Četvrtak, 15.12.2016.

08:33

Memfisov revanš šampionu, Hjuston kao 'Maksim'

Nula poena Bobana Marjanovića, revanš Memfisa šampionu i 22 ubačene trojke obeležili su noć u NBA ligi.

Izvor: ÐN

Memfisov revanš šampionu, Hjuston kao 'Maksim' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

astra

pre 7 godina

NBA rekord za tri poena drzi Klivlend od prosle sezone, 25 trojki su ubacili. A Hjustonu je falila jedna trojka da izjednace rekord fransize. Inace, neverovatna forma rokitsa, imaju cetvrti skor u ligi, a tek su 21. po budzetu. Bitni igraci su placeni jako malo, poput: Beverley (6.0mil), Nene (2.8mil), Dekker (1.7mil), Capela(1.3mil), Harrell (1.0mil), Wiltjer (0.5mil)...
Hardena je milina gledati, i apsolutno navijam za njih, nadam se da ce izgurati sezonu bez povreda, i u ovoj formi, pobedom protiv Warriorsa u gostima su pokazali da su spremni za velike stvari u ovoj sezoni

Evo

pre 7 godina

Sta se dogadja kad Vestbruk naleti na neku ekipu koja igra jaku odbranu .Covek se ispucavao bez rezona .On ne zna kad da stane ,niti zna da se prilagodi siyuaciji .Harden je otkrovenje sezone i kakav potez trenera da ga stavi na pleja neverovatno stvarno svaka cast .Odbrana jedan na jedan mu je odlicna ,al mora jos da poboljsa koncentraciju i pracenje igraca koga cuva .Boston jako lose bez Tomasa su izgubljeni .Dalas mi nije jasan ,sta se sa njima dogadja ,iako imaju odlican sastav .Indijana na Istoku najvise razocarala ,iako ima sastav koji je po kvalitetu mozda i drugi na Istoku .

Jovan

pre 7 godina

Nba live, niko se ne lozi na Memphis, prosto ovako osakaceni dobijaju utakmice jako lepo igraju primaju najmanje poena u ligi, 3 sutiraju drasticno bolje a opet ni Konli ni Parsons ni Enis ni Rajt ne igraju, slozices se cela jedna cetvorka. I zaboravljaju ljudi da su jako potcenjeni od strane medija marketinga itd prosto ne igraju svetlucavu kosarku bez prave su zvezde, a ja ih bas zbog toga simpatisem. Pozdrav.

JPR23

pre 7 godina

Nitko ne spori da je Bogdanović ubica šuter za razliku od Šarića koji ne mož vola da ubode.
(JPR23, 15. decembar 2016 10:26)

Kad vec krades nickname, onda to radi kako treba! Posto ja ne pisem Nitko vec Niko, i ne pisem koji ne mož, vec koji ne moze. Hvala...

Vince Carter

pre 7 godina

Inace "Jezekilje" kako to da si napisao da je cemberlen imao samo dva prstena a Russell 11 a sa druge strane ti je lebron verovatno bio najbolji ikad i dok nije imao nijedan prsten ccc,posto he russell imao strasan tim oko sebe za razlliku od prajm cembrlena kako to da onda tvoj lebron nije izbacio garnetove seltikse sa onim klivlendom? Nego ti poredis stvari licno kao russell vs cemberlen kao da su oni igrali 1 na 1,inace Wilt je imao 41 skok protiv russella. A sto se tice onih triple dablova Michaela Jordana on je tad igrao pleya i ima u proseku 32 8 8,igrao finale istoka sa ne bas tako jakim bulsima protiv mnogo jacih pistonsa,posto je neko napisao da su celtiksi i pistonsi skolovali jordana,ne oni skoro nikad nisu zaustavili njega ali jesu imali bolje timove,a kada je sazreo i skoti pipen stvari su se okrenule a jordan nije morao da bude toliko all round ali je bio sjajan defanzivac a za beka sutera ima veliki broj asistencija 5 plus hiljada.

JPR23

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))
(drago, 15. decembar 2016 09:07)
A zasto bi pljuvali po Sariću? Promasio je sve suteve.. desi se.. pa? Druge je stvari radio sasvim dobro. Nije bio odlican, nije bio ni toliko los u nekim aspektima igre. Bojan je odigrao odlicno, pobeda, cao zdravo. Ko je rekao da je on los suter? Taj je velika budala, Bojanu je to najjace oruzje u igri! A srpske igrace nemas sta da pominjes kad nisu ni igrali... Jedino Bobi sto dobro drzi klupu... A kad si vec kod obavestenja, mogao si i da pomenes Damjana!

Toby

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 15. decembar 2016 08:55) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Gasol ima tehniku pleja i telo centra. Sa Lebronom je tu negde po snazi i brzini, a visi je 10tak centimetara. U svakom duelu 1 na 1 bi ga unistio. Ako ovako nastavi buducnosti ga vidim kao dvostrukog MVPa.

drago

pre 7 godina

Dobar Bogdanovic sinoc, nadam se da ce jednog dana biti veliki igrac, bar da bude jednak Srbskim igracima po kvalitetu. Malo je star da se tek sad probija u americi, ali nema veze bitno da napreduje da bi pokusali da udjemo u cetvrtfinale na evropskom, napadamo medalju kao i uvek, glavni favoriti smo

JPR23

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

A iz aviona se vidi da ti nisi uopste gledao utakmicu, niti si pogledao barem statistike meca... Tako bi barem uocio da, iako je Gasol dobar igrac, iako je Memfis cesto tvrd orah za sve ekipe, Lebron nije igrao, nije ni Irving... Aj pozdrav Mile, pa kad budes pogledao jednu partiju, javi se posle, ovako je bas veselo.

Vince Carter

pre 7 godina

U klivlendu nije igrao gasol uz ove povredjene a sinoc u memfisu nisu igrali lebron,irving i love,naravno mislim na mesta odigravanja utakmica. Lejkersi igraju strasno losu defanzivu i malo je usporila hemija u napadu.

NastyB

pre 7 godina

„Brada“ Harden je ove godine definitivno MVP igrač, a ako ne to, onda igrač koji je najviše napredovao. Jeste da ima mlađih koji su mnogo bolji nego prošle godine (Troj Danijels, naprimer), ali jedan superstar da toliko unapredi svoju igru odavno nije viđeno. Još samo da poradi na odbrani i bio bi savršen igrač.
Kavsi bez Kajrija, Lava i Lebrona protiv takođe desetkovanog Memfisa, ali nisu Gasol ili Rendolf bili prevaga, već odlični Troj Danijels i raspoloženi Toni Alen. I da nisu „zakočili“ na kraju razlika bi bila daleko ubedljivija, pošto su vodili i sa 25 razlike. Uvek se iznenadim kad shvatim koliko tri igrača znače za jedan košarkaški tim. Baš zbog toga poraz Oklahome od Jute bi nekima možda izgledao kao iznenađenje, ali nije, jer Juta igra dobru odbranu, a kad je Vestbruk najbolji strelac i skakač u timu, onda bude jasno i bez gledanja utakmice kako su ostali igrali.
Meni je jedino iznenađenje poraz loših Lejkersa protiv najgoreg tima u ligi. Šta je bilo Miču Kupčaku (GM Lejkersa) u glavi da Mozgova, Denga i Klarksona plaća preko 50 miliona dolara godišnje, nikada mi neće biti jasno? Ako ga vlasnik (Džeri Bas) ne otera odatle, Lejkersi još dugo neće videti plejof, a kamoli da doguraju negde dalje. Pogotovo što mali Rasel nikako da zaigra onako kako se očekivalo, a izgleda i da je mali Ingram teži promašaj, mad aima vremena za njih. Samo da ne završe u ovom društvu - https://www.youtube.com/watch?v=KEty-Gq88uQ . Bar je tu na prvom mestu jedan naš...

bosz

pre 7 godina

Pogledajte instagram story Porzingisa, čovek skupa s Jenningsom psuje na srpskom. Sad mi je lik još simpatičniji. (Xboxer, 15. decembar 2016 08:45)

Ahahahhaha, kakav car!

A.Davis

pre 7 godina

Whiteside 20p i 14 skokova do poluvremena. SlI sad ti tu ocekujes ko zna sta i naravno kako to obicno biva samo par poena i skokova do kraja utakmice.

Tolle

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

Da si gledao utakmicu ptimetio bi da Lebron nije igrao sinoć...

Steamroller

pre 7 godina

Pisem ovo nevezano za nocasnju pobedu Memfisa, ali moram reci da imaju odlicnu ekipu. Guraju sasvim dobro, uprkos tome sto vec duze vreme igraju bez dva jako bitna igraca, Konlija i Parsonsa. Imaju veoma dobro izbalansiranu ekipu. U regularnom delu ne verujem da ce biti medju prve 4 ekipe na zapadu, jer imaju staru ekipu i nece imati toliko snage da jure sto bolju poziciju, verovatno ce i nosioci igre pauzirati povremeno. Ali u plej ofu ako budu zdravi mogu da izbace svakoga. Mozda nisu mnogo privlacna ili atraktivna ekipa ali igraju timsku kosarku, nemaju divljake u ekipi, defanzivno su sigurno medju tri najbolje ekipe, a i u napadu imaju vrlo sposobne igrace. Takodje imaju dugu klupu i dobrog trenera, i sto je najvaznije imaju iskustvo. Svakako favoriti iz senke, barem po mom misljenju. Pozdrav.

drago

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.
Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.
Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).
Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))

Miki

pre 7 godina

Tacno sam znao da ih mogu dobiti,ali sam mislio da će to biti u prvoj utakmici. Memfis luda ekipa skroz,sad su možda i opasniji,nego prethodnih godina. Bolje su ukomponovani uz još veci repertoar sa maestralnim Gasolom i širinom u napadu koju stvara sa svojom mogucnoscu suta za tri.
Indijana definitivno najvece razocarenje.Strasno! Toronto više nego odlicni. Po rosteru to uopšte nije jaka ekipa,ali igraju dugo i tacno se vidi trenerska ruka,uloge rasporedjene,hemija ocito dobra,ali im za nešto vise ipak fali dva igraca u rotaciji.Duga je sezona,i tesko je izdrzati u ovom ritmu cijelu sezonu.
Lejkersi,nakon odlicnog pocetka,polako ulaze u krizu,što je i normalno.
Hjuston definitivno odlicno izgleda i slazem se sa nekim ovdje ko je rekao da je d'Antoni konacno sazreo i da mu je ekipa legla. Imaju oni prostora za napredak u odbrani i mogli bi biti mina.
Meni samo nije jasno šta radi Kjuban sa Dalasom i šta je cilj. Imam osjećaj da se prekombinovao i previse ocekivao od Vilijamsa, Metjuza, Barnsa, jer ekipa jendoata cudna,i cudno igraju.

Sezona je vrhunska za pratiti,jedna od boljih u zadnjih par godina definitivno.

jova travar

pre 7 godina

Detroit voli nase centre da drzi neupotrebljene na klupi. Bobi ide Milicicevim stopama. Dobar ugovor i nista drugo. Trener treba da pruzi bar 5 minuta po mecu Bobiju, ako se ovako nastavi on moze ozbiljno da povredi kicmu od cestog sedenja na klupi.

Mile

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.

Tolle

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

Da si gledao utakmicu ptimetio bi da Lebron nije igrao sinoć...

Steamroller

pre 7 godina

Pisem ovo nevezano za nocasnju pobedu Memfisa, ali moram reci da imaju odlicnu ekipu. Guraju sasvim dobro, uprkos tome sto vec duze vreme igraju bez dva jako bitna igraca, Konlija i Parsonsa. Imaju veoma dobro izbalansiranu ekipu. U regularnom delu ne verujem da ce biti medju prve 4 ekipe na zapadu, jer imaju staru ekipu i nece imati toliko snage da jure sto bolju poziciju, verovatno ce i nosioci igre pauzirati povremeno. Ali u plej ofu ako budu zdravi mogu da izbace svakoga. Mozda nisu mnogo privlacna ili atraktivna ekipa ali igraju timsku kosarku, nemaju divljake u ekipi, defanzivno su sigurno medju tri najbolje ekipe, a i u napadu imaju vrlo sposobne igrace. Takodje imaju dugu klupu i dobrog trenera, i sto je najvaznije imaju iskustvo. Svakako favoriti iz senke, barem po mom misljenju. Pozdrav.

jova travar

pre 7 godina

Detroit voli nase centre da drzi neupotrebljene na klupi. Bobi ide Milicicevim stopama. Dobar ugovor i nista drugo. Trener treba da pruzi bar 5 minuta po mecu Bobiju, ako se ovako nastavi on moze ozbiljno da povredi kicmu od cestog sedenja na klupi.

Miki

pre 7 godina

Tacno sam znao da ih mogu dobiti,ali sam mislio da će to biti u prvoj utakmici. Memfis luda ekipa skroz,sad su možda i opasniji,nego prethodnih godina. Bolje su ukomponovani uz još veci repertoar sa maestralnim Gasolom i širinom u napadu koju stvara sa svojom mogucnoscu suta za tri.
Indijana definitivno najvece razocarenje.Strasno! Toronto više nego odlicni. Po rosteru to uopšte nije jaka ekipa,ali igraju dugo i tacno se vidi trenerska ruka,uloge rasporedjene,hemija ocito dobra,ali im za nešto vise ipak fali dva igraca u rotaciji.Duga je sezona,i tesko je izdrzati u ovom ritmu cijelu sezonu.
Lejkersi,nakon odlicnog pocetka,polako ulaze u krizu,što je i normalno.
Hjuston definitivno odlicno izgleda i slazem se sa nekim ovdje ko je rekao da je d'Antoni konacno sazreo i da mu je ekipa legla. Imaju oni prostora za napredak u odbrani i mogli bi biti mina.
Meni samo nije jasno šta radi Kjuban sa Dalasom i šta je cilj. Imam osjećaj da se prekombinovao i previse ocekivao od Vilijamsa, Metjuza, Barnsa, jer ekipa jendoata cudna,i cudno igraju.

Sezona je vrhunska za pratiti,jedna od boljih u zadnjih par godina definitivno.

Evo

pre 7 godina

Sta se dogadja kad Vestbruk naleti na neku ekipu koja igra jaku odbranu .Covek se ispucavao bez rezona .On ne zna kad da stane ,niti zna da se prilagodi siyuaciji .Harden je otkrovenje sezone i kakav potez trenera da ga stavi na pleja neverovatno stvarno svaka cast .Odbrana jedan na jedan mu je odlicna ,al mora jos da poboljsa koncentraciju i pracenje igraca koga cuva .Boston jako lose bez Tomasa su izgubljeni .Dalas mi nije jasan ,sta se sa njima dogadja ,iako imaju odlican sastav .Indijana na Istoku najvise razocarala ,iako ima sastav koji je po kvalitetu mozda i drugi na Istoku .

JPR23

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

A iz aviona se vidi da ti nisi uopste gledao utakmicu, niti si pogledao barem statistike meca... Tako bi barem uocio da, iako je Gasol dobar igrac, iako je Memfis cesto tvrd orah za sve ekipe, Lebron nije igrao, nije ni Irving... Aj pozdrav Mile, pa kad budes pogledao jednu partiju, javi se posle, ovako je bas veselo.

Vince Carter

pre 7 godina

Inace "Jezekilje" kako to da si napisao da je cemberlen imao samo dva prstena a Russell 11 a sa druge strane ti je lebron verovatno bio najbolji ikad i dok nije imao nijedan prsten ccc,posto he russell imao strasan tim oko sebe za razlliku od prajm cembrlena kako to da onda tvoj lebron nije izbacio garnetove seltikse sa onim klivlendom? Nego ti poredis stvari licno kao russell vs cemberlen kao da su oni igrali 1 na 1,inace Wilt je imao 41 skok protiv russella. A sto se tice onih triple dablova Michaela Jordana on je tad igrao pleya i ima u proseku 32 8 8,igrao finale istoka sa ne bas tako jakim bulsima protiv mnogo jacih pistonsa,posto je neko napisao da su celtiksi i pistonsi skolovali jordana,ne oni skoro nikad nisu zaustavili njega ali jesu imali bolje timove,a kada je sazreo i skoti pipen stvari su se okrenule a jordan nije morao da bude toliko all round ali je bio sjajan defanzivac a za beka sutera ima veliki broj asistencija 5 plus hiljada.

NastyB

pre 7 godina

„Brada“ Harden je ove godine definitivno MVP igrač, a ako ne to, onda igrač koji je najviše napredovao. Jeste da ima mlađih koji su mnogo bolji nego prošle godine (Troj Danijels, naprimer), ali jedan superstar da toliko unapredi svoju igru odavno nije viđeno. Još samo da poradi na odbrani i bio bi savršen igrač.
Kavsi bez Kajrija, Lava i Lebrona protiv takođe desetkovanog Memfisa, ali nisu Gasol ili Rendolf bili prevaga, već odlični Troj Danijels i raspoloženi Toni Alen. I da nisu „zakočili“ na kraju razlika bi bila daleko ubedljivija, pošto su vodili i sa 25 razlike. Uvek se iznenadim kad shvatim koliko tri igrača znače za jedan košarkaški tim. Baš zbog toga poraz Oklahome od Jute bi nekima možda izgledao kao iznenađenje, ali nije, jer Juta igra dobru odbranu, a kad je Vestbruk najbolji strelac i skakač u timu, onda bude jasno i bez gledanja utakmice kako su ostali igrali.
Meni je jedino iznenađenje poraz loših Lejkersa protiv najgoreg tima u ligi. Šta je bilo Miču Kupčaku (GM Lejkersa) u glavi da Mozgova, Denga i Klarksona plaća preko 50 miliona dolara godišnje, nikada mi neće biti jasno? Ako ga vlasnik (Džeri Bas) ne otera odatle, Lejkersi još dugo neće videti plejof, a kamoli da doguraju negde dalje. Pogotovo što mali Rasel nikako da zaigra onako kako se očekivalo, a izgleda i da je mali Ingram teži promašaj, mad aima vremena za njih. Samo da ne završe u ovom društvu - https://www.youtube.com/watch?v=KEty-Gq88uQ . Bar je tu na prvom mestu jedan naš...

JPR23

pre 7 godina

Nitko ne spori da je Bogdanović ubica šuter za razliku od Šarića koji ne mož vola da ubode.
(JPR23, 15. decembar 2016 10:26)

Kad vec krades nickname, onda to radi kako treba! Posto ja ne pisem Nitko vec Niko, i ne pisem koji ne mož, vec koji ne moze. Hvala...

bosz

pre 7 godina

Pogledajte instagram story Porzingisa, čovek skupa s Jenningsom psuje na srpskom. Sad mi je lik još simpatičniji. (Xboxer, 15. decembar 2016 08:45)

Ahahahhaha, kakav car!

Jovan

pre 7 godina

Nba live, niko se ne lozi na Memphis, prosto ovako osakaceni dobijaju utakmice jako lepo igraju primaju najmanje poena u ligi, 3 sutiraju drasticno bolje a opet ni Konli ni Parsons ni Enis ni Rajt ne igraju, slozices se cela jedna cetvorka. I zaboravljaju ljudi da su jako potcenjeni od strane medija marketinga itd prosto ne igraju svetlucavu kosarku bez prave su zvezde, a ja ih bas zbog toga simpatisem. Pozdrav.

Vince Carter

pre 7 godina

U klivlendu nije igrao gasol uz ove povredjene a sinoc u memfisu nisu igrali lebron,irving i love,naravno mislim na mesta odigravanja utakmica. Lejkersi igraju strasno losu defanzivu i malo je usporila hemija u napadu.

Toby

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 15. decembar 2016 08:55) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Gasol ima tehniku pleja i telo centra. Sa Lebronom je tu negde po snazi i brzini, a visi je 10tak centimetara. U svakom duelu 1 na 1 bi ga unistio. Ako ovako nastavi buducnosti ga vidim kao dvostrukog MVPa.

drago

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.
Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.
Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).
Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))

Mile

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.

A.Davis

pre 7 godina

Whiteside 20p i 14 skokova do poluvremena. SlI sad ti tu ocekujes ko zna sta i naravno kako to obicno biva samo par poena i skokova do kraja utakmice.

JPR23

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))
(drago, 15. decembar 2016 09:07)
A zasto bi pljuvali po Sariću? Promasio je sve suteve.. desi se.. pa? Druge je stvari radio sasvim dobro. Nije bio odlican, nije bio ni toliko los u nekim aspektima igre. Bojan je odigrao odlicno, pobeda, cao zdravo. Ko je rekao da je on los suter? Taj je velika budala, Bojanu je to najjace oruzje u igri! A srpske igrace nemas sta da pominjes kad nisu ni igrali... Jedino Bobi sto dobro drzi klupu... A kad si vec kod obavestenja, mogao si i da pomenes Damjana!

astra

pre 7 godina

NBA rekord za tri poena drzi Klivlend od prosle sezone, 25 trojki su ubacili. A Hjustonu je falila jedna trojka da izjednace rekord fransize. Inace, neverovatna forma rokitsa, imaju cetvrti skor u ligi, a tek su 21. po budzetu. Bitni igraci su placeni jako malo, poput: Beverley (6.0mil), Nene (2.8mil), Dekker (1.7mil), Capela(1.3mil), Harrell (1.0mil), Wiltjer (0.5mil)...
Hardena je milina gledati, i apsolutno navijam za njih, nadam se da ce izgurati sezonu bez povreda, i u ovoj formi, pobedom protiv Warriorsa u gostima su pokazali da su spremni za velike stvari u ovoj sezoni

drago

pre 7 godina

Dobar Bogdanovic sinoc, nadam se da ce jednog dana biti veliki igrac, bar da bude jednak Srbskim igracima po kvalitetu. Malo je star da se tek sad probija u americi, ali nema veze bitno da napreduje da bi pokusali da udjemo u cetvrtfinale na evropskom, napadamo medalju kao i uvek, glavni favoriti smo

Mile

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.

drago

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.
Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.
Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).
Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))

Toby

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 15. decembar 2016 08:55) # Link komentara

Slazem se sa tobom. Gasol ima tehniku pleja i telo centra. Sa Lebronom je tu negde po snazi i brzini, a visi je 10tak centimetara. U svakom duelu 1 na 1 bi ga unistio. Ako ovako nastavi buducnosti ga vidim kao dvostrukog MVPa.

drago

pre 7 godina

Dobar Bogdanovic sinoc, nadam se da ce jednog dana biti veliki igrac, bar da bude jednak Srbskim igracima po kvalitetu. Malo je star da se tek sad probija u americi, ali nema veze bitno da napreduje da bi pokusali da udjemo u cetvrtfinale na evropskom, napadamo medalju kao i uvek, glavni favoriti smo

Miki

pre 7 godina

Tacno sam znao da ih mogu dobiti,ali sam mislio da će to biti u prvoj utakmici. Memfis luda ekipa skroz,sad su možda i opasniji,nego prethodnih godina. Bolje su ukomponovani uz još veci repertoar sa maestralnim Gasolom i širinom u napadu koju stvara sa svojom mogucnoscu suta za tri.
Indijana definitivno najvece razocarenje.Strasno! Toronto više nego odlicni. Po rosteru to uopšte nije jaka ekipa,ali igraju dugo i tacno se vidi trenerska ruka,uloge rasporedjene,hemija ocito dobra,ali im za nešto vise ipak fali dva igraca u rotaciji.Duga je sezona,i tesko je izdrzati u ovom ritmu cijelu sezonu.
Lejkersi,nakon odlicnog pocetka,polako ulaze u krizu,što je i normalno.
Hjuston definitivno odlicno izgleda i slazem se sa nekim ovdje ko je rekao da je d'Antoni konacno sazreo i da mu je ekipa legla. Imaju oni prostora za napredak u odbrani i mogli bi biti mina.
Meni samo nije jasno šta radi Kjuban sa Dalasom i šta je cilj. Imam osjećaj da se prekombinovao i previse ocekivao od Vilijamsa, Metjuza, Barnsa, jer ekipa jendoata cudna,i cudno igraju.

Sezona je vrhunska za pratiti,jedna od boljih u zadnjih par godina definitivno.

Steamroller

pre 7 godina

Pisem ovo nevezano za nocasnju pobedu Memfisa, ali moram reci da imaju odlicnu ekipu. Guraju sasvim dobro, uprkos tome sto vec duze vreme igraju bez dva jako bitna igraca, Konlija i Parsonsa. Imaju veoma dobro izbalansiranu ekipu. U regularnom delu ne verujem da ce biti medju prve 4 ekipe na zapadu, jer imaju staru ekipu i nece imati toliko snage da jure sto bolju poziciju, verovatno ce i nosioci igre pauzirati povremeno. Ali u plej ofu ako budu zdravi mogu da izbace svakoga. Mozda nisu mnogo privlacna ili atraktivna ekipa ali igraju timsku kosarku, nemaju divljake u ekipi, defanzivno su sigurno medju tri najbolje ekipe, a i u napadu imaju vrlo sposobne igrace. Takodje imaju dugu klupu i dobrog trenera, i sto je najvaznije imaju iskustvo. Svakako favoriti iz senke, barem po mom misljenju. Pozdrav.

JPR23

pre 7 godina

Ocekujem drvlje i kamenje po Saricu. Valjda bi sa 2 suta i 13 minuta trebao zabiti 30 poena. Inace je imao 6 skokova i najbolji +/- u ekipi tako da je (po vama) bio odlican.Nego sta cemo sa Bojanom, imao je +/- -9, njegova ekipa dobila Lakerse a on zabio 23 kosa? Ovo mi je vec 6. put ove sezone da ide preko 20 a tek je cetvrtina prvenstva. U zadnjih sest 3 puta, a po jednom je imao 18 i 19 (znaci skoro 5, samo jedna losa partija). U cijeloj prvoj je imao 6 a u drugoj 9.Sut 50% za 2, 42% za 3 i 80% penali. Inace najbolji suteri imaju oko 45%, bas kao i on (los suter haha).Kao sto vidite nigdje ne spominjem srpske igrace, to vama prepustam :)))
(drago, 15. decembar 2016 09:07)
A zasto bi pljuvali po Sariću? Promasio je sve suteve.. desi se.. pa? Druge je stvari radio sasvim dobro. Nije bio odlican, nije bio ni toliko los u nekim aspektima igre. Bojan je odigrao odlicno, pobeda, cao zdravo. Ko je rekao da je on los suter? Taj je velika budala, Bojanu je to najjace oruzje u igri! A srpske igrace nemas sta da pominjes kad nisu ni igrali... Jedino Bobi sto dobro drzi klupu... A kad si vec kod obavestenja, mogao si i da pomenes Damjana!

jova travar

pre 7 godina

Detroit voli nase centre da drzi neupotrebljene na klupi. Bobi ide Milicicevim stopama. Dobar ugovor i nista drugo. Trener treba da pruzi bar 5 minuta po mecu Bobiju, ako se ovako nastavi on moze ozbiljno da povredi kicmu od cestog sedenja na klupi.

Tolle

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

Da si gledao utakmicu ptimetio bi da Lebron nije igrao sinoć...

JPR23

pre 7 godina

Ovde se tacno vidi koliko je mladji Gasol bolji od Lebrona, snazniji u duelu i sa mnogo boljom tehnikom, ko je gledao utakmicu znano cemu pricam. Da je Amerikanac, bio bi Bog. Ili makar pravi Spanac, a ne Katalonac i zbog toga dobija manje medijske paznje.
(Mile, 15. decembar 2016 08:55)

A iz aviona se vidi da ti nisi uopste gledao utakmicu, niti si pogledao barem statistike meca... Tako bi barem uocio da, iako je Gasol dobar igrac, iako je Memfis cesto tvrd orah za sve ekipe, Lebron nije igrao, nije ni Irving... Aj pozdrav Mile, pa kad budes pogledao jednu partiju, javi se posle, ovako je bas veselo.

Vince Carter

pre 7 godina

Inace "Jezekilje" kako to da si napisao da je cemberlen imao samo dva prstena a Russell 11 a sa druge strane ti je lebron verovatno bio najbolji ikad i dok nije imao nijedan prsten ccc,posto he russell imao strasan tim oko sebe za razlliku od prajm cembrlena kako to da onda tvoj lebron nije izbacio garnetove seltikse sa onim klivlendom? Nego ti poredis stvari licno kao russell vs cemberlen kao da su oni igrali 1 na 1,inace Wilt je imao 41 skok protiv russella. A sto se tice onih triple dablova Michaela Jordana on je tad igrao pleya i ima u proseku 32 8 8,igrao finale istoka sa ne bas tako jakim bulsima protiv mnogo jacih pistonsa,posto je neko napisao da su celtiksi i pistonsi skolovali jordana,ne oni skoro nikad nisu zaustavili njega ali jesu imali bolje timove,a kada je sazreo i skoti pipen stvari su se okrenule a jordan nije morao da bude toliko all round ali je bio sjajan defanzivac a za beka sutera ima veliki broj asistencija 5 plus hiljada.

JPR23

pre 7 godina

Nitko ne spori da je Bogdanović ubica šuter za razliku od Šarića koji ne mož vola da ubode.
(JPR23, 15. decembar 2016 10:26)

Kad vec krades nickname, onda to radi kako treba! Posto ja ne pisem Nitko vec Niko, i ne pisem koji ne mož, vec koji ne moze. Hvala...

Evo

pre 7 godina

Sta se dogadja kad Vestbruk naleti na neku ekipu koja igra jaku odbranu .Covek se ispucavao bez rezona .On ne zna kad da stane ,niti zna da se prilagodi siyuaciji .Harden je otkrovenje sezone i kakav potez trenera da ga stavi na pleja neverovatno stvarno svaka cast .Odbrana jedan na jedan mu je odlicna ,al mora jos da poboljsa koncentraciju i pracenje igraca koga cuva .Boston jako lose bez Tomasa su izgubljeni .Dalas mi nije jasan ,sta se sa njima dogadja ,iako imaju odlican sastav .Indijana na Istoku najvise razocarala ,iako ima sastav koji je po kvalitetu mozda i drugi na Istoku .

bosz

pre 7 godina

Pogledajte instagram story Porzingisa, čovek skupa s Jenningsom psuje na srpskom. Sad mi je lik još simpatičniji. (Xboxer, 15. decembar 2016 08:45)

Ahahahhaha, kakav car!

NastyB

pre 7 godina

„Brada“ Harden je ove godine definitivno MVP igrač, a ako ne to, onda igrač koji je najviše napredovao. Jeste da ima mlađih koji su mnogo bolji nego prošle godine (Troj Danijels, naprimer), ali jedan superstar da toliko unapredi svoju igru odavno nije viđeno. Još samo da poradi na odbrani i bio bi savršen igrač.
Kavsi bez Kajrija, Lava i Lebrona protiv takođe desetkovanog Memfisa, ali nisu Gasol ili Rendolf bili prevaga, već odlični Troj Danijels i raspoloženi Toni Alen. I da nisu „zakočili“ na kraju razlika bi bila daleko ubedljivija, pošto su vodili i sa 25 razlike. Uvek se iznenadim kad shvatim koliko tri igrača znače za jedan košarkaški tim. Baš zbog toga poraz Oklahome od Jute bi nekima možda izgledao kao iznenađenje, ali nije, jer Juta igra dobru odbranu, a kad je Vestbruk najbolji strelac i skakač u timu, onda bude jasno i bez gledanja utakmice kako su ostali igrali.
Meni je jedino iznenađenje poraz loših Lejkersa protiv najgoreg tima u ligi. Šta je bilo Miču Kupčaku (GM Lejkersa) u glavi da Mozgova, Denga i Klarksona plaća preko 50 miliona dolara godišnje, nikada mi neće biti jasno? Ako ga vlasnik (Džeri Bas) ne otera odatle, Lejkersi još dugo neće videti plejof, a kamoli da doguraju negde dalje. Pogotovo što mali Rasel nikako da zaigra onako kako se očekivalo, a izgleda i da je mali Ingram teži promašaj, mad aima vremena za njih. Samo da ne završe u ovom društvu - https://www.youtube.com/watch?v=KEty-Gq88uQ . Bar je tu na prvom mestu jedan naš...

Jovan

pre 7 godina

Nba live, niko se ne lozi na Memphis, prosto ovako osakaceni dobijaju utakmice jako lepo igraju primaju najmanje poena u ligi, 3 sutiraju drasticno bolje a opet ni Konli ni Parsons ni Enis ni Rajt ne igraju, slozices se cela jedna cetvorka. I zaboravljaju ljudi da su jako potcenjeni od strane medija marketinga itd prosto ne igraju svetlucavu kosarku bez prave su zvezde, a ja ih bas zbog toga simpatisem. Pozdrav.

Vince Carter

pre 7 godina

U klivlendu nije igrao gasol uz ove povredjene a sinoc u memfisu nisu igrali lebron,irving i love,naravno mislim na mesta odigravanja utakmica. Lejkersi igraju strasno losu defanzivu i malo je usporila hemija u napadu.

astra

pre 7 godina

NBA rekord za tri poena drzi Klivlend od prosle sezone, 25 trojki su ubacili. A Hjustonu je falila jedna trojka da izjednace rekord fransize. Inace, neverovatna forma rokitsa, imaju cetvrti skor u ligi, a tek su 21. po budzetu. Bitni igraci su placeni jako malo, poput: Beverley (6.0mil), Nene (2.8mil), Dekker (1.7mil), Capela(1.3mil), Harrell (1.0mil), Wiltjer (0.5mil)...
Hardena je milina gledati, i apsolutno navijam za njih, nadam se da ce izgurati sezonu bez povreda, i u ovoj formi, pobedom protiv Warriorsa u gostima su pokazali da su spremni za velike stvari u ovoj sezoni

A.Davis

pre 7 godina

Whiteside 20p i 14 skokova do poluvremena. SlI sad ti tu ocekujes ko zna sta i naravno kako to obicno biva samo par poena i skokova do kraja utakmice.