Ponedeljak, 31.08.2015.

23:05

Ništa od Ivanića, stigli Stevanović i Mihajlović!

Kapiten Vojvodine Mirko Ivanić ipak neće pojačati Partizan, saznaje B92. S druge strane, u Humsku 1 stižu vezista Alen Stevanović i napadač Nemanja Mihajlović.

Izvor:

Ništa od Ivaniæa, stigli Stevanoviæ i Mihajloviæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

279 Komentari

Sortiraj po:

Neko

pre 8 godina

Е мој ти, још си дете...уместо да се посветио игри у клубу у ком би знатно више напредовао он изиграва "човека од речи". У Војводини ће се развијати, али би у Партизану имао још бар 6 утакмица у ЛЕ што је за играче који планирају велику каријеру непроцењиво искуство. Уз то би и Војводина уложила 2 милиона у неке играче (сигурно боље од вечитих) и направила би још конкурентнији тим. И хиљаду је још било разлога зашто је овај трансфер требао бити реализован, но, све у свему, велика грешка овог жутокљунца.

NN21114

pre 8 godina

po ovo nema nigde, bez pojacanja na ligu evrope, prvenstvo, kup....ove godine nista.....odmarali igrace za novi pazar itd......za sta....

danilo

pre 8 godina

"...Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL..."
(dylan dog, 31. avgust 2015 23:31)

Naravno da bi plakali, i klubovi i navijači!
Ovako pošto Ivanić ne dolazi a Babović ostaje verovatno, plačemo samo mi...

P.S. Ako se ne varam pod tvojim nikom je bilo odličnih komentara na tenisu, pa ti prijateljski savetujem da se držiš tenisa a ne pozicije zadnje veznog?

daddy_cool

pre 8 godina

Ne zeli da pojacava konkurenciju Vojvodini. Kakva smejurija. Ne lazite narod, dobro se zna da je sa vrha blokiran transfer, a Scepanovic nije smeo da ga proda pogotovo jer mu je ekipa iz podbanjickog kolektora kupila poziciju u FSV.

Бојан

pre 8 godina

Највећа је иронија што звездаши причају нама како сви беже од нас... Видим код вас све саме светске звезда. Комедија, на крају сезоне ће Толе би
ти крив

uredni neplatisa

pre 8 godina

"necu da pogazim rec" - a sto je isao i Bg na pregovore?!

Vosa je ovde, kao u vecini slucajeva pogresila. Ocigledno nije bilo interesovanje preko grane za njega - ili nije bilo vremena dovoljno, ali videcemo za koliko ce da ode u Januaru posle polusezone u nasoj ligi? Poznato je da igranje u nasoj ligi podize cenu igracima, kakva Liga Evrope?! Jos ako Vosa udje u svoj prepoznatljivi ritam, a po svemu sudeci ulazi porazom od Spartaka...

Ovde je nesto drugo po sredi - navijaci Olyja nisu dali Zdjelaru da dodje u FKP, a Ivanica je neko drugi stopirao...

nepismeni_gan

pre 8 godina

Kakva ispala Vose. Ne prodati za 2 miliona... Čist gubitak i za njih i za Ivanića. A on ce da završi u nekom drugorazrednom klubu u Evropi. Luzerski potez. Mada mi je drago zbog Partizana jer je imbecilno dati za njega 2 milke. Jedna plafon.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan (4-3-3)

Zivko
Vulicevic - Cirkovic - Balazic - Lekovic
Lukic - Jevtovic - Brasanac
Andrija - Abubakar - Stevanovic

Rezerve (4-4-2)

Kljajic
Bandalovski - Ostojic - Fabricio - Nemanja
Mihajlovic - Babovic - Ilic - Trujic
Bozinov - Saponjic

teodor

pre 8 godina

Za Stevanovica ne znam stvarno nista, on mi je uvek bio misteriozo , narocito kako je dosao do reprezentacije... Ipak, igrao je i kod Murinja u Interu, pa u Torinu...., ok. nije se nesto naigrao ali mora da nesto nadprosecno za nase prilike vredi zbog toga. Imace "fresh beginning" (svezi pocetak), pa se nadati da ce uspeti u Partizanu da pokaze da je ipak igrac za respekt. Ali, za malog Mihajlovica mogu reci da se radi o vrlo talentovanom decku, izvanredne tenike, pa je shodno tome, na pravom mestu za razvoj karijere.Mislim da se ovaj prelazni u Partizanu moze okarakterisati ipak kao uspesan, ali je moglo znatno bolje da se radilo na vreme.
Najvise verujem u Subica, momak je kao metak, videcete! Mozda ce mu trebati vremena da se adaptira na zahteve velikog kluba...Jedina bolna stvar je da smo ostali fakticki na Saponjicu na devetki jer od Tute Bugarina nema nista a mali Jovanovic je jos dete fakticki, mada vrlo talentovan decko. Treba "aktivirati" Grbica, mislim da je on velika neiskoristena rezerva u Klubu. naprosto se cudim kako ga ne mozemo prepoznati u Partizanu.... Sta je sa Lukom, sta ce biti sa Bogosavcem, Stevanovicem, Ostojicem, Ivanom Petrovicem? Mnogo pitanja..., mislim da je bilo najbolje da su otisli negde igrati,ali sve ima svoju cenu, ali i trosak. Cini mi se da je Partizan mogao dovesti zlatnog orlica centarfora Stefana Ilica iz Spartaka, makar, sigurno ce nam nedostajati jos jedan centarfor.

Kayser Soze

pre 8 godina

@Kayser Soze
Da dodam, ne verujem da će Vojvodini ponuditi iko više od 2 miliona za Ivanića pošto mu ističe ugovor u junu, jedino ako je već dogovorio transfer neki (pominje se inostranstvo, Nemačka)
Što se tiče Nemanje Mihajlovića, on je doveden kao Žiletova zamena, pošto Žile najverovatnije ide u januaru.

Veljko

pre 8 godina

Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.

Dare

pre 8 godina

"Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.
(Veljko, 1. septembar 2015 04:25)"

Ovom decku za godinu dana istice ugovor, tj. za 10 meseci. Za 6 meseci maksimum za koji moze da ode je 400.000 evra. Znaci, ponovo su se opekli, jer su oni za nesto vise od 2 miliona prodali Milinkovic Savica, Mijata Gacinovica i Srdjana Babica (sve reprezentativci) ZAJEDNO.

Ukratko, sjajan posao uprave, haha. Zele sve najbolje klubu.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nikola Leković, bivši igrač Rada i Vojvodine, prošao Partizanovu školu, sjajan fudbaler i momak, biće veliko pojačanje.
Aleksandar Subić, najbolji igrač i kapiten Borca iz Banja Luke, jedan od najboljih igrača tamošnje BH lige.Ako neko ne veruje, nek ukuca na youtube i uveriće se. Može da igra i kao levo krilo, ne samo kao bek.Najbitnije je da je momak veliki Partizanovac.
Alen Stevanović, bivši igrač Intera i Torina, dobar fudbaler, u slabijoj formi prosle sezone, podseca pomalo na Darka Lazovica, imao je nekoliko nastupa za A reprezentaciju Srbije.
Nemanja Mihajlović, 96 godište, prošao celu školu FK Rada, opasan igrač, brz, dribler, Partizan ga juri od januara, u novom prvenstvu je dao već tri gola.Osvojio je omladinsko prvenstvo Srbije sa FK Rad (1996 godište, ekipa golman Boris Radunović, Pavle Radunović, Miloš Čudić, Nemanja Mihajlović)
Što se tiče Mirka Ivanića, verovatno jedan od najboljih igrača JSL, neko je i u taj transfer umešao prste, ne verujem da je iko u tom klubu lud da odbije 2 miliona evra, a znajući da toliko nisu dobili ni za Gaćinovića, ni Sergeja Milinković Savića..Moje mišljenje je da Mirko ne vredi 2 miliona.
Sutra je novi dan, očekuje se dolazak jednog slobodnog igrača u FK Partizan.Pominje se Slobodan Rajković. Pozdrav

Batko

pre 8 godina

Konacno pravo pojacanje.Sa njim ce ova sezona biti najbolja u skorijoj istoriji kluba.
(panteroid, 31. avgust 2015 23:12)

E, kazu da ipak nije došao....ma mozda se samo zezaju, a on došao ?!

Batko

pre 8 godina

A mozda ipak ujutru dodje ?!
Noćas ekskluzivno na B92 ..."Sta Ivanic sluša u kolima na putu do Bg"..."Ivanic na mostu kod Beske"..."Ivanić stigao u Bataju...Zemun polje"......................."Ivanić pod čudnim okolnostima napravio polukružno i vraća se za. NS"

Batko

pre 8 godina

Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS. 
(zoran, 01. septembar 2015 00:17) 

"....priča se, priča da Rusi dolaze"

pfk

pre 8 godina

Gani kad su videli da dolazi ivanić bojali su se da će biti novi istorijski rezultat, da se razbije onih davnih 7:1, međutim pao im je kamen sa srca pa će biti samo tri razlike, eventualno dva ako nam baš popusti odbrana.
Sve u svemu 1:4 ili 2:5 u najavi na(u) čika Rajku.
A što se tiče ovog malog nadao sam se da u toj vojvodini postoji još neko dobar pored Miroslava i Škuletića, međutim grdno sam se prevario i pored gore pomenutih teško da će imati takve ljude Novi Sad u skorije vreme, naročito aludiram na Vulićevića!

Batko

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.
(najogavniji klub na svetu, 01. septembar 2015 01:49)

Ma sto se ti , blago meni iznervirao , zapenio...? Opusti se...sutra ti počinje skola , drugari...batali ti pisanje komentara

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Auuuuuuu

Ajooooooooj

ovo mora da je bolelo...uf! Joj!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fancy, 1. septembar 2015 00:36)

Boli nas uvo ali vas ce zaboleti za neku nedelju

Partizanovac

pre 8 godina

Jedino pravo pojacanje ovog ljeta je Abubakar.Morao je Partizan da dovede Devica,Ivanica i barem jednog stopera po svaku cijenu!!!Lekovic je za neku nijansu bolji od Petrovica, dobar superligaski fudbaler, ali za Evropu je promasaj!Subicu, takodje fale Evropske utakmice i dolazi iz dosta slabijeg prvenstva i kluba!Ko nam uvali Alena Stevanovica kukala nam majka!Momka koga je svojevremeno Sale Stanojevic otjerao iz omladinske reprezentacije i momka koji se ni u jednom klubu za koji je nastupio nije posteno naigrao fudbala!Nemanja Mihajlovic je dobra investicija za buducnost, ali se ne moze ocekivati od jednog 19-godisnjaka da predvodi navalu u Evropi, pogotovo sto je on vise krilo nego spic!Sa ovakvim prelaznim rokom, nek" nam je Bog u pomoc!!!

Rooney-utd

pre 8 godina

Sramota bre kakav stevanovic i mihajlovic upravo napolje bre dobili ste 5 miliona od plasmana u plejof i 5 miliona za ulazak u le i ni jedno krsteno pojacanje osim lekovica bruke jedne a fali nam napadac vezni i stoper ovo je uzas sta su uradili u ovom prelaznog roka.

Pedja78

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha
(S Y L A, 31. avgust 2015 23:39)
Mi smo u I feel devotion grupi!

Đorđe

pre 8 godina

Nisu ovo čista posla. Odvratni srpski fudbal, prepun mešetarenja, spletkarenja i sitnih ličnih interesa, lišen svake logike. Ubedljivo najveći gubitnik ovde je Vojvodina. Ne predsednik, nije to njegov klub, on je neki svoj interes ostvario. Ali Vojvodina gubi, jer niko neće platiti značajnu cifru za Ivanića u zimskom prelaznom roku, s obzirom da na leto postaje slobodan igrač. Od tih 2 miliona plus bar milion od sledećeg transfera klub je mogao da živi godinu dana. Znači predsednik kluba svesno radi protiv interesa kluba iz samo njemu znanih razloga. Ovo prkosi zdravoj logici, ali to je srpski fudbal.

Bojke

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve. 
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno. 
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)
Kako li ces ti nocas zaspati?:-)

gautmanov projekat

pre 8 godina

kakva vrhunska ispala! cekajte sad, jel vrhunski igrac za te pare ili se sad menja ploca? jel vam se moze ili su opet radili sns telefoni? jel su "gani, kairati, perhani, panteri" u neveri ili je jos samo jedna od mnogih odjava ovih dana, najveceg kluba sa ovih prostora (devic, krasic, ivanic i mnogi drugi)??

najogavniji klub na svetu

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.

Goxy

pre 8 godina

Proverite vest. Ipak nije prešao. Sabotirale nas komšije... (a uprava nam je nesposobna samo tako). (Rak Sebastijan, 01. septembar 2015 00:30)

Odlucite se jel vam uprava nesposbna ili vas sabotirali jadne?

Titula je crno-bela!!!

pre 8 godina

Ima li neko da veruje ovim igracima koji trenutno igraju u Partizanu, nije nam potreban nikakav Ivanic, Srnic i ostali, imamo najbolju ekipu i siguran sam da ce momci to i pokazati do kraja prvenstva. Lepo je sto se gani nadaju ali dzaba im, nista od titule ni ove godine :)
U LE ne znam koliko mozemo, tesko neki zapazeniji rezultat, ali sto se tice zvezde, taj problem nemamo

djenka sa parkinga

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)

Hahahaha bilo je uzivanje citati ovo sad...vidimo se na marakani pred 40 000 delija...

ispala decenije :D

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ovo je bio najbolji zavrsni dan prelaznog roka ikada! Jao kako li je ovo bolelo hahaha. Ajde sad grobari brzo da zasluzite sendvic krenite sa komentarima ma nije on nista posebno nismo ga ni hteli. Samo prvo obrisite suze da lepo vidite sta kucate.

Zarko

pre 8 godina

Ovaj mali Ivanic da je jednim procentom zeleo da dodje u Partizan,dosao bi za 300-400 000 evra.Posto ne zeli,Vojvodina se izivljavala sa cenama.Ali neka,cekamo vas kad tad,A ovaj mali ce da greje klupe po Evropi i vrlo lako mu karijera moze propasti.To je taj bolesni rezon mladih igraca ...

bojan

pre 8 godina

ko je ovaj mihajlovic, doveli neke levake sve, zalosno sta rade, pare ce da pojedu a mi cemo i dalje da budemo smesni, na zimu ode i mali zivkovic, privatizacija samo, kuca koja nema gazdu ne moze napred

miki

pre 8 godina

Dobro je što nije došao Ivanic,za te pare se mogu kupiti i bolji igrači od njega,a Partizan je i ovako za 3 klase bolji od Zvezde,nego neka se ti milioni usmjere malo prema Kk Partizan,posto sada znamo da se ima:D

Aca

pre 8 godina

Dolazi Kamara dolazi Krasic Dolazi Devic Dolazi Ivanic hahahahhaha

Pa znali ste da decko nece van Vose i satro dva miliona da ste stvarno hteli da platite te pare pa doveli bi par ekstra pojacanja

a ne ovako Alen Stevanovic decko veze nema plus free transfer sve je meni jasno.

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

Sale

pre 8 godina

Kako je bilo smesno citati sve ove komentare :) ovo pisem kada je vec objavljeno da ipak ne dolazi! I vrietim od smeha u kakvoj ste euglforiji bili :) a na kraju mosa ...

1389

pre 8 godina

umrecu od ljubomre, mi dovedemo nekog srnica, a vi ivanica, mi platimo 300 hiljada, a vi 2 miliona, svaka cast, mora se priznati da ste u ovom trenutku mnogo bolji klub.

ovo-ono

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) # Link komentara

Hi hi hi hi! Ha ha ha ha! Ćomi legenda! Čovek je lepo nedavno izjavio: "Samo Voša", a ovi novinari navalili da ga sele u Bgd.

Suština

pre 8 godina

Alen Stevanović je tip igrača koji je prošao veliki put od velikog talenta u Interu do standardnog igrača u klubovima Serie B. Ne verujem da će proraditi u Partizanu. Liči mi na slučaj kada je iz Milana na pozajmicu stigao Dominik Adija (ne znam da li je baš to ime). Sve u svemu, videćemo. Nadam se dobrom derbiju.
I smešno mi je kako je Partizan poslednji dan imao 2 miliona za jednog igrača, a celo leto se ulagalo 0 evra!

Boban

pre 8 godina

Ovo je pravi pristup.Ukoliko zelis da zaradis veliki novac,moras i da platis.Videcete,ovaj momak ce za par sezona biti prodat za 10 miliona.Zivi bili pa videli.Besmisleno je dovoditi limitirane igrace.Videcete kada Ivanic zauzme mesto Babovica kako ce sve da prsti na terenu.

Poreska uprava

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca)

Dolazak S.Mihajlovića iz Vojvodine u C.Zvezdu 1990. , za tačno 1,2 miliona DM .
Tada najveći sportski transfer u novcu - u SFRJ !
P.S./ Prelazak Igora Milanovića iz VKP u zagrebačku Mladost je bio možda i veći ( gleda - no ukupno : PARE + NEKRETNINE /stan i lokal u Beogradu/ ) uz " fudbalsku nadoknadu " samom igraču - a prešao je kao slobodan igrač ) ;
P.P.S./ Velike cifre u fudbalu su devedesetih padale u "domaćim transferima " , ali su zato krajem istih u košarci počele da se" probijaju granice " ( KK Budućnost i KK Partizan
mnogo ugovora od 400 - 800 hiljada DM po sezoni ) … igrači - ne i klubovi medjusobno !!

GNS

pre 8 godina

Od Ivanica ništa, isključio je telefone, Vojvodina je htela da ga proda, Vorkapić (menadžer) takođe, ali ništa... To vam je info iz prve ruke

Sasa Rajic

pre 8 godina

Odkud pravo B92 da objavljuje netacne informacije ?
Kako ste vi saznali da je on potpisao ?
I sta sad ? Decko je obecao da nece preci i svoje obecanje je ispunio a ovi pametnjkovici sto komentarisu izmisljene vesti sada mogu idu u ogledalo da se pogladaju (mozda su im izrasle usi )

Vojvodina jedna jedina !!!

kjkszpj

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i od RSB ekipe, Ivanic ne prelazi. Rekao je da drzi svoju rec i ugasio telefon. Cao, poz!

krasty

pre 8 godina

Za sve sto pitaju odakle pare, evo odgovor. Od UEF-a takmicenja 5,4 miliona. Od procenta Mitrovica 2,4 miliona. Dva puta napunjen stadion, protiv Steaue i Batea, nek je bilo 20000 placenih karata po utakmici, nek je prosecna kostala 15 evra, to je jos 0,6 miliona. Kad se doda da cemo zaraditi jos u evropi mi imamo kako da opravdamo novac za pojacanja. Opravdajte vi vas, odakle vam pare? Samo od drzave Srbije.

ispao si pglu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

I sta sad?Pokrivanje usima po glavi?

stradivari

pre 8 godina

Ajmo sad nove poruke...nema la bomba,na konju smo,bravo....sad pljuvanje,ali molim,od onih koji su prvi pozurili da slave dolazak Ivanica

licko

pre 8 godina

ipak nista ne prelazi stigla naredba sa vrha vlasti ne sme da pojaca partizan da su dali deset miliona opet ga ne bi pustili jer ne smeju

Fica

pre 8 godina

Alen Stevanovic je odlican igrac hvalili su ga Murinjo,Venger i Ferguson,Fergi je hteo i da ga dovede ali je bio mlad i glup i samo je isao na pozajmice nije dovoljno radio na sebi a Miha je to znao zato ga je zvao u repku da proba da ga osvesti ovo mu je poslednja sansa da se uzdigne ima vec 24 godine a ima i porodicu tj. zenu i cerku mislim da je pravi vreme da se uozbilji,uz Ivanica i Oumarua najvece pojacanje!

komsinica se smeje

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) vidim PARTIZAN ga je bas zeleo

zlocko

pre 8 godina

Aaaaahahahahahahahaha kakva ispalaaaaa...joj, kako je sad simpatično čitati komentare navijača Partizana.
Momci i dame ( ako komentarišete sportske vesti ), za nauk za sledeće prelazne rokove - nije gotovo dok igrač ne potpiše :)

boga mi lepo

pre 8 godina

vi što vam je puno dva miliona , znajte da je igraču sa tom cenom u startu dignuta vrednost za neki naredni transfer, ispod 5 miliona neće otići , a igrač je vrhunski gledao sam ga na više utakmica i svaku me je oduševio, možda će ovi iz naše uprave početi da se igraju Mamica, nadam se da hoce! Doduše još nisam 100% siguran da je potpisao , posle silnih cimanja tokom ovog ludog dana..

Pogba

pre 8 godina

Ovi komentari o Babovicu i uopste odnos nekih navijaca prema njemu su neumesni. Decko se svakako trudi i jedan je od boljih igraca Partizana. Ako mu se zamera sto igra fudbal umesto da ne radi nista i slika se sa starletama i to je pogresno. On je kapiten tima i verovatno ima i ljudske kvalitete kojima to zasluzuje. Prema tome, dosta pljuvanja.

Aca

pre 8 godina

Alen stevanovic veze nema. Mihajlovic zamena Saponjicu nikakvo pojačanje. Da je Ivanic dosao titula Partizanu.

Prvenstvo je reseno 31 avgusta 2O15 Srnic u Zvezdi.

Partizan bez Ivanica. To je to Čestitke Zvezdi unapred na tituli

Porazavajuce

pre 8 godina

Nijedan od pristiglih igraca ne moze se nazvati pojacanjem, jer ni kvalitetom ni trenutnom spremom nisu bolji od ovih koje vec imamo. Ako je stvarno bilo moguce dovesti Krasica, onda objesiti i upravu i onog alkosa od trenera. Takvo ine se ne propusta, a nije nista losije bio spreman od navedenih.

Bane

pre 8 godina

(Dulo vam unistio mladost !!!, 31. avgust 2015 23:39)

Da nećeš možda Vojvodina da plati Partizanu da ga dovedu. E moj ti on je za tog vašeg Babovića bog i batina.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Pa ovi nisu normalni ako su ga platili 2 miliona!Sto nije doveden stoper,zadnji vezni za te pare??
-Potpisao i Alen Stevanovic!!!!!

Cekamo titulu!

pre 8 godina

Ako je ovo istina kupio si me Ivanicu za sva vremena! Grobari nisu svesni sta su izgubili! Danas sam bio presrecan kad je Srnic potpisao i kad sam video da Ivanic prelazi u partizan zgadilo mi se sve. Ivanic je trenutno najbolji igrac lige i za dve tri godine ce vredeti bar 15 miliona, videcete. Prosto je neverovatno sa kakvom lakocom igra i daje golove i njegov dolazak u partizan je bila najgora vest iz fudbala koju sam cuo u zadnjih 5 godina. Ne znam da li su grobari svesni da bi im Ivanic potpuno preokrenuo klub i da bi zaradili vise nego od Jovetica? Koja ispala na kraju hahahaha! Sad mi je potpun dan i prezadovoljan sam kako se zavrsio prelazni rok. partizan nije dobio nijednog ozbiljnog igraca a Zvezda Ibanjeza, Srnica, Donalda, Plavsica, Vijeru, Vereda, Matosa, Sikimica. E sad sam miran, samo da bude regularno prvenstvo i titula ide Zvezdi.

Mika

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozz i tebi brate.

karma is a bitch

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i za tebe. Popij mleko jer verujem da ces imati problema da zaspis.

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Odbijanje ovako visoke ponude je velika greška rukovodstva Vojvodine. Vreme će to vrlo brzo pokazati, a neka se naplate kod onih koji nisu dozvolili ovaj transfer. Šteta je i za igrača, pašće mentalno posle svega, a igrajući Jelen Šugavu Ligu izgubiće na vrednosti. Partizan treba da se okrene slobodnim igračima, ima ih na tržištu, za njih ne važi prelazni rok. U svakom slučaju i rukovodstvo Partizana je ispoljilo nesposobnost, jer je sve rešavalo u minut do dvanaest.

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

Bojke

pre 8 godina

Upsssss...Ivanic, pa jos I Medo Kamara pred potpisom. Malo, ali odabrano, a ne kao neki, pune vagone pojachanja.
(zoran, 31. avgust 2015 23:20)
Ivanic je najbolji igrac ove lige, i sa pravom se trebate radovati, iskreno, ja vam zavidim. A ta prica, malo ali odabrano, pa druze, vi ste danas, a jos nije gotovo, potpisali pet igraca?!?!?!? Sta malo, sta odabrano?!?!?!?

samo pitam

pre 8 godina

ovaj mali Ivanic vas je bacio na moped danas,pa turira,turira... i opet duva orkan u odbrani...sto ce se videti vec za tacno 12 dana. jedna strana Srnic,druga Plavsic...joooj...

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Tolike pare? I posle Zvezdu gura drzava...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Seko, 31. avgust 2015 23:23)

Partizan je kvalif. i plasmanom u LE je vise zaradio od ovoga a da nije trazio milione da mu neko obezbedi licencu

The Truth

pre 8 godina

Ivanic ne prelazi u partizan. Vosa je prihvatila uslove, ali je mali iskljucio telefon, jer je dao rec da nece ici u Bg. Bravo Comi!

Kole

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozdravlja te VESELA RSB ekipa,nastavi da nas citas;)

licko

pre 8 godina

ako je to istina onda svaka cast vojvodini prodali su prosecnog igraca za dve milke kojeg kasnije nece moci prodati za te pare, pa to ni dortmund ne bi ponudio za njega a partizan je na trzistu imao tri igraca tog a ko ne i jaceg kvaliteta za te pare pa samo u j. ameriku da su otisli nasli bi nekog dobrog cileanca ili urugvajca, katastrofalno odradjen prelazni rok za partizan ali mislim da je tu ucestvovala i vlast koja garantujem je stopirala nekoliko dolazaka i pre batea i posle i danas, primera radi zdjelara ali i svih jacih igraca koji su trebali doci u partizan

Nenad

pre 8 godina

Duguju 15 miliona evra a onda kupe igraca za 2 miliona evra.Samo u Srbiji toga ima.Sto je najgore, mali ce verovatno da propadne jer 90 posto takvih talenata koji su dolazili u Partizan, nije uradilo kasnije nista u karijeri, tamo jedino uspeva njihov podmladak.

djubre matoro

pre 8 godina

Alen Stevanovic,doskorasnji igrac Torina i Mihajlovic iz Rada potpisali za Partizan. Proverena informacija. Ceka se informacija da li se i Medo Kamara vraca

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Meni kao Zvezdašu se čini da je ovo ipak prevelika para za njega.
Pozitivno je da će pare ostati u Srbiji i da će on ostati u Srbiji, jer opet je drugačije kada kao neafirmisan igrač pređeš u inostranstvo, jer ne može stranac imati toliko strpljenja za našeg kao što možemo mi. Vidi se kod Božinova na primjer, gdje ga nakon mjesec dana tjeraju i radije bi željeli da igra mali Šaponjić koji nije ništa bolji trenutno. Takvu grešku su napravili već neki od naših mladih (Pavlovski u Portu, Simić u Bazelu, Antonov u Grashoperu, iako sam mislio da je za Antonova realno da igra u prvoj postavi Grashopera).

roto kos

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca, 31. avgust 2015 23:25)

Darko Kovacevic iz smedereva u zvezdu za 1.2 miliona...

Kole

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Nego sta ti ono rece,moze vam se?

Grobar . . .

pre 8 godina

Da dozivim i ja da Partizan ili zvezda plate nekog igraca! Bravo! To je put kojim treba da idemo! Prosto je, kao i u prodavnici, mora da se plati kvalitet

NikolaSrb

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Ma sta kazes? ahahahhaah ispala ijaooo 10 korpa.

A groblje nevera

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

mislis kad TERZA nesto hoce to i dobije

Banaćanin

pre 8 godina

Voša zbog "šampionske" trke izgubila 2 miliona evra, ali, svaka ima čast na karakteru, i njima i Ivaniću. Ipak, sa pridošlicama i ostankom Ivanića, možda će imati konkurentan tim.
Partizanov katastrofalni prelazni rok. Oni kao da ne igraju LE?
Zvezda, za sada, sa Srnićem, Plavšićem, Donaldom i Ibanjezom pogodila, mada, daleko je do sumiranja utisaka.

zoran

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ili ipak nije došao dečaci? Proverite informaciju pre objavljivanja.

Nego odakle partizaiju 2 miliona za jednog igrača pored duga od 20ak miliona i to u vreme kad vlada aparthejd prema tom 'svetioniku protiv opšteg drištvenog mraka'?

Mislim tako makar kaže Dulo, a to što on kaže mora da je 100% istina.

veliki strumf

pre 8 godina

Hehehe, koliko novinarskih patki danas. Stize Zdjelar! Jok, ne stize. Stize Kamara! Jok, ni on. Stize Ivanic!!! Popalila se grobadija, a decko na facebook lepo napisao da kad on da rec - ne gazi je. Ali dobro, stigao Sinisin pulen Alen Stevanovic, direktno sa pozajmice iz Specije! I 2 leva beka. Grobari, zelim vam laku noc. Nisam siguran da ce vam biti i prijatna. Pozdravio vas Srnic.

cojans

pre 8 godina

Eeeeeeeeeee voso moja open i opet sve u beograd. Jedan od glavnih razloga zasto vise ne pratim vosu. Najveci razlog kupljen kup na 100g SRAMOTA !!!!!! Od onda vise ne pratim vosu i bash me boli uvo meni lepo ne nerviram se.......

Dulo vam unistio mladost !!!

pre 8 godina

Ma koja crna dva miliona ?!?
Pustite te price,pa cela Vojvodina sa sve stadionom ne kosta toliko...
Decko je ok,nista vise...Da je dosao za mufte ili za 200-300 hiljada je ok,ali platiti ga vise od toga su bacene pare...
Kakvi se igraci mogu kupiti u J.Americi za te pare,kakav crni Ivanic...

Srđan PFC

pre 8 godina

Extra pojacanje i to mislim iznuđeno dovođenjem Zvezde Srnića i lošim današnjim poslovanjem, pa odatle i astronomska cifra od 2 miliona. Iskreno da li toliko vredi nisam siguran, ali videcemo. Mada sam uvek za to da treba da se uloži, neshvatljivo mi je da u istom danu izgubimo talenta zbog par hiljada evra I platimo pojačanje 2 miliona , sem zbog gore navedenog razloga.

no

pre 8 godina

"Nikada ne bih pojačao konkurenta".
Ne kapiram čemu ovakve izjave, zar nije bolje da kažeš da si profesionalac nego da glumiš nekakav moral pa da posle to popljuješ.

zzz

pre 8 godina

Pa ljudi, Partizan na ovom transferu ne moze nista izgubiti, i da bude prosecan (a nece, decko je igracina), partizan ce ga prodati za istu cenu jer igramo u evropi, i tu nema problema. Slicno je bilo i sa fejsinim megatransferom, nije on nesto briljirao, redovno pauzirao pa je opet prodat za 4-5 millki, win win za PFK u svakom slucaju, samo je nelogicno - ZASTO NISU POJACANJA DOVEDENA PRE BATE-a??

Aki NS

pre 8 godina

Jesu li ovi u Partizanu normalni?! Za prosecnog igraca domace lige dati 2 miliona e?! Bice da je pocelo SNS urusavanje Partizana. Za koji mesec milionski dugovi, hipoteka na Teleoptik, na stadion... Vodja se bas nameracio da ugasi crno-beli svet. Tako to biva kad za premijera dobijemo vodju navijaca sa stangle. Cela drzava se pretvori u cirkusku arenu.

Partizan Forever

pre 8 godina

Ovo bi bila prava stvar!
Ivanic je sjajan igrac i ukoliko sve bude kako treba on bi trebalo brzo da se uklopi u nas tim.
Ja sam pre dve godine trazio od tadasnje Uprave Fk Partizan da angazuju Milinkovic-Savica iz Vojvodine, njima je on tada bio skup i Vosa gA je PRODALa ZA 1,5 MILIONA U gENK.
Isto to sada kazem i za Ivanica,on ce da vredi najmanje 5 miliona za dve godine,ukoliko Partizan naravno bude redovno igrao grupnu fazu LS ili LE.

Majstor

pre 8 godina

Ama za 2 miliona su mogli da ostanu i Skule i Laza i Drina i Volkov i jos 3 igraca da dovedemo......... i na kraju od ta dva miliona u igracima da zaradimo 20 kroz transfere i LS...

Uprava napolje

pre 8 godina

Mislim da je uprava pogresila mnogo,dobar je nema sta ali te pare ne vredi nikako za 2 milona su mogla da dodju 4-5 veoma kvalitetna igraca iz Africkih zemalja koja trce kao ludi po terenu!ovo je uprava uradila iz ocaja,sramota!

Roki

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! 
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18) 

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .
(Realno, 31. avgust 2015 23:40)

A nepratite???Odakle ti onda ovde?

aca

pre 8 godina

Dovedite do 12h jos jednog rasnog igraca,i draga upravo sve vam je oprosteno.Sjajan igrac...ja sam prezadovoljan iskreno.Fenomenalan igrac je dosao u klub

bgd

pre 8 godina

za ove sto kazu MNOGO JE 2 MILKE samo cu rci a videcemo da li sam u pravu ,ovaj mali ce za 20 dana i prve tekme u evropi vredeti 4 milke zivi bili pa videli

ludinovinar

pre 8 godina

O hvala Bogu.. :-) Ne samo da ce unaprediti igru i pomoci u ostvarivanju rezultata, nego ce na njemu zaraditi bar 4 puta vise novca.. ;-) Svaka cast.. Idemo crno-beli!

pan

pre 8 godina

Znači za klinca koji je u osrednjoj ekipi odigrao par dobrih utakmica bez ikakvog evropskog iskustva imaju 2 miliona evra, a za KK Partizan nemaju nijedan evro. Za šta ima služi omladinska škola u Zemunu i sva ona infrastruktura koju su im ostavili Zeka i Bjeka, sa onim hotelom i terenima kad 20 godina nisu u stanju da proizvedu igrača sredine terena koji bi zamenio Saleta Ilića?

danilo

pre 8 godina

Verovatno najozbiljniji transfer u Srbiji poslednjih desetak godina!
Šteta što nismo dali i tri miliona u junu sada bismo verovatno igrali LŠ i imali dobar plus!
Kako god, za prolivenim mlekom nema suza, pa gledajmo u napred a napred sada izgleda vrlo svetlo!
Istorija transfera pokazuje da su tu uvek mogući i senzacionalni dobici i katastrofalni promašaji.
Nadam se da će ovaj mladić ostati bar dve godine kod nas i da će otići za 5-l0 miliona vera jer ako Mamić prodaje rezervnog štopera za 7 miliona i mi moramo ući u tu ligu, inače nas nema ni u susretima sa Dilom, a moćnom Kairatu da ne govorim!
P.S. Nadam se da je ovo poslednji put da pominjem Babovića u Partizanu pa mu u tom smislu zaista želim sreću i zdravlje gde god da bude igrao!

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je breeee ivanic je pokidao proslu sezonu,a sta tek reci za ovu decko je fantastican igrac.Zvezda se lepo pojacala sa srnicem bice pakao u derbiju,odlican je posao odradjen i sa lekovicem decko je za nasu ligu odlican bek.Velika zal ostaje za Devicem jer ne moze saponja da izgura sezonu,a bozinova necu komentarisati,pozdrav svima!

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Sad će naravno "stručnjaci" da komentarišu kako je to previše, kako je on prosečan, a biće i onih koji će kukati kako je Vojvodina rekla da neće prodavati, da neće pojačavati konkurente...
Pa, majstori, treba da razumete da vredi dati dva miliona za mladog i talentovanog igrača, a Ivanić to jeste, pa još na poziciji koja Partizanu treba. Vredi više nego dati milion za nekog isluženog konja. Šta mislite, koliko koštaju dobri igrači? Pa cena Nemanje Petrovića, najslabije karike u Partizanu je 400.000.
Vojvodina je takođe napravila sjajan posao, jer ne igra više Evropu, momku bi samo padala cena, a poslednji dan prelaznog roka je ugasio njihove nade da ga mogu prodati negde u inostranstvo. Sa tim parama će funkcionisati pola godine, a izbaciće nekog drugog, jer očigledno je da Vojvodina poslednjih godina, uz Partizan, izbacuje najbolje mlade igrače na tržište.

jug

pre 8 godina

Sjajno odradjen prelazni rok...Na sredini beton "ivanic-brasnjavi" napad "Abubakar -Zivkovica" najbolji tim u nasoj ligi jos od Cirica, Milosevica...

Đorđe

pre 8 godina

Ok. Pozdravljam. Ali ako ste već bili spremni da potrošite tolike novce, zašto to niste uradili pre meča sa Bate-om? Zašto smo čekali da ispadnemo iz LŠ, uopšte ne mogu da razumem. I nadam se da je Ivanić zaista veliki talenat i da ćemo ga za 2-3 godine prodat za bar 7 miliona. U tom slučaju 1,5 miliona je opravdano.
Opet, bolje je dovoditi mlade i talentovane igrače, nego strance na jednu godine, koji posle odlaze bez obeštećenja. Na Ivaniću se može zaraditi.

Batko

pre 8 godina

Kolektivno samoubistvo u Ljutice Bogdana sledi.
(kale, 31. avgust 2015 23:15)

Sreca da sutra pocinje skola, pa se nadam da cemo se odmoriti od ovakvih glupih, decijih komentara.

ps. Odlican igrac, dobro pojacanje za groblje

realista

pre 8 godina

E napokon nesto pozitivno od ove uprave. Ivanic je vec dokazan igrac, ali ono sto je mene jos vise obradovalo je dolazak malog Subica. To ce biti igracina samo takva.

dylan dog

pre 8 godina

Ko misli da je Babovic Partizanov problem, taj malo sta zna o fudbalu. Babovic je igrac Partizana koji najvise zna fudbal. Ekipa je bez njega slabija, nema igru, to mozete lako da uocite.
Kada igra zadnjeg veznog po nalogu trenera, ne moze se ocekivati da vezuje napad. Mi ipak imamo trenera koji je u vise navrata pokazao da je za mnogo manji klub, njegovi gafovi otpocetaka sezone su gotovo amaterski
Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL. Takodje, prirodno je da ulazi u sukob sa dilerima droge I poznavaocima igre sa tribina

Flilip II

pre 8 godina

Ako se ovo tacno, onda je uprava ludja nego dto sam i mogao da zamislim. Pa za te pare su mogli ostati i Drincic i Ilic i Lazovic i Volkov i da se vrati Stojkovic i...

Cak i da dodje u Partizan mislim da je suma daleko manja a da se cena pumpa. Zna se zasto.

S Y L A

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha

Foca

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....

Ni kod babe - nema za dž.

pre 8 godina

Opaaa ... "izvuče" se Uprava u zadnji čas ! To ima svoju cenu - Uprava FK Vojvodine je to osetila i majstorski definisala Topalovićima!

bobanmkd

pre 8 godina

Ivanic...sada ce da krenu price da on nista ne valja.
Malo je uprava Partizana ovaj transfer odradila "Sojicevski"...uz pikjence i mezenje...ali jbga...bar je uzbudljivo.
Fudbal je odavno estrada!
Ivanicu...i pravis tu razliku :)
Sa Ziletom i Abuom.

Bo

pre 8 godina

Ovo me podseca na transfer Fejse iz Kule u Partizan za, tada rekordnih milion evra, ako se ne varam. Transfer je takodje realizovan posle mnogo preganjanja. U svakom slucaju, Fejsa je u medjuvremenu imao tesku povredu kolena i cinilo se da je investicija propala. Ipak, prodali su ga za 3,1 milion u Olimpijakos, tako da smo na kraju i zaradili. Mislim da ce ovog puta biti slicna prica. Prodace ga cim dobiju preko 3 miliona.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Тоооооооо лаве!!!!!
Сад их ломи.
Али док је Бабовић у првом тиму ни Меси не помаже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Realno

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .

mare

pre 8 godina

Po meni kao prvo,mnogo novca za njega,daleko da je los igrac,odlican je za nas fudbal,ali za 2 miliona mora da bude duplo bolji od ostalih,a mislim da nije. Druga stvar je to sto pred duel sezone,kada imas mogucnost da zaradis na jednom dvomecu 14 miliona,ti ne potrosis ni dinar, a onda kada ispadnes,potrosis 2 miliona za jednog igraca,nije mi jasna filozofija uprave?!

bombee u humskoj, ćorci u ljutici

pre 8 godina

Stigao i alen stevanovic, drzi se bilbao, bice borba za 1 mesto u grupi, jsl ne treba komentarisati, tu cemo se sprdati.

samo zvezda

pre 8 godina

Ivanic je najbolji vezni igrac u ligi, nekako sam se nadao da se nece ovako zavrsiti al sta sad. Odlicno pojacanje i mislim da vredi svaki evro. Iskreno sam ljubomoran sto nije u Zvezdi :)

100% Novosadjanin

pre 8 godina

Evo da vas ja obavestim kad vi ne znate: Mirko Ivanic sigurno ne ide ni u zvezdu, ni u partizan! Informacija iz prve ruke, medije o'ladite...

prolece u evropi

pre 8 godina

Hahahah tako je bre, tako je!!! Auu kako lepa vest pred kraj dana!!! Ne da imamo najjaci tim na balkanu vec cemo da se sprdamo. Hvala decko sto si pristao da predjes kod nas, dobro dosao u crno-belu familiju, u najveci klub u Srbiji.

aleksandar

pre 8 godina

ovo je odlicna vest,sta ce nam krasic kad imamo 2 fantasticna krila,abubakara i zila,ima jos posla do 00h,uzmimo jos nekog vezistu,treba nam,jer ce babovic valjda otici

Volim ga ko oka dva

pre 8 godina

Kako neko moze da kaze zasto momak prelazi u Partizan.Prvo,najbolji uslovi za trening i napredovanje,ubedljivo.Raj kao sto je Zemunelo nemaju ni mnogo veci i bogatiji klubovi od Partizana ! Drugo,evropa kakva takva,Partizan je uvek tu,sta vise standardan ucesnik LE,a da se posluje kako treba,bila bi tu i LS ! Hteli to neki da priznaju ili ne,Crvena zvezda je danas jedino uspesnija po broju navijaca na stadionu,inace po svemu drugom je hiljadama milja iza Partizana.

Grobar81

pre 8 godina

Iskreno mislim ako su dali 2 mil. evra za njega onda smo stvarno pukli. Decko je dobar, ali mi nemamo takav budzet da mozemo da dajemo toliko novca za njega ili je mozda cilj da se pod komandom politike Partizan dobro zaduzi, rasproda sve igrace, izgubi licence za takmicenja u evropi i dodje do prosjackog stapa. Mislim da nas sudbina Zvezde uskoro ceka, samo sto mi nemamo podrsku drzave... vidimo u 4 ligi!

realista

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)

Mi bar zaradimo, vi trosite tudje pare. Opteretili ste budzet vise nego prosveta i medicina zajedno. Zvezda je bilo ime sampiona...derbi je za 13 dana...vidmo se :)

no

pre 8 godina

"Nikada ne bih pojačao konkurenta".
Ne kapiram čemu ovakve izjave, zar nije bolje da kažeš da si profesionalac nego da glumiš nekakav moral pa da posle to popljuješ.

S Y L A

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Тоооооооо лаве!!!!!
Сад их ломи.
Али док је Бабовић у првом тиму ни Меси не помаже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Sad će naravno "stručnjaci" da komentarišu kako je to previše, kako je on prosečan, a biće i onih koji će kukati kako je Vojvodina rekla da neće prodavati, da neće pojačavati konkurente...
Pa, majstori, treba da razumete da vredi dati dva miliona za mladog i talentovanog igrača, a Ivanić to jeste, pa još na poziciji koja Partizanu treba. Vredi više nego dati milion za nekog isluženog konja. Šta mislite, koliko koštaju dobri igrači? Pa cena Nemanje Petrovića, najslabije karike u Partizanu je 400.000.
Vojvodina je takođe napravila sjajan posao, jer ne igra više Evropu, momku bi samo padala cena, a poslednji dan prelaznog roka je ugasio njihove nade da ga mogu prodati negde u inostranstvo. Sa tim parama će funkcionisati pola godine, a izbaciće nekog drugog, jer očigledno je da Vojvodina poslednjih godina, uz Partizan, izbacuje najbolje mlade igrače na tržište.

Dare

pre 8 godina

"Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.
(Veljko, 1. septembar 2015 04:25)"

Ovom decku za godinu dana istice ugovor, tj. za 10 meseci. Za 6 meseci maksimum za koji moze da ode je 400.000 evra. Znaci, ponovo su se opekli, jer su oni za nesto vise od 2 miliona prodali Milinkovic Savica, Mijata Gacinovica i Srdjana Babica (sve reprezentativci) ZAJEDNO.

Ukratko, sjajan posao uprave, haha. Zele sve najbolje klubu.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nikola Leković, bivši igrač Rada i Vojvodine, prošao Partizanovu školu, sjajan fudbaler i momak, biće veliko pojačanje.
Aleksandar Subić, najbolji igrač i kapiten Borca iz Banja Luke, jedan od najboljih igrača tamošnje BH lige.Ako neko ne veruje, nek ukuca na youtube i uveriće se. Može da igra i kao levo krilo, ne samo kao bek.Najbitnije je da je momak veliki Partizanovac.
Alen Stevanović, bivši igrač Intera i Torina, dobar fudbaler, u slabijoj formi prosle sezone, podseca pomalo na Darka Lazovica, imao je nekoliko nastupa za A reprezentaciju Srbije.
Nemanja Mihajlović, 96 godište, prošao celu školu FK Rada, opasan igrač, brz, dribler, Partizan ga juri od januara, u novom prvenstvu je dao već tri gola.Osvojio je omladinsko prvenstvo Srbije sa FK Rad (1996 godište, ekipa golman Boris Radunović, Pavle Radunović, Miloš Čudić, Nemanja Mihajlović)
Što se tiče Mirka Ivanića, verovatno jedan od najboljih igrača JSL, neko je i u taj transfer umešao prste, ne verujem da je iko u tom klubu lud da odbije 2 miliona evra, a znajući da toliko nisu dobili ni za Gaćinovića, ni Sergeja Milinković Savića..Moje mišljenje je da Mirko ne vredi 2 miliona.
Sutra je novi dan, očekuje se dolazak jednog slobodnog igrača u FK Partizan.Pominje se Slobodan Rajković. Pozdrav

mare

pre 8 godina

Po meni kao prvo,mnogo novca za njega,daleko da je los igrac,odlican je za nas fudbal,ali za 2 miliona mora da bude duplo bolji od ostalih,a mislim da nije. Druga stvar je to sto pred duel sezone,kada imas mogucnost da zaradis na jednom dvomecu 14 miliona,ti ne potrosis ni dinar, a onda kada ispadnes,potrosis 2 miliona za jednog igraca,nije mi jasna filozofija uprave?!

Batko

pre 8 godina

A mozda ipak ujutru dodje ?!
Noćas ekskluzivno na B92 ..."Sta Ivanic sluša u kolima na putu do Bg"..."Ivanic na mostu kod Beske"..."Ivanić stigao u Bataju...Zemun polje"......................."Ivanić pod čudnim okolnostima napravio polukružno i vraća se za. NS"

Batko

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.
(najogavniji klub na svetu, 01. septembar 2015 01:49)

Ma sto se ti , blago meni iznervirao , zapenio...? Opusti se...sutra ti počinje skola , drugari...batali ti pisanje komentara

Dulo vam unistio mladost !!!

pre 8 godina

Ma koja crna dva miliona ?!?
Pustite te price,pa cela Vojvodina sa sve stadionom ne kosta toliko...
Decko je ok,nista vise...Da je dosao za mufte ili za 200-300 hiljada je ok,ali platiti ga vise od toga su bacene pare...
Kakvi se igraci mogu kupiti u J.Americi za te pare,kakav crni Ivanic...

Bojke

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve. 
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno. 
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)
Kako li ces ti nocas zaspati?:-)

Goxy

pre 8 godina

Proverite vest. Ipak nije prešao. Sabotirale nas komšije... (a uprava nam je nesposobna samo tako). (Rak Sebastijan, 01. septembar 2015 00:30)

Odlucite se jel vam uprava nesposbna ili vas sabotirali jadne?

Batko

pre 8 godina

Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS. 
(zoran, 01. septembar 2015 00:17) 

"....priča se, priča da Rusi dolaze"

uredni neplatisa

pre 8 godina

"necu da pogazim rec" - a sto je isao i Bg na pregovore?!

Vosa je ovde, kao u vecini slucajeva pogresila. Ocigledno nije bilo interesovanje preko grane za njega - ili nije bilo vremena dovoljno, ali videcemo za koliko ce da ode u Januaru posle polusezone u nasoj ligi? Poznato je da igranje u nasoj ligi podize cenu igracima, kakva Liga Evrope?! Jos ako Vosa udje u svoj prepoznatljivi ritam, a po svemu sudeci ulazi porazom od Spartaka...

Ovde je nesto drugo po sredi - navijaci Olyja nisu dali Zdjelaru da dodje u FKP, a Ivanica je neko drugi stopirao...

samo zvezda

pre 8 godina

Ivanic je najbolji vezni igrac u ligi, nekako sam se nadao da se nece ovako zavrsiti al sta sad. Odlicno pojacanje i mislim da vredi svaki evro. Iskreno sam ljubomoran sto nije u Zvezdi :)

nepismeni_gan

pre 8 godina

Kakva ispala Vose. Ne prodati za 2 miliona... Čist gubitak i za njih i za Ivanića. A on ce da završi u nekom drugorazrednom klubu u Evropi. Luzerski potez. Mada mi je drago zbog Partizana jer je imbecilno dati za njega 2 milke. Jedna plafon.

Realno

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .

Partizanovac

pre 8 godina

Jedino pravo pojacanje ovog ljeta je Abubakar.Morao je Partizan da dovede Devica,Ivanica i barem jednog stopera po svaku cijenu!!!Lekovic je za neku nijansu bolji od Petrovica, dobar superligaski fudbaler, ali za Evropu je promasaj!Subicu, takodje fale Evropske utakmice i dolazi iz dosta slabijeg prvenstva i kluba!Ko nam uvali Alena Stevanovica kukala nam majka!Momka koga je svojevremeno Sale Stanojevic otjerao iz omladinske reprezentacije i momka koji se ni u jednom klubu za koji je nastupio nije posteno naigrao fudbala!Nemanja Mihajlovic je dobra investicija za buducnost, ali se ne moze ocekivati od jednog 19-godisnjaka da predvodi navalu u Evropi, pogotovo sto je on vise krilo nego spic!Sa ovakvim prelaznim rokom, nek" nam je Bog u pomoc!!!

daddy_cool

pre 8 godina

Ne zeli da pojacava konkurenciju Vojvodini. Kakva smejurija. Ne lazite narod, dobro se zna da je sa vrha blokiran transfer, a Scepanovic nije smeo da ga proda pogotovo jer mu je ekipa iz podbanjickog kolektora kupila poziciju u FSV.

Bo

pre 8 godina

Ovo me podseca na transfer Fejse iz Kule u Partizan za, tada rekordnih milion evra, ako se ne varam. Transfer je takodje realizovan posle mnogo preganjanja. U svakom slucaju, Fejsa je u medjuvremenu imao tesku povredu kolena i cinilo se da je investicija propala. Ipak, prodali su ga za 3,1 milion u Olimpijakos, tako da smo na kraju i zaradili. Mislim da ce ovog puta biti slicna prica. Prodace ga cim dobiju preko 3 miliona.

Kayser Soze

pre 8 godina

@Kayser Soze
Da dodam, ne verujem da će Vojvodini ponuditi iko više od 2 miliona za Ivanića pošto mu ističe ugovor u junu, jedino ako je već dogovorio transfer neki (pominje se inostranstvo, Nemačka)
Što se tiče Nemanje Mihajlovića, on je doveden kao Žiletova zamena, pošto Žile najverovatnije ide u januaru.

Đorđe

pre 8 godina

Ok. Pozdravljam. Ali ako ste već bili spremni da potrošite tolike novce, zašto to niste uradili pre meča sa Bate-om? Zašto smo čekali da ispadnemo iz LŠ, uopšte ne mogu da razumem. I nadam se da je Ivanić zaista veliki talenat i da ćemo ga za 2-3 godine prodat za bar 7 miliona. U tom slučaju 1,5 miliona je opravdano.
Opet, bolje je dovoditi mlade i talentovane igrače, nego strance na jednu godine, koji posle odlaze bez obeštećenja. Na Ivaniću se može zaraditi.

teodor

pre 8 godina

Za Stevanovica ne znam stvarno nista, on mi je uvek bio misteriozo , narocito kako je dosao do reprezentacije... Ipak, igrao je i kod Murinja u Interu, pa u Torinu...., ok. nije se nesto naigrao ali mora da nesto nadprosecno za nase prilike vredi zbog toga. Imace "fresh beginning" (svezi pocetak), pa se nadati da ce uspeti u Partizanu da pokaze da je ipak igrac za respekt. Ali, za malog Mihajlovica mogu reci da se radi o vrlo talentovanom decku, izvanredne tenike, pa je shodno tome, na pravom mestu za razvoj karijere.Mislim da se ovaj prelazni u Partizanu moze okarakterisati ipak kao uspesan, ali je moglo znatno bolje da se radilo na vreme.
Najvise verujem u Subica, momak je kao metak, videcete! Mozda ce mu trebati vremena da se adaptira na zahteve velikog kluba...Jedina bolna stvar je da smo ostali fakticki na Saponjicu na devetki jer od Tute Bugarina nema nista a mali Jovanovic je jos dete fakticki, mada vrlo talentovan decko. Treba "aktivirati" Grbica, mislim da je on velika neiskoristena rezerva u Klubu. naprosto se cudim kako ga ne mozemo prepoznati u Partizanu.... Sta je sa Lukom, sta ce biti sa Bogosavcem, Stevanovicem, Ostojicem, Ivanom Petrovicem? Mnogo pitanja..., mislim da je bilo najbolje da su otisli negde igrati,ali sve ima svoju cenu, ali i trosak. Cini mi se da je Partizan mogao dovesti zlatnog orlica centarfora Stefana Ilica iz Spartaka, makar, sigurno ce nam nedostajati jos jedan centarfor.

Volim ga ko oka dva

pre 8 godina

Kako neko moze da kaze zasto momak prelazi u Partizan.Prvo,najbolji uslovi za trening i napredovanje,ubedljivo.Raj kao sto je Zemunelo nemaju ni mnogo veci i bogatiji klubovi od Partizana ! Drugo,evropa kakva takva,Partizan je uvek tu,sta vise standardan ucesnik LE,a da se posluje kako treba,bila bi tu i LS ! Hteli to neki da priznaju ili ne,Crvena zvezda je danas jedino uspesnija po broju navijaca na stadionu,inace po svemu drugom je hiljadama milja iza Partizana.

Pedja78

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha
(S Y L A, 31. avgust 2015 23:39)
Mi smo u I feel devotion grupi!

dylan dog

pre 8 godina

Ko misli da je Babovic Partizanov problem, taj malo sta zna o fudbalu. Babovic je igrac Partizana koji najvise zna fudbal. Ekipa je bez njega slabija, nema igru, to mozete lako da uocite.
Kada igra zadnjeg veznog po nalogu trenera, ne moze se ocekivati da vezuje napad. Mi ipak imamo trenera koji je u vise navrata pokazao da je za mnogo manji klub, njegovi gafovi otpocetaka sezone su gotovo amaterski
Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL. Takodje, prirodno je da ulazi u sukob sa dilerima droge I poznavaocima igre sa tribina

Đorđe

pre 8 godina

Nisu ovo čista posla. Odvratni srpski fudbal, prepun mešetarenja, spletkarenja i sitnih ličnih interesa, lišen svake logike. Ubedljivo najveći gubitnik ovde je Vojvodina. Ne predsednik, nije to njegov klub, on je neki svoj interes ostvario. Ali Vojvodina gubi, jer niko neće platiti značajnu cifru za Ivanića u zimskom prelaznom roku, s obzirom da na leto postaje slobodan igrač. Od tih 2 miliona plus bar milion od sledećeg transfera klub je mogao da živi godinu dana. Znači predsednik kluba svesno radi protiv interesa kluba iz samo njemu znanih razloga. Ovo prkosi zdravoj logici, ali to je srpski fudbal.

ispala decenije :D

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ovo je bio najbolji zavrsni dan prelaznog roka ikada! Jao kako li je ovo bolelo hahaha. Ajde sad grobari brzo da zasluzite sendvic krenite sa komentarima ma nije on nista posebno nismo ga ni hteli. Samo prvo obrisite suze da lepo vidite sta kucate.

Бојан

pre 8 godina

Највећа је иронија што звездаши причају нама како сви беже од нас... Видим код вас све саме светске звезда. Комедија, на крају сезоне ће Толе би
ти крив

djenka sa parkinga

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)

Hahahaha bilo je uzivanje citati ovo sad...vidimo se na marakani pred 40 000 delija...

veliki strumf

pre 8 godina

Hehehe, koliko novinarskih patki danas. Stize Zdjelar! Jok, ne stize. Stize Kamara! Jok, ni on. Stize Ivanic!!! Popalila se grobadija, a decko na facebook lepo napisao da kad on da rec - ne gazi je. Ali dobro, stigao Sinisin pulen Alen Stevanovic, direktno sa pozajmice iz Specije! I 2 leva beka. Grobari, zelim vam laku noc. Nisam siguran da ce vam biti i prijatna. Pozdravio vas Srnic.

danilo

pre 8 godina

"...Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL..."
(dylan dog, 31. avgust 2015 23:31)

Naravno da bi plakali, i klubovi i navijači!
Ovako pošto Ivanić ne dolazi a Babović ostaje verovatno, plačemo samo mi...

P.S. Ako se ne varam pod tvojim nikom je bilo odličnih komentara na tenisu, pa ti prijateljski savetujem da se držiš tenisa a ne pozicije zadnje veznog?

Aca

pre 8 godina

Dolazi Kamara dolazi Krasic Dolazi Devic Dolazi Ivanic hahahahhaha

Pa znali ste da decko nece van Vose i satro dva miliona da ste stvarno hteli da platite te pare pa doveli bi par ekstra pojacanja

a ne ovako Alen Stevanovic decko veze nema plus free transfer sve je meni jasno.

Kole

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozdravlja te VESELA RSB ekipa,nastavi da nas citas;)

karma is a bitch

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i za tebe. Popij mleko jer verujem da ces imati problema da zaspis.

Zarko

pre 8 godina

Ovaj mali Ivanic da je jednim procentom zeleo da dodje u Partizan,dosao bi za 300-400 000 evra.Posto ne zeli,Vojvodina se izivljavala sa cenama.Ali neka,cekamo vas kad tad,A ovaj mali ce da greje klupe po Evropi i vrlo lako mu karijera moze propasti.To je taj bolesni rezon mladih igraca ...

pan

pre 8 godina

Znači za klinca koji je u osrednjoj ekipi odigrao par dobrih utakmica bez ikakvog evropskog iskustva imaju 2 miliona evra, a za KK Partizan nemaju nijedan evro. Za šta ima služi omladinska škola u Zemunu i sva ona infrastruktura koju su im ostavili Zeka i Bjeka, sa onim hotelom i terenima kad 20 godina nisu u stanju da proizvedu igrača sredine terena koji bi zamenio Saleta Ilića?

jug

pre 8 godina

Sjajno odradjen prelazni rok...Na sredini beton "ivanic-brasnjavi" napad "Abubakar -Zivkovica" najbolji tim u nasoj ligi jos od Cirica, Milosevica...

Cekamo titulu!

pre 8 godina

Ako je ovo istina kupio si me Ivanicu za sva vremena! Grobari nisu svesni sta su izgubili! Danas sam bio presrecan kad je Srnic potpisao i kad sam video da Ivanic prelazi u partizan zgadilo mi se sve. Ivanic je trenutno najbolji igrac lige i za dve tri godine ce vredeti bar 15 miliona, videcete. Prosto je neverovatno sa kakvom lakocom igra i daje golove i njegov dolazak u partizan je bila najgora vest iz fudbala koju sam cuo u zadnjih 5 godina. Ne znam da li su grobari svesni da bi im Ivanic potpuno preokrenuo klub i da bi zaradili vise nego od Jovetica? Koja ispala na kraju hahahaha! Sad mi je potpun dan i prezadovoljan sam kako se zavrsio prelazni rok. partizan nije dobio nijednog ozbiljnog igraca a Zvezda Ibanjeza, Srnica, Donalda, Plavsica, Vijeru, Vereda, Matosa, Sikimica. E sad sam miran, samo da bude regularno prvenstvo i titula ide Zvezdi.

Suština

pre 8 godina

Alen Stevanović je tip igrača koji je prošao veliki put od velikog talenta u Interu do standardnog igrača u klubovima Serie B. Ne verujem da će proraditi u Partizanu. Liči mi na slučaj kada je iz Milana na pozajmicu stigao Dominik Adija (ne znam da li je baš to ime). Sve u svemu, videćemo. Nadam se dobrom derbiju.
I smešno mi je kako je Partizan poslednji dan imao 2 miliona za jednog igrača, a celo leto se ulagalo 0 evra!

Kole

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Nego sta ti ono rece,moze vam se?

Sale

pre 8 godina

Kako je bilo smesno citati sve ove komentare :) ovo pisem kada je vec objavljeno da ipak ne dolazi! I vrietim od smeha u kakvoj ste euglforiji bili :) a na kraju mosa ...

Batko

pre 8 godina

Konacno pravo pojacanje.Sa njim ce ova sezona biti najbolja u skorijoj istoriji kluba.
(panteroid, 31. avgust 2015 23:12)

E, kazu da ipak nije došao....ma mozda se samo zezaju, a on došao ?!

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

kjkszpj

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i od RSB ekipe, Ivanic ne prelazi. Rekao je da drzi svoju rec i ugasio telefon. Cao, poz!

najogavniji klub na svetu

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.

gautmanov projekat

pre 8 godina

kakva vrhunska ispala! cekajte sad, jel vrhunski igrac za te pare ili se sad menja ploca? jel vam se moze ili su opet radili sns telefoni? jel su "gani, kairati, perhani, panteri" u neveri ili je jos samo jedna od mnogih odjava ovih dana, najveceg kluba sa ovih prostora (devic, krasic, ivanic i mnogi drugi)??

Mika

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozz i tebi brate.

A groblje nevera

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

mislis kad TERZA nesto hoce to i dobije

bobanmkd

pre 8 godina

Ivanic...sada ce da krenu price da on nista ne valja.
Malo je uprava Partizana ovaj transfer odradila "Sojicevski"...uz pikjence i mezenje...ali jbga...bar je uzbudljivo.
Fudbal je odavno estrada!
Ivanicu...i pravis tu razliku :)
Sa Ziletom i Abuom.

Rooney-utd

pre 8 godina

Sramota bre kakav stevanovic i mihajlovic upravo napolje bre dobili ste 5 miliona od plasmana u plejof i 5 miliona za ulazak u le i ni jedno krsteno pojacanje osim lekovica bruke jedne a fali nam napadac vezni i stoper ovo je uzas sta su uradili u ovom prelaznog roka.

danilo

pre 8 godina

Verovatno najozbiljniji transfer u Srbiji poslednjih desetak godina!
Šteta što nismo dali i tri miliona u junu sada bismo verovatno igrali LŠ i imali dobar plus!
Kako god, za prolivenim mlekom nema suza, pa gledajmo u napred a napred sada izgleda vrlo svetlo!
Istorija transfera pokazuje da su tu uvek mogući i senzacionalni dobici i katastrofalni promašaji.
Nadam se da će ovaj mladić ostati bar dve godine kod nas i da će otići za 5-l0 miliona vera jer ako Mamić prodaje rezervnog štopera za 7 miliona i mi moramo ući u tu ligu, inače nas nema ni u susretima sa Dilom, a moćnom Kairatu da ne govorim!
P.S. Nadam se da je ovo poslednji put da pominjem Babovića u Partizanu pa mu u tom smislu zaista želim sreću i zdravlje gde god da bude igrao!

ovo-ono

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) # Link komentara

Hi hi hi hi! Ha ha ha ha! Ćomi legenda! Čovek je lepo nedavno izjavio: "Samo Voša", a ovi novinari navalili da ga sele u Bgd.

Sasa Rajic

pre 8 godina

Odkud pravo B92 da objavljuje netacne informacije ?
Kako ste vi saznali da je on potpisao ?
I sta sad ? Decko je obecao da nece preci i svoje obecanje je ispunio a ovi pametnjkovici sto komentarisu izmisljene vesti sada mogu idu u ogledalo da se pogladaju (mozda su im izrasle usi )

Vojvodina jedna jedina !!!

Titula je crno-bela!!!

pre 8 godina

Ima li neko da veruje ovim igracima koji trenutno igraju u Partizanu, nije nam potreban nikakav Ivanic, Srnic i ostali, imamo najbolju ekipu i siguran sam da ce momci to i pokazati do kraja prvenstva. Lepo je sto se gani nadaju ali dzaba im, nista od titule ni ove godine :)
U LE ne znam koliko mozemo, tesko neki zapazeniji rezultat, ali sto se tice zvezde, taj problem nemamo

aca

pre 8 godina

Dovedite do 12h jos jednog rasnog igraca,i draga upravo sve vam je oprosteno.Sjajan igrac...ja sam prezadovoljan iskreno.Fenomenalan igrac je dosao u klub

NikolaSrb

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Ma sta kazes? ahahahhaah ispala ijaooo 10 korpa.

zlocko

pre 8 godina

Aaaaahahahahahahahaha kakva ispalaaaaa...joj, kako je sad simpatično čitati komentare navijača Partizana.
Momci i dame ( ako komentarišete sportske vesti ), za nauk za sledeće prelazne rokove - nije gotovo dok igrač ne potpiše :)

Srđan PFC

pre 8 godina

Extra pojacanje i to mislim iznuđeno dovođenjem Zvezde Srnića i lošim današnjim poslovanjem, pa odatle i astronomska cifra od 2 miliona. Iskreno da li toliko vredi nisam siguran, ali videcemo. Mada sam uvek za to da treba da se uloži, neshvatljivo mi je da u istom danu izgubimo talenta zbog par hiljada evra I platimo pojačanje 2 miliona , sem zbog gore navedenog razloga.

GNS

pre 8 godina

Od Ivanica ništa, isključio je telefone, Vojvodina je htela da ga proda, Vorkapić (menadžer) takođe, ali ništa... To vam je info iz prve ruke

The Truth

pre 8 godina

Ivanic ne prelazi u partizan. Vosa je prihvatila uslove, ali je mali iskljucio telefon, jer je dao rec da nece ici u Bg. Bravo Comi!

ludinovinar

pre 8 godina

O hvala Bogu.. :-) Ne samo da ce unaprediti igru i pomoci u ostvarivanju rezultata, nego ce na njemu zaraditi bar 4 puta vise novca.. ;-) Svaka cast.. Idemo crno-beli!

Aca

pre 8 godina

Alen stevanovic veze nema. Mihajlovic zamena Saponjicu nikakvo pojačanje. Da je Ivanic dosao titula Partizanu.

Prvenstvo je reseno 31 avgusta 2O15 Srnic u Zvezdi.

Partizan bez Ivanica. To je to Čestitke Zvezdi unapred na tituli

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Auuuuuuu

Ajooooooooj

ovo mora da je bolelo...uf! Joj!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fancy, 1. septembar 2015 00:36)

Boli nas uvo ali vas ce zaboleti za neku nedelju

ispao si pglu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

I sta sad?Pokrivanje usima po glavi?

komsinica se smeje

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) vidim PARTIZAN ga je bas zeleo

miki

pre 8 godina

Dobro je što nije došao Ivanic,za te pare se mogu kupiti i bolji igrači od njega,a Partizan je i ovako za 3 klase bolji od Zvezde,nego neka se ti milioni usmjere malo prema Kk Partizan,posto sada znamo da se ima:D

pfk

pre 8 godina

Gani kad su videli da dolazi ivanić bojali su se da će biti novi istorijski rezultat, da se razbije onih davnih 7:1, međutim pao im je kamen sa srca pa će biti samo tri razlike, eventualno dva ako nam baš popusti odbrana.
Sve u svemu 1:4 ili 2:5 u najavi na(u) čika Rajku.
A što se tiče ovog malog nadao sam se da u toj vojvodini postoji još neko dobar pored Miroslava i Škuletića, međutim grdno sam se prevario i pored gore pomenutih teško da će imati takve ljude Novi Sad u skorije vreme, naročito aludiram na Vulićevića!

Aki NS

pre 8 godina

Jesu li ovi u Partizanu normalni?! Za prosecnog igraca domace lige dati 2 miliona e?! Bice da je pocelo SNS urusavanje Partizana. Za koji mesec milionski dugovi, hipoteka na Teleoptik, na stadion... Vodja se bas nameracio da ugasi crno-beli svet. Tako to biva kad za premijera dobijemo vodju navijaca sa stangle. Cela drzava se pretvori u cirkusku arenu.

Banaćanin

pre 8 godina

Voša zbog "šampionske" trke izgubila 2 miliona evra, ali, svaka ima čast na karakteru, i njima i Ivaniću. Ipak, sa pridošlicama i ostankom Ivanića, možda će imati konkurentan tim.
Partizanov katastrofalni prelazni rok. Oni kao da ne igraju LE?
Zvezda, za sada, sa Srnićem, Plavšićem, Donaldom i Ibanjezom pogodila, mada, daleko je do sumiranja utisaka.

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Tolike pare? I posle Zvezdu gura drzava...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Seko, 31. avgust 2015 23:23)

Partizan je kvalif. i plasmanom u LE je vise zaradio od ovoga a da nije trazio milione da mu neko obezbedi licencu

Veljko

pre 8 godina

Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ili ipak nije došao dečaci? Proverite informaciju pre objavljivanja.

Nego odakle partizaiju 2 miliona za jednog igrača pored duga od 20ak miliona i to u vreme kad vlada aparthejd prema tom 'svetioniku protiv opšteg drištvenog mraka'?

Mislim tako makar kaže Dulo, a to što on kaže mora da je 100% istina.

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

bojan

pre 8 godina

ko je ovaj mihajlovic, doveli neke levake sve, zalosno sta rade, pare ce da pojedu a mi cemo i dalje da budemo smesni, na zimu ode i mali zivkovic, privatizacija samo, kuca koja nema gazdu ne moze napred

stradivari

pre 8 godina

Ajmo sad nove poruke...nema la bomba,na konju smo,bravo....sad pljuvanje,ali molim,od onih koji su prvi pozurili da slave dolazak Ivanica

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Odbijanje ovako visoke ponude je velika greška rukovodstva Vojvodine. Vreme će to vrlo brzo pokazati, a neka se naplate kod onih koji nisu dozvolili ovaj transfer. Šteta je i za igrača, pašće mentalno posle svega, a igrajući Jelen Šugavu Ligu izgubiće na vrednosti. Partizan treba da se okrene slobodnim igračima, ima ih na tržištu, za njih ne važi prelazni rok. U svakom slučaju i rukovodstvo Partizana je ispoljilo nesposobnost, jer je sve rešavalo u minut do dvanaest.

prolece u evropi

pre 8 godina

Hahahah tako je bre, tako je!!! Auu kako lepa vest pred kraj dana!!! Ne da imamo najjaci tim na balkanu vec cemo da se sprdamo. Hvala decko sto si pristao da predjes kod nas, dobro dosao u crno-belu familiju, u najveci klub u Srbiji.

NN21114

pre 8 godina

po ovo nema nigde, bez pojacanja na ligu evrope, prvenstvo, kup....ove godine nista.....odmarali igrace za novi pazar itd......za sta....

realista

pre 8 godina

E napokon nesto pozitivno od ove uprave. Ivanic je vec dokazan igrac, ali ono sto je mene jos vise obradovalo je dolazak malog Subica. To ce biti igracina samo takva.

aleksandar

pre 8 godina

ovo je odlicna vest,sta ce nam krasic kad imamo 2 fantasticna krila,abubakara i zila,ima jos posla do 00h,uzmimo jos nekog vezistu,treba nam,jer ce babovic valjda otici

cojans

pre 8 godina

Eeeeeeeeeee voso moja open i opet sve u beograd. Jedan od glavnih razloga zasto vise ne pratim vosu. Najveci razlog kupljen kup na 100g SRAMOTA !!!!!! Od onda vise ne pratim vosu i bash me boli uvo meni lepo ne nerviram se.......

samo pitam

pre 8 godina

ovaj mali Ivanic vas je bacio na moped danas,pa turira,turira... i opet duva orkan u odbrani...sto ce se videti vec za tacno 12 dana. jedna strana Srnic,druga Plavsic...joooj...

Pogba

pre 8 godina

Ovi komentari o Babovicu i uopste odnos nekih navijaca prema njemu su neumesni. Decko se svakako trudi i jedan je od boljih igraca Partizana. Ako mu se zamera sto igra fudbal umesto da ne radi nista i slika se sa starletama i to je pogresno. On je kapiten tima i verovatno ima i ljudske kvalitete kojima to zasluzuje. Prema tome, dosta pljuvanja.

Ni kod babe - nema za dž.

pre 8 godina

Opaaa ... "izvuče" se Uprava u zadnji čas ! To ima svoju cenu - Uprava FK Vojvodine je to osetila i majstorski definisala Topalovićima!

Flilip II

pre 8 godina

Ako se ovo tacno, onda je uprava ludja nego dto sam i mogao da zamislim. Pa za te pare su mogli ostati i Drincic i Ilic i Lazovic i Volkov i da se vrati Stojkovic i...

Cak i da dodje u Partizan mislim da je suma daleko manja a da se cena pumpa. Zna se zasto.

Grobar81

pre 8 godina

Iskreno mislim ako su dali 2 mil. evra za njega onda smo stvarno pukli. Decko je dobar, ali mi nemamo takav budzet da mozemo da dajemo toliko novca za njega ili je mozda cilj da se pod komandom politike Partizan dobro zaduzi, rasproda sve igrace, izgubi licence za takmicenja u evropi i dodje do prosjackog stapa. Mislim da nas sudbina Zvezde uskoro ceka, samo sto mi nemamo podrsku drzave... vidimo u 4 ligi!

Partizan Forever

pre 8 godina

Ovo bi bila prava stvar!
Ivanic je sjajan igrac i ukoliko sve bude kako treba on bi trebalo brzo da se uklopi u nas tim.
Ja sam pre dve godine trazio od tadasnje Uprave Fk Partizan da angazuju Milinkovic-Savica iz Vojvodine, njima je on tada bio skup i Vosa gA je PRODALa ZA 1,5 MILIONA U gENK.
Isto to sada kazem i za Ivanica,on ce da vredi najmanje 5 miliona za dve godine,ukoliko Partizan naravno bude redovno igrao grupnu fazu LS ili LE.

krasty

pre 8 godina

Za sve sto pitaju odakle pare, evo odgovor. Od UEF-a takmicenja 5,4 miliona. Od procenta Mitrovica 2,4 miliona. Dva puta napunjen stadion, protiv Steaue i Batea, nek je bilo 20000 placenih karata po utakmici, nek je prosecna kostala 15 evra, to je jos 0,6 miliona. Kad se doda da cemo zaraditi jos u evropi mi imamo kako da opravdamo novac za pojacanja. Opravdajte vi vas, odakle vam pare? Samo od drzave Srbije.

Foca

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan (4-3-3)

Zivko
Vulicevic - Cirkovic - Balazic - Lekovic
Lukic - Jevtovic - Brasanac
Andrija - Abubakar - Stevanovic

Rezerve (4-4-2)

Kljajic
Bandalovski - Ostojic - Fabricio - Nemanja
Mihajlovic - Babovic - Ilic - Trujic
Bozinov - Saponjic

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je breeee ivanic je pokidao proslu sezonu,a sta tek reci za ovu decko je fantastican igrac.Zvezda se lepo pojacala sa srnicem bice pakao u derbiju,odlican je posao odradjen i sa lekovicem decko je za nasu ligu odlican bek.Velika zal ostaje za Devicem jer ne moze saponja da izgura sezonu,a bozinova necu komentarisati,pozdrav svima!

licko

pre 8 godina

ipak nista ne prelazi stigla naredba sa vrha vlasti ne sme da pojaca partizan da su dali deset miliona opet ga ne bi pustili jer ne smeju

100% Novosadjanin

pre 8 godina

Evo da vas ja obavestim kad vi ne znate: Mirko Ivanic sigurno ne ide ni u zvezdu, ni u partizan! Informacija iz prve ruke, medije o'ladite...

Uprava napolje

pre 8 godina

Mislim da je uprava pogresila mnogo,dobar je nema sta ali te pare ne vredi nikako za 2 milona su mogla da dodju 4-5 veoma kvalitetna igraca iz Africkih zemalja koja trce kao ludi po terenu!ovo je uprava uradila iz ocaja,sramota!

Poreska uprava

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca)

Dolazak S.Mihajlovića iz Vojvodine u C.Zvezdu 1990. , za tačno 1,2 miliona DM .
Tada najveći sportski transfer u novcu - u SFRJ !
P.S./ Prelazak Igora Milanovića iz VKP u zagrebačku Mladost je bio možda i veći ( gleda - no ukupno : PARE + NEKRETNINE /stan i lokal u Beogradu/ ) uz " fudbalsku nadoknadu " samom igraču - a prešao je kao slobodan igrač ) ;
P.P.S./ Velike cifre u fudbalu su devedesetih padale u "domaćim transferima " , ali su zato krajem istih u košarci počele da se" probijaju granice " ( KK Budućnost i KK Partizan
mnogo ugovora od 400 - 800 hiljada DM po sezoni ) … igrači - ne i klubovi medjusobno !!

Bane

pre 8 godina

(Dulo vam unistio mladost !!!, 31. avgust 2015 23:39)

Da nećeš možda Vojvodina da plati Partizanu da ga dovedu. E moj ti on je za tog vašeg Babovića bog i batina.

Neko

pre 8 godina

Е мој ти, још си дете...уместо да се посветио игри у клубу у ком би знатно више напредовао он изиграва "човека од речи". У Војводини ће се развијати, али би у Партизану имао још бар 6 утакмица у ЛЕ што је за играче који планирају велику каријеру непроцењиво искуство. Уз то би и Војводина уложила 2 милиона у неке играче (сигурно боље од вечитих) и направила би још конкурентнији тим. И хиљаду је још било разлога зашто је овај трансфер требао бити реализован, но, све у свему, велика грешка овог жутокљунца.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Meni kao Zvezdašu se čini da je ovo ipak prevelika para za njega.
Pozitivno je da će pare ostati u Srbiji i da će on ostati u Srbiji, jer opet je drugačije kada kao neafirmisan igrač pređeš u inostranstvo, jer ne može stranac imati toliko strpljenja za našeg kao što možemo mi. Vidi se kod Božinova na primjer, gdje ga nakon mjesec dana tjeraju i radije bi željeli da igra mali Šaponjić koji nije ništa bolji trenutno. Takvu grešku su napravili već neki od naših mladih (Pavlovski u Portu, Simić u Bazelu, Antonov u Grashoperu, iako sam mislio da je za Antonova realno da igra u prvoj postavi Grashopera).

djubre matoro

pre 8 godina

Alen Stevanovic,doskorasnji igrac Torina i Mihajlovic iz Rada potpisali za Partizan. Proverena informacija. Ceka se informacija da li se i Medo Kamara vraca

Nenad

pre 8 godina

Duguju 15 miliona evra a onda kupe igraca za 2 miliona evra.Samo u Srbiji toga ima.Sto je najgore, mali ce verovatno da propadne jer 90 posto takvih talenata koji su dolazili u Partizan, nije uradilo kasnije nista u karijeri, tamo jedino uspeva njihov podmladak.

Porazavajuce

pre 8 godina

Nijedan od pristiglih igraca ne moze se nazvati pojacanjem, jer ni kvalitetom ni trenutnom spremom nisu bolji od ovih koje vec imamo. Ako je stvarno bilo moguce dovesti Krasica, onda objesiti i upravu i onog alkosa od trenera. Takvo ine se ne propusta, a nije nista losije bio spreman od navedenih.

Fica

pre 8 godina

Alen Stevanovic je odlican igrac hvalili su ga Murinjo,Venger i Ferguson,Fergi je hteo i da ga dovede ali je bio mlad i glup i samo je isao na pozajmice nije dovoljno radio na sebi a Miha je to znao zato ga je zvao u repku da proba da ga osvesti ovo mu je poslednja sansa da se uzdigne ima vec 24 godine a ima i porodicu tj. zenu i cerku mislim da je pravi vreme da se uozbilji,uz Ivanica i Oumarua najvece pojacanje!

Bojke

pre 8 godina

Upsssss...Ivanic, pa jos I Medo Kamara pred potpisom. Malo, ali odabrano, a ne kao neki, pune vagone pojachanja.
(zoran, 31. avgust 2015 23:20)
Ivanic je najbolji igrac ove lige, i sa pravom se trebate radovati, iskreno, ja vam zavidim. A ta prica, malo ali odabrano, pa druze, vi ste danas, a jos nije gotovo, potpisali pet igraca?!?!?!? Sta malo, sta odabrano?!?!?!?

roto kos

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca, 31. avgust 2015 23:25)

Darko Kovacevic iz smedereva u zvezdu za 1.2 miliona...

Grobar . . .

pre 8 godina

Da dozivim i ja da Partizan ili zvezda plate nekog igraca! Bravo! To je put kojim treba da idemo! Prosto je, kao i u prodavnici, mora da se plati kvalitet

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Pa ovi nisu normalni ako su ga platili 2 miliona!Sto nije doveden stoper,zadnji vezni za te pare??
-Potpisao i Alen Stevanovic!!!!!

1389

pre 8 godina

umrecu od ljubomre, mi dovedemo nekog srnica, a vi ivanica, mi platimo 300 hiljada, a vi 2 miliona, svaka cast, mora se priznati da ste u ovom trenutku mnogo bolji klub.

Batko

pre 8 godina

Kolektivno samoubistvo u Ljutice Bogdana sledi.
(kale, 31. avgust 2015 23:15)

Sreca da sutra pocinje skola, pa se nadam da cemo se odmoriti od ovakvih glupih, decijih komentara.

ps. Odlican igrac, dobro pojacanje za groblje

licko

pre 8 godina

ako je to istina onda svaka cast vojvodini prodali su prosecnog igraca za dve milke kojeg kasnije nece moci prodati za te pare, pa to ni dortmund ne bi ponudio za njega a partizan je na trzistu imao tri igraca tog a ko ne i jaceg kvaliteta za te pare pa samo u j. ameriku da su otisli nasli bi nekog dobrog cileanca ili urugvajca, katastrofalno odradjen prelazni rok za partizan ali mislim da je tu ucestvovala i vlast koja garantujem je stopirala nekoliko dolazaka i pre batea i posle i danas, primera radi zdjelara ali i svih jacih igraca koji su trebali doci u partizan

boga mi lepo

pre 8 godina

vi što vam je puno dva miliona , znajte da je igraču sa tom cenom u startu dignuta vrednost za neki naredni transfer, ispod 5 miliona neće otići , a igrač je vrhunski gledao sam ga na više utakmica i svaku me je oduševio, možda će ovi iz naše uprave početi da se igraju Mamica, nadam se da hoce! Doduše još nisam 100% siguran da je potpisao , posle silnih cimanja tokom ovog ludog dana..

Roki

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! 
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18) 

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .
(Realno, 31. avgust 2015 23:40)

A nepratite???Odakle ti onda ovde?

zzz

pre 8 godina

Pa ljudi, Partizan na ovom transferu ne moze nista izgubiti, i da bude prosecan (a nece, decko je igracina), partizan ce ga prodati za istu cenu jer igramo u evropi, i tu nema problema. Slicno je bilo i sa fejsinim megatransferom, nije on nesto briljirao, redovno pauzirao pa je opet prodat za 4-5 millki, win win za PFK u svakom slucaju, samo je nelogicno - ZASTO NISU POJACANJA DOVEDENA PRE BATE-a??

Majstor

pre 8 godina

Ama za 2 miliona su mogli da ostanu i Skule i Laza i Drina i Volkov i jos 3 igraca da dovedemo......... i na kraju od ta dva miliona u igracima da zaradimo 20 kroz transfere i LS...

bombee u humskoj, ćorci u ljutici

pre 8 godina

Stigao i alen stevanovic, drzi se bilbao, bice borba za 1 mesto u grupi, jsl ne treba komentarisati, tu cemo se sprdati.

Boban

pre 8 godina

Ovo je pravi pristup.Ukoliko zelis da zaradis veliki novac,moras i da platis.Videcete,ovaj momak ce za par sezona biti prodat za 10 miliona.Zivi bili pa videli.Besmisleno je dovoditi limitirane igrace.Videcete kada Ivanic zauzme mesto Babovica kako ce sve da prsti na terenu.

realista

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)

Mi bar zaradimo, vi trosite tudje pare. Opteretili ste budzet vise nego prosveta i medicina zajedno. Zvezda je bilo ime sampiona...derbi je za 13 dana...vidmo se :)

zoran

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.

bgd

pre 8 godina

za ove sto kazu MNOGO JE 2 MILKE samo cu rci a videcemo da li sam u pravu ,ovaj mali ce za 20 dana i prve tekme u evropi vredeti 4 milke zivi bili pa videli

Veljko

pre 8 godina

Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.

Realno

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .

pfk

pre 8 godina

Gani kad su videli da dolazi ivanić bojali su se da će biti novi istorijski rezultat, da se razbije onih davnih 7:1, međutim pao im je kamen sa srca pa će biti samo tri razlike, eventualno dva ako nam baš popusti odbrana.
Sve u svemu 1:4 ili 2:5 u najavi na(u) čika Rajku.
A što se tiče ovog malog nadao sam se da u toj vojvodini postoji još neko dobar pored Miroslava i Škuletića, međutim grdno sam se prevario i pored gore pomenutih teško da će imati takve ljude Novi Sad u skorije vreme, naročito aludiram na Vulićevića!

S Y L A

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha

no

pre 8 godina

"Nikada ne bih pojačao konkurenta".
Ne kapiram čemu ovakve izjave, zar nije bolje da kažeš da si profesionalac nego da glumiš nekakav moral pa da posle to popljuješ.

Dulo vam unistio mladost !!!

pre 8 godina

Ma koja crna dva miliona ?!?
Pustite te price,pa cela Vojvodina sa sve stadionom ne kosta toliko...
Decko je ok,nista vise...Da je dosao za mufte ili za 200-300 hiljada je ok,ali platiti ga vise od toga su bacene pare...
Kakvi se igraci mogu kupiti u J.Americi za te pare,kakav crni Ivanic...

Batko

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.
(najogavniji klub na svetu, 01. septembar 2015 01:49)

Ma sto se ti , blago meni iznervirao , zapenio...? Opusti se...sutra ti počinje skola , drugari...batali ti pisanje komentara

Zarko

pre 8 godina

Ovaj mali Ivanic da je jednim procentom zeleo da dodje u Partizan,dosao bi za 300-400 000 evra.Posto ne zeli,Vojvodina se izivljavala sa cenama.Ali neka,cekamo vas kad tad,A ovaj mali ce da greje klupe po Evropi i vrlo lako mu karijera moze propasti.To je taj bolesni rezon mladih igraca ...

najogavniji klub na svetu

pre 8 godina

nema sanse da pobedite derbi.plus ima da dobijete opet gol u 90 tom minutu,pa se zapitajte zasto.u ovoj drzavi ,banani niko nista ne odgovara za ono sto radi.neka neko izadje i nek objasni odakle ekipi koja je 50 miliona eura u dugu pare da dovode bilo koga ?samo dovodite ima Boga pa ccemo se videti posle derbija,nece vam pomoci ni Vučić ni Mažić ni penali ,ni crveni kartoni zivi bili pa videli.

miki

pre 8 godina

Dobro je što nije došao Ivanic,za te pare se mogu kupiti i bolji igrači od njega,a Partizan je i ovako za 3 klase bolji od Zvezde,nego neka se ti milioni usmjere malo prema Kk Partizan,posto sada znamo da se ima:D

Cekamo titulu!

pre 8 godina

Ako je ovo istina kupio si me Ivanicu za sva vremena! Grobari nisu svesni sta su izgubili! Danas sam bio presrecan kad je Srnic potpisao i kad sam video da Ivanic prelazi u partizan zgadilo mi se sve. Ivanic je trenutno najbolji igrac lige i za dve tri godine ce vredeti bar 15 miliona, videcete. Prosto je neverovatno sa kakvom lakocom igra i daje golove i njegov dolazak u partizan je bila najgora vest iz fudbala koju sam cuo u zadnjih 5 godina. Ne znam da li su grobari svesni da bi im Ivanic potpuno preokrenuo klub i da bi zaradili vise nego od Jovetica? Koja ispala na kraju hahahaha! Sad mi je potpun dan i prezadovoljan sam kako se zavrsio prelazni rok. partizan nije dobio nijednog ozbiljnog igraca a Zvezda Ibanjeza, Srnica, Donalda, Plavsica, Vijeru, Vereda, Matosa, Sikimica. E sad sam miran, samo da bude regularno prvenstvo i titula ide Zvezdi.

Đorđe

pre 8 godina

Nisu ovo čista posla. Odvratni srpski fudbal, prepun mešetarenja, spletkarenja i sitnih ličnih interesa, lišen svake logike. Ubedljivo najveći gubitnik ovde je Vojvodina. Ne predsednik, nije to njegov klub, on je neki svoj interes ostvario. Ali Vojvodina gubi, jer niko neće platiti značajnu cifru za Ivanića u zimskom prelaznom roku, s obzirom da na leto postaje slobodan igrač. Od tih 2 miliona plus bar milion od sledećeg transfera klub je mogao da živi godinu dana. Znači predsednik kluba svesno radi protiv interesa kluba iz samo njemu znanih razloga. Ovo prkosi zdravoj logici, ali to je srpski fudbal.

Titula je crno-bela!!!

pre 8 godina

Ima li neko da veruje ovim igracima koji trenutno igraju u Partizanu, nije nam potreban nikakav Ivanic, Srnic i ostali, imamo najbolju ekipu i siguran sam da ce momci to i pokazati do kraja prvenstva. Lepo je sto se gani nadaju ali dzaba im, nista od titule ni ove godine :)
U LE ne znam koliko mozemo, tesko neki zapazeniji rezultat, ali sto se tice zvezde, taj problem nemamo

ispala decenije :D

pre 8 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ovo je bio najbolji zavrsni dan prelaznog roka ikada! Jao kako li je ovo bolelo hahaha. Ajde sad grobari brzo da zasluzite sendvic krenite sa komentarima ma nije on nista posebno nismo ga ni hteli. Samo prvo obrisite suze da lepo vidite sta kucate.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Тоооооооо лаве!!!!!
Сад их ломи.
Али док је Бабовић у првом тиму ни Меси не помаже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daddy_cool

pre 8 godina

Ne zeli da pojacava konkurenciju Vojvodini. Kakva smejurija. Ne lazite narod, dobro se zna da je sa vrha blokiran transfer, a Scepanovic nije smeo da ga proda pogotovo jer mu je ekipa iz podbanjickog kolektora kupila poziciju u FSV.

Grobar81

pre 8 godina

Iskreno mislim ako su dali 2 mil. evra za njega onda smo stvarno pukli. Decko je dobar, ali mi nemamo takav budzet da mozemo da dajemo toliko novca za njega ili je mozda cilj da se pod komandom politike Partizan dobro zaduzi, rasproda sve igrace, izgubi licence za takmicenja u evropi i dodje do prosjackog stapa. Mislim da nas sudbina Zvezde uskoro ceka, samo sto mi nemamo podrsku drzave... vidimo u 4 ligi!

jug

pre 8 godina

Sjajno odradjen prelazni rok...Na sredini beton "ivanic-brasnjavi" napad "Abubakar -Zivkovica" najbolji tim u nasoj ligi jos od Cirica, Milosevica...

Aki NS

pre 8 godina

Jesu li ovi u Partizanu normalni?! Za prosecnog igraca domace lige dati 2 miliona e?! Bice da je pocelo SNS urusavanje Partizana. Za koji mesec milionski dugovi, hipoteka na Teleoptik, na stadion... Vodja se bas nameracio da ugasi crno-beli svet. Tako to biva kad za premijera dobijemo vodju navijaca sa stangle. Cela drzava se pretvori u cirkusku arenu.

djenka sa parkinga

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)

Hahahaha bilo je uzivanje citati ovo sad...vidimo se na marakani pred 40 000 delija...

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Auuuuuuu

Ajooooooooj

ovo mora da je bolelo...uf! Joj!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fancy, 1. septembar 2015 00:36)

Boli nas uvo ali vas ce zaboleti za neku nedelju

Pedja78

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)
A koji ste vi u grupi?Odmah iza Kairata hahaha
(S Y L A, 31. avgust 2015 23:39)
Mi smo u I feel devotion grupi!

Бојан

pre 8 godina

Највећа је иронија што звездаши причају нама како сви беже од нас... Видим код вас све саме светске звезда. Комедија, на крају сезоне ће Толе би
ти крив

Batko

pre 8 godina

A mozda ipak ujutru dodje ?!
Noćas ekskluzivno na B92 ..."Sta Ivanic sluša u kolima na putu do Bg"..."Ivanic na mostu kod Beske"..."Ivanić stigao u Bataju...Zemun polje"......................."Ivanić pod čudnim okolnostima napravio polukružno i vraća se za. NS"

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Partizan (4-3-3)

Zivko
Vulicevic - Cirkovic - Balazic - Lekovic
Lukic - Jevtovic - Brasanac
Andrija - Abubakar - Stevanovic

Rezerve (4-4-2)

Kljajic
Bandalovski - Ostojic - Fabricio - Nemanja
Mihajlovic - Babovic - Ilic - Trujic
Bozinov - Saponjic

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Tolike pare? I posle Zvezdu gura drzava...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Seko, 31. avgust 2015 23:23)

Partizan je kvalif. i plasmanom u LE je vise zaradio od ovoga a da nije trazio milione da mu neko obezbedi licencu

nepismeni_gan

pre 8 godina

Kakva ispala Vose. Ne prodati za 2 miliona... Čist gubitak i za njih i za Ivanića. A on ce da završi u nekom drugorazrednom klubu u Evropi. Luzerski potez. Mada mi je drago zbog Partizana jer je imbecilno dati za njega 2 milke. Jedna plafon.

Kayser Soze

pre 8 godina

Nikola Leković, bivši igrač Rada i Vojvodine, prošao Partizanovu školu, sjajan fudbaler i momak, biće veliko pojačanje.
Aleksandar Subić, najbolji igrač i kapiten Borca iz Banja Luke, jedan od najboljih igrača tamošnje BH lige.Ako neko ne veruje, nek ukuca na youtube i uveriće se. Može da igra i kao levo krilo, ne samo kao bek.Najbitnije je da je momak veliki Partizanovac.
Alen Stevanović, bivši igrač Intera i Torina, dobar fudbaler, u slabijoj formi prosle sezone, podseca pomalo na Darka Lazovica, imao je nekoliko nastupa za A reprezentaciju Srbije.
Nemanja Mihajlović, 96 godište, prošao celu školu FK Rada, opasan igrač, brz, dribler, Partizan ga juri od januara, u novom prvenstvu je dao već tri gola.Osvojio je omladinsko prvenstvo Srbije sa FK Rad (1996 godište, ekipa golman Boris Radunović, Pavle Radunović, Miloš Čudić, Nemanja Mihajlović)
Što se tiče Mirka Ivanića, verovatno jedan od najboljih igrača JSL, neko je i u taj transfer umešao prste, ne verujem da je iko u tom klubu lud da odbije 2 miliona evra, a znajući da toliko nisu dobili ni za Gaćinovića, ni Sergeja Milinković Savića..Moje mišljenje je da Mirko ne vredi 2 miliona.
Sutra je novi dan, očekuje se dolazak jednog slobodnog igrača u FK Partizan.Pominje se Slobodan Rajković. Pozdrav

uredni neplatisa

pre 8 godina

"necu da pogazim rec" - a sto je isao i Bg na pregovore?!

Vosa je ovde, kao u vecini slucajeva pogresila. Ocigledno nije bilo interesovanje preko grane za njega - ili nije bilo vremena dovoljno, ali videcemo za koliko ce da ode u Januaru posle polusezone u nasoj ligi? Poznato je da igranje u nasoj ligi podize cenu igracima, kakva Liga Evrope?! Jos ako Vosa udje u svoj prepoznatljivi ritam, a po svemu sudeci ulazi porazom od Spartaka...

Ovde je nesto drugo po sredi - navijaci Olyja nisu dali Zdjelaru da dodje u FKP, a Ivanica je neko drugi stopirao...

Bojke

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve. 
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno. 
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.
(zoran, 01. septembar 2015 00:17)
Kako li ces ti nocas zaspati?:-)

prolece u evropi

pre 8 godina

Hahahah tako je bre, tako je!!! Auu kako lepa vest pred kraj dana!!! Ne da imamo najjaci tim na balkanu vec cemo da se sprdamo. Hvala decko sto si pristao da predjes kod nas, dobro dosao u crno-belu familiju, u najveci klub u Srbiji.

Batko

pre 8 godina

Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS. 
(zoran, 01. septembar 2015 00:17) 

"....priča se, priča da Rusi dolaze"

Volim ga ko oka dva

pre 8 godina

Kako neko moze da kaze zasto momak prelazi u Partizan.Prvo,najbolji uslovi za trening i napredovanje,ubedljivo.Raj kao sto je Zemunelo nemaju ni mnogo veci i bogatiji klubovi od Partizana ! Drugo,evropa kakva takva,Partizan je uvek tu,sta vise standardan ucesnik LE,a da se posluje kako treba,bila bi tu i LS ! Hteli to neki da priznaju ili ne,Crvena zvezda je danas jedino uspesnija po broju navijaca na stadionu,inace po svemu drugom je hiljadama milja iza Partizana.

dylan dog

pre 8 godina

Ko misli da je Babovic Partizanov problem, taj malo sta zna o fudbalu. Babovic je igrac Partizana koji najvise zna fudbal. Ekipa je bez njega slabija, nema igru, to mozete lako da uocite.
Kada igra zadnjeg veznog po nalogu trenera, ne moze se ocekivati da vezuje napad. Mi ipak imamo trenera koji je u vise navrata pokazao da je za mnogo manji klub, njegovi gafovi otpocetaka sezone su gotovo amaterski
Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL. Takodje, prirodno je da ulazi u sukob sa dilerima droge I poznavaocima igre sa tribina

licko

pre 8 godina

ipak nista ne prelazi stigla naredba sa vrha vlasti ne sme da pojaca partizan da su dali deset miliona opet ga ne bi pustili jer ne smeju

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Sad će naravno "stručnjaci" da komentarišu kako je to previše, kako je on prosečan, a biće i onih koji će kukati kako je Vojvodina rekla da neće prodavati, da neće pojačavati konkurente...
Pa, majstori, treba da razumete da vredi dati dva miliona za mladog i talentovanog igrača, a Ivanić to jeste, pa još na poziciji koja Partizanu treba. Vredi više nego dati milion za nekog isluženog konja. Šta mislite, koliko koštaju dobri igrači? Pa cena Nemanje Petrovića, najslabije karike u Partizanu je 400.000.
Vojvodina je takođe napravila sjajan posao, jer ne igra više Evropu, momku bi samo padala cena, a poslednji dan prelaznog roka je ugasio njihove nade da ga mogu prodati negde u inostranstvo. Sa tim parama će funkcionisati pola godine, a izbaciće nekog drugog, jer očigledno je da Vojvodina poslednjih godina, uz Partizan, izbacuje najbolje mlade igrače na tržište.

Bo

pre 8 godina

Ovo me podseca na transfer Fejse iz Kule u Partizan za, tada rekordnih milion evra, ako se ne varam. Transfer je takodje realizovan posle mnogo preganjanja. U svakom slucaju, Fejsa je u medjuvremenu imao tesku povredu kolena i cinilo se da je investicija propala. Ipak, prodali su ga za 3,1 milion u Olimpijakos, tako da smo na kraju i zaradili. Mislim da ce ovog puta biti slicna prica. Prodace ga cim dobiju preko 3 miliona.

Fica

pre 8 godina

Alen Stevanovic je odlican igrac hvalili su ga Murinjo,Venger i Ferguson,Fergi je hteo i da ga dovede ali je bio mlad i glup i samo je isao na pozajmice nije dovoljno radio na sebi a Miha je to znao zato ga je zvao u repku da proba da ga osvesti ovo mu je poslednja sansa da se uzdigne ima vec 24 godine a ima i porodicu tj. zenu i cerku mislim da je pravi vreme da se uozbilji,uz Ivanica i Oumarua najvece pojacanje!

zoran

pre 8 godina

Odlichan posao. Taj dechko vec sada vredi 5-7 miliona, a vredece vishe za godinu-dve.
Partizan uradio prelazni rok apsolutno fantastichno.
Pricha se da I Medo Kamara je blizu. Ako dodje, bice to protrchavanje kroz ovu ligu, te spremanje za sledecu LS.

Dare

pre 8 godina

"Odličan potez Voše, ovaj dečko može da se proda za godinu-dve za 10M. Opekli su se već sa Milinković-Svićem. Sad već pocinje da mi se čini da uprava kluba želi dobro svom klubu.
(Veljko, 1. septembar 2015 04:25)"

Ovom decku za godinu dana istice ugovor, tj. za 10 meseci. Za 6 meseci maksimum za koji moze da ode je 400.000 evra. Znaci, ponovo su se opekli, jer su oni za nesto vise od 2 miliona prodali Milinkovic Savica, Mijata Gacinovica i Srdjana Babica (sve reprezentativci) ZAJEDNO.

Ukratko, sjajan posao uprave, haha. Zele sve najbolje klubu.

1389

pre 8 godina

umrecu od ljubomre, mi dovedemo nekog srnica, a vi ivanica, mi platimo 300 hiljada, a vi 2 miliona, svaka cast, mora se priznati da ste u ovom trenutku mnogo bolji klub.

Slučajni prolaznik

pre 8 godina

Odbijanje ovako visoke ponude je velika greška rukovodstva Vojvodine. Vreme će to vrlo brzo pokazati, a neka se naplate kod onih koji nisu dozvolili ovaj transfer. Šteta je i za igrača, pašće mentalno posle svega, a igrajući Jelen Šugavu Ligu izgubiće na vrednosti. Partizan treba da se okrene slobodnim igračima, ima ih na tržištu, za njih ne važi prelazni rok. U svakom slučaju i rukovodstvo Partizana je ispoljilo nesposobnost, jer je sve rešavalo u minut do dvanaest.

Nenad

pre 8 godina

Duguju 15 miliona evra a onda kupe igraca za 2 miliona evra.Samo u Srbiji toga ima.Sto je najgore, mali ce verovatno da propadne jer 90 posto takvih talenata koji su dolazili u Partizan, nije uradilo kasnije nista u karijeri, tamo jedino uspeva njihov podmladak.

Goxy

pre 8 godina

Proverite vest. Ipak nije prešao. Sabotirale nas komšije... (a uprava nam je nesposobna samo tako). (Rak Sebastijan, 01. septembar 2015 00:30)

Odlucite se jel vam uprava nesposbna ili vas sabotirali jadne?

Aca

pre 8 godina

Dolazi Kamara dolazi Krasic Dolazi Devic Dolazi Ivanic hahahahhaha

Pa znali ste da decko nece van Vose i satro dva miliona da ste stvarno hteli da platite te pare pa doveli bi par ekstra pojacanja

a ne ovako Alen Stevanovic decko veze nema plus free transfer sve je meni jasno.

teodor

pre 8 godina

Za Stevanovica ne znam stvarno nista, on mi je uvek bio misteriozo , narocito kako je dosao do reprezentacije... Ipak, igrao je i kod Murinja u Interu, pa u Torinu...., ok. nije se nesto naigrao ali mora da nesto nadprosecno za nase prilike vredi zbog toga. Imace "fresh beginning" (svezi pocetak), pa se nadati da ce uspeti u Partizanu da pokaze da je ipak igrac za respekt. Ali, za malog Mihajlovica mogu reci da se radi o vrlo talentovanom decku, izvanredne tenike, pa je shodno tome, na pravom mestu za razvoj karijere.Mislim da se ovaj prelazni u Partizanu moze okarakterisati ipak kao uspesan, ali je moglo znatno bolje da se radilo na vreme.
Najvise verujem u Subica, momak je kao metak, videcete! Mozda ce mu trebati vremena da se adaptira na zahteve velikog kluba...Jedina bolna stvar je da smo ostali fakticki na Saponjicu na devetki jer od Tute Bugarina nema nista a mali Jovanovic je jos dete fakticki, mada vrlo talentovan decko. Treba "aktivirati" Grbica, mislim da je on velika neiskoristena rezerva u Klubu. naprosto se cudim kako ga ne mozemo prepoznati u Partizanu.... Sta je sa Lukom, sta ce biti sa Bogosavcem, Stevanovicem, Ostojicem, Ivanom Petrovicem? Mnogo pitanja..., mislim da je bilo najbolje da su otisli negde igrati,ali sve ima svoju cenu, ali i trosak. Cini mi se da je Partizan mogao dovesti zlatnog orlica centarfora Stefana Ilica iz Spartaka, makar, sigurno ce nam nedostajati jos jedan centarfor.

Batko

pre 8 godina

Konacno pravo pojacanje.Sa njim ce ova sezona biti najbolja u skorijoj istoriji kluba.
(panteroid, 31. avgust 2015 23:12)

E, kazu da ipak nije došao....ma mozda se samo zezaju, a on došao ?!

krasty

pre 8 godina

Za sve sto pitaju odakle pare, evo odgovor. Od UEF-a takmicenja 5,4 miliona. Od procenta Mitrovica 2,4 miliona. Dva puta napunjen stadion, protiv Steaue i Batea, nek je bilo 20000 placenih karata po utakmici, nek je prosecna kostala 15 evra, to je jos 0,6 miliona. Kad se doda da cemo zaraditi jos u evropi mi imamo kako da opravdamo novac za pojacanja. Opravdajte vi vas, odakle vam pare? Samo od drzave Srbije.

pan

pre 8 godina

Znači za klinca koji je u osrednjoj ekipi odigrao par dobrih utakmica bez ikakvog evropskog iskustva imaju 2 miliona evra, a za KK Partizan nemaju nijedan evro. Za šta ima služi omladinska škola u Zemunu i sva ona infrastruktura koju su im ostavili Zeka i Bjeka, sa onim hotelom i terenima kad 20 godina nisu u stanju da proizvedu igrača sredine terena koji bi zamenio Saleta Ilića?

Uprava napolje

pre 8 godina

Mislim da je uprava pogresila mnogo,dobar je nema sta ali te pare ne vredi nikako za 2 milona su mogla da dodju 4-5 veoma kvalitetna igraca iz Africkih zemalja koja trce kao ludi po terenu!ovo je uprava uradila iz ocaja,sramota!

Aca

pre 8 godina

Alen stevanovic veze nema. Mihajlovic zamena Saponjicu nikakvo pojačanje. Da je Ivanic dosao titula Partizanu.

Prvenstvo je reseno 31 avgusta 2O15 Srnic u Zvezdi.

Partizan bez Ivanica. To je to Čestitke Zvezdi unapred na tituli

samo zvezda

pre 8 godina

Ivanic je najbolji vezni igrac u ligi, nekako sam se nadao da se nece ovako zavrsiti al sta sad. Odlicno pojacanje i mislim da vredi svaki evro. Iskreno sam ljubomoran sto nije u Zvezdi :)

veliki strumf

pre 8 godina

Hehehe, koliko novinarskih patki danas. Stize Zdjelar! Jok, ne stize. Stize Kamara! Jok, ni on. Stize Ivanic!!! Popalila se grobadija, a decko na facebook lepo napisao da kad on da rec - ne gazi je. Ali dobro, stigao Sinisin pulen Alen Stevanovic, direktno sa pozajmice iz Specije! I 2 leva beka. Grobari, zelim vam laku noc. Nisam siguran da ce vam biti i prijatna. Pozdravio vas Srnic.

NN21114

pre 8 godina

po ovo nema nigde, bez pojacanja na ligu evrope, prvenstvo, kup....ove godine nista.....odmarali igrace za novi pazar itd......za sta....

Neko

pre 8 godina

Е мој ти, још си дете...уместо да се посветио игри у клубу у ком би знатно више напредовао он изиграва "човека од речи". У Војводини ће се развијати, али би у Партизану имао још бар 6 утакмица у ЛЕ што је за играче који планирају велику каријеру непроцењиво искуство. Уз то би и Војводина уложила 2 милиона у неке играче (сигурно боље од вечитих) и направила би још конкурентнији тим. И хиљаду је још било разлога зашто је овај трансфер требао бити реализован, но, све у свему, велика грешка овог жутокљунца.

cojans

pre 8 godina

Eeeeeeeeeee voso moja open i opet sve u beograd. Jedan od glavnih razloga zasto vise ne pratim vosu. Najveci razlog kupljen kup na 100g SRAMOTA !!!!!! Od onda vise ne pratim vosu i bash me boli uvo meni lepo ne nerviram se.......

Flilip II

pre 8 godina

Ako se ovo tacno, onda je uprava ludja nego dto sam i mogao da zamislim. Pa za te pare su mogli ostati i Drincic i Ilic i Lazovic i Volkov i da se vrati Stojkovic i...

Cak i da dodje u Partizan mislim da je suma daleko manja a da se cena pumpa. Zna se zasto.

Imam haubicu jer sam tako u mogućnosti

pre 8 godina

Ili ipak nije došao dečaci? Proverite informaciju pre objavljivanja.

Nego odakle partizaiju 2 miliona za jednog igrača pored duga od 20ak miliona i to u vreme kad vlada aparthejd prema tom 'svetioniku protiv opšteg drištvenog mraka'?

Mislim tako makar kaže Dulo, a to što on kaže mora da je 100% istina.

karma is a bitch

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i za tebe. Popij mleko jer verujem da ces imati problema da zaspis.

danilo

pre 8 godina

Verovatno najozbiljniji transfer u Srbiji poslednjih desetak godina!
Šteta što nismo dali i tri miliona u junu sada bismo verovatno igrali LŠ i imali dobar plus!
Kako god, za prolivenim mlekom nema suza, pa gledajmo u napred a napred sada izgleda vrlo svetlo!
Istorija transfera pokazuje da su tu uvek mogući i senzacionalni dobici i katastrofalni promašaji.
Nadam se da će ovaj mladić ostati bar dve godine kod nas i da će otići za 5-l0 miliona vera jer ako Mamić prodaje rezervnog štopera za 7 miliona i mi moramo ući u tu ligu, inače nas nema ni u susretima sa Dilom, a moćnom Kairatu da ne govorim!
P.S. Nadam se da je ovo poslednji put da pominjem Babovića u Partizanu pa mu u tom smislu zaista želim sreću i zdravlje gde god da bude igrao!

gautmanov projekat

pre 8 godina

kakva vrhunska ispala! cekajte sad, jel vrhunski igrac za te pare ili se sad menja ploca? jel vam se moze ili su opet radili sns telefoni? jel su "gani, kairati, perhani, panteri" u neveri ili je jos samo jedna od mnogih odjava ovih dana, najveceg kluba sa ovih prostora (devic, krasic, ivanic i mnogi drugi)??

Boban

pre 8 godina

Ovo je pravi pristup.Ukoliko zelis da zaradis veliki novac,moras i da platis.Videcete,ovaj momak ce za par sezona biti prodat za 10 miliona.Zivi bili pa videli.Besmisleno je dovoditi limitirane igrace.Videcete kada Ivanic zauzme mesto Babovica kako ce sve da prsti na terenu.

Sale

pre 8 godina

Kako je bilo smesno citati sve ove komentare :) ovo pisem kada je vec objavljeno da ipak ne dolazi! I vrietim od smeha u kakvoj ste euglforiji bili :) a na kraju mosa ...

Rooney-utd

pre 8 godina

Sramota bre kakav stevanovic i mihajlovic upravo napolje bre dobili ste 5 miliona od plasmana u plejof i 5 miliona za ulazak u le i ni jedno krsteno pojacanje osim lekovica bruke jedne a fali nam napadac vezni i stoper ovo je uzas sta su uradili u ovom prelaznog roka.

Partizanovac

pre 8 godina

Jedino pravo pojacanje ovog ljeta je Abubakar.Morao je Partizan da dovede Devica,Ivanica i barem jednog stopera po svaku cijenu!!!Lekovic je za neku nijansu bolji od Petrovica, dobar superligaski fudbaler, ali za Evropu je promasaj!Subicu, takodje fale Evropske utakmice i dolazi iz dosta slabijeg prvenstva i kluba!Ko nam uvali Alena Stevanovica kukala nam majka!Momka koga je svojevremeno Sale Stanojevic otjerao iz omladinske reprezentacije i momka koji se ni u jednom klubu za koji je nastupio nije posteno naigrao fudbala!Nemanja Mihajlovic je dobra investicija za buducnost, ali se ne moze ocekivati od jednog 19-godisnjaka da predvodi navalu u Evropi, pogotovo sto je on vise krilo nego spic!Sa ovakvim prelaznim rokom, nek" nam je Bog u pomoc!!!

aca

pre 8 godina

Dovedite do 12h jos jednog rasnog igraca,i draga upravo sve vam je oprosteno.Sjajan igrac...ja sam prezadovoljan iskreno.Fenomenalan igrac je dosao u klub

roto kos

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca, 31. avgust 2015 23:25)

Darko Kovacevic iz smedereva u zvezdu za 1.2 miliona...

mare

pre 8 godina

Po meni kao prvo,mnogo novca za njega,daleko da je los igrac,odlican je za nas fudbal,ali za 2 miliona mora da bude duplo bolji od ostalih,a mislim da nije. Druga stvar je to sto pred duel sezone,kada imas mogucnost da zaradis na jednom dvomecu 14 miliona,ti ne potrosis ni dinar, a onda kada ispadnes,potrosis 2 miliona za jednog igraca,nije mi jasna filozofija uprave?!

bojan

pre 8 godina

ko je ovaj mihajlovic, doveli neke levake sve, zalosno sta rade, pare ce da pojedu a mi cemo i dalje da budemo smesni, na zimu ode i mali zivkovic, privatizacija samo, kuca koja nema gazdu ne moze napred

danilo

pre 8 godina

"...Babovica bi plakali da vide svi klubovi u JSL..."
(dylan dog, 31. avgust 2015 23:31)

Naravno da bi plakali, i klubovi i navijači!
Ovako pošto Ivanić ne dolazi a Babović ostaje verovatno, plačemo samo mi...

P.S. Ako se ne varam pod tvojim nikom je bilo odličnih komentara na tenisu, pa ti prijateljski savetujem da se držiš tenisa a ne pozicije zadnje veznog?

bobanmkd

pre 8 godina

Ivanic...sada ce da krenu price da on nista ne valja.
Malo je uprava Partizana ovaj transfer odradila "Sojicevski"...uz pikjence i mezenje...ali jbga...bar je uzbudljivo.
Fudbal je odavno estrada!
Ivanicu...i pravis tu razliku :)
Sa Ziletom i Abuom.

A groblje nevera

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

mislis kad TERZA nesto hoce to i dobije

Kole

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozdravlja te VESELA RSB ekipa,nastavi da nas citas;)

ludinovinar

pre 8 godina

O hvala Bogu.. :-) Ne samo da ce unaprediti igru i pomoci u ostvarivanju rezultata, nego ce na njemu zaraditi bar 4 puta vise novca.. ;-) Svaka cast.. Idemo crno-beli!

samo pitam

pre 8 godina

ovaj mali Ivanic vas je bacio na moped danas,pa turira,turira... i opet duva orkan u odbrani...sto ce se videti vec za tacno 12 dana. jedna strana Srnic,druga Plavsic...joooj...

realista

pre 8 godina

Dva miliona ???? Nema sta vi ste srpski Arsenal, ode lova od LE a na kraju vi cetvrti!
(Zvezda je ime sampiona!!!, 31. avgust 2015 23:22)

Mi bar zaradimo, vi trosite tudje pare. Opteretili ste budzet vise nego prosveta i medicina zajedno. Zvezda je bilo ime sampiona...derbi je za 13 dana...vidmo se :)

licko

pre 8 godina

ako je to istina onda svaka cast vojvodini prodali su prosecnog igraca za dve milke kojeg kasnije nece moci prodati za te pare, pa to ni dortmund ne bi ponudio za njega a partizan je na trzistu imao tri igraca tog a ko ne i jaceg kvaliteta za te pare pa samo u j. ameriku da su otisli nasli bi nekog dobrog cileanca ili urugvajca, katastrofalno odradjen prelazni rok za partizan ali mislim da je tu ucestvovala i vlast koja garantujem je stopirala nekoliko dolazaka i pre batea i posle i danas, primera radi zdjelara ali i svih jacih igraca koji su trebali doci u partizan

Bojke

pre 8 godina

Upsssss...Ivanic, pa jos I Medo Kamara pred potpisom. Malo, ali odabrano, a ne kao neki, pune vagone pojachanja.
(zoran, 31. avgust 2015 23:20)
Ivanic je najbolji igrac ove lige, i sa pravom se trebate radovati, iskreno, ja vam zavidim. A ta prica, malo ali odabrano, pa druze, vi ste danas, a jos nije gotovo, potpisali pet igraca?!?!?!? Sta malo, sta odabrano?!?!?!?

aleksandar

pre 8 godina

ovo je odlicna vest,sta ce nam krasic kad imamo 2 fantasticna krila,abubakara i zila,ima jos posla do 00h,uzmimo jos nekog vezistu,treba nam,jer ce babovic valjda otici

bombee u humskoj, ćorci u ljutici

pre 8 godina

Stigao i alen stevanovic, drzi se bilbao, bice borba za 1 mesto u grupi, jsl ne treba komentarisati, tu cemo se sprdati.

djubre matoro

pre 8 godina

Alen Stevanovic,doskorasnji igrac Torina i Mihajlovic iz Rada potpisali za Partizan. Proverena informacija. Ceka se informacija da li se i Medo Kamara vraca

Pogba

pre 8 godina

Ovi komentari o Babovicu i uopste odnos nekih navijaca prema njemu su neumesni. Decko se svakako trudi i jedan je od boljih igraca Partizana. Ako mu se zamera sto igra fudbal umesto da ne radi nista i slika se sa starletama i to je pogresno. On je kapiten tima i verovatno ima i ljudske kvalitete kojima to zasluzuje. Prema tome, dosta pljuvanja.

Kole

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Nego sta ti ono rece,moze vam se?

Partizan Forever

pre 8 godina

Ovo bi bila prava stvar!
Ivanic je sjajan igrac i ukoliko sve bude kako treba on bi trebalo brzo da se uklopi u nas tim.
Ja sam pre dve godine trazio od tadasnje Uprave Fk Partizan da angazuju Milinkovic-Savica iz Vojvodine, njima je on tada bio skup i Vosa gA je PRODALa ZA 1,5 MILIONA U gENK.
Isto to sada kazem i za Ivanica,on ce da vredi najmanje 5 miliona za dve godine,ukoliko Partizan naravno bude redovno igrao grupnu fazu LS ili LE.

Banaćanin

pre 8 godina

Voša zbog "šampionske" trke izgubila 2 miliona evra, ali, svaka ima čast na karakteru, i njima i Ivaniću. Ipak, sa pridošlicama i ostankom Ivanića, možda će imati konkurentan tim.
Partizanov katastrofalni prelazni rok. Oni kao da ne igraju LE?
Zvezda, za sada, sa Srnićem, Plavšićem, Donaldom i Ibanjezom pogodila, mada, daleko je do sumiranja utisaka.

kjkszpj

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Pozdrav i od RSB ekipe, Ivanic ne prelazi. Rekao je da drzi svoju rec i ugasio telefon. Cao, poz!

Đorđe

pre 8 godina

Ok. Pozdravljam. Ali ako ste već bili spremni da potrošite tolike novce, zašto to niste uradili pre meča sa Bate-om? Zašto smo čekali da ispadnemo iz LŠ, uopšte ne mogu da razumem. I nadam se da je Ivanić zaista veliki talenat i da ćemo ga za 2-3 godine prodat za bar 7 miliona. U tom slučaju 1,5 miliona je opravdano.
Opet, bolje je dovoditi mlade i talentovane igrače, nego strance na jednu godine, koji posle odlaze bez obeštećenja. Na Ivaniću se može zaraditi.

Ni kod babe - nema za dž.

pre 8 godina

Opaaa ... "izvuče" se Uprava u zadnji čas ! To ima svoju cenu - Uprava FK Vojvodine je to osetila i majstorski definisala Topalovićima!

ovo-ono

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) # Link komentara

Hi hi hi hi! Ha ha ha ha! Ćomi legenda! Čovek je lepo nedavno izjavio: "Samo Voša", a ovi novinari navalili da ga sele u Bgd.

NikolaSrb

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! (KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)

Ma sta kazes? ahahahhaah ispala ijaooo 10 korpa.

komsinica se smeje

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
(A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40) vidim PARTIZAN ga je bas zeleo

zlocko

pre 8 godina

Aaaaahahahahahahahaha kakva ispalaaaaa...joj, kako je sad simpatično čitati komentare navijača Partizana.
Momci i dame ( ako komentarišete sportske vesti ), za nauk za sledeće prelazne rokove - nije gotovo dok igrač ne potpiše :)

realista

pre 8 godina

E napokon nesto pozitivno od ove uprave. Ivanic je vec dokazan igrac, ali ono sto je mene jos vise obradovalo je dolazak malog Subica. To ce biti igracina samo takva.

Foca

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....

Srđan PFC

pre 8 godina

Extra pojacanje i to mislim iznuđeno dovođenjem Zvezde Srnića i lošim današnjim poslovanjem, pa odatle i astronomska cifra od 2 miliona. Iskreno da li toliko vredi nisam siguran, ali videcemo. Mada sam uvek za to da treba da se uloži, neshvatljivo mi je da u istom danu izgubimo talenta zbog par hiljada evra I platimo pojačanje 2 miliona , sem zbog gore navedenog razloga.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Pa ovi nisu normalni ako su ga platili 2 miliona!Sto nije doveden stoper,zadnji vezni za te pare??
-Potpisao i Alen Stevanovic!!!!!

ispao si pglu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

I sta sad?Pokrivanje usima po glavi?

Suština

pre 8 godina

Alen Stevanović je tip igrača koji je prošao veliki put od velikog talenta u Interu do standardnog igrača u klubovima Serie B. Ne verujem da će proraditi u Partizanu. Liči mi na slučaj kada je iz Milana na pozajmicu stigao Dominik Adija (ne znam da li je baš to ime). Sve u svemu, videćemo. Nadam se dobrom derbiju.
I smešno mi je kako je Partizan poslednji dan imao 2 miliona za jednog igrača, a celo leto se ulagalo 0 evra!

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

Kayser Soze

pre 8 godina

@Kayser Soze
Da dodam, ne verujem da će Vojvodini ponuditi iko više od 2 miliona za Ivanića pošto mu ističe ugovor u junu, jedino ako je već dogovorio transfer neki (pominje se inostranstvo, Nemačka)
Što se tiče Nemanje Mihajlovića, on je doveden kao Žiletova zamena, pošto Žile najverovatnije ide u januaru.

Grobar . . .

pre 8 godina

Da dozivim i ja da Partizan ili zvezda plate nekog igraca! Bravo! To je put kojim treba da idemo! Prosto je, kao i u prodavnici, mora da se plati kvalitet

Dobili ste korpu

pre 8 godina

Kad PARTIZAN nesto hoce to i dobije.. A i moze nam se za te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A komsinica nevera, 31. avgust 2015 23:40)

Dobili ste korpu!

Mika

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee!
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18)
Pozz i tebi brate.

Roki

pre 8 godina

Pozz za veselu RSB-ekipu koji su se sladili tokom veceri hahahahah Toooo breeeeeee! 
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 31. avgust 2015 23:18) 

Cime se ti jadan bavis, a potpis ti je jedna velika komedija...Znas kada bi navijaci zvezde pratili grobarske forume, tuzni ste .
(Realno, 31. avgust 2015 23:40)

A nepratite???Odakle ti onda ovde?

boga mi lepo

pre 8 godina

vi što vam je puno dva miliona , znajte da je igraču sa tom cenom u startu dignuta vrednost za neki naredni transfer, ispod 5 miliona neće otići , a igrač je vrhunski gledao sam ga na više utakmica i svaku me je oduševio, možda će ovi iz naše uprave početi da se igraju Mamica, nadam se da hoce! Doduše još nisam 100% siguran da je potpisao , posle silnih cimanja tokom ovog ludog dana..

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je breeee ivanic je pokidao proslu sezonu,a sta tek reci za ovu decko je fantastican igrac.Zvezda se lepo pojacala sa srnicem bice pakao u derbiju,odlican je posao odradjen i sa lekovicem decko je za nasu ligu odlican bek.Velika zal ostaje za Devicem jer ne moze saponja da izgura sezonu,a bozinova necu komentarisati,pozdrav svima!

Porazavajuce

pre 8 godina

Nijedan od pristiglih igraca ne moze se nazvati pojacanjem, jer ni kvalitetom ni trenutnom spremom nisu bolji od ovih koje vec imamo. Ako je stvarno bilo moguce dovesti Krasica, onda objesiti i upravu i onog alkosa od trenera. Takvo ine se ne propusta, a nije nista losije bio spreman od navedenih.

bgd

pre 8 godina

za ove sto kazu MNOGO JE 2 MILKE samo cu rci a videcemo da li sam u pravu ,ovaj mali ce za 20 dana i prve tekme u evropi vredeti 4 milke zivi bili pa videli

The Truth

pre 8 godina

Ivanic ne prelazi u partizan. Vosa je prihvatila uslove, ali je mali iskljucio telefon, jer je dao rec da nece ici u Bg. Bravo Comi!

Bane

pre 8 godina

(Dulo vam unistio mladost !!!, 31. avgust 2015 23:39)

Da nećeš možda Vojvodina da plati Partizanu da ga dovedu. E moj ti on je za tog vašeg Babovića bog i batina.

Sasa Rajic

pre 8 godina

Odkud pravo B92 da objavljuje netacne informacije ?
Kako ste vi saznali da je on potpisao ?
I sta sad ? Decko je obecao da nece preci i svoje obecanje je ispunio a ovi pametnjkovici sto komentarisu izmisljene vesti sada mogu idu u ogledalo da se pogladaju (mozda su im izrasle usi )

Vojvodina jedna jedina !!!

stradivari

pre 8 godina

Ajmo sad nove poruke...nema la bomba,na konju smo,bravo....sad pljuvanje,ali molim,od onih koji su prvi pozurili da slave dolazak Ivanica

Poreska uprava

pre 8 godina

Da, ovo je najveci transfer u istoriji izmedju nasih klubova. Prvi je bio mislim 96, kada je Pantelic presao u Zvezdu za milion ali maraka....
(Foca)

Dolazak S.Mihajlovića iz Vojvodine u C.Zvezdu 1990. , za tačno 1,2 miliona DM .
Tada najveći sportski transfer u novcu - u SFRJ !
P.S./ Prelazak Igora Milanovića iz VKP u zagrebačku Mladost je bio možda i veći ( gleda - no ukupno : PARE + NEKRETNINE /stan i lokal u Beogradu/ ) uz " fudbalsku nadoknadu " samom igraču - a prešao je kao slobodan igrač ) ;
P.P.S./ Velike cifre u fudbalu su devedesetih padale u "domaćim transferima " , ali su zato krajem istih u košarci počele da se" probijaju granice " ( KK Budućnost i KK Partizan
mnogo ugovora od 400 - 800 hiljada DM po sezoni ) … igrači - ne i klubovi medjusobno !!

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Meni kao Zvezdašu se čini da je ovo ipak prevelika para za njega.
Pozitivno je da će pare ostati u Srbiji i da će on ostati u Srbiji, jer opet je drugačije kada kao neafirmisan igrač pređeš u inostranstvo, jer ne može stranac imati toliko strpljenja za našeg kao što možemo mi. Vidi se kod Božinova na primjer, gdje ga nakon mjesec dana tjeraju i radije bi željeli da igra mali Šaponjić koji nije ništa bolji trenutno. Takvu grešku su napravili već neki od naših mladih (Pavlovski u Portu, Simić u Bazelu, Antonov u Grashoperu, iako sam mislio da je za Antonova realno da igra u prvoj postavi Grashopera).

zzz

pre 8 godina

Pa ljudi, Partizan na ovom transferu ne moze nista izgubiti, i da bude prosecan (a nece, decko je igracina), partizan ce ga prodati za istu cenu jer igramo u evropi, i tu nema problema. Slicno je bilo i sa fejsinim megatransferom, nije on nesto briljirao, redovno pauzirao pa je opet prodat za 4-5 millki, win win za PFK u svakom slucaju, samo je nelogicno - ZASTO NISU POJACANJA DOVEDENA PRE BATE-a??

Batko

pre 8 godina

Kolektivno samoubistvo u Ljutice Bogdana sledi.
(kale, 31. avgust 2015 23:15)

Sreca da sutra pocinje skola, pa se nadam da cemo se odmoriti od ovakvih glupih, decijih komentara.

ps. Odlican igrac, dobro pojacanje za groblje

100% Novosadjanin

pre 8 godina

Evo da vas ja obavestim kad vi ne znate: Mirko Ivanic sigurno ne ide ni u zvezdu, ni u partizan! Informacija iz prve ruke, medije o'ladite...

Majstor

pre 8 godina

Ama za 2 miliona su mogli da ostanu i Skule i Laza i Drina i Volkov i jos 3 igraca da dovedemo......... i na kraju od ta dva miliona u igracima da zaradimo 20 kroz transfere i LS...

GNS

pre 8 godina

Od Ivanica ništa, isključio je telefone, Vojvodina je htela da ga proda, Vorkapić (menadžer) takođe, ali ništa... To vam je info iz prve ruke