Ponedeljak, 30.06.2014.

18:28

"Posetićemo sve nemačke pokrajine"

Premijer Vučić izjavio da je današnja poseta Nemačkoj bila veoma uspešna i najavio da planira da organizuje odlaske u sve nemačke pokrajine.

Izvor: Tanjug

"Posetiæemo sve nemaèke pokrajine" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

jedanboric

pre 9 godina

Jasno je svima koliko je Vucicu stalo da resi najveci problem sa kojim se suocavamo a to je d se smanji nezaposlenost , zato i pregovara sa stranim investitorima da od njih cuje sta je potrebno da bi im se stvorio povoljan poslovni ambijent...

osmehgoranboric

pre 9 godina

Borba za krucijalnu stvar ne prestaje a to je smanjiti nezaposlenost privlacenjem stranih investitora Vucic je toga svestan i izgara ka tom cilju....

agronom milan napusten slucaj

pre 9 godina

Vucicu je jasno koliko su nam strani investitori bitni da bi pokrenuli privredu u Srbiji i na taj nacin smanjili nezaposlenost , potrebno je stvoriti povoljan poslovni ambijent zato mu je potrebna povratna informacija od stranih investitora....

osmeh tastine

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje je teznja Vucica da stvori povoljan poslovni ambijent za strane investitore koji bi otvorili predstavnistva svojih vec postojecih firmi i u Srbiji , time bi se smanjila nezaposlenost sto je kljucni cilj nove vlade.....

Ombudsman

pre 9 godina

Ovakve posete najjačoj evropskoj ekonomskoj sili nam donose sve više potencijalnih investicija upravo zbog konkretnog pristupa u razgovoru sa Nemačkim privrednicima, zasnovanom na planu i programu.

Bibap

pre 9 godina

Animiranjem većeg broja nemačkih investitora da ulažu u Srbiji, uspostavlja se stabilna poslovna atmosfera, a samim tim, ujedno i privlačenja ostalih investitora iz čitavog sveta. Zato je Vučić pri prvom putovanju u Nemačku, kao premijer Vlade, tamošnjim zvaničnicima predstavio plan reformi i pravac razvoja Srbije.

Srbin 100%

pre 9 godina

Mogucnost eventualne privredne saradnje sa Nemackom,ili sa cak pojedinim regijama iz Nemacke je sansa koju moramo oberucke prihvatiti,i takodje moramo utvrditi na koji nacin su oni uspeli da stvore sistem koji se pokazao itekako otporan na krize i previranja na svetskim berzama

leopard

pre 9 godina

Premijer Vucic je na najbolji nacin predstavio nasu zemlju i planirane reforme svim potencijalnim investitorima, takodje ce obici sve nemacke pokrajine i na taj nacin privuci sto veci broj ulagaca, nema sumnje da cemo uskoro videti pozitivne rezultate ove posete.

lasta

pre 9 godina

Prosirivanje poslovanja nemackih biznismena u nasoj zemlji doprinece uplivu novog kapitala koji nam je preko potreban u ovom trenutku, smatram da ovakve posete treba da budu jos cesce u buducnosti i da treba raditi na jacanju veza Nemacke i Srbije.

ratluk

pre 9 godina

Nemacka je zemlja koja moze da pomogne Srbiji u mnogim oblastima, prosirivanje postojecih investicija i dovodjenje novih ulagaca u nasu zemlju veoma ce znaciti srpskoj privredi i drustvu, odlicna vest.

oblak

pre 9 godina

Kao jedna od najuticajnijih zemalja EU, Nemacka ce pruziti veliku podrsku Srbiji u njenom putu ka evropskim integracijama, takodje mozemo ocekivati nove investicije koje ce pomoci u resavanju problema nezaposlenosti.

vanila

pre 9 godina

Ova poseta bila je od velikog znacaja za Srbiju i njene gradjane, predstavljen je program reformi i pricalo se o novim investicijama Nemacke u nasu privredu, i dalje treba nastaviti sa osnazivanjem odnosa nase dve zemlje.

Uspeh

pre 9 godina

Mislim da je ovo sasvim dovoljan rezultat od Vucica i mislim da ce ih tek biti...voleo bih da bude sto vise posla za ljude,i nadam se da ce saradnja biti uspesnija.

Sosa

pre 9 godina

vrati ti mene u titino vreme pa da vidis kako cu ja sam naci radno mesto u EU i prosetati celom Evropom bez icije pomoci, dosta nam je vise ulagivanja i ispunjavanja svih zelja toj evropskoj dami - mislim na celu Evropu i EU - a zaboravljate da je nova generacija stasala a da i ona koja je u vase vreme dok ste zarili i palili, pljuvali i nipodastavali izgubila posao i koja treba da se zaposli a jos niste putem investicija obezbedili posao njihovim roditeljima, a kamoli ovim mladim.

SNS prevaranti

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.
(Neko Iz Mase, 30. jun 2014 23:31)

Ti se sprdaš, ali sns botovi ne kapiraju...

Vučić je najveći prevarant koji se rodio u Srbiji, tu nema dileme, niko kao on nije varao ovaj jadni narod. On nas vodi ubrzano u propast, a to je i namera velikih sila, da nas prezaduži, ojade i postanemo njihova kolonija. Jasni zahtev Nemačke je bio da se odreknemo Kosova, tzv paralelnih institucija, to smo i uradili i oni to podržavaju, oni podržavaju poslušnike...Kao mali privrednik mogu da kažem da za mene nije uspeh kada odem na ugovaranje posla, učestvujem u nadmetanju(teneder, javne nabavke...), već je uspeh kada ugovorim posao. Da li je nešto ugovorio Vučić, da li je doveo nekog investitora iz Nemačke, kao što je npr Tadić doveo Fiat, nije ništa ugovorio, samo je išao da se slika i zamajava građane. Nikada nije bilo manje investicija, pa što beže kad ,,veruju'' ovom režimu ili beže zato što lažete, menjete pravila-zakone svaki dan i niko ozbiljan ne želi da se igra sa vama, rizukuje...Prema tome, toliko nam veruju da je rekordno malo investicija, ali i rekordna zaduženost, rekordna dubioza u centralnoj i lokalnim kasama. Jadna je ona država kojoj Nemačka, kao, ,,pomaže''.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Ove vesti su dobre za Srbiju,a pljuju samo oni koji su posle polumaratona leteli na otvaranje sajma u Hamburg da se slikaju sa Merkelovom,da je bilo koji drugi drzavnik otisao manje bi pojedinci pljuvali i ubedjen sam da su i oni svesni da je ovo dobro za Srbiju samo ne smeju da priznaju zbog stranackih legitimacija.

Joe

pre 9 godina

Lepo se ti obuci kao da ides na pijac isto kao sto si isao u Andricgrad. Nemoj u odelu da se brukas po Nemackoj. Kada ce nama svanuti? Ala je duga ova noc 96 godina.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Citat jednog običnog srpskog građanina, seljaka, radnika, takozvanog BOT-a;

"Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.
(Lela, 30. jun 2014 19:56)"

Ja, skromni Cand.scient. ponizno se klanjam vašoj Veličini i proklinjem majku svoju,
koja me je terala kajišom po guzici, da učim, da budem "SVOJ ČOVEK".

Hvala ti majko;
Niti sam svoj, niti sam čovek.

tetreb

pre 9 godina

Ovo znači da je Nemačka, vodeća članica EU, prepoznala da će ova vlada sprovođenjem paketa reformi stvoriti zdravu sredinu za inostrane investicije što je vrlo bitan element za razvoj Srbije i normalno uređenje zemlje. Stvara se povoljna klima za nas unutar EU što će rezultirati, uskoro, i našim pristupom u članstvo. Činjenica je da prvi put imamo ovako jaku podršku najjače države EU i najpozitivniju ocenu Evropske komisije. Motivacija nemačkih privrednika da ostvare saradnju sa nama je odlično odrađen posao u interesu razvoja Srbije. Sve pohvale

Evro-mark

pre 9 godina

,,,planira organizovanje posete svih 16 nemačkih pokrajina, kako bi se potencijalnim investitorima prikazalo da Srbija ima bolje podsticajne pakete od zemalja u okruženju.
Još kad bi se malo postarao i o pravima Lužičkih Srba, koje tamo nazivaju Nemcima - e al onda ne bi bilo dogovora.

The Voice

pre 9 godina

Ovo je sjajna prilika, i šansa da se Srbija predstavi u najboljem svetlu, i ponudi potencijalnim Nemačkim investitorima, mogućnost ulaganja. Njihove brojne kompanije su prisutne u Srbiji, i to može biti ''mamac'' za ostale firme iz ove zemlje.

guja

pre 9 godina

Prosperitet Srbije isto je sto i ulazak investitora predstavljanjem programa reformi u Srbiji.Politika napretka donosi napredak. (BRANKO, 30. jun 2014 21:56)

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања (МИЛАН, 30. jun 2014 21:53)....

....e ovde se neko opasno zajebava. Pa ovo su Monti Pajtoni. Ovo opasno ugrožava Vimbldon i SP u Brazilu. Ovo je genijalno do imbecilnosti. Ovi postovi su osunčali ovaj kišni dan.

istorija

pre 9 godina

Auuu a majcica rusija.
Sta je sve pljuvao po nemackoj,a sad odjednom postao opsednut njima.
E da smo takvi bili kroz istoriju ne bi bilo ratova i izginuca,uvek smo se junacili i trcali glavom na zid umesto da je upotrebimo za nesto drugo.Pa dobro vremena se menjaju mozda se sve i promeni.
Ja mislim da posle 200 godina losih odnosa sa nemackom i austrijom trebamo da okrenemo list.Zrtve nikad ne zaboraviti ali dosta vremena i truda uloziti da se takve stvari vise ne ponove.Mislim da smo duzni to pokolenjima.Uostaalom voleli mi njih ili ne oni upravljaju evropom.Ako sa njima budemo ko nokat i meso onda mozemo sebe smatrati jakom i uticajnom zemljom.

МИЛАН

pre 9 godina

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања

nota bene

pre 9 godina

Srbija i Nemacka su po ekonomskoj razvijenosti veoma razlicite, to je cinjenica. A takodje pohvalna informacija je i da se saradnja dve zemlje i dalje nastavlja, treba je i poboljsati, a za ovakvo stanje treba pomenuti i da je to zahvaljujuci radu sadasnje Vlade Srbije, pre svega premijeru Vucicu.

Kako drugacije

pre 9 godina

Demokrate su nazivali izdajnicima-a sad ti isti hvale nove vlastodrzce po ovom pitanju!?

Sto mi drago, sto moraju da kucaju komentare, koji se ne poklapaju sa njihovim ranijim ubedjenjima...

©©©©©©©©©©©©©©©©©©

pre 9 godina

Dosta mi je ovih sarenih lazi i gluposti o Nemackoj. Zna se da nam nikad nisu bili prijatelji i tacka!
Zaobidjite me sa "investicijama" o tome slusamo 14 godina!
Jos ne znam sto bi Nemacka ista investirala ovde u propaloj nasoj zemlji.

Optimista

pre 9 godina

Od ekonomije se zivi a ne od uzvikivanja iz fotelje Kosovo je Srbija, drago mi je sto je ova vlast to shvatila I da im je prioritet da ljudima napune stomake a ne glave sa parolama koje lepo zvuce.

mihajlovicV

pre 9 godina

Sto se tice posete nemackim pokrajinama, veoma dobra ideja nasih drzavnika, na celu sa premijerom Vucicem. Sadasnja Vlada Srbije cini sve kako bi jos poboljsala poslovni rejting Srbije u odnosu na to kakav status ima u zemljama Evrope i sveta, koji je sve bolji, i sve pohvale za to.

drugo nesto

pre 9 godina

Herr Wolf odakle ta opsednutost Nemackom odjednom?
(Observer, 30. jun 2014 19:33)
Nije on opsednut Nemackom, nego sobom.Ovo je najobicnije udruzenje privatnih lica, taj njegov famozni Forum, sa kojim ugusi citav dan.Skupe ovi nasi po nekog Nemca,nahrane ih tamo i napoje besplatno, ovaj Stajnmajer je covek Ministar inostranih poslova, to mu je posao.Ostali su svi neki bivsi, nebitni u ovom momentu skroz, jer su i gore vise nista.
Ali on ima zvaku za medije, ovaj napaceni narod koji se hvata za slamku i reklamira sebe i svoju umisljenju moc non stop.Vidis da pokusava da predstavi sebe kao nekog ko ce od Srbije, koja je realno pred bankrotstvom, da napravi Nemacku za 3-4 godine, pere svoju proslost, a od svega je jedina istina da je zemlju zaduzio preko 6 milijardi evra od kad vedri i oblaci Srbijom, sa prognozama da ce cifra do kraja godine skociti na 10.

Sir Oliver

pre 9 godina

e bedni botovi, sto ste pre samo cetiri-pet godine klicali svome vodji germanofilu dok je skidao tablu sa imenom Djindjica, sad vam je Nemacka uzor. Nemci su ozbiljan istorijski narod i sigurno intimno uzivaju u ovom nedostojanstvenom hodocascu neoevropljana na stogodisnjicu prve velike nemacke istorijske sramote i poraza, koji nam mnogi germanski krugovi nikada nece oprostiti. Sta je sledece, zahtev za dvojno drzavljanstvo za sve clanove vlade? Saradnja sa Berlinom svakako, ali sa dostojanrvom i bez patoloskog ulizivanja.

Talisman

pre 9 godina

Ovaj čovek ima toliko snage i energije! Njegov trud i zalaganje niko ne može da ospori. To su očigledno uvideli i Nemci, kao i da je Srbija postala ozbiljan partner, što će sigurno dovesti do većih ulaganja u našu zemlju.

Ma nije vazno

pre 9 godina

Ovo sa posetom pokrajinama je pravi potez jer tamo leže najveće kompanije.
(U - Jail, 30. jun 2014 20:
Hahahahahahaha pa najbolji ste ,pa nece valjda da posecuju NEpokrajine kad tamo ne leze nikakve kompanije , hahahah jao pukli ste bre skroz ko zemlja.

bogomoljka

pre 9 godina

Nemacka je iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom, sto ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve zemlje, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti.

serbia dying

pre 9 godina

Samo javite na vreme kad krene turneja da znaju ljudi da dolazi cirkus.
Da i oni vide kako je nama i koliko su srećni, a da vam mi vidimo leđa i da se ne vraćate.
Slobodno povedite i sve ove koji su vladali pre vas, nema smisla da i njih ne vide u tački sa slonovima i majmunima.

Кривокапић

pre 9 godina

Не знам ко те спречава да спроведеш те реформе. Две године на власти и ништа. Имаш још 4 са 50 + посто подршке и не видим у чему је проблем да спроведете реформе. Можда је проблем што си се, као и покојни Ђинђић, окружио неспособњаковићима са лажним дипломама.

MASINICA

pre 9 godina

Ono sto je kako se kaze do juce bilo ne moguce, danas je postala stvarnost i istina koju niko vise ne moze da sakrije. Nemacka je na danasnjem panelu iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom. To nam svakako godi kada pohvale stignu od drzave koja je jedna od najbolje ekonomskih razivijena u EU, sto naravno ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve drzave, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti. Aleksandar Vucic je na danasnjem panelu izrazio zahvalnost domacinima i obecao da ce Srbija obici svih 16 Nemackih pokrajina.

guja

pre 9 godina

"Ali za tri četiri godine Srbija će biti normalna, moderna i uspešna zemlja, ako budemo imali dovoljno snage da to izdržimo i dovoljno volje i vere da sebe menjamo", zaključio je Vučić.

........Kad ti Beba Ćoki Popović sklopi rečenicu....Nego pusti to. Dajte one komentare aktivista sa onim "izuzetno normalnim imenima". Počeo sam da pišem knjigu, tojest almanah vesti, komentara i fotografija o "Premijeru i Predsedniku Vlade". Treba ostaviti dokumente za budućnost. Kako su partijsku botovi pobedili reklame za praškove za pranje, šampone za kosu i uloške s krilcima...Puštajte sve. Uključi na rafalno.

zuta osa

pre 9 godina

Vreme godisnjih odmora. Clanovi vlade letuju ove godine u Nemackoj. Ni jedna Nemacka pokrajina nece biti zaobidjena. Lepo, bar znamo gde nam elita letuje ove godine.

marko

pre 9 godina

Aj u 20 marke da zavrsava prodaju Telekoma koju je obecao tetka Angeli! To je i ona indirektno rekla, samo da se Vucko pridrzava obecanja, tu se i Kosovo podrazumeva..Kada ce briselski sporazum, Etihad, Fijat..?

PARAVNA NORMA

pre 9 godina

Svaka poseta nasih privrednika Nemackoj, moze samo da pospesi i onaku nasu vec posrnulu privredu u svakom slucaju jedan pametan poteze premijera i Vlade Srbije.

tt

pre 9 godina

Sve je to u redu sa jacanjem saradnje sa Nemackom i to treba pozdraviti. Medjutim he razumem tu potrebu da odes u drugu drzavu i tamo ponizavas sopstvenu. Kako treba razumeti da je Srbijado sada bila neiskrena, lazljiva, podla (jedno misli, drugo govori a trece radi), ...Da li ovo znaci opravdanje za one koji su nas bombardovali, ubijali, rusili iI unistavali infrastrukturu, proterivali, otimali drzavnu teritoriju, ...zato sto priznajemo da smo zaboga bili stvarno losi ali evo Novo Vucic i njegovo Novo Ja svecano izjavljuje da cemo od sada biti dobri iiI poslusni.

gagaM007

pre 9 godina

Srbija je u poslednjih nekoliko godina pokazala da cini najvece napore kako bi se sto bolje razvila i uspela da privuce sto veci broj stranih investitora kako bi je jos vise potpomogli. Jedan od stranih investitora koji je nasao povoljne uslove za poslovanje u nasoj zemlji je Nemacka, koja je istakla da ce nastaviti saradnju sa Srbijom i u narednom periodu, sto ce nama umnogome znaciti.

seherezada

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je Nemacka uveliko promenila stav prema Srbiji i sada nas vise postuje, to nam znaci, pre svega po pitanju poslovne saradnje, koja je vec pokrenuta od kada je nekoliko nemackih investitora pokrenulo nase firme. Sada je istaknuto da ce se nastaviti sa tom praksom, kao i da ce nove investicije doci u Srbiju od strane Nemacke.

bice bericeta

pre 9 godina

"Forum je osnovan kao jedna vrsta udruženja pojedinaca koji se godinama bave srpsko-nemačkim odnosima, u politici, privredi, kulturi i obrazovanju."
I od ovog skupa veliki drzavnik i mediji napravise citavu predstavu za domacu javnost, naravno.
Dok se u Srbiji ne sredi stanje, moze da bude milion ovakvih foruma i da obidju po 10 puta svih 16 pokrajina,skrcaju silne pare a rezultat ce biti NULA.A Nemce sto bolje nahrane i napoje za dzabe, bice ih sve vise.

mm82

pre 9 godina

Prvo sta treba istaci jeste da nema koristi od vracanja u proslost. Srbija treba da da sve od sebe kako bi isla u bolju buducnost, saradjivala sa zemljama Evrope i sveta, u ovom slucaju sa Nemackom, kao jednom od privrednih velesila. Takodje, posto u nasoj drzavi vec uspesno posluje veliki broj nemackih firmi, to je znak da se nastavi tim tempom rada, kao i da su novi nemacki investitori dobrodosli.

malena87

pre 9 godina

Srbija je nakon dugog niza godina dozivela da je sve veci broj zemalja EU postuje i ceni i pruza joj podrsku na putu ka istoj. Konkretno, Nemacka je potvrdila i pohvalila dobru saradnju sa nasom zemljom, i istakla da ima jos prostora za poslovnu saradnju dve zemlje, sto je veoma dobar znak za razvoj srpske privrede.

saki

pre 9 godina

Ajde mani se vise trosenja nasih novaca. Svako malo se negde putuje,narodu se mazu oci... Stavite na papir sta ste uradili za dobro gradjana i stavite u novine. Od hapsenja nema nista,nikom niste konfiskovali imovinu,niko nije osudjen, igrali ste se lopova i zandara dok je to ljudima bilo zanimljivo,sad je Beograd na vodi, sad masu lozite kako cete od Srbije napraviti Nemacku. A u sustini niste uradili apsolutno nista !!!

hm

pre 9 godina

evo Vučiću,ovim putem ti javno obećavam da ćemo se,ukoliko Srbija za 3-4 godine postane normalna zemlja,i ja i žena i dete koje je u Nemačkoj rođeno,vratiti iz te iste Nemačke nazad u Srbiju...samo,bojim se da od toga nema ništa...

sreten97

pre 9 godina

Zaista veoma dobra vest sto ce u narednoj poseti Nemackoj srpska delegacija biti u poseti 18 nemackih pokrajina. One su ekonomski i privredno veoma razvijene, u to ne treba sumnjati, pa shodno tome Srbija moze i da nauci kako da poboljsa svoje poslovanje, kao i da, mozda, unese neku novu stavku u planu reformi, a sve ovo doprinosi jos boljoj sveopstoj saradnji dve zemlje.

Bot#093

pre 9 godina

dobro dobro culi smo tu plocu jos pre par godina od tebe.. Kazi ti meni sta si ti uradio da se nesto od tvojih pricica stvarno desi? Gde su ti novci od autobusa? Gde je ne partijsko zaposljavanja? Gde je bre tebi strucnost da procenjujes necijji doktorat ili da spasavas i po snegu i po poplavama? Ima li nesto u sta se ne razumes i ne mesas bre?

blizanac

pre 9 godina

Treba imati nade i duboko verovati da ce Srbija uskoro stati na noge i poboljsati svoj ekonomski status, a to ce ce uspeti kroz uspesno sprovodjenje planiranih reformi. Time ce, u ovom slucaju Nemacka, imati jos bolji podstrek da nastavi ulaganje u nasu zemlju, kao i otvoriti nove ekspoziture u Srbiji, sto bi bilo veoma dobro, kako za privatni sektor Srbije tako i za pitanje smanjenja nezaposlenosti u Srbiji.

Lela

pre 9 godina

Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.

blagojevic16

pre 9 godina

Nemacka, kao jedna od najrazvijenijih clanica EU je ugostila srpske drzavnike kojima je bila cast da gostuju u zemlji koja nas sve vise smatra prijateljem i dobrim poslovnim partnerom. Zakljuceno je da je saradnja dve drzave veoma dobra i da ima jos prostora za istu, za sta ce se Srbija jos potruditi prilikom stvaranja uslova za privlacenje stranih investicija od strane Nemacke.

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

Srle

pre 9 godina

Da, naravno. Obidjite sve Nemacke pokrajine, posle predjite i na Veliku Britaniju, Francusku i td. i lepo se provedite za nase novce. Demagogija i lazi.

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

dijaspora

pre 9 godina

Da, troskove tih putovanja ce placati gradjani Srbije. Mi koji zivimo po svetu nagledasmo se tih 'studijskih putovanja' politicara svih fela, a korisit kod kuce nije vidljiva. Da umeju da iskoriste nase strucnjake iz svih oblasti koji decenijama rade po Nemackoj i Zapoadu u celini, imali bi vise korisiti gradjani Srbije.

Džoni Štulić

pre 9 godina

Nemci su vrlo praktičan narod, što obećaš, to uradi i imaćeš beskonačno poverenje i poštovanje, naravno i pomoć. Tu se vidi razlike ove Vlade i prethodnih.

Bajkela

pre 9 godina

Večito smo se utrkivali za nekim balansom , te mos između istoka i zapada, te ovako, te onako. Hoćemo da budemo bliski Berlinu, idemo u EU, a svako ko ima sa nama jake ekonomske i istorijske veze, njega ćemo da poštujemo.

Žika Raosavljević

pre 9 godina

Privući nemačke investicije nije lako, za to je potreban ne dobar, nego najbolji mogući poslovni ambjent, jer je takav u njihovoj zemlji, pa mogu i tamo da ostanu. Premijer čini sve što je u njegovoj moći i drago mi je zbog toga. Konačno da ostvarimo vezu sa Nemčakom.

Višekruna

pre 9 godina

Možete da pričate da je Vučić izdjanik, nemački čovek i slične gluposti, takvih komentara smo se načitali bezbroj. Najprostije rečeno, sa Nemcima moramo biti u najboljim odonosima i kraj priče. Podrška premijeru u tom domenu u svakom pogledu.

Rambo

pre 9 godina

Mnogo nam znači podrška najjače zemlje EU, sigurno da će nas i drugi posmatrati sada ozbiljnije, ali što je najvažnije to su reforme koje moramo što pre sprovesti.

dejanDe

pre 9 godina

Ako je mislio na Bundesland, tj na savezne drzave onda je
pogresio grdno, jer ih ima 16. a mozda mislio na tih 16 plus Austrija i Svajcarska?

Rolex

pre 9 godina

Svaki vid podrške, poziv, poruke ohrabrenja, kritike i slično od ovakvih zemalja treba prihvatati, odnosno prvo saslušati. Pa ne bi one bile tako uspešne za džaba, imaju iskustva, znaju kako se do uspeha stiže.

Zoki

pre 9 godina

Nisam primetio da je neka zemlja koja je pretendovala na članstvo u EU, mogla to da uradi bez podrške Nemaca. Prema tome, skidam kapu premijeru, zna čovek šta radi.

seherezada

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je Nemacka uveliko promenila stav prema Srbiji i sada nas vise postuje, to nam znaci, pre svega po pitanju poslovne saradnje, koja je vec pokrenuta od kada je nekoliko nemackih investitora pokrenulo nase firme. Sada je istaknuto da ce se nastaviti sa tom praksom, kao i da ce nove investicije doci u Srbiju od strane Nemacke.

Džoni Štulić

pre 9 godina

Nemci su vrlo praktičan narod, što obećaš, to uradi i imaćeš beskonačno poverenje i poštovanje, naravno i pomoć. Tu se vidi razlike ove Vlade i prethodnih.

Rolex

pre 9 godina

Svaki vid podrške, poziv, poruke ohrabrenja, kritike i slično od ovakvih zemalja treba prihvatati, odnosno prvo saslušati. Pa ne bi one bile tako uspešne za džaba, imaju iskustva, znaju kako se do uspeha stiže.

Zoki

pre 9 godina

Nisam primetio da je neka zemlja koja je pretendovala na članstvo u EU, mogla to da uradi bez podrške Nemaca. Prema tome, skidam kapu premijeru, zna čovek šta radi.

Žika Raosavljević

pre 9 godina

Privući nemačke investicije nije lako, za to je potreban ne dobar, nego najbolji mogući poslovni ambjent, jer je takav u njihovoj zemlji, pa mogu i tamo da ostanu. Premijer čini sve što je u njegovoj moći i drago mi je zbog toga. Konačno da ostvarimo vezu sa Nemčakom.

Rambo

pre 9 godina

Mnogo nam znači podrška najjače zemlje EU, sigurno da će nas i drugi posmatrati sada ozbiljnije, ali što je najvažnije to su reforme koje moramo što pre sprovesti.

Bajkela

pre 9 godina

Večito smo se utrkivali za nekim balansom , te mos između istoka i zapada, te ovako, te onako. Hoćemo da budemo bliski Berlinu, idemo u EU, a svako ko ima sa nama jake ekonomske i istorijske veze, njega ćemo da poštujemo.

Lela

pre 9 godina

Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.

Višekruna

pre 9 godina

Možete da pričate da je Vučić izdjanik, nemački čovek i slične gluposti, takvih komentara smo se načitali bezbroj. Najprostije rečeno, sa Nemcima moramo biti u najboljim odonosima i kraj priče. Podrška premijeru u tom domenu u svakom pogledu.

gagaM007

pre 9 godina

Srbija je u poslednjih nekoliko godina pokazala da cini najvece napore kako bi se sto bolje razvila i uspela da privuce sto veci broj stranih investitora kako bi je jos vise potpomogli. Jedan od stranih investitora koji je nasao povoljne uslove za poslovanje u nasoj zemlji je Nemacka, koja je istakla da ce nastaviti saradnju sa Srbijom i u narednom periodu, sto ce nama umnogome znaciti.

istorija

pre 9 godina

Auuu a majcica rusija.
Sta je sve pljuvao po nemackoj,a sad odjednom postao opsednut njima.
E da smo takvi bili kroz istoriju ne bi bilo ratova i izginuca,uvek smo se junacili i trcali glavom na zid umesto da je upotrebimo za nesto drugo.Pa dobro vremena se menjaju mozda se sve i promeni.
Ja mislim da posle 200 godina losih odnosa sa nemackom i austrijom trebamo da okrenemo list.Zrtve nikad ne zaboraviti ali dosta vremena i truda uloziti da se takve stvari vise ne ponove.Mislim da smo duzni to pokolenjima.Uostaalom voleli mi njih ili ne oni upravljaju evropom.Ako sa njima budemo ko nokat i meso onda mozemo sebe smatrati jakom i uticajnom zemljom.

МИЛАН

pre 9 godina

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања

Talisman

pre 9 godina

Ovaj čovek ima toliko snage i energije! Njegov trud i zalaganje niko ne može da ospori. To su očigledno uvideli i Nemci, kao i da je Srbija postala ozbiljan partner, što će sigurno dovesti do većih ulaganja u našu zemlju.

mm82

pre 9 godina

Prvo sta treba istaci jeste da nema koristi od vracanja u proslost. Srbija treba da da sve od sebe kako bi isla u bolju buducnost, saradjivala sa zemljama Evrope i sveta, u ovom slucaju sa Nemackom, kao jednom od privrednih velesila. Takodje, posto u nasoj drzavi vec uspesno posluje veliki broj nemackih firmi, to je znak da se nastavi tim tempom rada, kao i da su novi nemacki investitori dobrodosli.

nota bene

pre 9 godina

Srbija i Nemacka su po ekonomskoj razvijenosti veoma razlicite, to je cinjenica. A takodje pohvalna informacija je i da se saradnja dve zemlje i dalje nastavlja, treba je i poboljsati, a za ovakvo stanje treba pomenuti i da je to zahvaljujuci radu sadasnje Vlade Srbije, pre svega premijeru Vucicu.

sreten97

pre 9 godina

Zaista veoma dobra vest sto ce u narednoj poseti Nemackoj srpska delegacija biti u poseti 18 nemackih pokrajina. One su ekonomski i privredno veoma razvijene, u to ne treba sumnjati, pa shodno tome Srbija moze i da nauci kako da poboljsa svoje poslovanje, kao i da, mozda, unese neku novu stavku u planu reformi, a sve ovo doprinosi jos boljoj sveopstoj saradnji dve zemlje.

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

malena87

pre 9 godina

Srbija je nakon dugog niza godina dozivela da je sve veci broj zemalja EU postuje i ceni i pruza joj podrsku na putu ka istoj. Konkretno, Nemacka je potvrdila i pohvalila dobru saradnju sa nasom zemljom, i istakla da ima jos prostora za poslovnu saradnju dve zemlje, sto je veoma dobar znak za razvoj srpske privrede.

blagojevic16

pre 9 godina

Nemacka, kao jedna od najrazvijenijih clanica EU je ugostila srpske drzavnike kojima je bila cast da gostuju u zemlji koja nas sve vise smatra prijateljem i dobrim poslovnim partnerom. Zakljuceno je da je saradnja dve drzave veoma dobra i da ima jos prostora za istu, za sta ce se Srbija jos potruditi prilikom stvaranja uslova za privlacenje stranih investicija od strane Nemacke.

tetreb

pre 9 godina

Ovo znači da je Nemačka, vodeća članica EU, prepoznala da će ova vlada sprovođenjem paketa reformi stvoriti zdravu sredinu za inostrane investicije što je vrlo bitan element za razvoj Srbije i normalno uređenje zemlje. Stvara se povoljna klima za nas unutar EU što će rezultirati, uskoro, i našim pristupom u članstvo. Činjenica je da prvi put imamo ovako jaku podršku najjače države EU i najpozitivniju ocenu Evropske komisije. Motivacija nemačkih privrednika da ostvare saradnju sa nama je odlično odrađen posao u interesu razvoja Srbije. Sve pohvale

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

mihajlovicV

pre 9 godina

Sto se tice posete nemackim pokrajinama, veoma dobra ideja nasih drzavnika, na celu sa premijerom Vucicem. Sadasnja Vlada Srbije cini sve kako bi jos poboljsala poslovni rejting Srbije u odnosu na to kakav status ima u zemljama Evrope i sveta, koji je sve bolji, i sve pohvale za to.

blizanac

pre 9 godina

Treba imati nade i duboko verovati da ce Srbija uskoro stati na noge i poboljsati svoj ekonomski status, a to ce ce uspeti kroz uspesno sprovodjenje planiranih reformi. Time ce, u ovom slucaju Nemacka, imati jos bolji podstrek da nastavi ulaganje u nasu zemlju, kao i otvoriti nove ekspoziture u Srbiji, sto bi bilo veoma dobro, kako za privatni sektor Srbije tako i za pitanje smanjenja nezaposlenosti u Srbiji.

MASINICA

pre 9 godina

Ono sto je kako se kaze do juce bilo ne moguce, danas je postala stvarnost i istina koju niko vise ne moze da sakrije. Nemacka je na danasnjem panelu iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom. To nam svakako godi kada pohvale stignu od drzave koja je jedna od najbolje ekonomskih razivijena u EU, sto naravno ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve drzave, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti. Aleksandar Vucic je na danasnjem panelu izrazio zahvalnost domacinima i obecao da ce Srbija obici svih 16 Nemackih pokrajina.

Optimista

pre 9 godina

Od ekonomije se zivi a ne od uzvikivanja iz fotelje Kosovo je Srbija, drago mi je sto je ova vlast to shvatila I da im je prioritet da ljudima napune stomake a ne glave sa parolama koje lepo zvuce.

bogomoljka

pre 9 godina

Nemacka je iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom, sto ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve zemlje, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti.

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Ove vesti su dobre za Srbiju,a pljuju samo oni koji su posle polumaratona leteli na otvaranje sajma u Hamburg da se slikaju sa Merkelovom,da je bilo koji drugi drzavnik otisao manje bi pojedinci pljuvali i ubedjen sam da su i oni svesni da je ovo dobro za Srbiju samo ne smeju da priznaju zbog stranackih legitimacija.

The Voice

pre 9 godina

Ovo je sjajna prilika, i šansa da se Srbija predstavi u najboljem svetlu, i ponudi potencijalnim Nemačkim investitorima, mogućnost ulaganja. Njihove brojne kompanije su prisutne u Srbiji, i to može biti ''mamac'' za ostale firme iz ove zemlje.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.

Srle

pre 9 godina

Da, naravno. Obidjite sve Nemacke pokrajine, posle predjite i na Veliku Britaniju, Francusku i td. i lepo se provedite za nase novce. Demagogija i lazi.

Bot#093

pre 9 godina

dobro dobro culi smo tu plocu jos pre par godina od tebe.. Kazi ti meni sta si ti uradio da se nesto od tvojih pricica stvarno desi? Gde su ti novci od autobusa? Gde je ne partijsko zaposljavanja? Gde je bre tebi strucnost da procenjujes necijji doktorat ili da spasavas i po snegu i po poplavama? Ima li nesto u sta se ne razumes i ne mesas bre?

guja

pre 9 godina

"Ali za tri četiri godine Srbija će biti normalna, moderna i uspešna zemlja, ako budemo imali dovoljno snage da to izdržimo i dovoljno volje i vere da sebe menjamo", zaključio je Vučić.

........Kad ti Beba Ćoki Popović sklopi rečenicu....Nego pusti to. Dajte one komentare aktivista sa onim "izuzetno normalnim imenima". Počeo sam da pišem knjigu, tojest almanah vesti, komentara i fotografija o "Premijeru i Predsedniku Vlade". Treba ostaviti dokumente za budućnost. Kako su partijsku botovi pobedili reklame za praškove za pranje, šampone za kosu i uloške s krilcima...Puštajte sve. Uključi na rafalno.

dijaspora

pre 9 godina

Da, troskove tih putovanja ce placati gradjani Srbije. Mi koji zivimo po svetu nagledasmo se tih 'studijskih putovanja' politicara svih fela, a korisit kod kuce nije vidljiva. Da umeju da iskoriste nase strucnjake iz svih oblasti koji decenijama rade po Nemackoj i Zapoadu u celini, imali bi vise korisiti gradjani Srbije.

saki

pre 9 godina

Ajde mani se vise trosenja nasih novaca. Svako malo se negde putuje,narodu se mazu oci... Stavite na papir sta ste uradili za dobro gradjana i stavite u novine. Od hapsenja nema nista,nikom niste konfiskovali imovinu,niko nije osudjen, igrali ste se lopova i zandara dok je to ljudima bilo zanimljivo,sad je Beograd na vodi, sad masu lozite kako cete od Srbije napraviti Nemacku. A u sustini niste uradili apsolutno nista !!!

dejanDe

pre 9 godina

Ako je mislio na Bundesland, tj na savezne drzave onda je
pogresio grdno, jer ih ima 16. a mozda mislio na tih 16 plus Austrija i Svajcarska?

hm

pre 9 godina

evo Vučiću,ovim putem ti javno obećavam da ćemo se,ukoliko Srbija za 3-4 godine postane normalna zemlja,i ja i žena i dete koje je u Nemačkoj rođeno,vratiti iz te iste Nemačke nazad u Srbiju...samo,bojim se da od toga nema ništa...

zuta osa

pre 9 godina

Vreme godisnjih odmora. Clanovi vlade letuju ove godine u Nemackoj. Ni jedna Nemacka pokrajina nece biti zaobidjena. Lepo, bar znamo gde nam elita letuje ove godine.

guja

pre 9 godina

Prosperitet Srbije isto je sto i ulazak investitora predstavljanjem programa reformi u Srbiji.Politika napretka donosi napredak. (BRANKO, 30. jun 2014 21:56)

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања (МИЛАН, 30. jun 2014 21:53)....

....e ovde se neko opasno zajebava. Pa ovo su Monti Pajtoni. Ovo opasno ugrožava Vimbldon i SP u Brazilu. Ovo je genijalno do imbecilnosti. Ovi postovi su osunčali ovaj kišni dan.

drugo nesto

pre 9 godina

Herr Wolf odakle ta opsednutost Nemackom odjednom?
(Observer, 30. jun 2014 19:33)
Nije on opsednut Nemackom, nego sobom.Ovo je najobicnije udruzenje privatnih lica, taj njegov famozni Forum, sa kojim ugusi citav dan.Skupe ovi nasi po nekog Nemca,nahrane ih tamo i napoje besplatno, ovaj Stajnmajer je covek Ministar inostranih poslova, to mu je posao.Ostali su svi neki bivsi, nebitni u ovom momentu skroz, jer su i gore vise nista.
Ali on ima zvaku za medije, ovaj napaceni narod koji se hvata za slamku i reklamira sebe i svoju umisljenju moc non stop.Vidis da pokusava da predstavi sebe kao nekog ko ce od Srbije, koja je realno pred bankrotstvom, da napravi Nemacku za 3-4 godine, pere svoju proslost, a od svega je jedina istina da je zemlju zaduzio preko 6 milijardi evra od kad vedri i oblaci Srbijom, sa prognozama da ce cifra do kraja godine skociti na 10.

Sir Oliver

pre 9 godina

e bedni botovi, sto ste pre samo cetiri-pet godine klicali svome vodji germanofilu dok je skidao tablu sa imenom Djindjica, sad vam je Nemacka uzor. Nemci su ozbiljan istorijski narod i sigurno intimno uzivaju u ovom nedostojanstvenom hodocascu neoevropljana na stogodisnjicu prve velike nemacke istorijske sramote i poraza, koji nam mnogi germanski krugovi nikada nece oprostiti. Sta je sledece, zahtev za dvojno drzavljanstvo za sve clanove vlade? Saradnja sa Berlinom svakako, ali sa dostojanrvom i bez patoloskog ulizivanja.

marko

pre 9 godina

Aj u 20 marke da zavrsava prodaju Telekoma koju je obecao tetka Angeli! To je i ona indirektno rekla, samo da se Vucko pridrzava obecanja, tu se i Kosovo podrazumeva..Kada ce briselski sporazum, Etihad, Fijat..?

Кривокапић

pre 9 godina

Не знам ко те спречава да спроведеш те реформе. Две године на власти и ништа. Имаш још 4 са 50 + посто подршке и не видим у чему је проблем да спроведете реформе. Можда је проблем што си се, као и покојни Ђинђић, окружио неспособњаковићима са лажним дипломама.

serbia dying

pre 9 godina

Samo javite na vreme kad krene turneja da znaju ljudi da dolazi cirkus.
Da i oni vide kako je nama i koliko su srećni, a da vam mi vidimo leđa i da se ne vraćate.
Slobodno povedite i sve ove koji su vladali pre vas, nema smisla da i njih ne vide u tački sa slonovima i majmunima.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Citat jednog običnog srpskog građanina, seljaka, radnika, takozvanog BOT-a;

"Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.
(Lela, 30. jun 2014 19:56)"

Ja, skromni Cand.scient. ponizno se klanjam vašoj Veličini i proklinjem majku svoju,
koja me je terala kajišom po guzici, da učim, da budem "SVOJ ČOVEK".

Hvala ti majko;
Niti sam svoj, niti sam čovek.

Ma nije vazno

pre 9 godina

Ovo sa posetom pokrajinama je pravi potez jer tamo leže najveće kompanije.
(U - Jail, 30. jun 2014 20:
Hahahahahahaha pa najbolji ste ,pa nece valjda da posecuju NEpokrajine kad tamo ne leze nikakve kompanije , hahahah jao pukli ste bre skroz ko zemlja.

Joe

pre 9 godina

Lepo se ti obuci kao da ides na pijac isto kao sto si isao u Andricgrad. Nemoj u odelu da se brukas po Nemackoj. Kada ce nama svanuti? Ala je duga ova noc 96 godina.

Kako drugacije

pre 9 godina

Demokrate su nazivali izdajnicima-a sad ti isti hvale nove vlastodrzce po ovom pitanju!?

Sto mi drago, sto moraju da kucaju komentare, koji se ne poklapaju sa njihovim ranijim ubedjenjima...

©©©©©©©©©©©©©©©©©©

pre 9 godina

Dosta mi je ovih sarenih lazi i gluposti o Nemackoj. Zna se da nam nikad nisu bili prijatelji i tacka!
Zaobidjite me sa "investicijama" o tome slusamo 14 godina!
Jos ne znam sto bi Nemacka ista investirala ovde u propaloj nasoj zemlji.

tt

pre 9 godina

Sve je to u redu sa jacanjem saradnje sa Nemackom i to treba pozdraviti. Medjutim he razumem tu potrebu da odes u drugu drzavu i tamo ponizavas sopstvenu. Kako treba razumeti da je Srbijado sada bila neiskrena, lazljiva, podla (jedno misli, drugo govori a trece radi), ...Da li ovo znaci opravdanje za one koji su nas bombardovali, ubijali, rusili iI unistavali infrastrukturu, proterivali, otimali drzavnu teritoriju, ...zato sto priznajemo da smo zaboga bili stvarno losi ali evo Novo Vucic i njegovo Novo Ja svecano izjavljuje da cemo od sada biti dobri iiI poslusni.

Evro-mark

pre 9 godina

,,,planira organizovanje posete svih 16 nemačkih pokrajina, kako bi se potencijalnim investitorima prikazalo da Srbija ima bolje podsticajne pakete od zemalja u okruženju.
Još kad bi se malo postarao i o pravima Lužičkih Srba, koje tamo nazivaju Nemcima - e al onda ne bi bilo dogovora.

bice bericeta

pre 9 godina

"Forum je osnovan kao jedna vrsta udruženja pojedinaca koji se godinama bave srpsko-nemačkim odnosima, u politici, privredi, kulturi i obrazovanju."
I od ovog skupa veliki drzavnik i mediji napravise citavu predstavu za domacu javnost, naravno.
Dok se u Srbiji ne sredi stanje, moze da bude milion ovakvih foruma i da obidju po 10 puta svih 16 pokrajina,skrcaju silne pare a rezultat ce biti NULA.A Nemce sto bolje nahrane i napoje za dzabe, bice ih sve vise.

SNS prevaranti

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.
(Neko Iz Mase, 30. jun 2014 23:31)

Ti se sprdaš, ali sns botovi ne kapiraju...

Vučić je najveći prevarant koji se rodio u Srbiji, tu nema dileme, niko kao on nije varao ovaj jadni narod. On nas vodi ubrzano u propast, a to je i namera velikih sila, da nas prezaduži, ojade i postanemo njihova kolonija. Jasni zahtev Nemačke je bio da se odreknemo Kosova, tzv paralelnih institucija, to smo i uradili i oni to podržavaju, oni podržavaju poslušnike...Kao mali privrednik mogu da kažem da za mene nije uspeh kada odem na ugovaranje posla, učestvujem u nadmetanju(teneder, javne nabavke...), već je uspeh kada ugovorim posao. Da li je nešto ugovorio Vučić, da li je doveo nekog investitora iz Nemačke, kao što je npr Tadić doveo Fiat, nije ništa ugovorio, samo je išao da se slika i zamajava građane. Nikada nije bilo manje investicija, pa što beže kad ,,veruju'' ovom režimu ili beže zato što lažete, menjete pravila-zakone svaki dan i niko ozbiljan ne želi da se igra sa vama, rizukuje...Prema tome, toliko nam veruju da je rekordno malo investicija, ali i rekordna zaduženost, rekordna dubioza u centralnoj i lokalnim kasama. Jadna je ona država kojoj Nemačka, kao, ,,pomaže''.

Sosa

pre 9 godina

vrati ti mene u titino vreme pa da vidis kako cu ja sam naci radno mesto u EU i prosetati celom Evropom bez icije pomoci, dosta nam je vise ulagivanja i ispunjavanja svih zelja toj evropskoj dami - mislim na celu Evropu i EU - a zaboravljate da je nova generacija stasala a da i ona koja je u vase vreme dok ste zarili i palili, pljuvali i nipodastavali izgubila posao i koja treba da se zaposli a jos niste putem investicija obezbedili posao njihovim roditeljima, a kamoli ovim mladim.

PARAVNA NORMA

pre 9 godina

Svaka poseta nasih privrednika Nemackoj, moze samo da pospesi i onaku nasu vec posrnulu privredu u svakom slucaju jedan pametan poteze premijera i Vlade Srbije.

Srbin 100%

pre 9 godina

Mogucnost eventualne privredne saradnje sa Nemackom,ili sa cak pojedinim regijama iz Nemacke je sansa koju moramo oberucke prihvatiti,i takodje moramo utvrditi na koji nacin su oni uspeli da stvore sistem koji se pokazao itekako otporan na krize i previranja na svetskim berzama

Bibap

pre 9 godina

Animiranjem većeg broja nemačkih investitora da ulažu u Srbiji, uspostavlja se stabilna poslovna atmosfera, a samim tim, ujedno i privlačenja ostalih investitora iz čitavog sveta. Zato je Vučić pri prvom putovanju u Nemačku, kao premijer Vlade, tamošnjim zvaničnicima predstavio plan reformi i pravac razvoja Srbije.

Uspeh

pre 9 godina

Mislim da je ovo sasvim dovoljan rezultat od Vucica i mislim da ce ih tek biti...voleo bih da bude sto vise posla za ljude,i nadam se da ce saradnja biti uspesnija.

vanila

pre 9 godina

Ova poseta bila je od velikog znacaja za Srbiju i njene gradjane, predstavljen je program reformi i pricalo se o novim investicijama Nemacke u nasu privredu, i dalje treba nastaviti sa osnazivanjem odnosa nase dve zemlje.

ratluk

pre 9 godina

Nemacka je zemlja koja moze da pomogne Srbiji u mnogim oblastima, prosirivanje postojecih investicija i dovodjenje novih ulagaca u nasu zemlju veoma ce znaciti srpskoj privredi i drustvu, odlicna vest.

lasta

pre 9 godina

Prosirivanje poslovanja nemackih biznismena u nasoj zemlji doprinece uplivu novog kapitala koji nam je preko potreban u ovom trenutku, smatram da ovakve posete treba da budu jos cesce u buducnosti i da treba raditi na jacanju veza Nemacke i Srbije.

leopard

pre 9 godina

Premijer Vucic je na najbolji nacin predstavio nasu zemlju i planirane reforme svim potencijalnim investitorima, takodje ce obici sve nemacke pokrajine i na taj nacin privuci sto veci broj ulagaca, nema sumnje da cemo uskoro videti pozitivne rezultate ove posete.

oblak

pre 9 godina

Kao jedna od najuticajnijih zemalja EU, Nemacka ce pruziti veliku podrsku Srbiji u njenom putu ka evropskim integracijama, takodje mozemo ocekivati nove investicije koje ce pomoci u resavanju problema nezaposlenosti.

Ombudsman

pre 9 godina

Ovakve posete najjačoj evropskoj ekonomskoj sili nam donose sve više potencijalnih investicija upravo zbog konkretnog pristupa u razgovoru sa Nemačkim privrednicima, zasnovanom na planu i programu.

osmehgoranboric

pre 9 godina

Borba za krucijalnu stvar ne prestaje a to je smanjiti nezaposlenost privlacenjem stranih investitora Vucic je toga svestan i izgara ka tom cilju....

osmeh tastine

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje je teznja Vucica da stvori povoljan poslovni ambijent za strane investitore koji bi otvorili predstavnistva svojih vec postojecih firmi i u Srbiji , time bi se smanjila nezaposlenost sto je kljucni cilj nove vlade.....

agronom milan napusten slucaj

pre 9 godina

Vucicu je jasno koliko su nam strani investitori bitni da bi pokrenuli privredu u Srbiji i na taj nacin smanjili nezaposlenost , potrebno je stvoriti povoljan poslovni ambijent zato mu je potrebna povratna informacija od stranih investitora....

jedanboric

pre 9 godina

Jasno je svima koliko je Vucicu stalo da resi najveci problem sa kojim se suocavamo a to je d se smanji nezaposlenost , zato i pregovara sa stranim investitorima da od njih cuje sta je potrebno da bi im se stvorio povoljan poslovni ambijent...

zuta osa

pre 9 godina

Vreme godisnjih odmora. Clanovi vlade letuju ove godine u Nemackoj. Ni jedna Nemacka pokrajina nece biti zaobidjena. Lepo, bar znamo gde nam elita letuje ove godine.

tt

pre 9 godina

Sve je to u redu sa jacanjem saradnje sa Nemackom i to treba pozdraviti. Medjutim he razumem tu potrebu da odes u drugu drzavu i tamo ponizavas sopstvenu. Kako treba razumeti da je Srbijado sada bila neiskrena, lazljiva, podla (jedno misli, drugo govori a trece radi), ...Da li ovo znaci opravdanje za one koji su nas bombardovali, ubijali, rusili iI unistavali infrastrukturu, proterivali, otimali drzavnu teritoriju, ...zato sto priznajemo da smo zaboga bili stvarno losi ali evo Novo Vucic i njegovo Novo Ja svecano izjavljuje da cemo od sada biti dobri iiI poslusni.

dejanDe

pre 9 godina

Ako je mislio na Bundesland, tj na savezne drzave onda je
pogresio grdno, jer ih ima 16. a mozda mislio na tih 16 plus Austrija i Svajcarska?

guja

pre 9 godina

"Ali za tri četiri godine Srbija će biti normalna, moderna i uspešna zemlja, ako budemo imali dovoljno snage da to izdržimo i dovoljno volje i vere da sebe menjamo", zaključio je Vučić.

........Kad ti Beba Ćoki Popović sklopi rečenicu....Nego pusti to. Dajte one komentare aktivista sa onim "izuzetno normalnim imenima". Počeo sam da pišem knjigu, tojest almanah vesti, komentara i fotografija o "Premijeru i Predsedniku Vlade". Treba ostaviti dokumente za budućnost. Kako su partijsku botovi pobedili reklame za praškove za pranje, šampone za kosu i uloške s krilcima...Puštajte sve. Uključi na rafalno.

Joe

pre 9 godina

Lepo se ti obuci kao da ides na pijac isto kao sto si isao u Andricgrad. Nemoj u odelu da se brukas po Nemackoj. Kada ce nama svanuti? Ala je duga ova noc 96 godina.

©©©©©©©©©©©©©©©©©©

pre 9 godina

Dosta mi je ovih sarenih lazi i gluposti o Nemackoj. Zna se da nam nikad nisu bili prijatelji i tacka!
Zaobidjite me sa "investicijama" o tome slusamo 14 godina!
Jos ne znam sto bi Nemacka ista investirala ovde u propaloj nasoj zemlji.

marko

pre 9 godina

Aj u 20 marke da zavrsava prodaju Telekoma koju je obecao tetka Angeli! To je i ona indirektno rekla, samo da se Vucko pridrzava obecanja, tu se i Kosovo podrazumeva..Kada ce briselski sporazum, Etihad, Fijat..?

dijaspora

pre 9 godina

Da, troskove tih putovanja ce placati gradjani Srbije. Mi koji zivimo po svetu nagledasmo se tih 'studijskih putovanja' politicara svih fela, a korisit kod kuce nije vidljiva. Da umeju da iskoriste nase strucnjake iz svih oblasti koji decenijama rade po Nemackoj i Zapoadu u celini, imali bi vise korisiti gradjani Srbije.

Sir Oliver

pre 9 godina

e bedni botovi, sto ste pre samo cetiri-pet godine klicali svome vodji germanofilu dok je skidao tablu sa imenom Djindjica, sad vam je Nemacka uzor. Nemci su ozbiljan istorijski narod i sigurno intimno uzivaju u ovom nedostojanstvenom hodocascu neoevropljana na stogodisnjicu prve velike nemacke istorijske sramote i poraza, koji nam mnogi germanski krugovi nikada nece oprostiti. Sta je sledece, zahtev za dvojno drzavljanstvo za sve clanove vlade? Saradnja sa Berlinom svakako, ali sa dostojanrvom i bez patoloskog ulizivanja.

saki

pre 9 godina

Ajde mani se vise trosenja nasih novaca. Svako malo se negde putuje,narodu se mazu oci... Stavite na papir sta ste uradili za dobro gradjana i stavite u novine. Od hapsenja nema nista,nikom niste konfiskovali imovinu,niko nije osudjen, igrali ste se lopova i zandara dok je to ljudima bilo zanimljivo,sad je Beograd na vodi, sad masu lozite kako cete od Srbije napraviti Nemacku. A u sustini niste uradili apsolutno nista !!!

hm

pre 9 godina

evo Vučiću,ovim putem ti javno obećavam da ćemo se,ukoliko Srbija za 3-4 godine postane normalna zemlja,i ja i žena i dete koje je u Nemačkoj rođeno,vratiti iz te iste Nemačke nazad u Srbiju...samo,bojim se da od toga nema ništa...

Bot#093

pre 9 godina

dobro dobro culi smo tu plocu jos pre par godina od tebe.. Kazi ti meni sta si ti uradio da se nesto od tvojih pricica stvarno desi? Gde su ti novci od autobusa? Gde je ne partijsko zaposljavanja? Gde je bre tebi strucnost da procenjujes necijji doktorat ili da spasavas i po snegu i po poplavama? Ima li nesto u sta se ne razumes i ne mesas bre?

Ma nije vazno

pre 9 godina

Ovo sa posetom pokrajinama je pravi potez jer tamo leže najveće kompanije.
(U - Jail, 30. jun 2014 20:
Hahahahahahaha pa najbolji ste ,pa nece valjda da posecuju NEpokrajine kad tamo ne leze nikakve kompanije , hahahah jao pukli ste bre skroz ko zemlja.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

Citat jednog običnog srpskog građanina, seljaka, radnika, takozvanog BOT-a;

"Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.
(Lela, 30. jun 2014 19:56)"

Ja, skromni Cand.scient. ponizno se klanjam vašoj Veličini i proklinjem majku svoju,
koja me je terala kajišom po guzici, da učim, da budem "SVOJ ČOVEK".

Hvala ti majko;
Niti sam svoj, niti sam čovek.

serbia dying

pre 9 godina

Samo javite na vreme kad krene turneja da znaju ljudi da dolazi cirkus.
Da i oni vide kako je nama i koliko su srećni, a da vam mi vidimo leđa i da se ne vraćate.
Slobodno povedite i sve ove koji su vladali pre vas, nema smisla da i njih ne vide u tački sa slonovima i majmunima.

Srle

pre 9 godina

Da, naravno. Obidjite sve Nemacke pokrajine, posle predjite i na Veliku Britaniju, Francusku i td. i lepo se provedite za nase novce. Demagogija i lazi.

drugo nesto

pre 9 godina

Herr Wolf odakle ta opsednutost Nemackom odjednom?
(Observer, 30. jun 2014 19:33)
Nije on opsednut Nemackom, nego sobom.Ovo je najobicnije udruzenje privatnih lica, taj njegov famozni Forum, sa kojim ugusi citav dan.Skupe ovi nasi po nekog Nemca,nahrane ih tamo i napoje besplatno, ovaj Stajnmajer je covek Ministar inostranih poslova, to mu je posao.Ostali su svi neki bivsi, nebitni u ovom momentu skroz, jer su i gore vise nista.
Ali on ima zvaku za medije, ovaj napaceni narod koji se hvata za slamku i reklamira sebe i svoju umisljenju moc non stop.Vidis da pokusava da predstavi sebe kao nekog ko ce od Srbije, koja je realno pred bankrotstvom, da napravi Nemacku za 3-4 godine, pere svoju proslost, a od svega je jedina istina da je zemlju zaduzio preko 6 milijardi evra od kad vedri i oblaci Srbijom, sa prognozama da ce cifra do kraja godine skociti na 10.

Kako drugacije

pre 9 godina

Demokrate su nazivali izdajnicima-a sad ti isti hvale nove vlastodrzce po ovom pitanju!?

Sto mi drago, sto moraju da kucaju komentare, koji se ne poklapaju sa njihovim ranijim ubedjenjima...

SNS prevaranti

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.
(Neko Iz Mase, 30. jun 2014 23:31)

Ti se sprdaš, ali sns botovi ne kapiraju...

Vučić je najveći prevarant koji se rodio u Srbiji, tu nema dileme, niko kao on nije varao ovaj jadni narod. On nas vodi ubrzano u propast, a to je i namera velikih sila, da nas prezaduži, ojade i postanemo njihova kolonija. Jasni zahtev Nemačke je bio da se odreknemo Kosova, tzv paralelnih institucija, to smo i uradili i oni to podržavaju, oni podržavaju poslušnike...Kao mali privrednik mogu da kažem da za mene nije uspeh kada odem na ugovaranje posla, učestvujem u nadmetanju(teneder, javne nabavke...), već je uspeh kada ugovorim posao. Da li je nešto ugovorio Vučić, da li je doveo nekog investitora iz Nemačke, kao što je npr Tadić doveo Fiat, nije ništa ugovorio, samo je išao da se slika i zamajava građane. Nikada nije bilo manje investicija, pa što beže kad ,,veruju'' ovom režimu ili beže zato što lažete, menjete pravila-zakone svaki dan i niko ozbiljan ne želi da se igra sa vama, rizukuje...Prema tome, toliko nam veruju da je rekordno malo investicija, ali i rekordna zaduženost, rekordna dubioza u centralnoj i lokalnim kasama. Jadna je ona država kojoj Nemačka, kao, ,,pomaže''.

Кривокапић

pre 9 godina

Не знам ко те спречава да спроведеш те реформе. Две године на власти и ништа. Имаш још 4 са 50 + посто подршке и не видим у чему је проблем да спроведете реформе. Можда је проблем што си се, као и покојни Ђинђић, окружио неспособњаковићима са лажним дипломама.

bice bericeta

pre 9 godina

"Forum je osnovan kao jedna vrsta udruženja pojedinaca koji se godinama bave srpsko-nemačkim odnosima, u politici, privredi, kulturi i obrazovanju."
I od ovog skupa veliki drzavnik i mediji napravise citavu predstavu za domacu javnost, naravno.
Dok se u Srbiji ne sredi stanje, moze da bude milion ovakvih foruma i da obidju po 10 puta svih 16 pokrajina,skrcaju silne pare a rezultat ce biti NULA.A Nemce sto bolje nahrane i napoje za dzabe, bice ih sve vise.

Evro-mark

pre 9 godina

,,,planira organizovanje posete svih 16 nemačkih pokrajina, kako bi se potencijalnim investitorima prikazalo da Srbija ima bolje podsticajne pakete od zemalja u okruženju.
Još kad bi se malo postarao i o pravima Lužičkih Srba, koje tamo nazivaju Nemcima - e al onda ne bi bilo dogovora.

guja

pre 9 godina

Prosperitet Srbije isto je sto i ulazak investitora predstavljanjem programa reformi u Srbiji.Politika napretka donosi napredak. (BRANKO, 30. jun 2014 21:56)

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања (МИЛАН, 30. jun 2014 21:53)....

....e ovde se neko opasno zajebava. Pa ovo su Monti Pajtoni. Ovo opasno ugrožava Vimbldon i SP u Brazilu. Ovo je genijalno do imbecilnosti. Ovi postovi su osunčali ovaj kišni dan.

Sosa

pre 9 godina

vrati ti mene u titino vreme pa da vidis kako cu ja sam naci radno mesto u EU i prosetati celom Evropom bez icije pomoci, dosta nam je vise ulagivanja i ispunjavanja svih zelja toj evropskoj dami - mislim na celu Evropu i EU - a zaboravljate da je nova generacija stasala a da i ona koja je u vase vreme dok ste zarili i palili, pljuvali i nipodastavali izgubila posao i koja treba da se zaposli a jos niste putem investicija obezbedili posao njihovim roditeljima, a kamoli ovim mladim.

Lela

pre 9 godina

Ovaj covek me odusevljava. Toliko energije , zelje da Srbiju sto bolje predstavi kako investitorima, tako i celoj Nemackoj.Samo ovakvim radom se moze nesto postici.

Višekruna

pre 9 godina

Možete da pričate da je Vučić izdjanik, nemački čovek i slične gluposti, takvih komentara smo se načitali bezbroj. Najprostije rečeno, sa Nemcima moramo biti u najboljim odonosima i kraj priče. Podrška premijeru u tom domenu u svakom pogledu.

blagojevic16

pre 9 godina

Nemacka, kao jedna od najrazvijenijih clanica EU je ugostila srpske drzavnike kojima je bila cast da gostuju u zemlji koja nas sve vise smatra prijateljem i dobrim poslovnim partnerom. Zakljuceno je da je saradnja dve drzave veoma dobra i da ima jos prostora za istu, za sta ce se Srbija jos potruditi prilikom stvaranja uslova za privlacenje stranih investicija od strane Nemacke.

sreten97

pre 9 godina

Zaista veoma dobra vest sto ce u narednoj poseti Nemackoj srpska delegacija biti u poseti 18 nemackih pokrajina. One su ekonomski i privredno veoma razvijene, u to ne treba sumnjati, pa shodno tome Srbija moze i da nauci kako da poboljsa svoje poslovanje, kao i da, mozda, unese neku novu stavku u planu reformi, a sve ovo doprinosi jos boljoj sveopstoj saradnji dve zemlje.

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

Vesna23

pre 9 godina

Gradjani Srbije imaju iskrenu zelju da postanu deo evropske unije. A posao politicara je da nas tamo I uvedu. Naravno da I mi moramo njima pomoci ali prvi korak je da politicari ne govore razliciti stvari. Jedno kad odu tamo na sastanke a drugo ovde nama. Cvrstog sam uverenja da sadasnja vlast govori istinu ma koliko ponekad i gorka ume da bude. Za razliku od demokrata koji su imali samo deklarativnu zelju ulaska oni nikada nisu imali hrabrosti da sprovedu prave reforme nego samo dobro da napune svoje dzepove. Naprednjaci za sada pokazuju visok stepen odgovornosti i iskrene zelje da se nesto promeni kao i naravno da se ostvari dugo zeljeni cilj ulaska u evropsku uniju

Džoni Štulić

pre 9 godina

Nemci su vrlo praktičan narod, što obećaš, to uradi i imaćeš beskonačno poverenje i poštovanje, naravno i pomoć. Tu se vidi razlike ove Vlade i prethodnih.

blizanac

pre 9 godina

Treba imati nade i duboko verovati da ce Srbija uskoro stati na noge i poboljsati svoj ekonomski status, a to ce ce uspeti kroz uspesno sprovodjenje planiranih reformi. Time ce, u ovom slucaju Nemacka, imati jos bolji podstrek da nastavi ulaganje u nasu zemlju, kao i otvoriti nove ekspoziture u Srbiji, sto bi bilo veoma dobro, kako za privatni sektor Srbije tako i za pitanje smanjenja nezaposlenosti u Srbiji.

seherezada

pre 9 godina

Mozemo primetiti da je Nemacka uveliko promenila stav prema Srbiji i sada nas vise postuje, to nam znaci, pre svega po pitanju poslovne saradnje, koja je vec pokrenuta od kada je nekoliko nemackih investitora pokrenulo nase firme. Sada je istaknuto da ce se nastaviti sa tom praksom, kao i da ce nove investicije doci u Srbiju od strane Nemacke.

Rambo

pre 9 godina

Mnogo nam znači podrška najjače zemlje EU, sigurno da će nas i drugi posmatrati sada ozbiljnije, ali što je najvažnije to su reforme koje moramo što pre sprovesti.

Zoki

pre 9 godina

Nisam primetio da je neka zemlja koja je pretendovala na članstvo u EU, mogla to da uradi bez podrške Nemaca. Prema tome, skidam kapu premijeru, zna čovek šta radi.

Rolex

pre 9 godina

Svaki vid podrške, poziv, poruke ohrabrenja, kritike i slično od ovakvih zemalja treba prihvatati, odnosno prvo saslušati. Pa ne bi one bile tako uspešne za džaba, imaju iskustva, znaju kako se do uspeha stiže.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

vucic je najveci covek koji se rodio u srbiji,
tu nema dileme i on ce nas na celu odvesti u blagostanje.
samo trebamo da se ucimo iz njegovih dela i svi cemo ziveti bolje.

Žika Raosavljević

pre 9 godina

Privući nemačke investicije nije lako, za to je potreban ne dobar, nego najbolji mogući poslovni ambjent, jer je takav u njihovoj zemlji, pa mogu i tamo da ostanu. Premijer čini sve što je u njegovoj moći i drago mi je zbog toga. Konačno da ostvarimo vezu sa Nemčakom.

Bajkela

pre 9 godina

Večito smo se utrkivali za nekim balansom , te mos između istoka i zapada, te ovako, te onako. Hoćemo da budemo bliski Berlinu, idemo u EU, a svako ko ima sa nama jake ekonomske i istorijske veze, njega ćemo da poštujemo.

malena87

pre 9 godina

Srbija je nakon dugog niza godina dozivela da je sve veci broj zemalja EU postuje i ceni i pruza joj podrsku na putu ka istoj. Konkretno, Nemacka je potvrdila i pohvalila dobru saradnju sa nasom zemljom, i istakla da ima jos prostora za poslovnu saradnju dve zemlje, sto je veoma dobar znak za razvoj srpske privrede.

mihajlovicV

pre 9 godina

Sto se tice posete nemackim pokrajinama, veoma dobra ideja nasih drzavnika, na celu sa premijerom Vucicem. Sadasnja Vlada Srbije cini sve kako bi jos poboljsala poslovni rejting Srbije u odnosu na to kakav status ima u zemljama Evrope i sveta, koji je sve bolji, i sve pohvale za to.

mm82

pre 9 godina

Prvo sta treba istaci jeste da nema koristi od vracanja u proslost. Srbija treba da da sve od sebe kako bi isla u bolju buducnost, saradjivala sa zemljama Evrope i sveta, u ovom slucaju sa Nemackom, kao jednom od privrednih velesila. Takodje, posto u nasoj drzavi vec uspesno posluje veliki broj nemackih firmi, to je znak da se nastavi tim tempom rada, kao i da su novi nemacki investitori dobrodosli.

Talisman

pre 9 godina

Ovaj čovek ima toliko snage i energije! Njegov trud i zalaganje niko ne može da ospori. To su očigledno uvideli i Nemci, kao i da je Srbija postala ozbiljan partner, što će sigurno dovesti do većih ulaganja u našu zemlju.

bogomoljka

pre 9 godina

Nemacka je iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom, sto ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve zemlje, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti.

МИЛАН

pre 9 godina

Премијер Александар Вучић посетиће Немачке Украјине да би се проширио бизнис запошљавања

tetreb

pre 9 godina

Ovo znači da je Nemačka, vodeća članica EU, prepoznala da će ova vlada sprovođenjem paketa reformi stvoriti zdravu sredinu za inostrane investicije što je vrlo bitan element za razvoj Srbije i normalno uređenje zemlje. Stvara se povoljna klima za nas unutar EU što će rezultirati, uskoro, i našim pristupom u članstvo. Činjenica je da prvi put imamo ovako jaku podršku najjače države EU i najpozitivniju ocenu Evropske komisije. Motivacija nemačkih privrednika da ostvare saradnju sa nama je odlično odrađen posao u interesu razvoja Srbije. Sve pohvale

gagaM007

pre 9 godina

Srbija je u poslednjih nekoliko godina pokazala da cini najvece napore kako bi se sto bolje razvila i uspela da privuce sto veci broj stranih investitora kako bi je jos vise potpomogli. Jedan od stranih investitora koji je nasao povoljne uslove za poslovanje u nasoj zemlji je Nemacka, koja je istakla da ce nastaviti saradnju sa Srbijom i u narednom periodu, sto ce nama umnogome znaciti.

PARAVNA NORMA

pre 9 godina

Svaka poseta nasih privrednika Nemackoj, moze samo da pospesi i onaku nasu vec posrnulu privredu u svakom slucaju jedan pametan poteze premijera i Vlade Srbije.

SUBOTICASUSU

pre 9 godina

Ove vesti su dobre za Srbiju,a pljuju samo oni koji su posle polumaratona leteli na otvaranje sajma u Hamburg da se slikaju sa Merkelovom,da je bilo koji drugi drzavnik otisao manje bi pojedinci pljuvali i ubedjen sam da su i oni svesni da je ovo dobro za Srbiju samo ne smeju da priznaju zbog stranackih legitimacija.

Optimista

pre 9 godina

Od ekonomije se zivi a ne od uzvikivanja iz fotelje Kosovo je Srbija, drago mi je sto je ova vlast to shvatila I da im je prioritet da ljudima napune stomake a ne glave sa parolama koje lepo zvuce.

MASINICA

pre 9 godina

Ono sto je kako se kaze do juce bilo ne moguce, danas je postala stvarnost i istina koju niko vise ne moze da sakrije. Nemacka je na danasnjem panelu iznela pohvalne reci na racun poslovne i prijateljske saradnje sa Srbijom. To nam svakako godi kada pohvale stignu od drzave koja je jedna od najbolje ekonomskih razivijena u EU, sto naravno ide u korist nasoj zemlji da nas ovakva sila poput Nemacke javno pozitivino oceni. Naravno, ima jos prostora za unapredjenje odnosa dve drzave, sto ce se vremenom sigurno i ostvariti. Aleksandar Vucic je na danasnjem panelu izrazio zahvalnost domacinima i obecao da ce Srbija obici svih 16 Nemackih pokrajina.

The Voice

pre 9 godina

Ovo je sjajna prilika, i šansa da se Srbija predstavi u najboljem svetlu, i ponudi potencijalnim Nemačkim investitorima, mogućnost ulaganja. Njihove brojne kompanije su prisutne u Srbiji, i to može biti ''mamac'' za ostale firme iz ove zemlje.

nota bene

pre 9 godina

Srbija i Nemacka su po ekonomskoj razvijenosti veoma razlicite, to je cinjenica. A takodje pohvalna informacija je i da se saradnja dve zemlje i dalje nastavlja, treba je i poboljsati, a za ovakvo stanje treba pomenuti i da je to zahvaljujuci radu sadasnje Vlade Srbije, pre svega premijeru Vucicu.

istorija

pre 9 godina

Auuu a majcica rusija.
Sta je sve pljuvao po nemackoj,a sad odjednom postao opsednut njima.
E da smo takvi bili kroz istoriju ne bi bilo ratova i izginuca,uvek smo se junacili i trcali glavom na zid umesto da je upotrebimo za nesto drugo.Pa dobro vremena se menjaju mozda se sve i promeni.
Ja mislim da posle 200 godina losih odnosa sa nemackom i austrijom trebamo da okrenemo list.Zrtve nikad ne zaboraviti ali dosta vremena i truda uloziti da se takve stvari vise ne ponove.Mislim da smo duzni to pokolenjima.Uostaalom voleli mi njih ili ne oni upravljaju evropom.Ako sa njima budemo ko nokat i meso onda mozemo sebe smatrati jakom i uticajnom zemljom.

Uspeh

pre 9 godina

Mislim da je ovo sasvim dovoljan rezultat od Vucica i mislim da ce ih tek biti...voleo bih da bude sto vise posla za ljude,i nadam se da ce saradnja biti uspesnija.

vanila

pre 9 godina

Ova poseta bila je od velikog znacaja za Srbiju i njene gradjane, predstavljen je program reformi i pricalo se o novim investicijama Nemacke u nasu privredu, i dalje treba nastaviti sa osnazivanjem odnosa nase dve zemlje.

ratluk

pre 9 godina

Nemacka je zemlja koja moze da pomogne Srbiji u mnogim oblastima, prosirivanje postojecih investicija i dovodjenje novih ulagaca u nasu zemlju veoma ce znaciti srpskoj privredi i drustvu, odlicna vest.

lasta

pre 9 godina

Prosirivanje poslovanja nemackih biznismena u nasoj zemlji doprinece uplivu novog kapitala koji nam je preko potreban u ovom trenutku, smatram da ovakve posete treba da budu jos cesce u buducnosti i da treba raditi na jacanju veza Nemacke i Srbije.

leopard

pre 9 godina

Premijer Vucic je na najbolji nacin predstavio nasu zemlju i planirane reforme svim potencijalnim investitorima, takodje ce obici sve nemacke pokrajine i na taj nacin privuci sto veci broj ulagaca, nema sumnje da cemo uskoro videti pozitivne rezultate ove posete.

oblak

pre 9 godina

Kao jedna od najuticajnijih zemalja EU, Nemacka ce pruziti veliku podrsku Srbiji u njenom putu ka evropskim integracijama, takodje mozemo ocekivati nove investicije koje ce pomoci u resavanju problema nezaposlenosti.

Srbin 100%

pre 9 godina

Mogucnost eventualne privredne saradnje sa Nemackom,ili sa cak pojedinim regijama iz Nemacke je sansa koju moramo oberucke prihvatiti,i takodje moramo utvrditi na koji nacin su oni uspeli da stvore sistem koji se pokazao itekako otporan na krize i previranja na svetskim berzama

Bibap

pre 9 godina

Animiranjem većeg broja nemačkih investitora da ulažu u Srbiji, uspostavlja se stabilna poslovna atmosfera, a samim tim, ujedno i privlačenja ostalih investitora iz čitavog sveta. Zato je Vučić pri prvom putovanju u Nemačku, kao premijer Vlade, tamošnjim zvaničnicima predstavio plan reformi i pravac razvoja Srbije.

Ombudsman

pre 9 godina

Ovakve posete najjačoj evropskoj ekonomskoj sili nam donose sve više potencijalnih investicija upravo zbog konkretnog pristupa u razgovoru sa Nemačkim privrednicima, zasnovanom na planu i programu.

osmehgoranboric

pre 9 godina

Borba za krucijalnu stvar ne prestaje a to je smanjiti nezaposlenost privlacenjem stranih investitora Vucic je toga svestan i izgara ka tom cilju....

osmeh tastine

pre 9 godina

Sve sto nam ostaje je teznja Vucica da stvori povoljan poslovni ambijent za strane investitore koji bi otvorili predstavnistva svojih vec postojecih firmi i u Srbiji , time bi se smanjila nezaposlenost sto je kljucni cilj nove vlade.....

agronom milan napusten slucaj

pre 9 godina

Vucicu je jasno koliko su nam strani investitori bitni da bi pokrenuli privredu u Srbiji i na taj nacin smanjili nezaposlenost , potrebno je stvoriti povoljan poslovni ambijent zato mu je potrebna povratna informacija od stranih investitora....

jedanboric

pre 9 godina

Jasno je svima koliko je Vucicu stalo da resi najveci problem sa kojim se suocavamo a to je d se smanji nezaposlenost , zato i pregovara sa stranim investitorima da od njih cuje sta je potrebno da bi im se stvorio povoljan poslovni ambijent...