Utorak, 24.01.2017.

21:15

Zvezda živi svoj san, pala i Baskonija!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na gostovanju Baskoniju 87:69 u 19. kolu Evrolige.

Izvor: mn

Zvezda živi svoj san, pala i Baskonija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

787 Komentari

Sortiraj po:

sektor

pre 7 godina

Tako je Partizan u sezoni 2001-02 imao skor 6-8, zatim 2002-03 (4-10), 2003-04 (6-8), 2004-05 (2-12), 2005-06 (2-12), 2006-07 (6-8), 2007-08 (6-8), 2008-09 (5-5), 2009-10 (5-5), 2010-11 (5-5), 2011-12 (4-6), 2012-13 (2-8) i 2013-14 (3-7).

Bogi

pre 7 godina

Jovicevih 18p, 12as 4 uk.lopte za 25 minuta bez trunke soliranja - sustina kosarke. Decko ce zavrsiti kod nekih Turaka za 5 mil. po sezoni...

Raskoje

pre 7 godina

Grobari, pokrijte se ušima. Partizan nikada nije bio ovoliko dominantan u ABA ligi niti je ovako igrao u Europi.
Uvijek se provlačio. Nekoliko ABA titula je na jedvite jade osvojio.
Sjetimo se Kecmana i koša u vremenu koje je, ustvari, proteklo i kada je Cibona trebala osvojiti ABA ligu.

Pozdrav od Cibonaša iz Zagreba.

miško vojicic

pre 7 godina

Bumerang, retko glup komentar.Da bi igrači ovako dobro radili moraju da imaju prvo dobrog predsednika koji je poznavalac košarkaše,obrazovan,intiligentan i pravičan.Mora da ima dobar stručni tim od skauta do šefa stručnog štaba. Mora da ima navijače i više milionski auditorijum i sponzore koji to treba da isprate.Ova Zvezda sve to ima.Nema potrebe da nam pomaže Premijer , da remeti budžet, automati, dobrovoljni prilozi navijača i sl.To sve treba malim timovima.Zvezda sa ovakvom organizacijom mora da traje dugo dugo.

Miks

pre 7 godina

Sve je lako dok je nama Branka Lazića, čovek je najbolji defanzivac EL definitivno, to je snaga koja je uvek prisutna u zvezdinoj igri, fanatična odbrana, energija. Neprocenjivo..

Marjan

pre 7 godina

Svaka cast i cestitke momcima, vi ste moji heroji.
Tajna uspeha zvezde je da pre pocetka utakmice Radonja pozove momke i posle duzeg pogleda samo kaze "Drakaris" i onda nastaje magija (GOT fans ce ovo najbolje razumeti :) )

BBRS

pre 7 godina

Шта рећи, а не повредити, већ сломњене, душе и срца гробарска, који из утакмице у утакмицу, навијају за други клуб?!
Хајде, добро, овај пут, нећу рећи ништа :)
Ћао гробари, видимо се у неком другом животу !!!

Ratko

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas,bas bas veliki,zahvalan sam ovim momcima sto mi pruzaju zadovoljstvo da uzivam gledajuci sport koji volim. U svakoj tekmi daju sve od sebe. Svaka cast i partizanovcima koji daju pozitivne komentare i realno gledajustvari,veliki pozdrav i za njih,jer sve je ovo uspeh naseg sporta!!!!

Patrick

pre 7 godina

Zamislite da u fudbalu imamo ovakvu ekipu , pa srusila bi se Marakana .
(Black, 25. januar 2017 02:56)

Bice kad se otvori bankomat.

Saca

pre 7 godina

Svaka cast na igri i prolazu medju 8. Samo da znate da ce nakon zavrsetka ovog dela doci do preraspodele kvalitetnih igraca iz klubova koji nisu usli u 8, a da li vi imate para za jos 1 ili 2 ne znam.

Stefan

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac,ali ovo sto vi radite ove godine je nestvarno.Svaka cast,tesko da ce neki nas klub u skorijoj buducnosti ostvariti ovakve rezultate u grupnoj fazi Euroleague.Puno srece u nastavku...

Budala Mentalać

pre 7 godina

Super je što se niko nije povredio. O Laziću sam već sve rekao pa ne bih opet. Svi su bili fenomenalni da nemam reči. Samo mi smeta to što je ovoliko retardiranih komentara gde se piše o mržnji i zavisti, gde se vređa i provocira bilo da je to zvezda ili partizan. Pobogu! Koji li je vama svima đavo?

UltraBG

pre 7 godina

Bravo FMP,hvala premijeru.
(Patrik, 25. januar 2017 00:59)

Zahvalili ste se vise puta premijeru, cak se i vas duhovni vodja iz Limoza zahvaljivao... Sramote jedne!

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

UltraBG

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.
(Bumerang, 24. januar 2017 23:10)

Pukli ste vi, ovo je realnost momak!

Mirko

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...
(vele, 25. januar 2017 01:17)

Tako je care! A jesi primetio kad smo vodili +21, ovi napravili seriju i smanjili na tih +21 i Radonjić zove tajmaut - nije zadovoljan čovek, malo je to... :) Hahahahaha...

Zlatko

pre 7 godina

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.
(UltraBG, 25. januar 2017 03:24)

Prihvatam kritiku. Moja greska. Mislio sam da je i Barsa u narednih 3-5 utakmica. Barsa je tek tri kola pre kraja. I ja se nadam da cemo do tada obezbediti plasman dalje i da sa Barsom nece biti za prolaz kao sto sam napisao u prethodnom komentaru. I da dodam, bez obzira sta veceras bude u Turskoj, nadam se (voleo bih, bilo bi lepo) da poslednje kolo nece biti za poziciju. Ali o tom potom. Daleko je Darusafaka, kao uostalom i sam plasman dalje, ali smo na dobrom putu da ga ostvarimo.

UltraBG

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

U pravu si, samo nemoj da places.

UltraBG

pre 7 godina

(Zlatko, 25. januar 2017 01:29)

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.

UltraBG

pre 7 godina

Samo opusteno,mi se samo zagrevamo za sledecu sezonu pa da uzmemo tu EL i to na F4 u sred Beograda!
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2017 23:46)

Mi u Beogradu branimo titulu!

Mirko

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Brate - usvojeno! U pravu si, prestajemo s tom pričom. Sad ćemo da pričamo o Zagrebu, Pantovčaku i Mirogoju, jer su patlidžani osnovani tamo.
Hvala i radujete se zbog uspeha Zvezde!

Vlada

pre 7 godina

Pa vama je samo Partizan u mislima...(xxx, 25. januar 2017 01:59)
Neee, nama je u mislima da budemo bolji nego sto je Partizan ikada bio. Iz godine u godinu bolji, sa ozbiljnom sansom da osvojimo Evroligu u sledece 2-3 godine.

Inace, momci su me potpuno odusevili! Ovo je nestvarno kako snazno deluju kao tim i koliku kolicinu samopouzdanja imaju! Svaka cast!

Nele

pre 7 godina

Laza decko nije normalan. Dati mu dozivotni ugovor sa Zvezdom a po zavrsetku karijere mu dati mesto ministra odbrane. Kapitenska traka se podrazumeva. Ja sam ubedjen da svi oko njega jednostavno moraju da igraju bolje i da ginu na terenu kad vide sa koliko zara decko igra!! Pa ceo tim igra bar 30% bolje samo od njegove energije.

sh42

pre 7 godina

secam se kako je pre meca CSKA - Baskonija Larkin, u intervjuu za EL, rekao da ce to biti duel dva najbolja pleja evrope, njega i Tea. Teo mu je lagano pokazao ko je najbolji, a danas mu je i Jovic objasnio ko je drugi...

jovan

pre 7 godina

B92: Zvezda živi svoj san, pala i Baskonija! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=24&nav_id=1223656
e sad.idemo polako pa sta bude

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)

Tuzan je tvoj zivot, tuzan ...

the_nuts

pre 7 godina

Pobede raduju svakako...al u jednom trenutku, kaze komentator,na parketu za baskoniju 5 NBA igraca...a sa druge strane u crveno belom 5 momaka,svi na 'ic'...eee zbog toga mi je srce puno!!! Pametnom dosta,hvala vam!

Putnik

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19) 

Ljudi, 
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu. 
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Gde ima srba,zvezdaši su većina,nego što vam je to trebalo da se ližete sa partizanima,Srpska republika i jugoslovensko društvo,što ne ide -ne ide.
Pozdrav za srpski bastion-Republiku Srpsku!

jovan

pre 7 godina

a ti radonja se i dalje sprdaj kako nam je glavni cilj aba liga tra la la..
kapiram da CE i pred finale evrolige izmedju zvezde i (vise je ne bitno koga) pricati kako nam je i dalje prioritet aba a u evropi sta uradimo.salim se radonja, taktika ti je strava.gazi zvezdo.

vele

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...

Kum

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?
(NoName, 24. januar 2017 23:52)

Lik troluje, pise o Unikahi...

Pero

pre 7 godina

U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi ! Ne svadjaj te se , doci ce zvezda do 4 ekipe europe ove sezone ja reko pocetkom sezone svi rekli ludak , zivi bili

Vlada DS1989

pre 7 godina

Grobari polako poceli da navijaju za sve klubove iz evrolige sem za...dobro nikad nisu ni imali obraz!! Idemo sad navijajte za Pao koji je vec pao!!! Gazi Zvezdoo,gazi bre ja ne verujem,hvala vam za sve i ako mi se devojka sad ne javlja jer se ja njoj nisam javljao dok je trajala tekma,ma uzmite mi sve Zvedo leeee

Miodrag

pre 7 godina

Jovic i engleski ... Fenomenalno decko odigrao, svaka cast. Drugacije je mnogo bilo sa njim na klupi. Steta sto ne ume da kaze nesto, da bi ga videli ljudi.
Verovatno ne vredi. Pokusavao je sigurno da uci do sada, ocigledno ne ide.

Grobar Pec

pre 7 godina

Bogami komsije svaka cast,ovo je bas ozbiljna pobeda!Nego primetite da sve ekipe namerno obaraju formu,da bi je ponovi digli kad bude najpotrebnije...osim Radonjica,to ce vas kostati na kraju sezone.

Zlatko

pre 7 godina

1. Odgovor na saljiv komentar "veni, vidi, vici". Ne moze. Bilo je problema u putu, kasno se stiglo, nije bilo vremena za "vidi". Salu na stranu. Kad god idu utakmice u seriji i izadje tekst o rasporedu, ono tipa avion, autobus, bez treninga ili uz jedan trening, meni je uvek na pameti ona Nike reklama fudbalera Brazila kad se na aerodromu zezaju loptom.
2. Neko je napisao komentar "publika u delirijumu kad Baskonia pridje na 18". Ovo je samo jedan mec od mnogih koje sam "gledao" i koji cu "gledati" na SofaScore, hteo bih da napomenem jedan detalj. Posto statistika cesto zna i da zavara, dva podatka koji najbolje oslikavaju kakvu smo utakmicu odigrali. Baskonia; Vreme provedeno u vodjstvu: 0; Poeni u seriji: 12. Da mi je neko ponudio +2 u 28. minutu oberucke bih prihvatio, a tada je bilo +26.
3. Da mi je neko ponudio 11-19, prihvatio bih bez razmisljanja. Mi vec sad imamo 11-8. Izdvojili smo s od "donjeg doma" i imamo prostora i za neki poraz koji nece znaciti i eliminaciju. Ima jos dosta da se igra, ali mislim da imamo mesta medju 8. Pocele su kalkulacije i zelje. Da napisem i ja svoju zelju. Neki su napisali "da izbegnemo Real". Naprotiv, ja bih voleo Real. Ne zato sto mislim da su najslabiji, nego zato sto protiv njih ekipa moze pruziti maksimum. Fener smo tek nedavno dobili prvi put, Oli jos uvek nismo. Imam utisak da bismo protiv tih ekipa bili u velikom grcu i da ekipa ne bi odigrala kako je pokazala da moze.
4. Efes-Darusafaka. Dvojka, cetiri ekipe sa 11-8, ali i dve na 8-11. Kec, tri ekipe 11-8, Darusafaka 10-9, ali i Efes na 9-10. Imamo utakmicu sa Efesom u Beogradu za dva kola. Dvojka, dolazi nam Efes sa 3 pobede manje. Kec, dolazi nam Efes sa dve pobede manje. To naravno pod uslovom da u sledecem kolu i mi i oni napravimo isti rezultat. Sta nam vise odgovara u Turskoj? Ispada da su nam Pao, Efes i Barsa najvaznije utakmice. Pao za poziciju, a Efes i Barsa za prolaz.

Tommy Gun

pre 7 godina

Jel realno da Zvezda sa najmanjim budzetom ovako razbija?Nisam zvezdas,ne znam tajni recept Radonjica ali podrzavam ovu ekipu jer je nas,srpski tim.Nisam kao oni pojedini indijanci sto su letos u fudbalu navijali za Zaglebje mada vidim da i sada navijaci Zvezde prozivaju nas grobare i likuju nad nasom trenutnom situacijom.Ali i pored toga,komsije cestitam vam na ovoj pobedi,da potraje jos ova serija i ako Bog da da u skorije vreme imamo DVA TIMA u Evroligi.Koliko god to nerealno i nemoguce zvucalo opet,bilo bi fenomenalno.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima.

Mare

pre 7 godina

Lazic doktor i ministar odbrane...PRAVA KAPITENČINA za razliku od onog Mitrovica koji ne moze da pogodi polu distancu, distancu, zicer, prodaje lopte, pravi korake, lupaju mu rampe, ne igra odbranu osim pogledom, nadskacu ga plejmejkeri ispod njegovog kosa itd. Sramota koliko ga neko forsira i koliko bespotrebno trosi minute igraca koji su duplo bolji od njega.

NAPRED ZVEZDO GAZI SVE!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Auuu, ovo je bilo brutalno!! Neverovatna borbenost svih, Lazić je lud:-) čovek leti po terenu!! Valjda je "zaslužio" poziv selektora?! Ako ovako nastavimo ne gine nam F4!!! Bravo ZVEZDO!!

Alex

pre 7 godina

Jovic je poceo da deli asistencije kao Teodosic..ako ovako nastavi eto nama magije u reprezentaciji (Veliki Partizanovac nikako Grobar, 24. januar 2017 22:30)

Dodaj na to asistencije onog nenormalnog Jokića

xxx

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.
(Putnik, 25. januar 2017 01:12) Pa vama je samo Partizan u mislima...

Miša, Bgd

pre 7 godina

@(bob, 25. januar 2017 00:25)

Opušteno, to su isti oni prašinari na ovom sajtu koji Novaka vide kao gubitnika, Ivanu (Španović) kao starletu, R. Srpsku kao genocidnu tvorevinu, Putina kao diktatora, Hilari (Klinton) kao spasiteljku, Kosovo kao stranu državu a NATO i Saše (Radulovića i Jankovića) kao jedinu nadu.
Zaludne budale, da budem fin.

dzoni

pre 7 godina

Nek mi neko objasni zasto Thomson igra ovako malo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alex, 24. januar 2017 22:58)

# Link komentara

Pa veceras svi igrali predobro , nije bilo za sve dovoljno minuta ( kuzmara i bjelica su bili sjajni + luka najbolja partija u evroligi za njega ove godine ), inace igrace sve vise tek je stigo uigravaju ga kroz aba ligu, taman za F4

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Zvezda trenutno najbolji klub u Evropi. Bez ijedne super zvezde ili bolje reći na okupu su svi superzvezde. Pojam kako treba igrati klupski sport.
Za kraj radujte se Partizanovci, bas kao sto se radovao istinski zvezdas kada je Partizan osvajao trojkom Đorđevića. Bio sam prisutan.Skakali smo do plafona od sreće.

Za Patricka. Ne huli. Uživaj u pobedama.

Dr. D.R.

pre 7 godina

Jovic trenutno u top 3 playmaker-a u Evropi. Opet timska pobeda, ovog puta protiv MMA stila kosarke Baskonije. Sudije domacinski kao i sto smo ocekivali.

Jedino ono opustanje na kraju i gubljenje lopti Voltersa me izludjuju.

ja

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)
Da nije bilo njih Zvezda bi sigurno izgubila.

драле

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)
U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?
(Patrik, 24. januar 2017 21:41) – БИЛО ЈЕ И ВИШЕ !
Naravno da ne.
Lome Baski veceras kkfmpfriziderIrldivaideakplus...
(nekle, 24. januar 2017 21:33
Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)
ajmo baskijci spustite ovaj fmp na zemlju!!!
(navijac, 24. januar 2017 21:28)
Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)
Ako bog da sreće nema pobede Zvezde !!
(Daki, 24. januar 2017 21:24)
Obukao sam novi dres znam tuzan sam kao i svaki grobar, naterali su me 5x za redom da se nadam pobedi stranog kluba i na kraju prc :(
Molim da Baskonija veceras pobedi da se malo i ja radujem :((( Frustrirani smo priznajem :(
Patrick, 24. januar 2017 21:23)

ШТА РЕЋИ СЕМ, РАДУЈТЕ СЕ ЗВЕЗДАШИ А ВИ ОСТАЛИ КОЈИ НАВИЈАТЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ - ВИШЕ СРЕЋЕ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ !

bob

pre 7 godina

Samo polako,baskonija ovo dobija na vašu žalost
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarčina, 24. januar 2017 22:26)

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Znaci ovi se drogiraju sto posto.. Ali dace Bog da ih sut izda kada im bude najpotrebniji!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 24. januar 2017 22:12)

Koliko očaja, tuge, frustracija u ovim redovima.

Nikada nisam mrzeo ili navijao protiv našeg tima u Evropi u Svetu.

Vama ljudi nešto gadno nije u redu sa glavama. Kad vas raduje tuđa potencijalna muka, a beše smo sunarodnici?

Tužno je to.

Neko iz mase

pre 7 godina

Krajnje je vreme, mislim stvarno, da Jovke krene na casove engleskog... kod Radonjinog profesora, naravno! :D

https://youtu.be/-I37GkriolE

miško vojicic

pre 7 godina

Kazino Tegi je u četvrtak. Biće izjava Vujoševića,gost Grba kad niko značajniji od njega neće. Javljanje gledaoca.Znaš Tegi ja moram o mom Partizanu,Tegi ja ne mogu da pričam o FMP, RADNIČKOM iz predgrađa ili niko ne zna kako se taj ti zove,onda Upr,Par,sukob interesa i na kraju uživaj u uspesima svog tima mani se ovoga onoga. To je srž te kvazi košarkaške emisije.Gledajte "U obruču"veruje mi Kole i Edo su objektivniji imaju aktuelne goste od kojih možete dosta toga čuti.Zvezda mora da ima svoju TV stanicu kako bi svi mi pravi ljubitelji imali informacije. Dosadili su svima Tegi,Kole, Edo , Pajtić,Radulović i slični.Zvezdina Revija.

први српски бек (гробар, ал пре свега Србин))

pre 7 godina

Звезда са оваквом игром заслужује фајнал фор.

zvezdaaaa

pre 7 godina

au koja najezda strucnjaka iz fabrike metalnih proizvoda
 (nebojsa iz beograda, 24. januar 2017 22:33


Haha,ovaj kometar je vrh,ne prestajem da se smejem hahaha,znači ono komšije tepsija tenđere tiganj?
Haha.

staro selo

pre 7 godina

Čas košarke. Nikad slabija evroliga? Hahahaha. Mnogo smo jaki. Šta će biti na kraju? Ne znam. Znam da je sada samo nebo granica.

VUK

pre 7 godina

Jović postao ozbiljan igrač. Svaka čast majstore.Večeras se najbolje videlo.Sa Jovićem smo jedna brutalna ekipa,bez njega ekipa koji se muči.Naravno svaka čast svima,ali Jović gura ceo tim.

dobronamernik

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 24. januar 2017 23:08)

Ne lazi vise!!!!

Владимир

pre 7 godina

Шта рећи друго осим свака част! Еј 6 победа заредом и то против каквих екипа. Невероватна Звезда са Радоњићем на челу. Што рече Алонсо Звезда тренутно игра најбољу кошарку у Европи што је Звезда и доказала. Браво! Следећи су Грци.

Nikola

pre 7 godina

Koliko god se ja divim ovim momcima,treba biti na zemlji. Bio bih zadovoljan sa jednom pobedom u naredne dve utakmice,pogotovu ako bi dobili Efes i pored toga što se obe igraju kući.

vladimir

pre 7 godina

Uz samo malo sreće Crvena Zvezda ide na F4 u Istanbul a tamo je sve moguće.Čović doktor košarke verovao u Radonjića i sada haraju Evropom.

pera

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

i jeste baskonija prosla kao makabi protiv galate....hvala grobarima sto veruju u nas i sto nas podrzavaju.....samo nek mi neko posle kaze kako su grobari frustrirani i kako mrze zvedu....

SS

pre 7 godina

Jovic majstor!Odlicno igramo bez greske,samo zasto Radonja ne stavi malo Tompsona ili Bjelicu na cetvorku (sto i jesu njihove "prirodne" pozicije)barem da odmori Simonovica. Tompson je odgirao odlicno ono malo sto je bio pusten mogao je i vise

staro selo

pre 7 godina

Evroliga je slaba ove godine. Ne igraju Francuzi (Limož),Poljaci (Zelena gora),Belgijanci (Šarloa)......a i ova ZVEZDA igra jaku odbranu koju sudije tolerišu. Strašno. Jović nevaspitan zar onako u gostima da odigra...

Kum

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)


Ako nisi primetio, Baskoniji su u drugom poluvremenu bile dozvoljene borilacke vestine, i uprkos tome smo ih napravili Abaligasima. Igra se fantasticna kosarka, cestitaj, uskoro ces te momke slaviti u reprezentaciji.

Degeneracija

pre 7 godina

Koliko god glupo zvucalo meni sve ekipe osim CSKA,Reala,Fenera i Zvezde izgledaju kao skup amatera.Ako ova Zvezda vredi 5 miliona eura,onda ova Baskonija ne sme da vredi vise od 2 miliona.Zvezda apsolutno bolja ekipa od Baskonije.Bezveze je sto ima 11 kola do kraja pa moze da se desi da Zvezda odpadne iz osam.Ko zna sta moze da se desi.Neki prednji ukrsteni ligamenti.Ipak je ovaj firmat bezveze.Igraci ne mogu da se odmore.

Alex

pre 7 godina

Opet nisam gledao tekmu, pustio zadnji minut, ja ne verujem, znači, šta ljudi rade, ostali timovi deluju kao neka amaterska liga, nestvarno majke mi, svaka čast, ludnica. Boga molim samo da ih potraje forma, ali mi ovo ne deluje kao samo trenutna dobra forma, već mi se čini kao postavljen stabilan sistem, mašina koja je dobro podmazana i samo cepa. Sve više verujem u final 4

hours of love

pre 7 godina

Branku Lazicu za sledeci ugovor dati sta god da trazi !!!

I prisiti dodatne dzepove radi stavljanja evropskih plejmejkera i bekova u iste jer su se ovi dobro popunili.

Lefthended

pre 7 godina

Naterali smo ih da navijaju za Jaku ;))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ijaooo, 24. januar 2017 21:34)

;)) Pobedio... a Jaka im je bio omiljeni.. he he

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

MikiPiksi

pre 7 godina

Tooooo Zvezdo, bravo majstori za fenomenalnu igru.Stvarno ste mi ulepšali veče , što ne bi mogao reći za grobare koji neće moći spavati posle još jedne naše pobede. Svaka čast za Jovića , Simonovića i borbenog Lazića, i za sve ostale igrače. Nikad slabija Baskonija , jel tako grobari.

Monarhista

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25) # Link komentara

Ako je kolega mislio na Baskoniju svaka mu cast,pa on je bio veci optimista i od mene:-)))))))

Kum

pre 7 godina

Pa nikad gora Evrologa nije bila,sta ste se napalili bre ?!
(NikolA, 24. januar 2017 22:26)

A nikad vise para nije ulozeno. Hoce to, kiselo grozdje...

Dovlanu

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Upravu si, u najboljim danima smo osvajali evro ligu i igrali final four uz dosta manju podrsku drzave nego sto vi to danas imate.

veliki strumf

pre 7 godina

I opet smo primili manje od 70 poena od ekipe koja kuci ubacuje preko 85. Ukrali smo cak 14 zivih lopti, to je za ne poverovati! Ovo je zaista nezapamcena dominacija u Evroligi.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

čim vidim komentar u kome se omalovazava Mitrovićeva igra večeras,jasno mi je da nema pojma.Vidi se kod Luke strah u napadu,ali jel vi gledate odbranu?

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Covic i Vucic ponovo namestili! :-) :-P E jesu bezobrazni :-) :-) :-) Bravo Radonja,bravo Simone,Volterse,Jovicu,Tomsone,Dzenkinse i svi ostali!!!!! Ma bravo bre crveno-beli!!!!

Elmer

pre 7 godina

Treba vijati cetvrto mesto zbog prednosti domaceg terena a zasto ne probati da se napadne i trece pa da u 8 igramo ponovo sa ovim Spancima ili Darusafakom. Trenutno smo peti

xxx

pre 7 godina

Spava li se mirno u Zagorskoj 32?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 24. januar 2017 22:33) Ne znam,ali je slavlje u Stjepana Supanca 15a Železnik...

laRS0n

pre 7 godina

Gazi bree! Samo mi nije jasno kako Mitovic moze igrati skoro 20 min a Thompson 3 min, Thompson je za ta 3 min uradio vise nego Luka, ali ok Radonja je bog. I zamolio bih da prestanete da u istu recenicu stavljate Gudurica i reprezentaciju

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!

Ratko

pre 7 godina

U Spaniji izmjerena najniza temperatura ove zime, Baskija je okovana ledom na -18!!! Legenda kaze da je "Severac" protutnjao nemilosrdnom jacinom zemljom baska. Kolega grobar rece: "ako dobijete baskoniju sledece kolo u gostima skidam kapu stvarno", rece i ostade promrzle cele.
Najveca je, najveca...

De Kole

pre 7 godina

Nemojte slucajno da igrate na zvezdu vi istinski navijaci zvezde,posto postoji mogucnost da smo potencijalni baksuzi zvezdi,zadnji put sam je ja idigrai ptotiv Zalgirisa kuci...Da izbegnemo samo CSKA i Olimpijakis, Ba F4 je sve noguce i Zvezda prvak Evrope opet, sto neko rece slavilo bi se po svetu ali i znamo sta se desilo prosli put kad smo bili najaci u drugom sportu,al ajd da ne preterujem. Zvezda....

NoName

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?

Millennium

pre 7 godina

Nije samo što smo ih dobili u gostima, mi smo njih pregazili. Iskreno, nisam ovo očekivao. Nesrećnici se ponadali kad je ušao Gudurić, al to im Radonja ulivao lažnu nadu.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooo


Samo Brodnby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

nebecki

pre 7 godina

Kosarka zvezde postaje veoma ozbiljan fenomen. Konacno sam docekao, da i moja Zvezda hara evropom. Sada malo neka i partizanovci navijaju za nas, dosta sam ja navijao za njih kad su igrali evroligu.

Cicvara

pre 7 godina

Ili je CZT mnogo jaka ili su Baskonija,Makabi,Barselona krsh ekipe.Odgovor cemo videti na derbiju.Nemoj samo da bezite u svlacionicu.
(IvanZ6JCDF8, 24. januar 2017 22:48) Samo se nadaj, a potajno svi znate sta vas ceka. Kazu Covic casti iz svog dzepa ako bude preko 40 razlike...

Beograd

pre 7 godina

Ovo sto rade momci iz Zvezde je nevidjeno na nasim prostorima. Ovakvu granitnu odbranu nisam dugo video. Sve je to Radonjic skockao do perfekcije. Bravo za svaku pohvalu. Dugo pratim kosarku ne secam se da je neko ovako nadigrao i to ubedljivo Baskoniju odnosno bivsu Taukeramiku na njihovom terenu. Svaka cast momci.

fpn

pre 7 godina

Neverovatna igra, samo napred momci gazite redom! Kakav sistem je samo postavljen, svaki igrac ima svoju rolu koju besprekorno odigrava, borba i izgaranje u odbrani vec standardni, ma sjajno nemam sta da dodam! Neka vas sreca i zdravlje prate momci!

zvezdas

pre 7 godina

I tako se jedna lepa prica nastavlja i traje li traje...Momci izdrzase sve.Iskusenja, napore i jake protivnike.
Umorni,a svezi.Odbrana ih krasi,odbranise sve i radost zvezdasima donese.
U noc hladnu,zimsku,ogrejalo sunce pobede.
U Beogradu ih ceka slavlje i ovacije.
Zvezdasi,pola sata aplauza da im podarimo kada izadju na beogradski parket.Za zaslugu i radost.
Da se pamti i prica !

Dobro znaj ...

pre 7 godina

Pošto sam profesor u stednjoj školi , sutra svi časovi kod mene počinju tako što će učenici stajati mirno , držati desnu ruku na srcu , gledati ka tabli na kojoj je poster ove Zvezdine ekipe ; A hor probranih dobrovoljaca će pevati himnu crveno - belih ! Treba vaspitati omladinu i na svetlim primerima je usmeriti ka uspesima !

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)
nije. Ovo je Golden State!

vladimir

pre 7 godina

Izgleda da je Zvezda rešila da ispuni želju onom zlatnom dečaku koji je na dnevniku rekao da mu je novogodišnja želja da Zvezda postane prvak Evrope u košarci ove sezone.

Aca

pre 7 godina

Zvezda je od sezone 2013/2014 do danas (nepune 4 sezone, ova je tek na pola), ostvarila pobeda:
Kuci: 24
U gostima: 13
Ukupno: 37

Partizan je za 7 sezona ostvario pobeda:
Kuci: 28
U gostima: 11
Ukupno: 39

- Partizan je za 8 sezona ostvario 13 pobeda u gostima. Mi smo u gostima ove sezone ostvarili ono za šta je njima trebalo čak 8 sezona što se tiče pobeda u gostima. Što se tiče pobeda ukupno, potrebne su nam još 2 pobede da stignemo ono što je državni projekat SPS-a i DS-a uspeo za celih 7 sezona.

- Crvena zvezda je u sezoni 2015/2016 ostvarila čak 12 pobeda
- Partizani su u sezoni 2009/2010 (igrali F4) ostvarili 11 pobeda

Naravno, u svemu ovome uračunate su i one utakmice u kojima ih je Obradović pustio, što sa Panatinaikosom, što sa Fenerbahčeom one poslednje sezone kada su učestvovali. Posle je Nolan Smith ugasio svetlo.

Ako postoji neko ko ne zna, u bivsoj Jugoslaviji, kada se igrala prava, velika liga, broj titula je bio ovakav:

1. Crvena zvezda 12 titula
2. Olimpija Ljubljana 6 titula
3. Jugoplastika Split 6 titula
4. Zadar 6 titula
5. OKK Beograd 4 titule
6. Partizan 4 titule
7. Cibona 3 titule
8. Bosna Sarajevo 3 titule

E onda je dosao SPS, Mirko Marjanovic, Dacic, Ruzic, Tadic...

Mladen 85

pre 7 godina

Bajka se nastavlja! Zvezda pokazuje iz utakmice u utakmicu da , veoma jasno i koncizno, zna šta hoće, tako da nam, svim iskrenim ljubiteljima srpske košarke, predstoji jos mnogo radosti!

Samuraj

pre 7 godina

Kasne im avioni, spavaju na stolicama na aeorodromu, malo vremena vremena za odmor, igraju na svaka dva dana, ubitačan ritam... pa na sve to Lazić sam okružen celom petorkom! :-) Euroleague nightmare from Serbia!

djalaco

pre 7 godina

Sada mi najviše žao što Jovića nećemo uspeti zadržati za sledeće sezone!!!! Pa Ljudi kakav je to igrač postao, neverovatno.....

Zokizi

pre 7 godina

GSW Mode
Gledam pre ovoga Zalgiris i CSKA
I kao bolje da pobedi CSKA, da otresemo ove dole
Sad ispade da treba da navijamo obrnuto, gadjamo Top 4 :-D

SUPER-STRASNI

pre 7 godina

Ajmo zvezdasi da se ucipimo, mi iz Srbistana po 124 dindzi a gastosi iz ostatka sveta pa 1 euro,pa da dovedemo Jovari dostojnu zamenu i osvojimo euroligu ove godine a sledece u Areni da branimo titulu��

auuuuuu

pre 7 godina

Vau... ono kad zineš još na početku... i sve vreme ti je otvorena vilica, pa bleneš ko som... jer ovi nisu normalni. Naklon do poda!!!

Бубамара

pre 7 godina

Стефан Јовић је невероватан плејмејкер. Ово што он игра је игра из уџбеника. Савршенство! У одбрани разбија, а у исто време стиже и да разиграва екипу и поентира. Остао сам запањен шта сам имао прилику да видим од једног играча. Остали су такође невероватни. Симоновић више не маши када је сам, а такође скоро све шутеве преко руке погоди. Лазића има свугде на терену. Кузмић доктор за смирене нападе. Ђенка шутира врхунски, а такође кида и у одбрани. Волтерс, Томпсон, Бјелица одлични. Митровић полако диже форму, али Гудурић и даље кубури. Дангуба је повређен али и он је у претходним мечевима био фантастичан. Све у свему страшан ТИМ! Хвала Црвена Звездо!

Toto-ko-tunjo-u-zagrebackom-stilu

pre 7 godina

Skoro 20 razlike u gostima sredis ekipu koja ti u Beogradu nije dala nikakvu sansu... Da nije Markus bio Deda Mraz?

Grobar ali pravi

pre 7 godina

Iako sam Grobar moram da priznam da ovaj Zvezda ili FMP koji god da su igraju 10 puta bolje nego mi nekad u EL, a o tezini EL je smesno pricati, uvek je teska jer igraju samo najbolji.
Pozz za sve normalne

Pedja

pre 7 godina

Da li su ovi sa Sport kluba normalni?Pustaju film eksplicitnog sadrzaja (erotika koji ne razumeju) u reziji Dr.Dejana Radonjica u udarnom terminu od 9:30h.Sramota...Gazi Zvezdooooooo!!!!!

Grrrrunf

pre 7 godina

jeste zvezda odigrala pametno i hrabro, i jeste nas sve islo, ali to kako je Jovic odigrao ovu utakmicu, to je stvarno doktorska disertacija! Svaka cast majstore!

FMP

pre 7 godina

Nijedna Srpska ekipa nije ovako dominirala evroligom.Ovo je veci uspeh od partizanovog osvajanja lige sampiona 92'...
(Delija Momak, 24. januar 2017 22:43)
@
Ma jeeeste....

Moravac

pre 7 godina

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)

Grobari, mukice, samo vam je još to ostalo da se tešite, pošto su vam sve nade polagane u ove i one klubove pale u vodu.

kris

pre 7 godina

Ovo više nije normalno.Stalno očekujem da malo usporimo,nešto i izgubimo,a ono sve bolji i nemilosrdniji.Što se mene tiče,plan je za EL ispunjen,još samo osvojiti ABA ligu i sezona je za istoriju.Na kraju ne mogu da ne pomenem Jovića,jer ovo što on trenutno igra,pitanje da li ima još dva-tri igrača u Evropi koji bi to mogli na ovom nivou.

ДС1989

pre 7 godina

Ево нас к`о Јувентус у фудбалу. Ако поведемо,то ти је завршено.
Браво Звездо!

Plavi

pre 7 godina

Kako ih je navio Radonjic, samo zazvone za kraj casa, ovaj utakmice. Jos malo pa on vise nece ni dolaziti na utakmice, samo odrzi trening i kaze ajte sad igrajte se .....

vlado

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.

baja

pre 7 godina

Da Mitrovic ne ulazi bilo bi 50 razlike, ja ne znam koji je djavo njemu vise, uzas.
(Terry, 24. januar 2017 22:38)
Druže ne lupaj gluposti... Mitar je ovu odigrao solidno, igra sve bolje i to me raduje... Sve je sigurniji, a odbrana mu je već na nivou... Tako da nemoj da lupaš, podrška kapitenu vratiće se on u ritam... Ima još mnogo da se igra

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

Bumerang

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.

Baki c.z

pre 7 godina

E ovako je svojevremeno Jugoplastika gazila sve redom. Nadam se da ćemo i mi da uzmemo bar jednu titulu šampiona Evrope.Momci svaka vam čast.

hours of love

pre 7 godina

40.000€ u dzep.

Za one koji pitaju odakle lova Zvezda je SAMO od pobeda u EL inkasirala 440 000€, a pobeda ce biti JOS !!

A jos kad se dodaju i prodate ulaznice !

Vladan

pre 7 godina

Savršeno, nema šta. Gde je Zvezdina granica, još je nepoznato. Odlično postavljena igra, perfektna odbrana, otvoren šut se ubacuje regularno... pesma, košarkaška poezija, svaka čast momci! Simone, molim te, samo malo taj engleski, mislim samo malo gramatički koriguj, jeste spontano i opušteno bilo ali izjava je izjava... :) Bravo majstori!

x

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 24. januar 2017 22:30) # Link komentara

E da su priznali te poene, skroz bi drugaciji bio ishod...

bojan

pre 7 godina

Tomsonu vise minuta,vrhunski igrac,moram reci da je i Guduric u velikom padu forme dok Volters definitivno nije plej...nasa igra u odbrani je remek delo!

Rajko

pre 7 godina

mrzim zvezdu iz dna duse,ali svaka cast za igru...bravo
(mikica, 24. januar 2017 22:34)
Pošteno!Ni ja vas nisam podnosio kad ste bili ispred,sada ste nebitni,debelo ste ispod nas!

ekg

pre 7 godina

Najtezi deo utakmice ZA Radonjica je davanje izjave posle pobede na engleskom :D Ovo je zaista neverovatno, jedino mana moze da bude prerano ulazenje u formu, ali Zvezda nema luksuz da tempira formu za zavrsnicu kao Real, Fener, Cska

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

agassi

pre 7 godina

SOS Koš u 01:00h
Ajde da čujemo sada šta je bilo ovo ?
Zadnja je Jugoplastika ovako ponižavala po Evropi , sa ovih prostora, svaka čast KKP za sve uspehe ovih godina, sem osvajanja ovo je Demonstracija Sile

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Grobari, puče vam i Baskonija. Za koga ćete sada da navijate??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 24. januar 2017 22:12)

Naravno za PAO musavi.

atom ant

pre 7 godina

Ovo je savrsenstvo od odbrane.
Tvrdo, cisto, srcano.
Ajde da vidimo kako ce to izgledati do kraja.
Ocekujem pobedu.
Bravo Dejane!!!
Bravo igraci!!!!

lol

pre 7 godina

Imamo 4 najbolja odbrambena igraca u Evropi: 1. Lazic 2. Dzenkins 3. Jovic 4. Simon. Danga i Kuzma nisu daleko. I kako da ne deremo svakog na kojeg naidjemo kad najbolje ofanzivne ekipe moraju da se muce 20 sekudi da uopste pogledaju gde je kos?

Sati ljubavi

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.

Jan Raš

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.

Igor Pg

pre 7 godina

Auuu brate kakva demonstracija sile! I sad neko da mi kaze da je titula Partizana u amaterskoj Evroligi vece dostignuce od ovoga? Nikad nijedan klub sa ovih prostora nije pruzao ovakve partije u Evropi, ukljucujuci i veliku Jugoplastiku!

Jedina ljubavi zivota mog

pre 7 godina

Zvezdo ti to znas,
da uvek kad igras,
ja proci cu citavu planetu,

bilo noc il' dan,
java ili san,
ja volim te najvise na svetuuuu!!!

Vinjak

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)
Realno nije ni imao ovakav tim a ni budzet kod vas sve reprezentativci četiri stranca tako da je ovo normalno bilo bi sramota da je drugačije

Bergkamp

pre 7 godina

Ja moram da dam komentar, nisam odavno!
Ovo je najbolji nas tim od kada pratim kosarku a to je dugo!
Kakva odbrana, kakva resenja u napadu!
Ja sam odusevljen...

dragan

pre 7 godina

Evo malo radosti i za grobare. (komentar do danas na dobru igru Bogdanovica i pobedu Fenere protvi Uniksa)
(., 24. januar 2017 19:16)

Nadam se da ce biti mnoogo radosti posle vaseg meca sa Baskonijom.
(Patrick, 24. januar 2017 19:36)

Naravno nasa radost je mnoogo veca zbog pobede Zvezde nad Baskonjom :)

RARPSPDR

pre 7 godina

Ljudi, ovakva dominacija nije skoro vidjena! Svaka cast gospodinu Radonjicu i momcima! Top8 je sada vec realnost, a F4 ako ne bude ove, bice sigurno sledece godine, u to sam ubedjen. Bravo Zvezdo!!!

triplem

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.
(Jan Raš, 24. januar 2017 22:10)

evo dokaza da je Anjstajn bio u pravu. jedine neogranicene stvati su kosmos i ljudska glupost

aleksandar

pre 7 godina

@Grobar bogami, ovo poluvremene i najavljuje to, samo sto smo mi u ulozi Galate hahahahahahahahahaahha placi hahahahahahahahaahahah

sub-zero

pre 7 godina

Reci cu samo jednu stvar,posto je ovo postalo normalno,da se podigne spomenik svakom od igraca u sred Beograda,za nas su oni pobednici sta god da bude CZV

Ilija

pre 7 godina

znam da ce te lupati minuse,ali realno ova Baskonija je nula od ekipe. Naravno neumanjujem Zvezdinu odlicnu igru. Samo kazem da Baskonija spada u drugu polovinu ove lige,iako su trenutno visoko plasirani.

Heh

pre 7 godina

Najnovija vestt Greg Popovic saljee svoju ekipuu na megdan Zvezdi posto je cuo da nemaju adekvatnog protivnika u europi. Parker nije biio siguran,ali je ipak odlucio da krene i da pproba da zaustavi seriju giganta. Kladionice su izbacile kvote koje Zvezdu stavljaju na mesto favorita ,i namecu im dodatni pritisak. No billo kako bilo Greg i njegova ekipa veeruju u pobedu ,i ako znaju da ce biti tesko pobeda bi im pppodigla samopouzdanje i sigurno pomogla u daljem takmicenju nba lige. Ovakav naaslov za 2 do 3 godine :))])))))

manuginobili

pre 7 godina

Publika u transu svaki put kad Baskonia smanji na manje od 20 razlike :)...mislim da je to najbolji opis utakmice,ovo je nestvarno sta Zvezda radi.

pera zdera

pre 7 godina

bas bezveze...
od starta su poceli jako i nabili razliku i nijesu ostavili ni minut vremena dezurnim kriticarima da ospu po Radonjicu, Mitrovicu, Lazicu...

Skopje

pre 7 godina

Ljudi mojo jeli to moguce ... ! Rapsodija Zvezde . Pocinjem da verjem da idemo na F4 sto je realnost jer cemo CSKA sigurno izbeci a jos ako i izbegnemo REAL opusteno na F4

Laki

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu. Kakva partija simonovica, 14 poena, sa njegove prirodne pozicije, krila. Decko nikada nije pravio problem sto ne igra na toj poziciji, a uvek je davao svoj maksimum.

aman zaman

pre 7 godina

šta je bre ovo ljudi? e, još nešto,....nemo neko da mi dira Guduru, biće on pravi, tamo negde u f8, videćete, samo ga treba sačekati...ja i dalje mislim da je on najperspektivniji mladi igrač Evrope

Petar

pre 7 godina

Ako moze Zalgiris da ima A licencu pa i Makabi zasto ne bu Zvezda.Da se ne zamajavamo preko ABA lige
(Vojvoda, 24. januar 2017 22:12)

Zalgiris i Makabi poredis sa Zvezdom? Dah nemoj da si smesan molim te..znam sad bi rekao pa sta Zvezda ih je razbila..pa i Berdih je dobijao Djokovica pa jel treba da mu daju GS na poklon?

Gospodin

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adda, 24. januar 2017 22:19) tesi se..kompleksi pucaju? Cisto da znas ovo je zvezda. Odblokiran racun jos pre godinu ipo dana. Pozdrav za ne upucene

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Tesko je gledati ovu Zvezdu. Mislim da je Partizanovcima teze, nego 80-tih godina proslog veka kada su pratili fk Crvena zvezda. Poluvreme, verovatno najbolje koji je neki nas klub igrao u gostima u euroligi.

Aleksa

pre 7 godina

Čas košarke gospodina Dejana Radonjića i perfektna rola svih momaka u prvom poluvremenu. Idemo da izdržimo drugo poluvreme i da se radujemo na kraju.

Sentor

pre 7 godina

Ja sam u soku! Prosto vise ne postoje reci kojima se moze opisati ono sto ovi momci rade! Kakva je ovo timcina, kakvi su ovo igraci, kakav je ovo klub, koliko su srece doneli Srbiji... Uzivajte braco cigani, ovako nesto se ne desava cesto.

dragan

pre 7 godina

Poluvreme, gledam navijcu zvizde Zvezdi. Koje neznalice. Umesto da budu svesni da prisustvuju istoriji i odaju priznanju novom kralju Evrobasketa.

palop

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Nisu bili ni blizu ovome, skoro sve je bilo na misice i uglavnom kuci, ali su imali herca da pobede kada je bas bilo potrebno (pricam o 2010.), a to ce trebati i nama bez obzira na ove neverovatne partije.

Samo mi ovo rutinski da privedemo kraju i da ih ne pustimo da se raspucaju.

ej bre

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

Prosto. Djordi je primio svoja 4 miliona i sve moze.

axaxt

pre 7 godina

Konačno i Mitrović na nivou. Još Gudura da namesti ruku i počne malo manje da srlja u reket, i oporavi se Dangubić i to bi bio vrhunac ove ekipe.

Đorđević Saša!

pre 7 godina

Totalna kosarka u prvom poluvremenu. Znam da takav termin ne postoji ali ipak smo mi fudbalski navijaci hahahahah. Ovo kako Zvezda igra sada je savrsenstvo... Cak se i Mitrovic malo dize, jasno je da je on i dalje najslabija karika u ovom timu. Sada mi je jedina briga da odrzimo ovu formu do top 8 jer smo tamo sigurno. Posle ovo u regiji i Srbiji dobijamo lagano i van forme jer smo tako u mogucnosti... Sa sve sudijama protiv nas sto nas realno ocekuje protiv samoproklamovane institucije. Sportski pozdrav mutavci, hvala sto nas citate. Zivela Zvezda, ziveo Radonja!

Igor

pre 7 godina

Gledam utakmicu na španskoj televiziji i komentatori ne mogu da veruju kako Jović igra,kažu da nema reči da se opiše njegova igra i da sigurno već sada najbogatije ekipe spremaju ponude za njega

Rafter

pre 7 godina

@Patrick Decko, igra tvoj klub i to igra odlicno. Uprkos tome, ti komentarises Partizan, a Partizan nikad slabiji i nikad ponizeniji. To samo pokazuje koliko je tebi i slicnima Partizan zadao bola i kompleksa. Uzivaj u momentima slave tvog kluba, a Partizan ostavi na miru jer kolo srece se okrece.

Petar

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Realno nije..ali isto tako je i realno da ovakva forma nista ne znaci u takmicarskom delu i ne garantuje prolaz u finale vec samo u sledecu fazu..

vladimir

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.

Bugi

pre 7 godina

Ja stvarno nemam reci vise za ovu igru Zvezde,ovo je nestvarno sta rade ovi momci.Ljudi mi imamo najmanji budzet od svih ekipa u EL a imamo 5 pobeda u nizu,a veceras mozda bude i 6.Tucemo Makabi 30 razlike,bijemo Real,Cska,Fener,Makabi u gostima,gazimo Baskoniju u sred Spanije 25 razlike...to je nestvarno.Jos u ovom formatu,kada su svi puni kao brod,i kad imaju skoro pa Nba ekipe.Ovo je definitivno najbolje predstavljalje srpske klupske kosarke u njenoj istoriji.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Ne mogu da ne sanjam da ćemo osvojit naslov prvaka Europe.Al će se slavit širom svijeta.
(Riječanin, 24. januar 2017 22:24)

KK Kvarner, hm teško brale.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Počeću da navijam za Zvezdu majke mi. Pa ono što je radio Partizan ne može ni da se poredi sa ovim. Ovo je neviđeno na našim prostorima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Svaka čast, 24. januar 2017 22:29)

Počni odmah limeni.

Niks

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

A Zvezdini igraci nisu primili platu zadnja 4 meseca nema sta Vucko bas je napravio zabavu...Bas mu je super plan.Kompleksi...

Staridz

pre 7 godina

Rece neko teska utakmica Pa braco Zvezdasi teze je nama u foteljama nego nasim ljubimcima na terenu:) Sve je to normalno.
LJUBAV SI MI JEDINA

Ja pa ja

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

Kakav Vučko covece? :)
Evo ja nemam nikakve veze sa politikom, živim odvijeno od sve toga, radim kod privatnika, imam svoju kucu i porodicu, ne dotice me ko je na vlasti. A zvezda delje sve redom :)
Meni super

АцаПетровград

pre 7 godina

Радоњићу је најтеже од свега да прича пред меч на енглеском у свлачионици, остало је магија :)

DJ

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Da i Grobar da iskren i tacan komentar. Kako si znao da ce Zvezda ovako igrati?

hours of love

pre 7 godina

Ovo sto radi Zvezda je nevidjeno u Evropi!

Prelepa kosarka.

A ovakvu igru nije imao niko nikada sa ex-yu prostora !

Kmecite do sutra, ovo je cinjenica.

Gojko

pre 7 godina

Ispadaju jače utakmice za Zvezdu u ABA nego EL...OVI NE MOGU DA ŠUTNU NA KOŠ!!!btw grobar sam...i to iz Pionira svako kolo!!!
(gremlin, 24. januar 2017 22:11)
Eto vas za par utakmica, pa nam pokažite.

dezurni filozof

pre 7 godina

"Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

Primenjeni Radonjizam u praksi 25:15 prva cetvrtina.

Patrik

pre 7 godina

U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?

Patrik

pre 7 godina

Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
(Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

"Vi nid grejt agresivnost tu vin dis mec" by Marko Simonovic.To se zove Simonizam.

Patrik

pre 7 godina

Pomozi Bože.
(petrov tata, 24. januar 2017 21:23)

Treba Baskoniji da pomogne,ipak su oslabljeni a vi ste deseti favoriti za osvajanje Evrolige jel tako?

Lepi Laza

pre 7 godina

Ako sudije ne upletu svoje prste. Biće lagana pobeda Zvezde. Jednostavno smo prejaki ove sezone. Idemo na fajnal for lagano. Možda i osvojimo, a ako ne uspemo ove sezone, sledeće sezone smo prvaci Evrope. Napred Zvezdoo!

veliki strumf

pre 7 godina

Luka Mitrovic opet i opet. Ajde sto u napadu nicemu ne sluzi, sto prodaje lopte, ali sto u odbrani decko ne postoji. Ovaj Tili, em je pola glave manji, em mu pred nosem dohvati dve lopte u napadu i poentira, plus sto je na trojci ostao sam i pogodio. Neverovatno pogubljen decko.

fixy

pre 7 godina

Napred Zvezdo. Moja Zvezda je najveci, najtrofejniji, najpopularniji, najlepsi, najposteniji, najugladjeniji, najjaci, kosarkaski klub kojeg je ovaj univerzum ikada imao.

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Biti ce tesko jer ovi su kuci izgubili samo jednu utakmicu ove sezone.
Ali ako iko moze, moze Zvezda, mada u cetvrtak protiv PAO je bitnija utakmuca, igramo kuci, a i rezultati danasnjih utakmica nam idu na ruku, pa poraz ne bi bio toliko bola.

Šule

pre 7 godina

Šta god da Zvezda uradi večeras, sama pomisao da se sa ovom ekipom bori za plej of, ili top 8, je skoro nestvarna. Momcima kapa dole za sve rezultate, koje su u ovoj sezoni napravili. Napred Zvezda!

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

MOŽE ALI NE MORA!!! Posebno ne mora noćas.
I ovo do sada je čudo prve klase! Pogledajte samo protiv kakvih timova igramo, sa kakvim rosterom!!!

I zato nemojte, iskreni zvezdaši, slučajno da pljuvate Radonju i igrače ako bi što pošlo naopako...

I IDEMOOO!!!! HARD IN DEFFENCE AND SMART IN OFFENCE!!! Pa što Bog da...
AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE.........

Samo hrabro, Gudura da stavi noćas dvije tri trojke, nije odavno...

anica

pre 7 godina

Crvena zvezda le, crvena zvezda leee, zvezda le a le...zvezda le zvezda le zvezda leeee oooooo ooo ooo oooo ooooo..
pozz za Vecitog Deliju.
Napred Momci!

Novica Ubica

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!

veliki strumf

pre 7 godina

Ukradu nam cista dva poena, ne sude faul na Guduri koji se video iz aviona... Ok, nema problema, onda cemo da zveknemo dve trojke!

sah 88

pre 7 godina

Sav sam uplakan, nisam nigde nasao da kupim dres Baskonije. Ima li ko da mi pomogne, gde moza da se nadje? Sve ostale imam. Tuzan i uplakan grobar.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Teško, mislim da je ovo idealan meč gde će pasti niz, a onda da se nastavi protiv Panate, a rezultati nam idu u korist danas!
Mnogo je bitnija sledeća utakmica, ovu ako dobijemo, premija ali nista strasno ako i ne uspemo.

Toliko od mene

pre 7 godina

Grobar sam, ali kapa dole CZ. Ako odrzite ovu igru mozete i da osvojite EL. Ne lozim se kao kad bi igrao Partizan ali navijam za vas u EL i zelim vam da razvalite!

triplem

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.
(Jan Raš, 24. januar 2017 22:10)

evo dokaza da je Anjstajn bio u pravu. jedine neogranicene stvati su kosmos i ljudska glupost

vladimir

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.

АцаПетровград

pre 7 godina

Радоњићу је најтеже од свега да прича пред меч на енглеском у свлачионици, остало је магија :)

UltraBG

pre 7 godina

Bravo FMP,hvala premijeru.
(Patrik, 25. januar 2017 00:59)

Zahvalili ste se vise puta premijeru, cak se i vas duhovni vodja iz Limoza zahvaljivao... Sramote jedne!

sh42

pre 7 godina

secam se kako je pre meca CSKA - Baskonija Larkin, u intervjuu za EL, rekao da ce to biti duel dva najbolja pleja evrope, njega i Tea. Teo mu je lagano pokazao ko je najbolji, a danas mu je i Jovic objasnio ko je drugi...

UltraBG

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

U pravu si, samo nemoj da places.

the_nuts

pre 7 godina

Pobede raduju svakako...al u jednom trenutku, kaze komentator,na parketu za baskoniju 5 NBA igraca...a sa druge strane u crveno belom 5 momaka,svi na 'ic'...eee zbog toga mi je srce puno!!! Pametnom dosta,hvala vam!

Dobro znaj ...

pre 7 godina

Pošto sam profesor u stednjoj školi , sutra svi časovi kod mene počinju tako što će učenici stajati mirno , držati desnu ruku na srcu , gledati ka tabli na kojoj je poster ove Zvezdine ekipe ; A hor probranih dobrovoljaca će pevati himnu crveno - belih ! Treba vaspitati omladinu i na svetlim primerima je usmeriti ka uspesima !

UltraBG

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.
(Bumerang, 24. januar 2017 23:10)

Pukli ste vi, ovo je realnost momak!

bob

pre 7 godina

Samo polako,baskonija ovo dobija na vašu žalost
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarčina, 24. januar 2017 22:26)

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Znaci ovi se drogiraju sto posto.. Ali dace Bog da ih sut izda kada im bude najpotrebniji!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 24. januar 2017 22:12)

Koliko očaja, tuge, frustracija u ovim redovima.

Nikada nisam mrzeo ili navijao protiv našeg tima u Evropi u Svetu.

Vama ljudi nešto gadno nije u redu sa glavama. Kad vas raduje tuđa potencijalna muka, a beše smo sunarodnici?

Tužno je to.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)

Tuzan je tvoj zivot, tuzan ...

Laki

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu. Kakva partija simonovica, 14 poena, sa njegove prirodne pozicije, krila. Decko nikada nije pravio problem sto ne igra na toj poziciji, a uvek je davao svoj maksimum.

Nele

pre 7 godina

Laza decko nije normalan. Dati mu dozivotni ugovor sa Zvezdom a po zavrsetku karijere mu dati mesto ministra odbrane. Kapitenska traka se podrazumeva. Ja sam ubedjen da svi oko njega jednostavno moraju da igraju bolje i da ginu na terenu kad vide sa koliko zara decko igra!! Pa ceo tim igra bar 30% bolje samo od njegove energije.

manuginobili

pre 7 godina

Publika u transu svaki put kad Baskonia smanji na manje od 20 razlike :)...mislim da je to najbolji opis utakmice,ovo je nestvarno sta Zvezda radi.

Tommy Gun

pre 7 godina

Jel realno da Zvezda sa najmanjim budzetom ovako razbija?Nisam zvezdas,ne znam tajni recept Radonjica ali podrzavam ovu ekipu jer je nas,srpski tim.Nisam kao oni pojedini indijanci sto su letos u fudbalu navijali za Zaglebje mada vidim da i sada navijaci Zvezde prozivaju nas grobare i likuju nad nasom trenutnom situacijom.Ali i pored toga,komsije cestitam vam na ovoj pobedi,da potraje jos ova serija i ako Bog da da u skorije vreme imamo DVA TIMA u Evroligi.Koliko god to nerealno i nemoguce zvucalo opet,bilo bi fenomenalno.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima.

DJ

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Da i Grobar da iskren i tacan komentar. Kako si znao da ce Zvezda ovako igrati?

Mirko

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...
(vele, 25. januar 2017 01:17)

Tako je care! A jesi primetio kad smo vodili +21, ovi napravili seriju i smanjili na tih +21 i Radonjić zove tajmaut - nije zadovoljan čovek, malo je to... :) Hahahahaha...

Mirko

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Brate - usvojeno! U pravu si, prestajemo s tom pričom. Sad ćemo da pričamo o Zagrebu, Pantovčaku i Mirogoju, jer su patlidžani osnovani tamo.
Hvala i radujete se zbog uspeha Zvezde!

Budala Mentalać

pre 7 godina

Super je što se niko nije povredio. O Laziću sam već sve rekao pa ne bih opet. Svi su bili fenomenalni da nemam reči. Samo mi smeta to što je ovoliko retardiranih komentara gde se piše o mržnji i zavisti, gde se vređa i provocira bilo da je to zvezda ili partizan. Pobogu! Koji li je vama svima đavo?

vele

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...

anica

pre 7 godina

Crvena zvezda le, crvena zvezda leee, zvezda le a le...zvezda le zvezda le zvezda leeee oooooo ooo ooo oooo ooooo..
pozz za Vecitog Deliju.
Napred Momci!

Alex

pre 7 godina

Jovic je poceo da deli asistencije kao Teodosic..ako ovako nastavi eto nama magije u reprezentaciji (Veliki Partizanovac nikako Grobar, 24. januar 2017 22:30)

Dodaj na to asistencije onog nenormalnog Jokića

Aca

pre 7 godina

Zvezda je od sezone 2013/2014 do danas (nepune 4 sezone, ova je tek na pola), ostvarila pobeda:
Kuci: 24
U gostima: 13
Ukupno: 37

Partizan je za 7 sezona ostvario pobeda:
Kuci: 28
U gostima: 11
Ukupno: 39

- Partizan je za 8 sezona ostvario 13 pobeda u gostima. Mi smo u gostima ove sezone ostvarili ono za šta je njima trebalo čak 8 sezona što se tiče pobeda u gostima. Što se tiče pobeda ukupno, potrebne su nam još 2 pobede da stignemo ono što je državni projekat SPS-a i DS-a uspeo za celih 7 sezona.

- Crvena zvezda je u sezoni 2015/2016 ostvarila čak 12 pobeda
- Partizani su u sezoni 2009/2010 (igrali F4) ostvarili 11 pobeda

Naravno, u svemu ovome uračunate su i one utakmice u kojima ih je Obradović pustio, što sa Panatinaikosom, što sa Fenerbahčeom one poslednje sezone kada su učestvovali. Posle je Nolan Smith ugasio svetlo.

Ako postoji neko ko ne zna, u bivsoj Jugoslaviji, kada se igrala prava, velika liga, broj titula je bio ovakav:

1. Crvena zvezda 12 titula
2. Olimpija Ljubljana 6 titula
3. Jugoplastika Split 6 titula
4. Zadar 6 titula
5. OKK Beograd 4 titule
6. Partizan 4 titule
7. Cibona 3 titule
8. Bosna Sarajevo 3 titule

E onda je dosao SPS, Mirko Marjanovic, Dacic, Ruzic, Tadic...

Stefan

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac,ali ovo sto vi radite ove godine je nestvarno.Svaka cast,tesko da ce neki nas klub u skorijoj buducnosti ostvariti ovakve rezultate u grupnoj fazi Euroleague.Puno srece u nastavku...

први српски бек (гробар, ал пре свега Србин))

pre 7 godina

Звезда са оваквом игром заслужује фајнал фор.

UltraBG

pre 7 godina

Samo opusteno,mi se samo zagrevamo za sledecu sezonu pa da uzmemo tu EL i to na F4 u sred Beograda!
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2017 23:46)

Mi u Beogradu branimo titulu!

Monarhista

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25) # Link komentara

Ako je kolega mislio na Baskoniju svaka mu cast,pa on je bio veci optimista i od mene:-)))))))

Staridz

pre 7 godina

Rece neko teska utakmica Pa braco Zvezdasi teze je nama u foteljama nego nasim ljubimcima na terenu:) Sve je to normalno.
LJUBAV SI MI JEDINA

jovan

pre 7 godina

a ti radonja se i dalje sprdaj kako nam je glavni cilj aba liga tra la la..
kapiram da CE i pred finale evrolige izmedju zvezde i (vise je ne bitno koga) pricati kako nam je i dalje prioritet aba a u evropi sta uradimo.salim se radonja, taktika ti je strava.gazi zvezdo.

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Zvezda trenutno najbolji klub u Evropi. Bez ijedne super zvezde ili bolje reći na okupu su svi superzvezde. Pojam kako treba igrati klupski sport.
Za kraj radujte se Partizanovci, bas kao sto se radovao istinski zvezdas kada je Partizan osvajao trojkom Đorđevića. Bio sam prisutan.Skakali smo do plafona od sreće.

Za Patricka. Ne huli. Uživaj u pobedama.

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

Kum

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?
(NoName, 24. januar 2017 23:52)

Lik troluje, pise o Unikahi...

Aleksa

pre 7 godina

Čas košarke gospodina Dejana Radonjića i perfektna rola svih momaka u prvom poluvremenu. Idemo da izdržimo drugo poluvreme i da se radujemo na kraju.

Vlada DS1989

pre 7 godina

Grobari polako poceli da navijaju za sve klubove iz evrolige sem za...dobro nikad nisu ni imali obraz!! Idemo sad navijajte za Pao koji je vec pao!!! Gazi Zvezdoo,gazi bre ja ne verujem,hvala vam za sve i ako mi se devojka sad ne javlja jer se ja njoj nisam javljao dok je trajala tekma,ma uzmite mi sve Zvedo leeee

ja

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)
Da nije bilo njih Zvezda bi sigurno izgubila.

hours of love

pre 7 godina

Ovo sto radi Zvezda je nevidjeno u Evropi!

Prelepa kosarka.

A ovakvu igru nije imao niko nikada sa ex-yu prostora !

Kmecite do sutra, ovo je cinjenica.

ekg

pre 7 godina

Najtezi deo utakmice ZA Radonjica je davanje izjave posle pobede na engleskom :D Ovo je zaista neverovatno, jedino mana moze da bude prerano ulazenje u formu, ali Zvezda nema luksuz da tempira formu za zavrsnicu kao Real, Fener, Cska

hours of love

pre 7 godina

Branku Lazicu za sledeci ugovor dati sta god da trazi !!!

I prisiti dodatne dzepove radi stavljanja evropskih plejmejkera i bekova u iste jer su se ovi dobro popunili.

драле

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)
U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?
(Patrik, 24. januar 2017 21:41) – БИЛО ЈЕ И ВИШЕ !
Naravno da ne.
Lome Baski veceras kkfmpfriziderIrldivaideakplus...
(nekle, 24. januar 2017 21:33
Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)
ajmo baskijci spustite ovaj fmp na zemlju!!!
(navijac, 24. januar 2017 21:28)
Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)
Ako bog da sreće nema pobede Zvezde !!
(Daki, 24. januar 2017 21:24)
Obukao sam novi dres znam tuzan sam kao i svaki grobar, naterali su me 5x za redom da se nadam pobedi stranog kluba i na kraju prc :(
Molim da Baskonija veceras pobedi da se malo i ja radujem :((( Frustrirani smo priznajem :(
Patrick, 24. januar 2017 21:23)

ШТА РЕЋИ СЕМ, РАДУЈТЕ СЕ ЗВЕЗДАШИ А ВИ ОСТАЛИ КОЈИ НАВИЈАТЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ - ВИШЕ СРЕЋЕ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ !

Plavi

pre 7 godina

Kako ih je navio Radonjic, samo zazvone za kraj casa, ovaj utakmice. Jos malo pa on vise nece ni dolaziti na utakmice, samo odrzi trening i kaze ajte sad igrajte se .....

Zlatko

pre 7 godina

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.
(UltraBG, 25. januar 2017 03:24)

Prihvatam kritiku. Moja greska. Mislio sam da je i Barsa u narednih 3-5 utakmica. Barsa je tek tri kola pre kraja. I ja se nadam da cemo do tada obezbediti plasman dalje i da sa Barsom nece biti za prolaz kao sto sam napisao u prethodnom komentaru. I da dodam, bez obzira sta veceras bude u Turskoj, nadam se (voleo bih, bilo bi lepo) da poslednje kolo nece biti za poziciju. Ali o tom potom. Daleko je Darusafaka, kao uostalom i sam plasman dalje, ali smo na dobrom putu da ga ostvarimo.

Igor

pre 7 godina

Gledam utakmicu na španskoj televiziji i komentatori ne mogu da veruju kako Jović igra,kažu da nema reči da se opiše njegova igra i da sigurno već sada najbogatije ekipe spremaju ponude za njega

ej bre

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

Prosto. Djordi je primio svoja 4 miliona i sve moze.

Ratko

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas,bas bas veliki,zahvalan sam ovim momcima sto mi pruzaju zadovoljstvo da uzivam gledajuci sport koji volim. U svakoj tekmi daju sve od sebe. Svaka cast i partizanovcima koji daju pozitivne komentare i realno gledajustvari,veliki pozdrav i za njih,jer sve je ovo uspeh naseg sporta!!!!

hours of love

pre 7 godina

40.000€ u dzep.

Za one koji pitaju odakle lova Zvezda je SAMO od pobeda u EL inkasirala 440 000€, a pobeda ce biti JOS !!

A jos kad se dodaju i prodate ulaznice !

staro selo

pre 7 godina

Evroliga je slaba ove godine. Ne igraju Francuzi (Limož),Poljaci (Zelena gora),Belgijanci (Šarloa)......a i ova ZVEZDA igra jaku odbranu koju sudije tolerišu. Strašno. Jović nevaspitan zar onako u gostima da odigra...

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Auuu, ovo je bilo brutalno!! Neverovatna borbenost svih, Lazić je lud:-) čovek leti po terenu!! Valjda je "zaslužio" poziv selektora?! Ako ovako nastavimo ne gine nam F4!!! Bravo ZVEZDO!!

baja

pre 7 godina

Da Mitrovic ne ulazi bilo bi 50 razlike, ja ne znam koji je djavo njemu vise, uzas.
(Terry, 24. januar 2017 22:38)
Druže ne lupaj gluposti... Mitar je ovu odigrao solidno, igra sve bolje i to me raduje... Sve je sigurniji, a odbrana mu je već na nivou... Tako da nemoj da lupaš, podrška kapitenu vratiće se on u ritam... Ima još mnogo da se igra

Skopje

pre 7 godina

Ljudi mojo jeli to moguce ... ! Rapsodija Zvezde . Pocinjem da verjem da idemo na F4 sto je realnost jer cemo CSKA sigurno izbeci a jos ako i izbegnemo REAL opusteno na F4

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19) 

Ljudi, 
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu. 
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Gde ima srba,zvezdaši su većina,nego što vam je to trebalo da se ližete sa partizanima,Srpska republika i jugoslovensko društvo,što ne ide -ne ide.
Pozdrav za srpski bastion-Republiku Srpsku!

dragan

pre 7 godina

Evo malo radosti i za grobare. (komentar do danas na dobru igru Bogdanovica i pobedu Fenere protvi Uniksa)
(., 24. januar 2017 19:16)

Nadam se da ce biti mnoogo radosti posle vaseg meca sa Baskonijom.
(Patrick, 24. januar 2017 19:36)

Naravno nasa radost je mnoogo veca zbog pobede Zvezde nad Baskonjom :)

Sentor

pre 7 godina

Ja sam u soku! Prosto vise ne postoje reci kojima se moze opisati ono sto ovi momci rade! Kakva je ovo timcina, kakvi su ovo igraci, kakav je ovo klub, koliko su srece doneli Srbiji... Uzivajte braco cigani, ovako nesto se ne desava cesto.

Pero

pre 7 godina

U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi ! Ne svadjaj te se , doci ce zvezda do 4 ekipe europe ove sezone ja reko pocetkom sezone svi rekli ludak , zivi bili

Putnik

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.

Miša, Bgd

pre 7 godina

@(bob, 25. januar 2017 00:25)

Opušteno, to su isti oni prašinari na ovom sajtu koji Novaka vide kao gubitnika, Ivanu (Španović) kao starletu, R. Srpsku kao genocidnu tvorevinu, Putina kao diktatora, Hilari (Klinton) kao spasiteljku, Kosovo kao stranu državu a NATO i Saše (Radulovića i Jankovića) kao jedinu nadu.
Zaludne budale, da budem fin.

Vlada

pre 7 godina

Pa vama je samo Partizan u mislima...(xxx, 25. januar 2017 01:59)
Neee, nama je u mislima da budemo bolji nego sto je Partizan ikada bio. Iz godine u godinu bolji, sa ozbiljnom sansom da osvojimo Evroligu u sledece 2-3 godine.

Inace, momci su me potpuno odusevili! Ovo je nestvarno kako snazno deluju kao tim i koliku kolicinu samopouzdanja imaju! Svaka cast!

vlado

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!

Zlatko

pre 7 godina

1. Odgovor na saljiv komentar "veni, vidi, vici". Ne moze. Bilo je problema u putu, kasno se stiglo, nije bilo vremena za "vidi". Salu na stranu. Kad god idu utakmice u seriji i izadje tekst o rasporedu, ono tipa avion, autobus, bez treninga ili uz jedan trening, meni je uvek na pameti ona Nike reklama fudbalera Brazila kad se na aerodromu zezaju loptom.
2. Neko je napisao komentar "publika u delirijumu kad Baskonia pridje na 18". Ovo je samo jedan mec od mnogih koje sam "gledao" i koji cu "gledati" na SofaScore, hteo bih da napomenem jedan detalj. Posto statistika cesto zna i da zavara, dva podatka koji najbolje oslikavaju kakvu smo utakmicu odigrali. Baskonia; Vreme provedeno u vodjstvu: 0; Poeni u seriji: 12. Da mi je neko ponudio +2 u 28. minutu oberucke bih prihvatio, a tada je bilo +26.
3. Da mi je neko ponudio 11-19, prihvatio bih bez razmisljanja. Mi vec sad imamo 11-8. Izdvojili smo s od "donjeg doma" i imamo prostora i za neki poraz koji nece znaciti i eliminaciju. Ima jos dosta da se igra, ali mislim da imamo mesta medju 8. Pocele su kalkulacije i zelje. Da napisem i ja svoju zelju. Neki su napisali "da izbegnemo Real". Naprotiv, ja bih voleo Real. Ne zato sto mislim da su najslabiji, nego zato sto protiv njih ekipa moze pruziti maksimum. Fener smo tek nedavno dobili prvi put, Oli jos uvek nismo. Imam utisak da bismo protiv tih ekipa bili u velikom grcu i da ekipa ne bi odigrala kako je pokazala da moze.
4. Efes-Darusafaka. Dvojka, cetiri ekipe sa 11-8, ali i dve na 8-11. Kec, tri ekipe 11-8, Darusafaka 10-9, ali i Efes na 9-10. Imamo utakmicu sa Efesom u Beogradu za dva kola. Dvojka, dolazi nam Efes sa 3 pobede manje. Kec, dolazi nam Efes sa dve pobede manje. To naravno pod uslovom da u sledecem kolu i mi i oni napravimo isti rezultat. Sta nam vise odgovara u Turskoj? Ispada da su nam Pao, Efes i Barsa najvaznije utakmice. Pao za poziciju, a Efes i Barsa za prolaz.

Владимир

pre 7 godina

Шта рећи друго осим свака част! Еј 6 победа заредом и то против каквих екипа. Невероватна Звезда са Радоњићем на челу. Што рече Алонсо Звезда тренутно игра најбољу кошарку у Европи што је Звезда и доказала. Браво! Следећи су Грци.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

čim vidim komentar u kome se omalovazava Mitrovićeva igra večeras,jasno mi je da nema pojma.Vidi se kod Luke strah u napadu,ali jel vi gledate odbranu?

miško vojicic

pre 7 godina

Kazino Tegi je u četvrtak. Biće izjava Vujoševića,gost Grba kad niko značajniji od njega neće. Javljanje gledaoca.Znaš Tegi ja moram o mom Partizanu,Tegi ja ne mogu da pričam o FMP, RADNIČKOM iz predgrađa ili niko ne zna kako se taj ti zove,onda Upr,Par,sukob interesa i na kraju uživaj u uspesima svog tima mani se ovoga onoga. To je srž te kvazi košarkaške emisije.Gledajte "U obruču"veruje mi Kole i Edo su objektivniji imaju aktuelne goste od kojih možete dosta toga čuti.Zvezda mora da ima svoju TV stanicu kako bi svi mi pravi ljubitelji imali informacije. Dosadili su svima Tegi,Kole, Edo , Pajtić,Radulović i slični.Zvezdina Revija.

Baki c.z

pre 7 godina

E ovako je svojevremeno Jugoplastika gazila sve redom. Nadam se da ćemo i mi da uzmemo bar jednu titulu šampiona Evrope.Momci svaka vam čast.

Grobar ali pravi

pre 7 godina

Iako sam Grobar moram da priznam da ovaj Zvezda ili FMP koji god da su igraju 10 puta bolje nego mi nekad u EL, a o tezini EL je smesno pricati, uvek je teska jer igraju samo najbolji.
Pozz za sve normalne

dzoni

pre 7 godina

Nek mi neko objasni zasto Thomson igra ovako malo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alex, 24. januar 2017 22:58)

# Link komentara

Pa veceras svi igrali predobro , nije bilo za sve dovoljno minuta ( kuzmara i bjelica su bili sjajni + luka najbolja partija u evroligi za njega ove godine ), inace igrace sve vise tek je stigo uigravaju ga kroz aba ligu, taman za F4

veliki strumf

pre 7 godina

Ukradu nam cista dva poena, ne sude faul na Guduri koji se video iz aviona... Ok, nema problema, onda cemo da zveknemo dve trojke!

Dr. D.R.

pre 7 godina

Jovic trenutno u top 3 playmaker-a u Evropi. Opet timska pobeda, ovog puta protiv MMA stila kosarke Baskonije. Sudije domacinski kao i sto smo ocekivali.

Jedino ono opustanje na kraju i gubljenje lopti Voltersa me izludjuju.

NoName

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?

zvezdas

pre 7 godina

I tako se jedna lepa prica nastavlja i traje li traje...Momci izdrzase sve.Iskusenja, napore i jake protivnike.
Umorni,a svezi.Odbrana ih krasi,odbranise sve i radost zvezdasima donese.
U noc hladnu,zimsku,ogrejalo sunce pobede.
U Beogradu ih ceka slavlje i ovacije.
Zvezdasi,pola sata aplauza da im podarimo kada izadju na beogradski parket.Za zaslugu i radost.
Da se pamti i prica !

djalaco

pre 7 godina

Sada mi najviše žao što Jovića nećemo uspeti zadržati za sledeće sezone!!!! Pa Ljudi kakav je to igrač postao, neverovatno.....

Бубамара

pre 7 godina

Стефан Јовић је невероватан плејмејкер. Ово што он игра је игра из уџбеника. Савршенство! У одбрани разбија, а у исто време стиже и да разиграва екипу и поентира. Остао сам запањен шта сам имао прилику да видим од једног играча. Остали су такође невероватни. Симоновић више не маши када је сам, а такође скоро све шутеве преко руке погоди. Лазића има свугде на терену. Кузмић доктор за смирене нападе. Ђенка шутира врхунски, а такође кида и у одбрани. Волтерс, Томпсон, Бјелица одлични. Митровић полако диже форму, али Гудурић и даље кубури. Дангуба је повређен али и он је у претходним мечевима био фантастичан. Све у свему страшан ТИМ! Хвала Црвена Звездо!

vladimir

pre 7 godina

Izgleda da je Zvezda rešila da ispuni želju onom zlatnom dečaku koji je na dnevniku rekao da mu je novogodišnja želja da Zvezda postane prvak Evrope u košarci ove sezone.

nebecki

pre 7 godina

Kosarka zvezde postaje veoma ozbiljan fenomen. Konacno sam docekao, da i moja Zvezda hara evropom. Sada malo neka i partizanovci navijaju za nas, dosta sam ja navijao za njih kad su igrali evroligu.

Kum

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)


Ako nisi primetio, Baskoniji su u drugom poluvremenu bile dozvoljene borilacke vestine, i uprkos tome smo ih napravili Abaligasima. Igra se fantasticna kosarka, cestitaj, uskoro ces te momke slaviti u reprezentaciji.

Gospodin

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adda, 24. januar 2017 22:19) tesi se..kompleksi pucaju? Cisto da znas ovo je zvezda. Odblokiran racun jos pre godinu ipo dana. Pozdrav za ne upucene

MikiPiksi

pre 7 godina

Tooooo Zvezdo, bravo majstori za fenomenalnu igru.Stvarno ste mi ulepšali veče , što ne bi mogao reći za grobare koji neće moći spavati posle još jedne naše pobede. Svaka čast za Jovića , Simonovića i borbenog Lazića, i za sve ostale igrače. Nikad slabija Baskonija , jel tako grobari.

Pedja

pre 7 godina

Da li su ovi sa Sport kluba normalni?Pustaju film eksplicitnog sadrzaja (erotika koji ne razumeju) u reziji Dr.Dejana Radonjica u udarnom terminu od 9:30h.Sramota...Gazi Zvezdooooooo!!!!!

Miodrag

pre 7 godina

Jovic i engleski ... Fenomenalno decko odigrao, svaka cast. Drugacije je mnogo bilo sa njim na klupi. Steta sto ne ume da kaze nesto, da bi ga videli ljudi.
Verovatno ne vredi. Pokusavao je sigurno da uci do sada, ocigledno ne ide.

x

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 24. januar 2017 22:30) # Link komentara

E da su priznali te poene, skroz bi drugaciji bio ishod...

Rajko

pre 7 godina

mrzim zvezdu iz dna duse,ali svaka cast za igru...bravo
(mikica, 24. januar 2017 22:34)
Pošteno!Ni ja vas nisam podnosio kad ste bili ispred,sada ste nebitni,debelo ste ispod nas!

veliki strumf

pre 7 godina

I opet smo primili manje od 70 poena od ekipe koja kuci ubacuje preko 85. Ukrali smo cak 14 zivih lopti, to je za ne poverovati! Ovo je zaista nezapamcena dominacija u Evroligi.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)
nije. Ovo je Golden State!

auuuuuu

pre 7 godina

Vau... ono kad zineš još na početku... i sve vreme ti je otvorena vilica, pa bleneš ko som... jer ovi nisu normalni. Naklon do poda!!!

Ja pa ja

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

Kakav Vučko covece? :)
Evo ja nemam nikakve veze sa politikom, živim odvijeno od sve toga, radim kod privatnika, imam svoju kucu i porodicu, ne dotice me ko je na vlasti. A zvezda delje sve redom :)
Meni super

UltraBG

pre 7 godina

(Zlatko, 25. januar 2017 01:29)

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.

VUK

pre 7 godina

Jović postao ozbiljan igrač. Svaka čast majstore.Večeras se najbolje videlo.Sa Jovićem smo jedna brutalna ekipa,bez njega ekipa koji se muči.Naravno svaka čast svima,ali Jović gura ceo tim.

Lefthended

pre 7 godina

Naterali smo ih da navijaju za Jaku ;))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ijaooo, 24. januar 2017 21:34)

;)) Pobedio... a Jaka im je bio omiljeni.. he he

Bogi

pre 7 godina

Jovicevih 18p, 12as 4 uk.lopte za 25 minuta bez trunke soliranja - sustina kosarke. Decko ce zavrsiti kod nekih Turaka za 5 mil. po sezoni...

axaxt

pre 7 godina

Konačno i Mitrović na nivou. Još Gudura da namesti ruku i počne malo manje da srlja u reket, i oporavi se Dangubić i to bi bio vrhunac ove ekipe.

Cicvara

pre 7 godina

Ili je CZT mnogo jaka ili su Baskonija,Makabi,Barselona krsh ekipe.Odgovor cemo videti na derbiju.Nemoj samo da bezite u svlacionicu.
(IvanZ6JCDF8, 24. januar 2017 22:48) Samo se nadaj, a potajno svi znate sta vas ceka. Kazu Covic casti iz svog dzepa ako bude preko 40 razlike...

palop

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Nisu bili ni blizu ovome, skoro sve je bilo na misice i uglavnom kuci, ali su imali herca da pobede kada je bas bilo potrebno (pricam o 2010.), a to ce trebati i nama bez obzira na ove neverovatne partije.

Samo mi ovo rutinski da privedemo kraju i da ih ne pustimo da se raspucaju.

Heh

pre 7 godina

Najnovija vestt Greg Popovic saljee svoju ekipuu na megdan Zvezdi posto je cuo da nemaju adekvatnog protivnika u europi. Parker nije biio siguran,ali je ipak odlucio da krene i da pproba da zaustavi seriju giganta. Kladionice su izbacile kvote koje Zvezdu stavljaju na mesto favorita ,i namecu im dodatni pritisak. No billo kako bilo Greg i njegova ekipa veeruju u pobedu ,i ako znaju da ce biti tesko pobeda bi im pppodigla samopouzdanje i sigurno pomogla u daljem takmicenju nba lige. Ovakav naaslov za 2 do 3 godine :))])))))

ДС1989

pre 7 godina

Ево нас к`о Јувентус у фудбалу. Ако поведемо,то ти је завршено.
Браво Звездо!

kris

pre 7 godina

Ovo više nije normalno.Stalno očekujem da malo usporimo,nešto i izgubimo,a ono sve bolji i nemilosrdniji.Što se mene tiče,plan je za EL ispunjen,još samo osvojiti ABA ligu i sezona je za istoriju.Na kraju ne mogu da ne pomenem Jovića,jer ovo što on trenutno igra,pitanje da li ima još dva-tri igrača u Evropi koji bi to mogli na ovom nivou.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Covic i Vucic ponovo namestili! :-) :-P E jesu bezobrazni :-) :-) :-) Bravo Radonja,bravo Simone,Volterse,Jovicu,Tomsone,Dzenkinse i svi ostali!!!!! Ma bravo bre crveno-beli!!!!

sah 88

pre 7 godina

Sav sam uplakan, nisam nigde nasao da kupim dres Baskonije. Ima li ko da mi pomogne, gde moza da se nadje? Sve ostale imam. Tuzan i uplakan grobar.

Toto-ko-tunjo-u-zagrebackom-stilu

pre 7 godina

Skoro 20 razlike u gostima sredis ekipu koja ti u Beogradu nije dala nikakvu sansu... Da nije Markus bio Deda Mraz?

Neko iz mase

pre 7 godina

Krajnje je vreme, mislim stvarno, da Jovke krene na casove engleskog... kod Radonjinog profesora, naravno! :D

https://youtu.be/-I37GkriolE

Šule

pre 7 godina

Šta god da Zvezda uradi večeras, sama pomisao da se sa ovom ekipom bori za plej of, ili top 8, je skoro nestvarna. Momcima kapa dole za sve rezultate, koje su u ovoj sezoni napravili. Napred Zvezda!

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

vladimir

pre 7 godina

Uz samo malo sreće Crvena Zvezda ide na F4 u Istanbul a tamo je sve moguće.Čović doktor košarke verovao u Radonjića i sada haraju Evropom.

Moravac

pre 7 godina

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)

Grobari, mukice, samo vam je još to ostalo da se tešite, pošto su vam sve nade polagane u ove i one klubove pale u vodu.

agassi

pre 7 godina

SOS Koš u 01:00h
Ajde da čujemo sada šta je bilo ovo ?
Zadnja je Jugoplastika ovako ponižavala po Evropi , sa ovih prostora, svaka čast KKP za sve uspehe ovih godina, sem osvajanja ovo je Demonstracija Sile

sektor

pre 7 godina

Tako je Partizan u sezoni 2001-02 imao skor 6-8, zatim 2002-03 (4-10), 2003-04 (6-8), 2004-05 (2-12), 2005-06 (2-12), 2006-07 (6-8), 2007-08 (6-8), 2008-09 (5-5), 2009-10 (5-5), 2010-11 (5-5), 2011-12 (4-6), 2012-13 (2-8) i 2013-14 (3-7).

aman zaman

pre 7 godina

šta je bre ovo ljudi? e, još nešto,....nemo neko da mi dira Guduru, biće on pravi, tamo negde u f8, videćete, samo ga treba sačekati...ja i dalje mislim da je on najperspektivniji mladi igrač Evrope

Ratko

pre 7 godina

U Spaniji izmjerena najniza temperatura ove zime, Baskija je okovana ledom na -18!!! Legenda kaze da je "Severac" protutnjao nemilosrdnom jacinom zemljom baska. Kolega grobar rece: "ako dobijete baskoniju sledece kolo u gostima skidam kapu stvarno", rece i ostade promrzle cele.
Najveca je, najveca...

Beograd

pre 7 godina

Ovo sto rade momci iz Zvezde je nevidjeno na nasim prostorima. Ovakvu granitnu odbranu nisam dugo video. Sve je to Radonjic skockao do perfekcije. Bravo za svaku pohvalu. Dugo pratim kosarku ne secam se da je neko ovako nadigrao i to ubedljivo Baskoniju odnosno bivsu Taukeramiku na njihovom terenu. Svaka cast momci.

Alex

pre 7 godina

Opet nisam gledao tekmu, pustio zadnji minut, ja ne verujem, znači, šta ljudi rade, ostali timovi deluju kao neka amaterska liga, nestvarno majke mi, svaka čast, ludnica. Boga molim samo da ih potraje forma, ali mi ovo ne deluje kao samo trenutna dobra forma, već mi se čini kao postavljen stabilan sistem, mašina koja je dobro podmazana i samo cepa. Sve više verujem u final 4

Patrik

pre 7 godina

Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
(Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

"Vi nid grejt agresivnost tu vin dis mec" by Marko Simonovic.To se zove Simonizam.

Kum

pre 7 godina

Pa nikad gora Evrologa nije bila,sta ste se napalili bre ?!
(NikolA, 24. januar 2017 22:26)

A nikad vise para nije ulozeno. Hoce to, kiselo grozdje...

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

MOŽE ALI NE MORA!!! Posebno ne mora noćas.
I ovo do sada je čudo prve klase! Pogledajte samo protiv kakvih timova igramo, sa kakvim rosterom!!!

I zato nemojte, iskreni zvezdaši, slučajno da pljuvate Radonju i igrače ako bi što pošlo naopako...

I IDEMOOO!!!! HARD IN DEFFENCE AND SMART IN OFFENCE!!! Pa što Bog da...
AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE.........

Samo hrabro, Gudura da stavi noćas dvije tri trojke, nije odavno...

Grrrrunf

pre 7 godina

jeste zvezda odigrala pametno i hrabro, i jeste nas sve islo, ali to kako je Jovic odigrao ovu utakmicu, to je stvarno doktorska disertacija! Svaka cast majstore!

jovan

pre 7 godina

B92: Zvezda živi svoj san, pala i Baskonija! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=24&nav_id=1223656
e sad.idemo polako pa sta bude

pera

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

i jeste baskonija prosla kao makabi protiv galate....hvala grobarima sto veruju u nas i sto nas podrzavaju.....samo nek mi neko posle kaze kako su grobari frustrirani i kako mrze zvedu....

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

fpn

pre 7 godina

Neverovatna igra, samo napred momci gazite redom! Kakav sistem je samo postavljen, svaki igrac ima svoju rolu koju besprekorno odigrava, borba i izgaranje u odbrani vec standardni, ma sjajno nemam sta da dodam! Neka vas sreca i zdravlje prate momci!

Millennium

pre 7 godina

Nije samo što smo ih dobili u gostima, mi smo njih pregazili. Iskreno, nisam ovo očekivao. Nesrećnici se ponadali kad je ušao Gudurić, al to im Radonja ulivao lažnu nadu.

miško vojicic

pre 7 godina

Bumerang, retko glup komentar.Da bi igrači ovako dobro radili moraju da imaju prvo dobrog predsednika koji je poznavalac košarkaše,obrazovan,intiligentan i pravičan.Mora da ima dobar stručni tim od skauta do šefa stručnog štaba. Mora da ima navijače i više milionski auditorijum i sponzore koji to treba da isprate.Ova Zvezda sve to ima.Nema potrebe da nam pomaže Premijer , da remeti budžet, automati, dobrovoljni prilozi navijača i sl.To sve treba malim timovima.Zvezda sa ovakvom organizacijom mora da traje dugo dugo.

staro selo

pre 7 godina

Čas košarke. Nikad slabija evroliga? Hahahaha. Mnogo smo jaki. Šta će biti na kraju? Ne znam. Znam da je sada samo nebo granica.

Niks

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

A Zvezdini igraci nisu primili platu zadnja 4 meseca nema sta Vucko bas je napravio zabavu...Bas mu je super plan.Kompleksi...

Raskoje

pre 7 godina

Grobari, pokrijte se ušima. Partizan nikada nije bio ovoliko dominantan u ABA ligi niti je ovako igrao u Europi.
Uvijek se provlačio. Nekoliko ABA titula je na jedvite jade osvojio.
Sjetimo se Kecmana i koša u vremenu koje je, ustvari, proteklo i kada je Cibona trebala osvojiti ABA ligu.

Pozdrav od Cibonaša iz Zagreba.

zvezdaaaa

pre 7 godina

au koja najezda strucnjaka iz fabrike metalnih proizvoda
 (nebojsa iz beograda, 24. januar 2017 22:33


Haha,ovaj kometar je vrh,ne prestajem da se smejem hahaha,znači ono komšije tepsija tenđere tiganj?
Haha.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Tesko je gledati ovu Zvezdu. Mislim da je Partizanovcima teze, nego 80-tih godina proslog veka kada su pratili fk Crvena zvezda. Poluvreme, verovatno najbolje koji je neki nas klub igrao u gostima u euroligi.

SS

pre 7 godina

Jovic majstor!Odlicno igramo bez greske,samo zasto Radonja ne stavi malo Tompsona ili Bjelicu na cetvorku (sto i jesu njihove "prirodne" pozicije)barem da odmori Simonovica. Tompson je odgirao odlicno ono malo sto je bio pusten mogao je i vise

Toliko od mene

pre 7 godina

Grobar sam, ali kapa dole CZ. Ako odrzite ovu igru mozete i da osvojite EL. Ne lozim se kao kad bi igrao Partizan ali navijam za vas u EL i zelim vam da razvalite!

bojan

pre 7 godina

Tomsonu vise minuta,vrhunski igrac,moram reci da je i Guduric u velikom padu forme dok Volters definitivno nije plej...nasa igra u odbrani je remek delo!

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

SUPER-STRASNI

pre 7 godina

Ajmo zvezdasi da se ucipimo, mi iz Srbistana po 124 dindzi a gastosi iz ostatka sveta pa 1 euro,pa da dovedemo Jovari dostojnu zamenu i osvojimo euroligu ove godine a sledece u Areni da branimo titulu��

lol

pre 7 godina

Imamo 4 najbolja odbrambena igraca u Evropi: 1. Lazic 2. Dzenkins 3. Jovic 4. Simon. Danga i Kuzma nisu daleko. I kako da ne deremo svakog na kojeg naidjemo kad najbolje ofanzivne ekipe moraju da se muce 20 sekudi da uopste pogledaju gde je kos?

Bugi

pre 7 godina

Ja stvarno nemam reci vise za ovu igru Zvezde,ovo je nestvarno sta rade ovi momci.Ljudi mi imamo najmanji budzet od svih ekipa u EL a imamo 5 pobeda u nizu,a veceras mozda bude i 6.Tucemo Makabi 30 razlike,bijemo Real,Cska,Fener,Makabi u gostima,gazimo Baskoniju u sred Spanije 25 razlike...to je nestvarno.Jos u ovom formatu,kada su svi puni kao brod,i kad imaju skoro pa Nba ekipe.Ovo je definitivno najbolje predstavljalje srpske klupske kosarke u njenoj istoriji.

fixy

pre 7 godina

Napred Zvezdo. Moja Zvezda je najveci, najtrofejniji, najpopularniji, najlepsi, najposteniji, najugladjeniji, najjaci, kosarkaski klub kojeg je ovaj univerzum ikada imao.

Bergkamp

pre 7 godina

Ja moram da dam komentar, nisam odavno!
Ovo je najbolji nas tim od kada pratim kosarku a to je dugo!
Kakva odbrana, kakva resenja u napadu!
Ja sam odusevljen...

atom ant

pre 7 godina

Ovo je savrsenstvo od odbrane.
Tvrdo, cisto, srcano.
Ajde da vidimo kako ce to izgledati do kraja.
Ocekujem pobedu.
Bravo Dejane!!!
Bravo igraci!!!!

Nikola

pre 7 godina

Koliko god se ja divim ovim momcima,treba biti na zemlji. Bio bih zadovoljan sa jednom pobedom u naredne dve utakmice,pogotovu ako bi dobili Efes i pored toga što se obe igraju kući.

Miks

pre 7 godina

Sve je lako dok je nama Branka Lazića, čovek je najbolji defanzivac EL definitivno, to je snaga koja je uvek prisutna u zvezdinoj igri, fanatična odbrana, energija. Neprocenjivo..

Samuraj

pre 7 godina

Kasne im avioni, spavaju na stolicama na aeorodromu, malo vremena vremena za odmor, igraju na svaka dva dana, ubitačan ritam... pa na sve to Lazić sam okružen celom petorkom! :-) Euroleague nightmare from Serbia!

Mladen 85

pre 7 godina

Bajka se nastavlja! Zvezda pokazuje iz utakmice u utakmicu da , veoma jasno i koncizno, zna šta hoće, tako da nam, svim iskrenim ljubiteljima srpske košarke, predstoji jos mnogo radosti!

De Kole

pre 7 godina

Nemojte slucajno da igrate na zvezdu vi istinski navijaci zvezde,posto postoji mogucnost da smo potencijalni baksuzi zvezdi,zadnji put sam je ja idigrai ptotiv Zalgirisa kuci...Da izbegnemo samo CSKA i Olimpijakis, Ba F4 je sve noguce i Zvezda prvak Evrope opet, sto neko rece slavilo bi se po svetu ali i znamo sta se desilo prosli put kad smo bili najaci u drugom sportu,al ajd da ne preterujem. Zvezda....

Zokizi

pre 7 godina

GSW Mode
Gledam pre ovoga Zalgiris i CSKA
I kao bolje da pobedi CSKA, da otresemo ove dole
Sad ispade da treba da navijamo obrnuto, gadjamo Top 4 :-D

sub-zero

pre 7 godina

Reci cu samo jednu stvar,posto je ovo postalo normalno,da se podigne spomenik svakom od igraca u sred Beograda,za nas su oni pobednici sta god da bude CZV

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

RARPSPDR

pre 7 godina

Ljudi, ovakva dominacija nije skoro vidjena! Svaka cast gospodinu Radonjicu i momcima! Top8 je sada vec realnost, a F4 ako ne bude ove, bice sigurno sledece godine, u to sam ubedjen. Bravo Zvezdo!!!

Vladan

pre 7 godina

Savršeno, nema šta. Gde je Zvezdina granica, još je nepoznato. Odlično postavljena igra, perfektna odbrana, otvoren šut se ubacuje regularno... pesma, košarkaška poezija, svaka čast momci! Simone, molim te, samo malo taj engleski, mislim samo malo gramatički koriguj, jeste spontano i opušteno bilo ali izjava je izjava... :) Bravo majstori!

BBRS

pre 7 godina

Шта рећи, а не повредити, већ сломњене, душе и срца гробарска, који из утакмице у утакмицу, навијају за други клуб?!
Хајде, добро, овај пут, нећу рећи ништа :)
Ћао гробари, видимо се у неком другом животу !!!

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooo


Samo Brodnby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

dragan

pre 7 godina

Poluvreme, gledam navijcu zvizde Zvezdi. Koje neznalice. Umesto da budu svesni da prisustvuju istoriji i odaju priznanju novom kralju Evrobasketa.

Elmer

pre 7 godina

Treba vijati cetvrto mesto zbog prednosti domaceg terena a zasto ne probati da se napadne i trece pa da u 8 igramo ponovo sa ovim Spancima ili Darusafakom. Trenutno smo peti

Igor Pg

pre 7 godina

Auuu brate kakva demonstracija sile! I sad neko da mi kaze da je titula Partizana u amaterskoj Evroligi vece dostignuce od ovoga? Nikad nijedan klub sa ovih prostora nije pruzao ovakve partije u Evropi, ukljucujuci i veliku Jugoplastiku!

Mare

pre 7 godina

Lazic doktor i ministar odbrane...PRAVA KAPITENČINA za razliku od onog Mitrovica koji ne moze da pogodi polu distancu, distancu, zicer, prodaje lopte, pravi korake, lupaju mu rampe, ne igra odbranu osim pogledom, nadskacu ga plejmejkeri ispod njegovog kosa itd. Sramota koliko ga neko forsira i koliko bespotrebno trosi minute igraca koji su duplo bolji od njega.

NAPRED ZVEZDO GAZI SVE!!!

xxx

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.
(Putnik, 25. januar 2017 01:12) Pa vama je samo Partizan u mislima...

pera zdera

pre 7 godina

bas bezveze...
od starta su poceli jako i nabili razliku i nijesu ostavili ni minut vremena dezurnim kriticarima da ospu po Radonjicu, Mitrovicu, Lazicu...

Jan Raš

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Ne mogu da ne sanjam da ćemo osvojit naslov prvaka Europe.Al će se slavit širom svijeta.
(Riječanin, 24. januar 2017 22:24)

KK Kvarner, hm teško brale.

Gojko

pre 7 godina

Ispadaju jače utakmice za Zvezdu u ABA nego EL...OVI NE MOGU DA ŠUTNU NA KOŠ!!!btw grobar sam...i to iz Pionira svako kolo!!!
(gremlin, 24. januar 2017 22:11)
Eto vas za par utakmica, pa nam pokažite.

Đorđević Saša!

pre 7 godina

Totalna kosarka u prvom poluvremenu. Znam da takav termin ne postoji ali ipak smo mi fudbalski navijaci hahahahah. Ovo kako Zvezda igra sada je savrsenstvo... Cak se i Mitrovic malo dize, jasno je da je on i dalje najslabija karika u ovom timu. Sada mi je jedina briga da odrzimo ovu formu do top 8 jer smo tamo sigurno. Posle ovo u regiji i Srbiji dobijamo lagano i van forme jer smo tako u mogucnosti... Sa sve sudijama protiv nas sto nas realno ocekuje protiv samoproklamovane institucije. Sportski pozdrav mutavci, hvala sto nas citate. Zivela Zvezda, ziveo Radonja!

Lepi Laza

pre 7 godina

Ako sudije ne upletu svoje prste. Biće lagana pobeda Zvezde. Jednostavno smo prejaki ove sezone. Idemo na fajnal for lagano. Možda i osvojimo, a ako ne uspemo ove sezone, sledeće sezone smo prvaci Evrope. Napred Zvezdoo!

Marjan

pre 7 godina

Svaka cast i cestitke momcima, vi ste moji heroji.
Tajna uspeha zvezde je da pre pocetka utakmice Radonja pozove momke i posle duzeg pogleda samo kaze "Drakaris" i onda nastaje magija (GOT fans ce ovo najbolje razumeti :) )

dezurni filozof

pre 7 godina

"Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

Primenjeni Radonjizam u praksi 25:15 prva cetvrtina.

Jedina ljubavi zivota mog

pre 7 godina

Zvezdo ti to znas,
da uvek kad igras,
ja proci cu citavu planetu,

bilo noc il' dan,
java ili san,
ja volim te najvise na svetuuuu!!!

aleksandar

pre 7 godina

@Grobar bogami, ovo poluvremene i najavljuje to, samo sto smo mi u ulozi Galate hahahahahahahahahaahha placi hahahahahahahahaahahah

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Teško, mislim da je ovo idealan meč gde će pasti niz, a onda da se nastavi protiv Panate, a rezultati nam idu u korist danas!
Mnogo je bitnija sledeća utakmica, ovu ako dobijemo, premija ali nista strasno ako i ne uspemo.

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Biti ce tesko jer ovi su kuci izgubili samo jednu utakmicu ove sezone.
Ali ako iko moze, moze Zvezda, mada u cetvrtak protiv PAO je bitnija utakmuca, igramo kuci, a i rezultati danasnjih utakmica nam idu na ruku, pa poraz ne bi bio toliko bola.

dobronamernik

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 24. januar 2017 23:08)

Ne lazi vise!!!!

Bumerang

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Počeću da navijam za Zvezdu majke mi. Pa ono što je radio Partizan ne može ni da se poredi sa ovim. Ovo je neviđeno na našim prostorima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Svaka čast, 24. januar 2017 22:29)

Počni odmah limeni.

FMP

pre 7 godina

Nijedna Srpska ekipa nije ovako dominirala evroligom.Ovo je veci uspeh od partizanovog osvajanja lige sampiona 92'...
(Delija Momak, 24. januar 2017 22:43)
@
Ma jeeeste....

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Grobari, puče vam i Baskonija. Za koga ćete sada da navijate??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 24. januar 2017 22:12)

Naravno za PAO musavi.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.

Petar

pre 7 godina

Ako moze Zalgiris da ima A licencu pa i Makabi zasto ne bu Zvezda.Da se ne zamajavamo preko ABA lige
(Vojvoda, 24. januar 2017 22:12)

Zalgiris i Makabi poredis sa Zvezdom? Dah nemoj da si smesan molim te..znam sad bi rekao pa sta Zvezda ih je razbila..pa i Berdih je dobijao Djokovica pa jel treba da mu daju GS na poklon?

Vinjak

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)
Realno nije ni imao ovakav tim a ni budzet kod vas sve reprezentativci četiri stranca tako da je ovo normalno bilo bi sramota da je drugačije

Dovlanu

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Upravu si, u najboljim danima smo osvajali evro ligu i igrali final four uz dosta manju podrsku drzave nego sto vi to danas imate.

Grobar Pec

pre 7 godina

Bogami komsije svaka cast,ovo je bas ozbiljna pobeda!Nego primetite da sve ekipe namerno obaraju formu,da bi je ponovi digli kad bude najpotrebnije...osim Radonjica,to ce vas kostati na kraju sezone.

Petar

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Realno nije..ali isto tako je i realno da ovakva forma nista ne znaci u takmicarskom delu i ne garantuje prolaz u finale vec samo u sledecu fazu..

xxx

pre 7 godina

Spava li se mirno u Zagorskoj 32?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 24. januar 2017 22:33) Ne znam,ali je slavlje u Stjepana Supanca 15a Železnik...

Saca

pre 7 godina

Svaka cast na igri i prolazu medju 8. Samo da znate da ce nakon zavrsetka ovog dela doci do preraspodele kvalitetnih igraca iz klubova koji nisu usli u 8, a da li vi imate para za jos 1 ili 2 ne znam.

laRS0n

pre 7 godina

Gazi bree! Samo mi nije jasno kako Mitovic moze igrati skoro 20 min a Thompson 3 min, Thompson je za ta 3 min uradio vise nego Luka, ali ok Radonja je bog. I zamolio bih da prestanete da u istu recenicu stavljate Gudurica i reprezentaciju

Novica Ubica

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!

Patrik

pre 7 godina

U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?

Patrick

pre 7 godina

Zamislite da u fudbalu imamo ovakvu ekipu , pa srusila bi se Marakana .
(Black, 25. januar 2017 02:56)

Bice kad se otvori bankomat.

Patrik

pre 7 godina

Pomozi Bože.
(petrov tata, 24. januar 2017 21:23)

Treba Baskoniji da pomogne,ipak su oslabljeni a vi ste deseti favoriti za osvajanje Evrolige jel tako?

veliki strumf

pre 7 godina

Luka Mitrovic opet i opet. Ajde sto u napadu nicemu ne sluzi, sto prodaje lopte, ali sto u odbrani decko ne postoji. Ovaj Tili, em je pola glave manji, em mu pred nosem dohvati dve lopte u napadu i poentira, plus sto je na trojci ostao sam i pogodio. Neverovatno pogubljen decko.

Ilija

pre 7 godina

znam da ce te lupati minuse,ali realno ova Baskonija je nula od ekipe. Naravno neumanjujem Zvezdinu odlicnu igru. Samo kazem da Baskonija spada u drugu polovinu ove lige,iako su trenutno visoko plasirani.

Degeneracija

pre 7 godina

Koliko god glupo zvucalo meni sve ekipe osim CSKA,Reala,Fenera i Zvezde izgledaju kao skup amatera.Ako ova Zvezda vredi 5 miliona eura,onda ova Baskonija ne sme da vredi vise od 2 miliona.Zvezda apsolutno bolja ekipa od Baskonije.Bezveze je sto ima 11 kola do kraja pa moze da se desi da Zvezda odpadne iz osam.Ko zna sta moze da se desi.Neki prednji ukrsteni ligamenti.Ipak je ovaj firmat bezveze.Igraci ne mogu da se odmore.

Rafter

pre 7 godina

@Patrick Decko, igra tvoj klub i to igra odlicno. Uprkos tome, ti komentarises Partizan, a Partizan nikad slabiji i nikad ponizeniji. To samo pokazuje koliko je tebi i slicnima Partizan zadao bola i kompleksa. Uzivaj u momentima slave tvog kluba, a Partizan ostavi na miru jer kolo srece se okrece.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.

Jan Raš

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Ne mogu da ne sanjam da ćemo osvojit naslov prvaka Europe.Al će se slavit širom svijeta.
(Riječanin, 24. januar 2017 22:24)

KK Kvarner, hm teško brale.

Vinjak

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)
Realno nije ni imao ovakav tim a ni budzet kod vas sve reprezentativci četiri stranca tako da je ovo normalno bilo bi sramota da je drugačije

Bumerang

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.

Grobar Pec

pre 7 godina

Bogami komsije svaka cast,ovo je bas ozbiljna pobeda!Nego primetite da sve ekipe namerno obaraju formu,da bi je ponovi digli kad bude najpotrebnije...osim Radonjica,to ce vas kostati na kraju sezone.

Dovlanu

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Upravu si, u najboljim danima smo osvajali evro ligu i igrali final four uz dosta manju podrsku drzave nego sto vi to danas imate.

Ilija

pre 7 godina

znam da ce te lupati minuse,ali realno ova Baskonija je nula od ekipe. Naravno neumanjujem Zvezdinu odlicnu igru. Samo kazem da Baskonija spada u drugu polovinu ove lige,iako su trenutno visoko plasirani.

xxx

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.
(Putnik, 25. januar 2017 01:12) Pa vama je samo Partizan u mislima...

xxx

pre 7 godina

Spava li se mirno u Zagorskoj 32?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 24. januar 2017 22:33) Ne znam,ali je slavlje u Stjepana Supanca 15a Železnik...

dobronamernik

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 24. januar 2017 23:08)

Ne lazi vise!!!!

Patrik

pre 7 godina

U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?

Petar

pre 7 godina

Ako moze Zalgiris da ima A licencu pa i Makabi zasto ne bu Zvezda.Da se ne zamajavamo preko ABA lige
(Vojvoda, 24. januar 2017 22:12)

Zalgiris i Makabi poredis sa Zvezdom? Dah nemoj da si smesan molim te..znam sad bi rekao pa sta Zvezda ih je razbila..pa i Berdih je dobijao Djokovica pa jel treba da mu daju GS na poklon?

Mare

pre 7 godina

Lazic doktor i ministar odbrane...PRAVA KAPITENČINA za razliku od onog Mitrovica koji ne moze da pogodi polu distancu, distancu, zicer, prodaje lopte, pravi korake, lupaju mu rampe, ne igra odbranu osim pogledom, nadskacu ga plejmejkeri ispod njegovog kosa itd. Sramota koliko ga neko forsira i koliko bespotrebno trosi minute igraca koji su duplo bolji od njega.

NAPRED ZVEZDO GAZI SVE!!!

Novica Ubica

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Grobari, puče vam i Baskonija. Za koga ćete sada da navijate??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 24. januar 2017 22:12)

Naravno za PAO musavi.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Počeću da navijam za Zvezdu majke mi. Pa ono što je radio Partizan ne može ni da se poredi sa ovim. Ovo je neviđeno na našim prostorima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Svaka čast, 24. januar 2017 22:29)

Počni odmah limeni.

Saca

pre 7 godina

Svaka cast na igri i prolazu medju 8. Samo da znate da ce nakon zavrsetka ovog dela doci do preraspodele kvalitetnih igraca iz klubova koji nisu usli u 8, a da li vi imate para za jos 1 ili 2 ne znam.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooooooooooooo


Samo Brodnby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

FMP

pre 7 godina

Nijedna Srpska ekipa nije ovako dominirala evroligom.Ovo je veci uspeh od partizanovog osvajanja lige sampiona 92'...
(Delija Momak, 24. januar 2017 22:43)
@
Ma jeeeste....

Miša, Bgd

pre 7 godina

@(bob, 25. januar 2017 00:25)

Opušteno, to su isti oni prašinari na ovom sajtu koji Novaka vide kao gubitnika, Ivanu (Španović) kao starletu, R. Srpsku kao genocidnu tvorevinu, Putina kao diktatora, Hilari (Klinton) kao spasiteljku, Kosovo kao stranu državu a NATO i Saše (Radulovića i Jankovića) kao jedinu nadu.
Zaludne budale, da budem fin.

Patrick

pre 7 godina

Zamislite da u fudbalu imamo ovakvu ekipu , pa srusila bi se Marakana .
(Black, 25. januar 2017 02:56)

Bice kad se otvori bankomat.

Degeneracija

pre 7 godina

Koliko god glupo zvucalo meni sve ekipe osim CSKA,Reala,Fenera i Zvezde izgledaju kao skup amatera.Ako ova Zvezda vredi 5 miliona eura,onda ova Baskonija ne sme da vredi vise od 2 miliona.Zvezda apsolutno bolja ekipa od Baskonije.Bezveze je sto ima 11 kola do kraja pa moze da se desi da Zvezda odpadne iz osam.Ko zna sta moze da se desi.Neki prednji ukrsteni ligamenti.Ipak je ovaj firmat bezveze.Igraci ne mogu da se odmore.

vladimir

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.

Petar

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Realno nije..ali isto tako je i realno da ovakva forma nista ne znaci u takmicarskom delu i ne garantuje prolaz u finale vec samo u sledecu fazu..

veliki strumf

pre 7 godina

Luka Mitrovic opet i opet. Ajde sto u napadu nicemu ne sluzi, sto prodaje lopte, ali sto u odbrani decko ne postoji. Ovaj Tili, em je pola glave manji, em mu pred nosem dohvati dve lopte u napadu i poentira, plus sto je na trojci ostao sam i pogodio. Neverovatno pogubljen decko.

Patrik

pre 7 godina

Pomozi Bože.
(petrov tata, 24. januar 2017 21:23)

Treba Baskoniji da pomogne,ipak su oslabljeni a vi ste deseti favoriti za osvajanje Evrolige jel tako?

Rafter

pre 7 godina

@Patrick Decko, igra tvoj klub i to igra odlicno. Uprkos tome, ti komentarises Partizan, a Partizan nikad slabiji i nikad ponizeniji. To samo pokazuje koliko je tebi i slicnima Partizan zadao bola i kompleksa. Uzivaj u momentima slave tvog kluba, a Partizan ostavi na miru jer kolo srece se okrece.

UltraBG

pre 7 godina

Za sve što Zvezda radi ove godine na terenu svaka čast.Sve ostalo je veštačka tvorevina koja će poput balona od sapunice pući, kada pukne i ova vlast.
(Bumerang, 24. januar 2017 23:10)

Pukli ste vi, ovo je realnost momak!

ej bre

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

Prosto. Djordi je primio svoja 4 miliona i sve moze.

Dobro znaj ...

pre 7 godina

Pošto sam profesor u stednjoj školi , sutra svi časovi kod mene počinju tako što će učenici stajati mirno , držati desnu ruku na srcu , gledati ka tabli na kojoj je poster ove Zvezdine ekipe ; A hor probranih dobrovoljaca će pevati himnu crveno - belih ! Treba vaspitati omladinu i na svetlim primerima je usmeriti ka uspesima !

triplem

pre 7 godina

Smehotres od lige, postalo nameštanje poput NBA, Makabi minus 40, Žalgiris dobija CSKA, sve za zabavu, to je tako kad ligu ne organizuje FIBA.
(Jan Raš, 24. januar 2017 22:10)

evo dokaza da je Anjstajn bio u pravu. jedine neogranicene stvati su kosmos i ljudska glupost

laRS0n

pre 7 godina

Gazi bree! Samo mi nije jasno kako Mitovic moze igrati skoro 20 min a Thompson 3 min, Thompson je za ta 3 min uradio vise nego Luka, ali ok Radonja je bog. I zamolio bih da prestanete da u istu recenicu stavljate Gudurica i reprezentaciju

bojan

pre 7 godina

Tomsonu vise minuta,vrhunski igrac,moram reci da je i Guduric u velikom padu forme dok Volters definitivno nije plej...nasa igra u odbrani je remek delo!

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19) 

Ljudi, 
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu. 
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Gde ima srba,zvezdaši su većina,nego što vam je to trebalo da se ližete sa partizanima,Srpska republika i jugoslovensko društvo,što ne ide -ne ide.
Pozdrav za srpski bastion-Republiku Srpsku!

UltraBG

pre 7 godina

Bravo FMP,hvala premijeru.
(Patrik, 25. januar 2017 00:59)

Zahvalili ste se vise puta premijeru, cak se i vas duhovni vodja iz Limoza zahvaljivao... Sramote jedne!

Mirko

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...
(vele, 25. januar 2017 01:17)

Tako je care! A jesi primetio kad smo vodili +21, ovi napravili seriju i smanjili na tih +21 i Radonjić zove tajmaut - nije zadovoljan čovek, malo je to... :) Hahahahaha...

anica

pre 7 godina

Crvena zvezda le, crvena zvezda leee, zvezda le a le...zvezda le zvezda le zvezda leeee oooooo ooo ooo oooo ooooo..
pozz za Vecitog Deliju.
Napred Momci!

UltraBG

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)

U pravu si, samo nemoj da places.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Teško, mislim da je ovo idealan meč gde će pasti niz, a onda da se nastavi protiv Panate, a rezultati nam idu u korist danas!
Mnogo je bitnija sledeća utakmica, ovu ako dobijemo, premija ali nista strasno ako i ne uspemo.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)

Tuzan je tvoj zivot, tuzan ...

Mirko

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.
(vlado, 24. januar 2017 23:48)

Brate - usvojeno! U pravu si, prestajemo s tom pričom. Sad ćemo da pričamo o Zagrebu, Pantovčaku i Mirogoju, jer su patlidžani osnovani tamo.
Hvala i radujete se zbog uspeha Zvezde!

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

драле

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)
U slucaju da pobedite panteri ocekujem da ostavite 700 komentara.Bez toga dzabe je citati hvalospeve o "mocnom" timu koji imate.A i kako ne bi bio mocan kad je Baskolonija oslabljena?
(Patrik, 24. januar 2017 21:41) – БИЛО ЈЕ И ВИШЕ !
Naravno da ne.
Lome Baski veceras kkfmpfriziderIrldivaideakplus...
(nekle, 24. januar 2017 21:33
Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)
ajmo baskijci spustite ovaj fmp na zemlju!!!
(navijac, 24. januar 2017 21:28)
Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)
Ako bog da sreće nema pobede Zvezde !!
(Daki, 24. januar 2017 21:24)
Obukao sam novi dres znam tuzan sam kao i svaki grobar, naterali su me 5x za redom da se nadam pobedi stranog kluba i na kraju prc :(
Molim da Baskonija veceras pobedi da se malo i ja radujem :((( Frustrirani smo priznajem :(
Patrick, 24. januar 2017 21:23)

ШТА РЕЋИ СЕМ, РАДУЈТЕ СЕ ЗВЕЗДАШИ А ВИ ОСТАЛИ КОЈИ НАВИЈАТЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ - ВИШЕ СРЕЋЕ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ !

Tommy Gun

pre 7 godina

Jel realno da Zvezda sa najmanjim budzetom ovako razbija?Nisam zvezdas,ne znam tajni recept Radonjica ali podrzavam ovu ekipu jer je nas,srpski tim.Nisam kao oni pojedini indijanci sto su letos u fudbalu navijali za Zaglebje mada vidim da i sada navijaci Zvezde prozivaju nas grobare i likuju nad nasom trenutnom situacijom.Ali i pored toga,komsije cestitam vam na ovoj pobedi,da potraje jos ova serija i ako Bog da da u skorije vreme imamo DVA TIMA u Evroligi.Koliko god to nerealno i nemoguce zvucalo opet,bilo bi fenomenalno.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima.

miško vojicic

pre 7 godina

Kazino Tegi je u četvrtak. Biće izjava Vujoševića,gost Grba kad niko značajniji od njega neće. Javljanje gledaoca.Znaš Tegi ja moram o mom Partizanu,Tegi ja ne mogu da pričam o FMP, RADNIČKOM iz predgrađa ili niko ne zna kako se taj ti zove,onda Upr,Par,sukob interesa i na kraju uživaj u uspesima svog tima mani se ovoga onoga. To je srž te kvazi košarkaške emisije.Gledajte "U obruču"veruje mi Kole i Edo su objektivniji imaju aktuelne goste od kojih možete dosta toga čuti.Zvezda mora da ima svoju TV stanicu kako bi svi mi pravi ljubitelji imali informacije. Dosadili su svima Tegi,Kole, Edo , Pajtić,Radulović i slični.Zvezdina Revija.

Miodrag

pre 7 godina

Jovic i engleski ... Fenomenalno decko odigrao, svaka cast. Drugacije je mnogo bilo sa njim na klupi. Steta sto ne ume da kaze nesto, da bi ga videli ljudi.
Verovatno ne vredi. Pokusavao je sigurno da uci do sada, ocigledno ne ide.

ja

pre 7 godina

Hvala premijeru za dovodjenje Voltersa i Tompsona. 
Sve se radi da miljenica pokori Evropu.
(Patrik, 24. januar 2017 23:31)
Da nije bilo njih Zvezda bi sigurno izgubila.

Vlada DS1989

pre 7 godina

Grobari polako poceli da navijaju za sve klubove iz evrolige sem za...dobro nikad nisu ni imali obraz!! Idemo sad navijajte za Pao koji je vec pao!!! Gazi Zvezdoo,gazi bre ja ne verujem,hvala vam za sve i ako mi se devojka sad ne javlja jer se ja njoj nisam javljao dok je trajala tekma,ma uzmite mi sve Zvedo leeee

the_nuts

pre 7 godina

Pobede raduju svakako...al u jednom trenutku, kaze komentator,na parketu za baskoniju 5 NBA igraca...a sa druge strane u crveno belom 5 momaka,svi na 'ic'...eee zbog toga mi je srce puno!!! Pametnom dosta,hvala vam!

baja

pre 7 godina

Da Mitrovic ne ulazi bilo bi 50 razlike, ja ne znam koji je djavo njemu vise, uzas.
(Terry, 24. januar 2017 22:38)
Druže ne lupaj gluposti... Mitar je ovu odigrao solidno, igra sve bolje i to me raduje... Sve je sigurniji, a odbrana mu je već na nivou... Tako da nemoj da lupaš, podrška kapitenu vratiće se on u ritam... Ima još mnogo da se igra

jovan

pre 7 godina

a ti radonja se i dalje sprdaj kako nam je glavni cilj aba liga tra la la..
kapiram da CE i pred finale evrolige izmedju zvezde i (vise je ne bitno koga) pricati kako nam je i dalje prioritet aba a u evropi sta uradimo.salim se radonja, taktika ti je strava.gazi zvezdo.

Nele

pre 7 godina

Laza decko nije normalan. Dati mu dozivotni ugovor sa Zvezdom a po zavrsetku karijere mu dati mesto ministra odbrane. Kapitenska traka se podrazumeva. Ja sam ubedjen da svi oko njega jednostavno moraju da igraju bolje i da ginu na terenu kad vide sa koliko zara decko igra!! Pa ceo tim igra bar 30% bolje samo od njegove energije.

sh42

pre 7 godina

secam se kako je pre meca CSKA - Baskonija Larkin, u intervjuu za EL, rekao da ce to biti duel dva najbolja pleja evrope, njega i Tea. Teo mu je lagano pokazao ko je najbolji, a danas mu je i Jovic objasnio ko je drugi...

Stefan

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac,ali ovo sto vi radite ove godine je nestvarno.Svaka cast,tesko da ce neki nas klub u skorijoj buducnosti ostvariti ovakve rezultate u grupnoj fazi Euroleague.Puno srece u nastavku...

Raskoje

pre 7 godina

Grobari, pokrijte se ušima. Partizan nikada nije bio ovoliko dominantan u ABA ligi niti je ovako igrao u Europi.
Uvijek se provlačio. Nekoliko ABA titula je na jedvite jade osvojio.
Sjetimo se Kecmana i koša u vremenu koje je, ustvari, proteklo i kada je Cibona trebala osvojiti ABA ligu.

Pozdrav od Cibonaša iz Zagreba.

Grobar ali pravi

pre 7 godina

Iako sam Grobar moram da priznam da ovaj Zvezda ili FMP koji god da su igraju 10 puta bolje nego mi nekad u EL, a o tezini EL je smesno pricati, uvek je teska jer igraju samo najbolji.
Pozz za sve normalne

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

čim vidim komentar u kome se omalovazava Mitrovićeva igra večeras,jasno mi je da nema pojma.Vidi se kod Luke strah u napadu,ali jel vi gledate odbranu?

Putnik

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!!! Ovime je Zvezda za tri godine igranja Eurolige nadmašila broj pobeda, koji je Partizan postigao za sedam godina igranja Eurolige. Neprocenjivo. Idemo dalje,biće još bolje.

Sledeći na redu je PAO.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ljudi šta je ovo??? Dajte ovim ljudima sve pare ovog sveta! Sramota da za ove igrače nema ni za 2 plate a da u partizanu dovode 15 pojačanja i ne duguju za plate ni dinar! U ovom trenutku Zvezda je veća i od Đokovića i najbolji reprezent Srbije u svetu!

Vlada

pre 7 godina

Pa vama je samo Partizan u mislima...(xxx, 25. januar 2017 01:59)
Neee, nama je u mislima da budemo bolji nego sto je Partizan ikada bio. Iz godine u godinu bolji, sa ozbiljnom sansom da osvojimo Evroligu u sledece 2-3 godine.

Inace, momci su me potpuno odusevili! Ovo je nestvarno kako snazno deluju kao tim i koliku kolicinu samopouzdanja imaju! Svaka cast!

Zlatko

pre 7 godina

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.
(UltraBG, 25. januar 2017 03:24)

Prihvatam kritiku. Moja greska. Mislio sam da je i Barsa u narednih 3-5 utakmica. Barsa je tek tri kola pre kraja. I ja se nadam da cemo do tada obezbediti plasman dalje i da sa Barsom nece biti za prolaz kao sto sam napisao u prethodnom komentaru. I da dodam, bez obzira sta veceras bude u Turskoj, nadam se (voleo bih, bilo bi lepo) da poslednje kolo nece biti za poziciju. Ali o tom potom. Daleko je Darusafaka, kao uostalom i sam plasman dalje, ali smo na dobrom putu da ga ostvarimo.

Aca

pre 7 godina

Zvezda je od sezone 2013/2014 do danas (nepune 4 sezone, ova je tek na pola), ostvarila pobeda:
Kuci: 24
U gostima: 13
Ukupno: 37

Partizan je za 7 sezona ostvario pobeda:
Kuci: 28
U gostima: 11
Ukupno: 39

- Partizan je za 8 sezona ostvario 13 pobeda u gostima. Mi smo u gostima ove sezone ostvarili ono za šta je njima trebalo čak 8 sezona što se tiče pobeda u gostima. Što se tiče pobeda ukupno, potrebne su nam još 2 pobede da stignemo ono što je državni projekat SPS-a i DS-a uspeo za celih 7 sezona.

- Crvena zvezda je u sezoni 2015/2016 ostvarila čak 12 pobeda
- Partizani su u sezoni 2009/2010 (igrali F4) ostvarili 11 pobeda

Naravno, u svemu ovome uračunate su i one utakmice u kojima ih je Obradović pustio, što sa Panatinaikosom, što sa Fenerbahčeom one poslednje sezone kada su učestvovali. Posle je Nolan Smith ugasio svetlo.

Ako postoji neko ko ne zna, u bivsoj Jugoslaviji, kada se igrala prava, velika liga, broj titula je bio ovakav:

1. Crvena zvezda 12 titula
2. Olimpija Ljubljana 6 titula
3. Jugoplastika Split 6 titula
4. Zadar 6 titula
5. OKK Beograd 4 titule
6. Partizan 4 titule
7. Cibona 3 titule
8. Bosna Sarajevo 3 titule

E onda je dosao SPS, Mirko Marjanovic, Dacic, Ruzic, Tadic...

vlado

pre 7 godina

OD LAKTAŠA DO LIMOŽA -MUK
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 24. januar 2017 22:19)

Ljudi,
prestanite pričati o Laktašima na ovaj način. Ponavljam, ogromna većina laktašana navija za Zvezdu.
Objavite ovo gospodo administaratori.

Dr. D.R.

pre 7 godina

Jovic trenutno u top 3 playmaker-a u Evropi. Opet timska pobeda, ovog puta protiv MMA stila kosarke Baskonije. Sudije domacinski kao i sto smo ocekivali.

Jedino ono opustanje na kraju i gubljenje lopti Voltersa me izludjuju.

hours of love

pre 7 godina

Ovo sto radi Zvezda je nevidjeno u Evropi!

Prelepa kosarka.

A ovakvu igru nije imao niko nikada sa ex-yu prostora !

Kmecite do sutra, ovo je cinjenica.

Gospodin

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (adda, 24. januar 2017 22:19) tesi se..kompleksi pucaju? Cisto da znas ovo je zvezda. Odblokiran racun jos pre godinu ipo dana. Pozdrav za ne upucene

Heh

pre 7 godina

Najnovija vestt Greg Popovic saljee svoju ekipuu na megdan Zvezdi posto je cuo da nemaju adekvatnog protivnika u europi. Parker nije biio siguran,ali je ipak odlucio da krene i da pproba da zaustavi seriju giganta. Kladionice su izbacile kvote koje Zvezdu stavljaju na mesto favorita ,i namecu im dodatni pritisak. No billo kako bilo Greg i njegova ekipa veeruju u pobedu ,i ako znaju da ce biti tesko pobeda bi im pppodigla samopouzdanje i sigurno pomogla u daljem takmicenju nba lige. Ovakav naaslov za 2 do 3 godine :))])))))

Rajko

pre 7 godina

mrzim zvezdu iz dna duse,ali svaka cast za igru...bravo
(mikica, 24. januar 2017 22:34)
Pošteno!Ni ja vas nisam podnosio kad ste bili ispred,sada ste nebitni,debelo ste ispod nas!

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Zvezda trenutno najbolji klub u Evropi. Bez ijedne super zvezde ili bolje reći na okupu su svi superzvezde. Pojam kako treba igrati klupski sport.
Za kraj radujte se Partizanovci, bas kao sto se radovao istinski zvezdas kada je Partizan osvajao trojkom Đorđevića. Bio sam prisutan.Skakali smo do plafona od sreće.

Za Patricka. Ne huli. Uživaj u pobedama.

Kum

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?
(NoName, 24. januar 2017 23:52)

Lik troluje, pise o Unikahi...

UltraBG

pre 7 godina

Samo opusteno,mi se samo zagrevamo za sledecu sezonu pa da uzmemo tu EL i to na F4 u sred Beograda!
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2017 23:46)

Mi u Beogradu branimo titulu!

bob

pre 7 godina

Samo polako,baskonija ovo dobija na vašu žalost
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarčina, 24. januar 2017 22:26)

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Znaci ovi se drogiraju sto posto.. Ali dace Bog da ih sut izda kada im bude najpotrebniji!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 24. januar 2017 22:12)

Koliko očaja, tuge, frustracija u ovim redovima.

Nikada nisam mrzeo ili navijao protiv našeg tima u Evropi u Svetu.

Vama ljudi nešto gadno nije u redu sa glavama. Kad vas raduje tuđa potencijalna muka, a beše smo sunarodnici?

Tužno je to.

Neko iz mase

pre 7 godina

Krajnje je vreme, mislim stvarno, da Jovke krene na casove engleskog... kod Radonjinog profesora, naravno! :D

https://youtu.be/-I37GkriolE

SUPER-STRASNI

pre 7 godina

Ajmo zvezdasi da se ucipimo, mi iz Srbistana po 124 dindzi a gastosi iz ostatka sveta pa 1 euro,pa da dovedemo Jovari dostojnu zamenu i osvojimo euroligu ove godine a sledece u Areni da branimo titulu��

Pedja

pre 7 godina

Da li su ovi sa Sport kluba normalni?Pustaju film eksplicitnog sadrzaja (erotika koji ne razumeju) u reziji Dr.Dejana Radonjica u udarnom terminu od 9:30h.Sramota...Gazi Zvezdooooooo!!!!!

Pero

pre 7 godina

U pobedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi ! Ne svadjaj te se , doci ce zvezda do 4 ekipe europe ove sezone ja reko pocetkom sezone svi rekli ludak , zivi bili

Zlatko

pre 7 godina

1. Odgovor na saljiv komentar "veni, vidi, vici". Ne moze. Bilo je problema u putu, kasno se stiglo, nije bilo vremena za "vidi". Salu na stranu. Kad god idu utakmice u seriji i izadje tekst o rasporedu, ono tipa avion, autobus, bez treninga ili uz jedan trening, meni je uvek na pameti ona Nike reklama fudbalera Brazila kad se na aerodromu zezaju loptom.
2. Neko je napisao komentar "publika u delirijumu kad Baskonia pridje na 18". Ovo je samo jedan mec od mnogih koje sam "gledao" i koji cu "gledati" na SofaScore, hteo bih da napomenem jedan detalj. Posto statistika cesto zna i da zavara, dva podatka koji najbolje oslikavaju kakvu smo utakmicu odigrali. Baskonia; Vreme provedeno u vodjstvu: 0; Poeni u seriji: 12. Da mi je neko ponudio +2 u 28. minutu oberucke bih prihvatio, a tada je bilo +26.
3. Da mi je neko ponudio 11-19, prihvatio bih bez razmisljanja. Mi vec sad imamo 11-8. Izdvojili smo s od "donjeg doma" i imamo prostora i za neki poraz koji nece znaciti i eliminaciju. Ima jos dosta da se igra, ali mislim da imamo mesta medju 8. Pocele su kalkulacije i zelje. Da napisem i ja svoju zelju. Neki su napisali "da izbegnemo Real". Naprotiv, ja bih voleo Real. Ne zato sto mislim da su najslabiji, nego zato sto protiv njih ekipa moze pruziti maksimum. Fener smo tek nedavno dobili prvi put, Oli jos uvek nismo. Imam utisak da bismo protiv tih ekipa bili u velikom grcu i da ekipa ne bi odigrala kako je pokazala da moze.
4. Efes-Darusafaka. Dvojka, cetiri ekipe sa 11-8, ali i dve na 8-11. Kec, tri ekipe 11-8, Darusafaka 10-9, ali i Efes na 9-10. Imamo utakmicu sa Efesom u Beogradu za dva kola. Dvojka, dolazi nam Efes sa 3 pobede manje. Kec, dolazi nam Efes sa dve pobede manje. To naravno pod uslovom da u sledecem kolu i mi i oni napravimo isti rezultat. Sta nam vise odgovara u Turskoj? Ispada da su nam Pao, Efes i Barsa najvaznije utakmice. Pao za poziciju, a Efes i Barsa za prolaz.

Alex

pre 7 godina

Jovic je poceo da deli asistencije kao Teodosic..ako ovako nastavi eto nama magije u reprezentaciji (Veliki Partizanovac nikako Grobar, 24. januar 2017 22:30)

Dodaj na to asistencije onog nenormalnog Jokića

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Auuu, ovo je bilo brutalno!! Neverovatna borbenost svih, Lazić je lud:-) čovek leti po terenu!! Valjda je "zaslužio" poziv selektora?! Ako ovako nastavimo ne gine nam F4!!! Bravo ZVEZDO!!

jovan

pre 7 godina

B92: Zvezda živi svoj san, pala i Baskonija! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=24&nav_id=1223656
e sad.idemo polako pa sta bude

UltraBG

pre 7 godina

(Zlatko, 25. januar 2017 01:29)

Svaka cast na analizi! Sve pohvale. Jedino se ne slazem sa tobom da ce nam utakmica sa Barsom biti za prolaz, jer mislim da cemo ga do tada obezbediti. Imamo par zicera koje ce Radonja, mislim, iskoristiti. Pozdrav i pisi malo cesce, ima mnogo toga pametnog da se cuje od tebe.

Ratko

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas,bas bas veliki,zahvalan sam ovim momcima sto mi pruzaju zadovoljstvo da uzivam gledajuci sport koji volim. U svakoj tekmi daju sve od sebe. Svaka cast i partizanovcima koji daju pozitivne komentare i realno gledajustvari,veliki pozdrav i za njih,jer sve je ovo uspeh naseg sporta!!!!

Gojko

pre 7 godina

Ispadaju jače utakmice za Zvezdu u ABA nego EL...OVI NE MOGU DA ŠUTNU NA KOŠ!!!btw grobar sam...i to iz Pionira svako kolo!!!
(gremlin, 24. januar 2017 22:11)
Eto vas za par utakmica, pa nam pokažite.

DJ

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

Da i Grobar da iskren i tacan komentar. Kako si znao da ce Zvezda ovako igrati?

x

pre 7 godina

Šta da je igrao Dangubić i da su priznali čiste poene Voltersu.Pripadnici i sledbenici institucije u neverici.Sledeća nada im je Panatinaikos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 24. januar 2017 22:30) # Link komentara

E da su priznali te poene, skroz bi drugaciji bio ishod...

De Kole

pre 7 godina

Nemojte slucajno da igrate na zvezdu vi istinski navijaci zvezde,posto postoji mogucnost da smo potencijalni baksuzi zvezdi,zadnji put sam je ja idigrai ptotiv Zalgirisa kuci...Da izbegnemo samo CSKA i Olimpijakis, Ba F4 je sve noguce i Zvezda prvak Evrope opet, sto neko rece slavilo bi se po svetu ali i znamo sta se desilo prosli put kad smo bili najaci u drugom sportu,al ajd da ne preterujem. Zvezda....

Baki c.z

pre 7 godina

E ovako je svojevremeno Jugoplastika gazila sve redom. Nadam se da ćemo i mi da uzmemo bar jednu titulu šampiona Evrope.Momci svaka vam čast.

NoName

pre 7 godina

Oslabljena unijaha bez sengelija mozda i najboljeg krilnog centra uz tea i bogdana naravno, ajmo unikaho do pobjede sa nama ti , grobari vrsac!
(Novica Ubica, 24. januar 2017 21:31)

Grobari Cuveni poznavaoci kosarke- Teo i Bogdan krilni centri. Da li je ovo realno?

први српски бек (гробар, ал пре свега Србин))

pre 7 godina

Звезда са оваквом игром заслужује фајнал фор.

dzoni

pre 7 godina

Nek mi neko objasni zasto Thomson igra ovako malo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alex, 24. januar 2017 22:58)

# Link komentara

Pa veceras svi igrali predobro , nije bilo za sve dovoljno minuta ( kuzmara i bjelica su bili sjajni + luka najbolja partija u evroligi za njega ove godine ), inace igrace sve vise tek je stigo uigravaju ga kroz aba ligu, taman za F4

vele

pre 7 godina

Covke sve pare ako treba da das da zadrzis za sledecu sezonu Jovica, Simona, Lazica i Kuzmu pa za njih ce se otimati svi velikani na kraju sezone. Radonja (oko njega ce se posebno otimati) osim sto je za Zvezdu uradio veliku stvar uradio je i za nasu reprezentaciju jer ovoj navedenoj cetvorci sa plus Dangubom imamo vec uigranu petorku koja je najbolja odbrana u Evropi. I jos nesto scena pri kraju ove utakmice 20+ za Zvezdu doktor Lazic se baca u petoricu protivnickih igraca i osvaja loptu kao da mu je poslednje u zivotu kakvo srce i energiju ima taj momak prosto nemam reci...

Marjan

pre 7 godina

Svaka cast i cestitke momcima, vi ste moji heroji.
Tajna uspeha zvezde je da pre pocetka utakmice Radonja pozove momke i posle duzeg pogleda samo kaze "Drakaris" i onda nastaje magija (GOT fans ce ovo najbolje razumeti :) )

Skopje

pre 7 godina

Ljudi mojo jeli to moguce ... ! Rapsodija Zvezde . Pocinjem da verjem da idemo na F4 sto je realnost jer cemo CSKA sigurno izbeci a jos ako i izbegnemo REAL opusteno na F4

Staridz

pre 7 godina

Rece neko teska utakmica Pa braco Zvezdasi teze je nama u foteljama nego nasim ljubimcima na terenu:) Sve je to normalno.
LJUBAV SI MI JEDINA

АцаПетровград

pre 7 godina

Радоњићу је најтеже од свега да прича пред меч на енглеском у свлачионици, остало је магија :)

Ja pa ja

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

Kakav Vučko covece? :)
Evo ja nemam nikakve veze sa politikom, živim odvijeno od sve toga, radim kod privatnika, imam svoju kucu i porodicu, ne dotice me ko je na vlasti. A zvezda delje sve redom :)
Meni super

Monarhista

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25) # Link komentara

Ako je kolega mislio na Baskoniju svaka mu cast,pa on je bio veci optimista i od mene:-)))))))

Cicvara

pre 7 godina

Ili je CZT mnogo jaka ili su Baskonija,Makabi,Barselona krsh ekipe.Odgovor cemo videti na derbiju.Nemoj samo da bezite u svlacionicu.
(IvanZ6JCDF8, 24. januar 2017 22:48) Samo se nadaj, a potajno svi znate sta vas ceka. Kazu Covic casti iz svog dzepa ako bude preko 40 razlike...

miško vojicic

pre 7 godina

Bumerang, retko glup komentar.Da bi igrači ovako dobro radili moraju da imaju prvo dobrog predsednika koji je poznavalac košarkaše,obrazovan,intiligentan i pravičan.Mora da ima dobar stručni tim od skauta do šefa stručnog štaba. Mora da ima navijače i više milionski auditorijum i sponzore koji to treba da isprate.Ova Zvezda sve to ima.Nema potrebe da nam pomaže Premijer , da remeti budžet, automati, dobrovoljni prilozi navijača i sl.To sve treba malim timovima.Zvezda sa ovakvom organizacijom mora da traje dugo dugo.

Bogi

pre 7 godina

Jovicevih 18p, 12as 4 uk.lopte za 25 minuta bez trunke soliranja - sustina kosarke. Decko ce zavrsiti kod nekih Turaka za 5 mil. po sezoni...

Patrik

pre 7 godina

Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
(Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

"Vi nid grejt agresivnost tu vin dis mec" by Marko Simonovic.To se zove Simonizam.

Igor Pg

pre 7 godina

Auuu brate kakva demonstracija sile! I sad neko da mi kaze da je titula Partizana u amaterskoj Evroligi vece dostignuce od ovoga? Nikad nijedan klub sa ovih prostora nije pruzao ovakve partije u Evropi, ukljucujuci i veliku Jugoplastiku!

Đorđević Saša!

pre 7 godina

Totalna kosarka u prvom poluvremenu. Znam da takav termin ne postoji ali ipak smo mi fudbalski navijaci hahahahah. Ovo kako Zvezda igra sada je savrsenstvo... Cak se i Mitrovic malo dize, jasno je da je on i dalje najslabija karika u ovom timu. Sada mi je jedina briga da odrzimo ovu formu do top 8 jer smo tamo sigurno. Posle ovo u regiji i Srbiji dobijamo lagano i van forme jer smo tako u mogucnosti... Sa sve sudijama protiv nas sto nas realno ocekuje protiv samoproklamovane institucije. Sportski pozdrav mutavci, hvala sto nas citate. Zivela Zvezda, ziveo Radonja!

aleksandar

pre 7 godina

@Grobar bogami, ovo poluvremene i najavljuje to, samo sto smo mi u ulozi Galate hahahahahahahahahaahha placi hahahahahahahahaahahah

dragan

pre 7 godina

Evo malo radosti i za grobare. (komentar do danas na dobru igru Bogdanovica i pobedu Fenere protvi Uniksa)
(., 24. januar 2017 19:16)

Nadam se da ce biti mnoogo radosti posle vaseg meca sa Baskonijom.
(Patrick, 24. januar 2017 19:36)

Naravno nasa radost je mnoogo veca zbog pobede Zvezde nad Baskonjom :)

manuginobili

pre 7 godina

Publika u transu svaki put kad Baskonia smanji na manje od 20 razlike :)...mislim da je to najbolji opis utakmice,ovo je nestvarno sta Zvezda radi.

Sentor

pre 7 godina

Ja sam u soku! Prosto vise ne postoje reci kojima se moze opisati ono sto ovi momci rade! Kakva je ovo timcina, kakvi su ovo igraci, kakav je ovo klub, koliko su srece doneli Srbiji... Uzivajte braco cigani, ovako nesto se ne desava cesto.

hours of love

pre 7 godina

40.000€ u dzep.

Za one koji pitaju odakle lova Zvezda je SAMO od pobeda u EL inkasirala 440 000€, a pobeda ce biti JOS !!

A jos kad se dodaju i prodate ulaznice !

Elmer

pre 7 godina

Treba vijati cetvrto mesto zbog prednosti domaceg terena a zasto ne probati da se napadne i trece pa da u 8 igramo ponovo sa ovim Spancima ili Darusafakom. Trenutno smo peti

Vladan

pre 7 godina

Savršeno, nema šta. Gde je Zvezdina granica, još je nepoznato. Odlično postavljena igra, perfektna odbrana, otvoren šut se ubacuje regularno... pesma, košarkaška poezija, svaka čast momci! Simone, molim te, samo malo taj engleski, mislim samo malo gramatički koriguj, jeste spontano i opušteno bilo ali izjava je izjava... :) Bravo majstori!

Moravac

pre 7 godina

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)

Grobari, mukice, samo vam je još to ostalo da se tešite, pošto su vam sve nade polagane u ove i one klubove pale u vodu.

agassi

pre 7 godina

SOS Koš u 01:00h
Ajde da čujemo sada šta je bilo ovo ?
Zadnja je Jugoplastika ovako ponižavala po Evropi , sa ovih prostora, svaka čast KKP za sve uspehe ovih godina, sem osvajanja ovo je Demonstracija Sile

djalaco

pre 7 godina

Sada mi najviše žao što Jovića nećemo uspeti zadržati za sledeće sezone!!!! Pa Ljudi kakav je to igrač postao, neverovatno.....

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Covic i Vucic ponovo namestili! :-) :-P E jesu bezobrazni :-) :-) :-) Bravo Radonja,bravo Simone,Volterse,Jovicu,Tomsone,Dzenkinse i svi ostali!!!!! Ma bravo bre crveno-beli!!!!

Budala Mentalać

pre 7 godina

Super je što se niko nije povredio. O Laziću sam već sve rekao pa ne bih opet. Svi su bili fenomenalni da nemam reči. Samo mi smeta to što je ovoliko retardiranih komentara gde se piše o mržnji i zavisti, gde se vređa i provocira bilo da je to zvezda ili partizan. Pobogu! Koji li je vama svima đavo?

fixy

pre 7 godina

Napred Zvezdo. Moja Zvezda je najveci, najtrofejniji, najpopularniji, najlepsi, najposteniji, najugladjeniji, najjaci, kosarkaski klub kojeg je ovaj univerzum ikada imao.

Laki

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu. Kakva partija simonovica, 14 poena, sa njegove prirodne pozicije, krila. Decko nikada nije pravio problem sto ne igra na toj poziciji, a uvek je davao svoj maksimum.

Aleksa

pre 7 godina

Čas košarke gospodina Dejana Radonjića i perfektna rola svih momaka u prvom poluvremenu. Idemo da izdržimo drugo poluvreme i da se radujemo na kraju.

lol

pre 7 godina

Imamo 4 najbolja odbrambena igraca u Evropi: 1. Lazic 2. Dzenkins 3. Jovic 4. Simon. Danga i Kuzma nisu daleko. I kako da ne deremo svakog na kojeg naidjemo kad najbolje ofanzivne ekipe moraju da se muce 20 sekudi da uopste pogledaju gde je kos?

Niks

pre 7 godina

Zna vucko da napravi zabavu za raju.. Nolo propo - zvezda oporavila. Sirotinja srecna.
(freality, 24. januar 2017 22:10)

A Zvezdini igraci nisu primili platu zadnja 4 meseca nema sta Vucko bas je napravio zabavu...Bas mu je super plan.Kompleksi...

zvezdas

pre 7 godina

I tako se jedna lepa prica nastavlja i traje li traje...Momci izdrzase sve.Iskusenja, napore i jake protivnike.
Umorni,a svezi.Odbrana ih krasi,odbranise sve i radost zvezdasima donese.
U noc hladnu,zimsku,ogrejalo sunce pobede.
U Beogradu ih ceka slavlje i ovacije.
Zvezdasi,pola sata aplauza da im podarimo kada izadju na beogradski parket.Za zaslugu i radost.
Da se pamti i prica !

Alex

pre 7 godina

Opet nisam gledao tekmu, pustio zadnji minut, ja ne verujem, znači, šta ljudi rade, ostali timovi deluju kao neka amaterska liga, nestvarno majke mi, svaka čast, ludnica. Boga molim samo da ih potraje forma, ali mi ovo ne deluje kao samo trenutna dobra forma, već mi se čini kao postavljen stabilan sistem, mašina koja je dobro podmazana i samo cepa. Sve više verujem u final 4

zvezdaaaa

pre 7 godina

au koja najezda strucnjaka iz fabrike metalnih proizvoda
 (nebojsa iz beograda, 24. januar 2017 22:33


Haha,ovaj kometar je vrh,ne prestajem da se smejem hahaha,znači ono komšije tepsija tenđere tiganj?
Haha.

kris

pre 7 godina

Ovo više nije normalno.Stalno očekujem da malo usporimo,nešto i izgubimo,a ono sve bolji i nemilosrdniji.Što se mene tiče,plan je za EL ispunjen,još samo osvojiti ABA ligu i sezona je za istoriju.Na kraju ne mogu da ne pomenem Jovića,jer ovo što on trenutno igra,pitanje da li ima još dva-tri igrača u Evropi koji bi to mogli na ovom nivou.

nebecki

pre 7 godina

Kosarka zvezde postaje veoma ozbiljan fenomen. Konacno sam docekao, da i moja Zvezda hara evropom. Sada malo neka i partizanovci navijaju za nas, dosta sam ja navijao za njih kad su igrali evroligu.

Ratko

pre 7 godina

U Spaniji izmjerena najniza temperatura ove zime, Baskija je okovana ledom na -18!!! Legenda kaze da je "Severac" protutnjao nemilosrdnom jacinom zemljom baska. Kolega grobar rece: "ako dobijete baskoniju sledece kolo u gostima skidam kapu stvarno", rece i ostade promrzle cele.
Najveca je, najveca...

staro selo

pre 7 godina

Evroliga je slaba ove godine. Ne igraju Francuzi (Limož),Poljaci (Zelena gora),Belgijanci (Šarloa)......a i ova ZVEZDA igra jaku odbranu koju sudije tolerišu. Strašno. Jović nevaspitan zar onako u gostima da odigra...

BBRS

pre 7 godina

Шта рећи, а не повредити, већ сломњене, душе и срца гробарска, који из утакмице у утакмицу, навијају за други клуб?!
Хајде, добро, овај пут, нећу рећи ништа :)
Ћао гробари, видимо се у неком другом животу !!!

sektor

pre 7 godina

Tako je Partizan u sezoni 2001-02 imao skor 6-8, zatim 2002-03 (4-10), 2003-04 (6-8), 2004-05 (2-12), 2005-06 (2-12), 2006-07 (6-8), 2007-08 (6-8), 2008-09 (5-5), 2009-10 (5-5), 2010-11 (5-5), 2011-12 (4-6), 2012-13 (2-8) i 2013-14 (3-7).

Šule

pre 7 godina

Šta god da Zvezda uradi večeras, sama pomisao da se sa ovom ekipom bori za plej of, ili top 8, je skoro nestvarna. Momcima kapa dole za sve rezultate, koje su u ovoj sezoni napravili. Napred Zvezda!

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

MOŽE ALI NE MORA!!! Posebno ne mora noćas.
I ovo do sada je čudo prve klase! Pogledajte samo protiv kakvih timova igramo, sa kakvim rosterom!!!

I zato nemojte, iskreni zvezdaši, slučajno da pljuvate Radonju i igrače ako bi što pošlo naopako...

I IDEMOOO!!!! HARD IN DEFFENCE AND SMART IN OFFENCE!!! Pa što Bog da...
AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE.........

Samo hrabro, Gudura da stavi noćas dvije tri trojke, nije odavno...

sah 88

pre 7 godina

Sav sam uplakan, nisam nigde nasao da kupim dres Baskonije. Ima li ko da mi pomogne, gde moza da se nadje? Sve ostale imam. Tuzan i uplakan grobar.

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Biti ce tesko jer ovi su kuci izgubili samo jednu utakmicu ove sezone.
Ali ako iko moze, moze Zvezda, mada u cetvrtak protiv PAO je bitnija utakmuca, igramo kuci, a i rezultati danasnjih utakmica nam idu na ruku, pa poraz ne bi bio toliko bola.

veliki strumf

pre 7 godina

Ukradu nam cista dva poena, ne sude faul na Guduri koji se video iz aviona... Ok, nema problema, onda cemo da zveknemo dve trojke!

Toliko od mene

pre 7 godina

Grobar sam, ali kapa dole CZ. Ako odrzite ovu igru mozete i da osvojite EL. Ne lozim se kao kad bi igrao Partizan ali navijam za vas u EL i zelim vam da razvalite!

dragan

pre 7 godina

Poluvreme, gledam navijcu zvizde Zvezdi. Koje neznalice. Umesto da budu svesni da prisustvuju istoriji i odaju priznanju novom kralju Evrobasketa.

sub-zero

pre 7 godina

Reci cu samo jednu stvar,posto je ovo postalo normalno,da se podigne spomenik svakom od igraca u sred Beograda,za nas su oni pobednici sta god da bude CZV

hours of love

pre 7 godina

Branku Lazicu za sledeci ugovor dati sta god da trazi !!!

I prisiti dodatne dzepove radi stavljanja evropskih plejmejkera i bekova u iste jer su se ovi dobro popunili.

MikiPiksi

pre 7 godina

Tooooo Zvezdo, bravo majstori za fenomenalnu igru.Stvarno ste mi ulepšali veče , što ne bi mogao reći za grobare koji neće moći spavati posle još jedne naše pobede. Svaka čast za Jovića , Simonovića i borbenog Lazića, i za sve ostale igrače. Nikad slabija Baskonija , jel tako grobari.

Plavi

pre 7 godina

Kako ih je navio Radonjic, samo zazvone za kraj casa, ovaj utakmice. Jos malo pa on vise nece ni dolaziti na utakmice, samo odrzi trening i kaze ajte sad igrajte se .....

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

veliki strumf

pre 7 godina

I opet smo primili manje od 70 poena od ekipe koja kuci ubacuje preko 85. Ukrali smo cak 14 zivih lopti, to je za ne poverovati! Ovo je zaista nezapamcena dominacija u Evroligi.

Grrrrunf

pre 7 godina

jeste zvezda odigrala pametno i hrabro, i jeste nas sve islo, ali to kako je Jovic odigrao ovu utakmicu, to je stvarno doktorska disertacija! Svaka cast majstore!

Kum

pre 7 godina

Pa nikad gora Evrologa nije bila,sta ste se napalili bre ?!
(NikolA, 24. januar 2017 22:26)

A nikad vise para nije ulozeno. Hoce to, kiselo grozdje...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Auuuu ljudi moji sta je ovo? Bravo momci, samo tako nastavite. Ponosan sam sto navijam za Zvezdu.
(Lale gator, 24. januar

ovo nije zvezda..
(adda, 24. januar 2017 22:19)
nije. Ovo je Golden State!

auuuuuu

pre 7 godina

Vau... ono kad zineš još na početku... i sve vreme ti je otvorena vilica, pa bleneš ko som... jer ovi nisu normalni. Naklon do poda!!!

Kum

pre 7 godina

Zašto sudije uvek dozvoljavaju grubu igru Zvezdi? Zašto se ne zaštite spoljni igrači? Ako bi to sudije promenile Zvezdina igra bi se raspala.
(Sati ljubavi, 24. januar 2017 22:21)


Ako nisi primetio, Baskoniji su u drugom poluvremenu bile dozvoljene borilacke vestine, i uprkos tome smo ih napravili Abaligasima. Igra se fantasticna kosarka, cestitaj, uskoro ces te momke slaviti u reprezentaciji.

vladimir

pre 7 godina

Izgleda da je Zvezda rešila da ispuni želju onom zlatnom dečaku koji je na dnevniku rekao da mu je novogodišnja želja da Zvezda postane prvak Evrope u košarci ove sezone.

ДС1989

pre 7 godina

Ево нас к`о Јувентус у фудбалу. Ако поведемо,то ти је завршено.
Браво Звездо!

Бубамара

pre 7 godina

Стефан Јовић је невероватан плејмејкер. Ово што он игра је игра из уџбеника. Савршенство! У одбрани разбија, а у исто време стиже и да разиграва екипу и поентира. Остао сам запањен шта сам имао прилику да видим од једног играча. Остали су такође невероватни. Симоновић више не маши када је сам, а такође скоро све шутеве преко руке погоди. Лазића има свугде на терену. Кузмић доктор за смирене нападе. Ђенка шутира врхунски, а такође кида и у одбрани. Волтерс, Томпсон, Бјелица одлични. Митровић полако диже форму, али Гудурић и даље кубури. Дангуба је повређен али и он је у претходним мечевима био фантастичан. Све у свему страшан ТИМ! Хвала Црвена Звездо!

Toto-ko-tunjo-u-zagrebackom-stilu

pre 7 godina

Skoro 20 razlike u gostima sredis ekipu koja ti u Beogradu nije dala nikakvu sansu... Da nije Markus bio Deda Mraz?

VUK

pre 7 godina

Jović postao ozbiljan igrač. Svaka čast majstore.Večeras se najbolje videlo.Sa Jovićem smo jedna brutalna ekipa,bez njega ekipa koji se muči.Naravno svaka čast svima,ali Jović gura ceo tim.

SS

pre 7 godina

Jovic majstor!Odlicno igramo bez greske,samo zasto Radonja ne stavi malo Tompsona ili Bjelicu na cetvorku (sto i jesu njihove "prirodne" pozicije)barem da odmori Simonovica. Tompson je odgirao odlicno ono malo sto je bio pusten mogao je i vise

fpn

pre 7 godina

Neverovatna igra, samo napred momci gazite redom! Kakav sistem je samo postavljen, svaki igrac ima svoju rolu koju besprekorno odigrava, borba i izgaranje u odbrani vec standardni, ma sjajno nemam sta da dodam! Neka vas sreca i zdravlje prate momci!

Lefthended

pre 7 godina

Naterali smo ih da navijaju za Jaku ;))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ijaooo, 24. januar 2017 21:34)

;)) Pobedio... a Jaka im je bio omiljeni.. he he

Владимир

pre 7 godina

Шта рећи друго осим свака част! Еј 6 победа заредом и то против каквих екипа. Невероватна Звезда са Радоњићем на челу. Што рече Алонсо Звезда тренутно игра најбољу кошарку у Европи што је Звезда и доказала. Браво! Следећи су Грци.

Miks

pre 7 godina

Sve je lako dok je nama Branka Lazića, čovek je najbolji defanzivac EL definitivno, to je snaga koja je uvek prisutna u zvezdinoj igri, fanatična odbrana, energija. Neprocenjivo..

Lepi Laza

pre 7 godina

Ako sudije ne upletu svoje prste. Biće lagana pobeda Zvezde. Jednostavno smo prejaki ove sezone. Idemo na fajnal for lagano. Možda i osvojimo, a ako ne uspemo ove sezone, sledeće sezone smo prvaci Evrope. Napred Zvezdoo!

Jedina ljubavi zivota mog

pre 7 godina

Zvezdo ti to znas,
da uvek kad igras,
ja proci cu citavu planetu,

bilo noc il' dan,
java ili san,
ja volim te najvise na svetuuuu!!!

Bergkamp

pre 7 godina

Ja moram da dam komentar, nisam odavno!
Ovo je najbolji nas tim od kada pratim kosarku a to je dugo!
Kakva odbrana, kakva resenja u napadu!
Ja sam odusevljen...

axaxt

pre 7 godina

Konačno i Mitrović na nivou. Još Gudura da namesti ruku i počne malo manje da srlja u reket, i oporavi se Dangubić i to bi bio vrhunac ove ekipe.

palop

pre 7 godina

Partizan u najboljim danima ovo nije radio. Realno.
(Taylor Lautner, 24. januar 2017 22:13)

Nisu bili ni blizu ovome, skoro sve je bilo na misice i uglavnom kuci, ali su imali herca da pobede kada je bas bilo potrebno (pricam o 2010.), a to ce trebati i nama bez obzira na ove neverovatne partije.

Samo mi ovo rutinski da privedemo kraju i da ih ne pustimo da se raspucaju.

Igor

pre 7 godina

Gledam utakmicu na španskoj televiziji i komentatori ne mogu da veruju kako Jović igra,kažu da nema reči da se opiše njegova igra i da sigurno već sada najbogatije ekipe spremaju ponude za njega

ekg

pre 7 godina

Najtezi deo utakmice ZA Radonjica je davanje izjave posle pobede na engleskom :D Ovo je zaista neverovatno, jedino mana moze da bude prerano ulazenje u formu, ali Zvezda nema luksuz da tempira formu za zavrsnicu kao Real, Fener, Cska

Samuraj

pre 7 godina

Kasne im avioni, spavaju na stolicama na aeorodromu, malo vremena vremena za odmor, igraju na svaka dva dana, ubitačan ritam... pa na sve to Lazić sam okružen celom petorkom! :-) Euroleague nightmare from Serbia!

Zokizi

pre 7 godina

GSW Mode
Gledam pre ovoga Zalgiris i CSKA
I kao bolje da pobedi CSKA, da otresemo ove dole
Sad ispade da treba da navijamo obrnuto, gadjamo Top 4 :-D

Mladen 85

pre 7 godina

Bajka se nastavlja! Zvezda pokazuje iz utakmice u utakmicu da , veoma jasno i koncizno, zna šta hoće, tako da nam, svim iskrenim ljubiteljima srpske košarke, predstoji jos mnogo radosti!

Nikola

pre 7 godina

Koliko god se ja divim ovim momcima,treba biti na zemlji. Bio bih zadovoljan sa jednom pobedom u naredne dve utakmice,pogotovu ako bi dobili Efes i pored toga što se obe igraju kući.

Millennium

pre 7 godina

Nije samo što smo ih dobili u gostima, mi smo njih pregazili. Iskreno, nisam ovo očekivao. Nesrećnici se ponadali kad je ušao Gudurić, al to im Radonja ulivao lažnu nadu.

staro selo

pre 7 godina

Čas košarke. Nikad slabija evroliga? Hahahaha. Mnogo smo jaki. Šta će biti na kraju? Ne znam. Znam da je sada samo nebo granica.

dezurni filozof

pre 7 godina

"Vi nid tu mejk sam izi point in tranzišn ofens" by Radonja brat. Radonjizam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Če, 24. januar 2017 21:25)

Primenjeni Radonjizam u praksi 25:15 prva cetvrtina.

pera zdera

pre 7 godina

bas bezveze...
od starta su poceli jako i nabili razliku i nijesu ostavili ni minut vremena dezurnim kriticarima da ospu po Radonjicu, Mitrovicu, Lazicu...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Tesko je gledati ovu Zvezdu. Mislim da je Partizanovcima teze, nego 80-tih godina proslog veka kada su pratili fk Crvena zvezda. Poluvreme, verovatno najbolje koji je neki nas klub igrao u gostima u euroligi.

RARPSPDR

pre 7 godina

Ljudi, ovakva dominacija nije skoro vidjena! Svaka cast gospodinu Radonjicu i momcima! Top8 je sada vec realnost, a F4 ako ne bude ove, bice sigurno sledece godine, u to sam ubedjen. Bravo Zvezdo!!!

Bugi

pre 7 godina

Ja stvarno nemam reci vise za ovu igru Zvezde,ovo je nestvarno sta rade ovi momci.Ljudi mi imamo najmanji budzet od svih ekipa u EL a imamo 5 pobeda u nizu,a veceras mozda bude i 6.Tucemo Makabi 30 razlike,bijemo Real,Cska,Fener,Makabi u gostima,gazimo Baskoniju u sred Spanije 25 razlike...to je nestvarno.Jos u ovom formatu,kada su svi puni kao brod,i kad imaju skoro pa Nba ekipe.Ovo je definitivno najbolje predstavljalje srpske klupske kosarke u njenoj istoriji.

atom ant

pre 7 godina

Ovo je savrsenstvo od odbrane.
Tvrdo, cisto, srcano.
Ajde da vidimo kako ce to izgledati do kraja.
Ocekujem pobedu.
Bravo Dejane!!!
Bravo igraci!!!!

aman zaman

pre 7 godina

šta je bre ovo ljudi? e, još nešto,....nemo neko da mi dira Guduru, biće on pravi, tamo negde u f8, videćete, samo ga treba sačekati...ja i dalje mislim da je on najperspektivniji mladi igrač Evrope

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

Beograd

pre 7 godina

Ovo sto rade momci iz Zvezde je nevidjeno na nasim prostorima. Ovakvu granitnu odbranu nisam dugo video. Sve je to Radonjic skockao do perfekcije. Bravo za svaku pohvalu. Dugo pratim kosarku ne secam se da je neko ovako nadigrao i to ubedljivo Baskoniju odnosno bivsu Taukeramiku na njihovom terenu. Svaka cast momci.

kv

pre 7 godina

Vodite sad ali ima da izgubite na kraju!!!Pazite sta sam vam rekao!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:54)

Ajde sad na kraju da se svima lepo izviniš,i da kažeš neću više nikad da lupetam.

UltraBG

pre 7 godina

Samo da cestitam igracima i da im se zahvalim jos jednom, neizmerno, za ovo sto rade. A vi, grobari, bacajte te dresove i brzo po PAO-ve. Imate samo dva dana, brzo ce tekma...

vladimir

pre 7 godina

Uz samo malo sreće Crvena Zvezda ide na F4 u Istanbul a tamo je sve moguće.Čović doktor košarke verovao u Radonjića i sada haraju Evropom.

pera

pre 7 godina

Proci ce kao Makabi protiv Galatasaraja!!
(Grobar, 24. januar 2017 21:25)

i jeste baskonija prosla kao makabi protiv galate....hvala grobarima sto veruju u nas i sto nas podrzavaju.....samo nek mi neko posle kaze kako su grobari frustrirani i kako mrze zvedu....