Četvrtak, 31.01.2019.

16:50

Partizan se "raspao" nakon izmena – novi minimalan poraz

Fudbaleri Partizana izgubili su minimalnim rezultatom i drugi test meč na pripremama u Turskoj.

Izvor: AK

Partizan se "raspao" nakon izmena – novi minimalan poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Lesser watch

pre 5 godina

0vaj novi Musa nije loš, vidi se da zna i ima lagan korak, da ostatak tima igra bar nešto, bio bi pojačanje. Ovako, ne znam, oonaj što je otišao u Ferencvaroš je ipak bolji. Veoma sličan Leonardu, sličan korak, slične finte, stvarno dobar igrač. Stvarno šteta što ga nismo doveli ali pitanje je kako bi se i on snašao u ovoj ekipi gde jedino Zakarić i ćrlavi Miletić igraju fudbal. Ostali igraju ko zna šta.

mr.wolf

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч). 

Спортски поздрав.
(moje ime, 31. januar 2019 18:19)

Razumem te. Veruj mi. I mi smo bili u istoj situaciji. Kad se samo setim, Mikic kapiten... Uzas. Mozda smo mi u tom periodu od 2-3 sezone bili najslabiji u u nasoj istoriji. Ali ove i prethodne sezone i vi imate skandalozno los tim. Nas su tada vodili Lukic i kompanija koji su sigurno gori od vase trenutne "fantasticne" cetvorke. Ma rekoh, uzas. Nije sjajna uprava ni sada, ali ima i strucnih ljudi. Tada nije bilo uopste strucnih. Kao kod vas sada.
Sportski pozdrav!

dovla

pre 5 godina

Smetala im boja dresova Poljaka ?
 (severac, 31. januar 2019 16:58) # Link komentara

Lol, odseku im se noge cim vide crveno-bele dresove.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

10.april 1991. 10.000 delija u Minhenu, 
Zvezda bajern 2:1... 
Eto,grobari, to je čuveno zvezdino proleće... 
Ja se sećam, a vi?
(mixer, 31. januar 2019 17:50)


4.3.1987
Звезда-Реал 4:2
Гледалаца 100.000

djoka

pre 5 godina

Jel iz te Krakovije onaj sto ga glumi Tom Henks u "Terminalu"?
(Nex, 31. januar 2019 18:12)

Taj im je bio desni bek dok nije emigrirao.

Mladen cg

pre 5 godina

Mislim da je ovo nikad slabija ekipa Partizana. Tako da je , totalno, poznato ko će biti prvak Srbije. Zvezda je jučerašnjom partijom pokazala da je za dvije klase iznad svih naših prvoligaša. Još ako prodaju Jankovića, objektivno je da se Partizan bori za plej-of , daleko od prva četiri mjesta.

Sofronije

pre 5 godina

Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajberovac, 31. januar 2019 17:31) # Link komentara

Pretpostavljam da misliš na onaj Bjekovićev gol u 96-om minutu kad sus sve ostakle utalmice već bile gotove i na DVE titule osvojeene na (pazi sad!) Sudu udruženog rada... Samo se ne sećam da li je bio osnovni (OUR) ili složeni (SOUR). Obraz đon, jel' da?

Del Piero#10

pre 5 godina

Ova nesposobna uprava je uspela da dovede Partizan u beznadežnu situaciju. Upali smo u crnu rupu iz koje nećemo izaći uskoro. Posle plasmana u nokaut faze Lige Evrope povučeni katastrofalni potezi koji su nas unazadili. Sad se nema para za pojačanja, koja i ako dođu doći će kad pripreme budu gotove. Dakle uigravaće se kad počne borba za bodove. Posle kada se, da kažeš, tim uigra kako tako pred evropske kvalifikacije će otići nosioci a pojačanja dolaze uoči prvih utakmica kvalifikacija. Dakle bez priprema sa novim timom ulaze u sezonu, a Partizan se u kvalifikacijama uigrava. Tako se do rezultata ne može. I posle se pitaju gde su navijači? Pogledajte košarkaški klub pa će vam biti jasno kako uprava treba da radi. Nisu ni svi njihovi potezi bili dobri, ali vidi se da tim sve više napreduje dok fudbalski klub tone.

moje ime

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч).

Спортски поздрав.

Bane

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Odlican pristup igraca, Mirkovic ih je sve sjajno uigrao. Svaka cast na zalaganju. Za malo smo dali gol, istina teren u njihovom petercu je malo nakrivo. To moze da potvrdi i Geometar ako meni ne verujete. Bice to odlican tim za 4-to ili 5-to mesto. Musa je igracina i to se vidi, mada vise paker nego gol igrac. Primetio sam da ne moze vise od 6 golova po utakmici da napakuje ali ni to nije lose, s ozbirom da je navikao na niske temperature i sneg.

Spale

pre 5 godina

A ovaj klinac sto je došao iz Zvezde, prvi start i crveni. Kako im samo uvalimo, kao i Stefana Jankovića, pola čovek pola nesportska.

Jumko

pre 5 godina

Neka, kada istupe iz lige, to je sasvim solidan tim za nizi rang takmicenja... Malo se uigraju, da vidis kako ce za par sezona u visi rang!

Pedja

pre 5 godina

Za ovog Urosevica nista novo. Redovno on pravi penale i dobija kartone. Pa citam komentare kad je bio iskljucen jesenas, kao sudije su prestrogo dale crveni. A vidim posto je dosao norveski Nejmar, sad ce ode crnogorski Mesi. Ne mogu dva takva majstora da igraju u istoj ekipi. Ali, ne sekirajte se, vraca se na leto Suma Ronaldo, pa ce biti tim za kvalifikacije.

Dokle više

pre 5 godina

Dve su varijante za ovako mizernu igru. Jedna je totalna fizička nespremnost a druga nedostatak motivacije. Ipak su to igrači koji dugo igraju fudbal, desetak godina, neki i više i nemoguće je da toliko ne znaju. Ja mislim da je fizička sprema katastrofalna i da je tu ključ svih loših igara u poslednjih nekoliko sezona.

MT Vračar

pre 5 godina

Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim
(Norveski Neymar sa dve leve noge, 31. januar 2019 17:01)

Gledao sam prenos, bio na YouTube-u, veruj mi, ne želiš da znaš, goru utakmicu ako se tako uopšte može nazvati u životu nisam gledao, bukvalno mi je bilo neprijatno u ime naših igrača... :( očaj živi!

Nikola

pre 5 godina

Prvo poluvreme je još i nekako bilo za gledanje, ali zato je ovo drugo bilo težak teror za čulo vida. Anti-fudbal, u pravom smislu te reči.
Novajlija Ndžai me je posebno "impresionirao", budući da se nisam mogao načuditi da neko može biti toliko spor, a da se profesionalno bavi fudbalom. Ja ga iskreno ne mogu zamisliti kao graditelja igre u Partizanu, kako je to izjavio Ilev. Žarko želim da me demantuje u tome. Bosićev ispad je smešno i komentarisati.
Toliko dodavanja iza leđa saigračima, nekontrolisanih udaraca nebu pod oblake, međusobnog nerazumevanja na terenu, stihijskih akcija, odsustva koncentracije i totalnog nezalaganja na terenu od strane velike većine igrača skoro nisam video. I sve to od strane igrača kluba koji pretenduje da konkuriše za jedno od prva dva mesta u našoj ligi. Sa ovakvom igrom i četvrto mesto je premija!
I da podsetim da su crno-beli danas igrali (čitaj: mučili se) protiv tima koji zauzima DEVETO mesto u poljskoj ligi. Sa ovim dekadentnim fudbalom koji igraju ne piše im se dobro.
Da pređem na neke vedrije teme. Interesantno je da Krakovija predstavlja najstariji poljski klub, kao i da je za nju skoro potpisao Bojan Čečarić iz subotičkog Spartaka.

Saca

pre 5 godina

Od ovoga verovatno može malo gore. Ako može železara da se proda za dolar prodajte ove neznalice za dinar, samo da ih ne gledam, ovo je strašno, veze sa fudbalom nema.

anti šajberovac

pre 5 godina

Često oni tako na pripremama, pa onda dodje njihovo proleće i magični nizovi za otimanje titule.
(Marko, 31. januar 2019 17:02)

da, da tako je. Još je u SFRJ bilo čuveno "zvezdino proleće".
Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali

nesa80

pre 5 godina

partizan se raspao odavno i tek ce da se raspada,tokom prenosa pantic kaze georgijevic ko da je pao sa marsa i u pravu je covek.dokle god imamo ovakvu upravu i igraju nam ovakvi poluigraci sledi nam raspad sve gori i gori,ekipa nam je svake godine sve gora od dolaska ove uprave ali bukvalno.svake godine se ide ka superligaskom proseku kakav je vojvodina naprimer ili cukaricki.i sve se radi bez nerviranja,trzaja,ravnodusno,..bukvalno hoce da nas naviknu na prosek i vecno drugo-trece mesto.hoce da nas naviknu da je fk poligon za prodaju igraca ali ne mogu nikog ni da prodaju koliko su svi losi-ni to im neuspeva jer su nesposobni,djura frizura je za njih mamic licno

zvezdale

pre 5 godina

Rezultat za svako poštovanje, s obzirom na snagu i kvalitet protivnika.
S druge strane, mi moramo da se zadovoljimo rutiniranjem mizernog protivnika, Austrije iz Beča, koja je redovni učesnik evro takmičenja.

Norveski Neymar sa dve leve noge

pre 5 godina

Raspao se Partizan i pre izmena. Ovo je nestvarna nemoc u ofanzivnom delu igre. Ni taj primljen gol nije problem ali zasto Partizan nije dao tri (ili bar jedan). Bolje pitanje je zasto nije stvora ozbiljnija sansa za 90 minuta. Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Zvezda pobedila ozbiljnu Austriju Beč, dok partizai gubi od osrednjeg Poljskog tima kojem ni ime ne znam da izgovorim.

Bard Živa

pre 5 godina

Pozajmili su Miletića beka levog, sad još danas kad prodaju Rikarda, Jankovića, Zdjelara i Zakarića, i dovedu nekog tipa Lole Smiljanića, na proleće ekipa Mačve će imati bolji roster...

stoler

pre 5 godina

Partizan se raspao. I tacka. Vise se odavno ne nerviram niti me zanimaju. Veoma dobro znam da nema nista od nas dok je ovih koji vode moj Partizan. Dok ne odu ivica,vazura,vucela,ostoja,nedic i drustvo mi titule videti necemo. A jasno je da ce oni biti tu dokle god je ove vlasti. Od njih su poslati i postavljeni,jedino sa njima mogu i da odu. Samo mi je prezalosno u sta smo se pretvorili i sta su dozvolili da se radi od kluba.

zex

pre 5 godina

Kako je mocan ovaj tim.Pantic je u pravu!Partizan ima jedan od najjacih timova u evropi.Ova ekipa je mnogo kvalitetnija od Partizanivih Beba.Da nije namestanja u Srbiji Partizan bi bio ubedlhivo prvi na tabeli.Kada se samo setim da je cak i Radnik iz Surdulice po balogu nn lica pobedio ovaj velicanstveni tim Partizana,tima satkanog od vrhunskih aseva!Zakarica,Ostojica,mladjanog kapiteba Sase Ilica pred kojim je svetla buducnost.Tako se ti radi u ozbiljnom klubu kakav je Partizan.Za kapitena postavis mladu nadu Sasu Ilica i oko njega gradis buducnost.Tu je i fantasticni super talentovani Miletic.Mislim da je to to.

@GIHT

pre 5 godina

I opet poraz!Znali partizan sta znaci"pobeda?Sta je partizan danas igrao?Uprava dali ste zabrinuti ovakvam igrom?Vazno je da ste digli galamu oko prelaska onog klinca iz Zvezde i njegovom izjavom da on navija za partizan,pa jeli to vazno!Jeli on kvalitat i pojacanje?

mixer

pre 5 godina

Grobari, očekujem da istupite sa priprema u turskoj, pa zaigrate fudbal sa imt _om, bsk, ili slogom iz marinkove bare...ako ne bude snega...

room 1408

pre 5 godina

Mi se u fudbalu raspadamo dobrih 20 godina..Ne razumem naslov uopste kao i razlog zbog čega oni idu na pripreme ako nisu u pitanju splavove i starlete...

zex

pre 5 godina

Kako je mocan ovaj tim.Pantic je u pravu!Partizan ima jedan od najjacih timova u evropi.Ova ekipa je mnogo kvalitetnija od Partizanivih Beba.Da nije namestanja u Srbiji Partizan bi bio ubedlhivo prvi na tabeli.Kada se samo setim da je cak i Radnik iz Surdulice po balogu nn lica pobedio ovaj velicanstveni tim Partizana,tima satkanog od vrhunskih aseva!Zakarica,Ostojica,mladjanog kapiteba Sase Ilica pred kojim je svetla buducnost.Tako se ti radi u ozbiljnom klubu kakav je Partizan.Za kapitena postavis mladu nadu Sasu Ilica i oko njega gradis buducnost.Tu je i fantasticni super talentovani Miletic.Mislim da je to to.

Bane

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Odlican pristup igraca, Mirkovic ih je sve sjajno uigrao. Svaka cast na zalaganju. Za malo smo dali gol, istina teren u njihovom petercu je malo nakrivo. To moze da potvrdi i Geometar ako meni ne verujete. Bice to odlican tim za 4-to ili 5-to mesto. Musa je igracina i to se vidi, mada vise paker nego gol igrac. Primetio sam da ne moze vise od 6 golova po utakmici da napakuje ali ni to nije lose, s ozbirom da je navikao na niske temperature i sneg.

Norveski Neymar sa dve leve noge

pre 5 godina

Raspao se Partizan i pre izmena. Ovo je nestvarna nemoc u ofanzivnom delu igre. Ni taj primljen gol nije problem ali zasto Partizan nije dao tri (ili bar jedan). Bolje pitanje je zasto nije stvora ozbiljnija sansa za 90 minuta. Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim

Saca

pre 5 godina

Od ovoga verovatno može malo gore. Ako može železara da se proda za dolar prodajte ove neznalice za dinar, samo da ih ne gledam, ovo je strašno, veze sa fudbalom nema.

Nikola

pre 5 godina

Prvo poluvreme je još i nekako bilo za gledanje, ali zato je ovo drugo bilo težak teror za čulo vida. Anti-fudbal, u pravom smislu te reči.
Novajlija Ndžai me je posebno "impresionirao", budući da se nisam mogao načuditi da neko može biti toliko spor, a da se profesionalno bavi fudbalom. Ja ga iskreno ne mogu zamisliti kao graditelja igre u Partizanu, kako je to izjavio Ilev. Žarko želim da me demantuje u tome. Bosićev ispad je smešno i komentarisati.
Toliko dodavanja iza leđa saigračima, nekontrolisanih udaraca nebu pod oblake, međusobnog nerazumevanja na terenu, stihijskih akcija, odsustva koncentracije i totalnog nezalaganja na terenu od strane velike većine igrača skoro nisam video. I sve to od strane igrača kluba koji pretenduje da konkuriše za jedno od prva dva mesta u našoj ligi. Sa ovakvom igrom i četvrto mesto je premija!
I da podsetim da su crno-beli danas igrali (čitaj: mučili se) protiv tima koji zauzima DEVETO mesto u poljskoj ligi. Sa ovim dekadentnim fudbalom koji igraju ne piše im se dobro.
Da pređem na neke vedrije teme. Interesantno je da Krakovija predstavlja najstariji poljski klub, kao i da je za nju skoro potpisao Bojan Čečarić iz subotičkog Spartaka.

room 1408

pre 5 godina

Mi se u fudbalu raspadamo dobrih 20 godina..Ne razumem naslov uopste kao i razlog zbog čega oni idu na pripreme ako nisu u pitanju splavove i starlete...

MT Vračar

pre 5 godina

Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim
(Norveski Neymar sa dve leve noge, 31. januar 2019 17:01)

Gledao sam prenos, bio na YouTube-u, veruj mi, ne želiš da znaš, goru utakmicu ako se tako uopšte može nazvati u životu nisam gledao, bukvalno mi je bilo neprijatno u ime naših igrača... :( očaj živi!

nesa80

pre 5 godina

partizan se raspao odavno i tek ce da se raspada,tokom prenosa pantic kaze georgijevic ko da je pao sa marsa i u pravu je covek.dokle god imamo ovakvu upravu i igraju nam ovakvi poluigraci sledi nam raspad sve gori i gori,ekipa nam je svake godine sve gora od dolaska ove uprave ali bukvalno.svake godine se ide ka superligaskom proseku kakav je vojvodina naprimer ili cukaricki.i sve se radi bez nerviranja,trzaja,ravnodusno,..bukvalno hoce da nas naviknu na prosek i vecno drugo-trece mesto.hoce da nas naviknu da je fk poligon za prodaju igraca ali ne mogu nikog ni da prodaju koliko su svi losi-ni to im neuspeva jer su nesposobni,djura frizura je za njih mamic licno

Spale

pre 5 godina

A ovaj klinac sto je došao iz Zvezde, prvi start i crveni. Kako im samo uvalimo, kao i Stefana Jankovića, pola čovek pola nesportska.

mixer

pre 5 godina

Grobari, očekujem da istupite sa priprema u turskoj, pa zaigrate fudbal sa imt _om, bsk, ili slogom iz marinkove bare...ako ne bude snega...

Sofronije

pre 5 godina

Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajberovac, 31. januar 2019 17:31) # Link komentara

Pretpostavljam da misliš na onaj Bjekovićev gol u 96-om minutu kad sus sve ostakle utalmice već bile gotove i na DVE titule osvojeene na (pazi sad!) Sudu udruženog rada... Samo se ne sećam da li je bio osnovni (OUR) ili složeni (SOUR). Obraz đon, jel' da?

@GIHT

pre 5 godina

I opet poraz!Znali partizan sta znaci"pobeda?Sta je partizan danas igrao?Uprava dali ste zabrinuti ovakvam igrom?Vazno je da ste digli galamu oko prelaska onog klinca iz Zvezde i njegovom izjavom da on navija za partizan,pa jeli to vazno!Jeli on kvalitat i pojacanje?

Bard Živa

pre 5 godina

Pozajmili su Miletića beka levog, sad još danas kad prodaju Rikarda, Jankovića, Zdjelara i Zakarića, i dovedu nekog tipa Lole Smiljanića, na proleće ekipa Mačve će imati bolji roster...

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

10.april 1991. 10.000 delija u Minhenu, 
Zvezda bajern 2:1... 
Eto,grobari, to je čuveno zvezdino proleće... 
Ja se sećam, a vi?
(mixer, 31. januar 2019 17:50)


4.3.1987
Звезда-Реал 4:2
Гледалаца 100.000

Jumko

pre 5 godina

Neka, kada istupe iz lige, to je sasvim solidan tim za nizi rang takmicenja... Malo se uigraju, da vidis kako ce za par sezona u visi rang!

Pedja

pre 5 godina

Za ovog Urosevica nista novo. Redovno on pravi penale i dobija kartone. Pa citam komentare kad je bio iskljucen jesenas, kao sudije su prestrogo dale crveni. A vidim posto je dosao norveski Nejmar, sad ce ode crnogorski Mesi. Ne mogu dva takva majstora da igraju u istoj ekipi. Ali, ne sekirajte se, vraca se na leto Suma Ronaldo, pa ce biti tim za kvalifikacije.

djoka

pre 5 godina

Jel iz te Krakovije onaj sto ga glumi Tom Henks u "Terminalu"?
(Nex, 31. januar 2019 18:12)

Taj im je bio desni bek dok nije emigrirao.

zvezdale

pre 5 godina

Rezultat za svako poštovanje, s obzirom na snagu i kvalitet protivnika.
S druge strane, mi moramo da se zadovoljimo rutiniranjem mizernog protivnika, Austrije iz Beča, koja je redovni učesnik evro takmičenja.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Zvezda pobedila ozbiljnu Austriju Beč, dok partizai gubi od osrednjeg Poljskog tima kojem ni ime ne znam da izgovorim.

Mladen cg

pre 5 godina

Mislim da je ovo nikad slabija ekipa Partizana. Tako da je , totalno, poznato ko će biti prvak Srbije. Zvezda je jučerašnjom partijom pokazala da je za dvije klase iznad svih naših prvoligaša. Još ako prodaju Jankovića, objektivno je da se Partizan bori za plej-of , daleko od prva četiri mjesta.

stoler

pre 5 godina

Partizan se raspao. I tacka. Vise se odavno ne nerviram niti me zanimaju. Veoma dobro znam da nema nista od nas dok je ovih koji vode moj Partizan. Dok ne odu ivica,vazura,vucela,ostoja,nedic i drustvo mi titule videti necemo. A jasno je da ce oni biti tu dokle god je ove vlasti. Od njih su poslati i postavljeni,jedino sa njima mogu i da odu. Samo mi je prezalosno u sta smo se pretvorili i sta su dozvolili da se radi od kluba.

moje ime

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч).

Спортски поздрав.

dovla

pre 5 godina

Smetala im boja dresova Poljaka ?
 (severac, 31. januar 2019 16:58) # Link komentara

Lol, odseku im se noge cim vide crveno-bele dresove.

Del Piero#10

pre 5 godina

Ova nesposobna uprava je uspela da dovede Partizan u beznadežnu situaciju. Upali smo u crnu rupu iz koje nećemo izaći uskoro. Posle plasmana u nokaut faze Lige Evrope povučeni katastrofalni potezi koji su nas unazadili. Sad se nema para za pojačanja, koja i ako dođu doći će kad pripreme budu gotove. Dakle uigravaće se kad počne borba za bodove. Posle kada se, da kažeš, tim uigra kako tako pred evropske kvalifikacije će otići nosioci a pojačanja dolaze uoči prvih utakmica kvalifikacija. Dakle bez priprema sa novim timom ulaze u sezonu, a Partizan se u kvalifikacijama uigrava. Tako se do rezultata ne može. I posle se pitaju gde su navijači? Pogledajte košarkaški klub pa će vam biti jasno kako uprava treba da radi. Nisu ni svi njihovi potezi bili dobri, ali vidi se da tim sve više napreduje dok fudbalski klub tone.

anti šajberovac

pre 5 godina

Često oni tako na pripremama, pa onda dodje njihovo proleće i magični nizovi za otimanje titule.
(Marko, 31. januar 2019 17:02)

da, da tako je. Još je u SFRJ bilo čuveno "zvezdino proleće".
Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali

mr.wolf

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч). 

Спортски поздрав.
(moje ime, 31. januar 2019 18:19)

Razumem te. Veruj mi. I mi smo bili u istoj situaciji. Kad se samo setim, Mikic kapiten... Uzas. Mozda smo mi u tom periodu od 2-3 sezone bili najslabiji u u nasoj istoriji. Ali ove i prethodne sezone i vi imate skandalozno los tim. Nas su tada vodili Lukic i kompanija koji su sigurno gori od vase trenutne "fantasticne" cetvorke. Ma rekoh, uzas. Nije sjajna uprava ni sada, ali ima i strucnih ljudi. Tada nije bilo uopste strucnih. Kao kod vas sada.
Sportski pozdrav!

Dokle više

pre 5 godina

Dve su varijante za ovako mizernu igru. Jedna je totalna fizička nespremnost a druga nedostatak motivacije. Ipak su to igrači koji dugo igraju fudbal, desetak godina, neki i više i nemoguće je da toliko ne znaju. Ja mislim da je fizička sprema katastrofalna i da je tu ključ svih loših igara u poslednjih nekoliko sezona.

Lesser watch

pre 5 godina

0vaj novi Musa nije loš, vidi se da zna i ima lagan korak, da ostatak tima igra bar nešto, bio bi pojačanje. Ovako, ne znam, oonaj što je otišao u Ferencvaroš je ipak bolji. Veoma sličan Leonardu, sličan korak, slične finte, stvarno dobar igrač. Stvarno šteta što ga nismo doveli ali pitanje je kako bi se i on snašao u ovoj ekipi gde jedino Zakarić i ćrlavi Miletić igraju fudbal. Ostali igraju ko zna šta.

anti šajberovac

pre 5 godina

Često oni tako na pripremama, pa onda dodje njihovo proleće i magični nizovi za otimanje titule.
(Marko, 31. januar 2019 17:02)

da, da tako je. Još je u SFRJ bilo čuveno "zvezdino proleće".
Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali

Bane

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Odlican pristup igraca, Mirkovic ih je sve sjajno uigrao. Svaka cast na zalaganju. Za malo smo dali gol, istina teren u njihovom petercu je malo nakrivo. To moze da potvrdi i Geometar ako meni ne verujete. Bice to odlican tim za 4-to ili 5-to mesto. Musa je igracina i to se vidi, mada vise paker nego gol igrac. Primetio sam da ne moze vise od 6 golova po utakmici da napakuje ali ni to nije lose, s ozbirom da je navikao na niske temperature i sneg.

stoler

pre 5 godina

Partizan se raspao. I tacka. Vise se odavno ne nerviram niti me zanimaju. Veoma dobro znam da nema nista od nas dok je ovih koji vode moj Partizan. Dok ne odu ivica,vazura,vucela,ostoja,nedic i drustvo mi titule videti necemo. A jasno je da ce oni biti tu dokle god je ove vlasti. Od njih su poslati i postavljeni,jedino sa njima mogu i da odu. Samo mi je prezalosno u sta smo se pretvorili i sta su dozvolili da se radi od kluba.

zvezdale

pre 5 godina

Rezultat za svako poštovanje, s obzirom na snagu i kvalitet protivnika.
S druge strane, mi moramo da se zadovoljimo rutiniranjem mizernog protivnika, Austrije iz Beča, koja je redovni učesnik evro takmičenja.

Saca

pre 5 godina

Od ovoga verovatno može malo gore. Ako može železara da se proda za dolar prodajte ove neznalice za dinar, samo da ih ne gledam, ovo je strašno, veze sa fudbalom nema.

mixer

pre 5 godina

Grobari, očekujem da istupite sa priprema u turskoj, pa zaigrate fudbal sa imt _om, bsk, ili slogom iz marinkove bare...ako ne bude snega...

Sofronije

pre 5 godina

Čuvene otimačine titula u režiji tadašnjeg FSJ, poznatog po imenu - Zvezdina druga kuća.

Otad im i onaj čuveni nadimak. Ne mislim na turske konjanike kako su se navijači samoprozvali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajberovac, 31. januar 2019 17:31) # Link komentara

Pretpostavljam da misliš na onaj Bjekovićev gol u 96-om minutu kad sus sve ostakle utalmice već bile gotove i na DVE titule osvojeene na (pazi sad!) Sudu udruženog rada... Samo se ne sećam da li je bio osnovni (OUR) ili složeni (SOUR). Obraz đon, jel' da?

zex

pre 5 godina

Kako je mocan ovaj tim.Pantic je u pravu!Partizan ima jedan od najjacih timova u evropi.Ova ekipa je mnogo kvalitetnija od Partizanivih Beba.Da nije namestanja u Srbiji Partizan bi bio ubedlhivo prvi na tabeli.Kada se samo setim da je cak i Radnik iz Surdulice po balogu nn lica pobedio ovaj velicanstveni tim Partizana,tima satkanog od vrhunskih aseva!Zakarica,Ostojica,mladjanog kapiteba Sase Ilica pred kojim je svetla buducnost.Tako se ti radi u ozbiljnom klubu kakav je Partizan.Za kapitena postavis mladu nadu Sasu Ilica i oko njega gradis buducnost.Tu je i fantasticni super talentovani Miletic.Mislim da je to to.

Del Piero#10

pre 5 godina

Ova nesposobna uprava je uspela da dovede Partizan u beznadežnu situaciju. Upali smo u crnu rupu iz koje nećemo izaći uskoro. Posle plasmana u nokaut faze Lige Evrope povučeni katastrofalni potezi koji su nas unazadili. Sad se nema para za pojačanja, koja i ako dođu doći će kad pripreme budu gotove. Dakle uigravaće se kad počne borba za bodove. Posle kada se, da kažeš, tim uigra kako tako pred evropske kvalifikacije će otići nosioci a pojačanja dolaze uoči prvih utakmica kvalifikacija. Dakle bez priprema sa novim timom ulaze u sezonu, a Partizan se u kvalifikacijama uigrava. Tako se do rezultata ne može. I posle se pitaju gde su navijači? Pogledajte košarkaški klub pa će vam biti jasno kako uprava treba da radi. Nisu ni svi njihovi potezi bili dobri, ali vidi se da tim sve više napreduje dok fudbalski klub tone.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

10.april 1991. 10.000 delija u Minhenu, 
Zvezda bajern 2:1... 
Eto,grobari, to je čuveno zvezdino proleće... 
Ja se sećam, a vi?
(mixer, 31. januar 2019 17:50)


4.3.1987
Звезда-Реал 4:2
Гледалаца 100.000

room 1408

pre 5 godina

Mi se u fudbalu raspadamo dobrih 20 godina..Ne razumem naslov uopste kao i razlog zbog čega oni idu na pripreme ako nisu u pitanju splavove i starlete...

nesa80

pre 5 godina

partizan se raspao odavno i tek ce da se raspada,tokom prenosa pantic kaze georgijevic ko da je pao sa marsa i u pravu je covek.dokle god imamo ovakvu upravu i igraju nam ovakvi poluigraci sledi nam raspad sve gori i gori,ekipa nam je svake godine sve gora od dolaska ove uprave ali bukvalno.svake godine se ide ka superligaskom proseku kakav je vojvodina naprimer ili cukaricki.i sve se radi bez nerviranja,trzaja,ravnodusno,..bukvalno hoce da nas naviknu na prosek i vecno drugo-trece mesto.hoce da nas naviknu da je fk poligon za prodaju igraca ali ne mogu nikog ni da prodaju koliko su svi losi-ni to im neuspeva jer su nesposobni,djura frizura je za njih mamic licno

Jumko

pre 5 godina

Neka, kada istupe iz lige, to je sasvim solidan tim za nizi rang takmicenja... Malo se uigraju, da vidis kako ce za par sezona u visi rang!

@GIHT

pre 5 godina

I opet poraz!Znali partizan sta znaci"pobeda?Sta je partizan danas igrao?Uprava dali ste zabrinuti ovakvam igrom?Vazno je da ste digli galamu oko prelaska onog klinca iz Zvezde i njegovom izjavom da on navija za partizan,pa jeli to vazno!Jeli on kvalitat i pojacanje?

moje ime

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч).

Спортски поздрав.

dovla

pre 5 godina

Smetala im boja dresova Poljaka ?
 (severac, 31. januar 2019 16:58) # Link komentara

Lol, odseku im se noge cim vide crveno-bele dresove.

Bard Živa

pre 5 godina

Pozajmili su Miletića beka levog, sad još danas kad prodaju Rikarda, Jankovića, Zdjelara i Zakarića, i dovedu nekog tipa Lole Smiljanića, na proleće ekipa Mačve će imati bolji roster...

MT Vračar

pre 5 godina

Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim
(Norveski Neymar sa dve leve noge, 31. januar 2019 17:01)

Gledao sam prenos, bio na YouTube-u, veruj mi, ne želiš da znaš, goru utakmicu ako se tako uopšte može nazvati u životu nisam gledao, bukvalno mi je bilo neprijatno u ime naših igrača... :( očaj živi!

Nikola

pre 5 godina

Prvo poluvreme je još i nekako bilo za gledanje, ali zato je ovo drugo bilo težak teror za čulo vida. Anti-fudbal, u pravom smislu te reči.
Novajlija Ndžai me je posebno "impresionirao", budući da se nisam mogao načuditi da neko može biti toliko spor, a da se profesionalno bavi fudbalom. Ja ga iskreno ne mogu zamisliti kao graditelja igre u Partizanu, kako je to izjavio Ilev. Žarko želim da me demantuje u tome. Bosićev ispad je smešno i komentarisati.
Toliko dodavanja iza leđa saigračima, nekontrolisanih udaraca nebu pod oblake, međusobnog nerazumevanja na terenu, stihijskih akcija, odsustva koncentracije i totalnog nezalaganja na terenu od strane velike većine igrača skoro nisam video. I sve to od strane igrača kluba koji pretenduje da konkuriše za jedno od prva dva mesta u našoj ligi. Sa ovakvom igrom i četvrto mesto je premija!
I da podsetim da su crno-beli danas igrali (čitaj: mučili se) protiv tima koji zauzima DEVETO mesto u poljskoj ligi. Sa ovim dekadentnim fudbalom koji igraju ne piše im se dobro.
Da pređem na neke vedrije teme. Interesantno je da Krakovija predstavlja najstariji poljski klub, kao i da je za nju skoro potpisao Bojan Čečarić iz subotičkog Spartaka.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Zvezda pobedila ozbiljnu Austriju Beč, dok partizai gubi od osrednjeg Poljskog tima kojem ni ime ne znam da izgovorim.

Dokle više

pre 5 godina

Dve su varijante za ovako mizernu igru. Jedna je totalna fizička nespremnost a druga nedostatak motivacije. Ipak su to igrači koji dugo igraju fudbal, desetak godina, neki i više i nemoguće je da toliko ne znaju. Ja mislim da je fizička sprema katastrofalna i da je tu ključ svih loših igara u poslednjih nekoliko sezona.

djoka

pre 5 godina

Jel iz te Krakovije onaj sto ga glumi Tom Henks u "Terminalu"?
(Nex, 31. januar 2019 18:12)

Taj im je bio desni bek dok nije emigrirao.

Norveski Neymar sa dve leve noge

pre 5 godina

Raspao se Partizan i pre izmena. Ovo je nestvarna nemoc u ofanzivnom delu igre. Ni taj primljen gol nije problem ali zasto Partizan nije dao tri (ili bar jedan). Bolje pitanje je zasto nije stvora ozbiljnija sansa za 90 minuta. Posle utakmice konstatacija da je Partizan igrao bolje nego u prvoj utakmici, kako li su onda igrali u toj utakmici ne smem ni da zamislim

Spale

pre 5 godina

A ovaj klinac sto je došao iz Zvezde, prvi start i crveni. Kako im samo uvalimo, kao i Stefana Jankovića, pola čovek pola nesportska.

Mladen cg

pre 5 godina

Mislim da je ovo nikad slabija ekipa Partizana. Tako da je , totalno, poznato ko će biti prvak Srbije. Zvezda je jučerašnjom partijom pokazala da je za dvije klase iznad svih naših prvoligaša. Još ako prodaju Jankovića, objektivno je da se Partizan bori za plej-of , daleko od prva četiri mjesta.

Lesser watch

pre 5 godina

0vaj novi Musa nije loš, vidi se da zna i ima lagan korak, da ostatak tima igra bar nešto, bio bi pojačanje. Ovako, ne znam, oonaj što je otišao u Ferencvaroš je ipak bolji. Veoma sličan Leonardu, sličan korak, slične finte, stvarno dobar igrač. Stvarno šteta što ga nismo doveli ali pitanje je kako bi se i on snašao u ovoj ekipi gde jedino Zakarić i ćrlavi Miletić igraju fudbal. Ostali igraju ko zna šta.

Pedja

pre 5 godina

Za ovog Urosevica nista novo. Redovno on pravi penale i dobija kartone. Pa citam komentare kad je bio iskljucen jesenas, kao sudije su prestrogo dale crveni. A vidim posto je dosao norveski Nejmar, sad ce ode crnogorski Mesi. Ne mogu dva takva majstora da igraju u istoj ekipi. Ali, ne sekirajte se, vraca se na leto Suma Ronaldo, pa ce biti tim za kvalifikacije.

mr.wolf

pre 5 godina

Као Партизановац, разочаран сам. Од како пратим фудбал, ово је најгори тим који је Партизан имао. Играчи који вреде нешто могу се набројати на прсте. Али за све је крива "фантастична" четворка која води клуб. Када су успели да очас посла растуре онај тим који је презимио у Европи прошле године, знао сам да следе још гори дани. Опет, част изузецима, али тренутно стање је очајно (да не употребим неку гору реч). 

Спортски поздрав.
(moje ime, 31. januar 2019 18:19)

Razumem te. Veruj mi. I mi smo bili u istoj situaciji. Kad se samo setim, Mikic kapiten... Uzas. Mozda smo mi u tom periodu od 2-3 sezone bili najslabiji u u nasoj istoriji. Ali ove i prethodne sezone i vi imate skandalozno los tim. Nas su tada vodili Lukic i kompanija koji su sigurno gori od vase trenutne "fantasticne" cetvorke. Ma rekoh, uzas. Nije sjajna uprava ni sada, ali ima i strucnih ljudi. Tada nije bilo uopste strucnih. Kao kod vas sada.
Sportski pozdrav!