Četvrtak, 21.05.2015.

13:44

Vučić:Ako je istina, Gašić odgovara

Optužbe protiv ministra odbrane Gašića zbog sukoba interesa veoma su ozbiljne i važno je da budu ispitane, a ako se utvrdi da su istinite, snosiće odgovornost.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ:Ako je istina, Gašiæ odgovara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

ASKER

pre 8 godina

Logično je da sadašnja vlast mora sankcinisati kršenje zakona i poštovati svoje stranačke odluke javno proklamovane, ako je Gašić kriv neka snosi posledice

ted

pre 8 godina

U Srbiji danas nema zasticenih i ne sme ih biti. Ukoliko su ove optuzbe tacne treba sve uraditi po zakonu. Ne mozemo nikoga optuzivati dok se ne dokaze da je kriv.

Ivan

pre 8 godina

Ne znam, ja mislim da si ti kriv... bar meni tako deluje.

A šta je sad, kad si ti u pitanju onda "presumpcija" nevinosti? A kad je Saša Janković u pitanju onda nema potrebe, i može gnusna kampanja u kojoj se kopa po stvarima koje su završene pre više od 20 godina?

Zaigraće i kod tebe kolo.

P.S. Čisto da se ne zaboravi, šta bi s onim vojnim helikopterom?

lipstic

pre 8 godina

Nedaj Gašića!!!!! Lažu da bi destabilizovali vojsku!!!
Ovo je napad na premijera, Informer i Vulina!!!!
Ovo je napad na EU integracije!!!!

VladimirUE

pre 8 godina

Znaci ako je kriv odgovarace, a kad pisu na primer o Pajticu ili ranije Djilasu, onda su odmah lopovi iako cak nema nikakvih tuzbi a kamo li sudskih ili upravnih sporova. Da ne spominjem Sasu Jankovica gde je sud odavno utvrdio da nema nikakvog krivicnog dela. Neverovatno, sramota za vladajucu stranku.

stole

pre 8 godina

Ma nemoguće da je Gašić kriv pa on je tada bio u Beogradu. Ne mislite valjda da je mogao da se telepromtuje u Kruševac. A možda mu je neko i falcifikovao ličnu kartu.

Gaviota

pre 8 godina

Svako je nevin, dok se ne dokaže suprotno, u ovoj zemlji, zakon je isti za sve, a to što se pojedini provlače, pa i tome će doći kraj, koliko god potkupljivali, pokrajinski izbori će pokazati ko je kakav.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Optužbe protiv ministra o Gašića su veoma su ozbiljne i zato je važno da budu ispitane, i samo ako se utvrdi da su istinite treba da snosi odgovornost.

tuga

pre 8 godina

Ne mogu više ni celu vest da pročitam koliko su gadni... o komentarima da ne pričam... Čudo da neće ON snositi odgovornost ako se dokaže Gašićeva krivica...

bob

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54) e odavno se nisam lepo nasmejao,covek od reci!?

Dan

pre 8 godina

Kao u kabareu Laneta Gutovića, "U slučaju nezadovoljstva vraćamo novac, ali pošto smo zadovoljni vašim novcem, zadržaćemo ga". Tako će se i ovde optužbe naravno pokazati neosnovanim.

Andreja

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54)

A to će da istražuje Vučićev pulen Stefanović doktor koji je svoje ljude iz žandarmerije žrtvovao zbog istog tog Gašića a i premijerovog brata.Kao što je istražio ko je batinao članove DSa na lokalnim izborima.Sve je to banda koja niti je nešto radila niti će da radi,osim stvari kojer idu u njihovu korist.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Da je Gašić jedini, pa i da poverujemo, ali od predsednice skupštine, preko ministara sa falš diplomama i direktora, bivših vlasnika pečenjara , do gradonačelnika sa giros specijalizacijama iz Engleske i članovima raznih veća sa krivičnim dosijeima.
Svi će biti pod tvojom lupom?
Laže, neko laže.

Novski

pre 8 godina

Sta ce biti?Mozda ga i smeni s funkcije zarad politickih poena jer je osetio da puca,ali ce svakako Gasic ostati negde u pozadini na nekoj manje javnoj funkciji da krcka narodne parice kao i do sad(nesto slicno kjao s onim takodje Bratislavom samo Dikicem koji je dobio bolju funkciju a kobajagi je smenjen).U nekim normalnijm zemljama se ide u zatvor.Ovde ne.Mozda ga uhapse sledeci ,nesto slicno kao sa Bubalom,ali osudjujucu presudu necemo videti,jer su to sve igrarije po grbaci naroda i skupljanje politickih poena.
Svi su oni zajedno i u talu.Nedaj se narode napaceni...

Lovac na botove

pre 8 godina

Firme prebacio na zenu i decu i onda iz budzeta prebacio tzv.novcanu pomoc Tv stanicama a slucajno je 1 u njegovom vlasnistvu?!
Kako se to zove? Ogoljena pljacka! Mi ovde za ove 3.5 g uopste nesto slicno nismo mogli ni da vidimo ni da cujemo da je neko radio iz one Vlade Srbije od pre 3.5 god a usta su mu bila puna borbe protiv korupcije?
On zna ko je keramicar,ne budite naivni,i sada je samo odlucio da ga pusti niz vodu jer mu je vec postao ogroman teret,samo mu pravi afere i zato je odlucio da ga smeni.Naravno,keramicar je trebalo sam da podnese ostavku,jer zivot postoji i posle fotelje !

MILORAD

pre 8 godina

GAŠIĆ, sinonim propasti Srbije kao države. U Kruševcu je to opšte poznata stvar da je sebi dodeljivao novac. To nije sve. Pogledajte ko mu je sada glavni urednik televizije. Vlanik lokalnog nedeljnika "Grad". Ucenio ga je. Ili ćeš imati problema sa novinom, proći ćeš kao Pobeda ili dođi i vodi ptogram na "TVplus".Jednom rečju: spasavaj me.

Grunf

pre 8 godina

Nema šta da brinemo.Kao i svi oni koji su do sada odgovarali za zloupotrebu polažaja.Svi oni kojima ste samo Vi smeli da izgovorite ime.Svi oni protiv kojih ste imali dokaze i nema šta da brinemo to i dokazali.Ako ste protiv onih za koje ste imali dokaze nisu odgovarali šta će biti sa ovima koji su "ako".

Milan Ue

pre 8 godina

Prvo bi sveznajuci i sverehabilitujuci trebao da razjasni kakve ima veze to sto je Gasic davao zeni i deci pare iz opstinskog budzeta i ovo, navodno, u Vojvodini.

Aster Blistok

pre 8 godina

Kako ce to odgovarati, bas me zanima? Hoce li odgovarati pred istim sudom gde su tuzili Bojovica? Znamo dobro kako je on prosao, ali kad smo vec kod toga, opet se pominju "neki koji dele ogromne pare". Nije li kontraproduktivno ovako javno otvoreno pricati pre nego se podigne istraga ili eventualno optuznica? Naravno da svi znamo kako je ovo samo jeftina samopromocija i najobicnija prazna prica, ja cu licno biti sretan kada ovako bude pricao javni tuzilac a ne premijer.

Bot*e_015_1755

pre 8 godina

Ako je kriv svakako ce snositi posledice. Nema zasticenih. SNS ne krije kriminalce u svojim redovima.
(Citalac 015, 21. maj 2015 14:10)

Pa istina, uopšte ih ne kriju, eno svaki dan daju izjave, komentare, dopise, idu na otvaranja liftova, fontana, metra autoceste... Bote, 100% si u pravu - NE KRIJU IH - ali kada jednom ode ova bagra s vlasti, moći će se samo kriti u svojim malim zatvorskim ćelijama. Eto.

Meda

pre 8 godina

Vucicev, stari manir "jeste krao, al drugi su krali vise"
Aman nisu te pitali za vojvodinu nego za Gasica, daj jednom u zivotu odgovor koji nije spinovan.

moi

pre 8 godina

Uf,kakva komplikacija...sada ce morati da ga zabace u neku ambasadu, verovatno u neku daleku egzoticnu zemlju, a mi cemo ostati uskraceni za svakodnevne lekcije iz bontona u njegovoj reziji... ali, ustedece se na prevozu, jer on jedini ume da se TELEPRONTUJE.

Neoplanta

pre 8 godina

Nemoj ti sad "imam saznanja da neko deli milione medijima u pokrajini pred izbore", ako je stvarno tako, kazi ime i prezime, kao sto je Vreme reklo ime i prezime, kada i koliko!!

Ali ti ime i prezime nikad ne kazes, jer ga nema, jer na svaku suvislu optuzbu, znas da odgovoris samo neistinitom klevetom!

Sve se vraca, sve se placa, a kad dodje tvoj red, racun ce biti astronomski!

Nikola

pre 8 godina

Vučić je posle uskršnje posete batajničkom aerodromu izjavio i da će Gašić, zajedno sa Dikovićem, na pitanja novinara povodom pada helikoptera odgovarati na konferenciji koja će biti organizovana "sledeće nedelje". Da li je odgovarao? - Nije. Da li je konferencija organizovana? - Nije.

Danijela

pre 8 godina

Naravno da svako treba da odgovara, ali pre no što se utvrdi odgovornost, molim odgovorne da mi se isplate honorari za prošlu nedelju, i dodatci za davanje minusa i pluseva na loše i dobre komentare vladajućoj partiji gde ja predano radim. I još da kažem da sendviče nosim od kuće, i sva je sreća da jogurt ne pijem!

utopija

pre 8 godina

Naravno da nece odgovarati,da ce se,kao i obicno,sve zataskati.Odgovarace kao sto je odgovarao za helikopter.Bahatosti i samovolji naprednjaka nema kraja.Uostalom,glasali ste,uzivajte.

Bilo bi smešno da nije istinito

pre 8 godina

Zar neko može biti tako sujetan da kad je trebalo da reaguje smenom, nije to učinjeno zbog zbog toga što time pokazuje da neće pokleknuti pod, tada opravdanim, pritiscima javnosti. Ovako se čeka uskoro ostavka da bi svima bilo po "ukusu". Ali to nije to. Vreme ja da slušaš vapaj naroda, a ne da se boriš sa prethodnicima koji to nisu slušali...

razumom do pobede

pre 8 godina

Kad znamo cinjenicu kako zivimo a on koristi drzavni novac da bi svojoj porodici obezbedio lagodan zivot,to osuditi podhitno i u zatvor!Zanima me kako bi se postupalo sa obicnim covekom u toj situaciji!Odmah bi zavrsio u zatvor i bio osudjen....

danilo

pre 8 godina

Kladionice daju kvotu 0,001 da Gašić ostaje na svom mestu i da će sve ovo prekriti neki novi skandal!
I daju kvotu 50 da će biti smenjen!
Staviću 100 evra na prvi kvotu jer bolje evro u ruci nego verovati u bajke...

Djordje NS

pre 8 godina

Tipična izjava za SNS i njenog vođu, odmah skretanje teme na DS i pokrajinsku vlast. Ono kao, ako je kriv odgovaraće ali vidite šta rade u pokrajini pa izveštaj u detalje a o onome što je zapravo pitan jedna štura rečenica. NapreDNO.

master

pre 8 godina

U svojoj satiri "San jednog Ministra" Radoje Domanović opisuje kako se stiže do uspeha na društvenoj lestvici.

- Šta si mi učinila, te se ovako brzo uzdigoh? - upita je.
- Oduzimala sam ti karakter i poštenje, a najzad odvadila i od pameti. To ti je smetalo da se digneš na najveću visinu.

Bilo i ostalo

Milan

pre 8 godina

Ne razumem...u cemu je problem...ako je tacno odgovorace a istovremeno treba proveriti i ovo drugo...Ali prosta logika uvek nadje neprijatelja u prostoj mrznji!

Pilot nad pilotima

pre 8 godina

Vi iz B92 ne znate da je Vučič Aleksandar, naša snaga i naša prevashodnost, kao dete jurcao plavim nebom, sa oblačnim intervalima, ovim "migovima 21", on je Vučič Aleksandar, prvi srbski pilot koji je probio zvučni zid. Imao je tada devet godina.

danilo

pre 8 godina

Kladionice daju kvotu 0,001 da Gašić ostaje na svom mestu i da će sve ovo prekriti neki novi skandal!
I daju kvotu 50 da će biti smenjen!
Staviću 100 evra na prvi kvotu jer bolje evro u ruci nego verovati u bajke...

Milan

pre 8 godina

Ne razumem...u cemu je problem...ako je tacno odgovorace a istovremeno treba proveriti i ovo drugo...Ali prosta logika uvek nadje neprijatelja u prostoj mrznji!

ted

pre 8 godina

U Srbiji danas nema zasticenih i ne sme ih biti. Ukoliko su ove optuzbe tacne treba sve uraditi po zakonu. Ne mozemo nikoga optuzivati dok se ne dokaze da je kriv.

Gaviota

pre 8 godina

Svako je nevin, dok se ne dokaže suprotno, u ovoj zemlji, zakon je isti za sve, a to što se pojedini provlače, pa i tome će doći kraj, koliko god potkupljivali, pokrajinski izbori će pokazati ko je kakav.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Optužbe protiv ministra o Gašića su veoma su ozbiljne i zato je važno da budu ispitane, i samo ako se utvrdi da su istinite treba da snosi odgovornost.

Djordje NS

pre 8 godina

Tipična izjava za SNS i njenog vođu, odmah skretanje teme na DS i pokrajinsku vlast. Ono kao, ako je kriv odgovaraće ali vidite šta rade u pokrajini pa izveštaj u detalje a o onome što je zapravo pitan jedna štura rečenica. NapreDNO.

Pilot nad pilotima

pre 8 godina

Vi iz B92 ne znate da je Vučič Aleksandar, naša snaga i naša prevashodnost, kao dete jurcao plavim nebom, sa oblačnim intervalima, ovim "migovima 21", on je Vučič Aleksandar, prvi srbski pilot koji je probio zvučni zid. Imao je tada devet godina.

Meda

pre 8 godina

Vucicev, stari manir "jeste krao, al drugi su krali vise"
Aman nisu te pitali za vojvodinu nego za Gasica, daj jednom u zivotu odgovor koji nije spinovan.

master

pre 8 godina

U svojoj satiri "San jednog Ministra" Radoje Domanović opisuje kako se stiže do uspeha na društvenoj lestvici.

- Šta si mi učinila, te se ovako brzo uzdigoh? - upita je.
- Oduzimala sam ti karakter i poštenje, a najzad odvadila i od pameti. To ti je smetalo da se digneš na najveću visinu.

Bilo i ostalo

ASKER

pre 8 godina

Logično je da sadašnja vlast mora sankcinisati kršenje zakona i poštovati svoje stranačke odluke javno proklamovane, ako je Gašić kriv neka snosi posledice

Neoplanta

pre 8 godina

Nemoj ti sad "imam saznanja da neko deli milione medijima u pokrajini pred izbore", ako je stvarno tako, kazi ime i prezime, kao sto je Vreme reklo ime i prezime, kada i koliko!!

Ali ti ime i prezime nikad ne kazes, jer ga nema, jer na svaku suvislu optuzbu, znas da odgovoris samo neistinitom klevetom!

Sve se vraca, sve se placa, a kad dodje tvoj red, racun ce biti astronomski!

utopija

pre 8 godina

Naravno da nece odgovarati,da ce se,kao i obicno,sve zataskati.Odgovarace kao sto je odgovarao za helikopter.Bahatosti i samovolji naprednjaka nema kraja.Uostalom,glasali ste,uzivajte.

Nikola

pre 8 godina

Vučić je posle uskršnje posete batajničkom aerodromu izjavio i da će Gašić, zajedno sa Dikovićem, na pitanja novinara povodom pada helikoptera odgovarati na konferenciji koja će biti organizovana "sledeće nedelje". Da li je odgovarao? - Nije. Da li je konferencija organizovana? - Nije.

moi

pre 8 godina

Uf,kakva komplikacija...sada ce morati da ga zabace u neku ambasadu, verovatno u neku daleku egzoticnu zemlju, a mi cemo ostati uskraceni za svakodnevne lekcije iz bontona u njegovoj reziji... ali, ustedece se na prevozu, jer on jedini ume da se TELEPRONTUJE.

razumom do pobede

pre 8 godina

Kad znamo cinjenicu kako zivimo a on koristi drzavni novac da bi svojoj porodici obezbedio lagodan zivot,to osuditi podhitno i u zatvor!Zanima me kako bi se postupalo sa obicnim covekom u toj situaciji!Odmah bi zavrsio u zatvor i bio osudjen....

Danijela

pre 8 godina

Naravno da svako treba da odgovara, ali pre no što se utvrdi odgovornost, molim odgovorne da mi se isplate honorari za prošlu nedelju, i dodatci za davanje minusa i pluseva na loše i dobre komentare vladajućoj partiji gde ja predano radim. I još da kažem da sendviče nosim od kuće, i sva je sreća da jogurt ne pijem!

Bot*e_015_1755

pre 8 godina

Ako je kriv svakako ce snositi posledice. Nema zasticenih. SNS ne krije kriminalce u svojim redovima.
(Citalac 015, 21. maj 2015 14:10)

Pa istina, uopšte ih ne kriju, eno svaki dan daju izjave, komentare, dopise, idu na otvaranja liftova, fontana, metra autoceste... Bote, 100% si u pravu - NE KRIJU IH - ali kada jednom ode ova bagra s vlasti, moći će se samo kriti u svojim malim zatvorskim ćelijama. Eto.

Bilo bi smešno da nije istinito

pre 8 godina

Zar neko može biti tako sujetan da kad je trebalo da reaguje smenom, nije to učinjeno zbog zbog toga što time pokazuje da neće pokleknuti pod, tada opravdanim, pritiscima javnosti. Ovako se čeka uskoro ostavka da bi svima bilo po "ukusu". Ali to nije to. Vreme ja da slušaš vapaj naroda, a ne da se boriš sa prethodnicima koji to nisu slušali...

Milan Ue

pre 8 godina

Prvo bi sveznajuci i sverehabilitujuci trebao da razjasni kakve ima veze to sto je Gasic davao zeni i deci pare iz opstinskog budzeta i ovo, navodno, u Vojvodini.

Andreja

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54)

A to će da istražuje Vučićev pulen Stefanović doktor koji je svoje ljude iz žandarmerije žrtvovao zbog istog tog Gašića a i premijerovog brata.Kao što je istražio ko je batinao članove DSa na lokalnim izborima.Sve je to banda koja niti je nešto radila niti će da radi,osim stvari kojer idu u njihovu korist.

Dan

pre 8 godina

Kao u kabareu Laneta Gutovića, "U slučaju nezadovoljstva vraćamo novac, ali pošto smo zadovoljni vašim novcem, zadržaćemo ga". Tako će se i ovde optužbe naravno pokazati neosnovanim.

MILORAD

pre 8 godina

GAŠIĆ, sinonim propasti Srbije kao države. U Kruševcu je to opšte poznata stvar da je sebi dodeljivao novac. To nije sve. Pogledajte ko mu je sada glavni urednik televizije. Vlanik lokalnog nedeljnika "Grad". Ucenio ga je. Ili ćeš imati problema sa novinom, proći ćeš kao Pobeda ili dođi i vodi ptogram na "TVplus".Jednom rečju: spasavaj me.

Lovac na botove

pre 8 godina

Firme prebacio na zenu i decu i onda iz budzeta prebacio tzv.novcanu pomoc Tv stanicama a slucajno je 1 u njegovom vlasnistvu?!
Kako se to zove? Ogoljena pljacka! Mi ovde za ove 3.5 g uopste nesto slicno nismo mogli ni da vidimo ni da cujemo da je neko radio iz one Vlade Srbije od pre 3.5 god a usta su mu bila puna borbe protiv korupcije?
On zna ko je keramicar,ne budite naivni,i sada je samo odlucio da ga pusti niz vodu jer mu je vec postao ogroman teret,samo mu pravi afere i zato je odlucio da ga smeni.Naravno,keramicar je trebalo sam da podnese ostavku,jer zivot postoji i posle fotelje !

Pokojni Toza

pre 8 godina

Da je Gašić jedini, pa i da poverujemo, ali od predsednice skupštine, preko ministara sa falš diplomama i direktora, bivših vlasnika pečenjara , do gradonačelnika sa giros specijalizacijama iz Engleske i članovima raznih veća sa krivičnim dosijeima.
Svi će biti pod tvojom lupom?
Laže, neko laže.

stole

pre 8 godina

Ma nemoguće da je Gašić kriv pa on je tada bio u Beogradu. Ne mislite valjda da je mogao da se telepromtuje u Kruševac. A možda mu je neko i falcifikovao ličnu kartu.

bob

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54) e odavno se nisam lepo nasmejao,covek od reci!?

Novski

pre 8 godina

Sta ce biti?Mozda ga i smeni s funkcije zarad politickih poena jer je osetio da puca,ali ce svakako Gasic ostati negde u pozadini na nekoj manje javnoj funkciji da krcka narodne parice kao i do sad(nesto slicno kjao s onim takodje Bratislavom samo Dikicem koji je dobio bolju funkciju a kobajagi je smenjen).U nekim normalnijm zemljama se ide u zatvor.Ovde ne.Mozda ga uhapse sledeci ,nesto slicno kao sa Bubalom,ali osudjujucu presudu necemo videti,jer su to sve igrarije po grbaci naroda i skupljanje politickih poena.
Svi su oni zajedno i u talu.Nedaj se narode napaceni...

lipstic

pre 8 godina

Nedaj Gašića!!!!! Lažu da bi destabilizovali vojsku!!!
Ovo je napad na premijera, Informer i Vulina!!!!
Ovo je napad na EU integracije!!!!

tuga

pre 8 godina

Ne mogu više ni celu vest da pročitam koliko su gadni... o komentarima da ne pričam... Čudo da neće ON snositi odgovornost ako se dokaže Gašićeva krivica...

VladimirUE

pre 8 godina

Znaci ako je kriv odgovarace, a kad pisu na primer o Pajticu ili ranije Djilasu, onda su odmah lopovi iako cak nema nikakvih tuzbi a kamo li sudskih ili upravnih sporova. Da ne spominjem Sasu Jankovica gde je sud odavno utvrdio da nema nikakvog krivicnog dela. Neverovatno, sramota za vladajucu stranku.

Ivan

pre 8 godina

Ne znam, ja mislim da si ti kriv... bar meni tako deluje.

A šta je sad, kad si ti u pitanju onda "presumpcija" nevinosti? A kad je Saša Janković u pitanju onda nema potrebe, i može gnusna kampanja u kojoj se kopa po stvarima koje su završene pre više od 20 godina?

Zaigraće i kod tebe kolo.

P.S. Čisto da se ne zaboravi, šta bi s onim vojnim helikopterom?

Aster Blistok

pre 8 godina

Kako ce to odgovarati, bas me zanima? Hoce li odgovarati pred istim sudom gde su tuzili Bojovica? Znamo dobro kako je on prosao, ali kad smo vec kod toga, opet se pominju "neki koji dele ogromne pare". Nije li kontraproduktivno ovako javno otvoreno pricati pre nego se podigne istraga ili eventualno optuznica? Naravno da svi znamo kako je ovo samo jeftina samopromocija i najobicnija prazna prica, ja cu licno biti sretan kada ovako bude pricao javni tuzilac a ne premijer.

Grunf

pre 8 godina

Nema šta da brinemo.Kao i svi oni koji su do sada odgovarali za zloupotrebu polažaja.Svi oni kojima ste samo Vi smeli da izgovorite ime.Svi oni protiv kojih ste imali dokaze i nema šta da brinemo to i dokazali.Ako ste protiv onih za koje ste imali dokaze nisu odgovarali šta će biti sa ovima koji su "ako".

Bilo bi smešno da nije istinito

pre 8 godina

Zar neko može biti tako sujetan da kad je trebalo da reaguje smenom, nije to učinjeno zbog zbog toga što time pokazuje da neće pokleknuti pod, tada opravdanim, pritiscima javnosti. Ovako se čeka uskoro ostavka da bi svima bilo po "ukusu". Ali to nije to. Vreme ja da slušaš vapaj naroda, a ne da se boriš sa prethodnicima koji to nisu slušali...

danilo

pre 8 godina

Kladionice daju kvotu 0,001 da Gašić ostaje na svom mestu i da će sve ovo prekriti neki novi skandal!
I daju kvotu 50 da će biti smenjen!
Staviću 100 evra na prvi kvotu jer bolje evro u ruci nego verovati u bajke...

Pilot nad pilotima

pre 8 godina

Vi iz B92 ne znate da je Vučič Aleksandar, naša snaga i naša prevashodnost, kao dete jurcao plavim nebom, sa oblačnim intervalima, ovim "migovima 21", on je Vučič Aleksandar, prvi srbski pilot koji je probio zvučni zid. Imao je tada devet godina.

Djordje NS

pre 8 godina

Tipična izjava za SNS i njenog vođu, odmah skretanje teme na DS i pokrajinsku vlast. Ono kao, ako je kriv odgovaraće ali vidite šta rade u pokrajini pa izveštaj u detalje a o onome što je zapravo pitan jedna štura rečenica. NapreDNO.

utopija

pre 8 godina

Naravno da nece odgovarati,da ce se,kao i obicno,sve zataskati.Odgovarace kao sto je odgovarao za helikopter.Bahatosti i samovolji naprednjaka nema kraja.Uostalom,glasali ste,uzivajte.

Neoplanta

pre 8 godina

Nemoj ti sad "imam saznanja da neko deli milione medijima u pokrajini pred izbore", ako je stvarno tako, kazi ime i prezime, kao sto je Vreme reklo ime i prezime, kada i koliko!!

Ali ti ime i prezime nikad ne kazes, jer ga nema, jer na svaku suvislu optuzbu, znas da odgovoris samo neistinitom klevetom!

Sve se vraca, sve se placa, a kad dodje tvoj red, racun ce biti astronomski!

Meda

pre 8 godina

Vucicev, stari manir "jeste krao, al drugi su krali vise"
Aman nisu te pitali za vojvodinu nego za Gasica, daj jednom u zivotu odgovor koji nije spinovan.

razumom do pobede

pre 8 godina

Kad znamo cinjenicu kako zivimo a on koristi drzavni novac da bi svojoj porodici obezbedio lagodan zivot,to osuditi podhitno i u zatvor!Zanima me kako bi se postupalo sa obicnim covekom u toj situaciji!Odmah bi zavrsio u zatvor i bio osudjen....

Andreja

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54)

A to će da istražuje Vučićev pulen Stefanović doktor koji je svoje ljude iz žandarmerije žrtvovao zbog istog tog Gašića a i premijerovog brata.Kao što je istražio ko je batinao članove DSa na lokalnim izborima.Sve je to banda koja niti je nešto radila niti će da radi,osim stvari kojer idu u njihovu korist.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Da je Gašić jedini, pa i da poverujemo, ali od predsednice skupštine, preko ministara sa falš diplomama i direktora, bivših vlasnika pečenjara , do gradonačelnika sa giros specijalizacijama iz Engleske i članovima raznih veća sa krivičnim dosijeima.
Svi će biti pod tvojom lupom?
Laže, neko laže.

moi

pre 8 godina

Uf,kakva komplikacija...sada ce morati da ga zabace u neku ambasadu, verovatno u neku daleku egzoticnu zemlju, a mi cemo ostati uskraceni za svakodnevne lekcije iz bontona u njegovoj reziji... ali, ustedece se na prevozu, jer on jedini ume da se TELEPRONTUJE.

Danijela

pre 8 godina

Naravno da svako treba da odgovara, ali pre no što se utvrdi odgovornost, molim odgovorne da mi se isplate honorari za prošlu nedelju, i dodatci za davanje minusa i pluseva na loše i dobre komentare vladajućoj partiji gde ja predano radim. I još da kažem da sendviče nosim od kuće, i sva je sreća da jogurt ne pijem!

master

pre 8 godina

U svojoj satiri "San jednog Ministra" Radoje Domanović opisuje kako se stiže do uspeha na društvenoj lestvici.

- Šta si mi učinila, te se ovako brzo uzdigoh? - upita je.
- Oduzimala sam ti karakter i poštenje, a najzad odvadila i od pameti. To ti je smetalo da se digneš na najveću visinu.

Bilo i ostalo

bob

pre 8 godina

Vucic je covek od reci i verujem da ako se utvrdi da je Gasic kriv,da odgovara shodno svom zlocinu!
(savesni gradjanin, 21. maj 2015 14:54) e odavno se nisam lepo nasmejao,covek od reci!?

Lovac na botove

pre 8 godina

Firme prebacio na zenu i decu i onda iz budzeta prebacio tzv.novcanu pomoc Tv stanicama a slucajno je 1 u njegovom vlasnistvu?!
Kako se to zove? Ogoljena pljacka! Mi ovde za ove 3.5 g uopste nesto slicno nismo mogli ni da vidimo ni da cujemo da je neko radio iz one Vlade Srbije od pre 3.5 god a usta su mu bila puna borbe protiv korupcije?
On zna ko je keramicar,ne budite naivni,i sada je samo odlucio da ga pusti niz vodu jer mu je vec postao ogroman teret,samo mu pravi afere i zato je odlucio da ga smeni.Naravno,keramicar je trebalo sam da podnese ostavku,jer zivot postoji i posle fotelje !

Aster Blistok

pre 8 godina

Kako ce to odgovarati, bas me zanima? Hoce li odgovarati pred istim sudom gde su tuzili Bojovica? Znamo dobro kako je on prosao, ali kad smo vec kod toga, opet se pominju "neki koji dele ogromne pare". Nije li kontraproduktivno ovako javno otvoreno pricati pre nego se podigne istraga ili eventualno optuznica? Naravno da svi znamo kako je ovo samo jeftina samopromocija i najobicnija prazna prica, ja cu licno biti sretan kada ovako bude pricao javni tuzilac a ne premijer.

Nikola

pre 8 godina

Vučić je posle uskršnje posete batajničkom aerodromu izjavio i da će Gašić, zajedno sa Dikovićem, na pitanja novinara povodom pada helikoptera odgovarati na konferenciji koja će biti organizovana "sledeće nedelje". Da li je odgovarao? - Nije. Da li je konferencija organizovana? - Nije.

Ivan

pre 8 godina

Ne znam, ja mislim da si ti kriv... bar meni tako deluje.

A šta je sad, kad si ti u pitanju onda "presumpcija" nevinosti? A kad je Saša Janković u pitanju onda nema potrebe, i može gnusna kampanja u kojoj se kopa po stvarima koje su završene pre više od 20 godina?

Zaigraće i kod tebe kolo.

P.S. Čisto da se ne zaboravi, šta bi s onim vojnim helikopterom?

Milan Ue

pre 8 godina

Prvo bi sveznajuci i sverehabilitujuci trebao da razjasni kakve ima veze to sto je Gasic davao zeni i deci pare iz opstinskog budzeta i ovo, navodno, u Vojvodini.

Novski

pre 8 godina

Sta ce biti?Mozda ga i smeni s funkcije zarad politickih poena jer je osetio da puca,ali ce svakako Gasic ostati negde u pozadini na nekoj manje javnoj funkciji da krcka narodne parice kao i do sad(nesto slicno kjao s onim takodje Bratislavom samo Dikicem koji je dobio bolju funkciju a kobajagi je smenjen).U nekim normalnijm zemljama se ide u zatvor.Ovde ne.Mozda ga uhapse sledeci ,nesto slicno kao sa Bubalom,ali osudjujucu presudu necemo videti,jer su to sve igrarije po grbaci naroda i skupljanje politickih poena.
Svi su oni zajedno i u talu.Nedaj se narode napaceni...

Bot*e_015_1755

pre 8 godina

Ako je kriv svakako ce snositi posledice. Nema zasticenih. SNS ne krije kriminalce u svojim redovima.
(Citalac 015, 21. maj 2015 14:10)

Pa istina, uopšte ih ne kriju, eno svaki dan daju izjave, komentare, dopise, idu na otvaranja liftova, fontana, metra autoceste... Bote, 100% si u pravu - NE KRIJU IH - ali kada jednom ode ova bagra s vlasti, moći će se samo kriti u svojim malim zatvorskim ćelijama. Eto.

lipstic

pre 8 godina

Nedaj Gašića!!!!! Lažu da bi destabilizovali vojsku!!!
Ovo je napad na premijera, Informer i Vulina!!!!
Ovo je napad na EU integracije!!!!

MILORAD

pre 8 godina

GAŠIĆ, sinonim propasti Srbije kao države. U Kruševcu je to opšte poznata stvar da je sebi dodeljivao novac. To nije sve. Pogledajte ko mu je sada glavni urednik televizije. Vlanik lokalnog nedeljnika "Grad". Ucenio ga je. Ili ćeš imati problema sa novinom, proći ćeš kao Pobeda ili dođi i vodi ptogram na "TVplus".Jednom rečju: spasavaj me.

Dan

pre 8 godina

Kao u kabareu Laneta Gutovića, "U slučaju nezadovoljstva vraćamo novac, ali pošto smo zadovoljni vašim novcem, zadržaćemo ga". Tako će se i ovde optužbe naravno pokazati neosnovanim.

VladimirUE

pre 8 godina

Znaci ako je kriv odgovarace, a kad pisu na primer o Pajticu ili ranije Djilasu, onda su odmah lopovi iako cak nema nikakvih tuzbi a kamo li sudskih ili upravnih sporova. Da ne spominjem Sasu Jankovica gde je sud odavno utvrdio da nema nikakvog krivicnog dela. Neverovatno, sramota za vladajucu stranku.

stole

pre 8 godina

Ma nemoguće da je Gašić kriv pa on je tada bio u Beogradu. Ne mislite valjda da je mogao da se telepromtuje u Kruševac. A možda mu je neko i falcifikovao ličnu kartu.

tuga

pre 8 godina

Ne mogu više ni celu vest da pročitam koliko su gadni... o komentarima da ne pričam... Čudo da neće ON snositi odgovornost ako se dokaže Gašićeva krivica...

Grunf

pre 8 godina

Nema šta da brinemo.Kao i svi oni koji su do sada odgovarali za zloupotrebu polažaja.Svi oni kojima ste samo Vi smeli da izgovorite ime.Svi oni protiv kojih ste imali dokaze i nema šta da brinemo to i dokazali.Ako ste protiv onih za koje ste imali dokaze nisu odgovarali šta će biti sa ovima koji su "ako".

Milan

pre 8 godina

Ne razumem...u cemu je problem...ako je tacno odgovorace a istovremeno treba proveriti i ovo drugo...Ali prosta logika uvek nadje neprijatelja u prostoj mrznji!

ted

pre 8 godina

U Srbiji danas nema zasticenih i ne sme ih biti. Ukoliko su ove optuzbe tacne treba sve uraditi po zakonu. Ne mozemo nikoga optuzivati dok se ne dokaze da je kriv.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Optužbe protiv ministra o Gašića su veoma su ozbiljne i zato je važno da budu ispitane, i samo ako se utvrdi da su istinite treba da snosi odgovornost.

Gaviota

pre 8 godina

Svako je nevin, dok se ne dokaže suprotno, u ovoj zemlji, zakon je isti za sve, a to što se pojedini provlače, pa i tome će doći kraj, koliko god potkupljivali, pokrajinski izbori će pokazati ko je kakav.

ASKER

pre 8 godina

Logično je da sadašnja vlast mora sankcinisati kršenje zakona i poštovati svoje stranačke odluke javno proklamovane, ako je Gašić kriv neka snosi posledice