Nedelja, 27.05.2018.

18:15

Ronaldo najavio mogući odlazak iz Real Madrida (VIDEO)

Kristijano Ronaldo posle osvajanje pete titule prvaka Evrope rekao je da još ne zna da li će i naredne sezone nositi dres Real Madrida.

Izvor: PT

Ronaldo najavio moguæi odlazak iz Real Madrida (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Bojan Todorovic

pre 5 godina

Ha!!
Stvarno je fenomen za posmatranje! Čovek je bio toliko očajan što nije u centru pažnje da nije mogao da se suzdrži ni u sred euforije proslave osvajanja LŠ! Demonstrativno i teatralno, bez ikakvog objektivnog povoda najavljuje odlazak!!
Slavili su drugi – on ne. Bejl ga je izbacio sa scene sa svojih par dobrih poteza i ovaj umire. UMIRE!!
Nikakvi uspesi kluba nisu važni ako ON nije akter.
Lepo reče neko – ON BI PONIŠTIO UTAKMICU I PRISTAO NA PORAZ AKO BI U TOME POSTIGAO HET-TRIK !
Činjenica je da mu u egoizmu i samozaljubljenosti niko nikada nije ni blizu prišao.
Tu je neprikosnoveni šampion i ne verujem da će ga iko dostići.
Potpuno je neverovatno koliko robuje svom egu. Groteskna karikatura odraslog čoveka sa mentalnim, emotivnim i socijalnim sklopom trogodišnjeg deteta.
Sve će da pokvari, rasturi, pokupi igračke i napusti društvo ako ON I SAMO ON nije u centru pažnje.
Jedva čekam trenutak kad će ( neminovno je ) nekom u Realu prekipeti i kad dođe do pucanja tikve. To bih voleo da gledam uživo.

Inače – pre par meseci je bila lista vrednosti fudbalera na tržištu i na prva tri mesta su Neimar, Mesi i Kejn, čini mi se a "NAJBOLJI" je negde oko PEDESETOG na listi.
To je još jedan razlog da u sred proslave postupa kao razmaženo derište. Malo para.....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - "пар сезона у Манчестеру и бар једну у "вољеном" Спортингу(ако га толико воли што је ишао из њега или што се није вратио у њега прије 3 године!? Он воли само себе и новац!)". Већ је он пензији види се то... А ти опет овде пишеш дугометражне романе...👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Stoickov_8_

pre 5 godina

Čovek je egocentrik...to je izjavio samo da bi se pričalo o njemu. Pošto nije ništa uradio ni u polufinalu ni u finalu na taj nacin skreće pažnju na sebe.
Nema od odlaska ništa...

Жеља

pre 5 godina

После Манчестера и Реала најбоље да оде у Бајерн. Нек се опроба мало са Немцима. А онда код браће Кинеза или преко баре .

Paris

pre 5 godina

(Dejan, 27. maj 2018 20:59)

Ja sam siguran da bi Ronaldo vise voleo da je Real izgubio, a da je on dao hetrik. Za potvrdu mojih reci ti savetujem da pogledas utakmicu prosle sezone Real - Hetafe kada je Ronaldo od sudije trazio da ponisti gol Benzemi kako bi on izveo penal i dao gol. To je samo jedan od ocitih dokaza da su mu individualni uspesi bitniji od timskih. I da, nisam kompleksas, zavidan i pakostan. Samo govorim ono sto sam video. Ako hoces postavit cu i video. Citav svet je pricao o tome..

neutralni felsh

pre 5 godina

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.
(Ivan, 27. maj 2018 22:44)


nece taj kod murinja, vec su saradjivali u realu... premda su zemljaci, ne mirisu se preterano.

kvisko

pre 5 godina

Gde mozes otici posle Reala a da ne napravis korak unazad u karijeri.
Nanveci i najslaviniji klub na svetu je nesto najvise sto jedanog fudbalera moze da snadje u zivotu.
Ronaldo samo tvrdi pazar za narednu sezonu. Jos veca plata plus novi saigraci kako bi Real i narednih godina opet bio mocan i osvajao trofeje.

matori

pre 5 godina

Pa u Zvezdi naravno! Sta je za Vladu i Predsednika par stotina miliona evra? Pomerice povecanje penzija za godinu- dve, najvise dve i po i eto ga!

Negativni

pre 5 godina

Zaista je fantastičan igrač, golgeter sa osećajem za prostor i gol, ali sinoć se videlo da su ga godine nagrizle. Pri tom, dosta je sebičan, mnoge napade upropasti nerezonskim šutevima...biće dobro za Real da ode, naročito ako dovedu Nejmara. Ukoliko se ostvare svi transferi koje Real želi, to jest nadju adekvatne zamene za Benzemu, Modrića, Ronalda i Navasa...ne vidim ko će im parirati ni sledeće sezone.

Ivan

pre 5 godina

Uskoro će 9 punih godina koliko je Kristijano Ronaldo u Real Madridu i za to vreme je odigrao na stotine fenomenalnih utakmica za taj klub i nadavao se na stotine prelepih i veoma često odlučujućih golova, osvojio ogromne 4 Lige Šampiona od čega 3 za redom, što je ogroman uspeh koji neće u skorije vreme neko opet ponoviti, osvajao i nekoliko puta Klupsko prvenstvo sveta, osvojio i 2 La Lige, osvojio i par Kupa Kralja, bio nekoliko puta najbolji igrač sveta i bio nekoliko puta i najbolji strelac lige, Evrope i sveta, i naravno da je posle toga verovatno došlo do zasićenja, pošto je i sam Kristijano Ronaldo naravno rekao da novac nije problem. Verovatno će otići iz Real Madrida ovog leta uz obostrani dogovor sa klubom naravno jer i on i klub su ostvarili sve svoje snove tokom ove duge međusobne saradnje koja traje evo već 9 godina i mogu slobodno sada da rade šta hoće.

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.

hmmm

pre 5 godina

(adriano_galliani, 27. maj 2018 19:52)

Kvarežma je dao gol protiv Hrvatske, Renato Sančez protiv Poljske, Ronaldo protiv Velsa, a Eder protiv Francuske dok je odbrana Portugala primila samo 1 gol u 450 minuta knokaut faze. Svi su imali podjednak uticaj na to sto je Portugal osvojio EURO..: Ronaldo se ni počemu nije istakao.

Winston

pre 5 godina

Odigrao je 438 mečeva za Madriđane i postigao je 450 golova, uz 132 asistencije.

Najbolji strelac u istoriji fudbala, ne mora svako da mrzi ili njega ili Mesija, možeš da poštuješ i jednog i drugog, pa nismo svi klinici.

ricky

pre 5 godina

Ma lik prica zato da bi se o njemu pisalo ovih dana, nece on nidje, jer gde god da bude isao ne moze biti toliko dobar kao u realu... samo da se pise o njemu

Djordje NS

pre 5 godina

Gde će otići taj folirant, samo u Realu može osvajati titule na grbači saigrača.
@ Saša
A da ti umesto fudbala počneš da pratiš boćanje ili pikado?
Kolika neznalica trebaš biti pa ovo napisati o igraču koji je samo u LŠ postigao 15 golova. Koji je skoro sam svojim golovima a često i het-trikovima sam izbacivao klubove kao što su Atletiko Madrid, Juventus, Bayern ili PSG. Uostalom ima titulu i sa Mančesterom. A taj komentar ostavi za tvog Messija koji ne sme nigde iz Barse.

Djordje NS

pre 5 godina

Ostace upamcen kao najveca prevara u istoriji fudbala
@Dded

Kome? Tebi i tvojim kompanjonima koji ga komentarišete dok cirkate pivo ispred dragstora i žicate cigarete?

ja

pre 5 godina

Ma nije zadovoljan jer je Bejl sutirao u pokusaju da postigne het trik a nije dodao primadoni da se i on mukica spomene. Covek kome je vaznije da on daje golove nego da tim pobedjuje.

Dejan

pre 5 godina

Koji ste vi kompleksaši. Ja ga ne gotivim preterano, ali, čovek je toliko ispešan, nije imao ništa i svojim rsdom i trudom je sve stvorio. Šta je sve osvojio pun je samopouzdanja, takav i treba biti. Čovek voli da postiže golove, normalno da nije zadovoljan kada ne da gol. Voli da bude upamćen i to je sasvim normalna stvar. Toliko truda, znoja, muke, borbe je uložio u želi da ostavi trag. To je za svako poštovanje. Samo smo mi Srbi puni kompleksa pa verujete u svaku mediju šta napišu. Inače je čovek izjavio da se šalio to za ligu šampiona, takođe je izjavio to, da, mu je najbitnije sada da uživa sa svojim saigračima i rekao je da nije bitno ko je dao gol, ili ko je igrao, bitno je da je tim pobedio. Ne ispadajte glupi na neke priče, prvo budite upućeni u sve pa komentarišite. On je jako dobra osoba, a to što je prepotentan na terenu, to samo pokazuje da ima neverovatnu želju da bude najbolji čak i u tim godinama. Čoveka nisu pare promenile, i dan danas trenira punom parom, to je za svaku pohvalu, ni dan danas nije odustao. Takvim ljudima se treba diviti, koji sunsve uložili u ono što znaju. A mi smo samo kompleksaši, zavidni i pakosni, ništa drugo.

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Posto se naosvajao silnih trofeja,sad bi bio red da se vrati u Sporting...Solidan klub,igraju evropu,liga odlicna za ''postavljanje rekorda''...pomogne im da se umesaju u borbu za titulu,klub zaradi novac na konto marketinga...Svakako bolja varijanta od Kine ili Amerike ali pitanje je da li bi takav igrac pristao na primanja u Sportingu...!? :-/

Malkom

pre 5 godina

Menja mesto sa Nejmarom. Niko ništa ne plati, a obe strane zadovoljne, i igrači zadovoljni. A tako će i PSG imati pokrića (radi UEFA-e) da kupi Bufona i još ponekoga.

adriano_galliani

pre 5 godina

Gde ce taj otici folirant, samo u Realu moze osvajati titule na grbaci saigraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 27. maj 2018 19:08)

Богами, и у дресу Португалије. Али добро, тамо му помажу светске класе као што су Нани, Кварежма, Едер и Ренато Санчез. Укупно немају 10 голова ове сезоне.

mairondrake

pre 5 godina

Osvojio 5 LS I jos je najhunaniji...Njegov pandan iz Barse je gonjen za utaju poreza....Ljudi naravno vise vole patuljka jer im Ronaldo ne ide niz dlaku...

kompletni idiot

pre 5 godina

Recite da sam lud, ali ja sam zapazio nekoliko stvari vezano za Ronalda u poslednje 2-3 godine...Kad počne nokaut faza Lige Šampiona, išatira kosu u plavo, razbija kako igra, zabija svima redom, dođe do finala, osvoji naravno i onda kao nagoveštava kako je navodno nezadovoljan, kako će pričati za nedelju dana, mediji će da bruje, tražiće mu novi klub, od Amerike do Kine, i od toga naravno neće biti ništa...Onda se ošiša na kratko, ode na odmor ili u reprezentaciju i jednostavno pusti da se priča o njemu...Zašto to radi?! Da li je sujeverje u pitanju, ili preveliki egoizam...ili možda čovek traži neku novu motivaciju, jer je on sam više puta izjavio kako ga motivišu svi oni koji loše govore o njemu. Koliki god on bio manijak za treninge i pobeđivanje, morate priznati da je mnogo teško posle toliko uspešnih sezona naći neku novu inspiraciju i strast za fudbalom, bez koje Real danas ne bi bio to što jeste, najveći klub na svetu.

Juventus

pre 5 godina

(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)

Mesi odveo Barsu do titule pored tima Reala koji je osvojio 4 LŠ u zadnjih 5 godina. To se zove umece. I to cisto i posteno sa 4 sudjena penala u citavoj sezoni (i 2 protiv), a ne kao Real... To bi mogao jos jedino Maradona napraviti, a za sve ostale nisam siguran...

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Ma Ronaldo je sto bi anglosaksonci rekli "attention whore" , sinoc se nije nesto pokazao , pa sad mora da skrece paznju sa lose igre spinovanjem

Kol

pre 5 godina

Jedino United ili PSG, zaista ne verujem da bi otisao u Kinu ili Ameriku jos mu je rano, svaka mu cast Real osvoji 3 titulu zaredom a opet on centru paznje!

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo tupan moze da misli da odlazi.On svake sezone tako "preti" a zapravo trazi bonuse i povecanje plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvič, 27. maj 2018 18:26)

Човек зарађује преко 100 милиона годишње. Сигурно не би правио овакве ствари (само) због још мало пара, поготово не у ситуацији када је Реал оволико добар (спонзорски уговори су директно везани за успехе Реал Мадрида).

@@@

pre 5 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo da ode u Milan da pomogne genijalcima iz kineskog kluba da dodju do Lige Evrope sledece sezone. Bice tesko, ali ne i nemoguce!

neutralni felsh

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.
(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)


zato je karijus menjao klubove... najvise mu prija liverpul, vidi se.

Toto

pre 5 godina

Ako ode, mozda MU ili PSG, ne znam da bi presao u neki drugi klub.Kina i Amerika verovatno ne dolaze u obzir, s'obzirom da sigurno hoce jos u Evropi da igra i poboljsa svoje rekorde.

Liverpool

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.

Pablo

pre 5 godina

Pa izjavio je u kontekstu kad su ga pitali eee ti nisi dao gol, on je rekao osvojio sam 5 puta i svaki put bio najbolji strelac, nazovite takmicenje CR liga sampiona, saljivim tonom. Nego videli kompleksasi da ima devojku i da ipak nije gej kako su mislili i zeleli.

Ja sam ubedjen da je CR ružan bio bi legenda. Da je grbav, da ima nos ružan itd.

A porediti tehniku Mesija i Ronalda je nerealno zbog visine i težišta. A brzinu je izgubio plus bio je mnogo opasniji kao desno krilo i. idalje je nego kao levo, ali eto njegova želja.

Ivan

pre 5 godina

Najbolje mi u celoj prici sto ovde stvarno ljudi veruju da ide i odmah kao oni strucnajci licitiraju klubovima... To je klasicno ucenjivanje Pereza da mu malo pojaca platu jer mu nije dovoljno 40 automobila i milion kvadrata imovine po celom svetu...

Nikola

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo
(Real ali malo morgen, 27. maj 2018 18:29)

Uzasan covek koji na svim listama najhumanijih sportista zauzima prvo mesto. U pravu si bas je los covek, sram ga bili!!!1

Spaky

pre 5 godina

Ma kakvi, nema od toga nista,meni se cini da je on malo vise razočaran posle finala LS jer je bio u drugom planu posle utakmice a tokom nje gotovo neprimetan. Izgleda da je Ronaldo navikao da se sve vrti oko njega...

Real ali malo morgen

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo

Spaky

pre 5 godina

Ma kakvi, nema od toga nista,meni se cini da je on malo vise razočaran posle finala LS jer je bio u drugom planu posle utakmice a tokom nje gotovo neprimetan. Izgleda da je Ronaldo navikao da se sve vrti oko njega...

Nikola

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo
(Real ali malo morgen, 27. maj 2018 18:29)

Uzasan covek koji na svim listama najhumanijih sportista zauzima prvo mesto. U pravu si bas je los covek, sram ga bili!!!1

kompletni idiot

pre 5 godina

Recite da sam lud, ali ja sam zapazio nekoliko stvari vezano za Ronalda u poslednje 2-3 godine...Kad počne nokaut faza Lige Šampiona, išatira kosu u plavo, razbija kako igra, zabija svima redom, dođe do finala, osvoji naravno i onda kao nagoveštava kako je navodno nezadovoljan, kako će pričati za nedelju dana, mediji će da bruje, tražiće mu novi klub, od Amerike do Kine, i od toga naravno neće biti ništa...Onda se ošiša na kratko, ode na odmor ili u reprezentaciju i jednostavno pusti da se priča o njemu...Zašto to radi?! Da li je sujeverje u pitanju, ili preveliki egoizam...ili možda čovek traži neku novu motivaciju, jer je on sam više puta izjavio kako ga motivišu svi oni koji loše govore o njemu. Koliki god on bio manijak za treninge i pobeđivanje, morate priznati da je mnogo teško posle toliko uspešnih sezona naći neku novu inspiraciju i strast za fudbalom, bez koje Real danas ne bi bio to što jeste, najveći klub na svetu.

Liverpool

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.

Pablo

pre 5 godina

Pa izjavio je u kontekstu kad su ga pitali eee ti nisi dao gol, on je rekao osvojio sam 5 puta i svaki put bio najbolji strelac, nazovite takmicenje CR liga sampiona, saljivim tonom. Nego videli kompleksasi da ima devojku i da ipak nije gej kako su mislili i zeleli.

Ja sam ubedjen da je CR ružan bio bi legenda. Da je grbav, da ima nos ružan itd.

A porediti tehniku Mesija i Ronalda je nerealno zbog visine i težišta. A brzinu je izgubio plus bio je mnogo opasniji kao desno krilo i. idalje je nego kao levo, ali eto njegova želja.

Dejan

pre 5 godina

Koji ste vi kompleksaši. Ja ga ne gotivim preterano, ali, čovek je toliko ispešan, nije imao ništa i svojim rsdom i trudom je sve stvorio. Šta je sve osvojio pun je samopouzdanja, takav i treba biti. Čovek voli da postiže golove, normalno da nije zadovoljan kada ne da gol. Voli da bude upamćen i to je sasvim normalna stvar. Toliko truda, znoja, muke, borbe je uložio u želi da ostavi trag. To je za svako poštovanje. Samo smo mi Srbi puni kompleksa pa verujete u svaku mediju šta napišu. Inače je čovek izjavio da se šalio to za ligu šampiona, takođe je izjavio to, da, mu je najbitnije sada da uživa sa svojim saigračima i rekao je da nije bitno ko je dao gol, ili ko je igrao, bitno je da je tim pobedio. Ne ispadajte glupi na neke priče, prvo budite upućeni u sve pa komentarišite. On je jako dobra osoba, a to što je prepotentan na terenu, to samo pokazuje da ima neverovatnu želju da bude najbolji čak i u tim godinama. Čoveka nisu pare promenile, i dan danas trenira punom parom, to je za svaku pohvalu, ni dan danas nije odustao. Takvim ljudima se treba diviti, koji sunsve uložili u ono što znaju. A mi smo samo kompleksaši, zavidni i pakosni, ništa drugo.

neutralni felsh

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.
(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)


zato je karijus menjao klubove... najvise mu prija liverpul, vidi se.

Real ali malo morgen

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Posto se naosvajao silnih trofeja,sad bi bio red da se vrati u Sporting...Solidan klub,igraju evropu,liga odlicna za ''postavljanje rekorda''...pomogne im da se umesaju u borbu za titulu,klub zaradi novac na konto marketinga...Svakako bolja varijanta od Kine ili Amerike ali pitanje je da li bi takav igrac pristao na primanja u Sportingu...!? :-/

Ivan

pre 5 godina

Najbolje mi u celoj prici sto ovde stvarno ljudi veruju da ide i odmah kao oni strucnajci licitiraju klubovima... To je klasicno ucenjivanje Pereza da mu malo pojaca platu jer mu nije dovoljno 40 automobila i milion kvadrata imovine po celom svetu...

adriano_galliani

pre 5 godina

Gde ce taj otici folirant, samo u Realu moze osvajati titule na grbaci saigraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 27. maj 2018 19:08)

Богами, и у дресу Португалије. Али добро, тамо му помажу светске класе као што су Нани, Кварежма, Едер и Ренато Санчез. Укупно немају 10 голова ове сезоне.

Malkom

pre 5 godina

Menja mesto sa Nejmarom. Niko ništa ne plati, a obe strane zadovoljne, i igrači zadovoljni. A tako će i PSG imati pokrića (radi UEFA-e) da kupi Bufona i još ponekoga.

Toto

pre 5 godina

Ako ode, mozda MU ili PSG, ne znam da bi presao u neki drugi klub.Kina i Amerika verovatno ne dolaze u obzir, s'obzirom da sigurno hoce jos u Evropi da igra i poboljsa svoje rekorde.

Djordje NS

pre 5 godina

Ostace upamcen kao najveca prevara u istoriji fudbala
@Dded

Kome? Tebi i tvojim kompanjonima koji ga komentarišete dok cirkate pivo ispred dragstora i žicate cigarete?

Winston

pre 5 godina

Odigrao je 438 mečeva za Madriđane i postigao je 450 golova, uz 132 asistencije.

Najbolji strelac u istoriji fudbala, ne mora svako da mrzi ili njega ili Mesija, možeš da poštuješ i jednog i drugog, pa nismo svi klinici.

@@@

pre 5 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo da ode u Milan da pomogne genijalcima iz kineskog kluba da dodju do Lige Evrope sledece sezone. Bice tesko, ali ne i nemoguce!

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo tupan moze da misli da odlazi.On svake sezone tako "preti" a zapravo trazi bonuse i povecanje plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvič, 27. maj 2018 18:26)

Човек зарађује преко 100 милиона годишње. Сигурно не би правио овакве ствари (само) због још мало пара, поготово не у ситуацији када је Реал оволико добар (спонзорски уговори су директно везани за успехе Реал Мадрида).

mairondrake

pre 5 godina

Osvojio 5 LS I jos je najhunaniji...Njegov pandan iz Barse je gonjen za utaju poreza....Ljudi naravno vise vole patuljka jer im Ronaldo ne ide niz dlaku...

Kol

pre 5 godina

Jedino United ili PSG, zaista ne verujem da bi otisao u Kinu ili Ameriku jos mu je rano, svaka mu cast Real osvoji 3 titulu zaredom a opet on centru paznje!

Paris

pre 5 godina

(Dejan, 27. maj 2018 20:59)

Ja sam siguran da bi Ronaldo vise voleo da je Real izgubio, a da je on dao hetrik. Za potvrdu mojih reci ti savetujem da pogledas utakmicu prosle sezone Real - Hetafe kada je Ronaldo od sudije trazio da ponisti gol Benzemi kako bi on izveo penal i dao gol. To je samo jedan od ocitih dokaza da su mu individualni uspesi bitniji od timskih. I da, nisam kompleksas, zavidan i pakostan. Samo govorim ono sto sam video. Ako hoces postavit cu i video. Citav svet je pricao o tome..

Djordje NS

pre 5 godina

Gde će otići taj folirant, samo u Realu može osvajati titule na grbači saigrača.
@ Saša
A da ti umesto fudbala počneš da pratiš boćanje ili pikado?
Kolika neznalica trebaš biti pa ovo napisati o igraču koji je samo u LŠ postigao 15 golova. Koji je skoro sam svojim golovima a često i het-trikovima sam izbacivao klubove kao što su Atletiko Madrid, Juventus, Bayern ili PSG. Uostalom ima titulu i sa Mančesterom. A taj komentar ostavi za tvog Messija koji ne sme nigde iz Barse.

kvisko

pre 5 godina

Gde mozes otici posle Reala a da ne napravis korak unazad u karijeri.
Nanveci i najslaviniji klub na svetu je nesto najvise sto jedanog fudbalera moze da snadje u zivotu.
Ronaldo samo tvrdi pazar za narednu sezonu. Jos veca plata plus novi saigraci kako bi Real i narednih godina opet bio mocan i osvajao trofeje.

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Ma Ronaldo je sto bi anglosaksonci rekli "attention whore" , sinoc se nije nesto pokazao , pa sad mora da skrece paznju sa lose igre spinovanjem

ja

pre 5 godina

Ma nije zadovoljan jer je Bejl sutirao u pokusaju da postigne het trik a nije dodao primadoni da se i on mukica spomene. Covek kome je vaznije da on daje golove nego da tim pobedjuje.

hmmm

pre 5 godina

(adriano_galliani, 27. maj 2018 19:52)

Kvarežma je dao gol protiv Hrvatske, Renato Sančez protiv Poljske, Ronaldo protiv Velsa, a Eder protiv Francuske dok je odbrana Portugala primila samo 1 gol u 450 minuta knokaut faze. Svi su imali podjednak uticaj na to sto je Portugal osvojio EURO..: Ronaldo se ni počemu nije istakao.

Juventus

pre 5 godina

(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)

Mesi odveo Barsu do titule pored tima Reala koji je osvojio 4 LŠ u zadnjih 5 godina. To se zove umece. I to cisto i posteno sa 4 sudjena penala u citavoj sezoni (i 2 protiv), a ne kao Real... To bi mogao jos jedino Maradona napraviti, a za sve ostale nisam siguran...

ricky

pre 5 godina

Ma lik prica zato da bi se o njemu pisalo ovih dana, nece on nidje, jer gde god da bude isao ne moze biti toliko dobar kao u realu... samo da se pise o njemu

neutralni felsh

pre 5 godina

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.
(Ivan, 27. maj 2018 22:44)


nece taj kod murinja, vec su saradjivali u realu... premda su zemljaci, ne mirisu se preterano.

matori

pre 5 godina

Pa u Zvezdi naravno! Sta je za Vladu i Predsednika par stotina miliona evra? Pomerice povecanje penzija za godinu- dve, najvise dve i po i eto ga!

Ivan

pre 5 godina

Uskoro će 9 punih godina koliko je Kristijano Ronaldo u Real Madridu i za to vreme je odigrao na stotine fenomenalnih utakmica za taj klub i nadavao se na stotine prelepih i veoma često odlučujućih golova, osvojio ogromne 4 Lige Šampiona od čega 3 za redom, što je ogroman uspeh koji neće u skorije vreme neko opet ponoviti, osvajao i nekoliko puta Klupsko prvenstvo sveta, osvojio i 2 La Lige, osvojio i par Kupa Kralja, bio nekoliko puta najbolji igrač sveta i bio nekoliko puta i najbolji strelac lige, Evrope i sveta, i naravno da je posle toga verovatno došlo do zasićenja, pošto je i sam Kristijano Ronaldo naravno rekao da novac nije problem. Verovatno će otići iz Real Madrida ovog leta uz obostrani dogovor sa klubom naravno jer i on i klub su ostvarili sve svoje snove tokom ove duge međusobne saradnje koja traje evo već 9 godina i mogu slobodno sada da rade šta hoće.

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.

Stoickov_8_

pre 5 godina

Čovek je egocentrik...to je izjavio samo da bi se pričalo o njemu. Pošto nije ništa uradio ni u polufinalu ni u finalu na taj nacin skreće pažnju na sebe.
Nema od odlaska ništa...

Bojan Todorovic

pre 5 godina

Ha!!
Stvarno je fenomen za posmatranje! Čovek je bio toliko očajan što nije u centru pažnje da nije mogao da se suzdrži ni u sred euforije proslave osvajanja LŠ! Demonstrativno i teatralno, bez ikakvog objektivnog povoda najavljuje odlazak!!
Slavili su drugi – on ne. Bejl ga je izbacio sa scene sa svojih par dobrih poteza i ovaj umire. UMIRE!!
Nikakvi uspesi kluba nisu važni ako ON nije akter.
Lepo reče neko – ON BI PONIŠTIO UTAKMICU I PRISTAO NA PORAZ AKO BI U TOME POSTIGAO HET-TRIK !
Činjenica je da mu u egoizmu i samozaljubljenosti niko nikada nije ni blizu prišao.
Tu je neprikosnoveni šampion i ne verujem da će ga iko dostići.
Potpuno je neverovatno koliko robuje svom egu. Groteskna karikatura odraslog čoveka sa mentalnim, emotivnim i socijalnim sklopom trogodišnjeg deteta.
Sve će da pokvari, rasturi, pokupi igračke i napusti društvo ako ON I SAMO ON nije u centru pažnje.
Jedva čekam trenutak kad će ( neminovno je ) nekom u Realu prekipeti i kad dođe do pucanja tikve. To bih voleo da gledam uživo.

Inače – pre par meseci je bila lista vrednosti fudbalera na tržištu i na prva tri mesta su Neimar, Mesi i Kejn, čini mi se a "NAJBOLJI" je negde oko PEDESETOG na listi.
To je još jedan razlog da u sred proslave postupa kao razmaženo derište. Malo para.....

Negativni

pre 5 godina

Zaista je fantastičan igrač, golgeter sa osećajem za prostor i gol, ali sinoć se videlo da su ga godine nagrizle. Pri tom, dosta je sebičan, mnoge napade upropasti nerezonskim šutevima...biće dobro za Real da ode, naročito ako dovedu Nejmara. Ukoliko se ostvare svi transferi koje Real želi, to jest nadju adekvatne zamene za Benzemu, Modrića, Ronalda i Navasa...ne vidim ko će im parirati ni sledeće sezone.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - "пар сезона у Манчестеру и бар једну у "вољеном" Спортингу(ако га толико воли што је ишао из њега или што се није вратио у њега прије 3 године!? Он воли само себе и новац!)". Већ је он пензији види се то... А ти опет овде пишеш дугометражне романе...👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Жеља

pre 5 godina

После Манчестера и Реала најбоље да оде у Бајерн. Нек се опроба мало са Немцима. А онда код браће Кинеза или преко баре .

Real ali malo morgen

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo

Liverpool

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.

Nikola

pre 5 godina

Koliko ovaj covek nema mozga da izjavi Liga da se zove CR7.Narcisoidni kompleksas,uzasan covek kojeg na terenu ne vidis.Princi svet to je Ronaldo
(Real ali malo morgen, 27. maj 2018 18:29)

Uzasan covek koji na svim listama najhumanijih sportista zauzima prvo mesto. U pravu si bas je los covek, sram ga bili!!!1

Juventus

pre 5 godina

(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)

Mesi odveo Barsu do titule pored tima Reala koji je osvojio 4 LŠ u zadnjih 5 godina. To se zove umece. I to cisto i posteno sa 4 sudjena penala u citavoj sezoni (i 2 protiv), a ne kao Real... To bi mogao jos jedino Maradona napraviti, a za sve ostale nisam siguran...

mairondrake

pre 5 godina

Osvojio 5 LS I jos je najhunaniji...Njegov pandan iz Barse je gonjen za utaju poreza....Ljudi naravno vise vole patuljka jer im Ronaldo ne ide niz dlaku...

Spaky

pre 5 godina

Ma kakvi, nema od toga nista,meni se cini da je on malo vise razočaran posle finala LS jer je bio u drugom planu posle utakmice a tokom nje gotovo neprimetan. Izgleda da je Ronaldo navikao da se sve vrti oko njega...

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Ma Ronaldo je sto bi anglosaksonci rekli "attention whore" , sinoc se nije nesto pokazao , pa sad mora da skrece paznju sa lose igre spinovanjem

neutralni felsh

pre 5 godina

Svi idu negde samo Mesi ne sme da mrdne iz barselone. Al dobro i ne treba oni su ga kljukali hemijom i hormonima rasta, njima i treba da se zahvali i da ostane do kraja karijere, da nije njih ne bi se bavio fudbalom uopste, jer ne bi mogao.
(Liverpool, 27. maj 2018 18:32)


zato je karijus menjao klubove... najvise mu prija liverpul, vidi se.

ja

pre 5 godina

Ma nije zadovoljan jer je Bejl sutirao u pokusaju da postigne het trik a nije dodao primadoni da se i on mukica spomene. Covek kome je vaznije da on daje golove nego da tim pobedjuje.

Djordje NS

pre 5 godina

Gde će otići taj folirant, samo u Realu može osvajati titule na grbači saigrača.
@ Saša
A da ti umesto fudbala počneš da pratiš boćanje ili pikado?
Kolika neznalica trebaš biti pa ovo napisati o igraču koji je samo u LŠ postigao 15 golova. Koji je skoro sam svojim golovima a često i het-trikovima sam izbacivao klubove kao što su Atletiko Madrid, Juventus, Bayern ili PSG. Uostalom ima titulu i sa Mančesterom. A taj komentar ostavi za tvog Messija koji ne sme nigde iz Barse.

Pablo

pre 5 godina

Pa izjavio je u kontekstu kad su ga pitali eee ti nisi dao gol, on je rekao osvojio sam 5 puta i svaki put bio najbolji strelac, nazovite takmicenje CR liga sampiona, saljivim tonom. Nego videli kompleksasi da ima devojku i da ipak nije gej kako su mislili i zeleli.

Ja sam ubedjen da je CR ružan bio bi legenda. Da je grbav, da ima nos ružan itd.

A porediti tehniku Mesija i Ronalda je nerealno zbog visine i težišta. A brzinu je izgubio plus bio je mnogo opasniji kao desno krilo i. idalje je nego kao levo, ali eto njegova želja.

kompletni idiot

pre 5 godina

Recite da sam lud, ali ja sam zapazio nekoliko stvari vezano za Ronalda u poslednje 2-3 godine...Kad počne nokaut faza Lige Šampiona, išatira kosu u plavo, razbija kako igra, zabija svima redom, dođe do finala, osvoji naravno i onda kao nagoveštava kako je navodno nezadovoljan, kako će pričati za nedelju dana, mediji će da bruje, tražiće mu novi klub, od Amerike do Kine, i od toga naravno neće biti ništa...Onda se ošiša na kratko, ode na odmor ili u reprezentaciju i jednostavno pusti da se priča o njemu...Zašto to radi?! Da li je sujeverje u pitanju, ili preveliki egoizam...ili možda čovek traži neku novu motivaciju, jer je on sam više puta izjavio kako ga motivišu svi oni koji loše govore o njemu. Koliki god on bio manijak za treninge i pobeđivanje, morate priznati da je mnogo teško posle toliko uspešnih sezona naći neku novu inspiraciju i strast za fudbalom, bez koje Real danas ne bi bio to što jeste, najveći klub na svetu.

LJUBA SLOG

pre 5 godina

Posto se naosvajao silnih trofeja,sad bi bio red da se vrati u Sporting...Solidan klub,igraju evropu,liga odlicna za ''postavljanje rekorda''...pomogne im da se umesaju u borbu za titulu,klub zaradi novac na konto marketinga...Svakako bolja varijanta od Kine ili Amerike ali pitanje je da li bi takav igrac pristao na primanja u Sportingu...!? :-/

Ivan

pre 5 godina

Uskoro će 9 punih godina koliko je Kristijano Ronaldo u Real Madridu i za to vreme je odigrao na stotine fenomenalnih utakmica za taj klub i nadavao se na stotine prelepih i veoma često odlučujućih golova, osvojio ogromne 4 Lige Šampiona od čega 3 za redom, što je ogroman uspeh koji neće u skorije vreme neko opet ponoviti, osvajao i nekoliko puta Klupsko prvenstvo sveta, osvojio i 2 La Lige, osvojio i par Kupa Kralja, bio nekoliko puta najbolji igrač sveta i bio nekoliko puta i najbolji strelac lige, Evrope i sveta, i naravno da je posle toga verovatno došlo do zasićenja, pošto je i sam Kristijano Ronaldo naravno rekao da novac nije problem. Verovatno će otići iz Real Madrida ovog leta uz obostrani dogovor sa klubom naravno jer i on i klub su ostvarili sve svoje snove tokom ove duge međusobne saradnje koja traje evo već 9 godina i mogu slobodno sada da rade šta hoće.

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.

adriano_galliani

pre 5 godina

Gde ce taj otici folirant, samo u Realu moze osvajati titule na grbaci saigraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 27. maj 2018 19:08)

Богами, и у дресу Португалије. Али добро, тамо му помажу светске класе као што су Нани, Кварежма, Едер и Ренато Санчез. Укупно немају 10 голова ове сезоне.

Negativni

pre 5 godina

Zaista je fantastičan igrač, golgeter sa osećajem za prostor i gol, ali sinoć se videlo da su ga godine nagrizle. Pri tom, dosta je sebičan, mnoge napade upropasti nerezonskim šutevima...biće dobro za Real da ode, naročito ako dovedu Nejmara. Ukoliko se ostvare svi transferi koje Real želi, to jest nadju adekvatne zamene za Benzemu, Modrića, Ronalda i Navasa...ne vidim ko će im parirati ni sledeće sezone.

Dejan

pre 5 godina

Koji ste vi kompleksaši. Ja ga ne gotivim preterano, ali, čovek je toliko ispešan, nije imao ništa i svojim rsdom i trudom je sve stvorio. Šta je sve osvojio pun je samopouzdanja, takav i treba biti. Čovek voli da postiže golove, normalno da nije zadovoljan kada ne da gol. Voli da bude upamćen i to je sasvim normalna stvar. Toliko truda, znoja, muke, borbe je uložio u želi da ostavi trag. To je za svako poštovanje. Samo smo mi Srbi puni kompleksa pa verujete u svaku mediju šta napišu. Inače je čovek izjavio da se šalio to za ligu šampiona, takođe je izjavio to, da, mu je najbitnije sada da uživa sa svojim saigračima i rekao je da nije bitno ko je dao gol, ili ko je igrao, bitno je da je tim pobedio. Ne ispadajte glupi na neke priče, prvo budite upućeni u sve pa komentarišite. On je jako dobra osoba, a to što je prepotentan na terenu, to samo pokazuje da ima neverovatnu želju da bude najbolji čak i u tim godinama. Čoveka nisu pare promenile, i dan danas trenira punom parom, to je za svaku pohvalu, ni dan danas nije odustao. Takvim ljudima se treba diviti, koji sunsve uložili u ono što znaju. A mi smo samo kompleksaši, zavidni i pakosni, ništa drugo.

Paris

pre 5 godina

(Dejan, 27. maj 2018 20:59)

Ja sam siguran da bi Ronaldo vise voleo da je Real izgubio, a da je on dao hetrik. Za potvrdu mojih reci ti savetujem da pogledas utakmicu prosle sezone Real - Hetafe kada je Ronaldo od sudije trazio da ponisti gol Benzemi kako bi on izveo penal i dao gol. To je samo jedan od ocitih dokaza da su mu individualni uspesi bitniji od timskih. I da, nisam kompleksas, zavidan i pakostan. Samo govorim ono sto sam video. Ako hoces postavit cu i video. Citav svet je pricao o tome..

Ivan

pre 5 godina

Najbolje mi u celoj prici sto ovde stvarno ljudi veruju da ide i odmah kao oni strucnajci licitiraju klubovima... To je klasicno ucenjivanje Pereza da mu malo pojaca platu jer mu nije dovoljno 40 automobila i milion kvadrata imovine po celom svetu...

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo tupan moze da misli da odlazi.On svake sezone tako "preti" a zapravo trazi bonuse i povecanje plate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvič, 27. maj 2018 18:26)

Човек зарађује преко 100 милиона годишње. Сигурно не би правио овакве ствари (само) због још мало пара, поготово не у ситуацији када је Реал оволико добар (спонзорски уговори су директно везани за успехе Реал Мадрида).

Djordje NS

pre 5 godina

Ostace upamcen kao najveca prevara u istoriji fudbala
@Dded

Kome? Tebi i tvojim kompanjonima koji ga komentarišete dok cirkate pivo ispred dragstora i žicate cigarete?

Toto

pre 5 godina

Ako ode, mozda MU ili PSG, ne znam da bi presao u neki drugi klub.Kina i Amerika verovatno ne dolaze u obzir, s'obzirom da sigurno hoce jos u Evropi da igra i poboljsa svoje rekorde.

hmmm

pre 5 godina

(adriano_galliani, 27. maj 2018 19:52)

Kvarežma je dao gol protiv Hrvatske, Renato Sančez protiv Poljske, Ronaldo protiv Velsa, a Eder protiv Francuske dok je odbrana Portugala primila samo 1 gol u 450 minuta knokaut faze. Svi su imali podjednak uticaj na to sto je Portugal osvojio EURO..: Ronaldo se ni počemu nije istakao.

@@@

pre 5 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo da ode u Milan da pomogne genijalcima iz kineskog kluba da dodju do Lige Evrope sledece sezone. Bice tesko, ali ne i nemoguce!

ricky

pre 5 godina

Ma lik prica zato da bi se o njemu pisalo ovih dana, nece on nidje, jer gde god da bude isao ne moze biti toliko dobar kao u realu... samo da se pise o njemu

Malkom

pre 5 godina

Menja mesto sa Nejmarom. Niko ništa ne plati, a obe strane zadovoljne, i igrači zadovoljni. A tako će i PSG imati pokrića (radi UEFA-e) da kupi Bufona i još ponekoga.

matori

pre 5 godina

Pa u Zvezdi naravno! Sta je za Vladu i Predsednika par stotina miliona evra? Pomerice povecanje penzija za godinu- dve, najvise dve i po i eto ga!

neutralni felsh

pre 5 godina

A pitali ste u kom klubu bi mi fudbalski fanovi voleli da ga vidimo naredne sezone, ja bi recimo voleo da se vrati na par sezona u njegov Mančester Junajted koji on i inače nikada neće prestati da voli, a potom pre nego ode u fudbalsku penziju bar na jednu sezonu da se vrati u njegov matični Sporting iz Lisabona za koji je emotivno vezan i iz kojeg je i krenuo u svet i u svetsku slavu koju je stvorio.
(Ivan, 27. maj 2018 22:44)


nece taj kod murinja, vec su saradjivali u realu... premda su zemljaci, ne mirisu se preterano.

Winston

pre 5 godina

Odigrao je 438 mečeva za Madriđane i postigao je 450 golova, uz 132 asistencije.

Najbolji strelac u istoriji fudbala, ne mora svako da mrzi ili njega ili Mesija, možeš da poštuješ i jednog i drugog, pa nismo svi klinici.

kvisko

pre 5 godina

Gde mozes otici posle Reala a da ne napravis korak unazad u karijeri.
Nanveci i najslaviniji klub na svetu je nesto najvise sto jedanog fudbalera moze da snadje u zivotu.
Ronaldo samo tvrdi pazar za narednu sezonu. Jos veca plata plus novi saigraci kako bi Real i narednih godina opet bio mocan i osvajao trofeje.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - "пар сезона у Манчестеру и бар једну у "вољеном" Спортингу(ако га толико воли што је ишао из њега или што се није вратио у њега прије 3 године!? Он воли само себе и новац!)". Већ је он пензији види се то... А ти опет овде пишеш дугометражне романе...👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Stoickov_8_

pre 5 godina

Čovek je egocentrik...to je izjavio samo da bi se pričalo o njemu. Pošto nije ništa uradio ni u polufinalu ni u finalu na taj nacin skreće pažnju na sebe.
Nema od odlaska ništa...

Bojan Todorovic

pre 5 godina

Ha!!
Stvarno je fenomen za posmatranje! Čovek je bio toliko očajan što nije u centru pažnje da nije mogao da se suzdrži ni u sred euforije proslave osvajanja LŠ! Demonstrativno i teatralno, bez ikakvog objektivnog povoda najavljuje odlazak!!
Slavili su drugi – on ne. Bejl ga je izbacio sa scene sa svojih par dobrih poteza i ovaj umire. UMIRE!!
Nikakvi uspesi kluba nisu važni ako ON nije akter.
Lepo reče neko – ON BI PONIŠTIO UTAKMICU I PRISTAO NA PORAZ AKO BI U TOME POSTIGAO HET-TRIK !
Činjenica je da mu u egoizmu i samozaljubljenosti niko nikada nije ni blizu prišao.
Tu je neprikosnoveni šampion i ne verujem da će ga iko dostići.
Potpuno je neverovatno koliko robuje svom egu. Groteskna karikatura odraslog čoveka sa mentalnim, emotivnim i socijalnim sklopom trogodišnjeg deteta.
Sve će da pokvari, rasturi, pokupi igračke i napusti društvo ako ON I SAMO ON nije u centru pažnje.
Jedva čekam trenutak kad će ( neminovno je ) nekom u Realu prekipeti i kad dođe do pucanja tikve. To bih voleo da gledam uživo.

Inače – pre par meseci je bila lista vrednosti fudbalera na tržištu i na prva tri mesta su Neimar, Mesi i Kejn, čini mi se a "NAJBOLJI" je negde oko PEDESETOG na listi.
To je još jedan razlog da u sred proslave postupa kao razmaženo derište. Malo para.....

Kol

pre 5 godina

Jedino United ili PSG, zaista ne verujem da bi otisao u Kinu ili Ameriku jos mu je rano, svaka mu cast Real osvoji 3 titulu zaredom a opet on centru paznje!

Жеља

pre 5 godina

После Манчестера и Реала најбоље да оде у Бајерн. Нек се опроба мало са Немцима. А онда код браће Кинеза или преко баре .