Utorak, 06.03.2018.

14:53

Đukiću prekipelo: Rođen sam u je***om Štitaru, dripac sam kao i vi

Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić rekao je da ne vidi zašto bi dao ostavku, a pojedine medijske natpise nazivao je "džukačkim i dripačkim".

Izvor: B92

Ðukiæu prekipelo: Roðen sam u je***om Štitaru, dripac sam kao i vi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

207 Komentari

Sortiraj po:

BBRS

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Odlazite!, 7. mart 2018 00:11)

Значи ти навијаш за партизан и ти си навијач, а ја сам бот зато што навијам за Звезду ?!
Зар не видиш комплекс у настанку ?

Volim i ja vas

pre 6 godina

Mislim da je kao trener "tanak", iako je imao fantastičnu igračku karijeru. Slazem se da ekipa nije bog zna kako kvalitetna, ali ako u domacem prvenstvu u 3 utakmice napravis 2 normalne akcije, onda mora i da je do trenera.

saca

pre 6 godina

Ovi sto podrzavaju Djukica ocigledno ne idu na stadion, jer da idu videli bi da od igre tima nema nista, nema ni jedne prepoznatljive akcije osim Stojkovic degazira Tavamba skace, nema suta u okvir gola 45 min., jedina utakmica koja je na nesto licila je protiv Videotona, malo za ostanak u Partizanu, bez ljutnje.

One night in May

pre 6 godina

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Odes u JNA kao fudbaler jednog kluba - izadjes iz JNA kao fudbaler Partizana. Eto, tako se to radilo u SFRJ...

Vojni poziv Zvezdinim najvaznijim igracima redovno je stizao pred derbi, na Marakanu se slala vojna policija da privodi Zvezdine igrace pred derbi - sve zarad jednog kluba...

Ali uzalud trud, dzaba sve - narod voleo i dana danas voli Zvezdu, Partizan samo tolerisemo...

pope

pre 6 godina

sta znam...da je bog zna kakav trener...nije....da ima bog zna kakve igrace...tesko! A jeste uz prilicno mucnu igru bez igre napravio rezultat u Evropi (slicna prica kao sa Muslinom). A juce vest da je Sparta otpustila Stramaconija koji je imao budzet 15MEUR a ispao u pretkolu LE i sa Spartom 5. u prvenstvu. Dali su mu znaci 9 meseci fore i onda ga otpustili. Znaci u Srbiji su definitivno prevelika ocekivanja od trenera: prodajes najbolje igrace u svakom prelaznom roku, ili jos gore usred priprema i dovodis polutane koje niko nece i ocekujes cuda i to u roku odmah...ne ide to tako!

Romper

pre 6 godina

Evidentno je da ekipa lose igra i da postoji problem koji je ocigledan i mora se resavati. Svi su postali demagozi, od igraca do trenera. Treba preuzeti odgovornost i snositi posledice. Nivo neprofesionalizma i odnosa prema fudbalu odnosno poslu je najveci razlog tome, ne iskljucujuci mogucnost limitiranosti pojedinaca, bilo da je rec o treneru ili fudbalerima. Nazalost to je sav kapacitet odnosno fizicka i mentalna struktura.

JPR24

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav
(mozda nekad, 06. mart 2018 15:04)
Da nema igru, to stoji. Ali istovremeno, sa kakvim se igracima raspolaze po nasim klubovima, sta da mi uopste ocekujemo !?? Od klinca izvrnu neku zvezdicu, koji posle izigrava nekog smekera, i to je vec uspeh... A na terenu : nista !

Bane

pre 6 godina

Ostavite Djukica. Vidite da ima sistem i da ce biti bolje. Produzite mu ugovor na 5 god, pojacajte ugovore Sumi, Jankovicu, Tosicu i Tavambi i da vidite kako ce tim da se preporodi, spica imamo odlicnog za kog cak i Ivica garantuje. Zasto menjati tim koji je dominirao u evropi ? Pustite coveka da radi pa ce za 5 god da vam pokaze kako gazi u Sapcu i Lucanima.

Odlazite!

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.

ja

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Pa šta očekivati kada je predsednik države vatreni navijač zvezde što je u više navrata dokazao, a gledam onu emisiju na pinku, čovek pominje Evertona iz Partizana, pa on sve to prati, a šatro mora da radi danju i noću. Zamisli kada pratiš, znaš sve igrače Partizana, a vatreni si navijač zvezde i možeš da uceniš bilo koga u državi da radi to što ti hoćeš.

Gonza

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek I veliki znanac u fudbalu, ovakav covek se cuva...Verujem da ce kroz par godina Partizan biti dominantan. Covek dosao juce a ovi indijanci ga zele smeniti. Pa ne vodi covek Real gde su sve majstori fudbala. Covek ima prosecne fudbalere I sa takvom ekipom je normalno I gubiti. Podrska za Djukica.

roj bin

pre 6 godina

Sah-mat
a joj da nepisemo jos o hajduku koji je ocrnio zvezdu pa svi najpoznatiji igraci hajduka su igrali za fk bor ko neveruje neka proveri za pocetak slavisa zungul a vi nastavite niz jel treba da nabrajam hrvate bosnjake ili makedonce ili samo srbe iz 89 koji su osvoili usatog i koliko koga treba da nabrojim sto su igrali za vanseriski srbski klub cz sa najveceim maga bez koga nebi ni bilo usatog nisu dali zvezdinu zvezdu a opevan je kako tako ali je opevan dejan savicevic toliko o postenoj zvezdi i srbskoj zvezdi koja nezna ni svoje mega zvezde da ispostuje a koje nece ni pored stadiona da prodju zbog sadasne uprave zvede a sve su dobili od nje ali je mega zvezda ofk beograda upravnik zvezde zdravo laku noc pokrite se usima i tisina

Sah-mat

pre 6 godina

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 6. mart 2018 19:26) # Link komentara

Tacno je da je Bobek igrao za ndh ali je tacno da je i Zebec igrao za ndh samo sto je taj Zebec igrao i za zvezdu. Pa ziveli su u Hrvatskoj i bili su Hrvati, ne znam kako su mogli da igraju za Srbiju. A i sto bi?
Isti slucaj sa Prosineckim. Zar nije igrao za ndh? Iljes Spic je Madjar iz Madjarske i ne znam sta te on toliko iritirao. I ne zaboravi da je vise Hrvata igralo za zvezdu nego za Dinamo.

zoran

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 6. mart 2018 18:26)

Hajde ti i ostali objasnite zasto su Vuchelic i Vazura krivi../ Vi to tako tek da prozovete nekog, pa da budete u masi koja urlice.
Ko je to prodao Lea, Djuleta, Nikolica trenera..? Ko..? Pa niko ih nije prodao. niti jedan od pomenute trojice nije hteo vishe da bude u PArtizanu, jer su dobili ogromne novce napolje koje Partizan ni u bunilu ne moze da prati. Sta je tu uprava kriva..??
Ilijevu se niko nije emsao u posao u vezi dovodjenja. Njegova ideja je Djukic, Ozegovic, Ivanovic,Suma,Tosic..i.t.d...sve promasaj do promasaja, tako da je krivac veoma jasan i vidljiv.

...

pre 6 godina

A ko je ova lepa žena na slici? :3
(tražim fotke na fejsu, 06. mart 2018 19:38) Biljana Obradovic. Vodila neke emisije na Pinku pre 15-20 godina kad je bila mlada.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@janko

Lep komentar, smislen. Osim paranoicnog uvoda. Ostavite te teorije zavere da vam je uprava "instalirana", "nametnuta" i td. Sami ste je izabrali i izglasali na skupstini kluba. Oterali ste Djuru i trazili ove. Niko ih nije na silu doveo vec vi sami.

Karaburac

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Nikako da prezalis Jugoslaviju.

Ko je ovde lud?

pre 6 godina

Pa ja ljudi stvarno ne znam sta je s vama. Igramo najjadniji i najtuzniji fudbal u istoriji, pobedjuje nas ko god stigne i to lagano bez grca u ovoj nasoj jadnoj ligi. Nijedan igrac nam nije u formi, ceo tim nema snage ni za poluvreme, takticki smo na nivou petlica, a bili smo na ,,pripremama". Vi ako hocete da izgubimo i to drugo mesto i da nas garagani nakantaju u derbiju, vi ostavite Djukica, ali posle cete da se cesete svi vi koji velicate plasman u Evropi iako vrlo dobro znate da smo se i tu spasavali i imali mnogo srece kad su nas stisli Bojsi a Kijev nas je razmontirao. Sem Stojketa kome treba da zahvalimo za sve uspehe ove sezone i Tavambe svi ostali izgledaju kao izgubljeni u svemiru.A inace taj ,,strasni" Plzen otresaju ladno po Ceskoj, a ,ove godine kilavi Sporting ce da ih pregazi ko plitak potok.

...

pre 6 godina

Kao delija mi isto nije jasno zasto bi terali trenera koji je onakvu ekipu doveo do proleca u EL, a sa ovim timom ni Murinjo i Gvardiola zajedno ne bi uzeli titulu, vise je kriva uprava koja je prodala njihovog najboljeg igraca Leonarda pa onda i Evertona, a doveli Sumu??? Zvezda je dva koplja ispred to se videlo i u evropi a i vidi se u Superligi.

Sah-mat

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.

knez

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek, bio i kao igrac, a i sada kao trener. A, Partizanu sa ovakvim timom ne bi ni Gvardiola pomogao, a pomocnici da mu budu Klop i Murinjo.

Giuseppe

pre 6 godina

Pa, sta reci Arsenu Wengeru, onda? Zar nismo svi pricali da se "u" nas pre brzo menjaju treneri???
pogle reprezentaciju... pogle zvezdu i ostale... aj nadjite jedan klub u super ligi da ima istog trenera vise od npr 3 godine! Jednog!
A onda pogledajte uprave klubova... njih da smenis, moras da ih hapsis da bi dosao neko drugi....
Jednom u 10 godina sportski direktori obave "dobro" kupovinu, udjes u kup uefa, napune te ko dzak golovima. Onda ide smena trenera, pa prodaja te dobre kupovine.... Napravis razliku u ceni, pola upravi pola menadzeru, klubu NISTA! Onda sledecih 9 godina losa kupovina, i minimum 9 novih trenera....
Svi u Srbiji se razumeju u sve, pa i u fudbal... Cak i Vucelic i Iliev, pa i oni pre, a i oni posle...

saca

pre 6 godina

Nije sporna kultura ili hrabrost vec znanje a ti ga nemas, u tome je stvar. Jer da imas znanja ne bi sedeo u kuci 10 godina i gledao TV nego bi se bavio svojim pozivom. Cinjenica je da su te posle Valensije, koja te je takodje oterala-zahvalila, nigde nisi proveo vise od 2 meseca, mislim Eibar, Elce i tako nesto. Zasto te oni nisu cenili i posle niza losih igara i poraza ostavili za trenera kao postenog i radnog. Taj odgovor hocu da cujem g.Djukicu. I ne mislim da samo vi trebate da odete nego zajedno sa Vucelice, Ilijevim i vajnim Vazurom. Puno srece i zdravlja g.Djukicu.

Mik

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara 


Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD

киза Д

pre 6 godina

Све је ствар квалитета и менталитета.Против Заглебја тамо смо одиграли исту утакмицу ка у Чешкој

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Djukic vec posle Rada mora da dobije otkaz, tim pre ako ne postoji ta klauzula da dobija otpremninu od 600 hiljada usled otkaza. Ako on ostane na klupi Partizana, samo ce se nastaviti lose i bezidejne partije ekipe. Kad ekipi ne ide onda je trener glavni krivac za to, i suprotno. Svaka Djuki cast sto nas je odveo u 1/16 finala LE ali treba biti iskren i reci da smo bili i miljenici srece. Ljudi, kod Djukica samo 1-2 igraca daju gol a kod Nikolica su pogadjali skoro svi i Everton, bek Miletic, Jevtovic, Jankovic, Neca Mihajlovic, Leo, Djurdjevic, Tavamba pa i Bleki Milenlovic, kad je dao onaj gol u finalu kupa...Imao je Mare Nikolic jacu ekipu nego Djukic sada ali je i Videoton slabija ekipa od Partizana, slabija u svakom smislu te reci i zato je Djukic eliminisao Maretovu ekipu, odgovor za one koji se pitaju kako je Mare Nikolic kao bolji trener ispao od Djukica, eto tako, jer su Tavamba, Ozegovic, Jankovic bolji igraci od Lazovica, Scepovica, Hentija...

bgd

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.

neutralni felsh

pre 6 godina

Glavu gore! 
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine! 
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?! 
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?! 

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic! 
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli! 
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica! 
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi! 

Preziveli smo 1914. i 1941.! 
Nikada se ne predaj! 
Mi smo Partizan! 
Nema predaje! 
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.! 
Samo napred! 
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!
(fudbalski ekspert, 06. mart 2018 18:09)


kraljevski trol :)

NoName

pre 6 godina

da imas obraza posle ovakvih rezultata nebi cekao ni trenutak ali gdecesnecete niko
(raderus, 06. mart 2018 16:13)

Nije do obraza, nego do 600 000 evra. Barem je to jasno.

HanSolo

pre 6 godina

Čovek je u pravu.. Nego uvek se mi pravimo kao da vredimo više nego realno.. Partizan I CV nisu evropski velikani.. Na žalost.. Samo sa privatizacijom je to moguće.. Ali ko će ulagati u ta dva "luna parka"..

butcerboy

pre 6 godina

agilna uprava odlicno radi posao zbog koga je i postavljena da urusi Partizan, da se dugovi izjednace da mi ne strcimo sa 6 milona duga a zvezda sa 56. A Djukica treba da je sramota sto je prihvatio da vodi klub kada su prodata dva vrhunska igraca a dovedene uzasne zamene i sto Sumu drzi iako kao da je sad izasao sa klinike za odvikavanje od teskih droga a sve da bi ga prodali barem nekome da se Ilijev barem malo opere.

janko

pre 6 godina

U situaciji kada je u klub instalirana uprava sa ciljem da ga oslabi u korist vodjine mezimice,kada navijaci nisu u stanju da ispune pola stadiona u najvaznijem mecu u proteklih 10 godina,kada se klinci iz omladinske skole prodaju pre punoletstva,mi pricamo o igri i problem nam je trener.A posebno mi je neverovatno razocarenje zbog ispadanja od ekipe koja ima gomilu reprezentativaca reprezentacije jace od srpske,koja godinama igra zajedno i godinama ima istog trenera.I sta sad smenicemo Djukica,doci ce Stolica koji nije mrdnuo iz kukuruz lige i mi cemo zaigrati kao Barsa.Generalno veliki problem naseg fudbala je taj sto se sve osim skora u ligi 28-1-1 za Partizan ili Zvezdu smatra katastrofom,pa onda isti promene 5 trenera i ceo tim za jednu sezonu i jos se ocekuje da razbijaju u Evropi

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Glavu gore!
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine!
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?!
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?!

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic!
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli!
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica!
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi!

Preziveli smo 1914. i 1941.!
Nikada se ne predaj!
Mi smo Partizan!
Nema predaje!
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.!
Samo napred!
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!

@Милан

pre 6 godina

Управа све чини да са притисач и незадовољство навијача пребаци на тренера Ђукића што није у реду.Зна се ко ствара и кпује играче .Илијев је довео "бомбу играча"Осуму и сад ћути ,а није стао иза тренера јер је он платио из касе клуба 1.650.000 евра .за ове паре могао је у нашој лиги купити четир добра играча.

karlito

pre 6 godina

Pravda za Djuku !
Kao iskreni zvezdas navijam za ovog coveka,ne zato sto smatram da kanali partizan vec, zato sto su mu uskratili jedina tri igraca sto su valjala i ostavili ga na milost i nemilost. Bravo Djukicu,imas podrsku normalnih i postenih !

nogometom do fudbala

pre 6 godina

davno je proslo da neko ima obraz i kaze ljudi , tim slabo igra odoh ja . ako posle mladosti sa dva igraca vise nije sam spakovao kofere i rekao ovo mi ne treba u zivotu , ili posle plzena i totalnog antifudbala , radnickog iz nisa , sta ocekivati od njega . nista

maconii

pre 6 godina

zvezdas sam i odgledao sam konferenciju za stampu i sta je pricao...kada u fudbalu klub ne pravi ocekivane rezultate leti trener i on to zna...ali sve sto je pricao je apsolutno tacno,poremecen sistem vrednosti,nas mentalitet,novinarski natpisi,lazi,novac,svakodnevno vredjanje...pa nije to lako izdrzati...

stane

pre 6 godina

stvarno Đukiću ,15 bodova je Partizan izgubio na svom terenu,igra je katastrofa,najveće zvezde izađu na teren da igraju balet,trčanje je tabu tema od igre nema ama baš ništa,a svaku utakmicu prekrstiš ruke pored aut linije i ličiš na gledaoca,.Sada se ljutiš kao šta je bilo,kao da si pao sa marsa.Još gora je uprava koja priča prazne priče.

kit karson

pre 6 godina

on prekrsti ruke i gleda na svakoj utakmici kako mu pogresno izvode kornere i ne reaguje,ali sta zna on o kosom hicu kao i matematickoj verovatnoci,ne bih da duzim...percepcija njegova, igre je katastrofalna...

FAP mašina

pre 6 godina

Urosa Djurdjevica za trenera FK Partizan pod hitno. Partizanu je sada naj potrebniji strucnjak koji razmislja hladne glave i koji ima iskustvo tako neophodno u ovom trenutku.

Jovan

pre 6 godina

Djuka ti si nas najbolji trener i uprava ako je pametna povecala bi ti primanja duplo i to na 10 god. Pa kad se svi igraci lepo upoznaju, idu jedni kod drugih na karte, pivo, slave i rodjendane onda ce da resetaju ko Barsa. Ilijevu produziti ugovor jer se vidi strucnost i da se ne menja igracki kadar na leto. Potrebno je vreme, za 7-8 god bi videli kakve bi postigli rezultate.

BBRS

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.
(Shole - Kralljevo, 6. mart 2018 16:40)

А шта ако због Ђукића не виде европу следеће године, хоће ли се онда помињати то достојанство ?
Достојанство је и да пружиш руку противнику кад те победи а не да кукаш како је судија свирао пенал против тебе, таман и да га није било !
Могао си да чујеш Милојевића и његов коментар на гол из офсајда који је Звезда примила, ако ниси, погледај !
Достојанство и овај тренутни партизан (људи у и око њега), немају додирних тачака !

Don

pre 6 godina

U pravu je za neke stvari al’ se mnogo folira za te 600 000, slične pare nekad i veće se u našoj ligi vrte oko malo jačih igrača zašto ne bi i oko trenera koji su radili u Evropi..

Dušan

pre 6 godina

@Grobari NBG
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!!
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu!
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli.
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!

BBRS

pre 6 godina

Прва реченица у тексту :

"Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić rekao je da ne vidi zašto bi dao ostavku..."

Мислим да гробари нису заслужили да их овако, знате већ шта, управа клуба !

Škemberbeg

pre 6 godina

Хехе... Нисам се дизао после Скендербега, Видеотона... Хехе
(Миша, 6. mart 2018 16:15)
Djuka je u pravu...nije mala stvar pobediti takve fudbalske velikane.Treba ostati cvrsto na zemlji zbog takvih uspeha, nije to nimalo lako...hahahahahahaha!!

Slavoljub

pre 6 godina

Odgledao sam celu konferenciju,pricao je pola sata i stalno pricao isto,sve zajedno je vrteo u krug 100 reci.I da,slazem se da si u srbiji jedan dan bog a vec drugi dan niko i nista,ali ovde nije problem u porazima,nego u igri.Niko ne moze reci da Partizan igra dobro,stvara sanse ali ne ide.Nije tako,igra nam cele sezone ne valja,nisu to ni oscilacije u igri nego igramo sporo,bezidejno i jednostavno lose.Zbog toga bi Djukic trebao da ode a ne zbog novinara,navijaca... ako vidis sam da 8 meseci nikako ne ide kako zelis sam onda je valjda red da preuzmes odgovornist i prepustis mesto nekome drugome da pokusa.Nije ovo kriza,vec je ovosezonska realnost.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ako si im djuka rekao, svaka ti cast! Sta bi ti radili da si Venger, verovatno bi visio na terazijama?! Jel sme neko da se kladi da Djuki moze da se desi da ako ostane dobije zvezdu dva puta i uzme kup?! Ja potpisujem da ce tako biti, jer je posten covek i gospodin. A novinari, hm..sta reci...tako ce i Miloja isto, cim veze dva poraza,to je strasno !

jole

pre 6 godina

Cak i da jeste u ugovoru da mu se mora isplatiti 600k evrica za odkaz..pa jel on kriv za to? Ko mu dao taj ugovor? Zanimljivo da o tome niko ne pise, niko ne pljuje upravu vec Djukica sto ima takav ugovor..pa cekaj, mogao on da trazi i 600 miliona za slucaj odkaza, kriv je onaj ko mu dozvolio tako nesto a ne on!

Grobari NBG

pre 6 godina

@Grobari NBG 
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!! 
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu! 
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli. 
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!
(Dušan, 06. mart 2018 17:20)


-Ako na cifru koja je data za Sumu dodas I njegovu godisnju platu, dolazis do cifre koju pominjes. Znaci finansijski ne bi prosli losije samo bi na terenu imali zadovoljnog majstora umesto ovog pokusaja od fudbalera. Leonardu da su ponudili I milion za sezonu, ostao bi u klubu.
-Ako je vec morao Djurdjevic da ode zasto Ilijev nije doveo dobrog spica, proverenog, para je imalo, slucaj Suma to pokazuje. Cime je Ozegovic zasluzio poziv Partizana? Gde se to on dokazao, nadavao golova? Prosek cak I za stadarde nase lige. Verovatno neka menadzerska kombinacija.
-Te Partizanove legende su napravile Teleoptik I sistem gde smo proizvodili mlade talente, a bilo ih je mnogo, da ih ne nabrajam. Te legende su napravila dugogodisnju dominaciju Partizana pa smo prisli Zvezdi po broju titula. A to sto branis ove Vuckove, ti samo govori da si botic bez svog misljenja. Nisu bili u stanju ni Nikolica da zadrze, pa ne mogu Madjari da mu daju 100 miliona!

bukefal

pre 6 godina

Djukic je kulturan i vaspitan covek,tacka.
Ovde se namece drugo pitanje.Zasto Zvezda i Partizan misle da ne smeju da izgube utakmicu?Pa izgubili su od treceg na tabeli.
Mnogi misle da je Radnicki treci na silu(citaj Toncev),ali tim istima ne smeta na koji su nacin Zvezda i Partizan vec decenijama prvi i drugi.

Newudu

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoe, 6. mart 2018 14:57)

Ovo je tipični primer "poznavatelja" fudbala u Srbiji i šire. Čuli samo za Barsu i Real. Nema potrebe da objašnjavam nekom ko prati fudbal malo šire ko je Jang Bojs, ko je Bazel i njihove rezultate unazad 5, 6 godina, a i kog je izbacio Skender i kakve rezultate je imao u grupi. Svako ko uđe u grupu Lige Evrope zaslužuje poštovanje jer taj put nije nimalo lak kao što misle foteljaši-fudbaleri. Kad igraju Barsa, Real, Bajern i slični uopšte ne gledam mečeve jer me apsolutno ne zanimaju već deceniju. Sveke sezone u četvrt finalu bar 5,6 istih koji samo pokažu prst i dovedu za koliko treba. Jel to fudbal?

Max von Laaberg

pre 6 godina

Gospodine Djukicu
Broje se samo rezultati Koje vie nemate,dovodjeni su igraci u dogovoru sa vama. Klub i publika zele uspjehe njih nema ko je odgovoran onaj ko sastavlja ekipu, pravi taktiku,ikad se pobedjuje slave ga kad pobede izostanu kude ga ruse iteraju da ode to je svugde tako.Ali jedna stvar vecini nije jasna zasto je vecina igraca ne disziplinovana Jankovic Zdjelar
oni vise pricaju nego sto trce,zasto oni imaju mesto u timu.Taktiku protiv Viktorije nije publika odredila a bila je totalno pogresno postavljena Viktorija ja bolji klub a Partizan je morao da juri rezultat sta je bili videli smo a i kraj je poznat.Sad treba se okrenuti prvenstvu ali isti Igraci igraju za svoju dusu trener se zaledio i ceka se kraj.Jos jedan poraz i zbogom Evropi iduce godine, ko je odgovoran? koji klub je spreman da plati Sumu 1 Milion,ni jedan u Evropi.

milos

pre 6 godina

On covek ne vidi,pa dajte recite mu koliko je dobio utakmica u poslednjih mesec dana i kako stoji na tabeli a posebno kako mu ekipa igra u vrhunskoj formi...

djoka

pre 6 godina

Djukiću ne brukaj se čoveče! Nisi ti loš čovek ali si kao trener zalutao u Partizan. Imaš 14 bodova zaostatka, igra je nikakva, gubimo bodove kod kuće kao nikad do sad, u Evropi smo dogurali do proleća zahvaljujući relativno lakoj grupi i ti se tu nisi mnogo pitao, kad je došlo vreme da se ti pitaš ispao si od ekipe koja je slabija od Partizana i čak ni to ispadanje nije problem, problem je kukavička postavka igre i nedostatak bilo kakve drskosti i želje za nadigravanjem. Nas se niko ne plaši više i svi su nas procitali. Nisam za tvoju smenu jer iskreno toliko si nas ukanalio da nam ni Gvardiola ne bi pomogao sad, pa prema tome nek se završi ova neuspešna sezona kako tako pa tamo na leto da se lepo pozdraviš sa Partizanom i vratiš u sunčanu Valensiju.

neutralni felsh

pre 6 godina

djukicu, imao si priliku, nisi je iskoristio. zato probaj da popravis stvari do kraja sezone pa ako ni tad ne uspes nemoj praviti melodramske pres-konferencije nego daj sansu nekom drugom.

Batko uvalim mu slatko

pre 6 godina

Ko drma kavez ovom vođi zagrebačkog nogometnog kluba?
(Neđo Valderama, 06. mart 2018 16:11)

Jel to Partizanu IDEA sponzor a da ja nisam obavesten? Oh wait, Zvezdu sponzorise Idea, aj zdravo.

Igor Pg

pre 6 godina

I ja smatram da je Djukic jedan odmjeren i vaspitan covjek. Mogu misliti kako mu je tesko bilo kad je ovako reagovao.. Ali s druge strane Partizan je stvarno ocajan ove sezone. Kako napisah prije neki dan, dugo sam u fudbalu, ozbiljno ga pratim zadnje tri decenije i mislim da je ovaj Partizan bukvalno najgori Partizan u zadnjih trideset godina. Jeste da su dogurali dosta u Evropi, ali po meni to vise govori da konkurencija u drugom po rangu evropskom takmicenju vise nije toliko jaka i da se moze napraviti razultat. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana u domacoj ligi ove godine protiv nizerazrednih klubova i apsolutno u svakoj su bili nadigrani! Po meni je to sramotno i trener mora odmah da leti.. Da se razumijemo, naravno da se moze i mora izgubiti utakmica u ligi, ali ako vas svi ali svi odreda nadigraju, ako u pet utakmica za redom u kojima ste apsolutni favoriti ne napravite sansu, onda nesto debelo nije u redu. Jos vam najveci rival melje sve redom, dao je duplo vise golova od vas i bjezi vam 15 bodova. Ja sam navijac Zvezde, ali vidim da ovako razmisljaju i moji najbliskiji prijatelji koji su veliki i iskreni navijaci Partizana.

Insajder

pre 6 godina

Toko je Djukicu samo opal po ,,slobodi medija"...oni znaju svaciji posao sem svog i sta je to sloboda i to sve unapred. Zna se ko je narucilaca, a oni izvrsioci...zato OPAL !!!

Schone

pre 6 godina

Kada tako znaš o fudbalu, kaži zašto su te smenili baš svi gde si bio trener?
(Sergio, 06. mart 2018 15:06)

A ti kada tako znas o fudbalu zasto nisi trener i hajde nabroj trenere koje poznajes da nisu dobijali otkaze ni u jednom klubu koji su trenirali, nego su odlazili po isteku ugovora.

smor

pre 6 godina

Sve to stoji da te napadaju,ali covece napadaju te sa razlogom.Shvatio bih da imas igru rezultate pa da se ljutis.Nema igre golova zalaganja borbenosti nista.Koji mlad igrac je isforsiran ove sezone,dozvolio si Jankovicu da glumi zvezdu da se seta po terenu.Guras onog smesnog beka Miletica zasto covece pa on je covek za trece lige.Evo ovaj Ivanovic decko zna fudbal a kod tebe kao da je teniser pa presao na fudbal.Tebe je realno drzao Tavamba jer je to tip igraca koji ne zavisi puno od drugih nego on pravi igru primanjem jer je snazan Zvezda jeste realno bolja ali takvu patnju sa ovim pacerima tipa Zemun Mladost itd ja ne pamtim.Dobar si momak i verovatno posten ali jednostavno nisi za nas.

Grobari NBG

pre 6 godina

Imas Leonarda koji je resio 50 % utakmica prosle godine, sto golom sto asidtencijom. Covek klasa za nasu ligu I logicno da trazi vecu platu. Umesto da mu das vecu platu ti bacis 1,7 miliona na nekog Sumu, koji pravi razliku ali u korist protivnickog tima. Prodas Blekija koji je stub odbrane i ne dovedes pismenog stopera. Prodas Djurdjevica koji je zajedno sa Leonardom dao preko 40 golova a dovedes Ozegovica koji je vise za beka nego za spica I pogines objasnjavajuci kako je veliki grobar covek koji grobare naziva glodarima. Prodas Evertona za sicu Spalu koji ispda iz A lige, umesto da coveku koji je bio pit bul na sredini das vecu platu. Leonardo I Everton bi ostali za pare koje su bacene na Sumu. Najavis Ivanovica kao buducnost srpske reprezentacije, covek ne moze da se izbori ni za prvi tim ovog ocajnog Partizana. Sto se tice rezultata, dobro je da je samo 14 razlike. Pokusavam da se setim utakmice u kojoj se nismo mucili. Sto se tice Evrope svaka cast za prejake Madjare u Madjarskoj I to je jedino sto mogu da pohvalim. U grupi smo protiv jedinog ozbiljnog imena primili 7 golova. Mogu nekom drigom da mazu oci, ali u obe utakmice Jang Bojs je bio za klasu bolji tim. Ne Djukic, Ilijev NAPOLJE, Vucelin teatralac I demagog, zajedno sa Vucelom,Vazurom I Vuleticem. Ko su ti ljudi? Legende partizana? Uspesni privrednici koji su doneli novac? Sve vise mi ima smisla prica da je Partizan prosle godine uzeo titulu da bi ova Vuckova ekipa opstala na vlasti u FK Partizan. Setite se onog cirkusa u skupstini kad je policija morala da obezbedjuje. Legende Parizana su Tumba, Vukotic, Bjekovic...

autocorrect off

pre 6 godina

uuu al su videoton i skenderbeg neke ekipe... ravnajte se po dinamu kijevu i plzenju. jedina ozbiljnija ekipa sa kojom je partizan igrao i izvukao pozitivan rezultat je jang boys. sve ostalo je bila sreća u žrebu

Shole - Kralljevo

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.

lale

pre 6 godina

Pokazite ugovor. Ako je Djuka u pravu oko izmisljene cifre,morace svi da mu se izvine...ako nije, onda je on u ne samo strukovnom vec i u moralnom-ljudskom problemu.

мангупаријацз

pre 6 godina

@batko uvalim mu slatko, Идеа је спонзор ККЦЗ зато што за разлику од вас ми немамо државне спонзоре и морамо да набављамо шта можемо од спонзора. Та Идеа храни десетине хиљада српских породица.

Petar

pre 6 godina

Dočekali smo da ovdje daju podršku Đukiću i pišu nakon toga "Naprijed Partizan". Dočekali smo novu vrstu sendvičara koja pišu naprijed Partizan a dio su onih ljudi i grupa koje je baš briga za Partizan i grobare i koji zbog svojih interesa žele Đukića i dalje. Novac je novac i tu je Partizan kao klub njima više nebitan. Samo pogledajte partizanov vjesnik i onog novinara tamo.

I da objasnim glupost sa Fergusonom. Prvo, naravno da svi treneri, i najveći, dobijaju otkaze i imaju slabije sezone i na početku i na kraju karijere, to je uvijek moguće i zato je kao argument besmisleno spominjati Fergusona i njegove prve sezone a i ako želimo - taj Ferguson je u vrijeme kada je bio mlađi od Đukića, osvojio drugo mjesto u tadašnjoj jakoj engleskoj ligi. To mu je bila tek druga sezona tamo. Đukić ima 52 godine, nikad ništa nije osvojio, drugo-najuren je iz svih klubova i gubi sa ekipom Partizana od Radničkog i sličnih timova i treće-to što je par igrača prodano ne znači ništa, ekipe od kojih gubi imaju slabije igrače pa pobjede Partizan. Onaj koji je za Đukića ili ne zna ništa o nogometu ili piše za ovu ekipu nazovimo ih "Partizanov vjesnik" jer je njihov novinar izbacio tu glupost sa Fergusonom.

Partizan neće imati budućnost s ovima i sjetimo se da i ekipa nije stvorila ni jednu šansu u Češkoj, neki dan su izgubili od Radničkog koji je slabiji od bilo koje ekipe iz grupne faze LE i u martu su na -14 od Zvezde. Ali zato je tu partizanov vjesnik da nam objasni šta se dešava.

Mik

pre 6 godina

Samo u Srbiji vlada uverenje da trener mora da bude okoreli grobar ili delija. Ljudi su profesionalci, rade za novac. Znas ili ne znas. Zasto niko ne postavi odgovornost sportskog direktora. On je prodavao i kupovao igrace. Nije Djukic prodao Evertona, Djurdjevica nije Djukic doveo Sumu, Antonova.... Ovo pisem kao navijac Zvezde

zoca

pre 6 godina

Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff
(Djalma, 06. mart 2018 15:53)

ti si zalutao ovde.....idi se prosetaj malo na vazduhu..

Davor

pre 6 godina

On je sam za sebe rekao da je dripac. To nije problem. Može čovek za sebe da kaže šta hoće. Problem je što one koji ga ( s pravom) kritikuju naziva dripcima i džukcima. To što je iz Štitara mu ne daje za pravo da bude nevaspitan. Znači, on je ovom izjavom pokazao kakv je čovek.
O tome kakav je trener govore rezultati.

mile rizik

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 06. mart 2018 15:01)

Vidi Mare, dnevni list u kojem je Vucelic glavni i odgovorni urednik prvi pusti pricu da ste mu dali otkaz, da trazite novog trenera, ali malo kasnije i da je 600.000 razloga iz kojih ne mozete odmah do novog trenera. To pusti tirazni dnevni list. Dakle svako jutro Vucelic u tom listu drzi kolegijum sa urednicima svih rubrika, oni mu referisu sta ce biti objavljeno na njihovim stranama. Pri tom urednik sporta u tom listu je okoreli grobar. I Vucelic odobri da se objavi ta informacija. Dakle, ili on istinski zeli da ga otera ili vas farba sve zajedno. Bice da je ovo drugo posredi.

Markoni

pre 6 godina

Djukicu, ne bih da te vredjam a nije da ne zasluzujes. Kako te nije sramota da napadas novinare?! Ono sto ljudi pisu o tebi i igri partizana je apsolutno istinito, novinari su glas naroda (bar po ovom pitanju). Gadi mi se da gledam (ne)igru koju ti forsiras, delujes mlako da ne kazem priglupo. Problem si ti, ne uprava, ne igraci, ne novinari!

Šabačka čivija

pre 6 godina

Đuka, ti si trener za duže staze, ali u Srbiji ni navijači ni uprave ne vide dalje od sutra. Ta orjentacija na kratak rok i ubija ovu zemlju. Za svaki dobar rezultat su potrebne tri stvari: rad, upornost i vreme. Ti imaš prve dve komponente, ali ti mešetari ne daju vreme da ostvariš planove. Da li neko misli da je Aleks Ferguson odmah prve sezone napravio rezultat? Ili šta da kaže uprava Arsenala? U Srbiji je sve instant, instant klubovi, instant igrači, instant rezultati. I onda kada se udari glavom u zid, svi se pitaju šta ovo bi, traže se krivci i ponavljaju se greške. Mundijal u Rusiji će to ponovo dokazati.

mihajlo

pre 6 godina

@Markoni
Ti te nazoves novinarima, sto jih je napao!? Po kom kriteriumu su to novinari!? Zna se sta je novinar a sta djalabarosi, koji nemaju drugog posla, nego prosto pisu ko da jim je vlastiti blog, pre ce biti da su blogeri koji su osetili da i na taj nacin mogu neku kintu u djep da strpaju, novinare u Srbiji prebrojis na ruke.

Otac Makarije

pre 6 godina

Ne znam koji moj ga vise napadaju! Pa vama niko nije bio dobar, cak ni Stanoje ni Jokan! Hocete li Vermezovica opet? Budite realni i sagledajte kakav vam je tim.. uspeh u evropi je odlican kad se pogleda kvalitet tima. U prvenstvu jeste veliki zaostatak ali se treba zapitati da li je samo njegova krivica.. uostalom, uvek je najlakse smeniti trenera ali problemi ostaju.

Petar

pre 6 godina

Djukicu docekali su te ko boga, ko spasitelja, legendu partizana a sada te isti ti ljudi teraju i pljuju kao najvece go**o. Bruka i sramota grobara. Ako zelite da ode nema potrebe po pljuvanju i vredjanju a pogotovo jer ste ga jedva docekali. Danas si bog sutra si govno, tako ti je to Djukicu u Srbiji.

веверица

pre 6 godina

која су заправо очекивања навијача партизана од овако скрпљеног тима? од тима који је продао најбоље играче у свим линијама, а за замене довео играче за 4-5 место наше лиге (ожеговић, сума... то су играчи за јавор).
ђукић има одличне резултате: 2. место у лиги и пролазак групе у лиги европе. ја сам фасциниран да је успео да избегне пораз у дербију. очекивао сам да ћемо да вас набијемо 3:0. не знам шта ви заиста очекујете? да играте брзо, прецизно, нападачки, ефикасно? ко? ајде, ево објасните како? осим истрошеног тошића и донекле малог пантића, ко још у партизану зна да игра у пољу? да дода лопту, шутне... о одбрани да не причам - трагедија. бекови су вам за српску лигу (погледајте само колико звезди значи филип стојковић - дечко кида и колика је разлика у игри целог тима када игра родић или кад игра анђелковић), а штопери ни ви не знате како се зову. и шта ђукић да ради? није ђукић проблем. заиста није. да су ту леандро, евертон, ђурђевић и два бека слична какве звезда има, ви би причали да је ђукић геније, а партизан би можда био и 1. на табели.

mile rizik

pre 6 godina

Pa prvo su novine u kojima je glavni i odgovorni urednik (u novinarskom zargonu: glodur) njegov i vas predsednik objavile da je otpusten i da trazite novog trenera. Oni su i potegli pricu o 600.000 evra. Ali kakav bi ste vi to bili Putujuci Fudbalski Cirkus da vas predsednik ne spinuje u listu u kojem komanduje?

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

Đukiću,moj savet je da posle silnih utakmica nisi našao način da ekipa daje golove,zaostaješ za komšinicom 14 bodova,jednostavno odeš iz Partizana.Ima još stručnjaka koji su bolji od tebe,ima i gorih,ali realno Partizanu su potrebni najbolji i sa rezultstima.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.

Hobotnica

pre 6 godina

Da je Mancester terao Fergusona posle dva tri kiksa mislite da bi se zadrzao onoliko i posle sve osvojio? Za Evropu mu zameram samo sto se povukao u Plzenu, ali takva igra nas je i odvela u drugu fazu. Za nase prvenstvo ne. Pa znalo se i pre početka sezone, ne ko ce osvojiti, nego ko mora da osvoji.

miki

pre 6 godina

Otac Makarije:Vidi se da si zvezdas i da bi zeleo da Djuka ostane.Mi imamo los tim?A kakav je vas?Ko su Krsticic,Jovicic,Srnic,Savic ( njemu je najveci uspeh to sto mu je otac legenda).Imamo bolje igrace od vas ali Djukic ne zna ono sto Milojevic zna.I zato je ova razlika u bodovima i u igri.Ne trazimo mi titulu bas svake godine ali nam je muka da gledamo jadnu i bezvoljnu igru.

Blue Moon 790

pre 6 godina

Tako je Djuka, Ferguson umalo nije bio smenjen na klupi Mančestera, ostalo je istorija, Gvardiola sa tolikim milionima pa mu je trebalo dve godine da napravi mašinu za pobedjivanje. Ajmo da promenimo stvari u našem fudbalu, da se treneri ne menjaju posle tri poraza ili sezonu bez titule. Ove sezone Zvezda je bolja i zasluženo je prva, tebi su prodali Lea,Djurdjevića,Blekija, Evertona, a koga su doveli znamo. Tako da podršku navijača imaš. Napred Partizan!!!!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je covek,ne vredi sa vama lepo.Odavno je novinarstvo dotaklo dno,a natuznije sto je to zahvatilo i sport,za ovo drugo me i ne zanima.Jos kad krenu da ti sude kakav si covek,kao sto su Grofu radili,samo sto je on mnogo namazaniji od Djukica pa je od pocetka zauzeo ostar stav prema njima.A tekstove o penalima,ofsajdima...bolje da ne pricam,jedva docekate da se to desi,da se jos malo zakuva corba.

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Smrc, tako mali, a satanizovani... Pa busadzija ti ima vise tekstova u deset dana nakon dve dobre utakmice nego Zvezda tokom cele godine. Samarasmo evropske velikane, 10 pobeda u EL, 3 poraza u regionalnoj, na celu tabele... A sta se slavi i o cemu pise? O necemu sto su tresromanticari nazvali Kup Paje Patka? A Cipiripi i 1:10 podvucen pod tepih? Merkaju se Zvezdine pobede u EL, da l' je s mukom ili ne...? Ih ko vas ne zna...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.
 (turski konjanici-delije, 6. mart 2018 15:32)

A da se ti malo odvuces u mesto tvorbe, pa da tamo lagano analiziras sebe i clanove svoje sekte?

mozda nekad

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav

Iljes Spic

pre 6 godina

Iako mislim da Djukic treba da ide, jer ocigledno ne moze da u profesionalnom smislu pruzi vise Partizanu, ovo sto je rekao je 100% u pravu. Placeni "novinari" pisu narucene tekstove pune lazi i dezinformacija, pljuvacina i bljuvotina, i niko im ne moze apsolutno nista, jer se na kraju ni ne zna ko su ti ljudi, za koga rade, i u cijem interesu pisu. Mi mozemo da pricamo o nasoj ocajnoj, nepostojecoj igri, o igracima na pozicijama koje im uopste ne odgovaraju (Suma, Tosic, Jankovic...), o taktickim totalnim promasajima, ali da se neko tako prljavo i javno blati, Djukic je potpuno u pravu sto je reagovao...

Djalma

pre 6 godina

Nije problem sto Partizan izgubi poneku utakmicu nego je problem sto zvezdi niko ne sme ni gol da da.
Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff

Zuja

pre 6 godina

Mediji prenose. Grobarski mediji.
Pa sta ako zaostaje. Sta je trebalo da Partizan ima sve pobede da ti mediji ne bi prenosili. Koliko Real ima zaostatka iza Barse koliko MU iza MC koliko Bayern bezi pa se tamo ne dize uzbuna
Partizan ima losiji tim od Zvezde i losijeg trenera. Kada budu doveli Gvardiolu, Neymara , Lewandoskog, Suareza, Marcela, bice mozda bolji od Zvezde

Dejan

pre 6 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da je ovaj čovek rekao sve pošteno. Živimo u takvoj zemlji, gde, od jedne te od jedne pobede veličaju ljudi kao kralja, a od jednog poraza te smenjuju i pljuju po tebi. Kada je ušao u Evropu sa Partizanom, svima je bio dobar, sada ne valja. Pa ne ide ni Realu u primeri. Ali, ovi naši novinari toliko znaju da pišu skandalozne vesti, prljave laže, tako da od njih sve kreće.

hjeronimus

pre 6 godina

Nekada je bilo normalno da trener da ostavku kada ekipa igra lose i gubi bodove posebno kod kuće.A danas ni to nije slucaj.Danas se polupismen svet drnda na novinare koje napišu istinu.

losmi

pre 6 godina

Postoje ljudi koji citaju ceo tekst, a postoje i oni sto citaju samo naslove. To je osnovna razlika izmedju temljnog i povrsnog, gospodine Djukicu!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Pa bar je partizan glorifikovan u 90% posto medija.Sve je čarobnjaštvo,magija,alhemija,majstorstvo.
Od beznačajnih rezulatat prave epopeje.
Jasno je da si zasmetao svojima,njihovi plaćeni novinari su te napali a jasno je i zašto.Hoće da ti smanje klauzulu pa da te oteraju.

Bgd

pre 6 godina

Nije to problem samo u sportu već i drugim oblastima života. Danas niko neće pročitati vest ako nema bombastičan naslov poput SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, DA SE SMRZNEŠ, JEZIVO, UŽAS, PAKAO, POTOP, PROPAST, KATASTROFA I SL. To samo pokazuje svu tragediju od zemlje u kojoj živimo u kojoj su dominantni obrasci ponašanja postali bahatost, bezobrazluk i prostakluk a obrazovanje, kultura i maniri se smatraju slabošću.

fenomen

pre 6 godina

Dobar trener koji ima iza sebe rezultate u Evropi nece doci u Partizan ili Zvezdu. Zasto? Pa zato sto je tamo negde bolja i redovna plata bas kao sto stoji u ugovoru. Molim vas, pa Stolica je presao u Vojvodinu pre mesec dana i sad bi kao trebao doci u Partizan. Koji uspeh ima Stolica kao trener. Pobedio jednom tada slabu Zvezdu sa Vizdovcem. Stanojevic? Pa otkad je oteran iz Partizana posle Samroka nisam nigde procitao da se bas proslavio. Nama ne treba Okoreli Partizanovac nego dobar, uspesan trener. Ako je definicija trenera da je grobar onda bih mogao i ja biti trener. Igrao bih uvek napadacki to je sigurno a kakve bi rezultate ostvario nemam pojma. Verujem da Djukic ima odredjeno znanje a ono sto mu ja zameram je to sto deluje smušeno i mirno na klupi. Fali mu agresivnosti, sportskog bezobrazluka, da podvikne, da kazni nezalaganje itd. Ne mozes da vodis firmu( citaj trener) i budes drugar sa radnicima ( fudbalerima ) nego mora da se zna ko je gazda. I poslednje sto je veoma bitno nijedan ugovor ne bi trebao biti fiksni nego placanje po ucinku. Neka osnovna plata plus premije. Zna se koliko ima utakmica u mesec dana. Na osnovu pobeda i bodova sracuna se plata fudbalerima, treneru i strucnom stabu. Pa bi onda grizli svi redom. Nije isto ako mesecno dobijes u kovertu 2 ili 20 000 eura. Kako su neki igrali poslednjih mesec dana dao bih im prazne koverte i rekao da se zale upravi vodovoda grada Pavliša. Poz.

Borkes

pre 6 godina

Suzu cu da pustim. Nije problem sto Partizan ne daje golove, vec sto igra lose, bezvoljno i nezainteresovno. Kako onda da das gol? Protiv Viktorije sansu nismo stvorili. Kao da su oni jurili rezultat. Nikad nemas sta da zameris igracima. E pa ja imam, kao i vecina navijaca Partizana. Nikad jadnije nismo izgledali. A sto se tice onih sto Djukica nazivaju gospodinom, molim ih da obrate paznju na njegovo izrazavanje.

Nikola

pre 6 godina

Treba da bude sramota svakoga ko misli da Djukic zasluzuje otkaz. Ova sezona i bez titule,treba da se vodi kao uspesna. Ni Zvezda ni Partizan nisu mogli da prodju dalje (mozda srecom) ali je uspeh dokle su dogurali. Dosle su neke pare pa bi trebalo naci nake mlade igrace i da se pokusa opet Liga Evrope. Kao i kod Zvezde,oticice neki dobri igraci ali to je nasa realnost. Bilo kako bilo,Djukicu je jos mesto u Partizanu.

Runner

pre 6 godina

Није битно где си рођен јер се "велики човек и у земуници може родити",такође, мање је битно и то да ли тај посао радиш поштено или не ал' је веома битно ДА ЛИ ТАЈ ПОСАО ЗНАШ ИЛИ НЕ ЗНАШ ДА РАДИШ? Твоја је функција јавна и самим тиме подложна и похвалама и критикама. Нису "дрипачки" новинари криви што си Ти на нашем буњишту просуо 15 бодова, што не можеш никога да добијеш или ако добијеш чупаш се у задњим тренутцима утакмице што изазива сумњу. Исто овакво посртање смо имали пре две године са Миленковићем и Друловићем како из тога ниси извукао нику поуку? Мени нпр. то искуство каже да када кола крену низа страну тешко се заустављају. Дај Боже да грешим и да сутра, против Рада, извучемо повољан резултат и изађемо из ове кризе.

neutralni felsh

pre 6 godina

@markoni, pazi ovog, kako ga nije sramota da napada novinareee eeej. kao da je napao patrijarha a ne....talog
(Tor, 06. mart 2018 15:22)


sto povlacis rucnu kod patrijarha? on je kao nesto posebno?

nikola

pre 6 godina

Bravo Miroslave,odgovori tim dzukelama.Iz Sapca sam i znam koje si probleme imao i u Mačvi od kojekakve gradske "gospode".Sam si izledjao svoju karijeru,i uvek bio vredan i čestit momak a kasnije i čovek.Prosto u ovo blato ne treba dolaziti.Još pamtim suze Duška Bajevica koga su isto isterali kao poslednjeg dzukca a bio je kao i ti pravi GOSPODIN.

Zoro

pre 6 godina

Ako su natpisi dzukacki i dripacki, kako da nazovemo vasu igru ????? sam recnik trenera govri sa kim Partizan ima posla + rezultati = beznadje i ocaj. Partizan izaziva podsmeh gde god se pojavi a zna se ko je kriv za to.

laik

pre 6 godina

Izjava je skandalozna . To sto je pod pritiskom kluba koji nije nasao zamenu i javnosti zbog igre ne daje mu za pravo da vredja . Ali to je covek koji na pocetku derbija kaze "Mazo pomozi nesto ako mozes " .
Pisao sam posle Olya da cete ga terati u novembru jer cete zaostajati 15 boda i ispasti iz Evrope . Evropu je resio sa dosta srece ne samo u svojim utakmicama vec i drugi rezultati su isli na ruku . Znamo kako se zavrsilo kao i derbi , bez suta sanse , nista . Prvenstvo je realno dugo na silu i sudije gurao jer Partizan ocajno igra .
12 igraca mu je kupljeno . Niti jedan od njih ne igra dobro . Smesni su kom ovde koji opravdavaju , nemoguce da bas svi ne znaju da igraju .
Za vase dobro , treba Vam trener .

Aleksa

pre 6 godina

Не знам какав је тренер, не пратим вас превише, али му је изјава на месту, поштена и одмерена.

zoe

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.

Dejan

pre 6 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da je ovaj čovek rekao sve pošteno. Živimo u takvoj zemlji, gde, od jedne te od jedne pobede veličaju ljudi kao kralja, a od jednog poraza te smenjuju i pljuju po tebi. Kada je ušao u Evropu sa Partizanom, svima je bio dobar, sada ne valja. Pa ne ide ni Realu u primeri. Ali, ovi naši novinari toliko znaju da pišu skandalozne vesti, prljave laže, tako da od njih sve kreće.

Petar

pre 6 godina

Djukicu docekali su te ko boga, ko spasitelja, legendu partizana a sada te isti ti ljudi teraju i pljuju kao najvece go**o. Bruka i sramota grobara. Ako zelite da ode nema potrebe po pljuvanju i vredjanju a pogotovo jer ste ga jedva docekali. Danas si bog sutra si govno, tako ti je to Djukicu u Srbiji.

Otac Makarije

pre 6 godina

Ne znam koji moj ga vise napadaju! Pa vama niko nije bio dobar, cak ni Stanoje ni Jokan! Hocete li Vermezovica opet? Budite realni i sagledajte kakav vam je tim.. uspeh u evropi je odlican kad se pogleda kvalitet tima. U prvenstvu jeste veliki zaostatak ali se treba zapitati da li je samo njegova krivica.. uostalom, uvek je najlakse smeniti trenera ali problemi ostaju.

Blue Moon 790

pre 6 godina

Tako je Djuka, Ferguson umalo nije bio smenjen na klupi Mančestera, ostalo je istorija, Gvardiola sa tolikim milionima pa mu je trebalo dve godine da napravi mašinu za pobedjivanje. Ajmo da promenimo stvari u našem fudbalu, da se treneri ne menjaju posle tri poraza ili sezonu bez titule. Ove sezone Zvezda je bolja i zasluženo je prva, tebi su prodali Lea,Djurdjevića,Blekija, Evertona, a koga su doveli znamo. Tako da podršku navijača imaš. Napred Partizan!!!!

mile rizik

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 06. mart 2018 15:01)

Vidi Mare, dnevni list u kojem je Vucelic glavni i odgovorni urednik prvi pusti pricu da ste mu dali otkaz, da trazite novog trenera, ali malo kasnije i da je 600.000 razloga iz kojih ne mozete odmah do novog trenera. To pusti tirazni dnevni list. Dakle svako jutro Vucelic u tom listu drzi kolegijum sa urednicima svih rubrika, oni mu referisu sta ce biti objavljeno na njihovim stranama. Pri tom urednik sporta u tom listu je okoreli grobar. I Vucelic odobri da se objavi ta informacija. Dakle, ili on istinski zeli da ga otera ili vas farba sve zajedno. Bice da je ovo drugo posredi.

...

pre 6 godina

Kao delija mi isto nije jasno zasto bi terali trenera koji je onakvu ekipu doveo do proleca u EL, a sa ovim timom ni Murinjo i Gvardiola zajedno ne bi uzeli titulu, vise je kriva uprava koja je prodala njihovog najboljeg igraca Leonarda pa onda i Evertona, a doveli Sumu??? Zvezda je dva koplja ispred to se videlo i u evropi a i vidi se u Superligi.

zoe

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.

mozda nekad

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav

Grobari NBG

pre 6 godina

Imas Leonarda koji je resio 50 % utakmica prosle godine, sto golom sto asidtencijom. Covek klasa za nasu ligu I logicno da trazi vecu platu. Umesto da mu das vecu platu ti bacis 1,7 miliona na nekog Sumu, koji pravi razliku ali u korist protivnickog tima. Prodas Blekija koji je stub odbrane i ne dovedes pismenog stopera. Prodas Djurdjevica koji je zajedno sa Leonardom dao preko 40 golova a dovedes Ozegovica koji je vise za beka nego za spica I pogines objasnjavajuci kako je veliki grobar covek koji grobare naziva glodarima. Prodas Evertona za sicu Spalu koji ispda iz A lige, umesto da coveku koji je bio pit bul na sredini das vecu platu. Leonardo I Everton bi ostali za pare koje su bacene na Sumu. Najavis Ivanovica kao buducnost srpske reprezentacije, covek ne moze da se izbori ni za prvi tim ovog ocajnog Partizana. Sto se tice rezultata, dobro je da je samo 14 razlike. Pokusavam da se setim utakmice u kojoj se nismo mucili. Sto se tice Evrope svaka cast za prejake Madjare u Madjarskoj I to je jedino sto mogu da pohvalim. U grupi smo protiv jedinog ozbiljnog imena primili 7 golova. Mogu nekom drigom da mazu oci, ali u obe utakmice Jang Bojs je bio za klasu bolji tim. Ne Djukic, Ilijev NAPOLJE, Vucelin teatralac I demagog, zajedno sa Vucelom,Vazurom I Vuleticem. Ko su ti ljudi? Legende partizana? Uspesni privrednici koji su doneli novac? Sve vise mi ima smisla prica da je Partizan prosle godine uzeo titulu da bi ova Vuckova ekipa opstala na vlasti u FK Partizan. Setite se onog cirkusa u skupstini kad je policija morala da obezbedjuje. Legende Parizana su Tumba, Vukotic, Bjekovic...

maconii

pre 6 godina

zvezdas sam i odgledao sam konferenciju za stampu i sta je pricao...kada u fudbalu klub ne pravi ocekivane rezultate leti trener i on to zna...ali sve sto je pricao je apsolutno tacno,poremecen sistem vrednosti,nas mentalitet,novinarski natpisi,lazi,novac,svakodnevno vredjanje...pa nije to lako izdrzati...

karlito

pre 6 godina

Pravda za Djuku !
Kao iskreni zvezdas navijam za ovog coveka,ne zato sto smatram da kanali partizan vec, zato sto su mu uskratili jedina tri igraca sto su valjala i ostavili ga na milost i nemilost. Bravo Djukicu,imas podrsku normalnih i postenih !

Gonza

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek I veliki znanac u fudbalu, ovakav covek se cuva...Verujem da ce kroz par godina Partizan biti dominantan. Covek dosao juce a ovi indijanci ga zele smeniti. Pa ne vodi covek Real gde su sve majstori fudbala. Covek ima prosecne fudbalere I sa takvom ekipom je normalno I gubiti. Podrska za Djukica.

nikola

pre 6 godina

Bravo Miroslave,odgovori tim dzukelama.Iz Sapca sam i znam koje si probleme imao i u Mačvi od kojekakve gradske "gospode".Sam si izledjao svoju karijeru,i uvek bio vredan i čestit momak a kasnije i čovek.Prosto u ovo blato ne treba dolaziti.Još pamtim suze Duška Bajevica koga su isto isterali kao poslednjeg dzukca a bio je kao i ti pravi GOSPODIN.

ja

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Pa šta očekivati kada je predsednik države vatreni navijač zvezde što je u više navrata dokazao, a gledam onu emisiju na pinku, čovek pominje Evertona iz Partizana, pa on sve to prati, a šatro mora da radi danju i noću. Zamisli kada pratiš, znaš sve igrače Partizana, a vatreni si navijač zvezde i možeš da uceniš bilo koga u državi da radi to što ti hoćeš.

Sah-mat

pre 6 godina

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 6. mart 2018 19:26) # Link komentara

Tacno je da je Bobek igrao za ndh ali je tacno da je i Zebec igrao za ndh samo sto je taj Zebec igrao i za zvezdu. Pa ziveli su u Hrvatskoj i bili su Hrvati, ne znam kako su mogli da igraju za Srbiju. A i sto bi?
Isti slucaj sa Prosineckim. Zar nije igrao za ndh? Iljes Spic je Madjar iz Madjarske i ne znam sta te on toliko iritirao. I ne zaboravi da je vise Hrvata igralo za zvezdu nego za Dinamo.

knez

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek, bio i kao igrac, a i sada kao trener. A, Partizanu sa ovakvim timom ne bi ni Gvardiola pomogao, a pomocnici da mu budu Klop i Murinjo.

Igor Pg

pre 6 godina

I ja smatram da je Djukic jedan odmjeren i vaspitan covjek. Mogu misliti kako mu je tesko bilo kad je ovako reagovao.. Ali s druge strane Partizan je stvarno ocajan ove sezone. Kako napisah prije neki dan, dugo sam u fudbalu, ozbiljno ga pratim zadnje tri decenije i mislim da je ovaj Partizan bukvalno najgori Partizan u zadnjih trideset godina. Jeste da su dogurali dosta u Evropi, ali po meni to vise govori da konkurencija u drugom po rangu evropskom takmicenju vise nije toliko jaka i da se moze napraviti razultat. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana u domacoj ligi ove godine protiv nizerazrednih klubova i apsolutno u svakoj su bili nadigrani! Po meni je to sramotno i trener mora odmah da leti.. Da se razumijemo, naravno da se moze i mora izgubiti utakmica u ligi, ali ako vas svi ali svi odreda nadigraju, ako u pet utakmica za redom u kojima ste apsolutni favoriti ne napravite sansu, onda nesto debelo nije u redu. Jos vam najveci rival melje sve redom, dao je duplo vise golova od vas i bjezi vam 15 bodova. Ja sam navijac Zvezde, ali vidim da ovako razmisljaju i moji najbliskiji prijatelji koji su veliki i iskreni navijaci Partizana.

Borkes

pre 6 godina

Suzu cu da pustim. Nije problem sto Partizan ne daje golove, vec sto igra lose, bezvoljno i nezainteresovno. Kako onda da das gol? Protiv Viktorije sansu nismo stvorili. Kao da su oni jurili rezultat. Nikad nemas sta da zameris igracima. E pa ja imam, kao i vecina navijaca Partizana. Nikad jadnije nismo izgledali. A sto se tice onih sto Djukica nazivaju gospodinom, molim ih da obrate paznju na njegovo izrazavanje.

...

pre 6 godina

A ko je ova lepa žena na slici? :3
(tražim fotke na fejsu, 06. mart 2018 19:38) Biljana Obradovic. Vodila neke emisije na Pinku pre 15-20 godina kad je bila mlada.

jole

pre 6 godina

Cak i da jeste u ugovoru da mu se mora isplatiti 600k evrica za odkaz..pa jel on kriv za to? Ko mu dao taj ugovor? Zanimljivo da o tome niko ne pise, niko ne pljuje upravu vec Djukica sto ima takav ugovor..pa cekaj, mogao on da trazi i 600 miliona za slucaj odkaza, kriv je onaj ko mu dozvolio tako nesto a ne on!

Giuseppe

pre 6 godina

Pa, sta reci Arsenu Wengeru, onda? Zar nismo svi pricali da se "u" nas pre brzo menjaju treneri???
pogle reprezentaciju... pogle zvezdu i ostale... aj nadjite jedan klub u super ligi da ima istog trenera vise od npr 3 godine! Jednog!
A onda pogledajte uprave klubova... njih da smenis, moras da ih hapsis da bi dosao neko drugi....
Jednom u 10 godina sportski direktori obave "dobro" kupovinu, udjes u kup uefa, napune te ko dzak golovima. Onda ide smena trenera, pa prodaja te dobre kupovine.... Napravis razliku u ceni, pola upravi pola menadzeru, klubu NISTA! Onda sledecih 9 godina losa kupovina, i minimum 9 novih trenera....
Svi u Srbiji se razumeju u sve, pa i u fudbal... Cak i Vucelic i Iliev, pa i oni pre, a i oni posle...

Zoro

pre 6 godina

Ako su natpisi dzukacki i dripacki, kako da nazovemo vasu igru ????? sam recnik trenera govri sa kim Partizan ima posla + rezultati = beznadje i ocaj. Partizan izaziva podsmeh gde god se pojavi a zna se ko je kriv za to.

bgd

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.

веверица

pre 6 godina

која су заправо очекивања навијача партизана од овако скрпљеног тима? од тима који је продао најбоље играче у свим линијама, а за замене довео играче за 4-5 место наше лиге (ожеговић, сума... то су играчи за јавор).
ђукић има одличне резултате: 2. место у лиги и пролазак групе у лиги европе. ја сам фасциниран да је успео да избегне пораз у дербију. очекивао сам да ћемо да вас набијемо 3:0. не знам шта ви заиста очекујете? да играте брзо, прецизно, нападачки, ефикасно? ко? ајде, ево објасните како? осим истрошеног тошића и донекле малог пантића, ко још у партизану зна да игра у пољу? да дода лопту, шутне... о одбрани да не причам - трагедија. бекови су вам за српску лигу (погледајте само колико звезди значи филип стојковић - дечко кида и колика је разлика у игри целог тима када игра родић или кад игра анђелковић), а штопери ни ви не знате како се зову. и шта ђукић да ради? није ђукић проблем. заиста није. да су ту леандро, евертон, ђурђевић и два бека слична какве звезда има, ви би причали да је ђукић геније, а партизан би можда био и 1. на табели.

Škemberbeg

pre 6 godina

Хехе... Нисам се дизао после Скендербега, Видеотона... Хехе
(Миша, 6. mart 2018 16:15)
Djuka je u pravu...nije mala stvar pobediti takve fudbalske velikane.Treba ostati cvrsto na zemlji zbog takvih uspeha, nije to nimalo lako...hahahahahahaha!!

Mik

pre 6 godina

Samo u Srbiji vlada uverenje da trener mora da bude okoreli grobar ili delija. Ljudi su profesionalci, rade za novac. Znas ili ne znas. Zasto niko ne postavi odgovornost sportskog direktora. On je prodavao i kupovao igrace. Nije Djukic prodao Evertona, Djurdjevica nije Djukic doveo Sumu, Antonova.... Ovo pisem kao navijac Zvezde

HanSolo

pre 6 godina

Čovek je u pravu.. Nego uvek se mi pravimo kao da vredimo više nego realno.. Partizan I CV nisu evropski velikani.. Na žalost.. Samo sa privatizacijom je to moguće.. Ali ko će ulagati u ta dva "luna parka"..

losmi

pre 6 godina

Postoje ljudi koji citaju ceo tekst, a postoje i oni sto citaju samo naslove. To je osnovna razlika izmedju temljnog i povrsnog, gospodine Djukicu!

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Smrc, tako mali, a satanizovani... Pa busadzija ti ima vise tekstova u deset dana nakon dve dobre utakmice nego Zvezda tokom cele godine. Samarasmo evropske velikane, 10 pobeda u EL, 3 poraza u regionalnoj, na celu tabele... A sta se slavi i o cemu pise? O necemu sto su tresromanticari nazvali Kup Paje Patka? A Cipiripi i 1:10 podvucen pod tepih? Merkaju se Zvezdine pobede u EL, da l' je s mukom ili ne...? Ih ko vas ne zna...

Šabačka čivija

pre 6 godina

Đuka, ti si trener za duže staze, ali u Srbiji ni navijači ni uprave ne vide dalje od sutra. Ta orjentacija na kratak rok i ubija ovu zemlju. Za svaki dobar rezultat su potrebne tri stvari: rad, upornost i vreme. Ti imaš prve dve komponente, ali ti mešetari ne daju vreme da ostvariš planove. Da li neko misli da je Aleks Ferguson odmah prve sezone napravio rezultat? Ili šta da kaže uprava Arsenala? U Srbiji je sve instant, instant klubovi, instant igrači, instant rezultati. I onda kada se udari glavom u zid, svi se pitaju šta ovo bi, traže se krivci i ponavljaju se greške. Mundijal u Rusiji će to ponovo dokazati.

mile rizik

pre 6 godina

Pa prvo su novine u kojima je glavni i odgovorni urednik (u novinarskom zargonu: glodur) njegov i vas predsednik objavile da je otpusten i da trazite novog trenera. Oni su i potegli pricu o 600.000 evra. Ali kakav bi ste vi to bili Putujuci Fudbalski Cirkus da vas predsednik ne spinuje u listu u kojem komanduje?

neutralni felsh

pre 6 godina

Glavu gore! 
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine! 
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?! 
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?! 

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic! 
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli! 
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica! 
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi! 

Preziveli smo 1914. i 1941.! 
Nikada se ne predaj! 
Mi smo Partizan! 
Nema predaje! 
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.! 
Samo napred! 
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!
(fudbalski ekspert, 06. mart 2018 18:09)


kraljevski trol :)

Sah-mat

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.

Bgd

pre 6 godina

Nije to problem samo u sportu već i drugim oblastima života. Danas niko neće pročitati vest ako nema bombastičan naslov poput SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, DA SE SMRZNEŠ, JEZIVO, UŽAS, PAKAO, POTOP, PROPAST, KATASTROFA I SL. To samo pokazuje svu tragediju od zemlje u kojoj živimo u kojoj su dominantni obrasci ponašanja postali bahatost, bezobrazluk i prostakluk a obrazovanje, kultura i maniri se smatraju slabošću.

bukefal

pre 6 godina

Djukic je kulturan i vaspitan covek,tacka.
Ovde se namece drugo pitanje.Zasto Zvezda i Partizan misle da ne smeju da izgube utakmicu?Pa izgubili su od treceg na tabeli.
Mnogi misle da je Radnicki treci na silu(citaj Toncev),ali tim istima ne smeta na koji su nacin Zvezda i Partizan vec decenijama prvi i drugi.

Davor

pre 6 godina

On je sam za sebe rekao da je dripac. To nije problem. Može čovek za sebe da kaže šta hoće. Problem je što one koji ga ( s pravom) kritikuju naziva dripcima i džukcima. To što je iz Štitara mu ne daje za pravo da bude nevaspitan. Znači, on je ovom izjavom pokazao kakv je čovek.
O tome kakav je trener govore rezultati.

Karaburac

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Nikako da prezalis Jugoslaviju.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@janko

Lep komentar, smislen. Osim paranoicnog uvoda. Ostavite te teorije zavere da vam je uprava "instalirana", "nametnuta" i td. Sami ste je izabrali i izglasali na skupstini kluba. Oterali ste Djuru i trazili ove. Niko ih nije na silu doveo vec vi sami.

Markoni

pre 6 godina

Djukicu, ne bih da te vredjam a nije da ne zasluzujes. Kako te nije sramota da napadas novinare?! Ono sto ljudi pisu o tebi i igri partizana je apsolutno istinito, novinari su glas naroda (bar po ovom pitanju). Gadi mi se da gledam (ne)igru koju ti forsiras, delujes mlako da ne kazem priglupo. Problem si ti, ne uprava, ne igraci, ne novinari!

janko

pre 6 godina

U situaciji kada je u klub instalirana uprava sa ciljem da ga oslabi u korist vodjine mezimice,kada navijaci nisu u stanju da ispune pola stadiona u najvaznijem mecu u proteklih 10 godina,kada se klinci iz omladinske skole prodaju pre punoletstva,mi pricamo o igri i problem nam je trener.A posebno mi je neverovatno razocarenje zbog ispadanja od ekipe koja ima gomilu reprezentativaca reprezentacije jace od srpske,koja godinama igra zajedno i godinama ima istog trenera.I sta sad smenicemo Djukica,doci ce Stolica koji nije mrdnuo iz kukuruz lige i mi cemo zaigrati kao Barsa.Generalno veliki problem naseg fudbala je taj sto se sve osim skora u ligi 28-1-1 za Partizan ili Zvezdu smatra katastrofom,pa onda isti promene 5 trenera i ceo tim za jednu sezonu i jos se ocekuje da razbijaju u Evropi

@Милан

pre 6 godina

Управа све чини да са притисач и незадовољство навијача пребаци на тренера Ђукића што није у реду.Зна се ко ствара и кпује играче .Илијев је довео "бомбу играча"Осуму и сад ћути ,а није стао иза тренера јер је он платио из касе клуба 1.650.000 евра .за ове паре могао је у нашој лиги купити четир добра играча.

lale

pre 6 godina

Pokazite ugovor. Ako je Djuka u pravu oko izmisljene cifre,morace svi da mu se izvine...ako nije, onda je on u ne samo strukovnom vec i u moralnom-ljudskom problemu.

zoca

pre 6 godina

Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff
(Djalma, 06. mart 2018 15:53)

ti si zalutao ovde.....idi se prosetaj malo na vazduhu..

Petar

pre 6 godina

Dočekali smo da ovdje daju podršku Đukiću i pišu nakon toga "Naprijed Partizan". Dočekali smo novu vrstu sendvičara koja pišu naprijed Partizan a dio su onih ljudi i grupa koje je baš briga za Partizan i grobare i koji zbog svojih interesa žele Đukića i dalje. Novac je novac i tu je Partizan kao klub njima više nebitan. Samo pogledajte partizanov vjesnik i onog novinara tamo.

I da objasnim glupost sa Fergusonom. Prvo, naravno da svi treneri, i najveći, dobijaju otkaze i imaju slabije sezone i na početku i na kraju karijere, to je uvijek moguće i zato je kao argument besmisleno spominjati Fergusona i njegove prve sezone a i ako želimo - taj Ferguson je u vrijeme kada je bio mlađi od Đukića, osvojio drugo mjesto u tadašnjoj jakoj engleskoj ligi. To mu je bila tek druga sezona tamo. Đukić ima 52 godine, nikad ništa nije osvojio, drugo-najuren je iz svih klubova i gubi sa ekipom Partizana od Radničkog i sličnih timova i treće-to što je par igrača prodano ne znači ništa, ekipe od kojih gubi imaju slabije igrače pa pobjede Partizan. Onaj koji je za Đukića ili ne zna ništa o nogometu ili piše za ovu ekipu nazovimo ih "Partizanov vjesnik" jer je njihov novinar izbacio tu glupost sa Fergusonom.

Partizan neće imati budućnost s ovima i sjetimo se da i ekipa nije stvorila ni jednu šansu u Češkoj, neki dan su izgubili od Radničkog koji je slabiji od bilo koje ekipe iz grupne faze LE i u martu su na -14 od Zvezde. Ali zato je tu partizanov vjesnik da nam objasni šta se dešava.

Slavoljub

pre 6 godina

Odgledao sam celu konferenciju,pricao je pola sata i stalno pricao isto,sve zajedno je vrteo u krug 100 reci.I da,slazem se da si u srbiji jedan dan bog a vec drugi dan niko i nista,ali ovde nije problem u porazima,nego u igri.Niko ne moze reci da Partizan igra dobro,stvara sanse ali ne ide.Nije tako,igra nam cele sezone ne valja,nisu to ni oscilacije u igri nego igramo sporo,bezidejno i jednostavno lose.Zbog toga bi Djukic trebao da ode a ne zbog novinara,navijaca... ako vidis sam da 8 meseci nikako ne ide kako zelis sam onda je valjda red da preuzmes odgovornist i prepustis mesto nekome drugome da pokusa.Nije ovo kriza,vec je ovosezonska realnost.

fenomen

pre 6 godina

Dobar trener koji ima iza sebe rezultate u Evropi nece doci u Partizan ili Zvezdu. Zasto? Pa zato sto je tamo negde bolja i redovna plata bas kao sto stoji u ugovoru. Molim vas, pa Stolica je presao u Vojvodinu pre mesec dana i sad bi kao trebao doci u Partizan. Koji uspeh ima Stolica kao trener. Pobedio jednom tada slabu Zvezdu sa Vizdovcem. Stanojevic? Pa otkad je oteran iz Partizana posle Samroka nisam nigde procitao da se bas proslavio. Nama ne treba Okoreli Partizanovac nego dobar, uspesan trener. Ako je definicija trenera da je grobar onda bih mogao i ja biti trener. Igrao bih uvek napadacki to je sigurno a kakve bi rezultate ostvario nemam pojma. Verujem da Djukic ima odredjeno znanje a ono sto mu ja zameram je to sto deluje smušeno i mirno na klupi. Fali mu agresivnosti, sportskog bezobrazluka, da podvikne, da kazni nezalaganje itd. Ne mozes da vodis firmu( citaj trener) i budes drugar sa radnicima ( fudbalerima ) nego mora da se zna ko je gazda. I poslednje sto je veoma bitno nijedan ugovor ne bi trebao biti fiksni nego placanje po ucinku. Neka osnovna plata plus premije. Zna se koliko ima utakmica u mesec dana. Na osnovu pobeda i bodova sracuna se plata fudbalerima, treneru i strucnom stabu. Pa bi onda grizli svi redom. Nije isto ako mesecno dobijes u kovertu 2 ili 20 000 eura. Kako su neki igrali poslednjih mesec dana dao bih im prazne koverte i rekao da se zale upravi vodovoda grada Pavliša. Poz.

Aleksa

pre 6 godina

Не знам какав је тренер, не пратим вас превише, али му је изјава на месту, поштена и одмерена.

Shole - Kralljevo

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.

stane

pre 6 godina

stvarno Đukiću ,15 bodova je Partizan izgubio na svom terenu,igra je katastrofa,najveće zvezde izađu na teren da igraju balet,trčanje je tabu tema od igre nema ama baš ništa,a svaku utakmicu prekrstiš ruke pored aut linije i ličiš na gledaoca,.Sada se ljutiš kao šta je bilo,kao da si pao sa marsa.Još gora je uprava koja priča prazne priče.

saca

pre 6 godina

Nije sporna kultura ili hrabrost vec znanje a ti ga nemas, u tome je stvar. Jer da imas znanja ne bi sedeo u kuci 10 godina i gledao TV nego bi se bavio svojim pozivom. Cinjenica je da su te posle Valensije, koja te je takodje oterala-zahvalila, nigde nisi proveo vise od 2 meseca, mislim Eibar, Elce i tako nesto. Zasto te oni nisu cenili i posle niza losih igara i poraza ostavili za trenera kao postenog i radnog. Taj odgovor hocu da cujem g.Djukicu. I ne mislim da samo vi trebate da odete nego zajedno sa Vucelice, Ilijevim i vajnim Vazurom. Puno srece i zdravlja g.Djukicu.

Mik

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara 


Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD

Jovan

pre 6 godina

Djuka ti si nas najbolji trener i uprava ako je pametna povecala bi ti primanja duplo i to na 10 god. Pa kad se svi igraci lepo upoznaju, idu jedni kod drugih na karte, pivo, slave i rodjendane onda ce da resetaju ko Barsa. Ilijevu produziti ugovor jer se vidi strucnost i da se ne menja igracki kadar na leto. Potrebno je vreme, za 7-8 god bi videli kakve bi postigli rezultate.

djoka

pre 6 godina

Djukiću ne brukaj se čoveče! Nisi ti loš čovek ali si kao trener zalutao u Partizan. Imaš 14 bodova zaostatka, igra je nikakva, gubimo bodove kod kuće kao nikad do sad, u Evropi smo dogurali do proleća zahvaljujući relativno lakoj grupi i ti se tu nisi mnogo pitao, kad je došlo vreme da se ti pitaš ispao si od ekipe koja je slabija od Partizana i čak ni to ispadanje nije problem, problem je kukavička postavka igre i nedostatak bilo kakve drskosti i želje za nadigravanjem. Nas se niko ne plaši više i svi su nas procitali. Nisam za tvoju smenu jer iskreno toliko si nas ukanalio da nam ni Gvardiola ne bi pomogao sad, pa prema tome nek se završi ova neuspešna sezona kako tako pa tamo na leto da se lepo pozdraviš sa Partizanom i vratiš u sunčanu Valensiju.

BBRS

pre 6 godina

Прва реченица у тексту :

"Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić rekao je da ne vidi zašto bi dao ostavku..."

Мислим да гробари нису заслужили да их овако, знате већ шта, управа клуба !

Ko je ovde lud?

pre 6 godina

Pa ja ljudi stvarno ne znam sta je s vama. Igramo najjadniji i najtuzniji fudbal u istoriji, pobedjuje nas ko god stigne i to lagano bez grca u ovoj nasoj jadnoj ligi. Nijedan igrac nam nije u formi, ceo tim nema snage ni za poluvreme, takticki smo na nivou petlica, a bili smo na ,,pripremama". Vi ako hocete da izgubimo i to drugo mesto i da nas garagani nakantaju u derbiju, vi ostavite Djukica, ali posle cete da se cesete svi vi koji velicate plasman u Evropi iako vrlo dobro znate da smo se i tu spasavali i imali mnogo srece kad su nas stisli Bojsi a Kijev nas je razmontirao. Sem Stojketa kome treba da zahvalimo za sve uspehe ove sezone i Tavambe svi ostali izgledaju kao izgubljeni u svemiru.A inace taj ,,strasni" Plzen otresaju ladno po Ceskoj, a ,ove godine kilavi Sporting ce da ih pregazi ko plitak potok.

Iljes Spic

pre 6 godina

Iako mislim da Djukic treba da ide, jer ocigledno ne moze da u profesionalnom smislu pruzi vise Partizanu, ovo sto je rekao je 100% u pravu. Placeni "novinari" pisu narucene tekstove pune lazi i dezinformacija, pljuvacina i bljuvotina, i niko im ne moze apsolutno nista, jer se na kraju ni ne zna ko su ti ljudi, za koga rade, i u cijem interesu pisu. Mi mozemo da pricamo o nasoj ocajnoj, nepostojecoj igri, o igracima na pozicijama koje im uopste ne odgovaraju (Suma, Tosic, Jankovic...), o taktickim totalnim promasajima, ali da se neko tako prljavo i javno blati, Djukic je potpuno u pravu sto je reagovao...

Batko uvalim mu slatko

pre 6 godina

Ko drma kavez ovom vođi zagrebačkog nogometnog kluba?
(Neđo Valderama, 06. mart 2018 16:11)

Jel to Partizanu IDEA sponzor a da ja nisam obavesten? Oh wait, Zvezdu sponzorise Idea, aj zdravo.

FAP mašina

pre 6 godina

Urosa Djurdjevica za trenera FK Partizan pod hitno. Partizanu je sada naj potrebniji strucnjak koji razmislja hladne glave i koji ima iskustvo tako neophodno u ovom trenutku.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je covek,ne vredi sa vama lepo.Odavno je novinarstvo dotaklo dno,a natuznije sto je to zahvatilo i sport,za ovo drugo me i ne zanima.Jos kad krenu da ti sude kakav si covek,kao sto su Grofu radili,samo sto je on mnogo namazaniji od Djukica pa je od pocetka zauzeo ostar stav prema njima.A tekstove o penalima,ofsajdima...bolje da ne pricam,jedva docekate da se to desi,da se jos malo zakuva corba.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Pa bar je partizan glorifikovan u 90% posto medija.Sve je čarobnjaštvo,magija,alhemija,majstorstvo.
Od beznačajnih rezulatat prave epopeje.
Jasno je da si zasmetao svojima,njihovi plaćeni novinari su te napali a jasno je i zašto.Hoće da ti smanje klauzulu pa da te oteraju.

smor

pre 6 godina

Sve to stoji da te napadaju,ali covece napadaju te sa razlogom.Shvatio bih da imas igru rezultate pa da se ljutis.Nema igre golova zalaganja borbenosti nista.Koji mlad igrac je isforsiran ove sezone,dozvolio si Jankovicu da glumi zvezdu da se seta po terenu.Guras onog smesnog beka Miletica zasto covece pa on je covek za trece lige.Evo ovaj Ivanovic decko zna fudbal a kod tebe kao da je teniser pa presao na fudbal.Tebe je realno drzao Tavamba jer je to tip igraca koji ne zavisi puno od drugih nego on pravi igru primanjem jer je snazan Zvezda jeste realno bolja ali takvu patnju sa ovim pacerima tipa Zemun Mladost itd ja ne pamtim.Dobar si momak i verovatno posten ali jednostavno nisi za nas.

BBRS

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.
(Shole - Kralljevo, 6. mart 2018 16:40)

А шта ако због Ђукића не виде европу следеће године, хоће ли се онда помињати то достојанство ?
Достојанство је и да пружиш руку противнику кад те победи а не да кукаш како је судија свирао пенал против тебе, таман и да га није било !
Могао си да чујеш Милојевића и његов коментар на гол из офсајда који је Звезда примила, ако ниси, погледај !
Достојанство и овај тренутни партизан (људи у и око њега), немају додирних тачака !

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ako si im djuka rekao, svaka ti cast! Sta bi ti radili da si Venger, verovatno bi visio na terazijama?! Jel sme neko da se kladi da Djuki moze da se desi da ako ostane dobije zvezdu dva puta i uzme kup?! Ja potpisujem da ce tako biti, jer je posten covek i gospodin. A novinari, hm..sta reci...tako ce i Miloja isto, cim veze dva poraza,to je strasno !

Zuja

pre 6 godina

Mediji prenose. Grobarski mediji.
Pa sta ako zaostaje. Sta je trebalo da Partizan ima sve pobede da ti mediji ne bi prenosili. Koliko Real ima zaostatka iza Barse koliko MU iza MC koliko Bayern bezi pa se tamo ne dize uzbuna
Partizan ima losiji tim od Zvezde i losijeg trenera. Kada budu doveli Gvardiolu, Neymara , Lewandoskog, Suareza, Marcela, bice mozda bolji od Zvezde

Runner

pre 6 godina

Није битно где си рођен јер се "велики човек и у земуници може родити",такође, мање је битно и то да ли тај посао радиш поштено или не ал' је веома битно ДА ЛИ ТАЈ ПОСАО ЗНАШ ИЛИ НЕ ЗНАШ ДА РАДИШ? Твоја је функција јавна и самим тиме подложна и похвалама и критикама. Нису "дрипачки" новинари криви што си Ти на нашем буњишту просуо 15 бодова, што не можеш никога да добијеш или ако добијеш чупаш се у задњим тренутцима утакмице што изазива сумњу. Исто овакво посртање смо имали пре две године са Миленковићем и Друловићем како из тога ниси извукао нику поуку? Мени нпр. то искуство каже да када кола крену низа страну тешко се заустављају. Дај Боже да грешим и да сутра, против Рада, извучемо повољан резултат и изађемо из ове кризе.

laik

pre 6 godina

Izjava je skandalozna . To sto je pod pritiskom kluba koji nije nasao zamenu i javnosti zbog igre ne daje mu za pravo da vredja . Ali to je covek koji na pocetku derbija kaze "Mazo pomozi nesto ako mozes " .
Pisao sam posle Olya da cete ga terati u novembru jer cete zaostajati 15 boda i ispasti iz Evrope . Evropu je resio sa dosta srece ne samo u svojim utakmicama vec i drugi rezultati su isli na ruku . Znamo kako se zavrsilo kao i derbi , bez suta sanse , nista . Prvenstvo je realno dugo na silu i sudije gurao jer Partizan ocajno igra .
12 igraca mu je kupljeno . Niti jedan od njih ne igra dobro . Smesni su kom ovde koji opravdavaju , nemoguce da bas svi ne znaju da igraju .
Za vase dobro , treba Vam trener .

Schone

pre 6 godina

Kada tako znaš o fudbalu, kaži zašto su te smenili baš svi gde si bio trener?
(Sergio, 06. mart 2018 15:06)

A ti kada tako znas o fudbalu zasto nisi trener i hajde nabroj trenere koje poznajes da nisu dobijali otkaze ni u jednom klubu koji su trenirali, nego su odlazili po isteku ugovora.

Dušan

pre 6 godina

@Grobari NBG
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!!
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu!
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli.
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!

мангупаријацз

pre 6 godina

@batko uvalim mu slatko, Идеа је спонзор ККЦЗ зато што за разлику од вас ми немамо државне спонзоре и морамо да набављамо шта можемо од спонзора. Та Идеа храни десетине хиљада српских породица.

kit karson

pre 6 godina

on prekrsti ruke i gleda na svakoj utakmici kako mu pogresno izvode kornere i ne reaguje,ali sta zna on o kosom hicu kao i matematickoj verovatnoci,ne bih da duzim...percepcija njegova, igre je katastrofalna...

Grobari NBG

pre 6 godina

@Grobari NBG 
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!! 
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu! 
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli. 
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!
(Dušan, 06. mart 2018 17:20)


-Ako na cifru koja je data za Sumu dodas I njegovu godisnju platu, dolazis do cifre koju pominjes. Znaci finansijski ne bi prosli losije samo bi na terenu imali zadovoljnog majstora umesto ovog pokusaja od fudbalera. Leonardu da su ponudili I milion za sezonu, ostao bi u klubu.
-Ako je vec morao Djurdjevic da ode zasto Ilijev nije doveo dobrog spica, proverenog, para je imalo, slucaj Suma to pokazuje. Cime je Ozegovic zasluzio poziv Partizana? Gde se to on dokazao, nadavao golova? Prosek cak I za stadarde nase lige. Verovatno neka menadzerska kombinacija.
-Te Partizanove legende su napravile Teleoptik I sistem gde smo proizvodili mlade talente, a bilo ih je mnogo, da ih ne nabrajam. Te legende su napravila dugogodisnju dominaciju Partizana pa smo prisli Zvezdi po broju titula. A to sto branis ove Vuckove, ti samo govori da si botic bez svog misljenja. Nisu bili u stanju ni Nikolica da zadrze, pa ne mogu Madjari da mu daju 100 miliona!

nogometom do fudbala

pre 6 godina

davno je proslo da neko ima obraz i kaze ljudi , tim slabo igra odoh ja . ako posle mladosti sa dva igraca vise nije sam spakovao kofere i rekao ovo mi ne treba u zivotu , ili posle plzena i totalnog antifudbala , radnickog iz nisa , sta ocekivati od njega . nista

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

Đukiću,moj savet je da posle silnih utakmica nisi našao način da ekipa daje golove,zaostaješ za komšinicom 14 bodova,jednostavno odeš iz Partizana.Ima još stručnjaka koji su bolji od tebe,ima i gorih,ali realno Partizanu su potrebni najbolji i sa rezultstima.

mihajlo

pre 6 godina

@Markoni
Ti te nazoves novinarima, sto jih je napao!? Po kom kriteriumu su to novinari!? Zna se sta je novinar a sta djalabarosi, koji nemaju drugog posla, nego prosto pisu ko da jim je vlastiti blog, pre ce biti da su blogeri koji su osetili da i na taj nacin mogu neku kintu u djep da strpaju, novinare u Srbiji prebrojis na ruke.

Nikola

pre 6 godina

Treba da bude sramota svakoga ko misli da Djukic zasluzuje otkaz. Ova sezona i bez titule,treba da se vodi kao uspesna. Ni Zvezda ni Partizan nisu mogli da prodju dalje (mozda srecom) ali je uspeh dokle su dogurali. Dosle su neke pare pa bi trebalo naci nake mlade igrace i da se pokusa opet Liga Evrope. Kao i kod Zvezde,oticice neki dobri igraci ali to je nasa realnost. Bilo kako bilo,Djukicu je jos mesto u Partizanu.

Newudu

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoe, 6. mart 2018 14:57)

Ovo je tipični primer "poznavatelja" fudbala u Srbiji i šire. Čuli samo za Barsu i Real. Nema potrebe da objašnjavam nekom ko prati fudbal malo šire ko je Jang Bojs, ko je Bazel i njihove rezultate unazad 5, 6 godina, a i kog je izbacio Skender i kakve rezultate je imao u grupi. Svako ko uđe u grupu Lige Evrope zaslužuje poštovanje jer taj put nije nimalo lak kao što misle foteljaši-fudbaleri. Kad igraju Barsa, Real, Bajern i slični uopšte ne gledam mečeve jer me apsolutno ne zanimaju već deceniju. Sveke sezone u četvrt finalu bar 5,6 istih koji samo pokažu prst i dovedu za koliko treba. Jel to fudbal?

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.
 (turski konjanici-delije, 6. mart 2018 15:32)

A da se ti malo odvuces u mesto tvorbe, pa da tamo lagano analiziras sebe i clanove svoje sekte?

Djalma

pre 6 godina

Nije problem sto Partizan izgubi poneku utakmicu nego je problem sto zvezdi niko ne sme ni gol da da.
Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff

Don

pre 6 godina

U pravu je za neke stvari al’ se mnogo folira za te 600 000, slične pare nekad i veće se u našoj ligi vrte oko malo jačih igrača zašto ne bi i oko trenera koji su radili u Evropi..

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Glavu gore!
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine!
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?!
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?!

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic!
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli!
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica!
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi!

Preziveli smo 1914. i 1941.!
Nikada se ne predaj!
Mi smo Partizan!
Nema predaje!
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.!
Samo napred!
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!

autocorrect off

pre 6 godina

uuu al su videoton i skenderbeg neke ekipe... ravnajte se po dinamu kijevu i plzenju. jedina ozbiljnija ekipa sa kojom je partizan igrao i izvukao pozitivan rezultat je jang boys. sve ostalo je bila sreća u žrebu

NoName

pre 6 godina

da imas obraza posle ovakvih rezultata nebi cekao ni trenutak ali gdecesnecete niko
(raderus, 06. mart 2018 16:13)

Nije do obraza, nego do 600 000 evra. Barem je to jasno.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Djukic vec posle Rada mora da dobije otkaz, tim pre ako ne postoji ta klauzula da dobija otpremninu od 600 hiljada usled otkaza. Ako on ostane na klupi Partizana, samo ce se nastaviti lose i bezidejne partije ekipe. Kad ekipi ne ide onda je trener glavni krivac za to, i suprotno. Svaka Djuki cast sto nas je odveo u 1/16 finala LE ali treba biti iskren i reci da smo bili i miljenici srece. Ljudi, kod Djukica samo 1-2 igraca daju gol a kod Nikolica su pogadjali skoro svi i Everton, bek Miletic, Jevtovic, Jankovic, Neca Mihajlovic, Leo, Djurdjevic, Tavamba pa i Bleki Milenlovic, kad je dao onaj gol u finalu kupa...Imao je Mare Nikolic jacu ekipu nego Djukic sada ali je i Videoton slabija ekipa od Partizana, slabija u svakom smislu te reci i zato je Djukic eliminisao Maretovu ekipu, odgovor za one koji se pitaju kako je Mare Nikolic kao bolji trener ispao od Djukica, eto tako, jer su Tavamba, Ozegovic, Jankovic bolji igraci od Lazovica, Scepovica, Hentija...

One night in May

pre 6 godina

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Odes u JNA kao fudbaler jednog kluba - izadjes iz JNA kao fudbaler Partizana. Eto, tako se to radilo u SFRJ...

Vojni poziv Zvezdinim najvaznijim igracima redovno je stizao pred derbi, na Marakanu se slala vojna policija da privodi Zvezdine igrace pred derbi - sve zarad jednog kluba...

Ali uzalud trud, dzaba sve - narod voleo i dana danas voli Zvezdu, Partizan samo tolerisemo...

butcerboy

pre 6 godina

agilna uprava odlicno radi posao zbog koga je i postavljena da urusi Partizan, da se dugovi izjednace da mi ne strcimo sa 6 milona duga a zvezda sa 56. A Djukica treba da je sramota sto je prihvatio da vodi klub kada su prodata dva vrhunska igraca a dovedene uzasne zamene i sto Sumu drzi iako kao da je sad izasao sa klinike za odvikavanje od teskih droga a sve da bi ga prodali barem nekome da se Ilijev barem malo opere.

zoran

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 6. mart 2018 18:26)

Hajde ti i ostali objasnite zasto su Vuchelic i Vazura krivi../ Vi to tako tek da prozovete nekog, pa da budete u masi koja urlice.
Ko je to prodao Lea, Djuleta, Nikolica trenera..? Ko..? Pa niko ih nije prodao. niti jedan od pomenute trojice nije hteo vishe da bude u PArtizanu, jer su dobili ogromne novce napolje koje Partizan ni u bunilu ne moze da prati. Sta je tu uprava kriva..??
Ilijevu se niko nije emsao u posao u vezi dovodjenja. Njegova ideja je Djukic, Ozegovic, Ivanovic,Suma,Tosic..i.t.d...sve promasaj do promasaja, tako da je krivac veoma jasan i vidljiv.

hjeronimus

pre 6 godina

Nekada je bilo normalno da trener da ostavku kada ekipa igra lose i gubi bodove posebno kod kuće.A danas ni to nije slucaj.Danas se polupismen svet drnda na novinare koje napišu istinu.

milos

pre 6 godina

On covek ne vidi,pa dajte recite mu koliko je dobio utakmica u poslednjih mesec dana i kako stoji na tabeli a posebno kako mu ekipa igra u vrhunskoj formi...

neutralni felsh

pre 6 godina

djukicu, imao si priliku, nisi je iskoristio. zato probaj da popravis stvari do kraja sezone pa ako ni tad ne uspes nemoj praviti melodramske pres-konferencije nego daj sansu nekom drugom.

neutralni felsh

pre 6 godina

@markoni, pazi ovog, kako ga nije sramota da napada novinareee eeej. kao da je napao patrijarha a ne....talog
(Tor, 06. mart 2018 15:22)


sto povlacis rucnu kod patrijarha? on je kao nesto posebno?

Insajder

pre 6 godina

Toko je Djukicu samo opal po ,,slobodi medija"...oni znaju svaciji posao sem svog i sta je to sloboda i to sve unapred. Zna se ko je narucilaca, a oni izvrsioci...zato OPAL !!!

киза Д

pre 6 godina

Све је ствар квалитета и менталитета.Против Заглебја тамо смо одиграли исту утакмицу ка у Чешкој

Hobotnica

pre 6 godina

Da je Mancester terao Fergusona posle dva tri kiksa mislite da bi se zadrzao onoliko i posle sve osvojio? Za Evropu mu zameram samo sto se povukao u Plzenu, ali takva igra nas je i odvela u drugu fazu. Za nase prvenstvo ne. Pa znalo se i pre početka sezone, ne ko ce osvojiti, nego ko mora da osvoji.

Max von Laaberg

pre 6 godina

Gospodine Djukicu
Broje se samo rezultati Koje vie nemate,dovodjeni su igraci u dogovoru sa vama. Klub i publika zele uspjehe njih nema ko je odgovoran onaj ko sastavlja ekipu, pravi taktiku,ikad se pobedjuje slave ga kad pobede izostanu kude ga ruse iteraju da ode to je svugde tako.Ali jedna stvar vecini nije jasna zasto je vecina igraca ne disziplinovana Jankovic Zdjelar
oni vise pricaju nego sto trce,zasto oni imaju mesto u timu.Taktiku protiv Viktorije nije publika odredila a bila je totalno pogresno postavljena Viktorija ja bolji klub a Partizan je morao da juri rezultat sta je bili videli smo a i kraj je poznat.Sad treba se okrenuti prvenstvu ali isti Igraci igraju za svoju dusu trener se zaledio i ceka se kraj.Jos jedan poraz i zbogom Evropi iduce godine, ko je odgovoran? koji klub je spreman da plati Sumu 1 Milion,ni jedan u Evropi.

roj bin

pre 6 godina

Sah-mat
a joj da nepisemo jos o hajduku koji je ocrnio zvezdu pa svi najpoznatiji igraci hajduka su igrali za fk bor ko neveruje neka proveri za pocetak slavisa zungul a vi nastavite niz jel treba da nabrajam hrvate bosnjake ili makedonce ili samo srbe iz 89 koji su osvoili usatog i koliko koga treba da nabrojim sto su igrali za vanseriski srbski klub cz sa najveceim maga bez koga nebi ni bilo usatog nisu dali zvezdinu zvezdu a opevan je kako tako ali je opevan dejan savicevic toliko o postenoj zvezdi i srbskoj zvezdi koja nezna ni svoje mega zvezde da ispostuje a koje nece ni pored stadiona da prodju zbog sadasne uprave zvede a sve su dobili od nje ali je mega zvezda ofk beograda upravnik zvezde zdravo laku noc pokrite se usima i tisina

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.

miki

pre 6 godina

Otac Makarije:Vidi se da si zvezdas i da bi zeleo da Djuka ostane.Mi imamo los tim?A kakav je vas?Ko su Krsticic,Jovicic,Srnic,Savic ( njemu je najveci uspeh to sto mu je otac legenda).Imamo bolje igrace od vas ali Djukic ne zna ono sto Milojevic zna.I zato je ova razlika u bodovima i u igri.Ne trazimo mi titulu bas svake godine ali nam je muka da gledamo jadnu i bezvoljnu igru.

Odlazite!

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.

pope

pre 6 godina

sta znam...da je bog zna kakav trener...nije....da ima bog zna kakve igrace...tesko! A jeste uz prilicno mucnu igru bez igre napravio rezultat u Evropi (slicna prica kao sa Muslinom). A juce vest da je Sparta otpustila Stramaconija koji je imao budzet 15MEUR a ispao u pretkolu LE i sa Spartom 5. u prvenstvu. Dali su mu znaci 9 meseci fore i onda ga otpustili. Znaci u Srbiji su definitivno prevelika ocekivanja od trenera: prodajes najbolje igrace u svakom prelaznom roku, ili jos gore usred priprema i dovodis polutane koje niko nece i ocekujes cuda i to u roku odmah...ne ide to tako!

Bane

pre 6 godina

Ostavite Djukica. Vidite da ima sistem i da ce biti bolje. Produzite mu ugovor na 5 god, pojacajte ugovore Sumi, Jankovicu, Tosicu i Tavambi i da vidite kako ce tim da se preporodi, spica imamo odlicnog za kog cak i Ivica garantuje. Zasto menjati tim koji je dominirao u evropi ? Pustite coveka da radi pa ce za 5 god da vam pokaze kako gazi u Sapcu i Lucanima.

Romper

pre 6 godina

Evidentno je da ekipa lose igra i da postoji problem koji je ocigledan i mora se resavati. Svi su postali demagozi, od igraca do trenera. Treba preuzeti odgovornost i snositi posledice. Nivo neprofesionalizma i odnosa prema fudbalu odnosno poslu je najveci razlog tome, ne iskljucujuci mogucnost limitiranosti pojedinaca, bilo da je rec o treneru ili fudbalerima. Nazalost to je sav kapacitet odnosno fizicka i mentalna struktura.

saca

pre 6 godina

Ovi sto podrzavaju Djukica ocigledno ne idu na stadion, jer da idu videli bi da od igre tima nema nista, nema ni jedne prepoznatljive akcije osim Stojkovic degazira Tavamba skace, nema suta u okvir gola 45 min., jedina utakmica koja je na nesto licila je protiv Videotona, malo za ostanak u Partizanu, bez ljutnje.

BBRS

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Odlazite!, 7. mart 2018 00:11)

Значи ти навијаш за партизан и ти си навијач, а ја сам бот зато што навијам за Звезду ?!
Зар не видиш комплекс у настанку ?

Volim i ja vas

pre 6 godina

Mislim da je kao trener "tanak", iako je imao fantastičnu igračku karijeru. Slazem se da ekipa nije bog zna kako kvalitetna, ali ako u domacem prvenstvu u 3 utakmice napravis 2 normalne akcije, onda mora i da je do trenera.

JPR24

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav
(mozda nekad, 06. mart 2018 15:04)
Da nema igru, to stoji. Ali istovremeno, sa kakvim se igracima raspolaze po nasim klubovima, sta da mi uopste ocekujemo !?? Od klinca izvrnu neku zvezdicu, koji posle izigrava nekog smekera, i to je vec uspeh... A na terenu : nista !

zoe

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.

Davor

pre 6 godina

On je sam za sebe rekao da je dripac. To nije problem. Može čovek za sebe da kaže šta hoće. Problem je što one koji ga ( s pravom) kritikuju naziva dripcima i džukcima. To što je iz Štitara mu ne daje za pravo da bude nevaspitan. Znači, on je ovom izjavom pokazao kakv je čovek.
O tome kakav je trener govore rezultati.

ja

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Pa šta očekivati kada je predsednik države vatreni navijač zvezde što je u više navrata dokazao, a gledam onu emisiju na pinku, čovek pominje Evertona iz Partizana, pa on sve to prati, a šatro mora da radi danju i noću. Zamisli kada pratiš, znaš sve igrače Partizana, a vatreni si navijač zvezde i možeš da uceniš bilo koga u državi da radi to što ti hoćeš.

Markoni

pre 6 godina

Djukicu, ne bih da te vredjam a nije da ne zasluzujes. Kako te nije sramota da napadas novinare?! Ono sto ljudi pisu o tebi i igri partizana je apsolutno istinito, novinari su glas naroda (bar po ovom pitanju). Gadi mi se da gledam (ne)igru koju ti forsiras, delujes mlako da ne kazem priglupo. Problem si ti, ne uprava, ne igraci, ne novinari!

Zoro

pre 6 godina

Ako su natpisi dzukacki i dripacki, kako da nazovemo vasu igru ????? sam recnik trenera govri sa kim Partizan ima posla + rezultati = beznadje i ocaj. Partizan izaziva podsmeh gde god se pojavi a zna se ko je kriv za to.

roj bin

pre 6 godina

Sah-mat
a joj da nepisemo jos o hajduku koji je ocrnio zvezdu pa svi najpoznatiji igraci hajduka su igrali za fk bor ko neveruje neka proveri za pocetak slavisa zungul a vi nastavite niz jel treba da nabrajam hrvate bosnjake ili makedonce ili samo srbe iz 89 koji su osvoili usatog i koliko koga treba da nabrojim sto su igrali za vanseriski srbski klub cz sa najveceim maga bez koga nebi ni bilo usatog nisu dali zvezdinu zvezdu a opevan je kako tako ali je opevan dejan savicevic toliko o postenoj zvezdi i srbskoj zvezdi koja nezna ni svoje mega zvezde da ispostuje a koje nece ni pored stadiona da prodju zbog sadasne uprave zvede a sve su dobili od nje ali je mega zvezda ofk beograda upravnik zvezde zdravo laku noc pokrite se usima i tisina

Mik

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara 


Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 6. mart 2018 15:01)

Smrc, tako mali, a satanizovani... Pa busadzija ti ima vise tekstova u deset dana nakon dve dobre utakmice nego Zvezda tokom cele godine. Samarasmo evropske velikane, 10 pobeda u EL, 3 poraza u regionalnoj, na celu tabele... A sta se slavi i o cemu pise? O necemu sto su tresromanticari nazvali Kup Paje Patka? A Cipiripi i 1:10 podvucen pod tepih? Merkaju se Zvezdine pobede u EL, da l' je s mukom ili ne...? Ih ko vas ne zna...

Petar

pre 6 godina

Djukicu docekali su te ko boga, ko spasitelja, legendu partizana a sada te isti ti ljudi teraju i pljuju kao najvece go**o. Bruka i sramota grobara. Ako zelite da ode nema potrebe po pljuvanju i vredjanju a pogotovo jer ste ga jedva docekali. Danas si bog sutra si govno, tako ti je to Djukicu u Srbiji.

Djalma

pre 6 godina

Nije problem sto Partizan izgubi poneku utakmicu nego je problem sto zvezdi niko ne sme ni gol da da.
Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff

Sah-mat

pre 6 godina

Da li si znao kako je domobran Bobek dosao u Partizan. Kaki su doslj Cajkovskj , Iljes Spic i mnogi drugi. U Jugoslaviji gde je svaka republika vukla na svoju stranu omogicili da Zvezds uzme toliko tirula? Nije li malo cudno
Ti pri cas ko je najkomunistickiji klub koji je i danas clan JSD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 6. mart 2018 19:26) # Link komentara

Tacno je da je Bobek igrao za ndh ali je tacno da je i Zebec igrao za ndh samo sto je taj Zebec igrao i za zvezdu. Pa ziveli su u Hrvatskoj i bili su Hrvati, ne znam kako su mogli da igraju za Srbiju. A i sto bi?
Isti slucaj sa Prosineckim. Zar nije igrao za ndh? Iljes Spic je Madjar iz Madjarske i ne znam sta te on toliko iritirao. I ne zaboravi da je vise Hrvata igralo za zvezdu nego za Dinamo.

Sah-mat

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.

Batko uvalim mu slatko

pre 6 godina

Ko drma kavez ovom vođi zagrebačkog nogometnog kluba?
(Neđo Valderama, 06. mart 2018 16:11)

Jel to Partizanu IDEA sponzor a da ja nisam obavesten? Oh wait, Zvezdu sponzorise Idea, aj zdravo.

miki

pre 6 godina

Otac Makarije:Vidi se da si zvezdas i da bi zeleo da Djuka ostane.Mi imamo los tim?A kakav je vas?Ko su Krsticic,Jovicic,Srnic,Savic ( njemu je najveci uspeh to sto mu je otac legenda).Imamo bolje igrace od vas ali Djukic ne zna ono sto Milojevic zna.I zato je ova razlika u bodovima i u igri.Ne trazimo mi titulu bas svake godine ali nam je muka da gledamo jadnu i bezvoljnu igru.

Gonza

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek I veliki znanac u fudbalu, ovakav covek se cuva...Verujem da ce kroz par godina Partizan biti dominantan. Covek dosao juce a ovi indijanci ga zele smeniti. Pa ne vodi covek Real gde su sve majstori fudbala. Covek ima prosecne fudbalere I sa takvom ekipom je normalno I gubiti. Podrska za Djukica.

Blue Moon 790

pre 6 godina

Tako je Djuka, Ferguson umalo nije bio smenjen na klupi Mančestera, ostalo je istorija, Gvardiola sa tolikim milionima pa mu je trebalo dve godine da napravi mašinu za pobedjivanje. Ajmo da promenimo stvari u našem fudbalu, da se treneri ne menjaju posle tri poraza ili sezonu bez titule. Ove sezone Zvezda je bolja i zasluženo je prva, tebi su prodali Lea,Djurdjevića,Blekija, Evertona, a koga su doveli znamo. Tako da podršku navijača imaš. Napred Partizan!!!!

Hobotnica

pre 6 godina

Da je Mancester terao Fergusona posle dva tri kiksa mislite da bi se zadrzao onoliko i posle sve osvojio? Za Evropu mu zameram samo sto se povukao u Plzenu, ali takva igra nas je i odvela u drugu fazu. Za nase prvenstvo ne. Pa znalo se i pre početka sezone, ne ko ce osvojiti, nego ko mora da osvoji.

Karaburac

pre 6 godina

Zna se kako je Partizan stigao Zvezdu po titulama,uz svu politicku i fudbalsku vlast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BOSS, 6. mart 2018 18:35) # Link komentara

Nikako da prezalis Jugoslaviju.

Borkes

pre 6 godina

Suzu cu da pustim. Nije problem sto Partizan ne daje golove, vec sto igra lose, bezvoljno i nezainteresovno. Kako onda da das gol? Protiv Viktorije sansu nismo stvorili. Kao da su oni jurili rezultat. Nikad nemas sta da zameris igracima. E pa ja imam, kao i vecina navijaca Partizana. Nikad jadnije nismo izgledali. A sto se tice onih sto Djukica nazivaju gospodinom, molim ih da obrate paznju na njegovo izrazavanje.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-mrsimudu, 06. mart 2018 15:26)


druze, sa tobom definitivno nesto nije u redu. Toliko mrznje u jednom komentaru nisam skoro video. Nek si nam ti dobro.
 (turski konjanici-delije, 6. mart 2018 15:32)

A da se ti malo odvuces u mesto tvorbe, pa da tamo lagano analiziras sebe i clanove svoje sekte?

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Glavu gore!
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine!
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?!
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?!

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic!
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli!
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica!
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi!

Preziveli smo 1914. i 1941.!
Nikada se ne predaj!
Mi smo Partizan!
Nema predaje!
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.!
Samo napred!
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!

Otac Makarije

pre 6 godina

Ne znam koji moj ga vise napadaju! Pa vama niko nije bio dobar, cak ni Stanoje ni Jokan! Hocete li Vermezovica opet? Budite realni i sagledajte kakav vam je tim.. uspeh u evropi je odlican kad se pogleda kvalitet tima. U prvenstvu jeste veliki zaostatak ali se treba zapitati da li je samo njegova krivica.. uostalom, uvek je najlakse smeniti trenera ali problemi ostaju.

butcerboy

pre 6 godina

agilna uprava odlicno radi posao zbog koga je i postavljena da urusi Partizan, da se dugovi izjednace da mi ne strcimo sa 6 milona duga a zvezda sa 56. A Djukica treba da je sramota sto je prihvatio da vodi klub kada su prodata dva vrhunska igraca a dovedene uzasne zamene i sto Sumu drzi iako kao da je sad izasao sa klinike za odvikavanje od teskih droga a sve da bi ga prodali barem nekome da se Ilijev barem malo opere.

Dejan

pre 6 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da je ovaj čovek rekao sve pošteno. Živimo u takvoj zemlji, gde, od jedne te od jedne pobede veličaju ljudi kao kralja, a od jednog poraza te smenjuju i pljuju po tebi. Kada je ušao u Evropu sa Partizanom, svima je bio dobar, sada ne valja. Pa ne ide ni Realu u primeri. Ali, ovi naši novinari toliko znaju da pišu skandalozne vesti, prljave laže, tako da od njih sve kreće.

hjeronimus

pre 6 godina

Nekada je bilo normalno da trener da ostavku kada ekipa igra lose i gubi bodove posebno kod kuće.A danas ni to nije slucaj.Danas se polupismen svet drnda na novinare koje napišu istinu.

zoran

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 6. mart 2018 18:26)

Hajde ti i ostali objasnite zasto su Vuchelic i Vazura krivi../ Vi to tako tek da prozovete nekog, pa da budete u masi koja urlice.
Ko je to prodao Lea, Djuleta, Nikolica trenera..? Ko..? Pa niko ih nije prodao. niti jedan od pomenute trojice nije hteo vishe da bude u PArtizanu, jer su dobili ogromne novce napolje koje Partizan ni u bunilu ne moze da prati. Sta je tu uprava kriva..??
Ilijevu se niko nije emsao u posao u vezi dovodjenja. Njegova ideja je Djukic, Ozegovic, Ivanovic,Suma,Tosic..i.t.d...sve promasaj do promasaja, tako da je krivac veoma jasan i vidljiv.

mozda nekad

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav

Newudu

pre 6 godina

Pa to je i problem, ti si dripac a glumis velikog gospodina. Ti ne znas nista, koga god si trenirao dobio si otkaz. Grupa koju ste prosli je smehotresna. Neke price o nekom Jang Bojsu i velikom Skenderbegu. Cim je dosla ekipa istog kvaliteta kao i vi bilo je dranje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zoe, 6. mart 2018 14:57)

Ovo je tipični primer "poznavatelja" fudbala u Srbiji i šire. Čuli samo za Barsu i Real. Nema potrebe da objašnjavam nekom ko prati fudbal malo šire ko je Jang Bojs, ko je Bazel i njihove rezultate unazad 5, 6 godina, a i kog je izbacio Skender i kakve rezultate je imao u grupi. Svako ko uđe u grupu Lige Evrope zaslužuje poštovanje jer taj put nije nimalo lak kao što misle foteljaši-fudbaleri. Kad igraju Barsa, Real, Bajern i slični uopšte ne gledam mečeve jer me apsolutno ne zanimaju već deceniju. Sveke sezone u četvrt finalu bar 5,6 istih koji samo pokažu prst i dovedu za koliko treba. Jel to fudbal?

мангупаријацз

pre 6 godina

@batko uvalim mu slatko, Идеа је спонзор ККЦЗ зато што за разлику од вас ми немамо државне спонзоре и морамо да набављамо шта можемо од спонзора. Та Идеа храни десетине хиљада српских породица.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Djukic vec posle Rada mora da dobije otkaz, tim pre ako ne postoji ta klauzula da dobija otpremninu od 600 hiljada usled otkaza. Ako on ostane na klupi Partizana, samo ce se nastaviti lose i bezidejne partije ekipe. Kad ekipi ne ide onda je trener glavni krivac za to, i suprotno. Svaka Djuki cast sto nas je odveo u 1/16 finala LE ali treba biti iskren i reci da smo bili i miljenici srece. Ljudi, kod Djukica samo 1-2 igraca daju gol a kod Nikolica su pogadjali skoro svi i Everton, bek Miletic, Jevtovic, Jankovic, Neca Mihajlovic, Leo, Djurdjevic, Tavamba pa i Bleki Milenlovic, kad je dao onaj gol u finalu kupa...Imao je Mare Nikolic jacu ekipu nego Djukic sada ali je i Videoton slabija ekipa od Partizana, slabija u svakom smislu te reci i zato je Djukic eliminisao Maretovu ekipu, odgovor za one koji se pitaju kako je Mare Nikolic kao bolji trener ispao od Djukica, eto tako, jer su Tavamba, Ozegovic, Jankovic bolji igraci od Lazovica, Scepovica, Hentija...

janko

pre 6 godina

U situaciji kada je u klub instalirana uprava sa ciljem da ga oslabi u korist vodjine mezimice,kada navijaci nisu u stanju da ispune pola stadiona u najvaznijem mecu u proteklih 10 godina,kada se klinci iz omladinske skole prodaju pre punoletstva,mi pricamo o igri i problem nam je trener.A posebno mi je neverovatno razocarenje zbog ispadanja od ekipe koja ima gomilu reprezentativaca reprezentacije jace od srpske,koja godinama igra zajedno i godinama ima istog trenera.I sta sad smenicemo Djukica,doci ce Stolica koji nije mrdnuo iz kukuruz lige i mi cemo zaigrati kao Barsa.Generalno veliki problem naseg fudbala je taj sto se sve osim skora u ligi 28-1-1 za Partizan ili Zvezdu smatra katastrofom,pa onda isti promene 5 trenera i ceo tim za jednu sezonu i jos se ocekuje da razbijaju u Evropi

laik

pre 6 godina

Izjava je skandalozna . To sto je pod pritiskom kluba koji nije nasao zamenu i javnosti zbog igre ne daje mu za pravo da vredja . Ali to je covek koji na pocetku derbija kaze "Mazo pomozi nesto ako mozes " .
Pisao sam posle Olya da cete ga terati u novembru jer cete zaostajati 15 boda i ispasti iz Evrope . Evropu je resio sa dosta srece ne samo u svojim utakmicama vec i drugi rezultati su isli na ruku . Znamo kako se zavrsilo kao i derbi , bez suta sanse , nista . Prvenstvo je realno dugo na silu i sudije gurao jer Partizan ocajno igra .
12 igraca mu je kupljeno . Niti jedan od njih ne igra dobro . Smesni su kom ovde koji opravdavaju , nemoguce da bas svi ne znaju da igraju .
Za vase dobro , treba Vam trener .

...

pre 6 godina

Kao delija mi isto nije jasno zasto bi terali trenera koji je onakvu ekipu doveo do proleca u EL, a sa ovim timom ni Murinjo i Gvardiola zajedno ne bi uzeli titulu, vise je kriva uprava koja je prodala njihovog najboljeg igraca Leonarda pa onda i Evertona, a doveli Sumu??? Zvezda je dva koplja ispred to se videlo i u evropi a i vidi se u Superligi.

neutralni felsh

pre 6 godina

@markoni, pazi ovog, kako ga nije sramota da napada novinareee eeej. kao da je napao patrijarha a ne....talog
(Tor, 06. mart 2018 15:22)


sto povlacis rucnu kod patrijarha? on je kao nesto posebno?

Škemberbeg

pre 6 godina

Хехе... Нисам се дизао после Скендербега, Видеотона... Хехе
(Миша, 6. mart 2018 16:15)
Djuka je u pravu...nije mala stvar pobediti takve fudbalske velikane.Treba ostati cvrsto na zemlji zbog takvih uspeha, nije to nimalo lako...hahahahahahaha!!

Zuja

pre 6 godina

Mediji prenose. Grobarski mediji.
Pa sta ako zaostaje. Sta je trebalo da Partizan ima sve pobede da ti mediji ne bi prenosili. Koliko Real ima zaostatka iza Barse koliko MU iza MC koliko Bayern bezi pa se tamo ne dize uzbuna
Partizan ima losiji tim od Zvezde i losijeg trenera. Kada budu doveli Gvardiolu, Neymara , Lewandoskog, Suareza, Marcela, bice mozda bolji od Zvezde

djoka

pre 6 godina

Djukiću ne brukaj se čoveče! Nisi ti loš čovek ali si kao trener zalutao u Partizan. Imaš 14 bodova zaostatka, igra je nikakva, gubimo bodove kod kuće kao nikad do sad, u Evropi smo dogurali do proleća zahvaljujući relativno lakoj grupi i ti se tu nisi mnogo pitao, kad je došlo vreme da se ti pitaš ispao si od ekipe koja je slabija od Partizana i čak ni to ispadanje nije problem, problem je kukavička postavka igre i nedostatak bilo kakve drskosti i želje za nadigravanjem. Nas se niko ne plaši više i svi su nas procitali. Nisam za tvoju smenu jer iskreno toliko si nas ukanalio da nam ni Gvardiola ne bi pomogao sad, pa prema tome nek se završi ova neuspešna sezona kako tako pa tamo na leto da se lepo pozdraviš sa Partizanom i vratiš u sunčanu Valensiju.

neutralni felsh

pre 6 godina

djukicu, imao si priliku, nisi je iskoristio. zato probaj da popravis stvari do kraja sezone pa ako ni tad ne uspes nemoj praviti melodramske pres-konferencije nego daj sansu nekom drugom.

One night in May

pre 6 godina

Da si stariji znao bi kako je najkomunistickiji klub u Yu osvojio tolike titule. Sve sto je valjalo, bez obzira na naciju, je moralo u zvezdu.
(Sah-mat, 06. mart 2018 19:08)

Odes u JNA kao fudbaler jednog kluba - izadjes iz JNA kao fudbaler Partizana. Eto, tako se to radilo u SFRJ...

Vojni poziv Zvezdinim najvaznijim igracima redovno je stizao pred derbi, na Marakanu se slala vojna policija da privodi Zvezdine igrace pred derbi - sve zarad jednog kluba...

Ali uzalud trud, dzaba sve - narod voleo i dana danas voli Zvezdu, Partizan samo tolerisemo...

zoca

pre 6 godina

Da li neko uopste misli da ce Vucic dozvoliti da Partizan prestigne zvezdu po broju titula? Pffffff
(Djalma, 06. mart 2018 15:53)

ti si zalutao ovde.....idi se prosetaj malo na vazduhu..

NoName

pre 6 godina

da imas obraza posle ovakvih rezultata nebi cekao ni trenutak ali gdecesnecete niko
(raderus, 06. mart 2018 16:13)

Nije do obraza, nego do 600 000 evra. Barem je to jasno.

bgd

pre 6 godina

Volim ove što kritikuju Đukića, a ne Vučelića ili Ilijeva koji su direktno zasluženi za igrače koje su doveli odnosno prodali. Pa nije naša liga Premijer loga pa da je trener ujedno i menadžer. Đukić je jedan od najboljih trenera partizana u poslednjih 25 godina i ovo nije zaslužio.

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

Đukiću,moj savet je da posle silnih utakmica nisi našao način da ekipa daje golove,zaostaješ za komšinicom 14 bodova,jednostavno odeš iz Partizana.Ima još stručnjaka koji su bolji od tebe,ima i gorih,ali realno Partizanu su potrebni najbolji i sa rezultstima.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Ako si im djuka rekao, svaka ti cast! Sta bi ti radili da si Venger, verovatno bi visio na terazijama?! Jel sme neko da se kladi da Djuki moze da se desi da ako ostane dobije zvezdu dva puta i uzme kup?! Ja potpisujem da ce tako biti, jer je posten covek i gospodin. A novinari, hm..sta reci...tako ce i Miloja isto, cim veze dva poraza,to je strasno !

knez

pre 6 godina

Djukic je gospodin covek, bio i kao igrac, a i sada kao trener. A, Partizanu sa ovakvim timom ne bi ni Gvardiola pomogao, a pomocnici da mu budu Klop i Murinjo.

веверица

pre 6 godina

која су заправо очекивања навијача партизана од овако скрпљеног тима? од тима који је продао најбоље играче у свим линијама, а за замене довео играче за 4-5 место наше лиге (ожеговић, сума... то су играчи за јавор).
ђукић има одличне резултате: 2. место у лиги и пролазак групе у лиги европе. ја сам фасциниран да је успео да избегне пораз у дербију. очекивао сам да ћемо да вас набијемо 3:0. не знам шта ви заиста очекујете? да играте брзо, прецизно, нападачки, ефикасно? ко? ајде, ево објасните како? осим истрошеног тошића и донекле малог пантића, ко још у партизану зна да игра у пољу? да дода лопту, шутне... о одбрани да не причам - трагедија. бекови су вам за српску лигу (погледајте само колико звезди значи филип стојковић - дечко кида и колика је разлика у игри целог тима када игра родић или кад игра анђелковић), а штопери ни ви не знате како се зову. и шта ђукић да ради? није ђукић проблем. заиста није. да су ту леандро, евертон, ђурђевић и два бека слична какве звезда има, ви би причали да је ђукић геније, а партизан би можда био и 1. на табели.

Runner

pre 6 godina

Није битно где си рођен јер се "велики човек и у земуници може родити",такође, мање је битно и то да ли тај посао радиш поштено или не ал' је веома битно ДА ЛИ ТАЈ ПОСАО ЗНАШ ИЛИ НЕ ЗНАШ ДА РАДИШ? Твоја је функција јавна и самим тиме подложна и похвалама и критикама. Нису "дрипачки" новинари криви што си Ти на нашем буњишту просуо 15 бодова, што не можеш никога да добијеш или ако добијеш чупаш се у задњим тренутцима утакмице што изазива сумњу. Исто овакво посртање смо имали пре две године са Миленковићем и Друловићем како из тога ниси извукао нику поуку? Мени нпр. то искуство каже да када кола крену низа страну тешко се заустављају. Дај Боже да грешим и да сутра, против Рада, извучемо повољан резултат и изађемо из ове кризе.

milos

pre 6 godina

On covek ne vidi,pa dajte recite mu koliko je dobio utakmica u poslednjih mesec dana i kako stoji na tabeli a posebno kako mu ekipa igra u vrhunskoj formi...

Jovan

pre 6 godina

Djuka ti si nas najbolji trener i uprava ako je pametna povecala bi ti primanja duplo i to na 10 god. Pa kad se svi igraci lepo upoznaju, idu jedni kod drugih na karte, pivo, slave i rodjendane onda ce da resetaju ko Barsa. Ilijevu produziti ugovor jer se vidi strucnost i da se ne menja igracki kadar na leto. Potrebno je vreme, za 7-8 god bi videli kakve bi postigli rezultate.

saca

pre 6 godina

Nije sporna kultura ili hrabrost vec znanje a ti ga nemas, u tome je stvar. Jer da imas znanja ne bi sedeo u kuci 10 godina i gledao TV nego bi se bavio svojim pozivom. Cinjenica je da su te posle Valensije, koja te je takodje oterala-zahvalila, nigde nisi proveo vise od 2 meseca, mislim Eibar, Elce i tako nesto. Zasto te oni nisu cenili i posle niza losih igara i poraza ostavili za trenera kao postenog i radnog. Taj odgovor hocu da cujem g.Djukicu. I ne mislim da samo vi trebate da odete nego zajedno sa Vucelice, Ilijevim i vajnim Vazurom. Puno srece i zdravlja g.Djukicu.

Nikola

pre 6 godina

Treba da bude sramota svakoga ko misli da Djukic zasluzuje otkaz. Ova sezona i bez titule,treba da se vodi kao uspesna. Ni Zvezda ni Partizan nisu mogli da prodju dalje (mozda srecom) ali je uspeh dokle su dogurali. Dosle su neke pare pa bi trebalo naci nake mlade igrace i da se pokusa opet Liga Evrope. Kao i kod Zvezde,oticice neki dobri igraci ali to je nasa realnost. Bilo kako bilo,Djukicu je jos mesto u Partizanu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Pa bar je partizan glorifikovan u 90% posto medija.Sve je čarobnjaštvo,magija,alhemija,majstorstvo.
Od beznačajnih rezulatat prave epopeje.
Jasno je da si zasmetao svojima,njihovi plaćeni novinari su te napali a jasno je i zašto.Hoće da ti smanje klauzulu pa da te oteraju.

karlito

pre 6 godina

Pravda za Djuku !
Kao iskreni zvezdas navijam za ovog coveka,ne zato sto smatram da kanali partizan vec, zato sto su mu uskratili jedina tri igraca sto su valjala i ostavili ga na milost i nemilost. Bravo Djukicu,imas podrsku normalnih i postenih !

BBRS

pre 6 godina

Прва реченица у тексту :

"Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić rekao je da ne vidi zašto bi dao ostavku..."

Мислим да гробари нису заслужили да их овако, знате већ шта, управа клуба !

mile rizik

pre 6 godina

Ovo za medije je potpuno u pravu. Odavno Partizan nije bio ovako satanizovan od strane medija
(mare, 06. mart 2018 15:01)

Vidi Mare, dnevni list u kojem je Vucelic glavni i odgovorni urednik prvi pusti pricu da ste mu dali otkaz, da trazite novog trenera, ali malo kasnije i da je 600.000 razloga iz kojih ne mozete odmah do novog trenera. To pusti tirazni dnevni list. Dakle svako jutro Vucelic u tom listu drzi kolegijum sa urednicima svih rubrika, oni mu referisu sta ce biti objavljeno na njihovim stranama. Pri tom urednik sporta u tom listu je okoreli grobar. I Vucelic odobri da se objavi ta informacija. Dakle, ili on istinski zeli da ga otera ili vas farba sve zajedno. Bice da je ovo drugo posredi.

Grobari NBG

pre 6 godina

Imas Leonarda koji je resio 50 % utakmica prosle godine, sto golom sto asidtencijom. Covek klasa za nasu ligu I logicno da trazi vecu platu. Umesto da mu das vecu platu ti bacis 1,7 miliona na nekog Sumu, koji pravi razliku ali u korist protivnickog tima. Prodas Blekija koji je stub odbrane i ne dovedes pismenog stopera. Prodas Djurdjevica koji je zajedno sa Leonardom dao preko 40 golova a dovedes Ozegovica koji je vise za beka nego za spica I pogines objasnjavajuci kako je veliki grobar covek koji grobare naziva glodarima. Prodas Evertona za sicu Spalu koji ispda iz A lige, umesto da coveku koji je bio pit bul na sredini das vecu platu. Leonardo I Everton bi ostali za pare koje su bacene na Sumu. Najavis Ivanovica kao buducnost srpske reprezentacije, covek ne moze da se izbori ni za prvi tim ovog ocajnog Partizana. Sto se tice rezultata, dobro je da je samo 14 razlike. Pokusavam da se setim utakmice u kojoj se nismo mucili. Sto se tice Evrope svaka cast za prejake Madjare u Madjarskoj I to je jedino sto mogu da pohvalim. U grupi smo protiv jedinog ozbiljnog imena primili 7 golova. Mogu nekom drigom da mazu oci, ali u obe utakmice Jang Bojs je bio za klasu bolji tim. Ne Djukic, Ilijev NAPOLJE, Vucelin teatralac I demagog, zajedno sa Vucelom,Vazurom I Vuleticem. Ko su ti ljudi? Legende partizana? Uspesni privrednici koji su doneli novac? Sve vise mi ima smisla prica da je Partizan prosle godine uzeo titulu da bi ova Vuckova ekipa opstala na vlasti u FK Partizan. Setite se onog cirkusa u skupstini kad je policija morala da obezbedjuje. Legende Parizana su Tumba, Vukotic, Bjekovic...

Max von Laaberg

pre 6 godina

Gospodine Djukicu
Broje se samo rezultati Koje vie nemate,dovodjeni su igraci u dogovoru sa vama. Klub i publika zele uspjehe njih nema ko je odgovoran onaj ko sastavlja ekipu, pravi taktiku,ikad se pobedjuje slave ga kad pobede izostanu kude ga ruse iteraju da ode to je svugde tako.Ali jedna stvar vecini nije jasna zasto je vecina igraca ne disziplinovana Jankovic Zdjelar
oni vise pricaju nego sto trce,zasto oni imaju mesto u timu.Taktiku protiv Viktorije nije publika odredila a bila je totalno pogresno postavljena Viktorija ja bolji klub a Partizan je morao da juri rezultat sta je bili videli smo a i kraj je poznat.Sad treba se okrenuti prvenstvu ali isti Igraci igraju za svoju dusu trener se zaledio i ceka se kraj.Jos jedan poraz i zbogom Evropi iduce godine, ko je odgovoran? koji klub je spreman da plati Sumu 1 Milion,ni jedan u Evropi.

Schone

pre 6 godina

Kada tako znaš o fudbalu, kaži zašto su te smenili baš svi gde si bio trener?
(Sergio, 06. mart 2018 15:06)

A ti kada tako znas o fudbalu zasto nisi trener i hajde nabroj trenere koje poznajes da nisu dobijali otkaze ni u jednom klubu koji su trenirali, nego su odlazili po isteku ugovora.

BBRS

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.
(Shole - Kralljevo, 6. mart 2018 16:40)

А шта ако због Ђукића не виде европу следеће године, хоће ли се онда помињати то достојанство ?
Достојанство је и да пружиш руку противнику кад те победи а не да кукаш како је судија свирао пенал против тебе, таман и да га није било !
Могао си да чујеш Милојевића и његов коментар на гол из офсајда који је Звезда примила, ако ниси, погледај !
Достојанство и овај тренутни партизан (људи у и око њега), немају додирних тачака !

neutralni felsh

pre 6 godina

Glavu gore! 
Neverovatni Miroslav Djukic nas je nacinio da udaramo daleko iznad svoje visine! 
Vodjstvo 2-0 na poluvremenu protiv Dinama Kijeva i za dlaku je trebalo biti 3-0 na poluvremenu, golman bukvalno iz gola izvadio loptu?! 
2-0 protiv Dinama Kijeva, evropskog velikana, dalekog No1 favorita nase grupe?! 

Pa to je fudbalski kosmos i prava fantazija, visine u koje nas je doveo Miroslav Djukic! 
Treba pazljivo cuti sta ce poruciti Miroslav Djukic nakon ove neverovatne drame kroz koju smo svi prosli! 
Treba upiti svaku rec Miroslava Djukica! 
Upravo se u tim mudrim recima krije kljuc i recept za uspeh u Evropi! 

Preziveli smo 1914. i 1941.! 
Nikada se ne predaj! 
Mi smo Partizan! 
Nema predaje! 
Cilj je postignut - prolece u Evropi 2018.! 
Samo napred! 
Idemo na dve pobede u naredna dva meca!
(fudbalski ekspert, 06. mart 2018 18:09)


kraljevski trol :)

FAP mašina

pre 6 godina

Urosa Djurdjevica za trenera FK Partizan pod hitno. Partizanu je sada naj potrebniji strucnjak koji razmislja hladne glave i koji ima iskustvo tako neophodno u ovom trenutku.

Dušan

pre 6 godina

@Grobari NBG
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!!
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu!
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli.
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!

losmi

pre 6 godina

Postoje ljudi koji citaju ceo tekst, a postoje i oni sto citaju samo naslove. To je osnovna razlika izmedju temljnog i povrsnog, gospodine Djukicu!

smor

pre 6 godina

Sve to stoji da te napadaju,ali covece napadaju te sa razlogom.Shvatio bih da imas igru rezultate pa da se ljutis.Nema igre golova zalaganja borbenosti nista.Koji mlad igrac je isforsiran ove sezone,dozvolio si Jankovicu da glumi zvezdu da se seta po terenu.Guras onog smesnog beka Miletica zasto covece pa on je covek za trece lige.Evo ovaj Ivanovic decko zna fudbal a kod tebe kao da je teniser pa presao na fudbal.Tebe je realno drzao Tavamba jer je to tip igraca koji ne zavisi puno od drugih nego on pravi igru primanjem jer je snazan Zvezda jeste realno bolja ali takvu patnju sa ovim pacerima tipa Zemun Mladost itd ja ne pamtim.Dobar si momak i verovatno posten ali jednostavno nisi za nas.

autocorrect off

pre 6 godina

uuu al su videoton i skenderbeg neke ekipe... ravnajte se po dinamu kijevu i plzenju. jedina ozbiljnija ekipa sa kojom je partizan igrao i izvukao pozitivan rezultat je jang boys. sve ostalo je bila sreća u žrebu

Ko je ovde lud?

pre 6 godina

Pa ja ljudi stvarno ne znam sta je s vama. Igramo najjadniji i najtuzniji fudbal u istoriji, pobedjuje nas ko god stigne i to lagano bez grca u ovoj nasoj jadnoj ligi. Nijedan igrac nam nije u formi, ceo tim nema snage ni za poluvreme, takticki smo na nivou petlica, a bili smo na ,,pripremama". Vi ako hocete da izgubimo i to drugo mesto i da nas garagani nakantaju u derbiju, vi ostavite Djukica, ali posle cete da se cesete svi vi koji velicate plasman u Evropi iako vrlo dobro znate da smo se i tu spasavali i imali mnogo srece kad su nas stisli Bojsi a Kijev nas je razmontirao. Sem Stojketa kome treba da zahvalimo za sve uspehe ove sezone i Tavambe svi ostali izgledaju kao izgubljeni u svemiru.A inace taj ,,strasni" Plzen otresaju ladno po Ceskoj, a ,ove godine kilavi Sporting ce da ih pregazi ko plitak potok.

Šabačka čivija

pre 6 godina

Đuka, ti si trener za duže staze, ali u Srbiji ni navijači ni uprave ne vide dalje od sutra. Ta orjentacija na kratak rok i ubija ovu zemlju. Za svaki dobar rezultat su potrebne tri stvari: rad, upornost i vreme. Ti imaš prve dve komponente, ali ti mešetari ne daju vreme da ostvariš planove. Da li neko misli da je Aleks Ferguson odmah prve sezone napravio rezultat? Ili šta da kaže uprava Arsenala? U Srbiji je sve instant, instant klubovi, instant igrači, instant rezultati. I onda kada se udari glavom u zid, svi se pitaju šta ovo bi, traže se krivci i ponavljaju se greške. Mundijal u Rusiji će to ponovo dokazati.

stane

pre 6 godina

stvarno Đukiću ,15 bodova je Partizan izgubio na svom terenu,igra je katastrofa,najveće zvezde izađu na teren da igraju balet,trčanje je tabu tema od igre nema ama baš ništa,a svaku utakmicu prekrstiš ruke pored aut linije i ličiš na gledaoca,.Sada se ljutiš kao šta je bilo,kao da si pao sa marsa.Još gora je uprava koja priča prazne priče.

...

pre 6 godina

A ko je ova lepa žena na slici? :3
(tražim fotke na fejsu, 06. mart 2018 19:38) Biljana Obradovic. Vodila neke emisije na Pinku pre 15-20 godina kad je bila mlada.

nikola

pre 6 godina

Bravo Miroslave,odgovori tim dzukelama.Iz Sapca sam i znam koje si probleme imao i u Mačvi od kojekakve gradske "gospode".Sam si izledjao svoju karijeru,i uvek bio vredan i čestit momak a kasnije i čovek.Prosto u ovo blato ne treba dolaziti.Još pamtim suze Duška Bajevica koga su isto isterali kao poslednjeg dzukca a bio je kao i ti pravi GOSPODIN.

@Милан

pre 6 godina

Управа све чини да са притисач и незадовољство навијача пребаци на тренера Ђукића што није у реду.Зна се ко ствара и кпује играче .Илијев је довео "бомбу играча"Осуму и сад ћути ,а није стао иза тренера јер је он платио из касе клуба 1.650.000 евра .за ове паре могао је у нашој лиги купити четир добра играча.

Slavoljub

pre 6 godina

Odgledao sam celu konferenciju,pricao je pola sata i stalno pricao isto,sve zajedno je vrteo u krug 100 reci.I da,slazem se da si u srbiji jedan dan bog a vec drugi dan niko i nista,ali ovde nije problem u porazima,nego u igri.Niko ne moze reci da Partizan igra dobro,stvara sanse ali ne ide.Nije tako,igra nam cele sezone ne valja,nisu to ni oscilacije u igri nego igramo sporo,bezidejno i jednostavno lose.Zbog toga bi Djukic trebao da ode a ne zbog novinara,navijaca... ako vidis sam da 8 meseci nikako ne ide kako zelis sam onda je valjda red da preuzmes odgovornist i prepustis mesto nekome drugome da pokusa.Nije ovo kriza,vec je ovosezonska realnost.

Giuseppe

pre 6 godina

Pa, sta reci Arsenu Wengeru, onda? Zar nismo svi pricali da se "u" nas pre brzo menjaju treneri???
pogle reprezentaciju... pogle zvezdu i ostale... aj nadjite jedan klub u super ligi da ima istog trenera vise od npr 3 godine! Jednog!
A onda pogledajte uprave klubova... njih da smenis, moras da ih hapsis da bi dosao neko drugi....
Jednom u 10 godina sportski direktori obave "dobro" kupovinu, udjes u kup uefa, napune te ko dzak golovima. Onda ide smena trenera, pa prodaja te dobre kupovine.... Napravis razliku u ceni, pola upravi pola menadzeru, klubu NISTA! Onda sledecih 9 godina losa kupovina, i minimum 9 novih trenera....
Svi u Srbiji se razumeju u sve, pa i u fudbal... Cak i Vucelic i Iliev, pa i oni pre, a i oni posle...

Ljubisa livac

pre 6 godina

@janko

Lep komentar, smislen. Osim paranoicnog uvoda. Ostavite te teorije zavere da vam je uprava "instalirana", "nametnuta" i td. Sami ste je izabrali i izglasali na skupstini kluba. Oterali ste Djuru i trazili ove. Niko ih nije na silu doveo vec vi sami.

Odlazite!

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.

Petar

pre 6 godina

Dočekali smo da ovdje daju podršku Đukiću i pišu nakon toga "Naprijed Partizan". Dočekali smo novu vrstu sendvičara koja pišu naprijed Partizan a dio su onih ljudi i grupa koje je baš briga za Partizan i grobare i koji zbog svojih interesa žele Đukića i dalje. Novac je novac i tu je Partizan kao klub njima više nebitan. Samo pogledajte partizanov vjesnik i onog novinara tamo.

I da objasnim glupost sa Fergusonom. Prvo, naravno da svi treneri, i najveći, dobijaju otkaze i imaju slabije sezone i na početku i na kraju karijere, to je uvijek moguće i zato je kao argument besmisleno spominjati Fergusona i njegove prve sezone a i ako želimo - taj Ferguson je u vrijeme kada je bio mlađi od Đukića, osvojio drugo mjesto u tadašnjoj jakoj engleskoj ligi. To mu je bila tek druga sezona tamo. Đukić ima 52 godine, nikad ništa nije osvojio, drugo-najuren je iz svih klubova i gubi sa ekipom Partizana od Radničkog i sličnih timova i treće-to što je par igrača prodano ne znači ništa, ekipe od kojih gubi imaju slabije igrače pa pobjede Partizan. Onaj koji je za Đukića ili ne zna ništa o nogometu ili piše za ovu ekipu nazovimo ih "Partizanov vjesnik" jer je njihov novinar izbacio tu glupost sa Fergusonom.

Partizan neće imati budućnost s ovima i sjetimo se da i ekipa nije stvorila ni jednu šansu u Češkoj, neki dan su izgubili od Radničkog koji je slabiji od bilo koje ekipe iz grupne faze LE i u martu su na -14 od Zvezde. Ali zato je tu partizanov vjesnik da nam objasni šta se dešava.

kit karson

pre 6 godina

on prekrsti ruke i gleda na svakoj utakmici kako mu pogresno izvode kornere i ne reaguje,ali sta zna on o kosom hicu kao i matematickoj verovatnoci,ne bih da duzim...percepcija njegova, igre je katastrofalna...

Grobari NBG

pre 6 godina

@Grobari NBG 
-Leonardova plata je 2,2 mil.e godišnje.To ne bi mogli da mu plate Partizan i Zvezda zajedno!! 
-Durdjevića niko nije prodao!Imao je obećanje da posle titule može da ide.I otišao je za 3 puta veću platu! 
-Te Partizanove legende,nisu u stanju ni kiosk da vode.Imali smo legendu u KK,Pekovića pa se zna kako smo prošli. 
Djukića istrpeti do kraja sezone,pa najuriti.Nije ni bio trener za nas!
(Dušan, 06. mart 2018 17:20)


-Ako na cifru koja je data za Sumu dodas I njegovu godisnju platu, dolazis do cifre koju pominjes. Znaci finansijski ne bi prosli losije samo bi na terenu imali zadovoljnog majstora umesto ovog pokusaja od fudbalera. Leonardu da su ponudili I milion za sezonu, ostao bi u klubu.
-Ako je vec morao Djurdjevic da ode zasto Ilijev nije doveo dobrog spica, proverenog, para je imalo, slucaj Suma to pokazuje. Cime je Ozegovic zasluzio poziv Partizana? Gde se to on dokazao, nadavao golova? Prosek cak I za stadarde nase lige. Verovatno neka menadzerska kombinacija.
-Te Partizanove legende su napravile Teleoptik I sistem gde smo proizvodili mlade talente, a bilo ih je mnogo, da ih ne nabrajam. Te legende su napravila dugogodisnju dominaciju Partizana pa smo prisli Zvezdi po broju titula. A to sto branis ove Vuckove, ti samo govori da si botic bez svog misljenja. Nisu bili u stanju ni Nikolica da zadrze, pa ne mogu Madjari da mu daju 100 miliona!

JPR24

pre 6 godina

Ne bi druze tebi niko zamerio da imas IGRU, pa i kad ne pobedis bar se vidi tecna igra, kombinacija, akcija. Ali mi vidimo samo mucenje, sve individualno i retko kad timski. To vidimo mi, obicni smrtnici. A to niko ne pominji. Svi samo traze bodovez dzabe bodovi ako nema igre. Pre ili kasnije ponestace srece kao sto vec jeste. Pozdrav
(mozda nekad, 06. mart 2018 15:04)
Da nema igru, to stoji. Ali istovremeno, sa kakvim se igracima raspolaze po nasim klubovima, sta da mi uopste ocekujemo !?? Od klinca izvrnu neku zvezdicu, koji posle izigrava nekog smekera, i to je vec uspeh... A na terenu : nista !

mihajlo

pre 6 godina

@Markoni
Ti te nazoves novinarima, sto jih je napao!? Po kom kriteriumu su to novinari!? Zna se sta je novinar a sta djalabarosi, koji nemaju drugog posla, nego prosto pisu ko da jim je vlastiti blog, pre ce biti da su blogeri koji su osetili da i na taj nacin mogu neku kintu u djep da strpaju, novinare u Srbiji prebrojis na ruke.

mile rizik

pre 6 godina

Pa prvo su novine u kojima je glavni i odgovorni urednik (u novinarskom zargonu: glodur) njegov i vas predsednik objavile da je otpusten i da trazite novog trenera. Oni su i potegli pricu o 600.000 evra. Ali kakav bi ste vi to bili Putujuci Fudbalski Cirkus da vas predsednik ne spinuje u listu u kojem komanduje?

Insajder

pre 6 godina

Toko je Djukicu samo opal po ,,slobodi medija"...oni znaju svaciji posao sem svog i sta je to sloboda i to sve unapred. Zna se ko je narucilaca, a oni izvrsioci...zato OPAL !!!

Shole - Kralljevo

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali Đukića poštujem jer sam imao prilike i da ga gledam kako igra i da igram na malim terenima protiv njega. Dobar je čovek i razume se u fudbal sigurno bolje od svih koji su mu postavljali pitanja, a verujem da se trudi i da radi. Ne uspeva se uvek u životu, pa bi Partizanu bilo najpametnije da ga zadrži dostojanstveno do kraja sezone - neće im biti ni prva ni poslednja sezona u kojoj nisu uzeli titulu - pa posle na miru neka vide šta će.

Don

pre 6 godina

U pravu je za neke stvari al’ se mnogo folira za te 600 000, slične pare nekad i veće se u našoj ligi vrte oko malo jačih igrača zašto ne bi i oko trenera koji su radili u Evropi..

maconii

pre 6 godina

zvezdas sam i odgledao sam konferenciju za stampu i sta je pricao...kada u fudbalu klub ne pravi ocekivane rezultate leti trener i on to zna...ali sve sto je pricao je apsolutno tacno,poremecen sistem vrednosti,nas mentalitet,novinarski natpisi,lazi,novac,svakodnevno vredjanje...pa nije to lako izdrzati...

nogometom do fudbala

pre 6 godina

davno je proslo da neko ima obraz i kaze ljudi , tim slabo igra odoh ja . ako posle mladosti sa dva igraca vise nije sam spakovao kofere i rekao ovo mi ne treba u zivotu , ili posle plzena i totalnog antifudbala , radnickog iz nisa , sta ocekivati od njega . nista

saca

pre 6 godina

Ovi sto podrzavaju Djukica ocigledno ne idu na stadion, jer da idu videli bi da od igre tima nema nista, nema ni jedne prepoznatljive akcije osim Stojkovic degazira Tavamba skace, nema suta u okvir gola 45 min., jedina utakmica koja je na nesto licila je protiv Videotona, malo za ostanak u Partizanu, bez ljutnje.

fenomen

pre 6 godina

Dobar trener koji ima iza sebe rezultate u Evropi nece doci u Partizan ili Zvezdu. Zasto? Pa zato sto je tamo negde bolja i redovna plata bas kao sto stoji u ugovoru. Molim vas, pa Stolica je presao u Vojvodinu pre mesec dana i sad bi kao trebao doci u Partizan. Koji uspeh ima Stolica kao trener. Pobedio jednom tada slabu Zvezdu sa Vizdovcem. Stanojevic? Pa otkad je oteran iz Partizana posle Samroka nisam nigde procitao da se bas proslavio. Nama ne treba Okoreli Partizanovac nego dobar, uspesan trener. Ako je definicija trenera da je grobar onda bih mogao i ja biti trener. Igrao bih uvek napadacki to je sigurno a kakve bi rezultate ostvario nemam pojma. Verujem da Djukic ima odredjeno znanje a ono sto mu ja zameram je to sto deluje smušeno i mirno na klupi. Fali mu agresivnosti, sportskog bezobrazluka, da podvikne, da kazni nezalaganje itd. Ne mozes da vodis firmu( citaj trener) i budes drugar sa radnicima ( fudbalerima ) nego mora da se zna ko je gazda. I poslednje sto je veoma bitno nijedan ugovor ne bi trebao biti fiksni nego placanje po ucinku. Neka osnovna plata plus premije. Zna se koliko ima utakmica u mesec dana. Na osnovu pobeda i bodova sracuna se plata fudbalerima, treneru i strucnom stabu. Pa bi onda grizli svi redom. Nije isto ako mesecno dobijes u kovertu 2 ili 20 000 eura. Kako su neki igrali poslednjih mesec dana dao bih im prazne koverte i rekao da se zale upravi vodovoda grada Pavliša. Poz.

Iljes Spic

pre 6 godina

Iako mislim da Djukic treba da ide, jer ocigledno ne moze da u profesionalnom smislu pruzi vise Partizanu, ovo sto je rekao je 100% u pravu. Placeni "novinari" pisu narucene tekstove pune lazi i dezinformacija, pljuvacina i bljuvotina, i niko im ne moze apsolutno nista, jer se na kraju ni ne zna ko su ti ljudi, za koga rade, i u cijem interesu pisu. Mi mozemo da pricamo o nasoj ocajnoj, nepostojecoj igri, o igracima na pozicijama koje im uopste ne odgovaraju (Suma, Tosic, Jankovic...), o taktickim totalnim promasajima, ali da se neko tako prljavo i javno blati, Djukic je potpuno u pravu sto je reagovao...

bukefal

pre 6 godina

Djukic je kulturan i vaspitan covek,tacka.
Ovde se namece drugo pitanje.Zasto Zvezda i Partizan misle da ne smeju da izgube utakmicu?Pa izgubili su od treceg na tabeli.
Mnogi misle da je Radnicki treci na silu(citaj Toncev),ali tim istima ne smeta na koji su nacin Zvezda i Partizan vec decenijama prvi i drugi.

Igor Pg

pre 6 godina

I ja smatram da je Djukic jedan odmjeren i vaspitan covjek. Mogu misliti kako mu je tesko bilo kad je ovako reagovao.. Ali s druge strane Partizan je stvarno ocajan ove sezone. Kako napisah prije neki dan, dugo sam u fudbalu, ozbiljno ga pratim zadnje tri decenije i mislim da je ovaj Partizan bukvalno najgori Partizan u zadnjih trideset godina. Jeste da su dogurali dosta u Evropi, ali po meni to vise govori da konkurencija u drugom po rangu evropskom takmicenju vise nije toliko jaka i da se moze napraviti razultat. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana u domacoj ligi ove godine protiv nizerazrednih klubova i apsolutno u svakoj su bili nadigrani! Po meni je to sramotno i trener mora odmah da leti.. Da se razumijemo, naravno da se moze i mora izgubiti utakmica u ligi, ali ako vas svi ali svi odreda nadigraju, ako u pet utakmica za redom u kojima ste apsolutni favoriti ne napravite sansu, onda nesto debelo nije u redu. Jos vam najveci rival melje sve redom, dao je duplo vise golova od vas i bjezi vam 15 bodova. Ja sam navijac Zvezde, ali vidim da ovako razmisljaju i moji najbliskiji prijatelji koji su veliki i iskreni navijaci Partizana.

Mik

pre 6 godina

Samo u Srbiji vlada uverenje da trener mora da bude okoreli grobar ili delija. Ljudi su profesionalci, rade za novac. Znas ili ne znas. Zasto niko ne postavi odgovornost sportskog direktora. On je prodavao i kupovao igrace. Nije Djukic prodao Evertona, Djurdjevica nije Djukic doveo Sumu, Antonova.... Ovo pisem kao navijac Zvezde

jole

pre 6 godina

Cak i da jeste u ugovoru da mu se mora isplatiti 600k evrica za odkaz..pa jel on kriv za to? Ko mu dao taj ugovor? Zanimljivo da o tome niko ne pise, niko ne pljuje upravu vec Djukica sto ima takav ugovor..pa cekaj, mogao on da trazi i 600 miliona za slucaj odkaza, kriv je onaj ko mu dozvolio tako nesto a ne on!

Aleksa

pre 6 godina

Не знам какав је тренер, не пратим вас превише, али му је изјава на месту, поштена и одмерена.

lale

pre 6 godina

Pokazite ugovor. Ako je Djuka u pravu oko izmisljene cifre,morace svi da mu se izvine...ako nije, onda je on u ne samo strukovnom vec i u moralnom-ljudskom problemu.

HanSolo

pre 6 godina

Čovek je u pravu.. Nego uvek se mi pravimo kao da vredimo više nego realno.. Partizan I CV nisu evropski velikani.. Na žalost.. Samo sa privatizacijom je to moguće.. Ali ko će ulagati u ta dva "luna parka"..

pope

pre 6 godina

sta znam...da je bog zna kakav trener...nije....da ima bog zna kakve igrace...tesko! A jeste uz prilicno mucnu igru bez igre napravio rezultat u Evropi (slicna prica kao sa Muslinom). A juce vest da je Sparta otpustila Stramaconija koji je imao budzet 15MEUR a ispao u pretkolu LE i sa Spartom 5. u prvenstvu. Dali su mu znaci 9 meseci fore i onda ga otpustili. Znaci u Srbiji su definitivno prevelika ocekivanja od trenera: prodajes najbolje igrace u svakom prelaznom roku, ili jos gore usred priprema i dovodis polutane koje niko nece i ocekujes cuda i to u roku odmah...ne ide to tako!

Bane

pre 6 godina

Ostavite Djukica. Vidite da ima sistem i da ce biti bolje. Produzite mu ugovor na 5 god, pojacajte ugovore Sumi, Jankovicu, Tosicu i Tavambi i da vidite kako ce tim da se preporodi, spica imamo odlicnog za kog cak i Ivica garantuje. Zasto menjati tim koji je dominirao u evropi ? Pustite coveka da radi pa ce za 5 god da vam pokaze kako gazi u Sapcu i Lucanima.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Upravu je covek,ne vredi sa vama lepo.Odavno je novinarstvo dotaklo dno,a natuznije sto je to zahvatilo i sport,za ovo drugo me i ne zanima.Jos kad krenu da ti sude kakav si covek,kao sto su Grofu radili,samo sto je on mnogo namazaniji od Djukica pa je od pocetka zauzeo ostar stav prema njima.A tekstove o penalima,ofsajdima...bolje da ne pricam,jedva docekate da se to desi,da se jos malo zakuva corba.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Mislim da je kao trener "tanak", iako je imao fantastičnu igračku karijeru. Slazem se da ekipa nije bog zna kako kvalitetna, ali ako u domacem prvenstvu u 3 utakmice napravis 2 normalne akcije, onda mora i da je do trenera.

Bgd

pre 6 godina

Nije to problem samo u sportu već i drugim oblastima života. Danas niko neće pročitati vest ako nema bombastičan naslov poput SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, DA SE SMRZNEŠ, JEZIVO, UŽAS, PAKAO, POTOP, PROPAST, KATASTROFA I SL. To samo pokazuje svu tragediju od zemlje u kojoj živimo u kojoj su dominantni obrasci ponašanja postali bahatost, bezobrazluk i prostakluk a obrazovanje, kultura i maniri se smatraju slabošću.

киза Д

pre 6 godina

Све је ствар квалитета и менталитета.Против Заглебја тамо смо одиграли исту утакмицу ка у Чешкој

Romper

pre 6 godina

Evidentno je da ekipa lose igra i da postoji problem koji je ocigledan i mora se resavati. Svi su postali demagozi, od igraca do trenera. Treba preuzeti odgovornost i snositi posledice. Nivo neprofesionalizma i odnosa prema fudbalu odnosno poslu je najveci razlog tome, ne iskljucujuci mogucnost limitiranosti pojedinaca, bilo da je rec o treneru ili fudbalerima. Nazalost to je sav kapacitet odnosno fizicka i mentalna struktura.

BBRS

pre 6 godina

Vođina škola, spin sa loših rezultata i neuspeha glumljenjem žrtve i napadima na izmišljene neprijatelje... I to u potpunosti uspešno, sad je na 50% podrške grobara i na 100% podrške zvezdaša ili ti botova. Majstorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Odlazite!, 7. mart 2018 00:11)

Значи ти навијаш за партизан и ти си навијач, а ја сам бот зато што навијам за Звезду ?!
Зар не видиш комплекс у настанку ?