Sreda, 12.08.2015.

20:25

Odlična Srbija dobila Francusku u Areni

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku sa 73:63, u prijateljskom duelu u Kombank areni.

Izvor: B92

Odlièna Srbija dobila Francusku u Areni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

makakvoimestacemi

pre 8 godina

Pa ovako: Bjelica je najjaci igrac, verujem u njega bas.
Odusevio me je Kalina kako je igrao, vredi lik za sve pare.
Mislim da je Nedovic dobro igrao, ali ima jos dosta toga da pokaze.
Simon je isto dobro odigrao. Keselj lik izolovan skroz. Dangubic ima jos dosta da radi na sebi, ali vidi se talenat.
Raduljica daleko od svoje forme, ali verujem da ce stici svoju pravu formu. Mali Luka je dobar decko samo mu fali zustrine, fali mu samopouzdanje. U Tea ne sumnjam, igrace on, ovo je taktika neka samo. Ostali solidni. Ovo sa Bobijem necu komentarisati, koga nema bez njega se moze.
Jos jednom, ja stvarno ne znam KAKO je mogao da im se dogodi propust takav sa himnom. Cak mislim da je posle toga bilo sasvim ok da daju i nasima da otpevaju himnu. Nekako ispade sad ko namerno da je.
OCEKUJEM DOSTA OD NASIH. KVALITETNI SU. NAPRED MOMCI.

Zlatko

pre 8 godina

moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!
(zux, 12. avgust 2015 23:09)

Da kazem nesto na tu temu, neka se jave i ostali navijaci. Kazes "nasi sportisti". E ovako, kad god odbojkasi igraju Svetsku ligu u Novom Sadu, dobar deo hale otpeva nasu himnu, ali se zato muva ne cuje dok ide protivnikova himna. Nakon himne, usledi apluz svih prisutnih i time se iskaze postovanje prema protivniku i njegovoj zemlji. U toku utakmice pravi se buka kad protivnik servira, ali sve u domenu sportskog navijanja. Na kraju utakmice, bez obzira da li nasi pobede ili izgube igraci obe ekipe budu nagradjeni aplauzom. Sve ekipe koje dodju u Novi Sad znaju da su dosle na vruc teren, ali isto tako znaju da su dosle u sportsku sredinu gde se postuje protivnik. Nikada u Novom Sadu nije zabelezen ni najmanji incident kad su igrali odbojkasi. To sto se negde zvizdi protivnikovoj himni, nemoj da poistovecujes sa vecinom i govoris kako nasa publika nije emancipovana (to mislis jer si rekao "red je da dobiju").

ProNoob

pre 8 godina

Bio sam na mecu,bilo je odlicno. Preko tv-a ne moze da se oseti prava atmosfera,tako da SVI 15. i 16. avgusta u arenu da bodrimo nase igrace do osvajanja Acibadema! :)

Kosarkas

pre 8 godina

Raduljica bice spreman do EP siguran sam. Jeste primetili koliko smo jaki u odbrani kad Milutinov i Kuzmic igraju? U trecoj cetvrtini kad je Kuzmic igrao, Francuzi nisu znali sta da rade u napadu.
Svi nasi centri su 211-213 i ta visina je absolutno dovoljna. Placu neki ljudi za Marjanovicem. Sigurno je on dobar igrac ali prosle godine smo bez njega i nemojte sada reci da je Krle igrao. Svako ko je pratio SP video je da je KRLE pola SP bio povredjen i da nije najbolje igrao. Tako da nama fali nista. Nasi lideri ce biti: Teo, Bogdanovic, Nedovic, Bjelica i Erceg... Centri ce imati zadatak da odigraju jaku odbranu i da zatvore reket. Videli ste kad Raduljica igra koliko penetracije protivnik ima. Videlo se kad Milutinov ili Kuzmic igra to je ZID nema probijanja nema lakih poena. Ovi igraci idu: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Milutinov, Kuzmic, Raduljica a 12. igrac bice (Simonovic, Keselj ili Dangubic). Taj 12 igrac mora da bude zahvalan igrac koji je zadovaljan malom minutazom i ko igra cvrstu odbranu. Sva trojca mogu to tako da bas mi je zao da ce 2 da odpadnu...

Srbija zemlja kosarke!!!!!

pre 8 godina

Sto neko rece u komentarima, svet smo podsetili, sad da pregazimo ovo evropsko i da kazemo "gospodo druga najveca kosarkaska sila na svetu se vratila u vrh i planira da tu ostane...za pocetak narednu deceniju a za posle cemo da vidimo".

Tool

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)

Kakav bre Dangubić, pa on ništa ne igra ni u Zvezdi, niti ima neku minutažu, a kamoli da igra za reprezentaciju. Slažem se da je potencijal i talenat, ali za sada je samo to - potencijal i talenat. Ne primećujem da je nešto napredovao u igri. Drugo, Dangubić je više krilo nego bek, tako da su njemu konkurencija Simon i Kešelj za 12, a ne Gagi. Ja bih uvek pre zvao Simona ili Kešelja, mnogo su korisniji. A i Gagi je mnogo koristan igrač, svako ko iole poznaje košarku će ti reći da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi. A i u napadu je bolji od Dangubića. Naša najbolja ekipa trenutno: Teo, Marković, Nedović, Bogdan, Milosavljević, Kalina, Simon, Bjelica, Erceg, Radulja, Kuzmić, Milutinov

petarczv

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.
(Zlaja, 13. avgust 2015 01:30)

Pa zna se ko je poceo kuknjavu...onaj koji je razlog sto taj igrac nije igrao za reprezentaciju. Kakav apsurd...

Trener

pre 8 godina

Mi smo bre petostruki Svetski i Evropski sampioni globalno smo najveca svetska kosarkaska velesila i planiramo tu i da ostanemo. Taman da nam sutra oduzmu Kosovo i Sandzak ili da nam vrate i pripoje Crnu Goru i Makedoniju Srbija ce uvek biti gospodar ove igre. O dopingovanim Amerima mozete citati u aktielnim clancima o njima necu trositi reci.

dragan1982

pre 8 godina

ovde na komentarima mi profesor nemanja bjelica premalo se pominje..ne verovatno kakav je to dobar igrac !!!u njega polazem najvisu mogucu nadu sto se NBA karijere tice..dugo nisam video pametnijeg europskog igraca od njega.sa njim i tedosicem imamo dva absolutna top igraca koji ce praviti razliku na EP-u..raduljica-braduljica.kod njega imam osecaj da je igrao turnir zivota prosle godine na SP-u ,tada mu je sve ulazilo u kos ,godinu dana kasnije njemu skoro pa nista nepolazi za rukom..nije mala stvar ne igrati skoro celu sezonu,vidi se na njemu da bi mogao biti veliki problem za nas.ne znam zasto se kritikuje bogdanovic,decko je odlican igrac,on sebi moze da kreira sut poziciju za par sekundi..nasa tri top igraca su teo,profesor i bogdanovic..svaki rival ce imati zadatak da prvenstveno ta tri igraca stopira pa onda ostale..nadam se zlatu na EP-u ..!! srbijaaa..

nnn

pre 8 godina

navijam za partizan, ali mislim da dangubic ima prednost kao treca dvojka u odnosu na milosavljevica(nedovic igra dvojku, a samo po potrebi keca) dragan je zadnju sezonu odigrao sasvim prosecno i dosta je sporiji u odnosu na pre povrede.
prosle godine je djordjevic vodio 4 igraca na pozicijama 1 i 2, tako ako uopste bude peti igrac tu, dobice mozda 2 minuta po utakmici i zato treba povesti dangubica koji je mladji i ima vise potencijala za buducnost.

stefan

pre 8 godina

Teodosic
Markovic
Nedovic
Bogdanovic
Milosavljevic
Kalinic
Bjelica
Mitrovic
Erceg
Raduljica
Milutinov.
Mislim da je jedina dilema Keselj ili Simonovic. Ako povede i Kuzmica i Raduljicu, to znaci da su zagarantovana mesta njegovim igracima i da je i on ucestvovao u ovoj aferi 'Bobi'. Kuzmic nije kadar za ovu reprezentaciju, to se sinoc videlo. Neko kaze da su pripreme, da je umoran - klasa se vidi uvek ako je imas.

mike

pre 8 godina

Super sto smo pobedili, ovo ce dati krila nasima i imace jos vise samopouzdanja.Bice ovo jos bolje ,a naravno da sve karte nisu otkrivene... Sto se tice sastava - trenutna forma nekih igraca sigurno nije tempirana, mnogi veceras nisu pokazali ono sto se od nih mozda ocekivalo, sto je i normalno, mislim da ce sve to da legne na svoje.Sad, sastav... ubedjen sam da Sale vec sada zna ko mu se uklapa i koga ce voditi,ali imam osecaj da ima slatke muke na poziciji trojke.Stvarno svi na poziciji trojke imaju kvalitet i mogu da naprave razliku na terenu.

rudy gobert

pre 8 godina

Da li je neko imao priliku da pogleda statistiku? Zanima me broj skokova Gobera. Delovalo mi je kao da je pokupio svaki moguci skok dok je bio u igri.

my way

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!
(Windfucker, 12. avgust 2015 21:31)

Čim tvoja evropska kultura i ponašanje dozvoljava upotrebljavanje reči "seljačko srbovanje", svaka dalja priča o gospodstvu i kulturi prestaje, a kao što ti neko već reče i potpis ti je baš na nivou. Publici svaka čast na ponašanju, to je baš pravo i tradicionalno srpsko, a ne evropsko gostoprimstvo! Čime se ti ponosiš i čime hvališ, to je zaista nebitno. Previše si sebi umislio, spusti se malo na zemlju.

Pobeda

pre 8 godina

Nije tacno da je iko zvizdao Teodosicu! Naprotiv, sama cinjenica da se pojavio na terenu na 10 sekundi je izazvala potpuno odusevljenje svih. Nemojte izmisljati stvari bez razloga.

Vz

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)
Tesko da ce pre Gagija, osim u situaciji da je povredjen. Em je bolji u odbrani, em je usao u sut posle povrede i igra izuzetno korisno u napadu. Na sve to je i veoma iskusan. Slazem se da je Dangubic neko ko bi mogao da bude buducnost, ali sve zavisi od toga kako ce napredovati. Sledeca sezona ce pokazati gde se nalazi. Sve u svemu, ono sto me najvise brine je Raduljica koji deluje daleko od forme. Za sada je sve na silu. Mislim da ima sasvim dovoljno vremena da dodje na svoje. Ako on bude u formi na prvenstvu, imamo realne sanse da dodjemo daleko. Za ostale se vidi da su tu negde ili vec u zoni. Bicemo dobri, barem meni tako deluje.

Zlaja

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.

branimir

pre 8 godina

Za vrhunske selekcije ne postoje birane utakmice,na svakoj utakmici moraš pružiti više nego u prethodnoj, A ako si toliko moćan ili dominatan možeš tempirati formu, mi smo trenutno među top tri selekcije u evropi, tako se i mora ponašati i raditi, mi smo bre velesila. Svet smo podsetili, sada i evropu....

Vz

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.
(srbenda, 13. avgust 2015 00:04)
Mitrovicu fali jedna stvar da bude igracina. Ta stvar su mu.. Nadam se da ce to doci na svoje, ali mislim da na ovo prvenstvo nece ici. Cenim momka, ali mislim da ove godine nece biti u 12

Rothmans

pre 8 godina

Ovi sto se zale za francusku himnu, podseticu one koji prate sport stalno, pre par godina nasa odbojkaska reprezentacija je gostovala u okviru Svetske lige u Francuskoj i tada je bila pustena sa razglasa himna "Hej Sloveni" umesto "Boze pravde", secam se da se Miljkovic kiselo smejao a i ostali nasi reprezentativci su do kraja dostojanstveno ispratili himnu nepostojece drzave...

qwq

pre 8 godina

"E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje"

Samo nemoj da nas poredis sa Evropom i kulturom, pogotovu sa takvim kulturnim potpisom. Ni srpski pravopis ne znas. Dosta nam je takvih utopista i zaludjenika koji na silu prizeljkuju stvari da budu kakve nisu

Nolan

pre 8 godina

Mnogo smaraju ljudi sa samo dve reči "fali Bobi". Ne, ne fali. Nikad nije ni bio nosilac u reprezentaciji.
Raduljica je bio loš večeras, brdo izgubljenih, izbijenih lopti, grešaka. Kuzmić se nije ni video, Milutinov dobar i on će sa Jokićem biti tandem za budućnost.
Bjelica, Kalinić, Bogdanović na nivou.
Simonović je iznenadio zakucavanjima a i dobro odigrao.
Bruka za francusku himnu...

Srdjan

pre 8 godina

Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Simonovic, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Raduljica, Milutinov i Kuzmic. Mislim da ce ovih 12 izabrati Djordjevic. 3 centra, za slucaj da se 1 povredi. Imamo 3 pleja, ali Nedovic moze da igra i dvojku. Takodje, napad mogu da organizuju i Bogdan i Bjelica, pored Teodosica i Markovica. Bjelica moze da igra i krilo po potrebi. Suterski solidna ekipa, osim Markovica, koji ima nekonstantan sut. I ja smatram da ce nam nedostajati Marjanovic, ali setimo se ko je sve nedostajao prosle godine, a smatram da smo videli da se moze i bez 4-5 igraca koji nedostaju napraviti rezultat. Sto se tice plasmana na EP smatram da ce dosta zavisiti od ukrstanja u 1/8 i u 1/4 finala jer se moze desiti da vec u tim fazama igramo protiv sebi ravnih ekipa. Ipak, nadam se najboljem. Napred Srbija!

Banezi

pre 8 godina

Teodosić, Nedović, Bogdanović, Bjelica, Raduljica, Marković, Milosavljević, Kalinić, Erceg, Milutinov, Pot, Simonović su 12 kojih će Sale Nacionale najverovatnije zvati. Igraćemo vrlo brzu košarku na obe strane terena, kao i prošle godine, s tim što smo ove godine jači za Nedovića (prodornost ka košu), Milosavljevića (odbrana) i Ercega(šut). Pot će biti zamena za Jovića, znači igraće pet minuta po meču i zadatak će mu biti da uspori protivničku spoljnu liniju. Možemo lagano do polufinala a tamo je sve moguće. Od nas su po imenima bolji Francuzi i Španci, ostali su kao mi ili lošiji.

Koknava bahtla

pre 8 godina

Vi sto pjlujete Kuzmica,sacekajte malo,niste se zapitali da je ovo mozda pripremna utakmica i da mu je Sale mozda rekao da se ne forsira

panini

pre 8 godina

na centru cemo imati jedini problem. prozivate raduljicu ali videcete pice on pravi na ep jos malo da udje u ritam i popravi zavrsnicu i trpace on 10-15 po utakmici ali ostali me plase. po ovom do sada vidjenom milutinov je pokazao najvise i ako je dosta zelen, kuzmic me je za sada razocarao za igraca o kome se toliko prica i ima toliki ugovor mora bolje da igra, a stimac je decko borac ali strasno limitiran skoro pa beskoristan osim za hemiju u ekipi i da se bori. bice raduljica dobar za prvog centra kao i prosle godine ali mene plasi sto on ne moze dugo da igra a izmene za njega nam nemaju kvalitet ili iskustvo. da su tu bobi ili krle rekao bih da nam je medalja skoro pa sigurna ubedjen bih bio da stizemo do finala, ovako verujem naravno ali videcemo..ostale pozicije sasvim dobro pokrivene jos kad se vrate ova trojica bice odlicno

srbenda

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.

milosg

pre 8 godina

Samo sam naslov procitao..Ovo "Odlicna Srbija" nema veze sa vezom..Kapiram da je pripremna utakmica,ali toliko bezidejnih,nepotrebnih poteza...Opet,i Francuska takodje..Ruzna utakmica ali je bitno da smo pobedili,nivo igre ce se podizati...Mislim da ce nam Bobi faliti za neki uspeh na EP,nadam se da gresim..

Samo covek

pre 8 godina

Sta bre smarate sa Bobijem?! Mnogo fali? Ne, ne fali mnogo jer nikad nije ni bio u ovom timu, bili bismo jaci sa njim verovatno, ali nmg da verujem da ima toliko komentara o njemu, bili smo drugi na svetu bez njega bicemo i prvi u Evropi, dajte malo podrske, ne samo kukanje bez razloga, mrzim taj kukavicki stav, jooj Srbijo.

Tool

pre 8 godina

Smarate više sa Bobijem, meni je više žao što Krstić ne igra i što je povredjen (a i da nije povredjen opet ne bi igrao). Krle bi bio 5 puta korisniji od Bobija. Primetio sam da Djordjević namerno čuva Tea, Ercega i Gagija, i da krije neke taktike od protivnika, što je normalno. Odavno nismo imali bolji tandem krilnih centara: Bjelica-Erceg. Jedva čekam da ih vidim u akciji. Na centru smo tanki, mada bili smo tanki i prošle godine, ništa novo. Krle bio povredjen i van forme, Raduljica bio totalno van forme, Katić i Štimac bili beskorisni. Dovešće sve to Sale u red, nemojte da brinete. Mojih 12:
1.Teo, Marković, Nedović
2. Bogdanović, Milosavljević
3. Kalina, Simon
4. Bjelica, Erceg
5. Radulja, Milutinov, Kuzmić
Bolju ekipu nemamo trenutno.

olaf

pre 8 godina

Po prikazanom, otpada Dan
gubic sigurno posto je u ovom sastavu visak na poziciji,a jos jednog treba traziti u grupi Erceg,Milosavljevic,Keselj i Kuzmic. Zavisi od Saletove ideje!

santa justa

pre 8 godina

Kad zaskripi tu su Teodosic, Bjelica & Bogdanovic. Kalinic ima onaj ubilacki instinkt i pokretacku snagu za ceo tim kao nekad Velickovic. Ostali znaju svoje uloge. Bice to sve kako treba.

zux

pre 8 godina

"Utakmica je počela u sjajnoj atmosferi, pošto je brojna publika u Areni aplaudirala tokom francuske himne. Himna nije mogla da bude puštena sa razglasa, pa je stručni štab Francuske pevao uz podršku sa tribina."
moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!

srbEUin

pre 8 godina

Sale forsira modernu brzu borbenu agresivnu igru sa opakom odbranom vrlo sličnu Radonji.
Velika rupa pod košem, gde će nam faliti snage. Milutinov mlitav, Štimara nizak, Kuzmić izgubljen. Raduljica iskusan i jedini igra snažno kako treba. Igra na postu kao Cirbes, ali slabije pik. Sigurno će biti bolji na EP, uz Tea. Sa Bobijem bismo bili favoriti za finale, ovako zavisimo od igre protivničkih centara.
Bjelica najbolji, Nedović, Simon, Kalina i Danguba odlični. Marković solidan. Bogdan i Luka slabiji od svojih standarda. Kešelj izolovan.
Prema prikazanom stilu igre, verujem da će Sale povesti sledeće:
Teo, Marković
Bogdan, Nedović, Dangubić
Kalinić, Simonović,
Bjelica, Mitrović, Erceg
Raduljica, Kuzmić ili Milutinov

Zbog slabe centarske linije prednost će dati Dangubi nad Gagijem zbog bolje skočnosti i Simonu, Ercegu i Luki nad Kešeljem koji igra isuviše daleko od koša. Jedino sa visokim i skočnim spoljnim igračima možemo zakrpiti rupu na centru.

zagor

pre 8 godina

@thilmo
koliko se samo ne razumes u kosarku... u pitanju je prijateljska utakmicsa, gde su francuzi iskoristili priliku za kardio trening debelom dijau i parkera malo da razmrdaju. sve ukupno, mozda je bilo max 10 minuta ozbiljne kosarke. bogdanovic je odigrao 10% od onoga sto moze. mnogo pametne kretnje ima u napadu i postavljanje u odbrani. teo i bogdan zverski bekkort. covek je u stanju da kreira sebi kretnjom ili driblingom cistu situaciju za sut, za 5-6 srkundi. nije on kriv sto nasi centri slabo uricuju loptu. to ce biti problem na ep. milutinov je novi krstic, ali je jos zelen. kuzmic je bukvalno sporiji od bobija, a raduljica je sou program - veoma talentovan i veoma neozbiljan. on u odbrani i ne gleda gde je njegov igrac da bi sprecio utrcavanje ili gradio kos.

Blogger

pre 8 godina

Komentator je toliko opsednut visinom...kad se setim I one proslave povodom 20g oz zlata ..isto visina visina :D OMG ...zabada mnogo. Sto se tice uvek moze bolje , FRA ce na EP igrati u 5 brzini ...ali otom potom .. NAPRED SRBIJA !!!

StormBGD

pre 8 godina

Nedovic me prijatno iznenadjuje. Ne pamtim da je igrao ovako dobru kosarku. Bjelica sa 70% truda odlican. Ovi ostali mogu bolje i ocekujem jos bolju igru. Posebno od Bogdana, koji mora da bude mnogo hrabriji u napadu, jer ima strasan potencijal i 20 poena u rukama. Zvezda je mnogo pogresila sto nije jurila Nedovica i njemu dala jak ugovor. To se sad vidi. Kakvi prosecni Ameri, kakvi bakraci. Ovo kako decko igra je toliko zrelo i pametno, da prosto zapitam da li je do Saleta, koji je prvi trener koji je iz njega izvukao ovaj nivo kosarke.

Koknava bahtla

pre 8 godina

Slusam lika pored mene na tekmi kako prica da Simonovic treba da otpadne,kako nema decko pojma,a on jedan od boljih bio danas,i mislim da treba Sale da ga povede

Dejan

pre 8 godina

Atmosfera pozorisna a od igraca jedino Nedovic igra u punom ritmu... Ostali ili da se mnogo poprave ili da ne idu uopste..Centra nemamo,3-4 štapa!

mixolidis

pre 8 godina

pozdrav svim pametnjakovicima koji verovatno na osnovu jedne (ove) utakmice kazu da bogdan nije napredovao prosle sezone, uz pitanja:
-da li ste gledali kako je odigrao prvu pripremnu tekmu protiv francuza?
-zasto je opet evroligina zvezda u usponu, drugu sezonu za redom?
-Ako on nije napredovao, sta reci za ostale mlade talentovane igrace po evroligaskim klubovima, znaci oni su nazadovali?

decko objasnjava, kao i kalina, kao i bjelica, kao i teo, milutinov najavljuje objasnjavanje u buducnosti, a i radulja ce opet objasnjavati kad dodje vreme ;)

Maks

pre 8 godina

Uzivao sam....Prvo, cestitam reprezentaciji francuske, to je jedan kolektiv sjajnih kosarkasa i velikih ljudi, zelim im sve najbolje od srca.
A sada nasi. Igrali smo dovoljno dobro da pobedimo sampiona Evrope. Smatram da mozemo jos bolje, ne kazem da smo bolji od francuza ali da im ne lezimo-ne lezimo im. Odbrana za svaki respekt. Napad necu da komentarisem jer je evidentno da se kriju akcije. Sto se tice igraca pojedinacno. Nedovic odlican ali bice jos bolji. Bogdan je odigrao prosecno, za njega se bas vidi da krije kretanje. Simonovic odlican, nisam ocekivao, iskreno. Kalinic kao i Bogdan, znamo svi sta je radio mom Partizanu, vidi se da imaju akcije za njega ali kriju takodje. Milutinov fe-no-me-na-lan. Pazite, ja sam uzivo gledao i bas sam ga pratio, on jedini moze sa Goberom. Bjelica...msm sta reci, znamo svi ko je Beli, necu uopste trositi "karaktere" ovde. Ostali su takodje bili dobri ali ovi su mi najvise zapali za oko. Sve u svemu, za sada je dobro, idemo dalje, idemo jace, idemo jos bolje.

Јелена

pre 8 godina

Била сам тамо па да о томе кажем пар речи. Пре свега апсолутно је недопустиво да у 21. веку пуштање химне селекције госта буде непремостива препрека. То је заиста било онако безвезе. Оно што је врло битно, када је реч о култури публике, то је јасно и громко "уааа" као вид незадовољства према организаторима који су се овако понели према гостујућиј екипи, прваку Европе и великом спортском( и људском) колективу. После 3 неуспешна пуштања, водитељ је пришао са микрофоном француском тренеру који је уз громогласан аплауз отпевао химну своје земље. Касније током утакмице инсистирао је да водитељ каже публици да га је јако дирнуло то што је испраћен аплаузом и да ће тај утисак понети као нешто врло лепо из ове земље. Према томе организатори 0, а српска публика 10 што се геста ти
че.

Djoksonidis

pre 8 godina

Bog nek cuva Bjelicu i Srbe!
Maestralna partija nasih, kako u napadu, tako i u odbrani. Ako ovako deremo FRA, kako cemo tek Nemce, zabare...
Ulozicu sav novac na medalju nasih. Kvota je 2,00. Isto sam sa zenama uradio i isplatilo se ;)

SASA

pre 8 godina

BRAVO ORLOVI:

U vise nego ubedljivoj pobedi, SRbija i bez ERcega, MIlosavljevica, i naravno TEA, Orlovi su i vise nego ubedljivo odigrali, skroz odneli Francuze, ...
Da smo i ole bolji sut za 3 imali, (a skroz smo se obrukali tu) razvalili bi ih skroz, ali ok, bolje sad, nego na sampionatu...
Skroz zaustavljen Batum, nevidljivi Parker,...
SVi sto su ulazili u igru su poentirali, (osim Kuzmica), i mislim da se jasno vidi, da nema fali MIlosavljevic na beku, jer ce skroz zacepiti rupe , a naravno on sjajno trci takodje,...
Jos kad vratimo Tea, Ercega i Milosavljevica, mislim da je jasno smo stvarno preterana ekipa...
BRavo momci, odlicna odbrana, jos samo tranzicija, i to je to,..

Loznicanin

pre 8 godina

Brinem se za drugog centra. Od Kuzmica(statican),Stimca(los,spor,ali srcan) i Milutinova(zelen) ne moze zajedno da se dobije dobar igrac! Mada bih uz Radulju kad bi morao da biram poveo Milutinova! Decko ima potencijal. p.s. Nmg da verujem da nam ovoliko fali Bobi!

Griffin

pre 8 godina

(Djape, 12. avgust 2015 21:01) Pa Raduljica i jeste prosecan igrac a pogotovo centar..On nam je najslabija karika. Crko' od radosto zbog Marjanovica,kad ono rotkve strugane.Bar da se tamo proslavi,takodje nista od toga. Ubice nas Spanci pod kosem za 10.

MJ11

pre 8 godina

Utakimaca sa pola snage obe ekipe,francuzi nas pustili ko mi njih u subotu.Kešelj ništa, Kuzmić još manje, Nedović pomalo ali slabo ostali očekivano.

Aleksandar

pre 8 godina

Dobro,nemojte sad Radulju da prozivate,prosle godine nije ni imao klub,pa je bio odlican na Svetskom.

Bice sve dobro kad pocne,Milutinov dobar.

sasa bn

pre 8 godina

Sticajem okolnosti nisam gledao utakmicu, pročitah sve komentare i naiđoh na jedan gdje piše da su neki navijači zviždali Teodosiću,pitam vas je li to stvarno tako bilo? Je li moguće da se to dešava?

danix

pre 8 godina

Bila je to jedna prava prijateljska trening utakmica u kojoj su oba selektora dali sansu svim igracima i u kopjoj je rezultat bio u drugom planu isto kao i ona nedavno u Francuskoj.Obe ekipe su pokazale da lagano podizu formu,ali da je to jos daleko od onog maksimuma.Nasi su odigrali dobro,iako se vidi da forma nije jos na nekom nivou,ali,svejedno,vidi se da imamo odlican tim.Opet ponavljam da jako zalim sto nema Bobija,bili bismo mnogo jaci.
Srecno momci.

Marko

pre 8 godina

REALNO RADULJICA VAN FORME TO NIJE DOBRO!!! Ne mozemo da ocekujemo u napadu puno od Milutinova i Kuzmica ali sato smo s obadvojcima bili JAKO SOLIDNI U ODBRANI! zamislite da smo malo bolje sutirali trojke.... pa mi bi ih napunili 30 razlike...

ilija

pre 8 godina

Za sve vas koji pisete fali Bobi,eh da nam je Bobi, nista bez Bobija..... Pa ljudi moji taj Bobi nije igrao ni prosle godine. A mi napravismo rezultat. Pa kao da je Bobi Lebron Dzejms. Oladite malo. Nema ga i tacka. A koga nema,bez njega se moze. Pustite momke da igraju. Ja licno mislim da ce osvojiti medalju. Sad koju,mislim da je nebitno. I nemojte misliti da bi taj Marjanovic igrao u reprezentaciji kao sto je igrao u Zvezdi. To su totalno dve razlicite stvari.

lol

pre 8 godina

Sve, sve ...ali Simon. Kako covek igra odbranu,sa koliko energije,pa to je neverovatno.
Svi znamo da nije vrh od kosarkasa,ali Simone brate...ono sta igras,igras ga za medalju.

Stiven Džerard

pre 8 godina

Ja ne razumem vaše prozivke na račun Kuzmića on je maestralno obavio svoje defanzivne zadatke ako na osnovu jedne izgubljene lopte u napadu(gde nije ni pokušavao) zaključujete ko je drvo ko ne nemojte se pokajati posle prvenstva.

neki tamo

pre 8 godina

MNOGO nam fali Bobi! Tek ce to doci do izrazaja, ali sta da se radi.. Zeleni su jos za ozbiljnu akciju kao sto je EP Milutinov i Kuzmic. Ostali dobri. Ne bi me iznenadilo da Simon ponovo podje jer je covek zadatka.
Sve u svemi, verujem u ove momke i Saleta i sigurno ce napraviti dobar rezultat i izboriti OI.
P.S. za sve koji se pitaju kako Kalina vredi milion, nadam se da su videli deo veceras a da ce tokom prvenstva i sezone videti i celu sliku.
Srbija!

mirko j.

pre 8 godina

Ovoj reprezentaciji Francuske bih uvek aplaudirao.Verujem i velika većina nas.U pitanju su sjajni momci..,pokazali su svoje lice u onom antologijskom polufinalu prosle godine, kada su prethodno izbacili nabodubne Špance.Protiv nas su gubili i 20 razlike ali su igrali pošteno, nisu se folirali.Nikolas Batum je igrao simultanku, pucao je 8/12 za tri a u 4/4 je sam dao 20 koševa. Kao Marčuljonis i Sale 1995 u Grčkoj.A Žo se radovao našem zlatu više nego svojoj bronzi.Veliko poštovanje za ovu reprezentaciju Francuske i Parkera koji nije igrao tada ali nas isto uvažava.

Windfucker

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!

Blue Fortress

pre 8 godina

Opasni smo bas, odbrana je beton, u napadu raznovrsno i imamo dobru klupu...Sve to bez tea, ercega i gagija...Da je i bobi tu bili bi mozda i favorit za zlato, ovako bice tesko, protiv Spanskih centara pogotovo, pod uslovom da naletimo na njih...

Marin

pre 8 godina

Jako lijepa košarka, pratim već 4,5 godina ovu ekipu, uz moju reprezentaciju svakako navijam za Srbiju. Puno mladih talentiranih igrača, dobrih atleta, Kalinića i Teodosića gotivim, Bjelica mi je vrh igrač. Samo naprijed susjedi !

cupa cups

pre 8 godina

Lep pocetak, steta za himnu, ali ovako ispade jos lepse :) veliki i prijateljski rivalitet trenutno dve najjace evropske kosarkaske reprezentacije. idemo do trofeja momcu!

NiksickoPivo

pre 8 godina

mislim da smo malo po malo postali gospodska košarkaška publika... i na klupskom nivou... sjetite se galatasaraya u areni... bez incidenata... idemo u dobrom pravcu

Ramplstilckin

pre 8 godina

Hahahaha,ljudi planiraju letove na Mars i samoupravljajuce automobile a ovde je pustanje pesme sa razglasa i dalje nepremostiv problem...

Coutinho

pre 8 godina

Au al ce biti pakleno evropsko,pogledajte samo sastav francuza pa jos spanci,litvanci,grci,nemci sa dirkom,italijani sa par nba igraca,uvek neugodni slovenci pa hrvati imaju sjajan sastav ali oni kao i mi u fudbalu nikako to da pretvore u rezultat,bice sjajno prvenstvo jedva cekam.

mirko j.

pre 8 godina

Ovoj reprezentaciji Francuske bih uvek aplaudirao.Verujem i velika većina nas.U pitanju su sjajni momci..,pokazali su svoje lice u onom antologijskom polufinalu prosle godine, kada su prethodno izbacili nabodubne Špance.Protiv nas su gubili i 20 razlike ali su igrali pošteno, nisu se folirali.Nikolas Batum je igrao simultanku, pucao je 8/12 za tri a u 4/4 je sam dao 20 koševa. Kao Marčuljonis i Sale 1995 u Grčkoj.A Žo se radovao našem zlatu više nego svojoj bronzi.Veliko poštovanje za ovu reprezentaciju Francuske i Parkera koji nije igrao tada ali nas isto uvažava.

Ramplstilckin

pre 8 godina

Hahahaha,ljudi planiraju letove na Mars i samoupravljajuce automobile a ovde je pustanje pesme sa razglasa i dalje nepremostiv problem...

cupa cups

pre 8 godina

Lep pocetak, steta za himnu, ali ovako ispade jos lepse :) veliki i prijateljski rivalitet trenutno dve najjace evropske kosarkaske reprezentacije. idemo do trofeja momcu!

NiksickoPivo

pre 8 godina

mislim da smo malo po malo postali gospodska košarkaška publika... i na klupskom nivou... sjetite se galatasaraya u areni... bez incidenata... idemo u dobrom pravcu

Coutinho

pre 8 godina

Au al ce biti pakleno evropsko,pogledajte samo sastav francuza pa jos spanci,litvanci,grci,nemci sa dirkom,italijani sa par nba igraca,uvek neugodni slovenci pa hrvati imaju sjajan sastav ali oni kao i mi u fudbalu nikako to da pretvore u rezultat,bice sjajno prvenstvo jedva cekam.

lol

pre 8 godina

Sve, sve ...ali Simon. Kako covek igra odbranu,sa koliko energije,pa to je neverovatno.
Svi znamo da nije vrh od kosarkasa,ali Simone brate...ono sta igras,igras ga za medalju.

Aleksandar

pre 8 godina

Dobro,nemojte sad Radulju da prozivate,prosle godine nije ni imao klub,pa je bio odlican na Svetskom.

Bice sve dobro kad pocne,Milutinov dobar.

Marin

pre 8 godina

Jako lijepa košarka, pratim već 4,5 godina ovu ekipu, uz moju reprezentaciju svakako navijam za Srbiju. Puno mladih talentiranih igrača, dobrih atleta, Kalinića i Teodosića gotivim, Bjelica mi je vrh igrač. Samo naprijed susjedi !

Јелена

pre 8 godina

Била сам тамо па да о томе кажем пар речи. Пре свега апсолутно је недопустиво да у 21. веку пуштање химне селекције госта буде непремостива препрека. То је заиста било онако безвезе. Оно што је врло битно, када је реч о култури публике, то је јасно и громко "уааа" као вид незадовољства према организаторима који су се овако понели према гостујућиј екипи, прваку Европе и великом спортском( и људском) колективу. После 3 неуспешна пуштања, водитељ је пришао са микрофоном француском тренеру који је уз громогласан аплауз отпевао химну своје земље. Касније током утакмице инсистирао је да водитељ каже публици да га је јако дирнуло то што је испраћен аплаузом и да ће тај утисак понети као нешто врло лепо из ове земље. Према томе организатори 0, а српска публика 10 што се геста ти
че.

Windfucker

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!

danix

pre 8 godina

Bila je to jedna prava prijateljska trening utakmica u kojoj su oba selektora dali sansu svim igracima i u kopjoj je rezultat bio u drugom planu isto kao i ona nedavno u Francuskoj.Obe ekipe su pokazale da lagano podizu formu,ali da je to jos daleko od onog maksimuma.Nasi su odigrali dobro,iako se vidi da forma nije jos na nekom nivou,ali,svejedno,vidi se da imamo odlican tim.Opet ponavljam da jako zalim sto nema Bobija,bili bismo mnogo jaci.
Srecno momci.

neki tamo

pre 8 godina

MNOGO nam fali Bobi! Tek ce to doci do izrazaja, ali sta da se radi.. Zeleni su jos za ozbiljnu akciju kao sto je EP Milutinov i Kuzmic. Ostali dobri. Ne bi me iznenadilo da Simon ponovo podje jer je covek zadatka.
Sve u svemi, verujem u ove momke i Saleta i sigurno ce napraviti dobar rezultat i izboriti OI.
P.S. za sve koji se pitaju kako Kalina vredi milion, nadam se da su videli deo veceras a da ce tokom prvenstva i sezone videti i celu sliku.
Srbija!

Stiven Džerard

pre 8 godina

Ja ne razumem vaše prozivke na račun Kuzmića on je maestralno obavio svoje defanzivne zadatke ako na osnovu jedne izgubljene lopte u napadu(gde nije ni pokušavao) zaključujete ko je drvo ko ne nemojte se pokajati posle prvenstva.

Samo covek

pre 8 godina

Sta bre smarate sa Bobijem?! Mnogo fali? Ne, ne fali mnogo jer nikad nije ni bio u ovom timu, bili bismo jaci sa njim verovatno, ali nmg da verujem da ima toliko komentara o njemu, bili smo drugi na svetu bez njega bicemo i prvi u Evropi, dajte malo podrske, ne samo kukanje bez razloga, mrzim taj kukavicki stav, jooj Srbijo.

Tool

pre 8 godina

Smarate više sa Bobijem, meni je više žao što Krstić ne igra i što je povredjen (a i da nije povredjen opet ne bi igrao). Krle bi bio 5 puta korisniji od Bobija. Primetio sam da Djordjević namerno čuva Tea, Ercega i Gagija, i da krije neke taktike od protivnika, što je normalno. Odavno nismo imali bolji tandem krilnih centara: Bjelica-Erceg. Jedva čekam da ih vidim u akciji. Na centru smo tanki, mada bili smo tanki i prošle godine, ništa novo. Krle bio povredjen i van forme, Raduljica bio totalno van forme, Katić i Štimac bili beskorisni. Dovešće sve to Sale u red, nemojte da brinete. Mojih 12:
1.Teo, Marković, Nedović
2. Bogdanović, Milosavljević
3. Kalina, Simon
4. Bjelica, Erceg
5. Radulja, Milutinov, Kuzmić
Bolju ekipu nemamo trenutno.

Koknava bahtla

pre 8 godina

Slusam lika pored mene na tekmi kako prica da Simonovic treba da otpadne,kako nema decko pojma,a on jedan od boljih bio danas,i mislim da treba Sale da ga povede

ilija

pre 8 godina

Za sve vas koji pisete fali Bobi,eh da nam je Bobi, nista bez Bobija..... Pa ljudi moji taj Bobi nije igrao ni prosle godine. A mi napravismo rezultat. Pa kao da je Bobi Lebron Dzejms. Oladite malo. Nema ga i tacka. A koga nema,bez njega se moze. Pustite momke da igraju. Ja licno mislim da ce osvojiti medalju. Sad koju,mislim da je nebitno. I nemojte misliti da bi taj Marjanovic igrao u reprezentaciji kao sto je igrao u Zvezdi. To su totalno dve razlicite stvari.

Maks

pre 8 godina

Uzivao sam....Prvo, cestitam reprezentaciji francuske, to je jedan kolektiv sjajnih kosarkasa i velikih ljudi, zelim im sve najbolje od srca.
A sada nasi. Igrali smo dovoljno dobro da pobedimo sampiona Evrope. Smatram da mozemo jos bolje, ne kazem da smo bolji od francuza ali da im ne lezimo-ne lezimo im. Odbrana za svaki respekt. Napad necu da komentarisem jer je evidentno da se kriju akcije. Sto se tice igraca pojedinacno. Nedovic odlican ali bice jos bolji. Bogdan je odigrao prosecno, za njega se bas vidi da krije kretanje. Simonovic odlican, nisam ocekivao, iskreno. Kalinic kao i Bogdan, znamo svi sta je radio mom Partizanu, vidi se da imaju akcije za njega ali kriju takodje. Milutinov fe-no-me-na-lan. Pazite, ja sam uzivo gledao i bas sam ga pratio, on jedini moze sa Goberom. Bjelica...msm sta reci, znamo svi ko je Beli, necu uopste trositi "karaktere" ovde. Ostali su takodje bili dobri ali ovi su mi najvise zapali za oko. Sve u svemu, za sada je dobro, idemo dalje, idemo jace, idemo jos bolje.

Rothmans

pre 8 godina

Ovi sto se zale za francusku himnu, podseticu one koji prate sport stalno, pre par godina nasa odbojkaska reprezentacija je gostovala u okviru Svetske lige u Francuskoj i tada je bila pustena sa razglasa himna "Hej Sloveni" umesto "Boze pravde", secam se da se Miljkovic kiselo smejao a i ostali nasi reprezentativci su do kraja dostojanstveno ispratili himnu nepostojece drzave...

StormBGD

pre 8 godina

Nedovic me prijatno iznenadjuje. Ne pamtim da je igrao ovako dobru kosarku. Bjelica sa 70% truda odlican. Ovi ostali mogu bolje i ocekujem jos bolju igru. Posebno od Bogdana, koji mora da bude mnogo hrabriji u napadu, jer ima strasan potencijal i 20 poena u rukama. Zvezda je mnogo pogresila sto nije jurila Nedovica i njemu dala jak ugovor. To se sad vidi. Kakvi prosecni Ameri, kakvi bakraci. Ovo kako decko igra je toliko zrelo i pametno, da prosto zapitam da li je do Saleta, koji je prvi trener koji je iz njega izvukao ovaj nivo kosarke.

Djoksonidis

pre 8 godina

Bog nek cuva Bjelicu i Srbe!
Maestralna partija nasih, kako u napadu, tako i u odbrani. Ako ovako deremo FRA, kako cemo tek Nemce, zabare...
Ulozicu sav novac na medalju nasih. Kvota je 2,00. Isto sam sa zenama uradio i isplatilo se ;)

zux

pre 8 godina

"Utakmica je počela u sjajnoj atmosferi, pošto je brojna publika u Areni aplaudirala tokom francuske himne. Himna nije mogla da bude puštena sa razglasa, pa je stručni štab Francuske pevao uz podršku sa tribina."
moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!

SASA

pre 8 godina

BRAVO ORLOVI:

U vise nego ubedljivoj pobedi, SRbija i bez ERcega, MIlosavljevica, i naravno TEA, Orlovi su i vise nego ubedljivo odigrali, skroz odneli Francuze, ...
Da smo i ole bolji sut za 3 imali, (a skroz smo se obrukali tu) razvalili bi ih skroz, ali ok, bolje sad, nego na sampionatu...
Skroz zaustavljen Batum, nevidljivi Parker,...
SVi sto su ulazili u igru su poentirali, (osim Kuzmica), i mislim da se jasno vidi, da nema fali MIlosavljevic na beku, jer ce skroz zacepiti rupe , a naravno on sjajno trci takodje,...
Jos kad vratimo Tea, Ercega i Milosavljevica, mislim da je jasno smo stvarno preterana ekipa...
BRavo momci, odlicna odbrana, jos samo tranzicija, i to je to,..

Blue Fortress

pre 8 godina

Opasni smo bas, odbrana je beton, u napadu raznovrsno i imamo dobru klupu...Sve to bez tea, ercega i gagija...Da je i bobi tu bili bi mozda i favorit za zlato, ovako bice tesko, protiv Spanskih centara pogotovo, pod uslovom da naletimo na njih...

santa justa

pre 8 godina

Kad zaskripi tu su Teodosic, Bjelica & Bogdanovic. Kalinic ima onaj ubilacki instinkt i pokretacku snagu za ceo tim kao nekad Velickovic. Ostali znaju svoje uloge. Bice to sve kako treba.

zagor

pre 8 godina

@thilmo
koliko se samo ne razumes u kosarku... u pitanju je prijateljska utakmicsa, gde su francuzi iskoristili priliku za kardio trening debelom dijau i parkera malo da razmrdaju. sve ukupno, mozda je bilo max 10 minuta ozbiljne kosarke. bogdanovic je odigrao 10% od onoga sto moze. mnogo pametne kretnje ima u napadu i postavljanje u odbrani. teo i bogdan zverski bekkort. covek je u stanju da kreira sebi kretnjom ili driblingom cistu situaciju za sut, za 5-6 srkundi. nije on kriv sto nasi centri slabo uricuju loptu. to ce biti problem na ep. milutinov je novi krstic, ali je jos zelen. kuzmic je bukvalno sporiji od bobija, a raduljica je sou program - veoma talentovan i veoma neozbiljan. on u odbrani i ne gleda gde je njegov igrac da bi sprecio utrcavanje ili gradio kos.

Nolan

pre 8 godina

Mnogo smaraju ljudi sa samo dve reči "fali Bobi". Ne, ne fali. Nikad nije ni bio nosilac u reprezentaciji.
Raduljica je bio loš večeras, brdo izgubljenih, izbijenih lopti, grešaka. Kuzmić se nije ni video, Milutinov dobar i on će sa Jokićem biti tandem za budućnost.
Bjelica, Kalinić, Bogdanović na nivou.
Simonović je iznenadio zakucavanjima a i dobro odigrao.
Bruka za francusku himnu...

branimir

pre 8 godina

Za vrhunske selekcije ne postoje birane utakmice,na svakoj utakmici moraš pružiti više nego u prethodnoj, A ako si toliko moćan ili dominatan možeš tempirati formu, mi smo trenutno među top tri selekcije u evropi, tako se i mora ponašati i raditi, mi smo bre velesila. Svet smo podsetili, sada i evropu....

sasa bn

pre 8 godina

Sticajem okolnosti nisam gledao utakmicu, pročitah sve komentare i naiđoh na jedan gdje piše da su neki navijači zviždali Teodosiću,pitam vas je li to stvarno tako bilo? Je li moguće da se to dešava?

mixolidis

pre 8 godina

pozdrav svim pametnjakovicima koji verovatno na osnovu jedne (ove) utakmice kazu da bogdan nije napredovao prosle sezone, uz pitanja:
-da li ste gledali kako je odigrao prvu pripremnu tekmu protiv francuza?
-zasto je opet evroligina zvezda u usponu, drugu sezonu za redom?
-Ako on nije napredovao, sta reci za ostale mlade talentovane igrace po evroligaskim klubovima, znaci oni su nazadovali?

decko objasnjava, kao i kalina, kao i bjelica, kao i teo, milutinov najavljuje objasnjavanje u buducnosti, a i radulja ce opet objasnjavati kad dodje vreme ;)

Koknava bahtla

pre 8 godina

Vi sto pjlujete Kuzmica,sacekajte malo,niste se zapitali da je ovo mozda pripremna utakmica i da mu je Sale mozda rekao da se ne forsira

Loznicanin

pre 8 godina

Brinem se za drugog centra. Od Kuzmica(statican),Stimca(los,spor,ali srcan) i Milutinova(zelen) ne moze zajedno da se dobije dobar igrac! Mada bih uz Radulju kad bi morao da biram poveo Milutinova! Decko ima potencijal. p.s. Nmg da verujem da nam ovoliko fali Bobi!

qwq

pre 8 godina

"E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje"

Samo nemoj da nas poredis sa Evropom i kulturom, pogotovu sa takvim kulturnim potpisom. Ni srpski pravopis ne znas. Dosta nam je takvih utopista i zaludjenika koji na silu prizeljkuju stvari da budu kakve nisu

Srdjan

pre 8 godina

Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Simonovic, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Raduljica, Milutinov i Kuzmic. Mislim da ce ovih 12 izabrati Djordjevic. 3 centra, za slucaj da se 1 povredi. Imamo 3 pleja, ali Nedovic moze da igra i dvojku. Takodje, napad mogu da organizuju i Bogdan i Bjelica, pored Teodosica i Markovica. Bjelica moze da igra i krilo po potrebi. Suterski solidna ekipa, osim Markovica, koji ima nekonstantan sut. I ja smatram da ce nam nedostajati Marjanovic, ali setimo se ko je sve nedostajao prosle godine, a smatram da smo videli da se moze i bez 4-5 igraca koji nedostaju napraviti rezultat. Sto se tice plasmana na EP smatram da ce dosta zavisiti od ukrstanja u 1/8 i u 1/4 finala jer se moze desiti da vec u tim fazama igramo protiv sebi ravnih ekipa. Ipak, nadam se najboljem. Napred Srbija!

panini

pre 8 godina

na centru cemo imati jedini problem. prozivate raduljicu ali videcete pice on pravi na ep jos malo da udje u ritam i popravi zavrsnicu i trpace on 10-15 po utakmici ali ostali me plase. po ovom do sada vidjenom milutinov je pokazao najvise i ako je dosta zelen, kuzmic me je za sada razocarao za igraca o kome se toliko prica i ima toliki ugovor mora bolje da igra, a stimac je decko borac ali strasno limitiran skoro pa beskoristan osim za hemiju u ekipi i da se bori. bice raduljica dobar za prvog centra kao i prosle godine ali mene plasi sto on ne moze dugo da igra a izmene za njega nam nemaju kvalitet ili iskustvo. da su tu bobi ili krle rekao bih da nam je medalja skoro pa sigurna ubedjen bih bio da stizemo do finala, ovako verujem naravno ali videcemo..ostale pozicije sasvim dobro pokrivene jos kad se vrate ova trojica bice odlicno

Zlaja

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.

Blogger

pre 8 godina

Komentator je toliko opsednut visinom...kad se setim I one proslave povodom 20g oz zlata ..isto visina visina :D OMG ...zabada mnogo. Sto se tice uvek moze bolje , FRA ce na EP igrati u 5 brzini ...ali otom potom .. NAPRED SRBIJA !!!

Marko

pre 8 godina

REALNO RADULJICA VAN FORME TO NIJE DOBRO!!! Ne mozemo da ocekujemo u napadu puno od Milutinova i Kuzmica ali sato smo s obadvojcima bili JAKO SOLIDNI U ODBRANI! zamislite da smo malo bolje sutirali trojke.... pa mi bi ih napunili 30 razlike...

Tool

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)

Kakav bre Dangubić, pa on ništa ne igra ni u Zvezdi, niti ima neku minutažu, a kamoli da igra za reprezentaciju. Slažem se da je potencijal i talenat, ali za sada je samo to - potencijal i talenat. Ne primećujem da je nešto napredovao u igri. Drugo, Dangubić je više krilo nego bek, tako da su njemu konkurencija Simon i Kešelj za 12, a ne Gagi. Ja bih uvek pre zvao Simona ili Kešelja, mnogo su korisniji. A i Gagi je mnogo koristan igrač, svako ko iole poznaje košarku će ti reći da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi. A i u napadu je bolji od Dangubića. Naša najbolja ekipa trenutno: Teo, Marković, Nedović, Bogdan, Milosavljević, Kalina, Simon, Bjelica, Erceg, Radulja, Kuzmić, Milutinov

srbenda

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.

Griffin

pre 8 godina

(Djape, 12. avgust 2015 21:01) Pa Raduljica i jeste prosecan igrac a pogotovo centar..On nam je najslabija karika. Crko' od radosto zbog Marjanovica,kad ono rotkve strugane.Bar da se tamo proslavi,takodje nista od toga. Ubice nas Spanci pod kosem za 10.

my way

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!
(Windfucker, 12. avgust 2015 21:31)

Čim tvoja evropska kultura i ponašanje dozvoljava upotrebljavanje reči "seljačko srbovanje", svaka dalja priča o gospodstvu i kulturi prestaje, a kao što ti neko već reče i potpis ti je baš na nivou. Publici svaka čast na ponašanju, to je baš pravo i tradicionalno srpsko, a ne evropsko gostoprimstvo! Čime se ti ponosiš i čime hvališ, to je zaista nebitno. Previše si sebi umislio, spusti se malo na zemlju.

Pobeda

pre 8 godina

Nije tacno da je iko zvizdao Teodosicu! Naprotiv, sama cinjenica da se pojavio na terenu na 10 sekundi je izazvala potpuno odusevljenje svih. Nemojte izmisljati stvari bez razloga.

dragan1982

pre 8 godina

ovde na komentarima mi profesor nemanja bjelica premalo se pominje..ne verovatno kakav je to dobar igrac !!!u njega polazem najvisu mogucu nadu sto se NBA karijere tice..dugo nisam video pametnijeg europskog igraca od njega.sa njim i tedosicem imamo dva absolutna top igraca koji ce praviti razliku na EP-u..raduljica-braduljica.kod njega imam osecaj da je igrao turnir zivota prosle godine na SP-u ,tada mu je sve ulazilo u kos ,godinu dana kasnije njemu skoro pa nista nepolazi za rukom..nije mala stvar ne igrati skoro celu sezonu,vidi se na njemu da bi mogao biti veliki problem za nas.ne znam zasto se kritikuje bogdanovic,decko je odlican igrac,on sebi moze da kreira sut poziciju za par sekundi..nasa tri top igraca su teo,profesor i bogdanovic..svaki rival ce imati zadatak da prvenstveno ta tri igraca stopira pa onda ostale..nadam se zlatu na EP-u ..!! srbijaaa..

Trener

pre 8 godina

Mi smo bre petostruki Svetski i Evropski sampioni globalno smo najveca svetska kosarkaska velesila i planiramo tu i da ostanemo. Taman da nam sutra oduzmu Kosovo i Sandzak ili da nam vrate i pripoje Crnu Goru i Makedoniju Srbija ce uvek biti gospodar ove igre. O dopingovanim Amerima mozete citati u aktielnim clancima o njima necu trositi reci.

srbEUin

pre 8 godina

Sale forsira modernu brzu borbenu agresivnu igru sa opakom odbranom vrlo sličnu Radonji.
Velika rupa pod košem, gde će nam faliti snage. Milutinov mlitav, Štimara nizak, Kuzmić izgubljen. Raduljica iskusan i jedini igra snažno kako treba. Igra na postu kao Cirbes, ali slabije pik. Sigurno će biti bolji na EP, uz Tea. Sa Bobijem bismo bili favoriti za finale, ovako zavisimo od igre protivničkih centara.
Bjelica najbolji, Nedović, Simon, Kalina i Danguba odlični. Marković solidan. Bogdan i Luka slabiji od svojih standarda. Kešelj izolovan.
Prema prikazanom stilu igre, verujem da će Sale povesti sledeće:
Teo, Marković
Bogdan, Nedović, Dangubić
Kalinić, Simonović,
Bjelica, Mitrović, Erceg
Raduljica, Kuzmić ili Milutinov

Zbog slabe centarske linije prednost će dati Dangubi nad Gagijem zbog bolje skočnosti i Simonu, Ercegu i Luki nad Kešeljem koji igra isuviše daleko od koša. Jedino sa visokim i skočnim spoljnim igračima možemo zakrpiti rupu na centru.

Kosarkas

pre 8 godina

Raduljica bice spreman do EP siguran sam. Jeste primetili koliko smo jaki u odbrani kad Milutinov i Kuzmic igraju? U trecoj cetvrtini kad je Kuzmic igrao, Francuzi nisu znali sta da rade u napadu.
Svi nasi centri su 211-213 i ta visina je absolutno dovoljna. Placu neki ljudi za Marjanovicem. Sigurno je on dobar igrac ali prosle godine smo bez njega i nemojte sada reci da je Krle igrao. Svako ko je pratio SP video je da je KRLE pola SP bio povredjen i da nije najbolje igrao. Tako da nama fali nista. Nasi lideri ce biti: Teo, Bogdanovic, Nedovic, Bjelica i Erceg... Centri ce imati zadatak da odigraju jaku odbranu i da zatvore reket. Videli ste kad Raduljica igra koliko penetracije protivnik ima. Videlo se kad Milutinov ili Kuzmic igra to je ZID nema probijanja nema lakih poena. Ovi igraci idu: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Milutinov, Kuzmic, Raduljica a 12. igrac bice (Simonovic, Keselj ili Dangubic). Taj 12 igrac mora da bude zahvalan igrac koji je zadovaljan malom minutazom i ko igra cvrstu odbranu. Sva trojca mogu to tako da bas mi je zao da ce 2 da odpadnu...

Vz

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.
(srbenda, 13. avgust 2015 00:04)
Mitrovicu fali jedna stvar da bude igracina. Ta stvar su mu.. Nadam se da ce to doci na svoje, ali mislim da na ovo prvenstvo nece ici. Cenim momka, ali mislim da ove godine nece biti u 12

Dejan

pre 8 godina

Atmosfera pozorisna a od igraca jedino Nedovic igra u punom ritmu... Ostali ili da se mnogo poprave ili da ne idu uopste..Centra nemamo,3-4 štapa!

Zlatko

pre 8 godina

moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!
(zux, 12. avgust 2015 23:09)

Da kazem nesto na tu temu, neka se jave i ostali navijaci. Kazes "nasi sportisti". E ovako, kad god odbojkasi igraju Svetsku ligu u Novom Sadu, dobar deo hale otpeva nasu himnu, ali se zato muva ne cuje dok ide protivnikova himna. Nakon himne, usledi apluz svih prisutnih i time se iskaze postovanje prema protivniku i njegovoj zemlji. U toku utakmice pravi se buka kad protivnik servira, ali sve u domenu sportskog navijanja. Na kraju utakmice, bez obzira da li nasi pobede ili izgube igraci obe ekipe budu nagradjeni aplauzom. Sve ekipe koje dodju u Novi Sad znaju da su dosle na vruc teren, ali isto tako znaju da su dosle u sportsku sredinu gde se postuje protivnik. Nikada u Novom Sadu nije zabelezen ni najmanji incident kad su igrali odbojkasi. To sto se negde zvizdi protivnikovoj himni, nemoj da poistovecujes sa vecinom i govoris kako nasa publika nije emancipovana (to mislis jer si rekao "red je da dobiju").

Vz

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)
Tesko da ce pre Gagija, osim u situaciji da je povredjen. Em je bolji u odbrani, em je usao u sut posle povrede i igra izuzetno korisno u napadu. Na sve to je i veoma iskusan. Slazem se da je Dangubic neko ko bi mogao da bude buducnost, ali sve zavisi od toga kako ce napredovati. Sledeca sezona ce pokazati gde se nalazi. Sve u svemu, ono sto me najvise brine je Raduljica koji deluje daleko od forme. Za sada je sve na silu. Mislim da ima sasvim dovoljno vremena da dodje na svoje. Ako on bude u formi na prvenstvu, imamo realne sanse da dodjemo daleko. Za ostale se vidi da su tu negde ili vec u zoni. Bicemo dobri, barem meni tako deluje.

Srbija zemlja kosarke!!!!!

pre 8 godina

Sto neko rece u komentarima, svet smo podsetili, sad da pregazimo ovo evropsko i da kazemo "gospodo druga najveca kosarkaska sila na svetu se vratila u vrh i planira da tu ostane...za pocetak narednu deceniju a za posle cemo da vidimo".

MJ11

pre 8 godina

Utakimaca sa pola snage obe ekipe,francuzi nas pustili ko mi njih u subotu.Kešelj ništa, Kuzmić još manje, Nedović pomalo ali slabo ostali očekivano.

milosg

pre 8 godina

Samo sam naslov procitao..Ovo "Odlicna Srbija" nema veze sa vezom..Kapiram da je pripremna utakmica,ali toliko bezidejnih,nepotrebnih poteza...Opet,i Francuska takodje..Ruzna utakmica ali je bitno da smo pobedili,nivo igre ce se podizati...Mislim da ce nam Bobi faliti za neki uspeh na EP,nadam se da gresim..

olaf

pre 8 godina

Po prikazanom, otpada Dan
gubic sigurno posto je u ovom sastavu visak na poziciji,a jos jednog treba traziti u grupi Erceg,Milosavljevic,Keselj i Kuzmic. Zavisi od Saletove ideje!

mike

pre 8 godina

Super sto smo pobedili, ovo ce dati krila nasima i imace jos vise samopouzdanja.Bice ovo jos bolje ,a naravno da sve karte nisu otkrivene... Sto se tice sastava - trenutna forma nekih igraca sigurno nije tempirana, mnogi veceras nisu pokazali ono sto se od nih mozda ocekivalo, sto je i normalno, mislim da ce sve to da legne na svoje.Sad, sastav... ubedjen sam da Sale vec sada zna ko mu se uklapa i koga ce voditi,ali imam osecaj da ima slatke muke na poziciji trojke.Stvarno svi na poziciji trojke imaju kvalitet i mogu da naprave razliku na terenu.

Banezi

pre 8 godina

Teodosić, Nedović, Bogdanović, Bjelica, Raduljica, Marković, Milosavljević, Kalinić, Erceg, Milutinov, Pot, Simonović su 12 kojih će Sale Nacionale najverovatnije zvati. Igraćemo vrlo brzu košarku na obe strane terena, kao i prošle godine, s tim što smo ove godine jači za Nedovića (prodornost ka košu), Milosavljevića (odbrana) i Ercega(šut). Pot će biti zamena za Jovića, znači igraće pet minuta po meču i zadatak će mu biti da uspori protivničku spoljnu liniju. Možemo lagano do polufinala a tamo je sve moguće. Od nas su po imenima bolji Francuzi i Španci, ostali su kao mi ili lošiji.

ProNoob

pre 8 godina

Bio sam na mecu,bilo je odlicno. Preko tv-a ne moze da se oseti prava atmosfera,tako da SVI 15. i 16. avgusta u arenu da bodrimo nase igrace do osvajanja Acibadema! :)

petarczv

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.
(Zlaja, 13. avgust 2015 01:30)

Pa zna se ko je poceo kuknjavu...onaj koji je razlog sto taj igrac nije igrao za reprezentaciju. Kakav apsurd...

rudy gobert

pre 8 godina

Da li je neko imao priliku da pogleda statistiku? Zanima me broj skokova Gobera. Delovalo mi je kao da je pokupio svaki moguci skok dok je bio u igri.

nnn

pre 8 godina

navijam za partizan, ali mislim da dangubic ima prednost kao treca dvojka u odnosu na milosavljevica(nedovic igra dvojku, a samo po potrebi keca) dragan je zadnju sezonu odigrao sasvim prosecno i dosta je sporiji u odnosu na pre povrede.
prosle godine je djordjevic vodio 4 igraca na pozicijama 1 i 2, tako ako uopste bude peti igrac tu, dobice mozda 2 minuta po utakmici i zato treba povesti dangubica koji je mladji i ima vise potencijala za buducnost.

stefan

pre 8 godina

Teodosic
Markovic
Nedovic
Bogdanovic
Milosavljevic
Kalinic
Bjelica
Mitrovic
Erceg
Raduljica
Milutinov.
Mislim da je jedina dilema Keselj ili Simonovic. Ako povede i Kuzmica i Raduljicu, to znaci da su zagarantovana mesta njegovim igracima i da je i on ucestvovao u ovoj aferi 'Bobi'. Kuzmic nije kadar za ovu reprezentaciju, to se sinoc videlo. Neko kaze da su pripreme, da je umoran - klasa se vidi uvek ako je imas.

makakvoimestacemi

pre 8 godina

Pa ovako: Bjelica je najjaci igrac, verujem u njega bas.
Odusevio me je Kalina kako je igrao, vredi lik za sve pare.
Mislim da je Nedovic dobro igrao, ali ima jos dosta toga da pokaze.
Simon je isto dobro odigrao. Keselj lik izolovan skroz. Dangubic ima jos dosta da radi na sebi, ali vidi se talenat.
Raduljica daleko od svoje forme, ali verujem da ce stici svoju pravu formu. Mali Luka je dobar decko samo mu fali zustrine, fali mu samopouzdanje. U Tea ne sumnjam, igrace on, ovo je taktika neka samo. Ostali solidni. Ovo sa Bobijem necu komentarisati, koga nema bez njega se moze.
Jos jednom, ja stvarno ne znam KAKO je mogao da im se dogodi propust takav sa himnom. Cak mislim da je posle toga bilo sasvim ok da daju i nasima da otpevaju himnu. Nekako ispade sad ko namerno da je.
OCEKUJEM DOSTA OD NASIH. KVALITETNI SU. NAPRED MOMCI.

Dejan

pre 8 godina

Atmosfera pozorisna a od igraca jedino Nedovic igra u punom ritmu... Ostali ili da se mnogo poprave ili da ne idu uopste..Centra nemamo,3-4 štapa!

milosg

pre 8 godina

Samo sam naslov procitao..Ovo "Odlicna Srbija" nema veze sa vezom..Kapiram da je pripremna utakmica,ali toliko bezidejnih,nepotrebnih poteza...Opet,i Francuska takodje..Ruzna utakmica ali je bitno da smo pobedili,nivo igre ce se podizati...Mislim da ce nam Bobi faliti za neki uspeh na EP,nadam se da gresim..

Griffin

pre 8 godina

(Djape, 12. avgust 2015 21:01) Pa Raduljica i jeste prosecan igrac a pogotovo centar..On nam je najslabija karika. Crko' od radosto zbog Marjanovica,kad ono rotkve strugane.Bar da se tamo proslavi,takodje nista od toga. Ubice nas Spanci pod kosem za 10.

MJ11

pre 8 godina

Utakimaca sa pola snage obe ekipe,francuzi nas pustili ko mi njih u subotu.Kešelj ništa, Kuzmić još manje, Nedović pomalo ali slabo ostali očekivano.

Banezi

pre 8 godina

Teodosić, Nedović, Bogdanović, Bjelica, Raduljica, Marković, Milosavljević, Kalinić, Erceg, Milutinov, Pot, Simonović su 12 kojih će Sale Nacionale najverovatnije zvati. Igraćemo vrlo brzu košarku na obe strane terena, kao i prošle godine, s tim što smo ove godine jači za Nedovića (prodornost ka košu), Milosavljevića (odbrana) i Ercega(šut). Pot će biti zamena za Jovića, znači igraće pet minuta po meču i zadatak će mu biti da uspori protivničku spoljnu liniju. Možemo lagano do polufinala a tamo je sve moguće. Od nas su po imenima bolji Francuzi i Španci, ostali su kao mi ili lošiji.

srbEUin

pre 8 godina

Sale forsira modernu brzu borbenu agresivnu igru sa opakom odbranom vrlo sličnu Radonji.
Velika rupa pod košem, gde će nam faliti snage. Milutinov mlitav, Štimara nizak, Kuzmić izgubljen. Raduljica iskusan i jedini igra snažno kako treba. Igra na postu kao Cirbes, ali slabije pik. Sigurno će biti bolji na EP, uz Tea. Sa Bobijem bismo bili favoriti za finale, ovako zavisimo od igre protivničkih centara.
Bjelica najbolji, Nedović, Simon, Kalina i Danguba odlični. Marković solidan. Bogdan i Luka slabiji od svojih standarda. Kešelj izolovan.
Prema prikazanom stilu igre, verujem da će Sale povesti sledeće:
Teo, Marković
Bogdan, Nedović, Dangubić
Kalinić, Simonović,
Bjelica, Mitrović, Erceg
Raduljica, Kuzmić ili Milutinov

Zbog slabe centarske linije prednost će dati Dangubi nad Gagijem zbog bolje skočnosti i Simonu, Ercegu i Luki nad Kešeljem koji igra isuviše daleko od koša. Jedino sa visokim i skočnim spoljnim igračima možemo zakrpiti rupu na centru.

srbenda

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.

nnn

pre 8 godina

navijam za partizan, ali mislim da dangubic ima prednost kao treca dvojka u odnosu na milosavljevica(nedovic igra dvojku, a samo po potrebi keca) dragan je zadnju sezonu odigrao sasvim prosecno i dosta je sporiji u odnosu na pre povrede.
prosle godine je djordjevic vodio 4 igraca na pozicijama 1 i 2, tako ako uopste bude peti igrac tu, dobice mozda 2 minuta po utakmici i zato treba povesti dangubica koji je mladji i ima vise potencijala za buducnost.

Ramplstilckin

pre 8 godina

Hahahaha,ljudi planiraju letove na Mars i samoupravljajuce automobile a ovde je pustanje pesme sa razglasa i dalje nepremostiv problem...

olaf

pre 8 godina

Po prikazanom, otpada Dan
gubic sigurno posto je u ovom sastavu visak na poziciji,a jos jednog treba traziti u grupi Erceg,Milosavljevic,Keselj i Kuzmic. Zavisi od Saletove ideje!

qwq

pre 8 godina

"E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje"

Samo nemoj da nas poredis sa Evropom i kulturom, pogotovu sa takvim kulturnim potpisom. Ni srpski pravopis ne znas. Dosta nam je takvih utopista i zaludjenika koji na silu prizeljkuju stvari da budu kakve nisu

stefan

pre 8 godina

Teodosic
Markovic
Nedovic
Bogdanovic
Milosavljevic
Kalinic
Bjelica
Mitrovic
Erceg
Raduljica
Milutinov.
Mislim da je jedina dilema Keselj ili Simonovic. Ako povede i Kuzmica i Raduljicu, to znaci da su zagarantovana mesta njegovim igracima i da je i on ucestvovao u ovoj aferi 'Bobi'. Kuzmic nije kadar za ovu reprezentaciju, to se sinoc videlo. Neko kaze da su pripreme, da je umoran - klasa se vidi uvek ako je imas.

mirko j.

pre 8 godina

Ovoj reprezentaciji Francuske bih uvek aplaudirao.Verujem i velika većina nas.U pitanju su sjajni momci..,pokazali su svoje lice u onom antologijskom polufinalu prosle godine, kada su prethodno izbacili nabodubne Špance.Protiv nas su gubili i 20 razlike ali su igrali pošteno, nisu se folirali.Nikolas Batum je igrao simultanku, pucao je 8/12 za tri a u 4/4 je sam dao 20 koševa. Kao Marčuljonis i Sale 1995 u Grčkoj.A Žo se radovao našem zlatu više nego svojoj bronzi.Veliko poštovanje za ovu reprezentaciju Francuske i Parkera koji nije igrao tada ali nas isto uvažava.

Loznicanin

pre 8 godina

Brinem se za drugog centra. Od Kuzmica(statican),Stimca(los,spor,ali srcan) i Milutinova(zelen) ne moze zajedno da se dobije dobar igrac! Mada bih uz Radulju kad bi morao da biram poveo Milutinova! Decko ima potencijal. p.s. Nmg da verujem da nam ovoliko fali Bobi!

ilija

pre 8 godina

Za sve vas koji pisete fali Bobi,eh da nam je Bobi, nista bez Bobija..... Pa ljudi moji taj Bobi nije igrao ni prosle godine. A mi napravismo rezultat. Pa kao da je Bobi Lebron Dzejms. Oladite malo. Nema ga i tacka. A koga nema,bez njega se moze. Pustite momke da igraju. Ja licno mislim da ce osvojiti medalju. Sad koju,mislim da je nebitno. I nemojte misliti da bi taj Marjanovic igrao u reprezentaciji kao sto je igrao u Zvezdi. To su totalno dve razlicite stvari.

Zlaja

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.

sasa bn

pre 8 godina

Sticajem okolnosti nisam gledao utakmicu, pročitah sve komentare i naiđoh na jedan gdje piše da su neki navijači zviždali Teodosiću,pitam vas je li to stvarno tako bilo? Je li moguće da se to dešava?

Tool

pre 8 godina

Smarate više sa Bobijem, meni je više žao što Krstić ne igra i što je povredjen (a i da nije povredjen opet ne bi igrao). Krle bi bio 5 puta korisniji od Bobija. Primetio sam da Djordjević namerno čuva Tea, Ercega i Gagija, i da krije neke taktike od protivnika, što je normalno. Odavno nismo imali bolji tandem krilnih centara: Bjelica-Erceg. Jedva čekam da ih vidim u akciji. Na centru smo tanki, mada bili smo tanki i prošle godine, ništa novo. Krle bio povredjen i van forme, Raduljica bio totalno van forme, Katić i Štimac bili beskorisni. Dovešće sve to Sale u red, nemojte da brinete. Mojih 12:
1.Teo, Marković, Nedović
2. Bogdanović, Milosavljević
3. Kalina, Simon
4. Bjelica, Erceg
5. Radulja, Milutinov, Kuzmić
Bolju ekipu nemamo trenutno.

SASA

pre 8 godina

BRAVO ORLOVI:

U vise nego ubedljivoj pobedi, SRbija i bez ERcega, MIlosavljevica, i naravno TEA, Orlovi su i vise nego ubedljivo odigrali, skroz odneli Francuze, ...
Da smo i ole bolji sut za 3 imali, (a skroz smo se obrukali tu) razvalili bi ih skroz, ali ok, bolje sad, nego na sampionatu...
Skroz zaustavljen Batum, nevidljivi Parker,...
SVi sto su ulazili u igru su poentirali, (osim Kuzmica), i mislim da se jasno vidi, da nema fali MIlosavljevic na beku, jer ce skroz zacepiti rupe , a naravno on sjajno trci takodje,...
Jos kad vratimo Tea, Ercega i Milosavljevica, mislim da je jasno smo stvarno preterana ekipa...
BRavo momci, odlicna odbrana, jos samo tranzicija, i to je to,..

Nolan

pre 8 godina

Mnogo smaraju ljudi sa samo dve reči "fali Bobi". Ne, ne fali. Nikad nije ni bio nosilac u reprezentaciji.
Raduljica je bio loš večeras, brdo izgubljenih, izbijenih lopti, grešaka. Kuzmić se nije ni video, Milutinov dobar i on će sa Jokićem biti tandem za budućnost.
Bjelica, Kalinić, Bogdanović na nivou.
Simonović je iznenadio zakucavanjima a i dobro odigrao.
Bruka za francusku himnu...

Srdjan

pre 8 godina

Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Simonovic, Bjelica, Erceg, Mitrovic, Raduljica, Milutinov i Kuzmic. Mislim da ce ovih 12 izabrati Djordjevic. 3 centra, za slucaj da se 1 povredi. Imamo 3 pleja, ali Nedovic moze da igra i dvojku. Takodje, napad mogu da organizuju i Bogdan i Bjelica, pored Teodosica i Markovica. Bjelica moze da igra i krilo po potrebi. Suterski solidna ekipa, osim Markovica, koji ima nekonstantan sut. I ja smatram da ce nam nedostajati Marjanovic, ali setimo se ko je sve nedostajao prosle godine, a smatram da smo videli da se moze i bez 4-5 igraca koji nedostaju napraviti rezultat. Sto se tice plasmana na EP smatram da ce dosta zavisiti od ukrstanja u 1/8 i u 1/4 finala jer se moze desiti da vec u tim fazama igramo protiv sebi ravnih ekipa. Ipak, nadam se najboljem. Napred Srbija!

cupa cups

pre 8 godina

Lep pocetak, steta za himnu, ali ovako ispade jos lepse :) veliki i prijateljski rivalitet trenutno dve najjace evropske kosarkaske reprezentacije. idemo do trofeja momcu!

petarczv

pre 8 godina

I dalje kukate za igracem koji maltene nikad nije nastupao ozbiljnije za reprezentaciju i koji se nece vratiti u ekipu?...i podrivate atmosferu u timu.
(Zlaja, 13. avgust 2015 01:30)

Pa zna se ko je poceo kuknjavu...onaj koji je razlog sto taj igrac nije igrao za reprezentaciju. Kakav apsurd...

Marko

pre 8 godina

REALNO RADULJICA VAN FORME TO NIJE DOBRO!!! Ne mozemo da ocekujemo u napadu puno od Milutinova i Kuzmica ali sato smo s obadvojcima bili JAKO SOLIDNI U ODBRANI! zamislite da smo malo bolje sutirali trojke.... pa mi bi ih napunili 30 razlike...

Samo covek

pre 8 godina

Sta bre smarate sa Bobijem?! Mnogo fali? Ne, ne fali mnogo jer nikad nije ni bio u ovom timu, bili bismo jaci sa njim verovatno, ali nmg da verujem da ima toliko komentara o njemu, bili smo drugi na svetu bez njega bicemo i prvi u Evropi, dajte malo podrske, ne samo kukanje bez razloga, mrzim taj kukavicki stav, jooj Srbijo.

Windfucker

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!

neki tamo

pre 8 godina

MNOGO nam fali Bobi! Tek ce to doci do izrazaja, ali sta da se radi.. Zeleni su jos za ozbiljnu akciju kao sto je EP Milutinov i Kuzmic. Ostali dobri. Ne bi me iznenadilo da Simon ponovo podje jer je covek zadatka.
Sve u svemi, verujem u ove momke i Saleta i sigurno ce napraviti dobar rezultat i izboriti OI.
P.S. za sve koji se pitaju kako Kalina vredi milion, nadam se da su videli deo veceras a da ce tokom prvenstva i sezone videti i celu sliku.
Srbija!

Djoksonidis

pre 8 godina

Bog nek cuva Bjelicu i Srbe!
Maestralna partija nasih, kako u napadu, tako i u odbrani. Ako ovako deremo FRA, kako cemo tek Nemce, zabare...
Ulozicu sav novac na medalju nasih. Kvota je 2,00. Isto sam sa zenama uradio i isplatilo se ;)

NiksickoPivo

pre 8 godina

mislim da smo malo po malo postali gospodska košarkaška publika... i na klupskom nivou... sjetite se galatasaraya u areni... bez incidenata... idemo u dobrom pravcu

Koknava bahtla

pre 8 godina

Slusam lika pored mene na tekmi kako prica da Simonovic treba da otpadne,kako nema decko pojma,a on jedan od boljih bio danas,i mislim da treba Sale da ga povede

panini

pre 8 godina

na centru cemo imati jedini problem. prozivate raduljicu ali videcete pice on pravi na ep jos malo da udje u ritam i popravi zavrsnicu i trpace on 10-15 po utakmici ali ostali me plase. po ovom do sada vidjenom milutinov je pokazao najvise i ako je dosta zelen, kuzmic me je za sada razocarao za igraca o kome se toliko prica i ima toliki ugovor mora bolje da igra, a stimac je decko borac ali strasno limitiran skoro pa beskoristan osim za hemiju u ekipi i da se bori. bice raduljica dobar za prvog centra kao i prosle godine ali mene plasi sto on ne moze dugo da igra a izmene za njega nam nemaju kvalitet ili iskustvo. da su tu bobi ili krle rekao bih da nam je medalja skoro pa sigurna ubedjen bih bio da stizemo do finala, ovako verujem naravno ali videcemo..ostale pozicije sasvim dobro pokrivene jos kad se vrate ova trojica bice odlicno

StormBGD

pre 8 godina

Nedovic me prijatno iznenadjuje. Ne pamtim da je igrao ovako dobru kosarku. Bjelica sa 70% truda odlican. Ovi ostali mogu bolje i ocekujem jos bolju igru. Posebno od Bogdana, koji mora da bude mnogo hrabriji u napadu, jer ima strasan potencijal i 20 poena u rukama. Zvezda je mnogo pogresila sto nije jurila Nedovica i njemu dala jak ugovor. To se sad vidi. Kakvi prosecni Ameri, kakvi bakraci. Ovo kako decko igra je toliko zrelo i pametno, da prosto zapitam da li je do Saleta, koji je prvi trener koji je iz njega izvukao ovaj nivo kosarke.

Blogger

pre 8 godina

Komentator je toliko opsednut visinom...kad se setim I one proslave povodom 20g oz zlata ..isto visina visina :D OMG ...zabada mnogo. Sto se tice uvek moze bolje , FRA ce na EP igrati u 5 brzini ...ali otom potom .. NAPRED SRBIJA !!!

mixolidis

pre 8 godina

pozdrav svim pametnjakovicima koji verovatno na osnovu jedne (ove) utakmice kazu da bogdan nije napredovao prosle sezone, uz pitanja:
-da li ste gledali kako je odigrao prvu pripremnu tekmu protiv francuza?
-zasto je opet evroligina zvezda u usponu, drugu sezonu za redom?
-Ako on nije napredovao, sta reci za ostale mlade talentovane igrace po evroligaskim klubovima, znaci oni su nazadovali?

decko objasnjava, kao i kalina, kao i bjelica, kao i teo, milutinov najavljuje objasnjavanje u buducnosti, a i radulja ce opet objasnjavati kad dodje vreme ;)

branimir

pre 8 godina

Za vrhunske selekcije ne postoje birane utakmice,na svakoj utakmici moraš pružiti više nego u prethodnoj, A ako si toliko moćan ili dominatan možeš tempirati formu, mi smo trenutno među top tri selekcije u evropi, tako se i mora ponašati i raditi, mi smo bre velesila. Svet smo podsetili, sada i evropu....

Aleksandar

pre 8 godina

Dobro,nemojte sad Radulju da prozivate,prosle godine nije ni imao klub,pa je bio odlican na Svetskom.

Bice sve dobro kad pocne,Milutinov dobar.

zagor

pre 8 godina

@thilmo
koliko se samo ne razumes u kosarku... u pitanju je prijateljska utakmicsa, gde su francuzi iskoristili priliku za kardio trening debelom dijau i parkera malo da razmrdaju. sve ukupno, mozda je bilo max 10 minuta ozbiljne kosarke. bogdanovic je odigrao 10% od onoga sto moze. mnogo pametne kretnje ima u napadu i postavljanje u odbrani. teo i bogdan zverski bekkort. covek je u stanju da kreira sebi kretnjom ili driblingom cistu situaciju za sut, za 5-6 srkundi. nije on kriv sto nasi centri slabo uricuju loptu. to ce biti problem na ep. milutinov je novi krstic, ali je jos zelen. kuzmic je bukvalno sporiji od bobija, a raduljica je sou program - veoma talentovan i veoma neozbiljan. on u odbrani i ne gleda gde je njegov igrac da bi sprecio utrcavanje ili gradio kos.

Trener

pre 8 godina

Mi smo bre petostruki Svetski i Evropski sampioni globalno smo najveca svetska kosarkaska velesila i planiramo tu i da ostanemo. Taman da nam sutra oduzmu Kosovo i Sandzak ili da nam vrate i pripoje Crnu Goru i Makedoniju Srbija ce uvek biti gospodar ove igre. O dopingovanim Amerima mozete citati u aktielnim clancima o njima necu trositi reci.

Stiven Džerard

pre 8 godina

Ja ne razumem vaše prozivke na račun Kuzmića on je maestralno obavio svoje defanzivne zadatke ako na osnovu jedne izgubljene lopte u napadu(gde nije ni pokušavao) zaključujete ko je drvo ko ne nemojte se pokajati posle prvenstva.

my way

pre 8 godina

E to je evropsko ponasanje, gospodsko! Ovo me cini ponosnim a ne urlanje i seljacko srbovanje. I jos jednom smo dokazaöi da imamo osecaj za kosarku. Setite se aplauza velikom Dirku Nowitzkom koji je to i naveo u svojoj biografiji. Jos jednom bravo, takvim narodom se hvalim!
(Windfucker, 12. avgust 2015 21:31)

Čim tvoja evropska kultura i ponašanje dozvoljava upotrebljavanje reči "seljačko srbovanje", svaka dalja priča o gospodstvu i kulturi prestaje, a kao što ti neko već reče i potpis ti je baš na nivou. Publici svaka čast na ponašanju, to je baš pravo i tradicionalno srpsko, a ne evropsko gostoprimstvo! Čime se ti ponosiš i čime hvališ, to je zaista nebitno. Previše si sebi umislio, spusti se malo na zemlju.

Tool

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)

Kakav bre Dangubić, pa on ništa ne igra ni u Zvezdi, niti ima neku minutažu, a kamoli da igra za reprezentaciju. Slažem se da je potencijal i talenat, ali za sada je samo to - potencijal i talenat. Ne primećujem da je nešto napredovao u igri. Drugo, Dangubić je više krilo nego bek, tako da su njemu konkurencija Simon i Kešelj za 12, a ne Gagi. Ja bih uvek pre zvao Simona ili Kešelja, mnogo su korisniji. A i Gagi je mnogo koristan igrač, svako ko iole poznaje košarku će ti reći da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi. A i u napadu je bolji od Dangubića. Naša najbolja ekipa trenutno: Teo, Marković, Nedović, Bogdan, Milosavljević, Kalina, Simon, Bjelica, Erceg, Radulja, Kuzmić, Milutinov

Coutinho

pre 8 godina

Au al ce biti pakleno evropsko,pogledajte samo sastav francuza pa jos spanci,litvanci,grci,nemci sa dirkom,italijani sa par nba igraca,uvek neugodni slovenci pa hrvati imaju sjajan sastav ali oni kao i mi u fudbalu nikako to da pretvore u rezultat,bice sjajno prvenstvo jedva cekam.

Јелена

pre 8 godina

Била сам тамо па да о томе кажем пар речи. Пре свега апсолутно је недопустиво да у 21. веку пуштање химне селекције госта буде непремостива препрека. То је заиста било онако безвезе. Оно што је врло битно, када је реч о култури публике, то је јасно и громко "уааа" као вид незадовољства према организаторима који су се овако понели према гостујућиј екипи, прваку Европе и великом спортском( и људском) колективу. После 3 неуспешна пуштања, водитељ је пришао са микрофоном француском тренеру који је уз громогласан аплауз отпевао химну своје земље. Касније током утакмице инсистирао је да водитељ каже публици да га је јако дирнуло то што је испраћен аплаузом и да ће тај утисак понети као нешто врло лепо из ове земље. Према томе организатори 0, а српска публика 10 што се геста ти
че.

Rothmans

pre 8 godina

Ovi sto se zale za francusku himnu, podseticu one koji prate sport stalno, pre par godina nasa odbojkaska reprezentacija je gostovala u okviru Svetske lige u Francuskoj i tada je bila pustena sa razglasa himna "Hej Sloveni" umesto "Boze pravde", secam se da se Miljkovic kiselo smejao a i ostali nasi reprezentativci su do kraja dostojanstveno ispratili himnu nepostojece drzave...

lol

pre 8 godina

Sve, sve ...ali Simon. Kako covek igra odbranu,sa koliko energije,pa to je neverovatno.
Svi znamo da nije vrh od kosarkasa,ali Simone brate...ono sta igras,igras ga za medalju.

zux

pre 8 godina

"Utakmica je počela u sjajnoj atmosferi, pošto je brojna publika u Areni aplaudirala tokom francuske himne. Himna nije mogla da bude puštena sa razglasa, pa je stručni štab Francuske pevao uz podršku sa tribina."
moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!

santa justa

pre 8 godina

Kad zaskripi tu su Teodosic, Bjelica & Bogdanovic. Kalinic ima onaj ubilacki instinkt i pokretacku snagu za ceo tim kao nekad Velickovic. Ostali znaju svoje uloge. Bice to sve kako treba.

Blue Fortress

pre 8 godina

Opasni smo bas, odbrana je beton, u napadu raznovrsno i imamo dobru klupu...Sve to bez tea, ercega i gagija...Da je i bobi tu bili bi mozda i favorit za zlato, ovako bice tesko, protiv Spanskih centara pogotovo, pod uslovom da naletimo na njih...

dragan1982

pre 8 godina

ovde na komentarima mi profesor nemanja bjelica premalo se pominje..ne verovatno kakav je to dobar igrac !!!u njega polazem najvisu mogucu nadu sto se NBA karijere tice..dugo nisam video pametnijeg europskog igraca od njega.sa njim i tedosicem imamo dva absolutna top igraca koji ce praviti razliku na EP-u..raduljica-braduljica.kod njega imam osecaj da je igrao turnir zivota prosle godine na SP-u ,tada mu je sve ulazilo u kos ,godinu dana kasnije njemu skoro pa nista nepolazi za rukom..nije mala stvar ne igrati skoro celu sezonu,vidi se na njemu da bi mogao biti veliki problem za nas.ne znam zasto se kritikuje bogdanovic,decko je odlican igrac,on sebi moze da kreira sut poziciju za par sekundi..nasa tri top igraca su teo,profesor i bogdanovic..svaki rival ce imati zadatak da prvenstveno ta tri igraca stopira pa onda ostale..nadam se zlatu na EP-u ..!! srbijaaa..

Marin

pre 8 godina

Jako lijepa košarka, pratim već 4,5 godina ovu ekipu, uz moju reprezentaciju svakako navijam za Srbiju. Puno mladih talentiranih igrača, dobrih atleta, Kalinića i Teodosića gotivim, Bjelica mi je vrh igrač. Samo naprijed susjedi !

danix

pre 8 godina

Bila je to jedna prava prijateljska trening utakmica u kojoj su oba selektora dali sansu svim igracima i u kopjoj je rezultat bio u drugom planu isto kao i ona nedavno u Francuskoj.Obe ekipe su pokazale da lagano podizu formu,ali da je to jos daleko od onog maksimuma.Nasi su odigrali dobro,iako se vidi da forma nije jos na nekom nivou,ali,svejedno,vidi se da imamo odlican tim.Opet ponavljam da jako zalim sto nema Bobija,bili bismo mnogo jaci.
Srecno momci.

Koknava bahtla

pre 8 godina

Vi sto pjlujete Kuzmica,sacekajte malo,niste se zapitali da je ovo mozda pripremna utakmica i da mu je Sale mozda rekao da se ne forsira

Vz

pre 8 godina

Mitrovica na prvenstvo!!! Decko je vrlo mlad, ali pokazuje takvi ozbiljnost i iskustvo, kao da ima 10 god. vise. Istina da pored Bjelice i Ercega nema bas sta da trazi, ali ja bih npr. pozvao njega umesto Kuzmica, da imamo samo Milutina i Radulju na centru i 3 cetvorke, mada Sale verovatno to nece uraditi.
(srbenda, 13. avgust 2015 00:04)
Mitrovicu fali jedna stvar da bude igracina. Ta stvar su mu.. Nadam se da ce to doci na svoje, ali mislim da na ovo prvenstvo nece ici. Cenim momka, ali mislim da ove godine nece biti u 12

Vz

pre 8 godina

Dangubu mora voditi pre Gagija, dečko je budućnost naše košarke.
(Saša, 13. avgust 2015 00:13)
Tesko da ce pre Gagija, osim u situaciji da je povredjen. Em je bolji u odbrani, em je usao u sut posle povrede i igra izuzetno korisno u napadu. Na sve to je i veoma iskusan. Slazem se da je Dangubic neko ko bi mogao da bude buducnost, ali sve zavisi od toga kako ce napredovati. Sledeca sezona ce pokazati gde se nalazi. Sve u svemu, ono sto me najvise brine je Raduljica koji deluje daleko od forme. Za sada je sve na silu. Mislim da ima sasvim dovoljno vremena da dodje na svoje. Ako on bude u formi na prvenstvu, imamo realne sanse da dodjemo daleko. Za ostale se vidi da su tu negde ili vec u zoni. Bicemo dobri, barem meni tako deluje.

Srbija zemlja kosarke!!!!!

pre 8 godina

Sto neko rece u komentarima, svet smo podsetili, sad da pregazimo ovo evropsko i da kazemo "gospodo druga najveca kosarkaska sila na svetu se vratila u vrh i planira da tu ostane...za pocetak narednu deceniju a za posle cemo da vidimo".

Kosarkas

pre 8 godina

Raduljica bice spreman do EP siguran sam. Jeste primetili koliko smo jaki u odbrani kad Milutinov i Kuzmic igraju? U trecoj cetvrtini kad je Kuzmic igrao, Francuzi nisu znali sta da rade u napadu.
Svi nasi centri su 211-213 i ta visina je absolutno dovoljna. Placu neki ljudi za Marjanovicem. Sigurno je on dobar igrac ali prosle godine smo bez njega i nemojte sada reci da je Krle igrao. Svako ko je pratio SP video je da je KRLE pola SP bio povredjen i da nije najbolje igrao. Tako da nama fali nista. Nasi lideri ce biti: Teo, Bogdanovic, Nedovic, Bjelica i Erceg... Centri ce imati zadatak da odigraju jaku odbranu i da zatvore reket. Videli ste kad Raduljica igra koliko penetracije protivnik ima. Videlo se kad Milutinov ili Kuzmic igra to je ZID nema probijanja nema lakih poena. Ovi igraci idu: Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Bjelica, Erceg, Milutinov, Kuzmic, Raduljica a 12. igrac bice (Simonovic, Keselj ili Dangubic). Taj 12 igrac mora da bude zahvalan igrac koji je zadovaljan malom minutazom i ko igra cvrstu odbranu. Sva trojca mogu to tako da bas mi je zao da ce 2 da odpadnu...

Zlatko

pre 8 godina

moram da priznam da sam se naježio malo na ovaj pasus. pored silnih zlata red je da naši sportisti dobiju emancipovanu publiku kakvu zaslužuju. SAD JE PRAVO VREME!
(zux, 12. avgust 2015 23:09)

Da kazem nesto na tu temu, neka se jave i ostali navijaci. Kazes "nasi sportisti". E ovako, kad god odbojkasi igraju Svetsku ligu u Novom Sadu, dobar deo hale otpeva nasu himnu, ali se zato muva ne cuje dok ide protivnikova himna. Nakon himne, usledi apluz svih prisutnih i time se iskaze postovanje prema protivniku i njegovoj zemlji. U toku utakmice pravi se buka kad protivnik servira, ali sve u domenu sportskog navijanja. Na kraju utakmice, bez obzira da li nasi pobede ili izgube igraci obe ekipe budu nagradjeni aplauzom. Sve ekipe koje dodju u Novi Sad znaju da su dosle na vruc teren, ali isto tako znaju da su dosle u sportsku sredinu gde se postuje protivnik. Nikada u Novom Sadu nije zabelezen ni najmanji incident kad su igrali odbojkasi. To sto se negde zvizdi protivnikovoj himni, nemoj da poistovecujes sa vecinom i govoris kako nasa publika nije emancipovana (to mislis jer si rekao "red je da dobiju").

makakvoimestacemi

pre 8 godina

Pa ovako: Bjelica je najjaci igrac, verujem u njega bas.
Odusevio me je Kalina kako je igrao, vredi lik za sve pare.
Mislim da je Nedovic dobro igrao, ali ima jos dosta toga da pokaze.
Simon je isto dobro odigrao. Keselj lik izolovan skroz. Dangubic ima jos dosta da radi na sebi, ali vidi se talenat.
Raduljica daleko od svoje forme, ali verujem da ce stici svoju pravu formu. Mali Luka je dobar decko samo mu fali zustrine, fali mu samopouzdanje. U Tea ne sumnjam, igrace on, ovo je taktika neka samo. Ostali solidni. Ovo sa Bobijem necu komentarisati, koga nema bez njega se moze.
Jos jednom, ja stvarno ne znam KAKO je mogao da im se dogodi propust takav sa himnom. Cak mislim da je posle toga bilo sasvim ok da daju i nasima da otpevaju himnu. Nekako ispade sad ko namerno da je.
OCEKUJEM DOSTA OD NASIH. KVALITETNI SU. NAPRED MOMCI.

Maks

pre 8 godina

Uzivao sam....Prvo, cestitam reprezentaciji francuske, to je jedan kolektiv sjajnih kosarkasa i velikih ljudi, zelim im sve najbolje od srca.
A sada nasi. Igrali smo dovoljno dobro da pobedimo sampiona Evrope. Smatram da mozemo jos bolje, ne kazem da smo bolji od francuza ali da im ne lezimo-ne lezimo im. Odbrana za svaki respekt. Napad necu da komentarisem jer je evidentno da se kriju akcije. Sto se tice igraca pojedinacno. Nedovic odlican ali bice jos bolji. Bogdan je odigrao prosecno, za njega se bas vidi da krije kretanje. Simonovic odlican, nisam ocekivao, iskreno. Kalinic kao i Bogdan, znamo svi sta je radio mom Partizanu, vidi se da imaju akcije za njega ali kriju takodje. Milutinov fe-no-me-na-lan. Pazite, ja sam uzivo gledao i bas sam ga pratio, on jedini moze sa Goberom. Bjelica...msm sta reci, znamo svi ko je Beli, necu uopste trositi "karaktere" ovde. Ostali su takodje bili dobri ali ovi su mi najvise zapali za oko. Sve u svemu, za sada je dobro, idemo dalje, idemo jace, idemo jos bolje.

rudy gobert

pre 8 godina

Da li je neko imao priliku da pogleda statistiku? Zanima me broj skokova Gobera. Delovalo mi je kao da je pokupio svaki moguci skok dok je bio u igri.

Pobeda

pre 8 godina

Nije tacno da je iko zvizdao Teodosicu! Naprotiv, sama cinjenica da se pojavio na terenu na 10 sekundi je izazvala potpuno odusevljenje svih. Nemojte izmisljati stvari bez razloga.

mike

pre 8 godina

Super sto smo pobedili, ovo ce dati krila nasima i imace jos vise samopouzdanja.Bice ovo jos bolje ,a naravno da sve karte nisu otkrivene... Sto se tice sastava - trenutna forma nekih igraca sigurno nije tempirana, mnogi veceras nisu pokazali ono sto se od nih mozda ocekivalo, sto je i normalno, mislim da ce sve to da legne na svoje.Sad, sastav... ubedjen sam da Sale vec sada zna ko mu se uklapa i koga ce voditi,ali imam osecaj da ima slatke muke na poziciji trojke.Stvarno svi na poziciji trojke imaju kvalitet i mogu da naprave razliku na terenu.

ProNoob

pre 8 godina

Bio sam na mecu,bilo je odlicno. Preko tv-a ne moze da se oseti prava atmosfera,tako da SVI 15. i 16. avgusta u arenu da bodrimo nase igrace do osvajanja Acibadema! :)