Utorak, 19.04.2016.

21:59

Laboral Kuča posle osam godina na F4

Košarkaši Laboral Kuče plasirali su se na Fajnal for Evrolige pobedom nad Panatinaikosom sa 3-0 u seriji.

Izvor: MN

Laboral Kuèa posle osam godina na F4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

srb

pre 8 godina

@mirko za zeljka tacno, covek ima renome i sigurno nece preuzeti neki tim koji ima par miliona evra budzet, zasto bi se time baktao...a barsa sigirno ne uzima, ili fener ili cska, svim srcem navijam za cska

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

(moze samo da ti bude krivo, 19. april 2016 23:42)

Pa nije dovoljno da pratis kosarku 2 godina da bi znao dali je Partizan imao pozitivan skor za 15 godina konstantnog igranja Eurolige ! Naravno da je imao ! Dve sezone uzastopno 5-5 u prvoj fazi, dva puta u TOP16 skor 4-2 i jednom 3-3 ! Partizan je imao i cetiri puta uzastopno TOP16 i tri puta uzastopno TOP8 i jednom je od ta tri puta otisao na F4 !

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

svi su prosle sezone komentarisali:"Prerasla Zvezda kvalitet igraca kao sto Jaka". evo coveka na f4! svaka mu je Jaka
(pastir, 19. april 2016 23:26)

A Jaka je inače veoma bitan faktor u napadu kod Kuće pa da razumem onda tvoj komentar :)
Nebo i zemlja je njegova uloga u Zvezdi i u Kući, on nema taj kvalitet kao što je ove godine kod nas imao Miler ili kod njih Adams, Hanga i slični, on je u rotaciji, deo ekipe, ponekad bljesne i to e to, razlikujte te stvari aman!

inače, srećno Jaki, Teu i Kalini na fajnal foru, lepo je što dva bivša zvezdasa tu, plus Teo

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

Ha ha potpisujem...

Zlatko

pre 8 godina

Laboral jeste bila favorit ali nisam verovao da ce PAO dobiti metlu..bar da su ih dobili jednu kod kuce ovako sa nulom od Laborala od koga ste kao klub na visem nivou zaisa teska situacija

vifeojgs

pre 8 godina

Klub se zove Saski Baskonia (Club Deportivo Saski-Baskonia S.A.D.), ovo sve ostalo je zbog sponzora, kao sto je, na primer, i KK Split bio Jugoplastika i POP 84

mirko

pre 8 godina

Obradovic ide samo tamo gdje ima para.Pao je napustio kada su smanjili budzet i kao fol pauzirao dok ga nije pozvao Fener koji je pun para.Po meni je on samo solidan trener nista vise.Barsa uzima euroligu,podizu formu a i po meni imaju najjaci roster

qwe

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

sad mozes opet da ih volis posto se zovu Laboral Kutxa

Sale

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

A Pao namerno izgubio zadnje kolo,u poslednjoj cetvrtini se bukvalno sklanjali da bi izbegli Barsu i isli na Laboral.. Sta ti je karma.

Milan

pre 8 godina

Laboral je sagrađen oko neverovatnog Burusisa koji je odigrao sezonu karijere! On je ključ i odbrane i napada. Adams i Džejms sjajno pogođeni ameri i eto F4. Recept za zvezdu iduće godine.
Letos su pominjali Feldina kao zvezdinu želju, gledam danas i mislim koja sreća da nije došao. Razlika između NBA i evropske košarke je da se u NBA ekipa gradi godinama a u evropi kupuje svake godine nova pa kako se zalomi.

moze samo da ti bude krivo

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.
(Sale, 19. april 2016 23:03)

Mnogo volim ovako poštene ljude koji daju komentare, pogotovo ako su sa one strane brda i koji ne mogu da prežale ovakve rezultate Zvezde.

Povoljan žreb u Top16, možda. Ali 7 pobeda bato nisu poklonjene, već dobijene pošteno. 7-4 je Zvezda imala skor 3 utakmice pre kraja, protiv Efesa izgubila debelom krađom sudija, 3 sekunde pre kraja, u prvom kolu Top16.

Ne zaboravi u kojoj grupi je Zvezda izborila Top16, sa pozitivnim skorom.
Da li ima jedno takmičenje jedne sezone u EL da ste vi bili pozitvni sa skorom.

Pobediti Real, Himki, Lokomotivu, Pao 2x, Bayern 2x, Efes, Unikahu 2x, Strazbur i Cedevitu, odigrati sa CSKA 3 meča egal, NIJE MALA STVAR

P.S. Spremi se za ciscenje u nasem prvenstvu
P.S.S. Sledece sezone ce da bude jos veca razlika

bbr

pre 8 godina

moram da ponovim,nije problem u Kuzmicu,Kelatesu,Pavlovicu,Jankovicu i slicno,problem je sto su doveli tri amera(Vilijams,Hajns,Feldin-to su dva pleja i dvojka) a ni jedan nije ni za Iraklis a kamo li za Pao.Jednostavno preveliki su to promasaji,oni moraju da ti donesu poene a ne samo unutrasnji igraci Raduljica,Gist i jedan spoljni,matorac Dijamantidis.E sad,da li nisu imali para za bolje Amere na bekovima ili je Sale promasio to je druga prica koja je sad ne vazna.

Tool

pre 8 godina

Zaboravio sam totalno,stao mi mozak,kako su se oni zvali pre? :/
(UsnulaPapaja, 19. april 2016 22:11)

Taukeramika. Klub koji je već decenijama u vrhu evropske košarke, samo su promenili ime. Taukeramika, pa Kaha Laboral, danas Laboral Kuća...

P.S. Voleo bih da gledam finale Fener - CSKA, da neko od naših igrača osvoji Evroligu. Tako će verovatno i biti, Fener i CSKA su od početka glavni favoriti za titulu. Videćemo.

Endi Marej

pre 8 godina

Moje lično mišljenje je da Fener uzima titulu... Od početka sezone jednostavno ekipa koja je konstantno bila na vrhu... Pogledajte zvezine utakmice sa njima i sa cska, fener je u svakoj od početka do kraja držao apsolutnu kontrolu... Malo koja ekipa je tako konstantna, dobro igra a dobro se poznaje... A Željko je milion puta dokazao kakav je trener...Cska i Fener igraju finale... Bilo bi mi drago da osvoji Fener samo zbog Kaline...

Rambinho

pre 8 godina

Ja jos uvek imam pozitvno misljene o selektoru, ako ipak budemo igrali u Rio i on opet pozove ovog Kuzmica, onda mu definitivno nije mesto na klupi reprezentacije.

Ogysa

pre 8 godina

Kakva bruka ovaj Sale,da je pametan ovaj gazda Pao da ih sve otpusti,pa ti dopustas da te neka Kuca ubija u sred Atine,svi napolje,ceo nov tim da se dovede.

Amater

pre 8 godina

U poslednjem kolu TOP16 Pao je ubedljivo vodio protiv Efesa i potom je "necijom" odlukom u poslednjih par minuta namerno popustio (kada se saznalo da ce Barselona biti 3. u grupi sa kojom se "ukrsta") i Efes je pobedio a time je Pao "osigurao" trece mesto tj. delovalo je kao da ne zele da pobede i da sacekaju eventualni poraz Lokomotive (koja je igrala dan kasnije) pa da budu 2. u grupi i da imaju prednost domaceg terena protiv Barse.
Ispostavilo se da je Laboral jaka ekipa i pocistila je Pao sa 3:0 a ovime je pokazala i da nije bilo nikakvog razloga da se Zvezdini navijaci "nerviraju" sto Zvezda nije uspela da bude 3. u grupi pa da igra protiv Laborala koji je "mnogo laksi protivnik od CSKA i protiv koga je prolaz veoma realan". Zvezda je odigrala odlicno protiv CSKA i u 2 od 3 utakmice je imala sanse i za pobedu (narocito u 2. mecu) i ne verujem da bi protiv Laborala bila u boljoj situaciji.

sinki

pre 8 godina

Moguce da ce Djordjevic dobiti otkaz posle ovakvog ispadanja sa 3-0...Znajuci kako to ide u velikim klubovima puoput Panatinakosa,vrlo je vjerovatno da ce se to desiti.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Pao ocajan, Djordjevic dosta lose vodio ekipu. Deluje da su navijaci prilicno nezadovoljni Saletom...steta. Sad se vidi koliko je Zvezdina grupa bila slaba, dve lagane metle.

volim pravdu

pre 8 godina

Eee kolika je meni želja bio Burusis za Zvezdu, mogu samo da zamislim gde bi bili sa njim u ekipi. Pošto Gudurića plaćamo 4 miliona evra po utakmici mogli smo da mu uzmemo 10% i platimo Burusisa. A od plate Rebića smo mogli Eliota Vilijamsa.

Ovogodišnja Kaha je verovatno jedina španska ekipa koja je meni simpatična i drago mi je zbog njih. A što se Đorđevića i PAO tiče ne znam kako je mislio da pobedi sa Pavlovićem koji još nije izlečio traume iz prošle sezone. Sad kad se vidi kako su prošli Real i PAO još više se shvata koliko je senzacionalno dobro Zvezda igrala protiv CSKA.

Što se tiče poslednjeg para voleo bih da prođe Lokomotiva jer su mi mnogo simpatičnija ekipa od Barselone. Nego sa kim je igrao partizan ove nedelje? Šta je uradio protiv Vrmdže sa Čučunja?

satelit

pre 8 godina

E,moj Djordjevicu sa kojim si ti igracima pojacao jedan PAO,a imas ogroman budzet! Zasluzeno bi trebalo da dobijes otkaz,ne sto ne znas vec sto si pokusao sa ocajnom ekipom da pravis velike stvari

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

Maki

pre 8 godina

Bravo za Laboral, sad imam za kog navijati na f4. Perasović odličan trener, napravio čudo sa ekipom koja se na početku činila kao čisti prosjek - najmanji budžet za ovaj klub u zadnjih 15 godina. Sve njegove ekipe igraju brzu i agresivnu košarku. Obrana odlična, u napadu daje slobodu igračima pogotovo onima koji imaju potencijal.

turci ogavni

pre 8 godina

e pa sale sada znas da ne mozes da pokupis pola amera u sred sezone i mislis da ce tim da ti ima hemiju ko barsa ranijih generacija..svaka cast laboralu

milan018

pre 8 godina

Bivsi nazivi Laboral Kuce su Kaha Laboral, a pre toga jedno desetak godina su se zvali Tau Keramika i Taugres.

Malo istorije nije na odmet :-)

трубадур

pre 8 godina

свака им част,стварно играју одличну кошарку,атрактивно,борбено,немају изразиту звезду,сваки играч има свој допринос...баш бих волео да освоје титулу...уф како је добар онај џејмс,кида

Milan

pre 8 godina

PAO potpuno pogresio sa pojacanjima...Prvo Kalates drugo Kuzmic i Pavlovic, trece onaj Dominikanac...Pokusali su na sred TOP 16 ali i oni su im ispali 50-50%...Tu deo odgovornosti snosi Djordjevic...Drugo Djordjevic previse bazira igru na Raduljici...Pogledajte koliko lopti prima kad je na terenu...

Sad ce ispasti da pljujem po Djordjevicu ali ovo sam morao da napisem..Svejedno velika skola za Djordjevica!

Nadam se da cemo u reprezentacij videti napredak...

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

Milan

pre 8 godina

PAO potpuno pogresio sa pojacanjima...Prvo Kalates drugo Kuzmic i Pavlovic, trece onaj Dominikanac...Pokusali su na sred TOP 16 ali i oni su im ispali 50-50%...Tu deo odgovornosti snosi Djordjevic...Drugo Djordjevic previse bazira igru na Raduljici...Pogledajte koliko lopti prima kad je na terenu...

Sad ce ispasti da pljujem po Djordjevicu ali ovo sam morao da napisem..Svejedno velika skola za Djordjevica!

Nadam se da cemo u reprezentacij videti napredak...

turci ogavni

pre 8 godina

e pa sale sada znas da ne mozes da pokupis pola amera u sred sezone i mislis da ce tim da ti ima hemiju ko barsa ranijih generacija..svaka cast laboralu

milan018

pre 8 godina

Bivsi nazivi Laboral Kuce su Kaha Laboral, a pre toga jedno desetak godina su se zvali Tau Keramika i Taugres.

Malo istorije nije na odmet :-)

Maki

pre 8 godina

Bravo za Laboral, sad imam za kog navijati na f4. Perasović odličan trener, napravio čudo sa ekipom koja se na početku činila kao čisti prosjek - najmanji budžet za ovaj klub u zadnjih 15 godina. Sve njegove ekipe igraju brzu i agresivnu košarku. Obrana odlična, u napadu daje slobodu igračima pogotovo onima koji imaju potencijal.

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

A Pao namerno izgubio zadnje kolo,u poslednjoj cetvrtini se bukvalno sklanjali da bi izbegli Barsu i isli na Laboral.. Sta ti je karma.

трубадур

pre 8 godina

свака им част,стварно играју одличну кошарку,атрактивно,борбено,немају изразиту звезду,сваки играч има свој допринос...баш бих волео да освоје титулу...уф како је добар онај џејмс,кида

moze samo da ti bude krivo

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.
(Sale, 19. april 2016 23:03)

Mnogo volim ovako poštene ljude koji daju komentare, pogotovo ako su sa one strane brda i koji ne mogu da prežale ovakve rezultate Zvezde.

Povoljan žreb u Top16, možda. Ali 7 pobeda bato nisu poklonjene, već dobijene pošteno. 7-4 je Zvezda imala skor 3 utakmice pre kraja, protiv Efesa izgubila debelom krađom sudija, 3 sekunde pre kraja, u prvom kolu Top16.

Ne zaboravi u kojoj grupi je Zvezda izborila Top16, sa pozitivnim skorom.
Da li ima jedno takmičenje jedne sezone u EL da ste vi bili pozitvni sa skorom.

Pobediti Real, Himki, Lokomotivu, Pao 2x, Bayern 2x, Efes, Unikahu 2x, Strazbur i Cedevitu, odigrati sa CSKA 3 meča egal, NIJE MALA STVAR

P.S. Spremi se za ciscenje u nasem prvenstvu
P.S.S. Sledece sezone ce da bude jos veca razlika

Ogysa

pre 8 godina

Kakva bruka ovaj Sale,da je pametan ovaj gazda Pao da ih sve otpusti,pa ti dopustas da te neka Kuca ubija u sred Atine,svi napolje,ceo nov tim da se dovede.

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

Endi Marej

pre 8 godina

Moje lično mišljenje je da Fener uzima titulu... Od početka sezone jednostavno ekipa koja je konstantno bila na vrhu... Pogledajte zvezine utakmice sa njima i sa cska, fener je u svakoj od početka do kraja držao apsolutnu kontrolu... Malo koja ekipa je tako konstantna, dobro igra a dobro se poznaje... A Željko je milion puta dokazao kakav je trener...Cska i Fener igraju finale... Bilo bi mi drago da osvoji Fener samo zbog Kaline...

sinki

pre 8 godina

Moguce da ce Djordjevic dobiti otkaz posle ovakvog ispadanja sa 3-0...Znajuci kako to ide u velikim klubovima puoput Panatinakosa,vrlo je vjerovatno da ce se to desiti.

Milan

pre 8 godina

Laboral je sagrađen oko neverovatnog Burusisa koji je odigrao sezonu karijere! On je ključ i odbrane i napada. Adams i Džejms sjajno pogođeni ameri i eto F4. Recept za zvezdu iduće godine.
Letos su pominjali Feldina kao zvezdinu želju, gledam danas i mislim koja sreća da nije došao. Razlika između NBA i evropske košarke je da se u NBA ekipa gradi godinama a u evropi kupuje svake godine nova pa kako se zalomi.

volim pravdu

pre 8 godina

Eee kolika je meni želja bio Burusis za Zvezdu, mogu samo da zamislim gde bi bili sa njim u ekipi. Pošto Gudurića plaćamo 4 miliona evra po utakmici mogli smo da mu uzmemo 10% i platimo Burusisa. A od plate Rebića smo mogli Eliota Vilijamsa.

Ovogodišnja Kaha je verovatno jedina španska ekipa koja je meni simpatična i drago mi je zbog njih. A što se Đorđevića i PAO tiče ne znam kako je mislio da pobedi sa Pavlovićem koji još nije izlečio traume iz prošle sezone. Sad kad se vidi kako su prošli Real i PAO još više se shvata koliko je senzacionalno dobro Zvezda igrala protiv CSKA.

Što se tiče poslednjeg para voleo bih da prođe Lokomotiva jer su mi mnogo simpatičnija ekipa od Barselone. Nego sa kim je igrao partizan ove nedelje? Šta je uradio protiv Vrmdže sa Čučunja?

Tool

pre 8 godina

Zaboravio sam totalno,stao mi mozak,kako su se oni zvali pre? :/
(UsnulaPapaja, 19. april 2016 22:11)

Taukeramika. Klub koji je već decenijama u vrhu evropske košarke, samo su promenili ime. Taukeramika, pa Kaha Laboral, danas Laboral Kuća...

P.S. Voleo bih da gledam finale Fener - CSKA, da neko od naših igrača osvoji Evroligu. Tako će verovatno i biti, Fener i CSKA su od početka glavni favoriti za titulu. Videćemo.

bbr

pre 8 godina

moram da ponovim,nije problem u Kuzmicu,Kelatesu,Pavlovicu,Jankovicu i slicno,problem je sto su doveli tri amera(Vilijams,Hajns,Feldin-to su dva pleja i dvojka) a ni jedan nije ni za Iraklis a kamo li za Pao.Jednostavno preveliki su to promasaji,oni moraju da ti donesu poene a ne samo unutrasnji igraci Raduljica,Gist i jedan spoljni,matorac Dijamantidis.E sad,da li nisu imali para za bolje Amere na bekovima ili je Sale promasio to je druga prica koja je sad ne vazna.

Amater

pre 8 godina

U poslednjem kolu TOP16 Pao je ubedljivo vodio protiv Efesa i potom je "necijom" odlukom u poslednjih par minuta namerno popustio (kada se saznalo da ce Barselona biti 3. u grupi sa kojom se "ukrsta") i Efes je pobedio a time je Pao "osigurao" trece mesto tj. delovalo je kao da ne zele da pobede i da sacekaju eventualni poraz Lokomotive (koja je igrala dan kasnije) pa da budu 2. u grupi i da imaju prednost domaceg terena protiv Barse.
Ispostavilo se da je Laboral jaka ekipa i pocistila je Pao sa 3:0 a ovime je pokazala i da nije bilo nikakvog razloga da se Zvezdini navijaci "nerviraju" sto Zvezda nije uspela da bude 3. u grupi pa da igra protiv Laborala koji je "mnogo laksi protivnik od CSKA i protiv koga je prolaz veoma realan". Zvezda je odigrala odlicno protiv CSKA i u 2 od 3 utakmice je imala sanse i za pobedu (narocito u 2. mecu) i ne verujem da bi protiv Laborala bila u boljoj situaciji.

Rambinho

pre 8 godina

Ja jos uvek imam pozitvno misljene o selektoru, ako ipak budemo igrali u Rio i on opet pozove ovog Kuzmica, onda mu definitivno nije mesto na klupi reprezentacije.

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

Sale

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Pao ocajan, Djordjevic dosta lose vodio ekipu. Deluje da su navijaci prilicno nezadovoljni Saletom...steta. Sad se vidi koliko je Zvezdina grupa bila slaba, dve lagane metle.

qwe

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

sad mozes opet da ih volis posto se zovu Laboral Kutxa

vifeojgs

pre 8 godina

Klub se zove Saski Baskonia (Club Deportivo Saski-Baskonia S.A.D.), ovo sve ostalo je zbog sponzora, kao sto je, na primer, i KK Split bio Jugoplastika i POP 84

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

Ha ha potpisujem...

satelit

pre 8 godina

E,moj Djordjevicu sa kojim si ti igracima pojacao jedan PAO,a imas ogroman budzet! Zasluzeno bi trebalo da dobijes otkaz,ne sto ne znas vec sto si pokusao sa ocajnom ekipom da pravis velike stvari

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

svi su prosle sezone komentarisali:"Prerasla Zvezda kvalitet igraca kao sto Jaka". evo coveka na f4! svaka mu je Jaka
(pastir, 19. april 2016 23:26)

A Jaka je inače veoma bitan faktor u napadu kod Kuće pa da razumem onda tvoj komentar :)
Nebo i zemlja je njegova uloga u Zvezdi i u Kući, on nema taj kvalitet kao što je ove godine kod nas imao Miler ili kod njih Adams, Hanga i slični, on je u rotaciji, deo ekipe, ponekad bljesne i to e to, razlikujte te stvari aman!

inače, srećno Jaki, Teu i Kalini na fajnal foru, lepo je što dva bivša zvezdasa tu, plus Teo

Zlatko

pre 8 godina

Laboral jeste bila favorit ali nisam verovao da ce PAO dobiti metlu..bar da su ih dobili jednu kod kuce ovako sa nulom od Laborala od koga ste kao klub na visem nivou zaisa teska situacija

mirko

pre 8 godina

Obradovic ide samo tamo gdje ima para.Pao je napustio kada su smanjili budzet i kao fol pauzirao dok ga nije pozvao Fener koji je pun para.Po meni je on samo solidan trener nista vise.Barsa uzima euroligu,podizu formu a i po meni imaju najjaci roster

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

(moze samo da ti bude krivo, 19. april 2016 23:42)

Pa nije dovoljno da pratis kosarku 2 godina da bi znao dali je Partizan imao pozitivan skor za 15 godina konstantnog igranja Eurolige ! Naravno da je imao ! Dve sezone uzastopno 5-5 u prvoj fazi, dva puta u TOP16 skor 4-2 i jednom 3-3 ! Partizan je imao i cetiri puta uzastopno TOP16 i tri puta uzastopno TOP8 i jednom je od ta tri puta otisao na F4 !

srb

pre 8 godina

@mirko za zeljka tacno, covek ima renome i sigurno nece preuzeti neki tim koji ima par miliona evra budzet, zasto bi se time baktao...a barsa sigirno ne uzima, ili fener ili cska, svim srcem navijam za cska

Ogysa

pre 8 godina

Kakva bruka ovaj Sale,da je pametan ovaj gazda Pao da ih sve otpusti,pa ti dopustas da te neka Kuca ubija u sred Atine,svi napolje,ceo nov tim da se dovede.

Sale

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.

volim pravdu

pre 8 godina

Eee kolika je meni želja bio Burusis za Zvezdu, mogu samo da zamislim gde bi bili sa njim u ekipi. Pošto Gudurića plaćamo 4 miliona evra po utakmici mogli smo da mu uzmemo 10% i platimo Burusisa. A od plate Rebića smo mogli Eliota Vilijamsa.

Ovogodišnja Kaha je verovatno jedina španska ekipa koja je meni simpatična i drago mi je zbog njih. A što se Đorđevića i PAO tiče ne znam kako je mislio da pobedi sa Pavlovićem koji još nije izlečio traume iz prošle sezone. Sad kad se vidi kako su prošli Real i PAO još više se shvata koliko je senzacionalno dobro Zvezda igrala protiv CSKA.

Što se tiče poslednjeg para voleo bih da prođe Lokomotiva jer su mi mnogo simpatičnija ekipa od Barselone. Nego sa kim je igrao partizan ove nedelje? Šta je uradio protiv Vrmdže sa Čučunja?

Hilon Hilonides

pre 8 godina

Pao ocajan, Djordjevic dosta lose vodio ekipu. Deluje da su navijaci prilicno nezadovoljni Saletom...steta. Sad se vidi koliko je Zvezdina grupa bila slaba, dve lagane metle.

moze samo da ti bude krivo

pre 8 godina

Kao sto napisah pre neki dan krs grupa CZT i Pao ispraseni sa 3:0,a Lokomotiva ce sa 3:1.I u toj grupi CZT je otisla dalje samo zato sto je Zeljko odigrao posteno protiv kuma.Fener je za klasu bolja ekipa u ovoj grupi.CZT je bila bolja od Cedevite koju je Partizan razbio sa preko 20,Unikahe koja je raspad zbog strajka,Darusafake i Efesa gde se povredio Krle prvi centar.Ulazak u top 16 je realan domet, top 8 je sticaj okolnosti i povoljnog zreba.
(Sale, 19. april 2016 23:03)

Mnogo volim ovako poštene ljude koji daju komentare, pogotovo ako su sa one strane brda i koji ne mogu da prežale ovakve rezultate Zvezde.

Povoljan žreb u Top16, možda. Ali 7 pobeda bato nisu poklonjene, već dobijene pošteno. 7-4 je Zvezda imala skor 3 utakmice pre kraja, protiv Efesa izgubila debelom krađom sudija, 3 sekunde pre kraja, u prvom kolu Top16.

Ne zaboravi u kojoj grupi je Zvezda izborila Top16, sa pozitivnim skorom.
Da li ima jedno takmičenje jedne sezone u EL da ste vi bili pozitvni sa skorom.

Pobediti Real, Himki, Lokomotivu, Pao 2x, Bayern 2x, Efes, Unikahu 2x, Strazbur i Cedevitu, odigrati sa CSKA 3 meča egal, NIJE MALA STVAR

P.S. Spremi se za ciscenje u nasem prvenstvu
P.S.S. Sledece sezone ce da bude jos veca razlika

Maki

pre 8 godina

Bravo za Laboral, sad imam za kog navijati na f4. Perasović odličan trener, napravio čudo sa ekipom koja se na početku činila kao čisti prosjek - najmanji budžet za ovaj klub u zadnjih 15 godina. Sve njegove ekipe igraju brzu i agresivnu košarku. Obrana odlična, u napadu daje slobodu igračima pogotovo onima koji imaju potencijal.

Endi Marej

pre 8 godina

Moje lično mišljenje je da Fener uzima titulu... Od početka sezone jednostavno ekipa koja je konstantno bila na vrhu... Pogledajte zvezine utakmice sa njima i sa cska, fener je u svakoj od početka do kraja držao apsolutnu kontrolu... Malo koja ekipa je tako konstantna, dobro igra a dobro se poznaje... A Željko je milion puta dokazao kakav je trener...Cska i Fener igraju finale... Bilo bi mi drago da osvoji Fener samo zbog Kaline...

mirko

pre 8 godina

Obradovic ide samo tamo gdje ima para.Pao je napustio kada su smanjili budzet i kao fol pauzirao dok ga nije pozvao Fener koji je pun para.Po meni je on samo solidan trener nista vise.Barsa uzima euroligu,podizu formu a i po meni imaju najjaci roster

Milan

pre 8 godina

PAO potpuno pogresio sa pojacanjima...Prvo Kalates drugo Kuzmic i Pavlovic, trece onaj Dominikanac...Pokusali su na sred TOP 16 ali i oni su im ispali 50-50%...Tu deo odgovornosti snosi Djordjevic...Drugo Djordjevic previse bazira igru na Raduljici...Pogledajte koliko lopti prima kad je na terenu...

Sad ce ispasti da pljujem po Djordjevicu ali ovo sam morao da napisem..Svejedno velika skola za Djordjevica!

Nadam se da cemo u reprezentacij videti napredak...

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

trajce ceka 12-u g.s. titulu..

pre 8 godina

A Pao namerno izgubio zadnje kolo,u poslednjoj cetvrtini se bukvalno sklanjali da bi izbegli Barsu i isli na Laboral.. Sta ti je karma.

turci ogavni

pre 8 godina

e pa sale sada znas da ne mozes da pokupis pola amera u sred sezone i mislis da ce tim da ti ima hemiju ko barsa ranijih generacija..svaka cast laboralu

трубадур

pre 8 godina

свака им част,стварно играју одличну кошарку,атрактивно,борбено,немају изразиту звезду,сваки играч има свој допринос...баш бих волео да освоје титулу...уф како је добар онај џејмс,кида

satelit

pre 8 godina

E,moj Djordjevicu sa kojim si ti igracima pojacao jedan PAO,a imas ogroman budzet! Zasluzeno bi trebalo da dobijes otkaz,ne sto ne znas vec sto si pokusao sa ocajnom ekipom da pravis velike stvari

Amater

pre 8 godina

U poslednjem kolu TOP16 Pao je ubedljivo vodio protiv Efesa i potom je "necijom" odlukom u poslednjih par minuta namerno popustio (kada se saznalo da ce Barselona biti 3. u grupi sa kojom se "ukrsta") i Efes je pobedio a time je Pao "osigurao" trece mesto tj. delovalo je kao da ne zele da pobede i da sacekaju eventualni poraz Lokomotive (koja je igrala dan kasnije) pa da budu 2. u grupi i da imaju prednost domaceg terena protiv Barse.
Ispostavilo se da je Laboral jaka ekipa i pocistila je Pao sa 3:0 a ovime je pokazala i da nije bilo nikakvog razloga da se Zvezdini navijaci "nerviraju" sto Zvezda nije uspela da bude 3. u grupi pa da igra protiv Laborala koji je "mnogo laksi protivnik od CSKA i protiv koga je prolaz veoma realan". Zvezda je odigrala odlicno protiv CSKA i u 2 od 3 utakmice je imala sanse i za pobedu (narocito u 2. mecu) i ne verujem da bi protiv Laborala bila u boljoj situaciji.

Milan

pre 8 godina

Laboral je sagrađen oko neverovatnog Burusisa koji je odigrao sezonu karijere! On je ključ i odbrane i napada. Adams i Džejms sjajno pogođeni ameri i eto F4. Recept za zvezdu iduće godine.
Letos su pominjali Feldina kao zvezdinu želju, gledam danas i mislim koja sreća da nije došao. Razlika između NBA i evropske košarke je da se u NBA ekipa gradi godinama a u evropi kupuje svake godine nova pa kako se zalomi.

drug Vucela

pre 8 godina

Gledam ove milionere iz Atine, Madrida i Kubanja, gomila bacenih para. Na kraju ispalo da su Zvezda i CSKA odigrali najzanimljivije 1/4 finale, iako je bila najava da ce tu biti najdosadnije...

J. D. Aleksandar

pre 8 godina

(moze samo da ti bude krivo, 19. april 2016 23:42)

Pa nije dovoljno da pratis kosarku 2 godina da bi znao dali je Partizan imao pozitivan skor za 15 godina konstantnog igranja Eurolige ! Naravno da je imao ! Dve sezone uzastopno 5-5 u prvoj fazi, dva puta u TOP16 skor 4-2 i jednom 3-3 ! Partizan je imao i cetiri puta uzastopno TOP16 i tri puta uzastopno TOP8 i jednom je od ta tri puta otisao na F4 !

sinki

pre 8 godina

Moguce da ce Djordjevic dobiti otkaz posle ovakvog ispadanja sa 3-0...Znajuci kako to ide u velikim klubovima puoput Panatinakosa,vrlo je vjerovatno da ce se to desiti.

bbr

pre 8 godina

moram da ponovim,nije problem u Kuzmicu,Kelatesu,Pavlovicu,Jankovicu i slicno,problem je sto su doveli tri amera(Vilijams,Hajns,Feldin-to su dva pleja i dvojka) a ni jedan nije ni za Iraklis a kamo li za Pao.Jednostavno preveliki su to promasaji,oni moraju da ti donesu poene a ne samo unutrasnji igraci Raduljica,Gist i jedan spoljni,matorac Dijamantidis.E sad,da li nisu imali para za bolje Amere na bekovima ili je Sale promasio to je druga prica koja je sad ne vazna.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

svi su prosle sezone komentarisali:"Prerasla Zvezda kvalitet igraca kao sto Jaka". evo coveka na f4! svaka mu je Jaka
(pastir, 19. april 2016 23:26)

A Jaka je inače veoma bitan faktor u napadu kod Kuće pa da razumem onda tvoj komentar :)
Nebo i zemlja je njegova uloga u Zvezdi i u Kući, on nema taj kvalitet kao što je ove godine kod nas imao Miler ili kod njih Adams, Hanga i slični, on je u rotaciji, deo ekipe, ponekad bljesne i to e to, razlikujte te stvari aman!

inače, srećno Jaki, Teu i Kalini na fajnal foru, lepo je što dva bivša zvezdasa tu, plus Teo

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

Ha ha potpisujem...

Tool

pre 8 godina

Zaboravio sam totalno,stao mi mozak,kako su se oni zvali pre? :/
(UsnulaPapaja, 19. april 2016 22:11)

Taukeramika. Klub koji je već decenijama u vrhu evropske košarke, samo su promenili ime. Taukeramika, pa Kaha Laboral, danas Laboral Kuća...

P.S. Voleo bih da gledam finale Fener - CSKA, da neko od naših igrača osvoji Evroligu. Tako će verovatno i biti, Fener i CSKA su od početka glavni favoriti za titulu. Videćemo.

qwe

pre 8 godina

Ne znam zasto, ali kao Taukeramiku sam ih voleo, a kao Kaha Laboral ih prezirem.
(Cope, 19. april 2016 23:17)

sad mozes opet da ih volis posto se zovu Laboral Kutxa

Rambinho

pre 8 godina

Ja jos uvek imam pozitvno misljene o selektoru, ako ipak budemo igrali u Rio i on opet pozove ovog Kuzmica, onda mu definitivno nije mesto na klupi reprezentacije.

milan018

pre 8 godina

Bivsi nazivi Laboral Kuce su Kaha Laboral, a pre toga jedno desetak godina su se zvali Tau Keramika i Taugres.

Malo istorije nije na odmet :-)

Zlatko

pre 8 godina

Laboral jeste bila favorit ali nisam verovao da ce PAO dobiti metlu..bar da su ih dobili jednu kod kuce ovako sa nulom od Laborala od koga ste kao klub na visem nivou zaisa teska situacija

vifeojgs

pre 8 godina

Klub se zove Saski Baskonia (Club Deportivo Saski-Baskonia S.A.D.), ovo sve ostalo je zbog sponzora, kao sto je, na primer, i KK Split bio Jugoplastika i POP 84

srb

pre 8 godina

@mirko za zeljka tacno, covek ima renome i sigurno nece preuzeti neki tim koji ima par miliona evra budzet, zasto bi se time baktao...a barsa sigirno ne uzima, ili fener ili cska, svim srcem navijam za cska