Sreda, 13.05.2015.

13:02

A.Vučić: Namera da se našteti bratu

Andrej Vučić je rekao da je situacija oko osnivanja firme “Asomakum“ politička ujdurma kako bi se nanela šteta njegovom bratu, premijeru Srbije.

Izvor: Beta

A.Vuèiæ: Namera da se našteti bratu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

zvezdica

pre 8 godina

Istraga ce pokazati sta ce bilo. Svakako ne treba sumnjati u nadlezne organe a ako se dokaze da je doslo do falsifikovanja dokumenata onda ce se obistiniti reci Andreja Vucica.

Marija

pre 8 godina

Gde vam je sada jezik gospodo demokrate posto je istina izasla na povrsinu a toliko ste napadali Andreja a znali ste da nije odgovoran za to delo.

Bosko

pre 8 godina

Umesto da se odredjene politicke partije bore za glasove gradjana svojim kvalitetnim programom one se bave narucivanjem pravljenja laznih firmi samo da bi izblatili svoje protivnike.

Selena

pre 8 godina

Najostrije treba kazniti aktere ovog dela jer ovo ima za tezinu destabilizaciju drzave a nalagodavce ovog dela treba posebno kazniti a mozemo pretpostaviti o kome je rec.

Danubewalker

pre 8 godina

Voleo bih da neko falsifikuje moju licnu kartu i njom osnuje fantom firmu sa visemilionskim prihodima koje bih ja ubirao.Ako ima botova koji bi mogli da mi pomognu u tome,organizovacu im topli obrok jednom nedeljno u narednih godinu dana.Ako nema,tj.ako su nesposobni kao i sama vlast,neka mi lupe minus.

jedva cekam mart 2018.

pre 8 godina

Mene samo interesuje da brat objasni u kojoj nasoj banci je moguce dobiti vise ogromnih kredit samo na osnovu licne karte?
Sve ostalo u ovom tekstu su vruce parole i floskule!!!!

Marko

pre 8 godina

Svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

Ilija

pre 8 godina

Znate kako, ja ovo vidim kao totalno politicko ludilo i beznadje u kome su se nasli DS i ostali koje je narod sutnuo na zadnjim izborima.. Mislim "udaranje" na clanove porodice premijera je dno dna..

tomica

pre 8 godina

Porodicu niko nikada nije smeo da mesa u politiku, ova tortura kroz koju prolazi porodica Vucic je bruka i sramota za jednu demokratsku zemlju. A onda ti isti koji pakuju afere i prave podmetacine premijeru, njegovim najblizima i clanovima vlade, kukaju po Evropi kako se u Srbiji zivi strasno pod "tiraninom" Vucicem, brukaju nas i salju losu sliku..

malo JA

pre 8 godina

16.9.2008.
- Od čega ću sada živeti? Ja imam svoju profesiju, ali možda ću se baviti neki poslovima poput berzanskih ili ću pomagati bratu u vođenju firme. Uglavom, ne brinite za moju egzistenciju - rekao je Vučić, a potom je u pratnji nekolicine krupnih momaka napustio plato ispred Skupštine grada.
13.5.2014.
Ipak ostao u politici, brat nije imao firmu.

Delča

pre 8 godina

Da rezimiramo. "Falcifikatori" uspeli da nekako ukradu podatke, i iskopiraju ličnu kartu andreja vučića. Potom tom ličnom kartom otvaraju firmu "Asomakum", uspevajući da je registruju u APR-u, falsifikovanim potpisom, onda takođe isto u Poreskoj upravi, pa onda u banci prilikom otvaranja žiro računa itd! I to baš ličnom kartom mlađanog vučića. Firma kasnije normalno posluje, niko tri godine ne traži njeno zatvaranje, dok se nije povela rasprava u parlamentu i za svo to vreme firma Asomakum pravi gubitke od tričavih 20-tak miliona evra! Divno! Pitam se zašto andrej v. ništa nije preduzeo čitavih tri godine? Kako je neko 2010 otvorio firmu pokušavajući politički da naškodi njegovom bratu, kada ovaj 2010. nije bio niko i ništa? I na kraju, u kojoj je ono beše firmi hteo da radi vučić posle povlačenja iz politike 2008? Reče čovek javno pred novinarima, da ne brinu za njega, ima svoju profesiju ili će raditi kod brata u firmi! Ovo ni pas s' maslom ne bi pojeo! Sramota!

Zoran

pre 8 godina

To se kradjom identiteta nije se desilo samo Vučićevom bratu nego i mnogim drugim, potpuno nedužnim ljudima. Desilo se i mom bratu, mislim takođe krajem 2010. godine. Ukradenim podacima i potpunim falsifikatima kriminalci su osnovali dve firme na njegovo ime. Saznao je to kada su ga iz Poreske uprave pozvali da dostavi dokumentaciju za jednu od te dve lažne firme. Odmah je angažovao advokata i uradio sve što treba, prijavu MUP-u itd. U takvoj situaciju žrtva prevare mora sama da snosi prilično velike troškove i dugo je izložena je neprijatnostima i brojnim maltretiranjima raznih državnih organa, pre svega iz same nadležne Poreske uprave koja je naveći krivac što se sve to i desilo. Ili recimo, na prelasku granice. Na kraju se zainatio, tužio državu, dobio spor i odštetu za prvu firmu. Agonija tu nije prestala. Ta ista Poreska uprava, ali njeno drugo odelenje, bez koordinacije i po inerciji tužila ga što nije predao završni račun za drugu firmu.
Kradja identiteta uopšte nije naivna stvar!

teks

pre 8 godina

i ja bi voleo da neko otvori lazno firmu na moje ime i da mi uplacuje doprinose.mislim stvarno koga oni foliraju,pa banke proveravaju i broj carapa,a kamoli da neko otvori na lazno ime broj racuna

Pera

pre 8 godina

Još jedan vidovnjak. "Neko" je 2010te osnovao firmu na njegovo ime ne bi li naškodio njegovom bratu koji je premijer 5 godina kasnije.

Da je meni tako da predvidim jednu sedmicu na lotou.

samo pitam

pre 8 godina

Bez obzira na ceo slučaj, brat zaista ima legalnu firmu. Postoji li neki političar čiji brat nema "firmu"? Ima li neko brata koji je, npr. bibliotekar, pekar, ili botaničar?

Nema

pre 8 godina

Vučić je u svojstvu svedoka saslušan u Privrednom sudu u Beogradu u kojem se, po njegovoj tužbi, vodi postupak povodom nelegalnog osnivanja firme Asomakum s njegovom falsifikovanom ličnom kartom.
Ovo me podseća na Miju Aleksića u filmu Čovek sa četiri noge, znači on sam sebe tuži. A. Vučić brat premijera tuži A. Vučića za osnivanje fantomske firme. Izgleda da su nas progutale crne rupe.

b

pre 8 godina

Ja, evo mislim da je necija namera, ne znam cija da se dokopa placa na mestu gde se planira bg na vodi. Gradjani, mi moramo cuvati i braniti nasu imovinu ,jer nemamo institucije!

Markov

pre 8 godina

Sud će uzeti izjave, proveriti celu stvar i dati svoj sud. Čemu naklapanje više oko ovoga? Napadaju Andereja i najzad da su pustili jednu normalnu njegovo sliku. Do sada su samo puštane njegove slike na kojima je namršten, a sve u cilu da se stvori utisak o njemu koji nema veze sa stvarnošću.

rade

pre 8 godina

(Ricardo, 13. maj 2015 14:17

Na zalost ne stize, ne bi mogao da verujes sta se sve radi, apr ne proverava adrese, na jednoj adresi moze biti otvoreno vise firmi,a onda sa druge strane otvore firmu u ulici koja i ne postoji, ne mozes da verujes sta se sve desava, tako da me ovo ni najmanje ne cudi, da je neko falsifikovao potpis, dokument.

zrad

pre 8 godina

Osnovano je 8 firmi, a sva imena počinju sa slovom A. Razlog za to je što u Poreskoj upravi se firme vode kod inspektora po početnim slovima, tako da su sve firme došle kod istog inspektora, koja je takođe uhapšena. Lična karta koja je falsifikovana je kombinacija lične karte dve osobe, od A. Vučića i jednog čoveka iz Šapca. Odgovorna je i APR.

jos jedan snalazljivi sto se obogatio nosenjem gajbica

pre 8 godina

APR i poresko jos i mozes da prevaris, drzavne bahate monstrum institucije koje nista pod milim bogom ne interesuje, ali svaka firma ima i bankovni racun i promet na tom racunu.
bilo koju banku da prevaris falsifikovanim potpisom - NEMA SANSE. pored toga, meni za tekuci racun koji ne koristim non stop stizu promotivne poruke na telefon, mail i zemaljsku postu, sto ce reci - na adresu iz licne karte.

dalje, sta cemo sa izjavom sadasnjeg premijera da ce se zaposliti u firmi svog brata ako se povuce iz politike?
koliko to firmi ima andrej vucic? ako ima samo jednu, stvar je jasna kao dan.

Zivota

pre 9 godina

Nesto strasno podseca na neke nepostene radnje,zasto premijerov brat nije reagovao kada je saznao za"kredju identiteta",i podataka iz njegove licne karte,ta lazna firma posluje godinama,i ni poreski organi ,ni SUP,ni razne inspekcije nisu zatvorili tu "fantomsku firmu",mislim da je u licnoj karti vazniji maticni jedinstveni broj,koji je jedinstven,nego adresa i,br. l.k.i potpis ovlascenog lica,TAKO DA GLAVNA STAVKA U FALSIFIKOVANOJ LICNOJ KARTI JE MATICNI BROJ DOTICNOG VUCICEVOG BRATA,toje moje misljenje ,a ja sam obican gradjanin ,koji se bas ne razume u kradju identiteta,

Ricardo

pre 9 godina

Ako je neko osnovao firmu sa sedištem gd stanuje porodica Vučić, to je nemoguća misija. Mora da mu stiže neki dokument iz poreske neka reklama i td. Da niko ne primeti da je na njegovoj adresi FIRMA nemoguće je.

Hlor

pre 9 godina

Ne kapiram ljude kojima je ok sto se ovo desava bilo kome. Stvarno vas ne razumem, ne shvatite me pogresno, ja sam covek sa poprilicno mnogo i strpljena i razumevanja, ali mi nije jasno da mozete da kazete da je ok sto se ovo desava nekome samo zato sto je taj neko brat nekoga poznatog. Zamislite da se ovo sutradan desi nekome koga vi poznajte, clanu vase porodice, da li bi vam i onda bilo ok? Zao mi je sto se izgleda nevin covek provlaci po medijima kao krpa... Voleo bih da se te vase tzv. "politicke borbe" vode u okviru vas politicara, a ne da mesate porodice u sve to... Pa aman i vi imate porodice... Zapitajte se gde ovo vodi, gde nam ide cast, dostojanstvo, moral? Zar smo mi takvi ljudi? Voleo bih da mislim da smo mnogo bolji od toga...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 9 godina

"On je kazao da je još 2010. godine davao izjavu....".

Te godine "brat" je bio član SRS, stoga nebitan lik, daleko od nekakvog "interesa" da mu se našteti, a sledeće, s obzirom da se ovde radi o PRIVATNOJ tužbi, ne vidim razlog obaveštavanja šire javnosti.

Ko je optuzen

pre 9 godina

Ako je tako , ovi bezimeni optuzeni nisu mogli sami to da urade. Da li je među optuzenima i neki sluzbenik ili funkcioner MUP-a , pravosudja ili poreske uprave? Imenom i prezimenom? Da li je optuzen i taj predstavnik opozicije koga pominje?

Cezar

pre 9 godina

Ovo je neverovatno, svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

Kiki

pre 9 godina

Pa to je toliko očigledno da je ne potrebno uopšte potencirati. Ja se samo nadam da će takve stvari u buduće da se ukinu a odgovorni izvedu pred sud...

bot detector v2.0

pre 9 godina

jasno je svima da se ovim nedelom htelo naskoditi samom premijeru!
(Andrija, 13. maj 2015 13:22)

On nije bio premijer kad je njegov "posteni" brat "izgubio" identitet.

Miloš Obilić

pre 9 godina

Pa ljudi dokle će te skretati pažnju javnost sa bitnih stvari.
Privreda nam je u haosu, sve snage treba upreti u to, a Vi se zamajavate petparačkim pričama i izmišljotinama.
Ostavite ljude da rade svoj posao. A MUP bi sve ove što koriste svaku priliku da nam oslabe Vladu, pozaključavao i bacio ključ!!!!

Cezar

pre 9 godina

Ovo je neverovatno, svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

Miloš Obilić

pre 9 godina

Pa ljudi dokle će te skretati pažnju javnost sa bitnih stvari.
Privreda nam je u haosu, sve snage treba upreti u to, a Vi se zamajavate petparačkim pričama i izmišljotinama.
Ostavite ljude da rade svoj posao. A MUP bi sve ove što koriste svaku priliku da nam oslabe Vladu, pozaključavao i bacio ključ!!!!

Kiki

pre 9 godina

Pa to je toliko očigledno da je ne potrebno uopšte potencirati. Ja se samo nadam da će takve stvari u buduće da se ukinu a odgovorni izvedu pred sud...

Hlor

pre 9 godina

Ne kapiram ljude kojima je ok sto se ovo desava bilo kome. Stvarno vas ne razumem, ne shvatite me pogresno, ja sam covek sa poprilicno mnogo i strpljena i razumevanja, ali mi nije jasno da mozete da kazete da je ok sto se ovo desava nekome samo zato sto je taj neko brat nekoga poznatog. Zamislite da se ovo sutradan desi nekome koga vi poznajte, clanu vase porodice, da li bi vam i onda bilo ok? Zao mi je sto se izgleda nevin covek provlaci po medijima kao krpa... Voleo bih da se te vase tzv. "politicke borbe" vode u okviru vas politicara, a ne da mesate porodice u sve to... Pa aman i vi imate porodice... Zapitajte se gde ovo vodi, gde nam ide cast, dostojanstvo, moral? Zar smo mi takvi ljudi? Voleo bih da mislim da smo mnogo bolji od toga...

Markov

pre 8 godina

Sud će uzeti izjave, proveriti celu stvar i dati svoj sud. Čemu naklapanje više oko ovoga? Napadaju Andereja i najzad da su pustili jednu normalnu njegovo sliku. Do sada su samo puštane njegove slike na kojima je namršten, a sve u cilu da se stvori utisak o njemu koji nema veze sa stvarnošću.

Zoran

pre 8 godina

To se kradjom identiteta nije se desilo samo Vučićevom bratu nego i mnogim drugim, potpuno nedužnim ljudima. Desilo se i mom bratu, mislim takođe krajem 2010. godine. Ukradenim podacima i potpunim falsifikatima kriminalci su osnovali dve firme na njegovo ime. Saznao je to kada su ga iz Poreske uprave pozvali da dostavi dokumentaciju za jednu od te dve lažne firme. Odmah je angažovao advokata i uradio sve što treba, prijavu MUP-u itd. U takvoj situaciju žrtva prevare mora sama da snosi prilično velike troškove i dugo je izložena je neprijatnostima i brojnim maltretiranjima raznih državnih organa, pre svega iz same nadležne Poreske uprave koja je naveći krivac što se sve to i desilo. Ili recimo, na prelasku granice. Na kraju se zainatio, tužio državu, dobio spor i odštetu za prvu firmu. Agonija tu nije prestala. Ta ista Poreska uprava, ali njeno drugo odelenje, bez koordinacije i po inerciji tužila ga što nije predao završni račun za drugu firmu.
Kradja identiteta uopšte nije naivna stvar!

bot detector v2.0

pre 9 godina

jasno je svima da se ovim nedelom htelo naskoditi samom premijeru!
(Andrija, 13. maj 2015 13:22)

On nije bio premijer kad je njegov "posteni" brat "izgubio" identitet.

rade

pre 8 godina

(Ricardo, 13. maj 2015 14:17

Na zalost ne stize, ne bi mogao da verujes sta se sve radi, apr ne proverava adrese, na jednoj adresi moze biti otvoreno vise firmi,a onda sa druge strane otvore firmu u ulici koja i ne postoji, ne mozes da verujes sta se sve desava, tako da me ovo ni najmanje ne cudi, da je neko falsifikovao potpis, dokument.

zrad

pre 8 godina

Osnovano je 8 firmi, a sva imena počinju sa slovom A. Razlog za to je što u Poreskoj upravi se firme vode kod inspektora po početnim slovima, tako da su sve firme došle kod istog inspektora, koja je takođe uhapšena. Lična karta koja je falsifikovana je kombinacija lične karte dve osobe, od A. Vučića i jednog čoveka iz Šapca. Odgovorna je i APR.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 9 godina

"On je kazao da je još 2010. godine davao izjavu....".

Te godine "brat" je bio član SRS, stoga nebitan lik, daleko od nekakvog "interesa" da mu se našteti, a sledeće, s obzirom da se ovde radi o PRIVATNOJ tužbi, ne vidim razlog obaveštavanja šire javnosti.

Ricardo

pre 9 godina

Ako je neko osnovao firmu sa sedištem gd stanuje porodica Vučić, to je nemoguća misija. Mora da mu stiže neki dokument iz poreske neka reklama i td. Da niko ne primeti da je na njegovoj adresi FIRMA nemoguće je.

Ilija

pre 8 godina

Znate kako, ja ovo vidim kao totalno politicko ludilo i beznadje u kome su se nasli DS i ostali koje je narod sutnuo na zadnjim izborima.. Mislim "udaranje" na clanove porodice premijera je dno dna..

tomica

pre 8 godina

Porodicu niko nikada nije smeo da mesa u politiku, ova tortura kroz koju prolazi porodica Vucic je bruka i sramota za jednu demokratsku zemlju. A onda ti isti koji pakuju afere i prave podmetacine premijeru, njegovim najblizima i clanovima vlade, kukaju po Evropi kako se u Srbiji zivi strasno pod "tiraninom" Vucicem, brukaju nas i salju losu sliku..

Delča

pre 8 godina

Da rezimiramo. "Falcifikatori" uspeli da nekako ukradu podatke, i iskopiraju ličnu kartu andreja vučića. Potom tom ličnom kartom otvaraju firmu "Asomakum", uspevajući da je registruju u APR-u, falsifikovanim potpisom, onda takođe isto u Poreskoj upravi, pa onda u banci prilikom otvaranja žiro računa itd! I to baš ličnom kartom mlađanog vučića. Firma kasnije normalno posluje, niko tri godine ne traži njeno zatvaranje, dok se nije povela rasprava u parlamentu i za svo to vreme firma Asomakum pravi gubitke od tričavih 20-tak miliona evra! Divno! Pitam se zašto andrej v. ništa nije preduzeo čitavih tri godine? Kako je neko 2010 otvorio firmu pokušavajući politički da naškodi njegovom bratu, kada ovaj 2010. nije bio niko i ništa? I na kraju, u kojoj je ono beše firmi hteo da radi vučić posle povlačenja iz politike 2008? Reče čovek javno pred novinarima, da ne brinu za njega, ima svoju profesiju ili će raditi kod brata u firmi! Ovo ni pas s' maslom ne bi pojeo! Sramota!

Zivota

pre 9 godina

Nesto strasno podseca na neke nepostene radnje,zasto premijerov brat nije reagovao kada je saznao za"kredju identiteta",i podataka iz njegove licne karte,ta lazna firma posluje godinama,i ni poreski organi ,ni SUP,ni razne inspekcije nisu zatvorili tu "fantomsku firmu",mislim da je u licnoj karti vazniji maticni jedinstveni broj,koji je jedinstven,nego adresa i,br. l.k.i potpis ovlascenog lica,TAKO DA GLAVNA STAVKA U FALSIFIKOVANOJ LICNOJ KARTI JE MATICNI BROJ DOTICNOG VUCICEVOG BRATA,toje moje misljenje ,a ja sam obican gradjanin ,koji se bas ne razume u kradju identiteta,

jos jedan snalazljivi sto se obogatio nosenjem gajbica

pre 8 godina

APR i poresko jos i mozes da prevaris, drzavne bahate monstrum institucije koje nista pod milim bogom ne interesuje, ali svaka firma ima i bankovni racun i promet na tom racunu.
bilo koju banku da prevaris falsifikovanim potpisom - NEMA SANSE. pored toga, meni za tekuci racun koji ne koristim non stop stizu promotivne poruke na telefon, mail i zemaljsku postu, sto ce reci - na adresu iz licne karte.

dalje, sta cemo sa izjavom sadasnjeg premijera da ce se zaposliti u firmi svog brata ako se povuce iz politike?
koliko to firmi ima andrej vucic? ako ima samo jednu, stvar je jasna kao dan.

Pera

pre 8 godina

Još jedan vidovnjak. "Neko" je 2010te osnovao firmu na njegovo ime ne bi li naškodio njegovom bratu koji je premijer 5 godina kasnije.

Da je meni tako da predvidim jednu sedmicu na lotou.

teks

pre 8 godina

i ja bi voleo da neko otvori lazno firmu na moje ime i da mi uplacuje doprinose.mislim stvarno koga oni foliraju,pa banke proveravaju i broj carapa,a kamoli da neko otvori na lazno ime broj racuna

Ko je optuzen

pre 9 godina

Ako je tako , ovi bezimeni optuzeni nisu mogli sami to da urade. Da li je među optuzenima i neki sluzbenik ili funkcioner MUP-a , pravosudja ili poreske uprave? Imenom i prezimenom? Da li je optuzen i taj predstavnik opozicije koga pominje?

Nema

pre 8 godina

Vučić je u svojstvu svedoka saslušan u Privrednom sudu u Beogradu u kojem se, po njegovoj tužbi, vodi postupak povodom nelegalnog osnivanja firme Asomakum s njegovom falsifikovanom ličnom kartom.
Ovo me podseća na Miju Aleksića u filmu Čovek sa četiri noge, znači on sam sebe tuži. A. Vučić brat premijera tuži A. Vučića za osnivanje fantomske firme. Izgleda da su nas progutale crne rupe.

malo JA

pre 8 godina

16.9.2008.
- Od čega ću sada živeti? Ja imam svoju profesiju, ali možda ću se baviti neki poslovima poput berzanskih ili ću pomagati bratu u vođenju firme. Uglavom, ne brinite za moju egzistenciju - rekao je Vučić, a potom je u pratnji nekolicine krupnih momaka napustio plato ispred Skupštine grada.
13.5.2014.
Ipak ostao u politici, brat nije imao firmu.

samo pitam

pre 8 godina

Bez obzira na ceo slučaj, brat zaista ima legalnu firmu. Postoji li neki političar čiji brat nema "firmu"? Ima li neko brata koji je, npr. bibliotekar, pekar, ili botaničar?

b

pre 8 godina

Ja, evo mislim da je necija namera, ne znam cija da se dokopa placa na mestu gde se planira bg na vodi. Gradjani, mi moramo cuvati i braniti nasu imovinu ,jer nemamo institucije!

jedva cekam mart 2018.

pre 8 godina

Mene samo interesuje da brat objasni u kojoj nasoj banci je moguce dobiti vise ogromnih kredit samo na osnovu licne karte?
Sve ostalo u ovom tekstu su vruce parole i floskule!!!!

Danubewalker

pre 8 godina

Voleo bih da neko falsifikuje moju licnu kartu i njom osnuje fantom firmu sa visemilionskim prihodima koje bih ja ubirao.Ako ima botova koji bi mogli da mi pomognu u tome,organizovacu im topli obrok jednom nedeljno u narednih godinu dana.Ako nema,tj.ako su nesposobni kao i sama vlast,neka mi lupe minus.

Marko

pre 8 godina

Svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

Marija

pre 8 godina

Gde vam je sada jezik gospodo demokrate posto je istina izasla na povrsinu a toliko ste napadali Andreja a znali ste da nije odgovoran za to delo.

Selena

pre 8 godina

Najostrije treba kazniti aktere ovog dela jer ovo ima za tezinu destabilizaciju drzave a nalagodavce ovog dela treba posebno kazniti a mozemo pretpostaviti o kome je rec.

Bosko

pre 8 godina

Umesto da se odredjene politicke partije bore za glasove gradjana svojim kvalitetnim programom one se bave narucivanjem pravljenja laznih firmi samo da bi izblatili svoje protivnike.

zvezdica

pre 8 godina

Istraga ce pokazati sta ce bilo. Svakako ne treba sumnjati u nadlezne organe a ako se dokaze da je doslo do falsifikovanja dokumenata onda ce se obistiniti reci Andreja Vucica.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 9 godina

"On je kazao da je još 2010. godine davao izjavu....".

Te godine "brat" je bio član SRS, stoga nebitan lik, daleko od nekakvog "interesa" da mu se našteti, a sledeće, s obzirom da se ovde radi o PRIVATNOJ tužbi, ne vidim razlog obaveštavanja šire javnosti.

bot detector v2.0

pre 9 godina

jasno je svima da se ovim nedelom htelo naskoditi samom premijeru!
(Andrija, 13. maj 2015 13:22)

On nije bio premijer kad je njegov "posteni" brat "izgubio" identitet.

Ricardo

pre 9 godina

Ako je neko osnovao firmu sa sedištem gd stanuje porodica Vučić, to je nemoguća misija. Mora da mu stiže neki dokument iz poreske neka reklama i td. Da niko ne primeti da je na njegovoj adresi FIRMA nemoguće je.

Zivota

pre 9 godina

Nesto strasno podseca na neke nepostene radnje,zasto premijerov brat nije reagovao kada je saznao za"kredju identiteta",i podataka iz njegove licne karte,ta lazna firma posluje godinama,i ni poreski organi ,ni SUP,ni razne inspekcije nisu zatvorili tu "fantomsku firmu",mislim da je u licnoj karti vazniji maticni jedinstveni broj,koji je jedinstven,nego adresa i,br. l.k.i potpis ovlascenog lica,TAKO DA GLAVNA STAVKA U FALSIFIKOVANOJ LICNOJ KARTI JE MATICNI BROJ DOTICNOG VUCICEVOG BRATA,toje moje misljenje ,a ja sam obican gradjanin ,koji se bas ne razume u kradju identiteta,

teks

pre 8 godina

i ja bi voleo da neko otvori lazno firmu na moje ime i da mi uplacuje doprinose.mislim stvarno koga oni foliraju,pa banke proveravaju i broj carapa,a kamoli da neko otvori na lazno ime broj racuna

Delča

pre 8 godina

Da rezimiramo. "Falcifikatori" uspeli da nekako ukradu podatke, i iskopiraju ličnu kartu andreja vučića. Potom tom ličnom kartom otvaraju firmu "Asomakum", uspevajući da je registruju u APR-u, falsifikovanim potpisom, onda takođe isto u Poreskoj upravi, pa onda u banci prilikom otvaranja žiro računa itd! I to baš ličnom kartom mlađanog vučića. Firma kasnije normalno posluje, niko tri godine ne traži njeno zatvaranje, dok se nije povela rasprava u parlamentu i za svo to vreme firma Asomakum pravi gubitke od tričavih 20-tak miliona evra! Divno! Pitam se zašto andrej v. ništa nije preduzeo čitavih tri godine? Kako je neko 2010 otvorio firmu pokušavajući politički da naškodi njegovom bratu, kada ovaj 2010. nije bio niko i ništa? I na kraju, u kojoj je ono beše firmi hteo da radi vučić posle povlačenja iz politike 2008? Reče čovek javno pred novinarima, da ne brinu za njega, ima svoju profesiju ili će raditi kod brata u firmi! Ovo ni pas s' maslom ne bi pojeo! Sramota!

Ko je optuzen

pre 9 godina

Ako je tako , ovi bezimeni optuzeni nisu mogli sami to da urade. Da li je među optuzenima i neki sluzbenik ili funkcioner MUP-a , pravosudja ili poreske uprave? Imenom i prezimenom? Da li je optuzen i taj predstavnik opozicije koga pominje?

b

pre 8 godina

Ja, evo mislim da je necija namera, ne znam cija da se dokopa placa na mestu gde se planira bg na vodi. Gradjani, mi moramo cuvati i braniti nasu imovinu ,jer nemamo institucije!

Pera

pre 8 godina

Još jedan vidovnjak. "Neko" je 2010te osnovao firmu na njegovo ime ne bi li naškodio njegovom bratu koji je premijer 5 godina kasnije.

Da je meni tako da predvidim jednu sedmicu na lotou.

jos jedan snalazljivi sto se obogatio nosenjem gajbica

pre 8 godina

APR i poresko jos i mozes da prevaris, drzavne bahate monstrum institucije koje nista pod milim bogom ne interesuje, ali svaka firma ima i bankovni racun i promet na tom racunu.
bilo koju banku da prevaris falsifikovanim potpisom - NEMA SANSE. pored toga, meni za tekuci racun koji ne koristim non stop stizu promotivne poruke na telefon, mail i zemaljsku postu, sto ce reci - na adresu iz licne karte.

dalje, sta cemo sa izjavom sadasnjeg premijera da ce se zaposliti u firmi svog brata ako se povuce iz politike?
koliko to firmi ima andrej vucic? ako ima samo jednu, stvar je jasna kao dan.

Nema

pre 8 godina

Vučić je u svojstvu svedoka saslušan u Privrednom sudu u Beogradu u kojem se, po njegovoj tužbi, vodi postupak povodom nelegalnog osnivanja firme Asomakum s njegovom falsifikovanom ličnom kartom.
Ovo me podseća na Miju Aleksića u filmu Čovek sa četiri noge, znači on sam sebe tuži. A. Vučić brat premijera tuži A. Vučića za osnivanje fantomske firme. Izgleda da su nas progutale crne rupe.

Cezar

pre 9 godina

Ovo je neverovatno, svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

samo pitam

pre 8 godina

Bez obzira na ceo slučaj, brat zaista ima legalnu firmu. Postoji li neki političar čiji brat nema "firmu"? Ima li neko brata koji je, npr. bibliotekar, pekar, ili botaničar?

malo JA

pre 8 godina

16.9.2008.
- Od čega ću sada živeti? Ja imam svoju profesiju, ali možda ću se baviti neki poslovima poput berzanskih ili ću pomagati bratu u vođenju firme. Uglavom, ne brinite za moju egzistenciju - rekao je Vučić, a potom je u pratnji nekolicine krupnih momaka napustio plato ispred Skupštine grada.
13.5.2014.
Ipak ostao u politici, brat nije imao firmu.

Kiki

pre 9 godina

Pa to je toliko očigledno da je ne potrebno uopšte potencirati. Ja se samo nadam da će takve stvari u buduće da se ukinu a odgovorni izvedu pred sud...

Hlor

pre 9 godina

Ne kapiram ljude kojima je ok sto se ovo desava bilo kome. Stvarno vas ne razumem, ne shvatite me pogresno, ja sam covek sa poprilicno mnogo i strpljena i razumevanja, ali mi nije jasno da mozete da kazete da je ok sto se ovo desava nekome samo zato sto je taj neko brat nekoga poznatog. Zamislite da se ovo sutradan desi nekome koga vi poznajte, clanu vase porodice, da li bi vam i onda bilo ok? Zao mi je sto se izgleda nevin covek provlaci po medijima kao krpa... Voleo bih da se te vase tzv. "politicke borbe" vode u okviru vas politicara, a ne da mesate porodice u sve to... Pa aman i vi imate porodice... Zapitajte se gde ovo vodi, gde nam ide cast, dostojanstvo, moral? Zar smo mi takvi ljudi? Voleo bih da mislim da smo mnogo bolji od toga...

Miloš Obilić

pre 9 godina

Pa ljudi dokle će te skretati pažnju javnost sa bitnih stvari.
Privreda nam je u haosu, sve snage treba upreti u to, a Vi se zamajavate petparačkim pričama i izmišljotinama.
Ostavite ljude da rade svoj posao. A MUP bi sve ove što koriste svaku priliku da nam oslabe Vladu, pozaključavao i bacio ključ!!!!

Markov

pre 8 godina

Sud će uzeti izjave, proveriti celu stvar i dati svoj sud. Čemu naklapanje više oko ovoga? Napadaju Andereja i najzad da su pustili jednu normalnu njegovo sliku. Do sada su samo puštane njegove slike na kojima je namršten, a sve u cilu da se stvori utisak o njemu koji nema veze sa stvarnošću.

Zoran

pre 8 godina

To se kradjom identiteta nije se desilo samo Vučićevom bratu nego i mnogim drugim, potpuno nedužnim ljudima. Desilo se i mom bratu, mislim takođe krajem 2010. godine. Ukradenim podacima i potpunim falsifikatima kriminalci su osnovali dve firme na njegovo ime. Saznao je to kada su ga iz Poreske uprave pozvali da dostavi dokumentaciju za jednu od te dve lažne firme. Odmah je angažovao advokata i uradio sve što treba, prijavu MUP-u itd. U takvoj situaciju žrtva prevare mora sama da snosi prilično velike troškove i dugo je izložena je neprijatnostima i brojnim maltretiranjima raznih državnih organa, pre svega iz same nadležne Poreske uprave koja je naveći krivac što se sve to i desilo. Ili recimo, na prelasku granice. Na kraju se zainatio, tužio državu, dobio spor i odštetu za prvu firmu. Agonija tu nije prestala. Ta ista Poreska uprava, ali njeno drugo odelenje, bez koordinacije i po inerciji tužila ga što nije predao završni račun za drugu firmu.
Kradja identiteta uopšte nije naivna stvar!

zrad

pre 8 godina

Osnovano je 8 firmi, a sva imena počinju sa slovom A. Razlog za to je što u Poreskoj upravi se firme vode kod inspektora po početnim slovima, tako da su sve firme došle kod istog inspektora, koja je takođe uhapšena. Lična karta koja je falsifikovana je kombinacija lične karte dve osobe, od A. Vučića i jednog čoveka iz Šapca. Odgovorna je i APR.

rade

pre 8 godina

(Ricardo, 13. maj 2015 14:17

Na zalost ne stize, ne bi mogao da verujes sta se sve radi, apr ne proverava adrese, na jednoj adresi moze biti otvoreno vise firmi,a onda sa druge strane otvore firmu u ulici koja i ne postoji, ne mozes da verujes sta se sve desava, tako da me ovo ni najmanje ne cudi, da je neko falsifikovao potpis, dokument.

tomica

pre 8 godina

Porodicu niko nikada nije smeo da mesa u politiku, ova tortura kroz koju prolazi porodica Vucic je bruka i sramota za jednu demokratsku zemlju. A onda ti isti koji pakuju afere i prave podmetacine premijeru, njegovim najblizima i clanovima vlade, kukaju po Evropi kako se u Srbiji zivi strasno pod "tiraninom" Vucicem, brukaju nas i salju losu sliku..

Ilija

pre 8 godina

Znate kako, ja ovo vidim kao totalno politicko ludilo i beznadje u kome su se nasli DS i ostali koje je narod sutnuo na zadnjim izborima.. Mislim "udaranje" na clanove porodice premijera je dno dna..

Marko

pre 8 godina

Svakom može ovo da se desi, mada čovek lepo kaže da je taj problem nije od sad već par godina traje i samim tim počinje da liči na tendenciozni napad na premijera.

Marija

pre 8 godina

Gde vam je sada jezik gospodo demokrate posto je istina izasla na povrsinu a toliko ste napadali Andreja a znali ste da nije odgovoran za to delo.

Selena

pre 8 godina

Najostrije treba kazniti aktere ovog dela jer ovo ima za tezinu destabilizaciju drzave a nalagodavce ovog dela treba posebno kazniti a mozemo pretpostaviti o kome je rec.

Bosko

pre 8 godina

Umesto da se odredjene politicke partije bore za glasove gradjana svojim kvalitetnim programom one se bave narucivanjem pravljenja laznih firmi samo da bi izblatili svoje protivnike.

zvezdica

pre 8 godina

Istraga ce pokazati sta ce bilo. Svakako ne treba sumnjati u nadlezne organe a ako se dokaze da je doslo do falsifikovanja dokumenata onda ce se obistiniti reci Andreja Vucica.

jedva cekam mart 2018.

pre 8 godina

Mene samo interesuje da brat objasni u kojoj nasoj banci je moguce dobiti vise ogromnih kredit samo na osnovu licne karte?
Sve ostalo u ovom tekstu su vruce parole i floskule!!!!

Danubewalker

pre 8 godina

Voleo bih da neko falsifikuje moju licnu kartu i njom osnuje fantom firmu sa visemilionskim prihodima koje bih ja ubirao.Ako ima botova koji bi mogli da mi pomognu u tome,organizovacu im topli obrok jednom nedeljno u narednih godinu dana.Ako nema,tj.ako su nesposobni kao i sama vlast,neka mi lupe minus.