Nedelja, 24.05.2015.

16:14

"Moguća samo ekstradicija Šešelja"

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sutra dolazi u Beograd i možda će on razjasniti nejasnoće o tome kako je donesena odluka o povratku Šešelja u Hag.

Izvor: B92

"Moguæa samo ekstradicija Šešelja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

KLAJ KLAJ

pre 8 godina

Nakon burne reakcije SRbije na poziv da se Šešelj vrati, druge za nekoliko meseci, očekujem da Bramerc dolazi da proveri dokumentaciju o zdravstvenom stanju Šešelja i tada će Hag odlućiti da li se Šešelj vraća u Hag ili ne.To bi bilo pre svega pošteno i korektno.

kosta

pre 8 godina

Zapadu definitivno ne odgovara jak premijer u Srbiji i što Srbija odbija da se priključi sankcijama protiv Rusije . Zbog toga je sve ovo sa povratkom Šešelja.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Srbija nije odgovorna za nastanak ovakve situacije.
(Veljko, 24. maj 2015 17:17)

O da, itekako je odgovorna i za samo postojanje Šešelja kao takvog, i to baš likovi iz ovog režima!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Baš bi voleli da čujemo objašnjenje Bramerca, zašto je sve ispalo ovako.
(Maki, 25. maj 2015 00:10)

Koji vi!? Šta Bramerc da objašnjava?

A da prvo, pre nego što pitate besmislice, naučite razliku izmedju tužioca i suda?

Ova nakaradna Vlada od svakog svog posla pravi cirkus, preuveličavajući "problem" tj. pravi problem i tamo gde ga nema. Zašto to radi? Iz vrlo prostog razloga. Da sebe predstavi ozbiljnom, odgovornom, stručnom, "brižnom" za političkog protivnika (koji to nije)i sl. sve u službi konstantne predizborne kampanje.

Ovoj Vladi je sve komplikovano, teško, epohalno, nadljudski, hrabro, ma neverovatne borbe vode svaki dan 25 sati dnevno....sve gladijator do gladijatora, a na čelu Spartak!

Filip

pre 8 godina

Ne mora Bramerc ništa da razjasni, nega ga uzme i neka ga vodi nazad u Hag. Ako je kriv neka bude osuđen, a ko nije neka ga puste, samo neka donesu presudu više.

pepa prase

pre 8 godina

od kada se nasa spoljna politika vrti oko Seselja?? verujem da ce biti tema razgovora, ali da Bramerc dolazi samo zbog njega...hm, ne verujem...

MetalkaBG

pre 8 godina

Pa sad ne znam na šta ipak liči da se tamo-vamo povlači čovek koji je pušten zarad lečenja, a pre toga su ga držali deceniju i više

Iva

pre 8 godina

Verujem da Tribunal nije bas nacisto,sam sa sobom. Srbija ce,sigurna sam iznaci resnje,i zastititi svog gradjanina,ukoliko to bude potrebno. Videcemo sta ce Bramerc reci.

Arsa

pre 8 godina

Bramerc dolazi u posetu da bi napravio izvestaj koji podnosi Savetu bezbednosti UN i videcemo da li ce razjasniti nesto po pitanju Seselja.

Marcel

pre 8 godina

Nadam se da nece biti nikakve frke po pitanju seselja, ali vlast tu nema nikakvu duznost u njegovom izrucenju nazad, jer nisu trazene nikakve garancije od vlade, vec je seselj prekrsio uslove pod kojima je pusten, uostalom kako su ga pustili neka ga sami tako i vrate.

BABA ROGA

pre 8 godina

Hag je ocigledno imao nameru da nas stavi u nezavidnu poziciju, jer zapad radi oglede nad nama, a jedan od njih se zove Vojislav Seselj.Sa ogromnim pritiskom se nosimo, jer zakon je neumoljiv, a Srbija ni kriva ni duzna.

Pero

pre 8 godina

Hag je tek posle izvesnog vremena uvideo gresku koju je ucinio pustajuci Seselja na privremenu slobodu,pa sad pritiskaju nas da ucinimo nemoguce da ga vratimo,medjutim nisu se nadali odbrambenom stavu premijera te stoga salju svoga piona da uzme stvar u svoje ruke.

Crna žena

pre 8 godina

Svako ko želi da poseti našu zemlju dobrodošao.Premijer uvek radi u interes građana.Dal je Šešelj u pitanju ili nije,možemo samo nagađati i služiti se rekla kazala.Bezobzira da li je Šešelj u pitanju ili neko drugi od nas,premijer je čovek, koje svoje ljude u zemlji brani i štiti. I nedozvoljava da ih niko vređa.

Neutron

pre 8 godina

Ne bih voleo da ga na ovaj ili onaj nacin vrate u zatvor. Prvo zbog njega. Dosta je tamnicio, nevin. Dokaza nakon 13 godina da jeste, uz sve moguce malverzacije, nema. Drugo, jedini je trenutno koji raskrinkava i saopstava javnost o opasnim rabotama, spolja i iznutra, po nasu malu zemlju. Teska vremena dolaze. Kroje nam gadne stvari.

CRYSTAL

pre 8 godina

Pa Seselj je ocigledno pusten na privremenu slobodu zato sto se Hag ponadao da je on ta licnost koja moze da srusi vlast, ali kako je vreme odmicalo cela stvar se izjalovila na njegovu stetu.

Dex

pre 8 godina

Hm... Niti mi je drago sto je ovde, niti bi mi bilo bolje da je u Hagu. Mogu oni doneti presudu i bez njega, a presuda, makar bila i osudjujuca, nece ga vratiti tamo, jer je bio u Hagu vise od 12 godina, a to je vise od 2/3 bilo kakve presude za zlocine kojim ga terete.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Imao bi i Bramerc mnogo toga da objasni , izmedju ostalog , zašto su upravo oni Haški tribunal slali Šešelja ovamo onako na brzinu?Zašto ga nisu osudili 10-11 godina od čega se 4-5 godina čeka izricanje presude ,dakle sudjenje završeno , nešto se čeka , godinama ....Dakle potpuni fijasko od sudjenja , nakon svega i ovog poslednjeg u nizu cirkusa sve i da donesu presudu to više nema smisla.

Žika

pre 8 godina

Na ovog Šešelja ne treba obraćati pažnju! On to i želi da se priča o njemu i da nas zaglupljuju sa nacionalizmom! Kod nas su plate prosečne oko 350 eura a u Hrvatskoj oko 800 eura!!! E braćo moja to je nacionalizam!!!

Kole

pre 8 godina

Seselj vec jeste otisao. Dobrovoljno. Sad kad mu vise nije u licnom interesu da bude sklonjen van Srbije, sad bi da pravi malo stete Srbiji na ovaj ili onaj nacin.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Ne dolazi Bramerc zbog Šešelja, reč o redovnoj poseti. Vlast u Srbiji još uvek nije dobila zvaničan dokument o Šešeljevom povratku u Hag. Kako je navedeno u saopštenju glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće sutra i prekosutra u Beogradu, u okviru priprema za izveštaj koji tužilac na svake dve godine podnosi Savetu bezbednosti UN.

Hedona

pre 8 godina

Ne treba unapred polemisati oko izručenju Šešlja jer Šešelj nij pošiljka. To još niko nije tražio od Srbije. Bramerc dolazi u Beograd da sedne da se razgovara sa njim i da se reši problemi ako imaju. Ne treba da se polemiše pre sastanka sa državnim vrhom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.Bramerc dolazi u posetu državnom vrhu.

Damir

pre 8 godina

Postoji mnogo nejasnoca o tome kako je prvo doneta odluka o bezuslovnom pustanju Seselja na slobodu, pa sada odluka da se Seselj vrati. Srbija se nalazi u nezavidnoj situaciji jer je Seselj bolestan, a odbija saradnju sa Hagom i drzavom.

SENKA VETRA

pre 8 godina

Tuzilastvo je trebalo da misli glavom pre nego sto su ga pustili na slobodu, a da se predhodno nije obavezao da nece praviti nemire i siriti mrznju i nemoral.Milim da se tuzilastvo u slucaju Seselja pokazalo neprofesionalno ili ja stvarno ne znam kako okarakterisati taj gest.

Jelenko

pre 8 godina

Aktuelna vlada ce bez ikakve dileme stati na stranu svakog gradjanina nase drzave ukoliko neko zeli da povredi njegova prava a u ovom slucaju je to ocigledna situacija.

Candylove

pre 8 godina

Nadam se da ćemo konačno iz prve ruke čuti objašnjenje, jer danima već slušamo različite špekulacije povodom Šešeljevog slučaja. Naravno, pod pretpostavkom da i sam Bramerc ima informacije.

Milica

pre 8 godina

Znaci nama kao drzavi ipak ostaje mogucnost zbog tog propusta pretresnog veca, naseg drzavljanina ne izrucimo i zastitimo njegova prava, sto nama svakako ide u prilog.

Artemida

pre 8 godina

Znajući Šešelja možemo da očekujemo cirkus u narednim danima. Bramerca treba podsetiti što su ga pustili na privremenu slobodu i da takođe Srbija nije davala nikakve garacije.

Mister

pre 8 godina

Ceo taj proces je vodjen aljkavo a sada jos ova situacija oko privremenog pustanja do trazenja nase drzave da ga vrati u pritvor ocigledno govori o velikoj neodgovornosti tog suda.

Tomic Nikola

pre 8 godina

Rehabilitovace oni i tebe Vojo. Kad su mogli Drazu i tebe ce, ali ce trebati da prode 70 godina do tad. A neki su bogami uspeli lepo da se skuce i rehabilituju jos za ovoga zivota. Sta ces svakom svoja sudbina.

Shone

pre 8 godina

Drago mi je što dolazi, prvo neka se nađe sa Šešeljom i neka se lepo dogovore kako će da reše svoj problem, građane Srbije neka ne uvaleče u svoj cirkus.

Dakic

pre 8 godina

I bilo je vreme da reaguju i da Bramerc dodje, da se vec jednom zavrsi prica oko Seselja koja nam pored svih obaveza i problema, zadaje dodatnu glavobolju.

nesh

pre 8 godina

To ne treba ni u kom slucaju dozvoliti jer Seselj je zaista bolestan covek a i nemaju nikakve dokaze protiv njega tako da nemaju nikakva prava da zahtevaju da se on vrati oni hoce da sude samo Srbima.

Damir

pre 8 godina

Mislim da mu razgovor sa Vučićem neće biti ni malo prijatan, pošto Vučić svakom kaže u lice ono što misli, pa tako neće propustiti priliku ni Bramercu da kaže da je potpuno nesposoban tužilac, koji radi po diktatu velikih sila.

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

Citalac 015

pre 8 godina

Do pre neki dan Seselj je govorio da nece uzimati hemoterapiju, a evo sada Radeta govori kako je poceo da je uzima. O cemu se ovde radi, sta li mute ovi radikali?

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

LJILJA

pre 8 godina

Seselj je trebao da misli o svom zdrzvlju pre nego sto je poceo da deli Srbiju i da izaziva incidente.Sta god da Bramerc iznese prilikom posete bice presudno.

Citalac 015

pre 8 godina

Do pre neki dan Seselj je govorio da nece uzimati hemoterapiju, a evo sada Radeta govori kako je poceo da je uzima. O cemu se ovde radi, sta li mute ovi radikali?

Artemida

pre 8 godina

Znajući Šešelja možemo da očekujemo cirkus u narednim danima. Bramerca treba podsetiti što su ga pustili na privremenu slobodu i da takođe Srbija nije davala nikakve garacije.

Marcel

pre 8 godina

Nadam se da nece biti nikakve frke po pitanju seselja, ali vlast tu nema nikakvu duznost u njegovom izrucenju nazad, jer nisu trazene nikakve garancije od vlade, vec je seselj prekrsio uslove pod kojima je pusten, uostalom kako su ga pustili neka ga sami tako i vrate.

MetalkaBG

pre 8 godina

Pa sad ne znam na šta ipak liči da se tamo-vamo povlači čovek koji je pušten zarad lečenja, a pre toga su ga držali deceniju i više

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Imao bi i Bramerc mnogo toga da objasni , izmedju ostalog , zašto su upravo oni Haški tribunal slali Šešelja ovamo onako na brzinu?Zašto ga nisu osudili 10-11 godina od čega se 4-5 godina čeka izricanje presude ,dakle sudjenje završeno , nešto se čeka , godinama ....Dakle potpuni fijasko od sudjenja , nakon svega i ovog poslednjeg u nizu cirkusa sve i da donesu presudu to više nema smisla.

Pero

pre 8 godina

Hag je tek posle izvesnog vremena uvideo gresku koju je ucinio pustajuci Seselja na privremenu slobodu,pa sad pritiskaju nas da ucinimo nemoguce da ga vratimo,medjutim nisu se nadali odbrambenom stavu premijera te stoga salju svoga piona da uzme stvar u svoje ruke.

LJILJA

pre 8 godina

Seselj je trebao da misli o svom zdrzvlju pre nego sto je poceo da deli Srbiju i da izaziva incidente.Sta god da Bramerc iznese prilikom posete bice presudno.

SENKA VETRA

pre 8 godina

Tuzilastvo je trebalo da misli glavom pre nego sto su ga pustili na slobodu, a da se predhodno nije obavezao da nece praviti nemire i siriti mrznju i nemoral.Milim da se tuzilastvo u slucaju Seselja pokazalo neprofesionalno ili ja stvarno ne znam kako okarakterisati taj gest.

Žika

pre 8 godina

Na ovog Šešelja ne treba obraćati pažnju! On to i želi da se priča o njemu i da nas zaglupljuju sa nacionalizmom! Kod nas su plate prosečne oko 350 eura a u Hrvatskoj oko 800 eura!!! E braćo moja to je nacionalizam!!!

Iva

pre 8 godina

Verujem da Tribunal nije bas nacisto,sam sa sobom. Srbija ce,sigurna sam iznaci resnje,i zastititi svog gradjanina,ukoliko to bude potrebno. Videcemo sta ce Bramerc reci.

Damir

pre 8 godina

Mislim da mu razgovor sa Vučićem neće biti ni malo prijatan, pošto Vučić svakom kaže u lice ono što misli, pa tako neće propustiti priliku ni Bramercu da kaže da je potpuno nesposoban tužilac, koji radi po diktatu velikih sila.

CRYSTAL

pre 8 godina

Pa Seselj je ocigledno pusten na privremenu slobodu zato sto se Hag ponadao da je on ta licnost koja moze da srusi vlast, ali kako je vreme odmicalo cela stvar se izjalovila na njegovu stetu.

Dex

pre 8 godina

Hm... Niti mi je drago sto je ovde, niti bi mi bilo bolje da je u Hagu. Mogu oni doneti presudu i bez njega, a presuda, makar bila i osudjujuca, nece ga vratiti tamo, jer je bio u Hagu vise od 12 godina, a to je vise od 2/3 bilo kakve presude za zlocine kojim ga terete.

Crna žena

pre 8 godina

Svako ko želi da poseti našu zemlju dobrodošao.Premijer uvek radi u interes građana.Dal je Šešelj u pitanju ili nije,možemo samo nagađati i služiti se rekla kazala.Bezobzira da li je Šešelj u pitanju ili neko drugi od nas,premijer je čovek, koje svoje ljude u zemlji brani i štiti. I nedozvoljava da ih niko vređa.

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

Kole

pre 8 godina

Seselj vec jeste otisao. Dobrovoljno. Sad kad mu vise nije u licnom interesu da bude sklonjen van Srbije, sad bi da pravi malo stete Srbiji na ovaj ili onaj nacin.

Shone

pre 8 godina

Drago mi je što dolazi, prvo neka se nađe sa Šešeljom i neka se lepo dogovore kako će da reše svoj problem, građane Srbije neka ne uvaleče u svoj cirkus.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Ne dolazi Bramerc zbog Šešelja, reč o redovnoj poseti. Vlast u Srbiji još uvek nije dobila zvaničan dokument o Šešeljevom povratku u Hag. Kako je navedeno u saopštenju glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće sutra i prekosutra u Beogradu, u okviru priprema za izveštaj koji tužilac na svake dve godine podnosi Savetu bezbednosti UN.

BABA ROGA

pre 8 godina

Hag je ocigledno imao nameru da nas stavi u nezavidnu poziciju, jer zapad radi oglede nad nama, a jedan od njih se zove Vojislav Seselj.Sa ogromnim pritiskom se nosimo, jer zakon je neumoljiv, a Srbija ni kriva ni duzna.

Hedona

pre 8 godina

Ne treba unapred polemisati oko izručenju Šešlja jer Šešelj nij pošiljka. To još niko nije tražio od Srbije. Bramerc dolazi u Beograd da sedne da se razgovara sa njim i da se reši problemi ako imaju. Ne treba da se polemiše pre sastanka sa državnim vrhom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.Bramerc dolazi u posetu državnom vrhu.

Candylove

pre 8 godina

Nadam se da ćemo konačno iz prve ruke čuti objašnjenje, jer danima već slušamo različite špekulacije povodom Šešeljevog slučaja. Naravno, pod pretpostavkom da i sam Bramerc ima informacije.

Arsa

pre 8 godina

Bramerc dolazi u posetu da bi napravio izvestaj koji podnosi Savetu bezbednosti UN i videcemo da li ce razjasniti nesto po pitanju Seselja.

Damir

pre 8 godina

Postoji mnogo nejasnoca o tome kako je prvo doneta odluka o bezuslovnom pustanju Seselja na slobodu, pa sada odluka da se Seselj vrati. Srbija se nalazi u nezavidnoj situaciji jer je Seselj bolestan, a odbija saradnju sa Hagom i drzavom.

Dakic

pre 8 godina

I bilo je vreme da reaguju i da Bramerc dodje, da se vec jednom zavrsi prica oko Seselja koja nam pored svih obaveza i problema, zadaje dodatnu glavobolju.

nesh

pre 8 godina

To ne treba ni u kom slucaju dozvoliti jer Seselj je zaista bolestan covek a i nemaju nikakve dokaze protiv njega tako da nemaju nikakva prava da zahtevaju da se on vrati oni hoce da sude samo Srbima.

Mister

pre 8 godina

Ceo taj proces je vodjen aljkavo a sada jos ova situacija oko privremenog pustanja do trazenja nase drzave da ga vrati u pritvor ocigledno govori o velikoj neodgovornosti tog suda.

Jelenko

pre 8 godina

Aktuelna vlada ce bez ikakve dileme stati na stranu svakog gradjanina nase drzave ukoliko neko zeli da povredi njegova prava a u ovom slucaju je to ocigledna situacija.

Milica

pre 8 godina

Znaci nama kao drzavi ipak ostaje mogucnost zbog tog propusta pretresnog veca, naseg drzavljanina ne izrucimo i zastitimo njegova prava, sto nama svakako ide u prilog.

Neutron

pre 8 godina

Ne bih voleo da ga na ovaj ili onaj nacin vrate u zatvor. Prvo zbog njega. Dosta je tamnicio, nevin. Dokaza nakon 13 godina da jeste, uz sve moguce malverzacije, nema. Drugo, jedini je trenutno koji raskrinkava i saopstava javnost o opasnim rabotama, spolja i iznutra, po nasu malu zemlju. Teska vremena dolaze. Kroje nam gadne stvari.

Tomic Nikola

pre 8 godina

Rehabilitovace oni i tebe Vojo. Kad su mogli Drazu i tebe ce, ali ce trebati da prode 70 godina do tad. A neki su bogami uspeli lepo da se skuce i rehabilituju jos za ovoga zivota. Sta ces svakom svoja sudbina.

pepa prase

pre 8 godina

od kada se nasa spoljna politika vrti oko Seselja?? verujem da ce biti tema razgovora, ali da Bramerc dolazi samo zbog njega...hm, ne verujem...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Baš bi voleli da čujemo objašnjenje Bramerca, zašto je sve ispalo ovako.
(Maki, 25. maj 2015 00:10)

Koji vi!? Šta Bramerc da objašnjava?

A da prvo, pre nego što pitate besmislice, naučite razliku izmedju tužioca i suda?

Ova nakaradna Vlada od svakog svog posla pravi cirkus, preuveličavajući "problem" tj. pravi problem i tamo gde ga nema. Zašto to radi? Iz vrlo prostog razloga. Da sebe predstavi ozbiljnom, odgovornom, stručnom, "brižnom" za političkog protivnika (koji to nije)i sl. sve u službi konstantne predizborne kampanje.

Ovoj Vladi je sve komplikovano, teško, epohalno, nadljudski, hrabro, ma neverovatne borbe vode svaki dan 25 sati dnevno....sve gladijator do gladijatora, a na čelu Spartak!

Filip

pre 8 godina

Ne mora Bramerc ništa da razjasni, nega ga uzme i neka ga vodi nazad u Hag. Ako je kriv neka bude osuđen, a ko nije neka ga puste, samo neka donesu presudu više.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Srbija nije odgovorna za nastanak ovakve situacije.
(Veljko, 24. maj 2015 17:17)

O da, itekako je odgovorna i za samo postojanje Šešelja kao takvog, i to baš likovi iz ovog režima!

kosta

pre 8 godina

Zapadu definitivno ne odgovara jak premijer u Srbiji i što Srbija odbija da se priključi sankcijama protiv Rusije . Zbog toga je sve ovo sa povratkom Šešelja.

KLAJ KLAJ

pre 8 godina

Nakon burne reakcije SRbije na poziv da se Šešelj vrati, druge za nekoliko meseci, očekujem da Bramerc dolazi da proveri dokumentaciju o zdravstvenom stanju Šešelja i tada će Hag odlućiti da li se Šešelj vraća u Hag ili ne.To bi bilo pre svega pošteno i korektno.

Citalac 015

pre 8 godina

Do pre neki dan Seselj je govorio da nece uzimati hemoterapiju, a evo sada Radeta govori kako je poceo da je uzima. O cemu se ovde radi, sta li mute ovi radikali?

Damir

pre 8 godina

Mislim da mu razgovor sa Vučićem neće biti ni malo prijatan, pošto Vučić svakom kaže u lice ono što misli, pa tako neće propustiti priliku ni Bramercu da kaže da je potpuno nesposoban tužilac, koji radi po diktatu velikih sila.

LJILJA

pre 8 godina

Seselj je trebao da misli o svom zdrzvlju pre nego sto je poceo da deli Srbiju i da izaziva incidente.Sta god da Bramerc iznese prilikom posete bice presudno.

Neutron

pre 8 godina

Ne bih voleo da ga na ovaj ili onaj nacin vrate u zatvor. Prvo zbog njega. Dosta je tamnicio, nevin. Dokaza nakon 13 godina da jeste, uz sve moguce malverzacije, nema. Drugo, jedini je trenutno koji raskrinkava i saopstava javnost o opasnim rabotama, spolja i iznutra, po nasu malu zemlju. Teska vremena dolaze. Kroje nam gadne stvari.

nesh

pre 8 godina

To ne treba ni u kom slucaju dozvoliti jer Seselj je zaista bolestan covek a i nemaju nikakve dokaze protiv njega tako da nemaju nikakva prava da zahtevaju da se on vrati oni hoce da sude samo Srbima.

Milica

pre 8 godina

Znaci nama kao drzavi ipak ostaje mogucnost zbog tog propusta pretresnog veca, naseg drzavljanina ne izrucimo i zastitimo njegova prava, sto nama svakako ide u prilog.

Kole

pre 8 godina

Seselj vec jeste otisao. Dobrovoljno. Sad kad mu vise nije u licnom interesu da bude sklonjen van Srbije, sad bi da pravi malo stete Srbiji na ovaj ili onaj nacin.

Dakic

pre 8 godina

I bilo je vreme da reaguju i da Bramerc dodje, da se vec jednom zavrsi prica oko Seselja koja nam pored svih obaveza i problema, zadaje dodatnu glavobolju.

Žika

pre 8 godina

Na ovog Šešelja ne treba obraćati pažnju! On to i želi da se priča o njemu i da nas zaglupljuju sa nacionalizmom! Kod nas su plate prosečne oko 350 eura a u Hrvatskoj oko 800 eura!!! E braćo moja to je nacionalizam!!!

Artemida

pre 8 godina

Znajući Šešelja možemo da očekujemo cirkus u narednim danima. Bramerca treba podsetiti što su ga pustili na privremenu slobodu i da takođe Srbija nije davala nikakve garacije.

Hedona

pre 8 godina

Ne treba unapred polemisati oko izručenju Šešlja jer Šešelj nij pošiljka. To još niko nije tražio od Srbije. Bramerc dolazi u Beograd da sedne da se razgovara sa njim i da se reši problemi ako imaju. Ne treba da se polemiše pre sastanka sa državnim vrhom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.Bramerc dolazi u posetu državnom vrhu.

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

OLE LOLE

pre 8 godina

Pustili su ga bez bilo kavkvog pokusaja da nas kontaktiraju i pitaju za misljenje o njegovom pustanju.Sada je na njima da oni rese ovu zavrzlamu.

Jelenko

pre 8 godina

Aktuelna vlada ce bez ikakve dileme stati na stranu svakog gradjanina nase drzave ukoliko neko zeli da povredi njegova prava a u ovom slucaju je to ocigledna situacija.

pepa prase

pre 8 godina

od kada se nasa spoljna politika vrti oko Seselja?? verujem da ce biti tema razgovora, ali da Bramerc dolazi samo zbog njega...hm, ne verujem...

SENKA VETRA

pre 8 godina

Tuzilastvo je trebalo da misli glavom pre nego sto su ga pustili na slobodu, a da se predhodno nije obavezao da nece praviti nemire i siriti mrznju i nemoral.Milim da se tuzilastvo u slucaju Seselja pokazalo neprofesionalno ili ja stvarno ne znam kako okarakterisati taj gest.

Shone

pre 8 godina

Drago mi je što dolazi, prvo neka se nađe sa Šešeljom i neka se lepo dogovore kako će da reše svoj problem, građane Srbije neka ne uvaleče u svoj cirkus.

Crna žena

pre 8 godina

Svako ko želi da poseti našu zemlju dobrodošao.Premijer uvek radi u interes građana.Dal je Šešelj u pitanju ili nije,možemo samo nagađati i služiti se rekla kazala.Bezobzira da li je Šešelj u pitanju ili neko drugi od nas,premijer je čovek, koje svoje ljude u zemlji brani i štiti. I nedozvoljava da ih niko vređa.

Marcel

pre 8 godina

Nadam se da nece biti nikakve frke po pitanju seselja, ali vlast tu nema nikakvu duznost u njegovom izrucenju nazad, jer nisu trazene nikakve garancije od vlade, vec je seselj prekrsio uslove pod kojima je pusten, uostalom kako su ga pustili neka ga sami tako i vrate.

Iva

pre 8 godina

Verujem da Tribunal nije bas nacisto,sam sa sobom. Srbija ce,sigurna sam iznaci resnje,i zastititi svog gradjanina,ukoliko to bude potrebno. Videcemo sta ce Bramerc reci.

CRYSTAL

pre 8 godina

Pa Seselj je ocigledno pusten na privremenu slobodu zato sto se Hag ponadao da je on ta licnost koja moze da srusi vlast, ali kako je vreme odmicalo cela stvar se izjalovila na njegovu stetu.

Arsa

pre 8 godina

Bramerc dolazi u posetu da bi napravio izvestaj koji podnosi Savetu bezbednosti UN i videcemo da li ce razjasniti nesto po pitanju Seselja.

Candylove

pre 8 godina

Nadam se da ćemo konačno iz prve ruke čuti objašnjenje, jer danima već slušamo različite špekulacije povodom Šešeljevog slučaja. Naravno, pod pretpostavkom da i sam Bramerc ima informacije.

MetalkaBG

pre 8 godina

Pa sad ne znam na šta ipak liči da se tamo-vamo povlači čovek koji je pušten zarad lečenja, a pre toga su ga držali deceniju i više

BABA ROGA

pre 8 godina

Hag je ocigledno imao nameru da nas stavi u nezavidnu poziciju, jer zapad radi oglede nad nama, a jedan od njih se zove Vojislav Seselj.Sa ogromnim pritiskom se nosimo, jer zakon je neumoljiv, a Srbija ni kriva ni duzna.

Tomic Nikola

pre 8 godina

Rehabilitovace oni i tebe Vojo. Kad su mogli Drazu i tebe ce, ali ce trebati da prode 70 godina do tad. A neki su bogami uspeli lepo da se skuce i rehabilituju jos za ovoga zivota. Sta ces svakom svoja sudbina.

Pero

pre 8 godina

Hag je tek posle izvesnog vremena uvideo gresku koju je ucinio pustajuci Seselja na privremenu slobodu,pa sad pritiskaju nas da ucinimo nemoguce da ga vratimo,medjutim nisu se nadali odbrambenom stavu premijera te stoga salju svoga piona da uzme stvar u svoje ruke.

Mister

pre 8 godina

Ceo taj proces je vodjen aljkavo a sada jos ova situacija oko privremenog pustanja do trazenja nase drzave da ga vrati u pritvor ocigledno govori o velikoj neodgovornosti tog suda.

Zlopamtilo

pre 8 godina

Imao bi i Bramerc mnogo toga da objasni , izmedju ostalog , zašto su upravo oni Haški tribunal slali Šešelja ovamo onako na brzinu?Zašto ga nisu osudili 10-11 godina od čega se 4-5 godina čeka izricanje presude ,dakle sudjenje završeno , nešto se čeka , godinama ....Dakle potpuni fijasko od sudjenja , nakon svega i ovog poslednjeg u nizu cirkusa sve i da donesu presudu to više nema smisla.

Damir

pre 8 godina

Postoji mnogo nejasnoca o tome kako je prvo doneta odluka o bezuslovnom pustanju Seselja na slobodu, pa sada odluka da se Seselj vrati. Srbija se nalazi u nezavidnoj situaciji jer je Seselj bolestan, a odbija saradnju sa Hagom i drzavom.

Dex

pre 8 godina

Hm... Niti mi je drago sto je ovde, niti bi mi bilo bolje da je u Hagu. Mogu oni doneti presudu i bez njega, a presuda, makar bila i osudjujuca, nece ga vratiti tamo, jer je bio u Hagu vise od 12 godina, a to je vise od 2/3 bilo kakve presude za zlocine kojim ga terete.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Ne dolazi Bramerc zbog Šešelja, reč o redovnoj poseti. Vlast u Srbiji još uvek nije dobila zvaničan dokument o Šešeljevom povratku u Hag. Kako je navedeno u saopštenju glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće sutra i prekosutra u Beogradu, u okviru priprema za izveštaj koji tužilac na svake dve godine podnosi Savetu bezbednosti UN.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Srbija nije odgovorna za nastanak ovakve situacije.
(Veljko, 24. maj 2015 17:17)

O da, itekako je odgovorna i za samo postojanje Šešelja kao takvog, i to baš likovi iz ovog režima!

Filip

pre 8 godina

Ne mora Bramerc ništa da razjasni, nega ga uzme i neka ga vodi nazad u Hag. Ako je kriv neka bude osuđen, a ko nije neka ga puste, samo neka donesu presudu više.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Baš bi voleli da čujemo objašnjenje Bramerca, zašto je sve ispalo ovako.
(Maki, 25. maj 2015 00:10)

Koji vi!? Šta Bramerc da objašnjava?

A da prvo, pre nego što pitate besmislice, naučite razliku izmedju tužioca i suda?

Ova nakaradna Vlada od svakog svog posla pravi cirkus, preuveličavajući "problem" tj. pravi problem i tamo gde ga nema. Zašto to radi? Iz vrlo prostog razloga. Da sebe predstavi ozbiljnom, odgovornom, stručnom, "brižnom" za političkog protivnika (koji to nije)i sl. sve u službi konstantne predizborne kampanje.

Ovoj Vladi je sve komplikovano, teško, epohalno, nadljudski, hrabro, ma neverovatne borbe vode svaki dan 25 sati dnevno....sve gladijator do gladijatora, a na čelu Spartak!

kosta

pre 8 godina

Zapadu definitivno ne odgovara jak premijer u Srbiji i što Srbija odbija da se priključi sankcijama protiv Rusije . Zbog toga je sve ovo sa povratkom Šešelja.

KLAJ KLAJ

pre 8 godina

Nakon burne reakcije SRbije na poziv da se Šešelj vrati, druge za nekoliko meseci, očekujem da Bramerc dolazi da proveri dokumentaciju o zdravstvenom stanju Šešelja i tada će Hag odlućiti da li se Šešelj vraća u Hag ili ne.To bi bilo pre svega pošteno i korektno.