Ponedeljak, 30.07.2018.

10:15

Lesor u Unikahi – Zvezdi 250.000 evra

Francuski košarkaš Matijas Lesor napustio je Crvenu zvezdu i prešao u Unikahu, objavio je klub iz Malage.

Izvor: B92

Lesor u Unikahi – Zvezdi 250.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 5 godina

Lesor je veliki talenat, ali žrtva Alempijevićevog rada. Loš je ovo posao zvezde, trebalo je ga još godinu dana istrepti. Upravo je to razlika između Partizana i zvezde.

vuk

pre 5 godina

Kad se setim samo bespotrebnog izletanja na protivnickog pleja u fazi odbrane, van svake pameti, od kojih je i Alimpijevic dobijao ospice, drugo nista nisam ni ocekivao nego da ode. Zicer u finalu ne bi da kometarisem. A svi ovi sto ga sad pljuju, pisali su u hvalospevima kad je dolazio prosle godine. Ne moze momak od 20 godina da bude prvi centar evroligasa, pogotovo nesazreo u svakom smislu te reci...
Ko zna, mozda eksplodira u Unikahi.

Sleksa

pre 5 godina

win win situacija. Za male pare možda eksplodira u Malagi, a zvezda ga se otarasila, pre svega zbog velikog ugovora a slabe igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 30. jul 2018 10:39)

Njemu samo guma na automobilu moze da eksplodira. U naredne 3 godine ako bude imso ko da radi sa njim pa da postane prosecno dobar centar, ali sada je na nivou poluamatera.
Skorije nisam video tako nekog igraca koji pleni izgledom ali slabo razume kosarku.
(Pogled kao biku Ferdinandu dok pase travu i mirise cvece)

Hvala i zbogom.

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

@(nolan (vise ne pratim kosarku) smit, 30. jul 2018 14:35)

Pratim košarku od kasnih osamdesetih, od kada imam sezonske. Priznajem, nisam pratio toliko kasnijih 90-ih i do neke 2005 - silom prilika, jer sam se odselio u inostranstvo a nije bilo svega na internetu. Od tada itekako pratim, odgledao sam sve osim možda par Zvezdinih, a po mogućnosti gledam i druge.
Nice upitno to da je Partizan osvojio evropsku titulu, ma kako to davno bilo, niti da je bio neki faktor u Evropi, niti da je to velikim delom zasluga političara koji su u njega upumpavali novac. Isto tako, Zvezda je sama kriva za ponor u koji je upala i u tom periodu je bila potpuno nemoćna. Ja sam pisao o trenutnom stanju stvari, po kome je Zvezda daleko iznad Partizana.

Mirko

pre 5 godina

Srećno Matijas! Gotivan lik, žao mi je što nije proigrao kako smo se nadali, imao je dobru volju i sve je bilo drugo ok, ali taj košarkaški IQ jeste bio problem za ovu evropsku košarku, kako reče Pavi, a ja to isto tako vidim.

*profesor*

pre 5 godina

*Kale_Pravi

Ti si fan i poznavalac koji ne zna ni kako se zove takmicenje. LS nije isto takmicenje kao Evroliga. Znam ja da je to kao lapsus ali neko ko godinama prati i fan ne valjda bi mogao za toliko da zapamti. Pod 2. Zvezda je do sad dovela bolja pojacanja od Cedevite i Partizana. Cirbes je pun pogodak. Ristic razbija na ovom turniru sa reprezentacijom i mnogo je bolji od bilo kog centra koga ovi ostali budu nasli u americi. Ojo je igrac koji moze svakoga nap7niti faulovima ako nista drugo. Beron je bolji kosgeter od Feldina, a pogotovo od pojacanja Cedevite i Partizana. Zvezda je pritom dovela i 2 odlucna trenera i formirala strasan strucni stab. Sve u svemu ne brini za Zvezdu. Da su ovako lepo radili proslog leta evroliga (ls za tebe) nikad ne bi bila izgubljena. Ove sezone je vec izvesno opasno finale Zvezda-Buducnost.

pixi10

pre 5 godina

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!
(Admiral, 30. jul 2018 13:46) Sta da radimo kad nemamo limara! Dovede i plati ti Zeljko Goosa a ti ga prodas za 100000€... Pa u to ni Tumbas vise ne veruje!

Konstatacija

pre 5 godina

Super,prodat igrac kome je dosta trebalo da udje u sistem.Osim fizikalija,ne poseduje neko znaje i talenat i ovo je dobro resenje jer je zaradjena solidna lova za njega.Sada ce dezurni idioti,ponovo da pitaju odakle Zvezdi novac za pojacanja a oni su za svoja dva najbolja igraca uzeli manje kinte ukupno,nego ona za jednog prosecnog.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Vuce vuce bubo lenja...ti ne pratis kosarku bas dugo vremena, mozda zadnjih 3-4 godine. Zaboravio si na "doba sljake", od tad Partizan i Zvezda u kosarci ne idu u istoj recenici. Uzmi u obzir broj titula drzave, aba lige, kupova, F4, euro titula i sve ono zbog cega smo "stoka 30 razlike". Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.
(Vuk Samotnjak, 30. jul 2018 11:47)

Kole

pre 5 godina

@milos... Decko nemas poima sta pises. Lesor je dobio 600.000 godisnje a Zvezda 250.000 . Zvezda nije trazila 600.000 za sebe pa smanjila na 250.000. Ali ti si komsija mali pa ti nije ni zameriti.

RUMBLE

pre 5 godina

Zvezda bi bolje finansijski prošla da je u jesen za visinu njegovog ugovora kupila ogreva drva onda ta ista drva na kubik prodavala u zimu.

kosarka i vaterpolo su tradicija

pre 5 godina

zvezda sada treba da gleda da vrati mitrovica i da pokusa da dovede markovica i jos jednoga stranca na poziciji 3 ili 4

Admiral

pre 5 godina

@ Sad kazem alal vera Covicu!!!!Prodati ovog za 250000. €
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeoLajke, 30. jul 2018 10:53)

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!

Doktor Satrap

pre 5 godina

Koja bre zvezda ljudi to se ugasilo 2012 godine!!! Ovo je Čovićev klub iz predgrađa "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jos jedna cetvorka i dobar plej.
(Jevdja, 30. jul 2018 10:30)

Jos Omar Kuk, Boris Bakic, i Elmo Kikanovic i pali se masina.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

To je ta "ljubav".
Po komentarima vidimo kako se ispracaju svoji sad bivsi igraci.
Jedan svet, dva univerzuma.

sasa the red baron

pre 5 godina

ODLASCI:::

Zvezda se polako resava stranaca.
Ugovori su istekli Omicu i Anticu,otisao je Lesor i i onaj amer suter cije sam ime vec zaboravio.
Ako nam dodje Miler, a postoji sansa, i opet sklopimo taj duo Cirbes-Miler, Zvezda ima startnu petorku, i mozda ovaj put vise kesha uloziti u klupu i trenera!!
Trenera smo mislim nabavili, i ne smunjam da ce novi trener biti pravo osvezenje za nas, ali nasa klupa treba pojacanja, a ne neke klince koji se uce...
Malo razumevanja za to da mi smo ekipa koja igra za titulu, i da kao sto moramo misliti na buducnost, isto tako moramo misliti i na sadasnjost, i nema potreba zanositi se naivnim pricama.

Hmm

pre 5 godina

Ja sam bio za to da se istrpi ovaj momak.
Premlad je za startnog centra evroligaške ekipe i to ga je pojelo.Ali mislim da je trebao da ostane...stvarno nije imao s kim da radi.

Kale_Pravi

pre 5 godina

Ne znam sta da mislim. Veliki sam fan, necu reci poznavalac, kosarke. Pratim prelazne rokove i jedno mi upada u oci. Cedevita se pravo i zestoko pojacala, mislim da ako spanski trener i 50 % iskoristi tog potencijala, igrace finale ABA lige. Pricaju da se Buducnost kao pojacala, evo i Partizan dovodi neke igrace, koji imaju predispozicije, za nesto veliko. Nadam se da Struka Zvezde zna sta radi. Ocekujemo stvarno neko bum pojacanje, jer LS ce ostati godinama misaona imenica. Nikada nije bila liga veca nepoznanica nego ove godine, i nikada nije bilo toliko protivurecnosti u prelaznom roku, da ne kazem lazi,kao ove godine... Videcemo sta ce sezona doneti. Lepo je bilo 5 godina u LS, nadam se uskoro da cemo opet.

PeraQ

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
(Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Ti baš nemaš pametnija posla u životu, još kad bi bar ti znao čemu to što pišeš stvarno služi bilo bi super!

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.
Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.
Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.

Au

pre 5 godina

Steta, realno je veliki potencijal ali nije imao ko da radi sa njim ocekivao sam da ce Topic imati veliki uticaj na njega ali...mislim da moze mnogo u karijeri, no Dolaskom Cirbesa i Odza ovo se ocekivalo, nama sad treba dobar amer plej

Au

pre 5 godina

Steta, realno je veliki potencijal ali nije imao ko da radi sa njim ocekivao sam da ce Topic imati veliki uticaj na njega ali...mislim da moze mnogo u karijeri, no Dolaskom Cirbesa i Odza ovo se ocekivalo, nama sad treba dobar amer plej

Kale_Pravi

pre 5 godina

Ne znam sta da mislim. Veliki sam fan, necu reci poznavalac, kosarke. Pratim prelazne rokove i jedno mi upada u oci. Cedevita se pravo i zestoko pojacala, mislim da ako spanski trener i 50 % iskoristi tog potencijala, igrace finale ABA lige. Pricaju da se Buducnost kao pojacala, evo i Partizan dovodi neke igrace, koji imaju predispozicije, za nesto veliko. Nadam se da Struka Zvezde zna sta radi. Ocekujemo stvarno neko bum pojacanje, jer LS ce ostati godinama misaona imenica. Nikada nije bila liga veca nepoznanica nego ove godine, i nikada nije bilo toliko protivurecnosti u prelaznom roku, da ne kazem lazi,kao ove godine... Videcemo sta ce sezona doneti. Lepo je bilo 5 godina u LS, nadam se uskoro da cemo opet.

pixi10

pre 5 godina

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!
(Admiral, 30. jul 2018 13:46) Sta da radimo kad nemamo limara! Dovede i plati ti Zeljko Goosa a ti ga prodas za 100000€... Pa u to ni Tumbas vise ne veruje!

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.
Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.
Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.

PeraQ

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
(Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Ti baš nemaš pametnija posla u životu, još kad bi bar ti znao čemu to što pišeš stvarno služi bilo bi super!

Kole

pre 5 godina

@milos... Decko nemas poima sta pises. Lesor je dobio 600.000 godisnje a Zvezda 250.000 . Zvezda nije trazila 600.000 za sebe pa smanjila na 250.000. Ali ti si komsija mali pa ti nije ni zameriti.

Konstatacija

pre 5 godina

Super,prodat igrac kome je dosta trebalo da udje u sistem.Osim fizikalija,ne poseduje neko znaje i talenat i ovo je dobro resenje jer je zaradjena solidna lova za njega.Sada ce dezurni idioti,ponovo da pitaju odakle Zvezdi novac za pojacanja a oni su za svoja dva najbolja igraca uzeli manje kinte ukupno,nego ona za jednog prosecnog.

Hmm

pre 5 godina

Ja sam bio za to da se istrpi ovaj momak.
Premlad je za startnog centra evroligaške ekipe i to ga je pojelo.Ali mislim da je trebao da ostane...stvarno nije imao s kim da radi.

RUMBLE

pre 5 godina

Zvezda bi bolje finansijski prošla da je u jesen za visinu njegovog ugovora kupila ogreva drva onda ta ista drva na kubik prodavala u zimu.

sasa the red baron

pre 5 godina

ODLASCI:::

Zvezda se polako resava stranaca.
Ugovori su istekli Omicu i Anticu,otisao je Lesor i i onaj amer suter cije sam ime vec zaboravio.
Ako nam dodje Miler, a postoji sansa, i opet sklopimo taj duo Cirbes-Miler, Zvezda ima startnu petorku, i mozda ovaj put vise kesha uloziti u klupu i trenera!!
Trenera smo mislim nabavili, i ne smunjam da ce novi trener biti pravo osvezenje za nas, ali nasa klupa treba pojacanja, a ne neke klince koji se uce...
Malo razumevanja za to da mi smo ekipa koja igra za titulu, i da kao sto moramo misliti na buducnost, isto tako moramo misliti i na sadasnjost, i nema potreba zanositi se naivnim pricama.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Vuce vuce bubo lenja...ti ne pratis kosarku bas dugo vremena, mozda zadnjih 3-4 godine. Zaboravio si na "doba sljake", od tad Partizan i Zvezda u kosarci ne idu u istoj recenici. Uzmi u obzir broj titula drzave, aba lige, kupova, F4, euro titula i sve ono zbog cega smo "stoka 30 razlike". Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.
(Vuk Samotnjak, 30. jul 2018 11:47)

Sleksa

pre 5 godina

win win situacija. Za male pare možda eksplodira u Malagi, a zvezda ga se otarasila, pre svega zbog velikog ugovora a slabe igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 30. jul 2018 10:39)

Njemu samo guma na automobilu moze da eksplodira. U naredne 3 godine ako bude imso ko da radi sa njim pa da postane prosecno dobar centar, ali sada je na nivou poluamatera.
Skorije nisam video tako nekog igraca koji pleni izgledom ali slabo razume kosarku.
(Pogled kao biku Ferdinandu dok pase travu i mirise cvece)

Hvala i zbogom.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jos jedna cetvorka i dobar plej.
(Jevdja, 30. jul 2018 10:30)

Jos Omar Kuk, Boris Bakic, i Elmo Kikanovic i pali se masina.

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

@(nolan (vise ne pratim kosarku) smit, 30. jul 2018 14:35)

Pratim košarku od kasnih osamdesetih, od kada imam sezonske. Priznajem, nisam pratio toliko kasnijih 90-ih i do neke 2005 - silom prilika, jer sam se odselio u inostranstvo a nije bilo svega na internetu. Od tada itekako pratim, odgledao sam sve osim možda par Zvezdinih, a po mogućnosti gledam i druge.
Nice upitno to da je Partizan osvojio evropsku titulu, ma kako to davno bilo, niti da je bio neki faktor u Evropi, niti da je to velikim delom zasluga političara koji su u njega upumpavali novac. Isto tako, Zvezda je sama kriva za ponor u koji je upala i u tom periodu je bila potpuno nemoćna. Ja sam pisao o trenutnom stanju stvari, po kome je Zvezda daleko iznad Partizana.

vuk

pre 5 godina

Kad se setim samo bespotrebnog izletanja na protivnickog pleja u fazi odbrane, van svake pameti, od kojih je i Alimpijevic dobijao ospice, drugo nista nisam ni ocekivao nego da ode. Zicer u finalu ne bi da kometarisem. A svi ovi sto ga sad pljuju, pisali su u hvalospevima kad je dolazio prosle godine. Ne moze momak od 20 godina da bude prvi centar evroligasa, pogotovo nesazreo u svakom smislu te reci...
Ko zna, mozda eksplodira u Unikahi.

Admiral

pre 5 godina

@ Sad kazem alal vera Covicu!!!!Prodati ovog za 250000. €
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeoLajke, 30. jul 2018 10:53)

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!

*profesor*

pre 5 godina

*Kale_Pravi

Ti si fan i poznavalac koji ne zna ni kako se zove takmicenje. LS nije isto takmicenje kao Evroliga. Znam ja da je to kao lapsus ali neko ko godinama prati i fan ne valjda bi mogao za toliko da zapamti. Pod 2. Zvezda je do sad dovela bolja pojacanja od Cedevite i Partizana. Cirbes je pun pogodak. Ristic razbija na ovom turniru sa reprezentacijom i mnogo je bolji od bilo kog centra koga ovi ostali budu nasli u americi. Ojo je igrac koji moze svakoga nap7niti faulovima ako nista drugo. Beron je bolji kosgeter od Feldina, a pogotovo od pojacanja Cedevite i Partizana. Zvezda je pritom dovela i 2 odlucna trenera i formirala strasan strucni stab. Sve u svemu ne brini za Zvezdu. Da su ovako lepo radili proslog leta evroliga (ls za tebe) nikad ne bi bila izgubljena. Ove sezone je vec izvesno opasno finale Zvezda-Buducnost.

Mirko

pre 5 godina

Srećno Matijas! Gotivan lik, žao mi je što nije proigrao kako smo se nadali, imao je dobru volju i sve je bilo drugo ok, ali taj košarkaški IQ jeste bio problem za ovu evropsku košarku, kako reče Pavi, a ja to isto tako vidim.

Doktor Satrap

pre 5 godina

Koja bre zvezda ljudi to se ugasilo 2012 godine!!! Ovo je Čovićev klub iz predgrađa "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

To je ta "ljubav".
Po komentarima vidimo kako se ispracaju svoji sad bivsi igraci.
Jedan svet, dva univerzuma.

kosarka i vaterpolo su tradicija

pre 5 godina

zvezda sada treba da gleda da vrati mitrovica i da pokusa da dovede markovica i jos jednoga stranca na poziciji 3 ili 4

Ja

pre 5 godina

Lesor je veliki talenat, ali žrtva Alempijevićevog rada. Loš je ovo posao zvezde, trebalo je ga još godinu dana istrepti. Upravo je to razlika između Partizana i zvezde.

Admiral

pre 5 godina

@ Sad kazem alal vera Covicu!!!!Prodati ovog za 250000. €
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeoLajke, 30. jul 2018 10:53)

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jos jedna cetvorka i dobar plej.
(Jevdja, 30. jul 2018 10:30)

Jos Omar Kuk, Boris Bakic, i Elmo Kikanovic i pali se masina.

Doktor Satrap

pre 5 godina

Koja bre zvezda ljudi to se ugasilo 2012 godine!!! Ovo je Čovićev klub iz predgrađa "kome niko ne može da zabrani kako će da se zove"

kosarka i vaterpolo su tradicija

pre 5 godina

zvezda sada treba da gleda da vrati mitrovica i da pokusa da dovede markovica i jos jednoga stranca na poziciji 3 ili 4

Kale_Pravi

pre 5 godina

Ne znam sta da mislim. Veliki sam fan, necu reci poznavalac, kosarke. Pratim prelazne rokove i jedno mi upada u oci. Cedevita se pravo i zestoko pojacala, mislim da ako spanski trener i 50 % iskoristi tog potencijala, igrace finale ABA lige. Pricaju da se Buducnost kao pojacala, evo i Partizan dovodi neke igrace, koji imaju predispozicije, za nesto veliko. Nadam se da Struka Zvezde zna sta radi. Ocekujemo stvarno neko bum pojacanje, jer LS ce ostati godinama misaona imenica. Nikada nije bila liga veca nepoznanica nego ove godine, i nikada nije bilo toliko protivurecnosti u prelaznom roku, da ne kazem lazi,kao ove godine... Videcemo sta ce sezona doneti. Lepo je bilo 5 godina u LS, nadam se uskoro da cemo opet.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

To je ta "ljubav".
Po komentarima vidimo kako se ispracaju svoji sad bivsi igraci.
Jedan svet, dva univerzuma.

RUMBLE

pre 5 godina

Zvezda bi bolje finansijski prošla da je u jesen za visinu njegovog ugovora kupila ogreva drva onda ta ista drva na kubik prodavala u zimu.

Kole

pre 5 godina

@milos... Decko nemas poima sta pises. Lesor je dobio 600.000 godisnje a Zvezda 250.000 . Zvezda nije trazila 600.000 za sebe pa smanjila na 250.000. Ali ti si komsija mali pa ti nije ni zameriti.

pixi10

pre 5 godina

Hahaha,stvarno svaka mu cast,platili ga 400.000 a prodali 250.000,stvarno vrhunska ekonomska politika,tako ste i dug smanjili!
(Admiral, 30. jul 2018 13:46) Sta da radimo kad nemamo limara! Dovede i plati ti Zeljko Goosa a ti ga prodas za 100000€... Pa u to ni Tumbas vise ne veruje!

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Vuce vuce bubo lenja...ti ne pratis kosarku bas dugo vremena, mozda zadnjih 3-4 godine. Zaboravio si na "doba sljake", od tad Partizan i Zvezda u kosarci ne idu u istoj recenici. Uzmi u obzir broj titula drzave, aba lige, kupova, F4, euro titula i sve ono zbog cega smo "stoka 30 razlike". Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.
(Vuk Samotnjak, 30. jul 2018 11:47)

Hmm

pre 5 godina

Ja sam bio za to da se istrpi ovaj momak.
Premlad je za startnog centra evroligaške ekipe i to ga je pojelo.Ali mislim da je trebao da ostane...stvarno nije imao s kim da radi.

Au

pre 5 godina

Steta, realno je veliki potencijal ali nije imao ko da radi sa njim ocekivao sam da ce Topic imati veliki uticaj na njega ali...mislim da moze mnogo u karijeri, no Dolaskom Cirbesa i Odza ovo se ocekivalo, nama sad treba dobar amer plej

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Odrasti i budi realan, iako si grobar. Sve i da bude tako kao što pišeš u sezoni (a neće), svi ti vaši mladi igrači, sa izuzetkom Vanje, će odigrati ukupno po 15 minuta utakmice u proseku. Vi niste izbacili dobrog srpskog igrača od (sjajnog) Bogdana, što govori dovoljno. Mislim da je janso da je ekipa koja je uvek blizu evropske juniorske titule (Zvezda), te koja prodaje igrače za velike novce bolja u razvoju mladih igrača.
Uz to, ambicije Zvezde i Partizana se razlikuju. Zvezda želi da osvoji ABA ligu, a vi samo da se što bolje pokažete, a da se borite za vrh samo ako budete imali malo više sreće.
Želim da dodam i da mi se mnogo toga ne svidja u rukovodjenju oba kluba, posebno što je politika važna u svemu. Zvezda je trenutno svetlosnu godinu ispred Partizana (rezultatski i organizaciono), ali kao i uvek, političke struje će menjati tokove. To je veliki faktor nestabilnosti za oba kluba, a bez toga bi bili daleko stabilniji i uspešniji.

Sleksa

pre 5 godina

win win situacija. Za male pare možda eksplodira u Malagi, a zvezda ga se otarasila, pre svega zbog velikog ugovora a slabe igre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 30. jul 2018 10:39)

Njemu samo guma na automobilu moze da eksplodira. U naredne 3 godine ako bude imso ko da radi sa njim pa da postane prosecno dobar centar, ali sada je na nivou poluamatera.
Skorije nisam video tako nekog igraca koji pleni izgledom ali slabo razume kosarku.
(Pogled kao biku Ferdinandu dok pase travu i mirise cvece)

Hvala i zbogom.

Ja

pre 5 godina

Lesor je veliki talenat, ali žrtva Alempijevićevog rada. Loš je ovo posao zvezde, trebalo je ga još godinu dana istrepti. Upravo je to razlika između Partizana i zvezde.

sasa the red baron

pre 5 godina

ODLASCI:::

Zvezda se polako resava stranaca.
Ugovori su istekli Omicu i Anticu,otisao je Lesor i i onaj amer suter cije sam ime vec zaboravio.
Ako nam dodje Miler, a postoji sansa, i opet sklopimo taj duo Cirbes-Miler, Zvezda ima startnu petorku, i mozda ovaj put vise kesha uloziti u klupu i trenera!!
Trenera smo mislim nabavili, i ne smunjam da ce novi trener biti pravo osvezenje za nas, ali nasa klupa treba pojacanja, a ne neke klince koji se uce...
Malo razumevanja za to da mi smo ekipa koja igra za titulu, i da kao sto moramo misliti na buducnost, isto tako moramo misliti i na sadasnjost, i nema potreba zanositi se naivnim pricama.

Konstatacija

pre 5 godina

Super,prodat igrac kome je dosta trebalo da udje u sistem.Osim fizikalija,ne poseduje neko znaje i talenat i ovo je dobro resenje jer je zaradjena solidna lova za njega.Sada ce dezurni idioti,ponovo da pitaju odakle Zvezdi novac za pojacanja a oni su za svoja dva najbolja igraca uzeli manje kinte ukupno,nego ona za jednog prosecnog.

Vuk Samotnjak

pre 5 godina

@(nolan (vise ne pratim kosarku) smit, 30. jul 2018 14:35)

Pratim košarku od kasnih osamdesetih, od kada imam sezonske. Priznajem, nisam pratio toliko kasnijih 90-ih i do neke 2005 - silom prilika, jer sam se odselio u inostranstvo a nije bilo svega na internetu. Od tada itekako pratim, odgledao sam sve osim možda par Zvezdinih, a po mogućnosti gledam i druge.
Nice upitno to da je Partizan osvojio evropsku titulu, ma kako to davno bilo, niti da je bio neki faktor u Evropi, niti da je to velikim delom zasluga političara koji su u njega upumpavali novac. Isto tako, Zvezda je sama kriva za ponor u koji je upala i u tom periodu je bila potpuno nemoćna. Ja sam pisao o trenutnom stanju stvari, po kome je Zvezda daleko iznad Partizana.

PeraQ

pre 5 godina

Bez Ročestija, dolazimo na trenutno stanje od 6:4 stranaca u korist KK Crvena Zvezda i 10:3 do 23 godine u korist Partizana.
(Kit Karson, 30. jul 2018 10:39)

Ti baš nemaš pametnija posla u životu, još kad bi bar ti znao čemu to što pišeš stvarno služi bilo bi super!

*profesor*

pre 5 godina

*Kale_Pravi

Ti si fan i poznavalac koji ne zna ni kako se zove takmicenje. LS nije isto takmicenje kao Evroliga. Znam ja da je to kao lapsus ali neko ko godinama prati i fan ne valjda bi mogao za toliko da zapamti. Pod 2. Zvezda je do sad dovela bolja pojacanja od Cedevite i Partizana. Cirbes je pun pogodak. Ristic razbija na ovom turniru sa reprezentacijom i mnogo je bolji od bilo kog centra koga ovi ostali budu nasli u americi. Ojo je igrac koji moze svakoga nap7niti faulovima ako nista drugo. Beron je bolji kosgeter od Feldina, a pogotovo od pojacanja Cedevite i Partizana. Zvezda je pritom dovela i 2 odlucna trenera i formirala strasan strucni stab. Sve u svemu ne brini za Zvezdu. Da su ovako lepo radili proslog leta evroliga (ls za tebe) nikad ne bi bila izgubljena. Ove sezone je vec izvesno opasno finale Zvezda-Buducnost.

Mirko

pre 5 godina

Srećno Matijas! Gotivan lik, žao mi je što nije proigrao kako smo se nadali, imao je dobru volju i sve je bilo drugo ok, ali taj košarkaški IQ jeste bio problem za ovu evropsku košarku, kako reče Pavi, a ja to isto tako vidim.

vuk

pre 5 godina

Kad se setim samo bespotrebnog izletanja na protivnickog pleja u fazi odbrane, van svake pameti, od kojih je i Alimpijevic dobijao ospice, drugo nista nisam ni ocekivao nego da ode. Zicer u finalu ne bi da kometarisem. A svi ovi sto ga sad pljuju, pisali su u hvalospevima kad je dolazio prosle godine. Ne moze momak od 20 godina da bude prvi centar evroligasa, pogotovo nesazreo u svakom smislu te reci...
Ko zna, mozda eksplodira u Unikahi.