Četvrtak, 07.05.2015.

14:28

Gvardiola: Ali Mesi...

Trener Bajerna iz Minhena Đozep Gvardiola smatra da je klasa Lionela Mesija ono što je napravilo razliku prilikom gostovanja Bavaraca Barseloni.

Izvor:

Gvardiola: Ali Mesi... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

ferdinand

pre 8 godina

Ako je Mesi los u reprezentaciji sta bi tek trebali reci za Ronalda u Portugalu?
(hmm, 7. maj 2015 21:44)

Ko pominje Ronalda u ovom clanku? A kad ga vec ti pominjes, isto vazi i za njega. Majstori po put Pelea, Euzebia, Maradone, Ronaldinja, Ronalda Luiza Nazario da Lima, Batisetuta kao i mnogi drugi majstori fudbala su nosili svoje klubove, ali Boga mi, i svoje reprezentacije, za razliku od ove dve "zvezde" koji mogu da budu zvezde samo u Realu i Barsi, jer svi igraju za njih. I Mesi se nadavao golova koje su mu namestali i Xavi i Iniesta, Buskec i ostali, bas kao sto namestaju Ronaldu u Realu.

Kum

pre 8 godina

Sa robenom i riberijem bi ih Barca napunila i sa 6-0 jer ta dvojica ne znaju za odbranu a napred nebi disali
(dejo, 07. maj 2015 15:15)

Kao pre dve godine?

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, Mesi moze da bude samo Mesi u Barseloni. Svestan je toga, tako da ne zeli da menja klub. A da je cinjenica ovo sto govorim, svedoce njegovi "uspesi" u reprezentaciji. Svi dizu Mesija u nebo, a zaboravljaju perfektne igrace, radilice, kao sto su Xavi, Iniesta... Mesi jeste vanserijski igrac, ali ima to jedno ali koje je u stvari Barselona. Voleo bih da ga vidim npr u MU, MC, CFC, Bajernu, Milanu, Realu, Atletiko Madridu...

vince carter

pre 8 godina

Sistem barselone je "x faktor" uvek bio,oni koji su pricali "xavi i iniesta" su takodje povrsni,xavi igra za barselonu od 98 godine,ajde da vidim ko je njega stavljao medju najbolje vezne na svetu do 2006 godine,kada je sve slozeno a posle doradjeno,zasto mesi ne prolazi ovako u dresu argentine? jer saigraci ne igraju u tom sistemu,ne stvaraju dovoljno prostora i ne drze loptu kod sebe..u ovakvom sistemu gde je lopta stalno u njihovim nogama maradona,pele,el fenomeno jos fizicki pripremljeni za danasnje vreme bi radili isto..tako da batalite "sva vremena" najbolji je trenutno a ovo drugo je nepostovanje.Reci da bi barsa bila 70 posto slabija bez mesija je takodje ludost,jer je sistem dokazan u vidu reprezentacije spanije,samo bi igra bila drugacije podredjena,ovako se ide preko njega,p.s mesi je ac milanu tek prvi gol iz igre dao u pobedi od 4:0 kada vise nisu igrali ni nesta,silva,ibra,sedorf,tako da ne solite ljudima pamet!!

Monarhista

pre 8 godina

Najjaci dokaz da smo mi Srbi definitivno dotakli dno vidim u cinjenici da su se pojavili Srbi ili "srbi" koji navijaju za Bajern!!
Covek od toga nize ne moze da padne.

Savri

pre 8 godina

A još pre nepune dve godine Bajern je sa slabijim igračkim kadrom harao Evropom! Ok, poslednjih mesec dana stvarno imaju problem jer su im skoro svi bočni igrači povređeni ali to ne menja činjenicu da Bajernu ne leži fudbal koji Pepe Gvardiola forsira. Desila se slična stvar i sa Trapatonijem ili Van Galom u prethodne dve decenije pa su se zadržali samo po dve godine, nadam se da će tako biti i sa Gvardiolom. Činjenica je da je Bajern bio najuspešniji kad su ga vodili nemački treneri i igrali tipičan nemački fudbal...

QRoña

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

@(Miroslav, 7. maj 2015 14:57)


Super, a zasto onda kad je toliki genije, sam nije uzo loptu i resio finale sa Nemackom kad je vido da mu ne ide sa bracom Argentincima, nego se je utopio u to njihovo sivilo, pa se jos propisno i obrukao bas kao sto to cini i Penaldo, sa svojom reprezentacijom. Nego, lako je njima obojici biti vedeta u timu sa toliko skupih igraca, dok su Maradona i Pele sami pobedjivali svoje rivale i sa repkom i sa klubovima.

dario

pre 8 godina

Koliko ljudi pricaju nebuloze i prospiaju praznu pricu da neverujem koliko smo plitki.Nije Gvardiola kriv za ovaj debakl .Verovatno se niko od vas nije bavio sportom,jer da jeste,znao bi koliko je tesko ostati na vrhu i koliko tesko je zadrzat motivaciju na vrhunskom nivou kad osvojis sve sto se moze osvojiti.Prvi primer je barca.Sa Gvardiolom su u 4 sezone izmasakrirali dobar deo evropskih fudbalskih dinastija ,osvojili 2 puta i evropski naslov na veoma dominantan nacin ,pola tima im u medjuveremenu uzeo i svetsku i evropsku titulu sa drzavnim timom .I sta ste mislili da je 2013 kad su naletili na gladni Bayern koji je predhodno bio porazen u 2 finala ,motivacija bila na istom nivou!?? Jeste li svesni koliko dodje do praznjenja nakon osvajanja svega sto se moze osvojiti !??to se ddesilo barci ,to se desilo sada i Bayernu.Svaki iole ozbiljniji sportski radnik je znao da je gotovo nemoguce da Bayern ponovi onakvu sezonu sa Hejnkensom .Da bi to uradili,nije bilo potrebno samo promeniti trenera,vec pre svega tim !! Ekipa je ostala ista,prosle godine,bas kao i slucaj sa barcom,pola tima im postanu i svetski prvaci i zar vi zaista mislite da ovaj trenutni Bayern ima isti nivo motivacije kao i onaj iz 2013 dok jos nisu bili ni svetski ni evropski prvaci!?? Gvardiola izvlaci max,al ni jedna era ne moze trajati duze od 3-4 sezone .To je poenta svega.Mora se menjati tim,igraci se zasite,ostare i zato je BM potreban remont,bas kao sto je napravila i barca koja je sad ponovo gladna !

neutralni felsh

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.
(ticroo, 7. maj 2015 15:08)


jes! gvardiola je barsin podmetnuti spijun. ako ne mozes da ih pobedis, podmetni im trenera svoga ;)

nemoj molim vas nemojte da lozite mog dragog senjor galijanija, sad ce mozda sveze inspirisan opet da nam prospe neku veselu teoriju o zaveri, uefa, cia, kgb, vatikan, godzila, king kong, dolby suraund, fizicki zakoni, horoskop... - svi se udruzili da bi Barseloni omogucili titule na mufte.

doduse, mesi jeste nakantavao njegov dragi milan, dok je milan jos bio sposoban da igra po evropi, dao im ukupno 8 golova u cini mi se 6 meceva (ili bese 8, ispravite ako gresim) - ali ne, to nije zato sto covek zna da igra nego zato sto su mu to zle uefine sudije omogucile ;)

EvenSteven

pre 8 godina

Ovo nije Bayern, ovo nije nemački tim sa nemačkim mentalitetom i priča je gotova za njih. Lev ili Klop za trenera skloniti ovu ciganiju iz tima. Messiju kapa dole, pored CR7 definitivno bog.

barca bih

pre 8 godina

Neymar Jr: "Nikad neću zaboraviti trenutak kad mi je najbolji igrač svijeta dopustio da izvedem penal u momentima kad ga je jedan gol dijelio od hat-tricka, a u isto vrijeme je i u utrci za najboljeg strijelca u prvenstvu."

ludi milojko

pre 8 godina

Bajern vise nije i nisu nemci. Gvardiola je pola Spanije preselio na Alianc arenu.
Sinoc sam steko utisak da Bajern nije hteo ni da sutira no gol vec su non stop pimpali loptu.
Gvardiola napolje. Klop na klupu.

mariola

pre 8 godina

(QRoña, 7. maj 2015 16:01)
Za Maradonu i mogu reci da je skoro pa sam uzeo naslov sa Argentinom iako je imao nekoliko jos dobrih saigraca,al reci da Pele nije imao dobre saigrace sugerise samo na jedno.Ti druze nemas veze sa fudbalom i njegovom istorijom.Raspitaj se malo bolje o tome s kim je igrao Pele kako u reprezantaciji ,tako i u Santosu tokom svoje karijere...

nikad SP nece da ima

pre 8 godina

U odvratnoj Barseloni daje golove Nemcima a u reprezentaciji se (sa istim tim Nemcima) ne vidi, ne postojji.
Zauvek ce biti Gdessi

Savri

pre 8 godina

@(cule, 7. maj 2015 15:40)

Posedom lopte se ne dobijaju utakmice! Lepo si primetio da je Gvardiola doneo Bajernu fudbal kakav igra Barseolan ali bih samo napomenuo da je zbog toga opravdano postao najomraženiji lik među navijačima Bajerna! Ne govorim o ovim našim navijačima već o pravim nemcima koji navijaju za Bajern...

Hhehe

pre 8 godina

Statistika Lige sampiona ove sezone:
Najviše golova: Messi;
Najviše asistencija: Messi;
Najviše ključnih dodavanja: Messi;
Najviše driblinga: Messi.

Nerealan je.

blu

pre 8 godina

Ali fore za Boatenga, plakao sam...

"Svi okrecu janje, samo Messi Boatenga..."
"Otvoriti humanitarni telefon iz solidarnosti prema Boatengu..."
"Tko je otvorio saht ispod Boatenga?"
"KO kao iz doba Tajsona..."
"Boateng na zapadu, gleznjevi na istoku..."
"Kosmodisk, plus jos jedan gratis, za Boatenga..."
"Legenda kaze da Boateng jos uvijek mirise travu na stadionu Barcelone.."
"Slozio ga ko metar drva..."

Ahahahahaaha, legende sa B92....

cofi95

pre 8 godina

Dajem kucu i okucnicu da bi Bard imao bolji rezultat sinoc od ovog sarlatana. Unistio je sve sto je Hajnkes stvorio, i prebacio ovo mrtvilo od fudbala iz Barce u Bayern. Idi preuzmi neki osrednji tim i dokazi se, jadnice!

essen

pre 8 godina

ni jedan sut prema golu..ocajan bajern.
(.., 7. maj 2015 15:09)
Šta ste vi gledali? Bajern je imao 8 pokušaja, od toga 5 u okvir gola. To ništa ne umanjuje klasu Messija, Pep je sve objasnio...

Efenberg

pre 8 godina

Lev da bude sledeci trener, i pocecu ponovo da navijam za Bajern. Znam da ce da ih potrese sto zadnje dve godine ne navijam za njih ali eto, i ja sa kazem svoje misljenje...

Bogdan

pre 8 godina

Barselona ce ih pobediti lagano i u Minhenu- dvojka ko kuca a i kvota ce biti dobra ! Messi i Suarez ce cekati sanse na kontru a kad je Messi dobije na centru i krene prema golu zna se sta sleduje : asistencija ili gol !! Mnogo je jaka Barsa ove godine a jos ima i + 3

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

ticroo

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.

JoxFJ

pre 8 godina

U pravu je sve, ne može niko Mesija čuvati 90 minuta, samo minut pada koncentracije i to mu je dovoljno da postigne gol. Moja prognoza sledeće nedelje Real-Juve 1:1, Bayern Barsa 1:2.

cule

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barselone, i iskreno mislim da bi ih Barsa prosla i sa Robenom i Riberijem ali ne bi bilo ovoliko ubedljivo, Gvardiola je stvorio jak Bajern preslikanu Barselonu sa jacim posedom ,Bajern je protiv jedne Barselone imao veci posed lopte, Bajern se borio muski ali ne mozes kad igras protiv coveka kome su potreba 2 minuta da resi utakmicu, ne mozes igrati protiv ovakvog Mesija, ali nije samo Mesi kao sto kaze Pep tu je Rakitic koji je sve bolji odigrao bez greske sinoc, ne znas odakle moze da te snadje, Nejmar, Suarez, Iniesta, Buskets kao iz "onih" dana nepogresiv i ne mozes ga preci, Barselona je tahnicki najpotkovanija ekipa u poslednjih 20 godina, ako ne i ikad, u odbrani malo skripi, Maskerano tata, iako je nizi od dosta njih, ne mozes da nadskocis coveka, klizeci start mu je perfektan, Alba trci kao blesav, pozadi je kao pijavica, ubacije se kao lud pretrci ceo teren za 10 sekundi, o Alvesu ne treba trositi reci, covek igra kao da ima 25 godina, i ne zaboravite cinjenicu da je Barselona ove godine pobedila 3 puta Psg, 2 puta Siti, jednom Real, 3 puta Atletiko, i 2 puta Valensiju, jednostavno su ove godine najjaci i Pepu ne treba zameriti nista...

Kimi

pre 8 godina

Setimo se 2013 godine kad je Bajern dobio Barselonu, Barselona u najslabiojoj formi u poslednjih 10 godina, bez Mesija, sa Bartrom u odbrani celu utakmicu, sve se vratilo sada, mada bi ih Barsa otresla i u punom sastavu.

Tyrael

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa komentarima "Da su Roben i Riberi igrali"... SBBKBB. Da baba ima m*** bila bi deda. Nema opravdanja. Barselona je izbacila sampiona Engleske (Man City), sampiona Francuske (Psg) i dobili sampiona Nemacke u prvoj utakmici. Koga je od ozbiljnijih protivnika Bajern imao? Sahtjor...? Porto...? U prvom poluvremenu ih je drzao Nojer, na kraju su i dobro prosli sa ovim rezultatom.

Aca Znalac

pre 8 godina

Gvardiola, tvoj tim je juče odigrao jedan više nego jadan i kukavički meč u kome ste uspeli u prvih 77 minuta da sklonite nekako loptu sa strane, a onda počinje lekcija koju je prof. dr. i dipl. fudbaler i majstor kakav se posle Maradone pojavio tzv. Legenda Mesi uze stvar u svoje ruke i sam vas onako na goliće pobedi i ponizi kao nikada nemački fudbal do sada. Dobili ste lekciju za sva vremena i baš mi je milo i drago jer se samo busate da ste vi šampioni kakvih nema.

Zak

pre 8 godina

Jeste sva tri puta Mesi dokazao klasu ali se više od toga videlo koliko ti ne znaš da se braniš. Murinjo bi jucerašnju utakmicu završio sa nulom.

rvp

pre 8 godina

Barsa ih je razbila,ali da je bila obrnuta situacija,da su Barsi falila 2 najbolja igraca( Mesi i Nejmar/Suarez),verovatno bi i rezultat bio drugaciji.Svaliti svu krivicu na Gvardiolu je neposteno.

adio pep

pre 8 godina

Pokusaj da pravi od Bajerna Barsu 2 konacno se razlupao.Hajkens je pokazao kako se razbija tika- taka.Nadam se da ce Klop doci u Bajern pa da Nemci igraju ko Nemci.

Darkoo27

pre 8 godina

Bajern moze ne samo tri, vec moze i 7 kada zeli i hoce. Steta sto ne igra Roben jer videli smo letos kako Spanci prolaze kada je on u ekipi!!!

legendarna izjva mesi bogotac

pre 8 godina

Postoje dve sorte ljudi. Oni koji misle da je Leo Mesi najbolji fudbaler planete i oni koji ne znaju ništa o fudbalu...

Marko

pre 8 godina

Šta čovek napravi od Bajerna za godinu dana , to je bruka ! Sinoć u prvih 11 , golman, 2 centralna beka , 3 spoljna beka , od kojih jedan lam igra krilo , 3 zadnja vezna , i miler i levandovski u napadu sami kao listovi na vetru . Gvardiola ne zna ništa drugo osim da odbranu postavi kod centra , što je samoubistvo , Bajernu ništa ne hvali , osim trenera , Jupp je bio zakon !

Brzi

pre 8 godina

Cini mi se da ljudi ne primecuju dovoljno ulogu i kvalitet igre Maskerana u timu. Jesu zaista Nejmar, Mesi i Suarez fantasticni, deluje kao magija sve sto rade njih trojica. Medjutim Maskerano je igrac koji vam daje samopouzdanje u odbrani, zadnjem delu veznog reda i igrac na kog mozete da se oslonite ukoliko vam ne ide u napadu. Mislim da on u defanzivi prednjaci isto koliko i jedan igraca savrsenog tria u napadu. Mene je i on sinoc odusevio.

GenPress

pre 8 godina

Najveci prodavci magle na svetu su ova nesnalica i najplaceniji vozac autobusa smorinjo....Ej vredi ti tim milijardu,igras 1/8 finala Lige Sampiona kuci,imas igraca vise i parkiras autobus,nemojte to ljudi nikad zaboraviti,ja sigurno nikad necu,samo posle te utakmice bi meni leteo sa klupe momentalno,mozda i veci prodavac magle od Gvardiole je smorinjo,dosta jadan trener....

Miroslav

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

legendarna izjva mesi bogotac

pre 8 godina

Postoje dve sorte ljudi. Oni koji misle da je Leo Mesi najbolji fudbaler planete i oni koji ne znaju ništa o fudbalu...

Hhehe

pre 8 godina

Statistika Lige sampiona ove sezone:
Najviše golova: Messi;
Najviše asistencija: Messi;
Najviše ključnih dodavanja: Messi;
Najviše driblinga: Messi.

Nerealan je.

Miroslav

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

Brzi

pre 8 godina

Cini mi se da ljudi ne primecuju dovoljno ulogu i kvalitet igre Maskerana u timu. Jesu zaista Nejmar, Mesi i Suarez fantasticni, deluje kao magija sve sto rade njih trojica. Medjutim Maskerano je igrac koji vam daje samopouzdanje u odbrani, zadnjem delu veznog reda i igrac na kog mozete da se oslonite ukoliko vam ne ide u napadu. Mislim da on u defanzivi prednjaci isto koliko i jedan igraca savrsenog tria u napadu. Mene je i on sinoc odusevio.

rvp

pre 8 godina

Barsa ih je razbila,ali da je bila obrnuta situacija,da su Barsi falila 2 najbolja igraca( Mesi i Nejmar/Suarez),verovatno bi i rezultat bio drugaciji.Svaliti svu krivicu na Gvardiolu je neposteno.

Tyrael

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa komentarima "Da su Roben i Riberi igrali"... SBBKBB. Da baba ima m*** bila bi deda. Nema opravdanja. Barselona je izbacila sampiona Engleske (Man City), sampiona Francuske (Psg) i dobili sampiona Nemacke u prvoj utakmici. Koga je od ozbiljnijih protivnika Bajern imao? Sahtjor...? Porto...? U prvom poluvremenu ih je drzao Nojer, na kraju su i dobro prosli sa ovim rezultatom.

barca bih

pre 8 godina

Neymar Jr: "Nikad neću zaboraviti trenutak kad mi je najbolji igrač svijeta dopustio da izvedem penal u momentima kad ga je jedan gol dijelio od hat-tricka, a u isto vrijeme je i u utrci za najboljeg strijelca u prvenstvu."

blu

pre 8 godina

Ali fore za Boatenga, plakao sam...

"Svi okrecu janje, samo Messi Boatenga..."
"Otvoriti humanitarni telefon iz solidarnosti prema Boatengu..."
"Tko je otvorio saht ispod Boatenga?"
"KO kao iz doba Tajsona..."
"Boateng na zapadu, gleznjevi na istoku..."
"Kosmodisk, plus jos jedan gratis, za Boatenga..."
"Legenda kaze da Boateng jos uvijek mirise travu na stadionu Barcelone.."
"Slozio ga ko metar drva..."

Ahahahahaaha, legende sa B92....

cule

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barselone, i iskreno mislim da bi ih Barsa prosla i sa Robenom i Riberijem ali ne bi bilo ovoliko ubedljivo, Gvardiola je stvorio jak Bajern preslikanu Barselonu sa jacim posedom ,Bajern je protiv jedne Barselone imao veci posed lopte, Bajern se borio muski ali ne mozes kad igras protiv coveka kome su potreba 2 minuta da resi utakmicu, ne mozes igrati protiv ovakvog Mesija, ali nije samo Mesi kao sto kaze Pep tu je Rakitic koji je sve bolji odigrao bez greske sinoc, ne znas odakle moze da te snadje, Nejmar, Suarez, Iniesta, Buskets kao iz "onih" dana nepogresiv i ne mozes ga preci, Barselona je tahnicki najpotkovanija ekipa u poslednjih 20 godina, ako ne i ikad, u odbrani malo skripi, Maskerano tata, iako je nizi od dosta njih, ne mozes da nadskocis coveka, klizeci start mu je perfektan, Alba trci kao blesav, pozadi je kao pijavica, ubacije se kao lud pretrci ceo teren za 10 sekundi, o Alvesu ne treba trositi reci, covek igra kao da ima 25 godina, i ne zaboravite cinjenicu da je Barselona ove godine pobedila 3 puta Psg, 2 puta Siti, jednom Real, 3 puta Atletiko, i 2 puta Valensiju, jednostavno su ove godine najjaci i Pepu ne treba zameriti nista...

JoxFJ

pre 8 godina

U pravu je sve, ne može niko Mesija čuvati 90 minuta, samo minut pada koncentracije i to mu je dovoljno da postigne gol. Moja prognoza sledeće nedelje Real-Juve 1:1, Bayern Barsa 1:2.

adio pep

pre 8 godina

Pokusaj da pravi od Bajerna Barsu 2 konacno se razlupao.Hajkens je pokazao kako se razbija tika- taka.Nadam se da ce Klop doci u Bajern pa da Nemci igraju ko Nemci.

dario

pre 8 godina

Koliko ljudi pricaju nebuloze i prospiaju praznu pricu da neverujem koliko smo plitki.Nije Gvardiola kriv za ovaj debakl .Verovatno se niko od vas nije bavio sportom,jer da jeste,znao bi koliko je tesko ostati na vrhu i koliko tesko je zadrzat motivaciju na vrhunskom nivou kad osvojis sve sto se moze osvojiti.Prvi primer je barca.Sa Gvardiolom su u 4 sezone izmasakrirali dobar deo evropskih fudbalskih dinastija ,osvojili 2 puta i evropski naslov na veoma dominantan nacin ,pola tima im u medjuveremenu uzeo i svetsku i evropsku titulu sa drzavnim timom .I sta ste mislili da je 2013 kad su naletili na gladni Bayern koji je predhodno bio porazen u 2 finala ,motivacija bila na istom nivou!?? Jeste li svesni koliko dodje do praznjenja nakon osvajanja svega sto se moze osvojiti !??to se ddesilo barci ,to se desilo sada i Bayernu.Svaki iole ozbiljniji sportski radnik je znao da je gotovo nemoguce da Bayern ponovi onakvu sezonu sa Hejnkensom .Da bi to uradili,nije bilo potrebno samo promeniti trenera,vec pre svega tim !! Ekipa je ostala ista,prosle godine,bas kao i slucaj sa barcom,pola tima im postanu i svetski prvaci i zar vi zaista mislite da ovaj trenutni Bayern ima isti nivo motivacije kao i onaj iz 2013 dok jos nisu bili ni svetski ni evropski prvaci!?? Gvardiola izvlaci max,al ni jedna era ne moze trajati duze od 3-4 sezone .To je poenta svega.Mora se menjati tim,igraci se zasite,ostare i zato je BM potreban remont,bas kao sto je napravila i barca koja je sad ponovo gladna !

Monarhista

pre 8 godina

Najjaci dokaz da smo mi Srbi definitivno dotakli dno vidim u cinjenici da su se pojavili Srbi ili "srbi" koji navijaju za Bajern!!
Covek od toga nize ne moze da padne.

GenPress

pre 8 godina

Najveci prodavci magle na svetu su ova nesnalica i najplaceniji vozac autobusa smorinjo....Ej vredi ti tim milijardu,igras 1/8 finala Lige Sampiona kuci,imas igraca vise i parkiras autobus,nemojte to ljudi nikad zaboraviti,ja sigurno nikad necu,samo posle te utakmice bi meni leteo sa klupe momentalno,mozda i veci prodavac magle od Gvardiole je smorinjo,dosta jadan trener....

Aca Znalac

pre 8 godina

Gvardiola, tvoj tim je juče odigrao jedan više nego jadan i kukavički meč u kome ste uspeli u prvih 77 minuta da sklonite nekako loptu sa strane, a onda počinje lekcija koju je prof. dr. i dipl. fudbaler i majstor kakav se posle Maradone pojavio tzv. Legenda Mesi uze stvar u svoje ruke i sam vas onako na goliće pobedi i ponizi kao nikada nemački fudbal do sada. Dobili ste lekciju za sva vremena i baš mi je milo i drago jer se samo busate da ste vi šampioni kakvih nema.

mariola

pre 8 godina

(QRoña, 7. maj 2015 16:01)
Za Maradonu i mogu reci da je skoro pa sam uzeo naslov sa Argentinom iako je imao nekoliko jos dobrih saigraca,al reci da Pele nije imao dobre saigrace sugerise samo na jedno.Ti druze nemas veze sa fudbalom i njegovom istorijom.Raspitaj se malo bolje o tome s kim je igrao Pele kako u reprezantaciji ,tako i u Santosu tokom svoje karijere...

Bogdan

pre 8 godina

Barselona ce ih pobediti lagano i u Minhenu- dvojka ko kuca a i kvota ce biti dobra ! Messi i Suarez ce cekati sanse na kontru a kad je Messi dobije na centru i krene prema golu zna se sta sleduje : asistencija ili gol !! Mnogo je jaka Barsa ove godine a jos ima i + 3

Marko

pre 8 godina

Šta čovek napravi od Bajerna za godinu dana , to je bruka ! Sinoć u prvih 11 , golman, 2 centralna beka , 3 spoljna beka , od kojih jedan lam igra krilo , 3 zadnja vezna , i miler i levandovski u napadu sami kao listovi na vetru . Gvardiola ne zna ništa drugo osim da odbranu postavi kod centra , što je samoubistvo , Bajernu ništa ne hvali , osim trenera , Jupp je bio zakon !

ticroo

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.

Kum

pre 8 godina

Sa robenom i riberijem bi ih Barca napunila i sa 6-0 jer ta dvojica ne znaju za odbranu a napred nebi disali
(dejo, 07. maj 2015 15:15)

Kao pre dve godine?

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

EvenSteven

pre 8 godina

Ovo nije Bayern, ovo nije nemački tim sa nemačkim mentalitetom i priča je gotova za njih. Lev ili Klop za trenera skloniti ovu ciganiju iz tima. Messiju kapa dole, pored CR7 definitivno bog.

Savri

pre 8 godina

@(cule, 7. maj 2015 15:40)

Posedom lopte se ne dobijaju utakmice! Lepo si primetio da je Gvardiola doneo Bajernu fudbal kakav igra Barseolan ali bih samo napomenuo da je zbog toga opravdano postao najomraženiji lik među navijačima Bajerna! Ne govorim o ovim našim navijačima već o pravim nemcima koji navijaju za Bajern...

Savri

pre 8 godina

A još pre nepune dve godine Bajern je sa slabijim igračkim kadrom harao Evropom! Ok, poslednjih mesec dana stvarno imaju problem jer su im skoro svi bočni igrači povređeni ali to ne menja činjenicu da Bajernu ne leži fudbal koji Pepe Gvardiola forsira. Desila se slična stvar i sa Trapatonijem ili Van Galom u prethodne dve decenije pa su se zadržali samo po dve godine, nadam se da će tako biti i sa Gvardiolom. Činjenica je da je Bajern bio najuspešniji kad su ga vodili nemački treneri i igrali tipičan nemački fudbal...

essen

pre 8 godina

ni jedan sut prema golu..ocajan bajern.
(.., 7. maj 2015 15:09)
Šta ste vi gledali? Bajern je imao 8 pokušaja, od toga 5 u okvir gola. To ništa ne umanjuje klasu Messija, Pep je sve objasnio...

neutralni felsh

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.
(ticroo, 7. maj 2015 15:08)


jes! gvardiola je barsin podmetnuti spijun. ako ne mozes da ih pobedis, podmetni im trenera svoga ;)

nemoj molim vas nemojte da lozite mog dragog senjor galijanija, sad ce mozda sveze inspirisan opet da nam prospe neku veselu teoriju o zaveri, uefa, cia, kgb, vatikan, godzila, king kong, dolby suraund, fizicki zakoni, horoskop... - svi se udruzili da bi Barseloni omogucili titule na mufte.

doduse, mesi jeste nakantavao njegov dragi milan, dok je milan jos bio sposoban da igra po evropi, dao im ukupno 8 golova u cini mi se 6 meceva (ili bese 8, ispravite ako gresim) - ali ne, to nije zato sto covek zna da igra nego zato sto su mu to zle uefine sudije omogucile ;)

Kimi

pre 8 godina

Setimo se 2013 godine kad je Bajern dobio Barselonu, Barselona u najslabiojoj formi u poslednjih 10 godina, bez Mesija, sa Bartrom u odbrani celu utakmicu, sve se vratilo sada, mada bi ih Barsa otresla i u punom sastavu.

ludi milojko

pre 8 godina

Bajern vise nije i nisu nemci. Gvardiola je pola Spanije preselio na Alianc arenu.
Sinoc sam steko utisak da Bajern nije hteo ni da sutira no gol vec su non stop pimpali loptu.
Gvardiola napolje. Klop na klupu.

cofi95

pre 8 godina

Dajem kucu i okucnicu da bi Bard imao bolji rezultat sinoc od ovog sarlatana. Unistio je sve sto je Hajnkes stvorio, i prebacio ovo mrtvilo od fudbala iz Barce u Bayern. Idi preuzmi neki osrednji tim i dokazi se, jadnice!

Darkoo27

pre 8 godina

Bajern moze ne samo tri, vec moze i 7 kada zeli i hoce. Steta sto ne igra Roben jer videli smo letos kako Spanci prolaze kada je on u ekipi!!!

QRoña

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

@(Miroslav, 7. maj 2015 14:57)


Super, a zasto onda kad je toliki genije, sam nije uzo loptu i resio finale sa Nemackom kad je vido da mu ne ide sa bracom Argentincima, nego se je utopio u to njihovo sivilo, pa se jos propisno i obrukao bas kao sto to cini i Penaldo, sa svojom reprezentacijom. Nego, lako je njima obojici biti vedeta u timu sa toliko skupih igraca, dok su Maradona i Pele sami pobedjivali svoje rivale i sa repkom i sa klubovima.

nikad SP nece da ima

pre 8 godina

U odvratnoj Barseloni daje golove Nemcima a u reprezentaciji se (sa istim tim Nemcima) ne vidi, ne postojji.
Zauvek ce biti Gdessi

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, Mesi moze da bude samo Mesi u Barseloni. Svestan je toga, tako da ne zeli da menja klub. A da je cinjenica ovo sto govorim, svedoce njegovi "uspesi" u reprezentaciji. Svi dizu Mesija u nebo, a zaboravljaju perfektne igrace, radilice, kao sto su Xavi, Iniesta... Mesi jeste vanserijski igrac, ali ima to jedno ali koje je u stvari Barselona. Voleo bih da ga vidim npr u MU, MC, CFC, Bajernu, Milanu, Realu, Atletiko Madridu...

Zak

pre 8 godina

Jeste sva tri puta Mesi dokazao klasu ali se više od toga videlo koliko ti ne znaš da se braniš. Murinjo bi jucerašnju utakmicu završio sa nulom.

Efenberg

pre 8 godina

Lev da bude sledeci trener, i pocecu ponovo da navijam za Bajern. Znam da ce da ih potrese sto zadnje dve godine ne navijam za njih ali eto, i ja sa kazem svoje misljenje...

vince carter

pre 8 godina

Sistem barselone je "x faktor" uvek bio,oni koji su pricali "xavi i iniesta" su takodje povrsni,xavi igra za barselonu od 98 godine,ajde da vidim ko je njega stavljao medju najbolje vezne na svetu do 2006 godine,kada je sve slozeno a posle doradjeno,zasto mesi ne prolazi ovako u dresu argentine? jer saigraci ne igraju u tom sistemu,ne stvaraju dovoljno prostora i ne drze loptu kod sebe..u ovakvom sistemu gde je lopta stalno u njihovim nogama maradona,pele,el fenomeno jos fizicki pripremljeni za danasnje vreme bi radili isto..tako da batalite "sva vremena" najbolji je trenutno a ovo drugo je nepostovanje.Reci da bi barsa bila 70 posto slabija bez mesija je takodje ludost,jer je sistem dokazan u vidu reprezentacije spanije,samo bi igra bila drugacije podredjena,ovako se ide preko njega,p.s mesi je ac milanu tek prvi gol iz igre dao u pobedi od 4:0 kada vise nisu igrali ni nesta,silva,ibra,sedorf,tako da ne solite ljudima pamet!!

ferdinand

pre 8 godina

Ako je Mesi los u reprezentaciji sta bi tek trebali reci za Ronalda u Portugalu?
(hmm, 7. maj 2015 21:44)

Ko pominje Ronalda u ovom clanku? A kad ga vec ti pominjes, isto vazi i za njega. Majstori po put Pelea, Euzebia, Maradone, Ronaldinja, Ronalda Luiza Nazario da Lima, Batisetuta kao i mnogi drugi majstori fudbala su nosili svoje klubove, ali Boga mi, i svoje reprezentacije, za razliku od ove dve "zvezde" koji mogu da budu zvezde samo u Realu i Barsi, jer svi igraju za njih. I Mesi se nadavao golova koje su mu namestali i Xavi i Iniesta, Buskec i ostali, bas kao sto namestaju Ronaldu u Realu.

nikad SP nece da ima

pre 8 godina

U odvratnoj Barseloni daje golove Nemcima a u reprezentaciji se (sa istim tim Nemcima) ne vidi, ne postojji.
Zauvek ce biti Gdessi

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, Mesi moze da bude samo Mesi u Barseloni. Svestan je toga, tako da ne zeli da menja klub. A da je cinjenica ovo sto govorim, svedoce njegovi "uspesi" u reprezentaciji. Svi dizu Mesija u nebo, a zaboravljaju perfektne igrace, radilice, kao sto su Xavi, Iniesta... Mesi jeste vanserijski igrac, ali ima to jedno ali koje je u stvari Barselona. Voleo bih da ga vidim npr u MU, MC, CFC, Bajernu, Milanu, Realu, Atletiko Madridu...

Marko

pre 8 godina

Šta čovek napravi od Bajerna za godinu dana , to je bruka ! Sinoć u prvih 11 , golman, 2 centralna beka , 3 spoljna beka , od kojih jedan lam igra krilo , 3 zadnja vezna , i miler i levandovski u napadu sami kao listovi na vetru . Gvardiola ne zna ništa drugo osim da odbranu postavi kod centra , što je samoubistvo , Bajernu ništa ne hvali , osim trenera , Jupp je bio zakon !

Darkoo27

pre 8 godina

Bajern moze ne samo tri, vec moze i 7 kada zeli i hoce. Steta sto ne igra Roben jer videli smo letos kako Spanci prolaze kada je on u ekipi!!!

legendarna izjva mesi bogotac

pre 8 godina

Postoje dve sorte ljudi. Oni koji misle da je Leo Mesi najbolji fudbaler planete i oni koji ne znaju ništa o fudbalu...

GenPress

pre 8 godina

Najveci prodavci magle na svetu su ova nesnalica i najplaceniji vozac autobusa smorinjo....Ej vredi ti tim milijardu,igras 1/8 finala Lige Sampiona kuci,imas igraca vise i parkiras autobus,nemojte to ljudi nikad zaboraviti,ja sigurno nikad necu,samo posle te utakmice bi meni leteo sa klupe momentalno,mozda i veci prodavac magle od Gvardiole je smorinjo,dosta jadan trener....

vince carter

pre 8 godina

Sistem barselone je "x faktor" uvek bio,oni koji su pricali "xavi i iniesta" su takodje povrsni,xavi igra za barselonu od 98 godine,ajde da vidim ko je njega stavljao medju najbolje vezne na svetu do 2006 godine,kada je sve slozeno a posle doradjeno,zasto mesi ne prolazi ovako u dresu argentine? jer saigraci ne igraju u tom sistemu,ne stvaraju dovoljno prostora i ne drze loptu kod sebe..u ovakvom sistemu gde je lopta stalno u njihovim nogama maradona,pele,el fenomeno jos fizicki pripremljeni za danasnje vreme bi radili isto..tako da batalite "sva vremena" najbolji je trenutno a ovo drugo je nepostovanje.Reci da bi barsa bila 70 posto slabija bez mesija je takodje ludost,jer je sistem dokazan u vidu reprezentacije spanije,samo bi igra bila drugacije podredjena,ovako se ide preko njega,p.s mesi je ac milanu tek prvi gol iz igre dao u pobedi od 4:0 kada vise nisu igrali ni nesta,silva,ibra,sedorf,tako da ne solite ljudima pamet!!

QRoña

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

@(Miroslav, 7. maj 2015 14:57)


Super, a zasto onda kad je toliki genije, sam nije uzo loptu i resio finale sa Nemackom kad je vido da mu ne ide sa bracom Argentincima, nego se je utopio u to njihovo sivilo, pa se jos propisno i obrukao bas kao sto to cini i Penaldo, sa svojom reprezentacijom. Nego, lako je njima obojici biti vedeta u timu sa toliko skupih igraca, dok su Maradona i Pele sami pobedjivali svoje rivale i sa repkom i sa klubovima.

cofi95

pre 8 godina

Dajem kucu i okucnicu da bi Bard imao bolji rezultat sinoc od ovog sarlatana. Unistio je sve sto je Hajnkes stvorio, i prebacio ovo mrtvilo od fudbala iz Barce u Bayern. Idi preuzmi neki osrednji tim i dokazi se, jadnice!

Miroslav

pre 8 godina

Penaldo nije ferari, nego fica u poredjenju s Mesijem. Klasican trkac i kamper koji ceka da mu loptu bace na tacnu pa da da gol. Mesi celu utakmicu namesta zicere, pa kad vidi da ovima ne ide, dohvati loptu i resi mec. To sto nekome usput slomi ledja, Boze moj...

Monarhista

pre 8 godina

Najjaci dokaz da smo mi Srbi definitivno dotakli dno vidim u cinjenici da su se pojavili Srbi ili "srbi" koji navijaju za Bajern!!
Covek od toga nize ne moze da padne.

ticroo

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.

adio pep

pre 8 godina

Pokusaj da pravi od Bajerna Barsu 2 konacno se razlupao.Hajkens je pokazao kako se razbija tika- taka.Nadam se da ce Klop doci u Bajern pa da Nemci igraju ko Nemci.

Kum

pre 8 godina

Sa robenom i riberijem bi ih Barca napunila i sa 6-0 jer ta dvojica ne znaju za odbranu a napred nebi disali
(dejo, 07. maj 2015 15:15)

Kao pre dve godine?

Zak

pre 8 godina

Jeste sva tri puta Mesi dokazao klasu ali se više od toga videlo koliko ti ne znaš da se braniš. Murinjo bi jucerašnju utakmicu završio sa nulom.

EvenSteven

pre 8 godina

Ovo nije Bayern, ovo nije nemački tim sa nemačkim mentalitetom i priča je gotova za njih. Lev ili Klop za trenera skloniti ovu ciganiju iz tima. Messiju kapa dole, pored CR7 definitivno bog.

Aca Znalac

pre 8 godina

Gvardiola, tvoj tim je juče odigrao jedan više nego jadan i kukavički meč u kome ste uspeli u prvih 77 minuta da sklonite nekako loptu sa strane, a onda počinje lekcija koju je prof. dr. i dipl. fudbaler i majstor kakav se posle Maradone pojavio tzv. Legenda Mesi uze stvar u svoje ruke i sam vas onako na goliće pobedi i ponizi kao nikada nemački fudbal do sada. Dobili ste lekciju za sva vremena i baš mi je milo i drago jer se samo busate da ste vi šampioni kakvih nema.

ludi milojko

pre 8 godina

Bajern vise nije i nisu nemci. Gvardiola je pola Spanije preselio na Alianc arenu.
Sinoc sam steko utisak da Bajern nije hteo ni da sutira no gol vec su non stop pimpali loptu.
Gvardiola napolje. Klop na klupu.

rvp

pre 8 godina

Barsa ih je razbila,ali da je bila obrnuta situacija,da su Barsi falila 2 najbolja igraca( Mesi i Nejmar/Suarez),verovatno bi i rezultat bio drugaciji.Svaliti svu krivicu na Gvardiolu je neposteno.

Hhehe

pre 8 godina

Statistika Lige sampiona ove sezone:
Najviše golova: Messi;
Najviše asistencija: Messi;
Najviše ključnih dodavanja: Messi;
Najviše driblinga: Messi.

Nerealan je.

Efenberg

pre 8 godina

Lev da bude sledeci trener, i pocecu ponovo da navijam za Bajern. Znam da ce da ih potrese sto zadnje dve godine ne navijam za njih ali eto, i ja sa kazem svoje misljenje...

essen

pre 8 godina

ni jedan sut prema golu..ocajan bajern.
(.., 7. maj 2015 15:09)
Šta ste vi gledali? Bajern je imao 8 pokušaja, od toga 5 u okvir gola. To ništa ne umanjuje klasu Messija, Pep je sve objasnio...

Tyrael

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa komentarima "Da su Roben i Riberi igrali"... SBBKBB. Da baba ima m*** bila bi deda. Nema opravdanja. Barselona je izbacila sampiona Engleske (Man City), sampiona Francuske (Psg) i dobili sampiona Nemacke u prvoj utakmici. Koga je od ozbiljnijih protivnika Bajern imao? Sahtjor...? Porto...? U prvom poluvremenu ih je drzao Nojer, na kraju su i dobro prosli sa ovim rezultatom.

neutralni felsh

pre 8 godina

Ti si otišao iz Barselone, ali ona iz tebe nikad. I u izjavama pominješ više Barsu nego klub koji vodiš. Nema više pompe kao nakon prve utakmice s Portom kad si na sva zvona najavljivao preokret, nema skakanja i cimanja pored klupe kao protiv Dortmunda... Nesposobnjakoviću je tačno drago što mu je tim skršen sinoć. Uništio si ekipu s jednim od najvećih potencijala ikad, folirante.
(ticroo, 7. maj 2015 15:08)


jes! gvardiola je barsin podmetnuti spijun. ako ne mozes da ih pobedis, podmetni im trenera svoga ;)

nemoj molim vas nemojte da lozite mog dragog senjor galijanija, sad ce mozda sveze inspirisan opet da nam prospe neku veselu teoriju o zaveri, uefa, cia, kgb, vatikan, godzila, king kong, dolby suraund, fizicki zakoni, horoskop... - svi se udruzili da bi Barseloni omogucili titule na mufte.

doduse, mesi jeste nakantavao njegov dragi milan, dok je milan jos bio sposoban da igra po evropi, dao im ukupno 8 golova u cini mi se 6 meceva (ili bese 8, ispravite ako gresim) - ali ne, to nije zato sto covek zna da igra nego zato sto su mu to zle uefine sudije omogucile ;)

JoxFJ

pre 8 godina

U pravu je sve, ne može niko Mesija čuvati 90 minuta, samo minut pada koncentracije i to mu je dovoljno da postigne gol. Moja prognoza sledeće nedelje Real-Juve 1:1, Bayern Barsa 1:2.

Kimi

pre 8 godina

Setimo se 2013 godine kad je Bajern dobio Barselonu, Barselona u najslabiojoj formi u poslednjih 10 godina, bez Mesija, sa Bartrom u odbrani celu utakmicu, sve se vratilo sada, mada bi ih Barsa otresla i u punom sastavu.

cule

pre 8 godina

Veliki sam navijac Barselone, i iskreno mislim da bi ih Barsa prosla i sa Robenom i Riberijem ali ne bi bilo ovoliko ubedljivo, Gvardiola je stvorio jak Bajern preslikanu Barselonu sa jacim posedom ,Bajern je protiv jedne Barselone imao veci posed lopte, Bajern se borio muski ali ne mozes kad igras protiv coveka kome su potreba 2 minuta da resi utakmicu, ne mozes igrati protiv ovakvog Mesija, ali nije samo Mesi kao sto kaze Pep tu je Rakitic koji je sve bolji odigrao bez greske sinoc, ne znas odakle moze da te snadje, Nejmar, Suarez, Iniesta, Buskets kao iz "onih" dana nepogresiv i ne mozes ga preci, Barselona je tahnicki najpotkovanija ekipa u poslednjih 20 godina, ako ne i ikad, u odbrani malo skripi, Maskerano tata, iako je nizi od dosta njih, ne mozes da nadskocis coveka, klizeci start mu je perfektan, Alba trci kao blesav, pozadi je kao pijavica, ubacije se kao lud pretrci ceo teren za 10 sekundi, o Alvesu ne treba trositi reci, covek igra kao da ima 25 godina, i ne zaboravite cinjenicu da je Barselona ove godine pobedila 3 puta Psg, 2 puta Siti, jednom Real, 3 puta Atletiko, i 2 puta Valensiju, jednostavno su ove godine najjaci i Pepu ne treba zameriti nista...

Savri

pre 8 godina

@(cule, 7. maj 2015 15:40)

Posedom lopte se ne dobijaju utakmice! Lepo si primetio da je Gvardiola doneo Bajernu fudbal kakav igra Barseolan ali bih samo napomenuo da je zbog toga opravdano postao najomraženiji lik među navijačima Bajerna! Ne govorim o ovim našim navijačima već o pravim nemcima koji navijaju za Bajern...

barca bih

pre 8 godina

Neymar Jr: "Nikad neću zaboraviti trenutak kad mi je najbolji igrač svijeta dopustio da izvedem penal u momentima kad ga je jedan gol dijelio od hat-tricka, a u isto vrijeme je i u utrci za najboljeg strijelca u prvenstvu."

ferdinand

pre 8 godina

Ako je Mesi los u reprezentaciji sta bi tek trebali reci za Ronalda u Portugalu?
(hmm, 7. maj 2015 21:44)

Ko pominje Ronalda u ovom clanku? A kad ga vec ti pominjes, isto vazi i za njega. Majstori po put Pelea, Euzebia, Maradone, Ronaldinja, Ronalda Luiza Nazario da Lima, Batisetuta kao i mnogi drugi majstori fudbala su nosili svoje klubove, ali Boga mi, i svoje reprezentacije, za razliku od ove dve "zvezde" koji mogu da budu zvezde samo u Realu i Barsi, jer svi igraju za njih. I Mesi se nadavao golova koje su mu namestali i Xavi i Iniesta, Buskec i ostali, bas kao sto namestaju Ronaldu u Realu.

Brzi

pre 8 godina

Cini mi se da ljudi ne primecuju dovoljno ulogu i kvalitet igre Maskerana u timu. Jesu zaista Nejmar, Mesi i Suarez fantasticni, deluje kao magija sve sto rade njih trojica. Medjutim Maskerano je igrac koji vam daje samopouzdanje u odbrani, zadnjem delu veznog reda i igrac na kog mozete da se oslonite ukoliko vam ne ide u napadu. Mislim da on u defanzivi prednjaci isto koliko i jedan igraca savrsenog tria u napadu. Mene je i on sinoc odusevio.

blu

pre 8 godina

Ali fore za Boatenga, plakao sam...

"Svi okrecu janje, samo Messi Boatenga..."
"Otvoriti humanitarni telefon iz solidarnosti prema Boatengu..."
"Tko je otvorio saht ispod Boatenga?"
"KO kao iz doba Tajsona..."
"Boateng na zapadu, gleznjevi na istoku..."
"Kosmodisk, plus jos jedan gratis, za Boatenga..."
"Legenda kaze da Boateng jos uvijek mirise travu na stadionu Barcelone.."
"Slozio ga ko metar drva..."

Ahahahahaaha, legende sa B92....

Savri

pre 8 godina

A još pre nepune dve godine Bajern je sa slabijim igračkim kadrom harao Evropom! Ok, poslednjih mesec dana stvarno imaju problem jer su im skoro svi bočni igrači povređeni ali to ne menja činjenicu da Bajernu ne leži fudbal koji Pepe Gvardiola forsira. Desila se slična stvar i sa Trapatonijem ili Van Galom u prethodne dve decenije pa su se zadržali samo po dve godine, nadam se da će tako biti i sa Gvardiolom. Činjenica je da je Bajern bio najuspešniji kad su ga vodili nemački treneri i igrali tipičan nemački fudbal...

Bogdan

pre 8 godina

Barselona ce ih pobediti lagano i u Minhenu- dvojka ko kuca a i kvota ce biti dobra ! Messi i Suarez ce cekati sanse na kontru a kad je Messi dobije na centru i krene prema golu zna se sta sleduje : asistencija ili gol !! Mnogo je jaka Barsa ove godine a jos ima i + 3

dario

pre 8 godina

Koliko ljudi pricaju nebuloze i prospiaju praznu pricu da neverujem koliko smo plitki.Nije Gvardiola kriv za ovaj debakl .Verovatno se niko od vas nije bavio sportom,jer da jeste,znao bi koliko je tesko ostati na vrhu i koliko tesko je zadrzat motivaciju na vrhunskom nivou kad osvojis sve sto se moze osvojiti.Prvi primer je barca.Sa Gvardiolom su u 4 sezone izmasakrirali dobar deo evropskih fudbalskih dinastija ,osvojili 2 puta i evropski naslov na veoma dominantan nacin ,pola tima im u medjuveremenu uzeo i svetsku i evropsku titulu sa drzavnim timom .I sta ste mislili da je 2013 kad su naletili na gladni Bayern koji je predhodno bio porazen u 2 finala ,motivacija bila na istom nivou!?? Jeste li svesni koliko dodje do praznjenja nakon osvajanja svega sto se moze osvojiti !??to se ddesilo barci ,to se desilo sada i Bayernu.Svaki iole ozbiljniji sportski radnik je znao da je gotovo nemoguce da Bayern ponovi onakvu sezonu sa Hejnkensom .Da bi to uradili,nije bilo potrebno samo promeniti trenera,vec pre svega tim !! Ekipa je ostala ista,prosle godine,bas kao i slucaj sa barcom,pola tima im postanu i svetski prvaci i zar vi zaista mislite da ovaj trenutni Bayern ima isti nivo motivacije kao i onaj iz 2013 dok jos nisu bili ni svetski ni evropski prvaci!?? Gvardiola izvlaci max,al ni jedna era ne moze trajati duze od 3-4 sezone .To je poenta svega.Mora se menjati tim,igraci se zasite,ostare i zato je BM potreban remont,bas kao sto je napravila i barca koja je sad ponovo gladna !

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

Doktor

pre 8 godina

Thierry Henry: "Ako me pitate šta se noćas desilo reći ću vam da se desio Lionel Messi."

"Taj čovek je savršen. Koliko puta ću to još ponoviti? On je hteo pobedu i on je pobedio."

mariola

pre 8 godina

(QRoña, 7. maj 2015 16:01)
Za Maradonu i mogu reci da je skoro pa sam uzeo naslov sa Argentinom iako je imao nekoliko jos dobrih saigraca,al reci da Pele nije imao dobre saigrace sugerise samo na jedno.Ti druze nemas veze sa fudbalom i njegovom istorijom.Raspitaj se malo bolje o tome s kim je igrao Pele kako u reprezantaciji ,tako i u Santosu tokom svoje karijere...