Četvrtak, 07.12.2017.

13:00

Mesi: Neuspeh u Rusiji? Svi treba da se povučemo

Kapiten Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Mundijalu da svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

Izvor:

Mesi: Neuspeh u Rusiji? Svi treba da se povuèemo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

One men army

pre 6 godina

Ne bih da pricam o tome sta ce biti na svetskom ima dosta do tada.Mogu samo da kazem da je mesi covek koji se nenormalno mnogo davao svih ovih godina za argentinu.Zahvaljujuci njemu je osvojeno sp za mlade i olimpijada, zahvaljujuci njemu su vicesampioni sveta 2014., kao i kope dva puta i zahvaljujuci samo njemu ce i igrati na sp u rusiji a i u vrhu su fifine rang liste opet zahvaljujuci mesiju.Lepo rece jedan dobri covek Sampaoli:"Mesi ne duguje argentini nista, vec mundijal duguje mesiju trofej".Suvisno je govoriti da je najveci i bez toga.

Rajko007

pre 6 godina

Iako je u pitanju Mesi ne razumem cemu ovolika razmetljivost u izjavama, ispada da je sve neuspeh sem titule svetskog prvaka. Pa nisu valjda ostali bas tolika boranija i obicni statisti u filmu "Pohod neprikosnovene Argentine". Oni kao da zaboravljaju da su se jedva i plasirali za SP a tek u Rusiji ih cekaju jos manje naivne evropske ekipe u odnosu na J. Ameriku. Malo skromnija ocekivanja barem diplomatski bi bolje zvucala.

delboy

pre 6 godina

Victorinox, 7. decembar 2017 16:05)

Lepoje videti ovako normalne ljude i komentare.Uglavnom dolazi vrtic sa otrcanim i plitkim hejtanjem te jako ogranicenim pogledima na fudbal .U potpunosti bi se slozio i s tobom i daretom i samo bi jos dodao,da jedini covek koji bi mozda mogao da napravi nesto od njih,napravi neku hemiju, caroliju,jer im to treba,carolija sa klupe pre svega,je Marcelo Bjelsa ! Mnogo respektujem tog lika i veujem da bi svojim autoritetom,harizmom,enormnim znanjem pronasao nacin napravit ih konkurentnijim nego sto su sad.Jer ovo sto pod Sampaolijem igraju je blago receno katastrofa.Samo cekaju Mesija i to je sve.Mogli bi zaista doziveti pravu katastrofu ,kao sto rece dare nije iskljuceno cak i u grupi da ispadnu sa ovakvom igrom.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

1/4 finale plafon. Povucite se odmah,slobodno. A,ti si pogresio sto si se vratio.
Ovo kako Argentina sada izgleda,oni ne mogu da dobiju nijednu evropsku selekciju,pretesko im ide sa JA selekcijama,a o tituli necu da trosim reci. I cisto sumnjam da ce se nesto promeniti za godinu dana,jer se kod njih nista nije promenilo jos od Maradone (kao igraca). Iako imaju dva finala od titule 1986. pa do danas,njihov sunovrat je krenuo jos u Italiji 1990. (iako su igrali finale) i od onog poraza 1-0 od Kameruna sa 9 igraca,na otvaranju prvenstva. To je verovatno najveca bruka za jednog zvanicnog prvaka sveta da na otvaranju izgubi od neke africke selekcije,pa jos i sa DVA igraca vise. Tada su grupu prosli tek kao jedan od 4 najbolja treceplasirana u grupi. Pa,su se provukli protiv nas i 1/4F na penale,pa protiv Italije isto,pa protiv Svabe nije moglo. E,od tada oni ne znaju di udaraju. I ono finale iz Brazila im je vise slucajnost,nego plod ozbiljnog rada. Jer im je prvo grupa bila PRESMESNA (BIH,Iran i Nigerija),pa osrednja Svajcarska tek na prodzetke itd.

barca

pre 6 godina

Ovaj bi samo bezao, nema Inieste i Xavia na vrhuncu da ti donose trofeje (ne racunajuci sudije).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronaldo_Lima, 7. decembar 2017 13:2

Druze, kada dobijes brdo minusa za svaku vest koju napises, onda ti namera, kakva god bila, nije uspela.I oni koji mrze Mesija i Barselonu ne mogu da ti daju plus na ovo. Nisi zanimljiv ni najmanje.

Neko@

pre 6 godina

Jedva su prošli kao Italijani 2004 godine, a onda ovi potonji osvoji Boginju... Prema tome, osvojiće je i Mesi najverovatnije u Rusiji!

Victorinox

pre 6 godina

Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..
(dare, 7. decembar 2017 13:44)

Bravo, najrealniji komentar (ne samo ovaj kopirani deo, nego u celini). Što se tiče Argentine, imao sam prilike da ih malo bliže upoznam pošto sam tamo proveo neko vreme; u načelu, za njih je sve osim titule prvaka neuspeh, bar tako to narod tamo doživljava. Njihovi igrači trenutno imaju ogroman pritisak na leđima, od Mesija se očekuje da potvrdi status jednog od najvećih u istoriji i konačno osvoji nešto sa reprezentacijom, a čini mi se da ostatak tima nije tog kvaliteta. Kao fudbalska sila koja je proizvela gomilu vrhunskih igrača, Copa America su poslednji put osvojili davne 1993, dobili dva šamara od čileanaca u dve godine zaredom... muka. Sada u Rusiju dolaze moćni nemci i španci, kao i Brazil, veoma našpanovan da se iskupi za onu bruku sa poslednjeg mundijala. Teško za gaučose.

chombe

pre 6 godina

@ognjen: Uspeh je, bez obzira ko je u pitanju, kada se maksimalno trudis, izgaras, boris, pa sta bude. Nekad to nije dovoljno da pobedis, potrebna je i doza srece, ali pravi ljubitelji sporta znaju da cene kada neko ostavlja srce na terenu, bez obzira na rezultat. A, Argentina je uvek jedan od favorita, ali ima ih jos, neki su i veci.

Mare

pre 6 godina

(za bojaan, 07. decembar 2017 13:48)

Ti očigledno sanjaš Ronaldo čim tako komentarišeš. Za Argentinu i Mesija je sramota što ništa nisu osvojili sa onakvom ekipom, a za Portugal nije sramota i da ispadnu u osmini u Rusiji, jer su već dokazali da mogu da osvoje velika takmičenja. Argentina ima jednu od najjačih reprezentacija posle Nemačke i Španije a opet ništa ne mogu da osvoje. A ti se vrati da zajedno sa Mesijem sanjaš osvojeno prvenstvo.

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka 

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace
(je suis, 07. decembar 2017 14:19)

Njemačku smo 98 u četvrtfinalu razvalili 3:0 pa možemo u finalu 3:1

ognjen

pre 6 godina

Niste dobro razumeli u vezi Mascerana. hoce da napusti Barcu a ne nacionalni tim . jer kad napusti nacionalni tim iz razloga da igra vise? za koga ?

je suis

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace

Slavonija

pre 6 godina

@Miki28, zato sto Argentina nema timski duh kakav ima Portugal. Zato ne moze da osvoji svetsko prvenstvo kao sto je Portugal usavsi kroz baraz osvojio evropsko. A i Mesi je slabiji u reprezentaciji nego sto je u klubu.

DROGBA11

pre 6 godina

Ovaj jedva ceka da se povuce... i vec se povlacio iz repke, pa se vratio.
Upropasice Barsu svojim mega-ugovorom,a pad u igri(godine) samo sto nije...
Pa kad budu trebali zamenu da mu nadju, nece moci od njegove plate.
O caletu, burazeru, utajama poreza i generalno vrlo odbojno-bezobraznom stavu da i ne govorim.

frumcina

pre 6 godina

samo da ne uzmes pa da ovi sto te vole mogu da crknu zato sto igras u najboljoj ekipi u istoriji a to je barsa... i hvala iguainu za sve promasaje u represtaciji sto bi rekao antara :DD

Miki28

pre 6 godina

Pa i Portugal usao kroz baraz za EP pa ga osvojise. Sto ne bi mogla Argentina osvojiti? Svakako su jedni od favorita... Licno mislim da nece ali opet otkud znamo sta ce se sve desavati do SP, ko ce se sve povrediti ili sta vec

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

Povucite se priije Rusije..Evo osvajaca prvenstva..

Hrvatska Nigerija 6:2
Argentina Hrvatska 0:2
Island Hrvatska 3:1

Osmina finala
Hrvatska Danska 2:0

Četvrtfinale
Portugal Hrvatska 2:4

Polufinale
Hrvatska Belgija 2:1

Finale
Njemačka Hrvatska 1:3

za bojaan

pre 6 godina

Da ga nece osvojiti tvoj zalizanko mozda ?
Tamo nece biti Apoela na zalost.
Mesi i Argentina imaju cemu da se nadaju Roky nema.
Jedva cekam umiranje od smeha kada pocne da place , kuka i trazi penale.
I sto stalno dolazite na tekstove o Mesiju ?
zulja vas nesto jel ?
Umesto da slavite recorde vaseg najboljeg ikad
Ostavite se vi Mesija jer taj nivo ne mozete shvatiti,nije to za vas.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

E pa ako osvoji sada Svetsko najveci je od svih. A moze, nije mnogo falilo pre 4 godine. I Maradona je jedno osvojio a drugo izgubio u finalu, moze i Mesi samo obrnuto.

Beograd

pre 6 godina

Onaj panj Higuain ih je na neki nacin kostao titule i protiv Njemacke i protiv Cilea u finalima kad je masio dva tri cista zicera u situaciji jedan na jedan. Ako budu imali srece i kockice se sloze na sampionatu mogu do kraja u Rusiji. Mada mislim da ce glavni favoriti na prvenstvu biti neke od evropskih drzava pre svega Nemacka Francuska a iz prikrajka vrebaju Spanci i Belgijanci koji imaju odlicne ekipe. Da nije bilo Mesija Argentina se ne bi ni plasirala na mundijal bilo bi mi drago da bas on podigne boginju naravno uz sto bolji plasman Srbije.

dare

pre 6 godina

Imam osecaj da su pod ogromnim pritiskom. Ali jednostavno oni nemogu uzeti naslov pored super kompletnih nemaca,brazilaca,francuza,spanaca,belgijanaca.. totalno neizbalansirana ekipa sa mocnim napadon,ali veoma losim ostalim linijama,ali mozda bi to nekako i proslo i mozda bi se mogli ptivlacit na suvi,individualni kvalitet da bar imaju neke hemije u ekipi. Izgledaju skroz nekohezivno,poluraspadnuto,nedisciplinovano.. moze im se cak desiti da ne prodju ni grupu. Upravo se to desilo bez dileme najjacoj argentini u istoriji,iz japana i koreje,kad su dosli kao prvi favoriti turnira a ispali vec u grupi..a generacija za pamcenje,neki cak nisu imali ni mesta .. Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..

Beograd

pre 6 godina

Onaj panj Higuain ih je na neki nacin kostao titule i protiv Njemacke i protiv Cilea u finalima kad je masio dva tri cista zicera u situaciji jedan na jedan. Ako budu imali srece i kockice se sloze na sampionatu mogu do kraja u Rusiji. Mada mislim da ce glavni favoriti na prvenstvu biti neke od evropskih drzava pre svega Nemacka Francuska a iz prikrajka vrebaju Spanci i Belgijanci koji imaju odlicne ekipe. Da nije bilo Mesija Argentina se ne bi ni plasirala na mundijal bilo bi mi drago da bas on podigne boginju naravno uz sto bolji plasman Srbije.

Miki28

pre 6 godina

Pa i Portugal usao kroz baraz za EP pa ga osvojise. Sto ne bi mogla Argentina osvojiti? Svakako su jedni od favorita... Licno mislim da nece ali opet otkud znamo sta ce se sve desavati do SP, ko ce se sve povrediti ili sta vec

dare

pre 6 godina

Imam osecaj da su pod ogromnim pritiskom. Ali jednostavno oni nemogu uzeti naslov pored super kompletnih nemaca,brazilaca,francuza,spanaca,belgijanaca.. totalno neizbalansirana ekipa sa mocnim napadon,ali veoma losim ostalim linijama,ali mozda bi to nekako i proslo i mozda bi se mogli ptivlacit na suvi,individualni kvalitet da bar imaju neke hemije u ekipi. Izgledaju skroz nekohezivno,poluraspadnuto,nedisciplinovano.. moze im se cak desiti da ne prodju ni grupu. Upravo se to desilo bez dileme najjacoj argentini u istoriji,iz japana i koreje,kad su dosli kao prvi favoriti turnira a ispali vec u grupi..a generacija za pamcenje,neki cak nisu imali ni mesta .. Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..

za bojaan

pre 6 godina

Da ga nece osvojiti tvoj zalizanko mozda ?
Tamo nece biti Apoela na zalost.
Mesi i Argentina imaju cemu da se nadaju Roky nema.
Jedva cekam umiranje od smeha kada pocne da place , kuka i trazi penale.
I sto stalno dolazite na tekstove o Mesiju ?
zulja vas nesto jel ?
Umesto da slavite recorde vaseg najboljeg ikad
Ostavite se vi Mesija jer taj nivo ne mozete shvatiti,nije to za vas.

ognjen

pre 6 godina

Niste dobro razumeli u vezi Mascerana. hoce da napusti Barcu a ne nacionalni tim . jer kad napusti nacionalni tim iz razloga da igra vise? za koga ?

Victorinox

pre 6 godina

Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..
(dare, 7. decembar 2017 13:44)

Bravo, najrealniji komentar (ne samo ovaj kopirani deo, nego u celini). Što se tiče Argentine, imao sam prilike da ih malo bliže upoznam pošto sam tamo proveo neko vreme; u načelu, za njih je sve osim titule prvaka neuspeh, bar tako to narod tamo doživljava. Njihovi igrači trenutno imaju ogroman pritisak na leđima, od Mesija se očekuje da potvrdi status jednog od najvećih u istoriji i konačno osvoji nešto sa reprezentacijom, a čini mi se da ostatak tima nije tog kvaliteta. Kao fudbalska sila koja je proizvela gomilu vrhunskih igrača, Copa America su poslednji put osvojili davne 1993, dobili dva šamara od čileanaca u dve godine zaredom... muka. Sada u Rusiju dolaze moćni nemci i španci, kao i Brazil, veoma našpanovan da se iskupi za onu bruku sa poslednjeg mundijala. Teško za gaučose.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

E pa ako osvoji sada Svetsko najveci je od svih. A moze, nije mnogo falilo pre 4 godine. I Maradona je jedno osvojio a drugo izgubio u finalu, moze i Mesi samo obrnuto.

je suis

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace

DROGBA11

pre 6 godina

Ovaj jedva ceka da se povuce... i vec se povlacio iz repke, pa se vratio.
Upropasice Barsu svojim mega-ugovorom,a pad u igri(godine) samo sto nije...
Pa kad budu trebali zamenu da mu nadju, nece moci od njegove plate.
O caletu, burazeru, utajama poreza i generalno vrlo odbojno-bezobraznom stavu da i ne govorim.

Rajko007

pre 6 godina

Iako je u pitanju Mesi ne razumem cemu ovolika razmetljivost u izjavama, ispada da je sve neuspeh sem titule svetskog prvaka. Pa nisu valjda ostali bas tolika boranija i obicni statisti u filmu "Pohod neprikosnovene Argentine". Oni kao da zaboravljaju da su se jedva i plasirali za SP a tek u Rusiji ih cekaju jos manje naivne evropske ekipe u odnosu na J. Ameriku. Malo skromnija ocekivanja barem diplomatski bi bolje zvucala.

barca

pre 6 godina

Ovaj bi samo bezao, nema Inieste i Xavia na vrhuncu da ti donose trofeje (ne racunajuci sudije).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronaldo_Lima, 7. decembar 2017 13:2

Druze, kada dobijes brdo minusa za svaku vest koju napises, onda ti namera, kakva god bila, nije uspela.I oni koji mrze Mesija i Barselonu ne mogu da ti daju plus na ovo. Nisi zanimljiv ni najmanje.

Neko@

pre 6 godina

Jedva su prošli kao Italijani 2004 godine, a onda ovi potonji osvoji Boginju... Prema tome, osvojiće je i Mesi najverovatnije u Rusiji!

chombe

pre 6 godina

@ognjen: Uspeh je, bez obzira ko je u pitanju, kada se maksimalno trudis, izgaras, boris, pa sta bude. Nekad to nije dovoljno da pobedis, potrebna je i doza srece, ali pravi ljubitelji sporta znaju da cene kada neko ostavlja srce na terenu, bez obzira na rezultat. A, Argentina je uvek jedan od favorita, ali ima ih jos, neki su i veci.

frumcina

pre 6 godina

samo da ne uzmes pa da ovi sto te vole mogu da crknu zato sto igras u najboljoj ekipi u istoriji a to je barsa... i hvala iguainu za sve promasaje u represtaciji sto bi rekao antara :DD

One men army

pre 6 godina

Ne bih da pricam o tome sta ce biti na svetskom ima dosta do tada.Mogu samo da kazem da je mesi covek koji se nenormalno mnogo davao svih ovih godina za argentinu.Zahvaljujuci njemu je osvojeno sp za mlade i olimpijada, zahvaljujuci njemu su vicesampioni sveta 2014., kao i kope dva puta i zahvaljujuci samo njemu ce i igrati na sp u rusiji a i u vrhu su fifine rang liste opet zahvaljujuci mesiju.Lepo rece jedan dobri covek Sampaoli:"Mesi ne duguje argentini nista, vec mundijal duguje mesiju trofej".Suvisno je govoriti da je najveci i bez toga.

Mare

pre 6 godina

(za bojaan, 07. decembar 2017 13:48)

Ti očigledno sanjaš Ronaldo čim tako komentarišeš. Za Argentinu i Mesija je sramota što ništa nisu osvojili sa onakvom ekipom, a za Portugal nije sramota i da ispadnu u osmini u Rusiji, jer su već dokazali da mogu da osvoje velika takmičenja. Argentina ima jednu od najjačih reprezentacija posle Nemačke i Španije a opet ništa ne mogu da osvoje. A ti se vrati da zajedno sa Mesijem sanjaš osvojeno prvenstvo.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

1/4 finale plafon. Povucite se odmah,slobodno. A,ti si pogresio sto si se vratio.
Ovo kako Argentina sada izgleda,oni ne mogu da dobiju nijednu evropsku selekciju,pretesko im ide sa JA selekcijama,a o tituli necu da trosim reci. I cisto sumnjam da ce se nesto promeniti za godinu dana,jer se kod njih nista nije promenilo jos od Maradone (kao igraca). Iako imaju dva finala od titule 1986. pa do danas,njihov sunovrat je krenuo jos u Italiji 1990. (iako su igrali finale) i od onog poraza 1-0 od Kameruna sa 9 igraca,na otvaranju prvenstva. To je verovatno najveca bruka za jednog zvanicnog prvaka sveta da na otvaranju izgubi od neke africke selekcije,pa jos i sa DVA igraca vise. Tada su grupu prosli tek kao jedan od 4 najbolja treceplasirana u grupi. Pa,su se provukli protiv nas i 1/4F na penale,pa protiv Italije isto,pa protiv Svabe nije moglo. E,od tada oni ne znaju di udaraju. I ono finale iz Brazila im je vise slucajnost,nego plod ozbiljnog rada. Jer im je prvo grupa bila PRESMESNA (BIH,Iran i Nigerija),pa osrednja Svajcarska tek na prodzetke itd.

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

Povucite se priije Rusije..Evo osvajaca prvenstva..

Hrvatska Nigerija 6:2
Argentina Hrvatska 0:2
Island Hrvatska 3:1

Osmina finala
Hrvatska Danska 2:0

Četvrtfinale
Portugal Hrvatska 2:4

Polufinale
Hrvatska Belgija 2:1

Finale
Njemačka Hrvatska 1:3

Slavonija

pre 6 godina

@Miki28, zato sto Argentina nema timski duh kakav ima Portugal. Zato ne moze da osvoji svetsko prvenstvo kao sto je Portugal usavsi kroz baraz osvojio evropsko. A i Mesi je slabiji u reprezentaciji nego sto je u klubu.

delboy

pre 6 godina

Victorinox, 7. decembar 2017 16:05)

Lepoje videti ovako normalne ljude i komentare.Uglavnom dolazi vrtic sa otrcanim i plitkim hejtanjem te jako ogranicenim pogledima na fudbal .U potpunosti bi se slozio i s tobom i daretom i samo bi jos dodao,da jedini covek koji bi mozda mogao da napravi nesto od njih,napravi neku hemiju, caroliju,jer im to treba,carolija sa klupe pre svega,je Marcelo Bjelsa ! Mnogo respektujem tog lika i veujem da bi svojim autoritetom,harizmom,enormnim znanjem pronasao nacin napravit ih konkurentnijim nego sto su sad.Jer ovo sto pod Sampaolijem igraju je blago receno katastrofa.Samo cekaju Mesija i to je sve.Mogli bi zaista doziveti pravu katastrofu ,kao sto rece dare nije iskljuceno cak i u grupi da ispadnu sa ovakvom igrom.

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka 

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace
(je suis, 07. decembar 2017 14:19)

Njemačku smo 98 u četvrtfinalu razvalili 3:0 pa možemo u finalu 3:1

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

Povucite se priije Rusije..Evo osvajaca prvenstva..

Hrvatska Nigerija 6:2
Argentina Hrvatska 0:2
Island Hrvatska 3:1

Osmina finala
Hrvatska Danska 2:0

Četvrtfinale
Portugal Hrvatska 2:4

Polufinale
Hrvatska Belgija 2:1

Finale
Njemačka Hrvatska 1:3

DROGBA11

pre 6 godina

Ovaj jedva ceka da se povuce... i vec se povlacio iz repke, pa se vratio.
Upropasice Barsu svojim mega-ugovorom,a pad u igri(godine) samo sto nije...
Pa kad budu trebali zamenu da mu nadju, nece moci od njegove plate.
O caletu, burazeru, utajama poreza i generalno vrlo odbojno-bezobraznom stavu da i ne govorim.

Slavonija

pre 6 godina

@Miki28, zato sto Argentina nema timski duh kakav ima Portugal. Zato ne moze da osvoji svetsko prvenstvo kao sto je Portugal usavsi kroz baraz osvojio evropsko. A i Mesi je slabiji u reprezentaciji nego sto je u klubu.

za bojaan

pre 6 godina

Da ga nece osvojiti tvoj zalizanko mozda ?
Tamo nece biti Apoela na zalost.
Mesi i Argentina imaju cemu da se nadaju Roky nema.
Jedva cekam umiranje od smeha kada pocne da place , kuka i trazi penale.
I sto stalno dolazite na tekstove o Mesiju ?
zulja vas nesto jel ?
Umesto da slavite recorde vaseg najboljeg ikad
Ostavite se vi Mesija jer taj nivo ne mozete shvatiti,nije to za vas.

Beograd

pre 6 godina

Onaj panj Higuain ih je na neki nacin kostao titule i protiv Njemacke i protiv Cilea u finalima kad je masio dva tri cista zicera u situaciji jedan na jedan. Ako budu imali srece i kockice se sloze na sampionatu mogu do kraja u Rusiji. Mada mislim da ce glavni favoriti na prvenstvu biti neke od evropskih drzava pre svega Nemacka Francuska a iz prikrajka vrebaju Spanci i Belgijanci koji imaju odlicne ekipe. Da nije bilo Mesija Argentina se ne bi ni plasirala na mundijal bilo bi mi drago da bas on podigne boginju naravno uz sto bolji plasman Srbije.

Mare

pre 6 godina

(za bojaan, 07. decembar 2017 13:48)

Ti očigledno sanjaš Ronaldo čim tako komentarišeš. Za Argentinu i Mesija je sramota što ništa nisu osvojili sa onakvom ekipom, a za Portugal nije sramota i da ispadnu u osmini u Rusiji, jer su već dokazali da mogu da osvoje velika takmičenja. Argentina ima jednu od najjačih reprezentacija posle Nemačke i Španije a opet ništa ne mogu da osvoje. A ti se vrati da zajedno sa Mesijem sanjaš osvojeno prvenstvo.

Kad je muka ajde Đuka

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka 

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace
(je suis, 07. decembar 2017 14:19)

Njemačku smo 98 u četvrtfinalu razvalili 3:0 pa možemo u finalu 3:1

frumcina

pre 6 godina

samo da ne uzmes pa da ovi sto te vole mogu da crknu zato sto igras u najboljoj ekipi u istoriji a to je barsa... i hvala iguainu za sve promasaje u represtaciji sto bi rekao antara :DD

dare

pre 6 godina

Imam osecaj da su pod ogromnim pritiskom. Ali jednostavno oni nemogu uzeti naslov pored super kompletnih nemaca,brazilaca,francuza,spanaca,belgijanaca.. totalno neizbalansirana ekipa sa mocnim napadon,ali veoma losim ostalim linijama,ali mozda bi to nekako i proslo i mozda bi se mogli ptivlacit na suvi,individualni kvalitet da bar imaju neke hemije u ekipi. Izgledaju skroz nekohezivno,poluraspadnuto,nedisciplinovano.. moze im se cak desiti da ne prodju ni grupu. Upravo se to desilo bez dileme najjacoj argentini u istoriji,iz japana i koreje,kad su dosli kao prvi favoriti turnira a ispali vec u grupi..a generacija za pamcenje,neki cak nisu imali ni mesta .. Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

1/4 finale plafon. Povucite se odmah,slobodno. A,ti si pogresio sto si se vratio.
Ovo kako Argentina sada izgleda,oni ne mogu da dobiju nijednu evropsku selekciju,pretesko im ide sa JA selekcijama,a o tituli necu da trosim reci. I cisto sumnjam da ce se nesto promeniti za godinu dana,jer se kod njih nista nije promenilo jos od Maradone (kao igraca). Iako imaju dva finala od titule 1986. pa do danas,njihov sunovrat je krenuo jos u Italiji 1990. (iako su igrali finale) i od onog poraza 1-0 od Kameruna sa 9 igraca,na otvaranju prvenstva. To je verovatno najveca bruka za jednog zvanicnog prvaka sveta da na otvaranju izgubi od neke africke selekcije,pa jos i sa DVA igraca vise. Tada su grupu prosli tek kao jedan od 4 najbolja treceplasirana u grupi. Pa,su se provukli protiv nas i 1/4F na penale,pa protiv Italije isto,pa protiv Svabe nije moglo. E,od tada oni ne znaju di udaraju. I ono finale iz Brazila im je vise slucajnost,nego plod ozbiljnog rada. Jer im je prvo grupa bila PRESMESNA (BIH,Iran i Nigerija),pa osrednja Svajcarska tek na prodzetke itd.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

E pa ako osvoji sada Svetsko najveci je od svih. A moze, nije mnogo falilo pre 4 godine. I Maradona je jedno osvojio a drugo izgubio u finalu, moze i Mesi samo obrnuto.

Neko@

pre 6 godina

Jedva su prošli kao Italijani 2004 godine, a onda ovi potonji osvoji Boginju... Prema tome, osvojiće je i Mesi najverovatnije u Rusiji!

Miki28

pre 6 godina

Pa i Portugal usao kroz baraz za EP pa ga osvojise. Sto ne bi mogla Argentina osvojiti? Svakako su jedni od favorita... Licno mislim da nece ali opet otkud znamo sta ce se sve desavati do SP, ko ce se sve povrediti ili sta vec

je suis

pre 6 godina

@Kad je muka ajde Đuka

ali sto si stavio da Kroasani odvaljuju Argentinu i Nemacku, a Island natrpa mrezu hahahahahaha alal ti vera rodjace

barca

pre 6 godina

Ovaj bi samo bezao, nema Inieste i Xavia na vrhuncu da ti donose trofeje (ne racunajuci sudije).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronaldo_Lima, 7. decembar 2017 13:2

Druze, kada dobijes brdo minusa za svaku vest koju napises, onda ti namera, kakva god bila, nije uspela.I oni koji mrze Mesija i Barselonu ne mogu da ti daju plus na ovo. Nisi zanimljiv ni najmanje.

chombe

pre 6 godina

@ognjen: Uspeh je, bez obzira ko je u pitanju, kada se maksimalno trudis, izgaras, boris, pa sta bude. Nekad to nije dovoljno da pobedis, potrebna je i doza srece, ali pravi ljubitelji sporta znaju da cene kada neko ostavlja srce na terenu, bez obzira na rezultat. A, Argentina je uvek jedan od favorita, ali ima ih jos, neki su i veci.

Rajko007

pre 6 godina

Iako je u pitanju Mesi ne razumem cemu ovolika razmetljivost u izjavama, ispada da je sve neuspeh sem titule svetskog prvaka. Pa nisu valjda ostali bas tolika boranija i obicni statisti u filmu "Pohod neprikosnovene Argentine". Oni kao da zaboravljaju da su se jedva i plasirali za SP a tek u Rusiji ih cekaju jos manje naivne evropske ekipe u odnosu na J. Ameriku. Malo skromnija ocekivanja barem diplomatski bi bolje zvucala.

delboy

pre 6 godina

Victorinox, 7. decembar 2017 16:05)

Lepoje videti ovako normalne ljude i komentare.Uglavnom dolazi vrtic sa otrcanim i plitkim hejtanjem te jako ogranicenim pogledima na fudbal .U potpunosti bi se slozio i s tobom i daretom i samo bi jos dodao,da jedini covek koji bi mozda mogao da napravi nesto od njih,napravi neku hemiju, caroliju,jer im to treba,carolija sa klupe pre svega,je Marcelo Bjelsa ! Mnogo respektujem tog lika i veujem da bi svojim autoritetom,harizmom,enormnim znanjem pronasao nacin napravit ih konkurentnijim nego sto su sad.Jer ovo sto pod Sampaolijem igraju je blago receno katastrofa.Samo cekaju Mesija i to je sve.Mogli bi zaista doziveti pravu katastrofu ,kao sto rece dare nije iskljuceno cak i u grupi da ispadnu sa ovakvom igrom.

One men army

pre 6 godina

Ne bih da pricam o tome sta ce biti na svetskom ima dosta do tada.Mogu samo da kazem da je mesi covek koji se nenormalno mnogo davao svih ovih godina za argentinu.Zahvaljujuci njemu je osvojeno sp za mlade i olimpijada, zahvaljujuci njemu su vicesampioni sveta 2014., kao i kope dva puta i zahvaljujuci samo njemu ce i igrati na sp u rusiji a i u vrhu su fifine rang liste opet zahvaljujuci mesiju.Lepo rece jedan dobri covek Sampaoli:"Mesi ne duguje argentini nista, vec mundijal duguje mesiju trofej".Suvisno je govoriti da je najveci i bez toga.

ognjen

pre 6 godina

Niste dobro razumeli u vezi Mascerana. hoce da napusti Barcu a ne nacionalni tim . jer kad napusti nacionalni tim iz razloga da igra vise? za koga ?

Victorinox

pre 6 godina

Zaneti,Ajala,Samuel,Simeone,Ajmar,Rikelme,Veron,Kili gonzales,Claudio Lopez,Crespo,Batistuta..i dalje stojim iza toga da je ovo jedna od najjacih ekipa koja nije postala svetski prvak. Slican fijasko predvidjam i ovoj argentini. Ako ne nadju resenje kako ne ovisiti samo o Mesiju,ispasce jako jako rano..
(dare, 7. decembar 2017 13:44)

Bravo, najrealniji komentar (ne samo ovaj kopirani deo, nego u celini). Što se tiče Argentine, imao sam prilike da ih malo bliže upoznam pošto sam tamo proveo neko vreme; u načelu, za njih je sve osim titule prvaka neuspeh, bar tako to narod tamo doživljava. Njihovi igrači trenutno imaju ogroman pritisak na leđima, od Mesija se očekuje da potvrdi status jednog od najvećih u istoriji i konačno osvoji nešto sa reprezentacijom, a čini mi se da ostatak tima nije tog kvaliteta. Kao fudbalska sila koja je proizvela gomilu vrhunskih igrača, Copa America su poslednji put osvojili davne 1993, dobili dva šamara od čileanaca u dve godine zaredom... muka. Sada u Rusiju dolaze moćni nemci i španci, kao i Brazil, veoma našpanovan da se iskupi za onu bruku sa poslednjeg mundijala. Teško za gaučose.