Petak, 25.07.2014.

08:30

Srbijagas krije čak i Marićevu ženu

Srbijagas je do sada kažnjen čak 12 puta sa ukupno 1,04 miliona dinara zbog kršenja zakonske obaveze da dostavi javne podatke.

Izvor: Danas

Srbijagas krije èak i Mariæevu ženu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Čveger

pre 9 godina

Za ovakav kriminal se ne odgovara pred sudom, za ovo se javno čereči! Otpustiti sve i do poslednje čistačice, jer nikad se ne zna. Konfiskovati im sve do poslednjeg cvonjka. Strpati u zatvor na milion godina!

bezimena (tražila sam lekoviti nektar)

pre 9 godina

(pa dobro gde si ti? koje kratke noge?, 25. jul 2014 15:48)
Baš mi je drago što Vas je dodir mojih krila obradovao, što se ne bi moglo reći i za ostale protivnike mišljenja moje skromne persone.
Kako je mene teško upecati, neću se upustiti u polemiku oko bilo čijih biografija, Vama preporučujem da menjate provajdera, upakovao Vam je mnogo lošu verziju intereneta.:)))
Inače, da razjasnimo, ja sam demokrata po ubedjenju, rodjena sam takva zapravo, ne po statusu, ali sam još više od toga zagovornik istine, jer laži i manipulacije mi stomak ne vari nikako. Ako me se već sećate, onda morate znati i koliko sam kritikovala i Tadića i DS pred izbore 2012.g. Ali, ispostavlja se, što je sada jasno i protivnicima, da je najgori DS bolji od biv. radikala, kojima je kao SNS teklo med i mleko iz usta, dok se nisu dokopali vlasti.

Nera

pre 9 godina

@Dax:

Postovana Dax,gresite,jer PRE TADICA je Kostunica uveo SPS na mala vrata u Skupstinu i vratio na politicku scenu.

Prema tome,prvo se pokajte ako ste glasali za DSS.Pa ko je dao NIS Rusima za neku malu sumu,i to jos 51%,a nama ostavio 49%?

Ko je Rusima dao nasu rudnu rentu za 3%?A kod kuce,u Rusiji se placa 12%?
Pa opet Kostunica...

Marko

pre 9 godina

Interesuje me šta traži ovaj Bajatović u Srbijagasu,jel njega postavlja Srbija ili Rusija,čovek ništa ne radi ponaša se bahato a prima platu 12000 evra,a radi u interesu Rusije.

pa dobro gde si ti? koje kratke noge?

pre 9 godina

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!
(bezimena, 25. jul 2014 13:30)
@
Pitao sam se gde je nasa bezimena, cuveni zastupnik DS-a. Kao i obicno ponovo je u pravu. Pajtic je godinu dana stazirao u sudu kako nalaze zakon kao i svaki diplomac Pravnog fakulteta na kom je diplomirao 1995. Vec naredne 1996. pristupa Narodnoj stranci Milana Paroskog a iste godine prelazi u DS. Naravno iste te godine biva izabran za asistenta pripravnika na Pravnom fakultetu ali ne postoji podatak koliko vremena provodi na tom radnom mestu. Svi kasniji poslovni angazmani su vezani iskljucivo za politiku gde je vec 1996 postao clan GO DS Novi Sad a ostalo je istorija. Bezimena je u pravu Pajtic je bio pripravnik godinu dana.
Dostupna Djilasova biografija: Đilas se politikom bavio još kao student, a kao deo opozicije Slobodana Miloševića bio je jedan od predvodnika studentskih protesta 1991. i 1992. godine, ali i tokom 1996. i 2000. godine. 2004. godine se priključio Demokratskoj stranci, a kasnije je obavljao i funkciju direktora Narodne kancelarije predsednika republike. Sve sto je vezano za rad van politike moze se pronaci vezano za Multikom i Direct mediu. Ostali podaci nisu dostupni javnosti. Grupa nasih novinara je ispitivala poslovanje njegove navodne firme u Ceskoj. Postojala je godinu dana i ostvarila promet o 6.000 dolara.

Alex1

pre 9 godina

@(Libert, 25. jul 2014 10:35) "Pa narode, budite protiv pivatizacije..."

Upravo o tome se i radi ovde. Rusi postavili svog čoveka na čelo NAŠE državne firme (zar to nije zabranjueno zakonom?), izvlače pare preko ruskih posredničkih firmi u kojima takođe imaju naše-njihove ljude (Yugorosgaz, RST), firma se sve više zadužuje, mi nemamo para da vratimo dugove, oni preuzimaju "Srbijagas" na račun dugova i postaju stoprocentni vlasnici "Južnog toka". Milina jedna, "privatizacija" na ruski način.

dzon travolta

pre 9 godina

zazmurite i zamislite da vam neko dodje kuci,otvori novcanik i uzme novac.. vi ga pitate zasto mi uzimate novac a on vam jos kaze "necu da ti kazem!".. a vi mu ne mozete nista.. zamislite samo.. a onda otvorite oci i videcete da niste ni morali da zamisljate,to se dogadja u stvarnosti..

Zoran

pre 9 godina

Samo citajuci danasnje novine moze se zakljuciti da je SPS zlocinacka organizacija koja ima za cilj da unisti drzavu.
Onaj idiot u Dunavu za sest meseci proneverio 2,5 milijarde...a ovaj proneverio koliko god hoce, a sistem i dalje radi....
Jadni li smo koliko smo glupi.

zvezdarac

pre 9 godina

Napravili su gubitak od skoro 500 miliona eur! Samo prošle godine. To je malo manje od 2% celog srpskog bdp! Da li ste vi svesni da sa tim parama ne bi morale da se smanjuju penzije i plate i da bi ostalo para da može da se napravi više od 50km autoputa!!!
I tako svake godine!

Dok Vučić ne uhapsi Bajatovića i reši tu mafijašku organizaciju zvanu srbijagas, smatraću da je saradnik tog kriminalaca u zločinačkom poduhvatu protiv države i naroda Republike Srbije.

seljak e

pre 9 godina

Bajatovic je "ruski covek" prema tome moze da tadi sta hoce, da ima najvecu platu, da arci pare, da zaposljava, gomila dugove... ma sve sto mu padne na pamet i da zbog toga nikome ne odgovara, cak nece ni da da na uvid kako je spiskao milione.

Dax

pre 9 godina

Prvo Tadica na odgovornost! Taj se u nase ime pomirio sa SPS-om i povratio ga da nas dokusuri. Tog momenta sam se pokajala sto sam glasala za DS i vise nikada. Jos je ganjao i Kostunicu....More....

bezimena

pre 9 godina

Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.
(direktori pripravnici, 25. jul 2014 10:41)

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!

karamba

pre 9 godina

Petog oktobra 2000-te je izostao " rumunski scenario". Svi mi (narod) smo zakazali i isključivo našom krivicom plaćamo ovako skupu cenu!

Bajatović je samo jedan u nizu mnogih drugih "Bajatovića" , samo što se ovaj izdvaja od ostalih neverovatnom bahatošću i bez skrupula iz dana u dan iritira narod,jer je svestan da mu se može!

Medjutim, on kao Bajatović je najmanji problem, da nije njega bio bi neki drugi, isti takav.
Problem je jedan isti lopovski sistem, koji funkcioniše već 25 godina i sve političke partije su ga sprovodile i sprovode dan danas.

Izostalo je kažnjavanje 2000-te ,jer da se dogodilo kako je trebalo, niko od političara ne bi smeo da radi ovo što rade zadnjih 14 godina.

aleks

pre 9 godina

Sada su nam Rusi krivi sto smo lopovski narod i sve cemo prodati za pare i celu drzavu. Ili nam je EU kriva, kao ovo za Alpinu. Mi smo krivi za sve, sto se Madjari tako ne ponasaju?

Milan

pre 9 godina

Ček, ček... Neko traži podatak o zaposlenima u javnom sektoru, što su po Zakonu obavezni da izdaju(njihove plate mi plaćamo), oni odbiju i onda našim parama plaćaju kazne... Pa ko koga ovde....

milos g.

pre 9 godina

Uh..dobro je.Po naslovu sam pomislio da su je oteli.
Mada nismo daleko ni od toga.
(obzirom na to da su,koliko vidim,tajna organizacija).

slobo

pre 9 godina

Cudimo se sto nam je stanje u drzavi ovakvo?Sve vise sam siguran da su par pojedinaca privatizovali drzavu I ponasaju se kao privatni vlasnici.Gospodine Vucicu vidite da zakon nije isti za sve gradjane.Badava Vama Vasa prica I zabava za siroke narodne mase jer ova drzava jos dugo nece postati pravna i ''normalna'' za zivot svih njenih gradjana.Nazalost svih nas a najvise generacije koje su podnele najveci teret krize I ratova.

Marija

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbija BG, 25. jul 2014 10:57)

Tu je EU koja ce uskoro resiti nas problem sa Udbom i KGB-om.
Vrlo uskoro.

Ognjen

pre 9 godina

Gospodin evropski top menadžer, a i predsednik mu najevropejac!!! Kuda plovi ovaj voz?
Ispadosmo budale!
Tačno atomska da padne sps pacovi bi preživeli, da preprodaju ruske pomade za opekotine.

monarhista

pre 9 godina

Sps je od nastanka najvece zlo koje je Srbiju zadesilo...sve nashe nevolje....al sve su usko povezane sa ovom organizacijom koja je 5og oktobra trebala biti zabranjena a bar nekoliko hiljada njenih clanova procesuira i nabije u aps....

Stolicak

pre 9 godina

To je prvenstveno SPS "basta" za ubiranje sredstva od poreskih gradjana ali, ako je u Lasti Vucic ekspresno smenio rukovodioce za vrlo malu sicu u odnosu na Srbijagas onda je za sumnju da i ova cela danasnja vlast a posebno SNS i oni dele to otimanje preko tog javnog preduzeca novca od poreskih obveznika jer ako se godinama pise i zna po nesto sta se radi tamo onda zasto se to pod hitno ne resi ?

lala nadnicar

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)
ma kako da ne pa da mu Rusi otkazu u najavi posetu Putina u oktobru.

Buda Baba

pre 9 godina

Baš lepo, a sada, brzo na poskupljenja i smanjivanje bednih plata i penzija,a minimalac 115 din? !

Strašno šta nam rade, prave od nas veće majmune nego što jesmo, ali eto, može im se kada smo najgluplji,najkukavičkiji i najnesposobniji narod na kugli zemaljskoj!

Pata Negra

pre 9 godina

Ako ovako izgleda 'poslovanje' Srbijagasa sada, kako li će tek 'poslovati' kad i ako uopšte bude izgradjen i pušten u rad Južni Tok. Zajednička kompanija koja će JT-om upravljati čak nije ni registrovana niti ima sedište u Srbiji. Kako li tek naša država i njeni organi misle da kao suvlasnici upravljaju i vrše bilo kakav nadzor nad njom?? Krajnje je vreme da naši gradjani shvate da je ovako zamišljen i ugovoren posao sa Rusima zapravo sigurna TAMNICA ovog naroda. Bićemo pod OKUPACIJOM u sopstvenoj zemlji i bićemo potpuno bespomoćni za bilo šta. Postojeće ekonomsko propadanje će nam se u odnosu na ovu činjenicu činiti kao san letnje noći.. Da ne bude zabune, Rusi i posebno njihove službe su ovo u Srbiji odlično odradili u svoju korist. Njihovi srpski strateški saradnici su finansijski više nego obezbedjeni i zadovoljni u ovoj raboti.. Takodje su i nedodirljivi, sada i ubuduće, srpskim državnim organima.

Napet

pre 9 godina

Taj milionski iznos je 100 puta manji od cene koju bi Bahatovic, a pre svega njegovi ruski mentori koji ga jos uvek "odrzavaju u zivotu" platili kada bi dostavili informacije koje trazite od njih...zato vam, i ne samo vama vec i bilo kom drugom, NIKADA nece dostaviti!
Do takvih informacija mozete doci onoga dana kada na vlasti budu ljudi kojima je EU jedina i iskrena opcija jer ce ti ljudi u potpunosti zanemariti pritiske iz rusije!
Do tada ce Bahatovic i ekipa da se smeju u lice ovom narodu i baskare u luksuzu stecenim masnom krvlju!

Vlada

pre 9 godina

Ces Mekon i Nikezic su radili vecinu privatizacija u Srbiji i ostetili mnoge firme sa svoji9m laznim procenama. Pri tome imaju ogromnu imovinu, zgradu i vozni park u Srbiji koji im treba odmah oduzeti i zapleniti svu imovinu u zemlji i inostranstvu. Sve njihove offshore kompanije i slicno.

Ljudi su potkupljivali politicare pa je to za sud za organizovani kriminal.

Ali oni su Nikezica pustitli.

Relja

pre 9 godina

Nije tu Bajatović ništa kriv. Dozvoljava mu ova ekipa sa "nultom tolerancijim protiv kriminala". Ministarka koja je htela da u to dira dobila je šut-kartu. Sve je jasno kao dan, iza toga ne stoji niko pod Vučićevom kontrolom, a to smo svi mi u Srbiji. I ko dirne - dobije od Rusa po prstima. Glavno da izgradimo gasovod koji ne spaja ništa.

shone

pre 9 godina

Stefane '' nisi u pravu '' ipak je neko reagovao al Smenise je za 24 sekundi Pa ne mislis da Bajati nosi sve pare kuci ? pa to je bato 1000000 evrica na god. nivou . Bilo kako bilo 1000000% si u pravu posle one sramne smene nestadose m... pozdrav sim Srbima moj savet ignorisite Hrvacane oni su dokazani fasisti. Bilo bi lepo da se moj clanak objavi

stara fora

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)

Jes pa da ga Dacic i njegovi crveni jurisnici povuku za usi. Ta grupa se ne dira jer su energetski i zdravstveni sektor u precutnom vlasnistvu crvendaca.

Marko Nikolic

pre 9 godina

Dobro, sigurno se poslovi vode u ruskom interesu tako da treba da budemo zadovoljni. Ko te jos pita za interes srpskog naroda kome ce naplacivati vise za struju i koga ce otpustati i smanjivati plate? Jel doslo Vucicu vreme da se ovaj narod konacno za nesto zrtvuje, posto je ziveo kao bubreg u loju ovih 25 godina?

Milan

pre 9 godina

Ljudi, tih milion i kusur su nase pare. Dokle cemo da trpimo ovo? Molim vas, kao boga vas molim, ujedinimo se. Nestacemo i mi i nasa deca za par godina.

www.odgovornost.net

pre 9 godina

neverovatno je da odgovorna lica u drzavnim firmama, koja arce nas novac i krse zakon nesnose nikave posledice za takvo bahato ponasanje. Po mom misljenju odgovorna lica u drzavnim firmama i javnim preduzecima moraju krivicno odgovarati za krsenje zakona.

Bre!

pre 9 godina

samo jedna rec - SPS.
zabraniti zakonom.
(ursus filozof, 25. jul 2014 09:49)

E, a jel se secas kad jos smo trebali da ih zabranimo! I ove ostale, ma politiku uopste! Ekonomija i pravda, to treba da nas zanima a ne sta je reko svevisnji ili ona buca...

IZBORI!

pre 9 godina

Eto kolika je moć i dokle doseže bahatost SPS-a. Iskreno, gade mi se! Samo da vidim ko će imati hraborsti da ih nakon očekivanog pada SNS-a, ponovo postavi za koalicione partnere.

Vladimir

pre 9 godina

Neverovatno je koju kolicinu bahatosti i arogancije pokazuje Andjelkovic i SPS. To je ta bezobzirnost nedoticanje sa bilo cim sto predstavčka javni, opšti interes. I svako put kada tako odbije ono sto je zakonom propisano, on porućuje: ma nemožete mi nisšta , ja i onako ne trošim svoje pare i može mi se. Naravno da je ovakav Srbijagas prst u oku Vučiću i njogovoj nameri da obuzda bahatost tih relekvija socijalizma i bezobzirnosti.

nesa

pre 9 godina

Za pametne samo potvrda da su svi politicari,tajkuni,kriminalci,sudije,tuzioci,mup,direktori...povezani sa jedinim ciljem da opljackaju drzavu i da su navodne podele medju njima samo prividne.

Fred Kremenko

pre 9 godina

Divan primer kako jedno JP može bez ikavih problema funkcioniše u ovako žestokoj borbi protiv korupcije i arčenja državnih para tj.napih para.Plaćamo gass, infrastrukturu, priključke, ručkove, pijenje, putovanja,pravne odbore.I to sve kompaniji koja je gubitaš,koja isporučuje loš gas.Čovek više i ne zna u šta je Srbijagas sve upleten.Srbijagas očigledno sve drugo radi osim ono što bi trebalo.Borba protiv korupcije kako to smešno izgleda u praksi: Srbijagas, Kolubara, izdvajanje para za KiM itd.Mada opet svako ima pravo na sopstveno vidjenje vrlo česte rečenice borba protiv korupcije i da nema zaštićenih.Ko se sa državom Srbijom igra neka zna da je odmah izgubio.Da li je tako.

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

PatriJota

pre 9 godina

Samo "Rumunski scenario" razvlacenja ovih iz vrha vlasti po ulicama ovo resava za pocetak!!! A posle sta god da bude gore od ovoga nece, jer je to nemoguce???

Srbija BG

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.

Đomla

pre 9 godina

Ovde imamo problem feudalnog uređenja Srbije u 21. veku. Zakon - to sam ja - jer samo gubici Srbijagasa pripadaju državi Srbije, a sve ostalo je pod apsolutnom kontrolom partije kojoj partijski menadžer pripada. Puno je gladnih usta i očiju u našim partijama, treba sve to nahraniti.

vlajko

pre 9 godina

dobro sve to treje i vise od 14 godina. Aj sad napisite zbog cega ovo sve potezete. Sga je to sto Vas uistinu interesuje u vez sa pomenutom firmom. I sta je stvari cilj zbog kojeg ovaj twkst i pisete?

Dufa

pre 9 godina

A Bajatović je kažnjen sa koliko?

Možete da kaznite firmu i sa 100 milijardi evara, njega boli uvo jer se plaća iz budžeta u budžet, a njemu plata prvog i prs u uvo.

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

Višekruna

pre 9 godina

Samoživi diletanti. U stanju su sve da nas j... samo da bi oni uživali u povlasticama. Tako nisko, primitivno i jadno. Nadam se da će jednog dana ovu jednu zemlju voditi ljudi koji će se domaćiski ophoditi prema svemu i svima nama. Muka mi je više da čitam ovakve vesti, u meni pobuđuju želju za nasiljem što mi se nimalo ne dopada.

edwin

pre 9 godina

Smenjen je direktor Laste zbog punjenja rezervoara, sta jos hoces NARODE??????? Lepo je rekao Bora Corba " Ovde moze ko god hoce da hara i pustosi ".......tesko tebi Srbijo......

narode budi se

pre 9 godina

Zato niko iz SNS i ne sme da se pojavi u vasoj medijskoj kuci, jer ne bi imali sta reci o svemu, tcnije bez reci su po ovom pitanju, a setite se Vucicevih reci obecanja, zbog kojih sam mu i ja dao glas....Ko skine SPS sa politicke scene u Srbiji u crkvi cu se zakleti da cu glasati za tog coveka ili stranku dok sam ziv...

jo jo

pre 9 godina

A cije su to pare sto placaju kazne, ako placaju. Garant da nisu iz Bajatovicevih dzepova.
Ma cova radi sta hoce.
E Srbijo zemljo na Balkanu.

Gnostik

pre 9 godina

U drugoj vesti, nema hrane za decu u prihvatilistu. A ovi 12 miliona kazni jer kriju i lazu. Neka mi sada Vucic objasni to, kako niko nije postedjen. Neka mi kazu botovi kako uziva neki ugled. Rekli mu Rusi da se ne mesa i da cuti dok Bajatovic jase, a deca nam gladuju. Niti neko tu ima autoritet, niti pravda postoji sa vama svima. Neka neko od vas sada pogleda tu decu u oci i kaze im da je to normalno. Cak je i Zorica umukla na ove price. Naredba iz 'bratske' nam Rusije nasem superheroju koji od nikog 'ne prima ultimatume'. Guknite sad.

Nole

pre 9 godina

Na ovom primeru se vidi svo licemerje Vučića kada kaže da nema nesmenjivih i kada priča da niko nije zaštićen. Na kraju ovaj lik će napraviti nenormalne štete državi kao što ih pravi u proteklih 6 godina i za to vreme je iz Srbijagasa isisano više stotina miliona EUR-a u koje se odliva u pojedine džepove po pitanju fiktivnih poslova i gasifikacije koja se radi neplanski i samo zato da bi se isisavao novac i ovog preduzeća. Ovo je perionica para za partije na vlasti, tajkune, pojedince iz partija i mnoge druge. Ovo je skandal nad skandalima, a ima ih na mnogim mestima i jednostavno malo toga se promenilo...

Radule-Botina

pre 9 godina

Kada se ono otvara Konkurs za Gen. Direktora RTS-a? :) Mislim se, "Marićeva žena', Bajatović, 'za samo par meseci svojim predanim radom i trudom', bla-bla...

PS: Naša divna Vlast brine za sve... "Teška reč' se isplatiti mora :)

Novinarska perjanica-namazana guska

pre 9 godina

Iiiijjuuuuu,vragolan Milommir Marić budžetlija!
Onako britak, obrazovan, duhovit, šarmantan i obavešten pućka u kameru i za ženinu platu od oko 1000 e pušta da njen generalni 2 x godišnje popravlja imidž u udarnoj emisiji...

Voyager

pre 9 godina

Kaznite Bajatovića sa milion dinara pa da vidimo kako će onda da se ponaša! U Srbiji niko ne snosi posledice ako krade i rasipa tuđ novac. I zato će Srbija da propadne...

What??

pre 9 godina

Rano je, nisam inspirisan,pa pisem sledece. Skinite nam 50 posto od plate,ali molim vas da Dusan ne ode sam mesta nase uspesne firme. Vraticemo dugove, platicemo kazne. Vaistinu Bajatovic. Vaistinu SPS. Ma more.

Nesa

pre 9 godina

'Ovaj covek je neunistiv' pa Kosmajac je mala maca za njega. Niko ziv ne sme da ga pita ni kako je ni kako zivi sa 20 000 eura mesecno :-)

Haiyan

pre 9 godina

Zato što su to Ruski ljudi u Srbiji,mogu da rade šta hoće. Nije im smeo ni Tadić ništa, ne može ni Vučić. Najteži oblik korupcije je oko Srbijagasa. U normalnim zemljama to se naziva veleizdaja.

Haiyan

pre 9 godina

Zato što su to Ruski ljudi u Srbiji,mogu da rade šta hoće. Nije im smeo ni Tadić ništa, ne može ni Vučić. Najteži oblik korupcije je oko Srbijagasa. U normalnim zemljama to se naziva veleizdaja.

Novinarska perjanica-namazana guska

pre 9 godina

Iiiijjuuuuu,vragolan Milommir Marić budžetlija!
Onako britak, obrazovan, duhovit, šarmantan i obavešten pućka u kameru i za ženinu platu od oko 1000 e pušta da njen generalni 2 x godišnje popravlja imidž u udarnoj emisiji...

Gnostik

pre 9 godina

U drugoj vesti, nema hrane za decu u prihvatilistu. A ovi 12 miliona kazni jer kriju i lazu. Neka mi sada Vucic objasni to, kako niko nije postedjen. Neka mi kazu botovi kako uziva neki ugled. Rekli mu Rusi da se ne mesa i da cuti dok Bajatovic jase, a deca nam gladuju. Niti neko tu ima autoritet, niti pravda postoji sa vama svima. Neka neko od vas sada pogleda tu decu u oci i kaze im da je to normalno. Cak je i Zorica umukla na ove price. Naredba iz 'bratske' nam Rusije nasem superheroju koji od nikog 'ne prima ultimatume'. Guknite sad.

Nole

pre 9 godina

Na ovom primeru se vidi svo licemerje Vučića kada kaže da nema nesmenjivih i kada priča da niko nije zaštićen. Na kraju ovaj lik će napraviti nenormalne štete državi kao što ih pravi u proteklih 6 godina i za to vreme je iz Srbijagasa isisano više stotina miliona EUR-a u koje se odliva u pojedine džepove po pitanju fiktivnih poslova i gasifikacije koja se radi neplanski i samo zato da bi se isisavao novac i ovog preduzeća. Ovo je perionica para za partije na vlasti, tajkune, pojedince iz partija i mnoge druge. Ovo je skandal nad skandalima, a ima ih na mnogim mestima i jednostavno malo toga se promenilo...

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

Voyager

pre 9 godina

Kaznite Bajatovića sa milion dinara pa da vidimo kako će onda da se ponaša! U Srbiji niko ne snosi posledice ako krade i rasipa tuđ novac. I zato će Srbija da propadne...

narode budi se

pre 9 godina

Zato niko iz SNS i ne sme da se pojavi u vasoj medijskoj kuci, jer ne bi imali sta reci o svemu, tcnije bez reci su po ovom pitanju, a setite se Vucicevih reci obecanja, zbog kojih sam mu i ja dao glas....Ko skine SPS sa politicke scene u Srbiji u crkvi cu se zakleti da cu glasati za tog coveka ili stranku dok sam ziv...

What??

pre 9 godina

Rano je, nisam inspirisan,pa pisem sledece. Skinite nam 50 posto od plate,ali molim vas da Dusan ne ode sam mesta nase uspesne firme. Vraticemo dugove, platicemo kazne. Vaistinu Bajatovic. Vaistinu SPS. Ma more.

Srbija BG

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.

Nesa

pre 9 godina

'Ovaj covek je neunistiv' pa Kosmajac je mala maca za njega. Niko ziv ne sme da ga pita ni kako je ni kako zivi sa 20 000 eura mesecno :-)

Dufa

pre 9 godina

A Bajatović je kažnjen sa koliko?

Možete da kaznite firmu i sa 100 milijardi evara, njega boli uvo jer se plaća iz budžeta u budžet, a njemu plata prvog i prs u uvo.

PatriJota

pre 9 godina

Samo "Rumunski scenario" razvlacenja ovih iz vrha vlasti po ulicama ovo resava za pocetak!!! A posle sta god da bude gore od ovoga nece, jer je to nemoguce???

Milan

pre 9 godina

Ljudi, tih milion i kusur su nase pare. Dokle cemo da trpimo ovo? Molim vas, kao boga vas molim, ujedinimo se. Nestacemo i mi i nasa deca za par godina.

stara fora

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)

Jes pa da ga Dacic i njegovi crveni jurisnici povuku za usi. Ta grupa se ne dira jer su energetski i zdravstveni sektor u precutnom vlasnistvu crvendaca.

Višekruna

pre 9 godina

Samoživi diletanti. U stanju su sve da nas j... samo da bi oni uživali u povlasticama. Tako nisko, primitivno i jadno. Nadam se da će jednog dana ovu jednu zemlju voditi ljudi koji će se domaćiski ophoditi prema svemu i svima nama. Muka mi je više da čitam ovakve vesti, u meni pobuđuju želju za nasiljem što mi se nimalo ne dopada.

Radule-Botina

pre 9 godina

Kada se ono otvara Konkurs za Gen. Direktora RTS-a? :) Mislim se, "Marićeva žena', Bajatović, 'za samo par meseci svojim predanim radom i trudom', bla-bla...

PS: Naša divna Vlast brine za sve... "Teška reč' se isplatiti mora :)

nesa

pre 9 godina

Za pametne samo potvrda da su svi politicari,tajkuni,kriminalci,sudije,tuzioci,mup,direktori...povezani sa jedinim ciljem da opljackaju drzavu i da su navodne podele medju njima samo prividne.

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

dzon travolta

pre 9 godina

zazmurite i zamislite da vam neko dodje kuci,otvori novcanik i uzme novac.. vi ga pitate zasto mi uzimate novac a on vam jos kaze "necu da ti kazem!".. a vi mu ne mozete nista.. zamislite samo.. a onda otvorite oci i videcete da niste ni morali da zamisljate,to se dogadja u stvarnosti..

edwin

pre 9 godina

Smenjen je direktor Laste zbog punjenja rezervoara, sta jos hoces NARODE??????? Lepo je rekao Bora Corba " Ovde moze ko god hoce da hara i pustosi ".......tesko tebi Srbijo......

Bre!

pre 9 godina

samo jedna rec - SPS.
zabraniti zakonom.
(ursus filozof, 25. jul 2014 09:49)

E, a jel se secas kad jos smo trebali da ih zabranimo! I ove ostale, ma politiku uopste! Ekonomija i pravda, to treba da nas zanima a ne sta je reko svevisnji ili ona buca...

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

Fred Kremenko

pre 9 godina

Divan primer kako jedno JP može bez ikavih problema funkcioniše u ovako žestokoj borbi protiv korupcije i arčenja državnih para tj.napih para.Plaćamo gass, infrastrukturu, priključke, ručkove, pijenje, putovanja,pravne odbore.I to sve kompaniji koja je gubitaš,koja isporučuje loš gas.Čovek više i ne zna u šta je Srbijagas sve upleten.Srbijagas očigledno sve drugo radi osim ono što bi trebalo.Borba protiv korupcije kako to smešno izgleda u praksi: Srbijagas, Kolubara, izdvajanje para za KiM itd.Mada opet svako ima pravo na sopstveno vidjenje vrlo česte rečenice borba protiv korupcije i da nema zaštićenih.Ko se sa državom Srbijom igra neka zna da je odmah izgubio.Da li je tako.

Đomla

pre 9 godina

Ovde imamo problem feudalnog uređenja Srbije u 21. veku. Zakon - to sam ja - jer samo gubici Srbijagasa pripadaju državi Srbije, a sve ostalo je pod apsolutnom kontrolom partije kojoj partijski menadžer pripada. Puno je gladnih usta i očiju u našim partijama, treba sve to nahraniti.

IZBORI!

pre 9 godina

Eto kolika je moć i dokle doseže bahatost SPS-a. Iskreno, gade mi se! Samo da vidim ko će imati hraborsti da ih nakon očekivanog pada SNS-a, ponovo postavi za koalicione partnere.

jo jo

pre 9 godina

A cije su to pare sto placaju kazne, ako placaju. Garant da nisu iz Bajatovicevih dzepova.
Ma cova radi sta hoce.
E Srbijo zemljo na Balkanu.

seljak e

pre 9 godina

Bajatovic je "ruski covek" prema tome moze da tadi sta hoce, da ima najvecu platu, da arci pare, da zaposljava, gomila dugove... ma sve sto mu padne na pamet i da zbog toga nikome ne odgovara, cak nece ni da da na uvid kako je spiskao milione.

Alex1

pre 9 godina

@(Libert, 25. jul 2014 10:35) "Pa narode, budite protiv pivatizacije..."

Upravo o tome se i radi ovde. Rusi postavili svog čoveka na čelo NAŠE državne firme (zar to nije zabranjueno zakonom?), izvlače pare preko ruskih posredničkih firmi u kojima takođe imaju naše-njihove ljude (Yugorosgaz, RST), firma se sve više zadužuje, mi nemamo para da vratimo dugove, oni preuzimaju "Srbijagas" na račun dugova i postaju stoprocentni vlasnici "Južnog toka". Milina jedna, "privatizacija" na ruski način.

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

Milan

pre 9 godina

Ček, ček... Neko traži podatak o zaposlenima u javnom sektoru, što su po Zakonu obavezni da izdaju(njihove plate mi plaćamo), oni odbiju i onda našim parama plaćaju kazne... Pa ko koga ovde....

Marko Nikolic

pre 9 godina

Dobro, sigurno se poslovi vode u ruskom interesu tako da treba da budemo zadovoljni. Ko te jos pita za interes srpskog naroda kome ce naplacivati vise za struju i koga ce otpustati i smanjivati plate? Jel doslo Vucicu vreme da se ovaj narod konacno za nesto zrtvuje, posto je ziveo kao bubreg u loju ovih 25 godina?

zvezdarac

pre 9 godina

Napravili su gubitak od skoro 500 miliona eur! Samo prošle godine. To je malo manje od 2% celog srpskog bdp! Da li ste vi svesni da sa tim parama ne bi morale da se smanjuju penzije i plate i da bi ostalo para da može da se napravi više od 50km autoputa!!!
I tako svake godine!

Dok Vučić ne uhapsi Bajatovića i reši tu mafijašku organizaciju zvanu srbijagas, smatraću da je saradnik tog kriminalaca u zločinačkom poduhvatu protiv države i naroda Republike Srbije.

karamba

pre 9 godina

Petog oktobra 2000-te je izostao " rumunski scenario". Svi mi (narod) smo zakazali i isključivo našom krivicom plaćamo ovako skupu cenu!

Bajatović je samo jedan u nizu mnogih drugih "Bajatovića" , samo što se ovaj izdvaja od ostalih neverovatnom bahatošću i bez skrupula iz dana u dan iritira narod,jer je svestan da mu se može!

Medjutim, on kao Bajatović je najmanji problem, da nije njega bio bi neki drugi, isti takav.
Problem je jedan isti lopovski sistem, koji funkcioniše već 25 godina i sve političke partije su ga sprovodile i sprovode dan danas.

Izostalo je kažnjavanje 2000-te ,jer da se dogodilo kako je trebalo, niko od političara ne bi smeo da radi ovo što rade zadnjih 14 godina.

Vladimir

pre 9 godina

Neverovatno je koju kolicinu bahatosti i arogancije pokazuje Andjelkovic i SPS. To je ta bezobzirnost nedoticanje sa bilo cim sto predstavčka javni, opšti interes. I svako put kada tako odbije ono sto je zakonom propisano, on porućuje: ma nemožete mi nisšta , ja i onako ne trošim svoje pare i može mi se. Naravno da je ovakav Srbijagas prst u oku Vučiću i njogovoj nameri da obuzda bahatost tih relekvija socijalizma i bezobzirnosti.

Zoran

pre 9 godina

Samo citajuci danasnje novine moze se zakljuciti da je SPS zlocinacka organizacija koja ima za cilj da unisti drzavu.
Onaj idiot u Dunavu za sest meseci proneverio 2,5 milijarde...a ovaj proneverio koliko god hoce, a sistem i dalje radi....
Jadni li smo koliko smo glupi.

www.odgovornost.net

pre 9 godina

neverovatno je da odgovorna lica u drzavnim firmama, koja arce nas novac i krse zakon nesnose nikave posledice za takvo bahato ponasanje. Po mom misljenju odgovorna lica u drzavnim firmama i javnim preduzecima moraju krivicno odgovarati za krsenje zakona.

monarhista

pre 9 godina

Sps je od nastanka najvece zlo koje je Srbiju zadesilo...sve nashe nevolje....al sve su usko povezane sa ovom organizacijom koja je 5og oktobra trebala biti zabranjena a bar nekoliko hiljada njenih clanova procesuira i nabije u aps....

Relja

pre 9 godina

Nije tu Bajatović ništa kriv. Dozvoljava mu ova ekipa sa "nultom tolerancijim protiv kriminala". Ministarka koja je htela da u to dira dobila je šut-kartu. Sve je jasno kao dan, iza toga ne stoji niko pod Vučićevom kontrolom, a to smo svi mi u Srbiji. I ko dirne - dobije od Rusa po prstima. Glavno da izgradimo gasovod koji ne spaja ništa.

Ognjen

pre 9 godina

Gospodin evropski top menadžer, a i predsednik mu najevropejac!!! Kuda plovi ovaj voz?
Ispadosmo budale!
Tačno atomska da padne sps pacovi bi preživeli, da preprodaju ruske pomade za opekotine.

lala nadnicar

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)
ma kako da ne pa da mu Rusi otkazu u najavi posetu Putina u oktobru.

slobo

pre 9 godina

Cudimo se sto nam je stanje u drzavi ovakvo?Sve vise sam siguran da su par pojedinaca privatizovali drzavu I ponasaju se kao privatni vlasnici.Gospodine Vucicu vidite da zakon nije isti za sve gradjane.Badava Vama Vasa prica I zabava za siroke narodne mase jer ova drzava jos dugo nece postati pravna i ''normalna'' za zivot svih njenih gradjana.Nazalost svih nas a najvise generacije koje su podnele najveci teret krize I ratova.

Napet

pre 9 godina

Taj milionski iznos je 100 puta manji od cene koju bi Bahatovic, a pre svega njegovi ruski mentori koji ga jos uvek "odrzavaju u zivotu" platili kada bi dostavili informacije koje trazite od njih...zato vam, i ne samo vama vec i bilo kom drugom, NIKADA nece dostaviti!
Do takvih informacija mozete doci onoga dana kada na vlasti budu ljudi kojima je EU jedina i iskrena opcija jer ce ti ljudi u potpunosti zanemariti pritiske iz rusije!
Do tada ce Bahatovic i ekipa da se smeju u lice ovom narodu i baskare u luksuzu stecenim masnom krvlju!

Buda Baba

pre 9 godina

Baš lepo, a sada, brzo na poskupljenja i smanjivanje bednih plata i penzija,a minimalac 115 din? !

Strašno šta nam rade, prave od nas veće majmune nego što jesmo, ali eto, može im se kada smo najgluplji,najkukavičkiji i najnesposobniji narod na kugli zemaljskoj!

bezimena

pre 9 godina

Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.
(direktori pripravnici, 25. jul 2014 10:41)

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!

Marko

pre 9 godina

Interesuje me šta traži ovaj Bajatović u Srbijagasu,jel njega postavlja Srbija ili Rusija,čovek ništa ne radi ponaša se bahato a prima platu 12000 evra,a radi u interesu Rusije.

Dax

pre 9 godina

Prvo Tadica na odgovornost! Taj se u nase ime pomirio sa SPS-om i povratio ga da nas dokusuri. Tog momenta sam se pokajala sto sam glasala za DS i vise nikada. Jos je ganjao i Kostunicu....More....

aleks

pre 9 godina

Sada su nam Rusi krivi sto smo lopovski narod i sve cemo prodati za pare i celu drzavu. Ili nam je EU kriva, kao ovo za Alpinu. Mi smo krivi za sve, sto se Madjari tako ne ponasaju?

Pata Negra

pre 9 godina

Ako ovako izgleda 'poslovanje' Srbijagasa sada, kako li će tek 'poslovati' kad i ako uopšte bude izgradjen i pušten u rad Južni Tok. Zajednička kompanija koja će JT-om upravljati čak nije ni registrovana niti ima sedište u Srbiji. Kako li tek naša država i njeni organi misle da kao suvlasnici upravljaju i vrše bilo kakav nadzor nad njom?? Krajnje je vreme da naši gradjani shvate da je ovako zamišljen i ugovoren posao sa Rusima zapravo sigurna TAMNICA ovog naroda. Bićemo pod OKUPACIJOM u sopstvenoj zemlji i bićemo potpuno bespomoćni za bilo šta. Postojeće ekonomsko propadanje će nam se u odnosu na ovu činjenicu činiti kao san letnje noći.. Da ne bude zabune, Rusi i posebno njihove službe su ovo u Srbiji odlično odradili u svoju korist. Njihovi srpski strateški saradnici su finansijski više nego obezbedjeni i zadovoljni u ovoj raboti.. Takodje su i nedodirljivi, sada i ubuduće, srpskim državnim organima.

Stolicak

pre 9 godina

To je prvenstveno SPS "basta" za ubiranje sredstva od poreskih gradjana ali, ako je u Lasti Vucic ekspresno smenio rukovodioce za vrlo malu sicu u odnosu na Srbijagas onda je za sumnju da i ova cela danasnja vlast a posebno SNS i oni dele to otimanje preko tog javnog preduzeca novca od poreskih obveznika jer ako se godinama pise i zna po nesto sta se radi tamo onda zasto se to pod hitno ne resi ?

Vlada

pre 9 godina

Ces Mekon i Nikezic su radili vecinu privatizacija u Srbiji i ostetili mnoge firme sa svoji9m laznim procenama. Pri tome imaju ogromnu imovinu, zgradu i vozni park u Srbiji koji im treba odmah oduzeti i zapleniti svu imovinu u zemlji i inostranstvu. Sve njihove offshore kompanije i slicno.

Ljudi su potkupljivali politicare pa je to za sud za organizovani kriminal.

Ali oni su Nikezica pustitli.

Nera

pre 9 godina

@Dax:

Postovana Dax,gresite,jer PRE TADICA je Kostunica uveo SPS na mala vrata u Skupstinu i vratio na politicku scenu.

Prema tome,prvo se pokajte ako ste glasali za DSS.Pa ko je dao NIS Rusima za neku malu sumu,i to jos 51%,a nama ostavio 49%?

Ko je Rusima dao nasu rudnu rentu za 3%?A kod kuce,u Rusiji se placa 12%?
Pa opet Kostunica...

Marija

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbija BG, 25. jul 2014 10:57)

Tu je EU koja ce uskoro resiti nas problem sa Udbom i KGB-om.
Vrlo uskoro.

shone

pre 9 godina

Stefane '' nisi u pravu '' ipak je neko reagovao al Smenise je za 24 sekundi Pa ne mislis da Bajati nosi sve pare kuci ? pa to je bato 1000000 evrica na god. nivou . Bilo kako bilo 1000000% si u pravu posle one sramne smene nestadose m... pozdrav sim Srbima moj savet ignorisite Hrvacane oni su dokazani fasisti. Bilo bi lepo da se moj clanak objavi

milos g.

pre 9 godina

Uh..dobro je.Po naslovu sam pomislio da su je oteli.
Mada nismo daleko ni od toga.
(obzirom na to da su,koliko vidim,tajna organizacija).

vlajko

pre 9 godina

dobro sve to treje i vise od 14 godina. Aj sad napisite zbog cega ovo sve potezete. Sga je to sto Vas uistinu interesuje u vez sa pomenutom firmom. I sta je stvari cilj zbog kojeg ovaj twkst i pisete?

Čveger

pre 9 godina

Za ovakav kriminal se ne odgovara pred sudom, za ovo se javno čereči! Otpustiti sve i do poslednje čistačice, jer nikad se ne zna. Konfiskovati im sve do poslednjeg cvonjka. Strpati u zatvor na milion godina!

bezimena (tražila sam lekoviti nektar)

pre 9 godina

(pa dobro gde si ti? koje kratke noge?, 25. jul 2014 15:48)
Baš mi je drago što Vas je dodir mojih krila obradovao, što se ne bi moglo reći i za ostale protivnike mišljenja moje skromne persone.
Kako je mene teško upecati, neću se upustiti u polemiku oko bilo čijih biografija, Vama preporučujem da menjate provajdera, upakovao Vam je mnogo lošu verziju intereneta.:)))
Inače, da razjasnimo, ja sam demokrata po ubedjenju, rodjena sam takva zapravo, ne po statusu, ali sam još više od toga zagovornik istine, jer laži i manipulacije mi stomak ne vari nikako. Ako me se već sećate, onda morate znati i koliko sam kritikovala i Tadića i DS pred izbore 2012.g. Ali, ispostavlja se, što je sada jasno i protivnicima, da je najgori DS bolji od biv. radikala, kojima je kao SNS teklo med i mleko iz usta, dok se nisu dokopali vlasti.

pa dobro gde si ti? koje kratke noge?

pre 9 godina

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!
(bezimena, 25. jul 2014 13:30)
@
Pitao sam se gde je nasa bezimena, cuveni zastupnik DS-a. Kao i obicno ponovo je u pravu. Pajtic je godinu dana stazirao u sudu kako nalaze zakon kao i svaki diplomac Pravnog fakulteta na kom je diplomirao 1995. Vec naredne 1996. pristupa Narodnoj stranci Milana Paroskog a iste godine prelazi u DS. Naravno iste te godine biva izabran za asistenta pripravnika na Pravnom fakultetu ali ne postoji podatak koliko vremena provodi na tom radnom mestu. Svi kasniji poslovni angazmani su vezani iskljucivo za politiku gde je vec 1996 postao clan GO DS Novi Sad a ostalo je istorija. Bezimena je u pravu Pajtic je bio pripravnik godinu dana.
Dostupna Djilasova biografija: Đilas se politikom bavio još kao student, a kao deo opozicije Slobodana Miloševića bio je jedan od predvodnika studentskih protesta 1991. i 1992. godine, ali i tokom 1996. i 2000. godine. 2004. godine se priključio Demokratskoj stranci, a kasnije je obavljao i funkciju direktora Narodne kancelarije predsednika republike. Sve sto je vezano za rad van politike moze se pronaci vezano za Multikom i Direct mediu. Ostali podaci nisu dostupni javnosti. Grupa nasih novinara je ispitivala poslovanje njegove navodne firme u Ceskoj. Postojala je godinu dana i ostvarila promet o 6.000 dolara.

vlajko

pre 9 godina

dobro sve to treje i vise od 14 godina. Aj sad napisite zbog cega ovo sve potezete. Sga je to sto Vas uistinu interesuje u vez sa pomenutom firmom. I sta je stvari cilj zbog kojeg ovaj twkst i pisete?

shone

pre 9 godina

Stefane '' nisi u pravu '' ipak je neko reagovao al Smenise je za 24 sekundi Pa ne mislis da Bajati nosi sve pare kuci ? pa to je bato 1000000 evrica na god. nivou . Bilo kako bilo 1000000% si u pravu posle one sramne smene nestadose m... pozdrav sim Srbima moj savet ignorisite Hrvacane oni su dokazani fasisti. Bilo bi lepo da se moj clanak objavi

aleks

pre 9 godina

Sada su nam Rusi krivi sto smo lopovski narod i sve cemo prodati za pare i celu drzavu. Ili nam je EU kriva, kao ovo za Alpinu. Mi smo krivi za sve, sto se Madjari tako ne ponasaju?

Vladimir

pre 9 godina

Neverovatno je koju kolicinu bahatosti i arogancije pokazuje Andjelkovic i SPS. To je ta bezobzirnost nedoticanje sa bilo cim sto predstavčka javni, opšti interes. I svako put kada tako odbije ono sto je zakonom propisano, on porućuje: ma nemožete mi nisšta , ja i onako ne trošim svoje pare i može mi se. Naravno da je ovakav Srbijagas prst u oku Vučiću i njogovoj nameri da obuzda bahatost tih relekvija socijalizma i bezobzirnosti.

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

bezimena

pre 9 godina

Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.
(direktori pripravnici, 25. jul 2014 10:41)

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!

direktori pripravnici

pre 9 godina

Bajatović je uz premijera Vučića jedna u nizu personalnih pojava bez dana radnog staža koji se na visokim funkcijama igraju sa ovom državom i našim životima. Valjda i nismo za bolje kada sve ćutke trpimo. Opozicija nije ništa bolja Pajtić, Jovanović i Djilas su takodje su momci bez ikakvog radnog iskustva pre bavljenja politikom. Diletanti bez ikakvih rezultata.

Haiyan

pre 9 godina

Zato što su to Ruski ljudi u Srbiji,mogu da rade šta hoće. Nije im smeo ni Tadić ništa, ne može ni Vučić. Najteži oblik korupcije je oko Srbijagasa. U normalnim zemljama to se naziva veleizdaja.

Dax

pre 9 godina

Prvo Tadica na odgovornost! Taj se u nase ime pomirio sa SPS-om i povratio ga da nas dokusuri. Tog momenta sam se pokajala sto sam glasala za DS i vise nikada. Jos je ganjao i Kostunicu....More....

pa dobro gde si ti? koje kratke noge?

pre 9 godina

NE govorite istinu, Pajtića i Djilasa izuzmite jer su oni itekako radili i profesionalni su vrlo uspešni.
Neodgovorno je iznositi laži (u laži su kratke noge) na sajt koji čitaju hiljade ljudi!
(bezimena, 25. jul 2014 13:30)
@
Pitao sam se gde je nasa bezimena, cuveni zastupnik DS-a. Kao i obicno ponovo je u pravu. Pajtic je godinu dana stazirao u sudu kako nalaze zakon kao i svaki diplomac Pravnog fakulteta na kom je diplomirao 1995. Vec naredne 1996. pristupa Narodnoj stranci Milana Paroskog a iste godine prelazi u DS. Naravno iste te godine biva izabran za asistenta pripravnika na Pravnom fakultetu ali ne postoji podatak koliko vremena provodi na tom radnom mestu. Svi kasniji poslovni angazmani su vezani iskljucivo za politiku gde je vec 1996 postao clan GO DS Novi Sad a ostalo je istorija. Bezimena je u pravu Pajtic je bio pripravnik godinu dana.
Dostupna Djilasova biografija: Đilas se politikom bavio još kao student, a kao deo opozicije Slobodana Miloševića bio je jedan od predvodnika studentskih protesta 1991. i 1992. godine, ali i tokom 1996. i 2000. godine. 2004. godine se priključio Demokratskoj stranci, a kasnije je obavljao i funkciju direktora Narodne kancelarije predsednika republike. Sve sto je vezano za rad van politike moze se pronaci vezano za Multikom i Direct mediu. Ostali podaci nisu dostupni javnosti. Grupa nasih novinara je ispitivala poslovanje njegove navodne firme u Ceskoj. Postojala je godinu dana i ostvarila promet o 6.000 dolara.

Novinarska perjanica-namazana guska

pre 9 godina

Iiiijjuuuuu,vragolan Milommir Marić budžetlija!
Onako britak, obrazovan, duhovit, šarmantan i obavešten pućka u kameru i za ženinu platu od oko 1000 e pušta da njen generalni 2 x godišnje popravlja imidž u udarnoj emisiji...

narode budi se

pre 9 godina

Zato niko iz SNS i ne sme da se pojavi u vasoj medijskoj kuci, jer ne bi imali sta reci o svemu, tcnije bez reci su po ovom pitanju, a setite se Vucicevih reci obecanja, zbog kojih sam mu i ja dao glas....Ko skine SPS sa politicke scene u Srbiji u crkvi cu se zakleti da cu glasati za tog coveka ili stranku dok sam ziv...

Srbija BG

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.

Voyager

pre 9 godina

Kaznite Bajatovića sa milion dinara pa da vidimo kako će onda da se ponaša! U Srbiji niko ne snosi posledice ako krade i rasipa tuđ novac. I zato će Srbija da propadne...

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

lala nadnicar

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)
ma kako da ne pa da mu Rusi otkazu u najavi posetu Putina u oktobru.

Nera

pre 9 godina

@Dax:

Postovana Dax,gresite,jer PRE TADICA je Kostunica uveo SPS na mala vrata u Skupstinu i vratio na politicku scenu.

Prema tome,prvo se pokajte ako ste glasali za DSS.Pa ko je dao NIS Rusima za neku malu sumu,i to jos 51%,a nama ostavio 49%?

Ko je Rusima dao nasu rudnu rentu za 3%?A kod kuce,u Rusiji se placa 12%?
Pa opet Kostunica...

bezimena (tražila sam lekoviti nektar)

pre 9 godina

(pa dobro gde si ti? koje kratke noge?, 25. jul 2014 15:48)
Baš mi je drago što Vas je dodir mojih krila obradovao, što se ne bi moglo reći i za ostale protivnike mišljenja moje skromne persone.
Kako je mene teško upecati, neću se upustiti u polemiku oko bilo čijih biografija, Vama preporučujem da menjate provajdera, upakovao Vam je mnogo lošu verziju intereneta.:)))
Inače, da razjasnimo, ja sam demokrata po ubedjenju, rodjena sam takva zapravo, ne po statusu, ali sam još više od toga zagovornik istine, jer laži i manipulacije mi stomak ne vari nikako. Ako me se već sećate, onda morate znati i koliko sam kritikovala i Tadića i DS pred izbore 2012.g. Ali, ispostavlja se, što je sada jasno i protivnicima, da je najgori DS bolji od biv. radikala, kojima je kao SNS teklo med i mleko iz usta, dok se nisu dokopali vlasti.

Gnostik

pre 9 godina

U drugoj vesti, nema hrane za decu u prihvatilistu. A ovi 12 miliona kazni jer kriju i lazu. Neka mi sada Vucic objasni to, kako niko nije postedjen. Neka mi kazu botovi kako uziva neki ugled. Rekli mu Rusi da se ne mesa i da cuti dok Bajatovic jase, a deca nam gladuju. Niti neko tu ima autoritet, niti pravda postoji sa vama svima. Neka neko od vas sada pogleda tu decu u oci i kaze im da je to normalno. Cak je i Zorica umukla na ove price. Naredba iz 'bratske' nam Rusije nasem superheroju koji od nikog 'ne prima ultimatume'. Guknite sad.

Milan

pre 9 godina

Ljudi, tih milion i kusur su nase pare. Dokle cemo da trpimo ovo? Molim vas, kao boga vas molim, ujedinimo se. Nestacemo i mi i nasa deca za par godina.

Neverovatno

pre 9 godina

Gospodin Bajatovic je bio potrcko tamo 90ih. Bukvalno potrcko! Nosio papire, kuvao kafe...bio je poziciju ispod sekretarice jer nije imao ni svoj sto. Iz dobre namere jedan ga je preporucio kao vrednog. Danas je Bajatovic medju najjacim u zemlji. Bezrezervna podrska Rusije i jos jednog socijaliste koji inace radi za Ruse ga drze tu gde jeste. Pare se izvlace, ali za razne interesne grupe koje prevazilaze ove lokalne tajkuncice. Bajatovic radi prljav posao i za to uzima ogroman novac... Ja samo ne mogu da verujem da je on, potrcko, dogurao toliko daleko...

stara fora

pre 9 godina

Vucicu, vreme je da se obracunas i sa Bajatovicem?!
(Kuda plovi ovaj brod?, 25. jul 2014 11:00)

Jes pa da ga Dacic i njegovi crveni jurisnici povuku za usi. Ta grupa se ne dira jer su energetski i zdravstveni sektor u precutnom vlasnistvu crvendaca.

Pata Negra

pre 9 godina

Ako ovako izgleda 'poslovanje' Srbijagasa sada, kako li će tek 'poslovati' kad i ako uopšte bude izgradjen i pušten u rad Južni Tok. Zajednička kompanija koja će JT-om upravljati čak nije ni registrovana niti ima sedište u Srbiji. Kako li tek naša država i njeni organi misle da kao suvlasnici upravljaju i vrše bilo kakav nadzor nad njom?? Krajnje je vreme da naši gradjani shvate da je ovako zamišljen i ugovoren posao sa Rusima zapravo sigurna TAMNICA ovog naroda. Bićemo pod OKUPACIJOM u sopstvenoj zemlji i bićemo potpuno bespomoćni za bilo šta. Postojeće ekonomsko propadanje će nam se u odnosu na ovu činjenicu činiti kao san letnje noći.. Da ne bude zabune, Rusi i posebno njihove službe su ovo u Srbiji odlično odradili u svoju korist. Njihovi srpski strateški saradnici su finansijski više nego obezbedjeni i zadovoljni u ovoj raboti.. Takodje su i nedodirljivi, sada i ubuduće, srpskim državnim organima.

Relja

pre 9 godina

Nije tu Bajatović ništa kriv. Dozvoljava mu ova ekipa sa "nultom tolerancijim protiv kriminala". Ministarka koja je htela da u to dira dobila je šut-kartu. Sve je jasno kao dan, iza toga ne stoji niko pod Vučićevom kontrolom, a to smo svi mi u Srbiji. I ko dirne - dobije od Rusa po prstima. Glavno da izgradimo gasovod koji ne spaja ništa.

Marija

pre 9 godina

Ne sme se protiv Rusa cak ni kad nam obe ruke zavuku u dzep. Naucili nas UDBA, DB i SPC pa retko ko ovde vise razmislja svojom glavom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbija BG, 25. jul 2014 10:57)

Tu je EU koja ce uskoro resiti nas problem sa Udbom i KGB-om.
Vrlo uskoro.

slobo

pre 9 godina

Cudimo se sto nam je stanje u drzavi ovakvo?Sve vise sam siguran da su par pojedinaca privatizovali drzavu I ponasaju se kao privatni vlasnici.Gospodine Vucicu vidite da zakon nije isti za sve gradjane.Badava Vama Vasa prica I zabava za siroke narodne mase jer ova drzava jos dugo nece postati pravna i ''normalna'' za zivot svih njenih gradjana.Nazalost svih nas a najvise generacije koje su podnele najveci teret krize I ratova.

zvezdarac

pre 9 godina

Napravili su gubitak od skoro 500 miliona eur! Samo prošle godine. To je malo manje od 2% celog srpskog bdp! Da li ste vi svesni da sa tim parama ne bi morale da se smanjuju penzije i plate i da bi ostalo para da može da se napravi više od 50km autoputa!!!
I tako svake godine!

Dok Vučić ne uhapsi Bajatovića i reši tu mafijašku organizaciju zvanu srbijagas, smatraću da je saradnik tog kriminalaca u zločinačkom poduhvatu protiv države i naroda Republike Srbije.

Nole

pre 9 godina

Na ovom primeru se vidi svo licemerje Vučića kada kaže da nema nesmenjivih i kada priča da niko nije zaštićen. Na kraju ovaj lik će napraviti nenormalne štete državi kao što ih pravi u proteklih 6 godina i za to vreme je iz Srbijagasa isisano više stotina miliona EUR-a u koje se odliva u pojedine džepove po pitanju fiktivnih poslova i gasifikacije koja se radi neplanski i samo zato da bi se isisavao novac i ovog preduzeća. Ovo je perionica para za partije na vlasti, tajkune, pojedince iz partija i mnoge druge. Ovo je skandal nad skandalima, a ima ih na mnogim mestima i jednostavno malo toga se promenilo...

PatriJota

pre 9 godina

Samo "Rumunski scenario" razvlacenja ovih iz vrha vlasti po ulicama ovo resava za pocetak!!! A posle sta god da bude gore od ovoga nece, jer je to nemoguce???

www.odgovornost.net

pre 9 godina

neverovatno je da odgovorna lica u drzavnim firmama, koja arce nas novac i krse zakon nesnose nikave posledice za takvo bahato ponasanje. Po mom misljenju odgovorna lica u drzavnim firmama i javnim preduzecima moraju krivicno odgovarati za krsenje zakona.

Napet

pre 9 godina

Taj milionski iznos je 100 puta manji od cene koju bi Bahatovic, a pre svega njegovi ruski mentori koji ga jos uvek "odrzavaju u zivotu" platili kada bi dostavili informacije koje trazite od njih...zato vam, i ne samo vama vec i bilo kom drugom, NIKADA nece dostaviti!
Do takvih informacija mozete doci onoga dana kada na vlasti budu ljudi kojima je EU jedina i iskrena opcija jer ce ti ljudi u potpunosti zanemariti pritiske iz rusije!
Do tada ce Bahatovic i ekipa da se smeju u lice ovom narodu i baskare u luksuzu stecenim masnom krvlju!

Ognjen

pre 9 godina

Gospodin evropski top menadžer, a i predsednik mu najevropejac!!! Kuda plovi ovaj voz?
Ispadosmo budale!
Tačno atomska da padne sps pacovi bi preživeli, da preprodaju ruske pomade za opekotine.

Alex1

pre 9 godina

@(Libert, 25. jul 2014 10:35) "Pa narode, budite protiv pivatizacije..."

Upravo o tome se i radi ovde. Rusi postavili svog čoveka na čelo NAŠE državne firme (zar to nije zabranjueno zakonom?), izvlače pare preko ruskih posredničkih firmi u kojima takođe imaju naše-njihove ljude (Yugorosgaz, RST), firma se sve više zadužuje, mi nemamo para da vratimo dugove, oni preuzimaju "Srbijagas" na račun dugova i postaju stoprocentni vlasnici "Južnog toka". Milina jedna, "privatizacija" na ruski način.

Zoran

pre 9 godina

Samo citajuci danasnje novine moze se zakljuciti da je SPS zlocinacka organizacija koja ima za cilj da unisti drzavu.
Onaj idiot u Dunavu za sest meseci proneverio 2,5 milijarde...a ovaj proneverio koliko god hoce, a sistem i dalje radi....
Jadni li smo koliko smo glupi.

Marko

pre 9 godina

Interesuje me šta traži ovaj Bajatović u Srbijagasu,jel njega postavlja Srbija ili Rusija,čovek ništa ne radi ponaša se bahato a prima platu 12000 evra,a radi u interesu Rusije.

Čveger

pre 9 godina

Za ovakav kriminal se ne odgovara pred sudom, za ovo se javno čereči! Otpustiti sve i do poslednje čistačice, jer nikad se ne zna. Konfiskovati im sve do poslednjeg cvonjka. Strpati u zatvor na milion godina!

What??

pre 9 godina

Rano je, nisam inspirisan,pa pisem sledece. Skinite nam 50 posto od plate,ali molim vas da Dusan ne ode sam mesta nase uspesne firme. Vraticemo dugove, platicemo kazne. Vaistinu Bajatovic. Vaistinu SPS. Ma more.

Nesa

pre 9 godina

'Ovaj covek je neunistiv' pa Kosmajac je mala maca za njega. Niko ziv ne sme da ga pita ni kako je ni kako zivi sa 20 000 eura mesecno :-)

edwin

pre 9 godina

Smenjen je direktor Laste zbog punjenja rezervoara, sta jos hoces NARODE??????? Lepo je rekao Bora Corba " Ovde moze ko god hoce da hara i pustosi ".......tesko tebi Srbijo......

Marko Nikolic

pre 9 godina

Dobro, sigurno se poslovi vode u ruskom interesu tako da treba da budemo zadovoljni. Ko te jos pita za interes srpskog naroda kome ce naplacivati vise za struju i koga ce otpustati i smanjivati plate? Jel doslo Vucicu vreme da se ovaj narod konacno za nesto zrtvuje, posto je ziveo kao bubreg u loju ovih 25 godina?

Bre!

pre 9 godina

samo jedna rec - SPS.
zabraniti zakonom.
(ursus filozof, 25. jul 2014 09:49)

E, a jel se secas kad jos smo trebali da ih zabranimo! I ove ostale, ma politiku uopste! Ekonomija i pravda, to treba da nas zanima a ne sta je reko svevisnji ili ona buca...

Fred Kremenko

pre 9 godina

Divan primer kako jedno JP može bez ikavih problema funkcioniše u ovako žestokoj borbi protiv korupcije i arčenja državnih para tj.napih para.Plaćamo gass, infrastrukturu, priključke, ručkove, pijenje, putovanja,pravne odbore.I to sve kompaniji koja je gubitaš,koja isporučuje loš gas.Čovek više i ne zna u šta je Srbijagas sve upleten.Srbijagas očigledno sve drugo radi osim ono što bi trebalo.Borba protiv korupcije kako to smešno izgleda u praksi: Srbijagas, Kolubara, izdvajanje para za KiM itd.Mada opet svako ima pravo na sopstveno vidjenje vrlo česte rečenice borba protiv korupcije i da nema zaštićenih.Ko se sa državom Srbijom igra neka zna da je odmah izgubio.Da li je tako.

monarhista

pre 9 godina

Sps je od nastanka najvece zlo koje je Srbiju zadesilo...sve nashe nevolje....al sve su usko povezane sa ovom organizacijom koja je 5og oktobra trebala biti zabranjena a bar nekoliko hiljada njenih clanova procesuira i nabije u aps....

Buda Baba

pre 9 godina

Baš lepo, a sada, brzo na poskupljenja i smanjivanje bednih plata i penzija,a minimalac 115 din? !

Strašno šta nam rade, prave od nas veće majmune nego što jesmo, ali eto, može im se kada smo najgluplji,najkukavičkiji i najnesposobniji narod na kugli zemaljskoj!

milos g.

pre 9 godina

Uh..dobro je.Po naslovu sam pomislio da su je oteli.
Mada nismo daleko ni od toga.
(obzirom na to da su,koliko vidim,tajna organizacija).

karamba

pre 9 godina

Petog oktobra 2000-te je izostao " rumunski scenario". Svi mi (narod) smo zakazali i isključivo našom krivicom plaćamo ovako skupu cenu!

Bajatović je samo jedan u nizu mnogih drugih "Bajatovića" , samo što se ovaj izdvaja od ostalih neverovatnom bahatošću i bez skrupula iz dana u dan iritira narod,jer je svestan da mu se može!

Medjutim, on kao Bajatović je najmanji problem, da nije njega bio bi neki drugi, isti takav.
Problem je jedan isti lopovski sistem, koji funkcioniše već 25 godina i sve političke partije su ga sprovodile i sprovode dan danas.

Izostalo je kažnjavanje 2000-te ,jer da se dogodilo kako je trebalo, niko od političara ne bi smeo da radi ovo što rade zadnjih 14 godina.

seljak e

pre 9 godina

Bajatovic je "ruski covek" prema tome moze da tadi sta hoce, da ima najvecu platu, da arci pare, da zaposljava, gomila dugove... ma sve sto mu padne na pamet i da zbog toga nikome ne odgovara, cak nece ni da da na uvid kako je spiskao milione.

dzon travolta

pre 9 godina

zazmurite i zamislite da vam neko dodje kuci,otvori novcanik i uzme novac.. vi ga pitate zasto mi uzimate novac a on vam jos kaze "necu da ti kazem!".. a vi mu ne mozete nista.. zamislite samo.. a onda otvorite oci i videcete da niste ni morali da zamisljate,to se dogadja u stvarnosti..

Višekruna

pre 9 godina

Samoživi diletanti. U stanju su sve da nas j... samo da bi oni uživali u povlasticama. Tako nisko, primitivno i jadno. Nadam se da će jednog dana ovu jednu zemlju voditi ljudi koji će se domaćiski ophoditi prema svemu i svima nama. Muka mi je više da čitam ovakve vesti, u meni pobuđuju želju za nasiljem što mi se nimalo ne dopada.

jo jo

pre 9 godina

A cije su to pare sto placaju kazne, ako placaju. Garant da nisu iz Bajatovicevih dzepova.
Ma cova radi sta hoce.
E Srbijo zemljo na Balkanu.

Radule-Botina

pre 9 godina

Kada se ono otvara Konkurs za Gen. Direktora RTS-a? :) Mislim se, "Marićeva žena', Bajatović, 'za samo par meseci svojim predanim radom i trudom', bla-bla...

PS: Naša divna Vlast brine za sve... "Teška reč' se isplatiti mora :)

Đomla

pre 9 godina

Ovde imamo problem feudalnog uređenja Srbije u 21. veku. Zakon - to sam ja - jer samo gubici Srbijagasa pripadaju državi Srbije, a sve ostalo je pod apsolutnom kontrolom partije kojoj partijski menadžer pripada. Puno je gladnih usta i očiju u našim partijama, treba sve to nahraniti.

Dufa

pre 9 godina

A Bajatović je kažnjen sa koliko?

Možete da kaznite firmu i sa 100 milijardi evara, njega boli uvo jer se plaća iz budžeta u budžet, a njemu plata prvog i prs u uvo.

nesa

pre 9 godina

Za pametne samo potvrda da su svi politicari,tajkuni,kriminalci,sudije,tuzioci,mup,direktori...povezani sa jedinim ciljem da opljackaju drzavu i da su navodne podele medju njima samo prividne.

IZBORI!

pre 9 godina

Eto kolika je moć i dokle doseže bahatost SPS-a. Iskreno, gade mi se! Samo da vidim ko će imati hraborsti da ih nakon očekivanog pada SNS-a, ponovo postavi za koalicione partnere.

Stolicak

pre 9 godina

To je prvenstveno SPS "basta" za ubiranje sredstva od poreskih gradjana ali, ako je u Lasti Vucic ekspresno smenio rukovodioce za vrlo malu sicu u odnosu na Srbijagas onda je za sumnju da i ova cela danasnja vlast a posebno SNS i oni dele to otimanje preko tog javnog preduzeca novca od poreskih obveznika jer ako se godinama pise i zna po nesto sta se radi tamo onda zasto se to pod hitno ne resi ?

Vlada

pre 9 godina

Ces Mekon i Nikezic su radili vecinu privatizacija u Srbiji i ostetili mnoge firme sa svoji9m laznim procenama. Pri tome imaju ogromnu imovinu, zgradu i vozni park u Srbiji koji im treba odmah oduzeti i zapleniti svu imovinu u zemlji i inostranstvu. Sve njihove offshore kompanije i slicno.

Ljudi su potkupljivali politicare pa je to za sud za organizovani kriminal.

Ali oni su Nikezica pustitli.

Milan

pre 9 godina

Ček, ček... Neko traži podatak o zaposlenima u javnom sektoru, što su po Zakonu obavezni da izdaju(njihove plate mi plaćamo), oni odbiju i onda našim parama plaćaju kazne... Pa ko koga ovde....