Sreda, 13.01.2016.

15:55

Duško Vujošević novi trener Limoža

Bivši trener Partizana Duško Vujošević novi je trener francuskog Limoža, potvrđeno je za B92.

Izvor: ÐN

Duško Vujoševiæ novi trener Limoža IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

375 Komentari

Sortiraj po:

Zofri

pre 8 godina

U danu kada je ekipa Dejana Radonjica pobedila veliki Panatinaikos u Atini 11 razlike,ipak je kosarkaska vest dana DUSAN VUJOSEVIC !!!E pa to je stvarno neprocenjivo.

neko

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Kaze se: "lessons of love".
Cisto da znas.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Dovoljno je reći: Dule hvala ti za +41!!!
(Bob, 14. januar 2016 01:39)

Ako se groBARI,od svih lepih stvari koje su se desile u bliskoj prošlosti,diče time što su pobedili tim juniora sa 41 razlike,a imali tim za velika dela (Kurtis Džerels,Džejms Gist,Raško Katić,Nejtan Džavai,Jan Veseli ,Milosavljević,Kecman,Lučić,Lafajet,Božići zamisli ,trener nije bio Dulo...) sa druge strane Uroš Nikolić,Nemanja Nedović,Vujadin Subotić ALI i Milutinović Andreja ...elem,Zvezda je sa Anderjom Milotinovićem igrala derbi..i izgubila..eto vama šanse da sanjim osvojite sve što se osvojiti može...drugim rečima,za velika dela treba da imaš dobre igrače...vi ste ih imali godinama (nema veze sa šuškama),sada nemate i zbog toga sva radost na vašim licima kad Zvezda izgubi od fenera ,čiji je budžet tričavih 20-tak milina EV...dovoljno je reći..iskompleksirani ste i samo vama poznatih razloga..kad sledeći put pokušaš da nešto napišeš,proveri da li je tačno,a Duletu možeš da see zahvališ samo za +42 ,ali u korsit njegovog bivšeg kluba..CSKA

vitez od Donje Šatornje iz CENTRA (ne iz opredgrađa)

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitez Lukic Od Lamburginija, 14. januar 2016 09:29)


Upropastio nas taman da zadnje 3 godine igramo EL..da nije bilo čarobnjaka i Pavlovića ,Zvezda ne bi nikad ovo postigla...a vi se borite za opsanak u NIKAD SLABIJOJ ABA..hajde viteže razmisli malo i opet napiši koga je mag upropastio...ostali samo ramovi od slika..

malo objektivnosti

pre 8 godina

History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel
(Navijac, 13. januar 2016 18:50)
haha...kaze navijac kluba cija svaka druga recenica glasi Bari i Tokio!!!

Zg

pre 8 godina

Drago mi je za Vujosevica da je 'uzeo' jedan Euroligaski tim sa bogatom tradicijom.Vjerovali ili ne,to je za ove jako mlade i nove navijace takodjer nove CZ,Limoges je 'veci' klub od njihovog,a danas se sve to da provjerit na netu,ako vec niste mogli kao moja malenkost gledat na telki kao mulac jednog Ostrowskog,Dacourya...da ne nabrajam ostale i kasnije... Zato sretno Dule,a ja i duboko vjerujem da ce on tamo napravit 'posao' i dignut momcad,jer s nekima od igraca je vec i suradjivao zato nema razloga da ne bude tako.Sportski pozdrav svim normalnim navijacima :)))

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.

Sakal

pre 8 godina

Samo obratite paznju na poslednje komentare ljudi.. je l ovo moguce?
I nesto da kazem Slobodanu, i tvoj klub se sa strancima borio za opstanak a evo danas igra top16.. tako da, isto tako postoji sansa da i mi odradimo 'reorganizaciju' :))

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Duka, a ponad'o si se da te vrne Peka umesto Bože. To je bilo poslednje razocarenje. Aj priznaj.
(Buzda, 13. januar 2016 23:57)....a ti si se izgleda srou,desetogodisnji kompleks ne prestaje

djuro

pre 8 godina

@Extream 
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!! 
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!
(bora, 13. januar 2016 23:41)


... ali Čović je ipak srbin.. I vodi srpski klub, a to je ogromna razlika...

Robert Prosinecki hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

Limoz je trofejniji klub od Zvezde i FMP-a zajedno.Bili su prvaci Evrope i osvojili su tri kupa Koraca sto mali klub sa malog kalemegdana nikad nece.

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...
(doguraš,kakva glagol..onako ,stilski.., 13. januar 2016 23:18) pa sto nisu Pesic,Sakota i Sagadin sa puno vise para od njega,sa Penom,Ekezijeom,Viznevskim,Morisonom,Hendersonom,Evansom,Burksom,Kukom i ostalom legijom bili carobnjaci,a kralju???

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 13. januar 2016 23:31)

primecujem da ti je tesko ne moras da se izjadas.

Slobodan

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.
(Lemi, 13. januar 2016 23:06)

Nemate vi vise para da platite njega !
Druze Mile dok je bilo para "citaj ljubavi" bilo je i muzike ... Vi ste danas sirotinja i borite se sa 7 stranaca za opstanak u ABA ligi ...
Vise ni jedan posten Srpski igrac nece da potpise i igra za vas !!!
Druga liga zapad :-))

ode Kinzi u četnike

pre 8 godina

Bivsi prvak Evrope, lepo, drzi se nivo. Aj srecno, Dulo, pa da nam se vratis uskoro, nije zanimljivo drati Partizan bez tvog filozofiranja i gestikuliranja. Pojmovi kao sto su dervis, Kant, casovi ljubavi i mnogi drugi davitelj koriste zbog tebe

Lemi

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.

mng

pre 8 godina

prošle nedelje objavljena vest da je Limož jedina ekipa na svetu koja ima dva trenera, jednog za prvenstvo drugog za eurocup. Sada vest da je Dulo novi trener.
Jedini logičan zaključak da predsednik i uprava Limoža ni sami ne znaju šta rade?
Neka im je bog u pomoci!

*

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.

Nebojša

pre 8 godina

Koki. A da li si ti naučio(la) Srpski, lutkice? Probaj, nije teško. Stotine luzera, čekaju da im mame donesu večeru i pokušavaju da budu duhoviti na račun nosioca zvanične titule najboljeg trenera Evrope. Mučenici, kako je tužan takav život...

Mitar

pre 8 godina

Misko hvala ti.
Nadam se da se dugo nece vracati, mada sumnjam...ja licno bih zeleo da ih bar 15 godina vodi samo da se ovde vise ne vraca.

neko iz mase

pre 8 godina

Mnogima pada tesko postojanje Duska Vujosevica 21 veku. To pre svega mladjim navijacima zvezde koji jednostavno ga ne podnose jer njihov klub nije uspeo da bude najbolji u kosarci kao u fudbalu. I tako ce biti jos dugo! Sve najbolje duletu da konacno nesto pokaze u Evropi i time zacepim zlobnicima usta.

deda, slobodane , botu ti li si?

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).
(niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće, 13. januar 2016 21:44)

Ako tvoja mozgic ne moze da shvati onda ti i dalje veruj u to. Ako nam je ova vlast donela titule u Srbiji kako je onda Partizan visestruki prvak regionalne lige, al dobro ajde to kako smo uspeli da sotvarimo dobre rezultate u EL a i sami znate kakav nam je bio budzet medju 3 najamanja u EL svake godine to i ti sam znas. A gle vi sa sve strane vam brisu i reprogramiraju dugove a rezultata jedva da se i nesto vidi, jednom recju vi ste rupa bez dna. A od kako Partizana nema u El samo nam smanjuju broj ucestnika u bilo kom kosarkaskom takmicenju.

stv

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
(Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jedan u nizu komentara čovićevih sledbenika.
Koliko vidim Dule će vas progoniti u mislima narednih sto godina.
Kompleksi.

Lemi

pre 8 godina

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...
(DedaMiloje, 13. januar 2016 21:24)

Znao sam da vas je bolelo i da je ostavilo trajne posledice ali nisam znao da ste ovoliko propatili. Alo, to je samo sportska igra. Zabava. Razumes?

filip must play

pre 8 godina

Srecno generale !!!!!!! Pa da ostavis trag makar u pola kao sto si ovde, najveci dokaz su upravo komentari ovih konzerviranih kojima si upropastio detinjstvo, mladost, starost.... i kao sto se da videti, jos uvek proradi frustracija na pominjanje DV, kompleksi su neizlecivi :))))

doguraš,kakva glagol..onako ,stilski..

pre 8 godina

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.
(Labud, 13. januar 2016 21:37)

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...

bora

pre 8 godina

@Extream
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!!
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!

miksx

pre 8 godina

Ne zaboravite da je vujosevic dobitnik nagrade (2009) “Aleksandar Gomeljski” koja se dodeljuje najboljem treneru Evrolige glasanjem trenera.

*

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari
(Dr.Primarijus Hasanagić, 13. januar 2016 21:29)

ajte i vi sa nim ća u ZG

realnost

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

U prevodu crveno-bele vlasti

santa justa

pre 8 godina

Vujosevic,Ivkovic,Obradovic....sta vam nije jasno?
(sanu-vanu, 13. januar 2016 20:43)
Ne, ne! Obradovic, Ivkovic, Pesic i Maljkovic. E tako moze!

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Permutovali ste mi komentar, au sta vi radite

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 8 godina

I tako, osnuje se klub u Zagrebu, kalemljen u Laktasima, te postane preko noci srpski. Dobije stadion i jos neke sitne darove. Mozda je vreme za odlazak? Duhovni vodja ode.

Simpatizer

pre 8 godina

Dule hvala na svemu,na dvodecenijskoj dominaciji,bezbroj trofeja,final-fouru,spektaklima,pobedama nad svim najvecim Evropskim ekipama.Hvala i na ovakvim komentarima navijaca Zvezde,sto si ih naterao da navijaju za FMP i kuju Covica u legendu,legendo nasa do neba hvala i srecno!

Royal

pre 8 godina

Ovoliko isfrustriranih navijaca Zvezde na vesti o Vujosevicu govori mnogo toga...nego ne videh onog sa ljubavlju...on obicno prednjaci u licnim frustracijama...

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!
(realno, 13. januar 2016 20:36)

Prvo se ti informiši zašto su ga bojkotovali svi igrači CSK tada. Pa to je javna tajna. Ne prosipaj nam gluposti ovde. Iznad Popa ima Pop...

realno

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1084833#k19015128
Nije mi jasno sto se Vujosevic spominje sa njima dvojicom, kad nije njihova liga?

Dr.Primarijus Hasanagić

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel oprostio Partizanu 600.000 evrica duga? Svojevremeno je pojedince nazivao izdajnicima jer to nisu htjeli da urade...
(Fenjeras, 13. januar 2016 20:58)

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...

samo sa debelim novčanikom moji klubovi mogu da pobeđuju

pre 8 godina

Moje mišljenje je da će da uspe..u CSKA nije mpogao jer tamo pričaju ili ruski ili engleski (kakvi podlaci) ali zato ovde..možda zna francuski...možda je naučio engleski od kad se nije bavio trenerskim poslom ( 3-5 godina,više je bio potparol antiVučića)...pravda za čarobnjaka iliti maga...

only fools and horses

pre 8 godina

@Uvek Zvezda

Kako bre "Uvek Zvezda", pa gde je tu onda FMP. Ne može takav poklič, a onda prodaš klub, smestiš u zamrzivač i kreneš da navijaš za drugi klub iz predgrađa. I džaba nas ubeđujete da je isto kad ste i sami svesni da nije.

Мirko

pre 8 godina

Puno zdravlja i uspeha, pa dan se opet vratis i zavrsis karijeru u KK Partizan.

Tvoji pravi grobari te nisu zaboravili a bogami i neke komsije nece jos dugo :)

pa ja sam

pre 8 godina

@Slobodan

po tvojoj genijalnoj teoriji velicinu kluba odredjuje broj navijaca, a ne rezultati. Po toj logici, verovatno su najveci svetski klubovi iz Kine. Ne zamlacujte se vise, u kosarci niste ni osrednji, a kamoli veliki klub. A ako ste vec toliko veliki, sto onda neko nije umesto Partizanu, vama sipao pare i igrace, pa da lepo osvojite EL. A da, zaboravio sam, u vas su sipali i pare i igrace, ali jedini rezultat toga je 15 miliona eura duga. I jos jedna stvar, ne blamiraj se vise stavljajuci CSKA i Barselonu u istu recenicu sa Zvezdom kada je kosarka u pitanju.

pozdrav od grobara

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johnny, 13. januar 2016 18:16)

I Juve je imao titule pa je pao u Seriu B, a evo ih sada opet su bog i batina u Italiji kao najveci klub Apenina.
P.S. koliko li komentara frustrirane komsinice ccc

niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).

e moj panterčiću

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Opet ovaj kod tebe su sve neke teorije zavere verovatno znas kakve su malverzacije Riga i Varese o boze me sacuvaj.
I nemoj da staljas u isti kos vas mutant-instant klubćić sa velikanima kao što su CSKA Real i Barsa

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UltrasBgCz, 13. januar 2016 18:34)

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.

Slobodan

pre 8 godina

Potpisao za manje pare nego u Partizanu !
Ugovor na godinu dana za 137 000 € ... Ovde ce izgleda bas raditi iz ljubavi :-)) ...
Oceraste ovakog trenera, sram vas bilo ...

Labud

pre 8 godina

Ima da ga oteraj do aprila...ako uopšte do tada i dogura
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 13. januar 2016 20:55)

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.

pozdravio te vodja verni podanice

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.

Staridz

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije

slucajni prolaznik

pre 8 godina

Mnogo puta glorifikovan (Partizan) ali i osporavan (CSKA, reprezentacija). Mozda pravi trenutak za potvrdu da li je ili ne samo lokalno upotrebljiv, harizmatican jeste svakako...

boza pub

pre 8 godina

e moj cvele, za tebe je onaj insert iz film "kazi zasto me ostavi" sa petrom bozovicem. "...red vinjaka, red bromazepana i za 15 godina...." mozda ti bude bolje, iskreno ti to zelim, jer sada ti nije dobro.

smiri se botu

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jel smo imali 10 puta veci budzet od Pao koga smo u 2 navrata izbacili i to vec u top 16, pobedili Barsu koja je na kraju osvojila EL , pobede protiv Makabija, ma sta ti ja pisem kad se protiv tastature pantera ne moze

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Мirko

pre 8 godina

Ne kapiras, znam, ali nema veze..
(nisi ti kriv..., 13. januar 2016 19:55)
----------------
Kako da te kapira kad mu je mozak bio zamrznut do pre tri godine ..vidis da prati kosarku od 2013 :)

Ne bih ja bio u njegovoj kozi :)

realno

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 13. januar 2016 19:06)

To se najbolje da videti na tvom slučaju.

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15)

Koliko arogancije za nekog ko je tek iskočio iz frižidera.

urke

pre 8 godina

@Dalibor
Da,da uz pomoc drzave,a svake godine Zvezda imala jednak,a ponekad i jaci tim od Partizana,a bez da je ostvarivala ikakve prihode za razliku od Partizana.Dule je u CSKA dosao zahvaljujuci ucescu crno-belih na F4,na kome je jedna lopta delila tim do finala,a celokupan tadasnji roster je vredeo manje nego ova cetiri stranca koja su dosla i jos brze otisla iz CZT ove sezone.Vi sa 30 puta skupljim timom nego Partizanov tada skacete u nebesa zbog drugog kruga,e po tome je ovaj covek neverovatan strucnjak,voleli ga ili ne.

realno

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZIVOT, 13. januar 2016 17:56)

Vama nije smetalo kada ste bili rupa bez dna mnogo mnogo godina a rezultata nigde i vama su nudili sakom i kapom dok su drugi klubovi sipali u vas.

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09) alo,belgijanac,ko prica mega popularnoj zenskoj kosarci? Shvati,vi ste u kosarci niko i nista,NULA,jel kapiras?

xxx

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49) Dobro je kad u moru gluposti koje si napisao, priznaješ da je Zvezda državna institucija...

Zefir Safir

pre 8 godina

No Dule no Partizan. Decenijama će se prepričavati Duletova dominacija. Toliko brutalna da se sam vrh države umešao da je prekine. Toliko uništenih mladosti punih bola i tuge i nemoći.

Borba za dno

pre 8 godina

Eto odmah ovih iz Borce,Ovxe,Zallopace,Vince,Gornje i Donje Ivance da pricaju o predgradju.Samo pogledati film Bicemo prvavi sveta i utvrditi ko je sta i kako...Ipak je njihov kosarkaski ajatolah ubedio siroke narodne mase da je kosarka u ovoj zemlji pocela da se igra sa njim.

Nolan

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !
(Steamrollerko, 13. januar 2016 18:01)

A pre 5 meseci "kakav Limož, koji sve levaci danas igraju EL, posle nas potop..."

Željko

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)
Ne osporavam tvoje činjenice. Činjenica je da je Partizan prvi iz istočne Evrope kgrai finale KEŠ i to protiv Reala tada najmoćnijeg tima i izgubio 1:2. Takođe jedini tim iz Srbije koji je (2 puta) igrao Ligu šampiona i jedini tim iz Srbije koji je prezimio Evropu od uvođenja Lige Šampiona i Lige UEFA.
TAkođe KK Partizan osvojio LŠ igrao još 3 puta F4, zadnji put produžetke sa Olimpijakosom i CSKA, osojio još 3 puta Kup Koraća (nekada pandan kupu UEFA u fudbalu). Evropske vaterpolo titule ne brojim. Čudno je kad se okupite pod balkonom dok je slavlje kako vam nikada ne smeta što su Divac, Paspalj, Đorđević i Danilović bili članovi prve petorke, ej 4 od 5.

nisi ti kriv...

pre 8 godina

@Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)
Koliko si glup u svojoj nezrelosti stari moj...
Samo primjer- KK Bosna- kakav drzavni projekt , kakvi igraci dovodjeni silom ili parama? Najveca zvezda tima dovucen iz silne daljine, tj iz Tuzle! Ostali su svi mogli javnim prevozom stici od rodne kuce na trening. Delibasic posle ode u Real - cisti drzavni projekat- da uzme evropsku titulu i za njih. E to je bilo za lovu i to debelu.
Znaci moze se i sa malo para, dosta ljubavi ali sa znanjem. Da ne govorim kako su treneri Bosne harali -i jos to cine- po svijetu.
Ali ako ima samo para onda si drzavna institucija, tacnije politicarev guzoljub i priljepak.
Ne kapiras, znam, ali nema veze..

evandro10

pre 8 godina

Kao navija Zvezde koji je u kosarci ceo zivot, imam veliko postovanje za Duska Vujosevica, za njegovo kosarkasko znanje i za njega kao strucnjaka, medjutim mesanjem u politiku i stavljanjem akcenta ne nesto sto nije sport navukao je gnev protivnickih navijaca i taj gnev ce postojati zauvek. Ali uvek cu ga postovati kao ozbiljnog i kvalitetnog trenera. Zvizdimo mi i Zeljku Obradovicu kao i vi Pesicu, ali ne postoji gnev prema njima jer su se uvek bavili samo sportom i nisu izlazili iz tog okvira.

Heeeh

pre 8 godina

Izgleda sve same poliglote ovi što komentarišu. Limož je osvojio Evroligu devedest i neke, mislim druge, treće, toliko o tome da je mali klub.

Ljuba

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.
(Toni, 13. januar 2016 19:10)

Naravno da ti je važno, sada legenda iz Železnika može da žari i pali...

shone

pre 8 godina

Tek sada po komentarima vidim koliko su grobari poslednja 4 meseca bili frustrirani što crnogorski "stručnjak"ne može da nađe novi klub. Limož je po grobarima trenutno veći klub od San Antonia, a dulo veći trener od Grega Popovica.

kralj

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama
(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)

Problem je u tome sto zensku kosarku prati 10 gledalaca,i Srbija je aktuelni prvak Evrope u zenskoj kosarci a smem da se gladim da to niko ne zna osim nas.To je cinjenica,svidelo se to tebi ili ne.

Toni

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.

Sasa

pre 8 godina

Jos Salo i Kinzi i pali se masina
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (051, 13. januar 2016 17:13)

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis

curkape

pre 8 godina

Hahhh
ali ovamo je najace sto 2/3 komentara pisu zvezdasi
Koliko li vam je samo ovaj covek nabio kompleksa i patnje!
Dule veliki ko Bog

nini

pre 8 godina

Neka tamo pljuje po državi ako sme.Neka tamo davi igrače,udara sudije,pljuje,preti i ostale manijačke fore.Francuzi bi ga odmah uhapsili,pa proterali u Crnu Goru.

nikola vajsmiler

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Hahah, koliko li si ti neprospavanih noci imao zbog cika Duleta...

Extream

pre 8 godina

@112233
Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne. Cisto tehnicki za tebe. Dusko Vujosevic je drzavljanin Crne Gore. Samim tim inostrani angazman podrazumeva sve sto je van te zemlje, ukljucujuci Srbiju. Tako da ko je sada ispao glup?

112233

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07

Da li shvatas koliko si ispao glup ovom recenicom????? jok imace inostrani angazman u Srbiji..Bitno.je da stalno hejtujes,imas IQ koliko i broj titula czvfmpdivatelekom

Monarhista

pre 8 godina

Misko imam 182 cm i nesto manje kila...vidi ako mozes da me uguras negde u NBA...u neki malo atraktivniji tim da me gledaju sto cesce na tv u Srbiji i da mi plata bude milion mesecno stim da cu tebi da dajem recimo 90%:-)))

Meil ovakve sadrzine poslao sam Misku a sad me uvatila panika....kad je nasao duletu aranzman odo i ja u NBA 100%:-)))

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

e da i njemu pronadju neki posao, mada sumnjam da će nešto uspeti.
Nema autoritet, ne zna jezik.
Uostalom pokušavao je u Skavoliniju i Cska i znamo kako je prošao.

Branko,Belgija

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama

Royal

pre 8 godina

@PERNAMBUKANO....ni sam ne verujes u to sto si napisao...ali dobro...razumem te...mnogo vas je terorisao...i jos nesto... pogodi koji to trofej Limoz ima a vi nemate?

endo

pre 8 godina

Srecno, Generale!

Nadam se da ce doci dan kada ce se situacija u Srbiji promeniti, pa da mozemo da nastavimo da pomeramo granice i cinimo nemoguce! Do tad, verni Grobai i Dzile cuvaju tvoju kucu!

BLEDA KOPIJA

pre 8 godina

Cigani prate basket tek dve godine. Ne znaju da je Limoz bio na krovu... Vazno da pamte svoju istoriju iz ledenog doba (ne kosarku, to jos uce pravila)

El Greco

pre 8 godina

Па, честитам, и то као циган. Нек изволи и покаже се и у иностранству и оствари макар део овдашњег успеха, тиме би објаснио многа оспоравања!

ja

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Covece, ne brukaj se vise. Casovi se na engleski ne kazu hours, to sto si ti napisao znaci sati ljubavi.

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Navijaci zvezde treba da shvate u kosarci nisu bili nikad evropski prvaci!!! Zasto je to tako tesko priznati svih ovih godina?? Pa ni Partizan nije bio u fudbalu evropski prvak pa vecina navijaca Partizana se ne buni zbog toga.Toliko!"

Navijac

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.
(+41, 13. januar 2016 17:36)


History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel

Sasa Danilovic

pre 8 godina

Zovem vec sat vremena matorog da mu cestitam novi posao ali stalno glas operatera: Korisnik nije dostupan...Sta se ovo dogadja?!

Rajko

pre 8 godina

Sto dalje od Srbije bolje za srpsku košarku..opet navijam za Partizan od kad je otisao..tj navijam kad igra protiv hrvatskih klubova..ne sjećam se da je Bozic ili Radonjic spomenuo protivnički klub u negativnom smislu..bolje da ne pisem koliko je puta ovaj covjek to uradio,i kad je Partizan bio bolji i lošiji od Zvezde!Dole mržnja između sebe..živjela košarka!

xxx

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле). Mukice,pa ti si iskompleksiran do bola... Unistio ti Dule detinjstvo i dobar deo zivota pa sad pises gluposti

Pudlica

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Na srpskom,jer ce svi morati da govore srpski. Eto panteru.

Zox

pre 8 godina

Bas me zanima kako ce da psuje i udara sudije i igrace i da se razmece po Francuskoj... Videcete senku od coveka... Miran, fin, ugladjen, stralozen - sve ono sto nije...

Uvek Zvezda

pre 8 godina

(Murray armija, 13. januar 2016 17:38)
Vidi moj zivot je skroz ok... Nije sjajan ali svakako nije ni los.. Imam 30 i kusur godina i sto se sporta tice (to je ipak ovde tema) vrlo sam zadovoljan. E sad to o cemu ti pricas ima najmanje veze sa Duletom a mnogo vise sa drugima ali dobro.. To ste vi, zaboravili ste fuziju sa Igokeom, promenjen grb i sl... Nije bitno ni cije pare sada ulaze u KKP.. Da li su Nikoline ili od brace, njegovih super drugara.... Sve to je nebitno....Ne ide vam to uz onu verziju pesme vase brace koju stalno pevate.. Bolje bi vam bilo da pevate original... Ipak vi ne pamtite sve, odnosno zaboravljate sve...

bora

pre 8 godina

Baš 'mali' klub.
- 6 kupa Francuske
- 11 titula Francuske
- 3 put Kup Radivoja Koraća
- 1 kup Rajmonda Saporte
- 3 puta učesnik F4 Evrolige
- 1 Šampion Evrolige!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuu ala Groblje brani Limož ko da im je rod rodjeni. Koji ste vi bezveznjaci majko moja. Nadao se da ga mole da se vrati kad oteraju Božića, ali taj film se više ne daje u Srbiji. Bravo za Partizan što nije vratio ovog mešetara i uništitelja srpske košarke.

Supermen

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15). Za ovu bolest izgleda nema leka...

Sasa

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da vodi ti? Ili ce biti crtanje po tabli i samo ono OK
(Navijac, 13. januar 2016 17:52

Ne znam na kom jeziku, ali znam da nece cutati ko Radonjic na "time-out"-u.

Sto ucini Jane Veseli?

pre 8 godina

Dule legendo, tek sada vidim koje si im komplekse nabio :D Sve najbolje zele ti navijaci najuspesnijeg kluba sa Balkana :)

nidze

pre 8 godina

ako je kk cz drzavni projekat, ok... a kk partizan nije bio kada je doveo najboljeg strelca TURSKE LIGE mekejleba...to od svojih para ili iz telekoma, nisa, penzija i sl... jedno je sigurno i jedni i drugi su drzavni projekti, koji ce puci kad se pomenute firme privatizuju, ukoliko ne dodje do privatizacije...a nece

Milos

pre 8 godina

Dule uradio si toliko toga za nas Partizan da cemo te uvek pamtiti!
Tvojim odllaskom iz partizana postalo je jasno sta nas ceka.
Puno uspeha u novoj sredini i da nam se jednog dana vratis!

navijac

pre 8 godina

Covek koji je unistio detinjstvo i mladost svima onima koji vole crveno belu boju, nabio im brojne komplekse i usadio mrznju prema Partizanu, mora privremeno da napusti zemlju i svoj klub, kao da je jos uvek Tito na vlasti...

neko iz mase

pre 8 godina

Sve najbolje Duletu u Limozu!
Samo je pitanje kako ce se snaci s'obzirom da samo tecno italijanski govori dok engleski ili franucski gotovo da ne zna..To jedini njegov najveci problem zasto uvek nije uspeo u inostranstvu..

(ne)obavesteni

pre 8 godina

Podsecanje za novokomponavane pratioce kosarke u Srbiji da je Limoz veci klub od hibrid-giganta u kosarkaskim okvirima. Google: Limoges Euroleague 1992-93

Slobodan

pre 8 godina

Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.
(f, 13. januar 2016 17:49)

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?

Francuska vlada moli građane da ne plaćaju porez jer imaju previše

pre 8 godina

Bivši prvaci Evrope, to je već napisao, ali i 11 puta prvaci Freancuske, pa i 2014. i 2015. godine. Prave ekipu za 16 izabranih u EL, u kojoj neće biti niko iz Srbije.

Rajko

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x
(Samo jedno ime znam Partizan Beograd, 13. januar 2016 17:20)
Kmeeeeeeeeee

mare

pre 8 godina

Srecno legendo, zauvek si ostavio trag u crno belim srcima, nadam se da ce se struktura uprave u narednim godinama znacajno izmeniti pa ces opet biti na crno-beloj klupi. Hvala sto si mi pruzio da celu deceniju uzivam u igri omiljenog kluba.

Batko Tupko

pre 8 godina

.Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Ti tu Igokeu zbog FMP-a, jel tako panteru ?

UltrasBgCz

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.

palop

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?! 

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Svaka cast druze, zbog tebe me je malo sramota sto navijam za Zvezdu. Generalno ostavljas jako glupe komentare, ali ovo "inostrani angazman, a da nije Srbija" mi bas bide oci...

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

Povidon

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.

johnny

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...

vale

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da, po vasim kriterijumima Limoz ispunjava sve uslove da bude mali klub: Bivsi sampion Evrope sa Maljkovicem i aktuelni sampion Francuske , nevazne male zemlje, 3ce svetske nuklearne sile od 70 miliona ljudi koja nas je u Septembru odrala upravo sa tim Leom Vestermanom u polufinalu. A pored svega nije se integrisao sa fabrikom limenki iz svog predgradja, definitivno mali klub.

dragan

pre 8 godina

Taman malo da razdrma Vestermana.Obori me juce covek za 4500 na vise poena.Dusa me boli sta sam sve pohvatao.
(Aleksandar, 13. januar 2016 17:54)
E, recimo da te je dok si mlad bolela glava (dok si ucio) sada te ne bi bolela dusa. Da uprostim: da si uhvato TO pao bi na nekom drugom jer verovatnoca nije na tvojoj strani. Zato i postoje kladionice

Hell

pre 8 godina

@ on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
(Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Aman vise sa tom demagogijom kako je Cska bio mocan tim. U vreme Duleta Cska je bio sasvim prosecan tim gde je glavni igrac bio onaj Gordon iz Cibone a centar Marjanovic koji u to vreme sem visine nije imao nista! I kakav je to mocan tim bio?? Na nivou danasnjeg Armanija ili Bajerna

4. Ev. titule

pre 8 godina

Pazi komentare limenki:Limož mali klub ,Dule mali trener.Limož prvak Evrope 1993 a Dule najbolji evropski trener 2009. A da oni prate košarku od legendine bratove ere.

Sasa

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!
(Yammy, 13. januar 2016 17:49)

Nas covek, nasa stvar, ne znam samo kako moze jedna vest da je covek nasao posao, da Vam toliko prodrma kavez, a usput niste ni pomenuti.
Kompleksi, sta drugo ?

bora

pre 8 godina

Srećno Generale i Legendo!!!
Kad ova zemlja opet postane normalna,da nam se vratiš,da još jednom nabiješ i mutanta u zamrzivač,pa nek ide život!!

Umesto polemike s panterima

pre 8 godina

Interesantno je da se objavljuju malopanterske gluposti da je Limož mali klub a cenzuriše se da je reč o bivšem prvaku Evrope, 11 titula šampiona Francuske i šest kupova, i da su treneri bili Bogdan Tanjević i Boža Maljković! A zašto ne smem da kažem da je prosečna plata u francuskoj 4000 evra a u Srbiji 360? Da ne bih razočarao radničko predgrađe?

Kako drugacije

pre 8 godina

Takodje je osvojio i danasnji Kup Evrope, koji se tada zvao Kup Koraca - naravno, sa Partizanom...
Partizan inace ima tri osvojena evropska Kupa Koraca!

radonjizam, al zamalo

pre 8 godina

Miško je tako dobar menadžer da i Vujoševiću može da nadje angažman u inostranstvu :-)
(Vuk Samotnjak, 13. januar 2016 16:21)


dali bi vi 3 radonje za jednog duleta, samo ne možete to nikako da prevalite preko jezika. kad se sve sabere i oduzme, gledaju se rezultati, titule, osvojeno... a ne, šatro, gospodski maniri na konferencijama za štampu.

vlad

pre 8 godina

Srecno! Limoz, proslogodisnji sampion i nekadasnji prvak Evrope je evidentno u krizi, nadam se da ce ih Dule vratiti ka vrhu. Ostao je jos eu kup, a i prvenstvo se jos moze izvuci.

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kvota 1,10 da ce na prvom mecu napraviti dve namerne tehnicke i prodrmati ekipu iz loseg ritma...
(Deda Stanoje, 13. januar 2016 16:46)
A na kom jeziku da protestvuje? Francuskom? Ne bih rekao

f

pre 8 godina

u kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.

miki

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Za razliku od tvog kluba ciji je najveci uspeh ulazak u TOP16 EL, ovaj klub ima titulu prvaka Evrope ;)

e moj panterčiću

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Koristi ce se zvancni jezik komsinice :)

ZIVOT

pre 8 godina

mm,mislis Buducnost koja je ubedljivo ispred fmp-a za koji navijas?
(bbr, 13. januar 2016 16:35) Ne misli na "FMP" koji je daleko od fenjerasa, naravno i Buducnost,Cedevita,Mega,........Sutjeska,Olimpija....

zoki

pre 8 godina

Vratices se ti nama legendo, da nas vodis i KLS i da nam vratis ponos, nece trebati jos puno ovim SNS-ovcima da dan totalno uruse i ponize!

Vojkanero

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Sta reci onda za Radonju koji bi uspeo i kliker da pokvari, GSW da vodi ne bi prosao top 16.

Vlado

pre 8 godina

Sretno generale! Inace za navijace iz susedstva koji kazu mali trener malog kluba neka pogledaju sta ima sve Limoz u svojim vitrinama, videce izmedju ostalog evropsku titulu, kup Saporte, itd. Ne provaljujte se kao gazda vam kada uporedjujuci svoj klub sa jednim Zalgirisom kaze ko su oni, mi smo trofejniji, klub iz predgradja da je trofejniji i poznatiji od jednog prvaka Evrope.

Jaa

pre 8 godina

sad ce fajnal for sa porculancima
(Da sam ja selektor, 13. januar 2016 16:18)

Već je bio 2 puta... vi imate toliko učešća u Evroligi...

Mirko

pre 8 godina

Jel' će da budu neki prenosi? Baš me zanima dal' će da bude pljuvanje sudija,vatanje za gušu,izbacivanje sa terena trenera i slične stvari sa repertoara trenera "institucije".
Uglavnom,podrška za njega,pošto se nadam da više neće da smara i truje našu sportsku javnost,da će pare da traži od Olanda,a ne od Vučića,da će Čovića da gleda samo preko tv-a u EL,da će svaki sledeći put kad uzme Zvezdu u usta da se zagrcne.
Francuzi su inače poznati po tome što vole časove ljubavi,samo se nadam da neće biti polusemestar ko u CSKA nego da će to malo da potraje - što duže to bolje za Srbiju.

Cinik

pre 8 godina

Dok ne potpiše ugovor sa Limožom Vujošević ne bi smeo da govori u koji klub će otići. Zašto? Pa zato što je veliki Zvezdaš Aleksandar Vučić u odličnim odnosima sa Fransoa Olandom, Predsednikom Francuske i može mu pasti na pamet da je Vujošević čovek koji će u Francuskoj pričati protiv njega i onda zatražiti od Olanda da ukoliko Vujošević postane trener Limoža da se istome ne dozvoli da igra u Francuskoj ligi. E, ne znate vi na šta je sve spreman naš Vučko kada mu se po glavi vrzmaju ideje o državnim udarima, pučevima i ko zna čemu već.

Batko Tupko

pre 8 godina

Za neznalice;

Limoz je pobednok Evro lige 1993
Osvojio je Kup Koraca 82,83,2000.
Kup Rajmund Saporte 88.

Ovi sto su osnovani 2011 to ne moraju da znaju.

necapilot88

pre 8 godina

Jesu to ukinuli rominh u Francuskoj?
Snacice se Dule tamo... kao slon u porcelanskoj radnji hahaha
Salu na stranu, mislim da je odabrao dobar tim u pravom trenutku. Limoz je po rosteru u top3 kluba u Francuskoj, a od ovoga ne moze gore. A i da nastavi sa losim rezultatima ima alibi da je tako bilo i pre njega, i da nije on kriv. A uz to poznaje u dusu plejmejkere i ima dobrog centra, napravice on da ekipa lici na nesto sigurno.

partizansampion

pre 8 godina

Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...

Yammy

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Onako kao sto je tvom klubu priredio.

dark

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)
Nijesam znao da ima inostrani angažman u Srbiji.

santa justa

pre 8 godina

Dule može da ode iz Partizana, ali ne i iz naših srca.
(pan, 13. januar 2016 16:25)
Dule moze da ode iz Partizana, ali mozak nema mogucnost regeneracije.
Hvala bogu pa sad imate normalnog coveka za trenera!

anti batko

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Ne, nego zvezda telekom... Ali dobro.. Sta ocekivati od nekog ko je kosarku poceo da prati pre tri godine i kome je nebojsa covic idol i legenda kluba...

Jaa

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Bivši PRVAK EVROPE!!! A ko ste vi???

Pedja

pre 8 godina

Ako ga angazuju ima da prodju kao CSKA. Rusi su skupili tim snova sa kojim bi mogao da bude prvi i ko je juce cuo za kosarku, ali on je uspeo da ih upropasti.

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Propat kao sto je priredio tvom klubu, a tek navijacima auuu jos osecate posledice.

navijac

pre 8 godina

@Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...
(partizansampion, 13. januar 2016 17:31)

Ha-ha, pa sta oni znaju, oni kosarku prate zadnje tri godine :)

Dalibor

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.

Samo jedno ime znam Partizan Beograd

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x

+41

pre 8 godina

@
Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da,oni su mali klub jer su bili prvaci Evrope ,a tvoja zvezda železnik je veliki klub jer se sa 10 miliona eura jedva dovuče do top 16 i tamo je gazi ko stigne.Bravo panteru,doktorirao si košarku.

sasha

pre 8 godina

JEDNA TEORIJA:

Ovo je samo moje misljenje, i nije napisano u kamenu...
DV je cekao da njegova "produzena ruka" Bozic toliko unakazi KKP, da ce ga moliti da se vrati, ali kad je uvideo da nema nista od tog, da je neko drugi preuzeo stvari, nedelju dana posle je nasao posao!
Ne moj slucajno da bi bi oprostio i dinara Dule, casove ljubavi treba naplatiti!"
SRetno..

Цвеле

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".

realno

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)
toliko je mali da vas je penetrirao godinama, a posledica se vidi u vasim komentarima.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

Bratanac

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 16:24)

Tebi razočarenje prešlo u naviku, posle 15 godina tuge...
Limož je bio šampion Evrope 1993. (godinu posle Partizana), boranija tipa Efesa i Fenera je još daleko od toga, A Barsa i Oly mu dođu kao turbo folk u narodnoj muzici (novokomponovano...), pošto su prve ozbiljnije rezultate počeli da prave mnogo kasnije.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

ko ce mu biti prevodilac?
(NBGD, 13. januar 2016 16:28)

PA WESTERMAN, IGRAC KOJEG JE DULE NAPRAVIO, TRENUTNO VEZAN UGOVOROM ZA BARSELONU!

Saca

pre 8 godina

Bravo, svaka cast, kako ste smeli da pomenete njegovo ime u vestima dana, vama je to zabranjeno bilo do danas, zar ne. Izbacili ste coveka iz sopstvene zamlje zato sto je kritikovao Vesica, Vucica i ostale, nije smeo ni da udje u SD Partizan, zabranili ste novinarima da ga intervjuisu, nego ih prenostite iz inostrane stampe. E moja drzavo Srbijo, dokle ces stici.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

TAJ LIMOZ JE OSVAJAC EVROLIGE KAO I PARTIZAN, ZA RAZLIKU OD FMP-A, ILR-A, CZT-A...

ZIVOT

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!

Dejan CZ

pre 8 godina

A na treningu kan-kan,Dusan i Bo jedan do drugog pa ko digne vise nogu...ran tan tan tan...raaan ran tan tan...ta ta...inspektor Kluzo ponovo u akciji sa svojim casovima zabave.

Mikoli

pre 8 godina

Kao zvezdasu mi je stvarno iskreno drago. Ne verujem da je on zao covek, ali se definitivno pogubio u svojim teorijama zavere i slicnim glupostima. Ok je on trener, nije PRO ali je jako jako dobar. Verujem da ce se lepo snaci tamo, i ko zna mozda napravi nesto od njih. Msm nema tamo gepekovanja i stipanja, ali mozda se i on malo emancipuje :D Dobar je Dulo fali nam :)

Đorđe

pre 8 godina

Srećno generale! Samo neka te služi zdravlje! Za rezultate ne brini, nemaš ti više šta da dolazuješ. Trofeji i igrači koje si stvorio govore o tvojoj veličini. Dobitnik nagrade za najboljeg trenera EL ne može biti svako.
Veliko hvala Dule i sve najbolje!

Popaj

pre 8 godina

Puno srece u buducem klubu zelim majstoru kosarkaske igre! Mozda ce oni prepoznati ono sto mi u zemlji nismo mogli. Imati takvog poznavaoca kosarke u zemlji bila je privilegija. Hvala na svemu!

Obalj grad

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.

mm

pre 8 godina

Limoz je trenutno poslednje-plasirani tim u svojoj grupi Uleb kupa. Klub na nivou podgoricke Buducnosti, a Evroligu igrali samo zato sto su Francuzi povlasceni sa svoja dva potpuno nezasluzena mesta u Evroligi. U svakom slucaju dobice otkaz u roku od mesec dana.

LJUBA SLOG

pre 8 godina

I tako Limoges sezonu 2015/16 zavrsava sa skorom 16-18 i to na 10.mestu sampionata dok TOP 32 fazu EUROCUP-a sa skorom 2-4...dovoljno za smenu trenera!!! :-) Ko sme da se kladi da ce biti ovako!?

Kayser Soze

pre 8 godina

Da li ce Dule ponovo saradjivati sa Leom Vestermanom i Bo Mekejlebom? U toj ligi igra i Boris Dalo..Bilo bi lepo da preuzme Limoz! Srecno Dule!

sudbino tuzna

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Prvak Evrope iz 1993. godine.Sa klupe ih je predvodio Bozidar Maljkovic.Ali kosarka se prati od 2011.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...

Obalj grad

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.

Đorđe

pre 8 godina

Srećno generale! Samo neka te služi zdravlje! Za rezultate ne brini, nemaš ti više šta da dolazuješ. Trofeji i igrači koje si stvorio govore o tvojoj veličini. Dobitnik nagrade za najboljeg trenera EL ne može biti svako.
Veliko hvala Dule i sve najbolje!

navijac

pre 8 godina

@Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...
(partizansampion, 13. januar 2016 17:31)

Ha-ha, pa sta oni znaju, oni kosarku prate zadnje tri godine :)

mm

pre 8 godina

Limoz je trenutno poslednje-plasirani tim u svojoj grupi Uleb kupa. Klub na nivou podgoricke Buducnosti, a Evroligu igrali samo zato sto su Francuzi povlasceni sa svoja dva potpuno nezasluzena mesta u Evroligi. U svakom slucaju dobice otkaz u roku od mesec dana.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da,oni su mali klub jer su bili prvaci Evrope ,a tvoja zvezda železnik je veliki klub jer se sa 10 miliona eura jedva dovuče do top 16 i tamo je gazi ko stigne.Bravo panteru,doktorirao si košarku.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...

Popaj

pre 8 godina

Puno srece u buducem klubu zelim majstoru kosarkaske igre! Mozda ce oni prepoznati ono sto mi u zemlji nismo mogli. Imati takvog poznavaoca kosarke u zemlji bila je privilegija. Hvala na svemu!

anti batko

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Ne, nego zvezda telekom... Ali dobro.. Sta ocekivati od nekog ko je kosarku poceo da prati pre tri godine i kome je nebojsa covic idol i legenda kluba...

Kayser Soze

pre 8 godina

Da li ce Dule ponovo saradjivati sa Leom Vestermanom i Bo Mekejlebom? U toj ligi igra i Boris Dalo..Bilo bi lepo da preuzme Limoz! Srecno Dule!

Saca

pre 8 godina

Bravo, svaka cast, kako ste smeli da pomenete njegovo ime u vestima dana, vama je to zabranjeno bilo do danas, zar ne. Izbacili ste coveka iz sopstvene zamlje zato sto je kritikovao Vesica, Vucica i ostale, nije smeo ni da udje u SD Partizan, zabranili ste novinarima da ga intervjuisu, nego ih prenostite iz inostrane stampe. E moja drzavo Srbijo, dokle ces stici.

filip must play

pre 8 godina

Srecno generale !!!!!!! Pa da ostavis trag makar u pola kao sto si ovde, najveci dokaz su upravo komentari ovih konzerviranih kojima si upropastio detinjstvo, mladost, starost.... i kao sto se da videti, jos uvek proradi frustracija na pominjanje DV, kompleksi su neizlecivi :))))

f

pre 8 godina

u kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.

realno

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)
toliko je mali da vas je penetrirao godinama, a posledica se vidi u vasim komentarima.

nikola vajsmiler

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Hahah, koliko li si ti neprospavanih noci imao zbog cika Duleta...

Toni

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.

+41

pre 8 godina

@
Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.

LJUBA SLOG

pre 8 godina

I tako Limoges sezonu 2015/16 zavrsava sa skorom 16-18 i to na 10.mestu sampionata dok TOP 32 fazu EUROCUP-a sa skorom 2-4...dovoljno za smenu trenera!!! :-) Ko sme da se kladi da ce biti ovako!?

partizansampion

pre 8 godina

Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...

Batko Tupko

pre 8 godina

Za neznalice;

Limoz je pobednok Evro lige 1993
Osvojio je Kup Koraca 82,83,2000.
Kup Rajmund Saporte 88.

Ovi sto su osnovani 2011 to ne moraju da znaju.

Samo jedno ime znam Partizan Beograd

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

e da i njemu pronadju neki posao, mada sumnjam da će nešto uspeti.
Nema autoritet, ne zna jezik.
Uostalom pokušavao je u Skavoliniju i Cska i znamo kako je prošao.

112233

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07

Da li shvatas koliko si ispao glup ovom recenicom????? jok imace inostrani angazman u Srbiji..Bitno.je da stalno hejtujes,imas IQ koliko i broj titula czvfmpdivatelekom

nini

pre 8 godina

Neka tamo pljuje po državi ako sme.Neka tamo davi igrače,udara sudije,pljuje,preti i ostale manijačke fore.Francuzi bi ga odmah uhapsili,pa proterali u Crnu Goru.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

TAJ LIMOZ JE OSVAJAC EVROLIGE KAO I PARTIZAN, ZA RAZLIKU OD FMP-A, ILR-A, CZT-A...

bora

pre 8 godina

@Extream
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!!
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

miki

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Za razliku od tvog kluba ciji je najveci uspeh ulazak u TOP16 EL, ovaj klub ima titulu prvaka Evrope ;)

Jaa

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Bivši PRVAK EVROPE!!! A ko ste vi???

Vlado

pre 8 godina

Sretno generale! Inace za navijace iz susedstva koji kazu mali trener malog kluba neka pogledaju sta ima sve Limoz u svojim vitrinama, videce izmedju ostalog evropsku titulu, kup Saporte, itd. Ne provaljujte se kao gazda vam kada uporedjujuci svoj klub sa jednim Zalgirisom kaze ko su oni, mi smo trofejniji, klub iz predgradja da je trofejniji i poznatiji od jednog prvaka Evrope.

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UltrasBgCz, 13. januar 2016 18:34)

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.

shone

pre 8 godina

Tek sada po komentarima vidim koliko su grobari poslednja 4 meseca bili frustrirani što crnogorski "stručnjak"ne može da nađe novi klub. Limož je po grobarima trenutno veći klub od San Antonia, a dulo veći trener od Grega Popovica.

ZIVOT

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!

vale

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da, po vasim kriterijumima Limoz ispunjava sve uslove da bude mali klub: Bivsi sampion Evrope sa Maljkovicem i aktuelni sampion Francuske , nevazne male zemlje, 3ce svetske nuklearne sile od 70 miliona ljudi koja nas je u Septembru odrala upravo sa tim Leom Vestermanom u polufinalu. A pored svega nije se integrisao sa fabrikom limenki iz svog predgradja, definitivno mali klub.

stv

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
(Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jedan u nizu komentara čovićevih sledbenika.
Koliko vidim Dule će vas progoniti u mislima narednih sto godina.
Kompleksi.

Branko,Belgija

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama

e moj panterčiću

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Koristi ce se zvancni jezik komsinice :)

Lemi

pre 8 godina

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...
(DedaMiloje, 13. januar 2016 21:24)

Znao sam da vas je bolelo i da je ostavilo trajne posledice ali nisam znao da ste ovoliko propatili. Alo, to je samo sportska igra. Zabava. Razumes?

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15)

Koliko arogancije za nekog ko je tek iskočio iz frižidera.

miksx

pre 8 godina

Ne zaboravite da je vujosevic dobitnik nagrade (2009) “Aleksandar Gomeljski” koja se dodeljuje najboljem treneru Evrolige glasanjem trenera.

Sasa

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!
(Yammy, 13. januar 2016 17:49)

Nas covek, nasa stvar, ne znam samo kako moze jedna vest da je covek nasao posao, da Vam toliko prodrma kavez, a usput niste ni pomenuti.
Kompleksi, sta drugo ?

sudbino tuzna

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Prvak Evrope iz 1993. godine.Sa klupe ih je predvodio Bozidar Maljkovic.Ali kosarka se prati od 2011.

Jaa

pre 8 godina

sad ce fajnal for sa porculancima
(Da sam ja selektor, 13. januar 2016 16:18)

Već je bio 2 puta... vi imate toliko učešća u Evroligi...

deda, slobodane , botu ti li si?

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).
(niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće, 13. januar 2016 21:44)

Ako tvoja mozgic ne moze da shvati onda ti i dalje veruj u to. Ako nam je ova vlast donela titule u Srbiji kako je onda Partizan visestruki prvak regionalne lige, al dobro ajde to kako smo uspeli da sotvarimo dobre rezultate u EL a i sami znate kakav nam je bio budzet medju 3 najamanja u EL svake godine to i ti sam znas. A gle vi sa sve strane vam brisu i reprogramiraju dugove a rezultata jedva da se i nesto vidi, jednom recju vi ste rupa bez dna. A od kako Partizana nema u El samo nam smanjuju broj ucestnika u bilo kom kosarkaskom takmicenju.

Slobodan

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.
(Lemi, 13. januar 2016 23:06)

Nemate vi vise para da platite njega !
Druze Mile dok je bilo para "citaj ljubavi" bilo je i muzike ... Vi ste danas sirotinja i borite se sa 7 stranaca za opstanak u ABA ligi ...
Vise ni jedan posten Srpski igrac nece da potpise i igra za vas !!!
Druga liga zapad :-))

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Onako kao sto je tvom klubu priredio.

radonjizam, al zamalo

pre 8 godina

Miško je tako dobar menadžer da i Vujoševiću može da nadje angažman u inostranstvu :-)
(Vuk Samotnjak, 13. januar 2016 16:21)


dali bi vi 3 radonje za jednog duleta, samo ne možete to nikako da prevalite preko jezika. kad se sve sabere i oduzme, gledaju se rezultati, titule, osvojeno... a ne, šatro, gospodski maniri na konferencijama za štampu.

Robert Prosinecki hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

Limoz je trofejniji klub od Zvezde i FMP-a zajedno.Bili su prvaci Evrope i osvojili su tri kupa Koraca sto mali klub sa malog kalemegdana nikad nece.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!

Sasa

pre 8 godina

Jos Salo i Kinzi i pali se masina
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (051, 13. januar 2016 17:13)

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis

ode Kinzi u četnike

pre 8 godina

Bivsi prvak Evrope, lepo, drzi se nivo. Aj srecno, Dulo, pa da nam se vratis uskoro, nije zanimljivo drati Partizan bez tvog filozofiranja i gestikuliranja. Pojmovi kao sto su dervis, Kant, casovi ljubavi i mnogi drugi davitelj koriste zbog tebe

pozdravio te vodja verni podanice

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Propat kao sto je priredio tvom klubu, a tek navijacima auuu jos osecate posledice.

Sasa

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da vodi ti? Ili ce biti crtanje po tabli i samo ono OK
(Navijac, 13. januar 2016 17:52

Ne znam na kom jeziku, ali znam da nece cutati ko Radonjic na "time-out"-u.

pozdrav od grobara

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johnny, 13. januar 2016 18:16)

I Juve je imao titule pa je pao u Seriu B, a evo ih sada opet su bog i batina u Italiji kao najveci klub Apenina.
P.S. koliko li komentara frustrirane komsinice ccc

Cinik

pre 8 godina

Dok ne potpiše ugovor sa Limožom Vujošević ne bi smeo da govori u koji klub će otići. Zašto? Pa zato što je veliki Zvezdaš Aleksandar Vučić u odličnim odnosima sa Fransoa Olandom, Predsednikom Francuske i može mu pasti na pamet da je Vujošević čovek koji će u Francuskoj pričati protiv njega i onda zatražiti od Olanda da ukoliko Vujošević postane trener Limoža da se istome ne dozvoli da igra u Francuskoj ligi. E, ne znate vi na šta je sve spreman naš Vučko kada mu se po glavi vrzmaju ideje o državnim udarima, pučevima i ko zna čemu već.

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.

Bratanac

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 16:24)

Tebi razočarenje prešlo u naviku, posle 15 godina tuge...
Limož je bio šampion Evrope 1993. (godinu posle Partizana), boranija tipa Efesa i Fenera je još daleko od toga, A Barsa i Oly mu dođu kao turbo folk u narodnoj muzici (novokomponovano...), pošto su prve ozbiljnije rezultate počeli da prave mnogo kasnije.

realnost

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

U prevodu crveno-bele vlasti

xxx

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49) Dobro je kad u moru gluposti koje si napisao, priznaješ da je Zvezda državna institucija...

Simpatizer

pre 8 godina

Dule hvala na svemu,na dvodecenijskoj dominaciji,bezbroj trofeja,final-fouru,spektaklima,pobedama nad svim najvecim Evropskim ekipama.Hvala i na ovakvim komentarima navijaca Zvezde,sto si ih naterao da navijaju za FMP i kuju Covica u legendu,legendo nasa do neba hvala i srecno!

Dr.Primarijus Hasanagić

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari

Vojkanero

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Sta reci onda za Radonju koji bi uspeo i kliker da pokvari, GSW da vodi ne bi prosao top 16.

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...
(doguraš,kakva glagol..onako ,stilski.., 13. januar 2016 23:18) pa sto nisu Pesic,Sakota i Sagadin sa puno vise para od njega,sa Penom,Ekezijeom,Viznevskim,Morisonom,Hendersonom,Evansom,Burksom,Kukom i ostalom legijom bili carobnjaci,a kralju???

Цвеле

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".

slucajni prolaznik

pre 8 godina

Mnogo puta glorifikovan (Partizan) ali i osporavan (CSKA, reprezentacija). Mozda pravi trenutak za potvrdu da li je ili ne samo lokalno upotrebljiv, harizmatican jeste svakako...

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

ko ce mu biti prevodilac?
(NBGD, 13. januar 2016 16:28)

PA WESTERMAN, IGRAC KOJEG JE DULE NAPRAVIO, TRENUTNO VEZAN UGOVOROM ZA BARSELONU!

Milos

pre 8 godina

Dule uradio si toliko toga za nas Partizan da cemo te uvek pamtiti!
Tvojim odllaskom iz partizana postalo je jasno sta nas ceka.
Puno uspeha u novoj sredini i da nam se jednog dana vratis!

nisi ti kriv...

pre 8 godina

@Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)
Koliko si glup u svojoj nezrelosti stari moj...
Samo primjer- KK Bosna- kakav drzavni projekt , kakvi igraci dovodjeni silom ili parama? Najveca zvezda tima dovucen iz silne daljine, tj iz Tuzle! Ostali su svi mogli javnim prevozom stici od rodne kuce na trening. Delibasic posle ode u Real - cisti drzavni projekat- da uzme evropsku titulu i za njih. E to je bilo za lovu i to debelu.
Znaci moze se i sa malo para, dosta ljubavi ali sa znanjem. Da ne govorim kako su treneri Bosne harali -i jos to cine- po svijetu.
Ali ako ima samo para onda si drzavna institucija, tacnije politicarev guzoljub i priljepak.
Ne kapiras, znam, ali nema veze..

pa ja sam

pre 8 godina

@Slobodan

po tvojoj genijalnoj teoriji velicinu kluba odredjuje broj navijaca, a ne rezultati. Po toj logici, verovatno su najveci svetski klubovi iz Kine. Ne zamlacujte se vise, u kosarci niste ni osrednji, a kamoli veliki klub. A ako ste vec toliko veliki, sto onda neko nije umesto Partizanu, vama sipao pare i igrace, pa da lepo osvojite EL. A da, zaboravio sam, u vas su sipali i pare i igrace, ali jedini rezultat toga je 15 miliona eura duga. I jos jedna stvar, ne blamiraj se vise stavljajuci CSKA i Barselonu u istu recenicu sa Zvezdom kada je kosarka u pitanju.

neko iz mase

pre 8 godina

Mnogima pada tesko postojanje Duska Vujosevica 21 veku. To pre svega mladjim navijacima zvezde koji jednostavno ga ne podnose jer njihov klub nije uspeo da bude najbolji u kosarci kao u fudbalu. I tako ce biti jos dugo! Sve najbolje duletu da konacno nesto pokaze u Evropi i time zacepim zlobnicima usta.

Zg

pre 8 godina

Drago mi je za Vujosevica da je 'uzeo' jedan Euroligaski tim sa bogatom tradicijom.Vjerovali ili ne,to je za ove jako mlade i nove navijace takodjer nove CZ,Limoges je 'veci' klub od njihovog,a danas se sve to da provjerit na netu,ako vec niste mogli kao moja malenkost gledat na telki kao mulac jednog Ostrowskog,Dacourya...da ne nabrajam ostale i kasnije... Zato sretno Dule,a ja i duboko vjerujem da ce on tamo napravit 'posao' i dignut momcad,jer s nekima od igraca je vec i suradjivao zato nema razloga da ne bude tako.Sportski pozdrav svim normalnim navijacima :)))

smiri se botu

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jel smo imali 10 puta veci budzet od Pao koga smo u 2 navrata izbacili i to vec u top 16, pobedili Barsu koja je na kraju osvojila EL , pobede protiv Makabija, ma sta ti ja pisem kad se protiv tastature pantera ne moze

urke

pre 8 godina

@Dalibor
Da,da uz pomoc drzave,a svake godine Zvezda imala jednak,a ponekad i jaci tim od Partizana,a bez da je ostvarivala ikakve prihode za razliku od Partizana.Dule je u CSKA dosao zahvaljujuci ucescu crno-belih na F4,na kome je jedna lopta delila tim do finala,a celokupan tadasnji roster je vredeo manje nego ova cetiri stranca koja su dosla i jos brze otisla iz CZT ove sezone.Vi sa 30 puta skupljim timom nego Partizanov tada skacete u nebesa zbog drugog kruga,e po tome je ovaj covek neverovatan strucnjak,voleli ga ili ne.

Mirko

pre 8 godina

Jel' će da budu neki prenosi? Baš me zanima dal' će da bude pljuvanje sudija,vatanje za gušu,izbacivanje sa terena trenera i slične stvari sa repertoara trenera "institucije".
Uglavnom,podrška za njega,pošto se nadam da više neće da smara i truje našu sportsku javnost,da će pare da traži od Olanda,a ne od Vučića,da će Čovića da gleda samo preko tv-a u EL,da će svaki sledeći put kad uzme Zvezdu u usta da se zagrcne.
Francuzi su inače poznati po tome što vole časove ljubavi,samo se nadam da neće biti polusemestar ko u CSKA nego da će to malo da potraje - što duže to bolje za Srbiju.

Povidon

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.

only fools and horses

pre 8 godina

@Uvek Zvezda

Kako bre "Uvek Zvezda", pa gde je tu onda FMP. Ne može takav poklič, a onda prodaš klub, smestiš u zamrzivač i kreneš da navijaš za drugi klub iz predgrađa. I džaba nas ubeđujete da je isto kad ste i sami svesni da nije.

*

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari
(Dr.Primarijus Hasanagić, 13. januar 2016 21:29)

ajte i vi sa nim ća u ZG

Mitar

pre 8 godina

Misko hvala ti.
Nadam se da se dugo nece vracati, mada sumnjam...ja licno bih zeleo da ih bar 15 godina vodi samo da se ovde vise ne vraca.

Lemi

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.

Royal

pre 8 godina

Ovoliko isfrustriranih navijaca Zvezde na vesti o Vujosevicu govori mnogo toga...nego ne videh onog sa ljubavlju...on obicno prednjaci u licnim frustracijama...

bora

pre 8 godina

Baš 'mali' klub.
- 6 kupa Francuske
- 11 titula Francuske
- 3 put Kup Radivoja Koraća
- 1 kup Rajmonda Saporte
- 3 puta učesnik F4 Evrolige
- 1 Šampion Evrolige!!

mng

pre 8 godina

prošle nedelje objavljena vest da je Limož jedina ekipa na svetu koja ima dva trenera, jednog za prvenstvo drugog za eurocup. Sada vest da je Dulo novi trener.
Jedini logičan zaključak da predsednik i uprava Limoža ni sami ne znaju šta rade?
Neka im je bog u pomoci!

sasha

pre 8 godina

JEDNA TEORIJA:

Ovo je samo moje misljenje, i nije napisano u kamenu...
DV je cekao da njegova "produzena ruka" Bozic toliko unakazi KKP, da ce ga moliti da se vrati, ali kad je uvideo da nema nista od tog, da je neko drugi preuzeo stvari, nedelju dana posle je nasao posao!
Ne moj slucajno da bi bi oprostio i dinara Dule, casove ljubavi treba naplatiti!"
SRetno..

Dalibor

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.

Ljuba

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.
(Toni, 13. januar 2016 19:10)

Naravno da ti je važno, sada legenda iz Železnika može da žari i pali...

santa justa

pre 8 godina

Vujosevic,Ivkovic,Obradovic....sta vam nije jasno?
(sanu-vanu, 13. januar 2016 20:43)
Ne, ne! Obradovic, Ivkovic, Pesic i Maljkovic. E tako moze!

djuro

pre 8 godina

@Extream 
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!! 
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!
(bora, 13. januar 2016 23:41)


... ali Čović je ipak srbin.. I vodi srpski klub, a to je ogromna razlika...

dragan

pre 8 godina

Taman malo da razdrma Vestermana.Obori me juce covek za 4500 na vise poena.Dusa me boli sta sam sve pohvatao.
(Aleksandar, 13. januar 2016 17:54)
E, recimo da te je dok si mlad bolela glava (dok si ucio) sada te ne bi bolela dusa. Da uprostim: da si uhvato TO pao bi na nekom drugom jer verovatnoca nije na tvojoj strani. Zato i postoje kladionice

realno

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZIVOT, 13. januar 2016 17:56)

Vama nije smetalo kada ste bili rupa bez dna mnogo mnogo godina a rezultata nigde i vama su nudili sakom i kapom dok su drugi klubovi sipali u vas.

samo sa debelim novčanikom moji klubovi mogu da pobeđuju

pre 8 godina

Moje mišljenje je da će da uspe..u CSKA nije mpogao jer tamo pričaju ili ruski ili engleski (kakvi podlaci) ali zato ovde..možda zna francuski...možda je naučio engleski od kad se nije bavio trenerskim poslom ( 3-5 godina,više je bio potparol antiVučića)...pravda za čarobnjaka iliti maga...

zoki

pre 8 godina

Vratices se ti nama legendo, da nas vodis i KLS i da nam vratis ponos, nece trebati jos puno ovim SNS-ovcima da dan totalno uruse i ponize!

curkape

pre 8 godina

Hahhh
ali ovamo je najace sto 2/3 komentara pisu zvezdasi
Koliko li vam je samo ovaj covek nabio kompleksa i patnje!
Dule veliki ko Bog

ZIVOT

pre 8 godina

mm,mislis Buducnost koja je ubedljivo ispred fmp-a za koji navijas?
(bbr, 13. januar 2016 16:35) Ne misli na "FMP" koji je daleko od fenjerasa, naravno i Buducnost,Cedevita,Mega,........Sutjeska,Olimpija....

Željko

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)
Ne osporavam tvoje činjenice. Činjenica je da je Partizan prvi iz istočne Evrope kgrai finale KEŠ i to protiv Reala tada najmoćnijeg tima i izgubio 1:2. Takođe jedini tim iz Srbije koji je (2 puta) igrao Ligu šampiona i jedini tim iz Srbije koji je prezimio Evropu od uvođenja Lige Šampiona i Lige UEFA.
TAkođe KK Partizan osvojio LŠ igrao još 3 puta F4, zadnji put produžetke sa Olimpijakosom i CSKA, osojio još 3 puta Kup Koraća (nekada pandan kupu UEFA u fudbalu). Evropske vaterpolo titule ne brojim. Čudno je kad se okupite pod balkonom dok je slavlje kako vam nikada ne smeta što su Divac, Paspalj, Đorđević i Danilović bili članovi prve petorke, ej 4 od 5.

Nolan

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !
(Steamrollerko, 13. januar 2016 18:01)

A pre 5 meseci "kakav Limož, koji sve levaci danas igraju EL, posle nas potop..."

Pedja

pre 8 godina

Ako ga angazuju ima da prodju kao CSKA. Rusi su skupili tim snova sa kojim bi mogao da bude prvi i ko je juce cuo za kosarku, ali on je uspeo da ih upropasti.

Umesto polemike s panterima

pre 8 godina

Interesantno je da se objavljuju malopanterske gluposti da je Limož mali klub a cenzuriše se da je reč o bivšem prvaku Evrope, 11 titula šampiona Francuske i šest kupova, i da su treneri bili Bogdan Tanjević i Boža Maljković! A zašto ne smem da kažem da je prosečna plata u francuskoj 4000 evra a u Srbiji 360? Da ne bih razočarao radničko predgrađe?

Navijac

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.
(+41, 13. januar 2016 17:36)


History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel

Мirko

pre 8 godina

Puno zdravlja i uspeha, pa dan se opet vratis i zavrsis karijeru u KK Partizan.

Tvoji pravi grobari te nisu zaboravili a bogami i neke komsije nece jos dugo :)

Labud

pre 8 godina

Ima da ga oteraj do aprila...ako uopšte do tada i dogura
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 13. januar 2016 20:55)

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Duka, a ponad'o si se da te vrne Peka umesto Bože. To je bilo poslednje razocarenje. Aj priznaj.
(Buzda, 13. januar 2016 23:57)....a ti si se izgleda srou,desetogodisnji kompleks ne prestaje

santa justa

pre 8 godina

Dule može da ode iz Partizana, ali ne i iz naših srca.
(pan, 13. januar 2016 16:25)
Dule moze da ode iz Partizana, ali mozak nema mogucnost regeneracije.
Hvala bogu pa sad imate normalnog coveka za trenera!

Supermen

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15). Za ovu bolest izgleda nema leka...

Slobodan

pre 8 godina

Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.
(f, 13. januar 2016 17:49)

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?

Zefir Safir

pre 8 godina

No Dule no Partizan. Decenijama će se prepričavati Duletova dominacija. Toliko brutalna da se sam vrh države umešao da je prekine. Toliko uništenih mladosti punih bola i tuge i nemoći.

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel oprostio Partizanu 600.000 evrica duga? Svojevremeno je pojedince nazivao izdajnicima jer to nisu htjeli da urade...
(Fenjeras, 13. januar 2016 20:58)

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Permutovali ste mi komentar, au sta vi radite

dark

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)
Nijesam znao da ima inostrani angažman u Srbiji.

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09) alo,belgijanac,ko prica mega popularnoj zenskoj kosarci? Shvati,vi ste u kosarci niko i nista,NULA,jel kapiras?

e moj panterčiću

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Opet ovaj kod tebe su sve neke teorije zavere verovatno znas kakve su malverzacije Riga i Varese o boze me sacuvaj.
I nemoj da staljas u isti kos vas mutant-instant klubćić sa velikanima kao što su CSKA Real i Barsa

niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kvota 1,10 da ce na prvom mecu napraviti dve namerne tehnicke i prodrmati ekipu iz loseg ritma...
(Deda Stanoje, 13. januar 2016 16:46)
A na kom jeziku da protestvuje? Francuskom? Ne bih rekao

Rajko

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x
(Samo jedno ime znam Partizan Beograd, 13. januar 2016 17:20)
Kmeeeeeeeeee

4. Ev. titule

pre 8 godina

Pazi komentare limenki:Limož mali klub ,Dule mali trener.Limož prvak Evrope 1993 a Dule najbolji evropski trener 2009. A da oni prate košarku od legendine bratove ere.

mare

pre 8 godina

Srecno legendo, zauvek si ostavio trag u crno belim srcima, nadam se da ce se struktura uprave u narednim godinama znacajno izmeniti pa ces opet biti na crno-beloj klupi. Hvala sto si mi pruzio da celu deceniju uzivam u igri omiljenog kluba.

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuu ala Groblje brani Limož ko da im je rod rodjeni. Koji ste vi bezveznjaci majko moja. Nadao se da ga mole da se vrati kad oteraju Božića, ali taj film se više ne daje u Srbiji. Bravo za Partizan što nije vratio ovog mešetara i uništitelja srpske košarke.

Pudlica

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Na srpskom,jer ce svi morati da govore srpski. Eto panteru.

Staridz

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije

Sto ucini Jane Veseli?

pre 8 godina

Dule legendo, tek sada vidim koje si im komplekse nabio :D Sve najbolje zele ti navijaci najuspesnijeg kluba sa Balkana :)

El Greco

pre 8 godina

Па, честитам, и то као циган. Нек изволи и покаже се и у иностранству и оствари макар део овдашњег успеха, тиме би објаснио многа оспоравања!

Slobodan

pre 8 godina

Potpisao za manje pare nego u Partizanu !
Ugovor na godinu dana za 137 000 € ... Ovde ce izgleda bas raditi iz ljubavi :-)) ...
Oceraste ovakog trenera, sram vas bilo ...

malo objektivnosti

pre 8 godina

History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel
(Navijac, 13. januar 2016 18:50)
haha...kaze navijac kluba cija svaka druga recenica glasi Bari i Tokio!!!

bora

pre 8 godina

Srećno Generale i Legendo!!!
Kad ova zemlja opet postane normalna,da nam se vratiš,da još jednom nabiješ i mutanta u zamrzivač,pa nek ide život!!

Hell

pre 8 godina

@ on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
(Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Aman vise sa tom demagogijom kako je Cska bio mocan tim. U vreme Duleta Cska je bio sasvim prosecan tim gde je glavni igrac bio onaj Gordon iz Cibone a centar Marjanovic koji u to vreme sem visine nije imao nista! I kakav je to mocan tim bio?? Na nivou danasnjeg Armanija ili Bajerna

palop

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?! 

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Svaka cast druze, zbog tebe me je malo sramota sto navijam za Zvezdu. Generalno ostavljas jako glupe komentare, ali ovo "inostrani angazman, a da nije Srbija" mi bas bide oci...

BLEDA KOPIJA

pre 8 godina

Cigani prate basket tek dve godine. Ne znaju da je Limoz bio na krovu... Vazno da pamte svoju istoriju iz ledenog doba (ne kosarku, to jos uce pravila)

Sakal

pre 8 godina

Samo obratite paznju na poslednje komentare ljudi.. je l ovo moguce?
I nesto da kazem Slobodanu, i tvoj klub se sa strancima borio za opstanak a evo danas igra top16.. tako da, isto tako postoji sansa da i mi odradimo 'reorganizaciju' :))

Batko Tupko

pre 8 godina

.Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Ti tu Igokeu zbog FMP-a, jel tako panteru ?

navijac

pre 8 godina

Covek koji je unistio detinjstvo i mladost svima onima koji vole crveno belu boju, nabio im brojne komplekse i usadio mrznju prema Partizanu, mora privremeno da napusti zemlju i svoj klub, kao da je jos uvek Tito na vlasti...

ja

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Covece, ne brukaj se vise. Casovi se na engleski ne kazu hours, to sto si ti napisao znaci sati ljubavi.

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

kralj

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama
(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)

Problem je u tome sto zensku kosarku prati 10 gledalaca,i Srbija je aktuelni prvak Evrope u zenskoj kosarci a smem da se gladim da to niko ne zna osim nas.To je cinjenica,svidelo se to tebi ili ne.

realno

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!

necapilot88

pre 8 godina

Jesu to ukinuli rominh u Francuskoj?
Snacice se Dule tamo... kao slon u porcelanskoj radnji hahaha
Salu na stranu, mislim da je odabrao dobar tim u pravom trenutku. Limoz je po rosteru u top3 kluba u Francuskoj, a od ovoga ne moze gore. A i da nastavi sa losim rezultatima ima alibi da je tako bilo i pre njega, i da nije on kriv. A uz to poznaje u dusu plejmejkere i ima dobrog centra, napravice on da ekipa lici na nesto sigurno.

(ne)obavesteni

pre 8 godina

Podsecanje za novokomponavane pratioce kosarke u Srbiji da je Limoz veci klub od hibrid-giganta u kosarkaskim okvirima. Google: Limoges Euroleague 1992-93

Kako drugacije

pre 8 godina

Takodje je osvojio i danasnji Kup Evrope, koji se tada zvao Kup Koraca - naravno, sa Partizanom...
Partizan inace ima tri osvojena evropska Kupa Koraca!

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 8 godina

I tako, osnuje se klub u Zagrebu, kalemljen u Laktasima, te postane preko noci srpski. Dobije stadion i jos neke sitne darove. Mozda je vreme za odlazak? Duhovni vodja ode.

xxx

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле). Mukice,pa ti si iskompleksiran do bola... Unistio ti Dule detinjstvo i dobar deo zivota pa sad pises gluposti

evandro10

pre 8 godina

Kao navija Zvezde koji je u kosarci ceo zivot, imam veliko postovanje za Duska Vujosevica, za njegovo kosarkasko znanje i za njega kao strucnjaka, medjutim mesanjem u politiku i stavljanjem akcenta ne nesto sto nije sport navukao je gnev protivnickih navijaca i taj gnev ce postojati zauvek. Ali uvek cu ga postovati kao ozbiljnog i kvalitetnog trenera. Zvizdimo mi i Zeljku Obradovicu kao i vi Pesicu, ali ne postoji gnev prema njima jer su se uvek bavili samo sportom i nisu izlazili iz tog okvira.

Heeeh

pre 8 godina

Izgleda sve same poliglote ovi što komentarišu. Limož je osvojio Evroligu devedest i neke, mislim druge, treće, toliko o tome da je mali klub.

Мirko

pre 8 godina

Ne kapiras, znam, ali nema veze..
(nisi ti kriv..., 13. januar 2016 19:55)
----------------
Kako da te kapira kad mu je mozak bio zamrznut do pre tri godine ..vidis da prati kosarku od 2013 :)

Ne bih ja bio u njegovoj kozi :)

Mikoli

pre 8 godina

Kao zvezdasu mi je stvarno iskreno drago. Ne verujem da je on zao covek, ali se definitivno pogubio u svojim teorijama zavere i slicnim glupostima. Ok je on trener, nije PRO ali je jako jako dobar. Verujem da ce se lepo snaci tamo, i ko zna mozda napravi nesto od njih. Msm nema tamo gepekovanja i stipanja, ali mozda se i on malo emancipuje :D Dobar je Dulo fali nam :)

UltrasBgCz

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.

vlad

pre 8 godina

Srecno! Limoz, proslogodisnji sampion i nekadasnji prvak Evrope je evidentno u krizi, nadam se da ce ih Dule vratiti ka vrhu. Ostao je jos eu kup, a i prvenstvo se jos moze izvuci.

Uvek Zvezda

pre 8 godina

(Murray armija, 13. januar 2016 17:38)
Vidi moj zivot je skroz ok... Nije sjajan ali svakako nije ni los.. Imam 30 i kusur godina i sto se sporta tice (to je ipak ovde tema) vrlo sam zadovoljan. E sad to o cemu ti pricas ima najmanje veze sa Duletom a mnogo vise sa drugima ali dobro.. To ste vi, zaboravili ste fuziju sa Igokeom, promenjen grb i sl... Nije bitno ni cije pare sada ulaze u KKP.. Da li su Nikoline ili od brace, njegovih super drugara.... Sve to je nebitno....Ne ide vam to uz onu verziju pesme vase brace koju stalno pevate.. Bolje bi vam bilo da pevate original... Ipak vi ne pamtite sve, odnosno zaboravljate sve...

endo

pre 8 godina

Srecno, Generale!

Nadam se da ce doci dan kada ce se situacija u Srbiji promeniti, pa da mozemo da nastavimo da pomeramo granice i cinimo nemoguce! Do tad, verni Grobai i Dzile cuvaju tvoju kucu!

Borba za dno

pre 8 godina

Eto odmah ovih iz Borce,Ovxe,Zallopace,Vince,Gornje i Donje Ivance da pricaju o predgradju.Samo pogledati film Bicemo prvavi sveta i utvrditi ko je sta i kako...Ipak je njihov kosarkaski ajatolah ubedio siroke narodne mase da je kosarka u ovoj zemlji pocela da se igra sa njim.

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Navijaci zvezde treba da shvate u kosarci nisu bili nikad evropski prvaci!!! Zasto je to tako tesko priznati svih ovih godina?? Pa ni Partizan nije bio u fudbalu evropski prvak pa vecina navijaca Partizana se ne buni zbog toga.Toliko!"

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!
(realno, 13. januar 2016 20:36)

Prvo se ti informiši zašto su ga bojkotovali svi igrači CSK tada. Pa to je javna tajna. Ne prosipaj nam gluposti ovde. Iznad Popa ima Pop...

Yammy

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!

Rajko

pre 8 godina

Sto dalje od Srbije bolje za srpsku košarku..opet navijam za Partizan od kad je otisao..tj navijam kad igra protiv hrvatskih klubova..ne sjećam se da je Bozic ili Radonjic spomenuo protivnički klub u negativnom smislu..bolje da ne pisem koliko je puta ovaj covjek to uradio,i kad je Partizan bio bolji i lošiji od Zvezde!Dole mržnja između sebe..živjela košarka!

Monarhista

pre 8 godina

Misko imam 182 cm i nesto manje kila...vidi ako mozes da me uguras negde u NBA...u neki malo atraktivniji tim da me gledaju sto cesce na tv u Srbiji i da mi plata bude milion mesecno stim da cu tebi da dajem recimo 90%:-)))

Meil ovakve sadrzine poslao sam Misku a sad me uvatila panika....kad je nasao duletu aranzman odo i ja u NBA 100%:-)))

Extream

pre 8 godina

@112233
Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne. Cisto tehnicki za tebe. Dusko Vujosevic je drzavljanin Crne Gore. Samim tim inostrani angazman podrazumeva sve sto je van te zemlje, ukljucujuci Srbiju. Tako da ko je sada ispao glup?

Francuska vlada moli građane da ne plaćaju porez jer imaju previše

pre 8 godina

Bivši prvaci Evrope, to je već napisao, ali i 11 puta prvaci Freancuske, pa i 2014. i 2015. godine. Prave ekipu za 16 izabranih u EL, u kojoj neće biti niko iz Srbije.

doguraš,kakva glagol..onako ,stilski..

pre 8 godina

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.
(Labud, 13. januar 2016 21:37)

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...

DedaMiloje

pre 8 godina

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 13. januar 2016 19:06)

To se najbolje da videti na tvom slučaju.

Nebojša

pre 8 godina

Koki. A da li si ti naučio(la) Srpski, lutkice? Probaj, nije teško. Stotine luzera, čekaju da im mame donesu večeru i pokušavaju da budu duhoviti na račun nosioca zvanične titule najboljeg trenera Evrope. Mučenici, kako je tužan takav život...

Sasa Danilovic

pre 8 godina

Zovem vec sat vremena matorog da mu cestitam novi posao ali stalno glas operatera: Korisnik nije dostupan...Sta se ovo dogadja?!

*

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.

Dejan CZ

pre 8 godina

A na treningu kan-kan,Dusan i Bo jedan do drugog pa ko digne vise nogu...ran tan tan tan...raaan ran tan tan...ta ta...inspektor Kluzo ponovo u akciji sa svojim casovima zabave.

Zox

pre 8 godina

Bas me zanima kako ce da psuje i udara sudije i igrace i da se razmece po Francuskoj... Videcete senku od coveka... Miran, fin, ugladjen, stralozen - sve ono sto nije...

nidze

pre 8 godina

ako je kk cz drzavni projekat, ok... a kk partizan nije bio kada je doveo najboljeg strelca TURSKE LIGE mekejleba...to od svojih para ili iz telekoma, nisa, penzija i sl... jedno je sigurno i jedni i drugi su drzavni projekti, koji ce puci kad se pomenute firme privatizuju, ukoliko ne dodje do privatizacije...a nece

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 13. januar 2016 23:31)

primecujem da ti je tesko ne moras da se izjadas.

boza pub

pre 8 godina

e moj cvele, za tebe je onaj insert iz film "kazi zasto me ostavi" sa petrom bozovicem. "...red vinjaka, red bromazepana i za 15 godina...." mozda ti bude bolje, iskreno ti to zelim, jer sada ti nije dobro.

Royal

pre 8 godina

@PERNAMBUKANO....ni sam ne verujes u to sto si napisao...ali dobro...razumem te...mnogo vas je terorisao...i jos nesto... pogodi koji to trofej Limoz ima a vi nemate?

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

johnny

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Dovoljno je reći: Dule hvala ti za +41!!!
(Bob, 14. januar 2016 01:39)

Ako se groBARI,od svih lepih stvari koje su se desile u bliskoj prošlosti,diče time što su pobedili tim juniora sa 41 razlike,a imali tim za velika dela (Kurtis Džerels,Džejms Gist,Raško Katić,Nejtan Džavai,Jan Veseli ,Milosavljević,Kecman,Lučić,Lafajet,Božići zamisli ,trener nije bio Dulo...) sa druge strane Uroš Nikolić,Nemanja Nedović,Vujadin Subotić ALI i Milutinović Andreja ...elem,Zvezda je sa Anderjom Milotinovićem igrala derbi..i izgubila..eto vama šanse da sanjim osvojite sve što se osvojiti može...drugim rečima,za velika dela treba da imaš dobre igrače...vi ste ih imali godinama (nema veze sa šuškama),sada nemate i zbog toga sva radost na vašim licima kad Zvezda izgubi od fenera ,čiji je budžet tričavih 20-tak milina EV...dovoljno je reći..iskompleksirani ste i samo vama poznatih razloga..kad sledeći put pokušaš da nešto napišeš,proveri da li je tačno,a Duletu možeš da see zahvališ samo za +42 ,ali u korsit njegovog bivšeg kluba..CSKA

vitez od Donje Šatornje iz CENTRA (ne iz opredgrađa)

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitez Lukic Od Lamburginija, 14. januar 2016 09:29)


Upropastio nas taman da zadnje 3 godine igramo EL..da nije bilo čarobnjaka i Pavlovića ,Zvezda ne bi nikad ovo postigla...a vi se borite za opsanak u NIKAD SLABIJOJ ABA..hajde viteže razmisli malo i opet napiši koga je mag upropastio...ostali samo ramovi od slika..

neko

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Kaze se: "lessons of love".
Cisto da znas.

neko iz mase

pre 8 godina

Sve najbolje Duletu u Limozu!
Samo je pitanje kako ce se snaci s'obzirom da samo tecno italijanski govori dok engleski ili franucski gotovo da ne zna..To jedini njegov najveci problem zasto uvek nije uspeo u inostranstvu..

realno

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1084833#k19015128
Nije mi jasno sto se Vujosevic spominje sa njima dvojicom, kad nije njihova liga?

Zofri

pre 8 godina

U danu kada je ekipa Dejana Radonjica pobedila veliki Panatinaikos u Atini 11 razlike,ipak je kosarkaska vest dana DUSAN VUJOSEVIC !!!E pa to je stvarno neprocenjivo.

mm

pre 8 godina

Limoz je trenutno poslednje-plasirani tim u svojoj grupi Uleb kupa. Klub na nivou podgoricke Buducnosti, a Evroligu igrali samo zato sto su Francuzi povlasceni sa svoja dva potpuno nezasluzena mesta u Evroligi. U svakom slucaju dobice otkaz u roku od mesec dana.

Obalj grad

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...

Branko,Belgija

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama

Đorđe

pre 8 godina

Srećno generale! Samo neka te služi zdravlje! Za rezultate ne brini, nemaš ti više šta da dolazuješ. Trofeji i igrači koje si stvorio govore o tvojoj veličini. Dobitnik nagrade za najboljeg trenera EL ne može biti svako.
Veliko hvala Dule i sve najbolje!

LJUBA SLOG

pre 8 godina

I tako Limoges sezonu 2015/16 zavrsava sa skorom 16-18 i to na 10.mestu sampionata dok TOP 32 fazu EUROCUP-a sa skorom 2-4...dovoljno za smenu trenera!!! :-) Ko sme da se kladi da ce biti ovako!?

navijac

pre 8 godina

@Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...
(partizansampion, 13. januar 2016 17:31)

Ha-ha, pa sta oni znaju, oni kosarku prate zadnje tri godine :)

Toni

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

e da i njemu pronadju neki posao, mada sumnjam da će nešto uspeti.
Nema autoritet, ne zna jezik.
Uostalom pokušavao je u Skavoliniju i Cska i znamo kako je prošao.

ZIVOT

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!

Popaj

pre 8 godina

Puno srece u buducem klubu zelim majstoru kosarkaske igre! Mozda ce oni prepoznati ono sto mi u zemlji nismo mogli. Imati takvog poznavaoca kosarke u zemlji bila je privilegija. Hvala na svemu!

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da,oni su mali klub jer su bili prvaci Evrope ,a tvoja zvezda železnik je veliki klub jer se sa 10 miliona eura jedva dovuče do top 16 i tamo je gazi ko stigne.Bravo panteru,doktorirao si košarku.

shone

pre 8 godina

Tek sada po komentarima vidim koliko su grobari poslednja 4 meseca bili frustrirani što crnogorski "stručnjak"ne može da nađe novi klub. Limož je po grobarima trenutno veći klub od San Antonia, a dulo veći trener od Grega Popovica.

Dalibor

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.

Цвеле

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".

djuro

pre 8 godina

@Extream 
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!! 
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!
(bora, 13. januar 2016 23:41)


... ali Čović je ipak srbin.. I vodi srpski klub, a to je ogromna razlika...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!

Saca

pre 8 godina

Bravo, svaka cast, kako ste smeli da pomenete njegovo ime u vestima dana, vama je to zabranjeno bilo do danas, zar ne. Izbacili ste coveka iz sopstvene zamlje zato sto je kritikovao Vesica, Vucica i ostale, nije smeo ni da udje u SD Partizan, zabranili ste novinarima da ga intervjuisu, nego ih prenostite iz inostrane stampe. E moja drzavo Srbijo, dokle ces stici.

Slobodan

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.
(Lemi, 13. januar 2016 23:06)

Nemate vi vise para da platite njega !
Druze Mile dok je bilo para "citaj ljubavi" bilo je i muzike ... Vi ste danas sirotinja i borite se sa 7 stranaca za opstanak u ABA ligi ...
Vise ni jedan posten Srpski igrac nece da potpise i igra za vas !!!
Druga liga zapad :-))

Mitar

pre 8 godina

Misko hvala ti.
Nadam se da se dugo nece vracati, mada sumnjam...ja licno bih zeleo da ih bar 15 godina vodi samo da se ovde vise ne vraca.

anti batko

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Ne, nego zvezda telekom... Ali dobro.. Sta ocekivati od nekog ko je kosarku poceo da prati pre tri godine i kome je nebojsa covic idol i legenda kluba...

112233

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07

Da li shvatas koliko si ispao glup ovom recenicom????? jok imace inostrani angazman u Srbiji..Bitno.je da stalno hejtujes,imas IQ koliko i broj titula czvfmpdivatelekom

nikola vajsmiler

pre 8 godina

Super,sad neka tamo bude opozicija,neka pljuje vladu,neka pljuje firme koje sponzorisu Limoz,neka davi njihove igrace,neka tuce sudije,neka bezi s terena...Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Hahah, koliko li si ti neprospavanih noci imao zbog cika Duleta...

nini

pre 8 godina

Neka tamo pljuje po državi ako sme.Neka tamo davi igrače,udara sudije,pljuje,preti i ostale manijačke fore.Francuzi bi ga odmah uhapsili,pa proterali u Crnu Goru.

stv

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
(Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jedan u nizu komentara čovićevih sledbenika.
Koliko vidim Dule će vas progoniti u mislima narednih sto godina.
Kompleksi.

Slobodan

pre 8 godina

Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.
(f, 13. januar 2016 17:49)

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?

filip must play

pre 8 godina

Srecno generale !!!!!!! Pa da ostavis trag makar u pola kao sto si ovde, najveci dokaz su upravo komentari ovih konzerviranih kojima si upropastio detinjstvo, mladost, starost.... i kao sto se da videti, jos uvek proradi frustracija na pominjanje DV, kompleksi su neizlecivi :))))

*

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari
(Dr.Primarijus Hasanagić, 13. januar 2016 21:29)

ajte i vi sa nim ća u ZG

niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15)

Koliko arogancije za nekog ko je tek iskočio iz frižidera.

realnost

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

U prevodu crveno-bele vlasti

Mirko

pre 8 godina

Jel' će da budu neki prenosi? Baš me zanima dal' će da bude pljuvanje sudija,vatanje za gušu,izbacivanje sa terena trenera i slične stvari sa repertoara trenera "institucije".
Uglavnom,podrška za njega,pošto se nadam da više neće da smara i truje našu sportsku javnost,da će pare da traži od Olanda,a ne od Vučića,da će Čovića da gleda samo preko tv-a u EL,da će svaki sledeći put kad uzme Zvezdu u usta da se zagrcne.
Francuzi su inače poznati po tome što vole časove ljubavi,samo se nadam da neće biti polusemestar ko u CSKA nego da će to malo da potraje - što duže to bolje za Srbiju.

Navijac

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.
(+41, 13. januar 2016 17:36)


History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel

realno

pre 8 godina

on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!

Lemi

pre 8 godina

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...
(DedaMiloje, 13. januar 2016 21:24)

Znao sam da vas je bolelo i da je ostavilo trajne posledice ali nisam znao da ste ovoliko propatili. Alo, to je samo sportska igra. Zabava. Razumes?

partizansampion

pre 8 godina

Za sve navijace mutant kluba koji pricaju da je Limoz mali klub to je ekipa koja je bila prvak Evrope na celu sa Bozom Maljkovicem. E moji Covicevci...

ZIVOT

pre 8 godina

mm,mislis Buducnost koja je ubedljivo ispred fmp-a za koji navijas?
(bbr, 13. januar 2016 16:35) Ne misli na "FMP" koji je daleko od fenjerasa, naravno i Buducnost,Cedevita,Mega,........Sutjeska,Olimpija....

Povidon

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.

ode Kinzi u četnike

pre 8 godina

Bivsi prvak Evrope, lepo, drzi se nivo. Aj srecno, Dulo, pa da nam se vratis uskoro, nije zanimljivo drati Partizan bez tvog filozofiranja i gestikuliranja. Pojmovi kao sto su dervis, Kant, casovi ljubavi i mnogi drugi davitelj koriste zbog tebe

Staridz

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije

Pedja

pre 8 godina

Ako ga angazuju ima da prodju kao CSKA. Rusi su skupili tim snova sa kojim bi mogao da bude prvi i ko je juce cuo za kosarku, ali on je uspeo da ih upropasti.

Samo jedno ime znam Partizan Beograd

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x

Uvek Zvezda

pre 8 godina

(Murray armija, 13. januar 2016 17:38)
Vidi moj zivot je skroz ok... Nije sjajan ali svakako nije ni los.. Imam 30 i kusur godina i sto se sporta tice (to je ipak ovde tema) vrlo sam zadovoljan. E sad to o cemu ti pricas ima najmanje veze sa Duletom a mnogo vise sa drugima ali dobro.. To ste vi, zaboravili ste fuziju sa Igokeom, promenjen grb i sl... Nije bitno ni cije pare sada ulaze u KKP.. Da li su Nikoline ili od brace, njegovih super drugara.... Sve to je nebitno....Ne ide vam to uz onu verziju pesme vase brace koju stalno pevate.. Bolje bi vam bilo da pevate original... Ipak vi ne pamtite sve, odnosno zaboravljate sve...

santa justa

pre 8 godina

Dule može da ode iz Partizana, ali ne i iz naših srca.
(pan, 13. januar 2016 16:25)
Dule moze da ode iz Partizana, ali mozak nema mogucnost regeneracije.
Hvala bogu pa sad imate normalnog coveka za trenera!

e moj panterčiću

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Koristi ce se zvancni jezik komsinice :)

Cinik

pre 8 godina

Dok ne potpiše ugovor sa Limožom Vujošević ne bi smeo da govori u koji klub će otići. Zašto? Pa zato što je veliki Zvezdaš Aleksandar Vučić u odličnim odnosima sa Fransoa Olandom, Predsednikom Francuske i može mu pasti na pamet da je Vujošević čovek koji će u Francuskoj pričati protiv njega i onda zatražiti od Olanda da ukoliko Vujošević postane trener Limoža da se istome ne dozvoli da igra u Francuskoj ligi. E, ne znate vi na šta je sve spreman naš Vučko kada mu se po glavi vrzmaju ideje o državnim udarima, pučevima i ko zna čemu već.

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

sasha

pre 8 godina

JEDNA TEORIJA:

Ovo je samo moje misljenje, i nije napisano u kamenu...
DV je cekao da njegova "produzena ruka" Bozic toliko unakazi KKP, da ce ga moliti da se vrati, ali kad je uvideo da nema nista od tog, da je neko drugi preuzeo stvari, nedelju dana posle je nasao posao!
Ne moj slucajno da bi bi oprostio i dinara Dule, casove ljubavi treba naplatiti!"
SRetno..

deda, slobodane , botu ti li si?

pre 8 godina

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.
(KK Zamrzivac, 13. januar 2016 21:13)

Nije ih doneo on,već vlast (razne koalicije) koja je bila u tom trenutku (taj trenutak je trajao 15 godina,valja izračunati koložiko je para oduzeto od ljudi i otišlo na slike)...ako je Zvezda KK Zamrzivač ,mali patizan je KK Sledeća Decenija ili ako ti je draže KK Druga liga (1969.god ste već igrali i videli da ni to nije tako strašno).
(niko ne može da zabrani partizaiu da izgubi od koga hoće, 13. januar 2016 21:44)

Ako tvoja mozgic ne moze da shvati onda ti i dalje veruj u to. Ako nam je ova vlast donela titule u Srbiji kako je onda Partizan visestruki prvak regionalne lige, al dobro ajde to kako smo uspeli da sotvarimo dobre rezultate u EL a i sami znate kakav nam je bio budzet medju 3 najamanja u EL svake godine to i ti sam znas. A gle vi sa sve strane vam brisu i reprogramiraju dugove a rezultata jedva da se i nesto vidi, jednom recju vi ste rupa bez dna. A od kako Partizana nema u El samo nam smanjuju broj ucestnika u bilo kom kosarkaskom takmicenju.

f

pre 8 godina

u kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Da,čuveni Limož. I on je čak Evropski šampion za ne upućene.

Kayser Soze

pre 8 godina

Da li ce Dule ponovo saradjivati sa Leom Vestermanom i Bo Mekejlebom? U toj ligi igra i Boris Dalo..Bilo bi lepo da preuzme Limoz! Srecno Dule!

Sasa

pre 8 godina

Jos Salo i Kinzi i pali se masina
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (051, 13. januar 2016 17:13)

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis

Yammy

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (UltrasBgCz, 13. januar 2016 18:34)

Ne znam sta je lose uradio to sto na celu KKP doneo toliko titula i mnogo radosti grobarima ili mozda tebe muci sto je tebi to onemogucio.

Batko Tupko

pre 8 godina

Za neznalice;

Limoz je pobednok Evro lige 1993
Osvojio je Kup Koraca 82,83,2000.
Kup Rajmund Saporte 88.

Ovi sto su osnovani 2011 to ne moraju da znaju.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

TAJ LIMOZ JE OSVAJAC EVROLIGE KAO I PARTIZAN, ZA RAZLIKU OD FMP-A, ILR-A, CZT-A...

realno

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)
toliko je mali da vas je penetrirao godinama, a posledica se vidi u vasim komentarima.

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Permutovali ste mi komentar, au sta vi radite

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 8 godina

I tako, osnuje se klub u Zagrebu, kalemljen u Laktasima, te postane preko noci srpski. Dobije stadion i jos neke sitne darove. Mozda je vreme za odlazak? Duhovni vodja ode.

mng

pre 8 godina

prošle nedelje objavljena vest da je Limož jedina ekipa na svetu koja ima dva trenera, jednog za prvenstvo drugog za eurocup. Sada vest da je Dulo novi trener.
Jedini logičan zaključak da predsednik i uprava Limoža ni sami ne znaju šta rade?
Neka im je bog u pomoci!

+41

pre 8 godina

@
Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)


Limoges CSP European Competitions:
Euroleague
Winners (1): 1992-93
F4 3rd place (1): 1989-90
F4 4th place (1): 1994-95

FIBA Saporta Cup
Winners (1): 1987-88

FIBA Korać Cup
Winners (3): 1981-82, 1982-83, 1999-00
Runners-up (1): 1986-87

Maleni, kosarka se igrala i pre 2 godine.

curkape

pre 8 godina

Hahhh
ali ovamo je najace sto 2/3 komentara pisu zvezdasi
Koliko li vam je samo ovaj covek nabio kompleksa i patnje!
Dule veliki ko Bog

Lemi

pre 8 godina

Sve najbolje Dule! I da te zdravlje posluzi pa da nam se vratis jednog dana u klub makar kao savetnik. Kad sjase ova bagra ostrascena i iskompleksirana.

doguraš,kakva glagol..onako ,stilski..

pre 8 godina

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.
(Labud, 13. januar 2016 21:37)

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...

Robert Prosinecki hrvatski dragovoljac

pre 8 godina

Limoz je trofejniji klub od Zvezde i FMP-a zajedno.Bili su prvaci Evrope i osvojili su tri kupa Koraca sto mali klub sa malog kalemegdana nikad nece.

DedaMiloje

pre 8 godina

Auuuuu ala Groblje brani Limož ko da im je rod rodjeni. Koji ste vi bezveznjaci majko moja. Nadao se da ga mole da se vrati kad oteraju Božića, ali taj film se više ne daje u Srbiji. Bravo za Partizan što nije vratio ovog mešetara i uništitelja srpske košarke.

xxx

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49) Dobro je kad u moru gluposti koje si napisao, priznaješ da je Zvezda državna institucija...

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel oprostio Partizanu 600.000 evrica duga? Svojevremeno je pojedince nazivao izdajnicima jer to nisu htjeli da urade...
(Fenjeras, 13. januar 2016 20:58)

Jeste 90.000 od tehničkih. Ostalo im naplatio do dinara. Klasičan izdajnik...izneverio Kiša...

urke

pre 8 godina

@Dalibor
Da,da uz pomoc drzave,a svake godine Zvezda imala jednak,a ponekad i jaci tim od Partizana,a bez da je ostvarivala ikakve prihode za razliku od Partizana.Dule je u CSKA dosao zahvaljujuci ucescu crno-belih na F4,na kome je jedna lopta delila tim do finala,a celokupan tadasnji roster je vredeo manje nego ova cetiri stranca koja su dosla i jos brze otisla iz CZT ove sezone.Vi sa 30 puta skupljim timom nego Partizanov tada skacete u nebesa zbog drugog kruga,e po tome je ovaj covek neverovatan strucnjak,voleli ga ili ne.

pozdravio te vodja verni podanice

pre 8 godina

Kako ce da vodi ekipu verovatno na Francuskom ili mozda Engleskom:))
Sta im Zvezda radi kad beze iz Srbije ne mogu da podnesu uspeh Crveno Bele Srbije
(Staridz, 13. januar 2016 21:00)

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.

vale

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Da, po vasim kriterijumima Limoz ispunjava sve uslove da bude mali klub: Bivsi sampion Evrope sa Maljkovicem i aktuelni sampion Francuske , nevazne male zemlje, 3ce svetske nuklearne sile od 70 miliona ljudi koja nas je u Septembru odrala upravo sa tim Leom Vestermanom u polufinalu. A pored svega nije se integrisao sa fabrikom limenki iz svog predgradja, definitivno mali klub.

Ljuba

pre 8 godina

Meni je važno da se sklonio iz srpske košarke, jer je bio u stanju da potpuno zatruje odnose među igračima i eventualnim kolegama iz reprezentacije, samo da bi nahranio svoj ego. Vidjeli smo to na primjeru Đokovića, koga je komentarisao samo zato što nije navijao po njegovoj mjeri. Taman da će u Golden stejt, daleko mu kuća i sretan mu put.
(Toni, 13. januar 2016 19:10)

Naravno da ti je važno, sada legenda iz Železnika može da žari i pali...

pozdrav od grobara

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johnny, 13. januar 2016 18:16)

I Juve je imao titule pa je pao u Seriu B, a evo ih sada opet su bog i batina u Italiji kao najveci klub Apenina.
P.S. koliko li komentara frustrirane komsinice ccc

Royal

pre 8 godina

Ovoliko isfrustriranih navijaca Zvezde na vesti o Vujosevicu govori mnogo toga...nego ne videh onog sa ljubavlju...on obicno prednjaci u licnim frustracijama...

radonjizam, al zamalo

pre 8 godina

Miško je tako dobar menadžer da i Vujoševiću može da nadje angažman u inostranstvu :-)
(Vuk Samotnjak, 13. januar 2016 16:21)


dali bi vi 3 radonje za jednog duleta, samo ne možete to nikako da prevalite preko jezika. kad se sve sabere i oduzme, gledaju se rezultati, titule, osvojeno... a ne, šatro, gospodski maniri na konferencijama za štampu.

Simpatizer

pre 8 godina

Dule hvala na svemu,na dvodecenijskoj dominaciji,bezbroj trofeja,final-fouru,spektaklima,pobedama nad svim najvecim Evropskim ekipama.Hvala i na ovakvim komentarima navijaca Zvezde,sto si ih naterao da navijaju za FMP i kuju Covica u legendu,legendo nasa do neba hvala i srecno!

Sasa

pre 8 godina

da vam je Bozic bio od koristi ne biste se ni setili i molili Duleta da se vrati u kkp a jos manje ovako tuzno ga ispracali. Budite malo realni!
(Yammy, 13. januar 2016 17:49)

Nas covek, nasa stvar, ne znam samo kako moze jedna vest da je covek nasao posao, da Vam toliko prodrma kavez, a usput niste ni pomenuti.
Kompleksi, sta drugo ?

smiri se botu

pre 8 godina

Vratiće se on za par meseci. Francuzi su kulturan narod i neće trpeti siledžijsko ponašanje njemu svojstveno. Njima su obraz i moral bitniji od rezultata i isteraće ga čim počne da divlja. A i tamo nema državni aparat iza leđa i 10 puta veći budžet od svih drugih klubova zajedno da bi osvojio titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 13. januar 2016 18:53)

Jel smo imali 10 puta veci budzet od Pao koga smo u 2 navrata izbacili i to vec u top 16, pobedili Barsu koja je na kraju osvojila EL , pobede protiv Makabija, ma sta ti ja pisem kad se protiv tastature pantera ne moze

pa ja sam

pre 8 godina

@Slobodan

po tvojoj genijalnoj teoriji velicinu kluba odredjuje broj navijaca, a ne rezultati. Po toj logici, verovatno su najveci svetski klubovi iz Kine. Ne zamlacujte se vise, u kosarci niste ni osrednji, a kamoli veliki klub. A ako ste vec toliko veliki, sto onda neko nije umesto Partizanu, vama sipao pare i igrace, pa da lepo osvojite EL. A da, zaboravio sam, u vas su sipali i pare i igrace, ali jedini rezultat toga je 15 miliona eura duga. I jos jedna stvar, ne blamiraj se vise stavljajuci CSKA i Barselonu u istu recenicu sa Zvezdom kada je kosarka u pitanju.

Rajko

pre 8 godina

Gospodine Vujoševiću srećno u Francuskoj i hvala vam za sve! Hvala vam isto što ste većinskoj srbiji uništili detinjstvo,mladost hvala vam za gašenje Crvene zvezde hvala vam što ste od delija napravili pantere...hvala 100x
(Samo jedno ime znam Partizan Beograd, 13. januar 2016 17:20)
Kmeeeeeeeeee

samo sa debelim novčanikom moji klubovi mogu da pobeđuju

pre 8 godina

Moje mišljenje je da će da uspe..u CSKA nije mpogao jer tamo pričaju ili ruski ili engleski (kakvi podlaci) ali zato ovde..možda zna francuski...možda je naučio engleski od kad se nije bavio trenerskim poslom ( 3-5 godina,više je bio potparol antiVučića)...pravda za čarobnjaka iliti maga...

Mikoli

pre 8 godina

Kao zvezdasu mi je stvarno iskreno drago. Ne verujem da je on zao covek, ali se definitivno pogubio u svojim teorijama zavere i slicnim glupostima. Ok je on trener, nije PRO ali je jako jako dobar. Verujem da ce se lepo snaci tamo, i ko zna mozda napravi nesto od njih. Msm nema tamo gepekovanja i stipanja, ali mozda se i on malo emancipuje :D Dobar je Dulo fali nam :)

Jaa

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
(Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Bivši PRVAK EVROPE!!! A ko ste vi???

Vlado

pre 8 godina

Sretno generale! Inace za navijace iz susedstva koji kazu mali trener malog kluba neka pogledaju sta ima sve Limoz u svojim vitrinama, videce izmedju ostalog evropsku titulu, kup Saporte, itd. Ne provaljujte se kao gazda vam kada uporedjujuci svoj klub sa jednim Zalgirisom kaze ko su oni, mi smo trofejniji, klub iz predgradja da je trofejniji i poznatiji od jednog prvaka Evrope.

UltrasBgCz

pre 8 godina

Kad vas tuzi Dule, pa vam blokira racun. Tek sada se pokazalo sta vam je radio godinama, a vi ga bezrezervno podrzavate. Casovi ljubavi ce biti naplaceni debelo. Smesni ste.

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09) alo,belgijanac,ko prica mega popularnoj zenskoj kosarci? Shvati,vi ste u kosarci niko i nista,NULA,jel kapiras?

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 8 godina

ko ce mu biti prevodilac?
(NBGD, 13. januar 2016 16:28)

PA WESTERMAN, IGRAC KOJEG JE DULE NAPRAVIO, TRENUTNO VEZAN UGOVOROM ZA BARSELONU!

dark

pre 8 godina

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)
Nijesam znao da ima inostrani angažman u Srbiji.

zoki

pre 8 godina

Vratices se ti nama legendo, da nas vodis i KLS i da nam vratis ponos, nece trebati jos puno ovim SNS-ovcima da dan totalno uruse i ponize!

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Onako kao sto je tvom klubu priredio.

DedaMiloje

pre 8 godina

Rekoh ja , bolje spreciti nego leciti.Mada , mislim da je za lecenje vec kasno.

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 13. januar 2016 19:06)

To se najbolje da videti na tvom slučaju.

santa justa

pre 8 godina

Vujosevic,Ivkovic,Obradovic....sta vam nije jasno?
(sanu-vanu, 13. januar 2016 20:43)
Ne, ne! Obradovic, Ivkovic, Pesic i Maljkovic. E tako moze!

Hell

pre 8 godina

@ on je mogao titule da osvaja samo u Partizanu, uz pomoc svih iz drzave.U CSKA gde je imao mocan tim, nije mogao nista da uradi. U onakvim uslovima, i ja bi sa Partizanom osvojio isto sto i on.
(Dalibor, 13. januar 2016 17:48)

Aman vise sa tom demagogijom kako je Cska bio mocan tim. U vreme Duleta Cska je bio sasvim prosecan tim gde je glavni igrac bio onaj Gordon iz Cibone a centar Marjanovic koji u to vreme sem visine nije imao nista! I kakav je to mocan tim bio?? Na nivou danasnjeg Armanija ili Bajerna

Borba za dno

pre 8 godina

Eto odmah ovih iz Borce,Ovxe,Zallopace,Vince,Gornje i Donje Ivance da pricaju o predgradju.Samo pogledati film Bicemo prvavi sveta i utvrditi ko je sta i kako...Ipak je njihov kosarkaski ajatolah ubedio siroke narodne mase da je kosarka u ovoj zemlji pocela da se igra sa njim.

Dr.Primarijus Hasanagić

pre 8 godina

Srecno Dule i beži iz ove države i ne vraćaj se jer ovde vladaju farme, parovi, pink parade i lažne diplome, to se nikad nece promeniti a takve ličnosti kao ti uvek će biti skrajnute iz javnog života
Vole te tvoji Grobari

neko iz mase

pre 8 godina

Mnogima pada tesko postojanje Duska Vujosevica 21 veku. To pre svega mladjim navijacima zvezde koji jednostavno ga ne podnose jer njihov klub nije uspeo da bude najbolji u kosarci kao u fudbalu. I tako ce biti jos dugo! Sve najbolje duletu da konacno nesto pokaze u Evropi i time zacepim zlobnicima usta.

ponovo

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Propat kao sto je priredio tvom klubu, a tek navijacima auuu jos osecate posledice.

Rajko

pre 8 godina

Sto dalje od Srbije bolje za srpsku košarku..opet navijam za Partizan od kad je otisao..tj navijam kad igra protiv hrvatskih klubova..ne sjećam se da je Bozic ili Radonjic spomenuo protivnički klub u negativnom smislu..bolje da ne pisem koliko je puta ovaj covjek to uradio,i kad je Partizan bio bolji i lošiji od Zvezde!Dole mržnja između sebe..živjela košarka!

Sasa

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da vodi ti? Ili ce biti crtanje po tabli i samo ono OK
(Navijac, 13. januar 2016 17:52

Ne znam na kom jeziku, ali znam da nece cutati ko Radonjic na "time-out"-u.

DedaMiloje

pre 8 godina

Da li ti uopste imas pojma sta si napisao, dobio je slab tim mislili su ako je uspeo sa KKP da napravi bum da će i sa ovim polovnjacima. Pa ne ide to preko noći. Pa njemu je uostalom igrao onaj nezgrapni Marjanovic do duše je još bio mlad pa mu je svaka lopta ispadala iz ruku kao sapun ma šta ti bre pišem.... infomiši se prvo, informiši!!!
(realno, 13. januar 2016 20:36)

Prvo se ti informiši zašto su ga bojkotovali svi igrači CSK tada. Pa to je javna tajna. Ne prosipaj nam gluposti ovde. Iznad Popa ima Pop...

Dejan CZ

pre 8 godina

A na treningu kan-kan,Dusan i Bo jedan do drugog pa ko digne vise nogu...ran tan tan tan...raaan ran tan tan...ta ta...inspektor Kluzo ponovo u akciji sa svojim casovima zabave.

miki

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Za razliku od tvog kluba ciji je najveci uspeh ulazak u TOP16 EL, ovaj klub ima titulu prvaka Evrope ;)

Bratanac

pre 8 godina

A Barselona,Real,Fenerbahce,CSKA,Efes,Olimpijakos??? Pa to su njegovi dometi,ipak je on najbolji trener univerzuma u istoriji sportova!!!
Razocaran sam...(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 16:24)

Tebi razočarenje prešlo u naviku, posle 15 godina tuge...
Limož je bio šampion Evrope 1993. (godinu posle Partizana), boranija tipa Efesa i Fenera je još daleko od toga, A Barsa i Oly mu dođu kao turbo folk u narodnoj muzici (novokomponovano...), pošto su prve ozbiljnije rezultate počeli da prave mnogo kasnije.

Мirko

pre 8 godina

Ne kapiras, znam, ali nema veze..
(nisi ti kriv..., 13. januar 2016 19:55)
----------------
Kako da te kapira kad mu je mozak bio zamrznut do pre tri godine ..vidis da prati kosarku od 2013 :)

Ne bih ja bio u njegovoj kozi :)

Slobodan

pre 8 godina

Potpisao za manje pare nego u Partizanu !
Ugovor na godinu dana za 137 000 € ... Ovde ce izgleda bas raditi iz ljubavi :-)) ...
Oceraste ovakog trenera, sram vas bilo ...

miksx

pre 8 godina

Ne zaboravite da je vujosevic dobitnik nagrade (2009) “Aleksandar Gomeljski” koja se dodeljuje najboljem treneru Evrolige glasanjem trenera.

*

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.

Zg

pre 8 godina

Drago mi je za Vujosevica da je 'uzeo' jedan Euroligaski tim sa bogatom tradicijom.Vjerovali ili ne,to je za ove jako mlade i nove navijace takodjer nove CZ,Limoges je 'veci' klub od njihovog,a danas se sve to da provjerit na netu,ako vec niste mogli kao moja malenkost gledat na telki kao mulac jednog Ostrowskog,Dacourya...da ne nabrajam ostale i kasnije... Zato sretno Dule,a ja i duboko vjerujem da ce on tamo napravit 'posao' i dignut momcad,jer s nekima od igraca je vec i suradjivao zato nema razloga da ne bude tako.Sportski pozdrav svim normalnim navijacima :)))

johnny

pre 8 godina

@ navijac a vi pratite od 1992, a kk partizai je ispadao u drugu saveznu ligu 70ih godina a kkcz igrao standardno evrokupove, a o nacionalnim titulama da i ne pricam. inforimisi se...

Zefir Safir

pre 8 godina

No Dule no Partizan. Decenijama će se prepričavati Duletova dominacija. Toliko brutalna da se sam vrh države umešao da je prekine. Toliko uništenih mladosti punih bola i tuge i nemoći.

xxx

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.
Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле). Mukice,pa ti si iskompleksiran do bola... Unistio ti Dule detinjstvo i dobar deo zivota pa sad pises gluposti

Vitez Lukic Od Lamburginija

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.

sudbino tuzna

pre 8 godina

Au kakva kosarkaska institucija. Cuveni Limoz. Sam krem Evropske kosarke :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)
Prvak Evrope iz 1993. godine.Sa klupe ih je predvodio Bozidar Maljkovic.Ali kosarka se prati od 2011.

Supermen

pre 8 godina

Када велика Ц.Звезда и мали партизан буду славили 1000 година постојања, једини период "доминације" партизана биће тих петнаестак година владавине спс-а, период у коме спорт као такав практично није ни постојао. Као највећи у историји малог клуба биће уписани лажни тренери- Душко Вујошевић и Љубиша Тумбаковић.Каква иронија! Многи добри тренери остаће у сенци ове двојице "стручњака".
(Цвеле, 13. januar 2016 17:15). Za ovu bolest izgleda nema leka...

endo

pre 8 godina

Srecno, Generale!

Nadam se da ce doci dan kada ce se situacija u Srbiji promeniti, pa da mozemo da nastavimo da pomeramo granice i cinimo nemoguce! Do tad, verni Grobai i Dzile cuvaju tvoju kucu!

realno

pre 8 godina

Nije valjao nasim strucnjacima i Premijeru a valja Francuzima.
Srecno Dule legendo. Siguran sam da ces jednom opet biti na casovima ljubavi.
(Obalj grad, 13. januar 2016 16:20) Tako i farancuski igraci nisu valjali njima,pa ih utrapili da ih Dulo trenira uzme po koji procenat,dok je drzava kesirala rupu bez dna... naravni i dan danas kesiraju drzavne firme,a rezultati vidljivi dno dna!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZIVOT, 13. januar 2016 17:56)

Vama nije smetalo kada ste bili rupa bez dna mnogo mnogo godina a rezultata nigde i vama su nudili sakom i kapom dok su drugi klubovi sipali u vas.

deda, slobodan, kotunjo, (* odluci se vise za nik koji koristis

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !

Znaci i 1991 kada se igralo ono amatersko takmicenje koje ste osvojili se ne racuna jel tako.
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

only fools and horses

pre 8 godina

@Uvek Zvezda

Kako bre "Uvek Zvezda", pa gde je tu onda FMP. Ne može takav poklič, a onda prodaš klub, smestiš u zamrzivač i kreneš da navijaš za drugi klub iz predgrađa. I džaba nas ubeđujete da je isto kad ste i sami svesni da nije.

bora

pre 8 godina

@Extream
Jel' si bolestan? Dule Vujošević je državljanin Srbije!! Oduvek.Inače u Beogradu živi već 54 godine,od svoje treće!!
Seti se uostalom,da su i on i Čović kao pioniri igrali u svom voljenom klubu Partizanu!!

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Duka, a ponad'o si se da te vrne Peka umesto Bože. To je bilo poslednje razocarenje. Aj priznaj.
(Buzda, 13. januar 2016 23:57)....a ti si se izgleda srou,desetogodisnji kompleks ne prestaje

Jaa

pre 8 godina

sad ce fajnal for sa porculancima
(Da sam ja selektor, 13. januar 2016 16:18)

Već je bio 2 puta... vi imate toliko učešća u Evroligi...

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kvota 1,10 da ce na prvom mecu napraviti dve namerne tehnicke i prodrmati ekipu iz loseg ritma...
(Deda Stanoje, 13. januar 2016 16:46)
A na kom jeziku da protestvuje? Francuskom? Ne bih rekao

nidze

pre 8 godina

ako je kk cz drzavni projekat, ok... a kk partizan nije bio kada je doveo najboljeg strelca TURSKE LIGE mekejleba...to od svojih para ili iz telekoma, nisa, penzija i sl... jedno je sigurno i jedni i drugi su drzavni projekti, koji ce puci kad se pomenute firme privatizuju, ukoliko ne dodje do privatizacije...a nece

BLEDA KOPIJA

pre 8 godina

Cigani prate basket tek dve godine. Ne znaju da je Limoz bio na krovu... Vazno da pamte svoju istoriju iz ledenog doba (ne kosarku, to jos uce pravila)

Labud

pre 8 godina

Ima da ga oteraj do aprila...ako uopšte do tada i dogura
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 13. januar 2016 20:55)

Samo ti nikako da doguraš do gramatički, pravopisno i stilski ispravne rečenice.

navijac

pre 8 godina

Covek koji je unistio detinjstvo i mladost svima onima koji vole crveno belu boju, nabio im brojne komplekse i usadio mrznju prema Partizanu, mora privremeno da napusti zemlju i svoj klub, kao da je jos uvek Tito na vlasti...

Željko

pre 8 godina

(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)
Ne osporavam tvoje činjenice. Činjenica je da je Partizan prvi iz istočne Evrope kgrai finale KEŠ i to protiv Reala tada najmoćnijeg tima i izgubio 1:2. Takođe jedini tim iz Srbije koji je (2 puta) igrao Ligu šampiona i jedini tim iz Srbije koji je prezimio Evropu od uvođenja Lige Šampiona i Lige UEFA.
TAkođe KK Partizan osvojio LŠ igrao još 3 puta F4, zadnji put produžetke sa Olimpijakosom i CSKA, osojio još 3 puta Kup Koraća (nekada pandan kupu UEFA u fudbalu). Evropske vaterpolo titule ne brojim. Čudno je kad se okupite pod balkonom dok je slavlje kako vam nikada ne smeta što su Divac, Paspalj, Đorđević i Danilović bili članovi prve petorke, ej 4 od 5.

Extream

pre 8 godina

@112233
Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne. Cisto tehnicki za tebe. Dusko Vujosevic je drzavljanin Crne Gore. Samim tim inostrani angazman podrazumeva sve sto je van te zemlje, ukljucujuci Srbiju. Tako da ko je sada ispao glup?

nisi ti kriv...

pre 8 godina

@Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)
Koliko si glup u svojoj nezrelosti stari moj...
Samo primjer- KK Bosna- kakav drzavni projekt , kakvi igraci dovodjeni silom ili parama? Najveca zvezda tima dovucen iz silne daljine, tj iz Tuzle! Ostali su svi mogli javnim prevozom stici od rodne kuce na trening. Delibasic posle ode u Real - cisti drzavni projekat- da uzme evropsku titulu i za njih. E to je bilo za lovu i to debelu.
Znaci moze se i sa malo para, dosta ljubavi ali sa znanjem. Da ne govorim kako su treneri Bosne harali -i jos to cine- po svijetu.
Ali ako ima samo para onda si drzavna institucija, tacnije politicarev guzoljub i priljepak.
Ne kapiras, znam, ali nema veze..

Heeeh

pre 8 godina

Izgleda sve same poliglote ovi što komentarišu. Limož je osvojio Evroligu devedest i neke, mislim druge, treće, toliko o tome da je mali klub.

Vojkanero

pre 8 godina

Mali trener u malom klubu ocekivano
(PERNAMBUKANO, 13. januar 2016 16:16)

Sta reci onda za Radonju koji bi uspeo i kliker da pokvari, GSW da vodi ne bi prosao top 16.

necapilot88

pre 8 godina

Jesu to ukinuli rominh u Francuskoj?
Snacice se Dule tamo... kao slon u porcelanskoj radnji hahaha
Salu na stranu, mislim da je odabrao dobar tim u pravom trenutku. Limoz je po rosteru u top3 kluba u Francuskoj, a od ovoga ne moze gore. A i da nastavi sa losim rezultatima ima alibi da je tako bilo i pre njega, i da nije on kriv. A uz to poznaje u dusu plejmejkere i ima dobrog centra, napravice on da ekipa lici na nesto sigurno.

Pudlica

pre 8 godina

Na kom jeziku ce da drzi te casove?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slobodan, 13. januar 2016 16:22)

Na srpskom,jer ce svi morati da govore srpski. Eto panteru.

ja

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Covece, ne brukaj se vise. Casovi se na engleski ne kazu hours, to sto si ti napisao znaci sati ljubavi.

Milos

pre 8 godina

Dule uradio si toliko toga za nas Partizan da cemo te uvek pamtiti!
Tvojim odllaskom iz partizana postalo je jasno sta nas ceka.
Puno uspeha u novoj sredini i da nam se jednog dana vratis!

Monarhista

pre 8 godina

Misko imam 182 cm i nesto manje kila...vidi ako mozes da me uguras negde u NBA...u neki malo atraktivniji tim da me gledaju sto cesce na tv u Srbiji i da mi plata bude milion mesecno stim da cu tebi da dajem recimo 90%:-)))

Meil ovakve sadrzine poslao sam Misku a sad me uvatila panika....kad je nasao duletu aranzman odo i ja u NBA 100%:-)))

Royal

pre 8 godina

@PERNAMBUKANO....ni sam ne verujes u to sto si napisao...ali dobro...razumem te...mnogo vas je terorisao...i jos nesto... pogodi koji to trofej Limoz ima a vi nemate?

kralj

pre 8 godina

Za ove sto kazu da je Limoz bio sampion Evrope.Istina bio je 1993,ali bila je i Zvezda sampion Evrope u kosarci 1979.Ko ce da ospori tu cinjenicu?OK,u zenskoj kosarci,ali neka neko kaze da to nije evropska titula u kosarci.Da vas cujem,sta cemo sad?Dakle cinjenica i to nepobitna je:Crvena Zvezda sampion Evrope u fudbalu 1991,Sampion Evrope u kosarci 1979.Molim lepo,dva najvaznija ekipna sporta.Hvala lepo gospodo,toliko o cinjenicama
(Branko,Belgija, 13. januar 2016 19:09)

Problem je u tome sto zensku kosarku prati 10 gledalaca,i Srbija je aktuelni prvak Evrope u zenskoj kosarci a smem da se gladim da to niko ne zna osim nas.To je cinjenica,svidelo se to tebi ili ne.

Мirko

pre 8 godina

Puno zdravlja i uspeha, pa dan se opet vratis i zavrsis karijeru u KK Partizan.

Tvoji pravi grobari te nisu zaboravili a bogami i neke komsije nece jos dugo :)

CzFmp 27 trenera za 15 godina

pre 8 godina

Nije ovde poenta u gramatici već u čarobnjaku...naime,bio je čarobnjak sa mnoogooo para...pa nije BRE on m*da od labuda...
(doguraš,kakva glagol..onako ,stilski.., 13. januar 2016 23:18) pa sto nisu Pesic,Sakota i Sagadin sa puno vise para od njega,sa Penom,Ekezijeom,Viznevskim,Morisonom,Hendersonom,Evansom,Burksom,Kukom i ostalom legijom bili carobnjaci,a kralju???

Batko Tupko

pre 8 godina

.Bitno je da je zlo zauvek napustilo srpsku kosarku!!!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 13. januar 2016 17:20)

Ti tu Igokeu zbog FMP-a, jel tako panteru ?

Sto ucini Jane Veseli?

pre 8 godina

Dule legendo, tek sada vidim koje si im komplekse nabio :D Sve najbolje zele ti navijaci najuspesnijeg kluba sa Balkana :)

palop

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?! 

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Svaka cast druze, zbog tebe me je malo sramota sto navijam za Zvezdu. Generalno ostavljas jako glupe komentare, ali ovo "inostrani angazman, a da nije Srbija" mi bas bide oci...

neko iz mase

pre 8 godina

Sve najbolje Duletu u Limozu!
Samo je pitanje kako ce se snaci s'obzirom da samo tecno italijanski govori dok engleski ili franucski gotovo da ne zna..To jedini njegov najveci problem zasto uvek nije uspeo u inostranstvu..

Nolan

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !
(Steamrollerko, 13. januar 2016 18:01)

A pre 5 meseci "kakav Limož, koji sve levaci danas igraju EL, posle nas potop..."

KK Zamrzivac

pre 8 godina

Izvini ali vas NAJVECI i NAJOSTRASNJENIJI navijac nije mogao da podnese ovu crnu-belu dominaciju. Dzabe sto je covek na "plozaju" i ima para kad ne moze sve da se kupi.
(pozdravio te vodja verni podanice, 13. januar 2016 21:56)

Cesto zivot najostrasĆenijih nije lak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 13. januar 2016 23:31)

primecujem da ti je tesko ne moras da se izjadas.

Sakal

pre 8 godina

Samo obratite paznju na poslednje komentare ljudi.. je l ovo moguce?
I nesto da kazem Slobodanu, i tvoj klub se sa strancima borio za opstanak a evo danas igra top16.. tako da, isto tako postoji sansa da i mi odradimo 'reorganizaciju' :))

Zox

pre 8 godina

Bas me zanima kako ce da psuje i udara sudije i igrace i da se razmece po Francuskoj... Videcete senku od coveka... Miran, fin, ugladjen, stralozen - sve ono sto nije...

dragan

pre 8 godina

Taman malo da razdrma Vestermana.Obori me juce covek za 4500 na vise poena.Dusa me boli sta sam sve pohvatao.
(Aleksandar, 13. januar 2016 17:54)
E, recimo da te je dok si mlad bolela glava (dok si ucio) sada te ne bi bolela dusa. Da uprostim: da si uhvato TO pao bi na nekom drugom jer verovatnoca nije na tvojoj strani. Zato i postoje kladionice

e moj panterčiću

pre 8 godina

Druze moj prvak Evrope je bila Riga ili Varese pa vidi gde je sad :-))
Bila je i Bosna, Cibona ili Juventud, Split itd.
Bio je i Partizan ili Limoz ...
Vidi, to su male ekipe u koje je neko pumpao na silu novac, ekipe koje nisu imale infrastrukturu nego dovodili "parama ili siliom" igrace i trajale koliko su trajale !
Velike ekipe iza sebe imaju armiju navijaca i one su uvek drzavne institucije ...
CSKA, Real, Barsa, Crvena Zvezda itd.
Kapiras ?
(Slobodan, 13. januar 2016 18:49)

Opet ovaj kod tebe su sve neke teorije zavere verovatno znas kakve su malverzacije Riga i Varese o boze me sacuvaj.
I nemoj da staljas u isti kos vas mutant-instant klubćić sa velikanima kao što su CSKA Real i Barsa

Nebojša

pre 8 godina

Koki. A da li si ti naučio(la) Srpski, lutkice? Probaj, nije teško. Stotine luzera, čekaju da im mame donesu večeru i pokušavaju da budu duhoviti na račun nosioca zvanične titule najboljeg trenera Evrope. Mučenici, kako je tužan takav život...

Umesto polemike s panterima

pre 8 godina

Interesantno je da se objavljuju malopanterske gluposti da je Limož mali klub a cenzuriše se da je reč o bivšem prvaku Evrope, 11 titula šampiona Francuske i šest kupova, i da su treneri bili Bogdan Tanjević i Boža Maljković! A zašto ne smem da kažem da je prosečna plata u francuskoj 4000 evra a u Srbiji 360? Da ne bih razočarao radničko predgrađe?

bora

pre 8 godina

Baš 'mali' klub.
- 6 kupa Francuske
- 11 titula Francuske
- 3 put Kup Radivoja Koraća
- 1 kup Rajmonda Saporte
- 3 puta učesnik F4 Evrolige
- 1 Šampion Evrolige!!

malo objektivnosti

pre 8 godina

History chanel kao i vi.Nekada postojalo i Rimsko carstvo a danas takodje History chanel
(Navijac, 13. januar 2016 18:50)
haha...kaze navijac kluba cija svaka druga recenica glasi Bari i Tokio!!!

vitez od Donje Šatornje iz CENTRA (ne iz opredgrađa)

pre 8 godina

Zao mi ekipe ako dodje, propast u najavi...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 13. januar 2016 16:10)

Vas je upropastio zauvek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitez Lukic Od Lamburginija, 14. januar 2016 09:29)


Upropastio nas taman da zadnje 3 godine igramo EL..da nije bilo čarobnjaka i Pavlovića ,Zvezda ne bi nikad ovo postigla...a vi se borite za opsanak u NIKAD SLABIJOJ ABA..hajde viteže razmisli malo i opet napiši koga je mag upropastio...ostali samo ramovi od slika..

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Navijaci zvezde treba da shvate u kosarci nisu bili nikad evropski prvaci!!! Zasto je to tako tesko priznati svih ovih godina?? Pa ni Partizan nije bio u fudbalu evropski prvak pa vecina navijaca Partizana se ne buni zbog toga.Toliko!"

vlad

pre 8 godina

Srecno! Limoz, proslogodisnji sampion i nekadasnji prvak Evrope je evidentno u krizi, nadam se da ce ih Dule vratiti ka vrhu. Ostao je jos eu kup, a i prvenstvo se jos moze izvuci.

4. Ev. titule

pre 8 godina

Pazi komentare limenki:Limož mali klub ,Dule mali trener.Limož prvak Evrope 1993 a Dule najbolji evropski trener 2009. A da oni prate košarku od legendine bratove ere.

bora

pre 8 godina

Srećno Generale i Legendo!!!
Kad ova zemlja opet postane normalna,da nam se vratiš,da još jednom nabiješ i mutanta u zamrzivač,pa nek ide život!!

Sasa Danilovic

pre 8 godina

Zovem vec sat vremena matorog da mu cestitam novi posao ali stalno glas operatera: Korisnik nije dostupan...Sta se ovo dogadja?!

(ne)obavesteni

pre 8 godina

Podsecanje za novokomponavane pratioce kosarke u Srbiji da je Limoz veci klub od hibrid-giganta u kosarkaskim okvirima. Google: Limoges Euroleague 1992-93

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Dovoljno je reći: Dule hvala ti za +41!!!
(Bob, 14. januar 2016 01:39)

Ako se groBARI,od svih lepih stvari koje su se desile u bliskoj prošlosti,diče time što su pobedili tim juniora sa 41 razlike,a imali tim za velika dela (Kurtis Džerels,Džejms Gist,Raško Katić,Nejtan Džavai,Jan Veseli ,Milosavljević,Kecman,Lučić,Lafajet,Božići zamisli ,trener nije bio Dulo...) sa druge strane Uroš Nikolić,Nemanja Nedović,Vujadin Subotić ALI i Milutinović Andreja ...elem,Zvezda je sa Anderjom Milotinovićem igrala derbi..i izgubila..eto vama šanse da sanjim osvojite sve što se osvojiti može...drugim rečima,za velika dela treba da imaš dobre igrače...vi ste ih imali godinama (nema veze sa šuškama),sada nemate i zbog toga sva radost na vašim licima kad Zvezda izgubi od fenera ,čiji je budžet tričavih 20-tak milina EV...dovoljno je reći..iskompleksirani ste i samo vama poznatih razloga..kad sledeći put pokušaš da nešto napišeš,proveri da li je tačno,a Duletu možeš da see zahvališ samo za +42 ,ali u korsit njegovog bivšeg kluba..CSKA

Francuska vlada moli građane da ne plaćaju porez jer imaju previše

pre 8 godina

Bivši prvaci Evrope, to je već napisao, ali i 11 puta prvaci Freancuske, pa i 2014. i 2015. godine. Prave ekipu za 16 izabranih u EL, u kojoj neće biti niko iz Srbije.

Steamrollerko

pre 8 godina

Kako se panteri utrkuju ko ce vise da pljune Limoz, ali razumem ih, prate kosarku tek koju godinu, ne znaju da je Limoz bivsi prvak Evrope. Dule sve najbolje, ziv bio !

mare

pre 8 godina

Srecno legendo, zauvek si ostavio trag u crno belim srcima, nadam se da ce se struktura uprave u narednim godinama znacajno izmeniti pa ces opet biti na crno-beloj klupi. Hvala sto si mi pruzio da celu deceniju uzivam u igri omiljenog kluba.

evandro10

pre 8 godina

Kao navija Zvezde koji je u kosarci ceo zivot, imam veliko postovanje za Duska Vujosevica, za njegovo kosarkasko znanje i za njega kao strucnjaka, medjutim mesanjem u politiku i stavljanjem akcenta ne nesto sto nije sport navukao je gnev protivnickih navijaca i taj gnev ce postojati zauvek. Ali uvek cu ga postovati kao ozbiljnog i kvalitetnog trenera. Zvizdimo mi i Zeljku Obradovicu kao i vi Pesicu, ali ne postoji gnev prema njima jer su se uvek bavili samo sportom i nisu izlazili iz tog okvira.

realno

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1084833#k19015128
Nije mi jasno sto se Vujosevic spominje sa njima dvojicom, kad nije njihova liga?

slucajni prolaznik

pre 8 godina

Mnogo puta glorifikovan (Partizan) ali i osporavan (CSKA, reprezentacija). Mozda pravi trenutak za potvrdu da li je ili ne samo lokalno upotrebljiv, harizmatican jeste svakako...

Kako drugacije

pre 8 godina

Takodje je osvojio i danasnji Kup Evrope, koji se tada zvao Kup Koraca - naravno, sa Partizanom...
Partizan inace ima tri osvojena evropska Kupa Koraca!

boza pub

pre 8 godina

e moj cvele, za tebe je onaj insert iz film "kazi zasto me ostavi" sa petrom bozovicem. "...red vinjaka, red bromazepana i za 15 godina...." mozda ti bude bolje, iskreno ti to zelim, jer sada ti nije dobro.

El Greco

pre 8 godina

Па, честитам, и то као циган. Нек изволи и покаже се и у иностранству и оствари макар део овдашњег успеха, тиме би објаснио многа оспоравања!

neko

pre 8 godina

Klivlend, Golden Stejt, Real, Fener, CSKA, nista to, a ?!

Misko svaka cast kad si njemu nasao inostrani angazman a da nije Srbija.
(hours of love, 13. januar 2016 16:07)

Kaze se: "lessons of love".
Cisto da znas.

Zofri

pre 8 godina

U danu kada je ekipa Dejana Radonjica pobedila veliki Panatinaikos u Atini 11 razlike,ipak je kosarkaska vest dana DUSAN VUJOSEVIC !!!E pa to je stvarno neprocenjivo.