Subota, 02.01.2016.

14:39

Antonio i Kerol presudili Liverpulu

Fudbaleri Vest Hema savladali su Liverpul sa 2:0 (1:0) u prvom meču 20. kola Premijer lige.

Izvor: SO

Antonio i Kerol presudili Liverpulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

nogometas

pre 8 godina

BBR ..prijatelju nisi u pravu vjeruj mi ...mada iskren da budem...ne pratim nogomet vise,pogledam desetak minuta jer su dosadni svi ..cak i Barcelona s Messiem....W.H. je skupina drvosjeca koju je intelegencija S.Bilica postavila na mjesto koje po vrijednosti momcadi ne zasluzuju...bilo tko drugi bi sa ovom momcadi imao 15-16 bodova manje...da ne ulazim u dublju analizu W.H. ne dominira ...povuče se u bunker i na kontre ceka uz fanatičnu borbenost i Bilicevu taktičku intelegenciju pobjeduje momcadi koje su za tri klase bolje,dakle S.Bilic je od govna napravio pitu...jer je izuzetno intelegentan covjek.

jok

pre 8 godina

Najludje u svemu je to sto je Rodzers oterao Kerola jer se nije uklapao u njegov "spanski" fudbal, a onda dve godine kasnije u saradnji sa vlasnicima dovodi Bentekea za iste pare da bi ga svi gadjali dugim loptama, jos samo jedan dokaz koliko ni vlasnici ni trener koga su doveli nisu imali pojma ni o fudbalu ni o dovodjenju igraca.

AlexWolf

pre 8 godina

Pada sneg, ceo stadion adekvatno obucen shodno kalendaru, jedino Slaven Bilic glumi James Bonda u Kluzovom odelu, Murinoj kosulji i Yassa kravati. Tek kad je postalo neizdrzivo hladno, navuce onu kapu za spavanje i tek povremeno je navuce na usi. Pa cak i Tarantinovi glumci u Hateful Eight nose bunde. Ne znam da li je covek celicnog zdravlja ili je nazdravljao u svlacionici pre utakmice.

bbr

pre 8 godina

nogometas...da se ne lazemo west hem ima odlicne igrace,pogledaj ko im sve sedi na klupi.ne bi se sa drugim menadzerom borili za opstanak ali se slazemo da Bilic radi odlican posao i da zasluzuje da dobije priliku u jos jacem klubu.A poenta je to u Premier ligu,samo pogledati kakve ekipe i ko sedi na klupi u klubovima poput Stouka,Kristal Palasa,Vest Hema,Lestera,WBA,Sautemptona,Njukastla...a gde su jos Chelsi,Junajted,Liver,City,Arsenal,Everton...nema vise sligurnih poveda ni protiv Bormuta koji dovede lagano odlicnog igraca iz Rome(Iturbea).Prejaka liga.

zgslavac

pre 8 godina

još da je pameti pa da nam vrate Bilića u reprezentaciju mjesto ovog Mamićevog indijanca
(Dunster, 2. januar 2016 15:47

Kad se sjetim kako ga je ulična struka, stručnjaci forumaši i senzacionalistički novinari - otjerali statistički najboljeg izbornika koji je skidao skalpove Englezima, dvaput, Nijemcima na Euru, prošao skupinu eura i u četvrtfinalu ispao na penale. Da nije sudačkih grešaka prošli bi i iz skupine na prošlom euru u kojoj su igrala dva finalista (Italija, Španjolska).

becej

pre 8 godina

ne mrzim Liverpool,ali to je smejurija od kluba i tima...Nemaju ni jedog ali ni jednog pravog igraca..Sitna boranija od kluba koja baca milione
..Zalim te njihove navijace!Bravo Bilicu..pravi si trener!!!

AlexWolf

pre 8 godina

Danasnji poraz Liverpoola ide najvise na obraz Klopa, evo i zasto: igrati protiv WHU je kao da igras protiv tima od jednog golmana i 10 kengura. Vazdusni dueli su nesto od cega moras da se branis svim raspolozivim sredstvima, ali nikako ne smes da koristis isti pristup u svom napadu, a tim liverpoolla je upravo to radio sve vreme. Rekao bih da ih je Bilic navukao na tanak led. Klajn i Moreno imaju brzinu i prodornost u napadu, ali su rupe u odbrani zbog svoje visine kada igras protiv tima kakav je WHU. U napadu, Liverpool je morao da igra sa 2 napadaca: Benteke konstantno da odvlaci visoke odbrambene u stranu, a drugi napadac bi bio glavna meta za finalni pas. Kratkim pasovima bi vrlo lako probijali visoki bedem West Hamove odbrane.

Ovako, celu utakmicu Liverpool svaki pas pretvara u visoku loptu ka Bentekeu, a on konstantno u sendvicu od 2 igraca koji su mnogo bolji u skoku. I tako od pocetka do kraja utakmice! Kako koji igrac Liverpoola ne zna sta ce sa loptom, raspali visoku loptu ka Bentekeu, pa sta bude, a ne bude naravno nista. Tipicno bunarenje!

Ibe bi trebao da malo zagreje klupu, prosto ne mogu da verujem da Teixera ne moze da dobije priliku umesto njega. Lalana i danas, kao i uvek, laganoza trcanje, stalno je u kadru, ali na periferiji akcije. Posle utakmice nije ni morao da se tusira.

chuk

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
 (Milan, 02. januar 2016 15:43) 

Ne, ti se secas?

nogometas

pre 8 godina

Slaven Bilic je definitivno izrastao u klasnog trenera.Igraci koje ima u timu s nekim drugim borili bi se za opstanak...samo 4 poraza u dosadašnjem djelu prvenstva,sansa za Ligu prvaka...razvalio je sve najjače klubove i trenere...nevjerovatan uspjeh.Nisam ga nikad cijenio,ali demantirao me je i uvjerio da je klasa.Svaka cast...jedino nema srece sto je Hrvat i s balkana,jer da je neki Talijan,Njemac,Nizozemac,Španjolac ...uzeo bi miliona i vodio najjače svjetske klubove.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Iskren da budem u ovom timu jedino vrede Moreno,Can,Hendo,Lalana za rotaciju,Kutinjo i Staridz kad nije povredjen naravno.
(Liverpool Man, 02. januar 2016 17:13)

Cuj Moreno, Can i posebno Henderson, sledeci izvikani engleski igrac.

rough

pre 8 godina

malo realnosti ako je uopste moguce. prvo da pitam koliko to komentatora je pisalo o tituli? drugo liverpul ima brdo povrijedjenih prvotimaca: skrtel, henderson, milner, staridz pa i origi koji je bio izbor ispred bentekea u minulim nedjeljama(moze bit i da sam nekog zaboravio) trece liverpul sa skracenim fondom igraca ima najnatrpaniji raspored nakon boxing day: igrali su poslednji mec u 2015 a prvi u novoj godini a imaju i meceve u utorak i petak


sve ovo ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu cekicara i ja im cestitam

CJ

pre 8 godina

Sve ok, zaslužena pobeda WH, Liverpul slab danas...ali da Liverpul 4 puta u 16m pogađa igrače WH u ruku i da nijedan put sudija ne pokaže na 11m...pa stvarno.

Mali

pre 8 godina

Kutinjova forma posle povratka ne da je pala nego se strmeknula,sto je donekle i normalno ali nije normalno da igra ovako nonsalantno i da glumi Ronaldinja,a udaljen je od njega zilionima milja.

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Koliko ljudi mrzi Liverpul to je strasno, na svakoj vesti Liverpula se javljaju deca od 14-15 godina i jedino sto znaju da komentarisu je "Luzerpul", cast izuzecima koji iznose svoje misljenje...

Djole

pre 8 godina

Ovo je smijesno. Tri najveca kluba u Engleskoj se toliko raspadaju da se ne zna ?o je gori. Liverpul, Celzi i Junajted znaci dno dna. Hitne promjene su potrebne Redsima jer Klop ne moze da uradi nista sa drvima.

dexter

pre 8 godina

Mislim da ne postoje na svetu vece lozane od navijaca Liverpula i Arsenala...Ne navijam ni za jedan tim u Engleskoj...ali u komentarima ovde...takvo lozenje na dva luzerska tima nisam video...vezu dve pobede...onda ovde pocinju hvalospevi i onda dodu neki WBA,Sautempton,Vest Hem...i onda sledi bolno treznjenje...Realno Liverpul je prosecna ekipa sa limitiranim igracima...ranga Stouka ili Evertona...Arsenal isto samo sto ima dva tri igraca koji malo odskacu ali i oni su na neki nacin limitirani..Zna se ko tamo zadnjih 10 godina osvaja titulu...neko iz Mancestera ili Celsi...u ostalom Srbija zadnjih 10 godina ima osvajaca Premijer lige...Arsenal i Liverpul jesu slavni timovi...ali ovoga trenutka su ispod ovoga trija nevezano za trenutnu tabelu...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
(Milan, 02. januar 2016 15:43)

Pa i proslo kolo, pre tri dana, nakon pobede nad Sanderlendom su najavljivali TOP4 i borbu za titulu. Sada kada pobede, to je zbog Klopa, kada izgube zbog Rodzersa. Kraljevi izgovora, gori i od navijaca Crvene Zvezde, slican mentalitet "zrtve".

Djolle666

pre 8 godina

Kerola svi pljuju a on je verovatno trenutno najbolji igrac glavom na svetu.Vest hem ubica favorita,svaka cast Bilicu sta radi sa ovim timom.

Olala

pre 8 godina

U svetu fudbala se pojavio novi Roben,naravno ne po fudbalskom kvalitetu nego po alavosti,onaj Ajb je jedno sto puta alaviji od njega,a decko je izgubljen u vremenu i prostoru.

belgrado

pre 8 godina

neverovatno smesan tim ovaj liverpul .
oni gol ne bi dali da se igralo do srede :)
nijedan vazdusni duel nisu dobili,ali se stalno centrira u kazneni?
nemac ce da posedi dok ne napravi ozbiljan tim od ovih.

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Ja veceg promasaja od firminja nisam video dugo.ono je sramota sto on radi.decko je promasio profesiju.a liverpul je u stanju raspada.nece jos dugo njemac imat strpljenja.jos par poraza i ode on sam iz tima.ajb glumi mesija..komicna ekipa..

Mr.Dule

pre 8 godina

Liverpul i dalje ide korak napred nazad dva.Dobija Man C i Lester a gubi od slabijih ekipa.Minjole je bio dobar ali je napad predvodjen Bentekeom najveca mana ovog tima.

Ime i prezime

pre 8 godina

Koliko para su dali na Bentekea, mogli su da dovedu bar 2 igraca sa vecim potencijalom... Druga stvar, ne mozes se oslanjati na Klajna ili Morena u skok igri, Sako i Lovren su morali da cuvaju centarsuteve u petercu. Vest Hem neverovatan danas, posebno Kolins. Pozrtvovanije, samopouzdanije, sa vise srca su izasli na teren.. Zasluzena pobeda.

Gajetano

pre 8 godina

Liverpul jalov, spor, bezidejan, jednom recju depresivan. Kada igraju dva tima osrednjeg kvaliteta ono sto pravi razliku su srce, zelja i odlucnost. Liverpul je danas imao sav posed lopte na ovom svetu, ali nisu zapravo znali sta ce s njom. Kutinjo, Firmino, Ajb, Lalana... sta oni rade i cime li se bave? Jeste da su malo pripretili u zadnjih dvadesetak minuta pri 0:2, ali malo je to brate za jedan Liverpul. Mnogo posla ceka Klopa, pre svega da dovede 3-4 kvalitetna igraca, a onda sa njima da pokusa da izgradi tim, igru, taktiku, pobednicki mentalitet, i sve ono sto bi jedan velikan kao Liverpul po prirodi stvari trebalo da ima.

Evo na primer skupo placeni Benteke, vreme takvih centarforova-sidrasa odavno je proslo, na toj poziciji danas se traze brzi, pokretljivi, tehnicki doterani igraci koji i te kako ucestvuju u organizaciji i otvaraju prostor za drugu liniju napada. Ovaj niti se otvara, niti organizuje, ne zna ni loptu da primi! Pa cak i Ziru, Mitrovic i nesretni Kerol su bolji od njega u tome, o Agueru, Suarezu, Levandovskom, Benzemi, Kavaniju i slicnim da i ne govorim.

Pozdrav,

Krle

pre 8 godina

Klop ce sigurno osvojiti nesto sa Liverpulom ali kad u tom timu ne bude ni jedan igrac koji sad igra,sa ovakvom gomilom preplacenih i ogranicenih balvana niko ne moze nista da uradi,a onom rodzersu treba zabraniti da se bavi trenerskim poslom zato sto je nagomilao toliku kolicinu drva u jednom klubu.

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Ja veceg promasaja od firminja nisam video dugo.ono je sramota sto on radi.decko je promasio profesiju.a liverpul je u stanju raspada.nece jos dugo njemac imat strpljenja.jos par poraza i ode on sam iz tima.ajb glumi mesija..komicna ekipa..

Krle

pre 8 godina

Klop ce sigurno osvojiti nesto sa Liverpulom ali kad u tom timu ne bude ni jedan igrac koji sad igra,sa ovakvom gomilom preplacenih i ogranicenih balvana niko ne moze nista da uradi,a onom rodzersu treba zabraniti da se bavi trenerskim poslom zato sto je nagomilao toliku kolicinu drva u jednom klubu.

Djolle666

pre 8 godina

Kerola svi pljuju a on je verovatno trenutno najbolji igrac glavom na svetu.Vest hem ubica favorita,svaka cast Bilicu sta radi sa ovim timom.

Gajetano

pre 8 godina

Liverpul jalov, spor, bezidejan, jednom recju depresivan. Kada igraju dva tima osrednjeg kvaliteta ono sto pravi razliku su srce, zelja i odlucnost. Liverpul je danas imao sav posed lopte na ovom svetu, ali nisu zapravo znali sta ce s njom. Kutinjo, Firmino, Ajb, Lalana... sta oni rade i cime li se bave? Jeste da su malo pripretili u zadnjih dvadesetak minuta pri 0:2, ali malo je to brate za jedan Liverpul. Mnogo posla ceka Klopa, pre svega da dovede 3-4 kvalitetna igraca, a onda sa njima da pokusa da izgradi tim, igru, taktiku, pobednicki mentalitet, i sve ono sto bi jedan velikan kao Liverpul po prirodi stvari trebalo da ima.

Evo na primer skupo placeni Benteke, vreme takvih centarforova-sidrasa odavno je proslo, na toj poziciji danas se traze brzi, pokretljivi, tehnicki doterani igraci koji i te kako ucestvuju u organizaciji i otvaraju prostor za drugu liniju napada. Ovaj niti se otvara, niti organizuje, ne zna ni loptu da primi! Pa cak i Ziru, Mitrovic i nesretni Kerol su bolji od njega u tome, o Agueru, Suarezu, Levandovskom, Benzemi, Kavaniju i slicnim da i ne govorim.

Pozdrav,

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Koliko ljudi mrzi Liverpul to je strasno, na svakoj vesti Liverpula se javljaju deca od 14-15 godina i jedino sto znaju da komentarisu je "Luzerpul", cast izuzecima koji iznose svoje misljenje...

nogometas

pre 8 godina

Slaven Bilic je definitivno izrastao u klasnog trenera.Igraci koje ima u timu s nekim drugim borili bi se za opstanak...samo 4 poraza u dosadašnjem djelu prvenstva,sansa za Ligu prvaka...razvalio je sve najjače klubove i trenere...nevjerovatan uspjeh.Nisam ga nikad cijenio,ali demantirao me je i uvjerio da je klasa.Svaka cast...jedino nema srece sto je Hrvat i s balkana,jer da je neki Talijan,Njemac,Nizozemac,Španjolac ...uzeo bi miliona i vodio najjače svjetske klubove.

Mali

pre 8 godina

Kutinjova forma posle povratka ne da je pala nego se strmeknula,sto je donekle i normalno ali nije normalno da igra ovako nonsalantno i da glumi Ronaldinja,a udaljen je od njega zilionima milja.

belgrado

pre 8 godina

neverovatno smesan tim ovaj liverpul .
oni gol ne bi dali da se igralo do srede :)
nijedan vazdusni duel nisu dobili,ali se stalno centrira u kazneni?
nemac ce da posedi dok ne napravi ozbiljan tim od ovih.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
(Milan, 02. januar 2016 15:43)

Pa i proslo kolo, pre tri dana, nakon pobede nad Sanderlendom su najavljivali TOP4 i borbu za titulu. Sada kada pobede, to je zbog Klopa, kada izgube zbog Rodzersa. Kraljevi izgovora, gori i od navijaca Crvene Zvezde, slican mentalitet "zrtve".

Djole

pre 8 godina

Ovo je smijesno. Tri najveca kluba u Engleskoj se toliko raspadaju da se ne zna ?o je gori. Liverpul, Celzi i Junajted znaci dno dna. Hitne promjene su potrebne Redsima jer Klop ne moze da uradi nista sa drvima.

jok

pre 8 godina

Najludje u svemu je to sto je Rodzers oterao Kerola jer se nije uklapao u njegov "spanski" fudbal, a onda dve godine kasnije u saradnji sa vlasnicima dovodi Bentekea za iste pare da bi ga svi gadjali dugim loptama, jos samo jedan dokaz koliko ni vlasnici ni trener koga su doveli nisu imali pojma ni o fudbalu ni o dovodjenju igraca.

nogometas

pre 8 godina

BBR ..prijatelju nisi u pravu vjeruj mi ...mada iskren da budem...ne pratim nogomet vise,pogledam desetak minuta jer su dosadni svi ..cak i Barcelona s Messiem....W.H. je skupina drvosjeca koju je intelegencija S.Bilica postavila na mjesto koje po vrijednosti momcadi ne zasluzuju...bilo tko drugi bi sa ovom momcadi imao 15-16 bodova manje...da ne ulazim u dublju analizu W.H. ne dominira ...povuče se u bunker i na kontre ceka uz fanatičnu borbenost i Bilicevu taktičku intelegenciju pobjeduje momcadi koje su za tri klase bolje,dakle S.Bilic je od govna napravio pitu...jer je izuzetno intelegentan covjek.

Ime i prezime

pre 8 godina

Koliko para su dali na Bentekea, mogli su da dovedu bar 2 igraca sa vecim potencijalom... Druga stvar, ne mozes se oslanjati na Klajna ili Morena u skok igri, Sako i Lovren su morali da cuvaju centarsuteve u petercu. Vest Hem neverovatan danas, posebno Kolins. Pozrtvovanije, samopouzdanije, sa vise srca su izasli na teren.. Zasluzena pobeda.

zgslavac

pre 8 godina

još da je pameti pa da nam vrate Bilića u reprezentaciju mjesto ovog Mamićevog indijanca
(Dunster, 2. januar 2016 15:47

Kad se sjetim kako ga je ulična struka, stručnjaci forumaši i senzacionalistički novinari - otjerali statistički najboljeg izbornika koji je skidao skalpove Englezima, dvaput, Nijemcima na Euru, prošao skupinu eura i u četvrtfinalu ispao na penale. Da nije sudačkih grešaka prošli bi i iz skupine na prošlom euru u kojoj su igrala dva finalista (Italija, Španjolska).

rough

pre 8 godina

malo realnosti ako je uopste moguce. prvo da pitam koliko to komentatora je pisalo o tituli? drugo liverpul ima brdo povrijedjenih prvotimaca: skrtel, henderson, milner, staridz pa i origi koji je bio izbor ispred bentekea u minulim nedjeljama(moze bit i da sam nekog zaboravio) trece liverpul sa skracenim fondom igraca ima najnatrpaniji raspored nakon boxing day: igrali su poslednji mec u 2015 a prvi u novoj godini a imaju i meceve u utorak i petak


sve ovo ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu cekicara i ja im cestitam

bbr

pre 8 godina

nogometas...da se ne lazemo west hem ima odlicne igrace,pogledaj ko im sve sedi na klupi.ne bi se sa drugim menadzerom borili za opstanak ali se slazemo da Bilic radi odlican posao i da zasluzuje da dobije priliku u jos jacem klubu.A poenta je to u Premier ligu,samo pogledati kakve ekipe i ko sedi na klupi u klubovima poput Stouka,Kristal Palasa,Vest Hema,Lestera,WBA,Sautemptona,Njukastla...a gde su jos Chelsi,Junajted,Liver,City,Arsenal,Everton...nema vise sligurnih poveda ni protiv Bormuta koji dovede lagano odlicnog igraca iz Rome(Iturbea).Prejaka liga.

Olala

pre 8 godina

U svetu fudbala se pojavio novi Roben,naravno ne po fudbalskom kvalitetu nego po alavosti,onaj Ajb je jedno sto puta alaviji od njega,a decko je izgubljen u vremenu i prostoru.

becej

pre 8 godina

ne mrzim Liverpool,ali to je smejurija od kluba i tima...Nemaju ni jedog ali ni jednog pravog igraca..Sitna boranija od kluba koja baca milione
..Zalim te njihove navijace!Bravo Bilicu..pravi si trener!!!

Mr.Dule

pre 8 godina

Liverpul i dalje ide korak napred nazad dva.Dobija Man C i Lester a gubi od slabijih ekipa.Minjole je bio dobar ali je napad predvodjen Bentekeom najveca mana ovog tima.

dexter

pre 8 godina

Mislim da ne postoje na svetu vece lozane od navijaca Liverpula i Arsenala...Ne navijam ni za jedan tim u Engleskoj...ali u komentarima ovde...takvo lozenje na dva luzerska tima nisam video...vezu dve pobede...onda ovde pocinju hvalospevi i onda dodu neki WBA,Sautempton,Vest Hem...i onda sledi bolno treznjenje...Realno Liverpul je prosecna ekipa sa limitiranim igracima...ranga Stouka ili Evertona...Arsenal isto samo sto ima dva tri igraca koji malo odskacu ali i oni su na neki nacin limitirani..Zna se ko tamo zadnjih 10 godina osvaja titulu...neko iz Mancestera ili Celsi...u ostalom Srbija zadnjih 10 godina ima osvajaca Premijer lige...Arsenal i Liverpul jesu slavni timovi...ali ovoga trenutka su ispod ovoga trija nevezano za trenutnu tabelu...

AlexWolf

pre 8 godina

Danasnji poraz Liverpoola ide najvise na obraz Klopa, evo i zasto: igrati protiv WHU je kao da igras protiv tima od jednog golmana i 10 kengura. Vazdusni dueli su nesto od cega moras da se branis svim raspolozivim sredstvima, ali nikako ne smes da koristis isti pristup u svom napadu, a tim liverpoolla je upravo to radio sve vreme. Rekao bih da ih je Bilic navukao na tanak led. Klajn i Moreno imaju brzinu i prodornost u napadu, ali su rupe u odbrani zbog svoje visine kada igras protiv tima kakav je WHU. U napadu, Liverpool je morao da igra sa 2 napadaca: Benteke konstantno da odvlaci visoke odbrambene u stranu, a drugi napadac bi bio glavna meta za finalni pas. Kratkim pasovima bi vrlo lako probijali visoki bedem West Hamove odbrane.

Ovako, celu utakmicu Liverpool svaki pas pretvara u visoku loptu ka Bentekeu, a on konstantno u sendvicu od 2 igraca koji su mnogo bolji u skoku. I tako od pocetka do kraja utakmice! Kako koji igrac Liverpoola ne zna sta ce sa loptom, raspali visoku loptu ka Bentekeu, pa sta bude, a ne bude naravno nista. Tipicno bunarenje!

Ibe bi trebao da malo zagreje klupu, prosto ne mogu da verujem da Teixera ne moze da dobije priliku umesto njega. Lalana i danas, kao i uvek, laganoza trcanje, stalno je u kadru, ali na periferiji akcije. Posle utakmice nije ni morao da se tusira.

chuk

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
 (Milan, 02. januar 2016 15:43) 

Ne, ti se secas?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Iskren da budem u ovom timu jedino vrede Moreno,Can,Hendo,Lalana za rotaciju,Kutinjo i Staridz kad nije povredjen naravno.
(Liverpool Man, 02. januar 2016 17:13)

Cuj Moreno, Can i posebno Henderson, sledeci izvikani engleski igrac.

AlexWolf

pre 8 godina

Pada sneg, ceo stadion adekvatno obucen shodno kalendaru, jedino Slaven Bilic glumi James Bonda u Kluzovom odelu, Murinoj kosulji i Yassa kravati. Tek kad je postalo neizdrzivo hladno, navuce onu kapu za spavanje i tek povremeno je navuce na usi. Pa cak i Tarantinovi glumci u Hateful Eight nose bunde. Ne znam da li je covek celicnog zdravlja ili je nazdravljao u svlacionici pre utakmice.

CJ

pre 8 godina

Sve ok, zaslužena pobeda WH, Liverpul slab danas...ali da Liverpul 4 puta u 16m pogađa igrače WH u ruku i da nijedan put sudija ne pokaže na 11m...pa stvarno.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
(Milan, 02. januar 2016 15:43)

Pa i proslo kolo, pre tri dana, nakon pobede nad Sanderlendom su najavljivali TOP4 i borbu za titulu. Sada kada pobede, to je zbog Klopa, kada izgube zbog Rodzersa. Kraljevi izgovora, gori i od navijaca Crvene Zvezde, slican mentalitet "zrtve".

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

Koliko ljudi mrzi Liverpul to je strasno, na svakoj vesti Liverpula se javljaju deca od 14-15 godina i jedino sto znaju da komentarisu je "Luzerpul", cast izuzecima koji iznose svoje misljenje...

Milenko.zvornik

pre 8 godina

Ja veceg promasaja od firminja nisam video dugo.ono je sramota sto on radi.decko je promasio profesiju.a liverpul je u stanju raspada.nece jos dugo njemac imat strpljenja.jos par poraza i ode on sam iz tima.ajb glumi mesija..komicna ekipa..

dexter

pre 8 godina

Mislim da ne postoje na svetu vece lozane od navijaca Liverpula i Arsenala...Ne navijam ni za jedan tim u Engleskoj...ali u komentarima ovde...takvo lozenje na dva luzerska tima nisam video...vezu dve pobede...onda ovde pocinju hvalospevi i onda dodu neki WBA,Sautempton,Vest Hem...i onda sledi bolno treznjenje...Realno Liverpul je prosecna ekipa sa limitiranim igracima...ranga Stouka ili Evertona...Arsenal isto samo sto ima dva tri igraca koji malo odskacu ali i oni su na neki nacin limitirani..Zna se ko tamo zadnjih 10 godina osvaja titulu...neko iz Mancestera ili Celsi...u ostalom Srbija zadnjih 10 godina ima osvajaca Premijer lige...Arsenal i Liverpul jesu slavni timovi...ali ovoga trenutka su ispod ovoga trija nevezano za trenutnu tabelu...

AlexWolf

pre 8 godina

Pada sneg, ceo stadion adekvatno obucen shodno kalendaru, jedino Slaven Bilic glumi James Bonda u Kluzovom odelu, Murinoj kosulji i Yassa kravati. Tek kad je postalo neizdrzivo hladno, navuce onu kapu za spavanje i tek povremeno je navuce na usi. Pa cak i Tarantinovi glumci u Hateful Eight nose bunde. Ne znam da li je covek celicnog zdravlja ili je nazdravljao u svlacionici pre utakmice.

CJ

pre 8 godina

Sve ok, zaslužena pobeda WH, Liverpul slab danas...ali da Liverpul 4 puta u 16m pogađa igrače WH u ruku i da nijedan put sudija ne pokaže na 11m...pa stvarno.

rough

pre 8 godina

malo realnosti ako je uopste moguce. prvo da pitam koliko to komentatora je pisalo o tituli? drugo liverpul ima brdo povrijedjenih prvotimaca: skrtel, henderson, milner, staridz pa i origi koji je bio izbor ispred bentekea u minulim nedjeljama(moze bit i da sam nekog zaboravio) trece liverpul sa skracenim fondom igraca ima najnatrpaniji raspored nakon boxing day: igrali su poslednji mec u 2015 a prvi u novoj godini a imaju i meceve u utorak i petak


sve ovo ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu cekicara i ja im cestitam

becej

pre 8 godina

ne mrzim Liverpool,ali to je smejurija od kluba i tima...Nemaju ni jedog ali ni jednog pravog igraca..Sitna boranija od kluba koja baca milione
..Zalim te njihove navijace!Bravo Bilicu..pravi si trener!!!

AlexWolf

pre 8 godina

Danasnji poraz Liverpoola ide najvise na obraz Klopa, evo i zasto: igrati protiv WHU je kao da igras protiv tima od jednog golmana i 10 kengura. Vazdusni dueli su nesto od cega moras da se branis svim raspolozivim sredstvima, ali nikako ne smes da koristis isti pristup u svom napadu, a tim liverpoolla je upravo to radio sve vreme. Rekao bih da ih je Bilic navukao na tanak led. Klajn i Moreno imaju brzinu i prodornost u napadu, ali su rupe u odbrani zbog svoje visine kada igras protiv tima kakav je WHU. U napadu, Liverpool je morao da igra sa 2 napadaca: Benteke konstantno da odvlaci visoke odbrambene u stranu, a drugi napadac bi bio glavna meta za finalni pas. Kratkim pasovima bi vrlo lako probijali visoki bedem West Hamove odbrane.

Ovako, celu utakmicu Liverpool svaki pas pretvara u visoku loptu ka Bentekeu, a on konstantno u sendvicu od 2 igraca koji su mnogo bolji u skoku. I tako od pocetka do kraja utakmice! Kako koji igrac Liverpoola ne zna sta ce sa loptom, raspali visoku loptu ka Bentekeu, pa sta bude, a ne bude naravno nista. Tipicno bunarenje!

Ibe bi trebao da malo zagreje klupu, prosto ne mogu da verujem da Teixera ne moze da dobije priliku umesto njega. Lalana i danas, kao i uvek, laganoza trcanje, stalno je u kadru, ali na periferiji akcije. Posle utakmice nije ni morao da se tusira.

Krle

pre 8 godina

Klop ce sigurno osvojiti nesto sa Liverpulom ali kad u tom timu ne bude ni jedan igrac koji sad igra,sa ovakvom gomilom preplacenih i ogranicenih balvana niko ne moze nista da uradi,a onom rodzersu treba zabraniti da se bavi trenerskim poslom zato sto je nagomilao toliku kolicinu drva u jednom klubu.

Djolle666

pre 8 godina

Kerola svi pljuju a on je verovatno trenutno najbolji igrac glavom na svetu.Vest hem ubica favorita,svaka cast Bilicu sta radi sa ovim timom.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Iskren da budem u ovom timu jedino vrede Moreno,Can,Hendo,Lalana za rotaciju,Kutinjo i Staridz kad nije povredjen naravno.
(Liverpool Man, 02. januar 2016 17:13)

Cuj Moreno, Can i posebno Henderson, sledeci izvikani engleski igrac.

chuk

pre 8 godina

Secate se kad su fanovi Liverpula posle pobede nad Sitijem govorili da ce da osvoje Premijer ligu, FA Kup, EL?
 (Milan, 02. januar 2016 15:43) 

Ne, ti se secas?

Gajetano

pre 8 godina

Liverpul jalov, spor, bezidejan, jednom recju depresivan. Kada igraju dva tima osrednjeg kvaliteta ono sto pravi razliku su srce, zelja i odlucnost. Liverpul je danas imao sav posed lopte na ovom svetu, ali nisu zapravo znali sta ce s njom. Kutinjo, Firmino, Ajb, Lalana... sta oni rade i cime li se bave? Jeste da su malo pripretili u zadnjih dvadesetak minuta pri 0:2, ali malo je to brate za jedan Liverpul. Mnogo posla ceka Klopa, pre svega da dovede 3-4 kvalitetna igraca, a onda sa njima da pokusa da izgradi tim, igru, taktiku, pobednicki mentalitet, i sve ono sto bi jedan velikan kao Liverpul po prirodi stvari trebalo da ima.

Evo na primer skupo placeni Benteke, vreme takvih centarforova-sidrasa odavno je proslo, na toj poziciji danas se traze brzi, pokretljivi, tehnicki doterani igraci koji i te kako ucestvuju u organizaciji i otvaraju prostor za drugu liniju napada. Ovaj niti se otvara, niti organizuje, ne zna ni loptu da primi! Pa cak i Ziru, Mitrovic i nesretni Kerol su bolji od njega u tome, o Agueru, Suarezu, Levandovskom, Benzemi, Kavaniju i slicnim da i ne govorim.

Pozdrav,

Djole

pre 8 godina

Ovo je smijesno. Tri najveca kluba u Engleskoj se toliko raspadaju da se ne zna ?o je gori. Liverpul, Celzi i Junajted znaci dno dna. Hitne promjene su potrebne Redsima jer Klop ne moze da uradi nista sa drvima.

nogometas

pre 8 godina

Slaven Bilic je definitivno izrastao u klasnog trenera.Igraci koje ima u timu s nekim drugim borili bi se za opstanak...samo 4 poraza u dosadašnjem djelu prvenstva,sansa za Ligu prvaka...razvalio je sve najjače klubove i trenere...nevjerovatan uspjeh.Nisam ga nikad cijenio,ali demantirao me je i uvjerio da je klasa.Svaka cast...jedino nema srece sto je Hrvat i s balkana,jer da je neki Talijan,Njemac,Nizozemac,Španjolac ...uzeo bi miliona i vodio najjače svjetske klubove.

nogometas

pre 8 godina

BBR ..prijatelju nisi u pravu vjeruj mi ...mada iskren da budem...ne pratim nogomet vise,pogledam desetak minuta jer su dosadni svi ..cak i Barcelona s Messiem....W.H. je skupina drvosjeca koju je intelegencija S.Bilica postavila na mjesto koje po vrijednosti momcadi ne zasluzuju...bilo tko drugi bi sa ovom momcadi imao 15-16 bodova manje...da ne ulazim u dublju analizu W.H. ne dominira ...povuče se u bunker i na kontre ceka uz fanatičnu borbenost i Bilicevu taktičku intelegenciju pobjeduje momcadi koje su za tri klase bolje,dakle S.Bilic je od govna napravio pitu...jer je izuzetno intelegentan covjek.

belgrado

pre 8 godina

neverovatno smesan tim ovaj liverpul .
oni gol ne bi dali da se igralo do srede :)
nijedan vazdusni duel nisu dobili,ali se stalno centrira u kazneni?
nemac ce da posedi dok ne napravi ozbiljan tim od ovih.

zgslavac

pre 8 godina

još da je pameti pa da nam vrate Bilića u reprezentaciju mjesto ovog Mamićevog indijanca
(Dunster, 2. januar 2016 15:47

Kad se sjetim kako ga je ulična struka, stručnjaci forumaši i senzacionalistički novinari - otjerali statistički najboljeg izbornika koji je skidao skalpove Englezima, dvaput, Nijemcima na Euru, prošao skupinu eura i u četvrtfinalu ispao na penale. Da nije sudačkih grešaka prošli bi i iz skupine na prošlom euru u kojoj su igrala dva finalista (Italija, Španjolska).

Mali

pre 8 godina

Kutinjova forma posle povratka ne da je pala nego se strmeknula,sto je donekle i normalno ali nije normalno da igra ovako nonsalantno i da glumi Ronaldinja,a udaljen je od njega zilionima milja.

Olala

pre 8 godina

U svetu fudbala se pojavio novi Roben,naravno ne po fudbalskom kvalitetu nego po alavosti,onaj Ajb je jedno sto puta alaviji od njega,a decko je izgubljen u vremenu i prostoru.

jok

pre 8 godina

Najludje u svemu je to sto je Rodzers oterao Kerola jer se nije uklapao u njegov "spanski" fudbal, a onda dve godine kasnije u saradnji sa vlasnicima dovodi Bentekea za iste pare da bi ga svi gadjali dugim loptama, jos samo jedan dokaz koliko ni vlasnici ni trener koga su doveli nisu imali pojma ni o fudbalu ni o dovodjenju igraca.

Ime i prezime

pre 8 godina

Koliko para su dali na Bentekea, mogli su da dovedu bar 2 igraca sa vecim potencijalom... Druga stvar, ne mozes se oslanjati na Klajna ili Morena u skok igri, Sako i Lovren su morali da cuvaju centarsuteve u petercu. Vest Hem neverovatan danas, posebno Kolins. Pozrtvovanije, samopouzdanije, sa vise srca su izasli na teren.. Zasluzena pobeda.

bbr

pre 8 godina

nogometas...da se ne lazemo west hem ima odlicne igrace,pogledaj ko im sve sedi na klupi.ne bi se sa drugim menadzerom borili za opstanak ali se slazemo da Bilic radi odlican posao i da zasluzuje da dobije priliku u jos jacem klubu.A poenta je to u Premier ligu,samo pogledati kakve ekipe i ko sedi na klupi u klubovima poput Stouka,Kristal Palasa,Vest Hema,Lestera,WBA,Sautemptona,Njukastla...a gde su jos Chelsi,Junajted,Liver,City,Arsenal,Everton...nema vise sligurnih poveda ni protiv Bormuta koji dovede lagano odlicnog igraca iz Rome(Iturbea).Prejaka liga.

Mr.Dule

pre 8 godina

Liverpul i dalje ide korak napred nazad dva.Dobija Man C i Lester a gubi od slabijih ekipa.Minjole je bio dobar ali je napad predvodjen Bentekeom najveca mana ovog tima.