Idris Elba bi "rado prihvatio" ulogu Džejmsa Bonda

Idris Elba se nada da će njegova naredna uloga biti promućkana a ne promešana nakon priznanja da bi voleo da zameni Danijela Krejga kao novi Džejms Bond, piše "Independent".

Kultura

Izvor: Independent

Sreda, 24.09.2014.

18:36

Default images

Poznati glumac, koji je nedavno tumačio lik Nelsona Mandele u biografskom ostvarenju o bivšem predsedniku Južne Afrike, obznanio je svoju želju prilikom „Pitajte me sve“ sesije na sajtu Reddit.

Tokom sesije jedan od korisnika Reddita upitao ga je da li bi prihvatio ulogu čuvenog tajnog agenta 007, a Elbin odgovor glasio je: „Da, ukoliko bi mi ponudili ulogu, definitivno bih je prihvatio“.

Već neko vreme se priča o mogućnosti da četrdesetdvogodišnji glumac postane novi Bond nagon što Krejg završi svoj mandat kao tajni agent 007. Krejg bi trebalo da se pojavi u još dva filma o Džejmsu Bondu.

Elba, koji bi trebalo da daje glas zlom tigru Širkanu u Diznijevoj adaptaciji „Knjige o džungli“, takođe je izjavio da voli da tumači negativce na velikom ekranu.

„Smatram da su zlikovci znatno ubedljiviji u otkrivanju svoje psihe. Pisci obožavaju da pišu za zlikovce zato što im oni pružaju znatno veću slobodu, a to zauzvrat glumcu daje više stvari kojima može da se bavi“, izjavio je Elba i dodao:

„Ali i dobri momci mogu predstavljati izazov, jer ukoilko ne napravite dobar balans između pravog i stereotipnog heroja možete ispasti pomalo izveštačeno i lažno. Tako da svaka od ovih uloga ima svoje izazove, ali mislim da su negativci znatno izazovniji“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: