Subota, 19.01.2019.

07:33

Krajinović poleteo pa pao – Ćorić jači od Srbina u trećem kolu

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je sa 3-1 od Hrvata Borne Ćorića u trećem kolu Australijan opena.

Izvor: B92

Krajinoviæ poleteo pa pao – Æoriæ jaèi od Srbina u treæem kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

jedino si ti marginalac

pre 5 godina

@nerealno Monika Seles je osvojila 8 GS nakon raspada Jugoslavije za Srbiju, i provela 91 nedelju kao br.1 kao nas predstavnik, to ako mislis da ima madjarsko poreklo ti ne ide na ruku jer ni Ivanisevic ni Coric a bome ni Cilic nisu Hrvati,tako da okani se brojanja krvnih zrnaca jer Monika sigurno nije nista osvojila za vas a ni za Madjare, drugo Ana Ivanovic ,JJ su bile i br 1 na atp listi ,Majoli nikad ,stavise niti jedan vas igrac nikada nije bio broj 1 na listi pojedinacno samo Pavic u dublu, mi imamo 5, ukupno 370 nedelja + 34 GS osvojenih u zadnjih 28 godina ,ako je to margina onda je vas tenis amaterizam, stvarno ste smijesni s tim floskulama a POJMA NEMATE

toliko o tebi

pre 5 godina

@nerealno kakve veze ????? Najvece uspehe je ostvarila nakon raspada Jugoslavije za nasu zemlju,8 GS nakon raspada Jugoslavije a sto se tice tvog brojanja zrnaca ,kakve veze onda ima Ivanisevic s Hrvatskom, kompleksasu, Jelena Dokic je bila 4. teniser sveta kada je igrala za nas, jel to lose? JJ i Ana su bile broj 1 -jel to margina, onda po tom kriteriju vas tenis nikada nije ni postojao, ozbiljno ti sad pisem ne javljaj se vise jer nemas pojma, a krvna zrnca nemoj da brojis jer tek onda ces da vidis koliko malo znas

prestanite s tim floskulama jer nemate pojma

pre 5 godina

@nerealno srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan

Realno

pre 5 godina

Da se ne lažemo, srpski tenis trenutno je samo Nole Đoković. Njegovim odlaskom, srpski tenis će se vratiti tamo gde je pripadao decenijama - na marginu ...

Realno

pre 5 godina

"srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan ..."

Kakve veze ima Mađarica jugoslovenskog porekla koja je kasnije uzela američko državljanstvo Monika Seleš sa srpskim tenisom?

A Jelena Dokić, zajedno sa Jelenom Janković i Anom Ivanović, zajedno imaju osvojenu jednu grend-slem titulu. Isto koliko i Iva Majoli ...

petar

pre 5 godina

Pojedinci pokušavaju na silu dokazati tko je bolji tenisač,kao da su i sami zaslužni za njihov uspjeh...Nacionalnost im nemojte isticati,neka ono to sami čine.Radujmo se našem rivalitetu na prirodan i korektan način,kako to naši sportaši rade.

Марко

pre 5 godina

Filip Krajinovic ima Hrvatsku putovnicu
(better call saul, 19. januar 2019 11:36)

Дражен Петровић је Србин.

petar

pre 5 godina

Loš meč za gledanje.Filip je dobar igrač,vidi se da je pauza ostavila traga.Po meni,ako uhvati kontuitet,popravi drugi servis,trebao bi se "vrtiti"oko 20.mjesta.Borna nije igrao od finala Davis cupa,stoga oscilacije u njegovoj igri,ali brzo napreduje ka prvih 10.

Kajverson

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 19. januar 2019 13:17).....
Raduje je nas naravno samo sto on zeli bit Hrvat ,to je ocigledno ali eto spletom okolnosti nije i mi to postujemo .....

Maximus

pre 5 godina

Ivane Grozni
Mislim da je Filip vec sad zaradio dosta da moze da zivi od toga! Podcenjivacko obracanje je najgora osobina coveka! Stani pored coveka pa se izmeri! Godinu po godinu!

BODIBOND

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.

Srdjan

pre 5 godina

@anica

Poznajem tenis bolje od tebe sigurno. Borna je imao 30 vinera vise ali i 30 gresaka vise, statisticki dolazimo na tu negdje (broj ukupno osvojenih poena koje sam naveo to i dokazuje)... Naravno da je Borna bio agresivniji i da je od njega sve zavisilo, to niko ne spori, ali poenta mog komentara je ta da je mec bio tu negdje (tijesan), moglo je na obje strane da ode samo je Borna kad je bilo najbitnije bio bolji i svaka cast na tome.

toni bandera

pre 5 godina

Nije fer u kolko zahtevnom vremenu živimo. Pre par hiljada godina čovek kad uradi ovo što je Fića uradio postane legenda, kao Ikar npr. Danas se sprdaju sa takvima.

anica

pre 5 godina

Srdjan, 19. januar 2019 10:37)
Strasno koliko ne poznajes tenis, da li si video odnos vinera i da li si gledao mec, ogromna razlik u svemu.

Bob

pre 5 godina

Očekivano Borna ga pobijedio unatoč ne baš dobroj igri.Krajinović solidan teniser ali ne više od toga.Idemo Borna samo hrabro.
(Fatherland, 19. januar 2019 11:04)

Krajinovic solidan, a Borna je prvi do solidnog, vecita "mlada nada" i nista vise od toga.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Dva podjednaka tenisera. Tu su neki challenge-i odlucili, neke srecne linije. Da ih nije bilo sve je moglo otici i na Filipovu stranu.

Mirko

pre 5 godina

5316

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 09:51)

Sila je Borna, nema šta...

zelje repa i slanina

pre 5 godina

A sudija se ironicno smijesi i podvlaci ono dok izgovara- "Quite, LADIES AND GENTLEMAN, players are ready"
Qkala ti majka sta je ova zemlja izrodila i sta je vapor u Vaustraliju odvuk'o.

Pele

pre 5 godina

Filip me razocarao. Mislio sam da je inteligentniji. Boli ga koleno, a on i dalje prihvata duge razmene i cemu je Coric nepobediv. Umesto da skracuje poene.

znalac

pre 5 godina

Krajinovic i Milojevic su bili najbolji igraci Evrope u uzrastima 12,14 godina.Ali sve je to dzabe. Rad i samo rad.Evo primier Tsitsipas.Bio najbolji junior sveta. Godinu dana stariji od naseg Kecmanovica.Onda Kecmanovic bio najbolji junior sveta.Tsistsipas vec prosle godine usao u 30 a nas Kecmanovic 100 i neki.Tu nesto fali.Verovatno odabir trenera.Olga Danilovic dok je imala Vranjesa za trenera igrala super.Promenila trenera izgubi od neke amaterke i izgubi prvokol okfalifikacija za AO

Sasa

pre 5 godina

(box, 19. januar 2019 09:22)

Ma kakav provokator, navijao je za Krajinovica dok neko nije izbacio link gde je Krajinovic zvezdas, od tad pljuje i njega, a i Djokovica iz istog razloga. Pogledaj sta samo pise pod imenom Bodibond, to je njegov nik takodje, idi samo na Zvezdine vesti i klikni na nepreporucene komentare milion njegovih komentara, sta reci....

Nick Prascaton

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 19. januar 2019 10:37

Winneri Borna 52, Filip 20, neprisiljene greške Borna 62, Filip 30. Nisu tu nijanse odlučivale, sve je o Borni ovisilo. Kad je smanjio greške, Filip nije imao puno šansi.

Robert

pre 5 godina

Coric mu pustio prvi set, sad sjedi uragan i Coric ga salje kuci
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 08:17)

Ti se zezaš i provociraš, ali zapravo pogađaš u srž jer pišeš komentar u duhu Novakovih navijača kada ovaj napravi takav preokret. :) Ono, "sporo buđenje, dao malom fore, pa mu onda pokazao ko je tata".
Mislim, Ćorić je klasa za sve naše igrače iz druge generacije. Ima nerešen h2h sa Federerom, Nadalom i Endijem. Jedno je navijanje, drugo je objektivnost.

Прогледаће

pre 5 godina

Ха ха ха па ови хрвати као да немају своје сајтове.Наравно знам да је у Србији најбољи провод,чак и на сајтовима,само што то треба и да признају.Мали Ћорић није лош,али кад прогледа схватиће да је пут пред њим и те како дуг(ГС).

Borna

pre 5 godina

Borna 12 igrač svijeta, Čilić 7 ...očekujemo od njih dvojice i 3 Davis cup...a od Borne barem 1 grand slam...pa da imamo kvartet različitih pojedinacnih osvajača...Pavic 1 igrač svijeta u parovima grand slam + Dodig grand slam...solidno
Krajinovic za sada klasa ispod Borne

.

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
(Srdjan, 19. januar 2019 10:37)

po meni je tijesan meč 7:6.6:7.7:6.6:7 i 8:6

Swedenonline

pre 5 godina

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.
(Mikii, 19. januar 2019 09:22)

Dok mucaš na samoglasnicima nećeš to nikad uspeti da shvatiš.

Srdjan

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.

Sta me gledas , ti, aa?

pre 5 godina

Fino se bore praceni freneticnom podrskom ustreptalih grmalja sa tribina.
Samo da se bagra ne podzevelja poslije meca, kao pre par godina...

Uh

pre 5 godina

Ivan grozni
Filip igra solidno, ali je Coric bolji. Hoces reci da Sapovalov zasluzuje da bude u top 20? Ako Filip nastavi ovako bice u top 30, pa i 20. Samo da nastavi da igra.

BOŽO iz Srbije

pre 5 godina

Mnogo lep tenis. Odlični udarci sa obe strane, duge razmene, muška igra. Verovatno Borna dobiva, ali od sad pratim Krajinovica jer igra lepo i lep je.

спортски уметник

pre 5 godina

Филип има ужасне ноге и то је главна разлика....Борна све стиже, све враћа, док Филип не може да врати скоро ништа, мучи се чак и да се намести код најобичнијих удараца...уз очајан други сервис, мислим да нема шта да тражи у овом мечу

Mikii

pre 5 godina

Hehe, bivši kouč Ćorića je sada Filipov. Da nije možda Filip u strateškoj prednosti? hahaha 
(Swedenonline, 19. januar 2019 08:16)

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.

Mj23

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45) # Link komentara

Novak Đoković za siromašne.

Slika i preslika njegove igre.

Nesto kao Dimitrov Federerove.

box

pre 5 godina

Dokaz da OTAN ne navija za Federera nego protiv Novaka a evo ovde naravno protiv Filipa. Mada mislim da je on profi provokator iz redakcije koji nas pecka a mi se pecamo. Sajt posecen, mi ne damo na nase i svi zadovoljni :)

mikloš salamander

pre 5 godina

ja bih najvise voleo da imamo jos nekog GS osvajaca,ili barem da naprave neki znacajniji rezultat ali kao sto sam pisao ranije surova je realnost i ogroman uspeh 3 kolo za ostale nase tenisere,.daj boze da se varam i da filip prekrene protiv ovog hrvata ali bice veoma tesko!

Ivan Grozni

pre 5 godina

A najavio Filip da napada prvo mesto pre mesec dana, a ovako gubi meceve. Nece on nikada uci ni u top 20, nema on mentalnu snagu. Ali dobro bar ce zaraditi da lepo zivi kad se Nole izbori za njega i top 100 igrace da dobijaju lepe novce i za prvo-drugo kolo.

Mikii

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45)

I, na koga te ta igra podseca? Dacu ti malu asocijaciju: Monte Karlo.

MM17

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45


Upravo si opisao Novaka Đokovića.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti

MM17

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45


Upravo si opisao Novaka Đokovića.

Mikii

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45)

I, na koga te ta igra podseca? Dacu ti malu asocijaciju: Monte Karlo.

Mikii

pre 5 godina

Hehe, bivši kouč Ćorića je sada Filipov. Da nije možda Filip u strateškoj prednosti? hahaha 
(Swedenonline, 19. januar 2019 08:16)

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.

Nick Prascaton

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 19. januar 2019 10:37

Winneri Borna 52, Filip 20, neprisiljene greške Borna 62, Filip 30. Nisu tu nijanse odlučivale, sve je o Borni ovisilo. Kad je smanjio greške, Filip nije imao puno šansi.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti

znalac

pre 5 godina

Krajinovic i Milojevic su bili najbolji igraci Evrope u uzrastima 12,14 godina.Ali sve je to dzabe. Rad i samo rad.Evo primier Tsitsipas.Bio najbolji junior sveta. Godinu dana stariji od naseg Kecmanovica.Onda Kecmanovic bio najbolji junior sveta.Tsistsipas vec prosle godine usao u 30 a nas Kecmanovic 100 i neki.Tu nesto fali.Verovatno odabir trenera.Olga Danilovic dok je imala Vranjesa za trenera igrala super.Promenila trenera izgubi od neke amaterke i izgubi prvokol okfalifikacija za AO

Srdjan

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.

.

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
(Srdjan, 19. januar 2019 10:37)

po meni je tijesan meč 7:6.6:7.7:6.6:7 i 8:6

Robert

pre 5 godina

Coric mu pustio prvi set, sad sjedi uragan i Coric ga salje kuci
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 08:17)

Ti se zezaš i provociraš, ali zapravo pogađaš u srž jer pišeš komentar u duhu Novakovih navijača kada ovaj napravi takav preokret. :) Ono, "sporo buđenje, dao malom fore, pa mu onda pokazao ko je tata".
Mislim, Ćorić je klasa za sve naše igrače iz druge generacije. Ima nerešen h2h sa Federerom, Nadalom i Endijem. Jedno je navijanje, drugo je objektivnost.

Ivan Grozni

pre 5 godina

A najavio Filip da napada prvo mesto pre mesec dana, a ovako gubi meceve. Nece on nikada uci ni u top 20, nema on mentalnu snagu. Ali dobro bar ce zaraditi da lepo zivi kad se Nole izbori za njega i top 100 igrace da dobijaju lepe novce i za prvo-drugo kolo.

Mj23

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45) # Link komentara

Novak Đoković za siromašne.

Slika i preslika njegove igre.

Nesto kao Dimitrov Federerove.

Uh

pre 5 godina

Ivan grozni
Filip igra solidno, ali je Coric bolji. Hoces reci da Sapovalov zasluzuje da bude u top 20? Ako Filip nastavi ovako bice u top 30, pa i 20. Samo da nastavi da igra.

спортски уметник

pre 5 godina

Филип има ужасне ноге и то је главна разлика....Борна све стиже, све враћа, док Филип не може да врати скоро ништа, мучи се чак и да се намести код најобичнијих удараца...уз очајан други сервис, мислим да нема шта да тражи у овом мечу

Pele

pre 5 godina

Filip me razocarao. Mislio sam da je inteligentniji. Boli ga koleno, a on i dalje prihvata duge razmene i cemu je Coric nepobediv. Umesto da skracuje poene.

mikloš salamander

pre 5 godina

ja bih najvise voleo da imamo jos nekog GS osvajaca,ili barem da naprave neki znacajniji rezultat ali kao sto sam pisao ranije surova je realnost i ogroman uspeh 3 kolo za ostale nase tenisere,.daj boze da se varam i da filip prekrene protiv ovog hrvata ali bice veoma tesko!

Прогледаће

pre 5 godina

Ха ха ха па ови хрвати као да немају своје сајтове.Наравно знам да је у Србији најбољи провод,чак и на сајтовима,само што то треба и да признају.Мали Ћорић није лош,али кад прогледа схватиће да је пут пред њим и те како дуг(ГС).

Mirko

pre 5 godina

5316

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 09:51)

Sila je Borna, nema šta...

box

pre 5 godina

Dokaz da OTAN ne navija za Federera nego protiv Novaka a evo ovde naravno protiv Filipa. Mada mislim da je on profi provokator iz redakcije koji nas pecka a mi se pecamo. Sajt posecen, mi ne damo na nase i svi zadovoljni :)

Sta me gledas , ti, aa?

pre 5 godina

Fino se bore praceni freneticnom podrskom ustreptalih grmalja sa tribina.
Samo da se bagra ne podzevelja poslije meca, kao pre par godina...

Bob

pre 5 godina

Očekivano Borna ga pobijedio unatoč ne baš dobroj igri.Krajinović solidan teniser ali ne više od toga.Idemo Borna samo hrabro.
(Fatherland, 19. januar 2019 11:04)

Krajinovic solidan, a Borna je prvi do solidnog, vecita "mlada nada" i nista vise od toga.

Borna

pre 5 godina

Borna 12 igrač svijeta, Čilić 7 ...očekujemo od njih dvojice i 3 Davis cup...a od Borne barem 1 grand slam...pa da imamo kvartet različitih pojedinacnih osvajača...Pavic 1 igrač svijeta u parovima grand slam + Dodig grand slam...solidno
Krajinovic za sada klasa ispod Borne

anica

pre 5 godina

Srdjan, 19. januar 2019 10:37)
Strasno koliko ne poznajes tenis, da li si video odnos vinera i da li si gledao mec, ogromna razlik u svemu.

BOŽO iz Srbije

pre 5 godina

Mnogo lep tenis. Odlični udarci sa obe strane, duge razmene, muška igra. Verovatno Borna dobiva, ali od sad pratim Krajinovica jer igra lepo i lep je.

Sasa

pre 5 godina

(box, 19. januar 2019 09:22)

Ma kakav provokator, navijao je za Krajinovica dok neko nije izbacio link gde je Krajinovic zvezdas, od tad pljuje i njega, a i Djokovica iz istog razloga. Pogledaj sta samo pise pod imenom Bodibond, to je njegov nik takodje, idi samo na Zvezdine vesti i klikni na nepreporucene komentare milion njegovih komentara, sta reci....

zelje repa i slanina

pre 5 godina

A sudija se ironicno smijesi i podvlaci ono dok izgovara- "Quite, LADIES AND GENTLEMAN, players are ready"
Qkala ti majka sta je ova zemlja izrodila i sta je vapor u Vaustraliju odvuk'o.

BODIBOND

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.

Realno

pre 5 godina

Da se ne lažemo, srpski tenis trenutno je samo Nole Đoković. Njegovim odlaskom, srpski tenis će se vratiti tamo gde je pripadao decenijama - na marginu ...

jedino si ti marginalac

pre 5 godina

@nerealno Monika Seles je osvojila 8 GS nakon raspada Jugoslavije za Srbiju, i provela 91 nedelju kao br.1 kao nas predstavnik, to ako mislis da ima madjarsko poreklo ti ne ide na ruku jer ni Ivanisevic ni Coric a bome ni Cilic nisu Hrvati,tako da okani se brojanja krvnih zrnaca jer Monika sigurno nije nista osvojila za vas a ni za Madjare, drugo Ana Ivanovic ,JJ su bile i br 1 na atp listi ,Majoli nikad ,stavise niti jedan vas igrac nikada nije bio broj 1 na listi pojedinacno samo Pavic u dublu, mi imamo 5, ukupno 370 nedelja + 34 GS osvojenih u zadnjih 28 godina ,ako je to margina onda je vas tenis amaterizam, stvarno ste smijesni s tim floskulama a POJMA NEMATE

Maximus

pre 5 godina

Ivane Grozni
Mislim da je Filip vec sad zaradio dosta da moze da zivi od toga! Podcenjivacko obracanje je najgora osobina coveka! Stani pored coveka pa se izmeri! Godinu po godinu!

Марко

pre 5 godina

Filip Krajinovic ima Hrvatsku putovnicu
(better call saul, 19. januar 2019 11:36)

Дражен Петровић је Србин.

toni bandera

pre 5 godina

Nije fer u kolko zahtevnom vremenu živimo. Pre par hiljada godina čovek kad uradi ovo što je Fića uradio postane legenda, kao Ikar npr. Danas se sprdaju sa takvima.

Srdjan

pre 5 godina

@anica

Poznajem tenis bolje od tebe sigurno. Borna je imao 30 vinera vise ali i 30 gresaka vise, statisticki dolazimo na tu negdje (broj ukupno osvojenih poena koje sam naveo to i dokazuje)... Naravno da je Borna bio agresivniji i da je od njega sve zavisilo, to niko ne spori, ali poenta mog komentara je ta da je mec bio tu negdje (tijesan), moglo je na obje strane da ode samo je Borna kad je bilo najbitnije bio bolji i svaka cast na tome.

Swedenonline

pre 5 godina

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.
(Mikii, 19. januar 2019 09:22)

Dok mucaš na samoglasnicima nećeš to nikad uspeti da shvatiš.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Dva podjednaka tenisera. Tu su neki challenge-i odlucili, neke srecne linije. Da ih nije bilo sve je moglo otici i na Filipovu stranu.

petar

pre 5 godina

Loš meč za gledanje.Filip je dobar igrač,vidi se da je pauza ostavila traga.Po meni,ako uhvati kontuitet,popravi drugi servis,trebao bi se "vrtiti"oko 20.mjesta.Borna nije igrao od finala Davis cupa,stoga oscilacije u njegovoj igri,ali brzo napreduje ka prvih 10.

petar

pre 5 godina

Pojedinci pokušavaju na silu dokazati tko je bolji tenisač,kao da su i sami zaslužni za njihov uspjeh...Nacionalnost im nemojte isticati,neka ono to sami čine.Radujmo se našem rivalitetu na prirodan i korektan način,kako to naši sportaši rade.

Realno

pre 5 godina

"srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan ..."

Kakve veze ima Mađarica jugoslovenskog porekla koja je kasnije uzela američko državljanstvo Monika Seleš sa srpskim tenisom?

A Jelena Dokić, zajedno sa Jelenom Janković i Anom Ivanović, zajedno imaju osvojenu jednu grend-slem titulu. Isto koliko i Iva Majoli ...

Kajverson

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 19. januar 2019 13:17).....
Raduje je nas naravno samo sto on zeli bit Hrvat ,to je ocigledno ali eto spletom okolnosti nije i mi to postujemo .....

toliko o tebi

pre 5 godina

@nerealno kakve veze ????? Najvece uspehe je ostvarila nakon raspada Jugoslavije za nasu zemlju,8 GS nakon raspada Jugoslavije a sto se tice tvog brojanja zrnaca ,kakve veze onda ima Ivanisevic s Hrvatskom, kompleksasu, Jelena Dokic je bila 4. teniser sveta kada je igrala za nas, jel to lose? JJ i Ana su bile broj 1 -jel to margina, onda po tom kriteriju vas tenis nikada nije ni postojao, ozbiljno ti sad pisem ne javljaj se vise jer nemas pojma, a krvna zrnca nemoj da brojis jer tek onda ces da vidis koliko malo znas

prestanite s tim floskulama jer nemate pojma

pre 5 godina

@nerealno srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan

MM17

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45


Upravo si opisao Novaka Đokovića.

Mikii

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45)

I, na koga te ta igra podseca? Dacu ti malu asocijaciju: Monte Karlo.

Bob

pre 5 godina

Očekivano Borna ga pobijedio unatoč ne baš dobroj igri.Krajinović solidan teniser ali ne više od toga.Idemo Borna samo hrabro.
(Fatherland, 19. januar 2019 11:04)

Krajinovic solidan, a Borna je prvi do solidnog, vecita "mlada nada" i nista vise od toga.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti

Прогледаће

pre 5 godina

Ха ха ха па ови хрвати као да немају своје сајтове.Наравно знам да је у Србији најбољи провод,чак и на сајтовима,само што то треба и да признају.Мали Ћорић није лош,али кад прогледа схватиће да је пут пред њим и те како дуг(ГС).

Skakac u stomak

pre 5 godina

Dva podjednaka tenisera. Tu su neki challenge-i odlucili, neke srecne linije. Da ih nije bilo sve je moglo otici i na Filipovu stranu.

Ivan Grozni

pre 5 godina

A najavio Filip da napada prvo mesto pre mesec dana, a ovako gubi meceve. Nece on nikada uci ni u top 20, nema on mentalnu snagu. Ali dobro bar ce zaraditi da lepo zivi kad se Nole izbori za njega i top 100 igrace da dobijaju lepe novce i za prvo-drugo kolo.

Mj23

pre 5 godina

Kakav je "pimpladzija" ovaj Coric. Povraca mi se! Skoro svaku loptu salje u servis polje protivnika i ceka, ceka, ceka...
(Pele, 19. januar 2019 08:45) # Link komentara

Novak Đoković za siromašne.

Slika i preslika njegove igre.

Nesto kao Dimitrov Federerove.

Swedenonline

pre 5 godina

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.
(Mikii, 19. januar 2019 09:22)

Dok mucaš na samoglasnicima nećeš to nikad uspeti da shvatiš.

.

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
(Srdjan, 19. januar 2019 10:37)

po meni je tijesan meč 7:6.6:7.7:6.6:7 i 8:6

Borna

pre 5 godina

Borna 12 igrač svijeta, Čilić 7 ...očekujemo od njih dvojice i 3 Davis cup...a od Borne barem 1 grand slam...pa da imamo kvartet različitih pojedinacnih osvajača...Pavic 1 igrač svijeta u parovima grand slam + Dodig grand slam...solidno
Krajinovic za sada klasa ispod Borne

jedino si ti marginalac

pre 5 godina

@nerealno Monika Seles je osvojila 8 GS nakon raspada Jugoslavije za Srbiju, i provela 91 nedelju kao br.1 kao nas predstavnik, to ako mislis da ima madjarsko poreklo ti ne ide na ruku jer ni Ivanisevic ni Coric a bome ni Cilic nisu Hrvati,tako da okani se brojanja krvnih zrnaca jer Monika sigurno nije nista osvojila za vas a ni za Madjare, drugo Ana Ivanovic ,JJ su bile i br 1 na atp listi ,Majoli nikad ,stavise niti jedan vas igrac nikada nije bio broj 1 na listi pojedinacno samo Pavic u dublu, mi imamo 5, ukupno 370 nedelja + 34 GS osvojenih u zadnjih 28 godina ,ako je to margina onda je vas tenis amaterizam, stvarno ste smijesni s tim floskulama a POJMA NEMATE

zelje repa i slanina

pre 5 godina

A sudija se ironicno smijesi i podvlaci ono dok izgovara- "Quite, LADIES AND GENTLEMAN, players are ready"
Qkala ti majka sta je ova zemlja izrodila i sta je vapor u Vaustraliju odvuk'o.

Mirko

pre 5 godina

5316

Neznam sta ste se nadali da ce Filip dobiti Corica, nemojte ljudi biti smjesni, napiso sam kod prvog seta da sad sljedi uragan i da ce ga Coric pomesti
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 09:51)

Sila je Borna, nema šta...

BODIBOND

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.

Srdjan

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.

Nick Prascaton

pre 5 godina

Realno, jako tijesan mec, nijense su odlucile, u prilog tome i broj osvojenih poena, samo 3 vise je osvojio Borna (116-113). Bilo kako bilo, Borna je bio stabilniji kad je trebalo i zasluzeno je pobijedio.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 19. januar 2019 10:37

Winneri Borna 52, Filip 20, neprisiljene greške Borna 62, Filip 30. Nisu tu nijanse odlučivale, sve je o Borni ovisilo. Kad je smanjio greške, Filip nije imao puno šansi.

Realno

pre 5 godina

"srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan ..."

Kakve veze ima Mađarica jugoslovenskog porekla koja je kasnije uzela američko državljanstvo Monika Seleš sa srpskim tenisom?

A Jelena Dokić, zajedno sa Jelenom Janković i Anom Ivanović, zajedno imaju osvojenu jednu grend-slem titulu. Isto koliko i Iva Majoli ...

BOŽO iz Srbije

pre 5 godina

Mnogo lep tenis. Odlični udarci sa obe strane, duge razmene, muška igra. Verovatno Borna dobiva, ali od sad pratim Krajinovica jer igra lepo i lep je.

box

pre 5 godina

Dokaz da OTAN ne navija za Federera nego protiv Novaka a evo ovde naravno protiv Filipa. Mada mislim da je on profi provokator iz redakcije koji nas pecka a mi se pecamo. Sajt posecen, mi ne damo na nase i svi zadovoljni :)

Realno

pre 5 godina

Da se ne lažemo, srpski tenis trenutno je samo Nole Đoković. Njegovim odlaskom, srpski tenis će se vratiti tamo gde je pripadao decenijama - na marginu ...

toliko o tebi

pre 5 godina

@nerealno kakve veze ????? Najvece uspehe je ostvarila nakon raspada Jugoslavije za nasu zemlju,8 GS nakon raspada Jugoslavije a sto se tice tvog brojanja zrnaca ,kakve veze onda ima Ivanisevic s Hrvatskom, kompleksasu, Jelena Dokic je bila 4. teniser sveta kada je igrala za nas, jel to lose? JJ i Ana su bile broj 1 -jel to margina, onda po tom kriteriju vas tenis nikada nije ni postojao, ozbiljno ti sad pisem ne javljaj se vise jer nemas pojma, a krvna zrnca nemoj da brojis jer tek onda ces da vidis koliko malo znas

Mikii

pre 5 godina

Hehe, bivši kouč Ćorića je sada Filipov. Da nije možda Filip u strateškoj prednosti? hahaha 
(Swedenonline, 19. januar 2019 08:16)

Je l' toliki problem napisati trener? Sta ima u tim vasim glavcinama, samo da mi je znati.

Srdjan

pre 5 godina

@anica

Poznajem tenis bolje od tebe sigurno. Borna je imao 30 vinera vise ali i 30 gresaka vise, statisticki dolazimo na tu negdje (broj ukupno osvojenih poena koje sam naveo to i dokazuje)... Naravno da je Borna bio agresivniji i da je od njega sve zavisilo, to niko ne spori, ali poenta mog komentara je ta da je mec bio tu negdje (tijesan), moglo je na obje strane da ode samo je Borna kad je bilo najbitnije bio bolji i svaka cast na tome.

Sasa

pre 5 godina

(box, 19. januar 2019 09:22)

Ma kakav provokator, navijao je za Krajinovica dok neko nije izbacio link gde je Krajinovic zvezdas, od tad pljuje i njega, a i Djokovica iz istog razloga. Pogledaj sta samo pise pod imenom Bodibond, to je njegov nik takodje, idi samo na Zvezdine vesti i klikni na nepreporucene komentare milion njegovih komentara, sta reci....

mikloš salamander

pre 5 godina

ja bih najvise voleo da imamo jos nekog GS osvajaca,ili barem da naprave neki znacajniji rezultat ali kao sto sam pisao ranije surova je realnost i ogroman uspeh 3 kolo za ostale nase tenisere,.daj boze da se varam i da filip prekrene protiv ovog hrvata ali bice veoma tesko!

Robert

pre 5 godina

Coric mu pustio prvi set, sad sjedi uragan i Coric ga salje kuci
(Ivan Livno CRO, 19. januar 2019 08:17)

Ti se zezaš i provociraš, ali zapravo pogađaš u srž jer pišeš komentar u duhu Novakovih navijača kada ovaj napravi takav preokret. :) Ono, "sporo buđenje, dao malom fore, pa mu onda pokazao ko je tata".
Mislim, Ćorić je klasa za sve naše igrače iz druge generacije. Ima nerešen h2h sa Federerom, Nadalom i Endijem. Jedno je navijanje, drugo je objektivnost.

anica

pre 5 godina

Srdjan, 19. januar 2019 10:37)
Strasno koliko ne poznajes tenis, da li si video odnos vinera i da li si gledao mec, ogromna razlik u svemu.

Марко

pre 5 godina

Filip Krajinovic ima Hrvatsku putovnicu
(better call saul, 19. januar 2019 11:36)

Дражен Петровић је Србин.

prestanite s tim floskulama jer nemate pojma

pre 5 godina

@nerealno srpski tenis je i pre Djokovca imao imena kao sto su Monika Seles ili Dokic... tako da nije bio na marginiuspesniji od vaseg, odlaskom Djokovica ne mora se pojaviti neko njegovog ranga jer ipak je on fenomen koji se ne pojavljuje svaki dan

Sta me gledas , ti, aa?

pre 5 godina

Fino se bore praceni freneticnom podrskom ustreptalih grmalja sa tribina.
Samo da se bagra ne podzevelja poslije meca, kao pre par godina...

Pele

pre 5 godina

Filip me razocarao. Mislio sam da je inteligentniji. Boli ga koleno, a on i dalje prihvata duge razmene i cemu je Coric nepobediv. Umesto da skracuje poene.

спортски уметник

pre 5 godina

Филип има ужасне ноге и то је главна разлика....Борна све стиже, све враћа, док Филип не може да врати скоро ништа, мучи се чак и да се намести код најобичнијих удараца...уз очајан други сервис, мислим да нема шта да тражи у овом мечу

Uh

pre 5 godina

Ivan grozni
Filip igra solidno, ali je Coric bolji. Hoces reci da Sapovalov zasluzuje da bude u top 20? Ako Filip nastavi ovako bice u top 30, pa i 20. Samo da nastavi da igra.

znalac

pre 5 godina

Krajinovic i Milojevic su bili najbolji igraci Evrope u uzrastima 12,14 godina.Ali sve je to dzabe. Rad i samo rad.Evo primier Tsitsipas.Bio najbolji junior sveta. Godinu dana stariji od naseg Kecmanovica.Onda Kecmanovic bio najbolji junior sveta.Tsistsipas vec prosle godine usao u 30 a nas Kecmanovic 100 i neki.Tu nesto fali.Verovatno odabir trenera.Olga Danilovic dok je imala Vranjesa za trenera igrala super.Promenila trenera izgubi od neke amaterke i izgubi prvokol okfalifikacija za AO

Maximus

pre 5 godina

Ivane Grozni
Mislim da je Filip vec sad zaradio dosta da moze da zivi od toga! Podcenjivacko obracanje je najgora osobina coveka! Stani pored coveka pa se izmeri! Godinu po godinu!

Kajverson

pre 5 godina

Hrvat pobjedio Hrvata. jedna naš gubi drugi dobija, ali opet bolje nek je od dvojice Hrvata Borna prošao.
(m'da, 19. januar 2019 10:57)

Jos jedan vas je pobedio Sapovalova, to bi trebalo da te raduje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 19. januar 2019 13:17).....
Raduje je nas naravno samo sto on zeli bit Hrvat ,to je ocigledno ali eto spletom okolnosti nije i mi to postujemo .....

toni bandera

pre 5 godina

Nije fer u kolko zahtevnom vremenu živimo. Pre par hiljada godina čovek kad uradi ovo što je Fića uradio postane legenda, kao Ikar npr. Danas se sprdaju sa takvima.

petar

pre 5 godina

Loš meč za gledanje.Filip je dobar igrač,vidi se da je pauza ostavila traga.Po meni,ako uhvati kontuitet,popravi drugi servis,trebao bi se "vrtiti"oko 20.mjesta.Borna nije igrao od finala Davis cupa,stoga oscilacije u njegovoj igri,ali brzo napreduje ka prvih 10.

petar

pre 5 godina

Pojedinci pokušavaju na silu dokazati tko je bolji tenisač,kao da su i sami zaslužni za njihov uspjeh...Nacionalnost im nemojte isticati,neka ono to sami čine.Radujmo se našem rivalitetu na prirodan i korektan način,kako to naši sportaši rade.