Nedelja, 04.09.2011.

00:05

Skuplji gas, a Srbijagas zapošljava

Od oktobra nas, posle više od pola godine „pretnji“ višom cenom, zaista čeka skuplje snabdevanje prirodnim gasom.

Izvor: Novosti

Skuplji gas, a Srbijagas zapošljava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

NLB

pre 12 godina

B92 najobjektivniji mediju u Srbiji, vece treci put danas i dosta puta u proslosti pokusavam adresirati temu zasto je doticni Bajatovic kupio NASIM parama Agroziv koji je bio duzan NLB banci bezmalo 40 miliona eura. To nije tajna pa ne znam zasto se ova grozna cinjenica ne objavljuje. ****

Poznavaoc Stanja

pre 12 godina

Preko duga SrbijaGasa Rusima ,Rusija će preuzeti kompletnu Energetiku Srbije,Za naše pare(nas će zadužiti kod njih) će nam izgraditi dve Atomske centrale tipa Černobilj i time će Srbije htela to ona ili ne postati Gubernija i TRN u OKU EU.Ruska podrška Srbiji vezana za Kosovo koštaće nas desetine milijardi $ duga i decenije zaostajanja kako mentalnog tako i životnog njenih gradjana.O povećanom odlasku mladih neki drugi put.

Martin

pre 12 godina

Aman ljudi, dosta vise kukanja.

Bajatovic je dobio sta je hteo samo zato sto su mu gradjani Srbije svojim mazohistickim cutanjem to dozvolili.

Hocete da budete inertni?
Hocete da budete vecito razocarani?
Hocete da stalno da oplakujete svoju tuznu sudbinu?
Hocete da pljuckate preko Interneta jer je tako lakse nego izaci na ulicu, blokirati drzavne institucije i funkcionisanje Srbijagasa dok se odluka o poskupljenju ne srusi?

Onda - trpite. Isto kao za struju.

I poskupljenje od 10 odsto je premalo za vas.

Vi sa svojim mentalitetom "samo da ja ne budem prvi" zasluzujete poskupljenje od 1000 odsto.

perasombor

pre 12 godina

Ako Vojvodina u sto hitnijem roku ne uspostavi drzavno-pravni poredak na svojoj teritoriji i i proglasi nistavnim nezakoniti ugovor Vlade Srbije sa Gaspromom, u Vojvodini ce se desiti potpuni ekonomski i drustveni slom! U pitanju su meseci!

Srdjan

pre 12 godina

A šta je uopšte "Srbija Gas"? Čije je to? Javno preduzeće? Čime se oni zapravo bave? Koliko znam, ništa ne proizvode, ne nude nikakve usluge, trebalo bi da su pod kontrolom države, što znači da treba da slušaju nas pošto za nas rade.

Koliko znam, oni služe samo za to da država preko njih kao preduzeća kupuje gas, pa ga onda prodaje po državi, privatnim i državnim subjektima, a valjda se i ugrađuje u cenu? Koliko se sećam, nakon smene vlasti Đinđić je govorio o rasformiranju ove Slobine tvorevine, zato što je besmisleno da u državi postoji državni posrednik koji državi prodaje nešto i naplaćuje proviziju. Dakle reket, i to trostruko. A ko zna koliko se tu prelije i u privatne džepove uprave i "kooperantskih firmi".

Mislim da bi neko morao pod hitno da ozbiljno ispita rad i svrhu postojanja ovog parazitskog preduzeća.

Bozidar

pre 12 godina

"Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije."

...koji opet, u znak zahvalnosti ili gluposti, ponovo biraju te iste parazite. Fenomenalan primer sadomazohizma.

cccc

pre 12 godina

Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije.

mmJa

pre 12 godina

Ljudi, pa mora neko da plati Bajatovicevu crkavicu od plate, a i da isplati dug gasa koji su napravile firme iz Milosevicevog perioda. Pa nece valjda, drzava da plati te dugove ili, nedaj Boze, da smanji plate u Srbijagasu.

cinjenica

pre 12 godina

Znaju li ovi iz "Srbijagas"-a za etiku i posteno poslovanje?

Citamo ovih dana o nemackoj ekonomskoj dominaciji, super sili kako svojim mentalitetom, radom, proizvodnjom, stednjom, iznalazenjem resenja za sve probleme daje primer celom svetu kako se radom, postenjem, disciplinom, strpljenjem, verom u sebe na kraju neminovno dolazi do uspeha.
A nas mentalitet? Mi bismo uvek precicom do istog; ali rad i nerad, postenje i nepostenje, crno i belo nije isto.

Pjer

pre 12 godina

Bas lepo - gas poskupljuje, drzavna firma Srbijagas "posluje" zahvaljujuci ogromnim kreditima-koje ce ostati nama da otplacujemo godinama - a direktor te firme, g-din Bajatovic, kako prenose jedne dnevne novine danas -pre neko vece posetio Svetlanu Raznatovic u kucnom zatvoru, na svecanoj veceri - radi razgovora o "sponzorstvu" I podrsci Srbijagasa -kad joj istekne kucni zatvor zbog utaje poreza drzavi???????? Alo, ljudi, ima li ovde iko normalan da je ostao u zemlji???? Stidim se sto jos uvek zivim ovde!

srdjan

pre 12 godina

Zahvaljujuci proruskim lobijima, domacim patriotama i partokratama, neizvrsenoj revoluciji ili lustraciji 2000. godine, sada SPS jase ponovo, jaci je nego ikada, isisavaju i unistavaju drzavu ponovo (javni dug Srbijagasa 300 mil €), bezobrazniji su i bezobzirniji nego ikada a Srbija je na rubu provalije. Apelujem na DS i SNS da eliminisu sve druge partije tako sto ce podrzati jedni druge, odnosno oni koji izgube izbore da podrze one koji dobiju u formiranju manjinske vlade i da se vec jednom zbrisu sve parazitske organizacije u Srbiji.

Petar

pre 12 godina

U srbija gasu treba da radi jedno 3 coveka, a ne par hiljada koliko trenutno radi ako saberemo i lokalne gasne firme. Sta tu ima posla, da odvrnu ventil iz Madjarske, plate rusima, i preprodaju ljudima u srbiji. Direktori, upravni odbori i sekretarice su totalna glupost.

Vlada

pre 12 godina

Neverovatno je da je ovde svima nama sve jesno, i da to nastavlja da funkcionise bez problema...
Firma je stranacka, a dugovi koje prave uprkos monopolskom polozaju su javni. Najveca farsa koja ovde nije pomenuta, je zajednisko preduzece Srbijagasa i Gasproma sa sedistem u Svajcarskoj?! Kakve se pare i stranacko-rodjacke veze muvaju mogu samo da zamislim, predlazem novinarima da to malo ispitaju, i kazu nam par informacija, o radi u tom preduzecu u Svajcarskoj koje mi finansiramo, koliko para tu prodje i sl.

novosadjanin

pre 12 godina

Znam za najmanje 2 koji "rade" u srbijagasu a posao su dobili preko sps i naravno tuku velike plate a sami kazu da ceo dan otpadaju od dosade !!!

objavite nekad i moj komentar

pre 12 godina

Dugogodišnji radnik Srbijagasa mi je svojevremeno rekao da oni ne bi ni primetili kada 70% zaposleih ne bi došlo na posao!

Борис

pre 12 godina

Нека дигну цену за 300%. Онда нека купе Кока Колу, Мекдоналдс, Бургер Кинг и Пепси. И то све са нашим парама.
Напред газда Бајати!

hladisa

pre 12 godina

zasto vlasnik ne smeni menadzment firme sa ovakvim gubicima i sa sumanutom poslovnom politikom? I za resenje predlaze da se gubitak svali na teret poreskih obveznika!? I moja firma ima neke dugove, pa ako bi mogla vlada da ih preuzme?

sergej

pre 12 godina

nema tu mesta nekom velikom mudrovanju,srbija gas treba prodati,svakako radi za interes gasproma,a ne za gradjane srbije.placamo i onako gas po trzisnoj ceni.

besan ker

pre 12 godina

Barem da imamo alternativu na izborima, ali avaj... Jedino rešenje je totalni bojkot izbora, kada im na birališta izađe 5% stanovništva, neka dobro razmisle koliki imaju legitimitet da se i dalje sprdaju sa ovim narodom.

Biljana

pre 12 godina

Da bar Bajatović zapošljava stručnjake nego go i nestručan stranački kadar od koga niko nema koristi! Kad Bajatović nije u kancelariji nigde ih ne možeš naći *****

Ja

pre 12 godina

Lično poznajem čoveka koji je pre mesec dana dobio posao na vrlo važnoj funkciji, a zahvaljujući pripadnosti partiji i poznanstvu s Bajatovićem. Bilo je: "Biraj gde ćeš".

RAJKE

pre 12 godina

Toliko sta bre duzni i ruzni,nakrkali velike plate,udomljavate vase poslusnike i jos cekate da oderete ovo malo koze ovom jadnom narodu.Sjasite sa nasih ledja,dokle bre vise tako,ali posto narod cuti mozete da radite sa nama sta vam je volja.Bugari vas u zajednistvu pokradose a vi dalje terate po svome.Sram vas bilo

Zippo

pre 12 godina

Skuplji gas, a Srbijagas zapošljava - pa to može samo u zemlji Srbiji! Vreme je da ova vlast koja nije ni prstom mrdnula za svoj narod konačno ode!

Todor

pre 12 godina

Dobro, jel ima ko u drzavi da preispita poslovanje Srbijagasa? Pa dokle cemo vise da placamo neciji lopovluk? Radnici i mafija prave dugove u Srbijagasu a mi koji jedva prezivljavamo cemo da vracamo njihovo bahacenje. Gde je Agencija za borbu protiv korupcije, gde su ostali "posteni" politicari i stranke da ustanu i kazu sta se radi u Srbijagasu. Ljudi sad ce izbori, pazite za koga glasate.

marko

pre 12 godina

O cirkusa, o komedije, o tuge, srbijagas i agrar? Defintivno idemo u dve krajnosti, a to je, ili ce neko u zatvor i da se uradi rasturanje ove monstrum kompanije i njenog sumnjivog poslovanja, ili cemo svi djuture postati robovi. Ovde izgleda ne postoji i promil sanse za necim normalnim.

Pera

pre 12 godina

Nas najveci problem je to sto koristimo energente iz uvoza, umesto da smo nastavili da koristimo domace izvore ( uglja ). Bez obzira sto je gas cistiji, sad smo usli u duznicko ropstvo. Svi treba da se vrate na koriscenje domacih energenata.

Dejan

pre 12 godina

I? Ko nam je kriv,mogli smo i stručnjake da zaposlimo... Bruka i sramota. Stranačko podkusurivanje i plljačka koju svi gledamo i ćutimo. A kad sve pokradu,svi ćemo reći "znali smo"...

paja

pre 12 godina

nemam baš lepo mišljenje o ruskom preuzimanju nis-a, i rusi nisu baš savršeni vlasnici, da ne kažem gazde, ali tako bi im rado poklonio srbijagas da zavedu red i razjure ta g...a. ma ne samo srbijagas treba ih pustiti da nam vode državu, da razjure bandu kao u nis-u

KAP PRELILA CASU

pre 12 godina

POSKUPLJENJE CENTRALNOG GREJANJA U BEOGRADU: ...2009god - 35%, 2010god - 30%

OVE GODINA AKO POSKUPI I ZA 1% ODJAVLJUJEM GREJANJE!!!

AKO U BEOGRADSKIM ELEKTRANAMA KAZU DA NE MOGU DA ISKLJUCE GREJANJE
(U STA CISTO SUMNJAM)
- U TOM SLUCAJU PRESTAJEM SA PLACANJEM RACUNA!!!

Zlatko

pre 12 godina

Mogli ste bar da nas i udostojite razloga za poskupljenje. Napišite bilo šta, slažite kao što to radite, ali recite. Ovako ispada da je poskupljenje iz čistog hira pa su se uz ćevapćiće ili pečenje, kao Šojić u „Tesnoj koži“, gađali procentima. Kad vam kolege podignu cenu goriva bar znamo da je zbog pada kursa dolara i promene cene nafte na svetskom tržištu. Šta je kod vas razlog bando lopovska? I sadašnja cena je kriminalna. Kakva li će tek biti za 10% veća?

KAP PRELILA CASU

pre 12 godina

POSKUPLJENJE CENTRALNOG GREJANJA U BEOGRADU: ...2009god - 35%, 2010god - 30%

OVE GODINA AKO POSKUPI I ZA 1% ODJAVLJUJEM GREJANJE!!!

AKO U BEOGRADSKIM ELEKTRANAMA KAZU DA NE MOGU DA ISKLJUCE GREJANJE
(U STA CISTO SUMNJAM)
- U TOM SLUCAJU PRESTAJEM SA PLACANJEM RACUNA!!!

paja

pre 12 godina

nemam baš lepo mišljenje o ruskom preuzimanju nis-a, i rusi nisu baš savršeni vlasnici, da ne kažem gazde, ali tako bi im rado poklonio srbijagas da zavedu red i razjure ta g...a. ma ne samo srbijagas treba ih pustiti da nam vode državu, da razjure bandu kao u nis-u

marko

pre 12 godina

O cirkusa, o komedije, o tuge, srbijagas i agrar? Defintivno idemo u dve krajnosti, a to je, ili ce neko u zatvor i da se uradi rasturanje ove monstrum kompanije i njenog sumnjivog poslovanja, ili cemo svi djuture postati robovi. Ovde izgleda ne postoji i promil sanse za necim normalnim.

Todor

pre 12 godina

Dobro, jel ima ko u drzavi da preispita poslovanje Srbijagasa? Pa dokle cemo vise da placamo neciji lopovluk? Radnici i mafija prave dugove u Srbijagasu a mi koji jedva prezivljavamo cemo da vracamo njihovo bahacenje. Gde je Agencija za borbu protiv korupcije, gde su ostali "posteni" politicari i stranke da ustanu i kazu sta se radi u Srbijagasu. Ljudi sad ce izbori, pazite za koga glasate.

Dejan

pre 12 godina

I? Ko nam je kriv,mogli smo i stručnjake da zaposlimo... Bruka i sramota. Stranačko podkusurivanje i plljačka koju svi gledamo i ćutimo. A kad sve pokradu,svi ćemo reći "znali smo"...

objavite nekad i moj komentar

pre 12 godina

Dugogodišnji radnik Srbijagasa mi je svojevremeno rekao da oni ne bi ni primetili kada 70% zaposleih ne bi došlo na posao!

Zlatko

pre 12 godina

Mogli ste bar da nas i udostojite razloga za poskupljenje. Napišite bilo šta, slažite kao što to radite, ali recite. Ovako ispada da je poskupljenje iz čistog hira pa su se uz ćevapćiće ili pečenje, kao Šojić u „Tesnoj koži“, gađali procentima. Kad vam kolege podignu cenu goriva bar znamo da je zbog pada kursa dolara i promene cene nafte na svetskom tržištu. Šta je kod vas razlog bando lopovska? I sadašnja cena je kriminalna. Kakva li će tek biti za 10% veća?

Ja

pre 12 godina

Lično poznajem čoveka koji je pre mesec dana dobio posao na vrlo važnoj funkciji, a zahvaljujući pripadnosti partiji i poznanstvu s Bajatovićem. Bilo je: "Biraj gde ćeš".

Pjer

pre 12 godina

Bas lepo - gas poskupljuje, drzavna firma Srbijagas "posluje" zahvaljujuci ogromnim kreditima-koje ce ostati nama da otplacujemo godinama - a direktor te firme, g-din Bajatovic, kako prenose jedne dnevne novine danas -pre neko vece posetio Svetlanu Raznatovic u kucnom zatvoru, na svecanoj veceri - radi razgovora o "sponzorstvu" I podrsci Srbijagasa -kad joj istekne kucni zatvor zbog utaje poreza drzavi???????? Alo, ljudi, ima li ovde iko normalan da je ostao u zemlji???? Stidim se sto jos uvek zivim ovde!

novosadjanin

pre 12 godina

Znam za najmanje 2 koji "rade" u srbijagasu a posao su dobili preko sps i naravno tuku velike plate a sami kazu da ceo dan otpadaju od dosade !!!

Pera

pre 12 godina

Nas najveci problem je to sto koristimo energente iz uvoza, umesto da smo nastavili da koristimo domace izvore ( uglja ). Bez obzira sto je gas cistiji, sad smo usli u duznicko ropstvo. Svi treba da se vrate na koriscenje domacih energenata.

Zippo

pre 12 godina

Skuplji gas, a Srbijagas zapošljava - pa to može samo u zemlji Srbiji! Vreme je da ova vlast koja nije ni prstom mrdnula za svoj narod konačno ode!

RAJKE

pre 12 godina

Toliko sta bre duzni i ruzni,nakrkali velike plate,udomljavate vase poslusnike i jos cekate da oderete ovo malo koze ovom jadnom narodu.Sjasite sa nasih ledja,dokle bre vise tako,ali posto narod cuti mozete da radite sa nama sta vam je volja.Bugari vas u zajednistvu pokradose a vi dalje terate po svome.Sram vas bilo

cccc

pre 12 godina

Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije.

Petar

pre 12 godina

U srbija gasu treba da radi jedno 3 coveka, a ne par hiljada koliko trenutno radi ako saberemo i lokalne gasne firme. Sta tu ima posla, da odvrnu ventil iz Madjarske, plate rusima, i preprodaju ljudima u srbiji. Direktori, upravni odbori i sekretarice su totalna glupost.

Vlada

pre 12 godina

Neverovatno je da je ovde svima nama sve jesno, i da to nastavlja da funkcionise bez problema...
Firma je stranacka, a dugovi koje prave uprkos monopolskom polozaju su javni. Najveca farsa koja ovde nije pomenuta, je zajednisko preduzece Srbijagasa i Gasproma sa sedistem u Svajcarskoj?! Kakve se pare i stranacko-rodjacke veze muvaju mogu samo da zamislim, predlazem novinarima da to malo ispitaju, i kazu nam par informacija, o radi u tom preduzecu u Svajcarskoj koje mi finansiramo, koliko para tu prodje i sl.

mmJa

pre 12 godina

Ljudi, pa mora neko da plati Bajatovicevu crkavicu od plate, a i da isplati dug gasa koji su napravile firme iz Milosevicevog perioda. Pa nece valjda, drzava da plati te dugove ili, nedaj Boze, da smanji plate u Srbijagasu.

Борис

pre 12 godina

Нека дигну цену за 300%. Онда нека купе Кока Колу, Мекдоналдс, Бургер Кинг и Пепси. И то све са нашим парама.
Напред газда Бајати!

cinjenica

pre 12 godina

Znaju li ovi iz "Srbijagas"-a za etiku i posteno poslovanje?

Citamo ovih dana o nemackoj ekonomskoj dominaciji, super sili kako svojim mentalitetom, radom, proizvodnjom, stednjom, iznalazenjem resenja za sve probleme daje primer celom svetu kako se radom, postenjem, disciplinom, strpljenjem, verom u sebe na kraju neminovno dolazi do uspeha.
A nas mentalitet? Mi bismo uvek precicom do istog; ali rad i nerad, postenje i nepostenje, crno i belo nije isto.

srdjan

pre 12 godina

Zahvaljujuci proruskim lobijima, domacim patriotama i partokratama, neizvrsenoj revoluciji ili lustraciji 2000. godine, sada SPS jase ponovo, jaci je nego ikada, isisavaju i unistavaju drzavu ponovo (javni dug Srbijagasa 300 mil €), bezobrazniji su i bezobzirniji nego ikada a Srbija je na rubu provalije. Apelujem na DS i SNS da eliminisu sve druge partije tako sto ce podrzati jedni druge, odnosno oni koji izgube izbore da podrze one koji dobiju u formiranju manjinske vlade i da se vec jednom zbrisu sve parazitske organizacije u Srbiji.

hladisa

pre 12 godina

zasto vlasnik ne smeni menadzment firme sa ovakvim gubicima i sa sumanutom poslovnom politikom? I za resenje predlaze da se gubitak svali na teret poreskih obveznika!? I moja firma ima neke dugove, pa ako bi mogla vlada da ih preuzme?

sergej

pre 12 godina

nema tu mesta nekom velikom mudrovanju,srbija gas treba prodati,svakako radi za interes gasproma,a ne za gradjane srbije.placamo i onako gas po trzisnoj ceni.

Biljana

pre 12 godina

Da bar Bajatović zapošljava stručnjake nego go i nestručan stranački kadar od koga niko nema koristi! Kad Bajatović nije u kancelariji nigde ih ne možeš naći *****

besan ker

pre 12 godina

Barem da imamo alternativu na izborima, ali avaj... Jedino rešenje je totalni bojkot izbora, kada im na birališta izađe 5% stanovništva, neka dobro razmisle koliki imaju legitimitet da se i dalje sprdaju sa ovim narodom.

Srdjan

pre 12 godina

A šta je uopšte "Srbija Gas"? Čije je to? Javno preduzeće? Čime se oni zapravo bave? Koliko znam, ništa ne proizvode, ne nude nikakve usluge, trebalo bi da su pod kontrolom države, što znači da treba da slušaju nas pošto za nas rade.

Koliko znam, oni služe samo za to da država preko njih kao preduzeća kupuje gas, pa ga onda prodaje po državi, privatnim i državnim subjektima, a valjda se i ugrađuje u cenu? Koliko se sećam, nakon smene vlasti Đinđić je govorio o rasformiranju ove Slobine tvorevine, zato što je besmisleno da u državi postoji državni posrednik koji državi prodaje nešto i naplaćuje proviziju. Dakle reket, i to trostruko. A ko zna koliko se tu prelije i u privatne džepove uprave i "kooperantskih firmi".

Mislim da bi neko morao pod hitno da ozbiljno ispita rad i svrhu postojanja ovog parazitskog preduzeća.

Bozidar

pre 12 godina

"Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije."

...koji opet, u znak zahvalnosti ili gluposti, ponovo biraju te iste parazite. Fenomenalan primer sadomazohizma.

perasombor

pre 12 godina

Ako Vojvodina u sto hitnijem roku ne uspostavi drzavno-pravni poredak na svojoj teritoriji i i proglasi nistavnim nezakoniti ugovor Vlade Srbije sa Gaspromom, u Vojvodini ce se desiti potpuni ekonomski i drustveni slom! U pitanju su meseci!

Poznavaoc Stanja

pre 12 godina

Preko duga SrbijaGasa Rusima ,Rusija će preuzeti kompletnu Energetiku Srbije,Za naše pare(nas će zadužiti kod njih) će nam izgraditi dve Atomske centrale tipa Černobilj i time će Srbije htela to ona ili ne postati Gubernija i TRN u OKU EU.Ruska podrška Srbiji vezana za Kosovo koštaće nas desetine milijardi $ duga i decenije zaostajanja kako mentalnog tako i životnog njenih gradjana.O povećanom odlasku mladih neki drugi put.

Martin

pre 12 godina

Aman ljudi, dosta vise kukanja.

Bajatovic je dobio sta je hteo samo zato sto su mu gradjani Srbije svojim mazohistickim cutanjem to dozvolili.

Hocete da budete inertni?
Hocete da budete vecito razocarani?
Hocete da stalno da oplakujete svoju tuznu sudbinu?
Hocete da pljuckate preko Interneta jer je tako lakse nego izaci na ulicu, blokirati drzavne institucije i funkcionisanje Srbijagasa dok se odluka o poskupljenju ne srusi?

Onda - trpite. Isto kao za struju.

I poskupljenje od 10 odsto je premalo za vas.

Vi sa svojim mentalitetom "samo da ja ne budem prvi" zasluzujete poskupljenje od 1000 odsto.

NLB

pre 12 godina

B92 najobjektivniji mediju u Srbiji, vece treci put danas i dosta puta u proslosti pokusavam adresirati temu zasto je doticni Bajatovic kupio NASIM parama Agroziv koji je bio duzan NLB banci bezmalo 40 miliona eura. To nije tajna pa ne znam zasto se ova grozna cinjenica ne objavljuje. ****

paja

pre 12 godina

nemam baš lepo mišljenje o ruskom preuzimanju nis-a, i rusi nisu baš savršeni vlasnici, da ne kažem gazde, ali tako bi im rado poklonio srbijagas da zavedu red i razjure ta g...a. ma ne samo srbijagas treba ih pustiti da nam vode državu, da razjure bandu kao u nis-u

Pera

pre 12 godina

Nas najveci problem je to sto koristimo energente iz uvoza, umesto da smo nastavili da koristimo domace izvore ( uglja ). Bez obzira sto je gas cistiji, sad smo usli u duznicko ropstvo. Svi treba da se vrate na koriscenje domacih energenata.

mmJa

pre 12 godina

Ljudi, pa mora neko da plati Bajatovicevu crkavicu od plate, a i da isplati dug gasa koji su napravile firme iz Milosevicevog perioda. Pa nece valjda, drzava da plati te dugove ili, nedaj Boze, da smanji plate u Srbijagasu.

Борис

pre 12 godina

Нека дигну цену за 300%. Онда нека купе Кока Колу, Мекдоналдс, Бургер Кинг и Пепси. И то све са нашим парама.
Напред газда Бајати!

Vlada

pre 12 godina

Neverovatno je da je ovde svima nama sve jesno, i da to nastavlja da funkcionise bez problema...
Firma je stranacka, a dugovi koje prave uprkos monopolskom polozaju su javni. Najveca farsa koja ovde nije pomenuta, je zajednisko preduzece Srbijagasa i Gasproma sa sedistem u Svajcarskoj?! Kakve se pare i stranacko-rodjacke veze muvaju mogu samo da zamislim, predlazem novinarima da to malo ispitaju, i kazu nam par informacija, o radi u tom preduzecu u Svajcarskoj koje mi finansiramo, koliko para tu prodje i sl.

cinjenica

pre 12 godina

Znaju li ovi iz "Srbijagas"-a za etiku i posteno poslovanje?

Citamo ovih dana o nemackoj ekonomskoj dominaciji, super sili kako svojim mentalitetom, radom, proizvodnjom, stednjom, iznalazenjem resenja za sve probleme daje primer celom svetu kako se radom, postenjem, disciplinom, strpljenjem, verom u sebe na kraju neminovno dolazi do uspeha.
A nas mentalitet? Mi bismo uvek precicom do istog; ali rad i nerad, postenje i nepostenje, crno i belo nije isto.

KAP PRELILA CASU

pre 12 godina

POSKUPLJENJE CENTRALNOG GREJANJA U BEOGRADU: ...2009god - 35%, 2010god - 30%

OVE GODINA AKO POSKUPI I ZA 1% ODJAVLJUJEM GREJANJE!!!

AKO U BEOGRADSKIM ELEKTRANAMA KAZU DA NE MOGU DA ISKLJUCE GREJANJE
(U STA CISTO SUMNJAM)
- U TOM SLUCAJU PRESTAJEM SA PLACANJEM RACUNA!!!

srdjan

pre 12 godina

Zahvaljujuci proruskim lobijima, domacim patriotama i partokratama, neizvrsenoj revoluciji ili lustraciji 2000. godine, sada SPS jase ponovo, jaci je nego ikada, isisavaju i unistavaju drzavu ponovo (javni dug Srbijagasa 300 mil €), bezobrazniji su i bezobzirniji nego ikada a Srbija je na rubu provalije. Apelujem na DS i SNS da eliminisu sve druge partije tako sto ce podrzati jedni druge, odnosno oni koji izgube izbore da podrze one koji dobiju u formiranju manjinske vlade i da se vec jednom zbrisu sve parazitske organizacije u Srbiji.

Petar

pre 12 godina

U srbija gasu treba da radi jedno 3 coveka, a ne par hiljada koliko trenutno radi ako saberemo i lokalne gasne firme. Sta tu ima posla, da odvrnu ventil iz Madjarske, plate rusima, i preprodaju ljudima u srbiji. Direktori, upravni odbori i sekretarice su totalna glupost.

Martin

pre 12 godina

Aman ljudi, dosta vise kukanja.

Bajatovic je dobio sta je hteo samo zato sto su mu gradjani Srbije svojim mazohistickim cutanjem to dozvolili.

Hocete da budete inertni?
Hocete da budete vecito razocarani?
Hocete da stalno da oplakujete svoju tuznu sudbinu?
Hocete da pljuckate preko Interneta jer je tako lakse nego izaci na ulicu, blokirati drzavne institucije i funkcionisanje Srbijagasa dok se odluka o poskupljenju ne srusi?

Onda - trpite. Isto kao za struju.

I poskupljenje od 10 odsto je premalo za vas.

Vi sa svojim mentalitetom "samo da ja ne budem prvi" zasluzujete poskupljenje od 1000 odsto.

Zlatko

pre 12 godina

Mogli ste bar da nas i udostojite razloga za poskupljenje. Napišite bilo šta, slažite kao što to radite, ali recite. Ovako ispada da je poskupljenje iz čistog hira pa su se uz ćevapćiće ili pečenje, kao Šojić u „Tesnoj koži“, gađali procentima. Kad vam kolege podignu cenu goriva bar znamo da je zbog pada kursa dolara i promene cene nafte na svetskom tržištu. Šta je kod vas razlog bando lopovska? I sadašnja cena je kriminalna. Kakva li će tek biti za 10% veća?

Dejan

pre 12 godina

I? Ko nam je kriv,mogli smo i stručnjake da zaposlimo... Bruka i sramota. Stranačko podkusurivanje i plljačka koju svi gledamo i ćutimo. A kad sve pokradu,svi ćemo reći "znali smo"...

marko

pre 12 godina

O cirkusa, o komedije, o tuge, srbijagas i agrar? Defintivno idemo u dve krajnosti, a to je, ili ce neko u zatvor i da se uradi rasturanje ove monstrum kompanije i njenog sumnjivog poslovanja, ili cemo svi djuture postati robovi. Ovde izgleda ne postoji i promil sanse za necim normalnim.

Zippo

pre 12 godina

Skuplji gas, a Srbijagas zapošljava - pa to može samo u zemlji Srbiji! Vreme je da ova vlast koja nije ni prstom mrdnula za svoj narod konačno ode!

Todor

pre 12 godina

Dobro, jel ima ko u drzavi da preispita poslovanje Srbijagasa? Pa dokle cemo vise da placamo neciji lopovluk? Radnici i mafija prave dugove u Srbijagasu a mi koji jedva prezivljavamo cemo da vracamo njihovo bahacenje. Gde je Agencija za borbu protiv korupcije, gde su ostali "posteni" politicari i stranke da ustanu i kazu sta se radi u Srbijagasu. Ljudi sad ce izbori, pazite za koga glasate.

RAJKE

pre 12 godina

Toliko sta bre duzni i ruzni,nakrkali velike plate,udomljavate vase poslusnike i jos cekate da oderete ovo malo koze ovom jadnom narodu.Sjasite sa nasih ledja,dokle bre vise tako,ali posto narod cuti mozete da radite sa nama sta vam je volja.Bugari vas u zajednistvu pokradose a vi dalje terate po svome.Sram vas bilo

Biljana

pre 12 godina

Da bar Bajatović zapošljava stručnjake nego go i nestručan stranački kadar od koga niko nema koristi! Kad Bajatović nije u kancelariji nigde ih ne možeš naći *****

besan ker

pre 12 godina

Barem da imamo alternativu na izborima, ali avaj... Jedino rešenje je totalni bojkot izbora, kada im na birališta izađe 5% stanovništva, neka dobro razmisle koliki imaju legitimitet da se i dalje sprdaju sa ovim narodom.

Ja

pre 12 godina

Lično poznajem čoveka koji je pre mesec dana dobio posao na vrlo važnoj funkciji, a zahvaljujući pripadnosti partiji i poznanstvu s Bajatovićem. Bilo je: "Biraj gde ćeš".

sergej

pre 12 godina

nema tu mesta nekom velikom mudrovanju,srbija gas treba prodati,svakako radi za interes gasproma,a ne za gradjane srbije.placamo i onako gas po trzisnoj ceni.

hladisa

pre 12 godina

zasto vlasnik ne smeni menadzment firme sa ovakvim gubicima i sa sumanutom poslovnom politikom? I za resenje predlaze da se gubitak svali na teret poreskih obveznika!? I moja firma ima neke dugove, pa ako bi mogla vlada da ih preuzme?

novosadjanin

pre 12 godina

Znam za najmanje 2 koji "rade" u srbijagasu a posao su dobili preko sps i naravno tuku velike plate a sami kazu da ceo dan otpadaju od dosade !!!

Pjer

pre 12 godina

Bas lepo - gas poskupljuje, drzavna firma Srbijagas "posluje" zahvaljujuci ogromnim kreditima-koje ce ostati nama da otplacujemo godinama - a direktor te firme, g-din Bajatovic, kako prenose jedne dnevne novine danas -pre neko vece posetio Svetlanu Raznatovic u kucnom zatvoru, na svecanoj veceri - radi razgovora o "sponzorstvu" I podrsci Srbijagasa -kad joj istekne kucni zatvor zbog utaje poreza drzavi???????? Alo, ljudi, ima li ovde iko normalan da je ostao u zemlji???? Stidim se sto jos uvek zivim ovde!

objavite nekad i moj komentar

pre 12 godina

Dugogodišnji radnik Srbijagasa mi je svojevremeno rekao da oni ne bi ni primetili kada 70% zaposleih ne bi došlo na posao!

cccc

pre 12 godina

Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije.

Bozidar

pre 12 godina

"Ništa čudno, državna preduzeća služe za zapošljavanje partijskih parazita i rodbine.Ceh takve kadrovske politike na kraju uvek plate ostali građani Srbije."

...koji opet, u znak zahvalnosti ili gluposti, ponovo biraju te iste parazite. Fenomenalan primer sadomazohizma.

Srdjan

pre 12 godina

A šta je uopšte "Srbija Gas"? Čije je to? Javno preduzeće? Čime se oni zapravo bave? Koliko znam, ništa ne proizvode, ne nude nikakve usluge, trebalo bi da su pod kontrolom države, što znači da treba da slušaju nas pošto za nas rade.

Koliko znam, oni služe samo za to da država preko njih kao preduzeća kupuje gas, pa ga onda prodaje po državi, privatnim i državnim subjektima, a valjda se i ugrađuje u cenu? Koliko se sećam, nakon smene vlasti Đinđić je govorio o rasformiranju ove Slobine tvorevine, zato što je besmisleno da u državi postoji državni posrednik koji državi prodaje nešto i naplaćuje proviziju. Dakle reket, i to trostruko. A ko zna koliko se tu prelije i u privatne džepove uprave i "kooperantskih firmi".

Mislim da bi neko morao pod hitno da ozbiljno ispita rad i svrhu postojanja ovog parazitskog preduzeća.

perasombor

pre 12 godina

Ako Vojvodina u sto hitnijem roku ne uspostavi drzavno-pravni poredak na svojoj teritoriji i i proglasi nistavnim nezakoniti ugovor Vlade Srbije sa Gaspromom, u Vojvodini ce se desiti potpuni ekonomski i drustveni slom! U pitanju su meseci!

Poznavaoc Stanja

pre 12 godina

Preko duga SrbijaGasa Rusima ,Rusija će preuzeti kompletnu Energetiku Srbije,Za naše pare(nas će zadužiti kod njih) će nam izgraditi dve Atomske centrale tipa Černobilj i time će Srbije htela to ona ili ne postati Gubernija i TRN u OKU EU.Ruska podrška Srbiji vezana za Kosovo koštaće nas desetine milijardi $ duga i decenije zaostajanja kako mentalnog tako i životnog njenih gradjana.O povećanom odlasku mladih neki drugi put.

NLB

pre 12 godina

B92 najobjektivniji mediju u Srbiji, vece treci put danas i dosta puta u proslosti pokusavam adresirati temu zasto je doticni Bajatovic kupio NASIM parama Agroziv koji je bio duzan NLB banci bezmalo 40 miliona eura. To nije tajna pa ne znam zasto se ova grozna cinjenica ne objavljuje. ****