Nedelja, 04.11.2018.

13:00

Šaćiri: Zvezda nije baš kvalitetna, u Beogradu se ne brinem

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri dao je svoje mišljenje o meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Izvor: LN

Šaæiri: Zvezda nije baš kvalitetna, u Beogradu se ne brinem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 5 godina

"Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate."
(Walter)
"Tako je batice."
(BODIBOND, 4. novembar 2018 18:12)
"Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi ."
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE)

Iskreno se nadam da je ovo napisao jedan te isti lik,sa ciljem da navuče što više komentara na sajtu,jer mi se diže kosa na glavi pri pomisli da ovakvi likovi navijaju za klub za koji i ja navijam.Nadam se da ih ne poznajem.Neću navijati za CZ ,osim povremeno kada i AKO sudije krenu da navlače za Liv a CZ se trudi(jer znam da bi sudije to isto radile i mom Par).Jer me uvek nervira kada se navlači za onog koji je i bez pomoći drugih jači.(tipa za CZ u našoj ligi).Naravno,iskoristiću priliku da malo pecnem komšiluk-ako ih ne bude htelo i ako ih opet rezultatski ili sportski osakate(pri čemu znam da bi tek bio horor da mi ovakvi tamo igramo).Ali,da navijam da jedan Šaćiri da gol prvaku Srbije?!Da se radujem što će se tome radovati oni koji mrze tu Srbiju?!
Uključite mozak,ljudi!Bilo ko može da CZ da gol-samo ne taj čovek.I,ako ga Liv pusti na teren,to će mi biti dokaz da računaju na provokaciju i kratke živce tribine ili igrača CZ-jer je Britancima važan rezultat,a ne metoda kojom su došli do rezultata.

Dag Kristi

pre 5 godina

I šta je čovek loše izjavio? Realno, kratko i jasno.
(Dr. Sisoje, 04. novembar 2018 16:25)

Očigledno si pročitao samo naslov...

Nikola

pre 5 godina

Šta se ložite, kad je čivek realan. Zvezda je za LŠ jako loša. Tehnički, fizički i na bilo koji način superiorniji protivnici.
PSG će u BG doći sa xy postavom i opet uzeti lako sva 3 boda, a Napoli će da se razgoropadi kući, pošto su jedino njima uzeli dva boda.

Mister Y

pre 5 godina

Kod prvog duela malo jace da mu neko "udje", i jos 5-6 ostrijih startova, decko ce biti isprovociran. Koliki god da je profesionalac, pokazao je koliko utice na njega sve vezano za Kosovo.

BODIBOND

pre 5 godina

Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate.
(Walter, 04. novembar 2018 14:47)

Tako je batice.

Mujo11

pre 5 godina

Semenke semenke suncokret...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šiba ima dva kraja, 4. novembar 2018 15:12)

Neko i semenke...je dobio od Sacirija, ali neznam po koju cenu?!

Dr Hitch

pre 5 godina

Ja ne znam zasto se vise toliko prostora daje ovom coveku, cuj, Zvezda nije kvalitet Liverpula i PSG - a? Vau, otkrio si toplu vodu, a sto se tice politike, videli smo kako si slavio golove, a te sad malo frka kad dolazis u Bg, pa kao to je sport, nije politika... Ma vazi...

hahahaha

pre 5 godina

Saciri koji je igrao za Bajern, Inter, Liverpul... se sada kao brine za to sto ce neki promaseni slucajevi da mu zvizde u Beogradu. Zabole ga bas! Kao da njemu znaci podrska i ljubav Beogradjana i Srba uopste!?
I onda ce da im zavuce gol ili dva i da ih spusti za sva vremena.

Marin

pre 5 godina

Promirio se jos u Liverpulu. Zna šta ga ceka.. Zvizduci pri svakom kontaktu, prozivke,... sve je to normalno...
(nnidza, 04. novembar 2018 17:30)
Za igraca koji je igrao za Bajern, Inter i Liverpul to je najmanja briga

Марко

pre 5 godina

Covek koji je poslao Srbiju kuci na SP.
(Oki, 4. novembar 2018 14:55)

Не, то су урадили Младен Селектор Крстајић и они који су га довели уместо Муслина.

Debileksej

pre 5 godina

Ti se krijes iza jake reprezentacije i kluba. Dodji ti sa Fljamurtarijem i Albanijom da vas kantamo.
(Pravnik, 4. novembar 2018 13:19)

E baš si mu objasnio! To imaju pravo da rade samo igrači koji potiču iz jakih liga i jakih reprezentacija.

Sabre

pre 5 godina

Mrzim Zvezdu vise nego ista, al da Šaćiriju dam podrsku kao grobar...e to stvarno ne mogu.
(dočekajte ga kako dolikuje, 4. novembar 2018 14:50)

Wow, zapravo vas ima i donekle normalnih. Kazem donekle, jer brate, vidis li ti sta pises? MRZIS? Vise nego bilo sta? Sport je, nije zivot, alo. Izadji malo na vazduh, iskuliraj...

A za vas ostale, koji zaista iskreno podrzavate jednog osvedocenog problematicnog lika koji je jasno dokazao sta misli o vama i vasim sugradjanima.. pa sta da vam kazem, ne moram ja da vas mrzim, tu je karma...

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Slučaj Šaćiri ??? ...najbolji dokaz mentalnog sklopa Srba, lik jeste stavio neku zastavu na kopački, koja se mogla videti samo mikroskopom, lik jeste nakon gola pokazivao nekog orla...da li je kažnjen za to ??? ...jeste i to trostruko i on i njegovi drugari...prvo od strane FIFA po važećim propisima novčanom kaznom, takva kazna je propisana za ponašanje koje izaziva nacionalnu netrpeljivost, nije FIFA mogla da ga izbaci sa SP, jer takva mogućnost pravilnicima FIFA-e nije ni predviđene, drugo to je naišlo na osudu fudbakske i šire javnosti u Švajcarskoj i treće, sam selektor Švajcarske je nakon SP-a odlučio da ne poziva u tim više te kolovođe takvog ponašanje, pre svega Behramija, a Srbi još uvek pričaju o tome...umesto da se kaže kakvog selektora i stručnjake u FSS imamo kod rezultata 1-1 kojim bi otišli u 1/8 finaka mi u zaustavnom vremenu primamo gol iz konntre...iznenadila ih sposobnost istrčavanja kontre u 90+2 minuti lika koji je igrao u Bajer Minhenu, a sad u Liverpula...ali se eto preziva Šaćiri, pa to nije tema ???

lol

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!
(Vlada, 04. novembar 2018 14:55)

olovom ili?

Petar

pre 5 godina

Pa nije covek kriv sto ga novinari spopadaju i nonstop pitaju za Zvezdu i Srbiju, naravno da ce nesto da odgovori. A to sto nasi portali prenose svaku njegovu izjavu, svaki potez to je nas problem a ne njegov.

Stef

pre 5 godina

pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ... 
 (vodja, 4. novembar 2018 13:37)  

Nebi da u tome stobom pricam.. ja ti samo nogu jedno rec ovo sto ti kazes naopako je. razlog zivim u inostrasntvo mi udjem u svaki srpski lokal.. oni ne smeju u nijedan albanski ako ne zna jednog albanca.. e to sad ti kaze hrabrost. sledece mi albanci ako kazem ides tu samnom ne sme niko da te dira.. ja mogu ti kako god zelis da ti dokazujem da nama manje je briga koliko i cije je.. a tebi garantujem da ti neko daje stohiljada nebi ti smeo ne uci u neki albanski lokal al nebi ni pregovorio srpski...
(presheva, 04. novembar 2018 14:39)

begaj na neki šipački portal, mučeniče.

e

pre 5 godina

bravo grobari konacno ste postali samosvesni srbi i dobri ljudi.vidim da je ogromna vecina protiv njega.tako bi nadam se bilo.i da vi igratr protiv njega.
a delu sto ga voli.neka ga pita za zutu kucu

Vlada

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!

Milan

pre 5 godina

Nemoj tako Đerdane,Crvena DB Napredna Zvezda zato ima kvalitet za uplate na golove.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1917, 4. novembar 2018 13:24)

Ne znam nista NAPREDNIJE od tvog JSD. Interesuje me samo kakva je veza JSD i broja ili godine 1917.
Koliko znam osnovali su vas udbasi mnogo kasnije a prvi igraci su bili ustaški reprezentativci (prvi gol u istoriji JSD-a postigao neki ustasa Matekalo, ako se ne varam)
A da nisi slucajno ti rodjen te godine?!?! Bravo starino da si mi ziv i zdrav

Neko iz mase

pre 5 godina

"Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola 13, 4. novembar 2018 13:51) "

Na žalost, budžet Republike Srbije nije dovoljan, možda penzioneri pripomognu?

Sabre

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze
(drmr, 4. novembar 2018 13:26)

Ko li tebi dade doktorat, pitam se ja. Da si samo malo ukljucio mozak shvatio bi da predstavlja tzv. Veliku Albaniju, sto je projekat koji cak i zapadnim silama predstavlja trn u oku iz trebalo-bi-ociglednih razloga, samo tebi nije jasno?! Jel treba jos da pojasnim ili si skapirao?

bane

pre 5 godina

Vidim da neki stručnjaci ovde pričaju o "punjenju..."
Posle toga dolazi pražnjenje ili istresanje ili omlaćivanje... negde i na nekoga.

Leonida

pre 5 godina

Treba aplaudirati svim igračima dok se čitaju postave, a da bude mrtva tišina kad je njegovo ime ili ako ulazi sa klupe. To će više da boli nego zvižduci, i onda kad shvati da je mali i nebitan nek se bavi grotlom i grmljavinom sa tribina u podršku zvezdi

Ivan

pre 5 godina

Ok jedno su price, drugo je ono sto ce se desiti na terenu. Mnogi su zaboravili da je zvezda igrala u LS samo jednom kod kuce i nije taj mec izgubila.

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Ko o cemu,Grobari o postenj...dajte molim vas,niste kompetentni da pricate o sudjenju u nasoj ligi jer realno koliko vas guraju sudije,toliko i Zvezdu.Jedina razlika je u tome sto Zvezda moze da izadje na kraj sa vecinom timova i da im igraju rezerve a vi ste bas tezak kanal,prosipate vec unapred upisane bodove... :-/ Sto se tice LS,tu nema sta da se prica...Liga evrope za nas je sasvim realna!

sef raje

pre 5 godina

Stvarno zalim ove grobare koji daju podrsku Saciriju i smislu napuni Zvezdu itd. Zalim vas, ne mogu ni da vas mrzim, vi mrzite sami sebe dovoljno.

aleks

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)
Bez obzira sto smatram da je Đerdan naše gore list, i što nas je politika zavadila, tj taj deo “nas” je kao list na vetru a ne kao mi da pisa uz vetar uglavnom, ovaj komentar me je pogodio, sto je verovatno i bio cilj, da isprovocira još odgovora i broj komentara.
Sve u svemu - stidi se ako imaš imalo svesti, makar zato sto pišeš na istom jeziku kao i ostali na ovom portalu.
Želim ti sve najbolje

Sabre

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 4. novembar 2018 13:54)

Ono kad se lik ciji tim je upravo doveo najskupljeg trenera u istoriji srpske kosarke unapred raduje porazu srpskog tima koga naziva drzavni projekat protiv lika koji je deklarisani neprijatelj srpskog naroda i do te mere problematican lik da i Klop razmislja da li da ga dovodi, koliko god koristan bio. Ne, vama stvarno pomoci nema, nisam cak siguran da ima i sta da se lobotomise...

Bg41

pre 5 godina

Ovaj dolazi u Beograd na radost dusmana Zvezde koji zarko žele da se dogodi neki incident sa njim. Ko voli Zvezdu, samo će ignorisati ovog lika

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)

Znači ti si zadužen za baklave na Teleoptiku?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 04. novembar 2018 13:54)

Tužni su životni segmenti malenog grobarčeta...

Miroljub

pre 5 godina

@pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ...
(vodja, 4. novembar 2018 13:37)

Pa tako je kod svih, ne samo kod njih

Nicky boy

pre 5 godina

Naravno da nije kvalitetna, oni misle da su neko i nešto na osnovu rezultata u domaćoj ligi gde im se sve namešta, gde se protivnici se sklanjaju a sudije ih guraju.

Zato su sebi stvorili iskrivljenu sliku, potpuno im je poremećena percepcija. Žive u iluzijama da predstavljaju neku silu, a kad dobiju po ušima u Evropi izmišljaju teorije zavere i traže glupe alibije.

A onda pokušavaju da izleče svoje evropske komplekse i frustracije novim nameštaljkama u domaćoj ligi i tako u krug.

Koliko su "jaki", videlo se u derbiju kada ih je Partizan počistio i da ne beše rumenog Đokića doživeli bi poniženje.

Nikola 13

pre 5 godina

Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.

državni posao=godišnji odmor

pre 5 godina

Korektna i tačna izjava, dobrodošao u svoju zemlju Srbiju, razumljivo je da voliš narod kojem pripadaš i mene to ne vređa.

drmr

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze

chemistry

pre 5 godina

Bravo Djerdane to je pravi sportski stav. Napravice Klop od tebe igracinu. Mora Šaća od starta da krene, mnogo nam je potreban njegov doprinos napadu. Nadam se goleadi, gledacu svoj klub napokon posle 3 god. YNWA

Zrenjaninac

pre 5 godina

Da igram utakmicu i da moram da te cuvam obe noge bih ti polomio makar bio suspendovan 10 utakmica... zato sto provociras sve vreme a sada kao spustas loptu... a jedva cekas opet da provociras..

Apokalipsa

pre 5 godina

Zašto se izjave Šaćirija stavljaju u prvi plan? Je li on predstavnik za štampu? Ah da, da je nečija druga izjava 90% čitalaca ne bi ni otvorilo vest.

joki

pre 5 godina

Izjava lika koji osim fudbala nezna mnogo i to sto igra je obican prosek tako da je jedino resenje da zvezda prenasi sebe i pobedi Liverpool!!!

Pedja

pre 5 godina

овај и није баш интелигентан такве изјаве да даје пред било ког противника. Боље да му дају тамо мало тренинг како се дају професионалне изјаве о противницима

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je za kvalitet, ali ne mozes da kazes, fudbal je fidbal, a da koristis provokativne simbole koji imaju politicku konotaciju.

taske

pre 5 godina

Ja stvarno ne mislim da su svi albanci losi,cak stavise studiram u barseloni i imam jako dobrog momka na faks koji je iz albanije.Ali zbog ovakvih kao sto je ovaj,nikad se nece promijeniti nas odnos prema njima i uvijek cemo ih mrziti bez obzira na sve.Ovaj covjek zasluzuje sve najgore u nastavku karijere i vidjecemo da li ce se sve vratit i da li ce mu se obit o glavu.Veliki pozdrav napred zvezdaa,napred partizan,napred srbija!

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Da dam i ja svoje mišljenje da je i Napoli imao mišljenje kako neće imati težak zadatak isto kao što i ovaj ima mišljenje

Piksel

pre 5 godina

Siguran budi da bi bili kvalitetni da imamo 100 meleona godisnje, a isto tako da nam rivali imaju toliko, Partizan, Cukaricki, Vojvodina, samim tim liga konkurentna, a isto tako da svi stadioni imaju sve tribine, semafore, reflektore i sve moguce uslove .... Liverpul je tim bukvalno kao `tezga`, tim sa najvise igraca na spisku, imaju preko 50, 60 igraca na pozajmicama... Liverpul kad da za igraca 5 miliona to je igrac koji je ono kao eto za klupu, a kad Zvezda ili Partizan daju milion, ne daj Boze dva (sto se skoro nikad ne desi) za igraca to je NAJSKUPLJE POJACANJE U ISTORIJI i ceka se cudo... Tako da Saciri izjava ti nije bas toliko `inteligentna`, isto kao da si rekao nebo je plavo, kad nestane struje nema struje, kad je casa prazna u nju nema nista....

Spale

pre 5 godina

Nije ništa slagao, za ove tri ekipe jesmo nekvalitetni ali šta da se radi. Nek se bore i nek igraju hrabro i niko im neće zameriti.

dupli_kantar

pre 5 godina

Jel Vama Koha Ditore uređuje tekstove? O ovom provokatoru objavljujete više tekstova nego o domaćim sportistima...o njemu i njegovim glupim izjavama, koje su copy/paste - svaka ista kao prethodna....

the show must go on

pre 5 godina

Covek je opterećen Zvezdom već zadnja 2 meseca.Kao da bi voleo da igra u srpskom fudbalu.Puna mu usta Srba i srpstva.Ni ja ne pominjem Zvezdu i Partizan i domaći fudbal koliko ovaj covek...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozete da ga volite ili ne, ali ne mozete da poreknete da je dobar igrac i da je u potpunosti u pravu. Zvezda nema kvalitet za LS.

marsovac

pre 5 godina

Realno je da po kvalitetu ne mozemo da se merimo sa alama u ls kao i da smo se pojacali a igramo sve losije u poslednje vreme.Vec vidim viktoriju opet i ne mislim nista lose time,ali kad se setim da smo tako igrali i protiv partizana koji je duplo slabiji od nas onda znaci da smo u velikoj krizi.Sto se tice ovog Sacirija nebitan je lik uopste.Igraj fudbal i cuti.

Zrenjaninac

pre 5 godina

Da igram utakmicu i da moram da te cuvam obe noge bih ti polomio makar bio suspendovan 10 utakmica... zato sto provociras sve vreme a sada kao spustas loptu... a jedva cekas opet da provociras..

the show must go on

pre 5 godina

Covek je opterećen Zvezdom već zadnja 2 meseca.Kao da bi voleo da igra u srpskom fudbalu.Puna mu usta Srba i srpstva.Ni ja ne pominjem Zvezdu i Partizan i domaći fudbal koliko ovaj covek...

Nikola 13

pre 5 godina

Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.

Марко

pre 5 godina

Covek koji je poslao Srbiju kuci na SP.
(Oki, 4. novembar 2018 14:55)

Не, то су урадили Младен Селектор Крстајић и они који су га довели уместо Муслина.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)

Znači ti si zadužen za baklave na Teleoptiku?

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Slučaj Šaćiri ??? ...najbolji dokaz mentalnog sklopa Srba, lik jeste stavio neku zastavu na kopački, koja se mogla videti samo mikroskopom, lik jeste nakon gola pokazivao nekog orla...da li je kažnjen za to ??? ...jeste i to trostruko i on i njegovi drugari...prvo od strane FIFA po važećim propisima novčanom kaznom, takva kazna je propisana za ponašanje koje izaziva nacionalnu netrpeljivost, nije FIFA mogla da ga izbaci sa SP, jer takva mogućnost pravilnicima FIFA-e nije ni predviđene, drugo to je naišlo na osudu fudbakske i šire javnosti u Švajcarskoj i treće, sam selektor Švajcarske je nakon SP-a odlučio da ne poziva u tim više te kolovođe takvog ponašanje, pre svega Behramija, a Srbi još uvek pričaju o tome...umesto da se kaže kakvog selektora i stručnjake u FSS imamo kod rezultata 1-1 kojim bi otišli u 1/8 finaka mi u zaustavnom vremenu primamo gol iz konntre...iznenadila ih sposobnost istrčavanja kontre u 90+2 minuti lika koji je igrao u Bajer Minhenu, a sad u Liverpula...ali se eto preziva Šaćiri, pa to nije tema ???

Ivan

pre 5 godina

Ok jedno su price, drugo je ono sto ce se desiti na terenu. Mnogi su zaboravili da je zvezda igrala u LS samo jednom kod kuce i nije taj mec izgubila.

dupli_kantar

pre 5 godina

Jel Vama Koha Ditore uređuje tekstove? O ovom provokatoru objavljujete više tekstova nego o domaćim sportistima...o njemu i njegovim glupim izjavama, koje su copy/paste - svaka ista kao prethodna....

Dr Hitch

pre 5 godina

Ja ne znam zasto se vise toliko prostora daje ovom coveku, cuj, Zvezda nije kvalitet Liverpula i PSG - a? Vau, otkrio si toplu vodu, a sto se tice politike, videli smo kako si slavio golove, a te sad malo frka kad dolazis u Bg, pa kao to je sport, nije politika... Ma vazi...

Sabre

pre 5 godina

Mrzim Zvezdu vise nego ista, al da Šaćiriju dam podrsku kao grobar...e to stvarno ne mogu.
(dočekajte ga kako dolikuje, 4. novembar 2018 14:50)

Wow, zapravo vas ima i donekle normalnih. Kazem donekle, jer brate, vidis li ti sta pises? MRZIS? Vise nego bilo sta? Sport je, nije zivot, alo. Izadji malo na vazduh, iskuliraj...

A za vas ostale, koji zaista iskreno podrzavate jednog osvedocenog problematicnog lika koji je jasno dokazao sta misli o vama i vasim sugradjanima.. pa sta da vam kazem, ne moram ja da vas mrzim, tu je karma...

hahahaha

pre 5 godina

Saciri koji je igrao za Bajern, Inter, Liverpul... se sada kao brine za to sto ce neki promaseni slucajevi da mu zvizde u Beogradu. Zabole ga bas! Kao da njemu znaci podrska i ljubav Beogradjana i Srba uopste!?
I onda ce da im zavuce gol ili dva i da ih spusti za sva vremena.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 04. novembar 2018 13:54)

Tužni su životni segmenti malenog grobarčeta...

Dag Kristi

pre 5 godina

I šta je čovek loše izjavio? Realno, kratko i jasno.
(Dr. Sisoje, 04. novembar 2018 16:25)

Očigledno si pročitao samo naslov...

sef raje

pre 5 godina

Stvarno zalim ove grobare koji daju podrsku Saciriju i smislu napuni Zvezdu itd. Zalim vas, ne mogu ni da vas mrzim, vi mrzite sami sebe dovoljno.

Marin

pre 5 godina

Promirio se jos u Liverpulu. Zna šta ga ceka.. Zvizduci pri svakom kontaktu, prozivke,... sve je to normalno...
(nnidza, 04. novembar 2018 17:30)
Za igraca koji je igrao za Bajern, Inter i Liverpul to je najmanja briga

Nikola

pre 5 godina

Šta se ložite, kad je čivek realan. Zvezda je za LŠ jako loša. Tehnički, fizički i na bilo koji način superiorniji protivnici.
PSG će u BG doći sa xy postavom i opet uzeti lako sva 3 boda, a Napoli će da se razgoropadi kući, pošto su jedino njima uzeli dva boda.

lol

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!
(Vlada, 04. novembar 2018 14:55)

olovom ili?

Neko iz mase

pre 5 godina

"Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola 13, 4. novembar 2018 13:51) "

Na žalost, budžet Republike Srbije nije dovoljan, možda penzioneri pripomognu?

Mister Y

pre 5 godina

Kod prvog duela malo jace da mu neko "udje", i jos 5-6 ostrijih startova, decko ce biti isprovociran. Koliki god da je profesionalac, pokazao je koliko utice na njega sve vezano za Kosovo.

chemistry

pre 5 godina

Bravo Djerdane to je pravi sportski stav. Napravice Klop od tebe igracinu. Mora Šaća od starta da krene, mnogo nam je potreban njegov doprinos napadu. Nadam se goleadi, gledacu svoj klub napokon posle 3 god. YNWA

Stef

pre 5 godina

pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ... 
 (vodja, 4. novembar 2018 13:37)  

Nebi da u tome stobom pricam.. ja ti samo nogu jedno rec ovo sto ti kazes naopako je. razlog zivim u inostrasntvo mi udjem u svaki srpski lokal.. oni ne smeju u nijedan albanski ako ne zna jednog albanca.. e to sad ti kaze hrabrost. sledece mi albanci ako kazem ides tu samnom ne sme niko da te dira.. ja mogu ti kako god zelis da ti dokazujem da nama manje je briga koliko i cije je.. a tebi garantujem da ti neko daje stohiljada nebi ti smeo ne uci u neki albanski lokal al nebi ni pregovorio srpski...
(presheva, 04. novembar 2018 14:39)

begaj na neki šipački portal, mučeniče.

BODIBOND

pre 5 godina

Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate.
(Walter, 04. novembar 2018 14:47)

Tako je batice.

Nicky boy

pre 5 godina

Naravno da nije kvalitetna, oni misle da su neko i nešto na osnovu rezultata u domaćoj ligi gde im se sve namešta, gde se protivnici se sklanjaju a sudije ih guraju.

Zato su sebi stvorili iskrivljenu sliku, potpuno im je poremećena percepcija. Žive u iluzijama da predstavljaju neku silu, a kad dobiju po ušima u Evropi izmišljaju teorije zavere i traže glupe alibije.

A onda pokušavaju da izleče svoje evropske komplekse i frustracije novim nameštaljkama u domaćoj ligi i tako u krug.

Koliko su "jaki", videlo se u derbiju kada ih je Partizan počistio i da ne beše rumenog Đokića doživeli bi poniženje.

drmr

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze

Sabre

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 4. novembar 2018 13:54)

Ono kad se lik ciji tim je upravo doveo najskupljeg trenera u istoriji srpske kosarke unapred raduje porazu srpskog tima koga naziva drzavni projekat protiv lika koji je deklarisani neprijatelj srpskog naroda i do te mere problematican lik da i Klop razmislja da li da ga dovodi, koliko god koristan bio. Ne, vama stvarno pomoci nema, nisam cak siguran da ima i sta da se lobotomise...

Milan

pre 5 godina

Nemoj tako Đerdane,Crvena DB Napredna Zvezda zato ima kvalitet za uplate na golove.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1917, 4. novembar 2018 13:24)

Ne znam nista NAPREDNIJE od tvog JSD. Interesuje me samo kakva je veza JSD i broja ili godine 1917.
Koliko znam osnovali su vas udbasi mnogo kasnije a prvi igraci su bili ustaški reprezentativci (prvi gol u istoriji JSD-a postigao neki ustasa Matekalo, ako se ne varam)
A da nisi slucajno ti rodjen te godine?!?! Bravo starino da si mi ziv i zdrav

Bg41

pre 5 godina

Ovaj dolazi u Beograd na radost dusmana Zvezde koji zarko žele da se dogodi neki incident sa njim. Ko voli Zvezdu, samo će ignorisati ovog lika

aleks

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)
Bez obzira sto smatram da je Đerdan naše gore list, i što nas je politika zavadila, tj taj deo “nas” je kao list na vetru a ne kao mi da pisa uz vetar uglavnom, ovaj komentar me je pogodio, sto je verovatno i bio cilj, da isprovocira još odgovora i broj komentara.
Sve u svemu - stidi se ako imaš imalo svesti, makar zato sto pišeš na istom jeziku kao i ostali na ovom portalu.
Želim ti sve najbolje

taske

pre 5 godina

Ja stvarno ne mislim da su svi albanci losi,cak stavise studiram u barseloni i imam jako dobrog momka na faks koji je iz albanije.Ali zbog ovakvih kao sto je ovaj,nikad se nece promijeniti nas odnos prema njima i uvijek cemo ih mrziti bez obzira na sve.Ovaj covjek zasluzuje sve najgore u nastavku karijere i vidjecemo da li ce se sve vratit i da li ce mu se obit o glavu.Veliki pozdrav napred zvezdaa,napred partizan,napred srbija!

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozete da ga volite ili ne, ali ne mozete da poreknete da je dobar igrac i da je u potpunosti u pravu. Zvezda nema kvalitet za LS.

Apokalipsa

pre 5 godina

Zašto se izjave Šaćirija stavljaju u prvi plan? Je li on predstavnik za štampu? Ah da, da je nečija druga izjava 90% čitalaca ne bi ni otvorilo vest.

Petar

pre 5 godina

Pa nije covek kriv sto ga novinari spopadaju i nonstop pitaju za Zvezdu i Srbiju, naravno da ce nesto da odgovori. A to sto nasi portali prenose svaku njegovu izjavu, svaki potez to je nas problem a ne njegov.

Vlada

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Da dam i ja svoje mišljenje da je i Napoli imao mišljenje kako neće imati težak zadatak isto kao što i ovaj ima mišljenje

Mujo11

pre 5 godina

Semenke semenke suncokret...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šiba ima dva kraja, 4. novembar 2018 15:12)

Neko i semenke...je dobio od Sacirija, ali neznam po koju cenu?!

Sabre

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze
(drmr, 4. novembar 2018 13:26)

Ko li tebi dade doktorat, pitam se ja. Da si samo malo ukljucio mozak shvatio bi da predstavlja tzv. Veliku Albaniju, sto je projekat koji cak i zapadnim silama predstavlja trn u oku iz trebalo-bi-ociglednih razloga, samo tebi nije jasno?! Jel treba jos da pojasnim ili si skapirao?

Miroljub

pre 5 godina

@pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ...
(vodja, 4. novembar 2018 13:37)

Pa tako je kod svih, ne samo kod njih

Piksel

pre 5 godina

Siguran budi da bi bili kvalitetni da imamo 100 meleona godisnje, a isto tako da nam rivali imaju toliko, Partizan, Cukaricki, Vojvodina, samim tim liga konkurentna, a isto tako da svi stadioni imaju sve tribine, semafore, reflektore i sve moguce uslove .... Liverpul je tim bukvalno kao `tezga`, tim sa najvise igraca na spisku, imaju preko 50, 60 igraca na pozajmicama... Liverpul kad da za igraca 5 miliona to je igrac koji je ono kao eto za klupu, a kad Zvezda ili Partizan daju milion, ne daj Boze dva (sto se skoro nikad ne desi) za igraca to je NAJSKUPLJE POJACANJE U ISTORIJI i ceka se cudo... Tako da Saciri izjava ti nije bas toliko `inteligentna`, isto kao da si rekao nebo je plavo, kad nestane struje nema struje, kad je casa prazna u nju nema nista....

joki

pre 5 godina

Izjava lika koji osim fudbala nezna mnogo i to sto igra je obican prosek tako da je jedino resenje da zvezda prenasi sebe i pobedi Liverpool!!!

bane

pre 5 godina

Vidim da neki stručnjaci ovde pričaju o "punjenju..."
Posle toga dolazi pražnjenje ili istresanje ili omlaćivanje... negde i na nekoga.

Pedja

pre 5 godina

овај и није баш интелигентан такве изјаве да даје пред било ког противника. Боље да му дају тамо мало тренинг како се дају професионалне изјаве о противницима

e

pre 5 godina

bravo grobari konacno ste postali samosvesni srbi i dobri ljudi.vidim da je ogromna vecina protiv njega.tako bi nadam se bilo.i da vi igratr protiv njega.
a delu sto ga voli.neka ga pita za zutu kucu

Spale

pre 5 godina

Nije ništa slagao, za ove tri ekipe jesmo nekvalitetni ali šta da se radi. Nek se bore i nek igraju hrabro i niko im neće zameriti.

Debileksej

pre 5 godina

Ti se krijes iza jake reprezentacije i kluba. Dodji ti sa Fljamurtarijem i Albanijom da vas kantamo.
(Pravnik, 4. novembar 2018 13:19)

E baš si mu objasnio! To imaju pravo da rade samo igrači koji potiču iz jakih liga i jakih reprezentacija.

državni posao=godišnji odmor

pre 5 godina

Korektna i tačna izjava, dobrodošao u svoju zemlju Srbiju, razumljivo je da voliš narod kojem pripadaš i mene to ne vređa.

Leonida

pre 5 godina

Treba aplaudirati svim igračima dok se čitaju postave, a da bude mrtva tišina kad je njegovo ime ili ako ulazi sa klupe. To će više da boli nego zvižduci, i onda kad shvati da je mali i nebitan nek se bavi grotlom i grmljavinom sa tribina u podršku zvezdi

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je za kvalitet, ali ne mozes da kazes, fudbal je fidbal, a da koristis provokativne simbole koji imaju politicku konotaciju.

analiza

pre 5 godina

"Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate."
(Walter)
"Tako je batice."
(BODIBOND, 4. novembar 2018 18:12)
"Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi ."
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE)

Iskreno se nadam da je ovo napisao jedan te isti lik,sa ciljem da navuče što više komentara na sajtu,jer mi se diže kosa na glavi pri pomisli da ovakvi likovi navijaju za klub za koji i ja navijam.Nadam se da ih ne poznajem.Neću navijati za CZ ,osim povremeno kada i AKO sudije krenu da navlače za Liv a CZ se trudi(jer znam da bi sudije to isto radile i mom Par).Jer me uvek nervira kada se navlači za onog koji je i bez pomoći drugih jači.(tipa za CZ u našoj ligi).Naravno,iskoristiću priliku da malo pecnem komšiluk-ako ih ne bude htelo i ako ih opet rezultatski ili sportski osakate(pri čemu znam da bi tek bio horor da mi ovakvi tamo igramo).Ali,da navijam da jedan Šaćiri da gol prvaku Srbije?!Da se radujem što će se tome radovati oni koji mrze tu Srbiju?!
Uključite mozak,ljudi!Bilo ko može da CZ da gol-samo ne taj čovek.I,ako ga Liv pusti na teren,to će mi biti dokaz da računaju na provokaciju i kratke živce tribine ili igrača CZ-jer je Britancima važan rezultat,a ne metoda kojom su došli do rezultata.

marsovac

pre 5 godina

Realno je da po kvalitetu ne mozemo da se merimo sa alama u ls kao i da smo se pojacali a igramo sve losije u poslednje vreme.Vec vidim viktoriju opet i ne mislim nista lose time,ali kad se setim da smo tako igrali i protiv partizana koji je duplo slabiji od nas onda znaci da smo u velikoj krizi.Sto se tice ovog Sacirija nebitan je lik uopste.Igraj fudbal i cuti.

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Ko o cemu,Grobari o postenj...dajte molim vas,niste kompetentni da pricate o sudjenju u nasoj ligi jer realno koliko vas guraju sudije,toliko i Zvezdu.Jedina razlika je u tome sto Zvezda moze da izadje na kraj sa vecinom timova i da im igraju rezerve a vi ste bas tezak kanal,prosipate vec unapred upisane bodove... :-/ Sto se tice LS,tu nema sta da se prica...Liga evrope za nas je sasvim realna!

BODIBOND

pre 5 godina

Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate.
(Walter, 04. novembar 2018 14:47)

Tako je batice.

chemistry

pre 5 godina

Bravo Djerdane to je pravi sportski stav. Napravice Klop od tebe igracinu. Mora Šaća od starta da krene, mnogo nam je potreban njegov doprinos napadu. Nadam se goleadi, gledacu svoj klub napokon posle 3 god. YNWA

Zrenjaninac

pre 5 godina

Da igram utakmicu i da moram da te cuvam obe noge bih ti polomio makar bio suspendovan 10 utakmica... zato sto provociras sve vreme a sada kao spustas loptu... a jedva cekas opet da provociras..

hahahaha

pre 5 godina

Saciri koji je igrao za Bajern, Inter, Liverpul... se sada kao brine za to sto ce neki promaseni slucajevi da mu zvizde u Beogradu. Zabole ga bas! Kao da njemu znaci podrska i ljubav Beogradjana i Srba uopste!?
I onda ce da im zavuce gol ili dva i da ih spusti za sva vremena.

Neko iz mase

pre 5 godina

"Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola 13, 4. novembar 2018 13:51) "

Na žalost, budžet Republike Srbije nije dovoljan, možda penzioneri pripomognu?

Stef

pre 5 godina

pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ... 
 (vodja, 4. novembar 2018 13:37)  

Nebi da u tome stobom pricam.. ja ti samo nogu jedno rec ovo sto ti kazes naopako je. razlog zivim u inostrasntvo mi udjem u svaki srpski lokal.. oni ne smeju u nijedan albanski ako ne zna jednog albanca.. e to sad ti kaze hrabrost. sledece mi albanci ako kazem ides tu samnom ne sme niko da te dira.. ja mogu ti kako god zelis da ti dokazujem da nama manje je briga koliko i cije je.. a tebi garantujem da ti neko daje stohiljada nebi ti smeo ne uci u neki albanski lokal al nebi ni pregovorio srpski...
(presheva, 04. novembar 2018 14:39)

begaj na neki šipački portal, mučeniče.

the show must go on

pre 5 godina

Covek je opterećen Zvezdom već zadnja 2 meseca.Kao da bi voleo da igra u srpskom fudbalu.Puna mu usta Srba i srpstva.Ni ja ne pominjem Zvezdu i Partizan i domaći fudbal koliko ovaj covek...

Nicky boy

pre 5 godina

Naravno da nije kvalitetna, oni misle da su neko i nešto na osnovu rezultata u domaćoj ligi gde im se sve namešta, gde se protivnici se sklanjaju a sudije ih guraju.

Zato su sebi stvorili iskrivljenu sliku, potpuno im je poremećena percepcija. Žive u iluzijama da predstavljaju neku silu, a kad dobiju po ušima u Evropi izmišljaju teorije zavere i traže glupe alibije.

A onda pokušavaju da izleče svoje evropske komplekse i frustracije novim nameštaljkama u domaćoj ligi i tako u krug.

Koliko su "jaki", videlo se u derbiju kada ih je Partizan počistio i da ne beše rumenog Đokića doživeli bi poniženje.

Dag Kristi

pre 5 godina

I šta je čovek loše izjavio? Realno, kratko i jasno.
(Dr. Sisoje, 04. novembar 2018 16:25)

Očigledno si pročitao samo naslov...

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 04. novembar 2018 13:54)

Tužni su životni segmenti malenog grobarčeta...

Mujo11

pre 5 godina

Semenke semenke suncokret...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šiba ima dva kraja, 4. novembar 2018 15:12)

Neko i semenke...je dobio od Sacirija, ali neznam po koju cenu?!

Nikola 13

pre 5 godina

Naravno da nismo kvalitetni poredeći se sa Liverpulom, niti sa 95% Lige Šampiona. Niti smo privatizovani, niti imamo budžet kao L'pul. Ali, imamo srce, želju, strast i neki kvalitet. Voleo bih da uzmemo bod, čisto da njima otežamo put u dalju fazu.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)

Znači ti si zadužen za baklave na Teleoptiku?

Sabre

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze
(drmr, 4. novembar 2018 13:26)

Ko li tebi dade doktorat, pitam se ja. Da si samo malo ukljucio mozak shvatio bi da predstavlja tzv. Veliku Albaniju, sto je projekat koji cak i zapadnim silama predstavlja trn u oku iz trebalo-bi-ociglednih razloga, samo tebi nije jasno?! Jel treba jos da pojasnim ili si skapirao?

Sabre

pre 5 godina

Mrzim Zvezdu vise nego ista, al da Šaćiriju dam podrsku kao grobar...e to stvarno ne mogu.
(dočekajte ga kako dolikuje, 4. novembar 2018 14:50)

Wow, zapravo vas ima i donekle normalnih. Kazem donekle, jer brate, vidis li ti sta pises? MRZIS? Vise nego bilo sta? Sport je, nije zivot, alo. Izadji malo na vazduh, iskuliraj...

A za vas ostale, koji zaista iskreno podrzavate jednog osvedocenog problematicnog lika koji je jasno dokazao sta misli o vama i vasim sugradjanima.. pa sta da vam kazem, ne moram ja da vas mrzim, tu je karma...

taske

pre 5 godina

Ja stvarno ne mislim da su svi albanci losi,cak stavise studiram u barseloni i imam jako dobrog momka na faks koji je iz albanije.Ali zbog ovakvih kao sto je ovaj,nikad se nece promijeniti nas odnos prema njima i uvijek cemo ih mrziti bez obzira na sve.Ovaj covjek zasluzuje sve najgore u nastavku karijere i vidjecemo da li ce se sve vratit i da li ce mu se obit o glavu.Veliki pozdrav napred zvezdaa,napred partizan,napred srbija!

Marin

pre 5 godina

Promirio se jos u Liverpulu. Zna šta ga ceka.. Zvizduci pri svakom kontaktu, prozivke,... sve je to normalno...
(nnidza, 04. novembar 2018 17:30)
Za igraca koji je igrao za Bajern, Inter i Liverpul to je najmanja briga

joki

pre 5 godina

Izjava lika koji osim fudbala nezna mnogo i to sto igra je obican prosek tako da je jedino resenje da zvezda prenasi sebe i pobedi Liverpool!!!

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Slučaj Šaćiri ??? ...najbolji dokaz mentalnog sklopa Srba, lik jeste stavio neku zastavu na kopački, koja se mogla videti samo mikroskopom, lik jeste nakon gola pokazivao nekog orla...da li je kažnjen za to ??? ...jeste i to trostruko i on i njegovi drugari...prvo od strane FIFA po važećim propisima novčanom kaznom, takva kazna je propisana za ponašanje koje izaziva nacionalnu netrpeljivost, nije FIFA mogla da ga izbaci sa SP, jer takva mogućnost pravilnicima FIFA-e nije ni predviđene, drugo to je naišlo na osudu fudbakske i šire javnosti u Švajcarskoj i treće, sam selektor Švajcarske je nakon SP-a odlučio da ne poziva u tim više te kolovođe takvog ponašanje, pre svega Behramija, a Srbi još uvek pričaju o tome...umesto da se kaže kakvog selektora i stručnjake u FSS imamo kod rezultata 1-1 kojim bi otišli u 1/8 finaka mi u zaustavnom vremenu primamo gol iz konntre...iznenadila ih sposobnost istrčavanja kontre u 90+2 minuti lika koji je igrao u Bajer Minhenu, a sad u Liverpula...ali se eto preziva Šaćiri, pa to nije tema ???

Марко

pre 5 godina

Covek koji je poslao Srbiju kuci na SP.
(Oki, 4. novembar 2018 14:55)

Не, то су урадили Младен Селектор Крстајић и они који су га довели уместо Муслина.

Vlada

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!

Ivan

pre 5 godina

Ok jedno su price, drugo je ono sto ce se desiti na terenu. Mnogi su zaboravili da je zvezda igrala u LS samo jednom kod kuce i nije taj mec izgubila.

Milan

pre 5 godina

Nemoj tako Đerdane,Crvena DB Napredna Zvezda zato ima kvalitet za uplate na golove.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1917, 4. novembar 2018 13:24)

Ne znam nista NAPREDNIJE od tvog JSD. Interesuje me samo kakva je veza JSD i broja ili godine 1917.
Koliko znam osnovali su vas udbasi mnogo kasnije a prvi igraci su bili ustaški reprezentativci (prvi gol u istoriji JSD-a postigao neki ustasa Matekalo, ako se ne varam)
A da nisi slucajno ti rodjen te godine?!?! Bravo starino da si mi ziv i zdrav

sef raje

pre 5 godina

Stvarno zalim ove grobare koji daju podrsku Saciriju i smislu napuni Zvezdu itd. Zalim vas, ne mogu ni da vas mrzim, vi mrzite sami sebe dovoljno.

Dr Hitch

pre 5 godina

Ja ne znam zasto se vise toliko prostora daje ovom coveku, cuj, Zvezda nije kvalitet Liverpula i PSG - a? Vau, otkrio si toplu vodu, a sto se tice politike, videli smo kako si slavio golove, a te sad malo frka kad dolazis u Bg, pa kao to je sport, nije politika... Ma vazi...

Mister Y

pre 5 godina

Kod prvog duela malo jace da mu neko "udje", i jos 5-6 ostrijih startova, decko ce biti isprovociran. Koliki god da je profesionalac, pokazao je koliko utice na njega sve vezano za Kosovo.

Nikola

pre 5 godina

Šta se ložite, kad je čivek realan. Zvezda je za LŠ jako loša. Tehnički, fizički i na bilo koji način superiorniji protivnici.
PSG će u BG doći sa xy postavom i opet uzeti lako sva 3 boda, a Napoli će da se razgoropadi kući, pošto su jedino njima uzeli dva boda.

Aleksis Sanco Panco

pre 5 godina

Da dam i ja svoje mišljenje da je i Napoli imao mišljenje kako neće imati težak zadatak isto kao što i ovaj ima mišljenje

dupli_kantar

pre 5 godina

Jel Vama Koha Ditore uređuje tekstove? O ovom provokatoru objavljujete više tekstova nego o domaćim sportistima...o njemu i njegovim glupim izjavama, koje su copy/paste - svaka ista kao prethodna....

državni posao=godišnji odmor

pre 5 godina

Korektna i tačna izjava, dobrodošao u svoju zemlju Srbiju, razumljivo je da voliš narod kojem pripadaš i mene to ne vređa.

Debileksej

pre 5 godina

Ti se krijes iza jake reprezentacije i kluba. Dodji ti sa Fljamurtarijem i Albanijom da vas kantamo.
(Pravnik, 4. novembar 2018 13:19)

E baš si mu objasnio! To imaju pravo da rade samo igrači koji potiču iz jakih liga i jakih reprezentacija.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozete da ga volite ili ne, ali ne mozete da poreknete da je dobar igrac i da je u potpunosti u pravu. Zvezda nema kvalitet za LS.

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je za kvalitet, ali ne mozes da kazes, fudbal je fidbal, a da koristis provokativne simbole koji imaju politicku konotaciju.

drmr

pre 5 godina

Meni nije jasna jedna stvar. Taj njihov orao sto ga pokazuju rukama predstavlja orla sa zastave i koliko sam upucen nema nikakvu negativnu konotaciju. A mi smo je shvatili drugacije. To je kao sto nasa tri prsta nemaju nikakvu negativnu konotaciju a neki preko ih smatraju provokacijom. Bzvz se dize halabuka po medijima, ali to je valjda i cilj. Da se sto vise svi mrze

lol

pre 5 godina

Ovoj jadnoj Srbiji nikada nece biti bolje kad nam deca ovako razmisljaju.Ovaj momak je mnogo puta dokazao da je tanak u glavi,osvedoceni neprijatelj ove zemlje. Zato mi nikada nece biti jasne ove poruke podrške njemu, umesto da navijate za svoj tim(srpski). Pa i ja ovako mator ne volim Covica, zlo ovog društva, ali ovom momku zelim da bude napunjen kao curka!
(Vlada, 04. novembar 2018 14:55)

olovom ili?

Piksel

pre 5 godina

Siguran budi da bi bili kvalitetni da imamo 100 meleona godisnje, a isto tako da nam rivali imaju toliko, Partizan, Cukaricki, Vojvodina, samim tim liga konkurentna, a isto tako da svi stadioni imaju sve tribine, semafore, reflektore i sve moguce uslove .... Liverpul je tim bukvalno kao `tezga`, tim sa najvise igraca na spisku, imaju preko 50, 60 igraca na pozajmicama... Liverpul kad da za igraca 5 miliona to je igrac koji je ono kao eto za klupu, a kad Zvezda ili Partizan daju milion, ne daj Boze dva (sto se skoro nikad ne desi) za igraca to je NAJSKUPLJE POJACANJE U ISTORIJI i ceka se cudo... Tako da Saciri izjava ti nije bas toliko `inteligentna`, isto kao da si rekao nebo je plavo, kad nestane struje nema struje, kad je casa prazna u nju nema nista....

Sabre

pre 5 godina

To care,napumpaj taj državni projekat!
(shefket, 4. novembar 2018 13:54)

Ono kad se lik ciji tim je upravo doveo najskupljeg trenera u istoriji srpske kosarke unapred raduje porazu srpskog tima koga naziva drzavni projekat protiv lika koji je deklarisani neprijatelj srpskog naroda i do te mere problematican lik da i Klop razmislja da li da ga dovodi, koliko god koristan bio. Ne, vama stvarno pomoci nema, nisam cak siguran da ima i sta da se lobotomise...

Pedja

pre 5 godina

овај и није баш интелигентан такве изјаве да даје пред било ког противника. Боље да му дају тамо мало тренинг како се дају професионалне изјаве о противницима

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Ko o cemu,Grobari o postenj...dajte molim vas,niste kompetentni da pricate o sudjenju u nasoj ligi jer realno koliko vas guraju sudije,toliko i Zvezdu.Jedina razlika je u tome sto Zvezda moze da izadje na kraj sa vecinom timova i da im igraju rezerve a vi ste bas tezak kanal,prosipate vec unapred upisane bodove... :-/ Sto se tice LS,tu nema sta da se prica...Liga evrope za nas je sasvim realna!

Leonida

pre 5 godina

Treba aplaudirati svim igračima dok se čitaju postave, a da bude mrtva tišina kad je njegovo ime ili ako ulazi sa klupe. To će više da boli nego zvižduci, i onda kad shvati da je mali i nebitan nek se bavi grotlom i grmljavinom sa tribina u podršku zvezdi

e

pre 5 godina

bravo grobari konacno ste postali samosvesni srbi i dobri ljudi.vidim da je ogromna vecina protiv njega.tako bi nadam se bilo.i da vi igratr protiv njega.
a delu sto ga voli.neka ga pita za zutu kucu

marsovac

pre 5 godina

Realno je da po kvalitetu ne mozemo da se merimo sa alama u ls kao i da smo se pojacali a igramo sve losije u poslednje vreme.Vec vidim viktoriju opet i ne mislim nista lose time,ali kad se setim da smo tako igrali i protiv partizana koji je duplo slabiji od nas onda znaci da smo u velikoj krizi.Sto se tice ovog Sacirija nebitan je lik uopste.Igraj fudbal i cuti.

aleks

pre 5 godina

Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi .
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE, 04. novembar 2018 13:52)
Bez obzira sto smatram da je Đerdan naše gore list, i što nas je politika zavadila, tj taj deo “nas” je kao list na vetru a ne kao mi da pisa uz vetar uglavnom, ovaj komentar me je pogodio, sto je verovatno i bio cilj, da isprovocira još odgovora i broj komentara.
Sve u svemu - stidi se ako imaš imalo svesti, makar zato sto pišeš na istom jeziku kao i ostali na ovom portalu.
Želim ti sve najbolje

Apokalipsa

pre 5 godina

Zašto se izjave Šaćirija stavljaju u prvi plan? Je li on predstavnik za štampu? Ah da, da je nečija druga izjava 90% čitalaca ne bi ni otvorilo vest.

Petar

pre 5 godina

Pa nije covek kriv sto ga novinari spopadaju i nonstop pitaju za Zvezdu i Srbiju, naravno da ce nesto da odgovori. A to sto nasi portali prenose svaku njegovu izjavu, svaki potez to je nas problem a ne njegov.

Bg41

pre 5 godina

Ovaj dolazi u Beograd na radost dusmana Zvezde koji zarko žele da se dogodi neki incident sa njim. Ko voli Zvezdu, samo će ignorisati ovog lika

bane

pre 5 godina

Vidim da neki stručnjaci ovde pričaju o "punjenju..."
Posle toga dolazi pražnjenje ili istresanje ili omlaćivanje... negde i na nekoga.

analiza

pre 5 godina

"Ja sam grobar iali želim da Šaćiri napuni ovo zlo od kluba,samo napred i udri brate."
(Walter)
"Tako je batice."
(BODIBOND, 4. novembar 2018 18:12)
"Dobrodošao, gospodine Šaćiri! Napuni Zvezdu, voli ona kad je pune u Evropi ."
(GROBARSKI LJUBITELJ PUNJAČA ZVEZDE)

Iskreno se nadam da je ovo napisao jedan te isti lik,sa ciljem da navuče što više komentara na sajtu,jer mi se diže kosa na glavi pri pomisli da ovakvi likovi navijaju za klub za koji i ja navijam.Nadam se da ih ne poznajem.Neću navijati za CZ ,osim povremeno kada i AKO sudije krenu da navlače za Liv a CZ se trudi(jer znam da bi sudije to isto radile i mom Par).Jer me uvek nervira kada se navlači za onog koji je i bez pomoći drugih jači.(tipa za CZ u našoj ligi).Naravno,iskoristiću priliku da malo pecnem komšiluk-ako ih ne bude htelo i ako ih opet rezultatski ili sportski osakate(pri čemu znam da bi tek bio horor da mi ovakvi tamo igramo).Ali,da navijam da jedan Šaćiri da gol prvaku Srbije?!Da se radujem što će se tome radovati oni koji mrze tu Srbiju?!
Uključite mozak,ljudi!Bilo ko može da CZ da gol-samo ne taj čovek.I,ako ga Liv pusti na teren,to će mi biti dokaz da računaju na provokaciju i kratke živce tribine ili igrača CZ-jer je Britancima važan rezultat,a ne metoda kojom su došli do rezultata.

Spale

pre 5 godina

Nije ništa slagao, za ove tri ekipe jesmo nekvalitetni ali šta da se radi. Nek se bore i nek igraju hrabro i niko im neće zameriti.

Miroljub

pre 5 godina

@pa naravno...oni su "jaki" samo kad su u grupi. kad su sami manji su od makovog zrna ...
(vodja, 4. novembar 2018 13:37)

Pa tako je kod svih, ne samo kod njih