Ponedeljak, 03.04.2017.

08:26

Sjajni Jokić vratio Denver u borbu za plej-of

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu i vratio Denver na pobednički kolosek posle tri vezana poraza.

Izvor: ÐN

Sjajni Jokiæ vratio Denver u borbu za plej-of IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

nenad

pre 7 godina

*boki

Portland je najplaceniji tim zapada i posle Klivlenda drugi najplaceniji tim NBA a Denver je drugi oddna tabele u citavoj ligi racunajuci i istok i zapad

boki

pre 7 godina

Portland je u 3 najplaćenija tima u ligi, kao i Denver...samo od nazad. Tako da to što su uopšte u trci sa Portlandom je za pohvalu. Iz Denvera je već izvučen maksimum maksimuma. A ka plejofu ih vuče klinac u svojoj drugoj nba sezoni koji je bio 41. pik na draftu. Ali imaju odličan kostur za budućnost. Jokić, Ernangomes i Marej. Videćemo šta će od Mudieja da ispadne. Pokazao je da ume da odigra dobro, ali je nekonstantan i suviše neracionalan za jednog beka koji ima najlošiji procenat šuta u celoj ligi. Tako da mu je verovatno i selekcija šuta loša.

marko

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
 (Rudi, 3. april 2017 08:52)

Руди, немој да се узбуђаваш, све што си навео, као и само твоје писање, сву су то српска посла.

Sale33

pre 7 godina

Vrlo cudna odluka spolstre da babit i jonson cuvaju jokica...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 3. april 2017 11:00)
Nije brate cudna odluka uopste jer bi u protivnom da je bio Whiteside na Nikoli(spolja) reket ostao totalno otkljucan a Joka bi delio jos vise lopti dole....Tako da je covek pokusavao da zaustavi njegov pas/sut sa manjim i brzim igracima spolja...

Kralj Beljo

pre 7 godina

Alija Sirotanovic, to je zato sto je ucestvovao na ovogodisnjem All-staru, i vjerivatno kucao neki lokalni novinar... To je kao kad bi Mekalumu, Midltonu, Milaspu i ostalim igracima stavljali All star. Milsap je i ucestvovao, zalomilo se, Mekalum mozda nikad nece.
Pa kakvu svrhu bi imalo to "all star"? Igrac koji je bio blizu, ali nikad dovoljno?

Rodion

pre 7 godina

defanzivno igra lose, sto zbog kompletne timske obrane, sto zbog nedostatka atletskih predispozicija, ponesto i zbog sudijske sklonosti da mu lako sviraju faulove (ne vrijedi u suprotnom smjeru), a ima i njegovog doprinosa. tu ga se moze, i treba kritizirati.
napad? lik je motor ekipe Nuggetsa. s njim igraju tecnije i bolje. najkonstantniji je igrac Denvera. ostali znaju pruziti bolje partije, ali ne u kontinuitetu kao Jokic. ko to ne vidi, ili je slijep ili jednostavno maliciozan.
uradio je mnogo dobrih stvari ove sezone, o kojima mnogi europski igraci mogu samo sanjati i probuditi se.
od broja TD-ova, ofanzivnog rejtinga, ponekad neobicnih, ali efektivnih asistencija, pa sve do pune torbe basketaskih trikova.
B92 pocesto pretjeruje s naslovima, ali pretjeruje i Jokic svojim igrama, pa se statistika od 19p/10sk/7as cini sasvim prosjecnom, a ne sjajnom.

јд123

pre 7 godina

Гледао сам меч и Јокић би опет имао трипл-дабл, да су неколико зицера ушли после његових додавања. Али желим неке друге, по мени важније чињенице, да изнесем. Меч је преношен на Fox News, а Јокић је представљен као звезда у успону (rising star) и то од коментатора Мајамија. Још су додали да им је колега из Денвера рекао да верује да ће Јокић постати најбољи играч Денвера свих времена. Шта то значи? Значи да су коментари Јумка, Беље, Драге, осталих комшија и српских коментатора као и српских медија скроз небитни. Можемо ми овде расправљати до миле воље, дизати Јокића у небеса или га кудити, маркетиншка НБА машинерија је укључена (не би ме чудило да иза тога стоји Најки). Тиме су Јокићу врата далеко отворена да постане звезда и ол стар играч. Само да га повреде заобиђу и да настави вредно да тренира, небо му је граница.

Alija Sirotanović

pre 7 godina

Gledao! Ali, ko sam Ja da komentariœem NBA košarku! Međutim, ma koliko ne volim Denverovu run&gun košarku, veoma mi je drago što najzad imamo vrhunskog i super-perspektivnog NBA igrača! Ko sumnja, pravac ESPN sajt pa gledajte rooster Denvera. Kada otvorite Galov profil lepo piše 7 godina u NBA, 28 godina, Team key player. Dok kod Jokića piše 2 godine u NBA, 22 godine, All-Star! Iako još nije video All-star on je već viđen i to ozbiljno.

Banana

pre 7 godina

Meni nije jasno kako ovoliko kosarkaskih strucnjaka, koji misle da je Jokic 0, sede kuci i gledaju kosarku na tv-u samo. Kako oni ne vode neke jake, makar domace klubove, kada su toliki znalci, statisticari, koji umeju tako dobro da analiziraju igraca i utakmicu? Sedite kuci, gledajte kosarku i suzdrzite se suvisnih, nebitnih i jeftinih komentara. Mozda Jokic nije Jordan, Magic ili ostali koji su ustli u istoriju NBA-a, ali svakako je zasluzio barem "bravo", a ne vase pridike samo. I to od osoba koji bilo ciji uspeh sebi pripisuju kao svoj neuspeh. Sportski pozdrav.

Demius

pre 7 godina

Ali ono asisitiranje Jokare o tablu samom sebi, ala Lebron Džejms. Spolstra je verovatno probao da zaustavi distribuciju lopte stavljanjem nižih igrača na Jokića, pa cenim da ga je to u početku pomalo i zbunilo.

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi... 
(kodek, 03. april 2017 09:11) 
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj... 
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.
(Kralj Beljo, 03. april 2017 10:04)
Tvoje komentare inače preskačem jer čitam samo one smislene, tvoji to nisu...ali pošto si mi replicirao da ti ne ostanem dužan, nije lepo. Problem je generalno što Nikola u 4/4 ulazi u igru na otpr. 6/6:30 do kraja. Nikola se ne sakriva, nudi se, traži loptu ali često stariji igrači preuzimaju odgovornost(i u tim situacijama obično upropaste utakmicu), situacija je počela da se menja nekih nakon njegovog odsustva zbog prehlade kada je posle utakmice otišao direktno u svlačionicu nepozdravivši se ni sa kim, to nije prošlo neprimećeno i situacija se menja, nedovoljno brzo ali se napredak vidi. Što se Whitesida tiče...nisam primetio da je odigrao loše, tri četvrtine je bio vrlo dobar, ovo mu je mislim 55. double double u sezoni a ti lepo internet u šake pa pogledaj zadnjih par minuta, obrati pažnju kada je dobijao i delio lopte, kada su poeni padali, biće ti jasnije...i još nešto, ova utakmica nije završila kao prethodna zato što ga je Malone uveo 10 min pre kraja!!! Jasnije???

Reporter

pre 7 godina

Joj sto mrzim ove hejtere, ne mogu da shvatim jeli oni trolaju ili su stvarno tako jadni ljudi? Pogotovo ovaj beljo.. Ajde beljo budi iskren i odgovori? Jokic juče u +16 a pobjedili samo 3 razlike, sto ponovo potvrdjuje da dok je na terenu denver najbolji tim u NBA dok nije na terenu denver je najgori tim u NBA. Whiteside je bio u minusu dvocifrenom, i Jokic ga je najmanje 3-4 puta zaustavio u odbrani. Mnogo puta ih pusta zbog faula, a juče je stisnuo u zadnjoj četvrtini posto je imao samo jedan faul, i isplatilo mu se. Kao sto su neki od vas već primetili, ove sudije stvarno unistavaju Jokica, oni njemu uzmu najmanje 5-10poena sa linije slobodnih bacanja, i to u svakom meču. Komotno mu se može dodati još pet poena u proseku. Njega biju vuku udaraju i ne sviraju mu faul, a on samo digne ruke u odbrani neki se zaleti u njega i odma mu sviraju faul, pa covjek bukvalno mora da im se sklanja. Mislim da je zbog toga često isfrustriran na terenu. Pa da Jokic ima te 'star calls' ko lbj, pa imao bi bukvalno tripl dabl svaku utakmicu.

Djenka

pre 7 godina

Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra.
Probajte da budete malo manje ograniceni.
(Al Pacino, 3. april 2017 10:18)

O cemu ti pricas? Galinari je prevara od igraca, od kada je dosao nije pruzio 10 dobrih partija. Mozda ima telenat i potencijal ali sta to vredi ako se ponasas kao Milicic. Kao i Nurkic koji nije pruzio ni jednu dobru partiju u Denveru. Svaka cast na talentu ali se u NBA broje samo rezultati. Ako ne pobede a ono poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte. Statisticki je Galinari najobicnija crna rupa. Indeks korisnosti minus beskonacno. I sad smo mi seljaci zato sto primecujemo ono sto vidi ceo NBA cirkus, da je Jokic buduca super zvezda i da je glavni motor tima? Kada je na terenu sve im ide, kada sedne da se odmori sve se raspada. Ima vise asistencija po mecu od njihovih plejmejkera. I ti sad pricas o Galinariju, i nama koji smo nerazumni jer se ne stidimo da kazemo sta je ocigledno.

Srđan

pre 7 godina

Bogami, ako se Jokić i u reprezentaciji bude ovako "štedio" i "čuvao" u odbrani, veću minutažu kod Saleta Đorđevića imaće Štimac.

aca

pre 7 godina

Previše glupo izgubljenih utakmica tokom cele sezone će ih koštati plej-ofa. Meloun koliko god da nam je sad simpa zbog lepih komentara o Jokicu je slab trener. Treba im bolji trener jer će i sledeca sezona biti ista.

a

pre 7 godina

@Kralj Beljo Ti prvi nemas nikakvo znanje o NBA ligi, odnosno kosarci uopste. Ti si izjavio da je Kajri sjajan odbrambeni igrac???!! Tu nestaje tvoj kredibilitet da se ikada javis da polemises o nekoj temi vezanoj za kosarku. P.S Kajri ima otpr. 4-17 skor bez Lebrona od 2014e, kad ovaj ne igra. Da se zamene medijski potcenjeni Lilard i Kajri, Portland u loteri ide.

s

pre 7 godina

@Al Pacino-Kakav Gallinari čoveče?Taj igrač košta Denver 15 miliona godišnje a Jokić 10 puta manje!Oni da su pametni da ga trejduju pod hitno ostalo bi im para da dovedu 2-3 extra igrača,najbolje Teodosića i još dvojicu specialista za odbranu i to sve za 15 miliona godišnje!

luther

pre 7 godina

Jokic ne igra odbranu zato sto je izuzetno vazan za napad..ako ste primetili Plamli se zrtvuje kad zagusti...a Malone je rekao milion puta da se Jokic cuva faulova kako zna I ume..jel realno kad on izadje iz ogre njegov tim nema nikakvu igru..slicno kao Harden u Hjustonu

bulletns

pre 7 godina

Za ove strucnjake sto hejtuju. Da li je neko od vas pogledao utakmicu npr?
Jer da jeste onda verovatno ne bi pisali tako. Denver igra napade preko i kroz Jokica. Kad on igra bar pristojno onda i Denver igra dobro. 19, 10, 7 je vama lose? Vi onda nemate pojma o kosarci, narocito sto se tu u statistici ne vide parametri kao sto je organizacija igre (sto Jokic radi u vecini slucajeva a ne neki PG kao Nelson, Murray ili Mudiay) i vrlo dobra odbrana sinoc (sto inace nije njegova karakteristika). Posto Ameri bas vole statistiku, pogledajte malo bolje, kako Denver igra od 15/12 kad je Jokic postao starter, kako Denver igra kada Jokic dodirne loptu 90% napada i manje itd. Pa onda pogledajte njegovu statistiku licnu od trenutka kad je postao starter pa procenite kakvu ce sezonu imati sledece godine kada bude bio startee na svakoj utakmici (ako ga posluzi zdravlje). Imao je 6 TD od februara do sad. U celoj ligi nijedan centar za celu sezonu nema toliko.

NS BOY

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i jedino je on konstantan. Ne znam sta drugi igraci misle sa tako nekonstantnim partijama. Trener bi trebalo da oladi malo sa forsiranjem nekih akcija koje jednostavno odredjeni igraci ne mogu da isprate i da se skoncentrisu na kolektivne akcije. A ako vec idu na pojedinca neka to budu Jokic ili Farid, odnosno Jokic i Farid ujedno. Odlicno saradjuju a to se ne koristi u dovoljnoj meri. Ne znam sta je sa onim Galinarijem koji se poceo da ponasa kao da je Medzik Dzonson.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...
(kodek, 03. april 2017 09:11)
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj...
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.

Djole_kg

pre 7 godina

@Nikola koliko si dobro upucen, verujem da znas da Jokic NIKADA nije igrao neku evropsku ligu osim ABA lige. Zadnje sezone, od svoje 2 ukupno u Megi, bio je MVP lige...

Al Pacino

pre 7 godina

Ljudi kapiram da svi volimo Jokica, ali jel vam nije malo glupo da konstantno omalovazavate sve druge igrace denvera ukljucujici i trenera. Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra. Po vama samo je Jokic dobar svi ostali su raspad. Isto tako bilo i za Djokovica kad je pobedjivao, svako ko se nije prezivao Djokovic nije zasluzio da igra tenis otprilike po prosecnim Srbendama.
Probajte da budete malo manje ograniceni.

Revol

pre 7 godina

Utakmica nije tako kasno pocela, a izvjestaj o Jokicu tek prije sat. E sad, fenomenalno je odigrao prvo poluvrijeme, konstantno se nudio i sve akcije su isle preko njega. U zadnjoj cetvrtini se primjetio umor, ali ono sto raduje je da je i tada zaustavio Vajtsajda i plus je uzimao kljucne suteve ( za 114-110, na minut do kraja) i dijelio nevjerovatne pasove. Nikada ne pisem komentare, niti o sudjenju, ali je nevjerovatno kriterijum sudija na stetu Denvera, pocevsi od duela Jokic-Lebron, konstantnih faulova nad Jokicem do Hardenovog guranja Plamlija sto je direktno uticalo na rezultat. Da su kriterijumi isti Denver bi igrao i mnogo cvrscu odbranu, koja im je i ocajna, a ovako moraju da pustaju protivnike da im se setaju u reketu, sto nije slucaj na drugoj strani parketa. I da, Jokic bi imao bolje defanzivne brojke, a i u prosjeku bar 5 poena vise. Evo samo od sinoc:
-Vajtsajd lezi na parketu, u reketu, ne sviraju se 3 sekunde
- Faul nad Dragicem na zemlji, dize se za nigdje veze trojku i daju mu 3 bacanja
-Vajtsajd konstantno vuce za dres Jokica koji se dize na sut i promasuje cijeli kos
-Dzonson pravi faul u napadu desnom rukom, oni sviraju faul u odbrani i mozda je bilo 2+1
-2 faula Dragica nad Cendlerom, slijedi promasaj i trojka Majamija za 94-93 i psiholosku prednost
-Jokicu sviraju faul, a Dragic njega gura desnom rukom i pri tome mu Nikola uzima cistu loptu i bilo je jos sigurno 5 sumnjivih situacija, al' eto neka su bar dosudili onaj faul Vajtsajdu u napadu

Sve to me iskreno i raduje, jer nemaju vise sanse za PO, sezonu ce zavrsiti za 10-ak dana i samo da se nadamo jakoj Srbiji na EP na celu sa Teo, Jokarom, Bogdanom!

Zivjela Srbija!

Dragan

pre 7 godina

Tesko ce oni u doigravanje. Portland ima 2 pobede vise, ali zbog medjusobnog boljeg odnosa Portlanda, Denveru su potrebne 3 pobede. I uz to, Portland je u dobroj formi. Pobedili su i Hjuston, koji je Denveru nedavno uzeo 2 pobede ispred nosa

Alex

pre 7 godina

Jokić najbolji srpski sportski brend! Doktor košarke! Najbolji tokom cele utakmice, napose na kraju kada je bilo najpotrebnije! Vožd Denvera!

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...

Djenka

pre 7 godina

Ja gledao utakmicu. Za sve hejtere Jokic je u jednom trenutku sa nekoliko vezanih asistencija i skokova u odbrani prekinuo seriju Majamija i vratio Denver u utakmicu. I to ne samo Galinariju za trojke nego i nekoliko prelepih dodavanja na zicer. Galinari 29, konacno da opravda novce ulozene u njega. I ja mislim da je Portland bolja ekpia ali zasto mrzeti ovu decu, igraju iznad ocekivanja i zabavno ih je gledati (u napadu).

Brisi kod Duloa

pre 7 godina

@Paradise

Tvoje poznavanje kosarke je na nivou cheerleadersica, a verovatno i manje. Da li su cuo nekad za kolicnik, =/- i ostalu bazicnu statistiku? O sposobnosti igraca da vodi tim na gostovanju dok se rezultat lomi protiv tima koji grize da udje u play off da i ne pricam. Bitno da si postavio Jokica iza ove trojice iako ima ubedljivo najbolju statistiku i uticaj na igru i rezultat.

Lex

pre 7 godina

Denver realno ne moze do plejofa.Oni sem Jokica nemaju igraca A klase,dok Portland ima Lilarda i Mekaluma.Velika steta za Jokaru,ali imaju mlad tim,trebalo bi tek u narednim godinama praviti jake rezultate.

Dejan Savic

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rudi, 3. april 2017 08:52)
Ja sam jedne godine tri godine ratovao.

WillyWonka

pre 7 godina

Svaka čast Jokiću, jako je bitan kontinuitet odličnih igara, a on ga ima. Za igrača njegovih godina odlično.
Žao mi je što niko ništa ne piše o Goranu Dragiču, čovjek igra sjajnu sezonu, 20 koševa, 6 asistencija, 4 skoka, vođa tima. Zaslužio je koju rečenicu, sigurno.

Алекса

pre 7 godina

(Mrsimud, 3. april 2017 08:58)

Заправо Јокићев пример је одличан. Дечко је млад отишао у печалбу и то треба да буде мотивација за сваког младог човека - следити пример талентованијих, спретнијих, паметнијих, сналажљивијих, отићи на време из ове земље и почети здрав живот и сурову професионалну доминацију у средини која ће умети да цени знање, рад и залагање. Само јако, Никола!

nikola

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 3. april 2017 08:36)
Patetika u najboljem izdanju.Ako ti je jedina sreca u zivotu ovakva vest,javi se pod hitno strucnim licima koji mogu da ti pomognu.Samo nemoj da mracis ovuda na sportskim vestima

Srđan

pre 7 godina

U Denveru niko ne igra dobru odbranu, ali ako hoće da postane više od prve zvijezde malog tima, Jokić će morati mnogo više da se potrudi u tom segmentu.

Paradise

pre 7 godina

Galinari 29p 5sk 2as (11-19 FG)
Čendler 19p 9sk 2as (8-13 FG)
Mudiej 19p 4sk 9as (4-9 FG)
Jokic 19p 10sk 7as (9-16)

Logika ovog medija = Jokić doneo pobedu
Možda, da se računa samo 1/4, tad je bio najbolji na terenu, posle toga nije postojao ni u odbrani ni u napadu

Rudi

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...

Mrsimud

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 03. april 2017 08:36)

Kada tebe u "smutnim i sumornim vremenima u noći u kojoj se ne nazire kraj" obraduje samo vest da je neki tamo momak iz Sombora koga nikad u životu nećes upoznati odigrao solidnu utakmicu onda je tvoj život tužan. Živite tuđe živote u nedostatku svog, ali šta ćeš, to vam je život srbski..

sn

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...

sn

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...

Lex

pre 7 godina

Denver realno ne moze do plejofa.Oni sem Jokica nemaju igraca A klase,dok Portland ima Lilarda i Mekaluma.Velika steta za Jokaru,ali imaju mlad tim,trebalo bi tek u narednim godinama praviti jake rezultate.

Djenka

pre 7 godina

Ja gledao utakmicu. Za sve hejtere Jokic je u jednom trenutku sa nekoliko vezanih asistencija i skokova u odbrani prekinuo seriju Majamija i vratio Denver u utakmicu. I to ne samo Galinariju za trojke nego i nekoliko prelepih dodavanja na zicer. Galinari 29, konacno da opravda novce ulozene u njega. I ja mislim da je Portland bolja ekpia ali zasto mrzeti ovu decu, igraju iznad ocekivanja i zabavno ih je gledati (u napadu).

Dragan

pre 7 godina

Tesko ce oni u doigravanje. Portland ima 2 pobede vise, ali zbog medjusobnog boljeg odnosa Portlanda, Denveru su potrebne 3 pobede. I uz to, Portland je u dobroj formi. Pobedili su i Hjuston, koji je Denveru nedavno uzeo 2 pobede ispred nosa

Al Pacino

pre 7 godina

Ljudi kapiram da svi volimo Jokica, ali jel vam nije malo glupo da konstantno omalovazavate sve druge igrace denvera ukljucujici i trenera. Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra. Po vama samo je Jokic dobar svi ostali su raspad. Isto tako bilo i za Djokovica kad je pobedjivao, svako ko se nije prezivao Djokovic nije zasluzio da igra tenis otprilike po prosecnim Srbendama.
Probajte da budete malo manje ograniceni.

Revol

pre 7 godina

Utakmica nije tako kasno pocela, a izvjestaj o Jokicu tek prije sat. E sad, fenomenalno je odigrao prvo poluvrijeme, konstantno se nudio i sve akcije su isle preko njega. U zadnjoj cetvrtini se primjetio umor, ali ono sto raduje je da je i tada zaustavio Vajtsajda i plus je uzimao kljucne suteve ( za 114-110, na minut do kraja) i dijelio nevjerovatne pasove. Nikada ne pisem komentare, niti o sudjenju, ali je nevjerovatno kriterijum sudija na stetu Denvera, pocevsi od duela Jokic-Lebron, konstantnih faulova nad Jokicem do Hardenovog guranja Plamlija sto je direktno uticalo na rezultat. Da su kriterijumi isti Denver bi igrao i mnogo cvrscu odbranu, koja im je i ocajna, a ovako moraju da pustaju protivnike da im se setaju u reketu, sto nije slucaj na drugoj strani parketa. I da, Jokic bi imao bolje defanzivne brojke, a i u prosjeku bar 5 poena vise. Evo samo od sinoc:
-Vajtsajd lezi na parketu, u reketu, ne sviraju se 3 sekunde
- Faul nad Dragicem na zemlji, dize se za nigdje veze trojku i daju mu 3 bacanja
-Vajtsajd konstantno vuce za dres Jokica koji se dize na sut i promasuje cijeli kos
-Dzonson pravi faul u napadu desnom rukom, oni sviraju faul u odbrani i mozda je bilo 2+1
-2 faula Dragica nad Cendlerom, slijedi promasaj i trojka Majamija za 94-93 i psiholosku prednost
-Jokicu sviraju faul, a Dragic njega gura desnom rukom i pri tome mu Nikola uzima cistu loptu i bilo je jos sigurno 5 sumnjivih situacija, al' eto neka su bar dosudili onaj faul Vajtsajdu u napadu

Sve to me iskreno i raduje, jer nemaju vise sanse za PO, sezonu ce zavrsiti za 10-ak dana i samo da se nadamo jakoj Srbiji na EP na celu sa Teo, Jokarom, Bogdanom!

Zivjela Srbija!

luther

pre 7 godina

Jokic ne igra odbranu zato sto je izuzetno vazan za napad..ako ste primetili Plamli se zrtvuje kad zagusti...a Malone je rekao milion puta da se Jokic cuva faulova kako zna I ume..jel realno kad on izadje iz ogre njegov tim nema nikakvu igru..slicno kao Harden u Hjustonu

Djole_kg

pre 7 godina

@Nikola koliko si dobro upucen, verujem da znas da Jokic NIKADA nije igrao neku evropsku ligu osim ABA lige. Zadnje sezone, od svoje 2 ukupno u Megi, bio je MVP lige...

Mrsimud

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 03. april 2017 08:36)

Kada tebe u "smutnim i sumornim vremenima u noći u kojoj se ne nazire kraj" obraduje samo vest da je neki tamo momak iz Sombora koga nikad u životu nećes upoznati odigrao solidnu utakmicu onda je tvoj život tužan. Živite tuđe živote u nedostatku svog, ali šta ćeš, to vam je život srbski..

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...

bulletns

pre 7 godina

Za ove strucnjake sto hejtuju. Da li je neko od vas pogledao utakmicu npr?
Jer da jeste onda verovatno ne bi pisali tako. Denver igra napade preko i kroz Jokica. Kad on igra bar pristojno onda i Denver igra dobro. 19, 10, 7 je vama lose? Vi onda nemate pojma o kosarci, narocito sto se tu u statistici ne vide parametri kao sto je organizacija igre (sto Jokic radi u vecini slucajeva a ne neki PG kao Nelson, Murray ili Mudiay) i vrlo dobra odbrana sinoc (sto inace nije njegova karakteristika). Posto Ameri bas vole statistiku, pogledajte malo bolje, kako Denver igra od 15/12 kad je Jokic postao starter, kako Denver igra kada Jokic dodirne loptu 90% napada i manje itd. Pa onda pogledajte njegovu statistiku licnu od trenutka kad je postao starter pa procenite kakvu ce sezonu imati sledece godine kada bude bio startee na svakoj utakmici (ako ga posluzi zdravlje). Imao je 6 TD od februara do sad. U celoj ligi nijedan centar za celu sezonu nema toliko.

јд123

pre 7 godina

Гледао сам меч и Јокић би опет имао трипл-дабл, да су неколико зицера ушли после његових додавања. Али желим неке друге, по мени важније чињенице, да изнесем. Меч је преношен на Fox News, а Јокић је представљен као звезда у успону (rising star) и то од коментатора Мајамија. Још су додали да им је колега из Денвера рекао да верује да ће Јокић постати најбољи играч Денвера свих времена. Шта то значи? Значи да су коментари Јумка, Беље, Драге, осталих комшија и српских коментатора као и српских медија скроз небитни. Можемо ми овде расправљати до миле воље, дизати Јокића у небеса или га кудити, маркетиншка НБА машинерија је укључена (не би ме чудило да иза тога стоји Најки). Тиме су Јокићу врата далеко отворена да постане звезда и ол стар играч. Само да га повреде заобиђу и да настави вредно да тренира, небо му је граница.

Djenka

pre 7 godina

Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra.
Probajte da budete malo manje ograniceni.
(Al Pacino, 3. april 2017 10:18)

O cemu ti pricas? Galinari je prevara od igraca, od kada je dosao nije pruzio 10 dobrih partija. Mozda ima telenat i potencijal ali sta to vredi ako se ponasas kao Milicic. Kao i Nurkic koji nije pruzio ni jednu dobru partiju u Denveru. Svaka cast na talentu ali se u NBA broje samo rezultati. Ako ne pobede a ono poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte. Statisticki je Galinari najobicnija crna rupa. Indeks korisnosti minus beskonacno. I sad smo mi seljaci zato sto primecujemo ono sto vidi ceo NBA cirkus, da je Jokic buduca super zvezda i da je glavni motor tima? Kada je na terenu sve im ide, kada sedne da se odmori sve se raspada. Ima vise asistencija po mecu od njihovih plejmejkera. I ti sad pricas o Galinariju, i nama koji smo nerazumni jer se ne stidimo da kazemo sta je ocigledno.

WillyWonka

pre 7 godina

Svaka čast Jokiću, jako je bitan kontinuitet odličnih igara, a on ga ima. Za igrača njegovih godina odlično.
Žao mi je što niko ništa ne piše o Goranu Dragiču, čovjek igra sjajnu sezonu, 20 koševa, 6 asistencija, 4 skoka, vođa tima. Zaslužio je koju rečenicu, sigurno.

Reporter

pre 7 godina

Joj sto mrzim ove hejtere, ne mogu da shvatim jeli oni trolaju ili su stvarno tako jadni ljudi? Pogotovo ovaj beljo.. Ajde beljo budi iskren i odgovori? Jokic juče u +16 a pobjedili samo 3 razlike, sto ponovo potvrdjuje da dok je na terenu denver najbolji tim u NBA dok nije na terenu denver je najgori tim u NBA. Whiteside je bio u minusu dvocifrenom, i Jokic ga je najmanje 3-4 puta zaustavio u odbrani. Mnogo puta ih pusta zbog faula, a juče je stisnuo u zadnjoj četvrtini posto je imao samo jedan faul, i isplatilo mu se. Kao sto su neki od vas već primetili, ove sudije stvarno unistavaju Jokica, oni njemu uzmu najmanje 5-10poena sa linije slobodnih bacanja, i to u svakom meču. Komotno mu se može dodati još pet poena u proseku. Njega biju vuku udaraju i ne sviraju mu faul, a on samo digne ruke u odbrani neki se zaleti u njega i odma mu sviraju faul, pa covjek bukvalno mora da im se sklanja. Mislim da je zbog toga često isfrustriran na terenu. Pa da Jokic ima te 'star calls' ko lbj, pa imao bi bukvalno tripl dabl svaku utakmicu.

NS BOY

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i jedino je on konstantan. Ne znam sta drugi igraci misle sa tako nekonstantnim partijama. Trener bi trebalo da oladi malo sa forsiranjem nekih akcija koje jednostavno odredjeni igraci ne mogu da isprate i da se skoncentrisu na kolektivne akcije. A ako vec idu na pojedinca neka to budu Jokic ili Farid, odnosno Jokic i Farid ujedno. Odlicno saradjuju a to se ne koristi u dovoljnoj meri. Ne znam sta je sa onim Galinarijem koji se poceo da ponasa kao da je Medzik Dzonson.

Rodion

pre 7 godina

defanzivno igra lose, sto zbog kompletne timske obrane, sto zbog nedostatka atletskih predispozicija, ponesto i zbog sudijske sklonosti da mu lako sviraju faulove (ne vrijedi u suprotnom smjeru), a ima i njegovog doprinosa. tu ga se moze, i treba kritizirati.
napad? lik je motor ekipe Nuggetsa. s njim igraju tecnije i bolje. najkonstantniji je igrac Denvera. ostali znaju pruziti bolje partije, ali ne u kontinuitetu kao Jokic. ko to ne vidi, ili je slijep ili jednostavno maliciozan.
uradio je mnogo dobrih stvari ove sezone, o kojima mnogi europski igraci mogu samo sanjati i probuditi se.
od broja TD-ova, ofanzivnog rejtinga, ponekad neobicnih, ali efektivnih asistencija, pa sve do pune torbe basketaskih trikova.
B92 pocesto pretjeruje s naslovima, ali pretjeruje i Jokic svojim igrama, pa se statistika od 19p/10sk/7as cini sasvim prosjecnom, a ne sjajnom.

Brisi kod Duloa

pre 7 godina

@Paradise

Tvoje poznavanje kosarke je na nivou cheerleadersica, a verovatno i manje. Da li su cuo nekad za kolicnik, =/- i ostalu bazicnu statistiku? O sposobnosti igraca da vodi tim na gostovanju dok se rezultat lomi protiv tima koji grize da udje u play off da i ne pricam. Bitno da si postavio Jokica iza ove trojice iako ima ubedljivo najbolju statistiku i uticaj na igru i rezultat.

Алекса

pre 7 godina

(Mrsimud, 3. april 2017 08:58)

Заправо Јокићев пример је одличан. Дечко је млад отишао у печалбу и то треба да буде мотивација за сваког младог човека - следити пример талентованијих, спретнијих, паметнијих, сналажљивијих, отићи на време из ове земље и почети здрав живот и сурову професионалну доминацију у средини која ће умети да цени знање, рад и залагање. Само јако, Никола!

Alija Sirotanović

pre 7 godina

Gledao! Ali, ko sam Ja da komentariœem NBA košarku! Međutim, ma koliko ne volim Denverovu run&gun košarku, veoma mi je drago što najzad imamo vrhunskog i super-perspektivnog NBA igrača! Ko sumnja, pravac ESPN sajt pa gledajte rooster Denvera. Kada otvorite Galov profil lepo piše 7 godina u NBA, 28 godina, Team key player. Dok kod Jokića piše 2 godine u NBA, 22 godine, All-Star! Iako još nije video All-star on je već viđen i to ozbiljno.

Dejan Savic

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rudi, 3. april 2017 08:52)
Ja sam jedne godine tri godine ratovao.

Srđan

pre 7 godina

U Denveru niko ne igra dobru odbranu, ali ako hoće da postane više od prve zvijezde malog tima, Jokić će morati mnogo više da se potrudi u tom segmentu.

s

pre 7 godina

@Al Pacino-Kakav Gallinari čoveče?Taj igrač košta Denver 15 miliona godišnje a Jokić 10 puta manje!Oni da su pametni da ga trejduju pod hitno ostalo bi im para da dovedu 2-3 extra igrača,najbolje Teodosića i još dvojicu specialista za odbranu i to sve za 15 miliona godišnje!

Rudi

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...

Alex

pre 7 godina

Jokić najbolji srpski sportski brend! Doktor košarke! Najbolji tokom cele utakmice, napose na kraju kada je bilo najpotrebnije! Vožd Denvera!

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi... 
(kodek, 03. april 2017 09:11) 
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj... 
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.
(Kralj Beljo, 03. april 2017 10:04)
Tvoje komentare inače preskačem jer čitam samo one smislene, tvoji to nisu...ali pošto si mi replicirao da ti ne ostanem dužan, nije lepo. Problem je generalno što Nikola u 4/4 ulazi u igru na otpr. 6/6:30 do kraja. Nikola se ne sakriva, nudi se, traži loptu ali često stariji igrači preuzimaju odgovornost(i u tim situacijama obično upropaste utakmicu), situacija je počela da se menja nekih nakon njegovog odsustva zbog prehlade kada je posle utakmice otišao direktno u svlačionicu nepozdravivši se ni sa kim, to nije prošlo neprimećeno i situacija se menja, nedovoljno brzo ali se napredak vidi. Što se Whitesida tiče...nisam primetio da je odigrao loše, tri četvrtine je bio vrlo dobar, ovo mu je mislim 55. double double u sezoni a ti lepo internet u šake pa pogledaj zadnjih par minuta, obrati pažnju kada je dobijao i delio lopte, kada su poeni padali, biće ti jasnije...i još nešto, ova utakmica nije završila kao prethodna zato što ga je Malone uveo 10 min pre kraja!!! Jasnije???

Banana

pre 7 godina

Meni nije jasno kako ovoliko kosarkaskih strucnjaka, koji misle da je Jokic 0, sede kuci i gledaju kosarku na tv-u samo. Kako oni ne vode neke jake, makar domace klubove, kada su toliki znalci, statisticari, koji umeju tako dobro da analiziraju igraca i utakmicu? Sedite kuci, gledajte kosarku i suzdrzite se suvisnih, nebitnih i jeftinih komentara. Mozda Jokic nije Jordan, Magic ili ostali koji su ustli u istoriju NBA-a, ali svakako je zasluzio barem "bravo", a ne vase pridike samo. I to od osoba koji bilo ciji uspeh sebi pripisuju kao svoj neuspeh. Sportski pozdrav.

nikola

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 3. april 2017 08:36)
Patetika u najboljem izdanju.Ako ti je jedina sreca u zivotu ovakva vest,javi se pod hitno strucnim licima koji mogu da ti pomognu.Samo nemoj da mracis ovuda na sportskim vestima

aca

pre 7 godina

Previše glupo izgubljenih utakmica tokom cele sezone će ih koštati plej-ofa. Meloun koliko god da nam je sad simpa zbog lepih komentara o Jokicu je slab trener. Treba im bolji trener jer će i sledeca sezona biti ista.

Paradise

pre 7 godina

Galinari 29p 5sk 2as (11-19 FG)
Čendler 19p 9sk 2as (8-13 FG)
Mudiej 19p 4sk 9as (4-9 FG)
Jokic 19p 10sk 7as (9-16)

Logika ovog medija = Jokić doneo pobedu
Možda, da se računa samo 1/4, tad je bio najbolji na terenu, posle toga nije postojao ni u odbrani ni u napadu

marko

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
 (Rudi, 3. april 2017 08:52)

Руди, немој да се узбуђаваш, све што си навео, као и само твоје писање, сву су то српска посла.

a

pre 7 godina

@Kralj Beljo Ti prvi nemas nikakvo znanje o NBA ligi, odnosno kosarci uopste. Ti si izjavio da je Kajri sjajan odbrambeni igrac???!! Tu nestaje tvoj kredibilitet da se ikada javis da polemises o nekoj temi vezanoj za kosarku. P.S Kajri ima otpr. 4-17 skor bez Lebrona od 2014e, kad ovaj ne igra. Da se zamene medijski potcenjeni Lilard i Kajri, Portland u loteri ide.

Sale33

pre 7 godina

Vrlo cudna odluka spolstre da babit i jonson cuvaju jokica...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 3. april 2017 11:00)
Nije brate cudna odluka uopste jer bi u protivnom da je bio Whiteside na Nikoli(spolja) reket ostao totalno otkljucan a Joka bi delio jos vise lopti dole....Tako da je covek pokusavao da zaustavi njegov pas/sut sa manjim i brzim igracima spolja...

boki

pre 7 godina

Portland je u 3 najplaćenija tima u ligi, kao i Denver...samo od nazad. Tako da to što su uopšte u trci sa Portlandom je za pohvalu. Iz Denvera je već izvučen maksimum maksimuma. A ka plejofu ih vuče klinac u svojoj drugoj nba sezoni koji je bio 41. pik na draftu. Ali imaju odličan kostur za budućnost. Jokić, Ernangomes i Marej. Videćemo šta će od Mudieja da ispadne. Pokazao je da ume da odigra dobro, ali je nekonstantan i suviše neracionalan za jednog beka koji ima najlošiji procenat šuta u celoj ligi. Tako da mu je verovatno i selekcija šuta loša.

Demius

pre 7 godina

Ali ono asisitiranje Jokare o tablu samom sebi, ala Lebron Džejms. Spolstra je verovatno probao da zaustavi distribuciju lopte stavljanjem nižih igrača na Jokića, pa cenim da ga je to u početku pomalo i zbunilo.

Srđan

pre 7 godina

Bogami, ako se Jokić i u reprezentaciji bude ovako "štedio" i "čuvao" u odbrani, veću minutažu kod Saleta Đorđevića imaće Štimac.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...
(kodek, 03. april 2017 09:11)
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj...
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.

nenad

pre 7 godina

*boki

Portland je najplaceniji tim zapada i posle Klivlenda drugi najplaceniji tim NBA a Denver je drugi oddna tabele u citavoj ligi racunajuci i istok i zapad

Kralj Beljo

pre 7 godina

Alija Sirotanovic, to je zato sto je ucestvovao na ovogodisnjem All-staru, i vjerivatno kucao neki lokalni novinar... To je kao kad bi Mekalumu, Midltonu, Milaspu i ostalim igracima stavljali All star. Milsap je i ucestvovao, zalomilo se, Mekalum mozda nikad nece.
Pa kakvu svrhu bi imalo to "all star"? Igrac koji je bio blizu, ali nikad dovoljno?

Mrsimud

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 03. april 2017 08:36)

Kada tebe u "smutnim i sumornim vremenima u noći u kojoj se ne nazire kraj" obraduje samo vest da je neki tamo momak iz Sombora koga nikad u životu nećes upoznati odigrao solidnu utakmicu onda je tvoj život tužan. Živite tuđe živote u nedostatku svog, ali šta ćeš, to vam je život srbski..

Rudi

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...

Paradise

pre 7 godina

Galinari 29p 5sk 2as (11-19 FG)
Čendler 19p 9sk 2as (8-13 FG)
Mudiej 19p 4sk 9as (4-9 FG)
Jokic 19p 10sk 7as (9-16)

Logika ovog medija = Jokić doneo pobedu
Možda, da se računa samo 1/4, tad je bio najbolji na terenu, posle toga nije postojao ni u odbrani ni u napadu

Srđan

pre 7 godina

Bogami, ako se Jokić i u reprezentaciji bude ovako "štedio" i "čuvao" u odbrani, veću minutažu kod Saleta Đorđevića imaće Štimac.

nikola

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...
(sn, 3. april 2017 08:36)
Patetika u najboljem izdanju.Ako ti je jedina sreca u zivotu ovakva vest,javi se pod hitno strucnim licima koji mogu da ti pomognu.Samo nemoj da mracis ovuda na sportskim vestima

Kralj Beljo

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...
(kodek, 03. april 2017 09:11)
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj...
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.

sn

pre 7 godina

ako ista jos moze da me obraduje u ovim smutnim i sumornim vremenima,u ovoj noci kojoj se ne nazire kraj,to je vest da je ovaj klinac opet igrao,da se lepo igrao,da je zdrav i da uziva...

Al Pacino

pre 7 godina

Ljudi kapiram da svi volimo Jokica, ali jel vam nije malo glupo da konstantno omalovazavate sve druge igrace denvera ukljucujici i trenera. Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra. Po vama samo je Jokic dobar svi ostali su raspad. Isto tako bilo i za Djokovica kad je pobedjivao, svako ko se nije prezivao Djokovic nije zasluzio da igra tenis otprilike po prosecnim Srbendama.
Probajte da budete malo manje ograniceni.

Dejan Savic

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rudi, 3. april 2017 08:52)
Ja sam jedne godine tri godine ratovao.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Alija Sirotanovic, to je zato sto je ucestvovao na ovogodisnjem All-staru, i vjerivatno kucao neki lokalni novinar... To je kao kad bi Mekalumu, Midltonu, Milaspu i ostalim igracima stavljali All star. Milsap je i ucestvovao, zalomilo se, Mekalum mozda nikad nece.
Pa kakvu svrhu bi imalo to "all star"? Igrac koji je bio blizu, ali nikad dovoljno?

Srđan

pre 7 godina

U Denveru niko ne igra dobru odbranu, ali ako hoće da postane više od prve zvijezde malog tima, Jokić će morati mnogo više da se potrudi u tom segmentu.

WillyWonka

pre 7 godina

Svaka čast Jokiću, jako je bitan kontinuitet odličnih igara, a on ga ima. Za igrača njegovih godina odlično.
Žao mi je što niko ništa ne piše o Goranu Dragiču, čovjek igra sjajnu sezonu, 20 koševa, 6 asistencija, 4 skoka, vođa tima. Zaslužio je koju rečenicu, sigurno.

s

pre 7 godina

@Al Pacino-Kakav Gallinari čoveče?Taj igrač košta Denver 15 miliona godišnje a Jokić 10 puta manje!Oni da su pametni da ga trejduju pod hitno ostalo bi im para da dovedu 2-3 extra igrača,najbolje Teodosića i još dvojicu specialista za odbranu i to sve za 15 miliona godišnje!

Alex

pre 7 godina

Jokić najbolji srpski sportski brend! Doktor košarke! Najbolji tokom cele utakmice, napose na kraju kada je bilo najpotrebnije! Vožd Denvera!

Алекса

pre 7 godina

(Mrsimud, 3. april 2017 08:58)

Заправо Јокићев пример је одличан. Дечко је млад отишао у печалбу и то треба да буде мотивација за сваког младог човека - следити пример талентованијих, спретнијих, паметнијих, сналажљивијих, отићи на време из ове земље и почети здрав живот и сурову професионалну доминацију у средини која ће умети да цени знање, рад и залагање. Само јако, Никола!

Lex

pre 7 godina

Denver realno ne moze do plejofa.Oni sem Jokica nemaju igraca A klase,dok Portland ima Lilarda i Mekaluma.Velika steta za Jokaru,ali imaju mlad tim,trebalo bi tek u narednim godinama praviti jake rezultate.

Djenka

pre 7 godina

Galinari da 29 poenaa vi umesto da kazete svaka i njemu cast, pisete nesto u fazonu pa red je bio da i on nekad pristojno odigra.
Probajte da budete malo manje ograniceni.
(Al Pacino, 3. april 2017 10:18)

O cemu ti pricas? Galinari je prevara od igraca, od kada je dosao nije pruzio 10 dobrih partija. Mozda ima telenat i potencijal ali sta to vredi ako se ponasas kao Milicic. Kao i Nurkic koji nije pruzio ni jednu dobru partiju u Denveru. Svaka cast na talentu ali se u NBA broje samo rezultati. Ako ne pobede a ono poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte. Statisticki je Galinari najobicnija crna rupa. Indeks korisnosti minus beskonacno. I sad smo mi seljaci zato sto primecujemo ono sto vidi ceo NBA cirkus, da je Jokic buduca super zvezda i da je glavni motor tima? Kada je na terenu sve im ide, kada sedne da se odmori sve se raspada. Ima vise asistencija po mecu od njihovih plejmejkera. I ti sad pricas o Galinariju, i nama koji smo nerazumni jer se ne stidimo da kazemo sta je ocigledno.

Brisi kod Duloa

pre 7 godina

@Paradise

Tvoje poznavanje kosarke je na nivou cheerleadersica, a verovatno i manje. Da li su cuo nekad za kolicnik, =/- i ostalu bazicnu statistiku? O sposobnosti igraca da vodi tim na gostovanju dok se rezultat lomi protiv tima koji grize da udje u play off da i ne pricam. Bitno da si postavio Jokica iza ove trojice iako ima ubedljivo najbolju statistiku i uticaj na igru i rezultat.

Revol

pre 7 godina

Utakmica nije tako kasno pocela, a izvjestaj o Jokicu tek prije sat. E sad, fenomenalno je odigrao prvo poluvrijeme, konstantno se nudio i sve akcije su isle preko njega. U zadnjoj cetvrtini se primjetio umor, ali ono sto raduje je da je i tada zaustavio Vajtsajda i plus je uzimao kljucne suteve ( za 114-110, na minut do kraja) i dijelio nevjerovatne pasove. Nikada ne pisem komentare, niti o sudjenju, ali je nevjerovatno kriterijum sudija na stetu Denvera, pocevsi od duela Jokic-Lebron, konstantnih faulova nad Jokicem do Hardenovog guranja Plamlija sto je direktno uticalo na rezultat. Da su kriterijumi isti Denver bi igrao i mnogo cvrscu odbranu, koja im je i ocajna, a ovako moraju da pustaju protivnike da im se setaju u reketu, sto nije slucaj na drugoj strani parketa. I da, Jokic bi imao bolje defanzivne brojke, a i u prosjeku bar 5 poena vise. Evo samo od sinoc:
-Vajtsajd lezi na parketu, u reketu, ne sviraju se 3 sekunde
- Faul nad Dragicem na zemlji, dize se za nigdje veze trojku i daju mu 3 bacanja
-Vajtsajd konstantno vuce za dres Jokica koji se dize na sut i promasuje cijeli kos
-Dzonson pravi faul u napadu desnom rukom, oni sviraju faul u odbrani i mozda je bilo 2+1
-2 faula Dragica nad Cendlerom, slijedi promasaj i trojka Majamija za 94-93 i psiholosku prednost
-Jokicu sviraju faul, a Dragic njega gura desnom rukom i pri tome mu Nikola uzima cistu loptu i bilo je jos sigurno 5 sumnjivih situacija, al' eto neka su bar dosudili onaj faul Vajtsajdu u napadu

Sve to me iskreno i raduje, jer nemaju vise sanse za PO, sezonu ce zavrsiti za 10-ak dana i samo da se nadamo jakoj Srbiji na EP na celu sa Teo, Jokarom, Bogdanom!

Zivjela Srbija!

marko

pre 7 godina

Kad se pobeđuje onda pobeđuje Joka (wtf, jel pričamo o babi nekoj), a kad se gubi onda Jokić nema veze sa time, loš tim hehe.
A to što je nakon prve četvrtine za 26 minuta postigao 8 poena i 5 skokova uz šut iz igre 4/13 nema veze, bitno da je JOKA pobedio i da će sad prosečni Srba da komentariše.
Posle 10 utakmica u Bosni proglasiše Nurkića za najboljeg ikada svih vremema oduvek....al ajd, tamo s košarkom niko nema veze, ni pravila ne znaju, a vi...
 (Rudi, 3. april 2017 08:52)

Руди, немој да се узбуђаваш, све што си навео, као и само твоје писање, сву су то српска посла.

Dragan

pre 7 godina

Tesko ce oni u doigravanje. Portland ima 2 pobede vise, ali zbog medjusobnog boljeg odnosa Portlanda, Denveru su potrebne 3 pobede. I uz to, Portland je u dobroj formi. Pobedili su i Hjuston, koji je Denveru nedavno uzeo 2 pobede ispred nosa

Djenka

pre 7 godina

Ja gledao utakmicu. Za sve hejtere Jokic je u jednom trenutku sa nekoliko vezanih asistencija i skokova u odbrani prekinuo seriju Majamija i vratio Denver u utakmicu. I to ne samo Galinariju za trojke nego i nekoliko prelepih dodavanja na zicer. Galinari 29, konacno da opravda novce ulozene u njega. I ja mislim da je Portland bolja ekpia ali zasto mrzeti ovu decu, igraju iznad ocekivanja i zabavno ih je gledati (u napadu).

luther

pre 7 godina

Jokic ne igra odbranu zato sto je izuzetno vazan za napad..ako ste primetili Plamli se zrtvuje kad zagusti...a Malone je rekao milion puta da se Jokic cuva faulova kako zna I ume..jel realno kad on izadje iz ogre njegov tim nema nikakvu igru..slicno kao Harden u Hjustonu

NS BOY

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i jedino je on konstantan. Ne znam sta drugi igraci misle sa tako nekonstantnim partijama. Trener bi trebalo da oladi malo sa forsiranjem nekih akcija koje jednostavno odredjeni igraci ne mogu da isprate i da se skoncentrisu na kolektivne akcije. A ako vec idu na pojedinca neka to budu Jokic ili Farid, odnosno Jokic i Farid ujedno. Odlicno saradjuju a to se ne koristi u dovoljnoj meri. Ne znam sta je sa onim Galinarijem koji se poceo da ponasa kao da je Medzik Dzonson.

aca

pre 7 godina

Previše glupo izgubljenih utakmica tokom cele sezone će ih koštati plej-ofa. Meloun koliko god da nam je sad simpa zbog lepih komentara o Jokicu je slab trener. Treba im bolji trener jer će i sledeca sezona biti ista.

Reporter

pre 7 godina

Joj sto mrzim ove hejtere, ne mogu da shvatim jeli oni trolaju ili su stvarno tako jadni ljudi? Pogotovo ovaj beljo.. Ajde beljo budi iskren i odgovori? Jokic juče u +16 a pobjedili samo 3 razlike, sto ponovo potvrdjuje da dok je na terenu denver najbolji tim u NBA dok nije na terenu denver je najgori tim u NBA. Whiteside je bio u minusu dvocifrenom, i Jokic ga je najmanje 3-4 puta zaustavio u odbrani. Mnogo puta ih pusta zbog faula, a juče je stisnuo u zadnjoj četvrtini posto je imao samo jedan faul, i isplatilo mu se. Kao sto su neki od vas već primetili, ove sudije stvarno unistavaju Jokica, oni njemu uzmu najmanje 5-10poena sa linije slobodnih bacanja, i to u svakom meču. Komotno mu se može dodati još pet poena u proseku. Njega biju vuku udaraju i ne sviraju mu faul, a on samo digne ruke u odbrani neki se zaleti u njega i odma mu sviraju faul, pa covjek bukvalno mora da im se sklanja. Mislim da je zbog toga često isfrustriran na terenu. Pa da Jokic ima te 'star calls' ko lbj, pa imao bi bukvalno tripl dabl svaku utakmicu.

a

pre 7 godina

@Kralj Beljo Ti prvi nemas nikakvo znanje o NBA ligi, odnosno kosarci uopste. Ti si izjavio da je Kajri sjajan odbrambeni igrac???!! Tu nestaje tvoj kredibilitet da se ikada javis da polemises o nekoj temi vezanoj za kosarku. P.S Kajri ima otpr. 4-17 skor bez Lebrona od 2014e, kad ovaj ne igra. Da se zamene medijski potcenjeni Lilard i Kajri, Portland u loteri ide.

Demius

pre 7 godina

Ali ono asisitiranje Jokare o tablu samom sebi, ala Lebron Džejms. Spolstra je verovatno probao da zaustavi distribuciju lopte stavljanjem nižih igrača na Jokića, pa cenim da ga je to u početku pomalo i zbunilo.

boki

pre 7 godina

Portland je u 3 najplaćenija tima u ligi, kao i Denver...samo od nazad. Tako da to što su uopšte u trci sa Portlandom je za pohvalu. Iz Denvera je već izvučen maksimum maksimuma. A ka plejofu ih vuče klinac u svojoj drugoj nba sezoni koji je bio 41. pik na draftu. Ali imaju odličan kostur za budućnost. Jokić, Ernangomes i Marej. Videćemo šta će od Mudieja da ispadne. Pokazao je da ume da odigra dobro, ali je nekonstantan i suviše neracionalan za jednog beka koji ima najlošiji procenat šuta u celoj ligi. Tako da mu je verovatno i selekcija šuta loša.

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi...

bulletns

pre 7 godina

Za ove strucnjake sto hejtuju. Da li je neko od vas pogledao utakmicu npr?
Jer da jeste onda verovatno ne bi pisali tako. Denver igra napade preko i kroz Jokica. Kad on igra bar pristojno onda i Denver igra dobro. 19, 10, 7 je vama lose? Vi onda nemate pojma o kosarci, narocito sto se tu u statistici ne vide parametri kao sto je organizacija igre (sto Jokic radi u vecini slucajeva a ne neki PG kao Nelson, Murray ili Mudiay) i vrlo dobra odbrana sinoc (sto inace nije njegova karakteristika). Posto Ameri bas vole statistiku, pogledajte malo bolje, kako Denver igra od 15/12 kad je Jokic postao starter, kako Denver igra kada Jokic dodirne loptu 90% napada i manje itd. Pa onda pogledajte njegovu statistiku licnu od trenutka kad je postao starter pa procenite kakvu ce sezonu imati sledece godine kada bude bio startee na svakoj utakmici (ako ga posluzi zdravlje). Imao je 6 TD od februara do sad. U celoj ligi nijedan centar za celu sezonu nema toliko.

јд123

pre 7 godina

Гледао сам меч и Јокић би опет имао трипл-дабл, да су неколико зицера ушли после његових додавања. Али желим неке друге, по мени важније чињенице, да изнесем. Меч је преношен на Fox News, а Јокић је представљен као звезда у успону (rising star) и то од коментатора Мајамија. Још су додали да им је колега из Денвера рекао да верује да ће Јокић постати најбољи играч Денвера свих времена. Шта то значи? Значи да су коментари Јумка, Беље, Драге, осталих комшија и српских коментатора као и српских медија скроз небитни. Можемо ми овде расправљати до миле воље, дизати Јокића у небеса или га кудити, маркетиншка НБА машинерија је укључена (не би ме чудило да иза тога стоји Најки). Тиме су Јокићу врата далеко отворена да постане звезда и ол стар играч. Само да га повреде заобиђу и да настави вредно да тренира, небо му је граница.

kodek

pre 7 godina

Očito će opet da bude oprečnih komentara, momak je vukao sve vreme, na početku poenima posle razigravanjem...i da, gledao sam utakmicu i da, video sam kad je skupio pet asistencija...ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je odbrana u 4/4, i celog tima ali posebno njegova na Whiteside-u...i svi zadnji poeni su njegovi... 
(kodek, 03. april 2017 09:11) 
Vajtsajd igra s povredjenom desnom sakom, a sto se tice cetvrtih cetvrtina, vec nekoliko meceva se njegov ucinak svodi na par poena. Tako je u poslednjoj pobjedi Majamija jedine poene u 4/4 postigao iz tip in-a pola sekunde do kraja, mec prije toga jedine poene iz slobodnih 10s pred kraj... 
Tako da ako ne gledas NBA, onda manje zakljucuj, jer je "zastavljen" Vajtsajd nije, vec u poslednjim cetvrtinama nije opcija u napadu.
(Kralj Beljo, 03. april 2017 10:04)
Tvoje komentare inače preskačem jer čitam samo one smislene, tvoji to nisu...ali pošto si mi replicirao da ti ne ostanem dužan, nije lepo. Problem je generalno što Nikola u 4/4 ulazi u igru na otpr. 6/6:30 do kraja. Nikola se ne sakriva, nudi se, traži loptu ali često stariji igrači preuzimaju odgovornost(i u tim situacijama obično upropaste utakmicu), situacija je počela da se menja nekih nakon njegovog odsustva zbog prehlade kada je posle utakmice otišao direktno u svlačionicu nepozdravivši se ni sa kim, to nije prošlo neprimećeno i situacija se menja, nedovoljno brzo ali se napredak vidi. Što se Whitesida tiče...nisam primetio da je odigrao loše, tri četvrtine je bio vrlo dobar, ovo mu je mislim 55. double double u sezoni a ti lepo internet u šake pa pogledaj zadnjih par minuta, obrati pažnju kada je dobijao i delio lopte, kada su poeni padali, biće ti jasnije...i još nešto, ova utakmica nije završila kao prethodna zato što ga je Malone uveo 10 min pre kraja!!! Jasnije???

Banana

pre 7 godina

Meni nije jasno kako ovoliko kosarkaskih strucnjaka, koji misle da je Jokic 0, sede kuci i gledaju kosarku na tv-u samo. Kako oni ne vode neke jake, makar domace klubove, kada su toliki znalci, statisticari, koji umeju tako dobro da analiziraju igraca i utakmicu? Sedite kuci, gledajte kosarku i suzdrzite se suvisnih, nebitnih i jeftinih komentara. Mozda Jokic nije Jordan, Magic ili ostali koji su ustli u istoriju NBA-a, ali svakako je zasluzio barem "bravo", a ne vase pridike samo. I to od osoba koji bilo ciji uspeh sebi pripisuju kao svoj neuspeh. Sportski pozdrav.

Djole_kg

pre 7 godina

@Nikola koliko si dobro upucen, verujem da znas da Jokic NIKADA nije igrao neku evropsku ligu osim ABA lige. Zadnje sezone, od svoje 2 ukupno u Megi, bio je MVP lige...

Alija Sirotanović

pre 7 godina

Gledao! Ali, ko sam Ja da komentariœem NBA košarku! Međutim, ma koliko ne volim Denverovu run&gun košarku, veoma mi je drago što najzad imamo vrhunskog i super-perspektivnog NBA igrača! Ko sumnja, pravac ESPN sajt pa gledajte rooster Denvera. Kada otvorite Galov profil lepo piše 7 godina u NBA, 28 godina, Team key player. Dok kod Jokića piše 2 godine u NBA, 22 godine, All-Star! Iako još nije video All-star on je već viđen i to ozbiljno.

Rodion

pre 7 godina

defanzivno igra lose, sto zbog kompletne timske obrane, sto zbog nedostatka atletskih predispozicija, ponesto i zbog sudijske sklonosti da mu lako sviraju faulove (ne vrijedi u suprotnom smjeru), a ima i njegovog doprinosa. tu ga se moze, i treba kritizirati.
napad? lik je motor ekipe Nuggetsa. s njim igraju tecnije i bolje. najkonstantniji je igrac Denvera. ostali znaju pruziti bolje partije, ali ne u kontinuitetu kao Jokic. ko to ne vidi, ili je slijep ili jednostavno maliciozan.
uradio je mnogo dobrih stvari ove sezone, o kojima mnogi europski igraci mogu samo sanjati i probuditi se.
od broja TD-ova, ofanzivnog rejtinga, ponekad neobicnih, ali efektivnih asistencija, pa sve do pune torbe basketaskih trikova.
B92 pocesto pretjeruje s naslovima, ali pretjeruje i Jokic svojim igrama, pa se statistika od 19p/10sk/7as cini sasvim prosjecnom, a ne sjajnom.

nenad

pre 7 godina

*boki

Portland je najplaceniji tim zapada i posle Klivlenda drugi najplaceniji tim NBA a Denver je drugi oddna tabele u citavoj ligi racunajuci i istok i zapad

Sale33

pre 7 godina

Vrlo cudna odluka spolstre da babit i jonson cuvaju jokica...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 3. april 2017 11:00)
Nije brate cudna odluka uopste jer bi u protivnom da je bio Whiteside na Nikoli(spolja) reket ostao totalno otkljucan a Joka bi delio jos vise lopti dole....Tako da je covek pokusavao da zaustavi njegov pas/sut sa manjim i brzim igracima spolja...