Ponedeljak, 02.05.2016.

20:20

Bleda Ivanovićeva eliminisana od 130. na svetu

Ana Ivanović završila je nastup na WTA turniru u Madridu u drugom kolu.

Izvor: AK

Bleda Ivanoviæeva eliminisana od 130. na svetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

nikol dz femija

pre 7 godina

PREDO, TO STE VI ???
HAHAHA....NE BIH REKLA, ALI SVE JE MOGUCE.

Svako dobro i samo tako nastavite.

CEKAM TEKST ovog Preda i kada NOLE BUDE SRCAN JAK BORBEN VASPITAN I LEP a cela spanska publika sa sve bubnjevima protiv njega cak a nikad, ali nikad za njega, i ne samo spanska- a on je bar srcanoscu, borbom, igrom zasluzio, kako Vi Predo kazete.

TAKO DA - ne verujem da je ovo komentar onog Preda ali ...U REDU, SVAKO DOBRO i samo navijajte s razlogom uvek.BILO BI LEPO DA SE CEO SVET UGLEDA NA VAS -ovaj Predo.

HRISTO VASKRESE PREDO.

Predo

pre 7 godina

Draga Nikol Dž Femija, pa i ja bih navijao za mladu Amerikanku da sam bio tamo. Nisam jednom počeo da navijam za protivnice ili protivnike naših sportista, kada vidim da su srčaniji, inteligentniji, lepše igraju i više žele pobedu. Ana ima sve privilegije i preplaćena je u onome što radi i mora zaslužiti da se navija za nju, kao što i lepa pevačica mora znati da peva i lepa glumica da glumi. Po čemu je Ana zaslužila sinoć da iko navija za nju, kao i za Jelenu neki dan?

Jota

pre 7 godina

Pet najplaćenijih sportistkinja za 2015. godinu:

1. Marjia Šarapova (tenis, Rusija) - 29,7 miliona dolara

2. Serena Vilijams (tenis, SAD) - 24,6 miliona dolara

3. Karolina Voznijacki (tenis, Danska) - 14,6 miliona dolara

4. Danica Patrik (automobilizam, SAD ) - 13,9 miliona dolara

5. Ana Ivanović (tenis, Srbija) - 8,3 miliona dolara

Da li bi neko od komentatora otisao u penziju kada se pogleda gore navedene lista.

Ako se uzme u obzir da su oni profesionalci i da od svojih prihoda tokom godine uvecavaju ili smanjuju svoj licni budzet, tesko da bi neko sa ovakvim prihodima prestao da igra.

Mnogo toga zavisi iz kojeg ugla sam teniser/teniserka dozivljava svoju ulogu na WTA.

O Aninoj igri ne treba polemisati, mozda su ovi podaci zanimljivija tema.

Komentator

pre 7 godina

U pitanju je ipak premor od igranja za reprezentaciju. U zadnje dve godine Ana je odigrala mec, jedan ali vredan, protiv strasne Monserat Gonzalez iz Paragvaja.

nikol dz femija

pre 7 godina

DRAGOJ ANI IZ SRBIJE SRPKINJI nije pomogla ni lepota vanserijska i prirodna a nije joj pomoglo ni to sto nije konkurentna ni jednoj spanskoj teniserki a NIJE JOJ POMOGLO NI LEPO VASPITANJE PA CAK NI TO STO IMA KUCU U SPANIJI,STO SE DRUZI S NADALOM A I VOLEO JE JEDAN SPANAC, lep kao lepi spanski Ciganin iz Lorkinih pesama, Verdasko - DZABA SVE JER SPANSKA PUBLIKA NIKAKO ne voli Srbe pa cak ni kada su lepa ANA -NEMA SANSE DA NAVIJAJU ZA NJU - citamo da je publika zdusno iz sve snage navijala i nosila navijanjem mladu Amerikanku !!!!

Tja, to ti je to, nema pomoci za zapadni svet da vidi dalje od postavljene im gvozdene zavese.

Ani srecno u Rimu.Bice bolje a inace je u zivotu svakoga, ljubav najvaznija.

nikol dz femija

pre 7 godina

SRBE NE PODNOSE - I TO JE ISTINA I TO vALJA REcI NA SvA ZvONA.

zNAcI LEPA ANA koja nije konkurenCija ni jednoj spanskoj teniserki a i daleko je od prVog mesta - ALI DZABA - NEMA SANSE DA NJU PODRZI SPANSKA PUBLIKA !!!

NEGO SU SpancI IZ SvE SNAGE bodrili Amerikanku !!!! AAAAhhhhahahaaaaahaaaaaaa.

To je to.

kvrga

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.
(Eleonora, 2. maj 2016 20:30)

pa, evo, reci sportisTkinja. :)

Ratko

pre 7 godina

Za jedan drugi ali povezan problem, B92 moderatori medjutim ne snose nikakvu krivicu. Taj problem se zove Novak Djokovic. Naime Nole je do te mere sa svojim rezultatima bukvalno RAZMAZIO sve Srbe sirom planete da su postali kriticni na tenisere i teniserke cim izgube bilo koji mec. Da je Ana, koja je inace 17-ta na WTA listi izgubila od neke iz TOP10 opet bi se citalo kako ‘ne moze da pobedi nikog iz TOP10’.

Sto se mene tice, svaki Anin nastup bilo gde neminovno donosi osetne vizulene poene Srbima i Srpkinjama vec samo njenom pojavom. Dovoljno je citati sta o njoj imaju da kazu drugi van teniski Nolecentricne i razmazene Srbije.

ja

pre 7 godina

Nema sta , zasluzen poraz Ane.
U nekim ranijim mecevima mogli smo da trazimo izgovore u losoj sreci, u toj mentalnoj nesigurnosti, ali danas nije bilo ni teniske igre.
Los tenis i sve gori, a to traje gotovo godine.
Da li od Ane mozemo da ocekujemo jos nesto krupnije u tenisu, veliko je pitanje.
Ona ove godine puni 29. godina i to je najveci problem.
Imala je u svojoj karijeri 4-5 odlicnih godina kada je harala i kada su sve protivnice strahovale od nje.
Ali isto tako je imala i 5-6 protracenih godina, kada je njen tenis bio obicno mucenje, kao sto je i sada.

Zaista seta jer je sa svojim talentom mogla biti upisana u tenisku istoriju kao jedna od najboljih.

Salerno

pre 7 godina

znaci kriv vam je sirs,, ako smeni trenera mislite da ce biti bolja? pa njoj je vaznije selfije i slikanje sa neke plaze nego li tenis, neka se ugleda malo na noleta da vidi kolko je nole profesionalan i kako radi treninze,, pa mozda i bude od nje nesto.

branko

pre 7 godina

Не би ме изненадило да после ОИ будућа г-ђа Швајнштајгер, бивша врхунска тенисерка Ана Ивановић објави да, псле ФЕД куп репрезентације Србије напушта и тенис. Остаће јој лепота, слава, богатство и много времена да ужива у свему томе. Зар је мало?

Vladan

pre 7 godina

I moj dobar drug je totalno tiltovao pred svadbu, toliko pao u frku da je dobio aritmiju i lezao u bolnici sedam dana. Devojka ima preče stvari trenutno. Neka joj je sa srećom!

Magdalenina sestra i vederov brat

pre 7 godina

Nasa Ana skriva svoje karte i tempira formu za Rio.
Ona je olimpijske igre shvatila krajnje ozbiljno i jos od proslih ne zeli nikog da pobedi i pokaze zapanjujuci napredak,koji se,pre svega,ogleda u mentalnoj stabilnosti i izbacaju lotice pri servisu.
Ni ona sama ne zna da li ce uspeti servirati i u koju stranu,pa kako iznenadjena protivnica da zna,a tu je i efekat smeha,jer kako igracica koja umire od smeha moze da vrati ove zapanjujuce servise?
Sve,osim zlata sa OI,bice veliko iznenadjenje!

mazohizam

pre 7 godina

Ova igra podseca na ono vreme kada je Ana padala na wta listi, plakala, gubila od onih igracica ispod 100-og mesta..... A mislim da je i tada trener bio Sirs. Devojka je nevidjeni mazohista. Ali ona je srecna jer nista ne menja. Pa zasto bi drugi bili tuzni? Uzivajte ljudi, jer i Ana uziva!

Gonič botova

pre 7 godina

Salerno, pričaš onako, trener nam smeta, pa kad je tog Sirsa otpustila posle dve izgubljene godine s njim i angažovala Nemanju Kontića a kasnije Dejana Petrovića tada je godinu završila kao PETA i osvojila je četiri turnira (1914. godine), dobijala je mnoge iz vrha, a onda je sa Sirsom opet krenuo sunovrat. Kad teniserka napravi šezdeset grešaka to znači da ne trenera i da ima lošeg trenera. Gospođa Švajnštajger i dalje privlači sve vas, ima vas već oko pedeset, juče kad je gospođa Tošić ispala u prvom bilo vas je 26 samo.

City Girl

pre 7 godina

Ma nije njoj potreban novi trener, mada bi to bilo dobro, koliko joj je potreban psiholog. Umesto da preuzme kontrolu nad mecom posle prvog seta, koji je inace dobila na srecu, ona inicijativu potpuno prepusta protivnici. Dobro, izgubi drugi set, napravi brejk u trecem i onda stane. Strasno.

Jadi mladog vedera i balkanske Malejeve

pre 7 godina

Jednom se i to moralo desiti,svaki niz se mora prekinuti,kad-tad.
Tako i ovaj Anin od cak jedne pobede!
Sem toga nije ni fer od strane organizatora.
Nasa Ana nema ni petnaest godina(u svojoj glavi),a stavili je da igra sa ovom starijom od nje?

vec vidjeno

pre 7 godina

Sta reci (komentarisati), a ne zaplakati? Videlo se da igra zato sto "mora". Toliko beskrvnosti, bezvoljnosti u njenoj igri, da bi danas izgubila i od 1135. Steta, ali to je njena odluka!
Ona da zeli da bude bolja, promenila bi strucni stab, trenirala bi ali se vidi da joj nije stalo, da joj nije bitno da opet bude u vrhu.

Dobro

pre 7 godina

O, Boze dragi, kada ce ova prelepa odrasle zena (sa umom i psihom desetogodisnje devojcice) konacno da okaci taj reket o klin i zasnuje porodicu?
Sta joj ovo treba?
Zar je toliko u kandzama sponzora da ne moze vec jednom da prestane i pocne da radja decu.
Isto se odnosi i na veliku prijateljicu, takozvanu 'Caricu'.
Dosta, bre vise!

Iz zemlje lala, uvek Vas

Goran

pre 7 godina

Ana ocito nije vise igracica tenisa nego reklamni objekt koji se zbog simpaticnog izgleda i uspijeha u tenisu od prije mnogo godina moze dobro prodati na trzistu. Ona je tu da bi ispunila milionske sponzorske ugovore a ne zbog rezultata u tenisu. Mozda je to i ispravan put ali se ne bi o njoj onda trebalo pisati na sportskim stranicama.

kimiko

pre 7 godina

Steta.Posle tog RG-a,potrosila je silno vreme trazeci neku svoju igru.Neko je insistirao da igra agresivan tenis,da uvek ona mora da forsira,da napada.To je ples po zici,jer sve mora perfektno da funkcionise.
Ana je pre svega visoka teniserka,a samim tim je i manje pokretljiva.
Trebalo je pre svega maksimalno raditi na servisu i bekendu.Ostalo je vec sve imala.

Bozidar

pre 7 godina

Bas me cudi...ali bitno je da ne igra vise za reprezentaciju.
A njoj takodje isto nije bitna moda,reklame i slikanje,ona uvek vredno trenira ali uvek rano ispadne.
Ali fotografije i frizura,nova kolekcija to je bitno.
Ali svajnstajger....to je za pohvalu.

Neko

pre 7 godina

Tuga jad i beda u sta se pretvorila nekada prva na svetu.Prosto se ne zna sta je gore njena igra,trener,ili ljudi oko nje.Ona ocito ne radi nista da nesto prommeni kod sebe,drzi i dalje trenera sa kojim ocigledno nema uspeha,jer je vec jednom trenirao i mozda je bolje da se povuce da se ne blamira vise,jer ni 2. kolo vise nije u stanju da prodje.

navijacica

pre 7 godina

Uopšte nije bila bleda, već lepo preplanula.Videlo se, da otkad je napustila reprezentaciju, više vremena provodi napolju, na treninzima.

anonimus

pre 7 godina

batali tenis. mucno je gledati te,ja razumem da neko ne zna al ne mogu da razumem da neko ne moze da shvati da ne mora iz svake pozicije da se napada iz sve snage. ne znam samo za sta dobijaju pare svi ti treneri koje placas. svaki vikend ista prica nema nikakvih promena...tuga

Blue Moon 7

pre 7 godina

Kvitova je pobedila Ćiriko sa 6-0 6-0, pre desetak dana, i to je jos jedan dokaz da je Ana trenutno daleko od Top 10, njoj su vece sanse da ispadne iz 50 nego da udje u 10, nažalost.

VLADIMIR

pre 7 godina

@Dobro Slazem se sa Vama da je: prelepa, odrasla zena, s psihom deteta od 10 godina......ali mi nije jasno kako jednom takvom liku - s takvim osobinama preporucujute da zasnuje porodicu. Pa valjda je to puno teze i odgovornije no mlatiti tenisku loptu i akati se s momcima svih fela iz celog sveta!!!

Vanja

pre 7 godina

Ovaj zenski tenis je smejurija. U prvom kolu odmah ispale 1. i 2. nositeljka, od prvih 20 do 3.kola nije doguralo ni pet njih, tako da se Ana uklapa u ovaj sadasnji WTA

Eleonora

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.

Eleonora

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.

navijacica

pre 7 godina

Uopšte nije bila bleda, već lepo preplanula.Videlo se, da otkad je napustila reprezentaciju, više vremena provodi napolju, na treninzima.

Blue Moon 7

pre 7 godina

Kvitova je pobedila Ćiriko sa 6-0 6-0, pre desetak dana, i to je jos jedan dokaz da je Ana trenutno daleko od Top 10, njoj su vece sanse da ispadne iz 50 nego da udje u 10, nažalost.

Vanja

pre 7 godina

Ovaj zenski tenis je smejurija. U prvom kolu odmah ispale 1. i 2. nositeljka, od prvih 20 do 3.kola nije doguralo ni pet njih, tako da se Ana uklapa u ovaj sadasnji WTA

branko

pre 7 godina

Не би ме изненадило да после ОИ будућа г-ђа Швајнштајгер, бивша врхунска тенисерка Ана Ивановић објави да, псле ФЕД куп репрезентације Србије напушта и тенис. Остаће јој лепота, слава, богатство и много времена да ужива у свему томе. Зар је мало?

Neko

pre 7 godina

Tuga jad i beda u sta se pretvorila nekada prva na svetu.Prosto se ne zna sta je gore njena igra,trener,ili ljudi oko nje.Ona ocito ne radi nista da nesto prommeni kod sebe,drzi i dalje trenera sa kojim ocigledno nema uspeha,jer je vec jednom trenirao i mozda je bolje da se povuce da se ne blamira vise,jer ni 2. kolo vise nije u stanju da prodje.

Magdalenina sestra i vederov brat

pre 7 godina

Nasa Ana skriva svoje karte i tempira formu za Rio.
Ona je olimpijske igre shvatila krajnje ozbiljno i jos od proslih ne zeli nikog da pobedi i pokaze zapanjujuci napredak,koji se,pre svega,ogleda u mentalnoj stabilnosti i izbacaju lotice pri servisu.
Ni ona sama ne zna da li ce uspeti servirati i u koju stranu,pa kako iznenadjena protivnica da zna,a tu je i efekat smeha,jer kako igracica koja umire od smeha moze da vrati ove zapanjujuce servise?
Sve,osim zlata sa OI,bice veliko iznenadjenje!

Jadi mladog vedera i balkanske Malejeve

pre 7 godina

Jednom se i to moralo desiti,svaki niz se mora prekinuti,kad-tad.
Tako i ovaj Anin od cak jedne pobede!
Sem toga nije ni fer od strane organizatora.
Nasa Ana nema ni petnaest godina(u svojoj glavi),a stavili je da igra sa ovom starijom od nje?

Goran

pre 7 godina

Ana ocito nije vise igracica tenisa nego reklamni objekt koji se zbog simpaticnog izgleda i uspijeha u tenisu od prije mnogo godina moze dobro prodati na trzistu. Ona je tu da bi ispunila milionske sponzorske ugovore a ne zbog rezultata u tenisu. Mozda je to i ispravan put ali se ne bi o njoj onda trebalo pisati na sportskim stranicama.

anonimus

pre 7 godina

batali tenis. mucno je gledati te,ja razumem da neko ne zna al ne mogu da razumem da neko ne moze da shvati da ne mora iz svake pozicije da se napada iz sve snage. ne znam samo za sta dobijaju pare svi ti treneri koje placas. svaki vikend ista prica nema nikakvih promena...tuga

Dobro

pre 7 godina

O, Boze dragi, kada ce ova prelepa odrasle zena (sa umom i psihom desetogodisnje devojcice) konacno da okaci taj reket o klin i zasnuje porodicu?
Sta joj ovo treba?
Zar je toliko u kandzama sponzora da ne moze vec jednom da prestane i pocne da radja decu.
Isto se odnosi i na veliku prijateljicu, takozvanu 'Caricu'.
Dosta, bre vise!

Iz zemlje lala, uvek Vas

Bozidar

pre 7 godina

Bas me cudi...ali bitno je da ne igra vise za reprezentaciju.
A njoj takodje isto nije bitna moda,reklame i slikanje,ona uvek vredno trenira ali uvek rano ispadne.
Ali fotografije i frizura,nova kolekcija to je bitno.
Ali svajnstajger....to je za pohvalu.

mazohizam

pre 7 godina

Ova igra podseca na ono vreme kada je Ana padala na wta listi, plakala, gubila od onih igracica ispod 100-og mesta..... A mislim da je i tada trener bio Sirs. Devojka je nevidjeni mazohista. Ali ona je srecna jer nista ne menja. Pa zasto bi drugi bili tuzni? Uzivajte ljudi, jer i Ana uziva!

Vladan

pre 7 godina

I moj dobar drug je totalno tiltovao pred svadbu, toliko pao u frku da je dobio aritmiju i lezao u bolnici sedam dana. Devojka ima preče stvari trenutno. Neka joj je sa srećom!

VLADIMIR

pre 7 godina

@Dobro Slazem se sa Vama da je: prelepa, odrasla zena, s psihom deteta od 10 godina......ali mi nije jasno kako jednom takvom liku - s takvim osobinama preporucujute da zasnuje porodicu. Pa valjda je to puno teze i odgovornije no mlatiti tenisku loptu i akati se s momcima svih fela iz celog sveta!!!

vec vidjeno

pre 7 godina

Sta reci (komentarisati), a ne zaplakati? Videlo se da igra zato sto "mora". Toliko beskrvnosti, bezvoljnosti u njenoj igri, da bi danas izgubila i od 1135. Steta, ali to je njena odluka!
Ona da zeli da bude bolja, promenila bi strucni stab, trenirala bi ali se vidi da joj nije stalo, da joj nije bitno da opet bude u vrhu.

Salerno

pre 7 godina

znaci kriv vam je sirs,, ako smeni trenera mislite da ce biti bolja? pa njoj je vaznije selfije i slikanje sa neke plaze nego li tenis, neka se ugleda malo na noleta da vidi kolko je nole profesionalan i kako radi treninze,, pa mozda i bude od nje nesto.

City Girl

pre 7 godina

Ma nije njoj potreban novi trener, mada bi to bilo dobro, koliko joj je potreban psiholog. Umesto da preuzme kontrolu nad mecom posle prvog seta, koji je inace dobila na srecu, ona inicijativu potpuno prepusta protivnici. Dobro, izgubi drugi set, napravi brejk u trecem i onda stane. Strasno.

Komentator

pre 7 godina

U pitanju je ipak premor od igranja za reprezentaciju. U zadnje dve godine Ana je odigrala mec, jedan ali vredan, protiv strasne Monserat Gonzalez iz Paragvaja.

kimiko

pre 7 godina

Steta.Posle tog RG-a,potrosila je silno vreme trazeci neku svoju igru.Neko je insistirao da igra agresivan tenis,da uvek ona mora da forsira,da napada.To je ples po zici,jer sve mora perfektno da funkcionise.
Ana je pre svega visoka teniserka,a samim tim je i manje pokretljiva.
Trebalo je pre svega maksimalno raditi na servisu i bekendu.Ostalo je vec sve imala.

Gonič botova

pre 7 godina

Salerno, pričaš onako, trener nam smeta, pa kad je tog Sirsa otpustila posle dve izgubljene godine s njim i angažovala Nemanju Kontića a kasnije Dejana Petrovića tada je godinu završila kao PETA i osvojila je četiri turnira (1914. godine), dobijala je mnoge iz vrha, a onda je sa Sirsom opet krenuo sunovrat. Kad teniserka napravi šezdeset grešaka to znači da ne trenera i da ima lošeg trenera. Gospođa Švajnštajger i dalje privlači sve vas, ima vas već oko pedeset, juče kad je gospođa Tošić ispala u prvom bilo vas je 26 samo.

Jota

pre 7 godina

Pet najplaćenijih sportistkinja za 2015. godinu:

1. Marjia Šarapova (tenis, Rusija) - 29,7 miliona dolara

2. Serena Vilijams (tenis, SAD) - 24,6 miliona dolara

3. Karolina Voznijacki (tenis, Danska) - 14,6 miliona dolara

4. Danica Patrik (automobilizam, SAD ) - 13,9 miliona dolara

5. Ana Ivanović (tenis, Srbija) - 8,3 miliona dolara

Da li bi neko od komentatora otisao u penziju kada se pogleda gore navedene lista.

Ako se uzme u obzir da su oni profesionalci i da od svojih prihoda tokom godine uvecavaju ili smanjuju svoj licni budzet, tesko da bi neko sa ovakvim prihodima prestao da igra.

Mnogo toga zavisi iz kojeg ugla sam teniser/teniserka dozivljava svoju ulogu na WTA.

O Aninoj igri ne treba polemisati, mozda su ovi podaci zanimljivija tema.

kvrga

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.
(Eleonora, 2. maj 2016 20:30)

pa, evo, reci sportisTkinja. :)

Predo

pre 7 godina

Draga Nikol Dž Femija, pa i ja bih navijao za mladu Amerikanku da sam bio tamo. Nisam jednom počeo da navijam za protivnice ili protivnike naših sportista, kada vidim da su srčaniji, inteligentniji, lepše igraju i više žele pobedu. Ana ima sve privilegije i preplaćena je u onome što radi i mora zaslužiti da se navija za nju, kao što i lepa pevačica mora znati da peva i lepa glumica da glumi. Po čemu je Ana zaslužila sinoć da iko navija za nju, kao i za Jelenu neki dan?

ja

pre 7 godina

Nema sta , zasluzen poraz Ane.
U nekim ranijim mecevima mogli smo da trazimo izgovore u losoj sreci, u toj mentalnoj nesigurnosti, ali danas nije bilo ni teniske igre.
Los tenis i sve gori, a to traje gotovo godine.
Da li od Ane mozemo da ocekujemo jos nesto krupnije u tenisu, veliko je pitanje.
Ona ove godine puni 29. godina i to je najveci problem.
Imala je u svojoj karijeri 4-5 odlicnih godina kada je harala i kada su sve protivnice strahovale od nje.
Ali isto tako je imala i 5-6 protracenih godina, kada je njen tenis bio obicno mucenje, kao sto je i sada.

Zaista seta jer je sa svojim talentom mogla biti upisana u tenisku istoriju kao jedna od najboljih.

nikol dz femija

pre 7 godina

DRAGOJ ANI IZ SRBIJE SRPKINJI nije pomogla ni lepota vanserijska i prirodna a nije joj pomoglo ni to sto nije konkurentna ni jednoj spanskoj teniserki a NIJE JOJ POMOGLO NI LEPO VASPITANJE PA CAK NI TO STO IMA KUCU U SPANIJI,STO SE DRUZI S NADALOM A I VOLEO JE JEDAN SPANAC, lep kao lepi spanski Ciganin iz Lorkinih pesama, Verdasko - DZABA SVE JER SPANSKA PUBLIKA NIKAKO ne voli Srbe pa cak ni kada su lepa ANA -NEMA SANSE DA NAVIJAJU ZA NJU - citamo da je publika zdusno iz sve snage navijala i nosila navijanjem mladu Amerikanku !!!!

Tja, to ti je to, nema pomoci za zapadni svet da vidi dalje od postavljene im gvozdene zavese.

Ani srecno u Rimu.Bice bolje a inace je u zivotu svakoga, ljubav najvaznija.

Ratko

pre 7 godina

Za jedan drugi ali povezan problem, B92 moderatori medjutim ne snose nikakvu krivicu. Taj problem se zove Novak Djokovic. Naime Nole je do te mere sa svojim rezultatima bukvalno RAZMAZIO sve Srbe sirom planete da su postali kriticni na tenisere i teniserke cim izgube bilo koji mec. Da je Ana, koja je inace 17-ta na WTA listi izgubila od neke iz TOP10 opet bi se citalo kako ‘ne moze da pobedi nikog iz TOP10’.

Sto se mene tice, svaki Anin nastup bilo gde neminovno donosi osetne vizulene poene Srbima i Srpkinjama vec samo njenom pojavom. Dovoljno je citati sta o njoj imaju da kazu drugi van teniski Nolecentricne i razmazene Srbije.

nikol dz femija

pre 7 godina

SRBE NE PODNOSE - I TO JE ISTINA I TO vALJA REcI NA SvA ZvONA.

zNAcI LEPA ANA koja nije konkurenCija ni jednoj spanskoj teniserki a i daleko je od prVog mesta - ALI DZABA - NEMA SANSE DA NJU PODRZI SPANSKA PUBLIKA !!!

NEGO SU SpancI IZ SvE SNAGE bodrili Amerikanku !!!! AAAAhhhhahahaaaaahaaaaaaa.

To je to.

nikol dz femija

pre 7 godina

PREDO, TO STE VI ???
HAHAHA....NE BIH REKLA, ALI SVE JE MOGUCE.

Svako dobro i samo tako nastavite.

CEKAM TEKST ovog Preda i kada NOLE BUDE SRCAN JAK BORBEN VASPITAN I LEP a cela spanska publika sa sve bubnjevima protiv njega cak a nikad, ali nikad za njega, i ne samo spanska- a on je bar srcanoscu, borbom, igrom zasluzio, kako Vi Predo kazete.

TAKO DA - ne verujem da je ovo komentar onog Preda ali ...U REDU, SVAKO DOBRO i samo navijajte s razlogom uvek.BILO BI LEPO DA SE CEO SVET UGLEDA NA VAS -ovaj Predo.

HRISTO VASKRESE PREDO.

nikol dz femija

pre 7 godina

DRAGOJ ANI IZ SRBIJE SRPKINJI nije pomogla ni lepota vanserijska i prirodna a nije joj pomoglo ni to sto nije konkurentna ni jednoj spanskoj teniserki a NIJE JOJ POMOGLO NI LEPO VASPITANJE PA CAK NI TO STO IMA KUCU U SPANIJI,STO SE DRUZI S NADALOM A I VOLEO JE JEDAN SPANAC, lep kao lepi spanski Ciganin iz Lorkinih pesama, Verdasko - DZABA SVE JER SPANSKA PUBLIKA NIKAKO ne voli Srbe pa cak ni kada su lepa ANA -NEMA SANSE DA NAVIJAJU ZA NJU - citamo da je publika zdusno iz sve snage navijala i nosila navijanjem mladu Amerikanku !!!!

Tja, to ti je to, nema pomoci za zapadni svet da vidi dalje od postavljene im gvozdene zavese.

Ani srecno u Rimu.Bice bolje a inace je u zivotu svakoga, ljubav najvaznija.

nikol dz femija

pre 7 godina

SRBE NE PODNOSE - I TO JE ISTINA I TO vALJA REcI NA SvA ZvONA.

zNAcI LEPA ANA koja nije konkurenCija ni jednoj spanskoj teniserki a i daleko je od prVog mesta - ALI DZABA - NEMA SANSE DA NJU PODRZI SPANSKA PUBLIKA !!!

NEGO SU SpancI IZ SvE SNAGE bodrili Amerikanku !!!! AAAAhhhhahahaaaaahaaaaaaa.

To je to.

Komentator

pre 7 godina

U pitanju je ipak premor od igranja za reprezentaciju. U zadnje dve godine Ana je odigrala mec, jedan ali vredan, protiv strasne Monserat Gonzalez iz Paragvaja.

Salerno

pre 7 godina

znaci kriv vam je sirs,, ako smeni trenera mislite da ce biti bolja? pa njoj je vaznije selfije i slikanje sa neke plaze nego li tenis, neka se ugleda malo na noleta da vidi kolko je nole profesionalan i kako radi treninze,, pa mozda i bude od nje nesto.

Dobro

pre 7 godina

O, Boze dragi, kada ce ova prelepa odrasle zena (sa umom i psihom desetogodisnje devojcice) konacno da okaci taj reket o klin i zasnuje porodicu?
Sta joj ovo treba?
Zar je toliko u kandzama sponzora da ne moze vec jednom da prestane i pocne da radja decu.
Isto se odnosi i na veliku prijateljicu, takozvanu 'Caricu'.
Dosta, bre vise!

Iz zemlje lala, uvek Vas

Magdalenina sestra i vederov brat

pre 7 godina

Nasa Ana skriva svoje karte i tempira formu za Rio.
Ona je olimpijske igre shvatila krajnje ozbiljno i jos od proslih ne zeli nikog da pobedi i pokaze zapanjujuci napredak,koji se,pre svega,ogleda u mentalnoj stabilnosti i izbacaju lotice pri servisu.
Ni ona sama ne zna da li ce uspeti servirati i u koju stranu,pa kako iznenadjena protivnica da zna,a tu je i efekat smeha,jer kako igracica koja umire od smeha moze da vrati ove zapanjujuce servise?
Sve,osim zlata sa OI,bice veliko iznenadjenje!

Bozidar

pre 7 godina

Bas me cudi...ali bitno je da ne igra vise za reprezentaciju.
A njoj takodje isto nije bitna moda,reklame i slikanje,ona uvek vredno trenira ali uvek rano ispadne.
Ali fotografije i frizura,nova kolekcija to je bitno.
Ali svajnstajger....to je za pohvalu.

Jadi mladog vedera i balkanske Malejeve

pre 7 godina

Jednom se i to moralo desiti,svaki niz se mora prekinuti,kad-tad.
Tako i ovaj Anin od cak jedne pobede!
Sem toga nije ni fer od strane organizatora.
Nasa Ana nema ni petnaest godina(u svojoj glavi),a stavili je da igra sa ovom starijom od nje?

Goran

pre 7 godina

Ana ocito nije vise igracica tenisa nego reklamni objekt koji se zbog simpaticnog izgleda i uspijeha u tenisu od prije mnogo godina moze dobro prodati na trzistu. Ona je tu da bi ispunila milionske sponzorske ugovore a ne zbog rezultata u tenisu. Mozda je to i ispravan put ali se ne bi o njoj onda trebalo pisati na sportskim stranicama.

Predo

pre 7 godina

Draga Nikol Dž Femija, pa i ja bih navijao za mladu Amerikanku da sam bio tamo. Nisam jednom počeo da navijam za protivnice ili protivnike naših sportista, kada vidim da su srčaniji, inteligentniji, lepše igraju i više žele pobedu. Ana ima sve privilegije i preplaćena je u onome što radi i mora zaslužiti da se navija za nju, kao što i lepa pevačica mora znati da peva i lepa glumica da glumi. Po čemu je Ana zaslužila sinoć da iko navija za nju, kao i za Jelenu neki dan?

navijacica

pre 7 godina

Uopšte nije bila bleda, već lepo preplanula.Videlo se, da otkad je napustila reprezentaciju, više vremena provodi napolju, na treninzima.

VLADIMIR

pre 7 godina

@Dobro Slazem se sa Vama da je: prelepa, odrasla zena, s psihom deteta od 10 godina......ali mi nije jasno kako jednom takvom liku - s takvim osobinama preporucujute da zasnuje porodicu. Pa valjda je to puno teze i odgovornije no mlatiti tenisku loptu i akati se s momcima svih fela iz celog sveta!!!

Ratko

pre 7 godina

Za jedan drugi ali povezan problem, B92 moderatori medjutim ne snose nikakvu krivicu. Taj problem se zove Novak Djokovic. Naime Nole je do te mere sa svojim rezultatima bukvalno RAZMAZIO sve Srbe sirom planete da su postali kriticni na tenisere i teniserke cim izgube bilo koji mec. Da je Ana, koja je inace 17-ta na WTA listi izgubila od neke iz TOP10 opet bi se citalo kako ‘ne moze da pobedi nikog iz TOP10’.

Sto se mene tice, svaki Anin nastup bilo gde neminovno donosi osetne vizulene poene Srbima i Srpkinjama vec samo njenom pojavom. Dovoljno je citati sta o njoj imaju da kazu drugi van teniski Nolecentricne i razmazene Srbije.

kvrga

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.
(Eleonora, 2. maj 2016 20:30)

pa, evo, reci sportisTkinja. :)

Blue Moon 7

pre 7 godina

Kvitova je pobedila Ćiriko sa 6-0 6-0, pre desetak dana, i to je jos jedan dokaz da je Ana trenutno daleko od Top 10, njoj su vece sanse da ispadne iz 50 nego da udje u 10, nažalost.

Neko

pre 7 godina

Tuga jad i beda u sta se pretvorila nekada prva na svetu.Prosto se ne zna sta je gore njena igra,trener,ili ljudi oko nje.Ona ocito ne radi nista da nesto prommeni kod sebe,drzi i dalje trenera sa kojim ocigledno nema uspeha,jer je vec jednom trenirao i mozda je bolje da se povuce da se ne blamira vise,jer ni 2. kolo vise nije u stanju da prodje.

Eleonora

pre 7 godina

Gledala sam samo treći set. Kada je bila klinka, pre osvajanja RG i nešto posle toga, bila mi je stvarno simpatična. Ne znam šta se dogodilo s njom. Da li zbog neverovatnih suma novca koji je naglo došao od sponzora ili nečeg drugog ili trećeg, Ana je postala drugačija, postala je bleda teniserka. Izgleda tako bez energije na terenu.U životu je zaista veoma bitna sreća. Peta sportistinja po zaradi. Ne teniserka, već sportiskinja. Šta reći.

Gonič botova

pre 7 godina

Salerno, pričaš onako, trener nam smeta, pa kad je tog Sirsa otpustila posle dve izgubljene godine s njim i angažovala Nemanju Kontića a kasnije Dejana Petrovića tada je godinu završila kao PETA i osvojila je četiri turnira (1914. godine), dobijala je mnoge iz vrha, a onda je sa Sirsom opet krenuo sunovrat. Kad teniserka napravi šezdeset grešaka to znači da ne trenera i da ima lošeg trenera. Gospođa Švajnštajger i dalje privlači sve vas, ima vas već oko pedeset, juče kad je gospođa Tošić ispala u prvom bilo vas je 26 samo.

branko

pre 7 godina

Не би ме изненадило да после ОИ будућа г-ђа Швајнштајгер, бивша врхунска тенисерка Ана Ивановић објави да, псле ФЕД куп репрезентације Србије напушта и тенис. Остаће јој лепота, слава, богатство и много времена да ужива у свему томе. Зар је мало?

Vladan

pre 7 godina

I moj dobar drug je totalno tiltovao pred svadbu, toliko pao u frku da je dobio aritmiju i lezao u bolnici sedam dana. Devojka ima preče stvari trenutno. Neka joj je sa srećom!

anonimus

pre 7 godina

batali tenis. mucno je gledati te,ja razumem da neko ne zna al ne mogu da razumem da neko ne moze da shvati da ne mora iz svake pozicije da se napada iz sve snage. ne znam samo za sta dobijaju pare svi ti treneri koje placas. svaki vikend ista prica nema nikakvih promena...tuga

kimiko

pre 7 godina

Steta.Posle tog RG-a,potrosila je silno vreme trazeci neku svoju igru.Neko je insistirao da igra agresivan tenis,da uvek ona mora da forsira,da napada.To je ples po zici,jer sve mora perfektno da funkcionise.
Ana je pre svega visoka teniserka,a samim tim je i manje pokretljiva.
Trebalo je pre svega maksimalno raditi na servisu i bekendu.Ostalo je vec sve imala.

nikol dz femija

pre 7 godina

PREDO, TO STE VI ???
HAHAHA....NE BIH REKLA, ALI SVE JE MOGUCE.

Svako dobro i samo tako nastavite.

CEKAM TEKST ovog Preda i kada NOLE BUDE SRCAN JAK BORBEN VASPITAN I LEP a cela spanska publika sa sve bubnjevima protiv njega cak a nikad, ali nikad za njega, i ne samo spanska- a on je bar srcanoscu, borbom, igrom zasluzio, kako Vi Predo kazete.

TAKO DA - ne verujem da je ovo komentar onog Preda ali ...U REDU, SVAKO DOBRO i samo navijajte s razlogom uvek.BILO BI LEPO DA SE CEO SVET UGLEDA NA VAS -ovaj Predo.

HRISTO VASKRESE PREDO.

Vanja

pre 7 godina

Ovaj zenski tenis je smejurija. U prvom kolu odmah ispale 1. i 2. nositeljka, od prvih 20 do 3.kola nije doguralo ni pet njih, tako da se Ana uklapa u ovaj sadasnji WTA

vec vidjeno

pre 7 godina

Sta reci (komentarisati), a ne zaplakati? Videlo se da igra zato sto "mora". Toliko beskrvnosti, bezvoljnosti u njenoj igri, da bi danas izgubila i od 1135. Steta, ali to je njena odluka!
Ona da zeli da bude bolja, promenila bi strucni stab, trenirala bi ali se vidi da joj nije stalo, da joj nije bitno da opet bude u vrhu.

City Girl

pre 7 godina

Ma nije njoj potreban novi trener, mada bi to bilo dobro, koliko joj je potreban psiholog. Umesto da preuzme kontrolu nad mecom posle prvog seta, koji je inace dobila na srecu, ona inicijativu potpuno prepusta protivnici. Dobro, izgubi drugi set, napravi brejk u trecem i onda stane. Strasno.

ja

pre 7 godina

Nema sta , zasluzen poraz Ane.
U nekim ranijim mecevima mogli smo da trazimo izgovore u losoj sreci, u toj mentalnoj nesigurnosti, ali danas nije bilo ni teniske igre.
Los tenis i sve gori, a to traje gotovo godine.
Da li od Ane mozemo da ocekujemo jos nesto krupnije u tenisu, veliko je pitanje.
Ona ove godine puni 29. godina i to je najveci problem.
Imala je u svojoj karijeri 4-5 odlicnih godina kada je harala i kada su sve protivnice strahovale od nje.
Ali isto tako je imala i 5-6 protracenih godina, kada je njen tenis bio obicno mucenje, kao sto je i sada.

Zaista seta jer je sa svojim talentom mogla biti upisana u tenisku istoriju kao jedna od najboljih.

mazohizam

pre 7 godina

Ova igra podseca na ono vreme kada je Ana padala na wta listi, plakala, gubila od onih igracica ispod 100-og mesta..... A mislim da je i tada trener bio Sirs. Devojka je nevidjeni mazohista. Ali ona je srecna jer nista ne menja. Pa zasto bi drugi bili tuzni? Uzivajte ljudi, jer i Ana uziva!

Jota

pre 7 godina

Pet najplaćenijih sportistkinja za 2015. godinu:

1. Marjia Šarapova (tenis, Rusija) - 29,7 miliona dolara

2. Serena Vilijams (tenis, SAD) - 24,6 miliona dolara

3. Karolina Voznijacki (tenis, Danska) - 14,6 miliona dolara

4. Danica Patrik (automobilizam, SAD ) - 13,9 miliona dolara

5. Ana Ivanović (tenis, Srbija) - 8,3 miliona dolara

Da li bi neko od komentatora otisao u penziju kada se pogleda gore navedene lista.

Ako se uzme u obzir da su oni profesionalci i da od svojih prihoda tokom godine uvecavaju ili smanjuju svoj licni budzet, tesko da bi neko sa ovakvim prihodima prestao da igra.

Mnogo toga zavisi iz kojeg ugla sam teniser/teniserka dozivljava svoju ulogu na WTA.

O Aninoj igri ne treba polemisati, mozda su ovi podaci zanimljivija tema.