Nedelja, 23.09.2018.

21:12

Stojković: Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra se odričem pasoša

Golman Partizana Vladimir Stojković bio je izuzetno besan i razočaran posle remija sa Crvenom zvezdom u 158. "večitom derbiju".

Izvor: B92

Stojkoviæ: Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra se odrièem pasoša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

662 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 5 godina

Ali imam pitanje za njega:
Ako si toliko bio siguran da nije gol,zašto si išao da proveravaš snimak sa mobilnog i zašto si se posle odgledavanja istog vraćao na gol kao popišan?
Normalna reakcija bi bila da se dodatno iznerviran vratiš do sudije i da kažeš makar šta si video na tom snimku, nema veze što bi to teško bilo prihvaćeno.

I sad posle svega, čujem da se pokajao, što se nisi javio junače? Da pljuneš i na svoju izjavu, kao što si pljunuo na Zvezdu, na Srbiju, budi ponovo tako hrabar, da te vidimo!?

I koja bi te država prihvatila da se nisi pokajao?

Wizz

pre 5 godina

Samo da proverim da li je Stojko vratio pasos?Jel bio danas kod notara? Ako ima bilo kakav problem prilikom vracanja pasosa, zamolio bih sve koji mogu da pomognu i ubrzaju proces da se jave i pojednostave proceduruda bi se od doticnog distancirali i administrativno!

nex

pre 5 godina

I u ovakvog coveka treba imati poverenja? Kleo se u Zvezdu,pa presao u Partizan,a sad se odrice srpskog porekla. Trebao si da se odreknes jos kad ti je Kejhil sasio kroz usi sa 13 metra GLAVOM u JAR.,protiv Australije.

kaligula

pre 5 godina

Nadam se da je Stojkovic ispunio svoje obecanje. Ako nema za taksu ja sam vrlo rad da mu je uplatim :) Samo neka ide... Reprezntacija je od njega imala vise stete nego koristi.

meraklija nis

pre 5 godina

zena iz podgorica ljiljana sa malom bebom odrzala je cas iz ljubavi prema srbiji iako je bila deportovana iz belgije posle 4 dana zatvaranja u migracionom centru bez pomoci ambasade srbije ponosno je na tv izjavila da je srpski drzavljanin a ne kao vas stojke pod noge baca srpski pasos

PFC simpatizer

pre 5 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze reci ni da je bio niti da nije bio go, ali evo zvijezda je zradila 15 miliona evra ulaskom u ligu sampiona mogu li izdvojiti nekih 1000 evra za 4 go pro kamere da se postave da prate gol liniju mislim da nije mnogo, pa da zavrsimo sa ovakvim stvarima za sva vremena. Sad je stvarno "tijesno" da li je usla ili nije ali prosli derbi je lopta presla pola metra u gol aut i znamo koliko je to uticalo na rezultat.

Jos je nama i dobro kakvih nas ima

pre 5 godina

Nije ovde samo poenta u "golu" od sinoc. Gol nije bio. Ali vise to navlačenje konstantno na jednu stranu, hoces u sportu hoces u zivotu, dozlogrdilo coveku. Najveći smo licemeri, nije ni čudo sto nas niko ne voli. A sto se tice izdaje, da se ovaj gospodin vrati u zvezdu i da odbrani penal na nekoj vaznoj utakmici, mali bi bio internet da se izjave reci hvale za njega od istih ovih sto pisu protiv njega. Najveći izdajnici ste vi, kleli ste se u njega kad je odbranio penal Podolskom. Kamo sreće da se vi odreknete srpskog pasoša, a ne ovakvi..

Sasa

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)

Pa ostalo bi 6,5 miliona ljudi. Otisli bi 500 hiljada grobara i 5 opozicionih sendvicara

Nebojsa

pre 5 godina

Prvo je ljubio grb C.Zvezde i govorio da u njemu tece crveno bela krv. Kad je dosao u Partizan da mu treba oprostiti za njegovu proslost. Sad govori da se stidi sto je Srbin i da hoce da vrati srpski pasos

Vladan R

pre 5 godina

https://imgur.com/5xKCS67

Zamrznuti frejm na kojem je apsolutno jasno da je bio gol. Cak i bez ovog frejma, objektivnom analizom zamrznute slike kamere iz tv prenosa, moze se zakljuciti da je bio gol. Leva Stojkoviceva noga je na gol liniji, a desna kao i celo telo unutar gola. Imajuci u vidu da se baca u nazad u zelji da odbrani, sugurno je sasvim dovoljno unutar gola, da je i lopta koju izbija u poptpunostu u golu. Koliko je realan Stojkovic, dovoljno govori i deo njegove izjave: cak i da je bio gol u derbiju se ovakav ne priznaje. Ako je gol makar za milimetar, priznaje se i u seoskoj ligi i u finalu lige sampiona.

Marko

pre 5 godina

Stojkovic je u pravu jer je ovo samo kap koja preliva casu. Gol je neregularan i sudija nije ni video situaciju ali je svirao gol jer je tu postavljen kao osigurac zatim naravno da Stojkovica je sramota sto je clan ove drzave u kojoj jedan fudbalski klub se finansira kroz furmu Ulta Kop na cijem celu je vodja navijaca Zvezde i koja ima 6 zaposlenih a dobija sve vece gradjevinske poslove koje poverava kasnije manjim izvodjacima a za sebe uzima veci deo drzavnih para, zatim po drzavnom nalogu finansira ih Gasprom i to je sramota ali puna podrska Stojkovicu.

Ivan

pre 5 godina

Partizan bolji u derbiju u prvom poluvremenu u drugom se nisu videli.Cestitam Paetizanu na dobroj tekmi,go cist kao suza i to se vidi.

Mrle

pre 5 godina

Dzabe botovima objasnjavati treba da nas kradu i otimaju i jos srecni da budemo. A kada god posten covek digne glas 1000 sendvicara ultra cop d.o.o se javi to pokazuje broj + i - u komentarima. E zbog takvih posten radan i vredan svet i bezi iz Srbije zbog takvih Srbija za 100god nece postojati. I mene je sramota sa kim delim ovu zemlju i koracam ovim ulicama.

no name

pre 5 godina

Moja konstatacija je ova ,samo po polozaju tjela i desne ruke Stojkovica djeluje da je lopta po dobro presla mozda i citavim obimom.Snimak nema sanse da moze odgonetnuti koliko je lopta presla .Mislim da je golman zakasnio .Toliko.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Covek koji se kune da ni za kakve pare ne bi presao u patizan, sad se kune da nije bio gol ?!!
Skoo veca ljiga nije bila na javnoj sceni od njega

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde. 
(Odium, 23. septembar 2018 

Ti pristojan ?!
Pa sto ne odes odavde, ko te driz? Aaaa, nece niko polu svet u svojoj drzavi...Pa necemo ni mi ali moramo da vas trpimo

Ivana

pre 5 godina

GOSPODIN MITAR MRKELA:
"Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju". Baci pasos molim te i odrekni se Srbije, molim te i spasi nas vise tvog prisustva, ti kojim tece crveno bela krv i ni za milione ne bi presao u suprotni tabor do tvoje ruzne proslosti, tvoja rec ne vredi vise ni pisljivog boba. COVEK SE DRZI ZA REC, A VO ZA ROGOVE, mali stojkovicu!!!!!!

internacionalni fudbalski sudija, ne iz Srbije

pre 5 godina

Leva kopačka na gol liniji i levi lakat su mu u čistoj vertikali. Lopta je celim obimom iza njegovog levog lakta, tj. iza gol linije.

....

pre 5 godina

kako je pogodila istina sendvicare, jedino bi oni ostali u Srbiji, njima je lepo....golovi iz auta se priznaju, firma Kop radi pun gas, ono sinoc gde se jasno ne vidi NIGDE da je lopta celim obimom presla gol liniju...stvarno ste sledbenici vodje.

Kritična Masa

pre 5 godina

Gospodine @Milan-e jeste li analizirali tako duboko i prethodne derbije? Da li je go iz auta stvarno go ili vaša analiza pokazuje drugačije?

Tor

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

jok nego je tebi vazno. on brani postenje i cast i to javno...a ti branis laz i licemerstvo sakriven iza nadimaka i reci.....zauvek bih pre onakvog prvog Srbina nego takvog kao ti

Noik

pre 5 godina

Da je ovo drzava, sutra bi ti pasos bio i oduzet. Pa uzmi neki drugi, ako te iko takvog hoce (setite se incidenta sa odlaskom iz Zvezde)
Drugo, kazes bio si u golu i drzao loptu, pa tako sudija nije mogao da vidi gde je lopta, i bunis se jos zbog toga?

milica

pre 5 godina

a kakve drzava ima veze sa sudijom? ne razumem? BDP ce da poraste ako Zvezda ne izgubi? neki politicar ce da se ovajdi ako Zvezda ne izgubi?

Shine on you

pre 5 godina

Ali da ovaj linijas pljune na svoj pasos zato sto nije odbranio gol.... Stidi se, nesrecnice nedoatojni.

Veca kiksara ne postoji, ali da ovo izjavi.

Crudelta

pre 5 godina

Koje gluposti procitah u komentarima nije mi dobro. Ej CZ kriva za unistavanje Partizana a niko da razmisli i pita svoje bivse iz uprave gde su pare od prodaje igraca, EL u kosarci, LS i LU u fudbalu... Ali ne za propast SD Partizan iskljucivo i samo je kriva Zvezda i niko vise. Drugo Stojkovic izjavi sramota me sto sam clan ove drzave. Pa covece nije ti Srbija neko dobrovoljno pevacko drustvo da budes clan i da udjes i izadjes iz njega kako ti pozelis.

Pirke

pre 5 godina

Dok je bio golman reprezentacije srpski pasos mu je bio dobar.a sada kada vise nije u reprezentaciji sad ga nece.To je samo bio izgovor tj.razlog zbog cega nece srpski pasos.Ako ga vrati jos bolje takvi nam Srbi ne trebaju

danguba

pre 5 godina

Pretjerana i ishitrena izjava, ali nepravda boli, pogotovo kada nadigras protivnika. Realno, ono se priznaje u 1 od 100 situacija, jer je prosto nemoguce utvrditi bez kamere. Steta sto derbi ne moze bez incidenata bilo na tribinama ili na terenu.

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

brate ti si primio takve golove da je Srbija tebi trebala oduzeti pasoš!!!
i kakve veze Srbija ima sa vašim lošim fudbalom, toliko je zanimljiv da ni raspali RTS neće da prenosi, ejjjj korpu od RTS ste dobili koji svaka tri meseca reprizira istu seriju! spusti se na zemlju čoveče!

alex

pre 5 godina

Kolko godina treba još da prodje da i u Srbiji zaživi goal line tehnologija? Ovo je stvarno smešno da se još vode ovakve rasprave kod nas oko stvari koje se u modernom evropskom fudbalu prevazidjene...

Vlajko

pre 5 godina

Arena sport je kupila prava za prenose utakmica Super lige Srbije ali je bruka da im nije posatvljen uslov sa kojim standardima treba da rade te prenose. Da su radili sa 5 i više kamera videli bismo i ugao uz korner odnosno gol liniju liniju a ovako sa tri kamere teško je bilo uveriti bilo koga šta se desilo i da li je lopta prešla ili nije gol liniju. RTS te prenose radi mnogo ozbiljnije ali para vrti i kombinacije sportskih biznismena.

Nenad Zr

pre 5 godina

Stojkovic je vec jednomizdao Zvezdu...sa tolikim iskustvom a tako los golman...bolje mu je da cuti i da poradi na tome da ne prima golove kroz usi.Njegove lose odbrane u reprezentaciji dovoljno govore koliki je patriota i SRBIN.

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
šizofreno i manijakalno zvezdašenje je ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ljudi, svi imate pametne telefone, pustite klip i pritisnite pauzu pa pomerajte kadar po kadar. Jasno se vidi a posebno posle njegove intervencije kada je vasi iz gola, lepo se vidi kako se vraca lopta i kako je u ravni sa stativom i linijom.. Samo ko ne zeli ne vidi...

necu reci ko sam

pre 5 godina

Ali stojke ne zive samo srbi u srbiji))

tacno je da sudija nije mogao da vidi loptu kao ni milioni nas posle usporenih snimaka iz svih uglova. cist lopovluk I dokaz da je kriminal prisutan na najvisem drzavnom nivu

Svaka cast za izjavu!

lav

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018

Toliko koliko ste pristojni to beli svet nije video.

preferisco dirti addio

pre 5 godina

Lik se odriče pasoša i sramota ga je sto je Srbin zbog nekakvog spornog gola.. Ćerajte iz države.. Uzeo bi mu drzavljanstvo zbog ovakve izjave

sitno

pre 5 godina

Stojkovicu oduzeti pasos ako se stidi i proterati ga iz zemlje.

Covek nije svestan da je on samo golman i da njegovo misljenje ne vredi mnogo.

alo srbi

pre 5 godina

ovaj se odrekao zvezde i krvnih zrnaca odrekao se zene odrekao se pameti odrekao se postenog zivota i casti odrekao se vere..evo ostalo da se odrekne drzavljanstva. sto naspram svega cega se vec jeste odrekao nije nista..aj nek je sa srecom..

Demijan

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!
(Četnik druga Krcuna, 23. septembar 2018 23:36)

Postenjacina iz partizana. Video svojim ocima da je gol ali bi najsrecniji bio da je Zvezda bila ostecena.

Da ste bolji pobedili bi ste ! Dali biste 3 gola Zvezdi, pobedili surdulucu, igrali LS ili LE.

Decko, u fudbalu se igraju 2 poluvremena i moras u oba da budes bolji.Nauci to.

Tesko je pobediti Zvezdu.

Ako treba da pobedjujete tako da Zvezdi ne priznaju ciste golove cemu onda takav fudbal ?!

Rock

pre 5 godina

Pa vi Zvezdu samo tako i mozete da pobedite, da joj ponistite gol, uvalite iz ofsajda itd.

Sto niste dali 3 komada ?!

Vise srece u narednom derbiju.

Vladimir

pre 5 godina

Treba da te je sramota! Pa cak i da si ostecen, zedan i gladan, ne odrices se zemlje svoje. Mozes i da odes, da se nikada ne vratis, ali NE mozes da pljujes po zemlji svojoj (poreklu) kakva god da je. I tamo gde odes gledace te sa zaljenjem i sigurno nece dopustiti da blatis zemlju u kojoj si nego ce debelo da te kazne. Zasluge u nacionalnom fudbalu ti ne osporavam, strast i zalaganje, ali si emotivni slabic i treba te ozbiljno kazniti ....... pa laj na zvezde.....

Sale

pre 5 godina

Slucan gol je primio i protiv Besiktasa.

Kao da mu je prvi ovakav gol. Sto nije krenuo da je ispuca kao Borijan? Linijas klasican. Uvek prima ovakve golove. Upropastio je derbi.

gh

pre 5 godina

Gde bese ono branio u Engleskoj, Vigan ako se ne varam, kada su navijaci napravili hitove i viceve na racun ovog buduceg apatrida. Zamislite ovakav mntalni sklop i ko nam je branio za reprezentaciju 10 godina? Strasno...

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
manijakalno zvezdašenje ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

Popeye

pre 5 godina

Da nesto znas ne bi branio u partizanu. Iz svih klubova si oteran, ili bio klupa. I protiv Besiktasa je ovako kiksirao.

Sta ti je pasos krov sto nisi odbranio gol ?

Sto je nisi uhvatio ili ispucao? golmane?!

Nego nama i linijskom sudiji ti objasnjavas gde je lopta bila. Znamo gde je bila.

Sajmon

pre 5 godina

Sta je to zaklanjalo glavnog sudiju?

Od koga nije mogao da vidi? Od ovog manipulatora?

I te kako je mogao da vidi. I video je.I svi mi.

Da je ovaj golman iole castan covek i spirtista ne bi ni pokusao ovakvu prevaru.

Ovo u derbiju jos nije vidjeno!

Opet... da nije takav covek ne bi ni dao ovakvu izjavu.

Molim

pre 5 godina

Nadam se da si vec popunio uplatnicu na 13000 dinara i predao zahtev za ispis iz drzavljanstva pa ti budi igrac koje god hoces reprenzetacije ako te hoce samo nikad vise za srbiju da ne branis. Bio si par puta u inostranstvu pa su svuda gledali sto pre da te spakuju nazad za srbiju toliko o tvojim kvalitetima kao golmanu

psl

pre 5 godina

Stojkoviću ne se.. Navijam za Parzizan, ali sami su krivi što nisu pobedili. Nisam sigurna da li je bio gol ili ne. Iz jednog prikazanog ugla lopta je debelo prešla liniju, a iz drugog prikazanog ugla se ne čini tako. I to je samo igra nešto se lako golman reprezentacije odriče svoje države i pasoša. Bruka. Nadam se da više neće braniti za reprezentaciju.

Nenad

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018 23:49)

Nek idite i on i ti a takođe da Stojković da ode iz Partizana jel debelo zarađuje u Srpskom klubu. U više navrata več otišao u inunstranstvo, ali kad nikome nije trebao gde su ga primili u Srpskom klubu.

King

pre 5 godina

Care šta ti je kriva država?
Što se tiče utakmice, loše smo igrali, ali i sa ovako lošom igrom vi nas ne možete da pobedite, jednostavno smo dve klase iznad partizana.
Pa i Girona je remizirala u Barceloni, jel bolja?

miodrag

pre 5 godina

Drzava da reaguje,, I ne cekajuci ni minut, da mu oduzme drzavljanstvo!! Ovakvi Srbiji nisu potrebni Srbiji sigurno...!Jer razlog za ovakvu njegovu izjavu je .…..bljak na kvadrat!

John Terry

pre 5 godina

Bravo Stojke, sručio si im ga u brk!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. septembar 2018 23:46)

Sramotno je njegovo ponasanje a ne sudijska odluka. Gol je cist i sam moze da se uveri u to. Da stavimo to na stranu, mislim da bi UEFA rado dala novac savezu da uvede gol tehnologiju na stadione. To cini mi se kosta 100k evra ili tako nesto, pa x16 dobijes sumu od 1.6 miliona evra koja se sigurno moze uzeti iz onih fondova za razvoj fudbala. Potrebna je i gol tehnologija i VAR, ali ne VAR koji proverava samo glavni, vec ono sto mu kaze pomocnik u studiju.

Sto se derbija tice, apsolutno nezasluzen remi i meni ostaje samo da cestitam Partizanu na mnogo boljoj igri u prvom poluvremenu, koje je trebalo da dobiju sa 2-0. Drugo poluvreme je bilo egal, slabo sa obe strane. Ocena za Zvezdu 1, ocena za Partizan 3. Pozdrav.

ninepi

pre 5 godina

Taj evidentni truo mehanizam naseg fudbala ti je omogucio da se obogatis dok si podizao sampionske pehare, primao velike plate i potpisivao unosne ugovore u inostranstvu. Nismo od juce i secamo se kako je tvoj tim pobedjivao do pre 3,4 godine. Hoces li se sada, pored pasosa, odreci i tsko prljavog novca koji si zaradio trceci za loptom? Ljudi u ovoj zemlji rade mnogo ozbiljnije i korisnije poslove za mnogo, mnogo manje para?

Halo

pre 5 godina

Zvezda je imala jedan dobar centaršut i to je upravo taj! Kako je moguće da Boaci dođe do te lopte, a da naša dva igrača kao deca grebu po njemu bez skoka bez ičega? Stojke kao po običaju zakucan za liniju. Jedan jedini upotrebljiv centaršut su imali! Kako je moguće da to nismo neutralisali? Da li je ili nije gol jedino zna sudija na gol liniji i to je to, ali mi nismo uopšte smeli da budemo u situaciji da stvore onakvu šansu.

King

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paja, 23. septembar 2018 23:49)

1:1 na gostujućem terenu, i ko je bolji?????

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

Vlada

pre 5 godina

Da li se zadruga preselila u naš fudbal ili obrnuto? Ovako nešto izjaviti posle fudbalskog meča? A sve što ima treba da zahvali Srbiji, Zvezdi i Partizanu. Koliko je ovde poremećen sistem vrednosti. Zbog jedne fudbalske utakmice, sport u pitanju, kaže da se odriče državljanstva?? Za nepoverovati zaista. I on još predstavljao tu državu na SP.

ada

pre 5 godina

Ovima je i liga sampiona placena jer su igrali protiv ekipe iz austrije.Ali ne mogu da im plate da ne prime petaka od francuza i od engleza tako da sve ce se to vratiti neka neka...

Djuro

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)




Sreća pa će te vi napolju zračiti pismenošću i inteligencijom....

ninepi

pre 5 godina

Ovako slicno je bilo kod prethodne vlasti, samo u korist Partizana. Da li si se i onda stideo sto si Srbin, ili barem sto si preletac?

Aleksa

pre 5 godina

Драги авангардни опозиционари, колико сте авангардни, толико сте и опозиционари. 25% Србије је гласало за Вучића, али само 10% је гласало против њега. То значи да је тек сваки десети од вас гласао против њега. Доста више лагарије, незаинтересовани сте за ваш живот, пискарате коментаре а на стадиону никад нисте били...изађите на изборе па га смените. А овом треба одузети држављанство. У најмању руку нема шта више да тражи у репрезентацији....


А што се тиче партизана:
Стидео се Звезде, стидео се жене а сад се стиди Србије, питање је само времена кад ће се постидети и вас

Kajzer

pre 5 godina

Stojković: "On nije mogao da vidi izvadio sam loptu". Znači ušla je, da bi nešto izvadio mora prvo da uđe. Verovatno kad je bilo stani pani da li će se priznati gol dolazi Stojković i kaže izvadio sam je. Grujić nakon toga nije ni pitao ništa sudoju iza gola.

profa

pre 5 godina

zvezda na drugi način ne bi mogla ni da pobedi partizan, samo prevarom. to se bar zna i vidi. partizan je za zvezdu institucija ali cigani su cigani

sryugos

pre 5 godina

A dizel na pumpama 172 dinara ali nema veze eto jos jedne teme da narod I'ma o cemu da polemise .....
(Ostoja, 23. septembar 2018 23:30)

Ko te tera da vozis auto? Idi peske, idi javnim prevozom. Brze stignes, ne mislis o gorivu i parkiranju i ne placas ga. Plus je zdravije a i cesto se mozes svercovati jer kontrole bas i nema mnogo.

KRiS.exe

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
(paja, 23. septembar 2018 23:49

Providan si ko suplja serpa

Zoran

pre 5 godina

sta ocekivati od nekoga ko detetu obeca da ce pobetiti brazil na sp u rusiji pa kad izgubi one se ne pojavljuje vise..uzmi turski pasos
prilici ti..znas vec

NESABG

pre 5 godina

Bravo Mrkela za za izjavu ,ostru ,preciznu..najjaca ste uprava Zvezde ikada.Ne treba cutati vise tom Mustafi kao sto ni Terza ne cuti maleckom saciriju.Zvezda se i tako brani.Svaka cast!!

Hygge

pre 5 godina

Zato su pravi Srbi, ovi sto velicaju gol iz auta i sto ne vide nista sporno veceras...da znas, da je i mene sramota sto sam Srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 23. septembar 2018 22:49)


Drobnjak iz auta, da li na to misliš?

nema taj gde

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

Zaboravio si da imaš pasoš pa ipak si ovde. Nema te "pristojne" države za takve potencijalne.

Marko Nikolic

pre 5 godina

Voleo bih jednog dana da ucinim za Srbiju ono sto je ucinio i Vladimir - Da budem najbolji u svom poslu i podarim ovoj zemlji tri naslednika.

Ps. A da, i da vas bude sramota sto sam Srbin, tada cu znati da sam uradio pravu stvar.

Hajzenberg sedmi

pre 5 godina

Zvezdaš sam ali mislim da lopta nije cela prešla liniju. Jeste ušla poprilično ali ne 100%

Najgore je što niko ne zna, nemamo tehnologiju, kameru iz pravog ugla, bilo šta što bi dokazalo da li je go ili nije.

Nikola

pre 5 godina

Čovek je u afektu rekao, ne zameram, emocije i nepravda su proradile. Njegova maestralna odbrana je preinačena u gol. Život ide dalje, nije ni bitno, važno je da se igramo.

Zigzag

pre 5 godina

koji smijeh ,opet sudci kradu partizan protiv te atomske zvezde,al dobro koga je zvezda zapravo dobila od pocetka sezone?dva x-a s trnavom,dva x-a sa salzburgom,x sa napolijem i partizanom...u prijevodu cim je netko malo jaci ovi ne znaju za pobjedu hahaha

SergioX

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:23)

Sine il si nauk il si nepismen. "Lopta je GOTOVO celim obimom presla gol liniju" i "ČIST GOL KAO SUZA", ne spadaju pod istu kategoriju istine. Ili nauci pravila fudbala, ili znacenje reci, jer ovako sine ne ide.

SeijoOju

pre 5 godina

Barsi sviraju nepostojeci penal u zaustavnom vremenu protiv Espanjola, Realu tri puta ne iskljuce Ramosa protiv Atletika, Juventusu penal dvaput uzastopno protiv Torina u 95' - uvek se navlaci za veliki klub...to je tako prirodno...

Ostavka

pre 5 godina

Bez ikakvih problena taj sto se stidi jer je Srbin je rekao "i da je bio gol to se u derbiju ne svira".

A ovo se ne stidis da izjavis !?

E pa druze Srbine u ostavci, gol se u derbiju svira.

Sto nisi odbranio gol?

Strasno

pglusi

pre 5 godina

@ Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

A jel mozda srpstvo treba da mu bude vazno, mile SRBENDO? Evo sve zivim za ovu trecu svetsku rupcagu, ona mi je najbitnija stvar u zivotu, kao i partizan i zvezda, kao i oni huligancici sto lome sve zivo na stadionima i po BGu.

idi begaj

pre 5 godina

Čovek je poludio,sutra će se izvinjavati,kao i u našoj politici....
Što bi Muta rekao "pa to je sve nooormalno"
Crnjak je što niko ne može da zna osim možda dva gledaoca,jedan sa zapada i jedan sa istoka....svi što tvrde nemaju zdravu logiku pošto je bilo nemoguće videti na snimcima.
Na tim snimcima izgleda kao da je ceo obim prešao ali se radi o možda jednom cm tako da to samo izgleda....
Međutim,kada se setimo onog centaršuta za gol iz gol auta koji nije "izgledao" e onda to može da poprimi epidemiju....a mi u Srbiji volemo epidemiju!

chox

pre 5 godina

Na ovakvu izjavu ako ne reaguje njegov klub onda ... A sto je najgore on uopste nije mogao da proceni da li je gol ili nije , pomocni sudija je jedini video 100 %

pedja

pre 5 godina

Umesto da smiri tenzije i prepirke i prizna da je bio gol (a to je 100%) i gol je njegov jer je njegova intervencija bila losa, on prica o vracanju pasosa.Pa takvi likovi nisu nikom potrebni i bez njih se moze. A i neka vrati i onako nije vise u reprezentaciji.
Kao navijac Zvezde stidim se kvaliteta igre koju je Zvezda pruzila i Partizan je trebalo da dobije utakmicu. Dzoranje lopte u nebo, bez akcije, bez strategije za napad. Uzas!Partizan nestvarno dobar kakav kavlitet igraca ima. To je derbi!

panto

pre 5 godina

Odriče se Srpskog pasoša zbog sumnjivog gola? Ako to zaista misli onda Tesko nama sa takvim Srbima kao sto je Stojkovic. Takvi su nam I političari koji vode ovu zemlju.

Bojane zasto komentarises

pre 5 godina

Posle ove izjave ne bi treablo da cekamo vec odmah da ti uzmemo i pasos i drzavljanstvo pa ti idi budi ponosan eskimac ili sta oces.

Tihi

pre 5 godina

Cist gol.

I Zvezda bi bila ostecena da nije priznat gol.

Pola metra u golu. I po reakcijama igraca partizana se to vidi.

Sramota sta je ocaj pokusao. Pibegla mu lopta. Sto je nije izboksocao ranije... sto nisu zaustavili Boacija?

Ovo samo ima u nasem fudbalu.

paja

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!

ArtuDitu

pre 5 godina

Grujic je uradio pravu stvar. Uvazio sugestiju sudije na gol liniji koji tamo stoji upravo zbog ovakvih stvari. Na taj nacin je Grujic skinuo odgovornost sa sebe i postupio na nacin koji cine ozbiljne sudije.

Odium

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

replika

pre 5 godina

@(..., 23. septembar 2018 21:29)

Upravo je on najmanje mogao videti. Kako moze da gleda loptu i liniju istovremeno? o_0
Plus adrenalin koji te tada drma...da je pipnula mrezu i onda bi je on doziveo kao da je stigao pre linije.

Ivan

pre 5 godina

Ono kada ti golman sopstvene reprezentacije olakša onaj težak poraz na SP kada su mu Džaka i Šaćiri zabili ona dva lagana komada! Od ovog trenutka, nakon ove sramotne Stojkovićeve izjave večeras, nekako mnogo mnogo lakše podnosim taj težak poraz od Švice na SP, štaviše nekako mi i drago što su Džaka i Šaćiri zabili golčine čoveku koji želi da se odrekne državljanstva svoje države zbog svog ličnog uverenja da je sudija pokrao njegov klub u derbiju što jedno sa drugim nema nikakve veze niti dodornih tačaka naravno.! Hvala ti Stojke za ovu izjavu, sad mi nimalo nije krivo za ona dva jeftina komada koja si primio od Švice!

Micko

pre 5 godina

Gde god da si branio van Srbije, ubrzo si grejao klupu i posmatrao utakmicu svog kluba sa tribina. Jedino si u Srbiji dobio priliku da branis, i u CZ i Partizanu i srpskoj reprezentaciju. Odrekni se drzavljanstva, budi apatrid, da ce ti neko drugi dati drzavljanstvo, cisto sumnjam.

Ovako

pre 5 godina

A cujte ove botove sto su protiv SNS sto se javljaju i svuda vide Vucica. Pa i vi ste isti kao i oni. Nismo zaboravili i da ste vi bili na vlasti i koliko je narod unazadjen sa vama! Jedni i drugi ste botovi i posast. A sto se tice utakmice, Zvezda emitivno ispraznjena a Partizan iskoristio pametno priliku i bolje odigrao. Dal je gol il nije to je tesko proceniti iz ugla kamere. Al manite se teorije zavere, jer ce sutra isti taj Partizan imati podrsku sudija protiv drugih ekipa iz lige kao i do sada. Isto i Zvezda. A sto se Stojkovica tice, e stvarno je sramota sta izjavljuje. Preteruje vise. Neka ide u rijaliti...

Salerno

pre 5 godina

e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.

Milan

pre 5 godina

Stojke mogu samo da te mrze
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daki, 23. septembar 2018 21:31)

Niko njega ne mrzi. Samo ga zalimo

bgd 11050

pre 5 godina

Ako se odrekne pasosa i drzavljanstva, jel ce mu biti onda ukinuto policijsko obezbedjenje, glupo je da mi placamo jer je on malo zavrnuo jednog čiku, bio je srbin pa je realno da ga cuva Srbija, u protivnom gubi privilegije !!!

Gramatik

pre 5 godina

Ovaj nam je bio i golman reprezentacije, da se ne zaboravi kad se ponovo bude odrekao svojih. Ne treba da se pitammo zbog čega je u nacionalnoj selekciji vladao onakav haos pored likova kao što je ovo stvorenje.

Cg

pre 5 godina

Kaze jedan od komentara: “sudija sigurno nije video...” kakva bolest. Ako je iko bio u poziciji da vidi, bio je to on. Apsolutna je paranoja vjerovati da je sve zavjera. Vjerovatno bi i Djokicu bilo milije da ima kamera koja prati gol liniju. Otklonila bi se dilema. Ovako ce polovina zauvjek vjerovati da ih je ostetio. A za one pobornike gol tehnologije... treba napraviti analizu koliko je ovakvih situacija bilo u prvenstvu Srbije i onda izvesti zakljucak da li su 1 ili 2 situacije u sezoni opravdanje za ulaganje tolikih sredstava...

ziza

pre 5 godina

Jes,za mnoge je gol I ako to nije!
Ja verujem Stojkovicu a evo zasto: Lopta MOZE da predje gol liniju, da 'lezi' u golu ALI ako OBIM lopte, bilo samo, da DODIRUJE gol liniju to NIJE gol! Yes, to se samo moze videte iz 'aviona' a STOJKOVIC je bio taj 'avion'! On je lezao IZNAD lopte I, znajuci pravila', tako je I reagovao! Sudija NIJE mogao da vidi to a, ako sudija NIJE siguran sta sudi, onda daje 'preimuctsvo' onome ko brani pogotovu kod goal situacije.
Zato Kazem, verujem golmanu Stojkovicu, intenacinalcu koji SIGURNO zna to pravilo.

Ovo pisem prema Vasim komentarima a nisam gledao utakmicu jer zivim daleko od mog Beograda. Pisem ovo jer sam I sam bio golman (BGD, Canada, USA) a i sertificovan sudija I trener. Ipak ne odobravam Stojkovica u vezi pasosa!

Srdacan pozdrav navijacima Zvezde I Partizana.
Ziza

reflektor

pre 5 godina

Ti si licnost koja je specificna.Gines za reprezentaciju ali definitivno nisi u pravu,nemas hladnu glavu i lupis ovako nesto,ato ima tezinu.Lupio si i izjavio nesto mnogo jako.A lopta je presla i gol je bio.Ali nemas takticnosti i izjavis ovako nesto..

Djuro

pre 5 godina

@ išta Stojke nije krivo rekao. Ovako misli 70% Srbije. Nema narod kud pa ćuti i trpi. Šta bi trebao, da se ponosi ovakvom?
(Sisoje, 23. septembar 2018 22:12)




Biserko u akciji...

Srbobran

pre 5 godina

Nije uopšte važno kojoj etničkoj zajednici pojedinac pripada, jer to je ono sto ne može da bira. A na nacionalnost ne može ni da se poziva u stvarima koje nemaju ništa sa etnosom. Ali imaju veze sa njegovom sportskom nespremnošću.

kiza1

pre 5 godina

Koliko mu je glava bila iza gol linije a lopta u paraleli glave. Bio sam na istočnoj tribini lepo se videlo da je lopta celim obimom presla gol liniju i cemu to jeste gol nije gol cista golcina!!!

Daj ne lupaj

pre 5 godina

(milovan, 23. septembar 2018 22:07)

Milovane, nisi ti nikad ništa nacrtao. Kako misliš da povučeš liniju koja je istovremeno paralelna i sa prečkom i sa gol linijom kad one na 2D slici nisu paralelne? Isto važi i za obe stative. Ovako kako si ti objasnio, uvek ćeš dobiti da je centar lopte naspram gol linije ako se ona nalazi na 2D slici unutar četeverougla koji čine gol linija, prečka i dve stative. To se radi na drugi način.

Fergi

pre 5 godina

Dobro da ste svi vi videli da je lopta celim obimom presla zamisljnu liniju.On, golman, to nije video. Ne moze Partizan da pobedi u derbiju...nema sanse.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!

A.

pre 5 godina

Stojkoviću, IZ ČEGA (odakle) ste "izvadili loptu", ako "nije prešla gol liniju"?
Ako nije upala u gol, nije ni potrebno da je "vadite" (iz gola).

Zeljko

pre 5 godina

Polako golmane nisi jedini..
Sve ono sto vredi ide iz ove zemlje.
Deca nam beze iz Srbije,postaju Nemci,Austrijanci,Svajcarci,Bugari,Rumuni... Postaju sve ono sto je u nasoj lepoj Srbiji nekada bilo nezamislivo.Odricu se svega sto je srpsko,a to je veci problem.
Kakav je to zivot kad slusate svoju decu da ce kopati i rukama i nogama da pobegnu odavde,strasno.
Nestacemo..
Nece ni ta nasa deca da veruju u bajke i vide ono sto ne vide.

Невен

pre 5 godina

Гробар сам, волим овог човека, зато што гине за Партизан, и за репрезентацију, и не знам да ли је го, делује ми као да јесте, али је угао камере ужасан па не могу да тврдим, али је Стојке претерао са овом изјавом... разумем и афекат и све, али...

NoName

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...….. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20) 

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte. 
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati. 
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol. 
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj. 
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

Odakle vam ideja da sudija nije mogao da vidi? Šta ga zaklanja? Ko ga zaklanja? Niko. Sudija ima otvoren vidik...

Sport

pre 5 godina

Kako nemamo gol tehnologiju u našoj ligi onda glavni sudija prihvata odluku sudije na gol liniji i kraj. Nemoguće je videti da li je celim obimom bila u golu ili ne, ali neosporno je da je prešla liniju nekim delom. Glupo je tvrditi 100% da jeste kao sto je glupo tvrditi 100% da nije. Stojke malo u afektu reagovao, naročito sa onim i da jeste ne svira se u derbiju?! Inače u našoj ligi je dozvoljena gol tehnologija, ali je ostavljeno klubovima na volju da istu instaliraju. Do sada to niko nije uradio pa ni Partizan (košta i očigledno klubove ne zanima to ulaganje). Videćemo da li će ovaj gol promeniti mišljenje za pocetak u Partizanu. Derbi kao derbi ne pobedjuje na papiru bolji. Partizan može da žali za prvim poluvremenom jer je Zvezda bila ravnopravna u drugom. Nisu smeli da dozvole da odu na poluvreme samo sa plus jedan.

KalimeroI

pre 5 godina

Kome nije jasno neka pogleda položaj lopte u odnosu na stativu. Lopta je bila pola metra u golu i ti to znaš,golmane sa ružnom prošlošću.A naš pametni narod,koji ti pljuješ,kaže-ko laže taj i krade.

gastosi smaraci

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?
(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Kakvi panteri u fudbalu, idi u Norvesku gledaj gejzire.

aaa

pre 5 godina

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

A ko je mogao da vidi ako ne sudija koji stoji pored gola i kome je jedini posao da gleda takve situacije? Pa zar mislite da bi dozvolio sebi da dosudi nesto u sta nije siguran narocito posle kuknjave iz Partizana nakon svakog derbija, odnosno nakon svakog meca koji odigraju.. Sutra sigurno specijal partizanovog vesnika u kome se kao i svaki put pljuje Zvezda, jer sta drugo mogu, 70 godina iza svetinje, 70 godina patnje, kompleksa..

#

Rock

pre 5 godina

Ej zbog jednog derbija i jednog gola !!! Pa sta bi se promenilo da je pobedila Zvezda ili Partizan?

Alo... pa kakve veze ima pasos sa tim? Nek je i greska, nek nije bio gol... kskve veze ima sa tim to sto si Srbin (vidi se i kakav)... ili vracanje pasosa.

Sramota. Nije tebi mesto u reprezentaciji.

uskok

pre 5 godina

E da vam nesto kazem pa vi kako hocete...Ugao nije dobar i polemika se zavrsava , ne mozemo znati da li je ili nije lopta presla gol liniju..Kraj..A drugo a) veca greska sudije( tj najveca )je ako svira gol a lopta nije presla gol liniju b) nego da lopta predje gol liniju a on ne dosvira gol...Zasto, jer je u prvom slucaju sudija izmislio dogadjaj koji se nije desio, dok u drugom slucaju moze da bude i sam previd..E sad sta je ovaj uradio ili je video gol, ili poguran svim zelenim svetlima srbije pa i onim sto najace gori jednostavno iskreirao situaciju koja se nije ni desila na terenu..Nikada necemo saznati..

Milena

pre 5 godina

Pa neka vrati pasos, bas bi bila neka steta izgubiti osobu koja ne moze da se zapita zasto vec duze vreme njegov tim lose igra, vec trazi izgovore i drami kao pubertetlija.

njami

pre 5 godina

Kao navijac Vojvodine mislim da je sramota dokle ce ova vlast da gura zvezdu!
(Znamo vas..., 23. septembar 2018 21:25)
Sreca pa je Vučko predsednik Uefe pa nam sredio LŠ! Hahaha jadno...

analiza

pre 5 godina

"Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!"
(Ivan Veljković)
Lepo sam odgledao vise puta na usporenom snimku...Pretpostavljam da je i gospodin sudija Djokic imao vremena "da lepo odgleda na usporenom snimku".Ja ,recimo,mislim da je Stojke pukao zato sto ZNA da sudija Djokic nikako NIJE mogao da vidi gde je lopta,a sudio je kao da jeste video.Mogucnost da jeste gol niko ne spori,ali bez VARA necemo znati-dok se ne pojavi snimak sa BOLJIM UGLOM.
A sto se fantomskih golova za Par tice,ne brinite,tako nesto se NECE desiti,bar ne u derbiju.Moze samo obrnuto.

lik

pre 5 godina

što uopšte ovamo ovu nameštenu ligu kad se već od prvog kola zna šampion.Nek partizan igra u Bugarskoj,crnoj gori,madjarskoj pre bi šampion bio u španskoj ligi nego u ligi zvezdana Terzića

Sabre

pre 5 godina

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 23. septembar 2018 21:30)

Bitno je da si se ti pravilne gramatike odrekao odavno.

milovan

pre 5 godina

Ovaj snimak ne pokazuje da li lopta presla gol liniju. Ali kao neko ko je nacrtao hiljade crteže u izometriji mogao bi pomoci. Ako se kao tacka odluke uzme trenutak dodira Stojkovića s loptom, mogu se povuci dve paralelne linije kroz zamisljenu tacku(centar lopte): jedna sa stativom(vertikalom) i druga sa preckom(horizontala). Ako te dve linije "odsecaju" istu udaljenost i na precki i liniji gola i istu udaljenost na obe stative lopta je tacno na sred zamisljene linije gola. Ako dodate jos pola prečnika lopte videćete da je teško prihvatiti da je lopta prešla zamišljenu liniju celim obimom pa s fubokim uverenjem tvrdim da gola nije bilo.

обс

pre 5 godina

Само Стојковић зна да ли је лопта прешла црту или није. Јако резигниран дао је изјаву у афекту што може да значи да гол није регуларан. Своју истину не може да докаже али хиперболом ("одричем се држављанства") апелује. Не бих судио Стојковићу. Бранио је за репрезентацију сасвим коректно готово читаву деценију.

Spale

pre 5 godina

Stojke videli smo da nije bio gol.....Mi ovo slavimo kao pobedu,a ovo sto se radi kod nas kriminal!!!Ovi mezimicini ljubitelji samo u snovima mogu da zamisljaju da su bolji!!!!!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Aj,pa neka ti je sa srecom samo nemoj posle da se vracas u Srbiju da popravljas zube, radis krvnu sliku, nabavljas lekove, ides na preglede...zato sto je 50x jeftinije nego u Norveskoj.

Гиле

pre 5 godina

У НБА са свим камерама греше. Ал тамо нема пљувања. Чак је забрањено коментарисати одлуке. Голе можда јесте, а можда и није али такве изјаве не сто.

Momo

pre 5 godina

Ovakvu glupost da jedan reprezantivac izjavi je više nego problematično svugde se dešavaju greške! Ali i on je igrao i grešio a sad odriče svije zemlje?
Bravo!!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka
(Valjevska podvala, 23. septembar 2018 21:32

Ima I težih stvari u životu uraditi, ovo i nije posebno teško uraditi.

kimiko

pre 5 godina

@...Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
...evo citirao sam ovu sramotu od komentara, jedan njen deo. Manje vise ovo okolo, ali da nekome želiš ubedljiv poraz posle svih tvojih komentara u kojima si zaista pokazao poštovanje...to se prijatelju zove sramota i laz. Biti toliki licemer, to ja ne mogu da shvatim. Šarene laze, predstava sta li je to bilo!? Pa bolje da si odmah rekao sta mislis, a ne da glumiš diplomatu. Toliko.

ej bre

pre 5 godina

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.
(as, 23. septembar 2018 21:53)

Jeste. Kao kada smo igrali protiv Reala i Porta nereseno a onda gubili od CZ i sa 3-0... Bas su nam pomagali zuti. Bekam, zuba, Deco nam nisu mogli nista na JNA ali je zato Zigic mogao....

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

I ja sam se odavno odrekao srpskog pasosa, iako sam kao rodjeni beogradjan i etnicki Srbin proveo detinjstvo i mladost na Jugu, ali u jednom trenutku shvatis da slepi patriotizam nije dovoljan da dozvoljavas da te hulje i prevaranti lazu i kradu u sopstvenoj zemlji na svim nivoima i na svakom koraku. Za psihijatriju su oni koji pristaju na zivot u lazi, a ne oni koji dignu glas protiv onih koji dave ovaj narod pod plastom "nacionalnih interesa", bilo da se radi o sportu, rijalitijima, penzijama, platama, ili drzavnim poslovima...

Jufka developer

pre 5 godina

Covek cestita zvezdi i vas nije ni pomenuo u negativnom kontekstu, vec sudije. Kako ste jadni sa svojim komentarima, strasno! Iskreno se nadam da ce vas unistiti u LS, da cete imati gol razliku 0-14, bukvalno kada vidim sta pisete, navijam bukvalno za bilo koga, samo da je protiv vas.

dejan petrovic

pre 5 godina

Covek zvezdas pa onda okoreli partizanivac... a sad nije vise srbin.... dobro to nam je u krvi. A gol, zvezdas sam, mislim da je presla-vidi se to, moze se izracunati... ugao, daljina kamere itd. Ovako drska izjava i da nije bio gol (ja mislim da jeste) to je deo vaspitanja. Covek je bez identiteta. Da je srece da su se on i mnogi odrekli pasosa Srbije-nisu smeli zbog menadzera. Da je sreca-mi bi smo bili druga dimenzija u fudbalu. Sramota sramote

Dragan D.

pre 5 godina

Ljudi ne znam zasto se raspravlja odje jel gol ili nije, pa sve i da jeste, sve i da nije, kakva je ovo izjava ? Da se odreknes 'svoje zemlje' radi fudbalske utakmice o_0 !?!?!???????? Jel ovo realno ???

abcd

pre 5 godina

Bora...moze neka slika,snimak gde se vidi da je lopta prešla liniju?nema?a kako onda znate da je sigurno prešla?a znate,e onda je ok.

Laki

pre 5 godina

Dečko je ćutao i trpeo,prošlu sezonu branio neverovatno, toliko puta je spasao reprezentaciju, šta mislite kako mu je bilo kad je video da je jednostavno izbrisan, a da se forsiraju menadžerski golmani ili kad vidi šta se radi u srpskom fudbalu generalno, a onda skine težak šut u derbiju za koji niko ne može sa posebnom sigurnošću da kaže da li je 100% gol jer su svi snimci iskosa-pa zar nije tehnološki iinstitut pre nekoliko godina dokazivao da lopta koju smo svi videli metar u Zvezdinom golu nije gol? Partizan je već duže vreme toliko ponižavan sa svih strana. ali je ipak uspeo da ne izgubi iako je i"drugi tim Zvezde" jači.

proliver

pre 5 godina

A dok si bio prvi golman reprezentacije nisi se odrekao srpstva i nisi se stideo. Golman Zvezde je daleko iznad tebe. Prodao bi se ti bilo kojoj drugoj reprezentaciji da mozes i to za sitne pare. Tako si radio i pre na klubskom nivou a i sada bi. Tome sluzi ova tvoja izjava. Znamo se!

ccc

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Komentar godine.Sada se pokrijte usima i u cosak da se stidite.Uzeli ste bod?? Jaka CZ??

eye of the beholder

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 21:25)

Liverpool je u prošlom kolu igrao protiv Tottenham-a, a gol o kom pišeš je dao Wijnaldum.

O ostatku komentara neću, ovo je sasvim dovoljno ...

nema sta

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,timanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
(it’s my life, 23. septembar 2018 21:20)

Oktrio se "objektivni grobar" a nama prosipas neke price glumis objektivnost...

direwolf

pre 5 godina

Prvo, on stoji na liniji i celim telom je u golu pokusavajuci da dohvati lootu, a drugo rukom je jos vise u golu i najmanje je celim obimom lopta presla preko linije. Gol je cist a sramno je sto arena tv nema kameru za bolji ugao. Neki traze VAR, tehnologiju koju nemaju bogatije drzave i prvenstva, mi jos uvek igramo na ledinama a pricamo o VAR tehnologiji. Nije tacno da Zvezda nije za VAR, i takvo pitanje se uopste nije ni postavljalo nego se radi o spinu sa jedne strane topciderskog brda. A ovaj moze da se odrekne i pasosa o familije cega god hoce nece mu biti prvi put... Steta nema vise Vokrija, mogli bi njegovi da mu srede da igra za njih tamo...

Zemo

pre 5 godina

Gol je bio, vidi se iz aviona
(Makarije Ub, 23. septembar 2018 21:25)

Nije u pitanju to da li je bio gol ili ne, nego to što sve odluke koje su 50-50 standardno idu na našu štetu. Taj pomoćnik nema šanse da je jasno video od Stojketa....pa bre na TV-u se nije videlo,a on je kao video...pa to je bre smejurija od suđenja poslednjih par godina....

Mladen

pre 5 godina

Gol kao kuća.
Pogledajte samo taj momenat kad dotiče loptu. U tom trenutku noge su mu na gol liniji a on je celim telom i rukom ispružen ka lopti.
I pogledajte kako posle toga pada. Da je lopta bila oko gol linije tu bi i on pa, a ne toliko u dubinu gola, što pokazuje u kom je pravcu bio tako ispružen od gol linije kad je zaustavio loptu.

Rama

pre 5 godina

Realno ovo vise nije normalno.
Ne mogu da verujem kad citam komentare...
Gol nije bio i gol nije regularan.
Mreza se nije zatresla,pametnom dosta.
To znaju i sudije i fudbaleri zvezde i navijaci i novinari ali ima neko ko je vazniji i od samog boga izgleda.
Samo to je istina koja boli sve nas koji nismo izgubili zdrav razum.
Pa koji golman gospodo draga brani iz svog gola tj iza gol linije?
Pa to se kosi sa zdravim razumom.
Vidi se lepo da stoji na liniji baca se unapred i odbija loptu.
Postoje verovatno i kamere arene koje su sve snimile pa ne rade prenos mobilnim telefonima,ali posto lopta nije presla gol liniju,mreza ostala netaknuta snimak nece biti ni prikazan.
Tuzno ali tako je to ...
Bice nam sve gore ukoliko i dalje kamere ne budu snimale,a nase oci videle ono sto ne vide, ako i dalje budemo lagali sami sebe.
Ovo je ipak vise od igre..

kutak za sporni trenutak

pre 5 godina

Stojkovic u momentu pre nego sto zapocne paradu se nalazi tacno na gol liniji. Pravi skok u nazad koji zavrsava u maloj mrezi. Vec prilikom odraza gornji deo tela mu je u golu, a prilikom kontakta sa loptom gotovo ceo. Na sve to jos ispruza desnu ruku koja mu je uveliko u golu i cupa loptu koja je vec presla gol liniju...Svi elementi su tu...Ovako se nekad analizralo kad nije bilo raznih tehnologija....Naravno mnogo lakse je optuziti vise sile

Pfc

pre 5 godina

Stojke uz tebe smo, razumemo gnev i bes...a ovima sto likuju i sto pokusavaju da te ponize zelim im sve isto,ista ova nepravda da im se desava u zivotu narednih sto godina!

Макарије

pre 5 godina

Човјек твог морала и понашања никада не би смио да представља ову земљу.
Али, поред оваквог Савеза, не сумњам да ћеш још дуго учествовати у срамотама, као против Швајцараца.

Марко

pre 5 godina

Што се није одрекао пасоша пре СП-а? Не може да поднесе то што Црвена звезда игра Лигу шампиона. Много је то тешко када пљунеш на клуб који те је створио мислећи да си већи од њега, а онда се тај клуб врати на своје место у Лигу шампиона, а ти не можеш ни у Лигу Европе.

Veciti bilde

pre 5 godina

Stojke nije trebao ovo da izjavi vec jednostavno tiho i bez reci,ode ponisti pasos i odrekne se drzavljanstva.Neki se pitaju zasto je to rekao?Verovatno mu je pun q...mesanja politike u Zvezdu.

Som Tojer

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Paralela Steaua - Zvezda... hmmm... Ispravno razmišljaš... Jedina dva kluba iz istočne Evrope koji su bili prvaci Evrope...

amnezija

pre 5 godina

Momci setite se proslog puta Kada su posteni Dali gol posle asistencije iz auta...
Pa onda ovo...nije ni cudo sto je pukao!!!
Zvezda ocaj ocaja celu utakmicu; prvo poluvreme 57%posed lopte i 1udarac na gol, Partizan 43% i 7suteva
U drugom se nista nije promenilo; i onda kazu zasluzen bod! Kako ili cime?! Strahom od AV!!!

dragan

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!
(Delija, 23. septembar 2018 21:26)

A gde ce on to jos nize da padne? Kako zamisljas to? Sa dna se ne moze

Kalates

pre 5 godina

Normalno da će da kaže da nije bio gol. Nije lud da prizna. Ali on ode toliko daleko i u dahu uživo pred kamerama ispali toliko reči koji nisu primerene odraslom i zrelom čoveku. On definitivno nema samokontrolu, treba ga držati podalje od mikrofona i kamera, jer je nepredvidiv.

Branko_Bundes_Republik_Deutschland

pre 5 godina

Pa dobro ništa strašno. Mnogo ljudi se ispisalo iz srpskog državljanstva. I ja sam jedan od tih. Trebalo mi je nemačko i to je to. A dal je bio gol više nije ni bitno. Sledeći put postavite kamere na gol liniji kao u nekim drugim ligama i neće biti problema.

Samo sam u prolazu....

pre 5 godina

Rece covek "izvadio sam loptu", odakle izvadio, iz gola!? Kako onda nije gol, nista ne razumem? Iz cega si zvadio, iz bunara ili iz gola?
(Zvezdas, 23. septembar 2018 21:20)

Hteo sam da ti odgovorim, da objasnim. Ali... Nema efekta, ti si vec "upucan" nema vajde od promena, kasno je. Kad nije uradjeno ranije sad nema efekta. E sad ako ne znas ni sta je "upucan" Tu pomoci nema. Pozdrav za zvezdasa od nekoga ko nije navijac...

Piksi

pre 5 godina

Hmmmmm bas jedva cekam sta ce sjutra da se desi u sapunici komsija malih, Stojkovic ako ima ista ljudsko u sebi posle ove izjave neka uradi sta je rekao, sta ce bombas da kaze na ovo ? Sa li on garantuje za ovog decka ? Broj stranaca u Partizanu se povecava ? Hmmm mozda neku nagradnu igru u Partizaiu da naprave, tipa : koju vjeru ce sad Stojkovic da uzme ? Realno turska mu je najbliza, a i navijaci Partizana su dobri sa njima, ali vidjecemo sta ce biti... jedva cekam :D

Ћезо рца

pre 5 godina

Куд' плови овај брод? Види се да је и овај похађао Дулове часове љубави. Јадна и бедна изјава.

I Ja Sam Zvezsaš

pre 5 godina

"Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog pasoša. Sramota me je što sam državljanin ove zemlje", besneo je Stojković u izjavi za "Arenu sport".
Ja nisam ponosan , ali me nije ni sramota što sam srbin i što živim ovde u Srbiji , ali bi me bilo sramota da toliko lažem ! BIO JE GOL !!! (koji je videlo preko milion ljudi na televiziji ili internetu ). Sram te bilo .
Partizan je bio bolji i više je želeo pobedu , ali to je derbi (ili fudbal) ne pobedi uvek bolji .

323

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 23. septembar 2018 21:26

Mislis na lopovluk? Tu smo prvi u svetu, niko nam nije ravan pa se coveku smuci sto zivi u ovoj zemlji. Nije ti se nikad smucilo? Ja sam ponosan sto Parizan postize ciste golove u derbiju.I na ovom. Partizan nije mogao da dobije nikad losiju CZ jer je sudija "video" .I onaj sudija " nije video" loptu iza korner linije i dodavalje.Obrni okreni ne mozes da dobijes utakmicu.Stojke je veoma emotivno reagovao.Druga je stvar sto se neko muci celu utakmicu, gine na terenu, pada, dobija udarce sve da bi njegov tim ostvario dobar rezultat i onda neko dodje i nesto "vidi" i spusti te na zemlju.Popljuje sav tvoj trud? Pa ti sada VIDI? CZ ima bolji tim ali to nisu dokazali na terenu.Zasto Partizan ne bi pobedio, jer je neko "video"? I uvek se u derbiju nadje neko koji "vidi"??

seg

pre 5 godina

U normalnoj državi sa normalnim narodom bi se desilo sledeće:
a) Klub bi mu se zahvalio na saradnji koliko večeras
b) Navijači tog kluba bi mu zviždali gde god ga vide
Naravno, ovo nije ni normalna država niti ovde obitava normalan narod. Tako da će se sve svesti na prepucavanja preko klupskih boja bez svesti šta je ovaj entitet upravo izjavio.

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

Pa odrekni se. Sta si joj to pruzio tolko?
(nex, 23. septembar 2018 21:26)


---------------------
...dovljno je samo reci PENAL Podolskom protiv Nemacke i pobedu protiv Nemacke od.....1950(i neke)...
Tuzno je tvoje znanje fudbalsko.Stojkovic i Tadic su odveli Srbiju u Rusiju,jadno je koliko vas boli sto je dosao u Partizan!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Gol je bio cist kao suza i to i Stojkovic sam zna.Ne znam sta ce mu ova glupa prica.
(ogicg, 23. septembar 2018 21:18)

A kad oni pa nisu kukali da im nesto fali? Mene bilo sramota kad smo poceli ko oni nakon finala ABA lige. Izgubis, cestitas, idemo dalje.

sacchi

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...

Sumnjivo

pre 5 godina

Odakle je izvadio loptu ako je pala na gol liniju? Jedino u cemu je u pravu je da je sudija mogao bez problema da i ne dosudi gol. Mozda nesto i ukapira kad odgleda snimak...

it’s my life

pre 5 godina

Da svi koji navijaju za Partizan se odreknu pasoša,opet isto će biti.Ovo je Srbija,u Srbiji je Zvezda nedodirljiva.Mozemo,kukati,protestirati(20 godina bez penala u derbijima),sve se zna.Zvezda mora na silu biti prva.Moze penzioneri ostati bez penzija,radnici bez plata,zemlja biti bez sunca,..Zvezda mora postojati bar na vestacki način.Sa dugom od 50 miliona l,preko noci sa pojačanjima od 40 miliona,..U Srbiji od 7 miliona stanovnika tanka je linija,..

Dachazvezda

pre 5 godina

hahahahahahhaah...

Znaci kad menjas veru ne stidis se, al GOL te ubi ??!?!?!?!?

Aj dobro...
Nije da se ne poklapa sa tvojim LJUDSKIM VREDNOSTIMA koje gajis :)))))

Vračarac

pre 5 godina

Ne može niko osim linijskog sudije pored gola biti siguran da li je bio gol. Stojković sigurno ne, a na snimku ispred gola se i vidi da gleda ka Boaćiju, ne gleda liniju ili stativu. Zbog toga su ovakvi ispadi nezreli i infantilni. Trebalo bi posle toliko godina iskustva da ume malo zrelije izjave da daje. Potpisujem da se u roku od 5 dana izvinjava... verovatno na instagramu.

Georgi Kinkladze legenda Sitija

pre 5 godina

Kakve veze ima odluka sudije sa nacionalnošću. Zamisli da LeBron nakon neke sudijske greške kaže neću više da budem Amerikanac, stidim se...

Uros

pre 5 godina

Kako te bre nije sramota da se kunes? Nakon svega. Ljudi, mi apsolutno nismo zasluzili da izvucemo bod veceras ali je gol cist kao suza. Pogledajte reakciju ovog vaseg malog iz odbrane kako samo posmatra Boacija dok ovaj skace.

Milos

pre 5 godina

Ne znaci da je presla,a ni da nije, to preko kamera i kretenskih uglova iz kojih snima arena sport nikada necemo definitivno saznati.

Jufka developer

pre 5 godina

sta ti je srbija kriva i sta ako je stvarno bio gol
(sele, 23. septembar 2018 21:24
Poenta je da se samo krade u drzavi, a tako i u sportu.

А.Илић

pre 5 godina

А за шта се толико љути ?
И да је грешка и да није - није ни прва ни задња.
Што се тиче пасоша, боље да не жури да га враћа јер … куда би отишао ??

očigledno

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!! 
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!
(SF, 23. septembar 2018 21:16)

Mislis kao ona dva penala prosle sezone?

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

E moj Stojke dobrodosao u Srbiju... Situacija neodoljivo podseca na onu kad su dali gol a lopta prethodno izasla metar u gol aut... Izgleda da ce La Linea morati ponovo da radi. Sta reci osim tuga i jos jedna velika bruka za srpski fudbal...

Mrak

pre 5 godina

Najveći igrač i čovek srpskog fudbala poslednjih 30 godina.
Ovo je bruka šta se dogodilo. Istupio bih iz lige i dozvolio državnoj mezimici da uzme titulu, uostalom, unapred joj je obećana.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.

intexata

pre 5 godina

Jel to sad zato sto te Krsta nije ni zvao prosli put za reprezentaciju? I ciji ces pasos da uzmes? I sve to zbog jednog gola, nebitno da li je bio ili ne, ja mislio da je ovo samo sport... Realno jeste bili ste bolji, ali sta sad...

Will Griggs On Fire

pre 5 godina

Ajde da vidimo sutra!!! Hahahaha ...

Sramno smo odigrali protiv užasnog Partizana. Ali i sa tom užasnom igrom večeras, oni nisu mogli da nas pobede...

Na Rajku sigurna pobeda. Ovakav pristup sada i nikada više.

Lagano koračamo ka tituli!

deka PG

pre 5 godina

E baš me briga hoćeš li se ti odreći pasoša ili ne. Mnogo je ljudi gore stvari istrpjelo, propatilo, platilo glavom, ali se Srbije nije htjelo odreći. A ti hoćeš zbog jednog gola da se odrekneš, a koji je, za tvoju informaciju - čist kao suza. To što pristrasni navijači ne žele da priznaju, samo pokazuje njihovu nemoć. E pa ja se Srbije ne odričem, pa da će me gaziti. Razmaženi ste do srži

Istina

pre 5 godina

Odrekni se jer takvi kao ti i ne zasluzuju da budu drzavljani ove zemlje.Iz aviona se vidi da je lopta presla gol liniju sigurno 30-tak cm.Bili ste bolji,blizi pobedi,imali vise energije i zelje od Zvezdinih zvezda,koji su mislili da ako igraju LS,nasu ligu mogu da prepesace i igraju hodajuci ali gol je vise nego regularan.

Piksi

pre 5 godina

hahahaha koje frustracije tebra, izvadio si loptu, ali iz gola, itekako se vidi da je usla citava, babe jedne uvjek vam drugi krivi, kako je zvezda igrala da ista znate dali bi makar tri gola, sta bi bilo da je Zvezdi bilo do igre ?

Апоплекс

pre 5 godina

Добро, сумњив гол. Другар који је био на утакмици, а партизановац, каже да му се чини да је ушла. Ја кажем да мислим да имамо очајне углове камера, да преноси изгледају као из педесетих. Као што је рекао (иритантни) коментатор, шта год да кажем неко ће се љутити. Али, Стојковићева изјава је лицемерна. Како му је сад его повређен, он каже да је разочаран што је Србин... а зна ли колико смо ми, нормални навијачи, били разочарани кад је не много година након изјаве да му је крв црвено-бела, носио мајицу са срамним натписом у чистој намери да провоцира људе који су га обожавали. Ја сам га много готивио. И тад сам могао да кажем нешто слично као и он сад, али нисам. Нервирао ме је, али сам тајно наставио да га готивим. Ако је било грешке, то је грешка судије, врло тешка одлука је у питању, нема места теоријама завере. И врло је глупа изјава да судија мора 300% да буде сигуран. 300% значи исправно, а 100-150-200-250% значи неисправно? Сад је потрошио сав кредит који је зарадио против Роме.

Dirk41

pre 5 godina

Na stranu sada Zvezda/Partizan, u normalnoj zemlji bi mu se zbog ovakve izjave matični klub zahvalio na saradnji, a savez mu lupio suspenziju da ne može više da igra za klubove te zemlje, pa on neka sledeći put dobro razmisli kakve izjave daje na zalasku karijere kada ga realno neće nijedan tim sem Partizana. Ovakvom izjavom je pljunuo u lice komplet i svoje saigrače i tuđe, i svoju porodicu.

exe

pre 5 godina

Stojim iza svake njegove reci. Srbija je ovo, sve se dobija kradjom, nepostenjem, lopovlukom i nemoralom.
(Vlada, 23. septembar 2018 21:21)

Ljubi te Vucela

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

I ja Stojke isto. Sramota me je sto zivim u ovom blatu od drzave gde tadasnji premijer jednom klubu dovede Gasprom i seika iz Emirata u klub, gde klub koji duguje 50 miliona dovede ovog leta 18 igraca i potrosi 6 miliona evra... Cim diplomiram napustam ovu takozvanu drzavu. A sto se tice VAR tehnologije to nece biti uvedeno jos dugo godina, najpre bih ja uveo strane sudije makar i Feliksa Briha koji je Hauard Veb u odnosu na ovog Grujica.

Zauvek mlad

pre 5 godina

Ako se zbog takvih stvari odrices svojih korena onda to govori dosta o tebi..Takav stav govori koliko ti je stalo i do reprezentacije i do ove drzave.Ocekujem i da se odreknes i ucesca u reprezentaciji neko ko se tako lako odrice svog pasosa i nezasluzuje ga.

Cockney Cole

pre 5 godina

Kakva smejurija od čoveka. Reprezentativac, do pre par meseci, se stidi svoje zemlje zbog jednog sumnjivog gola. Upristoji se momčr, nisi više tako mlad pa da ti se odbija na mladost. Retko neinteligentna izjava!

nas golman vlada

pre 5 godina

Pogledaj snimak rodjace, tvoja glava je bila u liniji sa loptom i obe su bile unutar gola, a noge su ti bile na liniji i ocigledno je lopta usla u gol, to ce reci svako objektivan. Svaka cast igracima Partizana na borbenosti, mislim da u zivotu nisam gledao derbi u kome je jedna ekipa bila ovako borbena, posebno bih istakao Jankovica, decko je sam vrsio presing na sve igrace Crvene Zvezde. Milojevic se uplasio derbija i izveo na papiru najjaci sastav koji je pre samo par dana preziveo masakr, sto je po meni bila velika greska jer ovakve utakmice odlucuje zelja i borbenost a ne vrednost igraca na transfermarktu, sto se i videlo u ovoj utakmici. Slicna situacija se desila kada je PFC igrao protiv Reala u LS 2003, izvukli neresno i posle izgubili 3-0 u derbiju jer su bili preumorni od derbija.

Dejan 10

pre 5 godina

Pazi sta si rekao....
Inace Savic je priznao da je napravio penal...................
U tome je velika razlika....
Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...................

Winning Eleven

pre 5 godina

On nije mogao da vidi a ti jesi a lopta prešla liniju, čak se i na snimku vidi bez većih problema. Pogledajte samo Stojkovićeve noge koje su na liniji a telo mu u golu za pola metra. Samo napred, odriči se pasoša. Srbija ti je izgleda deo ružne prošlost.....

Delija

pre 5 godina

Varti sto pre pasos, ionako niko nece plakati za tobom.
Naravno da je bio cisti gol jer je lopta odbijena iza linije.
Ako ne verujes pogledaj 10 x usporen snimak na TV.
Pozdrav i dovidjenja zauvek!

stalker

pre 5 godina

Smesan je.... Da je dosledan do sada bi se odrekao pasosa 100 puta koliko su samo sudije puta pokrale timove s kojima je igrao Partizan... a gol je 100% cist... za malo, ali cist

kimiko

pre 5 godina

Pa Stojke, meni se to malo češće dešava :) Eto, da ti je lakse ...Samo, da neće Stojke opet napisati nešto na majici ispod dresa, to me sada brine !? :)

Valjevska podvala

pre 5 godina

Hahah ma je l' moguće ovo da je izgovorio? Sve i da nije bio gol, je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka

I ne vracaj se nikada vise!

pre 5 godina

Putuj igumane! Pre 100 godina ljudi su ginuli da se vrate kuci, a ti se stidis svoje nacije zbog fudbala od kojeg zivis kao bubreg u loju?

sszB

pre 5 godina

U potpunosti je u pravu.
Mozda jeste gol a mozda nije ali linijski nije mogao da bude 100 % siguran jer nije video od Stojkovica, a ako si 90% sigura ne priznajes gol dok nisi 100 % siguran.

it’s my life

pre 5 godina

Za Partizan ne bi svirali ni puškom neko da ih iz Partizana tera.Sramna odluka ako je priznat neregularan gol.On i sudija iza gola jedini su mogli to videti 100%,posto Arena sport snima meč sa JEDNOM kamerom.Videcemo sudjenje protiv PSG,i da li ima i tu moć nas “svemoguci”,...

grobar

pre 5 godina

Uvek realni zvezdasi "po polozaju tela se vidi da je gol", covek je skocio unazad, ali ne sa gol linije, njemu su noge pola metra izvan,nijedan deo tela nije u golu, lopta je delom na liniji, vecim unutra, ali delom NA LINIJI.

zika

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?

panke

pre 5 godina

ako si je izvadio onda je presla,slusaj sebe sta pricas i konacno te necemo gledati na golu reprezentacije.zaseo si izmedju dve stative i ne znas da odes ko da ti je to dedovina...

Lakic

pre 5 godina

Pa vidi ako nisi uspeo da odbranis sut i primio si gol i to ti je razlog da se odreknes pasosa pa samo napred druze ko ti brani,takvima nas pasos ne treba da se daje

Nathan

pre 5 godina

Tek sad prvi put? Ja se stidim svake sekunde svog zivota bas zbog ovakvih stvari koje su kod nas svakodnevnica. Ovde ljudi smatraju pozitivnim ako se nesto uzme na prevaru, nezasluzeno, to je nasa odlika kao naroda. Zvezda, rijaliti, turbo folk, nasilje, ljudi na nasoj politickoj sceni sve su to sinonimi i glavni problem ovog drustava. Objavite komentar nekog ko razmislja svojom glavom za promenu.

...

pre 5 godina

Jer nicega drugog i nemas da se odreknes.
(nista o nicemu, 23. septembar 2018 21:16)

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...

shone

pre 5 godina

https://pbs.twimg.com/media/DnzJ3hXX0AA8sud?format=jpg 

Neregularan je gol. Tačka.
(M4R3, 23. septembar 2018 21:22)



Majstore,pusti play jos malo...mogo si da pauziras sliku dok jos lopta nije stigla do gola! Ne gubi se i ne prosipaj pamet ovde! Gol cust ko suza!

only fools and horses

pre 5 godina

Realno Stojke ne može da zna da li je prešla liniju ili ne. Teško da je to mogao i linijski sudija da vidi jer je udaljen dosta i pokriven stativom i golmanom.
Ali najsmešniji su zvezdaši koji se pozivaju na snimak i 1000% su ubeđeni da je lopta bila pola metra u golu. Alo bre, pa budite barem malo objektivni, barem jednom. Na snimku se apsolutno ne može videti ni proceniti da li je prešla. Nikako pod tim uglom.
A interesuje me gde je snimak sa kamere koja pri izvođenju kornera stoji skoro do gol linije, zašto Arena nije prikazala taj snimak?
Postoji neki snimak i sa kamere iz gola ali i tu se ne vidi da li je prešla.

Ostoja

pre 5 godina

Idi majstore iz ove proklete avlije. Kad god je Srbija u blatu, Zvezda osvaja titule.

Svaki, ali svaki gol koji je sumnjivo postignut u derbijima postigla je Crvena zvezda. Kako to da se bar jednom sudija ne prevari pa povuče na našu stranu ?

Mi na svakom derbiju moramo da se borimo i protiv rivala i protiv sudija. Normalno je što onda Zvezda u derbijima ima 17 pobeda više.

aco

pre 5 godina

Срамно се понаша, а то ништа није ново са његове стране. На снимку се види да су му руке прешле гол линију у моменту интервенисања. Сад би се одрекао српског пасоша кад га не зову у репрезентацију. Да је добио позив, ме би овако причао. Треба му одузети пасош, ако не испуни обећање.

ajoj

pre 5 godina

eeeee kolko smo se mi puta zbog tebe stidili sto smo istonacionalni da ti je samo znati... ajd pozuri s tim odricanjem! i nemoj da mi se predomislis!

Veliki brat

pre 5 godina

Pa neka se onda i svi nemci odreknu nemačkog pasoša zbog Briha!


Lopta je sigurno prešla liniju, samo je pitanje da li je 100% cela ili je ostao koji milimetar iznad same linije, a to je gotovo nemoguće reći iz ovog ugla.
Mislim da je samo jednom prikazan snimak kamere iza gola gde se videlo da je lopta zaustavljena u liniji sa stativom gledano tom kamerom, pa se na osnovu toga može lepo izračunati osnovnom geometrijom da li lopta jeste ili nije prešla celim obimom liniju.

Dredd

pre 5 godina

Niste tacno preneli izjavu...Rekao je: "I da je lopta presla gol liniju ne smes to u derbiju da sviras!". A onda je dodao:"Moras da budes siguran 300 posto da sudis gol,a nije presla gol jer on(pomocni sudija) nije mogao od mene da vidi da li je presla ili nije!" Oduzmite mu pasos!

Uzicanin

pre 5 godina

U pravu je covek 100%. Setite se Bogdana kad se bunio pre, sa njima jednostavno mora ovako, jedan covek unistava ovu zemlju na svim poljima, u fudbal se odavno ugurao, jos onda kad je zavodio red u FKCZ. Volim Partizan!!

Krenula izdaja Srba

pre 5 godina

Nije mu prvi put da se odriče i da laže. Čoveka više boli uspeh zvezde nego leba da jede, jer je shvatio kolko je pogrešio što je ikad prešao u manji klub, to sebi do kraja života neće oprostiti.

Ljubisa

pre 5 godina

E moj Stojkovicu,kakve veze ima ovo sa Srbstvom...lako se odrices Srbije zbog jedne da je kažemo greske koja treba da se dokaze...i da je bila greska to nije razlog da tako reagujes,Srbija je mnogo vise od svega ovog i to treba poštovati...

Srbija

pre 5 godina

Ovaj nas fudbal treba ugasiti jednostavno, dati im titulu u narednih 50 godina, i da nam bude svima bolje, valjda su nas tako ucili prethodnih godina.

Blue Moon 1124

pre 5 godina

Sve je lepo Stojke objasnio, mozda je lopta presla zaista je nemoguce da se vidi posle snimka gola, mene nervira sto je on mrtav ladan javio glavnom sudiji da je gol.

Slavko Komar

pre 5 godina

Eh kad bi samo znao koliko se njih stidi, evo ih po Nemačkoj,Češkoj,Francuskoj.....na kraju će ostati samo veliki vođa i njegovi sledbenici

Trip

pre 5 godina

Ali kako to novinari malo prepakuju šta je je izjavio. Gde je deo rečenice kad kaže "i da je bio gol to se u derbiju ne svira"? hahahhahahahahahahahahaha kakav car. Tuga :D

prki

pre 5 godina

aaaa, nije mogao da vidi od tebe? a kako si ti video da on nije mogao da vidi od tebe?:) uostalom, trebao si to da mu kazes da nije mogao da vidi od tebe i da se zeznuo i da si ti izvadio loptu na vreme , i onda ne bi priznali gol, prosto i jednostavni

Malkom

pre 5 godina

Stojke je ljudina. Ako on kaže da nije prešla liniju onda nije. Ovo govorim kao Zvezdaš. Ne prija mi ovakav bod. Igrali smo kao balerine.

as

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.

turista

pre 5 godina

Pri odbrani on stoji ispred linije izbija loptu i upada u gol. Na snimku ne postoji kamera ravno sa gol linijom i nije jasno odredjeno dal je gol, kako je onda mogao linijski sudija iza gola da vidi jasno gde je lopta???

alto

pre 5 godina

Lik prima gomilu para sto sutira loptu po livadi i stidi se sto je Srbin jer je primio gol iz sumnjive situacije. Ooooo boze.
Nista pravac CG. Kamo srece da si branio za njihovu reprezentaciju da nas postedis svih onih kikseva.

duledudule

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)
ma da svi cemo nj3mu ds verujemo koji prodaje veru za veceru.video sam ja izvadio je iz gola i poljubio u letu nego je to mnogo brzo uradio i nije niko video.jos se ispricao sa njom loptice loptice

Svakom svoje

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...…..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20)

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...

dr balaban

pre 5 godina

Pre nego sto se odreknes pasosa,da ispricas sta se desavalo u Rusiji,jer si bio na sastanku sa Krstajicem i jos nekoliko igraca,a ne da cutite ....OTVORITE KUTIJU!!!

POPE

pre 5 godina

Pa majstore ako mene pitas i treba da te je sramota ali zato sto si ti krivac za ovaj gol.Lopta iz kornera u visokom luku pada na pet metara a ti ne napustas liniju umesto da je lagano pokupis.Sto se gola tice tvoja stajna noga je na gol liniji a ti se bacas unazad u gol sto znaci da je lopta u golu.Zvezda ocajna a Partizan puno bolji i trebao je da pobedi.

Aleksandar

pre 5 godina

Zvezdas sam i Stojkovic mi je uvek bio jedan od omiljenih reprezentativaca i pored toga sto je presao u Partizan, ali ne kapiram cemu ovakva izjava.

Belianđeo

pre 5 godina

Pitam se kako je moguće da je ovakva persona igrala u zvezdi, branila za Srbiju....i sada se odriče državljanstva?!
Kako ću spavati večeras?☺☺☺

dušan

pre 5 godina

kako te nije sramota? i sam kažeš da si bio u golu, ruka ti ide malo unazad tela, loptu vraćaš izvan gola i jedva pada ispred gol linije.

Pokušaj bistrine

pre 5 godina

Stojkovićeva retorika je kao i golmanski kvalitet - veoma slab! Prema onome što je na raspolaganju što se kamera tiče gol je bio više nego verovatan, skoro "čist kao suza". Što se stida tiče pre bi se mnogi navijači Srbije mogli stideti koliko dugo su imali tako slabog reprezentativnog golmana koji se još i stidi svoje nacionalnosti što je danas primio gol koji je bio odbranjiv. sve se uklapa u sliku o tom golmanu veoma spornih kvaliteta, mnogo spornijih nego što je njegov danas primljeni gol. Preporučujem mu da preispita svoju intervenciju oko gola nego svoj pasoš.

marek hamšiković

pre 5 godina

Pretera ga sad Stojke,smatram da je lopta bila u golu milimetar,2,šta da se radi,mislim da smo bili bolji,da je Pantić ono dao dobili bismo I nadam se da možemo još bolje od ovog...

ban

pre 5 godina

U pravu si 100 posto Stojke, ovo vise nije nije drzava a kamoli liga. Uvek je bilo i ostace , neka pobedi bolji. Ali nesto je trulo u drzavi Danskoj, sto je veca briga od fudbala , a koliko videcemo!

Miloš Gajić

pre 5 godina

Brate,primio si regularan gol,čemu tol'ka frka? Ok,pokušao si da ga zamaskiraš radovanjem,nije prošlo,idemo dalje,ne diži tenziju.

dane007

pre 5 godina

Poprilično nepromišljena izjava Stojkovića, ali je upravu za situaciju kod gola. Kako je moguće da je sviran gol kada situacija nije uopšte vidljiva za ljudsko oko ( u ovakvim sitzacijama samo pomaže gol tehnologija ) ? Sudija iza gola sigurno nije vidio jasno situaciju.

Ne kažem ni da jeste ni da nije gol, zato što ne znam, isto kao što niko ko je gledao utakmicu ne može sa sigurnošću reći.
A još više sam uveren da je slična situacija bila na suprotnoj strani, sudija bi pre sebi odgrizao prst nego pokazao na centar.

Najgore od svega je što sada niko neće pričati kako je prosečni i neubedljivi Partizan nadigrao bog zna koliko skuplju Zvezdu, istina emotivno ispražnjenu. Svi će pominjati ovaj gol.

očigledno

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)

Bas tako, on je najbolje to video, zato je i sramota da ovako nesto izjavi...

SS

pre 5 godina

Pored onoga snimka gde se vidi cist gol Stojkovic i navijaci Partizana mogu ovako nesto da izjave??Pa lopta je bila 100 % u golu ,gledajte snimak koliko hocete

deki

pre 5 godina

Pa vrati pasos, za tobom niko plakati nece, nas si izdao za sva vremena a grobarima si samo potrosna roba. Da si los covek to je jasno a i golman si prosecan, sta ti je kriva drzava Srbija, jel to sto ni ovako losu Zvezdu ne mozete da dobijete

Madjo

pre 5 godina

I ja se odavno stidim što sam Srbin. Najveći smo raspad od države u Evropi. Da se ne graničimo sa evropskim državama, bili bi na nivou Subsaharske Afrike. Tuga, čemer, jad!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Posle ove sramotne izjave bude li ga Krstajić opet zvao u repku treba momentalno prestati svaki Srbin da navija za nju sve dotle dok Krstajić i on ne budu deo reprezentacije ove zemlje!

SF

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!!
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!

Peppino

pre 5 godina

Pozdravljam, i ja bih se odrekao da mogu, stidim se ove zemlje i sto sam rodjen ovde i to zemlja u Evropi. Ovo nema ni u Kambodzi ni Somaliji! Jedan Vladar, jedan Klub.

@ГИХТ

pre 5 godina

Чист гол 100% погледао сам снимак четири пута и види се да је лопта прешла гол линију,а голма је извука чопту .

Adriano_Galliani

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...
(sacchi, 23. septembar 2018 21:21)

Pa treba neko da kaze. Svako ko nije protiv je saučesnik tragedije ovog naroda. Znate protiv čega, jako dobro znate.

DČB

pre 5 godina

lopta nije presla liniju celim obimom. tako da nije gol sigurno. ali navikli smo na kradje u derbiju. posto im je lazni car izgubio namestenu titulu, sad od prvih kola moraju da se osiguraju.

Delija

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!

Сима

pre 5 godina

па добро, шта да се ради, навикао човек, није прва "светиња" које се одриче :)

sendvic

pre 5 godina

Sad su videli, a aut od pola metra pre Ruizovog gola nisu?
Kad god je sporna situacija, gde moze biti i jedno i drugo, svira se u korist zvezde. To je ono sto krasi zvezdu poslednjih 10 godina.

...

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju i to je to.... A ti ako se odričeš zemlje svoje zbog toga..... sretno ti bilo!
(Bora, 23. septembar 2018 21:17)

ne postoji snimak da se to jasno vidi, a ti ako hoces da coveks kudis samo zato sto je on bio najblizi lopti a ti gledao iz fotelje. Sretno ti bilo.

serb_alien

pre 5 godina

Ne treba da se odrekne srpskog pasoša, treba mu ga oduzeti. Ako je sudijska odluka u fudbalskoj utakmici razlog da ga bude sramota što je Srbin, on srpski pasoš i ne zaslužuje. Posle ovakve izjave, sramota je da ga ikada više pozovu u reprezentaciju.

Dobro znam

pre 5 godina

@turista
Stajao ispred linije gola?!?!Pa pogledaj snimak,kako te nije sramota?!?Sa oba stopala je stajao na gol liniji,izvio torzo unazad i ispruženom desnom rukom izvadio loptu,šta misliš odakle?!?Bar pola metra u golu,čist kao suza,a bod apsolutno nezaslužen!Partizan je više hteo pobedu i zaslužio je,zato i ovakve reakcije jer im se ovakva prilika neće uskoro pružiti.

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Stojke, važno da je Bgd okićen novogodišnjim svetiljkama. Koga briga je li linija metar tamo ili ovamo, nemoj da si naivan. Stvarnost je ionako samo kreacija naših umova.

it’s my life

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!

Peđa

pre 5 godina

Na kojoj borbenosti čestitaš!?!! Pa mi ko Napoli i još dali gol, nisu prešli centar!!! Ali Danilo, spinovani Grobar od strane onih navijača čije ime ne želim da pomenem, rešio je derbi na svoj način!

Delija

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!

Georgi Kinkladze legenda Sitija

pre 5 godina

Kakve veze ima odluka sudije sa nacionalnošću. Zamisli da LeBron nakon neke sudijske greške kaže neću više da budem Amerikanac, stidim se...

it’s my life

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!

Dirk41

pre 5 godina

Na stranu sada Zvezda/Partizan, u normalnoj zemlji bi mu se zbog ovakve izjave matični klub zahvalio na saradnji, a savez mu lupio suspenziju da ne može više da igra za klubove te zemlje, pa on neka sledeći put dobro razmisli kakve izjave daje na zalasku karijere kada ga realno neće nijedan tim sem Partizana. Ovakvom izjavom je pljunuo u lice komplet i svoje saigrače i tuđe, i svoju porodicu.

Gramatik

pre 5 godina

Ovaj nam je bio i golman reprezentacije, da se ne zaboravi kad se ponovo bude odrekao svojih. Ne treba da se pitammo zbog čega je u nacionalnoj selekciji vladao onakav haos pored likova kao što je ovo stvorenje.

SF

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!!
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!

Dredd

pre 5 godina

Niste tacno preneli izjavu...Rekao je: "I da je lopta presla gol liniju ne smes to u derbiju da sviras!". A onda je dodao:"Moras da budes siguran 300 posto da sudis gol,a nije presla gol jer on(pomocni sudija) nije mogao od mene da vidi da li je presla ili nije!" Oduzmite mu pasos!

sef strucnog staba

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Posle ove sramotne izjave bude li ga Krstajić opet zvao u repku treba momentalno prestati svaki Srbin da navija za nju sve dotle dok Krstajić i on ne budu deo reprezentacije ove zemlje!

Jufka developer

pre 5 godina

Covek cestita zvezdi i vas nije ni pomenuo u negativnom kontekstu, vec sudije. Kako ste jadni sa svojim komentarima, strasno! Iskreno se nadam da ce vas unistiti u LS, da cete imati gol razliku 0-14, bukvalno kada vidim sta pisete, navijam bukvalno za bilo koga, samo da je protiv vas.

ArtuDitu

pre 5 godina

Grujic je uradio pravu stvar. Uvazio sugestiju sudije na gol liniji koji tamo stoji upravo zbog ovakvih stvari. Na taj nacin je Grujic skinuo odgovornost sa sebe i postupio na nacin koji cine ozbiljne sudije.

Dachazvezda

pre 5 godina

hahahahahahhaah...

Znaci kad menjas veru ne stidis se, al GOL te ubi ??!?!?!?!?

Aj dobro...
Nije da se ne poklapa sa tvojim LJUDSKIM VREDNOSTIMA koje gajis :)))))

Delija

pre 5 godina

Varti sto pre pasos, ionako niko nece plakati za tobom.
Naravno da je bio cisti gol jer je lopta odbijena iza linije.
Ako ne verujes pogledaj 10 x usporen snimak na TV.
Pozdrav i dovidjenja zauvek!

intexata

pre 5 godina

Jel to sad zato sto te Krsta nije ni zvao prosli put za reprezentaciju? I ciji ces pasos da uzmes? I sve to zbog jednog gola, nebitno da li je bio ili ne, ja mislio da je ovo samo sport... Realno jeste bili ste bolji, ali sta sad...

dragan

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!
(Delija, 23. septembar 2018 21:26)

A gde ce on to jos nize da padne? Kako zamisljas to? Sa dna se ne moze

panke

pre 5 godina

ako si je izvadio onda je presla,slusaj sebe sta pricas i konacno te necemo gledati na golu reprezentacije.zaseo si izmedju dve stative i ne znas da odes ko da ti je to dedovina...

Miloš Gajić

pre 5 godina

Brate,primio si regularan gol,čemu tol'ka frka? Ok,pokušao si da ga zamaskiraš radovanjem,nije prošlo,idemo dalje,ne diži tenziju.

Salerno

pre 5 godina

e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.

Micko

pre 5 godina

Gde god da si branio van Srbije, ubrzo si grejao klupu i posmatrao utakmicu svog kluba sa tribina. Jedino si u Srbiji dobio priliku da branis, i u CZ i Partizanu i srpskoj reprezentaciju. Odrekni se drzavljanstva, budi apatrid, da ce ti neko drugi dati drzavljanstvo, cisto sumnjam.

Mladen

pre 5 godina

Gol kao kuća.
Pogledajte samo taj momenat kad dotiče loptu. U tom trenutku noge su mu na gol liniji a on je celim telom i rukom ispružen ka lopti.
I pogledajte kako posle toga pada. Da je lopta bila oko gol linije tu bi i on pa, a ne toliko u dubinu gola, što pokazuje u kom je pravcu bio tako ispružen od gol linije kad je zaustavio loptu.

sacchi

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...

Djuro

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)




Sreća pa će te vi napolju zračiti pismenošću i inteligencijom....

A.

pre 5 godina

Stojkoviću, IZ ČEGA (odakle) ste "izvadili loptu", ako "nije prešla gol liniju"?
Ako nije upala u gol, nije ni potrebno da je "vadite" (iz gola).

Сима

pre 5 godina

па добро, шта да се ради, навикао човек, није прва "светиња" које се одриче :)

Krenula izdaja Srba

pre 5 godina

Nije mu prvi put da se odriče i da laže. Čoveka više boli uspeh zvezde nego leba da jede, jer je shvatio kolko je pogrešio što je ikad prešao u manji klub, to sebi do kraja života neće oprostiti.

Djuro

pre 5 godina

@ išta Stojke nije krivo rekao. Ovako misli 70% Srbije. Nema narod kud pa ćuti i trpi. Šta bi trebao, da se ponosi ovakvom?
(Sisoje, 23. septembar 2018 22:12)




Biserko u akciji...

Uzicanin

pre 5 godina

U pravu je covek 100%. Setite se Bogdana kad se bunio pre, sa njima jednostavno mora ovako, jedan covek unistava ovu zemlju na svim poljima, u fudbal se odavno ugurao, jos onda kad je zavodio red u FKCZ. Volim Partizan!!

Odium

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!

paja

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!

prki

pre 5 godina

aaaa, nije mogao da vidi od tebe? a kako si ti video da on nije mogao da vidi od tebe?:) uostalom, trebao si to da mu kazes da nije mogao da vidi od tebe i da se zeznuo i da si ti izvadio loptu na vreme , i onda ne bi priznali gol, prosto i jednostavni

Piksi

pre 5 godina

hahahaha koje frustracije tebra, izvadio si loptu, ali iz gola, itekako se vidi da je usla citava, babe jedne uvjek vam drugi krivi, kako je zvezda igrala da ista znate dali bi makar tri gola, sta bi bilo da je Zvezdi bilo do igre ?

kiza1

pre 5 godina

Koliko mu je glava bila iza gol linije a lopta u paraleli glave. Bio sam na istočnoj tribini lepo se videlo da je lopta celim obimom presla gol liniju i cemu to jeste gol nije gol cista golcina!!!

panto

pre 5 godina

Odriče se Srpskog pasoša zbog sumnjivog gola? Ako to zaista misli onda Tesko nama sa takvim Srbima kao sto je Stojkovic. Takvi su nam I političari koji vode ovu zemlju.

serb_alien

pre 5 godina

Ne treba da se odrekne srpskog pasoša, treba mu ga oduzeti. Ako je sudijska odluka u fudbalskoj utakmici razlog da ga bude sramota što je Srbin, on srpski pasoš i ne zaslužuje. Posle ovakve izjave, sramota je da ga ikada više pozovu u reprezentaciju.

Dobro znam

pre 5 godina

@turista
Stajao ispred linije gola?!?!Pa pogledaj snimak,kako te nije sramota?!?Sa oba stopala je stajao na gol liniji,izvio torzo unazad i ispruženom desnom rukom izvadio loptu,šta misliš odakle?!?Bar pola metra u golu,čist kao suza,a bod apsolutno nezaslužen!Partizan je više hteo pobedu i zaslužio je,zato i ovakve reakcije jer im se ovakva prilika neće uskoro pružiti.

Valjevska podvala

pre 5 godina

Hahah ma je l' moguće ovo da je izgovorio? Sve i da nije bio gol, je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka

I Ja Sam Zvezsaš

pre 5 godina

"Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog pasoša. Sramota me je što sam državljanin ove zemlje", besneo je Stojković u izjavi za "Arenu sport".
Ja nisam ponosan , ali me nije ni sramota što sam srbin i što živim ovde u Srbiji , ali bi me bilo sramota da toliko lažem ! BIO JE GOL !!! (koji je videlo preko milion ljudi na televiziji ili internetu ). Sram te bilo .
Partizan je bio bolji i više je želeo pobedu , ali to je derbi (ili fudbal) ne pobedi uvek bolji .

nas golman vlada

pre 5 godina

Pogledaj snimak rodjace, tvoja glava je bila u liniji sa loptom i obe su bile unutar gola, a noge su ti bile na liniji i ocigledno je lopta usla u gol, to ce reci svako objektivan. Svaka cast igracima Partizana na borbenosti, mislim da u zivotu nisam gledao derbi u kome je jedna ekipa bila ovako borbena, posebno bih istakao Jankovica, decko je sam vrsio presing na sve igrace Crvene Zvezde. Milojevic se uplasio derbija i izveo na papiru najjaci sastav koji je pre samo par dana preziveo masakr, sto je po meni bila velika greska jer ovakve utakmice odlucuje zelja i borbenost a ne vrednost igraca na transfermarktu, sto se i videlo u ovoj utakmici. Slicna situacija se desila kada je PFC igrao protiv Reala u LS 2003, izvukli neresno i posle izgubili 3-0 u derbiju jer su bili preumorni od derbija.

it’s my life

pre 5 godina

Da svi koji navijaju za Partizan se odreknu pasoša,opet isto će biti.Ovo je Srbija,u Srbiji je Zvezda nedodirljiva.Mozemo,kukati,protestirati(20 godina bez penala u derbijima),sve se zna.Zvezda mora na silu biti prva.Moze penzioneri ostati bez penzija,radnici bez plata,zemlja biti bez sunca,..Zvezda mora postojati bar na vestacki način.Sa dugom od 50 miliona l,preko noci sa pojačanjima od 40 miliona,..U Srbiji od 7 miliona stanovnika tanka je linija,..

Winning Eleven

pre 5 godina

On nije mogao da vidi a ti jesi a lopta prešla liniju, čak se i na snimku vidi bez većih problema. Pogledajte samo Stojkovićeve noge koje su na liniji a telo mu u golu za pola metra. Samo napred, odriči se pasoša. Srbija ti je izgleda deo ružne prošlost.....

aco

pre 5 godina

Срамно се понаша, а то ништа није ново са његове стране. На снимку се види да су му руке прешле гол линију у моменту интервенисања. Сад би се одрекао српског пасоша кад га не зову у репрезентацију. Да је добио позив, ме би овако причао. Треба му одузети пасош, ако не испуни обећање.

Zauvek mlad

pre 5 godina

Ako se zbog takvih stvari odrices svojih korena onda to govori dosta o tebi..Takav stav govori koliko ti je stalo i do reprezentacije i do ove drzave.Ocekujem i da se odreknes i ucesca u reprezentaciji neko ko se tako lako odrice svog pasosa i nezasluzuje ga.

gh

pre 5 godina

Gde bese ono branio u Engleskoj, Vigan ako se ne varam, kada su navijaci napravili hitove i viceve na racun ovog buduceg apatrida. Zamislite ovakav mntalni sklop i ko nam je branio za reprezentaciju 10 godina? Strasno...

dušan

pre 5 godina

kako te nije sramota? i sam kažeš da si bio u golu, ruka ti ide malo unazad tela, loptu vraćaš izvan gola i jedva pada ispred gol linije.

Ostoja

pre 5 godina

Idi majstore iz ove proklete avlije. Kad god je Srbija u blatu, Zvezda osvaja titule.

Svaki, ali svaki gol koji je sumnjivo postignut u derbijima postigla je Crvena zvezda. Kako to da se bar jednom sudija ne prevari pa povuče na našu stranu ?

Mi na svakom derbiju moramo da se borimo i protiv rivala i protiv sudija. Normalno je što onda Zvezda u derbijima ima 17 pobeda više.

miodrag

pre 5 godina

Drzava da reaguje,, I ne cekajuci ni minut, da mu oduzme drzavljanstvo!! Ovakvi Srbiji nisu potrebni Srbiji sigurno...!Jer razlog za ovakvu njegovu izjavu je .…..bljak na kvadrat!

Dejan 10

pre 5 godina

Pazi sta si rekao....
Inace Savic je priznao da je napravio penal...................
U tome je velika razlika....
Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...................

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

Pa odrekni se. Sta si joj to pruzio tolko?
(nex, 23. septembar 2018 21:26)


---------------------
...dovljno je samo reci PENAL Podolskom protiv Nemacke i pobedu protiv Nemacke od.....1950(i neke)...
Tuzno je tvoje znanje fudbalsko.Stojkovic i Tadic su odveli Srbiju u Rusiju,jadno je koliko vas boli sto je dosao u Partizan!

Tihi

pre 5 godina

Cist gol.

I Zvezda bi bila ostecena da nije priznat gol.

Pola metra u golu. I po reakcijama igraca partizana se to vidi.

Sramota sta je ocaj pokusao. Pibegla mu lopta. Sto je nije izboksocao ranije... sto nisu zaustavili Boacija?

Ovo samo ima u nasem fudbalu.

Som Tojer

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Paralela Steaua - Zvezda... hmmm... Ispravno razmišljaš... Jedina dva kluba iz istočne Evrope koji su bili prvaci Evrope...

Vračarac

pre 5 godina

Ne može niko osim linijskog sudije pored gola biti siguran da li je bio gol. Stojković sigurno ne, a na snimku ispred gola se i vidi da gleda ka Boaćiju, ne gleda liniju ili stativu. Zbog toga su ovakvi ispadi nezreli i infantilni. Trebalo bi posle toliko godina iskustva da ume malo zrelije izjave da daje. Potpisujem da se u roku od 5 dana izvinjava... verovatno na instagramu.

323

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 23. septembar 2018 21:26

Mislis na lopovluk? Tu smo prvi u svetu, niko nam nije ravan pa se coveku smuci sto zivi u ovoj zemlji. Nije ti se nikad smucilo? Ja sam ponosan sto Parizan postize ciste golove u derbiju.I na ovom. Partizan nije mogao da dobije nikad losiju CZ jer je sudija "video" .I onaj sudija " nije video" loptu iza korner linije i dodavalje.Obrni okreni ne mozes da dobijes utakmicu.Stojke je veoma emotivno reagovao.Druga je stvar sto se neko muci celu utakmicu, gine na terenu, pada, dobija udarce sve da bi njegov tim ostvario dobar rezultat i onda neko dodje i nesto "vidi" i spusti te na zemlju.Popljuje sav tvoj trud? Pa ti sada VIDI? CZ ima bolji tim ali to nisu dokazali na terenu.Zasto Partizan ne bi pobedio, jer je neko "video"? I uvek se u derbiju nadje neko koji "vidi"??

stalker

pre 5 godina

Smesan je.... Da je dosledan do sada bi se odrekao pasosa 100 puta koliko su samo sudije puta pokrale timove s kojima je igrao Partizan... a gol je 100% cist... za malo, ali cist

eye of the beholder

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 21:25)

Liverpool je u prošlom kolu igrao protiv Tottenham-a, a gol o kom pišeš je dao Wijnaldum.

O ostatku komentara neću, ovo je sasvim dovoljno ...

sendvic

pre 5 godina

Sad su videli, a aut od pola metra pre Ruizovog gola nisu?
Kad god je sporna situacija, gde moze biti i jedno i drugo, svira se u korist zvezde. To je ono sto krasi zvezdu poslednjih 10 godina.

SS

pre 5 godina

Pored onoga snimka gde se vidi cist gol Stojkovic i navijaci Partizana mogu ovako nesto da izjave??Pa lopta je bila 100 % u golu ,gledajte snimak koliko hocete

Ljubisa

pre 5 godina

E moj Stojkovicu,kakve veze ima ovo sa Srbstvom...lako se odrices Srbije zbog jedne da je kažemo greske koja treba da se dokaze...i da je bila greska to nije razlog da tako reagujes,Srbija je mnogo vise od svega ovog i to treba poštovati...

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

sitno

pre 5 godina

Stojkovicu oduzeti pasos ako se stidi i proterati ga iz zemlje.

Covek nije svestan da je on samo golman i da njegovo misljenje ne vredi mnogo.

lav

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018

Toliko koliko ste pristojni to beli svet nije video.

Ovako

pre 5 godina

A cujte ove botove sto su protiv SNS sto se javljaju i svuda vide Vucica. Pa i vi ste isti kao i oni. Nismo zaboravili i da ste vi bili na vlasti i koliko je narod unazadjen sa vama! Jedni i drugi ste botovi i posast. A sto se tice utakmice, Zvezda emitivno ispraznjena a Partizan iskoristio pametno priliku i bolje odigrao. Dal je gol il nije to je tesko proceniti iz ugla kamere. Al manite se teorije zavere, jer ce sutra isti taj Partizan imati podrsku sudija protiv drugih ekipa iz lige kao i do sada. Isto i Zvezda. A sto se Stojkovica tice, e stvarno je sramota sta izjavljuje. Preteruje vise. Neka ide u rijaliti...

Ivan

pre 5 godina

Ono kada ti golman sopstvene reprezentacije olakša onaj težak poraz na SP kada su mu Džaka i Šaćiri zabili ona dva lagana komada! Od ovog trenutka, nakon ove sramotne Stojkovićeve izjave večeras, nekako mnogo mnogo lakše podnosim taj težak poraz od Švice na SP, štaviše nekako mi i drago što su Džaka i Šaćiri zabili golčine čoveku koji želi da se odrekne državljanstva svoje države zbog svog ličnog uverenja da je sudija pokrao njegov klub u derbiju što jedno sa drugim nema nikakve veze niti dodornih tačaka naravno.! Hvala ti Stojke za ovu izjavu, sad mi nimalo nije krivo za ona dva jeftina komada koja si primio od Švice!

Daj ne lupaj

pre 5 godina

(milovan, 23. septembar 2018 22:07)

Milovane, nisi ti nikad ništa nacrtao. Kako misliš da povučeš liniju koja je istovremeno paralelna i sa prečkom i sa gol linijom kad one na 2D slici nisu paralelne? Isto važi i za obe stative. Ovako kako si ti objasnio, uvek ćeš dobiti da je centar lopte naspram gol linije ako se ona nalazi na 2D slici unutar četeverougla koji čine gol linija, prečka i dve stative. To se radi na drugi način.

Momo

pre 5 godina

Ovakvu glupost da jedan reprezantivac izjavi je više nego problematično svugde se dešavaju greške! Ali i on je igrao i grešio a sad odriče svije zemlje?
Bravo!!

Will Griggs On Fire

pre 5 godina

Ajde da vidimo sutra!!! Hahahaha ...

Sramno smo odigrali protiv užasnog Partizana. Ali i sa tom užasnom igrom večeras, oni nisu mogli da nas pobede...

Na Rajku sigurna pobeda. Ovakav pristup sada i nikada više.

Lagano koračamo ka tituli!

Mrak

pre 5 godina

Najveći igrač i čovek srpskog fudbala poslednjih 30 godina.
Ovo je bruka šta se dogodilo. Istupio bih iz lige i dozvolio državnoj mezimici da uzme titulu, uostalom, unapred joj je obećana.

Trip

pre 5 godina

Ali kako to novinari malo prepakuju šta je je izjavio. Gde je deo rečenice kad kaže "i da je bio gol to se u derbiju ne svira"? hahahhahahahahahahahahaha kakav car. Tuga :D

Zoran

pre 5 godina

sta ocekivati od nekoga ko detetu obeca da ce pobetiti brazil na sp u rusiji pa kad izgubi one se ne pojavljuje vise..uzmi turski pasos
prilici ti..znas vec

reflektor

pre 5 godina

Ti si licnost koja je specificna.Gines za reprezentaciju ali definitivno nisi u pravu,nemas hladnu glavu i lupis ovako nesto,ato ima tezinu.Lupio si i izjavio nesto mnogo jako.A lopta je presla i gol je bio.Ali nemas takticnosti i izjavis ovako nesto..

as

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.

Zemo

pre 5 godina

Gol je bio, vidi se iz aviona
(Makarije Ub, 23. septembar 2018 21:25)

Nije u pitanju to da li je bio gol ili ne, nego to što sve odluke koje su 50-50 standardno idu na našu štetu. Taj pomoćnik nema šanse da je jasno video od Stojketa....pa bre na TV-u se nije videlo,a on je kao video...pa to je bre smejurija od suđenja poslednjih par godina....

Milan

pre 5 godina

Stojke mogu samo da te mrze
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daki, 23. septembar 2018 21:31)

Niko njega ne mrzi. Samo ga zalimo

turista

pre 5 godina

Pri odbrani on stoji ispred linije izbija loptu i upada u gol. Na snimku ne postoji kamera ravno sa gol linijom i nije jasno odredjeno dal je gol, kako je onda mogao linijski sudija iza gola da vidi jasno gde je lopta???

dr balaban

pre 5 godina

Pre nego sto se odreknes pasosa,da ispricas sta se desavalo u Rusiji,jer si bio na sastanku sa Krstajicem i jos nekoliko igraca,a ne da cutite ....OTVORITE KUTIJU!!!

shone

pre 5 godina

https://pbs.twimg.com/media/DnzJ3hXX0AA8sud?format=jpg 

Neregularan je gol. Tačka.
(M4R3, 23. septembar 2018 21:22)



Majstore,pusti play jos malo...mogo si da pauziras sliku dok jos lopta nije stigla do gola! Ne gubi se i ne prosipaj pamet ovde! Gol cust ko suza!

milovan

pre 5 godina

Ovaj snimak ne pokazuje da li lopta presla gol liniju. Ali kao neko ko je nacrtao hiljade crteže u izometriji mogao bi pomoci. Ako se kao tacka odluke uzme trenutak dodira Stojkovića s loptom, mogu se povuci dve paralelne linije kroz zamisljenu tacku(centar lopte): jedna sa stativom(vertikalom) i druga sa preckom(horizontala). Ako te dve linije "odsecaju" istu udaljenost i na precki i liniji gola i istu udaljenost na obe stative lopta je tacno na sred zamisljene linije gola. Ako dodate jos pola prečnika lopte videćete da je teško prihvatiti da je lopta prešla zamišljenu liniju celim obimom pa s fubokim uverenjem tvrdim da gola nije bilo.

aaa

pre 5 godina

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

A ko je mogao da vidi ako ne sudija koji stoji pored gola i kome je jedini posao da gleda takve situacije? Pa zar mislite da bi dozvolio sebi da dosudi nesto u sta nije siguran narocito posle kuknjave iz Partizana nakon svakog derbija, odnosno nakon svakog meca koji odigraju.. Sutra sigurno specijal partizanovog vesnika u kome se kao i svaki put pljuje Zvezda, jer sta drugo mogu, 70 godina iza svetinje, 70 godina patnje, kompleksa..

#

Kajzer

pre 5 godina

Stojković: "On nije mogao da vidi izvadio sam loptu". Znači ušla je, da bi nešto izvadio mora prvo da uđe. Verovatno kad je bilo stani pani da li će se priznati gol dolazi Stojković i kaže izvadio sam je. Grujić nakon toga nije ni pitao ništa sudoju iza gola.

Lakic

pre 5 godina

Pa vidi ako nisi uspeo da odbranis sut i primio si gol i to ti je razlog da se odreknes pasosa pa samo napred druze ko ti brani,takvima nas pasos ne treba da se daje

marek hamšiković

pre 5 godina

Pretera ga sad Stojke,smatram da je lopta bila u golu milimetar,2,šta da se radi,mislim da smo bili bolji,da je Pantić ono dao dobili bismo I nadam se da možemo još bolje od ovog...

deka PG

pre 5 godina

E baš me briga hoćeš li se ti odreći pasoša ili ne. Mnogo je ljudi gore stvari istrpjelo, propatilo, platilo glavom, ali se Srbije nije htjelo odreći. A ti hoćeš zbog jednog gola da se odrekneš, a koji je, za tvoju informaciju - čist kao suza. To što pristrasni navijači ne žele da priznaju, samo pokazuje njihovu nemoć. E pa ja se Srbije ne odričem, pa da će me gaziti. Razmaženi ste do srži

@ГИХТ

pre 5 godina

Чист гол 100% погледао сам снимак четири пута и види се да је лопта прешла гол линију,а голма је извука чопту .

Milena

pre 5 godina

Pa neka vrati pasos, bas bi bila neka steta izgubiti osobu koja ne moze da se zapita zasto vec duze vreme njegov tim lose igra, vec trazi izgovore i drami kao pubertetlija.

ajoj

pre 5 godina

eeeee kolko smo se mi puta zbog tebe stidili sto smo istonacionalni da ti je samo znati... ajd pozuri s tim odricanjem! i nemoj da mi se predomislis!

Malkom

pre 5 godina

Stojke je ljudina. Ako on kaže da nije prešla liniju onda nije. Ovo govorim kao Zvezdaš. Ne prija mi ovakav bod. Igrali smo kao balerine.

bgd 11050

pre 5 godina

Ako se odrekne pasosa i drzavljanstva, jel ce mu biti onda ukinuto policijsko obezbedjenje, glupo je da mi placamo jer je on malo zavrnuo jednog čiku, bio je srbin pa je realno da ga cuva Srbija, u protivnom gubi privilegije !!!

pedja

pre 5 godina

Umesto da smiri tenzije i prepirke i prizna da je bio gol (a to je 100%) i gol je njegov jer je njegova intervencija bila losa, on prica o vracanju pasosa.Pa takvi likovi nisu nikom potrebni i bez njih se moze. A i neka vrati i onako nije vise u reprezentaciji.
Kao navijac Zvezde stidim se kvaliteta igre koju je Zvezda pruzila i Partizan je trebalo da dobije utakmicu. Dzoranje lopte u nebo, bez akcije, bez strategije za napad. Uzas!Partizan nestvarno dobar kakav kavlitet igraca ima. To je derbi!

Madjo

pre 5 godina

I ja se odavno stidim što sam Srbin. Najveći smo raspad od države u Evropi. Da se ne graničimo sa evropskim državama, bili bi na nivou Subsaharske Afrike. Tuga, čemer, jad!

sryugos

pre 5 godina

A dizel na pumpama 172 dinara ali nema veze eto jos jedne teme da narod I'ma o cemu da polemise .....
(Ostoja, 23. septembar 2018 23:30)

Ko te tera da vozis auto? Idi peske, idi javnim prevozom. Brze stignes, ne mislis o gorivu i parkiranju i ne placas ga. Plus je zdravije a i cesto se mozes svercovati jer kontrole bas i nema mnogo.

alto

pre 5 godina

Lik prima gomilu para sto sutira loptu po livadi i stidi se sto je Srbin jer je primio gol iz sumnjive situacije. Ooooo boze.
Nista pravac CG. Kamo srece da si branio za njihovu reprezentaciju da nas postedis svih onih kikseva.

Rock

pre 5 godina

Ej zbog jednog derbija i jednog gola !!! Pa sta bi se promenilo da je pobedila Zvezda ili Partizan?

Alo... pa kakve veze ima pasos sa tim? Nek je i greska, nek nije bio gol... kskve veze ima sa tim to sto si Srbin (vidi se i kakav)... ili vracanje pasosa.

Sramota. Nije tebi mesto u reprezentaciji.

proliver

pre 5 godina

A dok si bio prvi golman reprezentacije nisi se odrekao srpstva i nisi se stideo. Golman Zvezde je daleko iznad tebe. Prodao bi se ti bilo kojoj drugoj reprezentaciji da mozes i to za sitne pare. Tako si radio i pre na klubskom nivou a i sada bi. Tome sluzi ova tvoja izjava. Znamo se!

Uros

pre 5 godina

Kako te bre nije sramota da se kunes? Nakon svega. Ljudi, mi apsolutno nismo zasluzili da izvucemo bod veceras ali je gol cist kao suza. Pogledajte reakciju ovog vaseg malog iz odbrane kako samo posmatra Boacija dok ovaj skace.

Hygge

pre 5 godina

Zato su pravi Srbi, ovi sto velicaju gol iz auta i sto ne vide nista sporno veceras...da znas, da je i mene sramota sto sam Srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 23. septembar 2018 22:49)


Drobnjak iz auta, da li na to misliš?

Aleksandar

pre 5 godina

Zvezdas sam i Stojkovic mi je uvek bio jedan od omiljenih reprezentativaca i pored toga sto je presao u Partizan, ali ne kapiram cemu ovakva izjava.

NESABG

pre 5 godina

Bravo Mrkela za za izjavu ,ostru ,preciznu..najjaca ste uprava Zvezde ikada.Ne treba cutati vise tom Mustafi kao sto ni Terza ne cuti maleckom saciriju.Zvezda se i tako brani.Svaka cast!!

očigledno

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)

Bas tako, on je najbolje to video, zato je i sramota da ovako nesto izjavi...

Апоплекс

pre 5 godina

Добро, сумњив гол. Другар који је био на утакмици, а партизановац, каже да му се чини да је ушла. Ја кажем да мислим да имамо очајне углове камера, да преноси изгледају као из педесетих. Као што је рекао (иритантни) коментатор, шта год да кажем неко ће се љутити. Али, Стојковићева изјава је лицемерна. Како му је сад его повређен, он каже да је разочаран што је Србин... а зна ли колико смо ми, нормални навијачи, били разочарани кад је не много година након изјаве да му је крв црвено-бела, носио мајицу са срамним натписом у чистој намери да провоцира људе који су га обожавали. Ја сам га много готивио. И тад сам могао да кажем нешто слично као и он сад, али нисам. Нервирао ме је, али сам тајно наставио да га готивим. Ако је било грешке, то је грешка судије, врло тешка одлука је у питању, нема места теоријама завере. И врло је глупа изјава да судија мора 300% да буде сигуран. 300% значи исправно, а 100-150-200-250% значи неисправно? Сад је потрошио сав кредит који је зарадио против Роме.

Cockney Cole

pre 5 godina

Kakva smejurija od čoveka. Reprezentativac, do pre par meseci, se stidi svoje zemlje zbog jednog sumnjivog gola. Upristoji se momčr, nisi više tako mlad pa da ti se odbija na mladost. Retko neinteligentna izjava!

Dragan D.

pre 5 godina

Ljudi ne znam zasto se raspravlja odje jel gol ili nije, pa sve i da jeste, sve i da nije, kakva je ovo izjava ? Da se odreknes 'svoje zemlje' radi fudbalske utakmice o_0 !?!?!???????? Jel ovo realno ???

Belianđeo

pre 5 godina

Pitam se kako je moguće da je ovakva persona igrala u zvezdi, branila za Srbiju....i sada se odriče državljanstva?!
Kako ću spavati večeras?☺☺☺

exe

pre 5 godina

Stojim iza svake njegove reci. Srbija je ovo, sve se dobija kradjom, nepostenjem, lopovlukom i nemoralom.
(Vlada, 23. septembar 2018 21:21)

Ljubi te Vucela

DČB

pre 5 godina

lopta nije presla liniju celim obimom. tako da nije gol sigurno. ali navikli smo na kradje u derbiju. posto im je lazni car izgubio namestenu titulu, sad od prvih kola moraju da se osiguraju.

Гиле

pre 5 godina

У НБА са свим камерама греше. Ал тамо нема пљувања. Чак је забрањено коментарисати одлуке. Голе можда јесте, а можда и није али такве изјаве не сто.

Sumnjivo

pre 5 godina

Odakle je izvadio loptu ako je pala na gol liniju? Jedino u cemu je u pravu je da je sudija mogao bez problema da i ne dosudi gol. Mozda nesto i ukapira kad odgleda snimak...

Невен

pre 5 godina

Гробар сам, волим овог човека, зато што гине за Партизан, и за репрезентацију, и не знам да ли је го, делује ми као да јесте, али је угао камере ужасан па не могу да тврдим, али је Стојке претерао са овом изјавом... разумем и афекат и све, али...

KRiS.exe

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
(paja, 23. septembar 2018 23:49

Providan si ko suplja serpa

deki

pre 5 godina

Pa vrati pasos, za tobom niko plakati nece, nas si izdao za sva vremena a grobarima si samo potrosna roba. Da si los covek to je jasno a i golman si prosecan, sta ti je kriva drzava Srbija, jel to sto ni ovako losu Zvezdu ne mozete da dobijete

amnezija

pre 5 godina

Momci setite se proslog puta Kada su posteni Dali gol posle asistencije iz auta...
Pa onda ovo...nije ni cudo sto je pukao!!!
Zvezda ocaj ocaja celu utakmicu; prvo poluvreme 57%posed lopte i 1udarac na gol, Partizan 43% i 7suteva
U drugom se nista nije promenilo; i onda kazu zasluzen bod! Kako ili cime?! Strahom od AV!!!

...

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju i to je to.... A ti ako se odričeš zemlje svoje zbog toga..... sretno ti bilo!
(Bora, 23. septembar 2018 21:17)

ne postoji snimak da se to jasno vidi, a ti ako hoces da coveks kudis samo zato sto je on bio najblizi lopti a ti gledao iz fotelje. Sretno ti bilo.

dane007

pre 5 godina

Poprilično nepromišljena izjava Stojkovića, ali je upravu za situaciju kod gola. Kako je moguće da je sviran gol kada situacija nije uopšte vidljiva za ljudsko oko ( u ovakvim sitzacijama samo pomaže gol tehnologija ) ? Sudija iza gola sigurno nije vidio jasno situaciju.

Ne kažem ni da jeste ni da nije gol, zato što ne znam, isto kao što niko ko je gledao utakmicu ne može sa sigurnošću reći.
A još više sam uveren da je slična situacija bila na suprotnoj strani, sudija bi pre sebi odgrizao prst nego pokazao na centar.

Najgore od svega je što sada niko neće pričati kako je prosečni i neubedljivi Partizan nadigrao bog zna koliko skuplju Zvezdu, istina emotivno ispražnjenu. Svi će pominjati ovaj gol.

Laki

pre 5 godina

Dečko je ćutao i trpeo,prošlu sezonu branio neverovatno, toliko puta je spasao reprezentaciju, šta mislite kako mu je bilo kad je video da je jednostavno izbrisan, a da se forsiraju menadžerski golmani ili kad vidi šta se radi u srpskom fudbalu generalno, a onda skine težak šut u derbiju za koji niko ne može sa posebnom sigurnošću da kaže da li je 100% gol jer su svi snimci iskosa-pa zar nije tehnološki iinstitut pre nekoliko godina dokazivao da lopta koju smo svi videli metar u Zvezdinom golu nije gol? Partizan je već duže vreme toliko ponižavan sa svih strana. ali je ipak uspeo da ne izgubi iako je i"drugi tim Zvezde" jači.

обс

pre 5 godina

Само Стојковић зна да ли је лопта прешла црту или није. Јако резигниран дао је изјаву у афекту што може да значи да гол није регуларан. Своју истину не може да докаже али хиперболом ("одричем се држављанства") апелује. Не бих судио Стојковићу. Бранио је за репрезентацију сасвим коректно готово читаву деценију.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!

POPE

pre 5 godina

Pa majstore ako mene pitas i treba da te je sramota ali zato sto si ti krivac za ovaj gol.Lopta iz kornera u visokom luku pada na pet metara a ti ne napustas liniju umesto da je lagano pokupis.Sto se gola tice tvoja stajna noga je na gol liniji a ti se bacas unazad u gol sto znaci da je lopta u golu.Zvezda ocajna a Partizan puno bolji i trebao je da pobedi.

Piksi

pre 5 godina

Hmmmmm bas jedva cekam sta ce sjutra da se desi u sapunici komsija malih, Stojkovic ako ima ista ljudsko u sebi posle ove izjave neka uradi sta je rekao, sta ce bombas da kaze na ovo ? Sa li on garantuje za ovog decka ? Broj stranaca u Partizanu se povecava ? Hmmm mozda neku nagradnu igru u Partizaiu da naprave, tipa : koju vjeru ce sad Stojkovic da uzme ? Realno turska mu je najbliza, a i navijaci Partizana su dobri sa njima, ali vidjecemo sta ce biti... jedva cekam :D

Blue Moon 1124

pre 5 godina

Sve je lepo Stojke objasnio, mozda je lopta presla zaista je nemoguce da se vidi posle snimka gola, mene nervira sto je on mrtav ladan javio glavnom sudiji da je gol.

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Stojke, važno da je Bgd okićen novogodišnjim svetiljkama. Koga briga je li linija metar tamo ili ovamo, nemoj da si naivan. Stvarnost je ionako samo kreacija naših umova.

kimiko

pre 5 godina

Pa Stojke, meni se to malo češće dešava :) Eto, da ti je lakse ...Samo, da neće Stojke opet napisati nešto na majici ispod dresa, to me sada brine !? :)

gastosi smaraci

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?
(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Kakvi panteri u fudbalu, idi u Norvesku gledaj gejzire.

ban

pre 5 godina

U pravu si 100 posto Stojke, ovo vise nije nije drzava a kamoli liga. Uvek je bilo i ostace , neka pobedi bolji. Ali nesto je trulo u drzavi Danskoj, sto je veca briga od fudbala , a koliko videcemo!

Srbija

pre 5 godina

Ovaj nas fudbal treba ugasiti jednostavno, dati im titulu u narednih 50 godina, i da nam bude svima bolje, valjda su nas tako ucili prethodnih godina.

očigledno

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!! 
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!
(SF, 23. septembar 2018 21:16)

Mislis kao ona dva penala prosle sezone?

Svakom svoje

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...…..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20)

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...

meraklija nis

pre 5 godina

zena iz podgorica ljiljana sa malom bebom odrzala je cas iz ljubavi prema srbiji iako je bila deportovana iz belgije posle 4 dana zatvaranja u migracionom centru bez pomoci ambasade srbije ponosno je na tv izjavila da je srpski drzavljanin a ne kao vas stojke pod noge baca srpski pasos

duledudule

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)
ma da svi cemo nj3mu ds verujemo koji prodaje veru za veceru.video sam ja izvadio je iz gola i poljubio u letu nego je to mnogo brzo uradio i nije niko video.jos se ispricao sa njom loptice loptice

dejan petrovic

pre 5 godina

Covek zvezdas pa onda okoreli partizanivac... a sad nije vise srbin.... dobro to nam je u krvi. A gol, zvezdas sam, mislim da je presla-vidi se to, moze se izracunati... ugao, daljina kamere itd. Ovako drska izjava i da nije bio gol (ja mislim da jeste) to je deo vaspitanja. Covek je bez identiteta. Da je srece da su se on i mnogi odrekli pasosa Srbije-nisu smeli zbog menadzera. Da je sreca-mi bi smo bili druga dimenzija u fudbalu. Sramota sramote

chox

pre 5 godina

Na ovakvu izjavu ako ne reaguje njegov klub onda ... A sto je najgore on uopste nije mogao da proceni da li je gol ili nije , pomocni sudija je jedini video 100 %

kaligula

pre 5 godina

Nadam se da je Stojkovic ispunio svoje obecanje. Ako nema za taksu ja sam vrlo rad da mu je uplatim :) Samo neka ide... Reprezntacija je od njega imala vise stete nego koristi.

zika

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?

only fools and horses

pre 5 godina

Realno Stojke ne može da zna da li je prešla liniju ili ne. Teško da je to mogao i linijski sudija da vidi jer je udaljen dosta i pokriven stativom i golmanom.
Ali najsmešniji su zvezdaši koji se pozivaju na snimak i 1000% su ubeđeni da je lopta bila pola metra u golu. Alo bre, pa budite barem malo objektivni, barem jednom. Na snimku se apsolutno ne može videti ni proceniti da li je prešla. Nikako pod tim uglom.
A interesuje me gde je snimak sa kamere koja pri izvođenju kornera stoji skoro do gol linije, zašto Arena nije prikazala taj snimak?
Postoji neki snimak i sa kamere iz gola ali i tu se ne vidi da li je prešla.

I ne vracaj se nikada vise!

pre 5 godina

Putuj igumane! Pre 100 godina ljudi su ginuli da se vrate kuci, a ti se stidis svoje nacije zbog fudbala od kojeg zivis kao bubreg u loju?

Milos

pre 5 godina

Ne znaci da je presla,a ni da nije, to preko kamera i kretenskih uglova iz kojih snima arena sport nikada necemo definitivno saznati.

kutak za sporni trenutak

pre 5 godina

Stojkovic u momentu pre nego sto zapocne paradu se nalazi tacno na gol liniji. Pravi skok u nazad koji zavrsava u maloj mrezi. Vec prilikom odraza gornji deo tela mu je u golu, a prilikom kontakta sa loptom gotovo ceo. Na sve to jos ispruza desnu ruku koja mu je uveliko u golu i cupa loptu koja je vec presla gol liniju...Svi elementi su tu...Ovako se nekad analizralo kad nije bilo raznih tehnologija....Naravno mnogo lakse je optuziti vise sile

Bojane zasto komentarises

pre 5 godina

Posle ove izjave ne bi treablo da cekamo vec odmah da ti uzmemo i pasos i drzavljanstvo pa ti idi budi ponosan eskimac ili sta oces.

Ostavka

pre 5 godina

Bez ikakvih problena taj sto se stidi jer je Srbin je rekao "i da je bio gol to se u derbiju ne svira".

A ovo se ne stidis da izjavis !?

E pa druze Srbine u ostavci, gol se u derbiju svira.

Sto nisi odbranio gol?

Strasno

Pokušaj bistrine

pre 5 godina

Stojkovićeva retorika je kao i golmanski kvalitet - veoma slab! Prema onome što je na raspolaganju što se kamera tiče gol je bio više nego verovatan, skoro "čist kao suza". Što se stida tiče pre bi se mnogi navijači Srbije mogli stideti koliko dugo su imali tako slabog reprezentativnog golmana koji se još i stidi svoje nacionalnosti što je danas primio gol koji je bio odbranjiv. sve se uklapa u sliku o tom golmanu veoma spornih kvaliteta, mnogo spornijih nego što je njegov danas primljeni gol. Preporučujem mu da preispita svoju intervenciju oko gola nego svoj pasoš.

it’s my life

pre 5 godina

Za Partizan ne bi svirali ni puškom neko da ih iz Partizana tera.Sramna odluka ako je priznat neregularan gol.On i sudija iza gola jedini su mogli to videti 100%,posto Arena sport snima meč sa JEDNOM kamerom.Videcemo sudjenje protiv PSG,i da li ima i tu moć nas “svemoguci”,...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

I ja sam se odavno odrekao srpskog pasosa, iako sam kao rodjeni beogradjan i etnicki Srbin proveo detinjstvo i mladost na Jugu, ali u jednom trenutku shvatis da slepi patriotizam nije dovoljan da dozvoljavas da te hulje i prevaranti lazu i kradu u sopstvenoj zemlji na svim nivoima i na svakom koraku. Za psihijatriju su oni koji pristaju na zivot u lazi, a ne oni koji dignu glas protiv onih koji dave ovaj narod pod plastom "nacionalnih interesa", bilo da se radi o sportu, rijalitijima, penzijama, platama, ili drzavnim poslovima...

Sport

pre 5 godina

Kako nemamo gol tehnologiju u našoj ligi onda glavni sudija prihvata odluku sudije na gol liniji i kraj. Nemoguće je videti da li je celim obimom bila u golu ili ne, ali neosporno je da je prešla liniju nekim delom. Glupo je tvrditi 100% da jeste kao sto je glupo tvrditi 100% da nije. Stojke malo u afektu reagovao, naročito sa onim i da jeste ne svira se u derbiju?! Inače u našoj ligi je dozvoljena gol tehnologija, ali je ostavljeno klubovima na volju da istu instaliraju. Do sada to niko nije uradio pa ni Partizan (košta i očigledno klubove ne zanima to ulaganje). Videćemo da li će ovaj gol promeniti mišljenje za pocetak u Partizanu. Derbi kao derbi ne pobedjuje na papiru bolji. Partizan može da žali za prvim poluvremenom jer je Zvezda bila ravnopravna u drugom. Nisu smeli da dozvole da odu na poluvreme samo sa plus jedan.

Nebojsa

pre 5 godina

Prvo je ljubio grb C.Zvezde i govorio da u njemu tece crveno bela krv. Kad je dosao u Partizan da mu treba oprostiti za njegovu proslost. Sad govori da se stidi sto je Srbin i da hoce da vrati srpski pasos

nex

pre 5 godina

I u ovakvog coveka treba imati poverenja? Kleo se u Zvezdu,pa presao u Partizan,a sad se odrice srpskog porekla. Trebao si da se odreknes jos kad ti je Kejhil sasio kroz usi sa 13 metra GLAVOM u JAR.,protiv Australije.

Марко

pre 5 godina

Што се није одрекао пасоша пре СП-а? Не може да поднесе то што Црвена звезда игра Лигу шампиона. Много је то тешко када пљунеш на клуб који те је створио мислећи да си већи од њега, а онда се тај клуб врати на своје место у Лигу шампиона, а ти не можеш ни у Лигу Европе.

profa

pre 5 godina

zvezda na drugi način ne bi mogla ni da pobedi partizan, samo prevarom. to se bar zna i vidi. partizan je za zvezdu institucija ali cigani su cigani

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Gol je bio cist kao suza i to i Stojkovic sam zna.Ne znam sta ce mu ova glupa prica.
(ogicg, 23. septembar 2018 21:18)

A kad oni pa nisu kukali da im nesto fali? Mene bilo sramota kad smo poceli ko oni nakon finala ABA lige. Izgubis, cestitas, idemo dalje.

Samo sam u prolazu....

pre 5 godina

Rece covek "izvadio sam loptu", odakle izvadio, iz gola!? Kako onda nije gol, nista ne razumem? Iz cega si zvadio, iz bunara ili iz gola?
(Zvezdas, 23. septembar 2018 21:20)

Hteo sam da ti odgovorim, da objasnim. Ali... Nema efekta, ti si vec "upucan" nema vajde od promena, kasno je. Kad nije uradjeno ranije sad nema efekta. E sad ako ne znas ni sta je "upucan" Tu pomoci nema. Pozdrav za zvezdasa od nekoga ko nije navijac...

Zeljko

pre 5 godina

Polako golmane nisi jedini..
Sve ono sto vredi ide iz ove zemlje.
Deca nam beze iz Srbije,postaju Nemci,Austrijanci,Svajcarci,Bugari,Rumuni... Postaju sve ono sto je u nasoj lepoj Srbiji nekada bilo nezamislivo.Odricu se svega sto je srpsko,a to je veci problem.
Kakav je to zivot kad slusate svoju decu da ce kopati i rukama i nogama da pobegnu odavde,strasno.
Nestacemo..
Nece ni ta nasa deca da veruju u bajke i vide ono sto ne vide.

Vladan R

pre 5 godina

https://imgur.com/5xKCS67

Zamrznuti frejm na kojem je apsolutno jasno da je bio gol. Cak i bez ovog frejma, objektivnom analizom zamrznute slike kamere iz tv prenosa, moze se zakljuciti da je bio gol. Leva Stojkoviceva noga je na gol liniji, a desna kao i celo telo unutar gola. Imajuci u vidu da se baca u nazad u zelji da odbrani, sugurno je sasvim dovoljno unutar gola, da je i lopta koju izbija u poptpunostu u golu. Koliko je realan Stojkovic, dovoljno govori i deo njegove izjave: cak i da je bio gol u derbiju se ovakav ne priznaje. Ako je gol makar za milimetar, priznaje se i u seoskoj ligi i u finalu lige sampiona.

sszB

pre 5 godina

U potpunosti je u pravu.
Mozda jeste gol a mozda nije ali linijski nije mogao da bude 100 % siguran jer nije video od Stojkovica, a ako si 90% sigura ne priznajes gol dok nisi 100 % siguran.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

E moj Stojke dobrodosao u Srbiju... Situacija neodoljivo podseca na onu kad su dali gol a lopta prethodno izasla metar u gol aut... Izgleda da ce La Linea morati ponovo da radi. Sta reci osim tuga i jos jedna velika bruka za srpski fudbal...

Srbobran

pre 5 godina

Nije uopšte važno kojoj etničkoj zajednici pojedinac pripada, jer to je ono sto ne može da bira. A na nacionalnost ne može ni da se poziva u stvarima koje nemaju ništa sa etnosom. Ali imaju veze sa njegovom sportskom nespremnošću.

uskok

pre 5 godina

E da vam nesto kazem pa vi kako hocete...Ugao nije dobar i polemika se zavrsava , ne mozemo znati da li je ili nije lopta presla gol liniju..Kraj..A drugo a) veca greska sudije( tj najveca )je ako svira gol a lopta nije presla gol liniju b) nego da lopta predje gol liniju a on ne dosvira gol...Zasto, jer je u prvom slucaju sudija izmislio dogadjaj koji se nije desio, dok u drugom slucaju moze da bude i sam previd..E sad sta je ovaj uradio ili je video gol, ili poguran svim zelenim svetlima srbije pa i onim sto najace gori jednostavno iskreirao situaciju koja se nije ni desila na terenu..Nikada necemo saznati..

Sasa

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)

Pa ostalo bi 6,5 miliona ljudi. Otisli bi 500 hiljada grobara i 5 opozicionih sendvicara

Wizz

pre 5 godina

Samo da proverim da li je Stojko vratio pasos?Jel bio danas kod notara? Ako ima bilo kakav problem prilikom vracanja pasosa, zamolio bih sve koji mogu da pomognu i ubrzaju proces da se jave i pojednostave proceduruda bi se od doticnog distancirali i administrativno!

Branko_Bundes_Republik_Deutschland

pre 5 godina

Pa dobro ništa strašno. Mnogo ljudi se ispisalo iz srpskog državljanstva. I ja sam jedan od tih. Trebalo mi je nemačko i to je to. A dal je bio gol više nije ni bitno. Sledeći put postavite kamere na gol liniji kao u nekim drugim ligama i neće biti problema.

KalimeroI

pre 5 godina

Kome nije jasno neka pogleda položaj lopte u odnosu na stativu. Lopta je bila pola metra u golu i ti to znaš,golmane sa ružnom prošlošću.A naš pametni narod,koji ti pljuješ,kaže-ko laže taj i krade.

А.Илић

pre 5 godina

А за шта се толико љути ?
И да је грешка и да није - није ни прва ни задња.
Што се тиче пасоша, боље да не жури да га враћа јер … куда би отишао ??

idi begaj

pre 5 godina

Čovek je poludio,sutra će se izvinjavati,kao i u našoj politici....
Što bi Muta rekao "pa to je sve nooormalno"
Crnjak je što niko ne može da zna osim možda dva gledaoca,jedan sa zapada i jedan sa istoka....svi što tvrde nemaju zdravu logiku pošto je bilo nemoguće videti na snimcima.
Na tim snimcima izgleda kao da je ceo obim prešao ali se radi o možda jednom cm tako da to samo izgleda....
Međutim,kada se setimo onog centaršuta za gol iz gol auta koji nije "izgledao" e onda to može da poprimi epidemiju....a mi u Srbiji volemo epidemiju!

nema taj gde

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

Zaboravio si da imaš pasoš pa ipak si ovde. Nema te "pristojne" države za takve potencijalne.

seg

pre 5 godina

U normalnoj državi sa normalnim narodom bi se desilo sledeće:
a) Klub bi mu se zahvalio na saradnji koliko večeras
b) Navijači tog kluba bi mu zviždali gde god ga vide
Naravno, ovo nije ni normalna država niti ovde obitava normalan narod. Tako da će se sve svesti na prepucavanja preko klupskih boja bez svesti šta je ovaj entitet upravo izjavio.

njami

pre 5 godina

Kao navijac Vojvodine mislim da je sramota dokle ce ova vlast da gura zvezdu!
(Znamo vas..., 23. septembar 2018 21:25)
Sreca pa je Vučko predsednik Uefe pa nam sredio LŠ! Hahaha jadno...

nema sta

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,timanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
(it’s my life, 23. septembar 2018 21:20)

Oktrio se "objektivni grobar" a nama prosipas neke price glumis objektivnost...

Макарије

pre 5 godina

Човјек твог морала и понашања никада не би смио да представља ову земљу.
Али, поред оваквог Савеза, не сумњам да ћеш још дуго учествовати у срамотама, као против Швајцараца.

Ћезо рца

pre 5 godina

Куд' плови овај брод? Види се да је и овај похађао Дулове часове љубави. Јадна и бедна изјава.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Aj,pa neka ti je sa srecom samo nemoj posle da se vracas u Srbiju da popravljas zube, radis krvnu sliku, nabavljas lekove, ides na preglede...zato sto je 50x jeftinije nego u Norveskoj.

SergioX

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:23)

Sine il si nauk il si nepismen. "Lopta je GOTOVO celim obimom presla gol liniju" i "ČIST GOL KAO SUZA", ne spadaju pod istu kategoriju istine. Ili nauci pravila fudbala, ili znacenje reci, jer ovako sine ne ide.

Zigzag

pre 5 godina

koji smijeh ,opet sudci kradu partizan protiv te atomske zvezde,al dobro koga je zvezda zapravo dobila od pocetka sezone?dva x-a s trnavom,dva x-a sa salzburgom,x sa napolijem i partizanom...u prijevodu cim je netko malo jaci ovi ne znaju za pobjedu hahaha

Adriano_Galliani

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...
(sacchi, 23. septembar 2018 21:21)

Pa treba neko da kaze. Svako ko nije protiv je saučesnik tragedije ovog naroda. Znate protiv čega, jako dobro znate.

Pfc

pre 5 godina

Stojke uz tebe smo, razumemo gnev i bes...a ovima sto likuju i sto pokusavaju da te ponize zelim im sve isto,ista ova nepravda da im se desava u zivotu narednih sto godina!

NoName

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...….. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20) 

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte. 
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati. 
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol. 
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj. 
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

Odakle vam ideja da sudija nije mogao da vidi? Šta ga zaklanja? Ko ga zaklanja? Niko. Sudija ima otvoren vidik...

ziza

pre 5 godina

Jes,za mnoge je gol I ako to nije!
Ja verujem Stojkovicu a evo zasto: Lopta MOZE da predje gol liniju, da 'lezi' u golu ALI ako OBIM lopte, bilo samo, da DODIRUJE gol liniju to NIJE gol! Yes, to se samo moze videte iz 'aviona' a STOJKOVIC je bio taj 'avion'! On je lezao IZNAD lopte I, znajuci pravila', tako je I reagovao! Sudija NIJE mogao da vidi to a, ako sudija NIJE siguran sta sudi, onda daje 'preimuctsvo' onome ko brani pogotovu kod goal situacije.
Zato Kazem, verujem golmanu Stojkovicu, intenacinalcu koji SIGURNO zna to pravilo.

Ovo pisem prema Vasim komentarima a nisam gledao utakmicu jer zivim daleko od mog Beograda. Pisem ovo jer sam I sam bio golman (BGD, Canada, USA) a i sertificovan sudija I trener. Ipak ne odobravam Stojkovica u vezi pasosa!

Srdacan pozdrav navijacima Zvezde I Partizana.
Ziza

Marko Nikolic

pre 5 godina

Voleo bih jednog dana da ucinim za Srbiju ono sto je ucinio i Vladimir - Da budem najbolji u svom poslu i podarim ovoj zemlji tri naslednika.

Ps. A da, i da vas bude sramota sto sam Srbin, tada cu znati da sam uradio pravu stvar.

Spale

pre 5 godina

Stojke videli smo da nije bio gol.....Mi ovo slavimo kao pobedu,a ovo sto se radi kod nas kriminal!!!Ovi mezimicini ljubitelji samo u snovima mogu da zamisljaju da su bolji!!!!!!

direwolf

pre 5 godina

Prvo, on stoji na liniji i celim telom je u golu pokusavajuci da dohvati lootu, a drugo rukom je jos vise u golu i najmanje je celim obimom lopta presla preko linije. Gol je cist a sramno je sto arena tv nema kameru za bolji ugao. Neki traze VAR, tehnologiju koju nemaju bogatije drzave i prvenstva, mi jos uvek igramo na ledinama a pricamo o VAR tehnologiji. Nije tacno da Zvezda nije za VAR, i takvo pitanje se uopste nije ni postavljalo nego se radi o spinu sa jedne strane topciderskog brda. A ovaj moze da se odrekne i pasosa o familije cega god hoce nece mu biti prvi put... Steta nema vise Vokrija, mogli bi njegovi da mu srede da igra za njih tamo...

replika

pre 5 godina

@(..., 23. septembar 2018 21:29)

Upravo je on najmanje mogao videti. Kako moze da gleda loptu i liniju istovremeno? o_0
Plus adrenalin koji te tada drma...da je pipnula mrezu i onda bi je on doziveo kao da je stigao pre linije.

...

pre 5 godina

Jer nicega drugog i nemas da se odreknes.
(nista o nicemu, 23. septembar 2018 21:16)

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

I ja Stojke isto. Sramota me je sto zivim u ovom blatu od drzave gde tadasnji premijer jednom klubu dovede Gasprom i seika iz Emirata u klub, gde klub koji duguje 50 miliona dovede ovog leta 18 igraca i potrosi 6 miliona evra... Cim diplomiram napustam ovu takozvanu drzavu. A sto se tice VAR tehnologije to nece biti uvedeno jos dugo godina, najpre bih ja uveo strane sudije makar i Feliksa Briha koji je Hauard Veb u odnosu na ovog Grujica.

Istina

pre 5 godina

Odrekni se jer takvi kao ti i ne zasluzuju da budu drzavljani ove zemlje.Iz aviona se vidi da je lopta presla gol liniju sigurno 30-tak cm.Bili ste bolji,blizi pobedi,imali vise energije i zelje od Zvezdinih zvezda,koji su mislili da ako igraju LS,nasu ligu mogu da prepesace i igraju hodajuci ali gol je vise nego regularan.

Ivan

pre 5 godina

Partizan bolji u derbiju u prvom poluvremenu u drugom se nisu videli.Cestitam Paetizanu na dobroj tekmi,go cist kao suza i to se vidi.

Peppino

pre 5 godina

Pozdravljam, i ja bih se odrekao da mogu, stidim se ove zemlje i sto sam rodjen ovde i to zemlja u Evropi. Ovo nema ni u Kambodzi ni Somaliji! Jedan Vladar, jedan Klub.

Kalates

pre 5 godina

Normalno da će da kaže da nije bio gol. Nije lud da prizna. Ali on ode toliko daleko i u dahu uživo pred kamerama ispali toliko reči koji nisu primerene odraslom i zrelom čoveku. On definitivno nema samokontrolu, treba ga držati podalje od mikrofona i kamera, jer je nepredvidiv.

Ivana

pre 5 godina

GOSPODIN MITAR MRKELA:
"Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju". Baci pasos molim te i odrekni se Srbije, molim te i spasi nas vise tvog prisustva, ti kojim tece crveno bela krv i ni za milione ne bi presao u suprotni tabor do tvoje ruzne proslosti, tvoja rec ne vredi vise ni pisljivog boba. COVEK SE DRZI ZA REC, A VO ZA ROGOVE, mali stojkovicu!!!!!!

Slavko Komar

pre 5 godina

Eh kad bi samo znao koliko se njih stidi, evo ih po Nemačkoj,Češkoj,Francuskoj.....na kraju će ostati samo veliki vođa i njegovi sledbenici

SeijoOju

pre 5 godina

Barsi sviraju nepostojeci penal u zaustavnom vremenu protiv Espanjola, Realu tri puta ne iskljuce Ramosa protiv Atletika, Juventusu penal dvaput uzastopno protiv Torina u 95' - uvek se navlaci za veliki klub...to je tako prirodno...

Hajzenberg sedmi

pre 5 godina

Zvezdaš sam ali mislim da lopta nije cela prešla liniju. Jeste ušla poprilično ali ne 100%

Najgore je što niko ne zna, nemamo tehnologiju, kameru iz pravog ugla, bilo šta što bi dokazalo da li je go ili nije.

Nathan

pre 5 godina

Tek sad prvi put? Ja se stidim svake sekunde svog zivota bas zbog ovakvih stvari koje su kod nas svakodnevnica. Ovde ljudi smatraju pozitivnim ako se nesto uzme na prevaru, nezasluzeno, to je nasa odlika kao naroda. Zvezda, rijaliti, turbo folk, nasilje, ljudi na nasoj politickoj sceni sve su to sinonimi i glavni problem ovog drustava. Objavite komentar nekog ko razmislja svojom glavom za promenu.

pglusi

pre 5 godina

@ Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

A jel mozda srpstvo treba da mu bude vazno, mile SRBENDO? Evo sve zivim za ovu trecu svetsku rupcagu, ona mi je najbitnija stvar u zivotu, kao i partizan i zvezda, kao i oni huligancici sto lome sve zivo na stadionima i po BGu.

analiza

pre 5 godina

"Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!"
(Ivan Veljković)
Lepo sam odgledao vise puta na usporenom snimku...Pretpostavljam da je i gospodin sudija Djokic imao vremena "da lepo odgleda na usporenom snimku".Ja ,recimo,mislim da je Stojke pukao zato sto ZNA da sudija Djokic nikako NIJE mogao da vidi gde je lopta,a sudio je kao da jeste video.Mogucnost da jeste gol niko ne spori,ali bez VARA necemo znati-dok se ne pojavi snimak sa BOLJIM UGLOM.
A sto se fantomskih golova za Par tice,ne brinite,tako nesto se NECE desiti,bar ne u derbiju.Moze samo obrnuto.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde. 
(Odium, 23. septembar 2018 

Ti pristojan ?!
Pa sto ne odes odavde, ko te driz? Aaaa, nece niko polu svet u svojoj drzavi...Pa necemo ni mi ali moramo da vas trpimo

internacionalni fudbalski sudija, ne iz Srbije

pre 5 godina

Leva kopačka na gol liniji i levi lakat su mu u čistoj vertikali. Lopta je celim obimom iza njegovog levog lakta, tj. iza gol linije.

Jufka developer

pre 5 godina

sta ti je srbija kriva i sta ako je stvarno bio gol
(sele, 23. septembar 2018 21:24
Poenta je da se samo krade u drzavi, a tako i u sportu.

Noik

pre 5 godina

Da je ovo drzava, sutra bi ti pasos bio i oduzet. Pa uzmi neki drugi, ako te iko takvog hoce (setite se incidenta sa odlaskom iz Zvezde)
Drugo, kazes bio si u golu i drzao loptu, pa tako sudija nije mogao da vidi gde je lopta, i bunis se jos zbog toga?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Covek koji se kune da ni za kakve pare ne bi presao u patizan, sad se kune da nije bio gol ?!!
Skoo veca ljiga nije bila na javnoj sceni od njega

Rama

pre 5 godina

Realno ovo vise nije normalno.
Ne mogu da verujem kad citam komentare...
Gol nije bio i gol nije regularan.
Mreza se nije zatresla,pametnom dosta.
To znaju i sudije i fudbaleri zvezde i navijaci i novinari ali ima neko ko je vazniji i od samog boga izgleda.
Samo to je istina koja boli sve nas koji nismo izgubili zdrav razum.
Pa koji golman gospodo draga brani iz svog gola tj iza gol linije?
Pa to se kosi sa zdravim razumom.
Vidi se lepo da stoji na liniji baca se unapred i odbija loptu.
Postoje verovatno i kamere arene koje su sve snimile pa ne rade prenos mobilnim telefonima,ali posto lopta nije presla gol liniju,mreza ostala netaknuta snimak nece biti ni prikazan.
Tuzno ali tako je to ...
Bice nam sve gore ukoliko i dalje kamere ne budu snimale,a nase oci videle ono sto ne vide, ako i dalje budemo lagali sami sebe.
Ovo je ipak vise od igre..

PFC simpatizer

pre 5 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze reci ni da je bio niti da nije bio go, ali evo zvijezda je zradila 15 miliona evra ulaskom u ligu sampiona mogu li izdvojiti nekih 1000 evra za 4 go pro kamere da se postave da prate gol liniju mislim da nije mnogo, pa da zavrsimo sa ovakvim stvarima za sva vremena. Sad je stvarno "tijesno" da li je usla ili nije ali prosli derbi je lopta presla pola metra u gol aut i znamo koliko je to uticalo na rezultat.

ej bre

pre 5 godina

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.
(as, 23. septembar 2018 21:53)

Jeste. Kao kada smo igrali protiv Reala i Porta nereseno a onda gubili od CZ i sa 3-0... Bas su nam pomagali zuti. Bekam, zuba, Deco nam nisu mogli nista na JNA ali je zato Zigic mogao....

Fergi

pre 5 godina

Dobro da ste svi vi videli da je lopta celim obimom presla zamisljnu liniju.On, golman, to nije video. Ne moze Partizan da pobedi u derbiju...nema sanse.

Nikola

pre 5 godina

Čovek je u afektu rekao, ne zameram, emocije i nepravda su proradile. Njegova maestralna odbrana je preinačena u gol. Život ide dalje, nije ni bitno, važno je da se igramo.

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

brate ti si primio takve golove da je Srbija tebi trebala oduzeti pasoš!!!
i kakve veze Srbija ima sa vašim lošim fudbalom, toliko je zanimljiv da ni raspali RTS neće da prenosi, ejjjj korpu od RTS ste dobili koji svaka tri meseca reprizira istu seriju! spusti se na zemlju čoveče!

grobar

pre 5 godina

Uvek realni zvezdasi "po polozaju tela se vidi da je gol", covek je skocio unazad, ali ne sa gol linije, njemu su noge pola metra izvan,nijedan deo tela nije u golu, lopta je delom na liniji, vecim unutra, ali delom NA LINIJI.

kimiko

pre 5 godina

@...Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
...evo citirao sam ovu sramotu od komentara, jedan njen deo. Manje vise ovo okolo, ali da nekome želiš ubedljiv poraz posle svih tvojih komentara u kojima si zaista pokazao poštovanje...to se prijatelju zove sramota i laz. Biti toliki licemer, to ja ne mogu da shvatim. Šarene laze, predstava sta li je to bilo!? Pa bolje da si odmah rekao sta mislis, a ne da glumiš diplomatu. Toliko.

no name

pre 5 godina

Moja konstatacija je ova ,samo po polozaju tjela i desne ruke Stojkovica djeluje da je lopta po dobro presla mozda i citavim obimom.Snimak nema sanse da moze odgonetnuti koliko je lopta presla .Mislim da je golman zakasnio .Toliko.

Cg

pre 5 godina

Kaze jedan od komentara: “sudija sigurno nije video...” kakva bolest. Ako je iko bio u poziciji da vidi, bio je to on. Apsolutna je paranoja vjerovati da je sve zavjera. Vjerovatno bi i Djokicu bilo milije da ima kamera koja prati gol liniju. Otklonila bi se dilema. Ovako ce polovina zauvjek vjerovati da ih je ostetio. A za one pobornike gol tehnologije... treba napraviti analizu koliko je ovakvih situacija bilo u prvenstvu Srbije i onda izvesti zakljucak da li su 1 ili 2 situacije u sezoni opravdanje za ulaganje tolikih sredstava...

Jos je nama i dobro kakvih nas ima

pre 5 godina

Nije ovde samo poenta u "golu" od sinoc. Gol nije bio. Ali vise to navlačenje konstantno na jednu stranu, hoces u sportu hoces u zivotu, dozlogrdilo coveku. Najveći smo licemeri, nije ni čudo sto nas niko ne voli. A sto se tice izdaje, da se ovaj gospodin vrati u zvezdu i da odbrani penal na nekoj vaznoj utakmici, mali bi bio internet da se izjave reci hvale za njega od istih ovih sto pisu protiv njega. Najveći izdajnici ste vi, kleli ste se u njega kad je odbranio penal Podolskom. Kamo sreće da se vi odreknete srpskog pasoša, a ne ovakvi..

ccc

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Komentar godine.Sada se pokrijte usima i u cosak da se stidite.Uzeli ste bod?? Jaka CZ??

lik

pre 5 godina

što uopšte ovamo ovu nameštenu ligu kad se već od prvog kola zna šampion.Nek partizan igra u Bugarskoj,crnoj gori,madjarskoj pre bi šampion bio u španskoj ligi nego u ligi zvezdana Terzića

Adriano_Galliani

pre 5 godina

je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka
(Valjevska podvala, 23. septembar 2018 21:32

Ima I težih stvari u životu uraditi, ovo i nije posebno teško uraditi.

Vlada

pre 5 godina

Da li se zadruga preselila u naš fudbal ili obrnuto? Ovako nešto izjaviti posle fudbalskog meča? A sve što ima treba da zahvali Srbiji, Zvezdi i Partizanu. Koliko je ovde poremećen sistem vrednosti. Zbog jedne fudbalske utakmice, sport u pitanju, kaže da se odriče državljanstva?? Za nepoverovati zaista. I on još predstavljao tu državu na SP.

alo srbi

pre 5 godina

ovaj se odrekao zvezde i krvnih zrnaca odrekao se zene odrekao se pameti odrekao se postenog zivota i casti odrekao se vere..evo ostalo da se odrekne drzavljanstva. sto naspram svega cega se vec jeste odrekao nije nista..aj nek je sa srecom..

psl

pre 5 godina

Stojkoviću ne se.. Navijam za Parzizan, ali sami su krivi što nisu pobedili. Nisam sigurna da li je bio gol ili ne. Iz jednog prikazanog ugla lopta je debelo prešla liniju, a iz drugog prikazanog ugla se ne čini tako. I to je samo igra nešto se lako golman reprezentacije odriče svoje države i pasoša. Bruka. Nadam se da više neće braniti za reprezentaciju.

Molim

pre 5 godina

Nadam se da si vec popunio uplatnicu na 13000 dinara i predao zahtev za ispis iz drzavljanstva pa ti budi igrac koje god hoces reprenzetacije ako te hoce samo nikad vise za srbiju da ne branis. Bio si par puta u inostranstvu pa su svuda gledali sto pre da te spakuju nazad za srbiju toliko o tvojim kvalitetima kao golmanu

Crudelta

pre 5 godina

Koje gluposti procitah u komentarima nije mi dobro. Ej CZ kriva za unistavanje Partizana a niko da razmisli i pita svoje bivse iz uprave gde su pare od prodaje igraca, EL u kosarci, LS i LU u fudbalu... Ali ne za propast SD Partizan iskljucivo i samo je kriva Zvezda i niko vise. Drugo Stojkovic izjavi sramota me sto sam clan ove drzave. Pa covece nije ti Srbija neko dobrovoljno pevacko drustvo da budes clan i da udjes i izadjes iz njega kako ti pozelis.

Peđa

pre 5 godina

Na kojoj borbenosti čestitaš!?!! Pa mi ko Napoli i još dali gol, nisu prešli centar!!! Ali Danilo, spinovani Grobar od strane onih navijača čije ime ne želim da pomenem, rešio je derbi na svoj način!

Veliki brat

pre 5 godina

Pa neka se onda i svi nemci odreknu nemačkog pasoša zbog Briha!


Lopta je sigurno prešla liniju, samo je pitanje da li je 100% cela ili je ostao koji milimetar iznad same linije, a to je gotovo nemoguće reći iz ovog ugla.
Mislim da je samo jednom prikazan snimak kamere iza gola gde se videlo da je lopta zaustavljena u liniji sa stativom gledano tom kamerom, pa se na osnovu toga može lepo izračunati osnovnom geometrijom da li lopta jeste ili nije prešla celim obimom liniju.

Aleksa

pre 5 godina

Драги авангардни опозиционари, колико сте авангардни, толико сте и опозиционари. 25% Србије је гласало за Вучића, али само 10% је гласало против њега. То значи да је тек сваки десети од вас гласао против њега. Доста више лагарије, незаинтересовани сте за ваш живот, пискарате коментаре а на стадиону никад нисте били...изађите на изборе па га смените. А овом треба одузети држављанство. У најмању руку нема шта више да тражи у репрезентацији....


А што се тиче партизана:
Стидео се Звезде, стидео се жене а сад се стиди Србије, питање је само времена кад ће се постидети и вас

Vladimir

pre 5 godina

Treba da te je sramota! Pa cak i da si ostecen, zedan i gladan, ne odrices se zemlje svoje. Mozes i da odes, da se nikada ne vratis, ali NE mozes da pljujes po zemlji svojoj (poreklu) kakva god da je. I tamo gde odes gledace te sa zaljenjem i sigurno nece dopustiti da blatis zemlju u kojoj si nego ce debelo da te kazne. Zasluge u nacionalnom fudbalu ti ne osporavam, strast i zalaganje, ali si emotivni slabic i treba te ozbiljno kazniti ....... pa laj na zvezde.....

Popeye

pre 5 godina

Da nesto znas ne bi branio u partizanu. Iz svih klubova si oteran, ili bio klupa. I protiv Besiktasa je ovako kiksirao.

Sta ti je pasos krov sto nisi odbranio gol ?

Sto je nisi uhvatio ili ispucao? golmane?!

Nego nama i linijskom sudiji ti objasnjavas gde je lopta bila. Znamo gde je bila.

Sajmon

pre 5 godina

Sta je to zaklanjalo glavnog sudiju?

Od koga nije mogao da vidi? Od ovog manipulatora?

I te kako je mogao da vidi. I video je.I svi mi.

Da je ovaj golman iole castan covek i spirtista ne bi ni pokusao ovakvu prevaru.

Ovo u derbiju jos nije vidjeno!

Opet... da nije takav covek ne bi ni dao ovakvu izjavu.

Pirke

pre 5 godina

Dok je bio golman reprezentacije srpski pasos mu je bio dobar.a sada kada vise nije u reprezentaciji sad ga nece.To je samo bio izgovor tj.razlog zbog cega nece srpski pasos.Ako ga vrati jos bolje takvi nam Srbi ne trebaju

Shine on you

pre 5 godina

Ali da ovaj linijas pljune na svoj pasos zato sto nije odbranio gol.... Stidi se, nesrecnice nedoatojni.

Veca kiksara ne postoji, ali da ovo izjavi.

abcd

pre 5 godina

Bora...moze neka slika,snimak gde se vidi da je lopta prešla liniju?nema?a kako onda znate da je sigurno prešla?a znate,e onda je ok.

preferisco dirti addio

pre 5 godina

Lik se odriče pasoša i sramota ga je sto je Srbin zbog nekakvog spornog gola.. Ćerajte iz države.. Uzeo bi mu drzavljanstvo zbog ovakve izjave

Demijan

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!
(Četnik druga Krcuna, 23. septembar 2018 23:36)

Postenjacina iz partizana. Video svojim ocima da je gol ali bi najsrecniji bio da je Zvezda bila ostecena.

Da ste bolji pobedili bi ste ! Dali biste 3 gola Zvezdi, pobedili surdulucu, igrali LS ili LE.

Decko, u fudbalu se igraju 2 poluvremena i moras u oba da budes bolji.Nauci to.

Tesko je pobediti Zvezdu.

Ako treba da pobedjujete tako da Zvezdi ne priznaju ciste golove cemu onda takav fudbal ?!

Nenad Zr

pre 5 godina

Stojkovic je vec jednomizdao Zvezdu...sa tolikim iskustvom a tako los golman...bolje mu je da cuti i da poradi na tome da ne prima golove kroz usi.Njegove lose odbrane u reprezentaciji dovoljno govore koliki je patriota i SRBIN.

Nenad

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018 23:49)

Nek idite i on i ti a takođe da Stojković da ode iz Partizana jel debelo zarađuje u Srpskom klubu. U više navrata več otišao u inunstranstvo, ali kad nikome nije trebao gde su ga primili u Srpskom klubu.

ninepi

pre 5 godina

Ovako slicno je bilo kod prethodne vlasti, samo u korist Partizana. Da li si se i onda stideo sto si Srbin, ili barem sto si preletac?

ninepi

pre 5 godina

Taj evidentni truo mehanizam naseg fudbala ti je omogucio da se obogatis dok si podizao sampionske pehare, primao velike plate i potpisivao unosne ugovore u inostranstvu. Nismo od juce i secamo se kako je tvoj tim pobedjivao do pre 3,4 godine. Hoces li se sada, pored pasosa, odreci i tsko prljavog novca koji si zaradio trceci za loptom? Ljudi u ovoj zemlji rade mnogo ozbiljnije i korisnije poslove za mnogo, mnogo manje para?

Halo

pre 5 godina

Zvezda je imala jedan dobar centaršut i to je upravo taj! Kako je moguće da Boaci dođe do te lopte, a da naša dva igrača kao deca grebu po njemu bez skoka bez ičega? Stojke kao po običaju zakucan za liniju. Jedan jedini upotrebljiv centaršut su imali! Kako je moguće da to nismo neutralisali? Da li je ili nije gol jedino zna sudija na gol liniji i to je to, ali mi nismo uopšte smeli da budemo u situaciji da stvore onakvu šansu.

John Terry

pre 5 godina

Bravo Stojke, sručio si im ga u brk!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. septembar 2018 23:46)

Sramotno je njegovo ponasanje a ne sudijska odluka. Gol je cist i sam moze da se uveri u to. Da stavimo to na stranu, mislim da bi UEFA rado dala novac savezu da uvede gol tehnologiju na stadione. To cini mi se kosta 100k evra ili tako nesto, pa x16 dobijes sumu od 1.6 miliona evra koja se sigurno moze uzeti iz onih fondova za razvoj fudbala. Potrebna je i gol tehnologija i VAR, ali ne VAR koji proverava samo glavni, vec ono sto mu kaze pomocnik u studiju.

Sto se derbija tice, apsolutno nezasluzen remi i meni ostaje samo da cestitam Partizanu na mnogo boljoj igri u prvom poluvremenu, koje je trebalo da dobiju sa 2-0. Drugo poluvreme je bilo egal, slabo sa obe strane. Ocena za Zvezdu 1, ocena za Partizan 3. Pozdrav.

Sale

pre 5 godina

Slucan gol je primio i protiv Besiktasa.

Kao da mu je prvi ovakav gol. Sto nije krenuo da je ispuca kao Borijan? Linijas klasican. Uvek prima ovakve golove. Upropastio je derbi.

Mrle

pre 5 godina

Dzabe botovima objasnjavati treba da nas kradu i otimaju i jos srecni da budemo. A kada god posten covek digne glas 1000 sendvicara ultra cop d.o.o se javi to pokazuje broj + i - u komentarima. E zbog takvih posten radan i vredan svet i bezi iz Srbije zbog takvih Srbija za 100god nece postojati. I mene je sramota sa kim delim ovu zemlju i koracam ovim ulicama.

King

pre 5 godina

Care šta ti je kriva država?
Što se tiče utakmice, loše smo igrali, ali i sa ovako lošom igrom vi nas ne možete da pobedite, jednostavno smo dve klase iznad partizana.
Pa i Girona je remizirala u Barceloni, jel bolja?

Rock

pre 5 godina

Pa vi Zvezdu samo tako i mozete da pobedite, da joj ponistite gol, uvalite iz ofsajda itd.

Sto niste dali 3 komada ?!

Vise srece u narednom derbiju.

Vlajko

pre 5 godina

Arena sport je kupila prava za prenose utakmica Super lige Srbije ali je bruka da im nije posatvljen uslov sa kojim standardima treba da rade te prenose. Da su radili sa 5 i više kamera videli bismo i ugao uz korner odnosno gol liniju liniju a ovako sa tri kamere teško je bilo uveriti bilo koga šta se desilo i da li je lopta prešla ili nije gol liniju. RTS te prenose radi mnogo ozbiljnije ali para vrti i kombinacije sportskih biznismena.

....

pre 5 godina

kako je pogodila istina sendvicare, jedino bi oni ostali u Srbiji, njima je lepo....golovi iz auta se priznaju, firma Kop radi pun gas, ono sinoc gde se jasno ne vidi NIGDE da je lopta celim obimom presla gol liniju...stvarno ste sledbenici vodje.

Marko

pre 5 godina

Stojkovic je u pravu jer je ovo samo kap koja preliva casu. Gol je neregularan i sudija nije ni video situaciju ali je svirao gol jer je tu postavljen kao osigurac zatim naravno da Stojkovica je sramota sto je clan ove drzave u kojoj jedan fudbalski klub se finansira kroz furmu Ulta Kop na cijem celu je vodja navijaca Zvezde i koja ima 6 zaposlenih a dobija sve vece gradjevinske poslove koje poverava kasnije manjim izvodjacima a za sebe uzima veci deo drzavnih para, zatim po drzavnom nalogu finansira ih Gasprom i to je sramota ali puna podrska Stojkovicu.

Mirko

pre 5 godina

Ali imam pitanje za njega:
Ako si toliko bio siguran da nije gol,zašto si išao da proveravaš snimak sa mobilnog i zašto si se posle odgledavanja istog vraćao na gol kao popišan?
Normalna reakcija bi bila da se dodatno iznerviran vratiš do sudije i da kažeš makar šta si video na tom snimku, nema veze što bi to teško bilo prihvaćeno.

I sad posle svega, čujem da se pokajao, što se nisi javio junače? Da pljuneš i na svoju izjavu, kao što si pljunuo na Zvezdu, na Srbiju, budi ponovo tako hrabar, da te vidimo!?

I koja bi te država prihvatila da se nisi pokajao?

Sabre

pre 5 godina

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 23. septembar 2018 21:30)

Bitno je da si se ti pravilne gramatike odrekao odavno.

King

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paja, 23. septembar 2018 23:49)

1:1 na gostujućem terenu, i ko je bolji?????

Tor

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

jok nego je tebi vazno. on brani postenje i cast i to javno...a ti branis laz i licemerstvo sakriven iza nadimaka i reci.....zauvek bih pre onakvog prvog Srbina nego takvog kao ti

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
šizofreno i manijakalno zvezdašenje je ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

alex

pre 5 godina

Kolko godina treba još da prodje da i u Srbiji zaživi goal line tehnologija? Ovo je stvarno smešno da se još vode ovakve rasprave kod nas oko stvari koje se u modernom evropskom fudbalu prevazidjene...

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
manijakalno zvezdašenje ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

necu reci ko sam

pre 5 godina

Ali stojke ne zive samo srbi u srbiji))

tacno je da sudija nije mogao da vidi loptu kao ni milioni nas posle usporenih snimaka iz svih uglova. cist lopovluk I dokaz da je kriminal prisutan na najvisem drzavnom nivu

Svaka cast za izjavu!

milica

pre 5 godina

a kakve drzava ima veze sa sudijom? ne razumem? BDP ce da poraste ako Zvezda ne izgubi? neki politicar ce da se ovajdi ako Zvezda ne izgubi?

ada

pre 5 godina

Ovima je i liga sampiona placena jer su igrali protiv ekipe iz austrije.Ali ne mogu da im plate da ne prime petaka od francuza i od engleza tako da sve ce se to vratiti neka neka...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ljudi, svi imate pametne telefone, pustite klip i pritisnite pauzu pa pomerajte kadar po kadar. Jasno se vidi a posebno posle njegove intervencije kada je vasi iz gola, lepo se vidi kako se vraca lopta i kako je u ravni sa stativom i linijom.. Samo ko ne zeli ne vidi...

danguba

pre 5 godina

Pretjerana i ishitrena izjava, ali nepravda boli, pogotovo kada nadigras protivnika. Realno, ono se priznaje u 1 od 100 situacija, jer je prosto nemoguce utvrditi bez kamere. Steta sto derbi ne moze bez incidenata bilo na tribinama ili na terenu.

Veciti bilde

pre 5 godina

Stojke nije trebao ovo da izjavi vec jednostavno tiho i bez reci,ode ponisti pasos i odrekne se drzavljanstva.Neki se pitaju zasto je to rekao?Verovatno mu je pun q...mesanja politike u Zvezdu.

Kritična Masa

pre 5 godina

Gospodine @Milan-e jeste li analizirali tako duboko i prethodne derbije? Da li je go iz auta stvarno go ili vaša analiza pokazuje drugačije?

it’s my life

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!

Uzicanin

pre 5 godina

U pravu je covek 100%. Setite se Bogdana kad se bunio pre, sa njima jednostavno mora ovako, jedan covek unistava ovu zemlju na svim poljima, u fudbal se odavno ugurao, jos onda kad je zavodio red u FKCZ. Volim Partizan!!

Ostoja

pre 5 godina

Idi majstore iz ove proklete avlije. Kad god je Srbija u blatu, Zvezda osvaja titule.

Svaki, ali svaki gol koji je sumnjivo postignut u derbijima postigla je Crvena zvezda. Kako to da se bar jednom sudija ne prevari pa povuče na našu stranu ?

Mi na svakom derbiju moramo da se borimo i protiv rivala i protiv sudija. Normalno je što onda Zvezda u derbijima ima 17 pobeda više.

SF

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!!
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!

Mrak

pre 5 godina

Najveći igrač i čovek srpskog fudbala poslednjih 30 godina.
Ovo je bruka šta se dogodilo. Istupio bih iz lige i dozvolio državnoj mezimici da uzme titulu, uostalom, unapred joj je obećana.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

I ja Stojke isto. Sramota me je sto zivim u ovom blatu od drzave gde tadasnji premijer jednom klubu dovede Gasprom i seika iz Emirata u klub, gde klub koji duguje 50 miliona dovede ovog leta 18 igraca i potrosi 6 miliona evra... Cim diplomiram napustam ovu takozvanu drzavu. A sto se tice VAR tehnologije to nece biti uvedeno jos dugo godina, najpre bih ja uveo strane sudije makar i Feliksa Briha koji je Hauard Veb u odnosu na ovog Grujica.

zika

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?

ban

pre 5 godina

U pravu si 100 posto Stojke, ovo vise nije nije drzava a kamoli liga. Uvek je bilo i ostace , neka pobedi bolji. Ali nesto je trulo u drzavi Danskoj, sto je veca briga od fudbala , a koliko videcemo!

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Stojke, važno da je Bgd okićen novogodišnjim svetiljkama. Koga briga je li linija metar tamo ili ovamo, nemoj da si naivan. Stvarnost je ionako samo kreacija naših umova.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.

Madjo

pre 5 godina

I ja se odavno stidim što sam Srbin. Najveći smo raspad od države u Evropi. Da se ne graničimo sa evropskim državama, bili bi na nivou Subsaharske Afrike. Tuga, čemer, jad!

@ГИХТ

pre 5 godina

Чист гол 100% погледао сам снимак четири пута и види се да је лопта прешла гол линију,а голма је извука чопту .

Jufka developer

pre 5 godina

Covek cestita zvezdi i vas nije ni pomenuo u negativnom kontekstu, vec sudije. Kako ste jadni sa svojim komentarima, strasno! Iskreno se nadam da ce vas unistiti u LS, da cete imati gol razliku 0-14, bukvalno kada vidim sta pisete, navijam bukvalno za bilo koga, samo da je protiv vas.

Peppino

pre 5 godina

Pozdravljam, i ja bih se odrekao da mogu, stidim se ove zemlje i sto sam rodjen ovde i to zemlja u Evropi. Ovo nema ni u Kambodzi ni Somaliji! Jedan Vladar, jedan Klub.

Delija

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!

Salerno

pre 5 godina

e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.

Odium

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 5 godina

E moj Stojke dobrodosao u Srbiju... Situacija neodoljivo podseca na onu kad su dali gol a lopta prethodno izasla metar u gol aut... Izgleda da ce La Linea morati ponovo da radi. Sta reci osim tuga i jos jedna velika bruka za srpski fudbal...

Gramatik

pre 5 godina

Ovaj nam je bio i golman reprezentacije, da se ne zaboravi kad se ponovo bude odrekao svojih. Ne treba da se pitammo zbog čega je u nacionalnoj selekciji vladao onakav haos pored likova kao što je ovo stvorenje.

it’s my life

pre 5 godina

Za Partizan ne bi svirali ni puškom neko da ih iz Partizana tera.Sramna odluka ako je priznat neregularan gol.On i sudija iza gola jedini su mogli to videti 100%,posto Arena sport snima meč sa JEDNOM kamerom.Videcemo sudjenje protiv PSG,i da li ima i tu moć nas “svemoguci”,...

exe

pre 5 godina

Stojim iza svake njegove reci. Srbija je ovo, sve se dobija kradjom, nepostenjem, lopovlukom i nemoralom.
(Vlada, 23. septembar 2018 21:21)

Ljubi te Vucela

Jufka developer

pre 5 godina

sta ti je srbija kriva i sta ako je stvarno bio gol
(sele, 23. septembar 2018 21:24
Poenta je da se samo krade u drzavi, a tako i u sportu.

Slavko Komar

pre 5 godina

Eh kad bi samo znao koliko se njih stidi, evo ih po Nemačkoj,Češkoj,Francuskoj.....na kraju će ostati samo veliki vođa i njegovi sledbenici

only fools and horses

pre 5 godina

Realno Stojke ne može da zna da li je prešla liniju ili ne. Teško da je to mogao i linijski sudija da vidi jer je udaljen dosta i pokriven stativom i golmanom.
Ali najsmešniji su zvezdaši koji se pozivaju na snimak i 1000% su ubeđeni da je lopta bila pola metra u golu. Alo bre, pa budite barem malo objektivni, barem jednom. Na snimku se apsolutno ne može videti ni proceniti da li je prešla. Nikako pod tim uglom.
A interesuje me gde je snimak sa kamere koja pri izvođenju kornera stoji skoro do gol linije, zašto Arena nije prikazala taj snimak?
Postoji neki snimak i sa kamere iz gola ali i tu se ne vidi da li je prešla.

dragan

pre 5 godina

Takvi preletači kao ti i ne zaslužuju naš pasoš.... Gol je mogao da se svira ili ne ali ko si ti da se odričeš našeg srpskog pasoša???!!!! Ako se sutra ne odrekneš pasoša još niže padaš!
(Delija, 23. septembar 2018 21:26)

A gde ce on to jos nize da padne? Kako zamisljas to? Sa dna se ne moze

Malkom

pre 5 godina

Stojke je ljudina. Ako on kaže da nije prešla liniju onda nije. Ovo govorim kao Zvezdaš. Ne prija mi ovakav bod. Igrali smo kao balerine.

Nathan

pre 5 godina

Tek sad prvi put? Ja se stidim svake sekunde svog zivota bas zbog ovakvih stvari koje su kod nas svakodnevnica. Ovde ljudi smatraju pozitivnim ako se nesto uzme na prevaru, nezasluzeno, to je nasa odlika kao naroda. Zvezda, rijaliti, turbo folk, nasilje, ljudi na nasoj politickoj sceni sve su to sinonimi i glavni problem ovog drustava. Objavite komentar nekog ko razmislja svojom glavom za promenu.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Posle ove sramotne izjave bude li ga Krstajić opet zvao u repku treba momentalno prestati svaki Srbin da navija za nju sve dotle dok Krstajić i on ne budu deo reprezentacije ove zemlje!

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!

Trip

pre 5 godina

Ali kako to novinari malo prepakuju šta je je izjavio. Gde je deo rečenice kad kaže "i da je bio gol to se u derbiju ne svira"? hahahhahahahahahahahahaha kakav car. Tuga :D

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

Pa odrekni se. Sta si joj to pruzio tolko?
(nex, 23. septembar 2018 21:26)


---------------------
...dovljno je samo reci PENAL Podolskom protiv Nemacke i pobedu protiv Nemacke od.....1950(i neke)...
Tuzno je tvoje znanje fudbalsko.Stojkovic i Tadic su odveli Srbiju u Rusiju,jadno je koliko vas boli sto je dosao u Partizan!

milovan

pre 5 godina

Ovaj snimak ne pokazuje da li lopta presla gol liniju. Ali kao neko ko je nacrtao hiljade crteže u izometriji mogao bi pomoci. Ako se kao tacka odluke uzme trenutak dodira Stojkovića s loptom, mogu se povuci dve paralelne linije kroz zamisljenu tacku(centar lopte): jedna sa stativom(vertikalom) i druga sa preckom(horizontala). Ako te dve linije "odsecaju" istu udaljenost i na precki i liniji gola i istu udaljenost na obe stative lopta je tacno na sred zamisljene linije gola. Ako dodate jos pola prečnika lopte videćete da je teško prihvatiti da je lopta prešla zamišljenu liniju celim obimom pa s fubokim uverenjem tvrdim da gola nije bilo.

Dirk41

pre 5 godina

Na stranu sada Zvezda/Partizan, u normalnoj zemlji bi mu se zbog ovakve izjave matični klub zahvalio na saradnji, a savez mu lupio suspenziju da ne može više da igra za klubove te zemlje, pa on neka sledeći put dobro razmisli kakve izjave daje na zalasku karijere kada ga realno neće nijedan tim sem Partizana. Ovakvom izjavom je pljunuo u lice komplet i svoje saigrače i tuđe, i svoju porodicu.

Zemo

pre 5 godina

Gol je bio, vidi se iz aviona
(Makarije Ub, 23. septembar 2018 21:25)

Nije u pitanju to da li je bio gol ili ne, nego to što sve odluke koje su 50-50 standardno idu na našu štetu. Taj pomoćnik nema šanse da je jasno video od Stojketa....pa bre na TV-u se nije videlo,a on je kao video...pa to je bre smejurija od suđenja poslednjih par godina....

paja

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!

profa

pre 5 godina

zvezda na drugi način ne bi mogla ni da pobedi partizan, samo prevarom. to se bar zna i vidi. partizan je za zvezdu institucija ali cigani su cigani

323

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 23. septembar 2018 21:26

Mislis na lopovluk? Tu smo prvi u svetu, niko nam nije ravan pa se coveku smuci sto zivi u ovoj zemlji. Nije ti se nikad smucilo? Ja sam ponosan sto Parizan postize ciste golove u derbiju.I na ovom. Partizan nije mogao da dobije nikad losiju CZ jer je sudija "video" .I onaj sudija " nije video" loptu iza korner linije i dodavalje.Obrni okreni ne mozes da dobijes utakmicu.Stojke je veoma emotivno reagovao.Druga je stvar sto se neko muci celu utakmicu, gine na terenu, pada, dobija udarce sve da bi njegov tim ostvario dobar rezultat i onda neko dodje i nesto "vidi" i spusti te na zemlju.Popljuje sav tvoj trud? Pa ti sada VIDI? CZ ima bolji tim ali to nisu dokazali na terenu.Zasto Partizan ne bi pobedio, jer je neko "video"? I uvek se u derbiju nadje neko koji "vidi"??

duledudule

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)
ma da svi cemo nj3mu ds verujemo koji prodaje veru za veceru.video sam ja izvadio je iz gola i poljubio u letu nego je to mnogo brzo uradio i nije niko video.jos se ispricao sa njom loptice loptice

sendvic

pre 5 godina

Sad su videli, a aut od pola metra pre Ruizovog gola nisu?
Kad god je sporna situacija, gde moze biti i jedno i drugo, svira se u korist zvezde. To je ono sto krasi zvezdu poslednjih 10 godina.

Dachazvezda

pre 5 godina

hahahahahahhaah...

Znaci kad menjas veru ne stidis se, al GOL te ubi ??!?!?!?!?

Aj dobro...
Nije da se ne poklapa sa tvojim LJUDSKIM VREDNOSTIMA koje gajis :)))))

Will Griggs On Fire

pre 5 godina

Ajde da vidimo sutra!!! Hahahaha ...

Sramno smo odigrali protiv užasnog Partizana. Ali i sa tom užasnom igrom večeras, oni nisu mogli da nas pobede...

Na Rajku sigurna pobeda. Ovakav pristup sada i nikada više.

Lagano koračamo ka tituli!

Mladen

pre 5 godina

Gol kao kuća.
Pogledajte samo taj momenat kad dotiče loptu. U tom trenutku noge su mu na gol liniji a on je celim telom i rukom ispružen ka lopti.
I pogledajte kako posle toga pada. Da je lopta bila oko gol linije tu bi i on pa, a ne toliko u dubinu gola, što pokazuje u kom je pravcu bio tako ispružen od gol linije kad je zaustavio loptu.

Delija

pre 5 godina

Varti sto pre pasos, ionako niko nece plakati za tobom.
Naravno da je bio cisti gol jer je lopta odbijena iza linije.
Ako ne verujes pogledaj 10 x usporen snimak na TV.
Pozdrav i dovidjenja zauvek!

Dredd

pre 5 godina

Niste tacno preneli izjavu...Rekao je: "I da je lopta presla gol liniju ne smes to u derbiju da sviras!". A onda je dodao:"Moras da budes siguran 300 posto da sudis gol,a nije presla gol jer on(pomocni sudija) nije mogao od mene da vidi da li je presla ili nije!" Oduzmite mu pasos!

turista

pre 5 godina

Pri odbrani on stoji ispred linije izbija loptu i upada u gol. Na snimku ne postoji kamera ravno sa gol linijom i nije jasno odredjeno dal je gol, kako je onda mogao linijski sudija iza gola da vidi jasno gde je lopta???

sryugos

pre 5 godina

A dizel na pumpama 172 dinara ali nema veze eto jos jedne teme da narod I'ma o cemu da polemise .....
(Ostoja, 23. septembar 2018 23:30)

Ko te tera da vozis auto? Idi peske, idi javnim prevozom. Brze stignes, ne mislis o gorivu i parkiranju i ne placas ga. Plus je zdravije a i cesto se mozes svercovati jer kontrole bas i nema mnogo.

amnezija

pre 5 godina

Momci setite se proslog puta Kada su posteni Dali gol posle asistencije iz auta...
Pa onda ovo...nije ni cudo sto je pukao!!!
Zvezda ocaj ocaja celu utakmicu; prvo poluvreme 57%posed lopte i 1udarac na gol, Partizan 43% i 7suteva
U drugom se nista nije promenilo; i onda kazu zasluzen bod! Kako ili cime?! Strahom od AV!!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!

panke

pre 5 godina

ako si je izvadio onda je presla,slusaj sebe sta pricas i konacno te necemo gledati na golu reprezentacije.zaseo si izmedju dve stative i ne znas da odes ko da ti je to dedovina...

intexata

pre 5 godina

Jel to sad zato sto te Krsta nije ni zvao prosli put za reprezentaciju? I ciji ces pasos da uzmes? I sve to zbog jednog gola, nebitno da li je bio ili ne, ja mislio da je ovo samo sport... Realno jeste bili ste bolji, ali sta sad...

ziza

pre 5 godina

Jes,za mnoge je gol I ako to nije!
Ja verujem Stojkovicu a evo zasto: Lopta MOZE da predje gol liniju, da 'lezi' u golu ALI ako OBIM lopte, bilo samo, da DODIRUJE gol liniju to NIJE gol! Yes, to se samo moze videte iz 'aviona' a STOJKOVIC je bio taj 'avion'! On je lezao IZNAD lopte I, znajuci pravila', tako je I reagovao! Sudija NIJE mogao da vidi to a, ako sudija NIJE siguran sta sudi, onda daje 'preimuctsvo' onome ko brani pogotovu kod goal situacije.
Zato Kazem, verujem golmanu Stojkovicu, intenacinalcu koji SIGURNO zna to pravilo.

Ovo pisem prema Vasim komentarima a nisam gledao utakmicu jer zivim daleko od mog Beograda. Pisem ovo jer sam I sam bio golman (BGD, Canada, USA) a i sertificovan sudija I trener. Ipak ne odobravam Stojkovica u vezi pasosa!

Srdacan pozdrav navijacima Zvezde I Partizana.
Ziza

Krenula izdaja Srba

pre 5 godina

Nije mu prvi put da se odriče i da laže. Čoveka više boli uspeh zvezde nego leba da jede, jer je shvatio kolko je pogrešio što je ikad prešao u manji klub, to sebi do kraja života neće oprostiti.

Djuro

pre 5 godina

@ išta Stojke nije krivo rekao. Ovako misli 70% Srbije. Nema narod kud pa ćuti i trpi. Šta bi trebao, da se ponosi ovakvom?
(Sisoje, 23. septembar 2018 22:12)




Biserko u akciji...

miodrag

pre 5 godina

Drzava da reaguje,, I ne cekajuci ni minut, da mu oduzme drzavljanstvo!! Ovakvi Srbiji nisu potrebni Srbiji sigurno...!Jer razlog za ovakvu njegovu izjavu je .…..bljak na kvadrat!

Georgi Kinkladze legenda Sitija

pre 5 godina

Kakve veze ima odluka sudije sa nacionalnošću. Zamisli da LeBron nakon neke sudijske greške kaže neću više da budem Amerikanac, stidim se...

prki

pre 5 godina

aaaa, nije mogao da vidi od tebe? a kako si ti video da on nije mogao da vidi od tebe?:) uostalom, trebao si to da mu kazes da nije mogao da vidi od tebe i da se zeznuo i da si ti izvadio loptu na vreme , i onda ne bi priznali gol, prosto i jednostavni

Djuro

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)




Sreća pa će te vi napolju zračiti pismenošću i inteligencijom....

kiza1

pre 5 godina

Koliko mu je glava bila iza gol linije a lopta u paraleli glave. Bio sam na istočnoj tribini lepo se videlo da je lopta celim obimom presla gol liniju i cemu to jeste gol nije gol cista golcina!!!

Samo sam u prolazu....

pre 5 godina

Rece covek "izvadio sam loptu", odakle izvadio, iz gola!? Kako onda nije gol, nista ne razumem? Iz cega si zvadio, iz bunara ili iz gola?
(Zvezdas, 23. septembar 2018 21:20)

Hteo sam da ti odgovorim, da objasnim. Ali... Nema efekta, ti si vec "upucan" nema vajde od promena, kasno je. Kad nije uradjeno ranije sad nema efekta. E sad ako ne znas ni sta je "upucan" Tu pomoci nema. Pozdrav za zvezdasa od nekoga ko nije navijac...

DČB

pre 5 godina

lopta nije presla liniju celim obimom. tako da nije gol sigurno. ali navikli smo na kradje u derbiju. posto im je lazni car izgubio namestenu titulu, sad od prvih kola moraju da se osiguraju.

обс

pre 5 godina

Само Стојковић зна да ли је лопта прешла црту или није. Јако резигниран дао је изјаву у афекту што може да значи да гол није регуларан. Своју истину не може да докаже али хиперболом ("одричем се држављанства") апелује. Не бих судио Стојковићу. Бранио је за репрезентацију сасвим коректно готово читаву деценију.

Milena

pre 5 godina

Pa neka vrati pasos, bas bi bila neka steta izgubiti osobu koja ne moze da se zapita zasto vec duze vreme njegov tim lose igra, vec trazi izgovore i drami kao pubertetlija.

Blue Moon 1124

pre 5 godina

Sve je lepo Stojke objasnio, mozda je lopta presla zaista je nemoguce da se vidi posle snimka gola, mene nervira sto je on mrtav ladan javio glavnom sudiji da je gol.

...

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju i to je to.... A ti ako se odričeš zemlje svoje zbog toga..... sretno ti bilo!
(Bora, 23. septembar 2018 21:17)

ne postoji snimak da se to jasno vidi, a ti ako hoces da coveks kudis samo zato sto je on bio najblizi lopti a ti gledao iz fotelje. Sretno ti bilo.

Ovako

pre 5 godina

A cujte ove botove sto su protiv SNS sto se javljaju i svuda vide Vucica. Pa i vi ste isti kao i oni. Nismo zaboravili i da ste vi bili na vlasti i koliko je narod unazadjen sa vama! Jedni i drugi ste botovi i posast. A sto se tice utakmice, Zvezda emitivno ispraznjena a Partizan iskoristio pametno priliku i bolje odigrao. Dal je gol il nije to je tesko proceniti iz ugla kamere. Al manite se teorije zavere, jer ce sutra isti taj Partizan imati podrsku sudija protiv drugih ekipa iz lige kao i do sada. Isto i Zvezda. A sto se Stojkovica tice, e stvarno je sramota sta izjavljuje. Preteruje vise. Neka ide u rijaliti...

I Ja Sam Zvezsaš

pre 5 godina

"Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog pasoša. Sramota me je što sam državljanin ove zemlje", besneo je Stojković u izjavi za "Arenu sport".
Ja nisam ponosan , ali me nije ni sramota što sam srbin i što živim ovde u Srbiji , ali bi me bilo sramota da toliko lažem ! BIO JE GOL !!! (koji je videlo preko milion ljudi na televiziji ili internetu ). Sram te bilo .
Partizan je bio bolji i više je želeo pobedu , ali to je derbi (ili fudbal) ne pobedi uvek bolji .

Srbija

pre 5 godina

Ovaj nas fudbal treba ugasiti jednostavno, dati im titulu u narednih 50 godina, i da nam bude svima bolje, valjda su nas tako ucili prethodnih godina.

Micko

pre 5 godina

Gde god da si branio van Srbije, ubrzo si grejao klupu i posmatrao utakmicu svog kluba sa tribina. Jedino si u Srbiji dobio priliku da branis, i u CZ i Partizanu i srpskoj reprezentaciju. Odrekni se drzavljanstva, budi apatrid, da ce ti neko drugi dati drzavljanstvo, cisto sumnjam.

SS

pre 5 godina

Pored onoga snimka gde se vidi cist gol Stojkovic i navijaci Partizana mogu ovako nesto da izjave??Pa lopta je bila 100 % u golu ,gledajte snimak koliko hocete

Piksi

pre 5 godina

hahahaha koje frustracije tebra, izvadio si loptu, ali iz gola, itekako se vidi da je usla citava, babe jedne uvjek vam drugi krivi, kako je zvezda igrala da ista znate dali bi makar tri gola, sta bi bilo da je Zvezdi bilo do igre ?

Spale

pre 5 godina

Stojke videli smo da nije bio gol.....Mi ovo slavimo kao pobedu,a ovo sto se radi kod nas kriminal!!!Ovi mezimicini ljubitelji samo u snovima mogu da zamisljaju da su bolji!!!!!!

lav

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018

Toliko koliko ste pristojni to beli svet nije video.

Svakom svoje

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...…..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20)

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...

ArtuDitu

pre 5 godina

Grujic je uradio pravu stvar. Uvazio sugestiju sudije na gol liniji koji tamo stoji upravo zbog ovakvih stvari. Na taj nacin je Grujic skinuo odgovornost sa sebe i postupio na nacin koji cine ozbiljne sudije.

Pfc

pre 5 godina

Stojke uz tebe smo, razumemo gnev i bes...a ovima sto likuju i sto pokusavaju da te ponize zelim im sve isto,ista ova nepravda da im se desava u zivotu narednih sto godina!

uskok

pre 5 godina

E da vam nesto kazem pa vi kako hocete...Ugao nije dobar i polemika se zavrsava , ne mozemo znati da li je ili nije lopta presla gol liniju..Kraj..A drugo a) veca greska sudije( tj najveca )je ako svira gol a lopta nije presla gol liniju b) nego da lopta predje gol liniju a on ne dosvira gol...Zasto, jer je u prvom slucaju sudija izmislio dogadjaj koji se nije desio, dok u drugom slucaju moze da bude i sam previd..E sad sta je ovaj uradio ili je video gol, ili poguran svim zelenim svetlima srbije pa i onim sto najace gori jednostavno iskreirao situaciju koja se nije ni desila na terenu..Nikada necemo saznati..

serb_alien

pre 5 godina

Ne treba da se odrekne srpskog pasoša, treba mu ga oduzeti. Ako je sudijska odluka u fudbalskoj utakmici razlog da ga bude sramota što je Srbin, on srpski pasoš i ne zaslužuje. Posle ovakve izjave, sramota je da ga ikada više pozovu u reprezentaciju.

dušan

pre 5 godina

kako te nije sramota? i sam kažeš da si bio u golu, ruka ti ide malo unazad tela, loptu vraćaš izvan gola i jedva pada ispred gol linije.

...

pre 5 godina

Jer nicega drugog i nemas da se odreknes.
(nista o nicemu, 23. septembar 2018 21:16)

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...

stalker

pre 5 godina

Smesan je.... Da je dosledan do sada bi se odrekao pasosa 100 puta koliko su samo sudije puta pokrale timove s kojima je igrao Partizan... a gol je 100% cist... za malo, ali cist

sszB

pre 5 godina

U potpunosti je u pravu.
Mozda jeste gol a mozda nije ali linijski nije mogao da bude 100 % siguran jer nije video od Stojkovica, a ako si 90% sigura ne priznajes gol dok nisi 100 % siguran.

Miloš Gajić

pre 5 godina

Brate,primio si regularan gol,čemu tol'ka frka? Ok,pokušao si da ga zamaskiraš radovanjem,nije prošlo,idemo dalje,ne diži tenziju.

ajoj

pre 5 godina

eeeee kolko smo se mi puta zbog tebe stidili sto smo istonacionalni da ti je samo znati... ajd pozuri s tim odricanjem! i nemoj da mi se predomislis!

Valjevska podvala

pre 5 godina

Hahah ma je l' moguće ovo da je izgovorio? Sve i da nije bio gol, je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka

proliver

pre 5 godina

A dok si bio prvi golman reprezentacije nisi se odrekao srpstva i nisi se stideo. Golman Zvezde je daleko iznad tebe. Prodao bi se ti bilo kojoj drugoj reprezentaciji da mozes i to za sitne pare. Tako si radio i pre na klubskom nivou a i sada bi. Tome sluzi ova tvoja izjava. Znamo se!

Piksi

pre 5 godina

Hmmmmm bas jedva cekam sta ce sjutra da se desi u sapunici komsija malih, Stojkovic ako ima ista ljudsko u sebi posle ove izjave neka uradi sta je rekao, sta ce bombas da kaze na ovo ? Sa li on garantuje za ovog decka ? Broj stranaca u Partizanu se povecava ? Hmmm mozda neku nagradnu igru u Partizaiu da naprave, tipa : koju vjeru ce sad Stojkovic da uzme ? Realno turska mu je najbliza, a i navijaci Partizana su dobri sa njima, ali vidjecemo sta ce biti... jedva cekam :D

Ljubisa

pre 5 godina

E moj Stojkovicu,kakve veze ima ovo sa Srbstvom...lako se odrices Srbije zbog jedne da je kažemo greske koja treba da se dokaze...i da je bila greska to nije razlog da tako reagujes,Srbija je mnogo vise od svega ovog i to treba poštovati...

Rama

pre 5 godina

Realno ovo vise nije normalno.
Ne mogu da verujem kad citam komentare...
Gol nije bio i gol nije regularan.
Mreza se nije zatresla,pametnom dosta.
To znaju i sudije i fudbaleri zvezde i navijaci i novinari ali ima neko ko je vazniji i od samog boga izgleda.
Samo to je istina koja boli sve nas koji nismo izgubili zdrav razum.
Pa koji golman gospodo draga brani iz svog gola tj iza gol linije?
Pa to se kosi sa zdravim razumom.
Vidi se lepo da stoji na liniji baca se unapred i odbija loptu.
Postoje verovatno i kamere arene koje su sve snimile pa ne rade prenos mobilnim telefonima,ali posto lopta nije presla gol liniju,mreza ostala netaknuta snimak nece biti ni prikazan.
Tuzno ali tako je to ...
Bice nam sve gore ukoliko i dalje kamere ne budu snimale,a nase oci videle ono sto ne vide, ako i dalje budemo lagali sami sebe.
Ovo je ipak vise od igre..

Fergi

pre 5 godina

Dobro da ste svi vi videli da je lopta celim obimom presla zamisljnu liniju.On, golman, to nije video. Ne moze Partizan da pobedi u derbiju...nema sanse.

Dejan 10

pre 5 godina

Pazi sta si rekao....
Inace Savic je priznao da je napravio penal...................
U tome je velika razlika....
Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...................

aco

pre 5 godina

Срамно се понаша, а то ништа није ново са његове стране. На снимку се види да су му руке прешле гол линију у моменту интервенисања. Сад би се одрекао српског пасоша кад га не зову у репрезентацију. Да је добио позив, ме би овако причао. Треба му одузети пасош, ако не испуни обећање.

Laki

pre 5 godina

Dečko je ćutao i trpeo,prošlu sezonu branio neverovatno, toliko puta je spasao reprezentaciju, šta mislite kako mu je bilo kad je video da je jednostavno izbrisan, a da se forsiraju menadžerski golmani ili kad vidi šta se radi u srpskom fudbalu generalno, a onda skine težak šut u derbiju za koji niko ne može sa posebnom sigurnošću da kaže da li je 100% gol jer su svi snimci iskosa-pa zar nije tehnološki iinstitut pre nekoliko godina dokazivao da lopta koju smo svi videli metar u Zvezdinom golu nije gol? Partizan je već duže vreme toliko ponižavan sa svih strana. ali je ipak uspeo da ne izgubi iako je i"drugi tim Zvezde" jači.

A.

pre 5 godina

Stojkoviću, IZ ČEGA (odakle) ste "izvadili loptu", ako "nije prešla gol liniju"?
Ako nije upala u gol, nije ni potrebno da je "vadite" (iz gola).

sitno

pre 5 godina

Stojkovicu oduzeti pasos ako se stidi i proterati ga iz zemlje.

Covek nije svestan da je on samo golman i da njegovo misljenje ne vredi mnogo.

gh

pre 5 godina

Gde bese ono branio u Engleskoj, Vigan ako se ne varam, kada su navijaci napravili hitove i viceve na racun ovog buduceg apatrida. Zamislite ovakav mntalni sklop i ko nam je branio za reprezentaciju 10 godina? Strasno...

Jos je nama i dobro kakvih nas ima

pre 5 godina

Nije ovde samo poenta u "golu" od sinoc. Gol nije bio. Ali vise to navlačenje konstantno na jednu stranu, hoces u sportu hoces u zivotu, dozlogrdilo coveku. Najveći smo licemeri, nije ni čudo sto nas niko ne voli. A sto se tice izdaje, da se ovaj gospodin vrati u zvezdu i da odbrani penal na nekoj vaznoj utakmici, mali bi bio internet da se izjave reci hvale za njega od istih ovih sto pisu protiv njega. Najveći izdajnici ste vi, kleli ste se u njega kad je odbranio penal Podolskom. Kamo sreće da se vi odreknete srpskog pasoša, a ne ovakvi..

marek hamšiković

pre 5 godina

Pretera ga sad Stojke,smatram da je lopta bila u golu milimetar,2,šta da se radi,mislim da smo bili bolji,da je Pantić ono dao dobili bismo I nadam se da možemo još bolje od ovog...

Vračarac

pre 5 godina

Ne može niko osim linijskog sudije pored gola biti siguran da li je bio gol. Stojković sigurno ne, a na snimku ispred gola se i vidi da gleda ka Boaćiju, ne gleda liniju ili stativu. Zbog toga su ovakvi ispadi nezreli i infantilni. Trebalo bi posle toliko godina iskustva da ume malo zrelije izjave da daje. Potpisujem da se u roku od 5 dana izvinjava... verovatno na instagramu.

sacchi

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...

it’s my life

pre 5 godina

Da svi koji navijaju za Partizan se odreknu pasoša,opet isto će biti.Ovo je Srbija,u Srbiji je Zvezda nedodirljiva.Mozemo,kukati,protestirati(20 godina bez penala u derbijima),sve se zna.Zvezda mora na silu biti prva.Moze penzioneri ostati bez penzija,radnici bez plata,zemlja biti bez sunca,..Zvezda mora postojati bar na vestacki način.Sa dugom od 50 miliona l,preko noci sa pojačanjima od 40 miliona,..U Srbiji od 7 miliona stanovnika tanka je linija,..

Som Tojer

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Paralela Steaua - Zvezda... hmmm... Ispravno razmišljaš... Jedina dva kluba iz istočne Evrope koji su bili prvaci Evrope...

shone

pre 5 godina

https://pbs.twimg.com/media/DnzJ3hXX0AA8sud?format=jpg 

Neregularan je gol. Tačka.
(M4R3, 23. septembar 2018 21:22)



Majstore,pusti play jos malo...mogo si da pauziras sliku dok jos lopta nije stigla do gola! Ne gubi se i ne prosipaj pamet ovde! Gol cust ko suza!

Momo

pre 5 godina

Ovakvu glupost da jedan reprezantivac izjavi je više nego problematično svugde se dešavaju greške! Ali i on je igrao i grešio a sad odriče svije zemlje?
Bravo!!

pglusi

pre 5 godina

@ Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

A jel mozda srpstvo treba da mu bude vazno, mile SRBENDO? Evo sve zivim za ovu trecu svetsku rupcagu, ona mi je najbitnija stvar u zivotu, kao i partizan i zvezda, kao i oni huligancici sto lome sve zivo na stadionima i po BGu.

Ivan

pre 5 godina

Ono kada ti golman sopstvene reprezentacije olakša onaj težak poraz na SP kada su mu Džaka i Šaćiri zabili ona dva lagana komada! Od ovog trenutka, nakon ove sramotne Stojkovićeve izjave večeras, nekako mnogo mnogo lakše podnosim taj težak poraz od Švice na SP, štaviše nekako mi i drago što su Džaka i Šaćiri zabili golčine čoveku koji želi da se odrekne državljanstva svoje države zbog svog ličnog uverenja da je sudija pokrao njegov klub u derbiju što jedno sa drugim nema nikakve veze niti dodornih tačaka naravno.! Hvala ti Stojke za ovu izjavu, sad mi nimalo nije krivo za ona dva jeftina komada koja si primio od Švice!

Nikola

pre 5 godina

Čovek je u afektu rekao, ne zameram, emocije i nepravda su proradile. Njegova maestralna odbrana je preinačena u gol. Život ide dalje, nije ni bitno, važno je da se igramo.

NESABG

pre 5 godina

Bravo Mrkela za za izjavu ,ostru ,preciznu..najjaca ste uprava Zvezde ikada.Ne treba cutati vise tom Mustafi kao sto ni Terza ne cuti maleckom saciriju.Zvezda se i tako brani.Svaka cast!!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

prvi put moram da napišem komentar povodom ovakve izjave...čemu ovo? i ovako te ne vole i sada ćeš navući još veći gnev na sebe...i kakve veze ima državljanstvo i pasoš sa ovim što se desilo...
(sacchi, 23. septembar 2018 21:21)

Pa treba neko da kaze. Svako ko nije protiv je saučesnik tragedije ovog naroda. Znate protiv čega, jako dobro znate.

Tihi

pre 5 godina

Cist gol.

I Zvezda bi bila ostecena da nije priznat gol.

Pola metra u golu. I po reakcijama igraca partizana se to vidi.

Sramota sta je ocaj pokusao. Pibegla mu lopta. Sto je nije izboksocao ranije... sto nisu zaustavili Boacija?

Ovo samo ima u nasem fudbalu.

Milan

pre 5 godina

Licno, ne mogu da tvrdim da li je gol. Jednostavno, na osnovu snimka kamere, iako deluje da je 100% gol, ne moze to da se potvrdi (ugao kamere ne daje objektivnu sliku). Ljudi koji se bave matematikom, geometrijom, crtanjem bi verovatno i mogli da na osnovu zaustavljenog snimka, uzimanjem ugla kamere, ugla posmatranja i na kraju ugla polozaja lopte,stative,gol linije,golmana,naprave skicu koja bi nam dala teroretski odgovor da li je gol.Izjava golmana, medjutim,meni licno govori da je bio gol.Polazim od toga da u zivotu nista nije slucajno,pa tako i ovakva izjava koja je odraz ocaja (ili uglavnom nekog teskog stanja). Da li covek moze biti u ovakvom stanju i da li moze ovako nesto sramotno(bezobrazno u najmanju ruku) da izjavi,ako je siguran da nije bio gol i da govori istinu?Da je siguran da govori posteno i ispravno da li je bio gol ili ne,bio bi smiren i dao bi dostojanstven odgovor.Ovo je sve, ali ne i dostojanstveno.Meni licno,to ipak daje odgovor da li je bio gol.Na kraju,sudijina je poslednja.Inace,Partizan je odigrao mozda i najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone i pokazao da ne zaostaje za Zvezdom u kvalitetu,koliko se to naglasavalo,pa tako moze se reci sezona tek pocinje.Zvezda se pokazala u bledom izdanju,uz napomenu da od pocetka sezone ni jednom nije odigrala,protiv nesto tezih rivala,u skladu sa svojim mogucnostima,igrackim kadrom.Solidna je odbrana,ali gde je sredina, pas, polukontra,zavrsnica (sta je sa Ebisiliom?).Moze to i nadam se da ce biti bolje.

Marko

pre 5 godina

Stojkovic je u pravu jer je ovo samo kap koja preliva casu. Gol je neregularan i sudija nije ni video situaciju ali je svirao gol jer je tu postavljen kao osigurac zatim naravno da Stojkovica je sramota sto je clan ove drzave u kojoj jedan fudbalski klub se finansira kroz furmu Ulta Kop na cijem celu je vodja navijaca Zvezde i koja ima 6 zaposlenih a dobija sve vece gradjevinske poslove koje poverava kasnije manjim izvodjacima a za sebe uzima veci deo drzavnih para, zatim po drzavnom nalogu finansira ih Gasprom i to je sramota ali puna podrska Stojkovicu.

grobar

pre 5 godina

Uvek realni zvezdasi "po polozaju tela se vidi da je gol", covek je skocio unazad, ali ne sa gol linije, njemu su noge pola metra izvan,nijedan deo tela nije u golu, lopta je delom na liniji, vecim unutra, ali delom NA LINIJI.

analiza

pre 5 godina

"Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!"
(Ivan Veljković)
Lepo sam odgledao vise puta na usporenom snimku...Pretpostavljam da je i gospodin sudija Djokic imao vremena "da lepo odgleda na usporenom snimku".Ja ,recimo,mislim da je Stojke pukao zato sto ZNA da sudija Djokic nikako NIJE mogao da vidi gde je lopta,a sudio je kao da jeste video.Mogucnost da jeste gol niko ne spori,ali bez VARA necemo znati-dok se ne pojavi snimak sa BOLJIM UGLOM.
A sto se fantomskih golova za Par tice,ne brinite,tako nesto se NECE desiti,bar ne u derbiju.Moze samo obrnuto.

Lakic

pre 5 godina

Pa vidi ako nisi uspeo da odbranis sut i primio si gol i to ti je razlog da se odreknes pasosa pa samo napred druze ko ti brani,takvima nas pasos ne treba da se daje

Гиле

pre 5 godina

У НБА са свим камерама греше. Ал тамо нема пљувања. Чак је забрањено коментарисати одлуке. Голе можда јесте, а можда и није али такве изјаве не сто.

aaa

pre 5 godina

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte.
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati.
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol.
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj.
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

A ko je mogao da vidi ako ne sudija koji stoji pored gola i kome je jedini posao da gleda takve situacije? Pa zar mislite da bi dozvolio sebi da dosudi nesto u sta nije siguran narocito posle kuknjave iz Partizana nakon svakog derbija, odnosno nakon svakog meca koji odigraju.. Sutra sigurno specijal partizanovog vesnika u kome se kao i svaki put pljuje Zvezda, jer sta drugo mogu, 70 godina iza svetinje, 70 godina patnje, kompleksa..

#

dane007

pre 5 godina

Poprilično nepromišljena izjava Stojkovića, ali je upravu za situaciju kod gola. Kako je moguće da je sviran gol kada situacija nije uopšte vidljiva za ljudsko oko ( u ovakvim sitzacijama samo pomaže gol tehnologija ) ? Sudija iza gola sigurno nije vidio jasno situaciju.

Ne kažem ni da jeste ni da nije gol, zato što ne znam, isto kao što niko ko je gledao utakmicu ne može sa sigurnošću reći.
A još više sam uveren da je slična situacija bila na suprotnoj strani, sudija bi pre sebi odgrizao prst nego pokazao na centar.

Najgore od svega je što sada niko neće pričati kako je prosečni i neubedljivi Partizan nadigrao bog zna koliko skuplju Zvezdu, istina emotivno ispražnjenu. Svi će pominjati ovaj gol.

as

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.

Zigzag

pre 5 godina

koji smijeh ,opet sudci kradu partizan protiv te atomske zvezde,al dobro koga je zvezda zapravo dobila od pocetka sezone?dva x-a s trnavom,dva x-a sa salzburgom,x sa napolijem i partizanom...u prijevodu cim je netko malo jaci ovi ne znaju za pobjedu hahaha

nema taj gde

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.

Zaboravio si da imaš pasoš pa ipak si ovde. Nema te "pristojne" države za takve potencijalne.

KRiS.exe

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
(paja, 23. septembar 2018 23:49

Providan si ko suplja serpa

alto

pre 5 godina

Lik prima gomilu para sto sutira loptu po livadi i stidi se sto je Srbin jer je primio gol iz sumnjive situacije. Ooooo boze.
Nista pravac CG. Kamo srece da si branio za njihovu reprezentaciju da nas postedis svih onih kikseva.

deka PG

pre 5 godina

E baš me briga hoćeš li se ti odreći pasoša ili ne. Mnogo je ljudi gore stvari istrpjelo, propatilo, platilo glavom, ali se Srbije nije htjelo odreći. A ti hoćeš zbog jednog gola da se odrekneš, a koji je, za tvoju informaciju - čist kao suza. To što pristrasni navijači ne žele da priznaju, samo pokazuje njihovu nemoć. E pa ja se Srbije ne odričem, pa da će me gaziti. Razmaženi ste do srži

eye of the beholder

pre 5 godina

Jasno kao dan da lopta nije presla cela gol liniju, milimetar da je bio po vazdusnoj liniji na gol liniji, to se ne priznaje. Ko je gledao proslo kolo Liverpul-Lester mogao je da vidi gol-tehnologiju na delu kada je jedva priznat gol Firminu, a ova lopta uopste nije toliko presla. Objektivno slaba Zvezda, mislim da ce ih Parizani unakaziti.
(sef strucnog staba, 23. septembar 2018 21:25)

Liverpool je u prošlom kolu igrao protiv Tottenham-a, a gol o kom pišeš je dao Wijnaldum.

O ostatku komentara neću, ovo je sasvim dovoljno ...

panto

pre 5 godina

Odriče se Srpskog pasoša zbog sumnjivog gola? Ako to zaista misli onda Tesko nama sa takvim Srbima kao sto je Stojkovic. Takvi su nam I političari koji vode ovu zemlju.

Daj ne lupaj

pre 5 godina

(milovan, 23. septembar 2018 22:07)

Milovane, nisi ti nikad ništa nacrtao. Kako misliš da povučeš liniju koja je istovremeno paralelna i sa prečkom i sa gol linijom kad one na 2D slici nisu paralelne? Isto važi i za obe stative. Ovako kako si ti objasnio, uvek ćeš dobiti da je centar lopte naspram gol linije ako se ona nalazi na 2D slici unutar četeverougla koji čine gol linija, prečka i dve stative. To se radi na drugi način.

Uros

pre 5 godina

Kako te bre nije sramota da se kunes? Nakon svega. Ljudi, mi apsolutno nismo zasluzili da izvucemo bod veceras ali je gol cist kao suza. Pogledajte reakciju ovog vaseg malog iz odbrane kako samo posmatra Boacija dok ovaj skace.

Belianđeo

pre 5 godina

Pitam se kako je moguće da je ovakva persona igrala u zvezdi, branila za Srbiju....i sada se odriče državljanstva?!
Kako ću spavati večeras?☺☺☺

pedja

pre 5 godina

Umesto da smiri tenzije i prepirke i prizna da je bio gol (a to je 100%) i gol je njegov jer je njegova intervencija bila losa, on prica o vracanju pasosa.Pa takvi likovi nisu nikom potrebni i bez njih se moze. A i neka vrati i onako nije vise u reprezentaciji.
Kao navijac Zvezde stidim se kvaliteta igre koju je Zvezda pruzila i Partizan je trebalo da dobije utakmicu. Dzoranje lopte u nebo, bez akcije, bez strategije za napad. Uzas!Partizan nestvarno dobar kakav kavlitet igraca ima. To je derbi!

reflektor

pre 5 godina

Ti si licnost koja je specificna.Gines za reprezentaciju ali definitivno nisi u pravu,nemas hladnu glavu i lupis ovako nesto,ato ima tezinu.Lupio si i izjavio nesto mnogo jako.A lopta je presla i gol je bio.Ali nemas takticnosti i izjavis ovako nesto..

Kajzer

pre 5 godina

Stojković: "On nije mogao da vidi izvadio sam loptu". Znači ušla je, da bi nešto izvadio mora prvo da uđe. Verovatno kad je bilo stani pani da li će se priznati gol dolazi Stojković i kaže izvadio sam je. Grujić nakon toga nije ni pitao ništa sudoju iza gola.

dejan petrovic

pre 5 godina

Covek zvezdas pa onda okoreli partizanivac... a sad nije vise srbin.... dobro to nam je u krvi. A gol, zvezdas sam, mislim da je presla-vidi se to, moze se izracunati... ugao, daljina kamere itd. Ovako drska izjava i da nije bio gol (ja mislim da jeste) to je deo vaspitanja. Covek je bez identiteta. Da je srece da su se on i mnogi odrekli pasosa Srbije-nisu smeli zbog menadzera. Da je sreca-mi bi smo bili druga dimenzija u fudbalu. Sramota sramote

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Gol je bio cist kao suza i to i Stojkovic sam zna.Ne znam sta ce mu ova glupa prica.
(ogicg, 23. septembar 2018 21:18)

A kad oni pa nisu kukali da im nesto fali? Mene bilo sramota kad smo poceli ko oni nakon finala ABA lige. Izgubis, cestitas, idemo dalje.

gastosi smaraci

pre 5 godina

I Ja uzimam norveški pasoš čim steknem uslov a I cela moja porodica.Sns panterčići progutajte malo vode da se ne ugušite suvim sendvičem.Nestalo majoneza...aj zdravo srbistane banane sendvičari I stubovi srPstva ?
(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Kakvi panteri u fudbalu, idi u Norvesku gledaj gejzire.

Hygge

pre 5 godina

Zato su pravi Srbi, ovi sto velicaju gol iz auta i sto ne vide nista sporno veceras...da znas, da je i mene sramota sto sam Srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 23. septembar 2018 22:49)


Drobnjak iz auta, da li na to misliš?

Zoran

pre 5 godina

sta ocekivati od nekoga ko detetu obeca da ce pobetiti brazil na sp u rusiji pa kad izgubi one se ne pojavljuje vise..uzmi turski pasos
prilici ti..znas vec

Mrle

pre 5 godina

Dzabe botovima objasnjavati treba da nas kradu i otimaju i jos srecni da budemo. A kada god posten covek digne glas 1000 sendvicara ultra cop d.o.o se javi to pokazuje broj + i - u komentarima. E zbog takvih posten radan i vredan svet i bezi iz Srbije zbog takvih Srbija za 100god nece postojati. I mene je sramota sa kim delim ovu zemlju i koracam ovim ulicama.

Dragan D.

pre 5 godina

Ljudi ne znam zasto se raspravlja odje jel gol ili nije, pa sve i da jeste, sve i da nije, kakva je ovo izjava ? Da se odreknes 'svoje zemlje' radi fudbalske utakmice o_0 !?!?!???????? Jel ovo realno ???

njami

pre 5 godina

Kao navijac Vojvodine mislim da je sramota dokle ce ova vlast da gura zvezdu!
(Znamo vas..., 23. septembar 2018 21:25)
Sreca pa je Vučko predsednik Uefe pa nam sredio LŠ! Hahaha jadno...

lik

pre 5 godina

što uopšte ovamo ovu nameštenu ligu kad se već od prvog kola zna šampion.Nek partizan igra u Bugarskoj,crnoj gori,madjarskoj pre bi šampion bio u španskoj ligi nego u ligi zvezdana Terzića

SergioX

pre 5 godina

Ajde ajde ne drami Stojkoviću zaista nema potrebe za tom tvojom dramaturgijom veruj mi! Prvo, gol je bio ČIST KAO SUZA, lepo sam odlgedao više puta na ponovljenom snimku i vidi se lepo da vadiš loptu iz hola koja je gotovo CELIM OBIMOM prešla gol liniju! Znam da nimalo ne prija primiti gol od najljućeg rivala na ovaj način, ali pta je tu je, moraš sposrtski da podneseš taj primljeni gol, ne da dramiš! ČIST GOL KAO SUZA! A drugo, sve sve i da nije lopta prešla gol-crtu zar je to razlog da se odričeš srpskog državljanstva???? S-M-E-Š-N-O!!! Ja sam veliki zvezdaš ali da na primer Partizan postigne neki nepostojeći gol u derbiju i sudija ga prizna, i da se to ponovi i na narednih 20 derbija, opet mi na pamet ne bi palo da se zbog toga odričem ni manje ni više nego srpskog državljanstva!! Državljanstvo mi je daleko ispred svega toga a naročito ispred Večitog derbija i nikada na pamet mi ne bi palo da ga se zbog derbija odričem! Preterao si Stojkoviću veruj mi!
(Ivan Veljković, 23. septembar 2018 21:23)

Sine il si nauk il si nepismen. "Lopta je GOTOVO celim obimom presla gol liniju" i "ČIST GOL KAO SUZA", ne spadaju pod istu kategoriju istine. Ili nauci pravila fudbala, ili znacenje reci, jer ovako sine ne ide.

Sumnjivo

pre 5 godina

Odakle je izvadio loptu ako je pala na gol liniju? Jedino u cemu je u pravu je da je sudija mogao bez problema da i ne dosudi gol. Mozda nesto i ukapira kad odgleda snimak...

Marko Nikolic

pre 5 godina

Voleo bih jednog dana da ucinim za Srbiju ono sto je ucinio i Vladimir - Da budem najbolji u svom poslu i podarim ovoj zemlji tri naslednika.

Ps. A da, i da vas bude sramota sto sam Srbin, tada cu znati da sam uradio pravu stvar.

Peđa

pre 5 godina

Na kojoj borbenosti čestitaš!?!! Pa mi ko Napoli i još dali gol, nisu prešli centar!!! Ali Danilo, spinovani Grobar od strane onih navijača čije ime ne želim da pomenem, rešio je derbi na svoj način!

Veliki brat

pre 5 godina

Pa neka se onda i svi nemci odreknu nemačkog pasoša zbog Briha!


Lopta je sigurno prešla liniju, samo je pitanje da li je 100% cela ili je ostao koji milimetar iznad same linije, a to je gotovo nemoguće reći iz ovog ugla.
Mislim da je samo jednom prikazan snimak kamere iza gola gde se videlo da je lopta zaustavljena u liniji sa stativom gledano tom kamerom, pa se na osnovu toga može lepo izračunati osnovnom geometrijom da li lopta jeste ili nije prešla celim obimom liniju.

seg

pre 5 godina

U normalnoj državi sa normalnim narodom bi se desilo sledeće:
a) Klub bi mu se zahvalio na saradnji koliko večeras
b) Navijači tog kluba bi mu zviždali gde god ga vide
Naravno, ovo nije ni normalna država niti ovde obitava normalan narod. Tako da će se sve svesti na prepucavanja preko klupskih boja bez svesti šta je ovaj entitet upravo izjavio.

Марко

pre 5 godina

Што се није одрекао пасоша пре СП-а? Не може да поднесе то што Црвена звезда игра Лигу шампиона. Много је то тешко када пљунеш на клуб који те је створио мислећи да си већи од њега, а онда се тај клуб врати на своје место у Лигу шампиона, а ти не можеш ни у Лигу Европе.

Tor

pre 5 godina

Vidim koliko ti je vazno srpstvo, kad ga se toliko lako odrices majstore. Svaka cast.
(Mile, 23. septembar 2018 21:26)

jok nego je tebi vazno. on brani postenje i cast i to javno...a ti branis laz i licemerstvo sakriven iza nadimaka i reci.....zauvek bih pre onakvog prvog Srbina nego takvog kao ti

kimiko

pre 5 godina

Pa Stojke, meni se to malo češće dešava :) Eto, da ti je lakse ...Samo, da neće Stojke opet napisati nešto na majici ispod dresa, to me sada brine !? :)

nas golman vlada

pre 5 godina

Pogledaj snimak rodjace, tvoja glava je bila u liniji sa loptom i obe su bile unutar gola, a noge su ti bile na liniji i ocigledno je lopta usla u gol, to ce reci svako objektivan. Svaka cast igracima Partizana na borbenosti, mislim da u zivotu nisam gledao derbi u kome je jedna ekipa bila ovako borbena, posebno bih istakao Jankovica, decko je sam vrsio presing na sve igrace Crvene Zvezde. Milojevic se uplasio derbija i izveo na papiru najjaci sastav koji je pre samo par dana preziveo masakr, sto je po meni bila velika greska jer ovakve utakmice odlucuje zelja i borbenost a ne vrednost igraca na transfermarktu, sto se i videlo u ovoj utakmici. Slicna situacija se desila kada je PFC igrao protiv Reala u LS 2003, izvukli neresno i posle izgubili 3-0 u derbiju jer su bili preumorni od derbija.

deki

pre 5 godina

Pa vrati pasos, za tobom niko plakati nece, nas si izdao za sva vremena a grobarima si samo potrosna roba. Da si los covek to je jasno a i golman si prosecan, sta ti je kriva drzava Srbija, jel to sto ni ovako losu Zvezdu ne mozete da dobijete

kimiko

pre 5 godina

@...Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,otimanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
...evo citirao sam ovu sramotu od komentara, jedan njen deo. Manje vise ovo okolo, ali da nekome želiš ubedljiv poraz posle svih tvojih komentara u kojima si zaista pokazao poštovanje...to se prijatelju zove sramota i laz. Biti toliki licemer, to ja ne mogu da shvatim. Šarene laze, predstava sta li je to bilo!? Pa bolje da si odmah rekao sta mislis, a ne da glumiš diplomatu. Toliko.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

I ja sam se odavno odrekao srpskog pasosa, iako sam kao rodjeni beogradjan i etnicki Srbin proveo detinjstvo i mladost na Jugu, ali u jednom trenutku shvatis da slepi patriotizam nije dovoljan da dozvoljavas da te hulje i prevaranti lazu i kradu u sopstvenoj zemlji na svim nivoima i na svakom koraku. Za psihijatriju su oni koji pristaju na zivot u lazi, a ne oni koji dignu glas protiv onih koji dave ovaj narod pod plastom "nacionalnih interesa", bilo da se radi o sportu, rijalitijima, penzijama, platama, ili drzavnim poslovima...

Rock

pre 5 godina

Ej zbog jednog derbija i jednog gola !!! Pa sta bi se promenilo da je pobedila Zvezda ili Partizan?

Alo... pa kakve veze ima pasos sa tim? Nek je i greska, nek nije bio gol... kskve veze ima sa tim to sto si Srbin (vidi se i kakav)... ili vracanje pasosa.

Sramota. Nije tebi mesto u reprezentaciji.

Hajzenberg sedmi

pre 5 godina

Zvezdaš sam ali mislim da lopta nije cela prešla liniju. Jeste ušla poprilično ali ne 100%

Najgore je što niko ne zna, nemamo tehnologiju, kameru iz pravog ugla, bilo šta što bi dokazalo da li je go ili nije.

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
šizofreno i manijakalno zvezdašenje je ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

dr balaban

pre 5 godina

Pre nego sto se odreknes pasosa,da ispricas sta se desavalo u Rusiji,jer si bio na sastanku sa Krstajicem i jos nekoliko igraca,a ne da cutite ....OTVORITE KUTIJU!!!

Pokušaj bistrine

pre 5 godina

Stojkovićeva retorika je kao i golmanski kvalitet - veoma slab! Prema onome što je na raspolaganju što se kamera tiče gol je bio više nego verovatan, skoro "čist kao suza". Što se stida tiče pre bi se mnogi navijači Srbije mogli stideti koliko dugo su imali tako slabog reprezentativnog golmana koji se još i stidi svoje nacionalnosti što je danas primio gol koji je bio odbranjiv. sve se uklapa u sliku o tom golmanu veoma spornih kvaliteta, mnogo spornijih nego što je njegov danas primljeni gol. Preporučujem mu da preispita svoju intervenciju oko gola nego svoj pasoš.

Aleksandar

pre 5 godina

Zvezdas sam i Stojkovic mi je uvek bio jedan od omiljenih reprezentativaca i pored toga sto je presao u Partizan, ali ne kapiram cemu ovakva izjava.

ccc

pre 5 godina

Tako isto bilo onomad u Rumuniji. Steaua nije smela da izgubi dok je Caushesku bio na vlasti.
(Sekuritatea, 23. septembar 2018 21:25)

Komentar godine.Sada se pokrijte usima i u cosak da se stidite.Uzeli ste bod?? Jaka CZ??

nema sta

pre 5 godina

E za ovu izjavu te zemo podržavam u potpunosti.Ti si jedini uz sudiju do gola mogao videti da li jeste ili nije gol.Malo pre sam pustio komentar jer sam nervozan zbog gola.Sramota je ako su priznali neregularan gol.Nema veze primice 7 komada sad od PSG.To im od srca želim,zbog svih privilegija,ulaganja,navlačenja,timanja,..u svim mogućim sportovima.Najvise me pogadja u košarkaškom klubu Partizan.Od mutanta pokušavaju nešto da naprave,a uništavaju jednu instituciju(bivšeg prvaka Evrope),..Pa da sledece godine “vodja” ulozi u mezimicu bar 400 miliona evra,..Da Srbija bolje živi!!!!
(it’s my life, 23. septembar 2018 21:20)

Oktrio se "objektivni grobar" a nama prosipas neke price glumis objektivnost...

NoName

pre 5 godina

Treba da te bude sramota ovakve izjave....Ti si bas video dal je presla ili ne...….. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan 10, 23. septembar 2018 21:20) 

Svakako je video bolje od tebe ili mene, jer ugao kamere ne daje pravi utisak o položaju lopte. 
Ovde nije poenta u tome da li je gol bio ili nije, jer to bez kamere poravnate sa gol linijom nikad nećemo saznati. 
Suština je da ni pomoćni sudija, sa mesta na kome je stajao nije mogao sa 100% sigurnošću da vidi da li je lopta prešla ili ne, a ipak je sugerisao glavnom sudiji da je bio gol. 
U takvim situacijama se ne svira gol, ako nije 100% sigurno, a ovde to nije slučaj. 
Jedino ako se pojavi još neki bolji snimak, ali sumnjam...
(Svakom svoje, 23. septembar 2018 21:54)

Odakle vam ideja da sudija nije mogao da vidi? Šta ga zaklanja? Ko ga zaklanja? Niko. Sudija ima otvoren vidik...

chox

pre 5 godina

Na ovakvu izjavu ako ne reaguje njegov klub onda ... A sto je najgore on uopste nije mogao da proceni da li je gol ili nije , pomocni sudija je jedini video 100 %

Milan

pre 5 godina

Stojke mogu samo da te mrze
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daki, 23. septembar 2018 21:31)

Niko njega ne mrzi. Samo ga zalimo

....

pre 5 godina

kako je pogodila istina sendvicare, jedino bi oni ostali u Srbiji, njima je lepo....golovi iz auta se priznaju, firma Kop radi pun gas, ono sinoc gde se jasno ne vidi NIGDE da je lopta celim obimom presla gol liniju...stvarno ste sledbenici vodje.

očigledno

pre 5 godina

VISE NIJE NI POENTA DA LI JE PRESLA ILI NE. Sta mislite da li bi u suprotnoj sutuaciji bio sviran gol? NE BI!! 
Ne znam da l je presla, mozda jeste, mozda nije, poenta je sto koja god situacija da je sumnjiva, SVIRA SE U KORIST ZVEZDE!!
(SF, 23. septembar 2018 21:16)

Mislis kao ona dva penala prosle sezone?

kutak za sporni trenutak

pre 5 godina

Stojkovic u momentu pre nego sto zapocne paradu se nalazi tacno na gol liniji. Pravi skok u nazad koji zavrsava u maloj mrezi. Vec prilikom odraza gornji deo tela mu je u golu, a prilikom kontakta sa loptom gotovo ceo. Na sve to jos ispruza desnu ruku koja mu je uveliko u golu i cupa loptu koja je vec presla gol liniju...Svi elementi su tu...Ovako se nekad analizralo kad nije bilo raznih tehnologija....Naravno mnogo lakse je optuziti vise sile

Невен

pre 5 godina

Гробар сам, волим овог човека, зато што гине за Партизан, и за репрезентацију, и не знам да ли је го, делује ми као да јесте, али је угао камере ужасан па не могу да тврдим, али је Стојке претерао са овом изјавом... разумем и афекат и све, али...

Sasa

pre 5 godina

@ e sad zamislite da se svi normalni srbi otkaze srbskog drzavljanstva, sta mislite ko bi ostali u srbiji?? pa zna se, sendvicari i navijaci zvezde, mislim na ove delije.
(Salerno, 23. septembar 2018 23:51)

Pa ostalo bi 6,5 miliona ljudi. Otisli bi 500 hiljada grobara i 5 opozicionih sendvicara

PFC simpatizer

pre 5 godina

Niko sa sigurnoscu ne moze reci ni da je bio niti da nije bio go, ali evo zvijezda je zradila 15 miliona evra ulaskom u ligu sampiona mogu li izdvojiti nekih 1000 evra za 4 go pro kamere da se postave da prate gol liniju mislim da nije mnogo, pa da zavrsimo sa ovakvim stvarima za sva vremena. Sad je stvarno "tijesno" da li je usla ili nije ali prosli derbi je lopta presla pola metra u gol aut i znamo koliko je to uticalo na rezultat.

Winning Eleven

pre 5 godina

On nije mogao da vidi a ti jesi a lopta prešla liniju, čak se i na snimku vidi bez većih problema. Pogledajte samo Stojkovićeve noge koje su na liniji a telo mu u golu za pola metra. Samo napred, odriči se pasoša. Srbija ti je izgleda deo ružne prošlost.....

Dobro znam

pre 5 godina

@turista
Stajao ispred linije gola?!?!Pa pogledaj snimak,kako te nije sramota?!?Sa oba stopala je stajao na gol liniji,izvio torzo unazad i ispruženom desnom rukom izvadio loptu,šta misliš odakle?!?Bar pola metra u golu,čist kao suza,a bod apsolutno nezaslužen!Partizan je više hteo pobedu i zaslužio je,zato i ovakve reakcije jer im se ovakva prilika neće uskoro pružiti.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@(zika, 23. septembar 2018 21:42)

Aj,pa neka ti je sa srecom samo nemoj posle da se vracas u Srbiju da popravljas zube, radis krvnu sliku, nabavljas lekove, ides na preglede...zato sto je 50x jeftinije nego u Norveskoj.

ej bre

pre 5 godina

I onomad u Srbiji, kad su na vlasti bili razni Marjanovici i Tadici.
(as, 23. septembar 2018 21:53)

Jeste. Kao kada smo igrali protiv Reala i Porta nereseno a onda gubili od CZ i sa 3-0... Bas su nam pomagali zuti. Bekam, zuba, Deco nam nisu mogli nista na JNA ali je zato Zigic mogao....

KalimeroI

pre 5 godina

Kome nije jasno neka pogleda položaj lopte u odnosu na stativu. Lopta je bila pola metra u golu i ti to znaš,golmane sa ružnom prošlošću.A naš pametni narod,koji ti pljuješ,kaže-ko laže taj i krade.

bgd 11050

pre 5 godina

Ako se odrekne pasosa i drzavljanstva, jel ce mu biti onda ukinuto policijsko obezbedjenje, glupo je da mi placamo jer je on malo zavrnuo jednog čiku, bio je srbin pa je realno da ga cuva Srbija, u protivnom gubi privilegije !!!

I ne vracaj se nikada vise!

pre 5 godina

Putuj igumane! Pre 100 godina ljudi su ginuli da se vrate kuci, a ti se stidis svoje nacije zbog fudbala od kojeg zivis kao bubreg u loju?

Cockney Cole

pre 5 godina

Kakva smejurija od čoveka. Reprezentativac, do pre par meseci, se stidi svoje zemlje zbog jednog sumnjivog gola. Upristoji se momčr, nisi više tako mlad pa da ti se odbija na mladost. Retko neinteligentna izjava!

Branko_Bundes_Republik_Deutschland

pre 5 godina

Pa dobro ništa strašno. Mnogo ljudi se ispisalo iz srpskog državljanstva. I ja sam jedan od tih. Trebalo mi je nemačko i to je to. A dal je bio gol više nije ni bitno. Sledeći put postavite kamere na gol liniji kao u nekim drugim ligama i neće biti problema.

Ћезо рца

pre 5 godina

Куд' плови овај брод? Види се да је и овај похађао Дулове часове љубави. Јадна и бедна изјава.

Cg

pre 5 godina

Kaze jedan od komentara: “sudija sigurno nije video...” kakva bolest. Ako je iko bio u poziciji da vidi, bio je to on. Apsolutna je paranoja vjerovati da je sve zavjera. Vjerovatno bi i Djokicu bilo milije da ima kamera koja prati gol liniju. Otklonila bi se dilema. Ovako ce polovina zauvjek vjerovati da ih je ostetio. A za one pobornike gol tehnologije... treba napraviti analizu koliko je ovakvih situacija bilo u prvenstvu Srbije i onda izvesti zakljucak da li su 1 ili 2 situacije u sezoni opravdanje za ulaganje tolikih sredstava...

Zeljko

pre 5 godina

Polako golmane nisi jedini..
Sve ono sto vredi ide iz ove zemlje.
Deca nam beze iz Srbije,postaju Nemci,Austrijanci,Svajcarci,Bugari,Rumuni... Postaju sve ono sto je u nasoj lepoj Srbiji nekada bilo nezamislivo.Odricu se svega sto je srpsko,a to je veci problem.
Kakav je to zivot kad slusate svoju decu da ce kopati i rukama i nogama da pobegnu odavde,strasno.
Nestacemo..
Nece ni ta nasa deca da veruju u bajke i vide ono sto ne vide.

POPE

pre 5 godina

Pa majstore ako mene pitas i treba da te je sramota ali zato sto si ti krivac za ovaj gol.Lopta iz kornera u visokom luku pada na pet metara a ti ne napustas liniju umesto da je lagano pokupis.Sto se gola tice tvoja stajna noga je na gol liniji a ti se bacas unazad u gol sto znaci da je lopta u golu.Zvezda ocajna a Partizan puno bolji i trebao je da pobedi.

Апоплекс

pre 5 godina

Добро, сумњив гол. Другар који је био на утакмици, а партизановац, каже да му се чини да је ушла. Ја кажем да мислим да имамо очајне углове камера, да преноси изгледају као из педесетих. Као што је рекао (иритантни) коментатор, шта год да кажем неко ће се љутити. Али, Стојковићева изјава је лицемерна. Како му је сад его повређен, он каже да је разочаран што је Србин... а зна ли колико смо ми, нормални навијачи, били разочарани кад је не много година након изјаве да му је крв црвено-бела, носио мајицу са срамним натписом у чистој намери да провоцира људе који су га обожавали. Ја сам га много готивио. И тад сам могао да кажем нешто слично као и он сад, али нисам. Нервирао ме је, али сам тајно наставио да га готивим. Ако је било грешке, то је грешка судије, врло тешка одлука је у питању, нема места теоријама завере. И врло је глупа изјава да судија мора 300% да буде сигуран. 300% значи исправно, а 100-150-200-250% значи неисправно? Сад је потрошио сав кредит који је зарадио против Роме.

očigledno

pre 5 godina

Bravo Stojke za izjavu. Pa valjda je on imao najbolji vidik a ne neki cetvrti sudija.
(BODIBOND, 23. septembar 2018 21:23)

Bas tako, on je najbolje to video, zato je i sramota da ovako nesto izjavi...

necu reci ko sam

pre 5 godina

Ali stojke ne zive samo srbi u srbiji))

tacno je da sudija nije mogao da vidi loptu kao ni milioni nas posle usporenih snimaka iz svih uglova. cist lopovluk I dokaz da je kriminal prisutan na najvisem drzavnom nivu

Svaka cast za izjavu!

danguba

pre 5 godina

Pretjerana i ishitrena izjava, ali nepravda boli, pogotovo kada nadigras protivnika. Realno, ono se priznaje u 1 od 100 situacija, jer je prosto nemoguce utvrditi bez kamere. Steta sto derbi ne moze bez incidenata bilo na tribinama ili na terenu.

Zauvek mlad

pre 5 godina

Ako se zbog takvih stvari odrices svojih korena onda to govori dosta o tebi..Takav stav govori koliko ti je stalo i do reprezentacije i do ove drzave.Ocekujem i da se odreknes i ucesca u reprezentaciji neko ko se tako lako odrice svog pasosa i nezasluzuje ga.

Istina

pre 5 godina

Odrekni se jer takvi kao ti i ne zasluzuju da budu drzavljani ove zemlje.Iz aviona se vidi da je lopta presla gol liniju sigurno 30-tak cm.Bili ste bolji,blizi pobedi,imali vise energije i zelje od Zvezdinih zvezda,koji su mislili da ako igraju LS,nasu ligu mogu da prepesace i igraju hodajuci ali gol je vise nego regularan.

А.Илић

pre 5 godina

А за шта се толико љути ?
И да је грешка и да није - није ни прва ни задња.
Што се тиче пасоша, боље да не жури да га враћа јер … куда би отишао ??

Сима

pre 5 godina

па добро, шта да се ради, навикао човек, није прва "светиња" које се одриче :)

replika

pre 5 godina

@(..., 23. septembar 2018 21:29)

Upravo je on najmanje mogao videti. Kako moze da gleda loptu i liniju istovremeno? o_0
Plus adrenalin koji te tada drma...da je pipnula mrezu i onda bi je on doziveo kao da je stigao pre linije.

Ostavka

pre 5 godina

Bez ikakvih problena taj sto se stidi jer je Srbin je rekao "i da je bio gol to se u derbiju ne svira".

A ovo se ne stidis da izjavis !?

E pa druze Srbine u ostavci, gol se u derbiju svira.

Sto nisi odbranio gol?

Strasno

el gladijator

pre 5 godina

alal Vera Stojke
manijakalno zvezdašenje ne posustaje. Setimo se Djenove i napada na reprezentaciju i tebe. Ni danas nije drugačije. Klipovi u točkove od provincijskog kluba su i dalje prisutni.
U prvenstvu,em što im se kutlačom sipa iz budžeta, em stalno opravdavaju svoj nadimak. Lopovluk i kradja, to im je obeležje.
Jednom, u budućnosti, sti,deće se potomci svojih predaka-kreatura koji navijaju za ovako nešto.

Kritična Masa

pre 5 godina

Gospodine @Milan-e jeste li analizirali tako duboko i prethodne derbije? Da li je go iz auta stvarno go ili vaša analiza pokazuje drugačije?

direwolf

pre 5 godina

Prvo, on stoji na liniji i celim telom je u golu pokusavajuci da dohvati lootu, a drugo rukom je jos vise u golu i najmanje je celim obimom lopta presla preko linije. Gol je cist a sramno je sto arena tv nema kameru za bolji ugao. Neki traze VAR, tehnologiju koju nemaju bogatije drzave i prvenstva, mi jos uvek igramo na ledinama a pricamo o VAR tehnologiji. Nije tacno da Zvezda nije za VAR, i takvo pitanje se uopste nije ni postavljalo nego se radi o spinu sa jedne strane topciderskog brda. A ovaj moze da se odrekne i pasosa o familije cega god hoce nece mu biti prvi put... Steta nema vise Vokrija, mogli bi njegovi da mu srede da igra za njih tamo...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

je l' moguće da neko kaže stidim se što sam Srbin? Odričem se državljanstva? Kakva razmažena gimnazijalka
(Valjevska podvala, 23. septembar 2018 21:32

Ima I težih stvari u životu uraditi, ovo i nije posebno teško uraditi.

abcd

pre 5 godina

Bora...moze neka slika,snimak gde se vidi da je lopta prešla liniju?nema?a kako onda znate da je sigurno prešla?a znate,e onda je ok.

Srbobran

pre 5 godina

Nije uopšte važno kojoj etničkoj zajednici pojedinac pripada, jer to je ono sto ne može da bira. A na nacionalnost ne može ni da se poziva u stvarima koje nemaju ništa sa etnosom. Ali imaju veze sa njegovom sportskom nespremnošću.

SeijoOju

pre 5 godina

Barsi sviraju nepostojeci penal u zaustavnom vremenu protiv Espanjola, Realu tri puta ne iskljuce Ramosa protiv Atletika, Juventusu penal dvaput uzastopno protiv Torina u 95' - uvek se navlaci za veliki klub...to je tako prirodno...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ljudi, svi imate pametne telefone, pustite klip i pritisnite pauzu pa pomerajte kadar po kadar. Jasno se vidi a posebno posle njegove intervencije kada je vasi iz gola, lepo se vidi kako se vraca lopta i kako je u ravni sa stativom i linijom.. Samo ko ne zeli ne vidi...

Макарије

pre 5 godina

Човјек твог морала и понашања никада не би смио да представља ову земљу.
Али, поред оваквог Савеза, не сумњам да ћеш још дуго учествовати у срамотама, као против Швајцараца.

Sabre

pre 5 godina

ti i da hoces da se odreknes gluposti da pises, nebi ti uspelo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 23. septembar 2018 21:30)

Bitno je da si se ti pravilne gramatike odrekao odavno.

Sport

pre 5 godina

Kako nemamo gol tehnologiju u našoj ligi onda glavni sudija prihvata odluku sudije na gol liniji i kraj. Nemoguće je videti da li je celim obimom bila u golu ili ne, ali neosporno je da je prešla liniju nekim delom. Glupo je tvrditi 100% da jeste kao sto je glupo tvrditi 100% da nije. Stojke malo u afektu reagovao, naročito sa onim i da jeste ne svira se u derbiju?! Inače u našoj ligi je dozvoljena gol tehnologija, ali je ostavljeno klubovima na volju da istu instaliraju. Do sada to niko nije uradio pa ni Partizan (košta i očigledno klubove ne zanima to ulaganje). Videćemo da li će ovaj gol promeniti mišljenje za pocetak u Partizanu. Derbi kao derbi ne pobedjuje na papiru bolji. Partizan može da žali za prvim poluvremenom jer je Zvezda bila ravnopravna u drugom. Nisu smeli da dozvole da odu na poluvreme samo sa plus jedan.

ada

pre 5 godina

Ovima je i liga sampiona placena jer su igrali protiv ekipe iz austrije.Ali ne mogu da im plate da ne prime petaka od francuza i od engleza tako da sve ce se to vratiti neka neka...

meraklija nis

pre 5 godina

zena iz podgorica ljiljana sa malom bebom odrzala je cas iz ljubavi prema srbiji iako je bila deportovana iz belgije posle 4 dana zatvaranja u migracionom centru bez pomoci ambasade srbije ponosno je na tv izjavila da je srpski drzavljanin a ne kao vas stojke pod noge baca srpski pasos

nex

pre 5 godina

I u ovakvog coveka treba imati poverenja? Kleo se u Zvezdu,pa presao u Partizan,a sad se odrice srpskog porekla. Trebao si da se odreknes jos kad ti je Kejhil sasio kroz usi sa 13 metra GLAVOM u JAR.,protiv Australije.

Kalates

pre 5 godina

Normalno da će da kaže da nije bio gol. Nije lud da prizna. Ali on ode toliko daleko i u dahu uživo pred kamerama ispali toliko reči koji nisu primerene odraslom i zrelom čoveku. On definitivno nema samokontrolu, treba ga držati podalje od mikrofona i kamera, jer je nepredvidiv.

kaligula

pre 5 godina

Nadam se da je Stojkovic ispunio svoje obecanje. Ako nema za taksu ja sam vrlo rad da mu je uplatim :) Samo neka ide... Reprezntacija je od njega imala vise stete nego koristi.

Wizz

pre 5 godina

Samo da proverim da li je Stojko vratio pasos?Jel bio danas kod notara? Ako ima bilo kakav problem prilikom vracanja pasosa, zamolio bih sve koji mogu da pomognu i ubrzaju proces da se jave i pojednostave proceduruda bi se od doticnog distancirali i administrativno!

Mirko

pre 5 godina

Ali imam pitanje za njega:
Ako si toliko bio siguran da nije gol,zašto si išao da proveravaš snimak sa mobilnog i zašto si se posle odgledavanja istog vraćao na gol kao popišan?
Normalna reakcija bi bila da se dodatno iznerviran vratiš do sudije i da kažeš makar šta si video na tom snimku, nema veze što bi to teško bilo prihvaćeno.

I sad posle svega, čujem da se pokajao, što se nisi javio junače? Da pljuneš i na svoju izjavu, kao što si pljunuo na Zvezdu, na Srbiju, budi ponovo tako hrabar, da te vidimo!?

I koja bi te država prihvatila da se nisi pokajao?

Milos

pre 5 godina

Ne znaci da je presla,a ni da nije, to preko kamera i kretenskih uglova iz kojih snima arena sport nikada necemo definitivno saznati.

Bojane zasto komentarises

pre 5 godina

Posle ove izjave ne bi treablo da cekamo vec odmah da ti uzmemo i pasos i drzavljanstvo pa ti idi budi ponosan eskimac ili sta oces.

Ivana

pre 5 godina

GOSPODIN MITAR MRKELA:
"Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju". Baci pasos molim te i odrekni se Srbije, molim te i spasi nas vise tvog prisustva, ti kojim tece crveno bela krv i ni za milione ne bi presao u suprotni tabor do tvoje ruzne proslosti, tvoja rec ne vredi vise ni pisljivog boba. COVEK SE DRZI ZA REC, A VO ZA ROGOVE, mali stojkovicu!!!!!!

idi begaj

pre 5 godina

Čovek je poludio,sutra će se izvinjavati,kao i u našoj politici....
Što bi Muta rekao "pa to je sve nooormalno"
Crnjak je što niko ne može da zna osim možda dva gledaoca,jedan sa zapada i jedan sa istoka....svi što tvrde nemaju zdravu logiku pošto je bilo nemoguće videti na snimcima.
Na tim snimcima izgleda kao da je ceo obim prešao ali se radi o možda jednom cm tako da to samo izgleda....
Međutim,kada se setimo onog centaršuta za gol iz gol auta koji nije "izgledao" e onda to može da poprimi epidemiju....a mi u Srbiji volemo epidemiju!

Crudelta

pre 5 godina

Koje gluposti procitah u komentarima nije mi dobro. Ej CZ kriva za unistavanje Partizana a niko da razmisli i pita svoje bivse iz uprave gde su pare od prodaje igraca, EL u kosarci, LS i LU u fudbalu... Ali ne za propast SD Partizan iskljucivo i samo je kriva Zvezda i niko vise. Drugo Stojkovic izjavi sramota me sto sam clan ove drzave. Pa covece nije ti Srbija neko dobrovoljno pevacko drustvo da budes clan i da udjes i izadjes iz njega kako ti pozelis.

Shine on you

pre 5 godina

Ali da ovaj linijas pljune na svoj pasos zato sto nije odbranio gol.... Stidi se, nesrecnice nedoatojni.

Veca kiksara ne postoji, ali da ovo izjavi.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde. 
(Odium, 23. septembar 2018 

Ti pristojan ?!
Pa sto ne odes odavde, ko te driz? Aaaa, nece niko polu svet u svojoj drzavi...Pa necemo ni mi ali moramo da vas trpimo

Vladan R

pre 5 godina

https://imgur.com/5xKCS67

Zamrznuti frejm na kojem je apsolutno jasno da je bio gol. Cak i bez ovog frejma, objektivnom analizom zamrznute slike kamere iz tv prenosa, moze se zakljuciti da je bio gol. Leva Stojkoviceva noga je na gol liniji, a desna kao i celo telo unutar gola. Imajuci u vidu da se baca u nazad u zelji da odbrani, sugurno je sasvim dovoljno unutar gola, da je i lopta koju izbija u poptpunostu u golu. Koliko je realan Stojkovic, dovoljno govori i deo njegove izjave: cak i da je bio gol u derbiju se ovakav ne priznaje. Ako je gol makar za milimetar, priznaje se i u seoskoj ligi i u finalu lige sampiona.

Rock

pre 5 godina

Pa vi Zvezdu samo tako i mozete da pobedite, da joj ponistite gol, uvalite iz ofsajda itd.

Sto niste dali 3 komada ?!

Vise srece u narednom derbiju.

Nenad

pre 5 godina

Bravo za Stojketa,rekao je konačno što većina pristojnog sveta misli. Dajte nam pasoše neke iole pristojne države,a ne ove kaljuge i paljba odavde.
(Odium, 23. septembar 2018 23:49)

Nek idite i on i ti a takođe da Stojković da ode iz Partizana jel debelo zarađuje u Srpskom klubu. U više navrata več otišao u inunstranstvo, ali kad nikome nije trebao gde su ga primili u Srpskom klubu.

milica

pre 5 godina

a kakve drzava ima veze sa sudijom? ne razumem? BDP ce da poraste ako Zvezda ne izgubi? neki politicar ce da se ovajdi ako Zvezda ne izgubi?

Pirke

pre 5 godina

Dok je bio golman reprezentacije srpski pasos mu je bio dobar.a sada kada vise nije u reprezentaciji sad ga nece.To je samo bio izgovor tj.razlog zbog cega nece srpski pasos.Ako ga vrati jos bolje takvi nam Srbi ne trebaju

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

brate ti si primio takve golove da je Srbija tebi trebala oduzeti pasoš!!!
i kakve veze Srbija ima sa vašim lošim fudbalom, toliko je zanimljiv da ni raspali RTS neće da prenosi, ejjjj korpu od RTS ste dobili koji svaka tri meseca reprizira istu seriju! spusti se na zemlju čoveče!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Covek koji se kune da ni za kakve pare ne bi presao u patizan, sad se kune da nije bio gol ?!!
Skoo veca ljiga nije bila na javnoj sceni od njega

Nebojsa

pre 5 godina

Prvo je ljubio grb C.Zvezde i govorio da u njemu tece crveno bela krv. Kad je dosao u Partizan da mu treba oprostiti za njegovu proslost. Sad govori da se stidi sto je Srbin i da hoce da vrati srpski pasos

Ivan

pre 5 godina

Partizan bolji u derbiju u prvom poluvremenu u drugom se nisu videli.Cestitam Paetizanu na dobroj tekmi,go cist kao suza i to se vidi.

Aleksa

pre 5 godina

Драги авангардни опозиционари, колико сте авангардни, толико сте и опозиционари. 25% Србије је гласало за Вучића, али само 10% је гласало против њега. То значи да је тек сваки десети од вас гласао против њега. Доста више лагарије, незаинтересовани сте за ваш живот, пискарате коментаре а на стадиону никад нисте били...изађите на изборе па га смените. А овом треба одузети држављанство. У најмању руку нема шта више да тражи у репрезентацији....


А што се тиче партизана:
Стидео се Звезде, стидео се жене а сад се стиди Србије, питање је само времена кад ће се постидети и вас

Vladimir

pre 5 godina

Treba da te je sramota! Pa cak i da si ostecen, zedan i gladan, ne odrices se zemlje svoje. Mozes i da odes, da se nikada ne vratis, ali NE mozes da pljujes po zemlji svojoj (poreklu) kakva god da je. I tamo gde odes gledace te sa zaljenjem i sigurno nece dopustiti da blatis zemlju u kojoj si nego ce debelo da te kazne. Zasluge u nacionalnom fudbalu ti ne osporavam, strast i zalaganje, ali si emotivni slabic i treba te ozbiljno kazniti ....... pa laj na zvezde.....

preferisco dirti addio

pre 5 godina

Lik se odriče pasoša i sramota ga je sto je Srbin zbog nekakvog spornog gola.. Ćerajte iz države.. Uzeo bi mu drzavljanstvo zbog ovakve izjave

psl

pre 5 godina

Stojkoviću ne se.. Navijam za Parzizan, ali sami su krivi što nisu pobedili. Nisam sigurna da li je bio gol ili ne. Iz jednog prikazanog ugla lopta je debelo prešla liniju, a iz drugog prikazanog ugla se ne čini tako. I to je samo igra nešto se lako golman reprezentacije odriče svoje države i pasoša. Bruka. Nadam se da više neće braniti za reprezentaciju.

Demijan

pre 5 godina

Evo, zbog ovakvih situacija stub srBstva odbija uvodjenje VAR tehnologije. Niste vi zvezdasi hrabri jer se niceg ne bojite, nego jer se niceg i nikoga ne stidite!
(Četnik druga Krcuna, 23. septembar 2018 23:36)

Postenjacina iz partizana. Video svojim ocima da je gol ali bi najsrecniji bio da je Zvezda bila ostecena.

Da ste bolji pobedili bi ste ! Dali biste 3 gola Zvezdi, pobedili surdulucu, igrali LS ili LE.

Decko, u fudbalu se igraju 2 poluvremena i moras u oba da budes bolji.Nauci to.

Tesko je pobediti Zvezdu.

Ako treba da pobedjujete tako da Zvezdi ne priznaju ciste golove cemu onda takav fudbal ?!

Sajmon

pre 5 godina

Sta je to zaklanjalo glavnog sudiju?

Od koga nije mogao da vidi? Od ovog manipulatora?

I te kako je mogao da vidi. I video je.I svi mi.

Da je ovaj golman iole castan covek i spirtista ne bi ni pokusao ovakvu prevaru.

Ovo u derbiju jos nije vidjeno!

Opet... da nije takav covek ne bi ni dao ovakvu izjavu.

Sale

pre 5 godina

Slucan gol je primio i protiv Besiktasa.

Kao da mu je prvi ovakav gol. Sto nije krenuo da je ispuca kao Borijan? Linijas klasican. Uvek prima ovakve golove. Upropastio je derbi.

Nenad Zr

pre 5 godina

Stojkovic je vec jednomizdao Zvezdu...sa tolikim iskustvom a tako los golman...bolje mu je da cuti i da poradi na tome da ne prima golove kroz usi.Njegove lose odbrane u reprezentaciji dovoljno govore koliki je patriota i SRBIN.

Noik

pre 5 godina

Da je ovo drzava, sutra bi ti pasos bio i oduzet. Pa uzmi neki drugi, ako te iko takvog hoce (setite se incidenta sa odlaskom iz Zvezde)
Drugo, kazes bio si u golu i drzao loptu, pa tako sudija nije mogao da vidi gde je lopta, i bunis se jos zbog toga?

Veciti bilde

pre 5 godina

Stojke nije trebao ovo da izjavi vec jednostavno tiho i bez reci,ode ponisti pasos i odrekne se drzavljanstva.Neki se pitaju zasto je to rekao?Verovatno mu je pun q...mesanja politike u Zvezdu.

ninepi

pre 5 godina

Ovako slicno je bilo kod prethodne vlasti, samo u korist Partizana. Da li si se i onda stideo sto si Srbin, ili barem sto si preletac?

ninepi

pre 5 godina

Taj evidentni truo mehanizam naseg fudbala ti je omogucio da se obogatis dok si podizao sampionske pehare, primao velike plate i potpisivao unosne ugovore u inostranstvu. Nismo od juce i secamo se kako je tvoj tim pobedjivao do pre 3,4 godine. Hoces li se sada, pored pasosa, odreci i tsko prljavog novca koji si zaradio trceci za loptom? Ljudi u ovoj zemlji rade mnogo ozbiljnije i korisnije poslove za mnogo, mnogo manje para?

Vlada

pre 5 godina

Da li se zadruga preselila u naš fudbal ili obrnuto? Ovako nešto izjaviti posle fudbalskog meča? A sve što ima treba da zahvali Srbiji, Zvezdi i Partizanu. Koliko je ovde poremećen sistem vrednosti. Zbog jedne fudbalske utakmice, sport u pitanju, kaže da se odriče državljanstva?? Za nepoverovati zaista. I on još predstavljao tu državu na SP.

Halo

pre 5 godina

Zvezda je imala jedan dobar centaršut i to je upravo taj! Kako je moguće da Boaci dođe do te lopte, a da naša dva igrača kao deca grebu po njemu bez skoka bez ičega? Stojke kao po običaju zakucan za liniju. Jedan jedini upotrebljiv centaršut su imali! Kako je moguće da to nismo neutralisali? Da li je ili nije gol jedino zna sudija na gol liniji i to je to, ali mi nismo uopšte smeli da budemo u situaciji da stvore onakvu šansu.

John Terry

pre 5 godina

Bravo Stojke, sručio si im ga u brk!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 23. septembar 2018 23:46)

Sramotno je njegovo ponasanje a ne sudijska odluka. Gol je cist i sam moze da se uveri u to. Da stavimo to na stranu, mislim da bi UEFA rado dala novac savezu da uvede gol tehnologiju na stadione. To cini mi se kosta 100k evra ili tako nesto, pa x16 dobijes sumu od 1.6 miliona evra koja se sigurno moze uzeti iz onih fondova za razvoj fudbala. Potrebna je i gol tehnologija i VAR, ali ne VAR koji proverava samo glavni, vec ono sto mu kaze pomocnik u studiju.

Sto se derbija tice, apsolutno nezasluzen remi i meni ostaje samo da cestitam Partizanu na mnogo boljoj igri u prvom poluvremenu, koje je trebalo da dobiju sa 2-0. Drugo poluvreme je bilo egal, slabo sa obe strane. Ocena za Zvezdu 1, ocena za Partizan 3. Pozdrav.

King

pre 5 godina

ljuti se zbog pacerskog gola,najveća rupa u timu..navijam za partizan svim srcem ali stidim se ovakvih koji ne znaju da priznaju gresku i čestitaju protivniku koji je veceras bio bolji !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (paja, 23. septembar 2018 23:49)

1:1 na gostujućem terenu, i ko je bolji?????

King

pre 5 godina

Care šta ti je kriva država?
Što se tiče utakmice, loše smo igrali, ali i sa ovako lošom igrom vi nas ne možete da pobedite, jednostavno smo dve klase iznad partizana.
Pa i Girona je remizirala u Barceloni, jel bolja?

Popeye

pre 5 godina

Da nesto znas ne bi branio u partizanu. Iz svih klubova si oteran, ili bio klupa. I protiv Besiktasa je ovako kiksirao.

Sta ti je pasos krov sto nisi odbranio gol ?

Sto je nisi uhvatio ili ispucao? golmane?!

Nego nama i linijskom sudiji ti objasnjavas gde je lopta bila. Znamo gde je bila.

alo srbi

pre 5 godina

ovaj se odrekao zvezde i krvnih zrnaca odrekao se zene odrekao se pameti odrekao se postenog zivota i casti odrekao se vere..evo ostalo da se odrekne drzavljanstva. sto naspram svega cega se vec jeste odrekao nije nista..aj nek je sa srecom..

Molim

pre 5 godina

Nadam se da si vec popunio uplatnicu na 13000 dinara i predao zahtev za ispis iz drzavljanstva pa ti budi igrac koje god hoces reprenzetacije ako te hoce samo nikad vise za srbiju da ne branis. Bio si par puta u inostranstvu pa su svuda gledali sto pre da te spakuju nazad za srbiju toliko o tvojim kvalitetima kao golmanu

Vlajko

pre 5 godina

Arena sport je kupila prava za prenose utakmica Super lige Srbije ali je bruka da im nije posatvljen uslov sa kojim standardima treba da rade te prenose. Da su radili sa 5 i više kamera videli bismo i ugao uz korner odnosno gol liniju liniju a ovako sa tri kamere teško je bilo uveriti bilo koga šta se desilo i da li je lopta prešla ili nije gol liniju. RTS te prenose radi mnogo ozbiljnije ali para vrti i kombinacije sportskih biznismena.

alex

pre 5 godina

Kolko godina treba još da prodje da i u Srbiji zaživi goal line tehnologija? Ovo je stvarno smešno da se još vode ovakve rasprave kod nas oko stvari koje se u modernom evropskom fudbalu prevazidjene...

no name

pre 5 godina

Moja konstatacija je ova ,samo po polozaju tjela i desne ruke Stojkovica djeluje da je lopta po dobro presla mozda i citavim obimom.Snimak nema sanse da moze odgonetnuti koliko je lopta presla .Mislim da je golman zakasnio .Toliko.

internacionalni fudbalski sudija, ne iz Srbije

pre 5 godina

Leva kopačka na gol liniji i levi lakat su mu u čistoj vertikali. Lopta je celim obimom iza njegovog levog lakta, tj. iza gol linije.