Utorak, 12.05.2015.

15:53

Đoković se mučio, ali dobio Almagra

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno ja započeo odbranu titule na turniru Masters serije u Rimu.

Izvor: B92

Ðokoviæ se muèio, ali dobio Almagra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

v

pre 8 godina

Bravo Nole. Svaka cast i Almagru. Danas je igrao jako dobro. Za protivnika u prvom kolu, Almagro je prilicno jak, narocito jer je Novak imao tri nedelje dugu pauzu. Nije mi bas bilo pravo kada je prokockao onoliki prrdnost u tie break-u, ali sada kada je sve gotovo i sa dobrim ishodom, drago mi je da ga je Almagro razigrao. Inace, kao sto su i Na Sky sportu komentarisali, Novakaova statistika mnogo bolja od rezultata. 40 vinera naspram 21 neiznudjene greske. I ostalo je dobro. Idemo dalje Nole, polako dizes formu i sve ce to da bude superiskica.

VUK

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..

alejandro

pre 8 godina

Ako je ovakav Đokovićev nastup takođe deo strategije za RG onda OK! Otkazivanje Mastersa u Madridu kod Novaka je značilo i apstineneciju od teniskog reketa jedno desetak dana! Sve u svemu jedan mučan meč za gledanje! Almagro je podizao nivo igre kako je meč odmicao Đoković suprotno: konstantan pad čitav drugi set, kuriozitet nijednom nije imao brejk loptu u 2.setu! Sve ovo mora mu biti za nauk naročito u Rimu ako bude išao na Nišikorija. On će biti nemilosrdan! Na RG ne dolazi u obzir da se ne realizuje situacija u taj-breku pri vođstvu 5:2 i da se ne uzme set! Ako se prvi mačići bacaju u vodu kad je Rim u pitanju onda su valjda bačeni izlaskom Almagra kao prvog posle meča!

VUK

pre 8 godina

zabrinjavajuće.. realno, Almagro je sam sebe pobedio.. nema Novak puno fanova kao što sam ja,ali moram priznati da drugi i treći set, što se tiče igre br.1.,nije bila na potrebnom nivou.. da li je u 7gemu prvog seta povredio zglob desne ruke? bolna grimasa je bila vidna.. kao i kasnije poruka timu da se nešto desilo.. uglavnom, slab start..

Teniski Ekspert od 2011

pre 8 godina

Morace Novak bolje... mucio se sa igracem koji se vraca od povrede... nepotrebno gubi energiju a trebace mu u zavrsnici turnira... koncentracija nula !

printerMB

pre 8 godina

nadam se da je sve lose ostalo u ovom mecu.presabrati se,pa od cetvrtka sve kako treba.po koji krompir,po koji bicikl i tako do kraja.
nole rules

next

pre 8 godina

Stelovanje forme. Tezi protivnik Noletu u ovom kolu nego nadolazecim. Nije mu trebao ovako tezak protivnik nakon ove pauze u Madridu.
A ovaj Almagro ima bolji backhand od Wawrinke.
Ajde Nole malo to raznovrsnije, opusti se, najgore je proslo.

za Novaka

pre 8 godina

Bravo samo napred No1e, svim srcem koračaj ka novim pobedama, bilo je teško ali je na kraju sve bilo dobro. Nikada se ne odustaje kada se želi pobeda bravo.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Almagro je po meni posle Nadala najjači sljakas. Povrede su ga sprečavale da napreduje na listi ali je na šljaci definitivno opasan.Odigrao je vrhunski drugi set.Totalno agresivno i sve upadalo. Ovo će biti Noletu najteži mec.Posle ovakvog ritma u prvom kolu nema sta da se doda.Mozda tajbrek 5 2 ali Almagro je igrao na sve ili ništa i dobio set.Tesko ko može pratiti Noletov ritam u tri seta a da ne govorim u pet.Ovo će Nole lagano osvojiti.Mozda ako dođe do zamora ispadne u trećem kolu jer najbitnije tek predstoji.Samo znam da ce Nadal biti ko puška spreman za RG.Jedini će mu biti problem ako ne osvoji ništa u Rimu pa da 1/4RG igra na Leglenu protiv Noletu ili Federera. Nole je terminator

Paklena pomorandža

pre 8 godina

A vi pomislili da će da izgubi vidim u komentarima ali džabe "dušebrižnici" Nole je odigrao vrlo dobar meč pogledajte statistiku jednostavno Nikolas Almagro je jedan od top 10 "šljakera" trenutno na svetu a 178 mesto je stvar povrede koja ga je zadesila jednostavno svi daju 110% protiv broja 1 i da neće Nole uvek pobeđivati ali mu želim svu sreću na ova dva turnira Rim i Rolan , Garos pa posle kako bude samo lagano .

marko_bgd

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 12. maj 2015 18:05)

potpuno netacno...sad je idealni momenat da obori formu,da bi je podigao pred rg...a ne kao ranijih godina da gubi polufinala i finala rg zbog iscrpljenosti,a samim tim i padom u igri kad je najvaznije...ovako je odmorio telo,i samim tim i oborio formu...podici ce je

Ivan le Terrible

pre 8 godina

U prvom - veliki umetnik žute loptice. U drugom - pad. Dobro, događa se. U trećem - nedostatak snage, generalno, a videlo se i po udarcima. Opet, ovo je odlično za Novaka i trenere. Jasno vide šta ne valja, pre svega nedostatak kondicije. Ne sumnjam u dobar nastavak turnira. Bravo za Almagra. Snažan, u formi, talentovan igrač.

Jova

pre 8 godina

Prvi meč i odmah teniska poslastica. Dobar, dobar Almagro u drugom i trećem setu. Novak nije briljirao ali ipak dovoljno dobar i za ovakvog Almagra. Lijep teniski dan za srpske navijače, tri od četiri, nije loše. Još da ga i Jelena upotpuni…

Ipak je najjači utisak na mene ostavio Beker. Almagro igra pa rastura a on stojeći ispraća i njegove i Novakove poene i plješče. Pravi sportista, kojeg je tok meča »usisao«. I na kraju osmijeh posle pobjede. Proba ga on suspregnuti, ugušiti ali ne ide. Otima se brk, opet.

Pozdrav svima

Stami

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto pišete komentare dok traje meč? Zar ne možete da se strpite da se sve završi, pa onda da analizarate i komentarišete šta je i kako je bilo..

ZORICA-CANADA

pre 8 godina

....a ovaj Voja Nedeljkovic ( toliko ovaj Almagno lici na njega da je to neverovatno ) zapeo , pa zapeo....Sreca , sve je dobro kad se dobro svrsi. ...Aa i drago mi je da se Nole vec od prvog meca morao trgnuti....Srecno ti Nole u nastavku tyrnira....

danix

pre 8 godina

Bravo Nole,idemo dalje,danas nije islo bas glatko,ali treba uzeti u obzir da je ovo bio prvi mec od MC i da c eu nastavku turnira ici sve bolje i bolje.
Nole je prvi set odigrao kako i dolikuje sampionu,a onda se malo opustio sto je Almagro iskoristio da zaigra na sve ili nista,jer i nije imao sta izgubiti i kad se takvi napale tesko ih je "zauzdati".,narocito Almagra koji je,kao i svi ostali Spanci,rodjeni sljakas i koji zna odigrati perfektan mec.
Medjutim,Nole uvijek ima onu sampionsku psiho-fizicku rezervu da se vrati u igru i zavrsi mec kako treba.
Dakle,jos jednom sve cestitke Novaku,probio je led,idemo dalje,do pehara,naravno.

Jovan

pre 8 godina

Almagro je najjaci moguci protivnik koga nosilac moze da dobije u prvom kolu. Iskreno mislim da nije lose sto ide ovaj mec u tri seta. Treba Noletu malo tenisa da se vrati forma. Dobija lagano sad, ne moze Almagro da zadrzi ovaj nivo pogotovo prvog servisa.

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Ако настави Алмагро са оваквом игром-неће да ваља.Тешко ће се Ноле ишчупати!

Mirko

pre 8 godina

Ma odrao ga je prvi set s tri brejka, sta ima veze sto su za sad izjednaceni u drugom. Nole dobija i ima opet sjajne shansone da osvoji ceo toorneer. Samo da mu ne padne koncentracija za RG. To svi hocemo da osvoji a on jos po najvise.

Milan

pre 8 godina

Almagro je odlican teniser, zbog povrede je pao na 174. poziciju, ali na sljaci je uvijek bio vrlo dobar, usudjujem se reci da je od onih kojima je sljaka najjaca podloga, poslije Nadala i Ferera daleko najbolji. Steta sto Nole nije dobio lakseg protivnika da udje u ritam, ali onolika pasivnost u taj brejku je nedopustiva.

goran

pre 8 godina

Voleo bih da Novak izgubi iskreno neznam sta mu se desava i zbog cega igra ovako lose? ,zasto je ovako bled i anemican u drugom setu i kakva mu je ovo neprepoznatljiva igra,deluje mi kao da nema kondicije?, pa jos i pored slabe igre nekako povede sa 5:2 u drugom setu taj brejka i dozvoli da ga Almagro stigne i nadigra i uzme mu drugi set... to je za neverovati ... bolje neka izgubi nego da se blamira sa ovakvom igrom , mozes misliti da ga Almagro nadjacava sa osnovne linije izgleda da se previse opustio nakon pauze posle osvojenog Monte carla !!!

ferdinand

pre 8 godina

Almagro ce biti vrlo neugodan protivnik kada bude bio u formi. A Jumku i njemu slicnim luzerima, koji ne bi mogli da pobede ni dvogodisnje dete u iks-oksu, porucujem da su jadni sa svojim i vise nego malicioznim komentarima.

iskreno

pre 8 godina

Ovo već postaje pravilo kod Noleta.Nakon 6:1 u prvom setu, u drugom napeto, verovatno taj brek, a moguće i treći set, koji će Nole verovatno dobiti sa nulom.

v

pre 8 godina

Bravo Nole! Idemo jos jedan set. Nole je divan, evo zabio jedan smec u mrezu cisto da trolovi imaju ''highlight'' svog dana. Novak je klinicki precizan, fenomenalan, prava ''metla'', protutnji lagano kroz prvi set. Uz to i veliki humanitarac, kao sto rekoh brine o mentalnom zdravlju ovde svakodnevno prisutnih pojedinaca koji lece komplekse. Za svakog po nesto :)))))

znanje-imanje

pre 8 godina

Nikolas Almagro je nedavno na terenu zapitao sudiju zašto toleriše Nadalovih prosečnih 30 sekundi spram dozvoljenih 25. Iz mog ugla gledano baš impresivno! Nakon hrabrih i kontra masovne histerije političke korektnosti pametnih reči Žila Simona ovo - da se španski igrač usprotivi idolopoklonstva Nadalu - je najimpresivniji javni nastup u poslednje vreme.
I on je pauzirao zbog "zamora materijala" ali sad je teško nazad na onaj nivo - i valjda neće baš sad da nas muči u 1. kolu...
Viktor je upravo ispustio pobedu nad ove sezone sazrelim TomiK-om. Treći set, valjda će ipak biti da se ostvaruje tajni plan: u proseku pobeda u prvom kolu, dosta za ranking 30 i milion godišnje...
Ali od svih pobeda je najpotrebnija stagnirajućoj Jovanovski, kojoj je Garsija eto manji problem nego Ani Ivanović.
Idem na Sunce pa sad vi uz TV morate da obezbedite 3 pobede!

Dott

pre 8 godina

@znanje imanje

Almagro je imao operaciju nakon Vimbldona prosle godine, zato je dugo odsustvovao sa terena. Inace Almagro je veliki Novakov prijatelj, meni ne narocito interesantan na terenu, ali van njega on je neko sasvim drugi, vrlo duhovit i sklon salama, tu su i nasli zajednicku crtu.

Stami

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto pišete komentare dok traje meč? Zar ne možete da se strpite da se sve završi, pa onda da analizarate i komentarišete šta je i kako je bilo..

Jovan

pre 8 godina

Almagro je najjaci moguci protivnik koga nosilac moze da dobije u prvom kolu. Iskreno mislim da nije lose sto ide ovaj mec u tri seta. Treba Noletu malo tenisa da se vrati forma. Dobija lagano sad, ne moze Almagro da zadrzi ovaj nivo pogotovo prvog servisa.

marko_bgd

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 12. maj 2015 18:05)

potpuno netacno...sad je idealni momenat da obori formu,da bi je podigao pred rg...a ne kao ranijih godina da gubi polufinala i finala rg zbog iscrpljenosti,a samim tim i padom u igri kad je najvaznije...ovako je odmorio telo,i samim tim i oborio formu...podici ce je

znanje-imanje

pre 8 godina

Nikolas Almagro je nedavno na terenu zapitao sudiju zašto toleriše Nadalovih prosečnih 30 sekundi spram dozvoljenih 25. Iz mog ugla gledano baš impresivno! Nakon hrabrih i kontra masovne histerije političke korektnosti pametnih reči Žila Simona ovo - da se španski igrač usprotivi idolopoklonstva Nadalu - je najimpresivniji javni nastup u poslednje vreme.
I on je pauzirao zbog "zamora materijala" ali sad je teško nazad na onaj nivo - i valjda neće baš sad da nas muči u 1. kolu...
Viktor je upravo ispustio pobedu nad ove sezone sazrelim TomiK-om. Treći set, valjda će ipak biti da se ostvaruje tajni plan: u proseku pobeda u prvom kolu, dosta za ranking 30 i milion godišnje...
Ali od svih pobeda je najpotrebnija stagnirajućoj Jovanovski, kojoj je Garsija eto manji problem nego Ani Ivanović.
Idem na Sunce pa sad vi uz TV morate da obezbedite 3 pobede!

Jova

pre 8 godina

Prvi meč i odmah teniska poslastica. Dobar, dobar Almagro u drugom i trećem setu. Novak nije briljirao ali ipak dovoljno dobar i za ovakvog Almagra. Lijep teniski dan za srpske navijače, tri od četiri, nije loše. Još da ga i Jelena upotpuni…

Ipak je najjači utisak na mene ostavio Beker. Almagro igra pa rastura a on stojeći ispraća i njegove i Novakove poene i plješče. Pravi sportista, kojeg je tok meča »usisao«. I na kraju osmijeh posle pobjede. Proba ga on suspregnuti, ugušiti ali ne ide. Otima se brk, opet.

Pozdrav svima

v

pre 8 godina

Bravo Nole! Idemo jos jedan set. Nole je divan, evo zabio jedan smec u mrezu cisto da trolovi imaju ''highlight'' svog dana. Novak je klinicki precizan, fenomenalan, prava ''metla'', protutnji lagano kroz prvi set. Uz to i veliki humanitarac, kao sto rekoh brine o mentalnom zdravlju ovde svakodnevno prisutnih pojedinaca koji lece komplekse. Za svakog po nesto :)))))

Dott

pre 8 godina

@znanje imanje

Almagro je imao operaciju nakon Vimbldona prosle godine, zato je dugo odsustvovao sa terena. Inace Almagro je veliki Novakov prijatelj, meni ne narocito interesantan na terenu, ali van njega on je neko sasvim drugi, vrlo duhovit i sklon salama, tu su i nasli zajednicku crtu.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Almagro je po meni posle Nadala najjači sljakas. Povrede su ga sprečavale da napreduje na listi ali je na šljaci definitivno opasan.Odigrao je vrhunski drugi set.Totalno agresivno i sve upadalo. Ovo će biti Noletu najteži mec.Posle ovakvog ritma u prvom kolu nema sta da se doda.Mozda tajbrek 5 2 ali Almagro je igrao na sve ili ništa i dobio set.Tesko ko može pratiti Noletov ritam u tri seta a da ne govorim u pet.Ovo će Nole lagano osvojiti.Mozda ako dođe do zamora ispadne u trećem kolu jer najbitnije tek predstoji.Samo znam da ce Nadal biti ko puška spreman za RG.Jedini će mu biti problem ako ne osvoji ništa u Rimu pa da 1/4RG igra na Leglenu protiv Noletu ili Federera. Nole je terminator

za Novaka

pre 8 godina

Bravo samo napred No1e, svim srcem koračaj ka novim pobedama, bilo je teško ali je na kraju sve bilo dobro. Nikada se ne odustaje kada se želi pobeda bravo.

Milan

pre 8 godina

Almagro je odlican teniser, zbog povrede je pao na 174. poziciju, ali na sljaci je uvijek bio vrlo dobar, usudjujem se reci da je od onih kojima je sljaka najjaca podloga, poslije Nadala i Ferera daleko najbolji. Steta sto Nole nije dobio lakseg protivnika da udje u ritam, ali onolika pasivnost u taj brejku je nedopustiva.

ferdinand

pre 8 godina

Almagro ce biti vrlo neugodan protivnik kada bude bio u formi. A Jumku i njemu slicnim luzerima, koji ne bi mogli da pobede ni dvogodisnje dete u iks-oksu, porucujem da su jadni sa svojim i vise nego malicioznim komentarima.

v

pre 8 godina

Bravo Nole. Svaka cast i Almagru. Danas je igrao jako dobro. Za protivnika u prvom kolu, Almagro je prilicno jak, narocito jer je Novak imao tri nedelje dugu pauzu. Nije mi bas bilo pravo kada je prokockao onoliki prrdnost u tie break-u, ali sada kada je sve gotovo i sa dobrim ishodom, drago mi je da ga je Almagro razigrao. Inace, kao sto su i Na Sky sportu komentarisali, Novakaova statistika mnogo bolja od rezultata. 40 vinera naspram 21 neiznudjene greske. I ostalo je dobro. Idemo dalje Nole, polako dizes formu i sve ce to da bude superiskica.

danix

pre 8 godina

Bravo Nole,idemo dalje,danas nije islo bas glatko,ali treba uzeti u obzir da je ovo bio prvi mec od MC i da c eu nastavku turnira ici sve bolje i bolje.
Nole je prvi set odigrao kako i dolikuje sampionu,a onda se malo opustio sto je Almagro iskoristio da zaigra na sve ili nista,jer i nije imao sta izgubiti i kad se takvi napale tesko ih je "zauzdati".,narocito Almagra koji je,kao i svi ostali Spanci,rodjeni sljakas i koji zna odigrati perfektan mec.
Medjutim,Nole uvijek ima onu sampionsku psiho-fizicku rezervu da se vrati u igru i zavrsi mec kako treba.
Dakle,jos jednom sve cestitke Novaku,probio je led,idemo dalje,do pehara,naravno.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

A vi pomislili da će da izgubi vidim u komentarima ali džabe "dušebrižnici" Nole je odigrao vrlo dobar meč pogledajte statistiku jednostavno Nikolas Almagro je jedan od top 10 "šljakera" trenutno na svetu a 178 mesto je stvar povrede koja ga je zadesila jednostavno svi daju 110% protiv broja 1 i da neće Nole uvek pobeđivati ali mu želim svu sreću na ova dva turnira Rim i Rolan , Garos pa posle kako bude samo lagano .

ZORICA-CANADA

pre 8 godina

....a ovaj Voja Nedeljkovic ( toliko ovaj Almagno lici na njega da je to neverovatno ) zapeo , pa zapeo....Sreca , sve je dobro kad se dobro svrsi. ...Aa i drago mi je da se Nole vec od prvog meca morao trgnuti....Srecno ti Nole u nastavku tyrnira....

printerMB

pre 8 godina

nadam se da je sve lose ostalo u ovom mecu.presabrati se,pa od cetvrtka sve kako treba.po koji krompir,po koji bicikl i tako do kraja.
nole rules

Ivan le Terrible

pre 8 godina

U prvom - veliki umetnik žute loptice. U drugom - pad. Dobro, događa se. U trećem - nedostatak snage, generalno, a videlo se i po udarcima. Opet, ovo je odlično za Novaka i trenere. Jasno vide šta ne valja, pre svega nedostatak kondicije. Ne sumnjam u dobar nastavak turnira. Bravo za Almagra. Snažan, u formi, talentovan igrač.

next

pre 8 godina

Stelovanje forme. Tezi protivnik Noletu u ovom kolu nego nadolazecim. Nije mu trebao ovako tezak protivnik nakon ove pauze u Madridu.
A ovaj Almagro ima bolji backhand od Wawrinke.
Ajde Nole malo to raznovrsnije, opusti se, najgore je proslo.

alejandro

pre 8 godina

Ako je ovakav Đokovićev nastup takođe deo strategije za RG onda OK! Otkazivanje Mastersa u Madridu kod Novaka je značilo i apstineneciju od teniskog reketa jedno desetak dana! Sve u svemu jedan mučan meč za gledanje! Almagro je podizao nivo igre kako je meč odmicao Đoković suprotno: konstantan pad čitav drugi set, kuriozitet nijednom nije imao brejk loptu u 2.setu! Sve ovo mora mu biti za nauk naročito u Rimu ako bude išao na Nišikorija. On će biti nemilosrdan! Na RG ne dolazi u obzir da se ne realizuje situacija u taj-breku pri vođstvu 5:2 i da se ne uzme set! Ako se prvi mačići bacaju u vodu kad je Rim u pitanju onda su valjda bačeni izlaskom Almagra kao prvog posle meča!

iskreno

pre 8 godina

Ovo već postaje pravilo kod Noleta.Nakon 6:1 u prvom setu, u drugom napeto, verovatno taj brek, a moguće i treći set, koji će Nole verovatno dobiti sa nulom.

Mirko

pre 8 godina

Ma odrao ga je prvi set s tri brejka, sta ima veze sto su za sad izjednaceni u drugom. Nole dobija i ima opet sjajne shansone da osvoji ceo toorneer. Samo da mu ne padne koncentracija za RG. To svi hocemo da osvoji a on jos po najvise.

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Ако настави Алмагро са оваквом игром-неће да ваља.Тешко ће се Ноле ишчупати!

VUK

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..

VUK

pre 8 godina

zabrinjavajuće.. realno, Almagro je sam sebe pobedio.. nema Novak puno fanova kao što sam ja,ali moram priznati da drugi i treći set, što se tiče igre br.1.,nije bila na potrebnom nivou.. da li je u 7gemu prvog seta povredio zglob desne ruke? bolna grimasa je bila vidna.. kao i kasnije poruka timu da se nešto desilo.. uglavnom, slab start..

goran

pre 8 godina

Voleo bih da Novak izgubi iskreno neznam sta mu se desava i zbog cega igra ovako lose? ,zasto je ovako bled i anemican u drugom setu i kakva mu je ovo neprepoznatljiva igra,deluje mi kao da nema kondicije?, pa jos i pored slabe igre nekako povede sa 5:2 u drugom setu taj brejka i dozvoli da ga Almagro stigne i nadigra i uzme mu drugi set... to je za neverovati ... bolje neka izgubi nego da se blamira sa ovakvom igrom , mozes misliti da ga Almagro nadjacava sa osnovne linije izgleda da se previse opustio nakon pauze posle osvojenog Monte carla !!!

Teniski Ekspert od 2011

pre 8 godina

Morace Novak bolje... mucio se sa igracem koji se vraca od povrede... nepotrebno gubi energiju a trebace mu u zavrsnici turnira... koncentracija nula !

VUK

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..

goran

pre 8 godina

Voleo bih da Novak izgubi iskreno neznam sta mu se desava i zbog cega igra ovako lose? ,zasto je ovako bled i anemican u drugom setu i kakva mu je ovo neprepoznatljiva igra,deluje mi kao da nema kondicije?, pa jos i pored slabe igre nekako povede sa 5:2 u drugom setu taj brejka i dozvoli da ga Almagro stigne i nadigra i uzme mu drugi set... to je za neverovati ... bolje neka izgubi nego da se blamira sa ovakvom igrom , mozes misliti da ga Almagro nadjacava sa osnovne linije izgleda da se previse opustio nakon pauze posle osvojenog Monte carla !!!

alejandro

pre 8 godina

Ako je ovakav Đokovićev nastup takođe deo strategije za RG onda OK! Otkazivanje Mastersa u Madridu kod Novaka je značilo i apstineneciju od teniskog reketa jedno desetak dana! Sve u svemu jedan mučan meč za gledanje! Almagro je podizao nivo igre kako je meč odmicao Đoković suprotno: konstantan pad čitav drugi set, kuriozitet nijednom nije imao brejk loptu u 2.setu! Sve ovo mora mu biti za nauk naročito u Rimu ako bude išao na Nišikorija. On će biti nemilosrdan! Na RG ne dolazi u obzir da se ne realizuje situacija u taj-breku pri vođstvu 5:2 i da se ne uzme set! Ako se prvi mačići bacaju u vodu kad je Rim u pitanju onda su valjda bačeni izlaskom Almagra kao prvog posle meča!

VUK

pre 8 godina

zabrinjavajuće.. realno, Almagro je sam sebe pobedio.. nema Novak puno fanova kao što sam ja,ali moram priznati da drugi i treći set, što se tiče igre br.1.,nije bila na potrebnom nivou.. da li je u 7gemu prvog seta povredio zglob desne ruke? bolna grimasa je bila vidna.. kao i kasnije poruka timu da se nešto desilo.. uglavnom, slab start..

Teniski Ekspert od 2011

pre 8 godina

Morace Novak bolje... mucio se sa igracem koji se vraca od povrede... nepotrebno gubi energiju a trebace mu u zavrsnici turnira... koncentracija nula !

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Ако настави Алмагро са оваквом игром-неће да ваља.Тешко ће се Ноле ишчупати!

iskreno

pre 8 godina

Ovo već postaje pravilo kod Noleta.Nakon 6:1 u prvom setu, u drugom napeto, verovatno taj brek, a moguće i treći set, koji će Nole verovatno dobiti sa nulom.

Dott

pre 8 godina

@znanje imanje

Almagro je imao operaciju nakon Vimbldona prosle godine, zato je dugo odsustvovao sa terena. Inace Almagro je veliki Novakov prijatelj, meni ne narocito interesantan na terenu, ali van njega on je neko sasvim drugi, vrlo duhovit i sklon salama, tu su i nasli zajednicku crtu.

znanje-imanje

pre 8 godina

Nikolas Almagro je nedavno na terenu zapitao sudiju zašto toleriše Nadalovih prosečnih 30 sekundi spram dozvoljenih 25. Iz mog ugla gledano baš impresivno! Nakon hrabrih i kontra masovne histerije političke korektnosti pametnih reči Žila Simona ovo - da se španski igrač usprotivi idolopoklonstva Nadalu - je najimpresivniji javni nastup u poslednje vreme.
I on je pauzirao zbog "zamora materijala" ali sad je teško nazad na onaj nivo - i valjda neće baš sad da nas muči u 1. kolu...
Viktor je upravo ispustio pobedu nad ove sezone sazrelim TomiK-om. Treći set, valjda će ipak biti da se ostvaruje tajni plan: u proseku pobeda u prvom kolu, dosta za ranking 30 i milion godišnje...
Ali od svih pobeda je najpotrebnija stagnirajućoj Jovanovski, kojoj je Garsija eto manji problem nego Ani Ivanović.
Idem na Sunce pa sad vi uz TV morate da obezbedite 3 pobede!

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Almagro je po meni posle Nadala najjači sljakas. Povrede su ga sprečavale da napreduje na listi ali je na šljaci definitivno opasan.Odigrao je vrhunski drugi set.Totalno agresivno i sve upadalo. Ovo će biti Noletu najteži mec.Posle ovakvog ritma u prvom kolu nema sta da se doda.Mozda tajbrek 5 2 ali Almagro je igrao na sve ili ništa i dobio set.Tesko ko može pratiti Noletov ritam u tri seta a da ne govorim u pet.Ovo će Nole lagano osvojiti.Mozda ako dođe do zamora ispadne u trećem kolu jer najbitnije tek predstoji.Samo znam da ce Nadal biti ko puška spreman za RG.Jedini će mu biti problem ako ne osvoji ništa u Rimu pa da 1/4RG igra na Leglenu protiv Noletu ili Federera. Nole je terminator

v

pre 8 godina

Bravo Nole! Idemo jos jedan set. Nole je divan, evo zabio jedan smec u mrezu cisto da trolovi imaju ''highlight'' svog dana. Novak je klinicki precizan, fenomenalan, prava ''metla'', protutnji lagano kroz prvi set. Uz to i veliki humanitarac, kao sto rekoh brine o mentalnom zdravlju ovde svakodnevno prisutnih pojedinaca koji lece komplekse. Za svakog po nesto :)))))

Stami

pre 8 godina

Nije mi jasno zašto pišete komentare dok traje meč? Zar ne možete da se strpite da se sve završi, pa onda da analizarate i komentarišete šta je i kako je bilo..

ferdinand

pre 8 godina

Almagro ce biti vrlo neugodan protivnik kada bude bio u formi. A Jumku i njemu slicnim luzerima, koji ne bi mogli da pobede ni dvogodisnje dete u iks-oksu, porucujem da su jadni sa svojim i vise nego malicioznim komentarima.

Mirko

pre 8 godina

Ma odrao ga je prvi set s tri brejka, sta ima veze sto su za sad izjednaceni u drugom. Nole dobija i ima opet sjajne shansone da osvoji ceo toorneer. Samo da mu ne padne koncentracija za RG. To svi hocemo da osvoji a on jos po najvise.

ZORICA-CANADA

pre 8 godina

....a ovaj Voja Nedeljkovic ( toliko ovaj Almagno lici na njega da je to neverovatno ) zapeo , pa zapeo....Sreca , sve je dobro kad se dobro svrsi. ...Aa i drago mi je da se Nole vec od prvog meca morao trgnuti....Srecno ti Nole u nastavku tyrnira....

za Novaka

pre 8 godina

Bravo samo napred No1e, svim srcem koračaj ka novim pobedama, bilo je teško ali je na kraju sve bilo dobro. Nikada se ne odustaje kada se želi pobeda bravo.

Jovan

pre 8 godina

Almagro je najjaci moguci protivnik koga nosilac moze da dobije u prvom kolu. Iskreno mislim da nije lose sto ide ovaj mec u tri seta. Treba Noletu malo tenisa da se vrati forma. Dobija lagano sad, ne moze Almagro da zadrzi ovaj nivo pogotovo prvog servisa.

marko_bgd

pre 8 godina

potpuno promaseno sa Madridom.. mora se priznati.. forma se diže pred turnir sezone, a ne obara treningom i netakmicenjem..forma u svakom sportu diže se samo kroz takmičenja.. ovo sto gledamo je najgora igra u poslednjih nekoliko godina...Novak nije prisutan..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VUK, 12. maj 2015 18:05)

potpuno netacno...sad je idealni momenat da obori formu,da bi je podigao pred rg...a ne kao ranijih godina da gubi polufinala i finala rg zbog iscrpljenosti,a samim tim i padom u igri kad je najvaznije...ovako je odmorio telo,i samim tim i oborio formu...podici ce je

Paklena pomorandža

pre 8 godina

A vi pomislili da će da izgubi vidim u komentarima ali džabe "dušebrižnici" Nole je odigrao vrlo dobar meč pogledajte statistiku jednostavno Nikolas Almagro je jedan od top 10 "šljakera" trenutno na svetu a 178 mesto je stvar povrede koja ga je zadesila jednostavno svi daju 110% protiv broja 1 i da neće Nole uvek pobeđivati ali mu želim svu sreću na ova dva turnira Rim i Rolan , Garos pa posle kako bude samo lagano .

danix

pre 8 godina

Bravo Nole,idemo dalje,danas nije islo bas glatko,ali treba uzeti u obzir da je ovo bio prvi mec od MC i da c eu nastavku turnira ici sve bolje i bolje.
Nole je prvi set odigrao kako i dolikuje sampionu,a onda se malo opustio sto je Almagro iskoristio da zaigra na sve ili nista,jer i nije imao sta izgubiti i kad se takvi napale tesko ih je "zauzdati".,narocito Almagra koji je,kao i svi ostali Spanci,rodjeni sljakas i koji zna odigrati perfektan mec.
Medjutim,Nole uvijek ima onu sampionsku psiho-fizicku rezervu da se vrati u igru i zavrsi mec kako treba.
Dakle,jos jednom sve cestitke Novaku,probio je led,idemo dalje,do pehara,naravno.

Jova

pre 8 godina

Prvi meč i odmah teniska poslastica. Dobar, dobar Almagro u drugom i trećem setu. Novak nije briljirao ali ipak dovoljno dobar i za ovakvog Almagra. Lijep teniski dan za srpske navijače, tri od četiri, nije loše. Još da ga i Jelena upotpuni…

Ipak je najjači utisak na mene ostavio Beker. Almagro igra pa rastura a on stojeći ispraća i njegove i Novakove poene i plješče. Pravi sportista, kojeg je tok meča »usisao«. I na kraju osmijeh posle pobjede. Proba ga on suspregnuti, ugušiti ali ne ide. Otima se brk, opet.

Pozdrav svima

Milan

pre 8 godina

Almagro je odlican teniser, zbog povrede je pao na 174. poziciju, ali na sljaci je uvijek bio vrlo dobar, usudjujem se reci da je od onih kojima je sljaka najjaca podloga, poslije Nadala i Ferera daleko najbolji. Steta sto Nole nije dobio lakseg protivnika da udje u ritam, ali onolika pasivnost u taj brejku je nedopustiva.

next

pre 8 godina

Stelovanje forme. Tezi protivnik Noletu u ovom kolu nego nadolazecim. Nije mu trebao ovako tezak protivnik nakon ove pauze u Madridu.
A ovaj Almagro ima bolji backhand od Wawrinke.
Ajde Nole malo to raznovrsnije, opusti se, najgore je proslo.

printerMB

pre 8 godina

nadam se da je sve lose ostalo u ovom mecu.presabrati se,pa od cetvrtka sve kako treba.po koji krompir,po koji bicikl i tako do kraja.
nole rules

v

pre 8 godina

Bravo Nole. Svaka cast i Almagru. Danas je igrao jako dobro. Za protivnika u prvom kolu, Almagro je prilicno jak, narocito jer je Novak imao tri nedelje dugu pauzu. Nije mi bas bilo pravo kada je prokockao onoliki prrdnost u tie break-u, ali sada kada je sve gotovo i sa dobrim ishodom, drago mi je da ga je Almagro razigrao. Inace, kao sto su i Na Sky sportu komentarisali, Novakaova statistika mnogo bolja od rezultata. 40 vinera naspram 21 neiznudjene greske. I ostalo je dobro. Idemo dalje Nole, polako dizes formu i sve ce to da bude superiskica.

Ivan le Terrible

pre 8 godina

U prvom - veliki umetnik žute loptice. U drugom - pad. Dobro, događa se. U trećem - nedostatak snage, generalno, a videlo se i po udarcima. Opet, ovo je odlično za Novaka i trenere. Jasno vide šta ne valja, pre svega nedostatak kondicije. Ne sumnjam u dobar nastavak turnira. Bravo za Almagra. Snažan, u formi, talentovan igrač.