Nedelja, 19.03.2017.

21:10

Užas na Novom Beogradu: Bacili psa sa petog sprata

U naselju Mileva Marić Ajnštajn, u Bloku 72 na Novom Beogradu, radnici na gradilištu bacili su psa sa otprilike 15 metara visine nakon čega je uginuo, javlja N1

Izvor: N1

Užas na Novom Beogradu: Bacili psa sa petog sprata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

prcko

pre 7 godina

od sadizma nad nejakim zivotinjama do sadizma nad nejakom decom i nejakim ljudima je samo malo. zato prijavljujte i borite se za prava nevinih i neduznih zivotinja. nasilnike koje pustimo da divljaju ce kad tad preci na ljudske zrtve.

Kventin

pre 7 godina

Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.
(Ulični_Hodač, 20. mart 2017 06:46)

Jel ti zaista verujes u ove gluposti? Da bi nema grupa tajno funkcionisala, potrebna su ogromna novcana sredstva kao i logisticka pomoc. Potrebno je mnogo toga da bi ona funkcionisala, medjutim problem nije Leviathan, problem je ne funkcionisanje same policije. Da je ovo pravna drzava prvo bi Leviathan bio u zatvoru, tako da bi policija imala vise vremena da se bavi trovacima pasa ili ovima sto ispituju silu gravitacije. Gde je policijska logistika? U Izraelu je svaki kvadrat pod ocima kamera i satelita i uvek se zna ko sta uradi i moguce je ubiti neku osobu samo u zatvorenom prostoru, medjutim vracanjem snmaka se vidi ko je u tu prostoriju ulazio i opet se pronalazi negativac. I sam Novi Sad je pod kamerama pa vidite kako policija radi, imaju slike svih prestupnika, medjutim nece da rade posao. Umesto da anropd izadje na ulicu blokira sve i trazi od policije da resava slucajeve brzo i efikasno, ma i preki sud samo da rade, kao u brazilu recimo. Moramo nesto promeniti u Srbiji, medjutim to nije ni Sutanovac ni Beli...Potreban je neko ko ce imati petlju da smeni sve za jedan dan od najmanjih do najvecih u pravosodju i policiji. Stvar resena. Medjutim ovi se plase za vlastiti zivot jer bi verovatno bili meta napada iste policije i pravosudja. Treba preziveti taj napad i sve ove smeniti i procesuirati po kratkom postupku.

Anatomija ljudske destruktivnosti

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim zasto bi bilo ko naneo bol i patnju bezazlenoj zivotinjici.

Da smo drzava, sad bi na RTS-u, koji mi placamo, NASEM PRAVU DA ZNAMO SVE (?!?!?) tri psihijatra objasnjavala SADIZAM, potrebu za mucenjem i mehanizme psihopatologije.

Ovako, zlocinac i njegova dziberska druzina su se slatko ismelali i " ponosna" srpska nacija ce i dalje da ismeva Novaka sto ne jede pljeskavice i grli drvece.

Jadni smo, da jadnije ne moze. Jel ima u ovoj drzavi ikakvog zakona!

Ana Brandenberger

pre 7 godina

Budale i nasilnici ce u buduce baciti i neko dete ili coveka koji mu smeta. iz nauke za zivotinje,pas se ne penje na visinu samostalno.Red je i u Srbiji da se siledzije nad zivotinjama ostrije kaznjavaju i to preko novcanika jer po zatvorima im je lepo. Molim medije da ovaj slucaj i dalje prate. Hvala.

Goran

pre 7 godina

A mozda ga nisu bacili. Mozda je pao bezeci od radnika koji su hteli da mu pomognu. Zasto odma lomaca, da sacekamo da se proveri sta se desilo???

Ulični_Hodač

pre 7 godina

Ovo nije posao za nasu korumpiranu i nesposobnu policiju. Ovo nije posao za udruzenja za zastitu zivotinja, jer ce ih korumpirano tuzilastvo ignorisati. Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.

Begbie

pre 7 godina

Izgubio sam nadu da cemo se unormaliti kao nacija, kao ljudi. Ne samo zbog ovog slucaja, zbog svega. Zao mi je NAS, a ja licno sam zapalio jos pre 12 godina i NIKADA se necu vratiti!!! Ipak me sve ovo pogadja. Dajte neke lepe vesti pa makar bile i lazne.

Decko sa sela

pre 7 godina

Danas sam svedocio dva ubistva nad kucicima na magistrali, pre neki dan na auto-putu. Nikom nista, ni policije, ni ovih sto sede u kancelarijama a na sav glas se zalazu za prava zivotinja.
Da li taj zakon vazi samo za BG, msm, cisto da znam o cemu se radi posto je ovo ubistvo dzukca jednako vazno kao izborna kampanja?

Ljubitelj životinja

pre 7 godina

Za ove što misle da ga je pas napao, pas neće apsolutno nikad da se popne nikde, ako nema poverenja u ljude koji ga zovu.Psi se boje visine i nikad ne idu gore ako ih neko poznat ne pozove.Mačke se takođe ne penju stepenicama po nepoznatim zgradama jer se boje nepoznatih ljudi.

M

pre 7 godina

@Zoki

Zaista se dogodilo da je neko gurnuo psa sa 5. sprata i da je pas uginuo. Šta biste da tu osporite? Kojim argumentom? Ili šaljete komentar samo pro-forme?

U našem društvu žrtve nekako lako ispadnu odgovorni za zločin, a krivci nekako lako ispadnu jadni, nedužni, greškom okrivljeni divni plemeniti ljudi. Sad pas ispade kriv što je bačen sa 5. sprata (i to bez ikakvog argumenta, osim neke kvazi-mudre slutnje), a proces okrivljavanja psa možemo da pratimo preko nekih komentara ovde.

Molim novinare da i nadalje prate ovaj slučaj, koji odlično pokazuje stanje u našem društvu i državi.

Zveri

pre 7 godina

Proći će nekažnjeno za ovaj zločin, ali može i drugačije, bez ikakvog nasilja. Evo recepta:

Svakome ko zna koja firma zapošljava ove neljude, preporučujem ono što sam isprobao i neverovatno je efikasno: pozvati sve moguće inspekcije i nakaciti poslodavcu ovih radnika na vrat.

Oni mogu kazniti firmu koja zida zgradu, drakonski:

1) zbog neobezbedjenog prostora,
2) zbog neprijavljenih radnika,
3) zbog kršenja zakona o zaštiti na radu,
4) zbog kršenja zakona o radnom vremenu,
I još milion razloga se može naći da im se navuče inspekcija, finansijska i komunalna policija, pa će malo obratiti pažnju na ponašanje svojih zaposlenih.

Al Kapone je pao zbog računovodstva. Ako im se ne može usaditi kultura, može strah od zakona.

Sa nekim ljudima jednostavno ne može drugačije, nažalost.

Kosta

pre 7 godina

U jednoj Americi - savrsenom zakonodavstvu se nasilje nad zivotinjama tretira kao nasilje nad ljudima. Isao bi u zatvor kao da je i coveka bacio. Ali posto smo mi recidivi Turaka kod nas nista ne vazi. Osim da Vucic treba da pobedi pa da procvetamo naredne 3-4 godine

Alo, mozak !

pre 7 godina

@Krkut
"Možda ga je pas gadno napao... Nije sigurno iz čista mira bacio psa..."

Da, i ja cesto vidjam pse da se vozaju liftovima po zgradama da bi napali nekoga na poslednjem spratu !

Dusan

pre 7 godina

Po gradilistima ima retardiranih i bolesnika kolilo hoces.Razne budale sam vidjao dok sam radio tako da me ovo nije iznenadilo.Ako "nisu dobro videli" ko je bacio psa neka kazne firmu pa kad im gazda odbije setice se ko je.

KAZNITI FIRMU

pre 7 godina

Kao sto je neko napisao-Kazniti vlasnika kompanija, odnosno doneti odluku da se kazni firma.
Pronasli bi ko je ovo uradio.
Ovo je monstruozno.

Miodrag

pre 7 godina

Ako pravosudni organi budu radili svoj posao kako bi trebalo,po zakonu,monstrumima - ubicama neduzne zivotinje,u najmanju ruku treba da sledi stroga zatvorska kazna od nekoliko godina.Ukoliko se to ne desi,znaci da je zakon zatajio po ko zna koji put.Onda treba postaviti pitanje - ZASTO!? A,jako je zabrinjavajuce sto se ti krvnici i ubice slobodno setaju ulicama nekaznjeni,pa najcesce nastavljaju svoj krvavi pir.U svakom slucaju je to,i svako drugo ubistvo,znak za alarm svima onima koji treba zakonski da reaguju,jer ako se to ne desi,monstrumi ce sa cinicnim smehom nastaviti svoj krvavi pir.

M

pre 7 godina

"Sramota za naše društvo.
(mare, 19. mart 2017 22:00)"

Mislim da za ovo drustvo vise nista nije sramota. Odavno su bolesnici koji hodaju medju nama pomerili granice i normalnog i sramotnog.

Moram da kazem

pre 7 godina

Strahota! Kakav monstrum moras da budes da ti tako nesto padne napamet. I zasto nije uzeta izjava od njega? Neko rece nema gradilista. Ima, iza postojecih zgrada grade nove dve kao zamenu za one tkz. smrdljive

nesha

pre 7 godina

kada se već spominje samo da podestim: to je zgrada koja je skoro bila po društvenim mrežama jer radnik baca šut sa sedmog sprata, ona se zida tobože da bi se udomili stanari smrdljivih zgrada a u stvari je država već izbacila reklamu za prodaju, parcela je oteta stanarima naselja lex specijalisom siniše malog a advokat koji je zastupao stanare je samostalno promenio stranu i iskoristio ovlašćenje stanara i u njihovo ime odustao od tužbe, toj zgradi je investitor država a izvođač isti onaj koji treba da izgradi benzinsku stanicu u stepi (i tamo je država investitor)

Buljisha

pre 7 godina

Čuj nisu uzeli izjave od radnika! Treba im uzeti radne knjižice i poslati na psihijatriju jer mozak sposoban za takvo nešto ne sme i ne može biti radno sposoban....Ljudi su najveće zveri :(

MGM

pre 7 godina

Vidim samo ostrašćene komentare a niko od nas u stvari nezna sta se zaista dogodilo. Molim b.92 da za dva tri dana objavi epilog ove price pa onda udrite sa osudama.

Laza

pre 7 godina

Posredi je, naravno, jezivi primitivizam, onaj isti koji čini da živimo u državi i društvu kakvo je, s vlašću i upravom kakvu imamo.

Ali u ovom slučaju jasno je kako se zlo suzbija. Mora se insistirati na odgovornosti krivca, ili pak na odgovornosti onih koji ga prikrivaju.

Jer kad prikrivaš tog jadnika koji je tek u džukcu lutalici našao slabijeg da se na njemu svirepo iživi, to nije što ga razumeš ili sažaljevaš. Nego imaš potmuo strah od toga da ljudskost ne postane svačija pa i tvoja stalna obaveza.

Nemanja

pre 7 godina

Strasno, bagro jedna! Toliko sam razocaran sa ovim prostacima i nasilnicima da nemam reci. Jadnog psa bacate, jao sto nisam bio tamo... Sve "junacine" bi pobegle... Da sam izvodjac radova otpustio bih aktera ovog dogadjaja momentalno. Ako nece da priznaju ko je, sve koji su radili u tom trenutku.

true story

pre 7 godina

7 godina hladjenja u tvorzi gde ce mu svaki dan isporucivati kolica pseceg izmeta pa kad izadje onda mu nece pasti na pamet da se izivljava nad zivotinjama stoka odvratna.

Sojic

pre 7 godina

Apelujemo na komsiju koji je video kako majstor gura psa kroz terasu da Da izjavu policiji sta se desilo, a ne da se krije iza zakljucanih vrata. Prikrivanje zlocina je i sam zlocin!

Gordan

pre 7 godina

Ovo je neverovatno...srbija je jedna velika bolnica. No me pokusa ubediti drugacije ja samo mogu reci, izadji te van granica. Shvatice te o cemu pricam

Bolesni umovi

pre 7 godina

Ovakve monstrume treba na dozivotnu robiju za sva vremena ,stravicno kakvi su sve zlotvori medju nama , uzas , ovde je svaki komentar suvisan.

najcrnji

pre 7 godina

Au kako je ovo jezivo. Sta se desava u glavama takvih ljudi i kako posle istim tim krvavim rukama uzimaju hranu, miluju svoju i drugu decu, vode ljubav sa svojim zenama . . . Brate surovo.

cito

pre 7 godina

#asse Druze, prvo se dobro raspitaj da li ima ili nema, pa pisi. Ja ti sa pouzdanoscu od 100% kazem da ima, jer sam preko puta te zgrade. I jesu to uradli neki radnici, gurnuli psa sa terase, da bi kasnije neko od njih izjavio da je pas pojurio za mackom. Hmmm...a gde je macka onda????

Buljisha

pre 7 godina

Čuj nisu uzeli izjave od radnika! Treba im uzeti radne knjižice i poslati na psihijatriju jer mozak sposoban za takvo nešto ne sme i ne može biti radno sposoban....Ljudi su najveće zveri :(

najcrnji

pre 7 godina

Au kako je ovo jezivo. Sta se desava u glavama takvih ljudi i kako posle istim tim krvavim rukama uzimaju hranu, miluju svoju i drugu decu, vode ljubav sa svojim zenama . . . Brate surovo.

true story

pre 7 godina

7 godina hladjenja u tvorzi gde ce mu svaki dan isporucivati kolica pseceg izmeta pa kad izadje onda mu nece pasti na pamet da se izivljava nad zivotinjama stoka odvratna.

Dusan

pre 7 godina

Po gradilistima ima retardiranih i bolesnika kolilo hoces.Razne budale sam vidjao dok sam radio tako da me ovo nije iznenadilo.Ako "nisu dobro videli" ko je bacio psa neka kazne firmu pa kad im gazda odbije setice se ko je.

Alo, mozak !

pre 7 godina

@Krkut
"Možda ga je pas gadno napao... Nije sigurno iz čista mira bacio psa..."

Da, i ja cesto vidjam pse da se vozaju liftovima po zgradama da bi napali nekoga na poslednjem spratu !

Zveri

pre 7 godina

Proći će nekažnjeno za ovaj zločin, ali može i drugačije, bez ikakvog nasilja. Evo recepta:

Svakome ko zna koja firma zapošljava ove neljude, preporučujem ono što sam isprobao i neverovatno je efikasno: pozvati sve moguće inspekcije i nakaciti poslodavcu ovih radnika na vrat.

Oni mogu kazniti firmu koja zida zgradu, drakonski:

1) zbog neobezbedjenog prostora,
2) zbog neprijavljenih radnika,
3) zbog kršenja zakona o zaštiti na radu,
4) zbog kršenja zakona o radnom vremenu,
I još milion razloga se može naći da im se navuče inspekcija, finansijska i komunalna policija, pa će malo obratiti pažnju na ponašanje svojih zaposlenih.

Al Kapone je pao zbog računovodstva. Ako im se ne može usaditi kultura, može strah od zakona.

Sa nekim ljudima jednostavno ne može drugačije, nažalost.

Kosta

pre 7 godina

U jednoj Americi - savrsenom zakonodavstvu se nasilje nad zivotinjama tretira kao nasilje nad ljudima. Isao bi u zatvor kao da je i coveka bacio. Ali posto smo mi recidivi Turaka kod nas nista ne vazi. Osim da Vucic treba da pobedi pa da procvetamo naredne 3-4 godine

nesha

pre 7 godina

kada se već spominje samo da podestim: to je zgrada koja je skoro bila po društvenim mrežama jer radnik baca šut sa sedmog sprata, ona se zida tobože da bi se udomili stanari smrdljivih zgrada a u stvari je država već izbacila reklamu za prodaju, parcela je oteta stanarima naselja lex specijalisom siniše malog a advokat koji je zastupao stanare je samostalno promenio stranu i iskoristio ovlašćenje stanara i u njihovo ime odustao od tužbe, toj zgradi je investitor država a izvođač isti onaj koji treba da izgradi benzinsku stanicu u stepi (i tamo je država investitor)

Nemanja

pre 7 godina

Strasno, bagro jedna! Toliko sam razocaran sa ovim prostacima i nasilnicima da nemam reci. Jadnog psa bacate, jao sto nisam bio tamo... Sve "junacine" bi pobegle... Da sam izvodjac radova otpustio bih aktera ovog dogadjaja momentalno. Ako nece da priznaju ko je, sve koji su radili u tom trenutku.

KAZNITI FIRMU

pre 7 godina

Kao sto je neko napisao-Kazniti vlasnika kompanija, odnosno doneti odluku da se kazni firma.
Pronasli bi ko je ovo uradio.
Ovo je monstruozno.

Sojic

pre 7 godina

Apelujemo na komsiju koji je video kako majstor gura psa kroz terasu da Da izjavu policiji sta se desilo, a ne da se krije iza zakljucanih vrata. Prikrivanje zlocina je i sam zlocin!

M

pre 7 godina

@Zoki

Zaista se dogodilo da je neko gurnuo psa sa 5. sprata i da je pas uginuo. Šta biste da tu osporite? Kojim argumentom? Ili šaljete komentar samo pro-forme?

U našem društvu žrtve nekako lako ispadnu odgovorni za zločin, a krivci nekako lako ispadnu jadni, nedužni, greškom okrivljeni divni plemeniti ljudi. Sad pas ispade kriv što je bačen sa 5. sprata (i to bez ikakvog argumenta, osim neke kvazi-mudre slutnje), a proces okrivljavanja psa možemo da pratimo preko nekih komentara ovde.

Molim novinare da i nadalje prate ovaj slučaj, koji odlično pokazuje stanje u našem društvu i državi.

Moram da kazem

pre 7 godina

Strahota! Kakav monstrum moras da budes da ti tako nesto padne napamet. I zasto nije uzeta izjava od njega? Neko rece nema gradilista. Ima, iza postojecih zgrada grade nove dve kao zamenu za one tkz. smrdljive

Laza

pre 7 godina

Posredi je, naravno, jezivi primitivizam, onaj isti koji čini da živimo u državi i društvu kakvo je, s vlašću i upravom kakvu imamo.

Ali u ovom slučaju jasno je kako se zlo suzbija. Mora se insistirati na odgovornosti krivca, ili pak na odgovornosti onih koji ga prikrivaju.

Jer kad prikrivaš tog jadnika koji je tek u džukcu lutalici našao slabijeg da se na njemu svirepo iživi, to nije što ga razumeš ili sažaljevaš. Nego imaš potmuo strah od toga da ljudskost ne postane svačija pa i tvoja stalna obaveza.

M

pre 7 godina

"Sramota za naše društvo.
(mare, 19. mart 2017 22:00)"

Mislim da za ovo drustvo vise nista nije sramota. Odavno su bolesnici koji hodaju medju nama pomerili granice i normalnog i sramotnog.

Gordan

pre 7 godina

Ovo je neverovatno...srbija je jedna velika bolnica. No me pokusa ubediti drugacije ja samo mogu reci, izadji te van granica. Shvatice te o cemu pricam

Bolesni umovi

pre 7 godina

Ovakve monstrume treba na dozivotnu robiju za sva vremena ,stravicno kakvi su sve zlotvori medju nama , uzas , ovde je svaki komentar suvisan.

cito

pre 7 godina

#asse Druze, prvo se dobro raspitaj da li ima ili nema, pa pisi. Ja ti sa pouzdanoscu od 100% kazem da ima, jer sam preko puta te zgrade. I jesu to uradli neki radnici, gurnuli psa sa terase, da bi kasnije neko od njih izjavio da je pas pojurio za mackom. Hmmm...a gde je macka onda????

Miodrag

pre 7 godina

Ako pravosudni organi budu radili svoj posao kako bi trebalo,po zakonu,monstrumima - ubicama neduzne zivotinje,u najmanju ruku treba da sledi stroga zatvorska kazna od nekoliko godina.Ukoliko se to ne desi,znaci da je zakon zatajio po ko zna koji put.Onda treba postaviti pitanje - ZASTO!? A,jako je zabrinjavajuce sto se ti krvnici i ubice slobodno setaju ulicama nekaznjeni,pa najcesce nastavljaju svoj krvavi pir.U svakom slucaju je to,i svako drugo ubistvo,znak za alarm svima onima koji treba zakonski da reaguju,jer ako se to ne desi,monstrumi ce sa cinicnim smehom nastaviti svoj krvavi pir.

MGM

pre 7 godina

Vidim samo ostrašćene komentare a niko od nas u stvari nezna sta se zaista dogodilo. Molim b.92 da za dva tri dana objavi epilog ove price pa onda udrite sa osudama.

Ljubitelj životinja

pre 7 godina

Za ove što misle da ga je pas napao, pas neće apsolutno nikad da se popne nikde, ako nema poverenja u ljude koji ga zovu.Psi se boje visine i nikad ne idu gore ako ih neko poznat ne pozove.Mačke se takođe ne penju stepenicama po nepoznatim zgradama jer se boje nepoznatih ljudi.

Ulični_Hodač

pre 7 godina

Ovo nije posao za nasu korumpiranu i nesposobnu policiju. Ovo nije posao za udruzenja za zastitu zivotinja, jer ce ih korumpirano tuzilastvo ignorisati. Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.

Ana Brandenberger

pre 7 godina

Budale i nasilnici ce u buduce baciti i neko dete ili coveka koji mu smeta. iz nauke za zivotinje,pas se ne penje na visinu samostalno.Red je i u Srbiji da se siledzije nad zivotinjama ostrije kaznjavaju i to preko novcanika jer po zatvorima im je lepo. Molim medije da ovaj slucaj i dalje prate. Hvala.

Begbie

pre 7 godina

Izgubio sam nadu da cemo se unormaliti kao nacija, kao ljudi. Ne samo zbog ovog slucaja, zbog svega. Zao mi je NAS, a ja licno sam zapalio jos pre 12 godina i NIKADA se necu vratiti!!! Ipak me sve ovo pogadja. Dajte neke lepe vesti pa makar bile i lazne.

Anatomija ljudske destruktivnosti

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim zasto bi bilo ko naneo bol i patnju bezazlenoj zivotinjici.

Da smo drzava, sad bi na RTS-u, koji mi placamo, NASEM PRAVU DA ZNAMO SVE (?!?!?) tri psihijatra objasnjavala SADIZAM, potrebu za mucenjem i mehanizme psihopatologije.

Ovako, zlocinac i njegova dziberska druzina su se slatko ismelali i " ponosna" srpska nacija ce i dalje da ismeva Novaka sto ne jede pljeskavice i grli drvece.

Jadni smo, da jadnije ne moze. Jel ima u ovoj drzavi ikakvog zakona!

Decko sa sela

pre 7 godina

Danas sam svedocio dva ubistva nad kucicima na magistrali, pre neki dan na auto-putu. Nikom nista, ni policije, ni ovih sto sede u kancelarijama a na sav glas se zalazu za prava zivotinja.
Da li taj zakon vazi samo za BG, msm, cisto da znam o cemu se radi posto je ovo ubistvo dzukca jednako vazno kao izborna kampanja?

Goran

pre 7 godina

A mozda ga nisu bacili. Mozda je pao bezeci od radnika koji su hteli da mu pomognu. Zasto odma lomaca, da sacekamo da se proveri sta se desilo???

prcko

pre 7 godina

od sadizma nad nejakim zivotinjama do sadizma nad nejakom decom i nejakim ljudima je samo malo. zato prijavljujte i borite se za prava nevinih i neduznih zivotinja. nasilnike koje pustimo da divljaju ce kad tad preci na ljudske zrtve.

Kventin

pre 7 godina

Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.
(Ulični_Hodač, 20. mart 2017 06:46)

Jel ti zaista verujes u ove gluposti? Da bi nema grupa tajno funkcionisala, potrebna su ogromna novcana sredstva kao i logisticka pomoc. Potrebno je mnogo toga da bi ona funkcionisala, medjutim problem nije Leviathan, problem je ne funkcionisanje same policije. Da je ovo pravna drzava prvo bi Leviathan bio u zatvoru, tako da bi policija imala vise vremena da se bavi trovacima pasa ili ovima sto ispituju silu gravitacije. Gde je policijska logistika? U Izraelu je svaki kvadrat pod ocima kamera i satelita i uvek se zna ko sta uradi i moguce je ubiti neku osobu samo u zatvorenom prostoru, medjutim vracanjem snmaka se vidi ko je u tu prostoriju ulazio i opet se pronalazi negativac. I sam Novi Sad je pod kamerama pa vidite kako policija radi, imaju slike svih prestupnika, medjutim nece da rade posao. Umesto da anropd izadje na ulicu blokira sve i trazi od policije da resava slucajeve brzo i efikasno, ma i preki sud samo da rade, kao u brazilu recimo. Moramo nesto promeniti u Srbiji, medjutim to nije ni Sutanovac ni Beli...Potreban je neko ko ce imati petlju da smeni sve za jedan dan od najmanjih do najvecih u pravosodju i policiji. Stvar resena. Medjutim ovi se plase za vlastiti zivot jer bi verovatno bili meta napada iste policije i pravosudja. Treba preziveti taj napad i sve ove smeniti i procesuirati po kratkom postupku.

MGM

pre 7 godina

Vidim samo ostrašćene komentare a niko od nas u stvari nezna sta se zaista dogodilo. Molim b.92 da za dva tri dana objavi epilog ove price pa onda udrite sa osudama.

Kosta

pre 7 godina

U jednoj Americi - savrsenom zakonodavstvu se nasilje nad zivotinjama tretira kao nasilje nad ljudima. Isao bi u zatvor kao da je i coveka bacio. Ali posto smo mi recidivi Turaka kod nas nista ne vazi. Osim da Vucic treba da pobedi pa da procvetamo naredne 3-4 godine

Buljisha

pre 7 godina

Čuj nisu uzeli izjave od radnika! Treba im uzeti radne knjižice i poslati na psihijatriju jer mozak sposoban za takvo nešto ne sme i ne može biti radno sposoban....Ljudi su najveće zveri :(

true story

pre 7 godina

7 godina hladjenja u tvorzi gde ce mu svaki dan isporucivati kolica pseceg izmeta pa kad izadje onda mu nece pasti na pamet da se izivljava nad zivotinjama stoka odvratna.

Goran

pre 7 godina

A mozda ga nisu bacili. Mozda je pao bezeci od radnika koji su hteli da mu pomognu. Zasto odma lomaca, da sacekamo da se proveri sta se desilo???

Alo, mozak !

pre 7 godina

@Krkut
"Možda ga je pas gadno napao... Nije sigurno iz čista mira bacio psa..."

Da, i ja cesto vidjam pse da se vozaju liftovima po zgradama da bi napali nekoga na poslednjem spratu !

najcrnji

pre 7 godina

Au kako je ovo jezivo. Sta se desava u glavama takvih ljudi i kako posle istim tim krvavim rukama uzimaju hranu, miluju svoju i drugu decu, vode ljubav sa svojim zenama . . . Brate surovo.

Nemanja

pre 7 godina

Strasno, bagro jedna! Toliko sam razocaran sa ovim prostacima i nasilnicima da nemam reci. Jadnog psa bacate, jao sto nisam bio tamo... Sve "junacine" bi pobegle... Da sam izvodjac radova otpustio bih aktera ovog dogadjaja momentalno. Ako nece da priznaju ko je, sve koji su radili u tom trenutku.

Gordan

pre 7 godina

Ovo je neverovatno...srbija je jedna velika bolnica. No me pokusa ubediti drugacije ja samo mogu reci, izadji te van granica. Shvatice te o cemu pricam

KAZNITI FIRMU

pre 7 godina

Kao sto je neko napisao-Kazniti vlasnika kompanija, odnosno doneti odluku da se kazni firma.
Pronasli bi ko je ovo uradio.
Ovo je monstruozno.

Zveri

pre 7 godina

Proći će nekažnjeno za ovaj zločin, ali može i drugačije, bez ikakvog nasilja. Evo recepta:

Svakome ko zna koja firma zapošljava ove neljude, preporučujem ono što sam isprobao i neverovatno je efikasno: pozvati sve moguće inspekcije i nakaciti poslodavcu ovih radnika na vrat.

Oni mogu kazniti firmu koja zida zgradu, drakonski:

1) zbog neobezbedjenog prostora,
2) zbog neprijavljenih radnika,
3) zbog kršenja zakona o zaštiti na radu,
4) zbog kršenja zakona o radnom vremenu,
I još milion razloga se može naći da im se navuče inspekcija, finansijska i komunalna policija, pa će malo obratiti pažnju na ponašanje svojih zaposlenih.

Al Kapone je pao zbog računovodstva. Ako im se ne može usaditi kultura, može strah od zakona.

Sa nekim ljudima jednostavno ne može drugačije, nažalost.

Miodrag

pre 7 godina

Ako pravosudni organi budu radili svoj posao kako bi trebalo,po zakonu,monstrumima - ubicama neduzne zivotinje,u najmanju ruku treba da sledi stroga zatvorska kazna od nekoliko godina.Ukoliko se to ne desi,znaci da je zakon zatajio po ko zna koji put.Onda treba postaviti pitanje - ZASTO!? A,jako je zabrinjavajuce sto se ti krvnici i ubice slobodno setaju ulicama nekaznjeni,pa najcesce nastavljaju svoj krvavi pir.U svakom slucaju je to,i svako drugo ubistvo,znak za alarm svima onima koji treba zakonski da reaguju,jer ako se to ne desi,monstrumi ce sa cinicnim smehom nastaviti svoj krvavi pir.

Moram da kazem

pre 7 godina

Strahota! Kakav monstrum moras da budes da ti tako nesto padne napamet. I zasto nije uzeta izjava od njega? Neko rece nema gradilista. Ima, iza postojecih zgrada grade nove dve kao zamenu za one tkz. smrdljive

M

pre 7 godina

@Zoki

Zaista se dogodilo da je neko gurnuo psa sa 5. sprata i da je pas uginuo. Šta biste da tu osporite? Kojim argumentom? Ili šaljete komentar samo pro-forme?

U našem društvu žrtve nekako lako ispadnu odgovorni za zločin, a krivci nekako lako ispadnu jadni, nedužni, greškom okrivljeni divni plemeniti ljudi. Sad pas ispade kriv što je bačen sa 5. sprata (i to bez ikakvog argumenta, osim neke kvazi-mudre slutnje), a proces okrivljavanja psa možemo da pratimo preko nekih komentara ovde.

Molim novinare da i nadalje prate ovaj slučaj, koji odlično pokazuje stanje u našem društvu i državi.

Sojic

pre 7 godina

Apelujemo na komsiju koji je video kako majstor gura psa kroz terasu da Da izjavu policiji sta se desilo, a ne da se krije iza zakljucanih vrata. Prikrivanje zlocina je i sam zlocin!

Dusan

pre 7 godina

Po gradilistima ima retardiranih i bolesnika kolilo hoces.Razne budale sam vidjao dok sam radio tako da me ovo nije iznenadilo.Ako "nisu dobro videli" ko je bacio psa neka kazne firmu pa kad im gazda odbije setice se ko je.

cito

pre 7 godina

#asse Druze, prvo se dobro raspitaj da li ima ili nema, pa pisi. Ja ti sa pouzdanoscu od 100% kazem da ima, jer sam preko puta te zgrade. I jesu to uradli neki radnici, gurnuli psa sa terase, da bi kasnije neko od njih izjavio da je pas pojurio za mackom. Hmmm...a gde je macka onda????

Bolesni umovi

pre 7 godina

Ovakve monstrume treba na dozivotnu robiju za sva vremena ,stravicno kakvi su sve zlotvori medju nama , uzas , ovde je svaki komentar suvisan.

Laza

pre 7 godina

Posredi je, naravno, jezivi primitivizam, onaj isti koji čini da živimo u državi i društvu kakvo je, s vlašću i upravom kakvu imamo.

Ali u ovom slučaju jasno je kako se zlo suzbija. Mora se insistirati na odgovornosti krivca, ili pak na odgovornosti onih koji ga prikrivaju.

Jer kad prikrivaš tog jadnika koji je tek u džukcu lutalici našao slabijeg da se na njemu svirepo iživi, to nije što ga razumeš ili sažaljevaš. Nego imaš potmuo strah od toga da ljudskost ne postane svačija pa i tvoja stalna obaveza.

nesha

pre 7 godina

kada se već spominje samo da podestim: to je zgrada koja je skoro bila po društvenim mrežama jer radnik baca šut sa sedmog sprata, ona se zida tobože da bi se udomili stanari smrdljivih zgrada a u stvari je država već izbacila reklamu za prodaju, parcela je oteta stanarima naselja lex specijalisom siniše malog a advokat koji je zastupao stanare je samostalno promenio stranu i iskoristio ovlašćenje stanara i u njihovo ime odustao od tužbe, toj zgradi je investitor država a izvođač isti onaj koji treba da izgradi benzinsku stanicu u stepi (i tamo je država investitor)

M

pre 7 godina

"Sramota za naše društvo.
(mare, 19. mart 2017 22:00)"

Mislim da za ovo drustvo vise nista nije sramota. Odavno su bolesnici koji hodaju medju nama pomerili granice i normalnog i sramotnog.

Ulični_Hodač

pre 7 godina

Ovo nije posao za nasu korumpiranu i nesposobnu policiju. Ovo nije posao za udruzenja za zastitu zivotinja, jer ce ih korumpirano tuzilastvo ignorisati. Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.

Ana Brandenberger

pre 7 godina

Budale i nasilnici ce u buduce baciti i neko dete ili coveka koji mu smeta. iz nauke za zivotinje,pas se ne penje na visinu samostalno.Red je i u Srbiji da se siledzije nad zivotinjama ostrije kaznjavaju i to preko novcanika jer po zatvorima im je lepo. Molim medije da ovaj slucaj i dalje prate. Hvala.

Decko sa sela

pre 7 godina

Danas sam svedocio dva ubistva nad kucicima na magistrali, pre neki dan na auto-putu. Nikom nista, ni policije, ni ovih sto sede u kancelarijama a na sav glas se zalazu za prava zivotinja.
Da li taj zakon vazi samo za BG, msm, cisto da znam o cemu se radi posto je ovo ubistvo dzukca jednako vazno kao izborna kampanja?

Begbie

pre 7 godina

Izgubio sam nadu da cemo se unormaliti kao nacija, kao ljudi. Ne samo zbog ovog slucaja, zbog svega. Zao mi je NAS, a ja licno sam zapalio jos pre 12 godina i NIKADA se necu vratiti!!! Ipak me sve ovo pogadja. Dajte neke lepe vesti pa makar bile i lazne.

Kventin

pre 7 godina

Ovo je posao za momke iz grupe Levijatan.
(Ulični_Hodač, 20. mart 2017 06:46)

Jel ti zaista verujes u ove gluposti? Da bi nema grupa tajno funkcionisala, potrebna su ogromna novcana sredstva kao i logisticka pomoc. Potrebno je mnogo toga da bi ona funkcionisala, medjutim problem nije Leviathan, problem je ne funkcionisanje same policije. Da je ovo pravna drzava prvo bi Leviathan bio u zatvoru, tako da bi policija imala vise vremena da se bavi trovacima pasa ili ovima sto ispituju silu gravitacije. Gde je policijska logistika? U Izraelu je svaki kvadrat pod ocima kamera i satelita i uvek se zna ko sta uradi i moguce je ubiti neku osobu samo u zatvorenom prostoru, medjutim vracanjem snmaka se vidi ko je u tu prostoriju ulazio i opet se pronalazi negativac. I sam Novi Sad je pod kamerama pa vidite kako policija radi, imaju slike svih prestupnika, medjutim nece da rade posao. Umesto da anropd izadje na ulicu blokira sve i trazi od policije da resava slucajeve brzo i efikasno, ma i preki sud samo da rade, kao u brazilu recimo. Moramo nesto promeniti u Srbiji, medjutim to nije ni Sutanovac ni Beli...Potreban je neko ko ce imati petlju da smeni sve za jedan dan od najmanjih do najvecih u pravosodju i policiji. Stvar resena. Medjutim ovi se plase za vlastiti zivot jer bi verovatno bili meta napada iste policije i pravosudja. Treba preziveti taj napad i sve ove smeniti i procesuirati po kratkom postupku.

Ljubitelj životinja

pre 7 godina

Za ove što misle da ga je pas napao, pas neće apsolutno nikad da se popne nikde, ako nema poverenja u ljude koji ga zovu.Psi se boje visine i nikad ne idu gore ako ih neko poznat ne pozove.Mačke se takođe ne penju stepenicama po nepoznatim zgradama jer se boje nepoznatih ljudi.

Anatomija ljudske destruktivnosti

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim zasto bi bilo ko naneo bol i patnju bezazlenoj zivotinjici.

Da smo drzava, sad bi na RTS-u, koji mi placamo, NASEM PRAVU DA ZNAMO SVE (?!?!?) tri psihijatra objasnjavala SADIZAM, potrebu za mucenjem i mehanizme psihopatologije.

Ovako, zlocinac i njegova dziberska druzina su se slatko ismelali i " ponosna" srpska nacija ce i dalje da ismeva Novaka sto ne jede pljeskavice i grli drvece.

Jadni smo, da jadnije ne moze. Jel ima u ovoj drzavi ikakvog zakona!

prcko

pre 7 godina

od sadizma nad nejakim zivotinjama do sadizma nad nejakom decom i nejakim ljudima je samo malo. zato prijavljujte i borite se za prava nevinih i neduznih zivotinja. nasilnike koje pustimo da divljaju ce kad tad preci na ljudske zrtve.