Sreda, 24.05.2017.

09:33

"Dobili bismo Bulse 1994. i da je Džordan igrao"

Keni Smit, živa legenda Hjustona i dvostruki NBA šampion, kaže da bi Roketsi pobedili Čikago Bulse 1994. godine čak i da je igrao Majkl Džordan.

Izvor:

"Dobili bismo Bulse 1994. i da je Džordan igrao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

pablo22

pre 6 godina

Кени је јасан и конкретан. Да су Булси те 95 (џордан играо плеј оф) побиједили орландо, опет би хјустон био првак, тј побиједио би булсе. Булси изгубе од орланда, хјустон почисти орландо, шта ту није јасно?
Него мора да се нађе милион паметњаковића са шбб да се џордан није повлачио и сличне глупости. Да вам неко баци оштру лопту, сломили би сте прст, али се у све разумијете, чудо једно

Beogradjanin

pre 6 godina

Ako bi Pipen odigrao onako '94 ne bi imao Huston sta da trazi... A Grant je vec neko vreme bio nezadovoljan, Pipenu su ipak odavala priznanja. Tako da pitanje sta bilo '95 vezali ste 4 titule, najači ste dokazite da ste jaki i kad ste malo slabiji, sta cem vam Grant...

Mada sve je to nagadjanje. Na internetu se moze naci da je on pakleno trenirao izmedju 95 i 96 .Telo mu je ipak bilo palo, bolje je on igrao u prvom Three-peat..

Da pokusamo sa nagadjanjima. Izgleda da je James otisao iz Miamia jer se krilo da je Bosh bolestan+ najslabije Vejdove igre... Tako da San Antoni nije bio toliko dobar nego je Miami bio u velikim problemima. Ipak su oni jedva izbacili Dalas sa 4:3. Onda sto se tiče godina James ce da se penzionise 2019/20 da imitira Majkla u 35 godinu penziji, da mu ne padne procenta suta, da ne kalja ima jer vise mozda ne bude kandidat za titulu :)Lako je pričati sta bi bili kad bi bilo, treba pokusati da ste ce biti u budućnosti he,he,he :)

Bojan

pre 6 godina

(bios, 25. maj 2017 10:29)
znaci imali su promaju u reketu stoga su izgubili te ne bi osvojili titulu protiv Hjustona svakako. Dakle ta ekipa iz 95 ne bi nikada uzela titulu, pored toga Majkl nije imao tako slabu centarsku liniju jer bez nje nije mogao do titula.
sta bi uprava radila da se Majkl nije penzionisao, ko zna. Ja sam misljenja da bi Pipen otisao iz te ekipe ranije, da je Majkl ostao. Ovako je sezonu ipo vodio ekipu i video da mu treba Majkl i ostao do 98. Cim je najavio odlazak 98, Majkl se opet povukao. Dakle, da se nije povlacio Majkl je vrlo lako mogao da ostane na 3 ili 4 titule. cak i verovatnije nego da dodje do tih 8.

sto se tice mojih ocekivanja od Majkla nakon pauziranja. Nije se on vratio sa bejzbol terena u ligu. Dolazio je na treninge Bulsa, razmisljao o vracanju i vratio se ali ne kao igrac koji nije video loptu godinu ipo. Naravno da to nije vrhunac njegove igre tada bio, ali uporedi kako je igrao 95. protiv Orlanda i 96 protiv iste ekipe. to je identicno, cak i ako bi izbacio prvi mec iz serije 95, Majkl je preostalih 5 odigrao na visem nivou nege 4 u 96.

Beogradjanin

pre 6 godina

(Bojan, 25. maj 2017 00:13)

'90 dolazi Kemp a '91 Pejton! Povrede Sampsona i njegov trejd je dosta uticala na Huston kome je trebalo nekoliko sezona da probiju tu menatlnu barijeru. Ispada da se Hakeem stedeo kada nije video priliku za titulu. One razlike za te dve sezone u playoffu su nenormalne.

Hjuston jeste gubilo od Sietla 89 i 87 ali to nije bila ta ekipa sa Kempom i Pejtonom :)

Ne podcenjujem ja Siejtl oni si sami sebe podecnili ispadanjem od Denvera i posle od L.A kojim su bili glavni igrači nas Divac i ludi Van Eksel. Prvo ide Hakem sa Hustonom, ona Phoenix i Utah tu negde, pa tek onda Sijetl. Eto bolji su bili od Robinsona i San Antonia koji je imao ubedljivo najgoru podrsku u to vreme.

Imam utiska da ih je liga malo gurala i reklamirala, nezadovoljna draftovima tih godina, nekoliko u nizu losih prvih pikova od Robinsona, pa eto novi mladi igrači...

bios

pre 6 godina

@ Bojan

uprava bulsa ne bi ni dozvolila promaju u reketu da se dž nije povukao. dakle ta ekipa '94. i '95. sigurno ne bi skrštenih ruku ispratila odlazak grenta, već bi reagovala u skladu sa šampionskim ambicijama. isto tako je nerealno sa tvoje strane što veruješ da je čovek posle godinu i po dana neigranja profi košarke, posle samo 20-tak utakmica dostigao svoj prajm.

Bojan

pre 6 godina

(Beogradjanin, 24. maj 2017 20:27)
pazi, Sijetl se jeste te 93 namucio protiv Hjustona, ali je izbacivao Hjuston 96 sa metlom, a i pre toga, 89 i 87. Takodje, u sezonskim duelima su dominirali.
mislim da malo podcenjujes Sijetl, nisu mi omiljeni, ali to sto su jedini od Majkla gubili sa 3-0 na pocetku serije nije porazavajuce s obzirom na to da je to 3-0 protiv ekipe koja je ostvarila 72-10, takodje Pejton je bio povredjen u tom finalu i prva 3 meca nije cuvao Majkla, a u poslednja 3 jeste, i tu je drasticna razlika u Majklovom uspehu (ipak je postojao neko ko je mogao da ga zaustavi)

Bojan

pre 6 godina

(nista o nicemu, 24. maj 2017 17:40)
hahaha, pa ovo je vrhunac mitologizacije MJa.
covek je najbolji ikad, dominirao, bila strasna konkurencija, ali on je opet mogao da ode igra bejzbol i van forme izgubi od uzasno jake konkurencije zato sto je saigrac ispustio loptu.

realnost je da Majkl tu nije bio van forme, igrao je na svom standardnom nivou, i izgubili su od bolje ekipe jer nisu mogli da se izbore sa Orlandom pod kosem, kad su doveli Rodmana tu su postali jaci i mogli su da pregaze Orlando.
Ona ekipa iz 95. ne bi nikada uzela titulu, bez obzira na to kad bi joj se Majkl prikljucio (a ni ona iz 94)

Beogradjanin

pre 6 godina

Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
(Bojan, 24. maj 2017 10:15)

Sijetl je bi precenjena ekipa. Da dobili su 4-3 Huston '93 u 7 utakmici na domacem terenu uz domaćinsko sudjenje. Ispadaju seledece kao prvi nosiocu od Denvera, pa seldece godine opet u prvoj u rundi. Hakem nije vise igrao na tom nivou posle 2 titule, zadovoljio se... Hakem i Brakley kao protivnici su se klali izmedju sebe, ali nisu imali te prazne hodove. I posle svih prozivanja Barkely( kako nema sanse Feniks da izgubi od Hustona) se pridruzuje Hakemu kao mator i izabacuju Sijetl... I Kemp na kraju u 30g bezi iz Sijetla, samo da pobegne, a ne u neku ekipu koja se bori za titulu. Da i Chikago je od svih ekipa u finalu, njih najlakse pobedio- vodili su sa 3:0!

PAOK

pre 6 godina

Ne znam sta mu je ovo trebalo.Realno Cikago bez Dzordana ne moze biti na istom nivou.Kao sto ni Hjuston ne bi nikad bio prvak bez Hakima.Dzordan je jedan i nema mu ravnog.Da je igrao sigurno bi bilo finale za pamcenje.Ovako je Hakim uzeo 2 titule i na tome mu svaka cast.Inace taj period je bio najbolji cak i pored dominacije Bulsa.Mnogi fenomenalni igraci su igrali u senci dominacije Cikaga.Treba svi da pamtimo i postujemo taj period a ne da vredjamo i nipodastavamo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Super je sto spominjete razvaljivanje Orlanda koji je pre toga dobio Majkla i Bulse, a nikako neko da spomene da se on vratio posle godinu i nesto bejzbola. I nije razvaljivanje, Bulsi su uprskali poslednji napad kada je Pipenu ispala lopta. Eto.

CJ

pre 6 godina

Pa ovi se mučili sa Nicksima tad u finalu a pričaju o Čikagu....
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 24. maj 2017 10:24)

E moj druže, nemaš predstavu kakvi su Niksi bili tada.

munze_konza

pre 6 godina

Keni samo moze da sanja. Bulsi nikada nisu igrali finale na 7 utakmica. Uvek je to resavano ranije. 94 i 95 je Majkl bio u punoj snazi i otresao bi ih kao slinu.

Rasid

pre 6 godina

Samo Jordanovo penzjonisanje 1993 je malo cudno evo jedan klip o teoriji zavere ponavljam zavere.https://www.youtube.com/watch?v=K6ltUeTR4y0

aaaa

pre 6 godina

Bi. Bullsi su izgubili od Orlanda 95. dok je Huston razbio Orlando. Bullsi nisu imali nikog ko bi sacuvao Hakeema. I Jordan je priznao d anisu nikad imali odgovor na njega.

NBA

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

Ivan NS

pre 6 godina

Ko si ti covece?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bello, 24. maj 2017 11:49)

Ispiši se sa foruma odmah, klinac.

dag kolins

pre 6 godina

Kad se sjetim Orlanda tih godina.. Šek, Peni, Hil... brutalna ekipa..
A vezano za temu: Bulsi bi uzeli i 94. i 95. godine rodjaci.. cak ni Hakim ni Dreksler im ne bi mogli nista.. mada, sad kad pogledam.. opasne su to sve ekipe bile.. kad se sjetim Sijetla, tandem Kemp i Pejton, bruka.

koki

pre 6 godina

Dvostruki uzastopni sampioni su bili, dok im se tim nije rasformirao.. i kao takvi imaju legitimno pravo da veruju da bi pobedili svakoga

terza

pre 6 godina

pod jedan, kenny smith nije nikakva legenda, vecu karijeru ima kao komentator nego sto je imao kao igrac. valjda zbog toga sto mnogo voli da prica daje mu se prostora da u medijima izvali ovako nesto... da se razumemo, houston je bio tada sjajan tim, sigurno bi namucili chicago u finalu da je jordan igrao te 2 sezone, mozda i uzeli jednu titulu, ali on je poslednji igrac koji moze tako nesto da tvrdi. bio je najgori strelac od svih clanova startne petorke (uz njega jos maxwell/drexler, horry, olajuwon, thorp) u oba play off-a kada su osvojili titule. posebno je bio los u finalu protiv nicks-a '94. kada ga nigde nije bilo i da tada rookie sam cassel nije odigrao fenomenalno, pitanje je da li bi rockets-i i uzeli titulu. inace je cassel sa klupe imao gotovo identicne brojke poena i asistnecija u te dve godine u play off-u, a da NIJEDNOM nije poceo kao starter. ko ne veruje, lako se proveri:
http://www.basketball-reference.com/teams/HOU/1994.html

Bojan

pre 6 godina

Bulsi bez Rodmana ne bi dobili Hjuston
Nakon dva poraza u sezoni 93. od Hjustona stav Bulsa je bio "imamo srece sto su ovi na zapadu", Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
Bulsi i sa MJom ne uzimaju titulu 94. kao sto je nisu uzeli ni 95. i to nema veze sa Majklovom pauzom (pa covek je salio 55 poena Niksima pred kraj sezone, a i 85. kad je propustio celu sezonu razvaljivao je protiv Kelta u plejofu)

paspalj chandler

pre 6 godina

Nije im odgovarala ta ekipa Houstona, Hakeem okruzen dobrim suterima, ekipa koja je sutirala vise trojki od ostatka lige, Horry, Elie, Smith, Maxwell, Cassell...

Beogradjanin

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

Gatsby

pre 6 godina

Još jedna izjava iz domena, šta bi bilo kad bi bilo. Sigurno da MJ te sezone posle povratka nije bio na najvišem nivou. Da se nije povlačio verovatno bi nastavio seriju titula, pa bi se možda povukao 1997-98,pa bi Juta osvojila neku titulu, a sada bi Karl Meloun pričao kako bi osvojili titulu i da se MJ nije povukao. Bez obzira na sve, Hjuston je bio neverovatno jaka ekipa sa Oledžuvonom,Drekslerom,Kaselom,Orijem... To je prvo veliko finale koje sam celo odgledao, a nažalost bio sam fan Medžika,i nije mi lako pao poraz ONila, Hardeveja i drugova

Sin Bludimir

pre 6 godina

Da i exYu bi dobila prvi drim tim na olimpijadi da se nismo raspali i da smo svi igrali.
Koliko kod voleo nasu kosarku i lozio se to je nemoguce, tako isto i da bi iko tad da su bulsi nastavili u punom ritmu mogao da ih dobije. Zaboravljaju ljudi sta je bio Dzordan.

bios

pre 6 godina

bilo bi čupavo, ali 4-3 za bullse. džordan je po sopstvenom priznanju posle treće titule imao problema sa motivacijom, ali uz tek pristiglog kukija dobili bi i hjuston iz '94., a onaj iz '95 bi počistili 4-0

sawesome

pre 6 godina

MJ se vratio posle skoro 2 godine pauze i naravno nije bio na nivou u tim utakmicama sa Orlandom.. ne moze se to porediti... on je bio u naletu kad je odlucio '93. da ostavi kosarku.. tesko da bi ih iko zaustavio da je nastavio da igra.. mada i Rakete su bile opaka ekipa.. mozemo samo da nagadjamo.. ja mislim da bi Bulsi osvojili i '94. i '95 jer su bili jos jaci za Kukoca, koji je u par navrata nakon sto je stigao bio najbolji 6. igrac lige, a svi znamo u kakvoj konkurenciji...

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore

pre 6 godina

Vi bi dobili Bulse sa Dzordanom?! Pa kad bi to bilo tako lako i Srbija bi izvozila mercedes.

Vračar

pre 6 godina

To nije daleko od istine jer je te godine pre svega Jordan imao ekipu koja nije imala mentalitet pobednika bez obzira na majkla...ali zato u godinama koje dolaze mogli ste da osnujete zapadni all star i da budete očišćeni.

Malo me takođe iritiraju izjave kenija smita...nije u 100 pg zadnjih 30godina

Poyy

Hamara

pre 6 godina

Hakim Olajdžuvon je jedini centar koji je znao kako da odgovori Šakilu. Neverovatan je bio. Sve je sad pitanje "šta da je "... Dobra vremena kad zvezde nisu u svojim najboljim danima bežale u druge timove zarad prstena. Zlatna era košarke od '90-'05. A da se zna , rođen sam 96 i smatram da bi tadašnji timovi rastavili na činioce bilo koji današnji tim. Jednostavno su igrali mnogo čvršću odbranu , pa je usledila promena pravila 2005/06.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore

pre 6 godina

Vi bi dobili Bulse sa Dzordanom?! Pa kad bi to bilo tako lako i Srbija bi izvozila mercedes.

sawesome

pre 6 godina

MJ se vratio posle skoro 2 godine pauze i naravno nije bio na nivou u tim utakmicama sa Orlandom.. ne moze se to porediti... on je bio u naletu kad je odlucio '93. da ostavi kosarku.. tesko da bi ih iko zaustavio da je nastavio da igra.. mada i Rakete su bile opaka ekipa.. mozemo samo da nagadjamo.. ja mislim da bi Bulsi osvojili i '94. i '95 jer su bili jos jaci za Kukoca, koji je u par navrata nakon sto je stigao bio najbolji 6. igrac lige, a svi znamo u kakvoj konkurenciji...

bios

pre 6 godina

bilo bi čupavo, ali 4-3 za bullse. džordan je po sopstvenom priznanju posle treće titule imao problema sa motivacijom, ali uz tek pristiglog kukija dobili bi i hjuston iz '94., a onaj iz '95 bi počistili 4-0

Ivan NS

pre 6 godina

Ko si ti covece?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bello, 24. maj 2017 11:49)

Ispiši se sa foruma odmah, klinac.

Hamara

pre 6 godina

Hakim Olajdžuvon je jedini centar koji je znao kako da odgovori Šakilu. Neverovatan je bio. Sve je sad pitanje "šta da je "... Dobra vremena kad zvezde nisu u svojim najboljim danima bežale u druge timove zarad prstena. Zlatna era košarke od '90-'05. A da se zna , rođen sam 96 i smatram da bi tadašnji timovi rastavili na činioce bilo koji današnji tim. Jednostavno su igrali mnogo čvršću odbranu , pa je usledila promena pravila 2005/06.

koki

pre 6 godina

Dvostruki uzastopni sampioni su bili, dok im se tim nije rasformirao.. i kao takvi imaju legitimno pravo da veruju da bi pobedili svakoga

dag kolins

pre 6 godina

Kad se sjetim Orlanda tih godina.. Šek, Peni, Hil... brutalna ekipa..
A vezano za temu: Bulsi bi uzeli i 94. i 95. godine rodjaci.. cak ni Hakim ni Dreksler im ne bi mogli nista.. mada, sad kad pogledam.. opasne su to sve ekipe bile.. kad se sjetim Sijetla, tandem Kemp i Pejton, bruka.

terza

pre 6 godina

pod jedan, kenny smith nije nikakva legenda, vecu karijeru ima kao komentator nego sto je imao kao igrac. valjda zbog toga sto mnogo voli da prica daje mu se prostora da u medijima izvali ovako nesto... da se razumemo, houston je bio tada sjajan tim, sigurno bi namucili chicago u finalu da je jordan igrao te 2 sezone, mozda i uzeli jednu titulu, ali on je poslednji igrac koji moze tako nesto da tvrdi. bio je najgori strelac od svih clanova startne petorke (uz njega jos maxwell/drexler, horry, olajuwon, thorp) u oba play off-a kada su osvojili titule. posebno je bio los u finalu protiv nicks-a '94. kada ga nigde nije bilo i da tada rookie sam cassel nije odigrao fenomenalno, pitanje je da li bi rockets-i i uzeli titulu. inace je cassel sa klupe imao gotovo identicne brojke poena i asistnecija u te dve godine u play off-u, a da NIJEDNOM nije poceo kao starter. ko ne veruje, lako se proveri:
http://www.basketball-reference.com/teams/HOU/1994.html

Gatsby

pre 6 godina

Još jedna izjava iz domena, šta bi bilo kad bi bilo. Sigurno da MJ te sezone posle povratka nije bio na najvišem nivou. Da se nije povlačio verovatno bi nastavio seriju titula, pa bi se možda povukao 1997-98,pa bi Juta osvojila neku titulu, a sada bi Karl Meloun pričao kako bi osvojili titulu i da se MJ nije povukao. Bez obzira na sve, Hjuston je bio neverovatno jaka ekipa sa Oledžuvonom,Drekslerom,Kaselom,Orijem... To je prvo veliko finale koje sam celo odgledao, a nažalost bio sam fan Medžika,i nije mi lako pao poraz ONila, Hardeveja i drugova

PAOK

pre 6 godina

Ne znam sta mu je ovo trebalo.Realno Cikago bez Dzordana ne moze biti na istom nivou.Kao sto ni Hjuston ne bi nikad bio prvak bez Hakima.Dzordan je jedan i nema mu ravnog.Da je igrao sigurno bi bilo finale za pamcenje.Ovako je Hakim uzeo 2 titule i na tome mu svaka cast.Inace taj period je bio najbolji cak i pored dominacije Bulsa.Mnogi fenomenalni igraci su igrali u senci dominacije Cikaga.Treba svi da pamtimo i postujemo taj period a ne da vredjamo i nipodastavamo.

Sin Bludimir

pre 6 godina

Da i exYu bi dobila prvi drim tim na olimpijadi da se nismo raspali i da smo svi igrali.
Koliko kod voleo nasu kosarku i lozio se to je nemoguce, tako isto i da bi iko tad da su bulsi nastavili u punom ritmu mogao da ih dobije. Zaboravljaju ljudi sta je bio Dzordan.

munze_konza

pre 6 godina

Keni samo moze da sanja. Bulsi nikada nisu igrali finale na 7 utakmica. Uvek je to resavano ranije. 94 i 95 je Majkl bio u punoj snazi i otresao bi ih kao slinu.

CJ

pre 6 godina

Pa ovi se mučili sa Nicksima tad u finalu a pričaju o Čikagu....
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 24. maj 2017 10:24)

E moj druže, nemaš predstavu kakvi su Niksi bili tada.

paspalj chandler

pre 6 godina

Nije im odgovarala ta ekipa Houstona, Hakeem okruzen dobrim suterima, ekipa koja je sutirala vise trojki od ostatka lige, Horry, Elie, Smith, Maxwell, Cassell...

Vračar

pre 6 godina

To nije daleko od istine jer je te godine pre svega Jordan imao ekipu koja nije imala mentalitet pobednika bez obzira na majkla...ali zato u godinama koje dolaze mogli ste da osnujete zapadni all star i da budete očišćeni.

Malo me takođe iritiraju izjave kenija smita...nije u 100 pg zadnjih 30godina

Poyy

nista o nicemu

pre 6 godina

Super je sto spominjete razvaljivanje Orlanda koji je pre toga dobio Majkla i Bulse, a nikako neko da spomene da se on vratio posle godinu i nesto bejzbola. I nije razvaljivanje, Bulsi su uprskali poslednji napad kada je Pipenu ispala lopta. Eto.

Beogradjanin

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

aaaa

pre 6 godina

Bi. Bullsi su izgubili od Orlanda 95. dok je Huston razbio Orlando. Bullsi nisu imali nikog ko bi sacuvao Hakeema. I Jordan je priznao d anisu nikad imali odgovor na njega.

Bojan

pre 6 godina

Bulsi bez Rodmana ne bi dobili Hjuston
Nakon dva poraza u sezoni 93. od Hjustona stav Bulsa je bio "imamo srece sto su ovi na zapadu", Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
Bulsi i sa MJom ne uzimaju titulu 94. kao sto je nisu uzeli ni 95. i to nema veze sa Majklovom pauzom (pa covek je salio 55 poena Niksima pred kraj sezone, a i 85. kad je propustio celu sezonu razvaljivao je protiv Kelta u plejofu)

NBA

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

Beogradjanin

pre 6 godina

Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
(Bojan, 24. maj 2017 10:15)

Sijetl je bi precenjena ekipa. Da dobili su 4-3 Huston '93 u 7 utakmici na domacem terenu uz domaćinsko sudjenje. Ispadaju seledece kao prvi nosiocu od Denvera, pa seldece godine opet u prvoj u rundi. Hakem nije vise igrao na tom nivou posle 2 titule, zadovoljio se... Hakem i Brakley kao protivnici su se klali izmedju sebe, ali nisu imali te prazne hodove. I posle svih prozivanja Barkely( kako nema sanse Feniks da izgubi od Hustona) se pridruzuje Hakemu kao mator i izabacuju Sijetl... I Kemp na kraju u 30g bezi iz Sijetla, samo da pobegne, a ne u neku ekipu koja se bori za titulu. Da i Chikago je od svih ekipa u finalu, njih najlakse pobedio- vodili su sa 3:0!

Rasid

pre 6 godina

Samo Jordanovo penzjonisanje 1993 je malo cudno evo jedan klip o teoriji zavere ponavljam zavere.https://www.youtube.com/watch?v=K6ltUeTR4y0

Bojan

pre 6 godina

(nista o nicemu, 24. maj 2017 17:40)
hahaha, pa ovo je vrhunac mitologizacije MJa.
covek je najbolji ikad, dominirao, bila strasna konkurencija, ali on je opet mogao da ode igra bejzbol i van forme izgubi od uzasno jake konkurencije zato sto je saigrac ispustio loptu.

realnost je da Majkl tu nije bio van forme, igrao je na svom standardnom nivou, i izgubili su od bolje ekipe jer nisu mogli da se izbore sa Orlandom pod kosem, kad su doveli Rodmana tu su postali jaci i mogli su da pregaze Orlando.
Ona ekipa iz 95. ne bi nikada uzela titulu, bez obzira na to kad bi joj se Majkl prikljucio (a ni ona iz 94)

Bojan

pre 6 godina

(bios, 25. maj 2017 10:29)
znaci imali su promaju u reketu stoga su izgubili te ne bi osvojili titulu protiv Hjustona svakako. Dakle ta ekipa iz 95 ne bi nikada uzela titulu, pored toga Majkl nije imao tako slabu centarsku liniju jer bez nje nije mogao do titula.
sta bi uprava radila da se Majkl nije penzionisao, ko zna. Ja sam misljenja da bi Pipen otisao iz te ekipe ranije, da je Majkl ostao. Ovako je sezonu ipo vodio ekipu i video da mu treba Majkl i ostao do 98. Cim je najavio odlazak 98, Majkl se opet povukao. Dakle, da se nije povlacio Majkl je vrlo lako mogao da ostane na 3 ili 4 titule. cak i verovatnije nego da dodje do tih 8.

sto se tice mojih ocekivanja od Majkla nakon pauziranja. Nije se on vratio sa bejzbol terena u ligu. Dolazio je na treninge Bulsa, razmisljao o vracanju i vratio se ali ne kao igrac koji nije video loptu godinu ipo. Naravno da to nije vrhunac njegove igre tada bio, ali uporedi kako je igrao 95. protiv Orlanda i 96 protiv iste ekipe. to je identicno, cak i ako bi izbacio prvi mec iz serije 95, Majkl je preostalih 5 odigrao na visem nivou nege 4 u 96.

Beogradjanin

pre 6 godina

(Bojan, 25. maj 2017 00:13)

'90 dolazi Kemp a '91 Pejton! Povrede Sampsona i njegov trejd je dosta uticala na Huston kome je trebalo nekoliko sezona da probiju tu menatlnu barijeru. Ispada da se Hakeem stedeo kada nije video priliku za titulu. One razlike za te dve sezone u playoffu su nenormalne.

Hjuston jeste gubilo od Sietla 89 i 87 ali to nije bila ta ekipa sa Kempom i Pejtonom :)

Ne podcenjujem ja Siejtl oni si sami sebe podecnili ispadanjem od Denvera i posle od L.A kojim su bili glavni igrači nas Divac i ludi Van Eksel. Prvo ide Hakem sa Hustonom, ona Phoenix i Utah tu negde, pa tek onda Sijetl. Eto bolji su bili od Robinsona i San Antonia koji je imao ubedljivo najgoru podrsku u to vreme.

Imam utiska da ih je liga malo gurala i reklamirala, nezadovoljna draftovima tih godina, nekoliko u nizu losih prvih pikova od Robinsona, pa eto novi mladi igrači...

pablo22

pre 6 godina

Кени је јасан и конкретан. Да су Булси те 95 (џордан играо плеј оф) побиједили орландо, опет би хјустон био првак, тј побиједио би булсе. Булси изгубе од орланда, хјустон почисти орландо, шта ту није јасно?
Него мора да се нађе милион паметњаковића са шбб да се џордан није повлачио и сличне глупости. Да вам неко баци оштру лопту, сломили би сте прст, али се у све разумијете, чудо једно

Bojan

pre 6 godina

(Beogradjanin, 24. maj 2017 20:27)
pazi, Sijetl se jeste te 93 namucio protiv Hjustona, ali je izbacivao Hjuston 96 sa metlom, a i pre toga, 89 i 87. Takodje, u sezonskim duelima su dominirali.
mislim da malo podcenjujes Sijetl, nisu mi omiljeni, ali to sto su jedini od Majkla gubili sa 3-0 na pocetku serije nije porazavajuce s obzirom na to da je to 3-0 protiv ekipe koja je ostvarila 72-10, takodje Pejton je bio povredjen u tom finalu i prva 3 meca nije cuvao Majkla, a u poslednja 3 jeste, i tu je drasticna razlika u Majklovom uspehu (ipak je postojao neko ko je mogao da ga zaustavi)

bios

pre 6 godina

@ Bojan

uprava bulsa ne bi ni dozvolila promaju u reketu da se dž nije povukao. dakle ta ekipa '94. i '95. sigurno ne bi skrštenih ruku ispratila odlazak grenta, već bi reagovala u skladu sa šampionskim ambicijama. isto tako je nerealno sa tvoje strane što veruješ da je čovek posle godinu i po dana neigranja profi košarke, posle samo 20-tak utakmica dostigao svoj prajm.

Beogradjanin

pre 6 godina

Ako bi Pipen odigrao onako '94 ne bi imao Huston sta da trazi... A Grant je vec neko vreme bio nezadovoljan, Pipenu su ipak odavala priznanja. Tako da pitanje sta bilo '95 vezali ste 4 titule, najači ste dokazite da ste jaki i kad ste malo slabiji, sta cem vam Grant...

Mada sve je to nagadjanje. Na internetu se moze naci da je on pakleno trenirao izmedju 95 i 96 .Telo mu je ipak bilo palo, bolje je on igrao u prvom Three-peat..

Da pokusamo sa nagadjanjima. Izgleda da je James otisao iz Miamia jer se krilo da je Bosh bolestan+ najslabije Vejdove igre... Tako da San Antoni nije bio toliko dobar nego je Miami bio u velikim problemima. Ipak su oni jedva izbacili Dalas sa 4:3. Onda sto se tiče godina James ce da se penzionise 2019/20 da imitira Majkla u 35 godinu penziji, da mu ne padne procenta suta, da ne kalja ima jer vise mozda ne bude kandidat za titulu :)Lako je pričati sta bi bili kad bi bilo, treba pokusati da ste ce biti u budućnosti he,he,he :)

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore

pre 6 godina

Vi bi dobili Bulse sa Dzordanom?! Pa kad bi to bilo tako lako i Srbija bi izvozila mercedes.

bios

pre 6 godina

bilo bi čupavo, ali 4-3 za bullse. džordan je po sopstvenom priznanju posle treće titule imao problema sa motivacijom, ali uz tek pristiglog kukija dobili bi i hjuston iz '94., a onaj iz '95 bi počistili 4-0

sawesome

pre 6 godina

MJ se vratio posle skoro 2 godine pauze i naravno nije bio na nivou u tim utakmicama sa Orlandom.. ne moze se to porediti... on je bio u naletu kad je odlucio '93. da ostavi kosarku.. tesko da bi ih iko zaustavio da je nastavio da igra.. mada i Rakete su bile opaka ekipa.. mozemo samo da nagadjamo.. ja mislim da bi Bulsi osvojili i '94. i '95 jer su bili jos jaci za Kukoca, koji je u par navrata nakon sto je stigao bio najbolji 6. igrac lige, a svi znamo u kakvoj konkurenciji...

NBA

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

Bojan

pre 6 godina

Bulsi bez Rodmana ne bi dobili Hjuston
Nakon dva poraza u sezoni 93. od Hjustona stav Bulsa je bio "imamo srece sto su ovi na zapadu", Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
Bulsi i sa MJom ne uzimaju titulu 94. kao sto je nisu uzeli ni 95. i to nema veze sa Majklovom pauzom (pa covek je salio 55 poena Niksima pred kraj sezone, a i 85. kad je propustio celu sezonu razvaljivao je protiv Kelta u plejofu)

Hamara

pre 6 godina

Hakim Olajdžuvon je jedini centar koji je znao kako da odgovori Šakilu. Neverovatan je bio. Sve je sad pitanje "šta da je "... Dobra vremena kad zvezde nisu u svojim najboljim danima bežale u druge timove zarad prstena. Zlatna era košarke od '90-'05. A da se zna , rođen sam 96 i smatram da bi tadašnji timovi rastavili na činioce bilo koji današnji tim. Jednostavno su igrali mnogo čvršću odbranu , pa je usledila promena pravila 2005/06.

terza

pre 6 godina

pod jedan, kenny smith nije nikakva legenda, vecu karijeru ima kao komentator nego sto je imao kao igrac. valjda zbog toga sto mnogo voli da prica daje mu se prostora da u medijima izvali ovako nesto... da se razumemo, houston je bio tada sjajan tim, sigurno bi namucili chicago u finalu da je jordan igrao te 2 sezone, mozda i uzeli jednu titulu, ali on je poslednji igrac koji moze tako nesto da tvrdi. bio je najgori strelac od svih clanova startne petorke (uz njega jos maxwell/drexler, horry, olajuwon, thorp) u oba play off-a kada su osvojili titule. posebno je bio los u finalu protiv nicks-a '94. kada ga nigde nije bilo i da tada rookie sam cassel nije odigrao fenomenalno, pitanje je da li bi rockets-i i uzeli titulu. inace je cassel sa klupe imao gotovo identicne brojke poena i asistnecija u te dve godine u play off-u, a da NIJEDNOM nije poceo kao starter. ko ne veruje, lako se proveri:
http://www.basketball-reference.com/teams/HOU/1994.html

munze_konza

pre 6 godina

Keni samo moze da sanja. Bulsi nikada nisu igrali finale na 7 utakmica. Uvek je to resavano ranije. 94 i 95 je Majkl bio u punoj snazi i otresao bi ih kao slinu.

Sin Bludimir

pre 6 godina

Da i exYu bi dobila prvi drim tim na olimpijadi da se nismo raspali i da smo svi igrali.
Koliko kod voleo nasu kosarku i lozio se to je nemoguce, tako isto i da bi iko tad da su bulsi nastavili u punom ritmu mogao da ih dobije. Zaboravljaju ljudi sta je bio Dzordan.

Ivan NS

pre 6 godina

Ko si ti covece?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bello, 24. maj 2017 11:49)

Ispiši se sa foruma odmah, klinac.

dag kolins

pre 6 godina

Kad se sjetim Orlanda tih godina.. Šek, Peni, Hil... brutalna ekipa..
A vezano za temu: Bulsi bi uzeli i 94. i 95. godine rodjaci.. cak ni Hakim ni Dreksler im ne bi mogli nista.. mada, sad kad pogledam.. opasne su to sve ekipe bile.. kad se sjetim Sijetla, tandem Kemp i Pejton, bruka.

koki

pre 6 godina

Dvostruki uzastopni sampioni su bili, dok im se tim nije rasformirao.. i kao takvi imaju legitimno pravo da veruju da bi pobedili svakoga

Gatsby

pre 6 godina

Još jedna izjava iz domena, šta bi bilo kad bi bilo. Sigurno da MJ te sezone posle povratka nije bio na najvišem nivou. Da se nije povlačio verovatno bi nastavio seriju titula, pa bi se možda povukao 1997-98,pa bi Juta osvojila neku titulu, a sada bi Karl Meloun pričao kako bi osvojili titulu i da se MJ nije povukao. Bez obzira na sve, Hjuston je bio neverovatno jaka ekipa sa Oledžuvonom,Drekslerom,Kaselom,Orijem... To je prvo veliko finale koje sam celo odgledao, a nažalost bio sam fan Medžika,i nije mi lako pao poraz ONila, Hardeveja i drugova

Vračar

pre 6 godina

To nije daleko od istine jer je te godine pre svega Jordan imao ekipu koja nije imala mentalitet pobednika bez obzira na majkla...ali zato u godinama koje dolaze mogli ste da osnujete zapadni all star i da budete očišćeni.

Malo me takođe iritiraju izjave kenija smita...nije u 100 pg zadnjih 30godina

Poyy

aaaa

pre 6 godina

Bi. Bullsi su izgubili od Orlanda 95. dok je Huston razbio Orlando. Bullsi nisu imali nikog ko bi sacuvao Hakeema. I Jordan je priznao d anisu nikad imali odgovor na njega.

nista o nicemu

pre 6 godina

Super je sto spominjete razvaljivanje Orlanda koji je pre toga dobio Majkla i Bulse, a nikako neko da spomene da se on vratio posle godinu i nesto bejzbola. I nije razvaljivanje, Bulsi su uprskali poslednji napad kada je Pipenu ispala lopta. Eto.

Beogradjanin

pre 6 godina

Hjuston je mahom gubio od Sijetla koji je bio kao kriptonit za Hakima.
(Bojan, 24. maj 2017 10:15)

Sijetl je bi precenjena ekipa. Da dobili su 4-3 Huston '93 u 7 utakmici na domacem terenu uz domaćinsko sudjenje. Ispadaju seledece kao prvi nosiocu od Denvera, pa seldece godine opet u prvoj u rundi. Hakem nije vise igrao na tom nivou posle 2 titule, zadovoljio se... Hakem i Brakley kao protivnici su se klali izmedju sebe, ali nisu imali te prazne hodove. I posle svih prozivanja Barkely( kako nema sanse Feniks da izgubi od Hustona) se pridruzuje Hakemu kao mator i izabacuju Sijetl... I Kemp na kraju u 30g bezi iz Sijetla, samo da pobegne, a ne u neku ekipu koja se bori za titulu. Da i Chikago je od svih ekipa u finalu, njih najlakse pobedio- vodili su sa 3:0!

pablo22

pre 6 godina

Кени је јасан и конкретан. Да су Булси те 95 (џордан играо плеј оф) побиједили орландо, опет би хјустон био првак, тј побиједио би булсе. Булси изгубе од орланда, хјустон почисти орландо, шта ту није јасно?
Него мора да се нађе милион паметњаковића са шбб да се џордан није повлачио и сличне глупости. Да вам неко баци оштру лопту, сломили би сте прст, али се у све разумијете, чудо једно

paspalj chandler

pre 6 godina

Nije im odgovarala ta ekipa Houstona, Hakeem okruzen dobrim suterima, ekipa koja je sutirala vise trojki od ostatka lige, Horry, Elie, Smith, Maxwell, Cassell...

Beogradjanin

pre 6 godina

Teksašani su u međuvremenu predvođeni Hakimom Olajdžuvonom i upravo Smitom osvojili dve titule u nizu, ali 'The Jet' smatra da bi ishod 1994. bio isti i da je Majkl igrao.Svi zaboravljaju da je Džordan po povratku u NBA izgubio od Orlando Medžika u polufinalu Istoka.

A to je bilo 1995. Ni Hujston ni Chicago nisu iste ekipe 1994 i 1995.

1994 bi Chicago pobedi, ali onu sa Drexlerom 1995 bi verovatno izgubio. Te godine su bili bas mentalno jaki u playoffu 1:2 protiv Utah i 1:3 Feniksa i pobedise. I na kraju čisceneje Orlanda.

Mada pomesa "The Jet" te dve godine da sebi da, na vaznosti. :)

Rasid

pre 6 godina

Samo Jordanovo penzjonisanje 1993 je malo cudno evo jedan klip o teoriji zavere ponavljam zavere.https://www.youtube.com/watch?v=K6ltUeTR4y0

PAOK

pre 6 godina

Ne znam sta mu je ovo trebalo.Realno Cikago bez Dzordana ne moze biti na istom nivou.Kao sto ni Hjuston ne bi nikad bio prvak bez Hakima.Dzordan je jedan i nema mu ravnog.Da je igrao sigurno bi bilo finale za pamcenje.Ovako je Hakim uzeo 2 titule i na tome mu svaka cast.Inace taj period je bio najbolji cak i pored dominacije Bulsa.Mnogi fenomenalni igraci su igrali u senci dominacije Cikaga.Treba svi da pamtimo i postujemo taj period a ne da vredjamo i nipodastavamo.

bios

pre 6 godina

@ Bojan

uprava bulsa ne bi ni dozvolila promaju u reketu da se dž nije povukao. dakle ta ekipa '94. i '95. sigurno ne bi skrštenih ruku ispratila odlazak grenta, već bi reagovala u skladu sa šampionskim ambicijama. isto tako je nerealno sa tvoje strane što veruješ da je čovek posle godinu i po dana neigranja profi košarke, posle samo 20-tak utakmica dostigao svoj prajm.

CJ

pre 6 godina

Pa ovi se mučili sa Nicksima tad u finalu a pričaju o Čikagu....
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 24. maj 2017 10:24)

E moj druže, nemaš predstavu kakvi su Niksi bili tada.

Bojan

pre 6 godina

(Beogradjanin, 24. maj 2017 20:27)
pazi, Sijetl se jeste te 93 namucio protiv Hjustona, ali je izbacivao Hjuston 96 sa metlom, a i pre toga, 89 i 87. Takodje, u sezonskim duelima su dominirali.
mislim da malo podcenjujes Sijetl, nisu mi omiljeni, ali to sto su jedini od Majkla gubili sa 3-0 na pocetku serije nije porazavajuce s obzirom na to da je to 3-0 protiv ekipe koja je ostvarila 72-10, takodje Pejton je bio povredjen u tom finalu i prva 3 meca nije cuvao Majkla, a u poslednja 3 jeste, i tu je drasticna razlika u Majklovom uspehu (ipak je postojao neko ko je mogao da ga zaustavi)

Bojan

pre 6 godina

(nista o nicemu, 24. maj 2017 17:40)
hahaha, pa ovo je vrhunac mitologizacije MJa.
covek je najbolji ikad, dominirao, bila strasna konkurencija, ali on je opet mogao da ode igra bejzbol i van forme izgubi od uzasno jake konkurencije zato sto je saigrac ispustio loptu.

realnost je da Majkl tu nije bio van forme, igrao je na svom standardnom nivou, i izgubili su od bolje ekipe jer nisu mogli da se izbore sa Orlandom pod kosem, kad su doveli Rodmana tu su postali jaci i mogli su da pregaze Orlando.
Ona ekipa iz 95. ne bi nikada uzela titulu, bez obzira na to kad bi joj se Majkl prikljucio (a ni ona iz 94)

Beogradjanin

pre 6 godina

(Bojan, 25. maj 2017 00:13)

'90 dolazi Kemp a '91 Pejton! Povrede Sampsona i njegov trejd je dosta uticala na Huston kome je trebalo nekoliko sezona da probiju tu menatlnu barijeru. Ispada da se Hakeem stedeo kada nije video priliku za titulu. One razlike za te dve sezone u playoffu su nenormalne.

Hjuston jeste gubilo od Sietla 89 i 87 ali to nije bila ta ekipa sa Kempom i Pejtonom :)

Ne podcenjujem ja Siejtl oni si sami sebe podecnili ispadanjem od Denvera i posle od L.A kojim su bili glavni igrači nas Divac i ludi Van Eksel. Prvo ide Hakem sa Hustonom, ona Phoenix i Utah tu negde, pa tek onda Sijetl. Eto bolji su bili od Robinsona i San Antonia koji je imao ubedljivo najgoru podrsku u to vreme.

Imam utiska da ih je liga malo gurala i reklamirala, nezadovoljna draftovima tih godina, nekoliko u nizu losih prvih pikova od Robinsona, pa eto novi mladi igrači...

Bojan

pre 6 godina

(bios, 25. maj 2017 10:29)
znaci imali su promaju u reketu stoga su izgubili te ne bi osvojili titulu protiv Hjustona svakako. Dakle ta ekipa iz 95 ne bi nikada uzela titulu, pored toga Majkl nije imao tako slabu centarsku liniju jer bez nje nije mogao do titula.
sta bi uprava radila da se Majkl nije penzionisao, ko zna. Ja sam misljenja da bi Pipen otisao iz te ekipe ranije, da je Majkl ostao. Ovako je sezonu ipo vodio ekipu i video da mu treba Majkl i ostao do 98. Cim je najavio odlazak 98, Majkl se opet povukao. Dakle, da se nije povlacio Majkl je vrlo lako mogao da ostane na 3 ili 4 titule. cak i verovatnije nego da dodje do tih 8.

sto se tice mojih ocekivanja od Majkla nakon pauziranja. Nije se on vratio sa bejzbol terena u ligu. Dolazio je na treninge Bulsa, razmisljao o vracanju i vratio se ali ne kao igrac koji nije video loptu godinu ipo. Naravno da to nije vrhunac njegove igre tada bio, ali uporedi kako je igrao 95. protiv Orlanda i 96 protiv iste ekipe. to je identicno, cak i ako bi izbacio prvi mec iz serije 95, Majkl je preostalih 5 odigrao na visem nivou nege 4 u 96.

Beogradjanin

pre 6 godina

Ako bi Pipen odigrao onako '94 ne bi imao Huston sta da trazi... A Grant je vec neko vreme bio nezadovoljan, Pipenu su ipak odavala priznanja. Tako da pitanje sta bilo '95 vezali ste 4 titule, najači ste dokazite da ste jaki i kad ste malo slabiji, sta cem vam Grant...

Mada sve je to nagadjanje. Na internetu se moze naci da je on pakleno trenirao izmedju 95 i 96 .Telo mu je ipak bilo palo, bolje je on igrao u prvom Three-peat..

Da pokusamo sa nagadjanjima. Izgleda da je James otisao iz Miamia jer se krilo da je Bosh bolestan+ najslabije Vejdove igre... Tako da San Antoni nije bio toliko dobar nego je Miami bio u velikim problemima. Ipak su oni jedva izbacili Dalas sa 4:3. Onda sto se tiče godina James ce da se penzionise 2019/20 da imitira Majkla u 35 godinu penziji, da mu ne padne procenta suta, da ne kalja ima jer vise mozda ne bude kandidat za titulu :)Lako je pričati sta bi bili kad bi bilo, treba pokusati da ste ce biti u budućnosti he,he,he :)