Subota, 14.04.2018.

16:50

KK Budućnost: Ne nasedajte na prevare N.Č.

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan reagovao je saopštenjem na najavu predsednika KKCZ Nebojše Čovića da Zvezda neće igrati četvrti meč finala ABA lige.

Izvor: MLJ

KK Buduænost: Ne nasedajte na prevare N.È. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

sklek

pre 6 godina

Prodao ih je Rocesti!!!!
Pogledajte utakmicu ponovo i videcete sta covek radi protiv buducnosti a sta protiv timova evrolige u poslednjih par minuta svake cetvrtine....
kad udju u bonus njega nema nigde!!!
Kad je rec o evroligi...on je taj koji ide do kraja....ili na sut!!!
Mozda gresim ili je to slucajnost!!!!
Evo sinoc...on je isao sa namerom da podeli pas...to nije radio u evroligi....ili ke opalio ili je isao do kraja na levo i poluhorok na tablu!!
Neverovatno je to da igrac tog kalibra ne sutne jedno bacanje kad se utakmica lomi.
On to moze, samo ne znam zasto nije barem dva puta pred kraj meca to uradio to jes iznudio faul!!!!
Smesna prica!!!!!

verujte svojim očima

pre 6 godina

Ne mora niko ništa da nam kaže, svako ima oči pa nek pogleda snimak utakmice od sinoć, i čuvenu 3 četvrtinu i gospodu sudije.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Bokane, svaka ti je ka u Njegoša!
Čoviću smeta čak i slabi Partizan, a neće jaka Budućnost!
Bravo, Bokane, u pravu si, igraju oni večeras.

Tatko

pre 6 godina

Najbolji komentar ikada (a pratim B92 od 2002): "Čoviću, odakle ti pravo da se igraš imenom Zvezde?"
I ja se pitam, odakle čoveku, koji je pre 6 godina tadašnjoj Zvezdi promenio i ime i adresu i poreski broj i grb i dugove i još mnogo toga, pravo da se igra imenom FMP-a?
Pozdrav svima!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)

I Novi Sad i Banat su za Buducnost veceras. Sremci su uvek podilazili Srbijancima. Bacvani i Banacani su uvek bili svoji.

Alekdandar

pre 6 godina

neverovatno je da sudije sviraju 10 ličnih u napadu da Suadu pod košem očigledno povlačenje ne sviraju nesoortsku neverovatno je to da Buducnost ima tri puta više slobodnih od zvezde!!!!!!!!@

slobinator

pre 6 godina

(chox, 14. april 2018 18:28)
šta je tu čovek pogrešno rekao? evo ja znam ,a pratim sport 40 godina da budućnost nije bila baš nikad i ništa ni u jednom sportu osim u rukometu za žene.ušli su tamo osamdesetih u 1.ligu i tavorili na dnu,a ona njihova kanta od dvorane je uvek bila poznata po tome da je zbog klizavog parketa bila opasna po život košarkaša.uzeli su 3 titule u srj kada im je milo upumpao milione sa tim da 1999 prvenstvo nije ni završeno zbog bombardovanja,tj nije igran plej of.od 4 pobede nad zvezdom ove godine pošteno su podgoričani dobili samo prvi meč u sezoni,a u sva tri preostala meča su sudije žestoko navlačili za njih.i u polufinalnoj seriji su se volšebno izvukli protiv cedevite naročito u prvoj utakmici u kojoj su praktično bili izgubljeni,tako da je njihov kvalitet krajnje sporan što će zvezda nadam se dokazati večeras

ccc?

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-RajvoSa, 14. april 2018 18:01)


Ja tebe zalim sto ti ipak nisi shvatio sta je neverovatno u ovoj utakmici ali da ti pomognem. Neverovatno je da u poslednjem napadu CZ promasi sut za 3 poena, ajde, to se desava ali lopta koja se odbija od obruca pada u ruke igraca koji iz odbojke opet ne moze da pogodi kos?? Dva pokusaja u jednom napadu i NISTA? E vidis, to je neverovatno! Neverovatno je da najbolji igrac u CZ Omic ne igra poslednjih 4 minuta?? Igra Lesor? E vidis, to je neverovatno. Zato je CZ izgubila i sama je za to kriva. Umesto toga TI i Covic i tebi slicni traze razloge u necem drugom?? Zalosno. Vi ste gubitnici, izgubili ste.. Zasto je to neverovatno?? Vi ne mozete da izgubite ili ste pretplaceni da samo pobedjujete?

zvezdas-RajvoSa

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.

vozi miško

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras! 
(uiplavi, 14. april 2018 17:05) 
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)
Bogami jeste

Ledilo21

pre 6 godina

Zanislite da Budućnost osviji ABA i Partizan KLS.... Mislim da bi ovaj N.Č. tužio sve od čistačice do samog sebe, da pokaže da on nije kriv, da je zvezda najjača u regionu a i šire... Da on nije rasprodao tim i doveo dva individualca i par polu igrača,uz trenera početnika...

Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па ни

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.
(Saša, 14. april 2018 18:39

...само у досадашњих 5 утакмица Будућност је добила 4. Тако да није разлика +25 за Звезду, већ +35! ;)

mrkobgd

pre 6 godina

Duda Ivkovic je svojevremeno dok je bio selektor izjavio da reprezentacija jos uvek nema to iskustvo da igra i protiv pristrasnih sudija. Tako i zvezda, imala 2 mec lopte, od toga jedan zicer i promasila. Pazi posle Enisovog suta napad nije istekao, tj. posle bacene frljotke, kakav sut uopste je to bio, sto niste izgradili napad na vreme. Gluposti, izadjite na teren i dokazite da ste bolji. Juve moze da kuka, u 93. min penal i crveni, nema kad da se vrate u zivot, a Zvezda ima i vise nego dovoljno vremena...

chox

pre 6 godina

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.
(jasa, 14. april 2018 )

I ti bi mogao ispred zgrade da se igras sa klikerima

moralni gmizavac

pre 6 godina

Radnice u Voliju su placene 300-350e. Malo je ali to je trziste a one nisu visokokvalifikovana radna snaga. A ti si najobicniji lazov s tim podacima o 200e.

Saša

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.

budimo realni

pre 6 godina

Lepo je covek rekao. Coviceve izjave su samo deo pritiska i oni veceras igraju. Covke,obile ti se o glavu izjave o gasenju crno-bijelog sveta. Sad gase i tvoj svet na radost nas koje si ti "ugasio" :-)

hmm

pre 6 godina

@CzBg89
Sta pricas to? Dok si se ti igrao u pesku, Buducnost je postavila rekord svih vremena osvojivsi titulu sampiona SRJ BEZ PORAZA. To je klub koji je 3 godine zaredom bio sampion, redovno prolazio grupu Evrolige pobedjujuci najmocnije klubove Evrope tog vremena. Tu dominaciju srusio je Vujosevicev Partizan. Tako da u tom smislu i nisu oni vasi rivali, jer je FMP uspeo da se domogne titule tek pre 3 godine, pritom unistivsi Partizan metodama koje nemaju veze sa sportom.
Vas problem je u tome sto protiv Buducnosti tako ne moze, imaju oni mnogo mocnija politicka ledja od vas, finansijsku moc i uticaj pa nikakav Nebojsin pritisak nema efekta.
Buducnost ce vas ugasiti i to je dobro za srpsku kosarku pre svega!

Corleone

pre 6 godina

Gospodine Bokane, i košarkaški laici su primetili da vas sinoć u Podgorici ni Čikago Bulsi ne bi mogli pobediti. I to oni iz 90-tih sa sve Džordanom.

ја

pre 6 godina

Ма можете да не волите Човића, можда је то тачно шта причате( ни ја га не волим) али оно доле нема везе са кошарком, погледајте барем сад има јт и остало, ем што је прелошеее суђење него још покварена игра па оно што је радио Шеховић то се на баскету људи не ради, на баскету се за то окренеш и сви знају шта следи, подржавање такве игре је застрашујуће. Напред звездо

severnjača

pre 6 godina

N.Č. nije "cvećka" i to svi znamo ali je on g-dine Bokan ovog puta u pravu! Cele ove sezone u ABA ligi je odnos sudija prema Zvezdi skandalozan! Nijedna utakmica nije suđena sa greškama u korist Zvezde već obrnuto, Zvezda je imala bolji tretman kod sudija u Evroligi a i tada je imala "poseban tretman" kada su sudile sudije sa Jadrana! Od početka finalne serije sudije perfidno "vraćaju u utakmicu" Budućnost kada se Zvezda odlepi na 7-10 poena prednosti, stvaraju nervozu kod igrača i sviraju se faulovi samo nad igračima koji slabo izvode bacanja (Omić i Lesor). U drugoj utakmici nisu očekivali da će Omić biti toliko precizan pa je Zvezda dobila! Pa, pogledajte samo kako Gordić vuče za ruku Lesora pri šutu Feldina u poslednjim sekundama zadnje utakmice! A takvih primera u poslednje 3 utakmice je bilo više puta, na štetu Zvezde! Drugo, kakvim domaćinstvom se hvalite? Ludačkom mržnjom prema srpskom narodu i verbalnim pretnjama igračima Zvezde u hotelu tipa "prebićemo vas" ili "zaklaćemo vas"? Nemojte vi da nas učite poštenju, Zvezda se kasno setila da reaguje na ovakav tretman sudijske bratije iz Slovenije i Hrvatske!

Stručnjak KG

pre 6 godina

Fer i korektno! Za sve ovo je kriv N.Č koji je pustio u vatru da izgori mladog Alempijevica. Cele sezone se posle poraza u EL govori kako je ABA liga najvaznija i eto dosao je trenutak i Zvezda je bila nespremna. Zasto ? To je pitanje za trenera u kome Covic ocigledno od pocetka sezone nalazi izgovor za lose rezultate.

ime i prezime

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)

shone

pre 6 godina

Identična situacija kao pre par godina sa Partizanom. Nebojša dize tenzije, pravi haos, retorika ista...Nebojša je najveće zlo u regionu!

NoName

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)
(ime i prezime, 14. april 2018 17:05)


Šta je tu opa opa? Čovek je sponzorisao Zvezdu jer je imao interes. Kao što sad sponzoriše Budućnost jer ima interes. Ne misliš valjda da on voli Budućnost? Ako je voli, zašto je onda bio sponzor Zvezde?

kaokakao

pre 6 godina

Jes kad ne bi znali mi iz CG ko je Bokan. Mozda neko iz Srbije moze progutati ovu pricu o "postenju". Pri tom ne zelim da branim Covica, vec da kazem da ovaj ne moze nista da mu prigovori.

Djenka

pre 6 godina

Osim neprijatnosti za izvesnog Gibsonovog brata nista vam se u Beogradu nije desilo, niti treba da se desi. A tog brata smo videli sinoc iza kosa, kako se sprema za klinc posle ciste Dobroceve rampe. Igralo se ili ne, a valjalo bi da se igra, vama nije mesto u Evroligi, sto se ce nadam se na terenu i pokazati.

Milos

pre 6 godina

Covic stiti svoj klub od kradje koja je vidjena sinoc. Onakva kradja i sudjenje Javora odavno nisu vidjeni na terenu. To kako ste pobedili Zvezdu je sramota, ali vi obraza i casti nemate. Zato sam za to da Zvezda igra veceras pa kud puklo da puklo.

mladi ja

pre 6 godina

Лепо речено. Не улазим у то на чију штету су судије више грешиле (вероватно јесте било домаћинско суђење, мало више). Али ово јесте покушај НЧ да пружи aлиби свом зету и себе заштити од спонзора

Sabre

pre 6 godina

Tacno. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Jos vece pravo ima da se ljuti onaj ko je BEZOCNO POKRADEN u meri koja ne da utice na rezultat nego je besmisleno uopste diskutovati. I to ne jednom. Pisao sam o ovome jos posle one druge pobede nad Mornarom, kada je i pored 20+ razlike za Zvezdu bilo ocigledno sta se sprema, i kada smo brat-bratu osteceni i tada za jedno 15ak poena cistih. Tad to nije bilo presudno, pa se nije digla frka, ali sada itekako mora da se digne.

matuta

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece.

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.

moralni gmizavci

pre 6 godina

Evroliga je u "kamenjaru" vec bila, sa Panatinaikosom s Bodirogom i Obradovicem (koji je dobio ovacije u Moraci), Olimpijakosom, Bareslonom itd. Sta ce Evroliga u Zelezniku to je vece pitanje.

cigan a ne delija

pre 6 godina

a sta je to slagao N.Č., kako si ga nazvao?
Kada se lomilo, oni su odradili svoj zadatak. Reč ne kažeš šta tu nije istina?

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dzaba vam sav prljavi novac kojim ste kupili sve. Nece nikada EL doci u kamenjar.
(Vladimir, 14. april 2018 17:12)

Kad je mogla u blato Zeleznika, moze i u kamenjar, jer je vec bila tamo, samo si bio mali pa se me secas.

Nikola

pre 6 godina

Ljudi koji prate kosarku i sport znaju ko je NC.
Znaju na sta ne sve spreman.
Takodje znamo i naseg predsjednika i njegovo sportsko “znanje”, sem sto pare ima, opet ko zna cije...Sve po strani.
4 x smo dobili Zvezdu, 4 x manji budzet, nekad se dobija, nekad ne, sramotno sto NC pokusava.
Svi u moracu!!!
Naprijed Buducnost !

Aлександар

pre 6 godina

Срушити Човића је императив за било који бољитак српске кошарке. Ова што ради је тежак безобразлук. Није да смо од њега навикли на манире али јасно је да није проблем ни Дуле, ни Партизан ни Будућност а ни судије јер су са мањим пропустима судиле професионало. Постоји само једно зло и иницијали су му НЧ. Пукни од муке, али већ наредне сезоне нећеш моћи да се бахатиш. Ово ти је почетак краја. Зато дружино дајте све од себе вечерас и победите. Пружите руку после мимцима у црвено белом. Добри су то момци и ово са њима нема везе.

j

pre 6 godina

Vole na ovim prostorima da izdaju saopstenja vise nego leba da jedu.Ja tebi ti meni ti ovo ti ono.Prevazilaze granice sporta.Cak je Covic ranije ove sezone morao da izmislja rivala,pa se ipak na kraju sam sa sobom svadjao sad kad nema Duska Vujosevica kojeg su oterali jer je eto on veliko zlo.Pitam se koliko zlo bi bio da nije stvorio toliko dobrih i mladih igraca.Pocev od 88...

Jabilondo

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

Od kada je 1998. prava Zvezda uzela svoj poslenji trofej, Buducnost ima vise finala i trofeja u nasim takmicenjima, nego klub za koji ti sada navijas. Tako da, nazivajuci vas sportskim protivnicima, nije hteo da bude nadobudan, nego pristojan. No, navijaci, kao sto si ti, takvu pristojnost ne zasluzuju.

Rajko

pre 6 godina

Zato, NE NASEDNIMO NA PREVARU N.Č. i večeras u 21 h svi zajedno u 'Moraču' da pobedimo velikog sportskog protivnika", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Jer sudije su opet NAŠE!!!

jasa

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
(CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Saopštenje KK Budućnost prenosimo bez izmena u celosti.

Па како без измене ако је на екавском. У Црној Гори а посебно Миловој не говоре и не пишу екавским.

gremlin

pre 6 godina

@sabre
1.Igrali Aba a Cibona izborila
2.Imate u Aba DRUGI tim
3.Legenda”znate,niko FMP ne može da zabrani kako ćemo MI DA SE ZOVEMO”
4.Sinoc ste imali 40% bacanja
5.Dok ste imali ŠUT ZA 3 imali i vodstvo
6.Lazic lomi tablu na polaganju
7.Lesor MAŠI ZA METAR OD KOŠA ZICER
8.Ako izgubite OPET ĆETE SE MOŽDA PROMUVATI DO EL sa vama se ne zna...
9.Nadam se da ĆETE IZGUBITI JER TO JE POBEDA SPORTA!!!

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)

Milos

pre 6 godina

Jaran, cekaj jel se salis? Namerna Sehovica nije bila? Jel bila trojka Rocestija ili dvojka? Jel istekao napad nakon suta Enisa ili nije? Jel Omic zasluzio licnu u napadu kad je Feldin dao trojku? Jel Feldin izbio cistu loptu Dolmenu ili je bio faul. O slobodnim i odnosnu 28/11 i sviranje faula na preki pogled Ivanovica i Gordica ne bi ni da pricam. Sta reci o oduzetoj lopti Dobrica gde se svirao faul? Zvezda je sinoc na terenu bila bolja minimum 10 razlike i to su svi videli samo ti nisi? Samo nemoj molim te da mi prodajes pricu o faulu Omica kako je bila kretnja u bloku gde su obojica pali i covek svira faul u napadu.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece. 

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.
(matuta, 14. april 2018 17:44)

Hteli ste kapitalizam, privatizaciju, slobodno trziste i konkurenciju... Uzivajte!

Sabre

pre 6 godina

Sabre
Molim te, navedi mi u kojim situacijama ste bili osteceni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 14. april 2018 17:15)

Evo.. samo onako, kratak presek, bukvalno cetiri stvari, od jedno desetak.. a pritom dosta za Zvezdinu pobedu bi bilo da se samo jedna od ove cetiri stvari nije desila:

1) Dva smesna faula nad Omicem i ona nepriznata trojka Feldinu
2) Najsmesnije dosudjena nesportska koju sam u zivotu video Dobricu
3) Ne-sviranje ocigledne namerne greske pri prodoru Feldina
4) Cista trojka Rocestija, za koju su sudije smatrale da je dvojka (evo recimo, samo taj detalj znaci da bi rezultat bio neresen)

ime i prezime

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)

jasa

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
(CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.

hmm

pre 6 godina

@CzBg89
Sta pricas to? Dok si se ti igrao u pesku, Buducnost je postavila rekord svih vremena osvojivsi titulu sampiona SRJ BEZ PORAZA. To je klub koji je 3 godine zaredom bio sampion, redovno prolazio grupu Evrolige pobedjujuci najmocnije klubove Evrope tog vremena. Tu dominaciju srusio je Vujosevicev Partizan. Tako da u tom smislu i nisu oni vasi rivali, jer je FMP uspeo da se domogne titule tek pre 3 godine, pritom unistivsi Partizan metodama koje nemaju veze sa sportom.
Vas problem je u tome sto protiv Buducnosti tako ne moze, imaju oni mnogo mocnija politicka ledja od vas, finansijsku moc i uticaj pa nikakav Nebojsin pritisak nema efekta.
Buducnost ce vas ugasiti i to je dobro za srpsku kosarku pre svega!

mladi ja

pre 6 godina

Лепо речено. Не улазим у то на чију штету су судије више грешиле (вероватно јесте било домаћинско суђење, мало више). Али ово јесте покушај НЧ да пружи aлиби свом зету и себе заштити од спонзора

shone

pre 6 godina

Identična situacija kao pre par godina sa Partizanom. Nebojša dize tenzije, pravi haos, retorika ista...Nebojša je najveće zlo u regionu!

gremlin

pre 6 godina

@sabre
1.Igrali Aba a Cibona izborila
2.Imate u Aba DRUGI tim
3.Legenda”znate,niko FMP ne može da zabrani kako ćemo MI DA SE ZOVEMO”
4.Sinoc ste imali 40% bacanja
5.Dok ste imali ŠUT ZA 3 imali i vodstvo
6.Lazic lomi tablu na polaganju
7.Lesor MAŠI ZA METAR OD KOŠA ZICER
8.Ako izgubite OPET ĆETE SE MOŽDA PROMUVATI DO EL sa vama se ne zna...
9.Nadam se da ĆETE IZGUBITI JER TO JE POBEDA SPORTA!!!

matuta

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece.

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.

Stručnjak KG

pre 6 godina

Fer i korektno! Za sve ovo je kriv N.Č koji je pustio u vatru da izgori mladog Alempijevica. Cele sezone se posle poraza u EL govori kako je ABA liga najvaznija i eto dosao je trenutak i Zvezda je bila nespremna. Zasto ? To je pitanje za trenera u kome Covic ocigledno od pocetka sezone nalazi izgovor za lose rezultate.

Jabilondo

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

Od kada je 1998. prava Zvezda uzela svoj poslenji trofej, Buducnost ima vise finala i trofeja u nasim takmicenjima, nego klub za koji ti sada navijas. Tako da, nazivajuci vas sportskim protivnicima, nije hteo da bude nadobudan, nego pristojan. No, navijaci, kao sto si ti, takvu pristojnost ne zasluzuju.

Milos

pre 6 godina

Jaran, cekaj jel se salis? Namerna Sehovica nije bila? Jel bila trojka Rocestija ili dvojka? Jel istekao napad nakon suta Enisa ili nije? Jel Omic zasluzio licnu u napadu kad je Feldin dao trojku? Jel Feldin izbio cistu loptu Dolmenu ili je bio faul. O slobodnim i odnosnu 28/11 i sviranje faula na preki pogled Ivanovica i Gordica ne bi ni da pricam. Sta reci o oduzetoj lopti Dobrica gde se svirao faul? Zvezda je sinoc na terenu bila bolja minimum 10 razlike i to su svi videli samo ti nisi? Samo nemoj molim te da mi prodajes pricu o faulu Omica kako je bila kretnja u bloku gde su obojica pali i covek svira faul u napadu.

Aлександар

pre 6 godina

Срушити Човића је императив за било који бољитак српске кошарке. Ова што ради је тежак безобразлук. Није да смо од њега навикли на манире али јасно је да није проблем ни Дуле, ни Партизан ни Будућност а ни судије јер су са мањим пропустима судиле професионало. Постоји само једно зло и иницијали су му НЧ. Пукни од муке, али већ наредне сезоне нећеш моћи да се бахатиш. Ово ти је почетак краја. Зато дружино дајте све од себе вечерас и победите. Пружите руку после мимцима у црвено белом. Добри су то момци и ово са њима нема везе.

Ledilo21

pre 6 godina

Zanislite da Budućnost osviji ABA i Partizan KLS.... Mislim da bi ovaj N.Č. tužio sve od čistačice do samog sebe, da pokaže da on nije kriv, da je zvezda najjača u regionu a i šire... Da on nije rasprodao tim i doveo dva individualca i par polu igrača,uz trenera početnika...

vozi miško

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras! 
(uiplavi, 14. april 2018 17:05) 
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)
Bogami jeste

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dzaba vam sav prljavi novac kojim ste kupili sve. Nece nikada EL doci u kamenjar.
(Vladimir, 14. april 2018 17:12)

Kad je mogla u blato Zeleznika, moze i u kamenjar, jer je vec bila tamo, samo si bio mali pa se me secas.

budimo realni

pre 6 godina

Lepo je covek rekao. Coviceve izjave su samo deo pritiska i oni veceras igraju. Covke,obile ti se o glavu izjave o gasenju crno-bijelog sveta. Sad gase i tvoj svet na radost nas koje si ti "ugasio" :-)

moralni gmizavci

pre 6 godina

Evroliga je u "kamenjaru" vec bila, sa Panatinaikosom s Bodirogom i Obradovicem (koji je dobio ovacije u Moraci), Olimpijakosom, Bareslonom itd. Sta ce Evroliga u Zelezniku to je vece pitanje.

Corleone

pre 6 godina

Gospodine Bokane, i košarkaški laici su primetili da vas sinoć u Podgorici ni Čikago Bulsi ne bi mogli pobediti. I to oni iz 90-tih sa sve Džordanom.

ccc?

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-RajvoSa, 14. april 2018 18:01)


Ja tebe zalim sto ti ipak nisi shvatio sta je neverovatno u ovoj utakmici ali da ti pomognem. Neverovatno je da u poslednjem napadu CZ promasi sut za 3 poena, ajde, to se desava ali lopta koja se odbija od obruca pada u ruke igraca koji iz odbojke opet ne moze da pogodi kos?? Dva pokusaja u jednom napadu i NISTA? E vidis, to je neverovatno! Neverovatno je da najbolji igrac u CZ Omic ne igra poslednjih 4 minuta?? Igra Lesor? E vidis, to je neverovatno. Zato je CZ izgubila i sama je za to kriva. Umesto toga TI i Covic i tebi slicni traze razloge u necem drugom?? Zalosno. Vi ste gubitnici, izgubili ste.. Zasto je to neverovatno?? Vi ne mozete da izgubite ili ste pretplaceni da samo pobedjujete?

Nikola

pre 6 godina

Ljudi koji prate kosarku i sport znaju ko je NC.
Znaju na sta ne sve spreman.
Takodje znamo i naseg predsjednika i njegovo sportsko “znanje”, sem sto pare ima, opet ko zna cije...Sve po strani.
4 x smo dobili Zvezdu, 4 x manji budzet, nekad se dobija, nekad ne, sramotno sto NC pokusava.
Svi u moracu!!!
Naprijed Buducnost !

Djenka

pre 6 godina

Osim neprijatnosti za izvesnog Gibsonovog brata nista vam se u Beogradu nije desilo, niti treba da se desi. A tog brata smo videli sinoc iza kosa, kako se sprema za klinc posle ciste Dobroceve rampe. Igralo se ili ne, a valjalo bi da se igra, vama nije mesto u Evroligi, sto se ce nadam se na terenu i pokazati.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece. 

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.
(matuta, 14. april 2018 17:44)

Hteli ste kapitalizam, privatizaciju, slobodno trziste i konkurenciju... Uzivajte!

severnjača

pre 6 godina

N.Č. nije "cvećka" i to svi znamo ali je on g-dine Bokan ovog puta u pravu! Cele ove sezone u ABA ligi je odnos sudija prema Zvezdi skandalozan! Nijedna utakmica nije suđena sa greškama u korist Zvezde već obrnuto, Zvezda je imala bolji tretman kod sudija u Evroligi a i tada je imala "poseban tretman" kada su sudile sudije sa Jadrana! Od početka finalne serije sudije perfidno "vraćaju u utakmicu" Budućnost kada se Zvezda odlepi na 7-10 poena prednosti, stvaraju nervozu kod igrača i sviraju se faulovi samo nad igračima koji slabo izvode bacanja (Omić i Lesor). U drugoj utakmici nisu očekivali da će Omić biti toliko precizan pa je Zvezda dobila! Pa, pogledajte samo kako Gordić vuče za ruku Lesora pri šutu Feldina u poslednjim sekundama zadnje utakmice! A takvih primera u poslednje 3 utakmice je bilo više puta, na štetu Zvezde! Drugo, kakvim domaćinstvom se hvalite? Ludačkom mržnjom prema srpskom narodu i verbalnim pretnjama igračima Zvezde u hotelu tipa "prebićemo vas" ili "zaklaćemo vas"? Nemojte vi da nas učite poštenju, Zvezda se kasno setila da reaguje na ovakav tretman sudijske bratije iz Slovenije i Hrvatske!

Sabre

pre 6 godina

Tacno. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Jos vece pravo ima da se ljuti onaj ko je BEZOCNO POKRADEN u meri koja ne da utice na rezultat nego je besmisleno uopste diskutovati. I to ne jednom. Pisao sam o ovome jos posle one druge pobede nad Mornarom, kada je i pored 20+ razlike za Zvezdu bilo ocigledno sta se sprema, i kada smo brat-bratu osteceni i tada za jedno 15ak poena cistih. Tad to nije bilo presudno, pa se nije digla frka, ali sada itekako mora da se digne.

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)

kaokakao

pre 6 godina

Jes kad ne bi znali mi iz CG ko je Bokan. Mozda neko iz Srbije moze progutati ovu pricu o "postenju". Pri tom ne zelim da branim Covica, vec da kazem da ovaj ne moze nista da mu prigovori.

Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па ни

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.
(Saša, 14. april 2018 18:39

...само у досадашњих 5 утакмица Будућност је добила 4. Тако да није разлика +25 за Звезду, већ +35! ;)

ја

pre 6 godina

Ма можете да не волите Човића, можда је то тачно шта причате( ни ја га не волим) али оно доле нема везе са кошарком, погледајте барем сад има јт и остало, ем што је прелошеее суђење него још покварена игра па оно што је радио Шеховић то се на баскету људи не ради, на баскету се за то окренеш и сви знају шта следи, подржавање такве игре је застрашујуће. Напред звездо

cigan a ne delija

pre 6 godina

a sta je to slagao N.Č., kako si ga nazvao?
Kada se lomilo, oni su odradili svoj zadatak. Reč ne kažeš šta tu nije istina?

j

pre 6 godina

Vole na ovim prostorima da izdaju saopstenja vise nego leba da jedu.Ja tebi ti meni ti ovo ti ono.Prevazilaze granice sporta.Cak je Covic ranije ove sezone morao da izmislja rivala,pa se ipak na kraju sam sa sobom svadjao sad kad nema Duska Vujosevica kojeg su oterali jer je eto on veliko zlo.Pitam se koliko zlo bi bio da nije stvorio toliko dobrih i mladih igraca.Pocev od 88...

Rajko

pre 6 godina

Zato, NE NASEDNIMO NA PREVARU N.Č. i večeras u 21 h svi zajedno u 'Moraču' da pobedimo velikog sportskog protivnika", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Jer sudije su opet NAŠE!!!

zvezdas-RajvoSa

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Bokane, svaka ti je ka u Njegoša!
Čoviću smeta čak i slabi Partizan, a neće jaka Budućnost!
Bravo, Bokane, u pravu si, igraju oni večeras.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Saopštenje KK Budućnost prenosimo bez izmena u celosti.

Па како без измене ако је на екавском. У Црној Гори а посебно Миловој не говоре и не пишу екавским.

moralni gmizavac

pre 6 godina

Radnice u Voliju su placene 300-350e. Malo je ali to je trziste a one nisu visokokvalifikovana radna snaga. A ti si najobicniji lazov s tim podacima o 200e.

Sabre

pre 6 godina

Sabre
Molim te, navedi mi u kojim situacijama ste bili osteceni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 14. april 2018 17:15)

Evo.. samo onako, kratak presek, bukvalno cetiri stvari, od jedno desetak.. a pritom dosta za Zvezdinu pobedu bi bilo da se samo jedna od ove cetiri stvari nije desila:

1) Dva smesna faula nad Omicem i ona nepriznata trojka Feldinu
2) Najsmesnije dosudjena nesportska koju sam u zivotu video Dobricu
3) Ne-sviranje ocigledne namerne greske pri prodoru Feldina
4) Cista trojka Rocestija, za koju su sudije smatrale da je dvojka (evo recimo, samo taj detalj znaci da bi rezultat bio neresen)

Milos

pre 6 godina

Covic stiti svoj klub od kradje koja je vidjena sinoc. Onakva kradja i sudjenje Javora odavno nisu vidjeni na terenu. To kako ste pobedili Zvezdu je sramota, ali vi obraza i casti nemate. Zato sam za to da Zvezda igra veceras pa kud puklo da puklo.

mrkobgd

pre 6 godina

Duda Ivkovic je svojevremeno dok je bio selektor izjavio da reprezentacija jos uvek nema to iskustvo da igra i protiv pristrasnih sudija. Tako i zvezda, imala 2 mec lopte, od toga jedan zicer i promasila. Pazi posle Enisovog suta napad nije istekao, tj. posle bacene frljotke, kakav sut uopste je to bio, sto niste izgradili napad na vreme. Gluposti, izadjite na teren i dokazite da ste bolji. Juve moze da kuka, u 93. min penal i crveni, nema kad da se vrate u zivot, a Zvezda ima i vise nego dovoljno vremena...

Lala iz Banata

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)

I Novi Sad i Banat su za Buducnost veceras. Sremci su uvek podilazili Srbijancima. Bacvani i Banacani su uvek bili svoji.

NoName

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)
(ime i prezime, 14. april 2018 17:05)


Šta je tu opa opa? Čovek je sponzorisao Zvezdu jer je imao interes. Kao što sad sponzoriše Budućnost jer ima interes. Ne misliš valjda da on voli Budućnost? Ako je voli, zašto je onda bio sponzor Zvezde?

slobinator

pre 6 godina

(chox, 14. april 2018 18:28)
šta je tu čovek pogrešno rekao? evo ja znam ,a pratim sport 40 godina da budućnost nije bila baš nikad i ništa ni u jednom sportu osim u rukometu za žene.ušli su tamo osamdesetih u 1.ligu i tavorili na dnu,a ona njihova kanta od dvorane je uvek bila poznata po tome da je zbog klizavog parketa bila opasna po život košarkaša.uzeli su 3 titule u srj kada im je milo upumpao milione sa tim da 1999 prvenstvo nije ni završeno zbog bombardovanja,tj nije igran plej of.od 4 pobede nad zvezdom ove godine pošteno su podgoričani dobili samo prvi meč u sezoni,a u sva tri preostala meča su sudije žestoko navlačili za njih.i u polufinalnoj seriji su se volšebno izvukli protiv cedevite naročito u prvoj utakmici u kojoj su praktično bili izgubljeni,tako da je njihov kvalitet krajnje sporan što će zvezda nadam se dokazati večeras

Tatko

pre 6 godina

Najbolji komentar ikada (a pratim B92 od 2002): "Čoviću, odakle ti pravo da se igraš imenom Zvezde?"
I ja se pitam, odakle čoveku, koji je pre 6 godina tadašnjoj Zvezdi promenio i ime i adresu i poreski broj i grb i dugove i još mnogo toga, pravo da se igra imenom FMP-a?
Pozdrav svima!

chox

pre 6 godina

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.
(jasa, 14. april 2018 )

I ti bi mogao ispred zgrade da se igras sa klikerima

Saša

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.

verujte svojim očima

pre 6 godina

Ne mora niko ništa da nam kaže, svako ima oči pa nek pogleda snimak utakmice od sinoć, i čuvenu 3 četvrtinu i gospodu sudije.

Alekdandar

pre 6 godina

neverovatno je da sudije sviraju 10 ličnih u napadu da Suadu pod košem očigledno povlačenje ne sviraju nesoortsku neverovatno je to da Buducnost ima tri puta više slobodnih od zvezde!!!!!!!!@

sklek

pre 6 godina

Prodao ih je Rocesti!!!!
Pogledajte utakmicu ponovo i videcete sta covek radi protiv buducnosti a sta protiv timova evrolige u poslednjih par minuta svake cetvrtine....
kad udju u bonus njega nema nigde!!!
Kad je rec o evroligi...on je taj koji ide do kraja....ili na sut!!!
Mozda gresim ili je to slucajnost!!!!
Evo sinoc...on je isao sa namerom da podeli pas...to nije radio u evroligi....ili ke opalio ili je isao do kraja na levo i poluhorok na tablu!!
Neverovatno je to da igrac tog kalibra ne sutne jedno bacanje kad se utakmica lomi.
On to moze, samo ne znam zasto nije barem dva puta pred kraj meca to uradio to jes iznudio faul!!!!
Smesna prica!!!!!

Corleone

pre 6 godina

Gospodine Bokane, i košarkaški laici su primetili da vas sinoć u Podgorici ni Čikago Bulsi ne bi mogli pobediti. I to oni iz 90-tih sa sve Džordanom.

Milos

pre 6 godina

Jaran, cekaj jel se salis? Namerna Sehovica nije bila? Jel bila trojka Rocestija ili dvojka? Jel istekao napad nakon suta Enisa ili nije? Jel Omic zasluzio licnu u napadu kad je Feldin dao trojku? Jel Feldin izbio cistu loptu Dolmenu ili je bio faul. O slobodnim i odnosnu 28/11 i sviranje faula na preki pogled Ivanovica i Gordica ne bi ni da pricam. Sta reci o oduzetoj lopti Dobrica gde se svirao faul? Zvezda je sinoc na terenu bila bolja minimum 10 razlike i to su svi videli samo ti nisi? Samo nemoj molim te da mi prodajes pricu o faulu Omica kako je bila kretnja u bloku gde su obojica pali i covek svira faul u napadu.

Djenka

pre 6 godina

Osim neprijatnosti za izvesnog Gibsonovog brata nista vam se u Beogradu nije desilo, niti treba da se desi. A tog brata smo videli sinoc iza kosa, kako se sprema za klinc posle ciste Dobroceve rampe. Igralo se ili ne, a valjalo bi da se igra, vama nije mesto u Evroligi, sto se ce nadam se na terenu i pokazati.

Sabre

pre 6 godina

Tacno. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Jos vece pravo ima da se ljuti onaj ko je BEZOCNO POKRADEN u meri koja ne da utice na rezultat nego je besmisleno uopste diskutovati. I to ne jednom. Pisao sam o ovome jos posle one druge pobede nad Mornarom, kada je i pored 20+ razlike za Zvezdu bilo ocigledno sta se sprema, i kada smo brat-bratu osteceni i tada za jedno 15ak poena cistih. Tad to nije bilo presudno, pa se nije digla frka, ali sada itekako mora da se digne.

Saša

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.

severnjača

pre 6 godina

N.Č. nije "cvećka" i to svi znamo ali je on g-dine Bokan ovog puta u pravu! Cele ove sezone u ABA ligi je odnos sudija prema Zvezdi skandalozan! Nijedna utakmica nije suđena sa greškama u korist Zvezde već obrnuto, Zvezda je imala bolji tretman kod sudija u Evroligi a i tada je imala "poseban tretman" kada su sudile sudije sa Jadrana! Od početka finalne serije sudije perfidno "vraćaju u utakmicu" Budućnost kada se Zvezda odlepi na 7-10 poena prednosti, stvaraju nervozu kod igrača i sviraju se faulovi samo nad igračima koji slabo izvode bacanja (Omić i Lesor). U drugoj utakmici nisu očekivali da će Omić biti toliko precizan pa je Zvezda dobila! Pa, pogledajte samo kako Gordić vuče za ruku Lesora pri šutu Feldina u poslednjim sekundama zadnje utakmice! A takvih primera u poslednje 3 utakmice je bilo više puta, na štetu Zvezde! Drugo, kakvim domaćinstvom se hvalite? Ludačkom mržnjom prema srpskom narodu i verbalnim pretnjama igračima Zvezde u hotelu tipa "prebićemo vas" ili "zaklaćemo vas"? Nemojte vi da nas učite poštenju, Zvezda se kasno setila da reaguje na ovakav tretman sudijske bratije iz Slovenije i Hrvatske!

jasa

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
(CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.

Milos

pre 6 godina

Covic stiti svoj klub od kradje koja je vidjena sinoc. Onakva kradja i sudjenje Javora odavno nisu vidjeni na terenu. To kako ste pobedili Zvezdu je sramota, ali vi obraza i casti nemate. Zato sam za to da Zvezda igra veceras pa kud puklo da puklo.

hmm

pre 6 godina

@CzBg89
Sta pricas to? Dok si se ti igrao u pesku, Buducnost je postavila rekord svih vremena osvojivsi titulu sampiona SRJ BEZ PORAZA. To je klub koji je 3 godine zaredom bio sampion, redovno prolazio grupu Evrolige pobedjujuci najmocnije klubove Evrope tog vremena. Tu dominaciju srusio je Vujosevicev Partizan. Tako da u tom smislu i nisu oni vasi rivali, jer je FMP uspeo da se domogne titule tek pre 3 godine, pritom unistivsi Partizan metodama koje nemaju veze sa sportom.
Vas problem je u tome sto protiv Buducnosti tako ne moze, imaju oni mnogo mocnija politicka ledja od vas, finansijsku moc i uticaj pa nikakav Nebojsin pritisak nema efekta.
Buducnost ce vas ugasiti i to je dobro za srpsku kosarku pre svega!

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)

Aлександар

pre 6 godina

Срушити Човића је императив за било који бољитак српске кошарке. Ова што ради је тежак безобразлук. Није да смо од њега навикли на манире али јасно је да није проблем ни Дуле, ни Партизан ни Будућност а ни судије јер су са мањим пропустима судиле професионало. Постоји само једно зло и иницијали су му НЧ. Пукни од муке, али већ наредне сезоне нећеш моћи да се бахатиш. Ово ти је почетак краја. Зато дружино дајте све од себе вечерас и победите. Пружите руку после мимцима у црвено белом. Добри су то момци и ово са њима нема везе.

gremlin

pre 6 godina

@sabre
1.Igrali Aba a Cibona izborila
2.Imate u Aba DRUGI tim
3.Legenda”znate,niko FMP ne može da zabrani kako ćemo MI DA SE ZOVEMO”
4.Sinoc ste imali 40% bacanja
5.Dok ste imali ŠUT ZA 3 imali i vodstvo
6.Lazic lomi tablu na polaganju
7.Lesor MAŠI ZA METAR OD KOŠA ZICER
8.Ako izgubite OPET ĆETE SE MOŽDA PROMUVATI DO EL sa vama se ne zna...
9.Nadam se da ĆETE IZGUBITI JER TO JE POBEDA SPORTA!!!

Nikola

pre 6 godina

Ljudi koji prate kosarku i sport znaju ko je NC.
Znaju na sta ne sve spreman.
Takodje znamo i naseg predsjednika i njegovo sportsko “znanje”, sem sto pare ima, opet ko zna cije...Sve po strani.
4 x smo dobili Zvezdu, 4 x manji budzet, nekad se dobija, nekad ne, sramotno sto NC pokusava.
Svi u moracu!!!
Naprijed Buducnost !

slobinator

pre 6 godina

(chox, 14. april 2018 18:28)
šta je tu čovek pogrešno rekao? evo ja znam ,a pratim sport 40 godina da budućnost nije bila baš nikad i ništa ni u jednom sportu osim u rukometu za žene.ušli su tamo osamdesetih u 1.ligu i tavorili na dnu,a ona njihova kanta od dvorane je uvek bila poznata po tome da je zbog klizavog parketa bila opasna po život košarkaša.uzeli su 3 titule u srj kada im je milo upumpao milione sa tim da 1999 prvenstvo nije ni završeno zbog bombardovanja,tj nije igran plej of.od 4 pobede nad zvezdom ove godine pošteno su podgoričani dobili samo prvi meč u sezoni,a u sva tri preostala meča su sudije žestoko navlačili za njih.i u polufinalnoj seriji su se volšebno izvukli protiv cedevite naročito u prvoj utakmici u kojoj su praktično bili izgubljeni,tako da je njihov kvalitet krajnje sporan što će zvezda nadam se dokazati večeras

ја

pre 6 godina

Ма можете да не волите Човића, можда је то тачно шта причате( ни ја га не волим) али оно доле нема везе са кошарком, погледајте барем сад има јт и остало, ем што је прелошеее суђење него још покварена игра па оно што је радио Шеховић то се на баскету људи не ради, на баскету се за то окренеш и сви знају шта следи, подржавање такве игре је застрашујуће. Напред звездо

cigan a ne delija

pre 6 godina

a sta je to slagao N.Č., kako si ga nazvao?
Kada se lomilo, oni su odradili svoj zadatak. Reč ne kažeš šta tu nije istina?

zvezdas-RajvoSa

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.

ime i prezime

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)

Rajko

pre 6 godina

Zato, NE NASEDNIMO NA PREVARU N.Č. i večeras u 21 h svi zajedno u 'Moraču' da pobedimo velikog sportskog protivnika", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Jer sudije su opet NAŠE!!!

shone

pre 6 godina

Identična situacija kao pre par godina sa Partizanom. Nebojša dize tenzije, pravi haos, retorika ista...Nebojša je najveće zlo u regionu!

vozi miško

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras! 
(uiplavi, 14. april 2018 17:05) 
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)
Bogami jeste

mladi ja

pre 6 godina

Лепо речено. Не улазим у то на чију штету су судије више грешиле (вероватно јесте било домаћинско суђење, мало више). Али ово јесте покушај НЧ да пружи aлиби свом зету и себе заштити од спонзора

Jabilondo

pre 6 godina

Od kad ste vi nama veliki sportski protivnik? Nemate nijedno finale do sada.. postali ste protivnik od kad vam ovi sude svasta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg89!, 14. april 2018 17:04)

Od kada je 1998. prava Zvezda uzela svoj poslenji trofej, Buducnost ima vise finala i trofeja u nasim takmicenjima, nego klub za koji ti sada navijas. Tako da, nazivajuci vas sportskim protivnicima, nije hteo da bude nadobudan, nego pristojan. No, navijaci, kao sto si ti, takvu pristojnost ne zasluzuju.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dzaba vam sav prljavi novac kojim ste kupili sve. Nece nikada EL doci u kamenjar.
(Vladimir, 14. april 2018 17:12)

Kad je mogla u blato Zeleznika, moze i u kamenjar, jer je vec bila tamo, samo si bio mali pa se me secas.

Ledilo21

pre 6 godina

Zanislite da Budućnost osviji ABA i Partizan KLS.... Mislim da bi ovaj N.Č. tužio sve od čistačice do samog sebe, da pokaže da on nije kriv, da je zvezda najjača u regionu a i šire... Da on nije rasprodao tim i doveo dva individualca i par polu igrača,uz trenera početnika...

moralni gmizavci

pre 6 godina

Evroliga je u "kamenjaru" vec bila, sa Panatinaikosom s Bodirogom i Obradovicem (koji je dobio ovacije u Moraci), Olimpijakosom, Bareslonom itd. Sta ce Evroliga u Zelezniku to je vece pitanje.

budimo realni

pre 6 godina

Lepo je covek rekao. Coviceve izjave su samo deo pritiska i oni veceras igraju. Covke,obile ti se o glavu izjave o gasenju crno-bijelog sveta. Sad gase i tvoj svet na radost nas koje si ti "ugasio" :-)

chox

pre 6 godina

S obzirom od kada postojite, u ovom sportu vama niko ne moze biti veliki sportski protivnik. Za tako nesto je potrebna istorija, a vi to u ovom sportu sa ovim klubom nemate.
(jasa, 14. april 2018 )

I ti bi mogao ispred zgrade da se igras sa klikerima

matuta

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece.

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Bravo za saopstenje! Novi Sad je uz buducnost veceras!
(uiplavi, 14. april 2018 17:05)
Novi Sad NIJE uz Budućnost ni večeras niti bilo kad. :)
(Šid navija za ZVEZDU !!!, 14. april 2018 17:22)

I Novi Sad i Banat su za Buducnost veceras. Sremci su uvek podilazili Srbijancima. Bacvani i Banacani su uvek bili svoji.

ccc?

pre 6 godina

Rezultat je trebao da bude 78:78, jer Rocesti je dao 3 poena, a ne dva. Nijedno slobodno bacanje Rocesti nije izveo za tri utakmice. Neverovatan podatak.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-RajvoSa, 14. april 2018 18:01)


Ja tebe zalim sto ti ipak nisi shvatio sta je neverovatno u ovoj utakmici ali da ti pomognem. Neverovatno je da u poslednjem napadu CZ promasi sut za 3 poena, ajde, to se desava ali lopta koja se odbija od obruca pada u ruke igraca koji iz odbojke opet ne moze da pogodi kos?? Dva pokusaja u jednom napadu i NISTA? E vidis, to je neverovatno! Neverovatno je da najbolji igrac u CZ Omic ne igra poslednjih 4 minuta?? Igra Lesor? E vidis, to je neverovatno. Zato je CZ izgubila i sama je za to kriva. Umesto toga TI i Covic i tebi slicni traze razloge u necem drugom?? Zalosno. Vi ste gubitnici, izgubili ste.. Zasto je to neverovatno?? Vi ne mozete da izgubite ili ste pretplaceni da samo pobedjujete?

Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па ни

pre 6 godina

Realna razlika u kvalitetu je +25 za Zvezdu. Naravno, Budućnost je dobar tim i u posebnim trenucima nadahnuća može da dobije i Zvezdu i jače od Zvezde, pa to je sport, normalno. Ali u Morači su sada na redu sudije a ne nadahnuće igrača. Više verujem Čoviću nego tom Bokanu.
(Saša, 14. april 2018 18:39

...само у досадашњих 5 утакмица Будућност је добила 4. Тако да није разлика +25 за Звезду, већ +35! ;)

Stručnjak KG

pre 6 godina

Fer i korektno! Za sve ovo je kriv N.Č koji je pustio u vatru da izgori mladog Alempijevica. Cele sezone se posle poraza u EL govori kako je ABA liga najvaznija i eto dosao je trenutak i Zvezda je bila nespremna. Zasto ? To je pitanje za trenera u kome Covic ocigledno od pocetka sezone nalazi izgovor za lose rezultate.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Saopštenje KK Budućnost prenosimo bez izmena u celosti.

Па како без измене ако је на екавском. У Црној Гори а посебно Миловој не говоре и не пишу екавским.

kaokakao

pre 6 godina

Jes kad ne bi znali mi iz CG ko je Bokan. Mozda neko iz Srbije moze progutati ovu pricu o "postenju". Pri tom ne zelim da branim Covica, vec da kazem da ovaj ne moze nista da mu prigovori.

Sabre

pre 6 godina

Sabre
Molim te, navedi mi u kojim situacijama ste bili osteceni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 14. april 2018 17:15)

Evo.. samo onako, kratak presek, bukvalno cetiri stvari, od jedno desetak.. a pritom dosta za Zvezdinu pobedu bi bilo da se samo jedna od ove cetiri stvari nije desila:

1) Dva smesna faula nad Omicem i ona nepriznata trojka Feldinu
2) Najsmesnije dosudjena nesportska koju sam u zivotu video Dobricu
3) Ne-sviranje ocigledne namerne greske pri prodoru Feldina
4) Cista trojka Rocestija, za koju su sudije smatrale da je dvojka (evo recimo, samo taj detalj znaci da bi rezultat bio neresen)

mrkobgd

pre 6 godina

Duda Ivkovic je svojevremeno dok je bio selektor izjavio da reprezentacija jos uvek nema to iskustvo da igra i protiv pristrasnih sudija. Tako i zvezda, imala 2 mec lopte, od toga jedan zicer i promasila. Pazi posle Enisovog suta napad nije istekao, tj. posle bacene frljotke, kakav sut uopste je to bio, sto niste izgradili napad na vreme. Gluposti, izadjite na teren i dokazite da ste bolji. Juve moze da kuka, u 93. min penal i crveni, nema kad da se vrate u zivot, a Zvezda ima i vise nego dovoljno vremena...

Alekdandar

pre 6 godina

neverovatno je da sudije sviraju 10 ličnih u napadu da Suadu pod košem očigledno povlačenje ne sviraju nesoortsku neverovatno je to da Buducnost ima tri puta više slobodnih od zvezde!!!!!!!!@

moralni gmizavac

pre 6 godina

Radnice u Voliju su placene 300-350e. Malo je ali to je trziste a one nisu visokokvalifikovana radna snaga. A ti si najobicniji lazov s tim podacima o 200e.

j

pre 6 godina

Vole na ovim prostorima da izdaju saopstenja vise nego leba da jedu.Ja tebi ti meni ti ovo ti ono.Prevazilaze granice sporta.Cak je Covic ranije ove sezone morao da izmislja rivala,pa se ipak na kraju sam sa sobom svadjao sad kad nema Duska Vujosevica kojeg su oterali jer je eto on veliko zlo.Pitam se koliko zlo bi bio da nije stvorio toliko dobrih i mladih igraca.Pocev od 88...

verujte svojim očima

pre 6 godina

Ne mora niko ništa da nam kaže, svako ima oči pa nek pogleda snimak utakmice od sinoć, i čuvenu 3 četvrtinu i gospodu sudije.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Rece jos jedna moralna gromada. Vlasnik lanca super-marketa u kojem radnice tretiraju kao stoku za 200€ mjesecno, tjerajuci ih da rade svakog dana, ukljucujuci nedelje i drzavne praznike do 22 navece. 

Ista kuhinja, isti obrasci ponasanja. I sport mi ogadise.
(matuta, 14. april 2018 17:44)

Hteli ste kapitalizam, privatizaciju, slobodno trziste i konkurenciju... Uzivajte!

NoName

pre 6 godina

“N.Č. je upoznat sa značajem, veličinom, kvalitetom, brojem zaposlenih i sa društvenom i sportskom odgovornošću moje kompanije, posebno imajući u vidu da smo moja kompanija i ja, kada je to bilo neophodno radi učešća u Evroligi bili puna podrška N.Č.” Opa opaaa :)
(ime i prezime, 14. april 2018 17:05)


Šta je tu opa opa? Čovek je sponzorisao Zvezdu jer je imao interes. Kao što sad sponzoriše Budućnost jer ima interes. Ne misliš valjda da on voli Budućnost? Ako je voli, zašto je onda bio sponzor Zvezde?

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Bokane, svaka ti je ka u Njegoša!
Čoviću smeta čak i slabi Partizan, a neće jaka Budućnost!
Bravo, Bokane, u pravu si, igraju oni večeras.

sklek

pre 6 godina

Prodao ih je Rocesti!!!!
Pogledajte utakmicu ponovo i videcete sta covek radi protiv buducnosti a sta protiv timova evrolige u poslednjih par minuta svake cetvrtine....
kad udju u bonus njega nema nigde!!!
Kad je rec o evroligi...on je taj koji ide do kraja....ili na sut!!!
Mozda gresim ili je to slucajnost!!!!
Evo sinoc...on je isao sa namerom da podeli pas...to nije radio u evroligi....ili ke opalio ili je isao do kraja na levo i poluhorok na tablu!!
Neverovatno je to da igrac tog kalibra ne sutne jedno bacanje kad se utakmica lomi.
On to moze, samo ne znam zasto nije barem dva puta pred kraj meca to uradio to jes iznudio faul!!!!
Smesna prica!!!!!

Tatko

pre 6 godina

Najbolji komentar ikada (a pratim B92 od 2002): "Čoviću, odakle ti pravo da se igraš imenom Zvezde?"
I ja se pitam, odakle čoveku, koji je pre 6 godina tadašnjoj Zvezdi promenio i ime i adresu i poreski broj i grb i dugove i još mnogo toga, pravo da se igra imenom FMP-a?
Pozdrav svima!