Utorak, 05.05.2015.

08:17

Grifin tripl-dablom razbio Rokitse

Iako bez svog ključnog igrača Krisa Pola, Los Anđeles Klipersi savladali su Hjuston Rokitse 117:101 u Teksasu i poveli u polufinalu Zapada, NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Grifin tripl-dablom razbio Rokitse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 9 godina

Moram da se javim posto sam rekao da ce spursi izbaciti kliperse i kazem da nisam bio u pravu,mada nisam imao pojma da je parker povredjen tj rovit,pa s obzirom na rezultat u seriji logicno je da bi ipak spursi ipak prosli,protiv hjustona su mi vec klipersi bili favoriti mada sam bio ubedjen da ne mogu da pobede prvu bez pola.

Nikola

pre 9 godina

Playoff serija se lomi u 3,4 utakmici kada se ekipe bolje upoznaju, tj znaju da koriste necije slabosti...Hjuston igra dobro cele sezone, i ne moze se suditi po jednom losem izdanju cela godina.Tako da ne treba suditi u napred, a prednost domaceg terena u nba nije tolika.Gledao sam u ligaskom delu kada su Rokitsi prosto pocistili Kliperse u L.A tako da ....

fabregas

pre 9 godina

Ja sam prognozirao finale Istoka Vasington-Chikago! i finale Zapada Huston-Golden !! I Veliko finale Chikago-Golden(Houston) ! Iako nisam verovao bas u finale istoka izgleda da cu to pogoditi !! a finale zapada ubedjen bio ali ce tesko houston posle ovakve tekme LAC! Bez Pola ovako da igraju strasno ali dobro ipak verujem da ce se Harden i druzina dici !!

arch

pre 9 godina

Dok Rivers je veliki trener,nacin na koji je je vodio ekipu u sedmoj utakmici protiv san antonia je neverovatan,samo,tesko je to reci,a ne biti napadnut od ovdasnjih supljih sveznalica kojima je greg popovic sve i svja

Almighty

pre 9 godina

@JeRemija

Od top 10 poteza u sezoni, 2 su Karijevo lomljenje Pola. Ukupno ga je 3 puta izlomio ove sezone. Inace, ne volim ni jednog jer su nadmeni, a nikad nista osvojili nisu (Kari sad). I ne zaboravi da su im Voriorsi duzni, a masina su u svim segmentima.

Sto se utakmice tice, cim sam video Dzosa Smita koji tera kontru 1:3 i dize se za 3, znao sam u kom smeru ide mec... :-P
Mislim da su kljuc uspeha za Kliperse 2 igraca: Barns i Kraford. Kada njih dvojica odigraju dobro napred, Klipersi uvek dobiju. Od Pola i Grifina se to podrazumeva.

shazam

pre 9 godina

Klipersima svaka cast na pozrtvovanoj i timskoj igri, ali ovo je za Hjuston teska blamaza. Izgubili su od ekipe kojoj su se bez Pola na pleju rotirali Ostin Rivers i neki Lester Hadson za koga prvi put cujem. Na krilu Met Barns sa 35 godina i Turkoglu sa 36. Deandre Dzordana kad su vadili ulazio je Big Baby Davis koji nema ni 2.05 (mozda u sirini jedino), i oni umesto da napadaju kos, Dzos Smit u zadnjoj cetvrtini sutira trojke preko ruke covek. Kazem uopste ne umanjujem pobedu Klipersa, Blejk Grifin je bio sjajan kao sto se i ocekuje, Barns i Rivers jesu ubacil neke suteve ali to samo pokazuje kakva je odbrana Hjustona ako ih "napuni" takav roster bez glavnog dirigenta. I to kod kuce. I to posle 6 dana odmora, vuku se kao babe po terenu. Sto se tice Grifina, njemu se ovde bukvalno za zlo uzima sto visoko skace i kuca, kao da je to minus u igri a ne plus. On je u samom vrhu najboljih cetvorki od kako je usao u ligu, i svake sezone se vraca bolji. Ova sezona je pocela pre vise od 6 meseci drugari, i igrac koga ste zvali drvom i banderom i siledzijom koji da ne kuca ne bi bio u ligi, je imao 5.3 asistencije sa mesta krilnog centra. Dakle to je prosek, po utakmici, u pola godine utakmica - ko je pratio i gledao nema sta da se iznenadjuje sto je napunio Borisa Dijaoa u prosloj rundi i Terensa Dzonsa sada. U reg. sezoni sigurno jedan od 10 najboljih igraca. Inace ocekujem da se Hjuston konsoliduje, ali poraz odmah u prvoj utakmici kod kuce bi lako mogao da prevagne na kraju.

Fiki

pre 9 godina

Nije vezano za ovu vest ali otac Kleya Thompsona je pre neki dan rekao da Warriorsi na sve nacine pokusavaju da naprave mesta za Kevina Duranta.....Uh kakav bi to trio bio pa svima bi se tresle gace od same pogledi na njih:)

JeRemija

pre 9 godina

@karma Čućemo se posle duela kari vs pol, da vidimo da li i dalje imaš to mišljenje.
Kari je bolji šuter, prvenstveno za 3 poena i tu nema dileme. Što se tiče šuta sa distance, na espn je baš bila priča da je Pol tu najbolji u NBA. Asistencije i pregled igre su na strani Pola, to je svima jasno i nije potrebno neko objašnjenje dok je i u odbrani Pol bolji tako da jedva čekam njihov duel da vidimo kako stoje stvari. Video si tokom sezone ono jedno zalamanje Karija i Polov pad i izveo si zaključak da je Kari mnogo bolji igrač od Pola?!

zagor

pre 9 godina

ja sam ranije "pljuvao" grifina i ne povlacim nista sto sam rekao. pre je stvarno bio hajlajt masina i nista vise od toga. medjutim, sada je to dosta drugaciji i ozbiljniji igrac.
svaka cast kada su "umorni" klipersi dobili u gostima hjuston i to bez krisa pola. jeste hjuston bio bez beverlija i motejunasa, ali opet, dosta lagan poraz...
klipersi me iznenadjuju. igraju sa najkracom klupom na zapadu (sad i bez najboljeg igraca), a opet guraju. ako prodju i hjuston, stvarno svaka im se dala.

paspalj chandler

pre 9 godina

Govorio si ti Jeremijo i da je Howard najbolji centar lige,nidje veze.
Paul da uhvati Currija u masinu?Videli smo par puta ove sezone to.
Houston ovde moze najvise jednu da pobedi.

veljko

pre 9 godina

ja sam, od kad sam ga prvi put video, "pljuvao" grifina. mislim da nisam gresio u tome, tada. isto tako, sad bih bio lud, da kazem da je samo nabildovani basketas, bez ideje i znanja. covek je mnogo napredova. do te mere, da mislim da je zasluzio i nagradu za "most improved" igraca, bez obzira na njegov predjasnji status zvezde. navijao sam za sparse, ali sad, po prvi put u zivotu, navijam za kliperse. uz zdravog pola, on i jesu najveci favorit.

Uncle Drew

pre 9 godina

@Jeremija
"Videcemo kad ga Pol uhvati" !?!?
Dal si realan sta si napisao, izgleda da ti samo pogledas na kraju statistiku pa tako komentarises, da si odgledao jednu utakmicu GsW-CLIP znao bi kolku si glupost napisao

Nikola

pre 9 godina

@Jeremija nije ti bas lako...kakva crna masina za Karija,baci pogled na utakmice iz ove sezone i par poteza Karija,bas protiv Pola..

karma

pre 9 godina

Hahahah JeRemija ne veeeerujem sta si napisao... Pa pogledaj malo top10 Karija, videces da je na barem 5 mesta "žrtva" upravo tvoj Pol. I love this game

Jovan Djurovic iz Niksica

pre 9 godina

Da cujem sta je Jovan govorio,bre?! Da Klipersi dobijaju sa 4-2... Znam da ce vam biti dosadno jer vam unaprijed govorim rezultate,ali nema veze... Licno sam se cuo sa Polom prije utakmice i rekao mi:Jovan,my man,look i am not ready for today's game,i'm sorry,but my good friend Griffin will destroy rockets. A ja mu odgovorim:Ok,my good friend,i hope you will be ready for the next game...

djasa

pre 9 godina

Klajj, klaj, kao da je početak sezone, a ne plejof, ovaj 2 x šutira trojku iz ugla kao da je na treningu... Grifin ulaz sa zadrškom, faul glupi... Zato ja više i ne gledam to, em je kasno po našem vremenu, em se oduži, a i nema više onih rivalstava kao pre... Izljybe se posle utakmice svi, kao da ništa nije bilo... Evroliga je slabija, ali bar je zadržala srž košarke, ono su cirkyzanti...

NastyB

pre 9 godina

Počnu da se igraju odbrane, Hardena nigde.
(prosek, 5. maj 2015 08:34)

Ne znam šta očekujete od Hardena, da u svakoj utakmici daje 35+ poena?? Odbrana Klipersa se koncentrisala na njega, a razlog poraza Hjustona leži u katastrofalnoj igri Smita i Bruera, koji kao da su prvi put izašli na parket. I jedan i drugi šutirali 3-12, Smit imao 5 skokova koliko i Harden, jednostavno da su oni zaigrali kako umeju, rezultat bi bio drugačiji.
Time ne umanjujem značaj pobede Klipersa, nego mi je malo glupo da oni koji su ih do juče nazivali „cirkuskim timom“ sada ih dižu u nebesa, a ja sam pio silne minuse kad sam pisao da tim koji vodi Dok Rivers, a ima Pola i Grifina ne može nikako da se naziva „cirkuzantima“. A i „neinteligentno drvo“ Džordan lupio tri rampe Dvajtu Hauardu, imao 13 skokova pored njega i igrao odličnu odbranu.
Daleko je ovo od toga da će ih Klipersi „počistiti“, domaći teren u NBA ne znači ništa, a ako se Bruer i Smit priberu, biće tu još puno vatre...

pn

pre 9 godina

Grifin me oduševljava iz utakmice u utakmicu. Vidi se da je u potpunosti sazreo kao igrač. Nije to više onaj momak koji samo gleda kako da nekoga stavi na poster.

Alen Iverson

pre 9 godina

A kad se setim koliko su neki strucnjaci pljuvali Grifina,a covek je mozda i najbolji pojedinac u ovom play-offu (cini mi se da mu je ovo 3. tripl dabl).

JeRemija

pre 9 godina

Kako volim što je Grifin eksplodirao u plej ofu, u inat svim stručnjacima koji su ga zvali nabildovanim cirkusantom bez grama mozga koji sve ide na snagu. Evo i Deandre je odigrao odlično noćas, podelio i 5 asist i lupio 4 banane ali stručnajci forumaši će ga i dalje zvati panjinom...Samo polako, Klipersi vrlo lako mogu i da osvoje zapad. Imaju oni lek za Voriorse, lako je Kariju bahatiti se na Udrihu i Kalatesu, videćemo kada ga uhvati Kris Pol u mašinu. Posle Kavsa najviše bih voleo da titulu uzmu Klipersi!

Neznalica

pre 9 godina

Mora da se sada grizu za jezik svi oni, a bila ih je većina, koji su govorili da će Hjuston počistiti Kliperse. Valjda je sada svima jasno da, kada se vrati Kris Pol, Hjuston nikako ne može biti favorit u ovoj seriji.

Blejk Grifin pokazuje da je pravi igrač i da je u stanju da igra najbolje kada je to timu najpotrebnije. Verovatno je do sada od svih igrača pokazao najviše u plej-ofu. Potencijalni MVP prvenstva za mnoge, Harden, nije čak ni najbolji igrač u plej-ofu u svojoj ekipi.

Biće ovo duga serija. Ma kako sada stvari stoje, gotovo je sigurno da će sve serije da se igraju bar šest utakmica. I Memfis će pokazati zube, u to sam siguran. Ako nešto krasi tu ekipu, to je da igraju odlično plej-of.

Za prave ljubitelje košarke početak polufinala po konferencijama nije mogao da ima bolji početak.

pn

pre 9 godina

Grifin me oduševljava iz utakmice u utakmicu. Vidi se da je u potpunosti sazreo kao igrač. Nije to više onaj momak koji samo gleda kako da nekoga stavi na poster.

Alen Iverson

pre 9 godina

A kad se setim koliko su neki strucnjaci pljuvali Grifina,a covek je mozda i najbolji pojedinac u ovom play-offu (cini mi se da mu je ovo 3. tripl dabl).

Neznalica

pre 9 godina

Mora da se sada grizu za jezik svi oni, a bila ih je većina, koji su govorili da će Hjuston počistiti Kliperse. Valjda je sada svima jasno da, kada se vrati Kris Pol, Hjuston nikako ne može biti favorit u ovoj seriji.

Blejk Grifin pokazuje da je pravi igrač i da je u stanju da igra najbolje kada je to timu najpotrebnije. Verovatno je do sada od svih igrača pokazao najviše u plej-ofu. Potencijalni MVP prvenstva za mnoge, Harden, nije čak ni najbolji igrač u plej-ofu u svojoj ekipi.

Biće ovo duga serija. Ma kako sada stvari stoje, gotovo je sigurno da će sve serije da se igraju bar šest utakmica. I Memfis će pokazati zube, u to sam siguran. Ako nešto krasi tu ekipu, to je da igraju odlično plej-of.

Za prave ljubitelje košarke početak polufinala po konferencijama nije mogao da ima bolji početak.

NastyB

pre 9 godina

Počnu da se igraju odbrane, Hardena nigde.
(prosek, 5. maj 2015 08:34)

Ne znam šta očekujete od Hardena, da u svakoj utakmici daje 35+ poena?? Odbrana Klipersa se koncentrisala na njega, a razlog poraza Hjustona leži u katastrofalnoj igri Smita i Bruera, koji kao da su prvi put izašli na parket. I jedan i drugi šutirali 3-12, Smit imao 5 skokova koliko i Harden, jednostavno da su oni zaigrali kako umeju, rezultat bi bio drugačiji.
Time ne umanjujem značaj pobede Klipersa, nego mi je malo glupo da oni koji su ih do juče nazivali „cirkuskim timom“ sada ih dižu u nebesa, a ja sam pio silne minuse kad sam pisao da tim koji vodi Dok Rivers, a ima Pola i Grifina ne može nikako da se naziva „cirkuzantima“. A i „neinteligentno drvo“ Džordan lupio tri rampe Dvajtu Hauardu, imao 13 skokova pored njega i igrao odličnu odbranu.
Daleko je ovo od toga da će ih Klipersi „počistiti“, domaći teren u NBA ne znači ništa, a ako se Bruer i Smit priberu, biće tu još puno vatre...

karma

pre 9 godina

Hahahah JeRemija ne veeeerujem sta si napisao... Pa pogledaj malo top10 Karija, videces da je na barem 5 mesta "žrtva" upravo tvoj Pol. I love this game

Jovan Djurovic iz Niksica

pre 9 godina

Da cujem sta je Jovan govorio,bre?! Da Klipersi dobijaju sa 4-2... Znam da ce vam biti dosadno jer vam unaprijed govorim rezultate,ali nema veze... Licno sam se cuo sa Polom prije utakmice i rekao mi:Jovan,my man,look i am not ready for today's game,i'm sorry,but my good friend Griffin will destroy rockets. A ja mu odgovorim:Ok,my good friend,i hope you will be ready for the next game...

veljko

pre 9 godina

ja sam, od kad sam ga prvi put video, "pljuvao" grifina. mislim da nisam gresio u tome, tada. isto tako, sad bih bio lud, da kazem da je samo nabildovani basketas, bez ideje i znanja. covek je mnogo napredova. do te mere, da mislim da je zasluzio i nagradu za "most improved" igraca, bez obzira na njegov predjasnji status zvezde. navijao sam za sparse, ali sad, po prvi put u zivotu, navijam za kliperse. uz zdravog pola, on i jesu najveci favorit.

shazam

pre 9 godina

Klipersima svaka cast na pozrtvovanoj i timskoj igri, ali ovo je za Hjuston teska blamaza. Izgubili su od ekipe kojoj su se bez Pola na pleju rotirali Ostin Rivers i neki Lester Hadson za koga prvi put cujem. Na krilu Met Barns sa 35 godina i Turkoglu sa 36. Deandre Dzordana kad su vadili ulazio je Big Baby Davis koji nema ni 2.05 (mozda u sirini jedino), i oni umesto da napadaju kos, Dzos Smit u zadnjoj cetvrtini sutira trojke preko ruke covek. Kazem uopste ne umanjujem pobedu Klipersa, Blejk Grifin je bio sjajan kao sto se i ocekuje, Barns i Rivers jesu ubacil neke suteve ali to samo pokazuje kakva je odbrana Hjustona ako ih "napuni" takav roster bez glavnog dirigenta. I to kod kuce. I to posle 6 dana odmora, vuku se kao babe po terenu. Sto se tice Grifina, njemu se ovde bukvalno za zlo uzima sto visoko skace i kuca, kao da je to minus u igri a ne plus. On je u samom vrhu najboljih cetvorki od kako je usao u ligu, i svake sezone se vraca bolji. Ova sezona je pocela pre vise od 6 meseci drugari, i igrac koga ste zvali drvom i banderom i siledzijom koji da ne kuca ne bi bio u ligi, je imao 5.3 asistencije sa mesta krilnog centra. Dakle to je prosek, po utakmici, u pola godine utakmica - ko je pratio i gledao nema sta da se iznenadjuje sto je napunio Borisa Dijaoa u prosloj rundi i Terensa Dzonsa sada. U reg. sezoni sigurno jedan od 10 najboljih igraca. Inace ocekujem da se Hjuston konsoliduje, ali poraz odmah u prvoj utakmici kod kuce bi lako mogao da prevagne na kraju.

Fiki

pre 9 godina

Nije vezano za ovu vest ali otac Kleya Thompsona je pre neki dan rekao da Warriorsi na sve nacine pokusavaju da naprave mesta za Kevina Duranta.....Uh kakav bi to trio bio pa svima bi se tresle gace od same pogledi na njih:)

JeRemija

pre 9 godina

Kako volim što je Grifin eksplodirao u plej ofu, u inat svim stručnjacima koji su ga zvali nabildovanim cirkusantom bez grama mozga koji sve ide na snagu. Evo i Deandre je odigrao odlično noćas, podelio i 5 asist i lupio 4 banane ali stručnajci forumaši će ga i dalje zvati panjinom...Samo polako, Klipersi vrlo lako mogu i da osvoje zapad. Imaju oni lek za Voriorse, lako je Kariju bahatiti se na Udrihu i Kalatesu, videćemo kada ga uhvati Kris Pol u mašinu. Posle Kavsa najviše bih voleo da titulu uzmu Klipersi!

zagor

pre 9 godina

ja sam ranije "pljuvao" grifina i ne povlacim nista sto sam rekao. pre je stvarno bio hajlajt masina i nista vise od toga. medjutim, sada je to dosta drugaciji i ozbiljniji igrac.
svaka cast kada su "umorni" klipersi dobili u gostima hjuston i to bez krisa pola. jeste hjuston bio bez beverlija i motejunasa, ali opet, dosta lagan poraz...
klipersi me iznenadjuju. igraju sa najkracom klupom na zapadu (sad i bez najboljeg igraca), a opet guraju. ako prodju i hjuston, stvarno svaka im se dala.

arch

pre 9 godina

Dok Rivers je veliki trener,nacin na koji je je vodio ekipu u sedmoj utakmici protiv san antonia je neverovatan,samo,tesko je to reci,a ne biti napadnut od ovdasnjih supljih sveznalica kojima je greg popovic sve i svja

Uncle Drew

pre 9 godina

@Jeremija
"Videcemo kad ga Pol uhvati" !?!?
Dal si realan sta si napisao, izgleda da ti samo pogledas na kraju statistiku pa tako komentarises, da si odgledao jednu utakmicu GsW-CLIP znao bi kolku si glupost napisao

Nikola

pre 9 godina

@Jeremija nije ti bas lako...kakva crna masina za Karija,baci pogled na utakmice iz ove sezone i par poteza Karija,bas protiv Pola..

djasa

pre 9 godina

Klajj, klaj, kao da je početak sezone, a ne plejof, ovaj 2 x šutira trojku iz ugla kao da je na treningu... Grifin ulaz sa zadrškom, faul glupi... Zato ja više i ne gledam to, em je kasno po našem vremenu, em se oduži, a i nema više onih rivalstava kao pre... Izljybe se posle utakmice svi, kao da ništa nije bilo... Evroliga je slabija, ali bar je zadržala srž košarke, ono su cirkyzanti...

JeRemija

pre 9 godina

@karma Čućemo se posle duela kari vs pol, da vidimo da li i dalje imaš to mišljenje.
Kari je bolji šuter, prvenstveno za 3 poena i tu nema dileme. Što se tiče šuta sa distance, na espn je baš bila priča da je Pol tu najbolji u NBA. Asistencije i pregled igre su na strani Pola, to je svima jasno i nije potrebno neko objašnjenje dok je i u odbrani Pol bolji tako da jedva čekam njihov duel da vidimo kako stoje stvari. Video si tokom sezone ono jedno zalamanje Karija i Polov pad i izveo si zaključak da je Kari mnogo bolji igrač od Pola?!

Almighty

pre 9 godina

@JeRemija

Od top 10 poteza u sezoni, 2 su Karijevo lomljenje Pola. Ukupno ga je 3 puta izlomio ove sezone. Inace, ne volim ni jednog jer su nadmeni, a nikad nista osvojili nisu (Kari sad). I ne zaboravi da su im Voriorsi duzni, a masina su u svim segmentima.

Sto se utakmice tice, cim sam video Dzosa Smita koji tera kontru 1:3 i dize se za 3, znao sam u kom smeru ide mec... :-P
Mislim da su kljuc uspeha za Kliperse 2 igraca: Barns i Kraford. Kada njih dvojica odigraju dobro napred, Klipersi uvek dobiju. Od Pola i Grifina se to podrazumeva.

paspalj chandler

pre 9 godina

Govorio si ti Jeremijo i da je Howard najbolji centar lige,nidje veze.
Paul da uhvati Currija u masinu?Videli smo par puta ove sezone to.
Houston ovde moze najvise jednu da pobedi.

Nikola

pre 9 godina

Playoff serija se lomi u 3,4 utakmici kada se ekipe bolje upoznaju, tj znaju da koriste necije slabosti...Hjuston igra dobro cele sezone, i ne moze se suditi po jednom losem izdanju cela godina.Tako da ne treba suditi u napred, a prednost domaceg terena u nba nije tolika.Gledao sam u ligaskom delu kada su Rokitsi prosto pocistili Kliperse u L.A tako da ....

vince carter

pre 9 godina

Moram da se javim posto sam rekao da ce spursi izbaciti kliperse i kazem da nisam bio u pravu,mada nisam imao pojma da je parker povredjen tj rovit,pa s obzirom na rezultat u seriji logicno je da bi ipak spursi ipak prosli,protiv hjustona su mi vec klipersi bili favoriti mada sam bio ubedjen da ne mogu da pobede prvu bez pola.

fabregas

pre 9 godina

Ja sam prognozirao finale Istoka Vasington-Chikago! i finale Zapada Huston-Golden !! I Veliko finale Chikago-Golden(Houston) ! Iako nisam verovao bas u finale istoka izgleda da cu to pogoditi !! a finale zapada ubedjen bio ali ce tesko houston posle ovakve tekme LAC! Bez Pola ovako da igraju strasno ali dobro ipak verujem da ce se Harden i druzina dici !!

JeRemija

pre 9 godina

Kako volim što je Grifin eksplodirao u plej ofu, u inat svim stručnjacima koji su ga zvali nabildovanim cirkusantom bez grama mozga koji sve ide na snagu. Evo i Deandre je odigrao odlično noćas, podelio i 5 asist i lupio 4 banane ali stručnajci forumaši će ga i dalje zvati panjinom...Samo polako, Klipersi vrlo lako mogu i da osvoje zapad. Imaju oni lek za Voriorse, lako je Kariju bahatiti se na Udrihu i Kalatesu, videćemo kada ga uhvati Kris Pol u mašinu. Posle Kavsa najviše bih voleo da titulu uzmu Klipersi!

Jovan Djurovic iz Niksica

pre 9 godina

Da cujem sta je Jovan govorio,bre?! Da Klipersi dobijaju sa 4-2... Znam da ce vam biti dosadno jer vam unaprijed govorim rezultate,ali nema veze... Licno sam se cuo sa Polom prije utakmice i rekao mi:Jovan,my man,look i am not ready for today's game,i'm sorry,but my good friend Griffin will destroy rockets. A ja mu odgovorim:Ok,my good friend,i hope you will be ready for the next game...

djasa

pre 9 godina

Klajj, klaj, kao da je početak sezone, a ne plejof, ovaj 2 x šutira trojku iz ugla kao da je na treningu... Grifin ulaz sa zadrškom, faul glupi... Zato ja više i ne gledam to, em je kasno po našem vremenu, em se oduži, a i nema više onih rivalstava kao pre... Izljybe se posle utakmice svi, kao da ništa nije bilo... Evroliga je slabija, ali bar je zadržala srž košarke, ono su cirkyzanti...

JeRemija

pre 9 godina

@karma Čućemo se posle duela kari vs pol, da vidimo da li i dalje imaš to mišljenje.
Kari je bolji šuter, prvenstveno za 3 poena i tu nema dileme. Što se tiče šuta sa distance, na espn je baš bila priča da je Pol tu najbolji u NBA. Asistencije i pregled igre su na strani Pola, to je svima jasno i nije potrebno neko objašnjenje dok je i u odbrani Pol bolji tako da jedva čekam njihov duel da vidimo kako stoje stvari. Video si tokom sezone ono jedno zalamanje Karija i Polov pad i izveo si zaključak da je Kari mnogo bolji igrač od Pola?!

karma

pre 9 godina

Hahahah JeRemija ne veeeerujem sta si napisao... Pa pogledaj malo top10 Karija, videces da je na barem 5 mesta "žrtva" upravo tvoj Pol. I love this game

Fiki

pre 9 godina

Nije vezano za ovu vest ali otac Kleya Thompsona je pre neki dan rekao da Warriorsi na sve nacine pokusavaju da naprave mesta za Kevina Duranta.....Uh kakav bi to trio bio pa svima bi se tresle gace od same pogledi na njih:)

Uncle Drew

pre 9 godina

@Jeremija
"Videcemo kad ga Pol uhvati" !?!?
Dal si realan sta si napisao, izgleda da ti samo pogledas na kraju statistiku pa tako komentarises, da si odgledao jednu utakmicu GsW-CLIP znao bi kolku si glupost napisao

paspalj chandler

pre 9 godina

Govorio si ti Jeremijo i da je Howard najbolji centar lige,nidje veze.
Paul da uhvati Currija u masinu?Videli smo par puta ove sezone to.
Houston ovde moze najvise jednu da pobedi.

fabregas

pre 9 godina

Ja sam prognozirao finale Istoka Vasington-Chikago! i finale Zapada Huston-Golden !! I Veliko finale Chikago-Golden(Houston) ! Iako nisam verovao bas u finale istoka izgleda da cu to pogoditi !! a finale zapada ubedjen bio ali ce tesko houston posle ovakve tekme LAC! Bez Pola ovako da igraju strasno ali dobro ipak verujem da ce se Harden i druzina dici !!

Neznalica

pre 9 godina

Mora da se sada grizu za jezik svi oni, a bila ih je većina, koji su govorili da će Hjuston počistiti Kliperse. Valjda je sada svima jasno da, kada se vrati Kris Pol, Hjuston nikako ne može biti favorit u ovoj seriji.

Blejk Grifin pokazuje da je pravi igrač i da je u stanju da igra najbolje kada je to timu najpotrebnije. Verovatno je do sada od svih igrača pokazao najviše u plej-ofu. Potencijalni MVP prvenstva za mnoge, Harden, nije čak ni najbolji igrač u plej-ofu u svojoj ekipi.

Biće ovo duga serija. Ma kako sada stvari stoje, gotovo je sigurno da će sve serije da se igraju bar šest utakmica. I Memfis će pokazati zube, u to sam siguran. Ako nešto krasi tu ekipu, to je da igraju odlično plej-of.

Za prave ljubitelje košarke početak polufinala po konferencijama nije mogao da ima bolji početak.

arch

pre 9 godina

Dok Rivers je veliki trener,nacin na koji je je vodio ekipu u sedmoj utakmici protiv san antonia je neverovatan,samo,tesko je to reci,a ne biti napadnut od ovdasnjih supljih sveznalica kojima je greg popovic sve i svja

Alen Iverson

pre 9 godina

A kad se setim koliko su neki strucnjaci pljuvali Grifina,a covek je mozda i najbolji pojedinac u ovom play-offu (cini mi se da mu je ovo 3. tripl dabl).

Nikola

pre 9 godina

@Jeremija nije ti bas lako...kakva crna masina za Karija,baci pogled na utakmice iz ove sezone i par poteza Karija,bas protiv Pola..

veljko

pre 9 godina

ja sam, od kad sam ga prvi put video, "pljuvao" grifina. mislim da nisam gresio u tome, tada. isto tako, sad bih bio lud, da kazem da je samo nabildovani basketas, bez ideje i znanja. covek je mnogo napredova. do te mere, da mislim da je zasluzio i nagradu za "most improved" igraca, bez obzira na njegov predjasnji status zvezde. navijao sam za sparse, ali sad, po prvi put u zivotu, navijam za kliperse. uz zdravog pola, on i jesu najveci favorit.

Almighty

pre 9 godina

@JeRemija

Od top 10 poteza u sezoni, 2 su Karijevo lomljenje Pola. Ukupno ga je 3 puta izlomio ove sezone. Inace, ne volim ni jednog jer su nadmeni, a nikad nista osvojili nisu (Kari sad). I ne zaboravi da su im Voriorsi duzni, a masina su u svim segmentima.

Sto se utakmice tice, cim sam video Dzosa Smita koji tera kontru 1:3 i dize se za 3, znao sam u kom smeru ide mec... :-P
Mislim da su kljuc uspeha za Kliperse 2 igraca: Barns i Kraford. Kada njih dvojica odigraju dobro napred, Klipersi uvek dobiju. Od Pola i Grifina se to podrazumeva.

pn

pre 9 godina

Grifin me oduševljava iz utakmice u utakmicu. Vidi se da je u potpunosti sazreo kao igrač. Nije to više onaj momak koji samo gleda kako da nekoga stavi na poster.

NastyB

pre 9 godina

Počnu da se igraju odbrane, Hardena nigde.
(prosek, 5. maj 2015 08:34)

Ne znam šta očekujete od Hardena, da u svakoj utakmici daje 35+ poena?? Odbrana Klipersa se koncentrisala na njega, a razlog poraza Hjustona leži u katastrofalnoj igri Smita i Bruera, koji kao da su prvi put izašli na parket. I jedan i drugi šutirali 3-12, Smit imao 5 skokova koliko i Harden, jednostavno da su oni zaigrali kako umeju, rezultat bi bio drugačiji.
Time ne umanjujem značaj pobede Klipersa, nego mi je malo glupo da oni koji su ih do juče nazivali „cirkuskim timom“ sada ih dižu u nebesa, a ja sam pio silne minuse kad sam pisao da tim koji vodi Dok Rivers, a ima Pola i Grifina ne može nikako da se naziva „cirkuzantima“. A i „neinteligentno drvo“ Džordan lupio tri rampe Dvajtu Hauardu, imao 13 skokova pored njega i igrao odličnu odbranu.
Daleko je ovo od toga da će ih Klipersi „počistiti“, domaći teren u NBA ne znači ništa, a ako se Bruer i Smit priberu, biće tu još puno vatre...

shazam

pre 9 godina

Klipersima svaka cast na pozrtvovanoj i timskoj igri, ali ovo je za Hjuston teska blamaza. Izgubili su od ekipe kojoj su se bez Pola na pleju rotirali Ostin Rivers i neki Lester Hadson za koga prvi put cujem. Na krilu Met Barns sa 35 godina i Turkoglu sa 36. Deandre Dzordana kad su vadili ulazio je Big Baby Davis koji nema ni 2.05 (mozda u sirini jedino), i oni umesto da napadaju kos, Dzos Smit u zadnjoj cetvrtini sutira trojke preko ruke covek. Kazem uopste ne umanjujem pobedu Klipersa, Blejk Grifin je bio sjajan kao sto se i ocekuje, Barns i Rivers jesu ubacil neke suteve ali to samo pokazuje kakva je odbrana Hjustona ako ih "napuni" takav roster bez glavnog dirigenta. I to kod kuce. I to posle 6 dana odmora, vuku se kao babe po terenu. Sto se tice Grifina, njemu se ovde bukvalno za zlo uzima sto visoko skace i kuca, kao da je to minus u igri a ne plus. On je u samom vrhu najboljih cetvorki od kako je usao u ligu, i svake sezone se vraca bolji. Ova sezona je pocela pre vise od 6 meseci drugari, i igrac koga ste zvali drvom i banderom i siledzijom koji da ne kuca ne bi bio u ligi, je imao 5.3 asistencije sa mesta krilnog centra. Dakle to je prosek, po utakmici, u pola godine utakmica - ko je pratio i gledao nema sta da se iznenadjuje sto je napunio Borisa Dijaoa u prosloj rundi i Terensa Dzonsa sada. U reg. sezoni sigurno jedan od 10 najboljih igraca. Inace ocekujem da se Hjuston konsoliduje, ali poraz odmah u prvoj utakmici kod kuce bi lako mogao da prevagne na kraju.

Nikola

pre 9 godina

Playoff serija se lomi u 3,4 utakmici kada se ekipe bolje upoznaju, tj znaju da koriste necije slabosti...Hjuston igra dobro cele sezone, i ne moze se suditi po jednom losem izdanju cela godina.Tako da ne treba suditi u napred, a prednost domaceg terena u nba nije tolika.Gledao sam u ligaskom delu kada su Rokitsi prosto pocistili Kliperse u L.A tako da ....

zagor

pre 9 godina

ja sam ranije "pljuvao" grifina i ne povlacim nista sto sam rekao. pre je stvarno bio hajlajt masina i nista vise od toga. medjutim, sada je to dosta drugaciji i ozbiljniji igrac.
svaka cast kada su "umorni" klipersi dobili u gostima hjuston i to bez krisa pola. jeste hjuston bio bez beverlija i motejunasa, ali opet, dosta lagan poraz...
klipersi me iznenadjuju. igraju sa najkracom klupom na zapadu (sad i bez najboljeg igraca), a opet guraju. ako prodju i hjuston, stvarno svaka im se dala.

vince carter

pre 9 godina

Moram da se javim posto sam rekao da ce spursi izbaciti kliperse i kazem da nisam bio u pravu,mada nisam imao pojma da je parker povredjen tj rovit,pa s obzirom na rezultat u seriji logicno je da bi ipak spursi ipak prosli,protiv hjustona su mi vec klipersi bili favoriti mada sam bio ubedjen da ne mogu da pobede prvu bez pola.