Sreda, 02.09.2015.

12:42

Đorđević: 'Pobićemo' se za medalju

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da će njegovi izabranici dati sve od sebe da ostvare dobar plasman na Evropskom prvenstvu.

Izvor: JT, NK

Ðorðeviæ: 'Pobiæemo' se za medalju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Stara kuka

pre 8 godina

@Mario

Hehe, ma vi ste najjaci kao i uvek samo eto 20 godina nemate medalju u kosarci koja je eto tri puta manje popularna od rukometa pa zato ne igrate toliko igru pod obrucima :) A najveci uspeh vam je bezanje sa postolja :) Kao nikad niko u istoriji!
Radja, Komazec, Petrovic, Popovic, Veljko, Aleksandar...sve srpska imena i prezimena i opet se ljutite a Srbi vam dali najbolje kosarkase. Ja ne znam Srbina koji se zove Jure, Stipe, Mato ili Franjo hehe :)

trener

pre 8 godina

Ljudi treba biti realan, prvo da vidimo sta ce biti u grupi, ako uzmemo Spance, bice to vetar u ledja, ali Italija, Turska i Nemacka uopste nisu naivne, sve je moguce... Samo da momci budu zdravi, bice medalja...iz ostalih grupa realno samo Francuzi nas mogu dobiti, a Hrvati i Grci namuciti...ostalo je nase...zato je bitno sa koje pozicije cemo dalje... Srecno Saletu i ekipi, ako Bog da, cekamo Vas na balkonu!!!!

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mario, 2. septembar 2015 15:53)
одг:
То смо и ми мислили кад смо ореганизовали првенство у Србији, толико смо имали звезда, да смо имали медаљу готово у џепу, али нигде ту није било тима, ви тек треба да изградите тим. И желим вам да то учините пошто волим да гледам балканске националне селекције(Грчка, Словенија, па и Хрватска), али то неће бити нимало лако, једноставно ви имате притисак, јер и поред добрих играча ви немате резултате још од оног инцидента у Атини. За Србију се не бринем, мислим да можемо далеко... а у случају евентуалног меча са вама, па мислим да ћете исти изгубити већ у свлачионици... једноставно наши момци верују у то да су одличан тим, не да су добри или бољи од некога, већ да су одличан тим. То се не може рећи за ваше играче... ал ајде нека им је свима са срећом.

Mario

pre 8 godina

@znaci Mario

Znaci vi mozete biti na indexu, a mi ne mozemo na b92? Jos nisi skontao da ja samo malo peckam pred EP da se podigne interesiranje i kod vas, a pogotovo kod nas jer kosarka ovdje nije toliko popularana. E moj prijatelju :)

Veljko

pre 8 godina

Molim komšije da smire strasti, videli smo vas u Španiji prošle godine. Prvo morate da pokažete da ste ekipa, pa tako onda da pričate o nekim zlatnim medaljama.

Znaci Mario!

pre 8 godina

Imas svoju zemlju, svoje reprezentativce i sta trazis ovde?
Jel imate najboljeg pleja u Evropi?
Jel imate MVPja Evrolige?
Jel imate najbolju mladu nadu Evrolige?
Jeste nesto osvojili za vreme svoje samostalnosti?

Za moral ne znate, sram nemate!
Oni su nasi, mi smo njihovi. Sta mi komentarisemo a oni pricaju na konferencije je nasa stvar. Kao sto rekoh nikog se iz vase lepe se ne tice. I molite Boga da se ne sretnemo.

banjalucanin zox

pre 8 godina

Ma sta reci gledao sam vas u BL protiv Slovenije i mozete vi puno bolje....Svejedno zelim vam puno srece i hrabrosti da pobjedite sve rivale i da nas opet obradujete.....moram da se pohvalim dobio autogram od Prve Brade reprezentacije ; palo i neko slikanje.......i naravno da vas zaobidju povrede.....SRECNO BRACO i neka thcf dobije novi materijal za neku drugu pjesmu

Dzonni

pre 8 godina

Treba biti malo realan.
Uzeli smo srebro sa 2 i po perfektne utakmice u nekom ludackom ritmu.... protiv Grka, Brazila i Francuza prvo pol.
One sto smo odigrali vrlo dobro smo uglavnom gubili od Fra, Spa, Bra u grupi.
Objektivni kvalitet imamo da se nosimo sa svima, ali da bi pobedjivali u nizu ekipe koje su u nasem rangu: Spanija, Italija, Grcka, Francuska, Litvanija, Hrvatska... morace da se opet odigra kao u transu sa SP.

Mario

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!

Stiven Džerard

pre 8 godina

Znači ovako:Teo(CSKA),Marković(Unicaja),Bogdan(Fener),Nedović(Unicaja),DMB(Alba),Kalina(Fener),Simonović(P.Ortez),Bjelica(Minesota),Erceg(???),Raduljica(PAO),Kuzmić(PAO),Milutinov(Olimpiakos).I oda došo hrvat da mi kaže kako su oni nešto a istina je da su obična nula od igrača i od tima bili su takvi i ostali a to loženje traje do četvrtfinala a posle već vidjena priča.

Mijo

pre 8 godina

Djordjevic ume da motivise igrace. kad se setim kako je posle svetskog prvenstva u atini valjda 98,po zavrsetku finalne utakmice trazio pogledom nekog u publici i kada ga je ugledao,podigao je pesnicu.bio je to gest sampiona koji hrabri i motivise.

Toshiro Mifune

pre 8 godina

Navijam za Zvezdu i svim srcem sam uz reptezentaciju i volio bih da mi neki poznavalac pogotovo neki od onih koji sumnjaju kaze(ako se neko sjeca)ko je bio centar Cikago Bulsa u vrijeme njihove dominacije.Niko nema jacu pokretacku snagu tima od nas na ovom prvenstvu(Teo-Nemanja)niko nema jaceg sestog igraca(Kalina)svi ostali u timu mogu u potpunosti da iznesu sve zadatke koji se od njih ocekuju i to su dokazali(SP)Fali li Krstic?Apsolutno,ali ja ne vidim ni jedan razlog za pesimizam.Ili mozda grijesim?P.S.Vidim i komsije se javljaju i bez trunke zlobe zelim da im porucim da na mnogo prvenstava moraju da se dokazu da bi sa nama mogli o kosarci

fizicar

pre 8 godina

Hoce li neko da mi objasni koja je uloga Sase Ilica u reprezentaciji????

Inace, Stimcu i Dangubicu zelim sve najbolje.
U prvom redu da gledate finale i da proslavite zlato sa Saletom i ostalih 12 samuraja

dorcol

pre 8 godina

verujem da ce nasi ginuti ali po meni nedostaje mozda glavna karika a to je krstic , , na proslom je davao neke vazne koseve kao na pr francuzima po meni odlucujuci ,u pripremnom periodu trojke i sl bacanja katastrofa,valjda nece tako biti na prvenstvu ,i ne svidja mi se da nas smatraju favoritima za medalje ,videcemo .

Marko

pre 8 godina

Cacani su uz Vas!!! Navija cela Srbija za Vas... Ma nek bude sta bude ali kao sto kaze Sale: Proradice srBski inat pa prvo nek nas neko dobije... Srbin je uvek znao da se znadje i brani ;) Zapadna Srbija navija!!!

murajsam

pre 8 godina

ako budemo treći u grupi osvajamo zlato, možda i kao četvrti, a ako budemo prvi, ispadamo u osmini finala, garant...ma šalim se.... samo treba igrati hrabro, srcem i biće dobro... svi za jednog, jedan za sve...

Џо Ни

pre 8 godina

Колика разлика између изјава које дају Сале, Никола Грбић, Новак, Паун, остали кошаркаши, одбојкаши, ватерполисти, атлетичари и изјава Толета, Терзе, Сивића, Ћурчића и 80% фудбалера...одмах се види другачији приступ у размишљању, менталитету, образовању, знању, схватању игре и спорта којим се бавиш.

lilly alen

pre 8 godina

A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...
(danilo, 2. septembar 2015 13:13)
Sacuvaj patetiku za Godoa.

Navijamo za Srbiju uvek i svuda!!!

Veljko

pre 8 godina

Pravi termin je Sale iskoristio, samo treba da se grize i da se pokaže želja. Jer nesumljivo da košarku znaju da igraju. Smo momci pokažite da ste ekipa i sve je moguće, to su nam košarkašice pokazale ovoga leta :-)

Mario

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.

Vz

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.
(Mario, 02. septembar 2015 14:14)
Nemamo sta da cenimo. Dodjite da se igramo :) realno, necete znati sta vas je snaslo :) na sve to, fali nam najbolji centar evrope na ovom prvenstvu.

petar

pre 8 godina

Meni je neshvatljivo da uvek mora da se vrsi neki pritisak i tenzije kako novinara tako i navijaca, pa ne idu oni u rat, svi koji vole kosarku jednostavno treba da se opuste i uzivaju u evropskom prvenstvu. i ne treba da nasa ljubav prema reprezentaciji da zavisi od rezultata.

Kikinda

pre 8 godina

(Bane, 2. septembar 2015 13:07)

Pa nisam ga ja terao da to izjavljuje. Da je mogao ugurao bi i Pavlovića u reprezentaciju. Invalid Milosavljević kojem MW da 17 koševa zaredom ide kao igrač zadatka! Kojeg zadatka? Šta je on to uradio da se nađe tu?

miki

pre 8 godina

Ne razumem negativne komentare. Nije jos ni pocelo prvenstvo a vec sad se govori sto je poveo ovog sto nije onog itd. Tako je bilo i prosli put paaa...Finale. A pri tom smo objasnili u najbitnijim utakmicama. Pustite Saleta. On je rodjeni pobednik i zna sta radi. A i ako pogresi. Ljudski je. Ko radi taj i gresi. Na nama je da damo podrsku, pogotovo kad bude bilo najteze.

veljko

pre 8 godina

Srecno.Pravi pristup.Kvalitet i pomalo sudije ce odrediti kpnacni plasman.Realno bi trebalo da obezbedimo plasman bar za kvalifikacije.Za finale bi trebalo dosta stvari da se poklopi.Da li ce se to i desiti- videcemo.Ali je jedno sigurno:igraci ce se boriti do krajnjih mogucnosti i samo zbog toga imaju moju bezrezervnu podrsku- sta god da urade!

Vlado

pre 8 godina

Niko nije kriv Mitrovicu, Stimcu i Dangubicu sto nisu potpisali za Pao....
Sreca pa pecaros ne igra za Srbiju morao bi i njega da vodi....;-)

danilo

pre 8 godina

Pre samo dve godine, u ovo vreme, bili smo autsajederi na EP, i to sa velikim Dudom, jedva se dokopali 7. mesta i otišli na SP, takodje kao autsajderi, ovaj put sa velikim Saletom.
Tako je nastala bajka koja se još piše.
Verujem da će dve lepe stranice biti EP i OI.
A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...

Maks

pre 8 godina

Jedan od retkih trenera sa prostora Srbije koji ima apsolutno sve. Sportsku drskost, znanje, samouverenost, autoritet, proslost, sadasnjost i buducnost.
Srecno sampioni!

Bane

pre 8 godina

(Kikinda, 2. septembar 2015 12:52)

Ne vidim poentu. Jer ima ko bolji od Kuzmića, ja ga bar ne vidim. Čovek mora da radi da bude zaposlen plus kad bude sa njim svaki dan ima od njega da napravi odličnog centra. Nemože čovek da bude samo selektor i da radi 3 meseca u godini zato je i odlučio da vodi klub. Samim tim i on će postati bolji stručnjak.

Jovan

pre 8 godina

Za veliki rezultat treba mnogo kockica da se poklopi i treba srece pre svega, ali ova Ekipa ima kapacitet za zlato i mislim da je dobra atmosfera u timu a to je najvaznije. Neka Vam je sa srecom !

Mr Bojangles

pre 8 godina

@handsome, 2. septembar 2015 13:08
... isto kada i šilb, pa oni nesrećnici koje ste vijali po aerodromu... a tu je negde i Tundži... panter svih pantera.

delija iz pg

pre 8 godina

Sale lisac. Ne zamjeram mu na izjavi da nece voditi niti jednu ekipu pored reprezentacije. Covjek tokom zivota mnogo toga kaze ali ga neko novo iskustvo navede na nesto drugo pa pogazi rijec. Kad hoce neko da trazi dlaku u jaje a da pritom ne bude samokritican onda je ili nevjerovatno principijelan ili licimjeran.
Ono sto me raduje je to da ce ovih 12 momaka da izginu na svakoj utakmici.
E sad mozemo na kraju da izvedemo zakljucak da je bilo neke greske, sto se moze desiti da Erceg ne bude u formi i da je Mitrovic mogao vise da pokaze...ali s obzirom da je na SP posla ekipa koja je bila osporavana da ne moze do medalje a pokazala suprotno, ostaje nam da pružimo podrsku i vjerujemo u tim. Napred!!!

rumenko

pre 8 godina

realno, na papiru su jaci Spain i France. Nas nivo su Grcka i Hrvatska.. ali na parketu mozemo dobiti i domacine i spance, ali isto tako izgubiti od Nemacke, Italije, Litvanije.. S toga je minimum bar 7. mesto i kvalifikacije za OI, optimum je polufinale i borba za bronzu, a maximum je naravno finale

MM

pre 8 godina

Poruka Saletu legendi i momcima: Ne obracajte paznju na ove zaludjene navijace Partizana i Zvezde koji se prepucavaju ovde kao neke babe.
Srbija i normalni ljudi bez obzira za koga navijaju su uz vas, samo hrabro!

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je Sale idemo na titulu i to cemo i ostvariti,odlican izbor igraca ostaje zal za Bobijem,ali sta je tu je imamo odlicnu ekipu i jedva cekam da pocne prvenstvo pozdrav svima.

MM

pre 8 godina

Poruka Saletu legendi i momcima: Ne obracajte paznju na ove zaludjene navijace Partizana i Zvezde koji se prepucavaju ovde kao neke babe.
Srbija i normalni ljudi bez obzira za koga navijaju su uz vas, samo hrabro!

danilo

pre 8 godina

Pre samo dve godine, u ovo vreme, bili smo autsajederi na EP, i to sa velikim Dudom, jedva se dokopali 7. mesta i otišli na SP, takodje kao autsajderi, ovaj put sa velikim Saletom.
Tako je nastala bajka koja se još piše.
Verujem da će dve lepe stranice biti EP i OI.
A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...

miki

pre 8 godina

Ne razumem negativne komentare. Nije jos ni pocelo prvenstvo a vec sad se govori sto je poveo ovog sto nije onog itd. Tako je bilo i prosli put paaa...Finale. A pri tom smo objasnili u najbitnijim utakmicama. Pustite Saleta. On je rodjeni pobednik i zna sta radi. A i ako pogresi. Ljudski je. Ko radi taj i gresi. Na nama je da damo podrsku, pogotovo kad bude bilo najteze.

petar

pre 8 godina

Meni je neshvatljivo da uvek mora da se vrsi neki pritisak i tenzije kako novinara tako i navijaca, pa ne idu oni u rat, svi koji vole kosarku jednostavno treba da se opuste i uzivaju u evropskom prvenstvu. i ne treba da nasa ljubav prema reprezentaciji da zavisi od rezultata.

Jovan

pre 8 godina

Za veliki rezultat treba mnogo kockica da se poklopi i treba srece pre svega, ali ova Ekipa ima kapacitet za zlato i mislim da je dobra atmosfera u timu a to je najvaznije. Neka Vam je sa srecom !

Џо Ни

pre 8 godina

Колика разлика између изјава које дају Сале, Никола Грбић, Новак, Паун, остали кошаркаши, одбојкаши, ватерполисти, атлетичари и изјава Толета, Терзе, Сивића, Ћурчића и 80% фудбалера...одмах се види другачији приступ у размишљању, менталитету, образовању, знању, схватању игре и спорта којим се бавиш.

Bane

pre 8 godina

(Kikinda, 2. septembar 2015 12:52)

Ne vidim poentu. Jer ima ko bolji od Kuzmića, ja ga bar ne vidim. Čovek mora da radi da bude zaposlen plus kad bude sa njim svaki dan ima od njega da napravi odličnog centra. Nemože čovek da bude samo selektor i da radi 3 meseca u godini zato je i odlučio da vodi klub. Samim tim i on će postati bolji stručnjak.

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je Sale idemo na titulu i to cemo i ostvariti,odlican izbor igraca ostaje zal za Bobijem,ali sta je tu je imamo odlicnu ekipu i jedva cekam da pocne prvenstvo pozdrav svima.

Vz

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.
(Mario, 02. septembar 2015 14:14)
Nemamo sta da cenimo. Dodjite da se igramo :) realno, necete znati sta vas je snaslo :) na sve to, fali nam najbolji centar evrope na ovom prvenstvu.

Maks

pre 8 godina

Jedan od retkih trenera sa prostora Srbije koji ima apsolutno sve. Sportsku drskost, znanje, samouverenost, autoritet, proslost, sadasnjost i buducnost.
Srecno sampioni!

Dzonni

pre 8 godina

Treba biti malo realan.
Uzeli smo srebro sa 2 i po perfektne utakmice u nekom ludackom ritmu.... protiv Grka, Brazila i Francuza prvo pol.
One sto smo odigrali vrlo dobro smo uglavnom gubili od Fra, Spa, Bra u grupi.
Objektivni kvalitet imamo da se nosimo sa svima, ali da bi pobedjivali u nizu ekipe koje su u nasem rangu: Spanija, Italija, Grcka, Francuska, Litvanija, Hrvatska... morace da se opet odigra kao u transu sa SP.

Vlado

pre 8 godina

Niko nije kriv Mitrovicu, Stimcu i Dangubicu sto nisu potpisali za Pao....
Sreca pa pecaros ne igra za Srbiju morao bi i njega da vodi....;-)

lilly alen

pre 8 godina

A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...
(danilo, 2. septembar 2015 13:13)
Sacuvaj patetiku za Godoa.

Navijamo za Srbiju uvek i svuda!!!

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mario, 2. septembar 2015 15:53)
одг:
То смо и ми мислили кад смо ореганизовали првенство у Србији, толико смо имали звезда, да смо имали медаљу готово у џепу, али нигде ту није било тима, ви тек треба да изградите тим. И желим вам да то учините пошто волим да гледам балканске националне селекције(Грчка, Словенија, па и Хрватска), али то неће бити нимало лако, једноставно ви имате притисак, јер и поред добрих играча ви немате резултате још од оног инцидента у Атини. За Србију се не бринем, мислим да можемо далеко... а у случају евентуалног меча са вама, па мислим да ћете исти изгубити већ у свлачионици... једноставно наши момци верују у то да су одличан тим, не да су добри или бољи од некога, већ да су одличан тим. То се не може рећи за ваше играче... ал ајде нека им је свима са срећом.

Toshiro Mifune

pre 8 godina

Navijam za Zvezdu i svim srcem sam uz reptezentaciju i volio bih da mi neki poznavalac pogotovo neki od onih koji sumnjaju kaze(ako se neko sjeca)ko je bio centar Cikago Bulsa u vrijeme njihove dominacije.Niko nema jacu pokretacku snagu tima od nas na ovom prvenstvu(Teo-Nemanja)niko nema jaceg sestog igraca(Kalina)svi ostali u timu mogu u potpunosti da iznesu sve zadatke koji se od njih ocekuju i to su dokazali(SP)Fali li Krstic?Apsolutno,ali ja ne vidim ni jedan razlog za pesimizam.Ili mozda grijesim?P.S.Vidim i komsije se javljaju i bez trunke zlobe zelim da im porucim da na mnogo prvenstava moraju da se dokazu da bi sa nama mogli o kosarci

delija iz pg

pre 8 godina

Sale lisac. Ne zamjeram mu na izjavi da nece voditi niti jednu ekipu pored reprezentacije. Covjek tokom zivota mnogo toga kaze ali ga neko novo iskustvo navede na nesto drugo pa pogazi rijec. Kad hoce neko da trazi dlaku u jaje a da pritom ne bude samokritican onda je ili nevjerovatno principijelan ili licimjeran.
Ono sto me raduje je to da ce ovih 12 momaka da izginu na svakoj utakmici.
E sad mozemo na kraju da izvedemo zakljucak da je bilo neke greske, sto se moze desiti da Erceg ne bude u formi i da je Mitrovic mogao vise da pokaze...ali s obzirom da je na SP posla ekipa koja je bila osporavana da ne moze do medalje a pokazala suprotno, ostaje nam da pružimo podrsku i vjerujemo u tim. Napred!!!

Mijo

pre 8 godina

Djordjevic ume da motivise igrace. kad se setim kako je posle svetskog prvenstva u atini valjda 98,po zavrsetku finalne utakmice trazio pogledom nekog u publici i kada ga je ugledao,podigao je pesnicu.bio je to gest sampiona koji hrabri i motivise.

rumenko

pre 8 godina

realno, na papiru su jaci Spain i France. Nas nivo su Grcka i Hrvatska.. ali na parketu mozemo dobiti i domacine i spance, ali isto tako izgubiti od Nemacke, Italije, Litvanije.. S toga je minimum bar 7. mesto i kvalifikacije za OI, optimum je polufinale i borba za bronzu, a maximum je naravno finale

banjalucanin zox

pre 8 godina

Ma sta reci gledao sam vas u BL protiv Slovenije i mozete vi puno bolje....Svejedno zelim vam puno srece i hrabrosti da pobjedite sve rivale i da nas opet obradujete.....moram da se pohvalim dobio autogram od Prve Brade reprezentacije ; palo i neko slikanje.......i naravno da vas zaobidju povrede.....SRECNO BRACO i neka thcf dobije novi materijal za neku drugu pjesmu

Marko

pre 8 godina

Cacani su uz Vas!!! Navija cela Srbija za Vas... Ma nek bude sta bude ali kao sto kaze Sale: Proradice srBski inat pa prvo nek nas neko dobije... Srbin je uvek znao da se znadje i brani ;) Zapadna Srbija navija!!!

Veljko

pre 8 godina

Molim komšije da smire strasti, videli smo vas u Španiji prošle godine. Prvo morate da pokažete da ste ekipa, pa tako onda da pričate o nekim zlatnim medaljama.

Znaci Mario!

pre 8 godina

Imas svoju zemlju, svoje reprezentativce i sta trazis ovde?
Jel imate najboljeg pleja u Evropi?
Jel imate MVPja Evrolige?
Jel imate najbolju mladu nadu Evrolige?
Jeste nesto osvojili za vreme svoje samostalnosti?

Za moral ne znate, sram nemate!
Oni su nasi, mi smo njihovi. Sta mi komentarisemo a oni pricaju na konferencije je nasa stvar. Kao sto rekoh nikog se iz vase lepe se ne tice. I molite Boga da se ne sretnemo.

Stiven Džerard

pre 8 godina

Znači ovako:Teo(CSKA),Marković(Unicaja),Bogdan(Fener),Nedović(Unicaja),DMB(Alba),Kalina(Fener),Simonović(P.Ortez),Bjelica(Minesota),Erceg(???),Raduljica(PAO),Kuzmić(PAO),Milutinov(Olimpiakos).I oda došo hrvat da mi kaže kako su oni nešto a istina je da su obična nula od igrača i od tima bili su takvi i ostali a to loženje traje do četvrtfinala a posle već vidjena priča.

Mr Bojangles

pre 8 godina

@handsome, 2. septembar 2015 13:08
... isto kada i šilb, pa oni nesrećnici koje ste vijali po aerodromu... a tu je negde i Tundži... panter svih pantera.

veljko

pre 8 godina

Srecno.Pravi pristup.Kvalitet i pomalo sudije ce odrediti kpnacni plasman.Realno bi trebalo da obezbedimo plasman bar za kvalifikacije.Za finale bi trebalo dosta stvari da se poklopi.Da li ce se to i desiti- videcemo.Ali je jedno sigurno:igraci ce se boriti do krajnjih mogucnosti i samo zbog toga imaju moju bezrezervnu podrsku- sta god da urade!

Veljko

pre 8 godina

Pravi termin je Sale iskoristio, samo treba da se grize i da se pokaže želja. Jer nesumljivo da košarku znaju da igraju. Smo momci pokažite da ste ekipa i sve je moguće, to su nam košarkašice pokazale ovoga leta :-)

dorcol

pre 8 godina

verujem da ce nasi ginuti ali po meni nedostaje mozda glavna karika a to je krstic , , na proslom je davao neke vazne koseve kao na pr francuzima po meni odlucujuci ,u pripremnom periodu trojke i sl bacanja katastrofa,valjda nece tako biti na prvenstvu ,i ne svidja mi se da nas smatraju favoritima za medalje ,videcemo .

murajsam

pre 8 godina

ako budemo treći u grupi osvajamo zlato, možda i kao četvrti, a ako budemo prvi, ispadamo u osmini finala, garant...ma šalim se.... samo treba igrati hrabro, srcem i biće dobro... svi za jednog, jedan za sve...

fizicar

pre 8 godina

Hoce li neko da mi objasni koja je uloga Sase Ilica u reprezentaciji????

Inace, Stimcu i Dangubicu zelim sve najbolje.
U prvom redu da gledate finale i da proslavite zlato sa Saletom i ostalih 12 samuraja

trener

pre 8 godina

Ljudi treba biti realan, prvo da vidimo sta ce biti u grupi, ako uzmemo Spance, bice to vetar u ledja, ali Italija, Turska i Nemacka uopste nisu naivne, sve je moguce... Samo da momci budu zdravi, bice medalja...iz ostalih grupa realno samo Francuzi nas mogu dobiti, a Hrvati i Grci namuciti...ostalo je nase...zato je bitno sa koje pozicije cemo dalje... Srecno Saletu i ekipi, ako Bog da, cekamo Vas na balkonu!!!!

Mario

pre 8 godina

@znaci Mario

Znaci vi mozete biti na indexu, a mi ne mozemo na b92? Jos nisi skontao da ja samo malo peckam pred EP da se podigne interesiranje i kod vas, a pogotovo kod nas jer kosarka ovdje nije toliko popularana. E moj prijatelju :)

Stara kuka

pre 8 godina

@Mario

Hehe, ma vi ste najjaci kao i uvek samo eto 20 godina nemate medalju u kosarci koja je eto tri puta manje popularna od rukometa pa zato ne igrate toliko igru pod obrucima :) A najveci uspeh vam je bezanje sa postolja :) Kao nikad niko u istoriji!
Radja, Komazec, Petrovic, Popovic, Veljko, Aleksandar...sve srpska imena i prezimena i opet se ljutite a Srbi vam dali najbolje kosarkase. Ja ne znam Srbina koji se zove Jure, Stipe, Mato ili Franjo hehe :)

Mario

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.

Kikinda

pre 8 godina

(Bane, 2. septembar 2015 13:07)

Pa nisam ga ja terao da to izjavljuje. Da je mogao ugurao bi i Pavlovića u reprezentaciju. Invalid Milosavljević kojem MW da 17 koševa zaredom ide kao igrač zadatka! Kojeg zadatka? Šta je on to uradio da se nađe tu?

Mario

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!

Vlado

pre 8 godina

Niko nije kriv Mitrovicu, Stimcu i Dangubicu sto nisu potpisali za Pao....
Sreca pa pecaros ne igra za Srbiju morao bi i njega da vodi....;-)

Mario

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.

rumenko

pre 8 godina

realno, na papiru su jaci Spain i France. Nas nivo su Grcka i Hrvatska.. ali na parketu mozemo dobiti i domacine i spance, ali isto tako izgubiti od Nemacke, Italije, Litvanije.. S toga je minimum bar 7. mesto i kvalifikacije za OI, optimum je polufinale i borba za bronzu, a maximum je naravno finale

Mario

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!

Mr Bojangles

pre 8 godina

@handsome, 2. septembar 2015 13:08
... isto kada i šilb, pa oni nesrećnici koje ste vijali po aerodromu... a tu je negde i Tundži... panter svih pantera.

Kikinda

pre 8 godina

(Bane, 2. septembar 2015 13:07)

Pa nisam ga ja terao da to izjavljuje. Da je mogao ugurao bi i Pavlovića u reprezentaciju. Invalid Milosavljević kojem MW da 17 koševa zaredom ide kao igrač zadatka! Kojeg zadatka? Šta je on to uradio da se nađe tu?

Dzonni

pre 8 godina

Treba biti malo realan.
Uzeli smo srebro sa 2 i po perfektne utakmice u nekom ludackom ritmu.... protiv Grka, Brazila i Francuza prvo pol.
One sto smo odigrali vrlo dobro smo uglavnom gubili od Fra, Spa, Bra u grupi.
Objektivni kvalitet imamo da se nosimo sa svima, ali da bi pobedjivali u nizu ekipe koje su u nasem rangu: Spanija, Italija, Grcka, Francuska, Litvanija, Hrvatska... morace da se opet odigra kao u transu sa SP.

danilo

pre 8 godina

Pre samo dve godine, u ovo vreme, bili smo autsajederi na EP, i to sa velikim Dudom, jedva se dokopali 7. mesta i otišli na SP, takodje kao autsajderi, ovaj put sa velikim Saletom.
Tako je nastala bajka koja se još piše.
Verujem da će dve lepe stranice biti EP i OI.
A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...

MM

pre 8 godina

Poruka Saletu legendi i momcima: Ne obracajte paznju na ove zaludjene navijace Partizana i Zvezde koji se prepucavaju ovde kao neke babe.
Srbija i normalni ljudi bez obzira za koga navijaju su uz vas, samo hrabro!

Mario

pre 8 godina

@znaci Mario

Znaci vi mozete biti na indexu, a mi ne mozemo na b92? Jos nisi skontao da ja samo malo peckam pred EP da se podigne interesiranje i kod vas, a pogotovo kod nas jer kosarka ovdje nije toliko popularana. E moj prijatelju :)

Bane

pre 8 godina

(Kikinda, 2. septembar 2015 12:52)

Ne vidim poentu. Jer ima ko bolji od Kuzmića, ja ga bar ne vidim. Čovek mora da radi da bude zaposlen plus kad bude sa njim svaki dan ima od njega da napravi odličnog centra. Nemože čovek da bude samo selektor i da radi 3 meseca u godini zato je i odlučio da vodi klub. Samim tim i on će postati bolji stručnjak.

petar

pre 8 godina

Meni je neshvatljivo da uvek mora da se vrsi neki pritisak i tenzije kako novinara tako i navijaca, pa ne idu oni u rat, svi koji vole kosarku jednostavno treba da se opuste i uzivaju u evropskom prvenstvu. i ne treba da nasa ljubav prema reprezentaciji da zavisi od rezultata.

dorcol

pre 8 godina

verujem da ce nasi ginuti ali po meni nedostaje mozda glavna karika a to je krstic , , na proslom je davao neke vazne koseve kao na pr francuzima po meni odlucujuci ,u pripremnom periodu trojke i sl bacanja katastrofa,valjda nece tako biti na prvenstvu ,i ne svidja mi se da nas smatraju favoritima za medalje ,videcemo .

miki

pre 8 godina

Ne razumem negativne komentare. Nije jos ni pocelo prvenstvo a vec sad se govori sto je poveo ovog sto nije onog itd. Tako je bilo i prosli put paaa...Finale. A pri tom smo objasnili u najbitnijim utakmicama. Pustite Saleta. On je rodjeni pobednik i zna sta radi. A i ako pogresi. Ljudski je. Ko radi taj i gresi. Na nama je da damo podrsku, pogotovo kad bude bilo najteze.

murajsam

pre 8 godina

ako budemo treći u grupi osvajamo zlato, možda i kao četvrti, a ako budemo prvi, ispadamo u osmini finala, garant...ma šalim se.... samo treba igrati hrabro, srcem i biće dobro... svi za jednog, jedan za sve...

fizicar

pre 8 godina

Hoce li neko da mi objasni koja je uloga Sase Ilica u reprezentaciji????

Inace, Stimcu i Dangubicu zelim sve najbolje.
U prvom redu da gledate finale i da proslavite zlato sa Saletom i ostalih 12 samuraja

Rooney-utd

pre 8 godina

Tako je Sale idemo na titulu i to cemo i ostvariti,odlican izbor igraca ostaje zal za Bobijem,ali sta je tu je imamo odlicnu ekipu i jedva cekam da pocne prvenstvo pozdrav svima.

Maks

pre 8 godina

Jedan od retkih trenera sa prostora Srbije koji ima apsolutno sve. Sportsku drskost, znanje, samouverenost, autoritet, proslost, sadasnjost i buducnost.
Srecno sampioni!

Znaci Mario!

pre 8 godina

Imas svoju zemlju, svoje reprezentativce i sta trazis ovde?
Jel imate najboljeg pleja u Evropi?
Jel imate MVPja Evrolige?
Jel imate najbolju mladu nadu Evrolige?
Jeste nesto osvojili za vreme svoje samostalnosti?

Za moral ne znate, sram nemate!
Oni su nasi, mi smo njihovi. Sta mi komentarisemo a oni pricaju na konferencije je nasa stvar. Kao sto rekoh nikog se iz vase lepe se ne tice. I molite Boga da se ne sretnemo.

Marko

pre 8 godina

Cacani su uz Vas!!! Navija cela Srbija za Vas... Ma nek bude sta bude ali kao sto kaze Sale: Proradice srBski inat pa prvo nek nas neko dobije... Srbin je uvek znao da se znadje i brani ;) Zapadna Srbija navija!!!

lilly alen

pre 8 godina

A ako i ne bude, ako drugi budu bolji ili srećniji, ili ako pogode 20 trojki protiv nas, ovi momci i Sale ostaju u našim srcima, samo neka daju sve od sebe.
Jer košarkaši to rade već 50 godina...
(danilo, 2. septembar 2015 13:13)
Sacuvaj patetiku za Godoa.

Navijamo za Srbiju uvek i svuda!!!

Jovan

pre 8 godina

Za veliki rezultat treba mnogo kockica da se poklopi i treba srece pre svega, ali ova Ekipa ima kapacitet za zlato i mislim da je dobra atmosfera u timu a to je najvaznije. Neka Vam je sa srecom !

delija iz pg

pre 8 godina

Sale lisac. Ne zamjeram mu na izjavi da nece voditi niti jednu ekipu pored reprezentacije. Covjek tokom zivota mnogo toga kaze ali ga neko novo iskustvo navede na nesto drugo pa pogazi rijec. Kad hoce neko da trazi dlaku u jaje a da pritom ne bude samokritican onda je ili nevjerovatno principijelan ili licimjeran.
Ono sto me raduje je to da ce ovih 12 momaka da izginu na svakoj utakmici.
E sad mozemo na kraju da izvedemo zakljucak da je bilo neke greske, sto se moze desiti da Erceg ne bude u formi i da je Mitrovic mogao vise da pokaze...ali s obzirom da je na SP posla ekipa koja je bila osporavana da ne moze do medalje a pokazala suprotno, ostaje nam da pružimo podrsku i vjerujemo u tim. Napred!!!

Veljko

pre 8 godina

Pravi termin je Sale iskoristio, samo treba da se grize i da se pokaže želja. Jer nesumljivo da košarku znaju da igraju. Smo momci pokažite da ste ekipa i sve je moguće, to su nam košarkašice pokazale ovoga leta :-)

Stiven Džerard

pre 8 godina

Znači ovako:Teo(CSKA),Marković(Unicaja),Bogdan(Fener),Nedović(Unicaja),DMB(Alba),Kalina(Fener),Simonović(P.Ortez),Bjelica(Minesota),Erceg(???),Raduljica(PAO),Kuzmić(PAO),Milutinov(Olimpiakos).I oda došo hrvat da mi kaže kako su oni nešto a istina je da su obična nula od igrača i od tima bili su takvi i ostali a to loženje traje do četvrtfinala a posle već vidjena priča.

Veljko

pre 8 godina

Molim komšije da smire strasti, videli smo vas u Španiji prošle godine. Prvo morate da pokažete da ste ekipa, pa tako onda da pričate o nekim zlatnim medaljama.

veljko

pre 8 godina

Srecno.Pravi pristup.Kvalitet i pomalo sudije ce odrediti kpnacni plasman.Realno bi trebalo da obezbedimo plasman bar za kvalifikacije.Za finale bi trebalo dosta stvari da se poklopi.Da li ce se to i desiti- videcemo.Ali je jedno sigurno:igraci ce se boriti do krajnjih mogucnosti i samo zbog toga imaju moju bezrezervnu podrsku- sta god da urade!

Џо Ни

pre 8 godina

Колика разлика између изјава које дају Сале, Никола Грбић, Новак, Паун, остали кошаркаши, одбојкаши, ватерполисти, атлетичари и изјава Толета, Терзе, Сивића, Ћурчића и 80% фудбалера...одмах се види другачији приступ у размишљању, менталитету, образовању, знању, схватању игре и спорта којим се бавиш.

banjalucanin zox

pre 8 godina

Ma sta reci gledao sam vas u BL protiv Slovenije i mozete vi puno bolje....Svejedno zelim vam puno srece i hrabrosti da pobjedite sve rivale i da nas opet obradujete.....moram da se pohvalim dobio autogram od Prve Brade reprezentacije ; palo i neko slikanje.......i naravno da vas zaobidju povrede.....SRECNO BRACO i neka thcf dobije novi materijal za neku drugu pjesmu

Vz

pre 8 godina

Pet riječi za susjede: NBA, NBA, Barca, Barca, Efes. Protiv CSKA , nemača kluba, raspali Fener, raspali Fener , petog ni ne znam, eto koliko ste dobri. Eto sad vi procijenite ko je bolji.
(Mario, 02. septembar 2015 14:14)
Nemamo sta da cenimo. Dodjite da se igramo :) realno, necete znati sta vas je snaslo :) na sve to, fali nam najbolji centar evrope na ovom prvenstvu.

Mijo

pre 8 godina

Djordjevic ume da motivise igrace. kad se setim kako je posle svetskog prvenstva u atini valjda 98,po zavrsetku finalne utakmice trazio pogledom nekog u publici i kada ga je ugledao,podigao je pesnicu.bio je to gest sampiona koji hrabri i motivise.

Toshiro Mifune

pre 8 godina

Navijam za Zvezdu i svim srcem sam uz reptezentaciju i volio bih da mi neki poznavalac pogotovo neki od onih koji sumnjaju kaze(ako se neko sjeca)ko je bio centar Cikago Bulsa u vrijeme njihove dominacije.Niko nema jacu pokretacku snagu tima od nas na ovom prvenstvu(Teo-Nemanja)niko nema jaceg sestog igraca(Kalina)svi ostali u timu mogu u potpunosti da iznesu sve zadatke koji se od njih ocekuju i to su dokazali(SP)Fali li Krstic?Apsolutno,ali ja ne vidim ni jedan razlog za pesimizam.Ili mozda grijesim?P.S.Vidim i komsije se javljaju i bez trunke zlobe zelim da im porucim da na mnogo prvenstava moraju da se dokazu da bi sa nama mogli o kosarci

trener

pre 8 godina

Ljudi treba biti realan, prvo da vidimo sta ce biti u grupi, ako uzmemo Spance, bice to vetar u ledja, ali Italija, Turska i Nemacka uopste nisu naivne, sve je moguce... Samo da momci budu zdravi, bice medalja...iz ostalih grupa realno samo Francuzi nas mogu dobiti, a Hrvati i Grci namuciti...ostalo je nase...zato je bitno sa koje pozicije cemo dalje... Srecno Saletu i ekipi, ako Bog da, cekamo Vas na balkonu!!!!

Stara kuka

pre 8 godina

@Mario

Hehe, ma vi ste najjaci kao i uvek samo eto 20 godina nemate medalju u kosarci koja je eto tri puta manje popularna od rukometa pa zato ne igrate toliko igru pod obrucima :) A najveci uspeh vam je bezanje sa postolja :) Kao nikad niko u istoriji!
Radja, Komazec, Petrovic, Popovic, Veljko, Aleksandar...sve srpska imena i prezimena i opet se ljutite a Srbi vam dali najbolje kosarkase. Ja ne znam Srbina koji se zove Jure, Stipe, Mato ili Franjo hehe :)

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Pazi ovog majstora Dzerarda kaze da je Bjelica Minesota, a ovaj jos nije ni vidio avionsku kartu za SAD. Onda mogu i ja tako reci za Sarica i Hezonju. Znaci mi imamo 4 NBA igraca po njegovom. Sine ne brukaj se. U ovom trenutku smo mocniji i kvalitetniji od vas. Dati ce Bog da se sretnemo i pokazemo vam da nam niste ni blizu! Idemoooooo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mario, 2. septembar 2015 15:53)
одг:
То смо и ми мислили кад смо ореганизовали првенство у Србији, толико смо имали звезда, да смо имали медаљу готово у џепу, али нигде ту није било тима, ви тек треба да изградите тим. И желим вам да то учините пошто волим да гледам балканске националне селекције(Грчка, Словенија, па и Хрватска), али то неће бити нимало лако, једноставно ви имате притисак, јер и поред добрих играча ви немате резултате још од оног инцидента у Атини. За Србију се не бринем, мислим да можемо далеко... а у случају евентуалног меча са вама, па мислим да ћете исти изгубити већ у свлачионици... једноставно наши момци верују у то да су одличан тим, не да су добри или бољи од некога, већ да су одличан тим. То се не може рећи за ваше играче... ал ајде нека им је свима са срећом.