Nedelja, 28.02.2016.

10:03

Stef Kari.

Najbolji košarkaš današnjice Stef Kari postavio je novi neverovatan rekord u trijumfu Golden Stejt Voriorsa nad Oklahoma Siti Tanderom sa 121:118.

Izvor: JT

Stef Kari. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

JPR23

pre 8 godina

Da se desi neko cudo i ne osvoje prsten bi bilo stvarno ludo.. A i glupo.... Doduse osim neke povrede ne vidim sta i ko moze da ih spreci. Verujem da neki misle na SAS.. Iako sam fan SAS-a, iskreno sansa im je 0.1% , ostali jos manje...

Rhyzm

pre 8 godina

@The Great Gatsby

Kod kog deteta onakva tehnika suta? Ono je perfekcija, sto po izvedbi, sto po ucinku, a nije mi jasno kako ljudi imaju pravo da komentarisu i traze mane u najboljem igracu sada, a suteru svih vremena, da li mu je tehnika ovakva ili onakva, moze i nogom da sutira ako tako najbolje pogadja. Nisu svi prefinjene tehnike i lepote izbacaja kao Shawn Marion.:)))

Rhyzm

pre 8 godina

@Igor Pg

Da li ti pratis brojke Rasela Vestbruka i kakvu sezonu ima, i opet nije ni blizu Kariju u trci za MVP? I to kazu i "americke kolege", i uopste se ne smeju?

Poki

pre 8 godina

A pre devet godina Dušan Katnić i Stefan Stojačić su igrali protiv njega i solidno mu parirali, a naši su pobedili tu utakmicu i osvojili to prvenstvo.
To je razlika ne samo u talentu, već i u ozbiljnom radu.
Svaka mu čast.

wlado

pre 8 godina

samo cu reci, ovo sto kari radi ove sezone a ima 30.7 poena po mecu je zaista za veliki respekt, uz to njegov tim je pobednik, zelim samo da pomenem malu stvar, da je MJ ovo radio kroz 15. godisnju karijeru. svaki put. prosek poena u karijeri, 30.1

maklice

pre 8 godina

neko se pitao, kako se braniti od ovoga? i pre stefa su postojale igracine koje su sutirale (i pogadjale)... ovde je poenta u timu, ne u njemu... kad se "branite" od takvih igraca nije poenta da se skoncentrisete na njega, on ce svoju kvotu ubaciti ovako ili onako, nego na ostale koje mozete cuvati...veliki Jordan je bio vanserijski igrac od pocetka karijere u NBA...ali tek kad je Chicago uspeo da formira tim koji je mogao da prati Njegovo Letece Velicansto" stigli su i timski rezultati i trofeji...

zoki falcon

pre 8 godina

@Nažalost 99% ovde nisu gledali Dražena Petrovića, Cibona:Asvel trojke 15-16, e moja deco.
(Delije Čikago, 28. februar 2016 16:35)
Baš su za poređenje Draženove trojke sa 6,25 m protiv krš ekipe sa Karijevim sa 9 m protiv jednog od najboljih timova iz NBA !

alhambra

pre 8 godina

Šta radi ovaj lik...strašan je,samo treba zabraniti klincima da ga gledaju počeli svi samo trojke da šutiraju sa pola terena...:D

Boki SF

pre 8 godina

Cast mi je da zivim u istom gradu i da sa vremena na vreme mogu sebi da priustim da uzivam u njegovoj magiji.

Neke stvari nemaju cenu!

Dimce

pre 8 godina

Nije poenta priče u 12/16 za 3 poena. To može i Korver, J. J. Reddick itd kad im je dan. Poenta je u tome što je svih tih 16 suteva iz nekih nestvarnih pozicija, u stilu kojim ih on izgradi, u tome što ume da probije, asistira, igra odbranu... Ako nastavi da igra u ovom ritmu i zaobidju ga povrede narednih godina, svojoj deci cu pričati o njemu kao moji meni o Jordanu. Ima potencijal da bude i veći od njega.

Big Ron

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

Slazem se, protiv San Antonia ne bi mogli ovako, odvalili bi ih 30 razlike !!

Megatron

pre 8 godina

Kako se odbraniti od ovoga, ja ne znam šta treneri treba da urade da bi zaustavili Karija i Golden Stejt. Kad krene rafalna paljba za tri poena sa svih strana tu nema odbrane, pogotovo ta smol bol formacija (gde je Grin niski centar). Kari sve pokriva na terenu, a Tompson isto, ne zna se ko je bolji.

Stephen curry

pre 8 godina

Stef je nezaustavljiv i ono sto iznenadjuje je da je svake godine sve bolji,na primer prosle sezone nije previse sutirao sa ovolike distance a sada prakticno moze lagano da pogodi cim predje pola,fantasticno zaista.

patak

pre 8 godina

delije cikago@ da nekazem da smaras ali smaras, kakav Drazen Petrovic poredis njegovih 15-16 protiv Asvela kao kada bi ja napisao Stojakovic dao 173 trojke za redom bez promasaja(na treningu) porediti odbranu jednog Asvela i jednog NBA tima i jos napise "deco" mozda i imas 30-40 godina ali rezonujes kao da imas 13 godina :-)

Rocky Balboa

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.
(Jezekilj, 28. februar 2016 14:51)i mene,ali zato jesu najplaćeniji sportaši na svijetu

JeRemija

pre 8 godina

@autostoper
Sačekaj plej of pa će ti se samo kazati...
Jel zaista veruješ da LBJ igra na 100% snage?! Ovo što Kari radi trenutno je njegov maksimum. Bolje ne može

Max

pre 8 godina

@Predo 2
Novicki najbolji evropski igrac ikada?
Zanimljivo...
Ja cenim igraca prvenstveno po doprinosu trofejima! Jeste Dirk donosio prevagu,omogucio Nemackoj srebro u Beogradu i osvojio jednu titulu,ali ne postoji covek koji je vise trofeja osvojio,a da je uvek bio najzasluzniji za svaki od njih,od Dejana Bodiroge!!!

BoB

pre 8 godina

Stef je fantastican igrac u to sumnje nema. Decko je u stanju da "zavali" trojku odakle god hoces. E sad, Golden Stejt je ekipa u kojoj bukvalno svi dobro sutiraju,i bas zato Stef dobija previse mnogo slobodnog prostora da radi sta hoce,jer sta vredi da cuvas samo njega kada i ostali polivaju sa svih strana. Ubedjen sam da ukoliko bi igrao za bilo koji drugi prosecan tim, ovih 50 poena po svakoj utakmici bi bila samo proslost. Ali sve u svemu, kapa dole majstoru.

andje pribrom

pre 8 godina

@oxen @novosadjanin Ni good morning, ni čučanj, već mu je max na mrtvom dizanju oko 400lbs, odnosno 180kg. Čučanj mu je, citiram: "nešto preko 300lbs (~140kg)". Što ne bi čovek rekao na prvi pogled, ali opet nije ni neverovatno impresivno ako radi na vežbama snage - a verovatno radi.

Binic

pre 8 godina

(Igor Pg, 28. februar 2016 15:04)

Klinac jel vidis ti Karijeve asistencije, driblinge, kako oduzima lopte, aj pocni malo bolje da pratis Nba pa dodji da komentarises.

henk mudi

pre 8 godina

pa on sve vreme sutira sa slobodnih pozicija..Niko ga ne cuva...kad si jedan od uvezbanijih sutera sa distance naravno da ces da pogodis 12 trojki...koliko vidim apsolutno Niko nije pokusao da izadje na njega ...pustaju ga svi

oxen

pre 8 godina

@novosadjanin

To je to - cucanj. Ja napravih lapsus u brzini. Hvala na ispravci :) U svakom slucaju, poenta je da dize impresivne tezine za coveka svojih dimenzija. To je inace vazno jer sve cesce se govori o biomehanici igraca i tome kako ih sto bolje spremiti za mec i utrenirati. Koriste se nove tehnologije i ekipe koje to pocnu efikasno da usvajaju bice u prednosti.

kizany

pre 8 godina

znao sam koliko su gladni Durant i Westbruk,kapirao sam da ce da ih odvale,sto i jesu 99% tekme.
bez obrzira na sve to GS ne staje,bore se do kraja. Stef je velika rupa u odbrani ali sve to nadoknadjuje NAPADOM. sto neko rece,ne leti,nije atleta,sav je mlohav,ali zato ubi ove atlete.
odlicna tekma sinoc.
ona trojka boli brate,boooli. mislim da su se Durant i Westbruk pojeli zivi sinoc.
dobar basket

autostoper

pre 8 godina

kad pocnu price LeBron je bolji jer je kompletniji,Kari ima samo sut bla bla
Covek i da ima samo sut,sta ce mu vise bilo sta.
Pa Barsa i da ima u zadnjem redu MBodja i Ljubu Baranina(dobro ne bas njih dvojicu) opet bi bila najbolji tim na svetu jer bi MSN sve to nadoknadjivao i pravio razliku.
U cemu je to LeBron (trenutno) bolji?
Poenterski?Nikako
Odbrana?Verovatno ali definitivno Stef to nadoknadjuje paljbom sa 10 m
Kako utice na igru tima?
LeBron jeste kompletan,ali Kari neretko skupi 10+ skokova,a pogledajte koliko otvorenih suteva ima Grin,Barns,Ras,pa cak i onaj Barbosa sa onim bangavim sutom nakupi se ove sezone podosta trojki.
Tako da trenutno
Kari pa mnogo iza ostali.
A all of time
LeBron je vise uradio ali ako Stef ostane na ovom nivou narednih 5 godina(sto je mnogo tesko)...

mare

pre 8 godina

jedan sam od onih za koje u kosarci postoje prvo dzordan pa onda svi ostali.

ovaj psiho to moze da promeni. jednostavno je teror kako predje pola. ja ne znam da li je moguce da ovako nastavi...

Igor Pg

pre 8 godina

"Stef Kari najbolji kosarkas danasnjice", pa vi ste stvarno smijesni! Covjek igra nevjerovatne dvije sezone, ali da kazete za Karija da je najbolji igrac danasnjice pored zivog LeBrona je jako neozbiljno. I Durant i Vestbruk su ispred njega kad se uzmu u obzir svi segmenti igre. Mogli ste da napisete najbolji suter danasnjice, bilo bi prihvatljivo. Ovako ste napisali nesto za sto bi vam se americke kolege tako dobro presmijale.. Slobodno je mogli da stoji najbolji igrac svih vremena, xaxaxa. Kakav senzacionalizam!

đukso

pre 8 godina

procenat je nestvaran, prije odgledah reprizu i šta reći, apsolutna dominacija.Mada ruku na srce, meni je malo bezveze ovako dominirati ali eto, ko voli neka uživa

lfc

pre 8 godina

Ok, dao je 12 trojki, nezaustavljiv je, to stoji. Ali, treba imati u vidu da je on to postigao tek nakon produzetaka. Kobi i Marsal su po 12 postigli u regularnom delu, za krace vreme. Mozda nekad Kari i uspe da obori ovaj rekord za 48 minuta.

Predo 2

pre 8 godina

Стеф Кари је без сумње најбољи тројкаш (шутер за три поена) свих времена. Јесте Дражен био велики и увек ће за нас бити, али, као што је несумњиво Дирк Новицки најбољи Европски играч свих времена, тако је и Кари најбољи тројкаш свих времена. Када бих правио неку листу свих времена, мислим да би изгледала отприлике овако:
1. Стеф Кари
2. Реј Ален
3. Пеђа Стојаковић
4. Глен Рајс
5. Оскар Шмит
6. Чак Персон
7. Лари Бирд
8. Реџи Милер
9. Клеј Томпсон
10. Дражен Пертовић
11. Дејл Елис
12. Дел Кари
13. Сале Ђорђевић
14. Стив Неш
15. Дирк Новицки

Сад ће неко вероватно да каже да су типови попут Брајанта, Пирса, Џејсона Кида ... постигли много више тројки од неких, али то је зато што су много више шутирали и зато што се данас кошарка игра мало другачије. Да данас игра Лари Бирд, сигурно би шутирао по 10-ак тројки по утакмици и тактика би се правила да он испуца што више тројки, јер има прецизан шут, а тада је било да се кош да из што веће близине, јер је већа вероватноћа да ћеш га дати са 2 метра, него са 8 метара. Много је било и има добрих шутера, али ови набројани су изразито одлични тројкаши. РЕцимо, Џеф Хорначек је сигурно прецизнији од неких (као и Дејан Бодирога), али су они више волели шут са полудистанце. Дакле, сви су били одлични или врхунски, али "Стеф Кари - пали и жари".

Fantastican

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

mile

pre 8 godina

Stefon Kari 12/16
Kobi Brajant 12/18
Donijel Maršal 12/19
------------------

Radmanovic je prije koju godinu,gostujuci u NY u jednom trenutku imao trojke 8:8 i svi su se 'prepali' da ce postaviti rekord.Tu vece je imao 9:12..........da su ga 'pustili' da jos sutira,,MOZDA bi ON danas,,,,drzao rekord!....Stef Kari FENOMENALAN!

legija

pre 8 godina

Ako ameri budu došli u najjačeim i potpunom sastavu nije uopšte upitno ko će da bude olimpijski prvak u Riju,lagano će da se prošetaju do zlatne olimpijske medalje,padaće redom svi minimum 20 i više razlike

NastyB

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija.
(zadovoljan, 28. februar 2016 13:35)

Kari je trnutno deseti asistent lige, ima više asistencija od Laurija, Konlija, Pejtona i još mnogih plejeva u NBA, a u svim ostalim statistikama daleko nadmašuje ostale.

Tata

pre 8 godina

Kobi mi je omiljeni igrach , naravno imalo je uvek dobrih igracha u najjachoj ligi (NBA) ali ovaj lik nije normalan !
Ni Dzordan nije ovako pogadjao .

Jezekilj

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.
Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.

zadovoljan

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija. I da westbruk je po meni mvp, on i ovaj green iz gsw, naj korisniji su igraci, a to je valjda sustina ove nagrade, a ne ko je najpopularniji.

The Great Gatsby

pre 8 godina

Decko igra neverovatno i svaka mu cast, sta drugo reci! Voleo bih da ga vidim u Evropskoj kosarci. Tehnika shuta kao kod deteta ali ipak veshto izbegava blokade s obzirom da je pri skoku odmah izbacuje.

Joe

pre 8 godina

@ Delije Čikago
Petrović je imao lošiji % za 3 nego što ima Kari tokom karijere. Takođe Kari je šutnuo neuporedivo više trica. Redži je izjavio da je Dražen najbolji šuter pre eksplozije Stefa.

zzzzz

pre 8 godina

Kazem ja pre neki dan, nikad Kobe nije imao ovako efikasnu sezonu. Svaka njemu cast za 2005/2006 kada je imao 35 poena prosecno i 81 poen na utakmici, ali to je bilo cisto ispucavanje u krs timu, takoreci nabijanje statistike. Ovo sto sada vidimo je nerealno. Pogledajte ovo:
http://d13beo3f7vpmvd.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/11/Screen-Shot-2015-11-13-at-4.15.52-PM.png


kari ostavlja iza sebe po efikasnosti i Jordana, Lebron i Wilta.

Goran

pre 8 godina

Svaka cast za nslov. Stef je nevjerovatan. Moram jednu stvar da primjetim. Imate kosarkase kao sto su Durent, James, svojevremeno MJ, Kobe. Svi ti velikani su visine 2 metra najmanje. Imaju ili su imali sirok napadacki arsenal. Prodori, kucanja, fade away sutevi, jednostvano su postizali poene i sutem i jako do kraja, nema sta (sto bi rekao jedan nas komentator) :) E Stef je malo hendikeprian po pitanju toga jer nema bas takvo tijelo i tu visinu da izdrzi kontakt igru. Samim tim to mu jos vise daje na znacaju. Jer da ima jos 10 cm mislim da bi pricali o vanzemaljcu, a ni sada nismo daleko od toga. Covjek plese po terenu, sto neko rece, NBA je njegova liga. Naklon do poda.

Novosadjanin.

pre 8 godina

200 kg iz pretklona-Good morning??? Moze da ti se oprosti jer verovatno ne znas ni sta je pretklon. Istina je da Kari dize neverovatne tezine, potvrdjeno je da iz cucnja izbacuje oko 180-190 kg. Vise od njega izbacuje samo Festus Ezili sto se tice saigraca.

lajna

pre 8 godina

Mislim da ce ova ekipa Goldena da ponovi i uspeh Cikaga iz 95 i da ce oboriti Bostonov rekord od pet ili ako mozda gresim sest uzastopnih titula

anti-reklamozder

pre 8 godina

treba znati kao Kari, a treba biti i u timu u kome je moguce ovako nesto ,pre svega mislim na Kera kao trenera koji razume i podrzava. svaka cast,samo zbunjuj kladionice koje jednostavno ne znaju kako da procene broj poena (a ni ja s njima) :-)

vele

pre 8 godina

GSW jako tesko ce neko zaustaviti da odbrane titulu jer odbrane nema od dalekometne artiljerije na celu sa generalom Karijem. Da li treba pomenuti da je Karija na all star-u u sutiranju trojki pobedio saigrac Tomson strasno ako Karija stane sut njega nece a tu su i ostali igraci koji su takodje fantasticno suteri sve su konkurente za titulu do sada pregazili u okrsajima

Delije Čikago

pre 8 godina

@Jeremija, Dražen Petrović je imao bolji procenat šuta od SK i brži izbačaj što je potvrdio i Redzi Miler i Kevin Dzons, ali dobar je i SK.

oxen

pre 8 godina

Citao sam o tome sta je tajna njegovog izbacaja. On ima vrlo jak core: trbusnjake, gluteus -taj deo. Od svih igraca gs, on izbacuje drugu najvecu tezinu (nesto oko 200 kila iz pretklona). To mu omogucava da inace savrsenu mehaniku odrzi u svakoj situaciji - pod pritiskom, iz pokreta, u brzini, izdaleka, itd...

Borko

pre 8 godina

To su hiljade i hiljade suteva, bezanje u neki trening, jedan Klej je morao biti uskracen za loptu samo da bi pokazao da zna da suta, to su strasne stvari

čanjak

pre 8 godina

nije valjda da vam je kari omiljeni kosarkas i gsw klub. koliko se secam,gejbrom je bio kralj,car,najveci ikada. a gde je sada? ako je najveci,onda je stalno najveci. ili ste vi nezrela deca,pa ne mozete da se odlucite za koga cete navijati

bojan

pre 8 godina

Ima srecu pa nema Simonovica za protivnika da ga ustopuje imao bi 2 do 3 trojke na kraju meceva u proseku ? salu na stranu, neverovatno je zaista kakav sut ima covek, kao da nije sa ove planete. Respekt!

Ipak da budemo 100% realni

pre 8 godina

Realno je bilo da Okahloma ovo dobije bez produžetka i ovih 12 trojki ne bi ni biilo.Naime Durant je u na kraju regularnog dela utakmice u kojoj je Wesbruk izdominirao Karija, napravio neverovatnu glupost.Tj. K.D.je na +2 za OKC imao loptu za poslednji napad i kada su ga udvojili,(umesto da traži tajm-aut), on je bacio loptu na kraj terena u ruke protivniku.GSW je posle toga izvukao u poslednjem šutu 2 bacanja Ibake i utakmica je otišla u O.T.

Mladjoni

pre 8 godina

@unknown
A sta je sine po tebi kosarka ako ovo nije ? Daj ne lupaj gluposti ! Jedna od najboljih utakmica u regularnom delu sezone u poslednjih mnogo mnogo godina... O ovom momku ne treba trositi reci,samo treba sesti (leci) i diviti se iz utakmice u utakmicu...

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija U pravu si, ali ipak nije baš primereno reći za Karija "šuter". Šuter je Korver, Kari je majstor košarke, a uz to i šuta :).

Djenka

pre 8 godina

Fenomenalno. Masina. Ali ovo mu je poslednja sezona sa ovakvih ucinkom. Ne zbog forme nego zbog toga sto ce protivnicki treneri spremati specijalnu taktiku samo za njega, sto ce neki novi klinci zeleti samo njega da cuvaju. Zato se nadam da ce njegov tim moci da iznese ostatak tereta na ledjima, sto trenutno i ne rade kad on daje trecinu poena. Nazad na utakmicu, Karijevi sutevi su uglavnom bili preko ruke, nerezonski. Valjda je zato fenomenalan igrac. Ali poslednji Thunder napad, je bio strasno traljav, utakmica je bila vec dobijena, i poslednji faul na GSW je bio nepotreban. U produzecima se igralo slicno, Kari je pobedio. Thunder je imao vise od igre veci deo utakmice i dozvolili su sebi da puknu bezveze. Zato kazem da GSW mora da stavi prst na celo - "sta kad Karija ide previse dobro tako da ceo tim ne ucestvuje u igri vise". U svakom slucaju bice mi zadovoljstvo da ispratim sezonu do kraja, odbarana se vise ne igra ali je napad postao fansastican za gledanje. Ne samo GSW nego i SA, Majami i Kilvlend su imali nekoliko strasnih partija.

Realno

pre 8 godina

Zaspao na 9 min do kraja 4 cetvrtine na + 11 za Oklahomu mislio sam da je tu kraj za golden i povredenog carrya,kada sam ujutro vidio rezultat poceo sam da placem Sta propusti.

stephomania

pre 8 godina

Uopšte se nisam iznenadio sa trojkom koju je ubacio u zadnjoj sekundi. Pogledajte na youtube njegovo zagrevanje i videćete da Kari vežba trojke otprilike sa te udaljenosti.

JeRemija

pre 8 godina

Neverovatno.
E sada zamislite Karija u NBA sa ovim šutem kada je trojka bila metar bliža? Bez preterivanja bi davao 7-8 trojki po meču...Svi forumaši znaju da nisam Karijev najveći ljubitelj ali takav šuter još nije viđen u istoriji košarke.

Unknown19G70

pre 8 godina

Neverovatno. Ali nisam više toliko ljubitelj ovoga, nema košarke po meni. Ali sve je stvar ukusa. Uglavnom, svaka mu čast, treninzi i treninzi uvek se isplate

Basket

pre 8 godina

Ako je postojala i zadnja sumnja tko je najbolji šuter koji je igrao ovu igru, večeras je i to rešio. Čast i Raju Alenu i Redžiju Mileru, ali pokosio je sve njihove statistike. Čovek gađa trojke sa 9, 10 metara, proizvodi magiju kako nije viđena odavno. Košarkaški Ronaldinjo !

JeRemija

pre 8 godina

Neverovatno.
E sada zamislite Karija u NBA sa ovim šutem kada je trojka bila metar bliža? Bez preterivanja bi davao 7-8 trojki po meču...Svi forumaši znaju da nisam Karijev najveći ljubitelj ali takav šuter još nije viđen u istoriji košarke.

Basket

pre 8 godina

Ako je postojala i zadnja sumnja tko je najbolji šuter koji je igrao ovu igru, večeras je i to rešio. Čast i Raju Alenu i Redžiju Mileru, ali pokosio je sve njihove statistike. Čovek gađa trojke sa 9, 10 metara, proizvodi magiju kako nije viđena odavno. Košarkaški Ronaldinjo !

Borko

pre 8 godina

To su hiljade i hiljade suteva, bezanje u neki trening, jedan Klej je morao biti uskracen za loptu samo da bi pokazao da zna da suta, to su strasne stvari

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija U pravu si, ali ipak nije baš primereno reći za Karija "šuter". Šuter je Korver, Kari je majstor košarke, a uz to i šuta :).

oxen

pre 8 godina

Citao sam o tome sta je tajna njegovog izbacaja. On ima vrlo jak core: trbusnjake, gluteus -taj deo. Od svih igraca gs, on izbacuje drugu najvecu tezinu (nesto oko 200 kila iz pretklona). To mu omogucava da inace savrsenu mehaniku odrzi u svakoj situaciji - pod pritiskom, iz pokreta, u brzini, izdaleka, itd...

Unknown19G70

pre 8 godina

Neverovatno. Ali nisam više toliko ljubitelj ovoga, nema košarke po meni. Ali sve je stvar ukusa. Uglavnom, svaka mu čast, treninzi i treninzi uvek se isplate

Realno

pre 8 godina

Zaspao na 9 min do kraja 4 cetvrtine na + 11 za Oklahomu mislio sam da je tu kraj za golden i povredenog carrya,kada sam ujutro vidio rezultat poceo sam da placem Sta propusti.

stephomania

pre 8 godina

Uopšte se nisam iznenadio sa trojkom koju je ubacio u zadnjoj sekundi. Pogledajte na youtube njegovo zagrevanje i videćete da Kari vežba trojke otprilike sa te udaljenosti.

Mladjoni

pre 8 godina

@unknown
A sta je sine po tebi kosarka ako ovo nije ? Daj ne lupaj gluposti ! Jedna od najboljih utakmica u regularnom delu sezone u poslednjih mnogo mnogo godina... O ovom momku ne treba trositi reci,samo treba sesti (leci) i diviti se iz utakmice u utakmicu...

bojan

pre 8 godina

Ima srecu pa nema Simonovica za protivnika da ga ustopuje imao bi 2 do 3 trojke na kraju meceva u proseku ? salu na stranu, neverovatno je zaista kakav sut ima covek, kao da nije sa ove planete. Respekt!

NastyB

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija.
(zadovoljan, 28. februar 2016 13:35)

Kari je trnutno deseti asistent lige, ima više asistencija od Laurija, Konlija, Pejtona i još mnogih plejeva u NBA, a u svim ostalim statistikama daleko nadmašuje ostale.

Djenka

pre 8 godina

Fenomenalno. Masina. Ali ovo mu je poslednja sezona sa ovakvih ucinkom. Ne zbog forme nego zbog toga sto ce protivnicki treneri spremati specijalnu taktiku samo za njega, sto ce neki novi klinci zeleti samo njega da cuvaju. Zato se nadam da ce njegov tim moci da iznese ostatak tereta na ledjima, sto trenutno i ne rade kad on daje trecinu poena. Nazad na utakmicu, Karijevi sutevi su uglavnom bili preko ruke, nerezonski. Valjda je zato fenomenalan igrac. Ali poslednji Thunder napad, je bio strasno traljav, utakmica je bila vec dobijena, i poslednji faul na GSW je bio nepotreban. U produzecima se igralo slicno, Kari je pobedio. Thunder je imao vise od igre veci deo utakmice i dozvolili su sebi da puknu bezveze. Zato kazem da GSW mora da stavi prst na celo - "sta kad Karija ide previse dobro tako da ceo tim ne ucestvuje u igri vise". U svakom slucaju bice mi zadovoljstvo da ispratim sezonu do kraja, odbarana se vise ne igra ali je napad postao fansastican za gledanje. Ne samo GSW nego i SA, Majami i Kilvlend su imali nekoliko strasnih partija.

mile

pre 8 godina

Stefon Kari 12/16
Kobi Brajant 12/18
Donijel Maršal 12/19
------------------

Radmanovic je prije koju godinu,gostujuci u NY u jednom trenutku imao trojke 8:8 i svi su se 'prepali' da ce postaviti rekord.Tu vece je imao 9:12..........da su ga 'pustili' da jos sutira,,MOZDA bi ON danas,,,,drzao rekord!....Stef Kari FENOMENALAN!

patak

pre 8 godina

delije cikago@ da nekazem da smaras ali smaras, kakav Drazen Petrovic poredis njegovih 15-16 protiv Asvela kao kada bi ja napisao Stojakovic dao 173 trojke za redom bez promasaja(na treningu) porediti odbranu jednog Asvela i jednog NBA tima i jos napise "deco" mozda i imas 30-40 godina ali rezonujes kao da imas 13 godina :-)

mare

pre 8 godina

jedan sam od onih za koje u kosarci postoje prvo dzordan pa onda svi ostali.

ovaj psiho to moze da promeni. jednostavno je teror kako predje pola. ja ne znam da li je moguce da ovako nastavi...

Predo 2

pre 8 godina

Стеф Кари је без сумње најбољи тројкаш (шутер за три поена) свих времена. Јесте Дражен био велики и увек ће за нас бити, али, као што је несумњиво Дирк Новицки најбољи Европски играч свих времена, тако је и Кари најбољи тројкаш свих времена. Када бих правио неку листу свих времена, мислим да би изгледала отприлике овако:
1. Стеф Кари
2. Реј Ален
3. Пеђа Стојаковић
4. Глен Рајс
5. Оскар Шмит
6. Чак Персон
7. Лари Бирд
8. Реџи Милер
9. Клеј Томпсон
10. Дражен Пертовић
11. Дејл Елис
12. Дел Кари
13. Сале Ђорђевић
14. Стив Неш
15. Дирк Новицки

Сад ће неко вероватно да каже да су типови попут Брајанта, Пирса, Џејсона Кида ... постигли много више тројки од неких, али то је зато што су много више шутирали и зато што се данас кошарка игра мало другачије. Да данас игра Лари Бирд, сигурно би шутирао по 10-ак тројки по утакмици и тактика би се правила да он испуца што више тројки, јер има прецизан шут, а тада је било да се кош да из што веће близине, јер је већа вероватноћа да ћеш га дати са 2 метра, него са 8 метара. Много је било и има добрих шутера, али ови набројани су изразито одлични тројкаши. РЕцимо, Џеф Хорначек је сигурно прецизнији од неких (као и Дејан Бодирога), али су они више волели шут са полудистанце. Дакле, сви су били одлични или врхунски, али "Стеф Кари - пали и жари".

Megatron

pre 8 godina

Kako se odbraniti od ovoga, ja ne znam šta treneri treba da urade da bi zaustavili Karija i Golden Stejt. Kad krene rafalna paljba za tri poena sa svih strana tu nema odbrane, pogotovo ta smol bol formacija (gde je Grin niski centar). Kari sve pokriva na terenu, a Tompson isto, ne zna se ko je bolji.

Jezekilj

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.
Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.

Goran

pre 8 godina

Svaka cast za nslov. Stef je nevjerovatan. Moram jednu stvar da primjetim. Imate kosarkase kao sto su Durent, James, svojevremeno MJ, Kobe. Svi ti velikani su visine 2 metra najmanje. Imaju ili su imali sirok napadacki arsenal. Prodori, kucanja, fade away sutevi, jednostvano su postizali poene i sutem i jako do kraja, nema sta (sto bi rekao jedan nas komentator) :) E Stef je malo hendikeprian po pitanju toga jer nema bas takvo tijelo i tu visinu da izdrzi kontakt igru. Samim tim to mu jos vise daje na znacaju. Jer da ima jos 10 cm mislim da bi pricali o vanzemaljcu, a ni sada nismo daleko od toga. Covjek plese po terenu, sto neko rece, NBA je njegova liga. Naklon do poda.

Stephen curry

pre 8 godina

Stef je nezaustavljiv i ono sto iznenadjuje je da je svake godine sve bolji,na primer prosle sezone nije previse sutirao sa ovolike distance a sada prakticno moze lagano da pogodi cim predje pola,fantasticno zaista.

Dimce

pre 8 godina

Nije poenta priče u 12/16 za 3 poena. To može i Korver, J. J. Reddick itd kad im je dan. Poenta je u tome što je svih tih 16 suteva iz nekih nestvarnih pozicija, u stilu kojim ih on izgradi, u tome što ume da probije, asistira, igra odbranu... Ako nastavi da igra u ovom ritmu i zaobidju ga povrede narednih godina, svojoj deci cu pričati o njemu kao moji meni o Jordanu. Ima potencijal da bude i veći od njega.

Joe

pre 8 godina

@ Delije Čikago
Petrović je imao lošiji % za 3 nego što ima Kari tokom karijere. Takođe Kari je šutnuo neuporedivo više trica. Redži je izjavio da je Dražen najbolji šuter pre eksplozije Stefa.

Fantastican

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

Ipak da budemo 100% realni

pre 8 godina

Realno je bilo da Okahloma ovo dobije bez produžetka i ovih 12 trojki ne bi ni biilo.Naime Durant je u na kraju regularnog dela utakmice u kojoj je Wesbruk izdominirao Karija, napravio neverovatnu glupost.Tj. K.D.je na +2 za OKC imao loptu za poslednji napad i kada su ga udvojili,(umesto da traži tajm-aut), on je bacio loptu na kraj terena u ruke protivniku.GSW je posle toga izvukao u poslednjem šutu 2 bacanja Ibake i utakmica je otišla u O.T.

čanjak

pre 8 godina

nije valjda da vam je kari omiljeni kosarkas i gsw klub. koliko se secam,gejbrom je bio kralj,car,najveci ikada. a gde je sada? ako je najveci,onda je stalno najveci. ili ste vi nezrela deca,pa ne mozete da se odlucite za koga cete navijati

Novosadjanin.

pre 8 godina

200 kg iz pretklona-Good morning??? Moze da ti se oprosti jer verovatno ne znas ni sta je pretklon. Istina je da Kari dize neverovatne tezine, potvrdjeno je da iz cucnja izbacuje oko 180-190 kg. Vise od njega izbacuje samo Festus Ezili sto se tice saigraca.

legija

pre 8 godina

Ako ameri budu došli u najjačeim i potpunom sastavu nije uopšte upitno ko će da bude olimpijski prvak u Riju,lagano će da se prošetaju do zlatne olimpijske medalje,padaće redom svi minimum 20 i više razlike

Binic

pre 8 godina

(Igor Pg, 28. februar 2016 15:04)

Klinac jel vidis ti Karijeve asistencije, driblinge, kako oduzima lopte, aj pocni malo bolje da pratis Nba pa dodji da komentarises.

andje pribrom

pre 8 godina

@oxen @novosadjanin Ni good morning, ni čučanj, već mu je max na mrtvom dizanju oko 400lbs, odnosno 180kg. Čučanj mu je, citiram: "nešto preko 300lbs (~140kg)". Što ne bi čovek rekao na prvi pogled, ali opet nije ni neverovatno impresivno ako radi na vežbama snage - a verovatno radi.

zoki falcon

pre 8 godina

@Nažalost 99% ovde nisu gledali Dražena Petrovića, Cibona:Asvel trojke 15-16, e moja deco.
(Delije Čikago, 28. februar 2016 16:35)
Baš su za poređenje Draženove trojke sa 6,25 m protiv krš ekipe sa Karijevim sa 9 m protiv jednog od najboljih timova iz NBA !

Igor Pg

pre 8 godina

"Stef Kari najbolji kosarkas danasnjice", pa vi ste stvarno smijesni! Covjek igra nevjerovatne dvije sezone, ali da kazete za Karija da je najbolji igrac danasnjice pored zivog LeBrona je jako neozbiljno. I Durant i Vestbruk su ispred njega kad se uzmu u obzir svi segmenti igre. Mogli ste da napisete najbolji suter danasnjice, bilo bi prihvatljivo. Ovako ste napisali nesto za sto bi vam se americke kolege tako dobro presmijale.. Slobodno je mogli da stoji najbolji igrac svih vremena, xaxaxa. Kakav senzacionalizam!

autostoper

pre 8 godina

kad pocnu price LeBron je bolji jer je kompletniji,Kari ima samo sut bla bla
Covek i da ima samo sut,sta ce mu vise bilo sta.
Pa Barsa i da ima u zadnjem redu MBodja i Ljubu Baranina(dobro ne bas njih dvojicu) opet bi bila najbolji tim na svetu jer bi MSN sve to nadoknadjivao i pravio razliku.
U cemu je to LeBron (trenutno) bolji?
Poenterski?Nikako
Odbrana?Verovatno ali definitivno Stef to nadoknadjuje paljbom sa 10 m
Kako utice na igru tima?
LeBron jeste kompletan,ali Kari neretko skupi 10+ skokova,a pogledajte koliko otvorenih suteva ima Grin,Barns,Ras,pa cak i onaj Barbosa sa onim bangavim sutom nakupi se ove sezone podosta trojki.
Tako da trenutno
Kari pa mnogo iza ostali.
A all of time
LeBron je vise uradio ali ako Stef ostane na ovom nivou narednih 5 godina(sto je mnogo tesko)...

Poki

pre 8 godina

A pre devet godina Dušan Katnić i Stefan Stojačić su igrali protiv njega i solidno mu parirali, a naši su pobedili tu utakmicu i osvojili to prvenstvo.
To je razlika ne samo u talentu, već i u ozbiljnom radu.
Svaka mu čast.

Rhyzm

pre 8 godina

@The Great Gatsby

Kod kog deteta onakva tehnika suta? Ono je perfekcija, sto po izvedbi, sto po ucinku, a nije mi jasno kako ljudi imaju pravo da komentarisu i traze mane u najboljem igracu sada, a suteru svih vremena, da li mu je tehnika ovakva ili onakva, moze i nogom da sutira ako tako najbolje pogadja. Nisu svi prefinjene tehnike i lepote izbacaja kao Shawn Marion.:)))

kizany

pre 8 godina

znao sam koliko su gladni Durant i Westbruk,kapirao sam da ce da ih odvale,sto i jesu 99% tekme.
bez obrzira na sve to GS ne staje,bore se do kraja. Stef je velika rupa u odbrani ali sve to nadoknadjuje NAPADOM. sto neko rece,ne leti,nije atleta,sav je mlohav,ali zato ubi ove atlete.
odlicna tekma sinoc.
ona trojka boli brate,boooli. mislim da su se Durant i Westbruk pojeli zivi sinoc.
dobar basket

Max

pre 8 godina

@Predo 2
Novicki najbolji evropski igrac ikada?
Zanimljivo...
Ja cenim igraca prvenstveno po doprinosu trofejima! Jeste Dirk donosio prevagu,omogucio Nemackoj srebro u Beogradu i osvojio jednu titulu,ali ne postoji covek koji je vise trofeja osvojio,a da je uvek bio najzasluzniji za svaki od njih,od Dejana Bodiroge!!!

Tata

pre 8 godina

Kobi mi je omiljeni igrach , naravno imalo je uvek dobrih igracha u najjachoj ligi (NBA) ali ovaj lik nije normalan !
Ni Dzordan nije ovako pogadjao .

lfc

pre 8 godina

Ok, dao je 12 trojki, nezaustavljiv je, to stoji. Ali, treba imati u vidu da je on to postigao tek nakon produzetaka. Kobi i Marsal su po 12 postigli u regularnom delu, za krace vreme. Mozda nekad Kari i uspe da obori ovaj rekord za 48 minuta.

wlado

pre 8 godina

samo cu reci, ovo sto kari radi ove sezone a ima 30.7 poena po mecu je zaista za veliki respekt, uz to njegov tim je pobednik, zelim samo da pomenem malu stvar, da je MJ ovo radio kroz 15. godisnju karijeru. svaki put. prosek poena u karijeri, 30.1

Delije Čikago

pre 8 godina

@Jeremija, Dražen Petrović je imao bolji procenat šuta od SK i brži izbačaj što je potvrdio i Redzi Miler i Kevin Dzons, ali dobar je i SK.

vele

pre 8 godina

GSW jako tesko ce neko zaustaviti da odbrane titulu jer odbrane nema od dalekometne artiljerije na celu sa generalom Karijem. Da li treba pomenuti da je Karija na all star-u u sutiranju trojki pobedio saigrac Tomson strasno ako Karija stane sut njega nece a tu su i ostali igraci koji su takodje fantasticno suteri sve su konkurente za titulu do sada pregazili u okrsajima

The Great Gatsby

pre 8 godina

Decko igra neverovatno i svaka mu cast, sta drugo reci! Voleo bih da ga vidim u Evropskoj kosarci. Tehnika shuta kao kod deteta ali ipak veshto izbegava blokade s obzirom da je pri skoku odmah izbacuje.

zzzzz

pre 8 godina

Kazem ja pre neki dan, nikad Kobe nije imao ovako efikasnu sezonu. Svaka njemu cast za 2005/2006 kada je imao 35 poena prosecno i 81 poen na utakmici, ali to je bilo cisto ispucavanje u krs timu, takoreci nabijanje statistike. Ovo sto sada vidimo je nerealno. Pogledajte ovo:
http://d13beo3f7vpmvd.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/11/Screen-Shot-2015-11-13-at-4.15.52-PM.png


kari ostavlja iza sebe po efikasnosti i Jordana, Lebron i Wilta.

đukso

pre 8 godina

procenat je nestvaran, prije odgledah reprizu i šta reći, apsolutna dominacija.Mada ruku na srce, meni je malo bezveze ovako dominirati ali eto, ko voli neka uživa

anti-reklamozder

pre 8 godina

treba znati kao Kari, a treba biti i u timu u kome je moguce ovako nesto ,pre svega mislim na Kera kao trenera koji razume i podrzava. svaka cast,samo zbunjuj kladionice koje jednostavno ne znaju kako da procene broj poena (a ni ja s njima) :-)

oxen

pre 8 godina

@novosadjanin

To je to - cucanj. Ja napravih lapsus u brzini. Hvala na ispravci :) U svakom slucaju, poenta je da dize impresivne tezine za coveka svojih dimenzija. To je inace vazno jer sve cesce se govori o biomehanici igraca i tome kako ih sto bolje spremiti za mec i utrenirati. Koriste se nove tehnologije i ekipe koje to pocnu efikasno da usvajaju bice u prednosti.

Big Ron

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

Slazem se, protiv San Antonia ne bi mogli ovako, odvalili bi ih 30 razlike !!

Boki SF

pre 8 godina

Cast mi je da zivim u istom gradu i da sa vremena na vreme mogu sebi da priustim da uzivam u njegovoj magiji.

Neke stvari nemaju cenu!

maklice

pre 8 godina

neko se pitao, kako se braniti od ovoga? i pre stefa su postojale igracine koje su sutirale (i pogadjale)... ovde je poenta u timu, ne u njemu... kad se "branite" od takvih igraca nije poenta da se skoncentrisete na njega, on ce svoju kvotu ubaciti ovako ili onako, nego na ostale koje mozete cuvati...veliki Jordan je bio vanserijski igrac od pocetka karijere u NBA...ali tek kad je Chicago uspeo da formira tim koji je mogao da prati Njegovo Letece Velicansto" stigli su i timski rezultati i trofeji...

alhambra

pre 8 godina

Šta radi ovaj lik...strašan je,samo treba zabraniti klincima da ga gledaju počeli svi samo trojke da šutiraju sa pola terena...:D

Rhyzm

pre 8 godina

@Igor Pg

Da li ti pratis brojke Rasela Vestbruka i kakvu sezonu ima, i opet nije ni blizu Kariju u trci za MVP? I to kazu i "americke kolege", i uopste se ne smeju?

BoB

pre 8 godina

Stef je fantastican igrac u to sumnje nema. Decko je u stanju da "zavali" trojku odakle god hoces. E sad, Golden Stejt je ekipa u kojoj bukvalno svi dobro sutiraju,i bas zato Stef dobija previse mnogo slobodnog prostora da radi sta hoce,jer sta vredi da cuvas samo njega kada i ostali polivaju sa svih strana. Ubedjen sam da ukoliko bi igrao za bilo koji drugi prosecan tim, ovih 50 poena po svakoj utakmici bi bila samo proslost. Ali sve u svemu, kapa dole majstoru.

JeRemija

pre 8 godina

@autostoper
Sačekaj plej of pa će ti se samo kazati...
Jel zaista veruješ da LBJ igra na 100% snage?! Ovo što Kari radi trenutno je njegov maksimum. Bolje ne može

Rocky Balboa

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.
(Jezekilj, 28. februar 2016 14:51)i mene,ali zato jesu najplaćeniji sportaši na svijetu

JPR23

pre 8 godina

Da se desi neko cudo i ne osvoje prsten bi bilo stvarno ludo.. A i glupo.... Doduse osim neke povrede ne vidim sta i ko moze da ih spreci. Verujem da neki misle na SAS.. Iako sam fan SAS-a, iskreno sansa im je 0.1% , ostali jos manje...

lajna

pre 8 godina

Mislim da ce ova ekipa Goldena da ponovi i uspeh Cikaga iz 95 i da ce oboriti Bostonov rekord od pet ili ako mozda gresim sest uzastopnih titula

zadovoljan

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija. I da westbruk je po meni mvp, on i ovaj green iz gsw, naj korisniji su igraci, a to je valjda sustina ove nagrade, a ne ko je najpopularniji.

henk mudi

pre 8 godina

pa on sve vreme sutira sa slobodnih pozicija..Niko ga ne cuva...kad si jedan od uvezbanijih sutera sa distance naravno da ces da pogodis 12 trojki...koliko vidim apsolutno Niko nije pokusao da izadje na njega ...pustaju ga svi

Delije Čikago

pre 8 godina

@Jeremija, Dražen Petrović je imao bolji procenat šuta od SK i brži izbačaj što je potvrdio i Redzi Miler i Kevin Dzons, ali dobar je i SK.

Unknown19G70

pre 8 godina

Neverovatno. Ali nisam više toliko ljubitelj ovoga, nema košarke po meni. Ali sve je stvar ukusa. Uglavnom, svaka mu čast, treninzi i treninzi uvek se isplate

Igor Pg

pre 8 godina

"Stef Kari najbolji kosarkas danasnjice", pa vi ste stvarno smijesni! Covjek igra nevjerovatne dvije sezone, ali da kazete za Karija da je najbolji igrac danasnjice pored zivog LeBrona je jako neozbiljno. I Durant i Vestbruk su ispred njega kad se uzmu u obzir svi segmenti igre. Mogli ste da napisete najbolji suter danasnjice, bilo bi prihvatljivo. Ovako ste napisali nesto za sto bi vam se americke kolege tako dobro presmijale.. Slobodno je mogli da stoji najbolji igrac svih vremena, xaxaxa. Kakav senzacionalizam!

henk mudi

pre 8 godina

pa on sve vreme sutira sa slobodnih pozicija..Niko ga ne cuva...kad si jedan od uvezbanijih sutera sa distance naravno da ces da pogodis 12 trojki...koliko vidim apsolutno Niko nije pokusao da izadje na njega ...pustaju ga svi

čanjak

pre 8 godina

nije valjda da vam je kari omiljeni kosarkas i gsw klub. koliko se secam,gejbrom je bio kralj,car,najveci ikada. a gde je sada? ako je najveci,onda je stalno najveci. ili ste vi nezrela deca,pa ne mozete da se odlucite za koga cete navijati

lfc

pre 8 godina

Ok, dao je 12 trojki, nezaustavljiv je, to stoji. Ali, treba imati u vidu da je on to postigao tek nakon produzetaka. Kobi i Marsal su po 12 postigli u regularnom delu, za krace vreme. Mozda nekad Kari i uspe da obori ovaj rekord za 48 minuta.

zadovoljan

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija. I da westbruk je po meni mvp, on i ovaj green iz gsw, naj korisniji su igraci, a to je valjda sustina ove nagrade, a ne ko je najpopularniji.

JeRemija

pre 8 godina

@autostoper
Sačekaj plej of pa će ti se samo kazati...
Jel zaista veruješ da LBJ igra na 100% snage?! Ovo što Kari radi trenutno je njegov maksimum. Bolje ne može

BoB

pre 8 godina

Stef je fantastican igrac u to sumnje nema. Decko je u stanju da "zavali" trojku odakle god hoces. E sad, Golden Stejt je ekipa u kojoj bukvalno svi dobro sutiraju,i bas zato Stef dobija previse mnogo slobodnog prostora da radi sta hoce,jer sta vredi da cuvas samo njega kada i ostali polivaju sa svih strana. Ubedjen sam da ukoliko bi igrao za bilo koji drugi prosecan tim, ovih 50 poena po svakoj utakmici bi bila samo proslost. Ali sve u svemu, kapa dole majstoru.

Max

pre 8 godina

@Predo 2
Novicki najbolji evropski igrac ikada?
Zanimljivo...
Ja cenim igraca prvenstveno po doprinosu trofejima! Jeste Dirk donosio prevagu,omogucio Nemackoj srebro u Beogradu i osvojio jednu titulu,ali ne postoji covek koji je vise trofeja osvojio,a da je uvek bio najzasluzniji za svaki od njih,od Dejana Bodiroge!!!

Ipak da budemo 100% realni

pre 8 godina

Realno je bilo da Okahloma ovo dobije bez produžetka i ovih 12 trojki ne bi ni biilo.Naime Durant je u na kraju regularnog dela utakmice u kojoj je Wesbruk izdominirao Karija, napravio neverovatnu glupost.Tj. K.D.je na +2 za OKC imao loptu za poslednji napad i kada su ga udvojili,(umesto da traži tajm-aut), on je bacio loptu na kraj terena u ruke protivniku.GSW je posle toga izvukao u poslednjem šutu 2 bacanja Ibake i utakmica je otišla u O.T.

JeRemija

pre 8 godina

Neverovatno.
E sada zamislite Karija u NBA sa ovim šutem kada je trojka bila metar bliža? Bez preterivanja bi davao 7-8 trojki po meču...Svi forumaši znaju da nisam Karijev najveći ljubitelj ali takav šuter još nije viđen u istoriji košarke.

Djenka

pre 8 godina

Fenomenalno. Masina. Ali ovo mu je poslednja sezona sa ovakvih ucinkom. Ne zbog forme nego zbog toga sto ce protivnicki treneri spremati specijalnu taktiku samo za njega, sto ce neki novi klinci zeleti samo njega da cuvaju. Zato se nadam da ce njegov tim moci da iznese ostatak tereta na ledjima, sto trenutno i ne rade kad on daje trecinu poena. Nazad na utakmicu, Karijevi sutevi su uglavnom bili preko ruke, nerezonski. Valjda je zato fenomenalan igrac. Ali poslednji Thunder napad, je bio strasno traljav, utakmica je bila vec dobijena, i poslednji faul na GSW je bio nepotreban. U produzecima se igralo slicno, Kari je pobedio. Thunder je imao vise od igre veci deo utakmice i dozvolili su sebi da puknu bezveze. Zato kazem da GSW mora da stavi prst na celo - "sta kad Karija ide previse dobro tako da ceo tim ne ucestvuje u igri vise". U svakom slucaju bice mi zadovoljstvo da ispratim sezonu do kraja, odbarana se vise ne igra ali je napad postao fansastican za gledanje. Ne samo GSW nego i SA, Majami i Kilvlend su imali nekoliko strasnih partija.

lajna

pre 8 godina

Mislim da ce ova ekipa Goldena da ponovi i uspeh Cikaga iz 95 i da ce oboriti Bostonov rekord od pet ili ako mozda gresim sest uzastopnih titula

Predo 2

pre 8 godina

Стеф Кари је без сумње најбољи тројкаш (шутер за три поена) свих времена. Јесте Дражен био велики и увек ће за нас бити, али, као што је несумњиво Дирк Новицки најбољи Европски играч свих времена, тако је и Кари најбољи тројкаш свих времена. Када бих правио неку листу свих времена, мислим да би изгледала отприлике овако:
1. Стеф Кари
2. Реј Ален
3. Пеђа Стојаковић
4. Глен Рајс
5. Оскар Шмит
6. Чак Персон
7. Лари Бирд
8. Реџи Милер
9. Клеј Томпсон
10. Дражен Пертовић
11. Дејл Елис
12. Дел Кари
13. Сале Ђорђевић
14. Стив Неш
15. Дирк Новицки

Сад ће неко вероватно да каже да су типови попут Брајанта, Пирса, Џејсона Кида ... постигли много више тројки од неких, али то је зато што су много више шутирали и зато што се данас кошарка игра мало другачије. Да данас игра Лари Бирд, сигурно би шутирао по 10-ак тројки по утакмици и тактика би се правила да он испуца што више тројки, јер има прецизан шут, а тада је било да се кош да из што веће близине, јер је већа вероватноћа да ћеш га дати са 2 метра, него са 8 метара. Много је било и има добрих шутера, али ови набројани су изразито одлични тројкаши. РЕцимо, Џеф Хорначек је сигурно прецизнији од неких (као и Дејан Бодирога), али су они више волели шут са полудистанце. Дакле, сви су били одлични или врхунски, али "Стеф Кари - пали и жари".

Dimce

pre 8 godina

Nije poenta priče u 12/16 za 3 poena. To može i Korver, J. J. Reddick itd kad im je dan. Poenta je u tome što je svih tih 16 suteva iz nekih nestvarnih pozicija, u stilu kojim ih on izgradi, u tome što ume da probije, asistira, igra odbranu... Ako nastavi da igra u ovom ritmu i zaobidju ga povrede narednih godina, svojoj deci cu pričati o njemu kao moji meni o Jordanu. Ima potencijal da bude i veći od njega.

Big Ron

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

Slazem se, protiv San Antonia ne bi mogli ovako, odvalili bi ih 30 razlike !!

Fantastican

pre 8 godina

Je igrac Kari al bi Golden Stejt morao itekako da obrati paznju jer su oni ovu utakmicu igrali egal sa Oklahomom iako su Kari i Tomson igrali fantasticno prakticno je Durent izgubio vec dobijeno .Jednu stvar bi hteo da ukazem isto ne mozete uporedjivati Karija ni sa Dzordanom a ni sa Bulsima pa ni sa mnogim velikim ekipama koroz istoriju jer bi i Kari i Golden Stejt morali da ovaj nivo zadrze i narednih pet,sest godina da bi se ubacili u takvo drustvo .Dzordan kao prvo je od ruki godine razbijao i nikad nije prestao sa takvom igrom cak ni sa 35 godina koliko je imao kad je uzeo poslednju titulu,drugo Dzordan je bio strasan defanzivac i cak devet puta je bio biran u najbolju defanzivnu petorku ,a cak dva puta najbolji kradljivac lige .Ocu da kazem Kari jeste fantastican igrac suter ,al ipak nije kompletan igrac i daleko je od toga da bude .Dal neko primecuje da njemu svaki kvalitetan plej u ligi ubaci takodje jako puno poena .Nije Golden Stejt Stef Kari vec su tu podjenako vazni Tomson i Grin ,uz pomoc ostalih igraca koji su takodje odlicni .Juce su dobili zbog Durentove gluposti ,al protiv San Antonia nece moci da prodju sa takvom ocajnom skakackom igrom .Po meni je jedino sto je izvesno da ce Kari postati najbolji trojkas svih vremena i time zasluziti epitet najbolji suter ispred Alena i Milera .

autostoper

pre 8 godina

kad pocnu price LeBron je bolji jer je kompletniji,Kari ima samo sut bla bla
Covek i da ima samo sut,sta ce mu vise bilo sta.
Pa Barsa i da ima u zadnjem redu MBodja i Ljubu Baranina(dobro ne bas njih dvojicu) opet bi bila najbolji tim na svetu jer bi MSN sve to nadoknadjivao i pravio razliku.
U cemu je to LeBron (trenutno) bolji?
Poenterski?Nikako
Odbrana?Verovatno ali definitivno Stef to nadoknadjuje paljbom sa 10 m
Kako utice na igru tima?
LeBron jeste kompletan,ali Kari neretko skupi 10+ skokova,a pogledajte koliko otvorenih suteva ima Grin,Barns,Ras,pa cak i onaj Barbosa sa onim bangavim sutom nakupi se ove sezone podosta trojki.
Tako da trenutno
Kari pa mnogo iza ostali.
A all of time
LeBron je vise uradio ali ako Stef ostane na ovom nivou narednih 5 godina(sto je mnogo tesko)...

patak

pre 8 godina

delije cikago@ da nekazem da smaras ali smaras, kakav Drazen Petrovic poredis njegovih 15-16 protiv Asvela kao kada bi ja napisao Stojakovic dao 173 trojke za redom bez promasaja(na treningu) porediti odbranu jednog Asvela i jednog NBA tima i jos napise "deco" mozda i imas 30-40 godina ali rezonujes kao da imas 13 godina :-)

Basket

pre 8 godina

Ako je postojala i zadnja sumnja tko je najbolji šuter koji je igrao ovu igru, večeras je i to rešio. Čast i Raju Alenu i Redžiju Mileru, ali pokosio je sve njihove statistike. Čovek gađa trojke sa 9, 10 metara, proizvodi magiju kako nije viđena odavno. Košarkaški Ronaldinjo !

oxen

pre 8 godina

Citao sam o tome sta je tajna njegovog izbacaja. On ima vrlo jak core: trbusnjake, gluteus -taj deo. Od svih igraca gs, on izbacuje drugu najvecu tezinu (nesto oko 200 kila iz pretklona). To mu omogucava da inace savrsenu mehaniku odrzi u svakoj situaciji - pod pritiskom, iz pokreta, u brzini, izdaleka, itd...

Tata

pre 8 godina

Kobi mi je omiljeni igrach , naravno imalo je uvek dobrih igracha u najjachoj ligi (NBA) ali ovaj lik nije normalan !
Ni Dzordan nije ovako pogadjao .

bojan

pre 8 godina

Ima srecu pa nema Simonovica za protivnika da ga ustopuje imao bi 2 do 3 trojke na kraju meceva u proseku ? salu na stranu, neverovatno je zaista kakav sut ima covek, kao da nije sa ove planete. Respekt!

Realno

pre 8 godina

Zaspao na 9 min do kraja 4 cetvrtine na + 11 za Oklahomu mislio sam da je tu kraj za golden i povredenog carrya,kada sam ujutro vidio rezultat poceo sam da placem Sta propusti.

zzzzz

pre 8 godina

Kazem ja pre neki dan, nikad Kobe nije imao ovako efikasnu sezonu. Svaka njemu cast za 2005/2006 kada je imao 35 poena prosecno i 81 poen na utakmici, ali to je bilo cisto ispucavanje u krs timu, takoreci nabijanje statistike. Ovo sto sada vidimo je nerealno. Pogledajte ovo:
http://d13beo3f7vpmvd.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/11/Screen-Shot-2015-11-13-at-4.15.52-PM.png


kari ostavlja iza sebe po efikasnosti i Jordana, Lebron i Wilta.

legija

pre 8 godina

Ako ameri budu došli u najjačeim i potpunom sastavu nije uopšte upitno ko će da bude olimpijski prvak u Riju,lagano će da se prošetaju do zlatne olimpijske medalje,padaće redom svi minimum 20 i više razlike

zoki falcon

pre 8 godina

@Nažalost 99% ovde nisu gledali Dražena Petrovića, Cibona:Asvel trojke 15-16, e moja deco.
(Delije Čikago, 28. februar 2016 16:35)
Baš su za poređenje Draženove trojke sa 6,25 m protiv krš ekipe sa Karijevim sa 9 m protiv jednog od najboljih timova iz NBA !

mile

pre 8 godina

Stefon Kari 12/16
Kobi Brajant 12/18
Donijel Maršal 12/19
------------------

Radmanovic je prije koju godinu,gostujuci u NY u jednom trenutku imao trojke 8:8 i svi su se 'prepali' da ce postaviti rekord.Tu vece je imao 9:12..........da su ga 'pustili' da jos sutira,,MOZDA bi ON danas,,,,drzao rekord!....Stef Kari FENOMENALAN!

đukso

pre 8 godina

procenat je nestvaran, prije odgledah reprizu i šta reći, apsolutna dominacija.Mada ruku na srce, meni je malo bezveze ovako dominirati ali eto, ko voli neka uživa

Rocky Balboa

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.
(Jezekilj, 28. februar 2016 14:51)i mene,ali zato jesu najplaćeniji sportaši na svijetu

Memfis

pre 8 godina

@Jeremija U pravu si, ali ipak nije baš primereno reći za Karija "šuter". Šuter je Korver, Kari je majstor košarke, a uz to i šuta :).

NastyB

pre 8 godina

Kari je stvarno dobar kosarkas, suter prvenstveno, ali ne moze jedan plej da ima 3 asistencije, zato je po meni rondo, pol, westruk, lowry i jos po neki bolji plejevi od karija.
(zadovoljan, 28. februar 2016 13:35)

Kari je trnutno deseti asistent lige, ima više asistencija od Laurija, Konlija, Pejtona i još mnogih plejeva u NBA, a u svim ostalim statistikama daleko nadmašuje ostale.

Mladjoni

pre 8 godina

@unknown
A sta je sine po tebi kosarka ako ovo nije ? Daj ne lupaj gluposti ! Jedna od najboljih utakmica u regularnom delu sezone u poslednjih mnogo mnogo godina... O ovom momku ne treba trositi reci,samo treba sesti (leci) i diviti se iz utakmice u utakmicu...

Borko

pre 8 godina

To su hiljade i hiljade suteva, bezanje u neki trening, jedan Klej je morao biti uskracen za loptu samo da bi pokazao da zna da suta, to su strasne stvari

Jezekilj

pre 8 godina

Ostao sam do pola 6 budan i nisam se pokajao. Najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu takmičenja. O Kariju neću ništa pričati. Sve jasno.
Samo što su mene izludili time-out-i, pa to je strašno. Prosto je nevjerovatno koliko ih ima, koliko traju i koliko 'sjeckaju' igru. Zaboraviš šta se zadnje desilo dok te tupe onim debilnim reklamama. Imam osjećaj da svake godine dodaju još po jedan time-out. Da nije Kari začinio na kraju, bogami bi mi u glupost otišla 3 sata života. Ovako, ajde dobro je.

Novosadjanin.

pre 8 godina

200 kg iz pretklona-Good morning??? Moze da ti se oprosti jer verovatno ne znas ni sta je pretklon. Istina je da Kari dize neverovatne tezine, potvrdjeno je da iz cucnja izbacuje oko 180-190 kg. Vise od njega izbacuje samo Festus Ezili sto se tice saigraca.

The Great Gatsby

pre 8 godina

Decko igra neverovatno i svaka mu cast, sta drugo reci! Voleo bih da ga vidim u Evropskoj kosarci. Tehnika shuta kao kod deteta ali ipak veshto izbegava blokade s obzirom da je pri skoku odmah izbacuje.

Boki SF

pre 8 godina

Cast mi je da zivim u istom gradu i da sa vremena na vreme mogu sebi da priustim da uzivam u njegovoj magiji.

Neke stvari nemaju cenu!

Goran

pre 8 godina

Svaka cast za nslov. Stef je nevjerovatan. Moram jednu stvar da primjetim. Imate kosarkase kao sto su Durent, James, svojevremeno MJ, Kobe. Svi ti velikani su visine 2 metra najmanje. Imaju ili su imali sirok napadacki arsenal. Prodori, kucanja, fade away sutevi, jednostvano su postizali poene i sutem i jako do kraja, nema sta (sto bi rekao jedan nas komentator) :) E Stef je malo hendikeprian po pitanju toga jer nema bas takvo tijelo i tu visinu da izdrzi kontakt igru. Samim tim to mu jos vise daje na znacaju. Jer da ima jos 10 cm mislim da bi pricali o vanzemaljcu, a ni sada nismo daleko od toga. Covjek plese po terenu, sto neko rece, NBA je njegova liga. Naklon do poda.

Joe

pre 8 godina

@ Delije Čikago
Petrović je imao lošiji % za 3 nego što ima Kari tokom karijere. Takođe Kari je šutnuo neuporedivo više trica. Redži je izjavio da je Dražen najbolji šuter pre eksplozije Stefa.

mare

pre 8 godina

jedan sam od onih za koje u kosarci postoje prvo dzordan pa onda svi ostali.

ovaj psiho to moze da promeni. jednostavno je teror kako predje pola. ja ne znam da li je moguce da ovako nastavi...

Megatron

pre 8 godina

Kako se odbraniti od ovoga, ja ne znam šta treneri treba da urade da bi zaustavili Karija i Golden Stejt. Kad krene rafalna paljba za tri poena sa svih strana tu nema odbrane, pogotovo ta smol bol formacija (gde je Grin niski centar). Kari sve pokriva na terenu, a Tompson isto, ne zna se ko je bolji.

wlado

pre 8 godina

samo cu reci, ovo sto kari radi ove sezone a ima 30.7 poena po mecu je zaista za veliki respekt, uz to njegov tim je pobednik, zelim samo da pomenem malu stvar, da je MJ ovo radio kroz 15. godisnju karijeru. svaki put. prosek poena u karijeri, 30.1

stephomania

pre 8 godina

Uopšte se nisam iznenadio sa trojkom koju je ubacio u zadnjoj sekundi. Pogledajte na youtube njegovo zagrevanje i videćete da Kari vežba trojke otprilike sa te udaljenosti.

vele

pre 8 godina

GSW jako tesko ce neko zaustaviti da odbrane titulu jer odbrane nema od dalekometne artiljerije na celu sa generalom Karijem. Da li treba pomenuti da je Karija na all star-u u sutiranju trojki pobedio saigrac Tomson strasno ako Karija stane sut njega nece a tu su i ostali igraci koji su takodje fantasticno suteri sve su konkurente za titulu do sada pregazili u okrsajima

anti-reklamozder

pre 8 godina

treba znati kao Kari, a treba biti i u timu u kome je moguce ovako nesto ,pre svega mislim na Kera kao trenera koji razume i podrzava. svaka cast,samo zbunjuj kladionice koje jednostavno ne znaju kako da procene broj poena (a ni ja s njima) :-)

oxen

pre 8 godina

@novosadjanin

To je to - cucanj. Ja napravih lapsus u brzini. Hvala na ispravci :) U svakom slucaju, poenta je da dize impresivne tezine za coveka svojih dimenzija. To je inace vazno jer sve cesce se govori o biomehanici igraca i tome kako ih sto bolje spremiti za mec i utrenirati. Koriste se nove tehnologije i ekipe koje to pocnu efikasno da usvajaju bice u prednosti.

kizany

pre 8 godina

znao sam koliko su gladni Durant i Westbruk,kapirao sam da ce da ih odvale,sto i jesu 99% tekme.
bez obrzira na sve to GS ne staje,bore se do kraja. Stef je velika rupa u odbrani ali sve to nadoknadjuje NAPADOM. sto neko rece,ne leti,nije atleta,sav je mlohav,ali zato ubi ove atlete.
odlicna tekma sinoc.
ona trojka boli brate,boooli. mislim da su se Durant i Westbruk pojeli zivi sinoc.
dobar basket

andje pribrom

pre 8 godina

@oxen @novosadjanin Ni good morning, ni čučanj, već mu je max na mrtvom dizanju oko 400lbs, odnosno 180kg. Čučanj mu je, citiram: "nešto preko 300lbs (~140kg)". Što ne bi čovek rekao na prvi pogled, ali opet nije ni neverovatno impresivno ako radi na vežbama snage - a verovatno radi.

Binic

pre 8 godina

(Igor Pg, 28. februar 2016 15:04)

Klinac jel vidis ti Karijeve asistencije, driblinge, kako oduzima lopte, aj pocni malo bolje da pratis Nba pa dodji da komentarises.

Stephen curry

pre 8 godina

Stef je nezaustavljiv i ono sto iznenadjuje je da je svake godine sve bolji,na primer prosle sezone nije previse sutirao sa ovolike distance a sada prakticno moze lagano da pogodi cim predje pola,fantasticno zaista.

maklice

pre 8 godina

neko se pitao, kako se braniti od ovoga? i pre stefa su postojale igracine koje su sutirale (i pogadjale)... ovde je poenta u timu, ne u njemu... kad se "branite" od takvih igraca nije poenta da se skoncentrisete na njega, on ce svoju kvotu ubaciti ovako ili onako, nego na ostale koje mozete cuvati...veliki Jordan je bio vanserijski igrac od pocetka karijere u NBA...ali tek kad je Chicago uspeo da formira tim koji je mogao da prati Njegovo Letece Velicansto" stigli su i timski rezultati i trofeji...

Rhyzm

pre 8 godina

@The Great Gatsby

Kod kog deteta onakva tehnika suta? Ono je perfekcija, sto po izvedbi, sto po ucinku, a nije mi jasno kako ljudi imaju pravo da komentarisu i traze mane u najboljem igracu sada, a suteru svih vremena, da li mu je tehnika ovakva ili onakva, moze i nogom da sutira ako tako najbolje pogadja. Nisu svi prefinjene tehnike i lepote izbacaja kao Shawn Marion.:)))

JPR23

pre 8 godina

Da se desi neko cudo i ne osvoje prsten bi bilo stvarno ludo.. A i glupo.... Doduse osim neke povrede ne vidim sta i ko moze da ih spreci. Verujem da neki misle na SAS.. Iako sam fan SAS-a, iskreno sansa im je 0.1% , ostali jos manje...

alhambra

pre 8 godina

Šta radi ovaj lik...strašan je,samo treba zabraniti klincima da ga gledaju počeli svi samo trojke da šutiraju sa pola terena...:D

Poki

pre 8 godina

A pre devet godina Dušan Katnić i Stefan Stojačić su igrali protiv njega i solidno mu parirali, a naši su pobedili tu utakmicu i osvojili to prvenstvo.
To je razlika ne samo u talentu, već i u ozbiljnom radu.
Svaka mu čast.

Rhyzm

pre 8 godina

@Igor Pg

Da li ti pratis brojke Rasela Vestbruka i kakvu sezonu ima, i opet nije ni blizu Kariju u trci za MVP? I to kazu i "americke kolege", i uopste se ne smeju?