Subota, 13.12.2014.

14:08

"Vučić vređa inteligenciju građana"

Predsednik DS Bojan Pajtić optužio je Vladu Aleksandra Vucića da lažnim obećanjima i neistinama ponižava i vređa inteligenciju građana Srbije.

Izvor: Beta

"Vuèiæ vreða inteligenciju graðana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

255 Komentari

Sortiraj po:

nole21

pre 9 godina

Za @notar
Da bi Srbija bila Švajcarska mora da se reši ovih poput Patjtića da bi mogla da započne reforme kako treba.Jer ako si shvatio ne može to preko noći ili za mesec-dva-tri.Jer prethodna vlast je napravila pustoš,pa treba sve to ispraviti.A ne ide to brzo.

KALIMERO

pre 9 godina

Okrivljujuci Vucica Pajtic zeli da skine krivicu sa sebe za sva nedela koja je ucinio za Srbiju.Bolje bi mu bilo da se povuce.Toliko nas je ojadio i upropastio da ce proci decenije oporavka i povratka samo na 0.

Viktorija

pre 9 godina

Pajtić ovom izjavom pokušava da okrivi Vučića za nešto za šta je kriva DS.Vučić pokušava da oporavi sve ono što je Ds uništio.

Malecka

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa ovom izjavom.Cak naprotiv,Vucic nikada nije lagao i obmanjivao narod.Pa setite se samo da je govorio da nece biti lako,da je pred nama jako dug i tezak put ali da ce se raditi na tome da se stvari dovedu na svoje mesto,sto upravo i cini.

beka

pre 9 godina

Ne vredja nama Vucic inteligenciju, nego ti. Gde si bio sve ove godine? Bilo dobro pa se cutalo i sad kad se polozaj drma odjednom sve postade vazno.

Kreker

pre 9 godina

Za razliku od DS, aktuelna vlast od samog početka radi u korist države i naroda, a to je definitivno za svaku pohvalu. Interes građana joj je na prvom mestu, a takvu politiku i rad moramo u potpunosti podržati. Napokon se nalazimo u sigurnim rukama, u to nema sumnje.

LJILJA

pre 9 godina

Pajticu jedino ti zavrces siju ovom narodu koji bezuslovno veruje tvojim vecitim protivnicima.Bolestan nacin razmisljanja koji posedujes ti ide samo na sopstvenu stetu i vreme ti je da se menjas iz korena.

metak

pre 9 godina

O tome da li je istina da Vučić vredja inteligenciju nacije možemo da govorimo samo kad dodju te godine obećanog prosperiteta. A čak i tada biće ih manje nego godina koje smo preživeli dok nas je DS lagao.

Danica

pre 9 godina

Vuciceve reforme hvale i EU i zemlje clanice. Decenijska vladavina DS-a je potpuna unistila srpsku ekonomiju. To su cinjenice, ne moje misljenje.

Simonovic

pre 9 godina

Rezultat svih reformi koje se sprovode u Srbiji ce biti njen ekonomski oporavak i ulazak u EU. Rezultat DS vladavine se vidi danas.

stranglers

pre 9 godina

A da li ti Pajtiću misliš da vaše egzistiranje na poltičkioj sceni Srbije i davanje ovakvih izjava, posle decenijskog pustošenja Srbije i enormnog bogaćenja "političke elite" ne vređa našu inteligenciju?

BOJANA PALIC

pre 9 godina

Jedini koji vredja intelegenciju nas gradjana si ti Pajticu.Mislis da patimo od amnezije ko ti.Unistavali ste nas sistemacki godinama,rasprodavali nasa preduzeca ne vodeci racuna pri tom o interesima radnika,sada ta ista preduzeca ne rade,radnici su na ulici,potpisivali ste stetne ugovore koji sada dolaze na naplatu.Vasi poslanici su glasali i ako nisu bili prisutni u skupstini.A ti za Vojvodinu imas tek da objasnis gde je nestao novac iz fonda za razvoj.Sada kada su vase pljacke pocele isplivavat,vi to zovete politickim progonom.

Zvezdana

pre 9 godina

Vi ste Pajtiću više od jedne decenije vredjali inteligenciju naroda, pa nam neće biti teško da još godinu –dve verujemo nekom drugom.

žalosna sova

pre 9 godina

Gola istina, potrebna je reakcija na ovo silovanje naroda i što je najgore neki ni ne provaljuju šta im se dešava nego reaguju pozitivno na hipnozu, pritom mladog i sposobnog kadra ima u Srbiji i radite bre na povratku dostojanstva svakog čoveka, a grešili ste i vi zato ste tu gde ste, Dačić vas je odradio kao na pokeru, sada njih zajedno da neko pobedi?možda, ali ne sa kilavom energijom, sve je ovo veliko razočarenje, da ste manje energije trošili na lične stvari do ovoga ne bi ni došlo

Deki

pre 9 godina

Pročitao sam sve komentare i čudno je kako narod razmišlja? Kažete kako je DS sve pokrala, a ja ne vidim da je ova vlast poštena, jer nikoga iz prošlog perioda nije osudila (namerno nisam napisao uhapsila, jer to nije bitno, bitna je presuda). Ja sam mnogo bolje živeo za vreme demokrata a bavim se istim poslom koji nema veze sa politikom. Naravno da sam mnogo više očekivao od demokrata, ali bih voleo da vidim kako bi Vučić rešio pitanje Haga koje je DS rešila, da li bi i on izručivao i imao podršku od 50% glasača? Zanima me u ovoj našoj lopovskoj zemlji kako bi sproveo privatizaciju koju su sproveli demokrate? Zanima me kako bi on poveo zemlju 2000. kada su nam devizne rezerve bile 300 miliona DOLARA, a danas su veće od 10 milijardi EVRA? Ajde i da ostavimo na stranu šta je pričao 90-ih a šta sada (mada ja lično preko takvih stvari ne prelazim), činjenica je da je podržavao Miloševićevu politiku, a znamo gde smo tada bili. I na kraju, ja ne branim demokrate, ali bi mogli razmisliti šta će biti sa Srbijom sa ovakvim političarima!

Željko

pre 9 godina

Verovao bih ja tebi da ti službeno vozilo ne vozika taštu do pijace, decu u školu, ženu na frizuru. Omastili ste se Vi dobro,inteligentno ,znaju da ste krali, uhapse Vas, a dokazi uništeni, pa Vas puste. E sad je ove zapalo da kradu,a Vi od besa ne možete mirno da gledate,a za narod ko pita.

black mamba

pre 9 godina

ne zna se ko je gori -oni Zuti sto su sa stilom i po zakonu pokrali Srbiju ili ovi nazadnjaci koji nista ne znaju nego da lazu falsifikuju i pricaju bajke...a i da kradu umeju i te kako, to su sve od Zutih naucili ! Tako da ovo njihovo prepucavanje kao preko novina narodu nista ne znaci jer su i Zutima i nazadnjacima dzepovi puni a obican narod nema ni za hranu....

apolon

pre 9 godina

Vladanje sa 6 posto podrške u Vojvodini je pravo ruganje u lice narodu koji oni kao predstavljaju, pogotovo kad se na takav način pribavljaju glasovi poslanika. Ovim praznim pričama će izgubiti i deo glasača koji su među onih 6 posto koji bi možda sad glasali za DS.

@Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Saska, 13. decembar 2014 15:47)

Na osnovu cega Vi znate da je DS krivac za ovakvu situaciju? Koju to situaciju? Jel to sto je od 2012-te Srbija trebala da ima rast BDP-a od oko 1-2% godisnje, a sad smo u recesiji i optimisticni budzet za 2015-tu se nada da ce biti recesija "samo" 0.5%. Svi ste Vi ovde najpametniji i imate proverene podatke, rekao Vam Vucic da je DS kriva. Ajde da mi neko kaze za koju je to situaciju kriv DS i da mi to argumentuje. DS je kriv sto SNS nakon dve i po godine apsolutne vlasti smanjuje plate, alo ima li ovde razuma ili vam je Pink svima pobrao i to malo mozga?

sramota

pre 9 godina

Zasto neko ne kaze da je inspekcija tri puta cesljala razvojni fond Vojvodine pa nista ne nadjose, nista da zakace Pajticu, ali zato svima usta puna kako je Pajtic lopov! Rekao vam Vucic, pa jel dotle doslo da niko mozga nema vec smo svi Vucicevi botovi? On kaze da je neko lopov, Kurir to vrti dan noc i to je cinjenica, ne treba nam ni sud ni inspekcija. On nam je i bog i batina. Srami se Srbijo ko te pokorio i naterao da mu cipele lizes.......

b.

pre 9 godina

Meni vredja inteligenciju citanje botovskih komentara. Zaboleo me je mozak posle 5 minuta. A gospodin Pajtic da se zapita zasto je stranka koju vodi dobila 5% na izborima i da pazi sta govori. Ovakvom demagogijom moj glas nece dobiti.

Don Kihot

pre 9 godina

Apsolutno je tačno sve što je Pajtić rekao,dodao bih samo da se pored Vlade,na još 90 posto rukovodećih mesta opet nalaze lažne diplome,lažnog morala i stvarnog neznanja,a sa takvima se sem u katastrofu,stići nigde ne može.Nažalost,ovaj režim počiva na takvima,a mi intelektualci,oni pravi,na kojima se ovi lažni trenutno iživljavaju,ne želimo nikakvu saradnju sa istima,jer je razlika u poimanju svega ogromna.Strpljen spašen!!!Odgovaraće mnogi za sav ovaj haos danas!

Neoborivi

pre 9 godina

Nema skidanja Vucka. On znas sta radi, a vi gospodo ljubimci botova jos cete nas gledati :D Neko strucniji je vec izjavio 3 ili cetri mandata ce biti na vlasti ovaj covek a vi mozete da se slikate ! Jes do pre neki mesec vam je valjao kada su bili izbori a sada vam smeta zato sto steze kais. Gradjani Srbije nikada nece zaboraviti zlocine prema narodu a vezano za vlade pre Vuciceve, tako da gospodo Pajticevci, nemojte da se nadate. Sudi vam se trenutno i svi vi ste vezani za kriminalne afere,privatizacije itd, naravno to jos treba i da se dokaze.

retrospektiva

pre 9 godina

Utrkivanje u evrofanatizmu i poltronstvu prema Briselu i Berlinu vređa inteligenciju.Nisu radikali mogli ni sa 30% glasova na izborima da budu u vladi,ali ovi evroradikali su promenili priču i sada imaju veću podršku zapada nego sve partije DOS-a posle 2000-te.Zato teško ćemo im videti leđa narednih godina,jer nema boljih podanika od njih.Ali krivicu za ovo stanje snosi i DS,odnosno Tadićev režim.2008-me kada je došao na vlast Tadić je napravio veliku štetu državnim interesima.Nije imao konkurenciju,jer je Koštunica već bio otpisan od strane zapada,a radikali su bili originali radikali.Sada naprednjaci sa istom žestinom,sa kojom su se 90-tih bavili nacionalizmom,sada se bave evrofanatizmom.Savko ko se ne salže sa njihovom politikom je diskreditovan.Jedino rešenje da se Srbija vrati na put slobode,demokratije i vladavine prava,kojim je krenula posle petog oktobra,je zaustavljanje sa ovom poltronskom politikom.

Jagodinac

pre 9 godina

Naravno da vređa inteligenciju, sama činjenica da botovanjem pokušava da kreira javnu svest vređa inteligenciju. I čoveče, nije svestan da smo svi svesni postojanja tog "fenomena", al pogotovo što je to ekstremno kontraproduktivno - ubrzava proces razvoja svesti koliko smo manipulirani. Da ne pričam o "ladnom" objavljivanju stotina komentara tipa "ja verujem da vlada sa Premijerom na čelu radi sve što može", ili veličanjem NJEGA kako niko nikad nije bio veličan, pa ni Tito u najboljim danima - to je tako providno !!! Tako da, iako nikad glasao nisam za DS, a mislim i da neću, ova vlada i ovi ljudi ima da tresnu ali tako jako i glasno - kad tad ! Moje je pitanje, za KOGA ću da glasam ! Jedno je jasno, kao do sada politički neutralan kao pojedinac, svakako sam totalno i apsolutno svestan koliko je Srbija nazadovala zadnje 3 godine, koliko je situacija očajna, ma kao da smo u ratu sa nekim, ovo je najblaže rečeno KATASTROFA ! Pored svih lepo serviranih priča, u tri godine manje greenfield investicija nego u najlošijih godina svakako loših prošlih vlada, dug razbio plafon da je ludnica, državni aparat obogaćen hiljadama podobnih osoba koje ni nemaju pravo radno mesto, proizvodnja dovedena na nivo "čekić" engineering-a (ni čekiće da umemo da pravimo, a toliko pameti i mozgova u državi, eeeeej bedo !). Da, uvređena je naša inteligencija, naš ponos, gažena naša ljubav prema prelepoj Srbiji, katastrofa. Vlada - DOLE, Vučić van iz politike ŠTO PRE. Lično mišljenje, boriću se za njega.

notar

pre 9 godina

Vise nego bilo koja prethodna garnitura vlasti u Srbiji, sadasnja je ubedjena da svet pocinje upravo od nje? A ozbiljno treba da se zapitamo sta je sa nasom intelegencijom ako dovodimo na vlast nekoga kome smo ne jednom uskratili poverenje? Pazljivo belezim sva izrecena obecanja AV jos od funkcije prvog potpresednika vlade. Da se i 1/3 obistinila, vec bi Srbija bili Svajcarska?

Da

pre 9 godina

- Da li je tačno da Vučić nije ispunio ništa od obećanog? Da.
- Da li je tačno da je Vučić sve svalio na teret naroda? Da.
- Da li je tačno da je Vučićeva guvernerka najviše obezvredila dinar? Da.
- I tako, mogao bih da ređam mnogo pitanja na koji je odgovor isti, pa da završim sa ...
- Da li je tačno da Vučićiću raste rejting u narodu? Da.
- I još jedno.
- Da li to znači da se u ovoj državi(?) samo uvećava broj botova?
- Strašno!

svetlanast.

pre 9 godina

Sve najgore sto iz DS-a govore o SNS-u je - tacno.
Sve najgore sto is SNS-a govore o DS-u je takodje - tacno.

Ima li resenja?
Naravno da ima.
Kako su uspeli advokati?
Razmislite o tome.

sasa jokic

pre 9 godina

Upravo cinjenica da je uhapseno 76 a procesuiran 1 (sudski, ostali su izreketirani i pusteni) govori koliko smo mi "trulo" drustvo.
Tako ce biti i kada SNS ode, presipanje sa jednih na druge racune....

maxssimuss

pre 9 godina

A zaboravili ste kako su bratu ukrali ličnu kartu i nikom ništa. Niko nije kriv. Uzmite ličnu kartu od prijatelja i otvorite račun u banci, ako možete. A policija kaže da su sa ukradenom lk otvorili firmu, račun u banci, pečat i još poslovali i niko da bude kažnjen! Strašno!

@Dulek

pre 9 godina

"Plate i penzije" bile nerealne.
E o tome govori Pajtic, o vašoj SNS iteligenciji.
Od 2008 god. penzije su povecane 10% mimo zakona. A te 2008. kurs evra je bio 80dinara. Danas je 123,00dinara, 5o% oslabljen dinar, a na sve to neki Vucicev zakon o smanjenju penzija za 10-22,5%.
Avce te na svakog lidera DS, do skora ste ubijali Đilasa, sad Pajtica. Ucenjujete sve poslanike da bi vaši krimosi Mirovic, Gojkovicka, Tomin sin, tast, žena Vucicev brat, vodili ovu zemlju.
Ne daj Bože da se narod podigne, to ce biti za sva vremena.

daniele

pre 9 godina

Nema vise za koga da se glasa! Treba nam neka nova struja, neki novi ljudi, obrazovani, neiskvareni....ali- tesko. Nekada sam sanjao Slobin a sada sanjam Acikin kraj.

Istina

pre 9 godina

Mozda mnogi ne vole Pajtica, ali sve sto kaze je istina. Malo ko jos moze da zivi od laznih obecanja ove Vlade i njihovog marketinga. Mozda ne vole Pajtica i DS ali oni jedini nesto kazu i kritikuju. Ostali se uvlace i ulizuju, jadno i ljigavo. Totalni mrak.

Goran

pre 9 godina

Ovako:
- Pre pisanja komentara niko ne cita ono sto je vec napisano
- Svi jednoglasno laju na Pajtica , a videcemo na koga ce lajati za dve ,
tri godine
- Pajtic se lose izrzio jer to nema veze sa inteligencijom
- Inace ono sto je rekao je 99% tacno
- Tacno je i ono sto je napisano u mnogim komentarima
- Ono sto je trenutno lose je sto se Vucic grcevito trudi da zadovolji
sve...a to nije moguce ni u jednoj drzavi. Zatim, trenutno nemamo
nikakvu opoziciju koja bi trebala da upozorava , koriguje i na kraju
krajeva pomaze Vucicu u resavanju problema. I na kraju mislim da Vucic
ima u svom kabinetu dobar broj veoma losih saradnika-ministara

seljak e

pre 9 godina

Greska Bojane. Ozbiljna greska u sagledavanju problema. Vucic ne vredja inteligenciju gradjana. On ugrozava gradjane, njihova prava, imovinu, zdravlje, posao, porodice, zivot. Ogromna je razlika izmedju samo inteligencije i svega drugog nabrojanog. Drugi put bolje razmislite kada kritikujete vlast.

kica

pre 9 godina

Bravo Pajticu, sve je istina, ali ipak moramo priznati gresku. Demokratska stranka je 2009. godine, pomogla stvaranje politickog mutanta SNS, koji Srbiju nezadrzivo vodi u provaliju u svim sferama društva. Nema nam spasa dok je AV na vlasti, klasičan diktator.

Miodrag

pre 9 godina

U skupstini Srbije ne postoji realna opozicija jer im politika potpuno ista. Samo je razlika u utrkivanju ko ce brze i bolje da izda srpske nacionalne interese i unisti ovo malo dobara sto nam je jos ostalo.

dipl.ing

pre 9 godina

Ja predao za Kanadu, a vi se je...... sa Vučićem, Tomom, Vulinom i Dačićem, mladost su mi uzeli sa ratovima, sankcijama, bombardovanjem... makar da mi deca rastu u normalnoj zemlji.

Filip

pre 9 godina

Cekam da se uclanim u prvu stranku koja skine ovu nesposobnu vlast a onda pakujte kofere botovi i sns poltroni posto cete proci mnogo gore nego zuti. Ima nas mnogo obrazovanih i apoliticnih kojima ste zagorcali zivot svojom bahatoscu i bezobrazlukom, necete vise i moracete da odgovarate za sve.

Marduk

pre 9 godina

Pogresili ste Pajticu, vi iz DS, kada ste dozvolili Tadicu da vas sve upropasti. Sada vi vucete njegov krst, a on ocijuka sa japi radikalima.

SNS su govorili za Djilasa, po mom misljenju najboljeg lidera DS-a posle Djindjica, neharizmaticnog, ali izuzetno sposobnog, da je krimos i tajkun, a kada se povukao - nema optuznice. Time se pokazuje da je SNS urusavao Djilasov integritet da bi postavio svoje kadrove u BG.

Vlada u Vojvodini je dosla na red. Pune glavu ljudima da hocemo da se otcepimo od uze Srbije. Glupost. Vest da je Vojvodina proglasena najboljom evropskom regijom OVE godine prolazi nezapazeno, ali zato slusam da se ovde krade. Kradu 7% i cela zemlja propade. Ha! Hapse ljude i unistavaju im zivote, a Maja Gojkovic na celu parlamenta.

Imate legalitet u Vojvodini, ali mozda je bolje da odete. SNS nece imati na koga da svaljuje krivicu za svoje nebuloze. Ljudi u Srbiji su apaticni i padaju na demagogiju i ako neko ista kaze odmah dobije cusku tipa i vi ste to radili. Pa ako i jeste, to ne znaci da tako treba i ne opravdava ih. Ponudite narodu ono sto mu treba, a to je vladavina prava, socijalna pravda, transparentnost i razbijanje veza izmedju stranaka i sluzbi. Resite status Kosova, partijske kadrove. Setite se Nove stranke, Radulovica, Koraca. Sa njima cete lakse otvoriti narodu oci. Sklonite SNS i posebno SPS iz nasih (politickih) zivota.

Nisu ljudi glupi, samo slusaju previse puta ponovljenu laz, sto znaci da Vucic vredja nasu inteligenciju.

patriota

pre 9 godina

Dragi moji sugrađani žalosno je što za sve njih svet počinje od momenta kada su oni smestili svoju cenjenu pozadinu u fotelju. Pajtiću ti kao da si juče došao u DS. To vređe intelegenciju, da nas praviš budalama. Od 5 oktobra slušamo o nekoj EU i slične priče,ali vidimo da je o,3% ljudi uživa, 1,5% tavori i ostali se bore za život. Ko nas je doveo u sve ovo? Svako pomalo na svoj način. Neko postavi u komentarima pitanje da li su plate bile nerealne? Ma više bih voleo da objasne od Koštunice do ove vlade gde je nestalo 53 milijarde evra??? To vi nama objasnite, nemojte da nam objašnjavatebšta Vučić radi. Vidimo i sami.

beli listic

pre 9 godina

Nisam neki SNS-ovac, ali vasa stranka i njima slicne su nas vredjale cirka 10 godina, ne racunajuci pokojnog premijera koga nazalost niko od vasih nikada nece naslediti, a fakat niste ni zasluzili, ni vlast ni opoziciju.

Veliki brat

pre 9 godina

Sve je stvar kulture.

Ima korupcije i na Zapadu, ali je to manje alarmantno kad za običnog čoveka ima posla, kad može da kupi nov auto, kuću, da ode na zimovanje ili letovanje. Ali i tamo je sve lošije, jer je većina proizvodnje prebačena u Kinu, a cene su pale.
Sećate se da nekada niste mogli da kupite računar za manje od 1000DEM (i to najjeftiniji), a sada imate za 150e.
To ima svoju cenu, koja se ogleda u tome da dobro plaćenog posla ima samo za one najbolje jer je tehnologija postala svima dostupna, i biće sve gore po tom pitanju, jer kako tehnologija napreduje, sve će biti teže dostići pre 30. godine života adekvatno znanje za dobro plaćenu poziciju.


A što se kod nas tiče pozicije i opozicije, svi su oni isti, jer se niko ne plaši naroda. U normalnoj državi štrecaju kad se samo nagovesti da je neko možda plagirao naučni rad ili čak doktorat, a stranka gleda što pre da udalji takvog člana jer zna da će zbog takvih stvari izgubiti sledeće izbore.

Kod nas ne samo što ne štrecaju od naroda, nego svi na najdrskiji mogući način narodu plasiraju laži, a glavni razlog je što ovde ljudi više filozofiraju o tome ko je šta obećao i ko šta priča da je uradio, nego o tome šta je obećano i stvarno urađeno!

Na primer, borba protiv korupcije. Koliko je ljudi uhapšeno i osuđeno?
Nijedan za ovih godinu dana. Znači, rezultat je NULA.

Kad tako počnemo da razmišljamo, promeniće se i političari!

Carapan

pre 9 godina

Sve si upravu priljatelju, ali to sto je Vucic tu gde jeste kriva je ex vlast i nedostatak hrabrosti da se nastavi tamo gde je Djindjic zaustavljen. Medjutim, vi ste se okretali u krug i tu smo sada gde jesmo, slušamo laži, gledamo nesposobne ljude koji su na čelu drzave...Dugo će trebati da ovaj narod shvati da idemo unazad, da ljudi koji su uhapseni nikad nece biti osudjeni, da dinar gubi svoju vrednost, da nema stranih investicija, da je sve vise nezaposlenih itd

Dule

pre 9 godina

Nisi daleko od istine, ali sada znas kako smo se mi osecali dok ste vi bili na vlasti....
Mozda se sad opametite, mozda vam pruzimo drugu sansu pa ako se to desi - pamet u glavu!

Gordana S

pre 9 godina

Svi smo ponoženi jer radimo za 10 puta manju cenu rada nego na zapadu.
Svaki građanin i političar treba da da svoj doprinos da se ovo promeni.
Sada je lako kritikovati, a kada smo u poslednjih 20 godina realni sektor totalno devastirali, tada smo svi ćutali. Opoziciono delovanje na mora uvek da bude bazirano na nihilizmu i širenju pesimizma. Treba vlasti parirati sa konkretnim protiv argumentima - predlozima i projektima, pa će narod to na nekim budućim izborima znati da ceni i oceni.

foxfire

pre 9 godina

Nisam glasac DSa, ali Srbija u svakom pogledu sa ovom vladajucom garniturom tone.Moze Vucic da nam maze oci da je sve super, da su ove reforme za nas dobre i da nam prica bajke o nekoj evropskoj Srbiji...Ali sve se vise vidi nesposobnost ove vlade, na svakom koraku novopeceni doktori nauka, menadzeri, instant fakulteti.To su ljudi koji vode nasu zemlju.

Mali Radojica

pre 9 godina

Pajticu u pravu si. Potrebna mam je jaka opozicija. Nadam se da DS nece opet izneveriti svoje gradjane. Da ste mali sansu, imali ste i prokockali ste je. Tadic je za mene veliko razocarenje. Promena vlasti ce brzo doci, cim ovi promene Ustav. Zato su i dosli na vlast.

Marija

pre 9 godina

Napad je najbolja odbrana !
Prvo treba srediti stari u svojoj kući, pa tek onda kritiovati ostale.
Treba podneti izveštaj građanima Vojvodine, šta je Vlada Vojvodine uradila za poslednje 2 godine za opšte dobro.
Ako sadašnja vlast u Vojvodini nema razloga da se stidi ili plaši, logično je da se raspišu vanredni izbori, kao se ne bi taka većina od 65 odbornika "istopila" do proleća.

Radojko

pre 9 godina

Čini se da će vlast pasti čim promeni ustav. Ali, ako jedina alternativa bude Pajtić i njemu slični, bogami nisam siguran, možda i prežive.

TNT

pre 9 godina

Raslojavanje je počelo ranije, a srednji sloj je uništen za vreme Ds a, Ds je kriv jer je dozvolio da narod osiromaši do te mere, da to vređa osnovnu intiligenciju koju čovek dobija rođenjem, u Austriji sejak ima 50 ha, ovde nekoliko hijada ha, to je Ds ! Pajtic i svi klonovi Ds a, neka kažu šta su imali 2000g a šta i odakle imaju danas, primer lik 2000god.nije imao za bus, danas, kucu, stan, zemju, 2 auta, keš pod kamau, i dalje se uzima.Primer 2. Za prelazak iz stranke A u Ds sestra pokrainskog funkcionera dobila 500.000e bezpovratnih sredstava za nove tehnologije. Pajtic, Elezovic itd kanceri građana Vojvodine. Pajticu ne tupi više, ti si veci demagog od Vučica, sedi, cuti, nedovoljan (1) jedan !!!

born in the RS

pre 9 godina

Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu, svako se bavio onime čime je trebao,nekako se osećala Evropska atmosfera u vazduhu, neka nada da će u Srbiji biti bolje. Međutim od kad su Vučko & Co. na vlasti, stičem utisak da je Srbija jedna ogromna anarhija, i da njome vladaju ne seljaci zemljoradnici, već seljačine, koje su dno dna u svakom pogledu.
Stiče se utisak da svako ima lažnu diplomu, da je svako pijan, da svaka veća firma ima pečenjara iza sebe...
A poplave su došle kao šlag na tortu, po pitanju stvaranja prave slike o vlasti.
Tolika nesposobnost se nikada do sada nije ispoljila.

Bosko

pre 9 godina

Bravo DS!!!
Dzaba nama, nesto lepo, novo i moderno, kada i dalje imamo reinkarnirane retrograde u fazonu sns i sps botova, koji nista nama dobro i bolje ne donose!
A ti botovi su nazalost produzena ruka onih koji nas unistavaju vec decenijama...
Zapamtite vise aman zaman, DS nije bio na vlasti 12 g, nego jedva 7, ali spocitavate non-stop Kostunicu uz DS, naravno namerno, jer je on bio vasa produzena ruka nazadovanja Srbije!

Analiticar

pre 9 godina

Vidim pametnjakovice koji ovde pisu i okrivljuju DS za nesto ranije. Valjda se DS podelio. Nije valjda da Boris Tadic i njegovi ni za sta nisu krivi. Krivi su Pajtic, Djilas.I dokle ce neko da se osvrce sta je bilo pre 2012 godine. Cak i losu privatizaciju su navukli na glavu DS-u. A sve sporne privatizacije se desile za vreme Kostunice osim jedne. Izgleda da niko ne sme da se drzne da kritikuje vlast. Medijska blokada za sve koje cine opoziciju. Na javnom servisu RTS, Pinku barem mesecno Vucic o njegovim uspesima. Svaki dan ide i otvara nesto da bi se stekao utisak da u Srbiji cvetaju ruze. A sve ovo sto je do sada ovaj presekao vrpcu je trecina od onoga sto je u Srbiju ulozeno pre 2012. Cak ce i Pupinov most da otvori, a nece da pozove one koji su ga ugovorili. Stalno slusamo price kako nas svi hvale,dobijamo pohvale a na svim listama koje svet napravi mi klizimo nadole. Slusali smo u prolece da Finci samo sto ne dodjose u FAP, a evo kraj godine njih jos nema. Kakva sve obecanja se naslusasmo, a drzava skratila plate i penzije. Ima jos mnogo toga.

Silvester

pre 9 godina

"Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu..."
(born in the RS, 13. decembar 2014 16:15)

Da, zaista je tako. Ali je naglasak na onome "ličila"! Zaista se mnogo lakše disalo, ali je svako iole sa malo mozga u glavi imao negde misao da sve to ništa ne valja, i da će se platiti na ćupriji sve što nije na mostu. Da će neko još gori kapitalisati na svim dubiozama koje je pravila tekuća DS-SPS vlast. I to se obistinilo, u najgorem mogućem vidu. Sve ima svoj uzrok i posledicu. Narod ko narod, uvek više voli privid nego suštinu.
Da, i ja sam lakše disao onda. Čisto stvar iluzije, guranja glave u pesak.

Bruce Wayne

pre 9 godina

Ova vlast previse vredja inteligenciju svih nas i zbog ovakve atmosfere u zemlji planiram selidbu u drugu drzavu, jer ovde opet postaje opasno ziveti.

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Ovo je toliko blaga konstatacija-analiza da nemam reči. Na ovakav jalov način nikada nećete oterati SNS prevarante. SNS svaki dan napravi po nekoliko budalaština, a reakcije opozicije nema ili je jako blaga. Tačno je da su mediji pod kontrolom Vučića i sns, ali ne mogu i tako kontrolisani mediji na ne isprate npr akciju SRS i Šešelja kada oni dođu ispred predsedništva sa diplomama...DS je trebala da odvede medije u Obrenovac i da im pokaže drugu sliku, onu koju sns krije, pa da ode do kolektivnih smeštaja...da ode na nasip koji je u maju bio probijen i koji je napravio haos u Obrenovcu, a koji nije obnovljen, ništa nisu uradili, sve stoji onako razvaljeno...pa da javno pitaju Vučića zašto nije nasip urađen...primera je bezbroj. ja da imam iza sebe neku političku partiju sns bi oterao sa 6 meseci, jer oni toliko gluposti prave da ih nije teško oterati, ali treba raditi, svaki dan...i pokazivati građanima ko su sns prevaranti i koje su to neznalice i lažovi...

I2a

pre 9 godina

G-ne Pajtiću sve što ste rekli je istina. Ali je takođe istina da posle stranke nepismenih Srba na vlast dolazi ko zna ko i ko zna šta jer je Bota uspeo da uništi DS.

Insajder

pre 9 godina

Svi nas vredjate, UDBA je napravila sve stranke, oni glume neku razliku izmedju sebe, gradjani se dele, glasaju, svadjaju, a UDBA na vlasti... Zivim za dan kad ce ustati ovaj narod i sve vas najuriti, ali sve...

Ana

pre 9 godina

Zalim narod Srbije koji ne moze ni da se posteno najede, ko god bio na vlasti - nedopustivo je da je hrana 5 puta skuplja nego u Nemackoj!!!

i sta dalje Pajticu?

pre 9 godina

Ne moze Vucic da vredja moju inteligenciju, jer nikad nije predstavljao nista za moje pojmove bilo kakve vrednosti.
Ali kad tvoj dojucerasnji sef, Tadic, koga sam godinama glasala, daje onakve izjave, onda se osecam kao prevareni idiot.
Sta dalje Pajticu? Od medjusobnog pljuvanja nema niko koristi. Protiv ovih ce se cim spadne sneg dici kuka i motika, a kome vise imamo poverenje da damo svoje i zivote nase dece u ruke?????

jagodic

pre 9 godina

Bas zalosna izjava, ali ako je to neka tvoja istina, onda je bolje da nas vode "neobrazovani" nego vasi "obrazovani ljudi koji su nas doveli do prosjackog stapa.

milos

pre 9 godina

Vucic se pojavio i od 2012. prica kako su iz DS zaduzili drzavu i kako su plate bile nerealne? I samo zato sto je on to rekao narod ponavlja kao mantru. Ajde na osnovu cega Vi koji ovde komentarisete znate da su plate bile nerealne i na osnovu cega Vi znate da je DS zaduzio drzavu. Pa pogledajte podatke koje vam servira sam Vucic pa ce te videti da je dug Srbije bio isti i 2000-te i 2012-te, sad je za DEVET milijardi veci. A jesu li plate rasle i penzije rasle i bile redovne dok je DS bio na vlasti? I sta nas narod briga dalje od toga? A ne, nije dobro, treba da dodje Vucic da kaze da je to nerealno i da ih smanji, a narod mu aplaudira. Gresite g. Pajticu, nema ovde inteligencije.

karamba

pre 9 godina

Sve sto je izneto je tacno, samo, tacno je da ste takvi bili i vi pre SNS-a i svi ostali otkad je visestranackog sistema u Srbiji!

Jedino resenje je bezanje iz ovog pakla zvanog Srbija. Sta da vam kazem, uspeli ste i mene sa 44 godine da ubedite, iako radim, zamislite, u drzavnom preduzecu. Toliko mi je dobro da eto, uveliko radim na tome da napustim zemlju, i ako dobri Bog da, da za godinu-dve odvedem i celu svoju porodicu.

Ko je vas politicare u Srbiji upoznao, pakao mu ni malo nece tesko pasti!

mika

pre 9 godina

O gde si ti čoveče u tami, što ćutiš i dozvoljavaš da naša propast kraja nema, ti koji bi mogao da promeniš nešto da krene na bolje. Ima nas koji bi te pratili kad zatreba. Gde si srpski Eliot Nes-u, pojavi se više, inače nestadosmo...

Zaista, ali zaista

pre 9 godina

Sadašnja vlast vređa i deciju inteligenciju a ne odraslih.
Meni samo nije jasno, zašto se Pajtic obraca samo Vucicu. Okrenite se narodu. Organizujte demonstracije, DS, Liga sa Cankom, Živkovic, Olja Beckovic, Brankica Stankovic, Turlajicka, i Naravno "dosta je". Narod ceka ali izgleda uzalud. Pocnite sa malim okupljanjem i za nedelju dana videcete šta je NAROD. A vaše botove sve u isti onaj džak sa pokradenim listicima.
Dosta nam je "biblijskih katastrofa od nabeđenog vođe.

Bubsarbi

pre 9 godina

Kakva bre lazna obecanja. Jedini koji su obecavali kule i gradove su bili socijalisti i vi demokrate, ostali koji su obecavali su veoma nebitni za politiku Srbije. Vucic je najavio ostru borbu protiv kriminala i korupcije, kao i stednju budzetskih korisnika. Vidimo da bas tako Vlada i radi.

327

pre 9 godina

Ko nam to priča o vredjanju inteligencije? Zar vi koji ste dok ste bili na vlasti jedino znali da punite svoje džepove na uštrb gradjana Srbije.

Јаа

pre 9 godina

Nije DS smanjila plate nego Vučić, nije DS priznala Kosovo nego Vučić, nije DS napravila minus u Narodnoj banci nego Jorgovanka... mogu ovako do ujutru...

Moki

pre 9 godina

Potpuno je u pravu s time sto takvih gradjana tesko da ima u nekom znacajnijem broju.A koliko vidim on se njima i ne obraca.Tako da bi Pajticu bilo bolje da se bavi svojom strankom i kako da je oslobodi od svih onih koji imaju fleketine na svom radu i rupetine u svom moralu i nazalost neki i ogromne novce .A znamo da su velike pare uvek tudje.

Deki

pre 9 godina

Čovek je rekao istinu, e sad što se nekima ta istina ne svidja je drugo pitanje. I nemojte ono kako su žuti sve pokrali,jer ja kao prosvetni radnik sam tada od plate mogao mnogo više da kupim!

Micojka

pre 9 godina

Gosin Pajtiću, a sa vama nam je bilo super?! Svašta ste rasprodali, mnoge ljude otpustili, uništili Južnu zonu u Pančevu i sad ste našli da pametujete drugome?

Brusnica

pre 9 godina

Samo mi nije jasno Bojane Pajticu jedno, a to je kako nije moguce vratiti dostojanstvo bez Vas. Jel to znaci ko je oduzeo taj mora i da vrati. Ne brinite, bez vas ce biti mnogo bolje i gradjanima i Srbiji.

123

pre 9 godina

Pajticu ne bi trebao uopste da se javljas po bilo kom pitanju, jer smo videli kakav si ti i tvoja DS bili dok ste vladali Srbijom. Ali dobro ako niste valjali dok ste bili na vlasti ne znam kako mozete da vredite i kao opozicija.

Нектарије

pre 9 godina

To sto je 76 clanova DS bilo u pritvoru znaci da su radili neke mutne radnje na teret drzave. A to sto jos uvek sudstvo ne radi kako treba, je jos uvek posledica vase kvalitetne reforme sudstva i postavljanje vasih kadrova na bitna mesta.

Мацан Мацановић

pre 9 godina

Али су се ови из СНС-а разлетили по свим новинама и телевизијама да бране свога вођу од оправданих критика.

kox

pre 9 godina

Pajtić želi da izazove nezadovoljstvo kod zaposlenih u javnom sektoru zbog smanjenja plata jer mu je to jedini argument protiv sadašnje vlasti. On je još na vlasti u Vojvodini, evo već 14 punih godina i bilo bi bolje da se pokrije ušima jer da je on i politika koju zastupa valjala, ne bismo bili tu gde jesmo, i ne bi morali da štedimo kako bi uveli red u javnim finansijama.

AndjaBL

pre 9 godina

Jedini koji vredja inteligenciju gradjana je DS na celu sa Pajticem, koji svakodnevno, bez grama sramote, sasvim neosnovano zauzima ovoliko mesta u medijima. Zapanjujuce je koliku glad za vlascu ima, pa shodno tome i ne bira sredstva kako ce do nje doci.

Gandi

pre 9 godina

Kaze kako nema napretka bez obrazovanih ljudi, ko kaze da nema obrazovanih. Ili se trebamo vratiti po njemu na njihov "obrazovani" kadar.Sspecijalizovan ocigledno za lopovluk.

Nikica

pre 9 godina

Sećamo se mi i slučaja Bodrum Pajtiću... Sećamo se i 12 godišnje vladavine DS u Srbiji i tvojeg nepotizma i strahovlade zadnjih 14 godina u Vojvodini za koje vreme je Vojvodina od najrazvijenije regije postala siromašna kao crkveni miš

Marko

pre 9 godina

Vi vređate inteligenciju građana i pokušavate da svoju odgovornost prebacite na SNS zar zaboravljate ko nas je doveo u ovu katastrofalnu situaciju?Ko se to bahato i neozbiljno bavio politikom punih 12 godina?

Marko

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću samo ću jednu činjenicu reći Vučić nije zaradjivao na nesreći ljiudi koji su ostali bez domova,dok je DS pokrao pare od one poplave šta je zadesila pre nekoliko godina, DS je na nesreći svog naroda zaradjivao i vi se kao brinete za narod,lagali ste nas 12 godina a dok ste nas lagali i dok je narod bio sve siromašniji političari iz DS su bili sve bogatiji...ako ništa drugo Vučić nije ni od koga ukrao,niti ima neku finansijsku aferu,da ima neku aferu odavno bi ovi iz DS radtrubeli.

Narod vam je dao šansu za 12 godina niste ništa uradili sem što ste napunili svoje džepove,mora da mnogo boli kada bivši radikali rade svo ono što vi niste bili sposobni da uradite.

Umesto što izdajete ta glupa saopštenja ,uradite nešto za narod u Vojvodine tamo ste na vlasti,ali vas očigledno to ne zanima,vama je bitnije da pišete saopštenja.

SLADJANA 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

Zoran

pre 9 godina

Pajticu, ti takodje lupash kao Maksim po diviziji. Ne pripadam bilo kojoj partiji. Zivim u Engleskoj, te posmatram sa strane.
Prochitah kako chovek poredi Srbiju sa Kenijom , te mi je jasno koliko je ovaj covek veliki "struchnjak".
Druze, gospodine, Kenija ima nalazishte nafte koje se procenjuje na 10 milijardi barela..!! Investicije u Keniju, samo od strane Kine dosegle su 480 miliona dolara, a ukupne investicije u 2012 su 2,5 milijardi dolara sto ih dovodi na prvo mesto po ulaganjima investirora u jednu zemlju. Godishnji ekonomski rast je 5,1%. Izvoz za 2012 je bio 6 milijardi doalra.

Ti takvu zemlju poredish sa Srbijom..??? Mi smo za njih treci svet...beda i sirotinja.

Kako drugacije

pre 9 godina

Da je to izgovorio neko neutralan, dobio bi salve aplauza, ali nazalost danas je bitno ko prica, a ne sta prica...a Pajtic je rekao golu istinu i ima aplauz od mene, jer je meni bitna istina, a ne osoba koja to izgovara.

Slavko TT

pre 9 godina

Ja vidim da se Vucic svojski trudi da nesto uradi,ne kazem da nema mane,ima kao i svako od nas ali zaista se trudi i nervira me ako neko iskreno to kaze,odmah kazu bot,nisam ni bot niti me politika preterano zanima,ali ipak covek radi koliko moze u datim uslovima..da ne govorim o pljackama 15ak godina unazad,a i tada nije bilo nesto dobro..pozdrav objektivnim komentarima iz Beograda

krojac

pre 9 godina

Izvinite, vredja inteligenciju! Time sto je predocio gradjanima u kakvoj je finansijskoj situaciji Srbija bila nakon vladavine Vase stranke? Time sto se hapse manipulatori i ljudi koji su zloupotrebili poziciju i upropastili drzavnu imovinu? Da li mozda vredja gradjane Srbije voljom i zeljom da pokrene posrnulu i iznemoglu poljoprivredu koja je izmucena politickim korovom i nemilosrdnim grabljivicama nastanjenih u Srbiji koje su Vasi prethodnici gajili! Nemojte, molimo Vas, vredja nas istina, bolna i surova da su gradjani pogresili sto su dozvolili da Vasa stranka deset godina kroji ekonomsko - socijalnu odezdu koju sada svi nosimo!

ivona

pre 9 godina

Pa od Vas nismo ni ocekivali aplauze, niti pohvale, ali ovakve neistine da Vi izjavljujete, to samo pokazuje koliko vi imate mali procenat inteligencije! Vreme ce pokazati svoje!

zola

pre 9 godina

Ono sto je uradio Vucic i Milosevic za vreme rata, ljudske zrtve, bombardovanja, poruseni mostovi pa to DS ne bi s....bo da je sto godina bio na vlasti, ali tek dolazi veselje: manje plate, priznanje Kosova, hvatanje Seselja, kaznjavanje za paljenje ambasada i neulazak u EU, velika nezaposlenost i evro na stotrideset. Treba lude j.....ti.

Pera

pre 9 godina

06.01.2013. Vučić: Bolji život 2014.
10.02.2013. Vučić: Ikea dolazi na proleće 2014.
17.02.2013. Vučić: Čipovi će spasiti Srbiju
05.12.2013. Vučić: Bolji život 2014, obećavam
13.02.2014. Vučić: Stiže "srpski mercedes"
10.03.2014. Vučić: Neće biti smanjenja penzija
27.04.2014. Vučić: Moramo da prodamo Telekom
09.06.2014. Vučić: Za sada, Južni tok po planu
27.06.2014. Vučić: Biće jeftinih stanova
03.08.2014. Vučić: "Za dve godine izlazimo iz krize"
18.09.2014. Vučić: Plate manje oko 10%
30.09.2014. Vučić obećava ekonomiju budućnosti
07.10.2014. Vučić: Prvi efekti se već vide
21.10.2014. Vučić: Ima li u Srbiji dobrih vesti
29.10.2014. Vučić: Telekom i deo EPS na prodaju
22.11.2014. Premijer je poručio da ma koliko danas teško izgledaju reforme da će gradjani videti kako Srbija može da bude bolje mesto za život kroz godinu, dve ili tri.
02.12.2014. Vučić: Loša vest za Srbiju

Dulek

pre 9 godina

Samo bez lazne zabrinutosti oko plata u javnom sektoru i penzija, Vi ste i doveli te plate na nerealan nivo u prethodnim predizbornim kampanjama samo da bi zadrzali vlast.

Vlasko Grujicic

pre 9 godina

Vi,g.Pajticu vec 14 godina vredjate inteligenciju i dostojanstvo gradjana Srbije,a posebno vredjate inteligenciju i dostojanstvo stanovnistvu Vojvodine.Unistili ste sve cega ste se dohvatili i od Vojvodine,koja je uvek prednjacila u Srbiji,napravili region sa najvecom stopom nezaposlenosti.Sta ste radili sa Razvojnom bankom Vojvodine,Fondom za razvoj i Fondom za kapitalna ulaganja znate Vi i Vasi sardanici,ali se iskreno nadamo da ce sa tim biti upoznata i sira javnost u Srbiji,a posebno istrazni i sudski organi.U trenutku kada nemate ni trunku kredibiliteta i legitimiteta da vodite AP Vojvodinu,Vi dajete sebi za pravo da napadate Vucica,coveka koji ulaze ogromne napore da sanira posledice vladavine Vas i Vase stranke.Sada ste se setili da obucete kostim Kalimera i na sva usta vapite o nepravdi.Mozda ste u pravu g.Pajticu.Stvarno nema pravde,jer da je ima Vi nebi bili na celu Vojvodine.Ali strpicemo se jos malo.Sto rece nas narod:"Nicija nije gorela do zore".

koreografija

pre 9 godina

Bas iznosis neargumentovane optuzbe o cenzuri i autocnezuri, Koliko mogu da vidim vecina najcitanijih medija kao i nazovi servis gradjana Srbije RTS ne mazi Vucica i Vladu.

Lazar

pre 9 godina

Da bi neko imao pravo da kritikuje iza njega treba da stoji rad i njegov pozitivan rezultat.Pajticev rad kao i rad njegovih politickih istomisljenika svima je poznat,a njegov danak placamo i dan danas.

SNS bot

pre 9 godina

Zuti nisu imali ni priblizno rezultat kao gospodin Vucic! Cene goriva su bile nize, pa se manje punio budzet. Gospodin Vucic je podigao i cenu i akcize i sada uzima vise para od naroda za drzavu. Zuti su podizali plate i penzije i drzali stabilan evro godinama, a gospodin Vucic je smanjio i plate i penzije, a evro dize na 130, pa je tako opet ustedeo drzavi i nspunio budzet. Zuti su imali niske poreze na imovinu i za osiguranje motornih voxila, a gospodin Vucic je podigao porez na imovinu za 300%, a za vozila za 60% i sada drzava opet ubira mnogo vise novca. Poskupeo je gradski saobracaj, cene u trgovinama, pa je budzet opet puniji. Za dve godine je uspeo da uzme 9 milijardi evra kredita, a zuti za 12 godina nisu uspeli da namaknu ni 7 milijardi. Zaduzio je gospodina Mirkovica da organizuje nas, koji po internetu sirimo lepe reci o njegovim delima i za to svski dan dobijemo po crvenu, a zuti nam to nikada nisu dali.
Zuti nisu ni za prineti gospodinu Vucicu!

Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.

Bisa

pre 9 godina

Zahvaljujuci, neodgovorim vodjenje zemlje, nakaradnih zakona, kao i neprovodjenje zakona, korupcije, otimanje, mafijasko bogacenje i.... za vreme vladavine DS'a, narod nije imao koga da izabere, nego jos gore. To je sada racun, koji narod placa. Ja od DS'a ocekujem konkretne predloge
koje mislite da bi bile dobre a ne bla bla bla.
Sinoc sam gledala vaseg bivseg vodju, koji je rekao, da su Rusi uslovili da se ne pravi tender za NIS, i da ce nam za uzvrat napraviti juzni tok, pa ako je tako pametnjakovici to onda mora da stoji i u ugovoru, a kako se vidi ne stoji. Gde vam je ta pamet bila, pozadi a ne napred, i vi ste se borili samo za vlast i pare, kao i Vucic i njegovi podobni

chipolizac

pre 9 godina

Ama bre kakve gluposti pricas o cenzuri, da ima cenzure ti nebi lupetao toliko kao da ti Seselj pise tekstove. Stvarno nemam reci o tvom ponasanju. Demokrate su zasluzile mnogo bolje vodje od vas koji ste prodefilovali u poslednje vreme.

Silvester

pre 9 godina

Mene kao pripadnika srednjeg sloja i tih "intelektualaca i profesionalaca" koje Pajtić pominje - nije prevario SNS i Vučić za koje sam uvek znao ko su i šta su, već Tadićev DS - kako krajem prethodne decenije, tako bogami još od 5. oktobra, za sve ono šetanje i kidanje živaca, i pendrečenje iz 90-ih godina. Dakle, malo je reći šta osećam prema Pajtiću i DS-u. Ne samo da nikada neće dobiti moj glas, ja na izbore ne idem jer smatram da DS, SNS, SPS, SRS, DSS, LDP i svi ostali predstavljaju jednu te istu udbaško-mafijašku organizaciju koja organizovano GLUMI višepartijski sistem dok totalno pljačka i uništava ZAJEDNIČKI ovaj narod i državu sve ovo vreme. Uz saradnju međunarodnih faktora! Srdačan prezir prema svima, a naročito DS-u. Svako neka prezire onog ko ga je IZDAO! A svi su izdajnici, ima li nekog koji nije pljunuo na ono što je govorio svih ovih godina?
Smrt fašizmu, sloboda narodu. Povratak Titu. Ove sve ostale smo jasno videli koji su! Živeo Lenjin i svetska revolucija.

zlata

pre 9 godina

Demokrate prolaze kroz veoma tezak periood u svom zivotu... nema vise udobnih foteljaa, nema vise para koje padaju sa neba.... i sad su pali u dubiozu i skloni su halucinacijama politickog progona i tako dalje... i ne ocekujemo da podrzite bilo sta sto je dobro!

MT

pre 9 godina

Nije tačno, premijer svako svoje obećanje ispuni i ne vređa inteligenciju naroda već upravo suprotno. Sve što je rekao svom narodu iz dana u dan to realizuje i drži se svake svoje izgovorene reči za dobrobit svog naroda. Ne može čovek za tako kratko vreme koliko je na vrhu države da ispravi sve ono što su prethodnici doveli do dna. Zato svi moramo da se naoružamo STRPLJENJEM!

Petar Petrović

pre 9 godina

Koja moralna veličina je dala sebi za pravo da priča o vređanju građana? Čovek koji nas je svojom politikom i lopovlukom unazadio 10 godina, a sada jedino što je sposoban jeste da izdaje svakodnevna saopštenja.

DAVOR

pre 9 godina

Ovaj covek je neumoran a ujedno drzak ako je neko uspeo da ponizi ovaj narod to si ti Pajticu, i zato si ovde gde jesi bilo bi ti pametnije da cutis.

Ivan X

pre 9 godina

Postovani gospodine Pajticu. Kao i Vi, i gosp Vucic ima prava da vredja inteligenciju gradjanja. Proci ce i njegova stranka kao vasa, samo se postavlja problem ko ce sledeci da nam dodje..

Бојан Илић

pre 9 godina

Реално се нешто више "врти" него у време ваше владавине!
Сад, сигурно ту има свега и свачега јер су само најуносније послове узели ови нови од оних старих , али ниједан не говори о томе јер је "златна кока" која ће бити и када се промени власт( наравно иста екипа као деценијама уназад)!:-))

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što vređa inteligenciju.

Zavrzlama

pre 9 godina

Ovaj Pajtic je toliko opsednut Vuccem da to postaje strasno.Toliko kuka o nekom progonu, a on ustavri proganja Vucica preko medjija svakodnevno.

dugme

pre 9 godina

Hahaha... Slatko se nasmejah...Ali ovo je tuzno da Vi gospodine Pajticu tako tako vredjate nasu inteligenciju! Pa nikome jos to nije uspelo kao Vama posle ove vesti!

realno

pre 9 godina

Sve što kažeš,Pajtiću je tačno,ali Tadić,taj maneken i neradnik,je najzaslužniji za dolazak Vučića i njegovih karikatura na vlast.To mu narod nikad neće oprostiti što nam je doveo ovog ...

Srna

pre 9 godina

Da li ste Vi gospodine Pajticu kompetentni da govorite o gospodinu premijeru? Ja ne vidim niti se secam sta ste to vi uradili dobro za drzavu i ovaj narod,sem sto ste Vi govorili neistine i lazi i doveli nas sa tim vasim postupcima do samog propasta iz koga nas sada "cupa" gospodin Vucic?!

Aranka

pre 9 godina

Pajticu, ti nam vredjas inteligenciju misleci da vas posle 14 godina u Vojvodini nismo upoznali! Koji je tvoj licni uspeh u Vojvodini? Sramota!

nikola hornjak

pre 9 godina

U potpunosti se slažem sa gospodinom Pajtićem da nema reformi i napretka u društvu bez obrazovanih ljudi.Državu ne interesuje ono što treba da joj bude od interesa, a to je njena budućnost u oblasti visokog obrazovanja.Na Filozofskom fakultetu u N.Sadu za asistenta za španski jezik na romanistici, nije primljena stipendistkinja Fonda za mlade talente Republike Srbije koja zavržava PhD u 28.oj godini / u traženoj po konkursu naučnoj oblasti jezika/. Primljena je za asistenta osoba u 44.oj godini života, koja je diplomirala posle 20 godina studija u 40.oj godini s jedva zakonskim minimumom od 8,20,i koja je na prvoj godini doktorskih , modula književnost, a ne jezik.I tako se negativna selekcija vrši i reprodukuje iste...

Lajonel

pre 9 godina

Meni se cini da upravo lazni Demokrata kome Radikali drze vecinu u Vojvodini vredja inteligenciju svih ljudi koji su ucestovali i postuju tekovine 5og oktobra. Sumrak

BUNDEVA

pre 9 godina

O ovome coveku bi se mogli romani napisati ali nije on toga vredan.On prica o radnim mestima i diplomama , kao da smo mi pali sa marsa. On je prvi uveo privatne fakultete na velika vrata u opstini gde zivim , opstina BAc. on vise ne zna koju manu premijeru da nadje pa prica svakakve tricarije ako neka stara baba tracara.

MISKO

pre 9 godina

Zaista ne shvatam pojedince iz politikog miljea DS-a Srozali su ovu zemlju i doveli do ivece propasti i umesto da budu procesuirani i kaznjeni oni daju neke komentare i izjave. A uzgred su dobro medijski podrzani.

SLADJAN 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

s.

pre 9 godina

"Prema Pajtićevim rečima obrazovani ljudi i stručnjaci od njega (Vučića) "dobijaju ponižavanja, smanjenje plata... a u Vladi se nalaze oni koji su kupili diplome"."

Sada će botovi da krenu, samo, hm, sve je tačno, pogotovu citirano.

kemiska

pre 9 godina

Ti si Pajticu dosta vredjao nas.Kako se naziva otimanje od naroda i stavljanje u svoj dzep Pajticu ti to vrlo dobro znas.Prema tome nemas pravo glasa Pajticu.

Disident

pre 9 godina

Svaki normalan covek mora da se slozi i prihvati ovo kao cinjenicu bez obzira na politicku pripadnost.Ili se inteligencija ne vredja iskljucivo botovima.

wolwerine

pre 9 godina

politika me ne zanima,vi ste pokazali ko ste,daleko vam lijepa kuca,a ovi nek nam je bog u pomoc!malo je reci vrijedja nam inteligenciju..uglavnom kuku nama sa svima vama...

master

pre 9 godina

Glavno da su sa vama sarađivali obrazovani ljudi! Al, ni to vam nije pomoglo!Uostalom, mora da je za Vučića glasao i neko obrazovan, čim je sa tolikom razlikom pobedio na izborima!

Dangalo

pre 9 godina

Pajtić i Vučić su rekli šta imaju da kažu. Uradili su, što su uradili.
Rezultat takve politike je već viđen, sa tom razlikom što je Vučić, nemilosrdno udario baš na narod. Kako će se to završiti ne znam.
Narod "puca"...!

Laza

pre 9 godina

Izbori pa nek se vidi imaju li podrsku za pljacku lekara, prosvetara i drugih fakultetski obrazovanih dok u vladi sedi Velja Ilic i ministri sa kupljenim diplomama!!

baba kurana

pre 9 godina

pa sine para nema a zasto to ti treba da kazes, demokratski si nas zajaho otkad je sloba otisao, ukinuli ste ono sto je valjalo naprimer deciji dodatak za trece dete pa sad imano belu kugu , privatizacija po slobi je obezbedjivala radnike firmi maltene dozivotno i to ste naravno ukinuli, firme su kupovali vasi prijatelji tako sto ste im u bankama davali kredite na hipoteku istih to u svetu nije zabelezeno, sve je prodato sem eps i telekoma a sada smo 10 puta duzniji i jadniji nego dok smo sve imali, ko je to pojeo tvoji puleni ili ova armija gladnih jadnih i nezaposlenih vreme ti je da polkozis racune sine i sad ti je prpa, dobro si znao ko drpa i mulja a nista nisi preduzeo to rte cini saucesnikom a moze biti si se i uagradio gdegod dakle kera laje sebe radi a ne radi sela

Black Hand

pre 9 godina

svi ste vi pomalo dali sebe da unistite ovu Drzavu i Narod
gledam ljude i cudim se koliko su izgubljeni,bez kompasa...

svi se alkoholisu,drogiraju,kockaju,devjoke se daju lakse nego ikad itd.
sve to zbog boljeg zivota?
sve politicare od obaranje onog bolesnika pa do sad treba u zatvor ili na elektricnu stolicu.

firci

pre 9 godina

Koliko sam ja uspeo da primetim laznih obecanja nije bilo, bar onih koje su u javnost iznete. Stigle pomoci u poplavljena podrucja, Investicije polako ulaze u Srbiju, a takodje i smanjene plate nama drzavnim sluzbenicima-sta da radimo, kada su politicari krali SRbiju 20 god.

Gradjanin

pre 9 godina

Vucic stvara atmosferu nade, boljitka, ekonomskog prosperiteta... Ja kad se naslusam njegovih uspeha i najava za bolje sutra, pa otvorim frizider, a ono frizider pun, sunke ispadaju iz njega, druga teglica kavijara mi se vec razbila i tako...

sigurni glas za DS (bila)

pre 9 godina

Pajtiću, razumem ja da sve ovo treba da ističeš, ali, bar kad sam ja u pitanju, postoji problem. Sve je istina, i sve si u pravu, samo što to DS-u neće pomoći da ponovo dobije moj glas. Naravno, neće ga dobiti ni SNS. A nisam ni za "bele listiće".
Realno, u ogromnom sam problemu, jer pojma nemam za koga da glasam.

SRBA

pre 9 godina

Gospodine Pajticu upravo si ti taj koji je vredjao i ponizavao gradjane svih ovih godina i unazadio Srbiju. Mislim da su vas zbog toga gradjani kaznili na izborima.

izborko

pre 9 godina

neverovatno,sve je istina sto je rekao. Jedini problem je sto nam to govori Pajtic koji je tu vec 15 godina,na vlasti. Ajmo mladi,aktivirajte se,dajte nove snage jer bez obzira na svu iznetu istinu niko nece ni sa Pajticem.....a imamo i pametne i nove ljude.

LANA S

pre 9 godina

Kako te nije sramota, ti koji se žališ strancima na svoju državu, gde su vam bile tako pametne ideje dok ste vladali i upropašćavali nas?

ROT

pre 9 godina

Realno je da se opozicija pobuni i argumentima ubedi građane da vlast greši. Nije realno da lider opozicione stranke optužuje aktuelnu vlast, za nešto što je u nasleđe ostavila prethodna, ona koju je vodio upravo pojedinac koji sada viče „Uaaa“.

dečko koji obećava

pre 9 godina

Pošto se ovde govori o vređanju inteligencije, kako se onda opravdava činjenica da je nekadašnji lider demokrata, u vreme svog predsedničkog mandata, ubeđivao građane da je ekonomska kriza dobra za Srbiju, jer je ista naša razvojna šansa?

žužulen

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratskoe vladavine.

milence

pre 9 godina

pa i ds je isto to radio. na zalost.
jednostavno, u potpisanim sporazumima sa eu ds protiv sns je 1:1. u gej paradama je isto 1:1.

proslo je vreme kada je ds mogao samo da uperi prstom u drugu stranu i kaze oni su za rat, a mi smo za eu. zasto nijedan proces protiv rezima iz 90-ih nije doveden do kraja? doslo je dotle da mi se onaj 'gazda jezda' pojavi u rijalitiju i bez problema prica kako on nista nije krao, a i nije - JER NI ZA STA NIJE NI OSUDJEN. e to je vredjanje inteligencije.

uostalom, vama nikakav problem nisu predstavljali ti privatni univerziteti u kojima se i vas kadar 'skolovao'.

mangulica

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

Zlatko

pre 9 godina

DS je zamajavala građane 12 godina svojim obećavanjima, i ništa od njih nije ispunila. Nemate pravo da o tome pričate uopšte, trebalo bi da vas je sramota.

ella

pre 9 godina

Niko kao Vi gospodine Pajticu nije mogao da vredja inteligenciju gradjana Srbije! Svi to znaju1 Treba da Vas je sramota da takve neistine iznosite, znaci opet vredjate inteligenciju nas svih gradjana! Upravo Vi to radite!

Lazar Lazarević

pre 9 godina

DS na čelu sa Pajtićem su ti koji vređaju građane Srbije. Samo gledam kako izdajete kojekakva saopštenja, a prstom niste makli dok ste bili na vlasti. Sramota...

Mirko

pre 9 godina

Da ne ulazimo u cinjenice kakav je Pajtic, da li je on isti kao i oni o kojima prica-covek je sa objektivnog stanovista u pravu. Sve sto je receno u tekstu je istina, pocev od vredjanja inteligencije gradjana Srbije, pa do cenzure medija i obrazovanih i istaknutih ljudi u Srbiji koji ne zele da saradjuju sa Vucicem. A o kupovini diploma od strane Nikolica, Stefanovica, Mice Megatrenda i ostalih-ne vredi trositi reci. I ptica na grani zna da je to istina.Ko od vas ovde na forumu moze da se pohvali da je diplomirao u nedelju kao Predsednik Nikolic? Smejurija od banana drzave...

Pedja

pre 9 godina

Apsolutno tačno! Još je i gore od ovoga što je Pajtić naveo, bio je preblag. Nad Srbijom je totalni mrak, beznađe i vladavina nerazuma, nestručnosti, manipulacija, izvrtanje stvarnosti i vređanje inteligencije na svaki način. Svaki Vučićev govor je velika uvreda inteligencije. Čak imam transfer blama dok ga slušam, ali to očigledno 'pali' kod dobrog dela populacije (čitaj kod polupismenih 'Grandovaca'). Uzgred, da se lepo cela nacija istestira na IQ, svima sa koeficijentom inteligencije ispod 100 (eventualno 110) da se zabrani pravo glasa - SNS ne bi dobio 2 glasa u Srbiji! Zaista, zašto imbecili imaju pravo glasa??! To nije demokratija već nazadovanje. Živela Srpska Nazadna Stranka eeeheeeej

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Sve je istina: Vučić vređa inteligenciju, Vojvodina je Evropa u odnosu na ostatak Srbije, Srbija je bila Dizniled nakon 5. oktobra i sns je kriv za sve. Auuuu.....

s.

pre 9 godina

"Prema Pajtićevim rečima obrazovani ljudi i stručnjaci od njega (Vučića) "dobijaju ponižavanja, smanjenje plata... a u Vladi se nalaze oni koji su kupili diplome"."

Sada će botovi da krenu, samo, hm, sve je tačno, pogotovu citirano.

Srna

pre 9 godina

Da li ste Vi gospodine Pajticu kompetentni da govorite o gospodinu premijeru? Ja ne vidim niti se secam sta ste to vi uradili dobro za drzavu i ovaj narod,sem sto ste Vi govorili neistine i lazi i doveli nas sa tim vasim postupcima do samog propasta iz koga nas sada "cupa" gospodin Vucic?!

Pedja

pre 9 godina

Apsolutno tačno! Još je i gore od ovoga što je Pajtić naveo, bio je preblag. Nad Srbijom je totalni mrak, beznađe i vladavina nerazuma, nestručnosti, manipulacija, izvrtanje stvarnosti i vređanje inteligencije na svaki način. Svaki Vučićev govor je velika uvreda inteligencije. Čak imam transfer blama dok ga slušam, ali to očigledno 'pali' kod dobrog dela populacije (čitaj kod polupismenih 'Grandovaca'). Uzgred, da se lepo cela nacija istestira na IQ, svima sa koeficijentom inteligencije ispod 100 (eventualno 110) da se zabrani pravo glasa - SNS ne bi dobio 2 glasa u Srbiji! Zaista, zašto imbecili imaju pravo glasa??! To nije demokratija već nazadovanje. Živela Srpska Nazadna Stranka eeeheeeej

Zavrzlama

pre 9 godina

Ovaj Pajtic je toliko opsednut Vuccem da to postaje strasno.Toliko kuka o nekom progonu, a on ustavri proganja Vucica preko medjija svakodnevno.

MT

pre 9 godina

Nije tačno, premijer svako svoje obećanje ispuni i ne vređa inteligenciju naroda već upravo suprotno. Sve što je rekao svom narodu iz dana u dan to realizuje i drži se svake svoje izgovorene reči za dobrobit svog naroda. Ne može čovek za tako kratko vreme koliko je na vrhu države da ispravi sve ono što su prethodnici doveli do dna. Zato svi moramo da se naoružamo STRPLJENJEM!

Zlatko

pre 9 godina

DS je zamajavala građane 12 godina svojim obećavanjima, i ništa od njih nije ispunila. Nemate pravo da o tome pričate uopšte, trebalo bi da vas je sramota.

SLADJANA 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

Slavko TT

pre 9 godina

Ja vidim da se Vucic svojski trudi da nesto uradi,ne kazem da nema mane,ima kao i svako od nas ali zaista se trudi i nervira me ako neko iskreno to kaze,odmah kazu bot,nisam ni bot niti me politika preterano zanima,ali ipak covek radi koliko moze u datim uslovima..da ne govorim o pljackama 15ak godina unazad,a i tada nije bilo nesto dobro..pozdrav objektivnim komentarima iz Beograda

firci

pre 9 godina

Koliko sam ja uspeo da primetim laznih obecanja nije bilo, bar onih koje su u javnost iznete. Stigle pomoci u poplavljena podrucja, Investicije polako ulaze u Srbiju, a takodje i smanjene plate nama drzavnim sluzbenicima-sta da radimo, kada su politicari krali SRbiju 20 god.

jagodic

pre 9 godina

Bas zalosna izjava, ali ako je to neka tvoja istina, onda je bolje da nas vode "neobrazovani" nego vasi "obrazovani ljudi koji su nas doveli do prosjackog stapa.

zlata

pre 9 godina

Demokrate prolaze kroz veoma tezak periood u svom zivotu... nema vise udobnih foteljaa, nema vise para koje padaju sa neba.... i sad su pali u dubiozu i skloni su halucinacijama politickog progona i tako dalje... i ne ocekujemo da podrzite bilo sta sto je dobro!

LANA S

pre 9 godina

Kako te nije sramota, ti koji se žališ strancima na svoju državu, gde su vam bile tako pametne ideje dok ste vladali i upropašćavali nas?

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što vređa inteligenciju.

SLADJAN 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

Silvester

pre 9 godina

Mene kao pripadnika srednjeg sloja i tih "intelektualaca i profesionalaca" koje Pajtić pominje - nije prevario SNS i Vučić za koje sam uvek znao ko su i šta su, već Tadićev DS - kako krajem prethodne decenije, tako bogami još od 5. oktobra, za sve ono šetanje i kidanje živaca, i pendrečenje iz 90-ih godina. Dakle, malo je reći šta osećam prema Pajtiću i DS-u. Ne samo da nikada neće dobiti moj glas, ja na izbore ne idem jer smatram da DS, SNS, SPS, SRS, DSS, LDP i svi ostali predstavljaju jednu te istu udbaško-mafijašku organizaciju koja organizovano GLUMI višepartijski sistem dok totalno pljačka i uništava ZAJEDNIČKI ovaj narod i državu sve ovo vreme. Uz saradnju međunarodnih faktora! Srdačan prezir prema svima, a naročito DS-u. Svako neka prezire onog ko ga je IZDAO! A svi su izdajnici, ima li nekog koji nije pljunuo na ono što je govorio svih ovih godina?
Smrt fašizmu, sloboda narodu. Povratak Titu. Ove sve ostale smo jasno videli koji su! Živeo Lenjin i svetska revolucija.

Aranka

pre 9 godina

Pajticu, ti nam vredjas inteligenciju misleci da vas posle 14 godina u Vojvodini nismo upoznali! Koji je tvoj licni uspeh u Vojvodini? Sramota!

SRBA

pre 9 godina

Gospodine Pajticu upravo si ti taj koji je vredjao i ponizavao gradjane svih ovih godina i unazadio Srbiju. Mislim da su vas zbog toga gradjani kaznili na izborima.

dečko koji obećava

pre 9 godina

Pošto se ovde govori o vređanju inteligencije, kako se onda opravdava činjenica da je nekadašnji lider demokrata, u vreme svog predsedničkog mandata, ubeđivao građane da je ekonomska kriza dobra za Srbiju, jer je ista naša razvojna šansa?

ella

pre 9 godina

Niko kao Vi gospodine Pajticu nije mogao da vredja inteligenciju gradjana Srbije! Svi to znaju1 Treba da Vas je sramota da takve neistine iznosite, znaci opet vredjate inteligenciju nas svih gradjana! Upravo Vi to radite!

Lazar

pre 9 godina

Da bi neko imao pravo da kritikuje iza njega treba da stoji rad i njegov pozitivan rezultat.Pajticev rad kao i rad njegovih politickih istomisljenika svima je poznat,a njegov danak placamo i dan danas.

DAVOR

pre 9 godina

Ovaj covek je neumoran a ujedno drzak ako je neko uspeo da ponizi ovaj narod to si ti Pajticu, i zato si ovde gde jesi bilo bi ti pametnije da cutis.

master

pre 9 godina

Glavno da su sa vama sarađivali obrazovani ljudi! Al, ni to vam nije pomoglo!Uostalom, mora da je za Vučića glasao i neko obrazovan, čim je sa tolikom razlikom pobedio na izborima!

Pera

pre 9 godina

06.01.2013. Vučić: Bolji život 2014.
10.02.2013. Vučić: Ikea dolazi na proleće 2014.
17.02.2013. Vučić: Čipovi će spasiti Srbiju
05.12.2013. Vučić: Bolji život 2014, obećavam
13.02.2014. Vučić: Stiže "srpski mercedes"
10.03.2014. Vučić: Neće biti smanjenja penzija
27.04.2014. Vučić: Moramo da prodamo Telekom
09.06.2014. Vučić: Za sada, Južni tok po planu
27.06.2014. Vučić: Biće jeftinih stanova
03.08.2014. Vučić: "Za dve godine izlazimo iz krize"
18.09.2014. Vučić: Plate manje oko 10%
30.09.2014. Vučić obećava ekonomiju budućnosti
07.10.2014. Vučić: Prvi efekti se već vide
21.10.2014. Vučić: Ima li u Srbiji dobrih vesti
29.10.2014. Vučić: Telekom i deo EPS na prodaju
22.11.2014. Premijer je poručio da ma koliko danas teško izgledaju reforme da će gradjani videti kako Srbija može da bude bolje mesto za život kroz godinu, dve ili tri.
02.12.2014. Vučić: Loša vest za Srbiju

ivona

pre 9 godina

Pa od Vas nismo ni ocekivali aplauze, niti pohvale, ali ovakve neistine da Vi izjavljujete, to samo pokazuje koliko vi imate mali procenat inteligencije! Vreme ce pokazati svoje!

mangulica

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

BUNDEVA

pre 9 godina

O ovome coveku bi se mogli romani napisati ali nije on toga vredan.On prica o radnim mestima i diplomama , kao da smo mi pali sa marsa. On je prvi uveo privatne fakultete na velika vrata u opstini gde zivim , opstina BAc. on vise ne zna koju manu premijeru da nadje pa prica svakakve tricarije ako neka stara baba tracara.

AndjaBL

pre 9 godina

Jedini koji vredja inteligenciju gradjana je DS na celu sa Pajticem, koji svakodnevno, bez grama sramote, sasvim neosnovano zauzima ovoliko mesta u medijima. Zapanjujuce je koliku glad za vlascu ima, pa shodno tome i ne bira sredstva kako ce do nje doci.

dugme

pre 9 godina

Hahaha... Slatko se nasmejah...Ali ovo je tuzno da Vi gospodine Pajticu tako tako vredjate nasu inteligenciju! Pa nikome jos to nije uspelo kao Vama posle ove vesti!

žužulen

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratskoe vladavine.

kemiska

pre 9 godina

Ti si Pajticu dosta vredjao nas.Kako se naziva otimanje od naroda i stavljanje u svoj dzep Pajticu ti to vrlo dobro znas.Prema tome nemas pravo glasa Pajticu.

Lazar Lazarević

pre 9 godina

DS na čelu sa Pajtićem su ti koji vređaju građane Srbije. Samo gledam kako izdajete kojekakva saopštenja, a prstom niste makli dok ste bili na vlasti. Sramota...

dipl.ing

pre 9 godina

Ja predao za Kanadu, a vi se je...... sa Vučićem, Tomom, Vulinom i Dačićem, mladost su mi uzeli sa ratovima, sankcijama, bombardovanjem... makar da mi deca rastu u normalnoj zemlji.

MISKO

pre 9 godina

Zaista ne shvatam pojedince iz politikog miljea DS-a Srozali su ovu zemlju i doveli do ivece propasti i umesto da budu procesuirani i kaznjeni oni daju neke komentare i izjave. A uzgred su dobro medijski podrzani.

Petar Petrović

pre 9 godina

Koja moralna veličina je dala sebi za pravo da priča o vređanju građana? Čovek koji nas je svojom politikom i lopovlukom unazadio 10 godina, a sada jedino što je sposoban jeste da izdaje svakodnevna saopštenja.

milos

pre 9 godina

Vucic se pojavio i od 2012. prica kako su iz DS zaduzili drzavu i kako su plate bile nerealne? I samo zato sto je on to rekao narod ponavlja kao mantru. Ajde na osnovu cega Vi koji ovde komentarisete znate da su plate bile nerealne i na osnovu cega Vi znate da je DS zaduzio drzavu. Pa pogledajte podatke koje vam servira sam Vucic pa ce te videti da je dug Srbije bio isti i 2000-te i 2012-te, sad je za DEVET milijardi veci. A jesu li plate rasle i penzije rasle i bile redovne dok je DS bio na vlasti? I sta nas narod briga dalje od toga? A ne, nije dobro, treba da dodje Vucic da kaze da je to nerealno i da ih smanji, a narod mu aplaudira. Gresite g. Pajticu, nema ovde inteligencije.

baba kurana

pre 9 godina

pa sine para nema a zasto to ti treba da kazes, demokratski si nas zajaho otkad je sloba otisao, ukinuli ste ono sto je valjalo naprimer deciji dodatak za trece dete pa sad imano belu kugu , privatizacija po slobi je obezbedjivala radnike firmi maltene dozivotno i to ste naravno ukinuli, firme su kupovali vasi prijatelji tako sto ste im u bankama davali kredite na hipoteku istih to u svetu nije zabelezeno, sve je prodato sem eps i telekoma a sada smo 10 puta duzniji i jadniji nego dok smo sve imali, ko je to pojeo tvoji puleni ili ova armija gladnih jadnih i nezaposlenih vreme ti je da polkozis racune sine i sad ti je prpa, dobro si znao ko drpa i mulja a nista nisi preduzeo to rte cini saucesnikom a moze biti si se i uagradio gdegod dakle kera laje sebe radi a ne radi sela

Filip

pre 9 godina

Cekam da se uclanim u prvu stranku koja skine ovu nesposobnu vlast a onda pakujte kofere botovi i sns poltroni posto cete proci mnogo gore nego zuti. Ima nas mnogo obrazovanih i apoliticnih kojima ste zagorcali zivot svojom bahatoscu i bezobrazlukom, necete vise i moracete da odgovarate za sve.

milence

pre 9 godina

pa i ds je isto to radio. na zalost.
jednostavno, u potpisanim sporazumima sa eu ds protiv sns je 1:1. u gej paradama je isto 1:1.

proslo je vreme kada je ds mogao samo da uperi prstom u drugu stranu i kaze oni su za rat, a mi smo za eu. zasto nijedan proces protiv rezima iz 90-ih nije doveden do kraja? doslo je dotle da mi se onaj 'gazda jezda' pojavi u rijalitiju i bez problema prica kako on nista nije krao, a i nije - JER NI ZA STA NIJE NI OSUDJEN. e to je vredjanje inteligencije.

uostalom, vama nikakav problem nisu predstavljali ti privatni univerziteti u kojima se i vas kadar 'skolovao'.

Zaista, ali zaista

pre 9 godina

Sadašnja vlast vređa i deciju inteligenciju a ne odraslih.
Meni samo nije jasno, zašto se Pajtic obraca samo Vucicu. Okrenite se narodu. Organizujte demonstracije, DS, Liga sa Cankom, Živkovic, Olja Beckovic, Brankica Stankovic, Turlajicka, i Naravno "dosta je". Narod ceka ali izgleda uzalud. Pocnite sa malim okupljanjem i za nedelju dana videcete šta je NAROD. A vaše botove sve u isti onaj džak sa pokradenim listicima.
Dosta nam je "biblijskih katastrofa od nabeđenog vođe.

ROT

pre 9 godina

Realno je da se opozicija pobuni i argumentima ubedi građane da vlast greši. Nije realno da lider opozicione stranke optužuje aktuelnu vlast, za nešto što je u nasleđe ostavila prethodna, ona koju je vodio upravo pojedinac koji sada viče „Uaaa“.

Gradjanin

pre 9 godina

Vucic stvara atmosferu nade, boljitka, ekonomskog prosperiteta... Ja kad se naslusam njegovih uspeha i najava za bolje sutra, pa otvorim frizider, a ono frizider pun, sunke ispadaju iz njega, druga teglica kavijara mi se vec razbila i tako...

born in the RS

pre 9 godina

Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu, svako se bavio onime čime je trebao,nekako se osećala Evropska atmosfera u vazduhu, neka nada da će u Srbiji biti bolje. Međutim od kad su Vučko & Co. na vlasti, stičem utisak da je Srbija jedna ogromna anarhija, i da njome vladaju ne seljaci zemljoradnici, već seljačine, koje su dno dna u svakom pogledu.
Stiče se utisak da svako ima lažnu diplomu, da je svako pijan, da svaka veća firma ima pečenjara iza sebe...
A poplave su došle kao šlag na tortu, po pitanju stvaranja prave slike o vlasti.
Tolika nesposobnost se nikada do sada nije ispoljila.

Lajonel

pre 9 godina

Meni se cini da upravo lazni Demokrata kome Radikali drze vecinu u Vojvodini vredja inteligenciju svih ljudi koji su ucestovali i postuju tekovine 5og oktobra. Sumrak

seljak e

pre 9 godina

Greska Bojane. Ozbiljna greska u sagledavanju problema. Vucic ne vredja inteligenciju gradjana. On ugrozava gradjane, njihova prava, imovinu, zdravlje, posao, porodice, zivot. Ogromna je razlika izmedju samo inteligencije i svega drugog nabrojanog. Drugi put bolje razmislite kada kritikujete vlast.

chipolizac

pre 9 godina

Ama bre kakve gluposti pricas o cenzuri, da ima cenzure ti nebi lupetao toliko kao da ti Seselj pise tekstove. Stvarno nemam reci o tvom ponasanju. Demokrate su zasluzile mnogo bolje vodje od vas koji ste prodefilovali u poslednje vreme.

Bruce Wayne

pre 9 godina

Ova vlast previse vredja inteligenciju svih nas i zbog ovakve atmosfere u zemlji planiram selidbu u drugu drzavu, jer ovde opet postaje opasno ziveti.

Nikica

pre 9 godina

Sećamo se mi i slučaja Bodrum Pajtiću... Sećamo se i 12 godišnje vladavine DS u Srbiji i tvojeg nepotizma i strahovlade zadnjih 14 godina u Vojvodini za koje vreme je Vojvodina od najrazvijenije regije postala siromašna kao crkveni miš

Dulek

pre 9 godina

Samo bez lazne zabrinutosti oko plata u javnom sektoru i penzija, Vi ste i doveli te plate na nerealan nivo u prethodnim predizbornim kampanjama samo da bi zadrzali vlast.

Marduk

pre 9 godina

Pogresili ste Pajticu, vi iz DS, kada ste dozvolili Tadicu da vas sve upropasti. Sada vi vucete njegov krst, a on ocijuka sa japi radikalima.

SNS su govorili za Djilasa, po mom misljenju najboljeg lidera DS-a posle Djindjica, neharizmaticnog, ali izuzetno sposobnog, da je krimos i tajkun, a kada se povukao - nema optuznice. Time se pokazuje da je SNS urusavao Djilasov integritet da bi postavio svoje kadrove u BG.

Vlada u Vojvodini je dosla na red. Pune glavu ljudima da hocemo da se otcepimo od uze Srbije. Glupost. Vest da je Vojvodina proglasena najboljom evropskom regijom OVE godine prolazi nezapazeno, ali zato slusam da se ovde krade. Kradu 7% i cela zemlja propade. Ha! Hapse ljude i unistavaju im zivote, a Maja Gojkovic na celu parlamenta.

Imate legalitet u Vojvodini, ali mozda je bolje da odete. SNS nece imati na koga da svaljuje krivicu za svoje nebuloze. Ljudi u Srbiji su apaticni i padaju na demagogiju i ako neko ista kaze odmah dobije cusku tipa i vi ste to radili. Pa ako i jeste, to ne znaci da tako treba i ne opravdava ih. Ponudite narodu ono sto mu treba, a to je vladavina prava, socijalna pravda, transparentnost i razbijanje veza izmedju stranaka i sluzbi. Resite status Kosova, partijske kadrove. Setite se Nove stranke, Radulovica, Koraca. Sa njima cete lakse otvoriti narodu oci. Sklonite SNS i posebno SPS iz nasih (politickih) zivota.

Nisu ljudi glupi, samo slusaju previse puta ponovljenu laz, sto znaci da Vucic vredja nasu inteligenciju.

Mali Radojica

pre 9 godina

Pajticu u pravu si. Potrebna mam je jaka opozicija. Nadam se da DS nece opet izneveriti svoje gradjane. Da ste mali sansu, imali ste i prokockali ste je. Tadic je za mene veliko razocarenje. Promena vlasti ce brzo doci, cim ovi promene Ustav. Zato su i dosli na vlast.

i sta dalje Pajticu?

pre 9 godina

Ne moze Vucic da vredja moju inteligenciju, jer nikad nije predstavljao nista za moje pojmove bilo kakve vrednosti.
Ali kad tvoj dojucerasnji sef, Tadic, koga sam godinama glasala, daje onakve izjave, onda se osecam kao prevareni idiot.
Sta dalje Pajticu? Od medjusobnog pljuvanja nema niko koristi. Protiv ovih ce se cim spadne sneg dici kuka i motika, a kome vise imamo poverenje da damo svoje i zivote nase dece u ruke?????

327

pre 9 godina

Ko nam to priča o vredjanju inteligencije? Zar vi koji ste dok ste bili na vlasti jedino znali da punite svoje džepove na uštrb gradjana Srbije.

kox

pre 9 godina

Pajtić želi da izazove nezadovoljstvo kod zaposlenih u javnom sektoru zbog smanjenja plata jer mu je to jedini argument protiv sadašnje vlasti. On je još na vlasti u Vojvodini, evo već 14 punih godina i bilo bi bolje da se pokrije ušima jer da je on i politika koju zastupa valjala, ne bismo bili tu gde jesmo, i ne bi morali da štedimo kako bi uveli red u javnim finansijama.

Micojka

pre 9 godina

Gosin Pajtiću, a sa vama nam je bilo super?! Svašta ste rasprodali, mnoge ljude otpustili, uništili Južnu zonu u Pančevu i sad ste našli da pametujete drugome?

krojac

pre 9 godina

Izvinite, vredja inteligenciju! Time sto je predocio gradjanima u kakvoj je finansijskoj situaciji Srbija bila nakon vladavine Vase stranke? Time sto se hapse manipulatori i ljudi koji su zloupotrebili poziciju i upropastili drzavnu imovinu? Da li mozda vredja gradjane Srbije voljom i zeljom da pokrene posrnulu i iznemoglu poljoprivredu koja je izmucena politickim korovom i nemilosrdnim grabljivicama nastanjenih u Srbiji koje su Vasi prethodnici gajili! Nemojte, molimo Vas, vredja nas istina, bolna i surova da su gradjani pogresili sto su dozvolili da Vasa stranka deset godina kroji ekonomsko - socijalnu odezdu koju sada svi nosimo!

Јаа

pre 9 godina

Nije DS smanjila plate nego Vučić, nije DS priznala Kosovo nego Vučić, nije DS napravila minus u Narodnoj banci nego Jorgovanka... mogu ovako do ujutru...

nikola hornjak

pre 9 godina

U potpunosti se slažem sa gospodinom Pajtićem da nema reformi i napretka u društvu bez obrazovanih ljudi.Državu ne interesuje ono što treba da joj bude od interesa, a to je njena budućnost u oblasti visokog obrazovanja.Na Filozofskom fakultetu u N.Sadu za asistenta za španski jezik na romanistici, nije primljena stipendistkinja Fonda za mlade talente Republike Srbije koja zavržava PhD u 28.oj godini / u traženoj po konkursu naučnoj oblasti jezika/. Primljena je za asistenta osoba u 44.oj godini života, koja je diplomirala posle 20 godina studija u 40.oj godini s jedva zakonskim minimumom od 8,20,i koja je na prvoj godini doktorskih , modula književnost, a ne jezik.I tako se negativna selekcija vrši i reprodukuje iste...

sigurni glas za DS (bila)

pre 9 godina

Pajtiću, razumem ja da sve ovo treba da ističeš, ali, bar kad sam ja u pitanju, postoji problem. Sve je istina, i sve si u pravu, samo što to DS-u neće pomoći da ponovo dobije moj glas. Naravno, neće ga dobiti ni SNS. A nisam ni za "bele listiće".
Realno, u ogromnom sam problemu, jer pojma nemam za koga da glasam.

Dangalo

pre 9 godina

Pajtić i Vučić su rekli šta imaju da kažu. Uradili su, što su uradili.
Rezultat takve politike je već viđen, sa tom razlikom što je Vučić, nemilosrdno udario baš na narod. Kako će se to završiti ne znam.
Narod "puca"...!

Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.

Brusnica

pre 9 godina

Samo mi nije jasno Bojane Pajticu jedno, a to je kako nije moguce vratiti dostojanstvo bez Vas. Jel to znaci ko je oduzeo taj mora i da vrati. Ne brinite, bez vas ce biti mnogo bolje i gradjanima i Srbiji.

TNT

pre 9 godina

Raslojavanje je počelo ranije, a srednji sloj je uništen za vreme Ds a, Ds je kriv jer je dozvolio da narod osiromaši do te mere, da to vređa osnovnu intiligenciju koju čovek dobija rođenjem, u Austriji sejak ima 50 ha, ovde nekoliko hijada ha, to je Ds ! Pajtic i svi klonovi Ds a, neka kažu šta su imali 2000g a šta i odakle imaju danas, primer lik 2000god.nije imao za bus, danas, kucu, stan, zemju, 2 auta, keš pod kamau, i dalje se uzima.Primer 2. Za prelazak iz stranke A u Ds sestra pokrainskog funkcionera dobila 500.000e bezpovratnih sredstava za nove tehnologije. Pajtic, Elezovic itd kanceri građana Vojvodine. Pajticu ne tupi više, ti si veci demagog od Vučica, sedi, cuti, nedovoljan (1) jedan !!!

Marko

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću samo ću jednu činjenicu reći Vučić nije zaradjivao na nesreći ljiudi koji su ostali bez domova,dok je DS pokrao pare od one poplave šta je zadesila pre nekoliko godina, DS je na nesreći svog naroda zaradjivao i vi se kao brinete za narod,lagali ste nas 12 godina a dok ste nas lagali i dok je narod bio sve siromašniji političari iz DS su bili sve bogatiji...ako ništa drugo Vučić nije ni od koga ukrao,niti ima neku finansijsku aferu,da ima neku aferu odavno bi ovi iz DS radtrubeli.

Narod vam je dao šansu za 12 godina niste ništa uradili sem što ste napunili svoje džepove,mora da mnogo boli kada bivši radikali rade svo ono što vi niste bili sposobni da uradite.

Umesto što izdajete ta glupa saopštenja ,uradite nešto za narod u Vojvodine tamo ste na vlasti,ali vas očigledno to ne zanima,vama je bitnije da pišete saopštenja.

wolwerine

pre 9 godina

politika me ne zanima,vi ste pokazali ko ste,daleko vam lijepa kuca,a ovi nek nam je bog u pomoc!malo je reci vrijedja nam inteligenciju..uglavnom kuku nama sa svima vama...

Marko

pre 9 godina

Vi vređate inteligenciju građana i pokušavate da svoju odgovornost prebacite na SNS zar zaboravljate ko nas je doveo u ovu katastrofalnu situaciju?Ko se to bahato i neozbiljno bavio politikom punih 12 godina?

Marija

pre 9 godina

Napad je najbolja odbrana !
Prvo treba srediti stari u svojoj kući, pa tek onda kritiovati ostale.
Treba podneti izveštaj građanima Vojvodine, šta je Vlada Vojvodine uradila za poslednje 2 godine za opšte dobro.
Ako sadašnja vlast u Vojvodini nema razloga da se stidi ili plaši, logično je da se raspišu vanredni izbori, kao se ne bi taka većina od 65 odbornika "istopila" do proleća.

beli listic

pre 9 godina

Nisam neki SNS-ovac, ali vasa stranka i njima slicne su nas vredjale cirka 10 godina, ne racunajuci pokojnog premijera koga nazalost niko od vasih nikada nece naslediti, a fakat niste ni zasluzili, ni vlast ni opoziciju.

Carapan

pre 9 godina

Sve si upravu priljatelju, ali to sto je Vucic tu gde jeste kriva je ex vlast i nedostatak hrabrosti da se nastavi tamo gde je Djindjic zaustavljen. Medjutim, vi ste se okretali u krug i tu smo sada gde jesmo, slušamo laži, gledamo nesposobne ljude koji su na čelu drzave...Dugo će trebati da ovaj narod shvati da idemo unazad, da ljudi koji su uhapseni nikad nece biti osudjeni, da dinar gubi svoju vrednost, da nema stranih investicija, da je sve vise nezaposlenih itd

Deki

pre 9 godina

Čovek je rekao istinu, e sad što se nekima ta istina ne svidja je drugo pitanje. I nemojte ono kako su žuti sve pokrali,jer ja kao prosvetni radnik sam tada od plate mogao mnogo više da kupim!

Bubsarbi

pre 9 godina

Kakva bre lazna obecanja. Jedini koji su obecavali kule i gradove su bili socijalisti i vi demokrate, ostali koji su obecavali su veoma nebitni za politiku Srbije. Vucic je najavio ostru borbu protiv kriminala i korupcije, kao i stednju budzetskih korisnika. Vidimo da bas tako Vlada i radi.

Нектарије

pre 9 godina

To sto je 76 clanova DS bilo u pritvoru znaci da su radili neke mutne radnje na teret drzave. A to sto jos uvek sudstvo ne radi kako treba, je jos uvek posledica vase kvalitetne reforme sudstva i postavljanje vasih kadrova na bitna mesta.

koreografija

pre 9 godina

Bas iznosis neargumentovane optuzbe o cenzuri i autocnezuri, Koliko mogu da vidim vecina najcitanijih medija kao i nazovi servis gradjana Srbije RTS ne mazi Vucica i Vladu.

Zoran

pre 9 godina

Pajticu, ti takodje lupash kao Maksim po diviziji. Ne pripadam bilo kojoj partiji. Zivim u Engleskoj, te posmatram sa strane.
Prochitah kako chovek poredi Srbiju sa Kenijom , te mi je jasno koliko je ovaj covek veliki "struchnjak".
Druze, gospodine, Kenija ima nalazishte nafte koje se procenjuje na 10 milijardi barela..!! Investicije u Keniju, samo od strane Kine dosegle su 480 miliona dolara, a ukupne investicije u 2012 su 2,5 milijardi dolara sto ih dovodi na prvo mesto po ulaganjima investirora u jednu zemlju. Godishnji ekonomski rast je 5,1%. Izvoz za 2012 je bio 6 milijardi doalra.

Ti takvu zemlju poredish sa Srbijom..??? Mi smo za njih treci svet...beda i sirotinja.

Bosko

pre 9 godina

Bravo DS!!!
Dzaba nama, nesto lepo, novo i moderno, kada i dalje imamo reinkarnirane retrograde u fazonu sns i sps botova, koji nista nama dobro i bolje ne donose!
A ti botovi su nazalost produzena ruka onih koji nas unistavaju vec decenijama...
Zapamtite vise aman zaman, DS nije bio na vlasti 12 g, nego jedva 7, ali spocitavate non-stop Kostunicu uz DS, naravno namerno, jer je on bio vasa produzena ruka nazadovanja Srbije!

123

pre 9 godina

Pajticu ne bi trebao uopste da se javljas po bilo kom pitanju, jer smo videli kakav si ti i tvoja DS bili dok ste vladali Srbijom. Ali dobro ako niste valjali dok ste bili na vlasti ne znam kako mozete da vredite i kao opozicija.

kica

pre 9 godina

Bravo Pajticu, sve je istina, ali ipak moramo priznati gresku. Demokratska stranka je 2009. godine, pomogla stvaranje politickog mutanta SNS, koji Srbiju nezadrzivo vodi u provaliju u svim sferama društva. Nema nam spasa dok je AV na vlasti, klasičan diktator.

Moki

pre 9 godina

Potpuno je u pravu s time sto takvih gradjana tesko da ima u nekom znacajnijem broju.A koliko vidim on se njima i ne obraca.Tako da bi Pajticu bilo bolje da se bavi svojom strankom i kako da je oslobodi od svih onih koji imaju fleketine na svom radu i rupetine u svom moralu i nazalost neki i ogromne novce .A znamo da su velike pare uvek tudje.

Veliki brat

pre 9 godina

Sve je stvar kulture.

Ima korupcije i na Zapadu, ali je to manje alarmantno kad za običnog čoveka ima posla, kad može da kupi nov auto, kuću, da ode na zimovanje ili letovanje. Ali i tamo je sve lošije, jer je većina proizvodnje prebačena u Kinu, a cene su pale.
Sećate se da nekada niste mogli da kupite računar za manje od 1000DEM (i to najjeftiniji), a sada imate za 150e.
To ima svoju cenu, koja se ogleda u tome da dobro plaćenog posla ima samo za one najbolje jer je tehnologija postala svima dostupna, i biće sve gore po tom pitanju, jer kako tehnologija napreduje, sve će biti teže dostići pre 30. godine života adekvatno znanje za dobro plaćenu poziciju.


A što se kod nas tiče pozicije i opozicije, svi su oni isti, jer se niko ne plaši naroda. U normalnoj državi štrecaju kad se samo nagovesti da je neko možda plagirao naučni rad ili čak doktorat, a stranka gleda što pre da udalji takvog člana jer zna da će zbog takvih stvari izgubiti sledeće izbore.

Kod nas ne samo što ne štrecaju od naroda, nego svi na najdrskiji mogući način narodu plasiraju laži, a glavni razlog je što ovde ljudi više filozofiraju o tome ko je šta obećao i ko šta priča da je uradio, nego o tome šta je obećano i stvarno urađeno!

Na primer, borba protiv korupcije. Koliko je ljudi uhapšeno i osuđeno?
Nijedan za ovih godinu dana. Znači, rezultat je NULA.

Kad tako počnemo da razmišljamo, promeniće se i političari!

patriota

pre 9 godina

Dragi moji sugrađani žalosno je što za sve njih svet počinje od momenta kada su oni smestili svoju cenjenu pozadinu u fotelju. Pajtiću ti kao da si juče došao u DS. To vređe intelegenciju, da nas praviš budalama. Od 5 oktobra slušamo o nekoj EU i slične priče,ali vidimo da je o,3% ljudi uživa, 1,5% tavori i ostali se bore za život. Ko nas je doveo u sve ovo? Svako pomalo na svoj način. Neko postavi u komentarima pitanje da li su plate bile nerealne? Ma više bih voleo da objasne od Koštunice do ove vlade gde je nestalo 53 milijarde evra??? To vi nama objasnite, nemojte da nam objašnjavatebšta Vučić radi. Vidimo i sami.

Vlasko Grujicic

pre 9 godina

Vi,g.Pajticu vec 14 godina vredjate inteligenciju i dostojanstvo gradjana Srbije,a posebno vredjate inteligenciju i dostojanstvo stanovnistvu Vojvodine.Unistili ste sve cega ste se dohvatili i od Vojvodine,koja je uvek prednjacila u Srbiji,napravili region sa najvecom stopom nezaposlenosti.Sta ste radili sa Razvojnom bankom Vojvodine,Fondom za razvoj i Fondom za kapitalna ulaganja znate Vi i Vasi sardanici,ali se iskreno nadamo da ce sa tim biti upoznata i sira javnost u Srbiji,a posebno istrazni i sudski organi.U trenutku kada nemate ni trunku kredibiliteta i legitimiteta da vodite AP Vojvodinu,Vi dajete sebi za pravo da napadate Vucica,coveka koji ulaze ogromne napore da sanira posledice vladavine Vas i Vase stranke.Sada ste se setili da obucete kostim Kalimera i na sva usta vapite o nepravdi.Mozda ste u pravu g.Pajticu.Stvarno nema pravde,jer da je ima Vi nebi bili na celu Vojvodine.Ali strpicemo se jos malo.Sto rece nas narod:"Nicija nije gorela do zore".

Ivan X

pre 9 godina

Postovani gospodine Pajticu. Kao i Vi, i gosp Vucic ima prava da vredja inteligenciju gradjanja. Proci ce i njegova stranka kao vasa, samo se postavlja problem ko ce sledeci da nam dodje..

Laza

pre 9 godina

Izbori pa nek se vidi imaju li podrsku za pljacku lekara, prosvetara i drugih fakultetski obrazovanih dok u vladi sedi Velja Ilic i ministri sa kupljenim diplomama!!

Mirko

pre 9 godina

Da ne ulazimo u cinjenice kakav je Pajtic, da li je on isti kao i oni o kojima prica-covek je sa objektivnog stanovista u pravu. Sve sto je receno u tekstu je istina, pocev od vredjanja inteligencije gradjana Srbije, pa do cenzure medija i obrazovanih i istaknutih ljudi u Srbiji koji ne zele da saradjuju sa Vucicem. A o kupovini diploma od strane Nikolica, Stefanovica, Mice Megatrenda i ostalih-ne vredi trositi reci. I ptica na grani zna da je to istina.Ko od vas ovde na forumu moze da se pohvali da je diplomirao u nedelju kao Predsednik Nikolic? Smejurija od banana drzave...

Neoborivi

pre 9 godina

Nema skidanja Vucka. On znas sta radi, a vi gospodo ljubimci botova jos cete nas gledati :D Neko strucniji je vec izjavio 3 ili cetri mandata ce biti na vlasti ovaj covek a vi mozete da se slikate ! Jes do pre neki mesec vam je valjao kada su bili izbori a sada vam smeta zato sto steze kais. Gradjani Srbije nikada nece zaboraviti zlocine prema narodu a vezano za vlade pre Vuciceve, tako da gospodo Pajticevci, nemojte da se nadate. Sudi vam se trenutno i svi vi ste vezani za kriminalne afere,privatizacije itd, naravno to jos treba i da se dokaze.

zola

pre 9 godina

Ono sto je uradio Vucic i Milosevic za vreme rata, ljudske zrtve, bombardovanja, poruseni mostovi pa to DS ne bi s....bo da je sto godina bio na vlasti, ali tek dolazi veselje: manje plate, priznanje Kosova, hvatanje Seselja, kaznjavanje za paljenje ambasada i neulazak u EU, velika nezaposlenost i evro na stotrideset. Treba lude j.....ti.

Don Kihot

pre 9 godina

Apsolutno je tačno sve što je Pajtić rekao,dodao bih samo da se pored Vlade,na još 90 posto rukovodećih mesta opet nalaze lažne diplome,lažnog morala i stvarnog neznanja,a sa takvima se sem u katastrofu,stići nigde ne može.Nažalost,ovaj režim počiva na takvima,a mi intelektualci,oni pravi,na kojima se ovi lažni trenutno iživljavaju,ne želimo nikakvu saradnju sa istima,jer je razlika u poimanju svega ogromna.Strpljen spašen!!!Odgovaraće mnogi za sav ovaj haos danas!

Da

pre 9 godina

- Da li je tačno da Vučić nije ispunio ništa od obećanog? Da.
- Da li je tačno da je Vučić sve svalio na teret naroda? Da.
- Da li je tačno da je Vučićeva guvernerka najviše obezvredila dinar? Da.
- I tako, mogao bih da ređam mnogo pitanja na koji je odgovor isti, pa da završim sa ...
- Da li je tačno da Vučićiću raste rejting u narodu? Da.
- I još jedno.
- Da li to znači da se u ovoj državi(?) samo uvećava broj botova?
- Strašno!

Analiticar

pre 9 godina

Vidim pametnjakovice koji ovde pisu i okrivljuju DS za nesto ranije. Valjda se DS podelio. Nije valjda da Boris Tadic i njegovi ni za sta nisu krivi. Krivi su Pajtic, Djilas.I dokle ce neko da se osvrce sta je bilo pre 2012 godine. Cak i losu privatizaciju su navukli na glavu DS-u. A sve sporne privatizacije se desile za vreme Kostunice osim jedne. Izgleda da niko ne sme da se drzne da kritikuje vlast. Medijska blokada za sve koje cine opoziciju. Na javnom servisu RTS, Pinku barem mesecno Vucic o njegovim uspesima. Svaki dan ide i otvara nesto da bi se stekao utisak da u Srbiji cvetaju ruze. A sve ovo sto je do sada ovaj presekao vrpcu je trecina od onoga sto je u Srbiju ulozeno pre 2012. Cak ce i Pupinov most da otvori, a nece da pozove one koji su ga ugovorili. Stalno slusamo price kako nas svi hvale,dobijamo pohvale a na svim listama koje svet napravi mi klizimo nadole. Slusali smo u prolece da Finci samo sto ne dodjose u FAP, a evo kraj godine njih jos nema. Kakva sve obecanja se naslusasmo, a drzava skratila plate i penzije. Ima jos mnogo toga.

Мацан Мацановић

pre 9 godina

Али су се ови из СНС-а разлетили по свим новинама и телевизијама да бране свога вођу од оправданих критика.

foxfire

pre 9 godina

Nisam glasac DSa, ali Srbija u svakom pogledu sa ovom vladajucom garniturom tone.Moze Vucic da nam maze oci da je sve super, da su ove reforme za nas dobre i da nam prica bajke o nekoj evropskoj Srbiji...Ali sve se vise vidi nesposobnost ove vlade, na svakom koraku novopeceni doktori nauka, menadzeri, instant fakulteti.To su ljudi koji vode nasu zemlju.

Gandi

pre 9 godina

Kaze kako nema napretka bez obrazovanih ljudi, ko kaze da nema obrazovanih. Ili se trebamo vratiti po njemu na njihov "obrazovani" kadar.Sspecijalizovan ocigledno za lopovluk.

SNS bot

pre 9 godina

Zuti nisu imali ni priblizno rezultat kao gospodin Vucic! Cene goriva su bile nize, pa se manje punio budzet. Gospodin Vucic je podigao i cenu i akcize i sada uzima vise para od naroda za drzavu. Zuti su podizali plate i penzije i drzali stabilan evro godinama, a gospodin Vucic je smanjio i plate i penzije, a evro dize na 130, pa je tako opet ustedeo drzavi i nspunio budzet. Zuti su imali niske poreze na imovinu i za osiguranje motornih voxila, a gospodin Vucic je podigao porez na imovinu za 300%, a za vozila za 60% i sada drzava opet ubira mnogo vise novca. Poskupeo je gradski saobracaj, cene u trgovinama, pa je budzet opet puniji. Za dve godine je uspeo da uzme 9 milijardi evra kredita, a zuti za 12 godina nisu uspeli da namaknu ni 7 milijardi. Zaduzio je gospodina Mirkovica da organizuje nas, koji po internetu sirimo lepe reci o njegovim delima i za to svski dan dobijemo po crvenu, a zuti nam to nikada nisu dali.
Zuti nisu ni za prineti gospodinu Vucicu!

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Ovo je toliko blaga konstatacija-analiza da nemam reči. Na ovakav jalov način nikada nećete oterati SNS prevarante. SNS svaki dan napravi po nekoliko budalaština, a reakcije opozicije nema ili je jako blaga. Tačno je da su mediji pod kontrolom Vučića i sns, ali ne mogu i tako kontrolisani mediji na ne isprate npr akciju SRS i Šešelja kada oni dođu ispred predsedništva sa diplomama...DS je trebala da odvede medije u Obrenovac i da im pokaže drugu sliku, onu koju sns krije, pa da ode do kolektivnih smeštaja...da ode na nasip koji je u maju bio probijen i koji je napravio haos u Obrenovcu, a koji nije obnovljen, ništa nisu uradili, sve stoji onako razvaljeno...pa da javno pitaju Vučića zašto nije nasip urađen...primera je bezbroj. ja da imam iza sebe neku političku partiju sns bi oterao sa 6 meseci, jer oni toliko gluposti prave da ih nije teško oterati, ali treba raditi, svaki dan...i pokazivati građanima ko su sns prevaranti i koje su to neznalice i lažovi...

Gordana S

pre 9 godina

Svi smo ponoženi jer radimo za 10 puta manju cenu rada nego na zapadu.
Svaki građanin i političar treba da da svoj doprinos da se ovo promeni.
Sada je lako kritikovati, a kada smo u poslednjih 20 godina realni sektor totalno devastirali, tada smo svi ćutali. Opoziciono delovanje na mora uvek da bude bazirano na nihilizmu i širenju pesimizma. Treba vlasti parirati sa konkretnim protiv argumentima - predlozima i projektima, pa će narod to na nekim budućim izborima znati da ceni i oceni.

Dule

pre 9 godina

Nisi daleko od istine, ali sada znas kako smo se mi osecali dok ste vi bili na vlasti....
Mozda se sad opametite, mozda vam pruzimo drugu sansu pa ako se to desi - pamet u glavu!

Insajder

pre 9 godina

Svi nas vredjate, UDBA je napravila sve stranke, oni glume neku razliku izmedju sebe, gradjani se dele, glasaju, svadjaju, a UDBA na vlasti... Zivim za dan kad ce ustati ovaj narod i sve vas najuriti, ali sve...

Goran

pre 9 godina

Ovako:
- Pre pisanja komentara niko ne cita ono sto je vec napisano
- Svi jednoglasno laju na Pajtica , a videcemo na koga ce lajati za dve ,
tri godine
- Pajtic se lose izrzio jer to nema veze sa inteligencijom
- Inace ono sto je rekao je 99% tacno
- Tacno je i ono sto je napisano u mnogim komentarima
- Ono sto je trenutno lose je sto se Vucic grcevito trudi da zadovolji
sve...a to nije moguce ni u jednoj drzavi. Zatim, trenutno nemamo
nikakvu opoziciju koja bi trebala da upozorava , koriguje i na kraju
krajeva pomaze Vucicu u resavanju problema. I na kraju mislim da Vucic
ima u svom kabinetu dobar broj veoma losih saradnika-ministara

izborko

pre 9 godina

neverovatno,sve je istina sto je rekao. Jedini problem je sto nam to govori Pajtic koji je tu vec 15 godina,na vlasti. Ajmo mladi,aktivirajte se,dajte nove snage jer bez obzira na svu iznetu istinu niko nece ni sa Pajticem.....a imamo i pametne i nove ljude.

Silvester

pre 9 godina

"Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu..."
(born in the RS, 13. decembar 2014 16:15)

Da, zaista je tako. Ali je naglasak na onome "ličila"! Zaista se mnogo lakše disalo, ali je svako iole sa malo mozga u glavi imao negde misao da sve to ništa ne valja, i da će se platiti na ćupriji sve što nije na mostu. Da će neko još gori kapitalisati na svim dubiozama koje je pravila tekuća DS-SPS vlast. I to se obistinilo, u najgorem mogućem vidu. Sve ima svoj uzrok i posledicu. Narod ko narod, uvek više voli privid nego suštinu.
Da, i ja sam lakše disao onda. Čisto stvar iluzije, guranja glave u pesak.

realno

pre 9 godina

Sve što kažeš,Pajtiću je tačno,ali Tadić,taj maneken i neradnik,je najzaslužniji za dolazak Vučića i njegovih karikatura na vlast.To mu narod nikad neće oprostiti što nam je doveo ovog ...

retrospektiva

pre 9 godina

Utrkivanje u evrofanatizmu i poltronstvu prema Briselu i Berlinu vređa inteligenciju.Nisu radikali mogli ni sa 30% glasova na izborima da budu u vladi,ali ovi evroradikali su promenili priču i sada imaju veću podršku zapada nego sve partije DOS-a posle 2000-te.Zato teško ćemo im videti leđa narednih godina,jer nema boljih podanika od njih.Ali krivicu za ovo stanje snosi i DS,odnosno Tadićev režim.2008-me kada je došao na vlast Tadić je napravio veliku štetu državnim interesima.Nije imao konkurenciju,jer je Koštunica već bio otpisan od strane zapada,a radikali su bili originali radikali.Sada naprednjaci sa istom žestinom,sa kojom su se 90-tih bavili nacionalizmom,sada se bave evrofanatizmom.Savko ko se ne salže sa njihovom politikom je diskreditovan.Jedino rešenje da se Srbija vrati na put slobode,demokratije i vladavine prava,kojim je krenula posle petog oktobra,je zaustavljanje sa ovom poltronskom politikom.

Ana

pre 9 godina

Zalim narod Srbije koji ne moze ni da se posteno najede, ko god bio na vlasti - nedopustivo je da je hrana 5 puta skuplja nego u Nemackoj!!!

notar

pre 9 godina

Vise nego bilo koja prethodna garnitura vlasti u Srbiji, sadasnja je ubedjena da svet pocinje upravo od nje? A ozbiljno treba da se zapitamo sta je sa nasom intelegencijom ako dovodimo na vlast nekoga kome smo ne jednom uskratili poverenje? Pazljivo belezim sva izrecena obecanja AV jos od funkcije prvog potpresednika vlade. Da se i 1/3 obistinila, vec bi Srbija bili Svajcarska?

Disident

pre 9 godina

Svaki normalan covek mora da se slozi i prihvati ovo kao cinjenicu bez obzira na politicku pripadnost.Ili se inteligencija ne vredja iskljucivo botovima.

Kako drugacije

pre 9 godina

Da je to izgovorio neko neutralan, dobio bi salve aplauza, ali nazalost danas je bitno ko prica, a ne sta prica...a Pajtic je rekao golu istinu i ima aplauz od mene, jer je meni bitna istina, a ne osoba koja to izgovara.

@Dulek

pre 9 godina

"Plate i penzije" bile nerealne.
E o tome govori Pajtic, o vašoj SNS iteligenciji.
Od 2008 god. penzije su povecane 10% mimo zakona. A te 2008. kurs evra je bio 80dinara. Danas je 123,00dinara, 5o% oslabljen dinar, a na sve to neki Vucicev zakon o smanjenju penzija za 10-22,5%.
Avce te na svakog lidera DS, do skora ste ubijali Đilasa, sad Pajtica. Ucenjujete sve poslanike da bi vaši krimosi Mirovic, Gojkovicka, Tomin sin, tast, žena Vucicev brat, vodili ovu zemlju.
Ne daj Bože da se narod podigne, to ce biti za sva vremena.

Istina

pre 9 godina

Mozda mnogi ne vole Pajtica, ali sve sto kaze je istina. Malo ko jos moze da zivi od laznih obecanja ove Vlade i njihovog marketinga. Mozda ne vole Pajtica i DS ali oni jedini nesto kazu i kritikuju. Ostali se uvlace i ulizuju, jadno i ljigavo. Totalni mrak.

Bisa

pre 9 godina

Zahvaljujuci, neodgovorim vodjenje zemlje, nakaradnih zakona, kao i neprovodjenje zakona, korupcije, otimanje, mafijasko bogacenje i.... za vreme vladavine DS'a, narod nije imao koga da izabere, nego jos gore. To je sada racun, koji narod placa. Ja od DS'a ocekujem konkretne predloge
koje mislite da bi bile dobre a ne bla bla bla.
Sinoc sam gledala vaseg bivseg vodju, koji je rekao, da su Rusi uslovili da se ne pravi tender za NIS, i da ce nam za uzvrat napraviti juzni tok, pa ako je tako pametnjakovici to onda mora da stoji i u ugovoru, a kako se vidi ne stoji. Gde vam je ta pamet bila, pozadi a ne napred, i vi ste se borili samo za vlast i pare, kao i Vucic i njegovi podobni

svetlanast.

pre 9 godina

Sve najgore sto iz DS-a govore o SNS-u je - tacno.
Sve najgore sto is SNS-a govore o DS-u je takodje - tacno.

Ima li resenja?
Naravno da ima.
Kako su uspeli advokati?
Razmislite o tome.

maxssimuss

pre 9 godina

A zaboravili ste kako su bratu ukrali ličnu kartu i nikom ništa. Niko nije kriv. Uzmite ličnu kartu od prijatelja i otvorite račun u banci, ako možete. A policija kaže da su sa ukradenom lk otvorili firmu, račun u banci, pečat i još poslovali i niko da bude kažnjen! Strašno!

daniele

pre 9 godina

Nema vise za koga da se glasa! Treba nam neka nova struja, neki novi ljudi, obrazovani, neiskvareni....ali- tesko. Nekada sam sanjao Slobin a sada sanjam Acikin kraj.

I2a

pre 9 godina

G-ne Pajtiću sve što ste rekli je istina. Ali je takođe istina da posle stranke nepismenih Srba na vlast dolazi ko zna ko i ko zna šta jer je Bota uspeo da uništi DS.

karamba

pre 9 godina

Sve sto je izneto je tacno, samo, tacno je da ste takvi bili i vi pre SNS-a i svi ostali otkad je visestranackog sistema u Srbiji!

Jedino resenje je bezanje iz ovog pakla zvanog Srbija. Sta da vam kazem, uspeli ste i mene sa 44 godine da ubedite, iako radim, zamislite, u drzavnom preduzecu. Toliko mi je dobro da eto, uveliko radim na tome da napustim zemlju, i ako dobri Bog da, da za godinu-dve odvedem i celu svoju porodicu.

Ko je vas politicare u Srbiji upoznao, pakao mu ni malo nece tesko pasti!

Black Hand

pre 9 godina

svi ste vi pomalo dali sebe da unistite ovu Drzavu i Narod
gledam ljude i cudim se koliko su izgubljeni,bez kompasa...

svi se alkoholisu,drogiraju,kockaju,devjoke se daju lakse nego ikad itd.
sve to zbog boljeg zivota?
sve politicare od obaranje onog bolesnika pa do sad treba u zatvor ili na elektricnu stolicu.

Miodrag

pre 9 godina

U skupstini Srbije ne postoji realna opozicija jer im politika potpuno ista. Samo je razlika u utrkivanju ko ce brze i bolje da izda srpske nacionalne interese i unisti ovo malo dobara sto nam je jos ostalo.

sasa jokic

pre 9 godina

Upravo cinjenica da je uhapseno 76 a procesuiran 1 (sudski, ostali su izreketirani i pusteni) govori koliko smo mi "trulo" drustvo.
Tako ce biti i kada SNS ode, presipanje sa jednih na druge racune....

b.

pre 9 godina

Meni vredja inteligenciju citanje botovskih komentara. Zaboleo me je mozak posle 5 minuta. A gospodin Pajtic da se zapita zasto je stranka koju vodi dobila 5% na izborima i da pazi sta govori. Ovakvom demagogijom moj glas nece dobiti.

Radojko

pre 9 godina

Čini se da će vlast pasti čim promeni ustav. Ali, ako jedina alternativa bude Pajtić i njemu slični, bogami nisam siguran, možda i prežive.

Deki

pre 9 godina

Pročitao sam sve komentare i čudno je kako narod razmišlja? Kažete kako je DS sve pokrala, a ja ne vidim da je ova vlast poštena, jer nikoga iz prošlog perioda nije osudila (namerno nisam napisao uhapsila, jer to nije bitno, bitna je presuda). Ja sam mnogo bolje živeo za vreme demokrata a bavim se istim poslom koji nema veze sa politikom. Naravno da sam mnogo više očekivao od demokrata, ali bih voleo da vidim kako bi Vučić rešio pitanje Haga koje je DS rešila, da li bi i on izručivao i imao podršku od 50% glasača? Zanima me u ovoj našoj lopovskoj zemlji kako bi sproveo privatizaciju koju su sproveli demokrate? Zanima me kako bi on poveo zemlju 2000. kada su nam devizne rezerve bile 300 miliona DOLARA, a danas su veće od 10 milijardi EVRA? Ajde i da ostavimo na stranu šta je pričao 90-ih a šta sada (mada ja lično preko takvih stvari ne prelazim), činjenica je da je podržavao Miloševićevu politiku, a znamo gde smo tada bili. I na kraju, ja ne branim demokrate, ali bi mogli razmisliti šta će biti sa Srbijom sa ovakvim političarima!

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Sve je istina: Vučić vređa inteligenciju, Vojvodina je Evropa u odnosu na ostatak Srbije, Srbija je bila Dizniled nakon 5. oktobra i sns je kriv za sve. Auuuu.....

Бојан Илић

pre 9 godina

Реално се нешто више "врти" него у време ваше владавине!
Сад, сигурно ту има свега и свачега јер су само најуносније послове узели ови нови од оних старих , али ниједан не говори о томе јер је "златна кока" која ће бити и када се промени власт( наравно иста екипа као деценијама уназад)!:-))

sramota

pre 9 godina

Zasto neko ne kaze da je inspekcija tri puta cesljala razvojni fond Vojvodine pa nista ne nadjose, nista da zakace Pajticu, ali zato svima usta puna kako je Pajtic lopov! Rekao vam Vucic, pa jel dotle doslo da niko mozga nema vec smo svi Vucicevi botovi? On kaze da je neko lopov, Kurir to vrti dan noc i to je cinjenica, ne treba nam ni sud ni inspekcija. On nam je i bog i batina. Srami se Srbijo ko te pokorio i naterao da mu cipele lizes.......

mika

pre 9 godina

O gde si ti čoveče u tami, što ćutiš i dozvoljavaš da naša propast kraja nema, ti koji bi mogao da promeniš nešto da krene na bolje. Ima nas koji bi te pratili kad zatreba. Gde si srpski Eliot Nes-u, pojavi se više, inače nestadosmo...

@Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Saska, 13. decembar 2014 15:47)

Na osnovu cega Vi znate da je DS krivac za ovakvu situaciju? Koju to situaciju? Jel to sto je od 2012-te Srbija trebala da ima rast BDP-a od oko 1-2% godisnje, a sad smo u recesiji i optimisticni budzet za 2015-tu se nada da ce biti recesija "samo" 0.5%. Svi ste Vi ovde najpametniji i imate proverene podatke, rekao Vam Vucic da je DS kriva. Ajde da mi neko kaze za koju je to situaciju kriv DS i da mi to argumentuje. DS je kriv sto SNS nakon dve i po godine apsolutne vlasti smanjuje plate, alo ima li ovde razuma ili vam je Pink svima pobrao i to malo mozga?

žalosna sova

pre 9 godina

Gola istina, potrebna je reakcija na ovo silovanje naroda i što je najgore neki ni ne provaljuju šta im se dešava nego reaguju pozitivno na hipnozu, pritom mladog i sposobnog kadra ima u Srbiji i radite bre na povratku dostojanstva svakog čoveka, a grešili ste i vi zato ste tu gde ste, Dačić vas je odradio kao na pokeru, sada njih zajedno da neko pobedi?možda, ali ne sa kilavom energijom, sve je ovo veliko razočarenje, da ste manje energije trošili na lične stvari do ovoga ne bi ni došlo

Jagodinac

pre 9 godina

Naravno da vređa inteligenciju, sama činjenica da botovanjem pokušava da kreira javnu svest vređa inteligenciju. I čoveče, nije svestan da smo svi svesni postojanja tog "fenomena", al pogotovo što je to ekstremno kontraproduktivno - ubrzava proces razvoja svesti koliko smo manipulirani. Da ne pričam o "ladnom" objavljivanju stotina komentara tipa "ja verujem da vlada sa Premijerom na čelu radi sve što može", ili veličanjem NJEGA kako niko nikad nije bio veličan, pa ni Tito u najboljim danima - to je tako providno !!! Tako da, iako nikad glasao nisam za DS, a mislim i da neću, ova vlada i ovi ljudi ima da tresnu ali tako jako i glasno - kad tad ! Moje je pitanje, za KOGA ću da glasam ! Jedno je jasno, kao do sada politički neutralan kao pojedinac, svakako sam totalno i apsolutno svestan koliko je Srbija nazadovala zadnje 3 godine, koliko je situacija očajna, ma kao da smo u ratu sa nekim, ovo je najblaže rečeno KATASTROFA ! Pored svih lepo serviranih priča, u tri godine manje greenfield investicija nego u najlošijih godina svakako loših prošlih vlada, dug razbio plafon da je ludnica, državni aparat obogaćen hiljadama podobnih osoba koje ni nemaju pravo radno mesto, proizvodnja dovedena na nivo "čekić" engineering-a (ni čekiće da umemo da pravimo, a toliko pameti i mozgova u državi, eeeeej bedo !). Da, uvređena je naša inteligencija, naš ponos, gažena naša ljubav prema prelepoj Srbiji, katastrofa. Vlada - DOLE, Vučić van iz politike ŠTO PRE. Lično mišljenje, boriću se za njega.

black mamba

pre 9 godina

ne zna se ko je gori -oni Zuti sto su sa stilom i po zakonu pokrali Srbiju ili ovi nazadnjaci koji nista ne znaju nego da lazu falsifikuju i pricaju bajke...a i da kradu umeju i te kako, to su sve od Zutih naucili ! Tako da ovo njihovo prepucavanje kao preko novina narodu nista ne znaci jer su i Zutima i nazadnjacima dzepovi puni a obican narod nema ni za hranu....

Željko

pre 9 godina

Verovao bih ja tebi da ti službeno vozilo ne vozika taštu do pijace, decu u školu, ženu na frizuru. Omastili ste se Vi dobro,inteligentno ,znaju da ste krali, uhapse Vas, a dokazi uništeni, pa Vas puste. E sad je ove zapalo da kradu,a Vi od besa ne možete mirno da gledate,a za narod ko pita.

Zvezdana

pre 9 godina

Vi ste Pajtiću više od jedne decenije vredjali inteligenciju naroda, pa nam neće biti teško da još godinu –dve verujemo nekom drugom.

apolon

pre 9 godina

Vladanje sa 6 posto podrške u Vojvodini je pravo ruganje u lice narodu koji oni kao predstavljaju, pogotovo kad se na takav način pribavljaju glasovi poslanika. Ovim praznim pričama će izgubiti i deo glasača koji su među onih 6 posto koji bi možda sad glasali za DS.

LJILJA

pre 9 godina

Pajticu jedino ti zavrces siju ovom narodu koji bezuslovno veruje tvojim vecitim protivnicima.Bolestan nacin razmisljanja koji posedujes ti ide samo na sopstvenu stetu i vreme ti je da se menjas iz korena.

BOJANA PALIC

pre 9 godina

Jedini koji vredja intelegenciju nas gradjana si ti Pajticu.Mislis da patimo od amnezije ko ti.Unistavali ste nas sistemacki godinama,rasprodavali nasa preduzeca ne vodeci racuna pri tom o interesima radnika,sada ta ista preduzeca ne rade,radnici su na ulici,potpisivali ste stetne ugovore koji sada dolaze na naplatu.Vasi poslanici su glasali i ako nisu bili prisutni u skupstini.A ti za Vojvodinu imas tek da objasnis gde je nestao novac iz fonda za razvoj.Sada kada su vase pljacke pocele isplivavat,vi to zovete politickim progonom.

Danica

pre 9 godina

Vuciceve reforme hvale i EU i zemlje clanice. Decenijska vladavina DS-a je potpuna unistila srpsku ekonomiju. To su cinjenice, ne moje misljenje.

stranglers

pre 9 godina

A da li ti Pajtiću misliš da vaše egzistiranje na poltičkioj sceni Srbije i davanje ovakvih izjava, posle decenijskog pustošenja Srbije i enormnog bogaćenja "političke elite" ne vređa našu inteligenciju?

Kreker

pre 9 godina

Za razliku od DS, aktuelna vlast od samog početka radi u korist države i naroda, a to je definitivno za svaku pohvalu. Interes građana joj je na prvom mestu, a takvu politiku i rad moramo u potpunosti podržati. Napokon se nalazimo u sigurnim rukama, u to nema sumnje.

KALIMERO

pre 9 godina

Okrivljujuci Vucica Pajtic zeli da skine krivicu sa sebe za sva nedela koja je ucinio za Srbiju.Bolje bi mu bilo da se povuce.Toliko nas je ojadio i upropastio da ce proci decenije oporavka i povratka samo na 0.

Simonovic

pre 9 godina

Rezultat svih reformi koje se sprovode u Srbiji ce biti njen ekonomski oporavak i ulazak u EU. Rezultat DS vladavine se vidi danas.

metak

pre 9 godina

O tome da li je istina da Vučić vredja inteligenciju nacije možemo da govorimo samo kad dodju te godine obećanog prosperiteta. A čak i tada biće ih manje nego godina koje smo preživeli dok nas je DS lagao.

beka

pre 9 godina

Ne vredja nama Vucic inteligenciju, nego ti. Gde si bio sve ove godine? Bilo dobro pa se cutalo i sad kad se polozaj drma odjednom sve postade vazno.

Malecka

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa ovom izjavom.Cak naprotiv,Vucic nikada nije lagao i obmanjivao narod.Pa setite se samo da je govorio da nece biti lako,da je pred nama jako dug i tezak put ali da ce se raditi na tome da se stvari dovedu na svoje mesto,sto upravo i cini.

Viktorija

pre 9 godina

Pajtić ovom izjavom pokušava da okrivi Vučića za nešto za šta je kriva DS.Vučić pokušava da oporavi sve ono što je Ds uništio.

nole21

pre 9 godina

Za @notar
Da bi Srbija bila Švajcarska mora da se reši ovih poput Patjtića da bi mogla da započne reforme kako treba.Jer ako si shvatio ne može to preko noći ili za mesec-dva-tri.Jer prethodna vlast je napravila pustoš,pa treba sve to ispraviti.A ne ide to brzo.

s.

pre 9 godina

"Prema Pajtićevim rečima obrazovani ljudi i stručnjaci od njega (Vučića) "dobijaju ponižavanja, smanjenje plata... a u Vladi se nalaze oni koji su kupili diplome"."

Sada će botovi da krenu, samo, hm, sve je tačno, pogotovu citirano.

Srna

pre 9 godina

Da li ste Vi gospodine Pajticu kompetentni da govorite o gospodinu premijeru? Ja ne vidim niti se secam sta ste to vi uradili dobro za drzavu i ovaj narod,sem sto ste Vi govorili neistine i lazi i doveli nas sa tim vasim postupcima do samog propasta iz koga nas sada "cupa" gospodin Vucic?!

Dangalo

pre 9 godina

Pajtić i Vučić su rekli šta imaju da kažu. Uradili su, što su uradili.
Rezultat takve politike je već viđen, sa tom razlikom što je Vučić, nemilosrdno udario baš na narod. Kako će se to završiti ne znam.
Narod "puca"...!

Gradjanin

pre 9 godina

Vucic stvara atmosferu nade, boljitka, ekonomskog prosperiteta... Ja kad se naslusam njegovih uspeha i najava za bolje sutra, pa otvorim frizider, a ono frizider pun, sunke ispadaju iz njega, druga teglica kavijara mi se vec razbila i tako...

wolwerine

pre 9 godina

politika me ne zanima,vi ste pokazali ko ste,daleko vam lijepa kuca,a ovi nek nam je bog u pomoc!malo je reci vrijedja nam inteligenciju..uglavnom kuku nama sa svima vama...

nikola hornjak

pre 9 godina

U potpunosti se slažem sa gospodinom Pajtićem da nema reformi i napretka u društvu bez obrazovanih ljudi.Državu ne interesuje ono što treba da joj bude od interesa, a to je njena budućnost u oblasti visokog obrazovanja.Na Filozofskom fakultetu u N.Sadu za asistenta za španski jezik na romanistici, nije primljena stipendistkinja Fonda za mlade talente Republike Srbije koja zavržava PhD u 28.oj godini / u traženoj po konkursu naučnoj oblasti jezika/. Primljena je za asistenta osoba u 44.oj godini života, koja je diplomirala posle 20 godina studija u 40.oj godini s jedva zakonskim minimumom od 8,20,i koja je na prvoj godini doktorskih , modula književnost, a ne jezik.I tako se negativna selekcija vrši i reprodukuje iste...

realno

pre 9 godina

Sve što kažeš,Pajtiću je tačno,ali Tadić,taj maneken i neradnik,je najzaslužniji za dolazak Vučića i njegovih karikatura na vlast.To mu narod nikad neće oprostiti što nam je doveo ovog ...

retrospektiva

pre 9 godina

Utrkivanje u evrofanatizmu i poltronstvu prema Briselu i Berlinu vređa inteligenciju.Nisu radikali mogli ni sa 30% glasova na izborima da budu u vladi,ali ovi evroradikali su promenili priču i sada imaju veću podršku zapada nego sve partije DOS-a posle 2000-te.Zato teško ćemo im videti leđa narednih godina,jer nema boljih podanika od njih.Ali krivicu za ovo stanje snosi i DS,odnosno Tadićev režim.2008-me kada je došao na vlast Tadić je napravio veliku štetu državnim interesima.Nije imao konkurenciju,jer je Koštunica već bio otpisan od strane zapada,a radikali su bili originali radikali.Sada naprednjaci sa istom žestinom,sa kojom su se 90-tih bavili nacionalizmom,sada se bave evrofanatizmom.Savko ko se ne salže sa njihovom politikom je diskreditovan.Jedino rešenje da se Srbija vrati na put slobode,demokratije i vladavine prava,kojim je krenula posle petog oktobra,je zaustavljanje sa ovom poltronskom politikom.

Veliki brat

pre 9 godina

Sve je stvar kulture.

Ima korupcije i na Zapadu, ali je to manje alarmantno kad za običnog čoveka ima posla, kad može da kupi nov auto, kuću, da ode na zimovanje ili letovanje. Ali i tamo je sve lošije, jer je većina proizvodnje prebačena u Kinu, a cene su pale.
Sećate se da nekada niste mogli da kupite računar za manje od 1000DEM (i to najjeftiniji), a sada imate za 150e.
To ima svoju cenu, koja se ogleda u tome da dobro plaćenog posla ima samo za one najbolje jer je tehnologija postala svima dostupna, i biće sve gore po tom pitanju, jer kako tehnologija napreduje, sve će biti teže dostići pre 30. godine života adekvatno znanje za dobro plaćenu poziciju.


A što se kod nas tiče pozicije i opozicije, svi su oni isti, jer se niko ne plaši naroda. U normalnoj državi štrecaju kad se samo nagovesti da je neko možda plagirao naučni rad ili čak doktorat, a stranka gleda što pre da udalji takvog člana jer zna da će zbog takvih stvari izgubiti sledeće izbore.

Kod nas ne samo što ne štrecaju od naroda, nego svi na najdrskiji mogući način narodu plasiraju laži, a glavni razlog je što ovde ljudi više filozofiraju o tome ko je šta obećao i ko šta priča da je uradio, nego o tome šta je obećano i stvarno urađeno!

Na primer, borba protiv korupcije. Koliko je ljudi uhapšeno i osuđeno?
Nijedan za ovih godinu dana. Znači, rezultat je NULA.

Kad tako počnemo da razmišljamo, promeniće se i političari!

Mirko

pre 9 godina

Da ne ulazimo u cinjenice kakav je Pajtic, da li je on isti kao i oni o kojima prica-covek je sa objektivnog stanovista u pravu. Sve sto je receno u tekstu je istina, pocev od vredjanja inteligencije gradjana Srbije, pa do cenzure medija i obrazovanih i istaknutih ljudi u Srbiji koji ne zele da saradjuju sa Vucicem. A o kupovini diploma od strane Nikolica, Stefanovica, Mice Megatrenda i ostalih-ne vredi trositi reci. I ptica na grani zna da je to istina.Ko od vas ovde na forumu moze da se pohvali da je diplomirao u nedelju kao Predsednik Nikolic? Smejurija od banana drzave...

Laza

pre 9 godina

Izbori pa nek se vidi imaju li podrsku za pljacku lekara, prosvetara i drugih fakultetski obrazovanih dok u vladi sedi Velja Ilic i ministri sa kupljenim diplomama!!

Disident

pre 9 godina

Svaki normalan covek mora da se slozi i prihvati ovo kao cinjenicu bez obzira na politicku pripadnost.Ili se inteligencija ne vredja iskljucivo botovima.

Zlatko

pre 9 godina

DS je zamajavala građane 12 godina svojim obećavanjima, i ništa od njih nije ispunila. Nemate pravo da o tome pričate uopšte, trebalo bi da vas je sramota.

Goran

pre 9 godina

Ovako:
- Pre pisanja komentara niko ne cita ono sto je vec napisano
- Svi jednoglasno laju na Pajtica , a videcemo na koga ce lajati za dve ,
tri godine
- Pajtic se lose izrzio jer to nema veze sa inteligencijom
- Inace ono sto je rekao je 99% tacno
- Tacno je i ono sto je napisano u mnogim komentarima
- Ono sto je trenutno lose je sto se Vucic grcevito trudi da zadovolji
sve...a to nije moguce ni u jednoj drzavi. Zatim, trenutno nemamo
nikakvu opoziciju koja bi trebala da upozorava , koriguje i na kraju
krajeva pomaze Vucicu u resavanju problema. I na kraju mislim da Vucic
ima u svom kabinetu dobar broj veoma losih saradnika-ministara

i sta dalje Pajticu?

pre 9 godina

Ne moze Vucic da vredja moju inteligenciju, jer nikad nije predstavljao nista za moje pojmove bilo kakve vrednosti.
Ali kad tvoj dojucerasnji sef, Tadic, koga sam godinama glasala, daje onakve izjave, onda se osecam kao prevareni idiot.
Sta dalje Pajticu? Od medjusobnog pljuvanja nema niko koristi. Protiv ovih ce se cim spadne sneg dici kuka i motika, a kome vise imamo poverenje da damo svoje i zivote nase dece u ruke?????

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Sve je istina: Vučić vređa inteligenciju, Vojvodina je Evropa u odnosu na ostatak Srbije, Srbija je bila Dizniled nakon 5. oktobra i sns je kriv za sve. Auuuu.....

MT

pre 9 godina

Nije tačno, premijer svako svoje obećanje ispuni i ne vređa inteligenciju naroda već upravo suprotno. Sve što je rekao svom narodu iz dana u dan to realizuje i drži se svake svoje izgovorene reči za dobrobit svog naroda. Ne može čovek za tako kratko vreme koliko je na vrhu države da ispravi sve ono što su prethodnici doveli do dna. Zato svi moramo da se naoružamo STRPLJENJEM!

Pedja

pre 9 godina

Apsolutno tačno! Još je i gore od ovoga što je Pajtić naveo, bio je preblag. Nad Srbijom je totalni mrak, beznađe i vladavina nerazuma, nestručnosti, manipulacija, izvrtanje stvarnosti i vređanje inteligencije na svaki način. Svaki Vučićev govor je velika uvreda inteligencije. Čak imam transfer blama dok ga slušam, ali to očigledno 'pali' kod dobrog dela populacije (čitaj kod polupismenih 'Grandovaca'). Uzgred, da se lepo cela nacija istestira na IQ, svima sa koeficijentom inteligencije ispod 100 (eventualno 110) da se zabrani pravo glasa - SNS ne bi dobio 2 glasa u Srbiji! Zaista, zašto imbecili imaju pravo glasa??! To nije demokratija već nazadovanje. Živela Srpska Nazadna Stranka eeeheeeej

Zavrzlama

pre 9 godina

Ovaj Pajtic je toliko opsednut Vuccem da to postaje strasno.Toliko kuka o nekom progonu, a on ustavri proganja Vucica preko medjija svakodnevno.

Mali Radojica

pre 9 godina

Pajticu u pravu si. Potrebna mam je jaka opozicija. Nadam se da DS nece opet izneveriti svoje gradjane. Da ste mali sansu, imali ste i prokockali ste je. Tadic je za mene veliko razocarenje. Promena vlasti ce brzo doci, cim ovi promene Ustav. Zato su i dosli na vlast.

Ivan X

pre 9 godina

Postovani gospodine Pajticu. Kao i Vi, i gosp Vucic ima prava da vredja inteligenciju gradjanja. Proci ce i njegova stranka kao vasa, samo se postavlja problem ko ce sledeci da nam dodje..

Filip

pre 9 godina

Cekam da se uclanim u prvu stranku koja skine ovu nesposobnu vlast a onda pakujte kofere botovi i sns poltroni posto cete proci mnogo gore nego zuti. Ima nas mnogo obrazovanih i apoliticnih kojima ste zagorcali zivot svojom bahatoscu i bezobrazlukom, necete vise i moracete da odgovarate za sve.

sigurni glas za DS (bila)

pre 9 godina

Pajtiću, razumem ja da sve ovo treba da ističeš, ali, bar kad sam ja u pitanju, postoji problem. Sve je istina, i sve si u pravu, samo što to DS-u neće pomoći da ponovo dobije moj glas. Naravno, neće ga dobiti ni SNS. A nisam ni za "bele listiće".
Realno, u ogromnom sam problemu, jer pojma nemam za koga da glasam.

jagodic

pre 9 godina

Bas zalosna izjava, ali ako je to neka tvoja istina, onda je bolje da nas vode "neobrazovani" nego vasi "obrazovani ljudi koji su nas doveli do prosjackog stapa.

Carapan

pre 9 godina

Sve si upravu priljatelju, ali to sto je Vucic tu gde jeste kriva je ex vlast i nedostatak hrabrosti da se nastavi tamo gde je Djindjic zaustavljen. Medjutim, vi ste se okretali u krug i tu smo sada gde jesmo, slušamo laži, gledamo nesposobne ljude koji su na čelu drzave...Dugo će trebati da ovaj narod shvati da idemo unazad, da ljudi koji su uhapseni nikad nece biti osudjeni, da dinar gubi svoju vrednost, da nema stranih investicija, da je sve vise nezaposlenih itd

Bruce Wayne

pre 9 godina

Ova vlast previse vredja inteligenciju svih nas i zbog ovakve atmosfere u zemlji planiram selidbu u drugu drzavu, jer ovde opet postaje opasno ziveti.

Slavko TT

pre 9 godina

Ja vidim da se Vucic svojski trudi da nesto uradi,ne kazem da nema mane,ima kao i svako od nas ali zaista se trudi i nervira me ako neko iskreno to kaze,odmah kazu bot,nisam ni bot niti me politika preterano zanima,ali ipak covek radi koliko moze u datim uslovima..da ne govorim o pljackama 15ak godina unazad,a i tada nije bilo nesto dobro..pozdrav objektivnim komentarima iz Beograda

seljak e

pre 9 godina

Greska Bojane. Ozbiljna greska u sagledavanju problema. Vucic ne vredja inteligenciju gradjana. On ugrozava gradjane, njihova prava, imovinu, zdravlje, posao, porodice, zivot. Ogromna je razlika izmedju samo inteligencije i svega drugog nabrojanog. Drugi put bolje razmislite kada kritikujete vlast.

dipl.ing

pre 9 godina

Ja predao za Kanadu, a vi se je...... sa Vučićem, Tomom, Vulinom i Dačićem, mladost su mi uzeli sa ratovima, sankcijama, bombardovanjem... makar da mi deca rastu u normalnoj zemlji.

Black Hand

pre 9 godina

svi ste vi pomalo dali sebe da unistite ovu Drzavu i Narod
gledam ljude i cudim se koliko su izgubljeni,bez kompasa...

svi se alkoholisu,drogiraju,kockaju,devjoke se daju lakse nego ikad itd.
sve to zbog boljeg zivota?
sve politicare od obaranje onog bolesnika pa do sad treba u zatvor ili na elektricnu stolicu.

Нектарије

pre 9 godina

To sto je 76 clanova DS bilo u pritvoru znaci da su radili neke mutne radnje na teret drzave. A to sto jos uvek sudstvo ne radi kako treba, je jos uvek posledica vase kvalitetne reforme sudstva i postavljanje vasih kadrova na bitna mesta.

Don Kihot

pre 9 godina

Apsolutno je tačno sve što je Pajtić rekao,dodao bih samo da se pored Vlade,na još 90 posto rukovodećih mesta opet nalaze lažne diplome,lažnog morala i stvarnog neznanja,a sa takvima se sem u katastrofu,stići nigde ne može.Nažalost,ovaj režim počiva na takvima,a mi intelektualci,oni pravi,na kojima se ovi lažni trenutno iživljavaju,ne želimo nikakvu saradnju sa istima,jer je razlika u poimanju svega ogromna.Strpljen spašen!!!Odgovaraće mnogi za sav ovaj haos danas!

izborko

pre 9 godina

neverovatno,sve je istina sto je rekao. Jedini problem je sto nam to govori Pajtic koji je tu vec 15 godina,na vlasti. Ajmo mladi,aktivirajte se,dajte nove snage jer bez obzira na svu iznetu istinu niko nece ni sa Pajticem.....a imamo i pametne i nove ljude.

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Ovo je toliko blaga konstatacija-analiza da nemam reči. Na ovakav jalov način nikada nećete oterati SNS prevarante. SNS svaki dan napravi po nekoliko budalaština, a reakcije opozicije nema ili je jako blaga. Tačno je da su mediji pod kontrolom Vučića i sns, ali ne mogu i tako kontrolisani mediji na ne isprate npr akciju SRS i Šešelja kada oni dođu ispred predsedništva sa diplomama...DS je trebala da odvede medije u Obrenovac i da im pokaže drugu sliku, onu koju sns krije, pa da ode do kolektivnih smeštaja...da ode na nasip koji je u maju bio probijen i koji je napravio haos u Obrenovcu, a koji nije obnovljen, ništa nisu uradili, sve stoji onako razvaljeno...pa da javno pitaju Vučića zašto nije nasip urađen...primera je bezbroj. ja da imam iza sebe neku političku partiju sns bi oterao sa 6 meseci, jer oni toliko gluposti prave da ih nije teško oterati, ali treba raditi, svaki dan...i pokazivati građanima ko su sns prevaranti i koje su to neznalice i lažovi...

Мацан Мацановић

pre 9 godina

Али су се ови из СНС-а разлетили по свим новинама и телевизијама да бране свога вођу од оправданих критика.

Analiticar

pre 9 godina

Vidim pametnjakovice koji ovde pisu i okrivljuju DS za nesto ranije. Valjda se DS podelio. Nije valjda da Boris Tadic i njegovi ni za sta nisu krivi. Krivi su Pajtic, Djilas.I dokle ce neko da se osvrce sta je bilo pre 2012 godine. Cak i losu privatizaciju su navukli na glavu DS-u. A sve sporne privatizacije se desile za vreme Kostunice osim jedne. Izgleda da niko ne sme da se drzne da kritikuje vlast. Medijska blokada za sve koje cine opoziciju. Na javnom servisu RTS, Pinku barem mesecno Vucic o njegovim uspesima. Svaki dan ide i otvara nesto da bi se stekao utisak da u Srbiji cvetaju ruze. A sve ovo sto je do sada ovaj presekao vrpcu je trecina od onoga sto je u Srbiju ulozeno pre 2012. Cak ce i Pupinov most da otvori, a nece da pozove one koji su ga ugovorili. Stalno slusamo price kako nas svi hvale,dobijamo pohvale a na svim listama koje svet napravi mi klizimo nadole. Slusali smo u prolece da Finci samo sto ne dodjose u FAP, a evo kraj godine njih jos nema. Kakva sve obecanja se naslusasmo, a drzava skratila plate i penzije. Ima jos mnogo toga.

Kako drugacije

pre 9 godina

Da je to izgovorio neko neutralan, dobio bi salve aplauza, ali nazalost danas je bitno ko prica, a ne sta prica...a Pajtic je rekao golu istinu i ima aplauz od mene, jer je meni bitna istina, a ne osoba koja to izgovara.

Bosko

pre 9 godina

Bravo DS!!!
Dzaba nama, nesto lepo, novo i moderno, kada i dalje imamo reinkarnirane retrograde u fazonu sns i sps botova, koji nista nama dobro i bolje ne donose!
A ti botovi su nazalost produzena ruka onih koji nas unistavaju vec decenijama...
Zapamtite vise aman zaman, DS nije bio na vlasti 12 g, nego jedva 7, ali spocitavate non-stop Kostunicu uz DS, naravno namerno, jer je on bio vasa produzena ruka nazadovanja Srbije!

zlata

pre 9 godina

Demokrate prolaze kroz veoma tezak periood u svom zivotu... nema vise udobnih foteljaa, nema vise para koje padaju sa neba.... i sad su pali u dubiozu i skloni su halucinacijama politickog progona i tako dalje... i ne ocekujemo da podrzite bilo sta sto je dobro!

Pera

pre 9 godina

06.01.2013. Vučić: Bolji život 2014.
10.02.2013. Vučić: Ikea dolazi na proleće 2014.
17.02.2013. Vučić: Čipovi će spasiti Srbiju
05.12.2013. Vučić: Bolji život 2014, obećavam
13.02.2014. Vučić: Stiže "srpski mercedes"
10.03.2014. Vučić: Neće biti smanjenja penzija
27.04.2014. Vučić: Moramo da prodamo Telekom
09.06.2014. Vučić: Za sada, Južni tok po planu
27.06.2014. Vučić: Biće jeftinih stanova
03.08.2014. Vučić: "Za dve godine izlazimo iz krize"
18.09.2014. Vučić: Plate manje oko 10%
30.09.2014. Vučić obećava ekonomiju budućnosti
07.10.2014. Vučić: Prvi efekti se već vide
21.10.2014. Vučić: Ima li u Srbiji dobrih vesti
29.10.2014. Vučić: Telekom i deo EPS na prodaju
22.11.2014. Premijer je poručio da ma koliko danas teško izgledaju reforme da će gradjani videti kako Srbija može da bude bolje mesto za život kroz godinu, dve ili tri.
02.12.2014. Vučić: Loša vest za Srbiju

born in the RS

pre 9 godina

Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu, svako se bavio onime čime je trebao,nekako se osećala Evropska atmosfera u vazduhu, neka nada da će u Srbiji biti bolje. Međutim od kad su Vučko & Co. na vlasti, stičem utisak da je Srbija jedna ogromna anarhija, i da njome vladaju ne seljaci zemljoradnici, već seljačine, koje su dno dna u svakom pogledu.
Stiče se utisak da svako ima lažnu diplomu, da je svako pijan, da svaka veća firma ima pečenjara iza sebe...
A poplave su došle kao šlag na tortu, po pitanju stvaranja prave slike o vlasti.
Tolika nesposobnost se nikada do sada nije ispoljila.

firci

pre 9 godina

Koliko sam ja uspeo da primetim laznih obecanja nije bilo, bar onih koje su u javnost iznete. Stigle pomoci u poplavljena podrucja, Investicije polako ulaze u Srbiju, a takodje i smanjene plate nama drzavnim sluzbenicima-sta da radimo, kada su politicari krali SRbiju 20 god.

milos

pre 9 godina

Vucic se pojavio i od 2012. prica kako su iz DS zaduzili drzavu i kako su plate bile nerealne? I samo zato sto je on to rekao narod ponavlja kao mantru. Ajde na osnovu cega Vi koji ovde komentarisete znate da su plate bile nerealne i na osnovu cega Vi znate da je DS zaduzio drzavu. Pa pogledajte podatke koje vam servira sam Vucic pa ce te videti da je dug Srbije bio isti i 2000-te i 2012-te, sad je za DEVET milijardi veci. A jesu li plate rasle i penzije rasle i bile redovne dok je DS bio na vlasti? I sta nas narod briga dalje od toga? A ne, nije dobro, treba da dodje Vucic da kaze da je to nerealno i da ih smanji, a narod mu aplaudira. Gresite g. Pajticu, nema ovde inteligencije.

master

pre 9 godina

Glavno da su sa vama sarađivali obrazovani ljudi! Al, ni to vam nije pomoglo!Uostalom, mora da je za Vučića glasao i neko obrazovan, čim je sa tolikom razlikom pobedio na izborima!

Miodrag

pre 9 godina

U skupstini Srbije ne postoji realna opozicija jer im politika potpuno ista. Samo je razlika u utrkivanju ko ce brze i bolje da izda srpske nacionalne interese i unisti ovo malo dobara sto nam je jos ostalo.

Dule

pre 9 godina

Nisi daleko od istine, ali sada znas kako smo se mi osecali dok ste vi bili na vlasti....
Mozda se sad opametite, mozda vam pruzimo drugu sansu pa ako se to desi - pamet u glavu!

Bisa

pre 9 godina

Zahvaljujuci, neodgovorim vodjenje zemlje, nakaradnih zakona, kao i neprovodjenje zakona, korupcije, otimanje, mafijasko bogacenje i.... za vreme vladavine DS'a, narod nije imao koga da izabere, nego jos gore. To je sada racun, koji narod placa. Ja od DS'a ocekujem konkretne predloge
koje mislite da bi bile dobre a ne bla bla bla.
Sinoc sam gledala vaseg bivseg vodju, koji je rekao, da su Rusi uslovili da se ne pravi tender za NIS, i da ce nam za uzvrat napraviti juzni tok, pa ako je tako pametnjakovici to onda mora da stoji i u ugovoru, a kako se vidi ne stoji. Gde vam je ta pamet bila, pozadi a ne napred, i vi ste se borili samo za vlast i pare, kao i Vucic i njegovi podobni

Lazar

pre 9 godina

Da bi neko imao pravo da kritikuje iza njega treba da stoji rad i njegov pozitivan rezultat.Pajticev rad kao i rad njegovih politickih istomisljenika svima je poznat,a njegov danak placamo i dan danas.

dečko koji obećava

pre 9 godina

Pošto se ovde govori o vređanju inteligencije, kako se onda opravdava činjenica da je nekadašnji lider demokrata, u vreme svog predsedničkog mandata, ubeđivao građane da je ekonomska kriza dobra za Srbiju, jer je ista naša razvojna šansa?

Бојан Илић

pre 9 godina

Реално се нешто више "врти" него у време ваше владавине!
Сад, сигурно ту има свега и свачега јер су само најуносније послове узели ови нови од оних старих , али ниједан не говори о томе јер је "златна кока" која ће бити и када се промени власт( наравно иста екипа као деценијама уназад)!:-))

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što vređa inteligenciju.

Marduk

pre 9 godina

Pogresili ste Pajticu, vi iz DS, kada ste dozvolili Tadicu da vas sve upropasti. Sada vi vucete njegov krst, a on ocijuka sa japi radikalima.

SNS su govorili za Djilasa, po mom misljenju najboljeg lidera DS-a posle Djindjica, neharizmaticnog, ali izuzetno sposobnog, da je krimos i tajkun, a kada se povukao - nema optuznice. Time se pokazuje da je SNS urusavao Djilasov integritet da bi postavio svoje kadrove u BG.

Vlada u Vojvodini je dosla na red. Pune glavu ljudima da hocemo da se otcepimo od uze Srbije. Glupost. Vest da je Vojvodina proglasena najboljom evropskom regijom OVE godine prolazi nezapazeno, ali zato slusam da se ovde krade. Kradu 7% i cela zemlja propade. Ha! Hapse ljude i unistavaju im zivote, a Maja Gojkovic na celu parlamenta.

Imate legalitet u Vojvodini, ali mozda je bolje da odete. SNS nece imati na koga da svaljuje krivicu za svoje nebuloze. Ljudi u Srbiji su apaticni i padaju na demagogiju i ako neko ista kaze odmah dobije cusku tipa i vi ste to radili. Pa ako i jeste, to ne znaci da tako treba i ne opravdava ih. Ponudite narodu ono sto mu treba, a to je vladavina prava, socijalna pravda, transparentnost i razbijanje veza izmedju stranaka i sluzbi. Resite status Kosova, partijske kadrove. Setite se Nove stranke, Radulovica, Koraca. Sa njima cete lakse otvoriti narodu oci. Sklonite SNS i posebno SPS iz nasih (politickih) zivota.

Nisu ljudi glupi, samo slusaju previse puta ponovljenu laz, sto znaci da Vucic vredja nasu inteligenciju.

SNS bot

pre 9 godina

Zuti nisu imali ni priblizno rezultat kao gospodin Vucic! Cene goriva su bile nize, pa se manje punio budzet. Gospodin Vucic je podigao i cenu i akcize i sada uzima vise para od naroda za drzavu. Zuti su podizali plate i penzije i drzali stabilan evro godinama, a gospodin Vucic je smanjio i plate i penzije, a evro dize na 130, pa je tako opet ustedeo drzavi i nspunio budzet. Zuti su imali niske poreze na imovinu i za osiguranje motornih voxila, a gospodin Vucic je podigao porez na imovinu za 300%, a za vozila za 60% i sada drzava opet ubira mnogo vise novca. Poskupeo je gradski saobracaj, cene u trgovinama, pa je budzet opet puniji. Za dve godine je uspeo da uzme 9 milijardi evra kredita, a zuti za 12 godina nisu uspeli da namaknu ni 7 milijardi. Zaduzio je gospodina Mirkovica da organizuje nas, koji po internetu sirimo lepe reci o njegovim delima i za to svski dan dobijemo po crvenu, a zuti nam to nikada nisu dali.
Zuti nisu ni za prineti gospodinu Vucicu!

AndjaBL

pre 9 godina

Jedini koji vredja inteligenciju gradjana je DS na celu sa Pajticem, koji svakodnevno, bez grama sramote, sasvim neosnovano zauzima ovoliko mesta u medijima. Zapanjujuce je koliku glad za vlascu ima, pa shodno tome i ne bira sredstva kako ce do nje doci.

Radojko

pre 9 godina

Čini se da će vlast pasti čim promeni ustav. Ali, ako jedina alternativa bude Pajtić i njemu slični, bogami nisam siguran, možda i prežive.

ivona

pre 9 godina

Pa od Vas nismo ni ocekivali aplauze, niti pohvale, ali ovakve neistine da Vi izjavljujete, to samo pokazuje koliko vi imate mali procenat inteligencije! Vreme ce pokazati svoje!

daniele

pre 9 godina

Nema vise za koga da se glasa! Treba nam neka nova struja, neki novi ljudi, obrazovani, neiskvareni....ali- tesko. Nekada sam sanjao Slobin a sada sanjam Acikin kraj.

SLADJANA 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

Insajder

pre 9 godina

Svi nas vredjate, UDBA je napravila sve stranke, oni glume neku razliku izmedju sebe, gradjani se dele, glasaju, svadjaju, a UDBA na vlasti... Zivim za dan kad ce ustati ovaj narod i sve vas najuriti, ali sve...

Aranka

pre 9 godina

Pajticu, ti nam vredjas inteligenciju misleci da vas posle 14 godina u Vojvodini nismo upoznali! Koji je tvoj licni uspeh u Vojvodini? Sramota!

notar

pre 9 godina

Vise nego bilo koja prethodna garnitura vlasti u Srbiji, sadasnja je ubedjena da svet pocinje upravo od nje? A ozbiljno treba da se zapitamo sta je sa nasom intelegencijom ako dovodimo na vlast nekoga kome smo ne jednom uskratili poverenje? Pazljivo belezim sva izrecena obecanja AV jos od funkcije prvog potpresednika vlade. Da se i 1/3 obistinila, vec bi Srbija bili Svajcarska?

b.

pre 9 godina

Meni vredja inteligenciju citanje botovskih komentara. Zaboleo me je mozak posle 5 minuta. A gospodin Pajtic da se zapita zasto je stranka koju vodi dobila 5% na izborima i da pazi sta govori. Ovakvom demagogijom moj glas nece dobiti.

mika

pre 9 godina

O gde si ti čoveče u tami, što ćutiš i dozvoljavaš da naša propast kraja nema, ti koji bi mogao da promeniš nešto da krene na bolje. Ima nas koji bi te pratili kad zatreba. Gde si srpski Eliot Nes-u, pojavi se više, inače nestadosmo...

Dulek

pre 9 godina

Samo bez lazne zabrinutosti oko plata u javnom sektoru i penzija, Vi ste i doveli te plate na nerealan nivo u prethodnim predizbornim kampanjama samo da bi zadrzali vlast.

kica

pre 9 godina

Bravo Pajticu, sve je istina, ali ipak moramo priznati gresku. Demokratska stranka je 2009. godine, pomogla stvaranje politickog mutanta SNS, koji Srbiju nezadrzivo vodi u provaliju u svim sferama društva. Nema nam spasa dok je AV na vlasti, klasičan diktator.

Da

pre 9 godina

- Da li je tačno da Vučić nije ispunio ništa od obećanog? Da.
- Da li je tačno da je Vučić sve svalio na teret naroda? Da.
- Da li je tačno da je Vučićeva guvernerka najviše obezvredila dinar? Da.
- I tako, mogao bih da ređam mnogo pitanja na koji je odgovor isti, pa da završim sa ...
- Da li je tačno da Vučićiću raste rejting u narodu? Da.
- I još jedno.
- Da li to znači da se u ovoj državi(?) samo uvećava broj botova?
- Strašno!

Zaista, ali zaista

pre 9 godina

Sadašnja vlast vređa i deciju inteligenciju a ne odraslih.
Meni samo nije jasno, zašto se Pajtic obraca samo Vucicu. Okrenite se narodu. Organizujte demonstracije, DS, Liga sa Cankom, Živkovic, Olja Beckovic, Brankica Stankovic, Turlajicka, i Naravno "dosta je". Narod ceka ali izgleda uzalud. Pocnite sa malim okupljanjem i za nedelju dana videcete šta je NAROD. A vaše botove sve u isti onaj džak sa pokradenim listicima.
Dosta nam je "biblijskih katastrofa od nabeđenog vođe.

foxfire

pre 9 godina

Nisam glasac DSa, ali Srbija u svakom pogledu sa ovom vladajucom garniturom tone.Moze Vucic da nam maze oci da je sve super, da su ove reforme za nas dobre i da nam prica bajke o nekoj evropskoj Srbiji...Ali sve se vise vidi nesposobnost ove vlade, na svakom koraku novopeceni doktori nauka, menadzeri, instant fakulteti.To su ljudi koji vode nasu zemlju.

chipolizac

pre 9 godina

Ama bre kakve gluposti pricas o cenzuri, da ima cenzure ti nebi lupetao toliko kao da ti Seselj pise tekstove. Stvarno nemam reci o tvom ponasanju. Demokrate su zasluzile mnogo bolje vodje od vas koji ste prodefilovali u poslednje vreme.

Istina

pre 9 godina

Mozda mnogi ne vole Pajtica, ali sve sto kaze je istina. Malo ko jos moze da zivi od laznih obecanja ove Vlade i njihovog marketinga. Mozda ne vole Pajtica i DS ali oni jedini nesto kazu i kritikuju. Ostali se uvlace i ulizuju, jadno i ljigavo. Totalni mrak.

baba kurana

pre 9 godina

pa sine para nema a zasto to ti treba da kazes, demokratski si nas zajaho otkad je sloba otisao, ukinuli ste ono sto je valjalo naprimer deciji dodatak za trece dete pa sad imano belu kugu , privatizacija po slobi je obezbedjivala radnike firmi maltene dozivotno i to ste naravno ukinuli, firme su kupovali vasi prijatelji tako sto ste im u bankama davali kredite na hipoteku istih to u svetu nije zabelezeno, sve je prodato sem eps i telekoma a sada smo 10 puta duzniji i jadniji nego dok smo sve imali, ko je to pojeo tvoji puleni ili ova armija gladnih jadnih i nezaposlenih vreme ti je da polkozis racune sine i sad ti je prpa, dobro si znao ko drpa i mulja a nista nisi preduzeo to rte cini saucesnikom a moze biti si se i uagradio gdegod dakle kera laje sebe radi a ne radi sela

krojac

pre 9 godina

Izvinite, vredja inteligenciju! Time sto je predocio gradjanima u kakvoj je finansijskoj situaciji Srbija bila nakon vladavine Vase stranke? Time sto se hapse manipulatori i ljudi koji su zloupotrebili poziciju i upropastili drzavnu imovinu? Da li mozda vredja gradjane Srbije voljom i zeljom da pokrene posrnulu i iznemoglu poljoprivredu koja je izmucena politickim korovom i nemilosrdnim grabljivicama nastanjenih u Srbiji koje su Vasi prethodnici gajili! Nemojte, molimo Vas, vredja nas istina, bolna i surova da su gradjani pogresili sto su dozvolili da Vasa stranka deset godina kroji ekonomsko - socijalnu odezdu koju sada svi nosimo!

zola

pre 9 godina

Ono sto je uradio Vucic i Milosevic za vreme rata, ljudske zrtve, bombardovanja, poruseni mostovi pa to DS ne bi s....bo da je sto godina bio na vlasti, ali tek dolazi veselje: manje plate, priznanje Kosova, hvatanje Seselja, kaznjavanje za paljenje ambasada i neulazak u EU, velika nezaposlenost i evro na stotrideset. Treba lude j.....ti.

Јаа

pre 9 godina

Nije DS smanjila plate nego Vučić, nije DS priznala Kosovo nego Vučić, nije DS napravila minus u Narodnoj banci nego Jorgovanka... mogu ovako do ujutru...

I2a

pre 9 godina

G-ne Pajtiću sve što ste rekli je istina. Ali je takođe istina da posle stranke nepismenih Srba na vlast dolazi ko zna ko i ko zna šta jer je Bota uspeo da uništi DS.

Ana

pre 9 godina

Zalim narod Srbije koji ne moze ni da se posteno najede, ko god bio na vlasti - nedopustivo je da je hrana 5 puta skuplja nego u Nemackoj!!!

@Dulek

pre 9 godina

"Plate i penzije" bile nerealne.
E o tome govori Pajtic, o vašoj SNS iteligenciji.
Od 2008 god. penzije su povecane 10% mimo zakona. A te 2008. kurs evra je bio 80dinara. Danas je 123,00dinara, 5o% oslabljen dinar, a na sve to neki Vucicev zakon o smanjenju penzija za 10-22,5%.
Avce te na svakog lidera DS, do skora ste ubijali Đilasa, sad Pajtica. Ucenjujete sve poslanike da bi vaši krimosi Mirovic, Gojkovicka, Tomin sin, tast, žena Vucicev brat, vodili ovu zemlju.
Ne daj Bože da se narod podigne, to ce biti za sva vremena.

maxssimuss

pre 9 godina

A zaboravili ste kako su bratu ukrali ličnu kartu i nikom ništa. Niko nije kriv. Uzmite ličnu kartu od prijatelja i otvorite račun u banci, ako možete. A policija kaže da su sa ukradenom lk otvorili firmu, račun u banci, pečat i još poslovali i niko da bude kažnjen! Strašno!

sasa jokic

pre 9 godina

Upravo cinjenica da je uhapseno 76 a procesuiran 1 (sudski, ostali su izreketirani i pusteni) govori koliko smo mi "trulo" drustvo.
Tako ce biti i kada SNS ode, presipanje sa jednih na druge racune....

Marija

pre 9 godina

Napad je najbolja odbrana !
Prvo treba srediti stari u svojoj kući, pa tek onda kritiovati ostale.
Treba podneti izveštaj građanima Vojvodine, šta je Vlada Vojvodine uradila za poslednje 2 godine za opšte dobro.
Ako sadašnja vlast u Vojvodini nema razloga da se stidi ili plaši, logično je da se raspišu vanredni izbori, kao se ne bi taka većina od 65 odbornika "istopila" do proleća.

karamba

pre 9 godina

Sve sto je izneto je tacno, samo, tacno je da ste takvi bili i vi pre SNS-a i svi ostali otkad je visestranackog sistema u Srbiji!

Jedino resenje je bezanje iz ovog pakla zvanog Srbija. Sta da vam kazem, uspeli ste i mene sa 44 godine da ubedite, iako radim, zamislite, u drzavnom preduzecu. Toliko mi je dobro da eto, uveliko radim na tome da napustim zemlju, i ako dobri Bog da, da za godinu-dve odvedem i celu svoju porodicu.

Ko je vas politicare u Srbiji upoznao, pakao mu ni malo nece tesko pasti!

koreografija

pre 9 godina

Bas iznosis neargumentovane optuzbe o cenzuri i autocnezuri, Koliko mogu da vidim vecina najcitanijih medija kao i nazovi servis gradjana Srbije RTS ne mazi Vucica i Vladu.

Petar Petrović

pre 9 godina

Koja moralna veličina je dala sebi za pravo da priča o vređanju građana? Čovek koji nas je svojom politikom i lopovlukom unazadio 10 godina, a sada jedino što je sposoban jeste da izdaje svakodnevna saopštenja.

Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.

BUNDEVA

pre 9 godina

O ovome coveku bi se mogli romani napisati ali nije on toga vredan.On prica o radnim mestima i diplomama , kao da smo mi pali sa marsa. On je prvi uveo privatne fakultete na velika vrata u opstini gde zivim , opstina BAc. on vise ne zna koju manu premijeru da nadje pa prica svakakve tricarije ako neka stara baba tracara.

Marko

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću samo ću jednu činjenicu reći Vučić nije zaradjivao na nesreći ljiudi koji su ostali bez domova,dok je DS pokrao pare od one poplave šta je zadesila pre nekoliko godina, DS je na nesreći svog naroda zaradjivao i vi se kao brinete za narod,lagali ste nas 12 godina a dok ste nas lagali i dok je narod bio sve siromašniji političari iz DS su bili sve bogatiji...ako ništa drugo Vučić nije ni od koga ukrao,niti ima neku finansijsku aferu,da ima neku aferu odavno bi ovi iz DS radtrubeli.

Narod vam je dao šansu za 12 godina niste ništa uradili sem što ste napunili svoje džepove,mora da mnogo boli kada bivši radikali rade svo ono što vi niste bili sposobni da uradite.

Umesto što izdajete ta glupa saopštenja ,uradite nešto za narod u Vojvodine tamo ste na vlasti,ali vas očigledno to ne zanima,vama je bitnije da pišete saopštenja.

327

pre 9 godina

Ko nam to priča o vredjanju inteligencije? Zar vi koji ste dok ste bili na vlasti jedino znali da punite svoje džepove na uštrb gradjana Srbije.

svetlanast.

pre 9 godina

Sve najgore sto iz DS-a govore o SNS-u je - tacno.
Sve najgore sto is SNS-a govore o DS-u je takodje - tacno.

Ima li resenja?
Naravno da ima.
Kako su uspeli advokati?
Razmislite o tome.

Gordana S

pre 9 godina

Svi smo ponoženi jer radimo za 10 puta manju cenu rada nego na zapadu.
Svaki građanin i političar treba da da svoj doprinos da se ovo promeni.
Sada je lako kritikovati, a kada smo u poslednjih 20 godina realni sektor totalno devastirali, tada smo svi ćutali. Opoziciono delovanje na mora uvek da bude bazirano na nihilizmu i širenju pesimizma. Treba vlasti parirati sa konkretnim protiv argumentima - predlozima i projektima, pa će narod to na nekim budućim izborima znati da ceni i oceni.

dugme

pre 9 godina

Hahaha... Slatko se nasmejah...Ali ovo je tuzno da Vi gospodine Pajticu tako tako vredjate nasu inteligenciju! Pa nikome jos to nije uspelo kao Vama posle ove vesti!

Silvester

pre 9 godina

Mene kao pripadnika srednjeg sloja i tih "intelektualaca i profesionalaca" koje Pajtić pominje - nije prevario SNS i Vučić za koje sam uvek znao ko su i šta su, već Tadićev DS - kako krajem prethodne decenije, tako bogami još od 5. oktobra, za sve ono šetanje i kidanje živaca, i pendrečenje iz 90-ih godina. Dakle, malo je reći šta osećam prema Pajtiću i DS-u. Ne samo da nikada neće dobiti moj glas, ja na izbore ne idem jer smatram da DS, SNS, SPS, SRS, DSS, LDP i svi ostali predstavljaju jednu te istu udbaško-mafijašku organizaciju koja organizovano GLUMI višepartijski sistem dok totalno pljačka i uništava ZAJEDNIČKI ovaj narod i državu sve ovo vreme. Uz saradnju međunarodnih faktora! Srdačan prezir prema svima, a naročito DS-u. Svako neka prezire onog ko ga je IZDAO! A svi su izdajnici, ima li nekog koji nije pljunuo na ono što je govorio svih ovih godina?
Smrt fašizmu, sloboda narodu. Povratak Titu. Ove sve ostale smo jasno videli koji su! Živeo Lenjin i svetska revolucija.

SLADJAN 55

pre 9 godina

Budzet mora biti izglasan a dal ces ti da ucestvujes u tome to vise nikog ne zanima ova zemlja mora da ide napred krupnim koracima ka evropskoj uniji i nema nazad Gospodine Pajticu.

Nikica

pre 9 godina

Sećamo se mi i slučaja Bodrum Pajtiću... Sećamo se i 12 godišnje vladavine DS u Srbiji i tvojeg nepotizma i strahovlade zadnjih 14 godina u Vojvodini za koje vreme je Vojvodina od najrazvijenije regije postala siromašna kao crkveni miš

Neoborivi

pre 9 godina

Nema skidanja Vucka. On znas sta radi, a vi gospodo ljubimci botova jos cete nas gledati :D Neko strucniji je vec izjavio 3 ili cetri mandata ce biti na vlasti ovaj covek a vi mozete da se slikate ! Jes do pre neki mesec vam je valjao kada su bili izbori a sada vam smeta zato sto steze kais. Gradjani Srbije nikada nece zaboraviti zlocine prema narodu a vezano za vlade pre Vuciceve, tako da gospodo Pajticevci, nemojte da se nadate. Sudi vam se trenutno i svi vi ste vezani za kriminalne afere,privatizacije itd, naravno to jos treba i da se dokaze.

Lazar Lazarević

pre 9 godina

DS na čelu sa Pajtićem su ti koji vređaju građane Srbije. Samo gledam kako izdajete kojekakva saopštenja, a prstom niste makli dok ste bili na vlasti. Sramota...

ella

pre 9 godina

Niko kao Vi gospodine Pajticu nije mogao da vredja inteligenciju gradjana Srbije! Svi to znaju1 Treba da Vas je sramota da takve neistine iznosite, znaci opet vredjate inteligenciju nas svih gradjana! Upravo Vi to radite!

Bubsarbi

pre 9 godina

Kakva bre lazna obecanja. Jedini koji su obecavali kule i gradove su bili socijalisti i vi demokrate, ostali koji su obecavali su veoma nebitni za politiku Srbije. Vucic je najavio ostru borbu protiv kriminala i korupcije, kao i stednju budzetskih korisnika. Vidimo da bas tako Vlada i radi.

Marko

pre 9 godina

Vi vređate inteligenciju građana i pokušavate da svoju odgovornost prebacite na SNS zar zaboravljate ko nas je doveo u ovu katastrofalnu situaciju?Ko se to bahato i neozbiljno bavio politikom punih 12 godina?

žužulen

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratskoe vladavine.

TNT

pre 9 godina

Raslojavanje je počelo ranije, a srednji sloj je uništen za vreme Ds a, Ds je kriv jer je dozvolio da narod osiromaši do te mere, da to vređa osnovnu intiligenciju koju čovek dobija rođenjem, u Austriji sejak ima 50 ha, ovde nekoliko hijada ha, to je Ds ! Pajtic i svi klonovi Ds a, neka kažu šta su imali 2000g a šta i odakle imaju danas, primer lik 2000god.nije imao za bus, danas, kucu, stan, zemju, 2 auta, keš pod kamau, i dalje se uzima.Primer 2. Za prelazak iz stranke A u Ds sestra pokrainskog funkcionera dobila 500.000e bezpovratnih sredstava za nove tehnologije. Pajtic, Elezovic itd kanceri građana Vojvodine. Pajticu ne tupi više, ti si veci demagog od Vučica, sedi, cuti, nedovoljan (1) jedan !!!

Vlasko Grujicic

pre 9 godina

Vi,g.Pajticu vec 14 godina vredjate inteligenciju i dostojanstvo gradjana Srbije,a posebno vredjate inteligenciju i dostojanstvo stanovnistvu Vojvodine.Unistili ste sve cega ste se dohvatili i od Vojvodine,koja je uvek prednjacila u Srbiji,napravili region sa najvecom stopom nezaposlenosti.Sta ste radili sa Razvojnom bankom Vojvodine,Fondom za razvoj i Fondom za kapitalna ulaganja znate Vi i Vasi sardanici,ali se iskreno nadamo da ce sa tim biti upoznata i sira javnost u Srbiji,a posebno istrazni i sudski organi.U trenutku kada nemate ni trunku kredibiliteta i legitimiteta da vodite AP Vojvodinu,Vi dajete sebi za pravo da napadate Vucica,coveka koji ulaze ogromne napore da sanira posledice vladavine Vas i Vase stranke.Sada ste se setili da obucete kostim Kalimera i na sva usta vapite o nepravdi.Mozda ste u pravu g.Pajticu.Stvarno nema pravde,jer da je ima Vi nebi bili na celu Vojvodine.Ali strpicemo se jos malo.Sto rece nas narod:"Nicija nije gorela do zore".

DAVOR

pre 9 godina

Ovaj covek je neumoran a ujedno drzak ako je neko uspeo da ponizi ovaj narod to si ti Pajticu, i zato si ovde gde jesi bilo bi ti pametnije da cutis.

kemiska

pre 9 godina

Ti si Pajticu dosta vredjao nas.Kako se naziva otimanje od naroda i stavljanje u svoj dzep Pajticu ti to vrlo dobro znas.Prema tome nemas pravo glasa Pajticu.

123

pre 9 godina

Pajticu ne bi trebao uopste da se javljas po bilo kom pitanju, jer smo videli kakav si ti i tvoja DS bili dok ste vladali Srbijom. Ali dobro ako niste valjali dok ste bili na vlasti ne znam kako mozete da vredite i kao opozicija.

Micojka

pre 9 godina

Gosin Pajtiću, a sa vama nam je bilo super?! Svašta ste rasprodali, mnoge ljude otpustili, uništili Južnu zonu u Pančevu i sad ste našli da pametujete drugome?

Brusnica

pre 9 godina

Samo mi nije jasno Bojane Pajticu jedno, a to je kako nije moguce vratiti dostojanstvo bez Vas. Jel to znaci ko je oduzeo taj mora i da vrati. Ne brinite, bez vas ce biti mnogo bolje i gradjanima i Srbiji.

Lajonel

pre 9 godina

Meni se cini da upravo lazni Demokrata kome Radikali drze vecinu u Vojvodini vredja inteligenciju svih ljudi koji su ucestovali i postuju tekovine 5og oktobra. Sumrak

mangulica

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

SRBA

pre 9 godina

Gospodine Pajticu upravo si ti taj koji je vredjao i ponizavao gradjane svih ovih godina i unazadio Srbiju. Mislim da su vas zbog toga gradjani kaznili na izborima.

MISKO

pre 9 godina

Zaista ne shvatam pojedince iz politikog miljea DS-a Srozali su ovu zemlju i doveli do ivece propasti i umesto da budu procesuirani i kaznjeni oni daju neke komentare i izjave. A uzgred su dobro medijski podrzani.

ROT

pre 9 godina

Realno je da se opozicija pobuni i argumentima ubedi građane da vlast greši. Nije realno da lider opozicione stranke optužuje aktuelnu vlast, za nešto što je u nasleđe ostavila prethodna, ona koju je vodio upravo pojedinac koji sada viče „Uaaa“.

beli listic

pre 9 godina

Nisam neki SNS-ovac, ali vasa stranka i njima slicne su nas vredjale cirka 10 godina, ne racunajuci pokojnog premijera koga nazalost niko od vasih nikada nece naslediti, a fakat niste ni zasluzili, ni vlast ni opoziciju.

LANA S

pre 9 godina

Kako te nije sramota, ti koji se žališ strancima na svoju državu, gde su vam bile tako pametne ideje dok ste vladali i upropašćavali nas?

kox

pre 9 godina

Pajtić želi da izazove nezadovoljstvo kod zaposlenih u javnom sektoru zbog smanjenja plata jer mu je to jedini argument protiv sadašnje vlasti. On je još na vlasti u Vojvodini, evo već 14 punih godina i bilo bi bolje da se pokrije ušima jer da je on i politika koju zastupa valjala, ne bismo bili tu gde jesmo, i ne bi morali da štedimo kako bi uveli red u javnim finansijama.

Gandi

pre 9 godina

Kaze kako nema napretka bez obrazovanih ljudi, ko kaze da nema obrazovanih. Ili se trebamo vratiti po njemu na njihov "obrazovani" kadar.Sspecijalizovan ocigledno za lopovluk.

Deki

pre 9 godina

Čovek je rekao istinu, e sad što se nekima ta istina ne svidja je drugo pitanje. I nemojte ono kako su žuti sve pokrali,jer ja kao prosvetni radnik sam tada od plate mogao mnogo više da kupim!

Moki

pre 9 godina

Potpuno je u pravu s time sto takvih gradjana tesko da ima u nekom znacajnijem broju.A koliko vidim on se njima i ne obraca.Tako da bi Pajticu bilo bolje da se bavi svojom strankom i kako da je oslobodi od svih onih koji imaju fleketine na svom radu i rupetine u svom moralu i nazalost neki i ogromne novce .A znamo da su velike pare uvek tudje.

patriota

pre 9 godina

Dragi moji sugrađani žalosno je što za sve njih svet počinje od momenta kada su oni smestili svoju cenjenu pozadinu u fotelju. Pajtiću ti kao da si juče došao u DS. To vređe intelegenciju, da nas praviš budalama. Od 5 oktobra slušamo o nekoj EU i slične priče,ali vidimo da je o,3% ljudi uživa, 1,5% tavori i ostali se bore za život. Ko nas je doveo u sve ovo? Svako pomalo na svoj način. Neko postavi u komentarima pitanje da li su plate bile nerealne? Ma više bih voleo da objasne od Koštunice do ove vlade gde je nestalo 53 milijarde evra??? To vi nama objasnite, nemojte da nam objašnjavatebšta Vučić radi. Vidimo i sami.

apolon

pre 9 godina

Vladanje sa 6 posto podrške u Vojvodini je pravo ruganje u lice narodu koji oni kao predstavljaju, pogotovo kad se na takav način pribavljaju glasovi poslanika. Ovim praznim pričama će izgubiti i deo glasača koji su među onih 6 posto koji bi možda sad glasali za DS.

milence

pre 9 godina

pa i ds je isto to radio. na zalost.
jednostavno, u potpisanim sporazumima sa eu ds protiv sns je 1:1. u gej paradama je isto 1:1.

proslo je vreme kada je ds mogao samo da uperi prstom u drugu stranu i kaze oni su za rat, a mi smo za eu. zasto nijedan proces protiv rezima iz 90-ih nije doveden do kraja? doslo je dotle da mi se onaj 'gazda jezda' pojavi u rijalitiju i bez problema prica kako on nista nije krao, a i nije - JER NI ZA STA NIJE NI OSUDJEN. e to je vredjanje inteligencije.

uostalom, vama nikakav problem nisu predstavljali ti privatni univerziteti u kojima se i vas kadar 'skolovao'.

Zoran

pre 9 godina

Pajticu, ti takodje lupash kao Maksim po diviziji. Ne pripadam bilo kojoj partiji. Zivim u Engleskoj, te posmatram sa strane.
Prochitah kako chovek poredi Srbiju sa Kenijom , te mi je jasno koliko je ovaj covek veliki "struchnjak".
Druze, gospodine, Kenija ima nalazishte nafte koje se procenjuje na 10 milijardi barela..!! Investicije u Keniju, samo od strane Kine dosegle su 480 miliona dolara, a ukupne investicije u 2012 su 2,5 milijardi dolara sto ih dovodi na prvo mesto po ulaganjima investirora u jednu zemlju. Godishnji ekonomski rast je 5,1%. Izvoz za 2012 je bio 6 milijardi doalra.

Ti takvu zemlju poredish sa Srbijom..??? Mi smo za njih treci svet...beda i sirotinja.

Zvezdana

pre 9 godina

Vi ste Pajtiću više od jedne decenije vredjali inteligenciju naroda, pa nam neće biti teško da još godinu –dve verujemo nekom drugom.

Silvester

pre 9 godina

"Ne znam da li se još nekome čini, ali ranije, dok Vučko & Co. nisu bili na vlasti,Srbija je nekako ličila na državu..."
(born in the RS, 13. decembar 2014 16:15)

Da, zaista je tako. Ali je naglasak na onome "ličila"! Zaista se mnogo lakše disalo, ali je svako iole sa malo mozga u glavi imao negde misao da sve to ništa ne valja, i da će se platiti na ćupriji sve što nije na mostu. Da će neko još gori kapitalisati na svim dubiozama koje je pravila tekuća DS-SPS vlast. I to se obistinilo, u najgorem mogućem vidu. Sve ima svoj uzrok i posledicu. Narod ko narod, uvek više voli privid nego suštinu.
Da, i ja sam lakše disao onda. Čisto stvar iluzije, guranja glave u pesak.

Željko

pre 9 godina

Verovao bih ja tebi da ti službeno vozilo ne vozika taštu do pijace, decu u školu, ženu na frizuru. Omastili ste se Vi dobro,inteligentno ,znaju da ste krali, uhapse Vas, a dokazi uništeni, pa Vas puste. E sad je ove zapalo da kradu,a Vi od besa ne možete mirno da gledate,a za narod ko pita.

Jagodinac

pre 9 godina

Naravno da vređa inteligenciju, sama činjenica da botovanjem pokušava da kreira javnu svest vređa inteligenciju. I čoveče, nije svestan da smo svi svesni postojanja tog "fenomena", al pogotovo što je to ekstremno kontraproduktivno - ubrzava proces razvoja svesti koliko smo manipulirani. Da ne pričam o "ladnom" objavljivanju stotina komentara tipa "ja verujem da vlada sa Premijerom na čelu radi sve što može", ili veličanjem NJEGA kako niko nikad nije bio veličan, pa ni Tito u najboljim danima - to je tako providno !!! Tako da, iako nikad glasao nisam za DS, a mislim i da neću, ova vlada i ovi ljudi ima da tresnu ali tako jako i glasno - kad tad ! Moje je pitanje, za KOGA ću da glasam ! Jedno je jasno, kao do sada politički neutralan kao pojedinac, svakako sam totalno i apsolutno svestan koliko je Srbija nazadovala zadnje 3 godine, koliko je situacija očajna, ma kao da smo u ratu sa nekim, ovo je najblaže rečeno KATASTROFA ! Pored svih lepo serviranih priča, u tri godine manje greenfield investicija nego u najlošijih godina svakako loših prošlih vlada, dug razbio plafon da je ludnica, državni aparat obogaćen hiljadama podobnih osoba koje ni nemaju pravo radno mesto, proizvodnja dovedena na nivo "čekić" engineering-a (ni čekiće da umemo da pravimo, a toliko pameti i mozgova u državi, eeeeej bedo !). Da, uvređena je naša inteligencija, naš ponos, gažena naša ljubav prema prelepoj Srbiji, katastrofa. Vlada - DOLE, Vučić van iz politike ŠTO PRE. Lično mišljenje, boriću se za njega.

žalosna sova

pre 9 godina

Gola istina, potrebna je reakcija na ovo silovanje naroda i što je najgore neki ni ne provaljuju šta im se dešava nego reaguju pozitivno na hipnozu, pritom mladog i sposobnog kadra ima u Srbiji i radite bre na povratku dostojanstva svakog čoveka, a grešili ste i vi zato ste tu gde ste, Dačić vas je odradio kao na pokeru, sada njih zajedno da neko pobedi?možda, ali ne sa kilavom energijom, sve je ovo veliko razočarenje, da ste manje energije trošili na lične stvari do ovoga ne bi ni došlo

Deki

pre 9 godina

Pročitao sam sve komentare i čudno je kako narod razmišlja? Kažete kako je DS sve pokrala, a ja ne vidim da je ova vlast poštena, jer nikoga iz prošlog perioda nije osudila (namerno nisam napisao uhapsila, jer to nije bitno, bitna je presuda). Ja sam mnogo bolje živeo za vreme demokrata a bavim se istim poslom koji nema veze sa politikom. Naravno da sam mnogo više očekivao od demokrata, ali bih voleo da vidim kako bi Vučić rešio pitanje Haga koje je DS rešila, da li bi i on izručivao i imao podršku od 50% glasača? Zanima me u ovoj našoj lopovskoj zemlji kako bi sproveo privatizaciju koju su sproveli demokrate? Zanima me kako bi on poveo zemlju 2000. kada su nam devizne rezerve bile 300 miliona DOLARA, a danas su veće od 10 milijardi EVRA? Ajde i da ostavimo na stranu šta je pričao 90-ih a šta sada (mada ja lično preko takvih stvari ne prelazim), činjenica je da je podržavao Miloševićevu politiku, a znamo gde smo tada bili. I na kraju, ja ne branim demokrate, ali bi mogli razmisliti šta će biti sa Srbijom sa ovakvim političarima!

black mamba

pre 9 godina

ne zna se ko je gori -oni Zuti sto su sa stilom i po zakonu pokrali Srbiju ili ovi nazadnjaci koji nista ne znaju nego da lazu falsifikuju i pricaju bajke...a i da kradu umeju i te kako, to su sve od Zutih naucili ! Tako da ovo njihovo prepucavanje kao preko novina narodu nista ne znaci jer su i Zutima i nazadnjacima dzepovi puni a obican narod nema ni za hranu....

sramota

pre 9 godina

Zasto neko ne kaze da je inspekcija tri puta cesljala razvojni fond Vojvodine pa nista ne nadjose, nista da zakace Pajticu, ali zato svima usta puna kako je Pajtic lopov! Rekao vam Vucic, pa jel dotle doslo da niko mozga nema vec smo svi Vucicevi botovi? On kaze da je neko lopov, Kurir to vrti dan noc i to je cinjenica, ne treba nam ni sud ni inspekcija. On nam je i bog i batina. Srami se Srbijo ko te pokorio i naterao da mu cipele lizes.......

BOJANA PALIC

pre 9 godina

Jedini koji vredja intelegenciju nas gradjana si ti Pajticu.Mislis da patimo od amnezije ko ti.Unistavali ste nas sistemacki godinama,rasprodavali nasa preduzeca ne vodeci racuna pri tom o interesima radnika,sada ta ista preduzeca ne rade,radnici su na ulici,potpisivali ste stetne ugovore koji sada dolaze na naplatu.Vasi poslanici su glasali i ako nisu bili prisutni u skupstini.A ti za Vojvodinu imas tek da objasnis gde je nestao novac iz fonda za razvoj.Sada kada su vase pljacke pocele isplivavat,vi to zovete politickim progonom.

nole21

pre 9 godina

Za @notar
Da bi Srbija bila Švajcarska mora da se reši ovih poput Patjtića da bi mogla da započne reforme kako treba.Jer ako si shvatio ne može to preko noći ili za mesec-dva-tri.Jer prethodna vlast je napravila pustoš,pa treba sve to ispraviti.A ne ide to brzo.

@Saska

pre 9 godina

A bre Boki, necu da ispadne da nesto branim Vucka, ali vi ste jedini krivci za ovakvu krizu u Srbiji, mozda su vam u tome pomogli socijalisti. U svakom slucaju, moramo da stedimo da bi krenuo oporavak.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Saska, 13. decembar 2014 15:47)

Na osnovu cega Vi znate da je DS krivac za ovakvu situaciju? Koju to situaciju? Jel to sto je od 2012-te Srbija trebala da ima rast BDP-a od oko 1-2% godisnje, a sad smo u recesiji i optimisticni budzet za 2015-tu se nada da ce biti recesija "samo" 0.5%. Svi ste Vi ovde najpametniji i imate proverene podatke, rekao Vam Vucic da je DS kriva. Ajde da mi neko kaze za koju je to situaciju kriv DS i da mi to argumentuje. DS je kriv sto SNS nakon dve i po godine apsolutne vlasti smanjuje plate, alo ima li ovde razuma ili vam je Pink svima pobrao i to malo mozga?

Danica

pre 9 godina

Vuciceve reforme hvale i EU i zemlje clanice. Decenijska vladavina DS-a je potpuna unistila srpsku ekonomiju. To su cinjenice, ne moje misljenje.

Kreker

pre 9 godina

Za razliku od DS, aktuelna vlast od samog početka radi u korist države i naroda, a to je definitivno za svaku pohvalu. Interes građana joj je na prvom mestu, a takvu politiku i rad moramo u potpunosti podržati. Napokon se nalazimo u sigurnim rukama, u to nema sumnje.

KALIMERO

pre 9 godina

Okrivljujuci Vucica Pajtic zeli da skine krivicu sa sebe za sva nedela koja je ucinio za Srbiju.Bolje bi mu bilo da se povuce.Toliko nas je ojadio i upropastio da ce proci decenije oporavka i povratka samo na 0.

stranglers

pre 9 godina

A da li ti Pajtiću misliš da vaše egzistiranje na poltičkioj sceni Srbije i davanje ovakvih izjava, posle decenijskog pustošenja Srbije i enormnog bogaćenja "političke elite" ne vređa našu inteligenciju?

metak

pre 9 godina

O tome da li je istina da Vučić vredja inteligenciju nacije možemo da govorimo samo kad dodju te godine obećanog prosperiteta. A čak i tada biće ih manje nego godina koje smo preživeli dok nas je DS lagao.

LJILJA

pre 9 godina

Pajticu jedino ti zavrces siju ovom narodu koji bezuslovno veruje tvojim vecitim protivnicima.Bolestan nacin razmisljanja koji posedujes ti ide samo na sopstvenu stetu i vreme ti je da se menjas iz korena.

beka

pre 9 godina

Ne vredja nama Vucic inteligenciju, nego ti. Gde si bio sve ove godine? Bilo dobro pa se cutalo i sad kad se polozaj drma odjednom sve postade vazno.

Malecka

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa ovom izjavom.Cak naprotiv,Vucic nikada nije lagao i obmanjivao narod.Pa setite se samo da je govorio da nece biti lako,da je pred nama jako dug i tezak put ali da ce se raditi na tome da se stvari dovedu na svoje mesto,sto upravo i cini.

Simonovic

pre 9 godina

Rezultat svih reformi koje se sprovode u Srbiji ce biti njen ekonomski oporavak i ulazak u EU. Rezultat DS vladavine se vidi danas.

Viktorija

pre 9 godina

Pajtić ovom izjavom pokušava da okrivi Vučića za nešto za šta je kriva DS.Vučić pokušava da oporavi sve ono što je Ds uništio.