igrač svetska klasa, uz to nije neki starletan nego čovek sa obe noge na zemlji.

ZgFootball

pre 4 godine

Kada je Modric dosao u Real, nije imao tu cast i privilegiju, da mu netko "naš" pomogne da se adaptira.
Jovic ima, pa neka je lijepo iskoristi.
Ovo je bilo i ocekivano jer se zna kolika je Modric ljudina.

kralj

pre 4 godine

A zasto ne bi bili u dobrim I prijateljskim odnosima?Jedan vec ostvaren igrac,drugi to tek treba dokaze u Realu,ne igraju na istim pozicijama pa da su ljubomorni jedan na drugog.Stvaraju politiku tamo gde ne bi trebala da bude a i Modric ima informacije od Rebica I Kovaca kakav je Jovic kao osoba,verovatno I Jovic zna kakav je Modric covek,ne vidim problem.

Nije šala

pre 4 godine

Kakva cast! Dočeka te aktuelni najbolji fudbaler sveta,covek sa preko 20 osvojenih trofeja,osvajač zlatne lopte,legenda Reala,aktuelni viceprvak sveta!!! Jovicu, ceni to i iskoristi.

Miladin

pre 4 godine

NK Posušje
Naš mladi fudbaler Luka Jović je srećan što ga je takva fudbalska gromada institucija i velika legenda Reala prihvatila ko svoga i to mu je najveća čast koju je mogao doživeti u životu da ga najbolji fudbaler sveta tako dočeka.

srbijanski kauchosi

pre 4 godine

nodric je pravi , skromni i vrijedni hrvat..svi tome tezimo..njegovom imenjaku zelim da trpa ko lud, prilike ce svakako biti

fudbaler grga

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)

Njihov Luka Modrić, pišem njihov jer znam da si Srbin. Modrić je sa ovim trofejima, medaljama zabetonirao status najboljeg hrvatskog fudbalera svih vremena i najboljeg fudbalera u regionu. Sa uspesima koje je nanizao ne može se pohvaliti ni jedan fudbaler, istočno od Nemačke pa sve do Južne Amerike.

Danilo

pre 4 godine

Tako to rade pravi ljudi domaćini kao Luka Modrić. Srećan je Jović što ima takvog velikana i legendu
Reala pored sebe da mu pomogne kada mu je najpotrebnije na samom početku.

Rajko

pre 4 godine

Sto ga nije docekao Ramos? Marcelo? Zidan?
Fucka se njima! I ako ga prihvate to ce da urade radi ove momčine i dobrog čoveka, Modrica.

Srboljub Govedarica

pre 4 godine

Hrvatski dokazani superstar i legenda Reala pomaze srpskom talentu a ovde rulja pljuje Modrića. E takvi smo mi srbi. Valjda nas zato svi „obozavaju“

Balon d'or

pre 4 godine

Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?
(860 godina vernog konjusarstva

Sta je Xnodeše, ostao bez municije, pa se hvalis odbojkom i kosarkom?
Prvo, mi uvijek priznajemo da ste bolji u ta dva sporta. Ali u nogometu nikada niste i necete, i to je stvarnost koja BOLI.
Nogomet je ipak nogomet, sve ostalo je sporedno.
Drugo, mi Srbe ne mrzimo, dapace, imamo puno dobrih drugova u Srbiji i druzimo se, hvala Bogu. Mislim da je ovdje jedina mrznja tvoja prema Hrvatima, cemu svjedoce tvoji ogorceni komentari i nickovi. Svakodnevno.
Trece, kad brojis krvna zrnca, sjeti se zasto Nole obozava Hrvatsku, Hrvate i najljepse more na svijetu, kako on kaze. :D
Sigurno je tesko zivjeti u mrznji jalu, ali evo tebi Viceprvaci Svijeta u nogometu za odrasle salju veliku pusu! :*

Danilo

pre 4 godine

Hrvati glume Srbe xnodeh

Koliko frustracija i tegoba moraš imati pa da ljubomorišeš na ovakvu fudbalsku ikonu Luku Modrića koji je prihvatio i nesumnjivo pomogao našem igraču Luki Joviću. Divan gest velikog čoveka koji cene svi Srbi osim paćenika i mučenika koji ne mogu shvatiti da je 2019 god ljudi putuju na mesec ali je kod nas vreme za takve ljude stalo. Luka je najbolji fudbaler sveta i Srbija ga poštuje i ceni a ovakvim gestovima pokazuje da je i sjajan čovek.

Stevo

pre 4 godine

Jovicu i Modricu, mnogo srece!' Vi to mozete!
a vi svi koji omalovazavate hrvatske fudbalere, sram vas bilo,
nismo im ni do kolena.
Jezik gubitnika i zavisti je uvek do poda.

Modric ti unistio snove :)

pre 4 godine

Najbolji mladi napadac sveta i najveca prevara sveta fudbala :)
(Neka pati kome smeta Hrvatska je rupa sveta,

Xnodeh, frustriranim i zavidnima nije lako.
Procitaj sportske enciklopedije da vidis tko je sto osvojio od njih, pa se vrati opet da komentiras. :D

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na lijepu vijest da je nas luka 'uzeo pod svoje', kako pisu spanjolci, vaseg luku... ovakvi komentari iskompleksiranog xnodeha.
Sramotno.

Novi Beograd

pre 4 godine

Kakva cast i privilegija za naseg Jovica!
Da ima pomoc takvog fudbalskog velikana i autoriteta u Realu i svetu...samo je pozeleti mogao.
Sada je red na njemu da se dokaze da li je imao samo dobru sezonu u Ajntrahtu ili ce da krene Modricevim stopama.

Okreci kako hoces

pre 4 godine

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?
(pera kojot, 10. jul 2019 16:01)

1. Ajd dobro za kosarku i razumijem, iako je medjusobni skor 1-4 tako da imamo pobjedu (mada je to u nekim bezveznim mediteranskim igrama). Ali sto se hvalis na odbojku... to je smijesno. Ja nevjerujem da hrvatska uopce ima profesionalni tim. Hoces ismijavat olimpijsko zlato u "gadanju glinenih golubova" a pravis se kao da je odbojka neki svijetski sport. To samo zene igraju koliko ja znam.
2. U vaterpolu smo bili i svijetski, i olimpijski, i europski prvaci kao i vi pa i nemas neki argument. U tenisu je Novak Djokovic medju naj boljim igracima ikad. Ali je on anomalija... Nikad prije njega niste nista osvojili. Vjerovatno ni poslje njega necete imat nekog majstora. Jedan covjek ne pravi silu u nekom sportu od citave drzave. Mi imamo 3 RAZLICITA osvajaca Grand Slamova u Ivanisevicu, Cilicu i Ivi Majoli (necu ni brojat onog tipa sto je u parovima osvojio). Imamo 2 davis cupa a vi imate samo jedan. To je to sto se tice tenisa.
3. Drzava lici nasta lici ali je barem slobodna i napreduje puno vise odkako je samostalna, i daleko smo ispred ostale nam brace tako da smo sretni sa ovime sto imamo.

Cik-cak

pre 4 godine

Kladim se da je to islo ovako nekako:
Rebic Modricu: "Brate, pobrini se o mom bratu Jovicu, vrhunski je momak"
Modric:"Naravno da hocu brate, ne trebas ni da kazes"....kako igrom slucaja i osobno poznajem Modrica, ocekivan potez ljudine i veličine kao sto je on.
A bit ce toga jos, ovo je samo dobrodoslica! :)
Jovic neka bude pametan i iskoristi pomoc takvog mentora.

starmo

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.


Smjesan si, ali bas smjesan.

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.

rvat

pre 4 godine

(lolaj nam mali kompleksasu, 10. jul 2019 17:07)

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas.
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu

Kad smo kod šestardi

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije 0) (Hrvatski sestardirani boys

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca

lol

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol. 
Koje ti je najdraze trpanje? 
a) sestarda od Spanije 
b) petarda od Engleske 
c) poker od Francuske 
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)
Hahahah priznaj da te je saramota... provaljen si 101% hahah kakav blam

Drmr

pre 4 godine

Svi su nasi prijatelji kad odu preko. Zasto? Pa zato sto nemaju problem sa parama. Nedostatak novca je nas ovde unistio. Lepo je rekao Rambo Amadeus. Kad ti pare ne fale, boli te uvo za nacionalizam.

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.

Tigar

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
0) (lol,

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.

NK Posušje

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata

gadni

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

d) il sestarda od hrvata u po begesa

lol

pre 4 godine

@Zvezdas pa klub za koji navodno navijas je postigao uspeh koje tvoje hrvatijanci mogu samo da sanjaju
(lol postao zvezdas, 10. jul 2019 16:29)

Nije to moj post, a ti grobaru postade delija pošto se hvališ Zvezdinom titulom.hahaha

@ Zicco

pre 4 godine

@ Zicco

U pravu si da se Posušje samo lažno predstavlja kao Hrvat, zapravo, mirom da je u pitanju običan trol, ali u slučaju sljedeće sezone je ispravno napisano i pravilno upotrijebljeno.

Ovo "slijedeći" je riječ koja ima drugačije značenje. Već sam dovoljno pametovao pa ću samo staviti link:
http://bujicarijeci.com/2014/01/slijedeci-i-sljedeci/

Milo Minderbinder

pre 4 godine

Zar mislite da je u velikim klubovima bilo sta prepusteno slucajnosti? Luka Jovic je placen 60 000 000 e, on je buducnost Real Madrida, svima je u interesu brza adaptacija fudbalera a ove vanfudbalske stvari u velikoj meri doprinose tome.

Kurijel

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.

lol. a Shevchenko posheviti

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
(Hrvatski sestardirani boysi, 10. jul 2019 13:59)

Bili su bolji.

....

pre 4 godine

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas. 
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu
(rvat, 10. jul 2019 19:59)

cinjenica je da ste se vi tad otcepili kad je Zvezda to osvojila, cinjenica je da mi imamo trofeje u fudbalu ( klupski i reprezentativni) za razliku od vas...a vi se tesite Spancima, Englezima, Tunizanima i Madjarima posle tog famoznog finala SP. Stvari su dosle na svoje mesto, sto ceo svet vidi.

Hrvati glume Srbe

pre 4 godine

@Milan @Danilo @kralj @Miladin

Sve Hrvati koji pod maskom "srpskih" komentara lece komplekse i hvale svoje osramocene fudbalere

Hrvatislav Petrovic

pre 4 godine

(Srboljub Govedarica, 10. jul 2019 14:00)

Mi jesmo Srbi. Takvi, ponosni. Ti bi to hteo da si, ali od od okoline ne smes da se vratis korenima

....

pre 4 godine

Hrvatijanci nikako da shvate, da je "najbolji" ispusena mustikla bez golova i asistencija, ali najbolji dodavac....tu "moc" je ceo svet video ove godine.

lolaj nam mali kompleksasu

pre 4 godine

@lol,odnosno @Zvezdas

Srbija ima Crvenu zvezdu.Zauvek zapisanu kao evropski i svetski prvak.
Srbija ima evropsku i svetsku titulu u reprezentativnom fudbalu.
Srbija ima jedan od najvecih i najpoznatijih fudbalskih derbija na svetu.
Sve ovo gore navedeno Hrvatska nikad nece imati,pa makar i u mladjim kategorijama.
Srbija je na vecnoj listi FIFA-e po ucescu na SP na 13.mestu.,Hrvatska tek 22.
Srbija je 4. zemlja po broju fudbalera koji igraju u stranim ligama u celoj Evropi.Hrvatska je tek 7.
Srbija ima ukupno 17 igraca koji su osvojili Ligu Sampiona.Hrvatska samo 9.
Srbija ima trenera koji je jedini vodio tri najveca kluba u zemlji koja je uzela najvise titula klupskih prvaka Evrope.Taj trener je Radomir Antic,a ta zemlja je Spanija.
Srbija ima trenera koji je najvise razlicitih reprezentacija vodio na razlicitim Svetskim prvenstvima.Taj trener je Bora Milutinovic.
Medjunarodna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku svrstala je Crvenu zvezdu medju 25 najvecih klubova svih vremena!
Omladinski pogon Partizana se po broju proizvedenih fudbalera nalazi na neverovatnom drugom mestu iza najbolje,Ajaksove akademije.
Sve ovo navedeno i jos dosta drugih stvari cini da Hrvatska nikad nece biti ni blizu Srbije.Dva slucajna penala i Realov lobi za dodelu nagrade kojoj se 90% svetske fudbalske struke i navijaca smeje,ne moze to da promeni,nikad.Srbija u fudbalu ima ono sto Hrvatska nikad nece.To Hrvate najvise boli.Pozdravili vas Madjarska i Tunis,velesile

....

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Prijatelju, mi imamo trofeje u fudbalu, da li klupskom ili reprezentativnom...postujem te kao komentatora na srpskom sajtu. Sve ovo sto si rekao za HR samo moze da znac da ste kao totalni autsajderi dosli do finala SP. Zasto tako mislim, pa upravo zbog nacina ( nikog u 90 minuta niste pobedili do finala, posle grupne faze) do kojeg ste dosli u finale i kasnijih rezultata. Da ne bude zabune, ja sam grobar. Svaki put kad komentarises na nasem sajtu, samo dokazujes komplekse prema nama.

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

@lol

Zato vas Srbi sprdaju u kosarci,odbojci,vaterpolu a Nolo sprda kad god stigne.Jos bi vise da mu mama nije iz Vinkovaca pa se malo smori.Kako je to mrzeti a biti toliko inferioran da ne mozes ni jednom da pobedis hahahaha.Pazi ni jednom.LOL

Kad smo kod blamiranja

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha. 
Koja ti je najdraža šestarda? 
Od: 
a) Nizozemaca 
b) Argentinaca 
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije

Lav

pre 4 godine

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.
(Tigar, 10. jul 2019 16:05)

Ne moze u dve.Mnogo je duza ta recenica.Evo ti prilicno skracena verzija: Crvena zvezda prvak Evrope i sveta,Srbija prvak Evrope i sveta,na desetine igraca svetske klase,legende u domacim klubovima a clanovi Kuca slavnih u stranim klubovima,jedan od najpoznatijih derbija na svetu,najlepse atmosfere na stadiona i jos mnogo toga...A milogorski i kroasanski fudbal staju u tri reci.JAD I BIJEDA

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

Rvati su bolji od Srba u reprezentativnom fudbalu za dva koplja ali to i nije tesko zbog zna se kojih razloga.Srbima su bitni Zvezda i Partizan i da medjusobno jame iskopaju zbog blizanaca iz 1945.Privatna reprezentacija sluzi za prodaju igraca i dilove.Jedino ali jedino kad je reprezentacija izgledala na nesto je u vreme Antica koji je imao dobru ekipu.Sve pre toga smejurija.
Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

pera kojot

pre 4 godine

@Kad smo kod sestardi

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?

Djokovic Srbin najbolji sportista sveta-jel imate vi takvog

pre 4 godine

@okreci kako hoces malo si se zabrojao skor je daleko veci nego 1/4 u kosarci a sta se tice tenisa tu tek pokazujes elementarno neznanje a bome i kompleks ,uostalom kao i svi tvoji sunarodnjaci ,kazes mi osim Djokovica nemamo nikog hhhaa, zaboravljas Moniku Seles, JJ ,Anu Ivanovic ,Zikija, da te naucim svi su oni bili br.1 na listi , nesto sto je kod vas uspio samo Mate Pavic , tako da ste u tenisu posebno po broju GS daleko iza, sta se tice tvoje drzave ,niti ste slobodni niti napredujete, tj napreduju tvoji prema van @ balon d or ti majstore postedi nas brojanja krvnih zrnaca posebno prema Djokovicu , covek je Srbin , vidi se po talentu uostalom kao i velika vecina vasih sportista koji su ostvarili uspehe - znas kao Modric ,Petrovic , Ivanisevic i ostali

Josip

pre 4 godine

Za sve kojote koji nemaju pojma, bar iz geografije,

ta "kifla od drzavice" je veca od srbijice, (Kosovo nekad bilo),
i najveca je od ex YU drzavica,
i od Austrije i Svajcarske, usput.

NK Posušje

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata

Kurijel

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.

....

pre 4 godine

Hrvatijanci nikako da shvate, da je "najbolji" ispusena mustikla bez golova i asistencija, ali najbolji dodavac....tu "moc" je ceo svet video ove godine.

....

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Prijatelju, mi imamo trofeje u fudbalu, da li klupskom ili reprezentativnom...postujem te kao komentatora na srpskom sajtu. Sve ovo sto si rekao za HR samo moze da znac da ste kao totalni autsajderi dosli do finala SP. Zasto tako mislim, pa upravo zbog nacina ( nikog u 90 minuta niste pobedili do finala, posle grupne faze) do kojeg ste dosli u finale i kasnijih rezultata. Da ne bude zabune, ja sam grobar. Svaki put kad komentarises na nasem sajtu, samo dokazujes komplekse prema nama.

lolaj nam mali kompleksasu

pre 4 godine

@lol,odnosno @Zvezdas

Srbija ima Crvenu zvezdu.Zauvek zapisanu kao evropski i svetski prvak.
Srbija ima evropsku i svetsku titulu u reprezentativnom fudbalu.
Srbija ima jedan od najvecih i najpoznatijih fudbalskih derbija na svetu.
Sve ovo gore navedeno Hrvatska nikad nece imati,pa makar i u mladjim kategorijama.
Srbija je na vecnoj listi FIFA-e po ucescu na SP na 13.mestu.,Hrvatska tek 22.
Srbija je 4. zemlja po broju fudbalera koji igraju u stranim ligama u celoj Evropi.Hrvatska je tek 7.
Srbija ima ukupno 17 igraca koji su osvojili Ligu Sampiona.Hrvatska samo 9.
Srbija ima trenera koji je jedini vodio tri najveca kluba u zemlji koja je uzela najvise titula klupskih prvaka Evrope.Taj trener je Radomir Antic,a ta zemlja je Spanija.
Srbija ima trenera koji je najvise razlicitih reprezentacija vodio na razlicitim Svetskim prvenstvima.Taj trener je Bora Milutinovic.
Medjunarodna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku svrstala je Crvenu zvezdu medju 25 najvecih klubova svih vremena!
Omladinski pogon Partizana se po broju proizvedenih fudbalera nalazi na neverovatnom drugom mestu iza najbolje,Ajaksove akademije.
Sve ovo navedeno i jos dosta drugih stvari cini da Hrvatska nikad nece biti ni blizu Srbije.Dva slucajna penala i Realov lobi za dodelu nagrade kojoj se 90% svetske fudbalske struke i navijaca smeje,ne moze to da promeni,nikad.Srbija u fudbalu ima ono sto Hrvatska nikad nece.To Hrvate najvise boli.Pozdravili vas Madjarska i Tunis,velesile

Hrvati glume Srbe

pre 4 godine

@Milan @Danilo @kralj @Miladin

Sve Hrvati koji pod maskom "srpskih" komentara lece komplekse i hvale svoje osramocene fudbalere

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

Rvati su bolji od Srba u reprezentativnom fudbalu za dva koplja ali to i nije tesko zbog zna se kojih razloga.Srbima su bitni Zvezda i Partizan i da medjusobno jame iskopaju zbog blizanaca iz 1945.Privatna reprezentacija sluzi za prodaju igraca i dilove.Jedino ali jedino kad je reprezentacija izgledala na nesto je u vreme Antica koji je imao dobru ekipu.Sve pre toga smejurija.
Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?

....

pre 4 godine

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas. 
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu
(rvat, 10. jul 2019 19:59)

cinjenica je da ste se vi tad otcepili kad je Zvezda to osvojila, cinjenica je da mi imamo trofeje u fudbalu ( klupski i reprezentativni) za razliku od vas...a vi se tesite Spancima, Englezima, Tunizanima i Madjarima posle tog famoznog finala SP. Stvari su dosle na svoje mesto, sto ceo svet vidi.

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

Lav

pre 4 godine

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.
(Tigar, 10. jul 2019 16:05)

Ne moze u dve.Mnogo je duza ta recenica.Evo ti prilicno skracena verzija: Crvena zvezda prvak Evrope i sveta,Srbija prvak Evrope i sveta,na desetine igraca svetske klase,legende u domacim klubovima a clanovi Kuca slavnih u stranim klubovima,jedan od najpoznatijih derbija na svetu,najlepse atmosfere na stadiona i jos mnogo toga...A milogorski i kroasanski fudbal staju u tri reci.JAD I BIJEDA

860 godina vernog konjusarstva

pre 4 godine

@lol

Zato vas Srbi sprdaju u kosarci,odbojci,vaterpolu a Nolo sprda kad god stigne.Jos bi vise da mu mama nije iz Vinkovaca pa se malo smori.Kako je to mrzeti a biti toliko inferioran da ne mozes ni jednom da pobedis hahahaha.Pazi ni jednom.LOL

Kad smo kod blamiranja

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha. 
Koja ti je najdraža šestarda? 
Od: 
a) Nizozemaca 
b) Argentinaca 
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije

Djokovic Srbin najbolji sportista sveta-jel imate vi takvog

pre 4 godine

@okreci kako hoces malo si se zabrojao skor je daleko veci nego 1/4 u kosarci a sta se tice tenisa tu tek pokazujes elementarno neznanje a bome i kompleks ,uostalom kao i svi tvoji sunarodnjaci ,kazes mi osim Djokovica nemamo nikog hhhaa, zaboravljas Moniku Seles, JJ ,Anu Ivanovic ,Zikija, da te naucim svi su oni bili br.1 na listi , nesto sto je kod vas uspio samo Mate Pavic , tako da ste u tenisu posebno po broju GS daleko iza, sta se tice tvoje drzave ,niti ste slobodni niti napredujete, tj napreduju tvoji prema van @ balon d or ti majstore postedi nas brojanja krvnih zrnaca posebno prema Djokovicu , covek je Srbin , vidi se po talentu uostalom kao i velika vecina vasih sportista koji su ostvarili uspehe - znas kao Modric ,Petrovic , Ivanisevic i ostali

lolaj nam

pre 4 godine

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
(lol, 10. jul 2019 15:27)

Najdraze mi je ono kad u svojoj fudbalskoj istoriji imas najveci klub Istocne Evrope,koji je na listi malobrojnih osvajaca titule prvaka Evrope,i jos manjoj listi osvajaca titule prvaka sveta. Pa kad na svom kontu imas i neke reprezentativne titule, prvaka Evrope i prvaka sveta. Kada imas 4 trofeja, a neko 4 slucajna penala. Sva hrvatska fudbalska istorija stane u cetiri reci. Trofeja NULA penala cetiri.hahaha

pera kojot

pre 4 godine

@Kad smo kod sestardi

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?

Hrvatislav Petrovic

pre 4 godine

(Srboljub Govedarica, 10. jul 2019 14:00)

Mi jesmo Srbi. Takvi, ponosni. Ti bi to hteo da si, ali od od okoline ne smes da se vratis korenima

Milo Minderbinder

pre 4 godine

Zar mislite da je u velikim klubovima bilo sta prepusteno slucajnosti? Luka Jovic je placen 60 000 000 e, on je buducnost Real Madrida, svima je u interesu brza adaptacija fudbalera a ove vanfudbalske stvari u velikoj meri doprinose tome.

rvat

pre 4 godine

(lolaj nam mali kompleksasu, 10. jul 2019 17:07)

najjače je kad se vi srbi hvalite tim zvezdinim titulama, kao da je to uspjeh srpske države, lige i samo srpskih igrača. lol . a ni ta natjecanja nisu ni približno ono što su danas.
što se tiče mladih kategorija, znaš kako nas zaboli na to. eto i ukrajina je nedavno pobijedila južnu koreju na svetskom prvenstvu do 20 god. ti to stavljaš u istu kategoriju sa hrvatskim medaljama u seniorskom fudbalu. a ovi ostali "aduti" koje si napisao. hahaha. vidi se da te peru baš teški kompleksi. sve bi vi to dali za bar jednu hrvatsku medalju u seniorskom fudbalu

starmo

pre 4 godine

Neka Jović dobro otvori oči jer od te ljubavi nema ništa. Dobro se zna da je Modrić veliki ljubitelj lika i djela Marka Perkovića Thompsona, pametnome dosta.


Smjesan si, ali bas smjesan.

Okreci kako hoces

pre 4 godine

1.Jel ti je teze sto Srbiju NIKADA u istoriji niste pobedili u kosarci ili odbojci?
2.Jel ti je ipak mnogo teze skoro vecito gazenje u vaterpolo ili tenisu?
3.Sta poglavnik kaze na ovu kiflu od drzavice?
(pera kojot, 10. jul 2019 16:01)

1. Ajd dobro za kosarku i razumijem, iako je medjusobni skor 1-4 tako da imamo pobjedu (mada je to u nekim bezveznim mediteranskim igrama). Ali sto se hvalis na odbojku... to je smijesno. Ja nevjerujem da hrvatska uopce ima profesionalni tim. Hoces ismijavat olimpijsko zlato u "gadanju glinenih golubova" a pravis se kao da je odbojka neki svijetski sport. To samo zene igraju koliko ja znam.
2. U vaterpolu smo bili i svijetski, i olimpijski, i europski prvaci kao i vi pa i nemas neki argument. U tenisu je Novak Djokovic medju naj boljim igracima ikad. Ali je on anomalija... Nikad prije njega niste nista osvojili. Vjerovatno ni poslje njega necete imat nekog majstora. Jedan covjek ne pravi silu u nekom sportu od citave drzave. Mi imamo 3 RAZLICITA osvajaca Grand Slamova u Ivanisevicu, Cilicu i Ivi Majoli (necu ni brojat onog tipa sto je u parovima osvojio). Imamo 2 davis cupa a vi imate samo jedan. To je to sto se tice tenisa.
3. Drzava lici nasta lici ali je barem slobodna i napreduje puno vise odkako je samostalna, i daleko smo ispred ostale nam brace tako da smo sretni sa ovime sto imamo.

Balon d'or

pre 4 godine

Nego pitanje za rvate posto patoloski mrzite Srbe.Sta cemo sa drugim sportovima,npr kada cete Srbe pobediti u kosarci ili odbojci?Bar jednom,pa niste bas valjda toliko inferiorni.A i vaterpolo i tenis da popravite.Modric Srbin Radojkin mali,kaj ne?
(860 godina vernog konjusarstva

Sta je Xnodeše, ostao bez municije, pa se hvalis odbojkom i kosarkom?
Prvo, mi uvijek priznajemo da ste bolji u ta dva sporta. Ali u nogometu nikada niste i necete, i to je stvarnost koja BOLI.
Nogomet je ipak nogomet, sve ostalo je sporedno.
Drugo, mi Srbe ne mrzimo, dapace, imamo puno dobrih drugova u Srbiji i druzimo se, hvala Bogu. Mislim da je ovdje jedina mrznja tvoja prema Hrvatima, cemu svjedoce tvoji ogorceni komentari i nickovi. Svakodnevno.
Trece, kad brojis krvna zrnca, sjeti se zasto Nole obozava Hrvatsku, Hrvate i najljepse more na svijetu, kako on kaze. :D
Sigurno je tesko zivjeti u mrznji jalu, ali evo tebi Viceprvaci Svijeta u nogometu za odrasle salju veliku pusu! :*

Stevo

pre 4 godine

Jovicu i Modricu, mnogo srece!' Vi to mozete!
a vi svi koji omalovazavate hrvatske fudbalere, sram vas bilo,
nismo im ni do kolena.
Jezik gubitnika i zavisti je uvek do poda.

lol

pre 4 godine

@Zvezdas pa klub za koji navodno navijas je postigao uspeh koje tvoje hrvatijanci mogu samo da sanjaju
(lol postao zvezdas, 10. jul 2019 16:29)

Nije to moj post, a ti grobaru postade delija pošto se hvališ Zvezdinom titulom.hahaha

Milan

pre 4 godine

Mislim da Jović nije mogao da poželi boljeg mentora od Modrića. Igrač svetska klasa, uz to nije neki starletan nego čovek sa obe noge na zemlji.

Kad smo kod šestardi

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije 0) (Hrvatski sestardirani boys

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca

Rajko

pre 4 godine

Sto ga nije docekao Ramos? Marcelo? Zidan?
Fucka se njima! I ako ga prihvate to ce da urade radi ove momčine i dobrog čoveka, Modrica.

Drmr

pre 4 godine

Svi su nasi prijatelji kad odu preko. Zasto? Pa zato sto nemaju problem sa parama. Nedostatak novca je nas ovde unistio. Lepo je rekao Rambo Amadeus. Kad ti pare ne fale, boli te uvo za nacionalizam.

lol. a Shevchenko posheviti

pre 4 godine

Joj kak su nas Spanjolci otresli, ajme blam...... Tunis nas dao osramotit a Madjarska ponizit
(Hrvatski sestardirani boysi, 10. jul 2019 13:59)

Bili su bolji.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na lijepu vijest da je nas luka 'uzeo pod svoje', kako pisu spanjolci, vaseg luku... ovakvi komentari iskompleksiranog xnodeha.
Sramotno.

fudbaler grga

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)

Njihov Luka Modrić, pišem njihov jer znam da si Srbin. Modrić je sa ovim trofejima, medaljama zabetonirao status najboljeg hrvatskog fudbalera svih vremena i najboljeg fudbalera u regionu. Sa uspesima koje je nanizao ne može se pohvaliti ni jedan fudbaler, istočno od Nemačke pa sve do Južne Amerike.

Modric ti unistio snove :)

pre 4 godine

Najbolji mladi napadac sveta i najveca prevara sveta fudbala :)
(Neka pati kome smeta Hrvatska je rupa sveta,

Xnodeh, frustriranim i zavidnima nije lako.
Procitaj sportske enciklopedije da vidis tko je sto osvojio od njih, pa se vrati opet da komentiras. :D

Srboljub Govedarica

pre 4 godine

Hrvatski dokazani superstar i legenda Reala pomaze srpskom talentu a ovde rulja pljuje Modrića. E takvi smo mi srbi. Valjda nas zato svi „obozavaju“

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.

lol

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol. 
Koje ti je najdraze trpanje? 
a) sestarda od Spanije 
b) petarda od Engleske 
c) poker od Francuske 
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha

gadni

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

d) il sestarda od hrvata u po begesa

Tigar

pre 4 godine

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
(Kad smo kod blamiranja, 10. jul 2019 14:55)

Najdraže mi je ono kad Engleze ostaviš bez EP na Vembli rasplaceš cijeli stadion pa ih u polufinalu pregaziš. Njemce u četvrtfinalu razmontiras 3:0, pa Nizozemcima maznemo broncu. Od Španjolaca napravimo amatere na EP. Argentinu razmintiramo itd. A cime se ti možeš pohvaliti srpskom reprezentacijom Mijatovom prečkom jel?. Sva srpska nogimetna povijest stane u dvije rijeci. Mijatova prečka.hahaha
0) (lol,

Izvini momče, ali ne moze da stane ni u te dvije recenice. Da te ispravim Mijatovic je Crnogorac.

Josip

pre 4 godine

Za sve kojote koji nemaju pojma, bar iz geografije,

ta "kifla od drzavice" je veca od srbijice, (Kosovo nekad bilo),
i najveca je od ex YU drzavica,
i od Austrije i Svajcarske, usput.

ZgFootball

pre 4 godine

Kada je Modric dosao u Real, nije imao tu cast i privilegiju, da mu netko "naš" pomogne da se adaptira.
Jovic ima, pa neka je lijepo iskoristi.
Ovo je bilo i ocekivano jer se zna kolika je Modric ljudina.

Miladin

pre 4 godine

NK Posušje
Naš mladi fudbaler Luka Jović je srećan što ga je takva fudbalska gromada institucija i velika legenda Reala prihvatila ko svoga i to mu je najveća čast koju je mogao doživeti u životu da ga najbolji fudbaler sveta tako dočeka.

Cik-cak

pre 4 godine

Kladim se da je to islo ovako nekako:
Rebic Modricu: "Brate, pobrini se o mom bratu Jovicu, vrhunski je momak"
Modric:"Naravno da hocu brate, ne trebas ni da kazes"....kako igrom slucaja i osobno poznajem Modrica, ocekivan potez ljudine i veličine kao sto je on.
A bit ce toga jos, ovo je samo dobrodoslica! :)
Jovic neka bude pametan i iskoristi pomoc takvog mentora.

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

U biti se iskreno nadam da će vaš Luka ispravit blamažu našega Luke u najvećemu nogometnom klubu na svijetu.Modrič je naš kapetan,puno toga je dao nacionalnoj momčadi,sjajan je veznjak,ali je totalno fulao Ballon d'or i ne može ga se objektivno posmatrat za najboljega na svijetu.No,Real је marketing i to igra bitnu ulogu.Modrić može ponosno sljedeće sezone napustit Kralja,a vaš Jović će postat udarna igla Realove napadačke linije,i najbolji napadač ikad sa Balkana.Puno pozdrava susjedi dragi od finoga Hrvata
(NK Posušje, 10. jul 2019 11:21)
Hahahah priznaj da te je saramota... provaljen si 101% hahah kakav blam

Danilo

pre 4 godine

Hrvati glume Srbe xnodeh

Koliko frustracija i tegoba moraš imati pa da ljubomorišeš na ovakvu fudbalsku ikonu Luku Modrića koji je prihvatio i nesumnjivo pomogao našem igraču Luki Joviću. Divan gest velikog čoveka koji cene svi Srbi osim paćenika i mučenika koji ne mogu shvatiti da je 2019 god ljudi putuju na mesec ali je kod nas vreme za takve ljude stalo. Luka je najbolji fudbaler sveta i Srbija ga poštuje i ceni a ovakvim gestovima pokazuje da je i sjajan čovek.

kralj

pre 4 godine

A zasto ne bi bili u dobrim I prijateljskim odnosima?Jedan vec ostvaren igrac,drugi to tek treba dokaze u Realu,ne igraju na istim pozicijama pa da su ljubomorni jedan na drugog.Stvaraju politiku tamo gde ne bi trebala da bude a i Modric ima informacije od Rebica I Kovaca kakav je Jovic kao osoba,verovatno I Jovic zna kakav je Modric covek,ne vidim problem.

Nije šala

pre 4 godine

Kakva cast! Dočeka te aktuelni najbolji fudbaler sveta,covek sa preko 20 osvojenih trofeja,osvajač zlatne lopte,legenda Reala,aktuelni viceprvak sveta!!! Jovicu, ceni to i iskoristi.

@ Zicco

pre 4 godine

@ Zicco

U pravu si da se Posušje samo lažno predstavlja kao Hrvat, zapravo, mirom da je u pitanju običan trol, ali u slučaju sljedeće sezone je ispravno napisano i pravilno upotrijebljeno.

Ovo "slijedeći" je riječ koja ima drugačije značenje. Već sam dovoljno pametovao pa ću samo staviti link:
http://bujicarijeci.com/2014/01/slijedeci-i-sljedeci/

Danilo

pre 4 godine

Tako to rade pravi ljudi domaćini kao Luka Modrić. Srećan je Jović što ima takvog velikana i legendu
Reala pored sebe da mu pomogne kada mu je najpotrebnije na samom početku.

srbijanski kauchosi

pre 4 godine

nodric je pravi , skromni i vrijedni hrvat..svi tome tezimo..njegovom imenjaku zelim da trpa ko lud, prilike ce svakako biti

Novi Beograd

pre 4 godine

Kakva cast i privilegija za naseg Jovica!
Da ima pomoc takvog fudbalskog velikana i autoriteta u Realu i svetu...samo je pozeleti mogao.
Sada je red na njemu da se dokaze da li je imao samo dobru sezonu u Ajntrahtu ili ce da krene Modricevim stopama.

Zvezdaš

pre 4 godine

Nagradno pitanje za Xnodeha.
Koja ti je najdraža šestarda?
Od:
a) Nizozemaca
b) Argentinaca
c) Njemaca
(Kad smo kod šestardi, 10. jul 2019 14:38)

Nagradno pitanje za lol.
Koje ti je najdraze trpanje?
a) sestarda od Spanije
b) petarda od Engleske
c) poker od Francuske
d) poker od Rumunije
3.0) (Kad smo

Xnodeh, sta onda petorostruki prvaci sveta Brazilci da kazu na sedmardu od Nemaca?
Hrvati su viceprvaci sveta i imaju bronzu sa sp-a, mi smo Srbi večiti talenti.
Zato ne blamiraj nas normalne Srbe, keve ti.
I probaj da izlečiš večiti kompleks od Hrvata koji su za 2 koplja bolji od nas u fudbalu oduvek.