Petak, 24.04.2015.

12:07

"Grk je zgubidan, kockar, amater"

Sastanak u Rigi o Grčkoj protekao je u vreloj atmosferi, a ministar finansija Grčke Janis Varufakis je bukvalno "izriban", javljaju svetske agencije.

Izvor: B92

"Grk je zgubidan, kockar, amater" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

glomazno

pre 9 godina

Grcka ne moze izaxi iz EU jer je na takvoj geopolitickoj poziciji. Amerika im cuva ledja i to je ono sto nervira EU - sto im ne mogu nista. Mogu jedino da ih mole da im vrate dugove i da pljuju sadasnju vladu jer nece bas slepo da ih slusaju. Ovo ce se na kraju zavrsiti nekim kompromisom, koji ce ipak najvise odgovarati Grckoj.

Bavarske Kifle

pre 9 godina

Okej. Nego, "Katimerini" beše list desnice, "Nea Dimokratie", ove što je poražena na izborima od strane Sirize,i ove što nije smetala Nemcima dok je zaduživala Grčku po pola milki dnevno godinama? Čekaj, pola milki... Koliko ono nama beše raste dnevno spoljni dug sada??

RHEL 7

pre 9 godina

(Peki, 24. april 2015 15:50)

Druze, izgubio si malo dimenzije - da ovaj raskrinka EU ti je ideja kao da Mirko i Slvako rukama raskrinkaju tenk - samo moze u masti (izvinjavam se legendama Mirku i Slavku)
Grcka je pozajmila, i sad se pravi blesava, kao malo igra sa Rusima, glumi neki centar. Mogu oni da bankrotiraju bez problema, dobice sankcije i nece imati sta da jedu, i to odlicno i sami znaju.
Ako se dalje budu ovako igrali, bas to ce i da dozive - svog Slobu koji ce njih da vodi u (nadasve pravicnu, lol) borbu za sopstveno istrebljenje - bas kao sto smo mi imali jednoga.
Udarajte minuse do besvesti, gravitacija nikad ne vuce navise i svi zakoni fizike vaze bez obzira na licno misljenje.

neutralni felsh

pre 9 godina

samo vi branite grke, nesretnici... oni imaju platu minimum 1000e pa na gore, regres, 13. platu - a vas pola ako prima 250e dam glavu, a od odmora ako vam daju koji slonodan dan. dve trecine grcku nije ni videlo al nema veze, cim se EU ljuti na njih vi odmah da ih branite a ne znate ni zasto.
grci su u celu nevolju upali zato sto su NENAMENSKI trosili kredite, da kupuju socijalni mir i kote se na drzavnim jaslama, po drzavnim firmama - pa kad je to doslo na naplatu, kuku majko zla evropa, hoce svoje pare s kamatom sram ih bilo, ne mogu tako oni s nama. jos gore, ti visedecenijski lezilebovic krediti su ulenjili i uspavali njihove nove generacije: gde ste videli mladog grka (bilo gde!) da nesto radi, privredjuje? nesto studiraju, i to je kraj. losi radnici, razmazeni, nadmeni, bez kompasa kao nacija, cim zagusti ajmo u strajk, protesti - "protiv cega? protiv svega".
ista dezorijentacija kao u srbiji evo vec 25 godina, s tim da mi zivimo 10 puta bednije nego oni, jer placamo cenu rata i ekonomske devastacije. ako bas hocete, i treba, jer smo bili glupi pa poceli da ratujemo.
i sta sad? umesto da se najzad malo dozovemo sebi, mi se opet lepimo na svaku suklatu koja spominje ponos i vesela obecanja, ko ovaj grk iz latino sapunice.
evo sad i kod nas, ne valja vucic, ne valja ovaj. pa nama bre niko ne valja? a pola od vas ga je izglasalo na izborima. ja nisam, jer od 91. mi se ta njegova bivsa partija blago receno gadi, ali vidim vi ste sve neki silni opozicionari. kako vas je lako manipulisati jer mislite da ste narocito pametni, jao jao.
zivece grcka, ne sekirajte se vi za njih, ovde puna usta a opljackase nam drzavu. ko? evropa ili nasi lopovi koje decenijama cutke trpite. zato sto bi i vi isto na njihovom mestu, drage postenjacine.

Dr. Arslanagić

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)

Upravo tako.

Mika

pre 9 godina

kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati. (srdjan novi juzni front, 24. april 2015 13:54)

Povrsno i smesno. Dokle god je u EU Grcka ne moze da talambasa za ono sto neki misle da je "interes Grcke". Nema novog vencanja pre razvoda.

Strava i zasu

pre 9 godina

Potpuno nepostovanje sopstvene funkcije, ovakva neodgovornost, dosao covek kao da je krenuo u nocni klub, ako nista drugo makar postuj taj mandat koji ti je dao narod, na stranu to sto imaju smesne predloge i resenja za krizu (dajte jos pozajmica, nemci da plate za drugi svetski rat, necemo da stedimo itd.). Moracete jednom da prestanete da budete lenji i neodgovorni i da trosite kesh koji nemate, ne mozete doveka da se vadite na to da ste kolevka evrope!

neutralni felsh

pre 9 godina

Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))
(Monarhista, 24. april 2015 15:42)


a rusi sto vole da ih zavrnes za kintu, evo redom seju povoljne kredite.

neutralni felsh

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)


bravo!

Janis

pre 9 godina

Epilog ove farse sa odugovlacenjem je blizu. Zaigrali su se Varufakis i Cipras uzivajuci u medijskoj paznji i popularnosti, a nije im stran ni populizam na koji su i neki drugi pravoslavci ovde u Srbiji naseli.
Niko ne sme da vas ponizava.. Mi smo ponosna nacija. bla-bla...

milos_e

pre 9 godina

Varufakis predstavlja estradu i polusvet. Kaput, motor? Hahahah Pa na to se samo jos mi u Srbiji palimo.

Ljakse, polusvet. Nece daleko Grci s njim.

Gulamfer

pre 9 godina

Kako piše Blumberg, Varufakisa su ministri evrozone nazvali "zgubidanom, kockarom i amaterom", što je "očigledan signal da je evrozona izgubila strpljenje".

Znaci ako nisi njihov poslusnik, onda pocinje diskreditacija i vredjanje na licnom planu. EU je teska mafija, sililijanska mafija je decija igra.

Monarhista

pre 9 godina

Grku care ne daj pare:-))
Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))

Hoću 158 pluseva botova

pre 9 godina

Ma, samo opušteno, Grci. Evo ovde u vašem drugom oku u glavi, na Kipru, mogu da se pazare voćni rolati proizvedeni u Republici Makedoniji. I to lepo piše na deklaraciji. Znači, ništa BJR Makedonija, ništa Republika Skoplje ...

Kada Grci budu shvatili koliko su mali i zavisni od drugih, biće kasno. Al' neka ...

Peki

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem da niko nista ne zna o coveku, a pisete koje kakve pricice koje nemaju veze sa zivotom. Ovo je covek koji je izmislio sistem koji je implementiran u STEAM servisu (ako vam nije jasno sta je to, malo procackajte po netu). Ova namazana ekipa iz EU koja pregovara sa njim je malo dete sa kojima se on poigrava. Da sam u njegovom timu na pregovorima, sugerisao bi mu da bude 10 puta ostriji prema ovim sarlatanima i da ih konacno sve raskrinka, proglasi bankrot Grcke, izbaci sve inostrane banke napolje i krene ispocetka.

Djenka

pre 9 godina

Drz se Evrofakise!!!

Max% je 100% u pravu, ja sam o tome pisao pre mnogo meseci. Bankrot pa drahma, kakav evro kakva finansijka kontrola van granica drzave. Ni jedna ozbiljna drzava ne dozvoljava drugome da joj kontrolice monetarnu masu. Pitajte Ruse, Brazilce, Turke, Kineze i Indijce da uvedu evro pa da vidimo sta ce da vam kazu.

I jos jednom: Drz se Evrofakis, nemate sta vise da izgubite ionako ste duzni vise puta od vrednosti citave drzave.

stella lontana

pre 9 godina

I sta sad: vojna hunta zbacuje legalnu i legitimnu levicarsku vladu Grcke?
Mozda je bas zato ("amaterski") desnicar postavljen za ministra vojnog?

ao

pre 9 godina

Uvek mozete da isterate na svoje. Bombardujte Grcku! A premijera i ministre izvedite pred sud u Hagu! A zatim "demokratizujte" zemlju.

Stvarno su ti Grci divljaci. Ajde da imaju makar 150 godina istorije. Nego sada moraju drugi da ih uce civilizaciji!

^^sarkazam

Uzeo si, vrati

pre 9 godina

Neki razlog da se EU toliko nateze sa Grckom mora da postoji. Po mom nekom jednostavnom shvatanju, Grke bi trebalo izbaciti iz kruga EURO drzava. Grci treba da se vrate na Drahmu. Postavio bih im jasne vremenske okvire za otplacivanje kreditnih rata, a ako se tih okvira ne pridrzavaju morali bi da pocnu sa prodajom jednog po jednog ostrva, a kasnije i atraktivnih delova kontinentalne Grcke. Uvek ima nacina da se dug naplati. Ovi Grci me toliko nekako podsecaju na nas Srbe...

Dusan

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem i zasto se uzbudjuju brojni komentatori. Grke, ako ne sprovedu reforme niko nece na to terati. Jedino ce morati da zive od onog sto proizvedu i naplate...

Sva tragedija srpskog bitisanja

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.
(cisco kid, 24. april 2015 13:09)

E pa ako ni u cemu drugom, bar smo u bahatosti i hedonizmu prvaci sveta. Cak ni rasipnicki, prezaduzeni Grci u tome ne mogu da nam nose vodu. Mi smo primer nad primerima za rasipnistvo i bahatost, a da pri tome ni kuce nema zasta da nas ujede.

(Vlast)a

pre 9 godina

Hajde da pocnemo da stvari i ljude gledamo sirom otvorenih ociju i uma.Zaludjivanje raznim laznim prorocima,madjionicarima i carobnjacima nas je i dovelo u ovaj corsokak.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

Bob Marley

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.

cisco kid

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.

bivsi

pre 9 godina

Kako? "Zgubidan"? Hahaha....otkad to nisam cuo!

A evropski ministri finansija su nesto kao onaj mecena i njegova milost Illustrisimus iz serije "U registraturi"?

Fasizam je omiljeno kopile antikomunizma.

pre 9 godina

Cim se nadje neko ko nece da im sluzi, odmah izbija cuvena zapadnjacko-antikomunisticka "kultura" u ponasanju.

Nazivanje iomaneima, ponizavanje, podsmevanje je tipicno ponasanje antikomunista kada shvate da nemaju nikakav argument, pa psovkama pokusavaju da unize protivnika, posto vec ne mogu normalnim razgovorom.

To je po onoj cuvenoj antikomunistickoj izreci "Ako ne mozes da ga pobedis na kulturnom nivou, spusti ga na svoj i pobedi ga na iskustvo"

N2

pre 9 godina

Ovaj Grk mi deluje kao potpuno egocentricno orjentisana osoba. Otprilike stav mu je nije vazno sta ce da bude dokle god je zezanje u sluzbi njegove licne samopromocije.
Dragi su mi Grci i voleo bih da gresim ali ovakvi likovi su kroz istoriju bili jako opasni.

dzoni

pre 9 godina

Interesantno da nisu tako pricali za proslu vlast u Grckoj koja slepo izvrsavala zapadne ultimatime dok dug rastao a standard padao ..Nemci su na izborima podrzavali vlast koja je Grckoj nagurala 175% duga

Amater

pre 9 godina

Prethodni ministar, vlada i "eksperti" nisu bili "amateri" pa su svojim hazarderskim potezima prilicno povecali spoljni dug, drasticno smanjili GDP, zaposlenost i zivotni standard i tako unazadili zemlju najmanje za 30 godina.

Cile

pre 9 godina

Ma da, Grk je apsolutno grozan!
Kada bi im prepisao i sva ostrva, opet bi bilo nedovoljno! Tražili bi još i još, jer bankarska alavost nema granice. Znali su da Grčka ne može da vraća tolike dugove ali su im, uz tesnu saradnju sa tadašnjim vlastima, upumpavali nove dugove. Jedini cilj nije pomoć nego doživotno vraćanje kamata!
Naša aktuelna vlast u ovom trenutku radi po donedavnom grčkom modelu, beskrajno se zadužuje i rasprodaje preostalo porodično srebro! Dok ne dodju neki novi mladi i normalni, sa sve nezgodnim ministrom finansija!

master

pre 9 godina

Velika greska je sto su primljeni u EU,to je bivsi kancelar Kol vec odavno izjavio.Ne krivim obicne gradjane,oni su svuda iskoristeni,ali vecina grka ima udela za stanje u kojem se nalaze,zbog toga sto se nisu trudili da nesto menjaju pravovremeno,iako je trebalo biti jasno da ce muckama i lakom zivotu doci kraj.Ja bi ih pustio niz vodu,neka probaju sa rusima,da dokazu sta znaju i osete kako je pod njihovom upravom.Siguran sam da bi ubrzo nastali nemiri i da bi molili EU da im pomogne i ponovo ih primi u zajednicu.

Pametnjaković

pre 9 godina

Zapadnjacima odgovaraju političke partije koje su korumpirane i vole da uzimaju pare sa zapada i zadužuju narod, jer to omogućava viševekovnu prednost zapadnih zemalja i njihovih kompanija na globalnom tržištu, praktično apsolutnu dominaciju. U ovom trenutku ni jedna kompanija zaduženih zemalja nema nikakve šanse na globalnom tržištu. Dok se narodi u zaduženim državama osveste, biće kasno, ako se uopšte ikada budu osvestili, jer većina ljudi ni ne razume šta se dešava. Live long and prosper.

dzoni

pre 9 godina

Interesantno da nisu tako pricali za proslu vlast u Grckoj koja slepo izvrsavala zapadne ultimatime dok dug rastao a standard padao ..Nemci su na izborima podrzavali vlast koja je Grckoj nagurala 175% duga

Cile

pre 9 godina

Ma da, Grk je apsolutno grozan!
Kada bi im prepisao i sva ostrva, opet bi bilo nedovoljno! Tražili bi još i još, jer bankarska alavost nema granice. Znali su da Grčka ne može da vraća tolike dugove ali su im, uz tesnu saradnju sa tadašnjim vlastima, upumpavali nove dugove. Jedini cilj nije pomoć nego doživotno vraćanje kamata!
Naša aktuelna vlast u ovom trenutku radi po donedavnom grčkom modelu, beskrajno se zadužuje i rasprodaje preostalo porodično srebro! Dok ne dodju neki novi mladi i normalni, sa sve nezgodnim ministrom finansija!

cisco kid

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.

Fasizam je omiljeno kopile antikomunizma.

pre 9 godina

Cim se nadje neko ko nece da im sluzi, odmah izbija cuvena zapadnjacko-antikomunisticka "kultura" u ponasanju.

Nazivanje iomaneima, ponizavanje, podsmevanje je tipicno ponasanje antikomunista kada shvate da nemaju nikakav argument, pa psovkama pokusavaju da unize protivnika, posto vec ne mogu normalnim razgovorom.

To je po onoj cuvenoj antikomunistickoj izreci "Ako ne mozes da ga pobedis na kulturnom nivou, spusti ga na svoj i pobedi ga na iskustvo"

Amater

pre 9 godina

Prethodni ministar, vlada i "eksperti" nisu bili "amateri" pa su svojim hazarderskim potezima prilicno povecali spoljni dug, drasticno smanjili GDP, zaposlenost i zivotni standard i tako unazadili zemlju najmanje za 30 godina.

Peki

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem da niko nista ne zna o coveku, a pisete koje kakve pricice koje nemaju veze sa zivotom. Ovo je covek koji je izmislio sistem koji je implementiran u STEAM servisu (ako vam nije jasno sta je to, malo procackajte po netu). Ova namazana ekipa iz EU koja pregovara sa njim je malo dete sa kojima se on poigrava. Da sam u njegovom timu na pregovorima, sugerisao bi mu da bude 10 puta ostriji prema ovim sarlatanima i da ih konacno sve raskrinka, proglasi bankrot Grcke, izbaci sve inostrane banke napolje i krene ispocetka.

Pametnjaković

pre 9 godina

Zapadnjacima odgovaraju političke partije koje su korumpirane i vole da uzimaju pare sa zapada i zadužuju narod, jer to omogućava viševekovnu prednost zapadnih zemalja i njihovih kompanija na globalnom tržištu, praktično apsolutnu dominaciju. U ovom trenutku ni jedna kompanija zaduženih zemalja nema nikakve šanse na globalnom tržištu. Dok se narodi u zaduženim državama osveste, biće kasno, ako se uopšte ikada budu osvestili, jer većina ljudi ni ne razume šta se dešava. Live long and prosper.

Gulamfer

pre 9 godina

Kako piše Blumberg, Varufakisa su ministri evrozone nazvali "zgubidanom, kockarom i amaterom", što je "očigledan signal da je evrozona izgubila strpljenje".

Znaci ako nisi njihov poslusnik, onda pocinje diskreditacija i vredjanje na licnom planu. EU je teska mafija, sililijanska mafija je decija igra.

bivsi

pre 9 godina

Kako? "Zgubidan"? Hahaha....otkad to nisam cuo!

A evropski ministri finansija su nesto kao onaj mecena i njegova milost Illustrisimus iz serije "U registraturi"?

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

Monarhista

pre 9 godina

Grku care ne daj pare:-))
Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))

ao

pre 9 godina

Uvek mozete da isterate na svoje. Bombardujte Grcku! A premijera i ministre izvedite pred sud u Hagu! A zatim "demokratizujte" zemlju.

Stvarno su ti Grci divljaci. Ajde da imaju makar 150 godina istorije. Nego sada moraju drugi da ih uce civilizaciji!

^^sarkazam

Sva tragedija srpskog bitisanja

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.
(cisco kid, 24. april 2015 13:09)

E pa ako ni u cemu drugom, bar smo u bahatosti i hedonizmu prvaci sveta. Cak ni rasipnicki, prezaduzeni Grci u tome ne mogu da nam nose vodu. Mi smo primer nad primerima za rasipnistvo i bahatost, a da pri tome ni kuce nema zasta da nas ujede.

Djenka

pre 9 godina

Drz se Evrofakise!!!

Max% je 100% u pravu, ja sam o tome pisao pre mnogo meseci. Bankrot pa drahma, kakav evro kakva finansijka kontrola van granica drzave. Ni jedna ozbiljna drzava ne dozvoljava drugome da joj kontrolice monetarnu masu. Pitajte Ruse, Brazilce, Turke, Kineze i Indijce da uvedu evro pa da vidimo sta ce da vam kazu.

I jos jednom: Drz se Evrofakis, nemate sta vise da izgubite ionako ste duzni vise puta od vrednosti citave drzave.

neutralni felsh

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)


bravo!

neutralni felsh

pre 9 godina

Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))
(Monarhista, 24. april 2015 15:42)


a rusi sto vole da ih zavrnes za kintu, evo redom seju povoljne kredite.

master

pre 9 godina

Velika greska je sto su primljeni u EU,to je bivsi kancelar Kol vec odavno izjavio.Ne krivim obicne gradjane,oni su svuda iskoristeni,ali vecina grka ima udela za stanje u kojem se nalaze,zbog toga sto se nisu trudili da nesto menjaju pravovremeno,iako je trebalo biti jasno da ce muckama i lakom zivotu doci kraj.Ja bi ih pustio niz vodu,neka probaju sa rusima,da dokazu sta znaju i osete kako je pod njihovom upravom.Siguran sam da bi ubrzo nastali nemiri i da bi molili EU da im pomogne i ponovo ih primi u zajednicu.

Janis

pre 9 godina

Epilog ove farse sa odugovlacenjem je blizu. Zaigrali su se Varufakis i Cipras uzivajuci u medijskoj paznji i popularnosti, a nije im stran ni populizam na koji su i neki drugi pravoslavci ovde u Srbiji naseli.
Niko ne sme da vas ponizava.. Mi smo ponosna nacija. bla-bla...

milos_e

pre 9 godina

Varufakis predstavlja estradu i polusvet. Kaput, motor? Hahahah Pa na to se samo jos mi u Srbiji palimo.

Ljakse, polusvet. Nece daleko Grci s njim.

N2

pre 9 godina

Ovaj Grk mi deluje kao potpuno egocentricno orjentisana osoba. Otprilike stav mu je nije vazno sta ce da bude dokle god je zezanje u sluzbi njegove licne samopromocije.
Dragi su mi Grci i voleo bih da gresim ali ovakvi likovi su kroz istoriju bili jako opasni.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

Bob Marley

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.

stella lontana

pre 9 godina

I sta sad: vojna hunta zbacuje legalnu i legitimnu levicarsku vladu Grcke?
Mozda je bas zato ("amaterski") desnicar postavljen za ministra vojnog?

Dusan

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem i zasto se uzbudjuju brojni komentatori. Grke, ako ne sprovedu reforme niko nece na to terati. Jedino ce morati da zive od onog sto proizvedu i naplate...

Uzeo si, vrati

pre 9 godina

Neki razlog da se EU toliko nateze sa Grckom mora da postoji. Po mom nekom jednostavnom shvatanju, Grke bi trebalo izbaciti iz kruga EURO drzava. Grci treba da se vrate na Drahmu. Postavio bih im jasne vremenske okvire za otplacivanje kreditnih rata, a ako se tih okvira ne pridrzavaju morali bi da pocnu sa prodajom jednog po jednog ostrva, a kasnije i atraktivnih delova kontinentalne Grcke. Uvek ima nacina da se dug naplati. Ovi Grci me toliko nekako podsecaju na nas Srbe...

Strava i zasu

pre 9 godina

Potpuno nepostovanje sopstvene funkcije, ovakva neodgovornost, dosao covek kao da je krenuo u nocni klub, ako nista drugo makar postuj taj mandat koji ti je dao narod, na stranu to sto imaju smesne predloge i resenja za krizu (dajte jos pozajmica, nemci da plate za drugi svetski rat, necemo da stedimo itd.). Moracete jednom da prestanete da budete lenji i neodgovorni i da trosite kesh koji nemate, ne mozete doveka da se vadite na to da ste kolevka evrope!

Dr. Arslanagić

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)

Upravo tako.

Hoću 158 pluseva botova

pre 9 godina

Ma, samo opušteno, Grci. Evo ovde u vašem drugom oku u glavi, na Kipru, mogu da se pazare voćni rolati proizvedeni u Republici Makedoniji. I to lepo piše na deklaraciji. Znači, ništa BJR Makedonija, ništa Republika Skoplje ...

Kada Grci budu shvatili koliko su mali i zavisni od drugih, biće kasno. Al' neka ...

(Vlast)a

pre 9 godina

Hajde da pocnemo da stvari i ljude gledamo sirom otvorenih ociju i uma.Zaludjivanje raznim laznim prorocima,madjionicarima i carobnjacima nas je i dovelo u ovaj corsokak.

neutralni felsh

pre 9 godina

samo vi branite grke, nesretnici... oni imaju platu minimum 1000e pa na gore, regres, 13. platu - a vas pola ako prima 250e dam glavu, a od odmora ako vam daju koji slonodan dan. dve trecine grcku nije ni videlo al nema veze, cim se EU ljuti na njih vi odmah da ih branite a ne znate ni zasto.
grci su u celu nevolju upali zato sto su NENAMENSKI trosili kredite, da kupuju socijalni mir i kote se na drzavnim jaslama, po drzavnim firmama - pa kad je to doslo na naplatu, kuku majko zla evropa, hoce svoje pare s kamatom sram ih bilo, ne mogu tako oni s nama. jos gore, ti visedecenijski lezilebovic krediti su ulenjili i uspavali njihove nove generacije: gde ste videli mladog grka (bilo gde!) da nesto radi, privredjuje? nesto studiraju, i to je kraj. losi radnici, razmazeni, nadmeni, bez kompasa kao nacija, cim zagusti ajmo u strajk, protesti - "protiv cega? protiv svega".
ista dezorijentacija kao u srbiji evo vec 25 godina, s tim da mi zivimo 10 puta bednije nego oni, jer placamo cenu rata i ekonomske devastacije. ako bas hocete, i treba, jer smo bili glupi pa poceli da ratujemo.
i sta sad? umesto da se najzad malo dozovemo sebi, mi se opet lepimo na svaku suklatu koja spominje ponos i vesela obecanja, ko ovaj grk iz latino sapunice.
evo sad i kod nas, ne valja vucic, ne valja ovaj. pa nama bre niko ne valja? a pola od vas ga je izglasalo na izborima. ja nisam, jer od 91. mi se ta njegova bivsa partija blago receno gadi, ali vidim vi ste sve neki silni opozicionari. kako vas je lako manipulisati jer mislite da ste narocito pametni, jao jao.
zivece grcka, ne sekirajte se vi za njih, ovde puna usta a opljackase nam drzavu. ko? evropa ili nasi lopovi koje decenijama cutke trpite. zato sto bi i vi isto na njihovom mestu, drage postenjacine.

Mika

pre 9 godina

kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati. (srdjan novi juzni front, 24. april 2015 13:54)

Povrsno i smesno. Dokle god je u EU Grcka ne moze da talambasa za ono sto neki misle da je "interes Grcke". Nema novog vencanja pre razvoda.

RHEL 7

pre 9 godina

(Peki, 24. april 2015 15:50)

Druze, izgubio si malo dimenzije - da ovaj raskrinka EU ti je ideja kao da Mirko i Slvako rukama raskrinkaju tenk - samo moze u masti (izvinjavam se legendama Mirku i Slavku)
Grcka je pozajmila, i sad se pravi blesava, kao malo igra sa Rusima, glumi neki centar. Mogu oni da bankrotiraju bez problema, dobice sankcije i nece imati sta da jedu, i to odlicno i sami znaju.
Ako se dalje budu ovako igrali, bas to ce i da dozive - svog Slobu koji ce njih da vodi u (nadasve pravicnu, lol) borbu za sopstveno istrebljenje - bas kao sto smo mi imali jednoga.
Udarajte minuse do besvesti, gravitacija nikad ne vuce navise i svi zakoni fizike vaze bez obzira na licno misljenje.

glomazno

pre 9 godina

Grcka ne moze izaxi iz EU jer je na takvoj geopolitickoj poziciji. Amerika im cuva ledja i to je ono sto nervira EU - sto im ne mogu nista. Mogu jedino da ih mole da im vrate dugove i da pljuju sadasnju vladu jer nece bas slepo da ih slusaju. Ovo ce se na kraju zavrsiti nekim kompromisom, koji ce ipak najvise odgovarati Grckoj.

Bavarske Kifle

pre 9 godina

Okej. Nego, "Katimerini" beše list desnice, "Nea Dimokratie", ove što je poražena na izborima od strane Sirize,i ove što nije smetala Nemcima dok je zaduživala Grčku po pola milki dnevno godinama? Čekaj, pola milki... Koliko ono nama beše raste dnevno spoljni dug sada??

N2

pre 9 godina

Ovaj Grk mi deluje kao potpuno egocentricno orjentisana osoba. Otprilike stav mu je nije vazno sta ce da bude dokle god je zezanje u sluzbi njegove licne samopromocije.
Dragi su mi Grci i voleo bih da gresim ali ovakvi likovi su kroz istoriju bili jako opasni.

master

pre 9 godina

Velika greska je sto su primljeni u EU,to je bivsi kancelar Kol vec odavno izjavio.Ne krivim obicne gradjane,oni su svuda iskoristeni,ali vecina grka ima udela za stanje u kojem se nalaze,zbog toga sto se nisu trudili da nesto menjaju pravovremeno,iako je trebalo biti jasno da ce muckama i lakom zivotu doci kraj.Ja bi ih pustio niz vodu,neka probaju sa rusima,da dokazu sta znaju i osete kako je pod njihovom upravom.Siguran sam da bi ubrzo nastali nemiri i da bi molili EU da im pomogne i ponovo ih primi u zajednicu.

milos_e

pre 9 godina

Varufakis predstavlja estradu i polusvet. Kaput, motor? Hahahah Pa na to se samo jos mi u Srbiji palimo.

Ljakse, polusvet. Nece daleko Grci s njim.

Bob Marley

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.

Uzeo si, vrati

pre 9 godina

Neki razlog da se EU toliko nateze sa Grckom mora da postoji. Po mom nekom jednostavnom shvatanju, Grke bi trebalo izbaciti iz kruga EURO drzava. Grci treba da se vrate na Drahmu. Postavio bih im jasne vremenske okvire za otplacivanje kreditnih rata, a ako se tih okvira ne pridrzavaju morali bi da pocnu sa prodajom jednog po jednog ostrva, a kasnije i atraktivnih delova kontinentalne Grcke. Uvek ima nacina da se dug naplati. Ovi Grci me toliko nekako podsecaju na nas Srbe...

dzoni

pre 9 godina

Interesantno da nisu tako pricali za proslu vlast u Grckoj koja slepo izvrsavala zapadne ultimatime dok dug rastao a standard padao ..Nemci su na izborima podrzavali vlast koja je Grckoj nagurala 175% duga

cisco kid

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.

Hoću 158 pluseva botova

pre 9 godina

Ma, samo opušteno, Grci. Evo ovde u vašem drugom oku u glavi, na Kipru, mogu da se pazare voćni rolati proizvedeni u Republici Makedoniji. I to lepo piše na deklaraciji. Znači, ništa BJR Makedonija, ništa Republika Skoplje ...

Kada Grci budu shvatili koliko su mali i zavisni od drugih, biće kasno. Al' neka ...

Janis

pre 9 godina

Epilog ove farse sa odugovlacenjem je blizu. Zaigrali su se Varufakis i Cipras uzivajuci u medijskoj paznji i popularnosti, a nije im stran ni populizam na koji su i neki drugi pravoslavci ovde u Srbiji naseli.
Niko ne sme da vas ponizava.. Mi smo ponosna nacija. bla-bla...

neutralni felsh

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)


bravo!

Gulamfer

pre 9 godina

Kako piše Blumberg, Varufakisa su ministri evrozone nazvali "zgubidanom, kockarom i amaterom", što je "očigledan signal da je evrozona izgubila strpljenje".

Znaci ako nisi njihov poslusnik, onda pocinje diskreditacija i vredjanje na licnom planu. EU je teska mafija, sililijanska mafija je decija igra.

Strava i zasu

pre 9 godina

Potpuno nepostovanje sopstvene funkcije, ovakva neodgovornost, dosao covek kao da je krenuo u nocni klub, ako nista drugo makar postuj taj mandat koji ti je dao narod, na stranu to sto imaju smesne predloge i resenja za krizu (dajte jos pozajmica, nemci da plate za drugi svetski rat, necemo da stedimo itd.). Moracete jednom da prestanete da budete lenji i neodgovorni i da trosite kesh koji nemate, ne mozete doveka da se vadite na to da ste kolevka evrope!

Peki

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne mogu da verujem da niko nista ne zna o coveku, a pisete koje kakve pricice koje nemaju veze sa zivotom. Ovo je covek koji je izmislio sistem koji je implementiran u STEAM servisu (ako vam nije jasno sta je to, malo procackajte po netu). Ova namazana ekipa iz EU koja pregovara sa njim je malo dete sa kojima se on poigrava. Da sam u njegovom timu na pregovorima, sugerisao bi mu da bude 10 puta ostriji prema ovim sarlatanima i da ih konacno sve raskrinka, proglasi bankrot Grcke, izbaci sve inostrane banke napolje i krene ispocetka.

Fasizam je omiljeno kopile antikomunizma.

pre 9 godina

Cim se nadje neko ko nece da im sluzi, odmah izbija cuvena zapadnjacko-antikomunisticka "kultura" u ponasanju.

Nazivanje iomaneima, ponizavanje, podsmevanje je tipicno ponasanje antikomunista kada shvate da nemaju nikakav argument, pa psovkama pokusavaju da unize protivnika, posto vec ne mogu normalnim razgovorom.

To je po onoj cuvenoj antikomunistickoj izreci "Ako ne mozes da ga pobedis na kulturnom nivou, spusti ga na svoj i pobedi ga na iskustvo"

Cile

pre 9 godina

Ma da, Grk je apsolutno grozan!
Kada bi im prepisao i sva ostrva, opet bi bilo nedovoljno! Tražili bi još i još, jer bankarska alavost nema granice. Znali su da Grčka ne može da vraća tolike dugove ali su im, uz tesnu saradnju sa tadašnjim vlastima, upumpavali nove dugove. Jedini cilj nije pomoć nego doživotno vraćanje kamata!
Naša aktuelna vlast u ovom trenutku radi po donedavnom grčkom modelu, beskrajno se zadužuje i rasprodaje preostalo porodično srebro! Dok ne dodju neki novi mladi i normalni, sa sve nezgodnim ministrom finansija!

Monarhista

pre 9 godina

Grku care ne daj pare:-))
Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

ovo je smesno Janis Varufakis je jedan od najboljih finansijskih strucnjaka u svetu predavao je na najprestiznijim uneverzitetima i koledzima i SAD i V.Bretaniji covek radi u interesu grcke a ne evropske unije sto se tice kocke on u rukama drzi dva velika asa koji se zovu kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati.

Djenka

pre 9 godina

Drz se Evrofakise!!!

Max% je 100% u pravu, ja sam o tome pisao pre mnogo meseci. Bankrot pa drahma, kakav evro kakva finansijka kontrola van granica drzave. Ni jedna ozbiljna drzava ne dozvoljava drugome da joj kontrolice monetarnu masu. Pitajte Ruse, Brazilce, Turke, Kineze i Indijce da uvedu evro pa da vidimo sta ce da vam kazu.

I jos jednom: Drz se Evrofakis, nemate sta vise da izgubite ionako ste duzni vise puta od vrednosti citave drzave.

Pametnjaković

pre 9 godina

Zapadnjacima odgovaraju političke partije koje su korumpirane i vole da uzimaju pare sa zapada i zadužuju narod, jer to omogućava viševekovnu prednost zapadnih zemalja i njihovih kompanija na globalnom tržištu, praktično apsolutnu dominaciju. U ovom trenutku ni jedna kompanija zaduženih zemalja nema nikakve šanse na globalnom tržištu. Dok se narodi u zaduženim državama osveste, biće kasno, ako se uopšte ikada budu osvestili, jer većina ljudi ni ne razume šta se dešava. Live long and prosper.

ao

pre 9 godina

Uvek mozete da isterate na svoje. Bombardujte Grcku! A premijera i ministre izvedite pred sud u Hagu! A zatim "demokratizujte" zemlju.

Stvarno su ti Grci divljaci. Ajde da imaju makar 150 godina istorije. Nego sada moraju drugi da ih uce civilizaciji!

^^sarkazam

(Vlast)a

pre 9 godina

Hajde da pocnemo da stvari i ljude gledamo sirom otvorenih ociju i uma.Zaludjivanje raznim laznim prorocima,madjionicarima i carobnjacima nas je i dovelo u ovaj corsokak.

bivsi

pre 9 godina

Kako? "Zgubidan"? Hahaha....otkad to nisam cuo!

A evropski ministri finansija su nesto kao onaj mecena i njegova milost Illustrisimus iz serije "U registraturi"?

Sva tragedija srpskog bitisanja

pre 9 godina

Sve moje simpatije za Varufakisa ,a najveća što vozi Yamahu a ne kao ovi kilavcu u vladi Srbijice sa ergelama audia i buljukom telohranitelja.
(cisco kid, 24. april 2015 13:09)

E pa ako ni u cemu drugom, bar smo u bahatosti i hedonizmu prvaci sveta. Cak ni rasipnicki, prezaduzeni Grci u tome ne mogu da nam nose vodu. Mi smo primer nad primerima za rasipnistvo i bahatost, a da pri tome ni kuce nema zasta da nas ujede.

Amater

pre 9 godina

Prethodni ministar, vlada i "eksperti" nisu bili "amateri" pa su svojim hazarderskim potezima prilicno povecali spoljni dug, drasticno smanjili GDP, zaposlenost i zivotni standard i tako unazadili zemlju najmanje za 30 godina.

Dr. Arslanagić

pre 9 godina

To je taj cuveni balakanski smeker kome ceo svet treba da se divi na urodjenom sarmu i lezernosti. Nema veze sta pricas vazno je kako se slikas, oblacis... To je taj balkanski smeker koji ce na neku misterioznu fintu sve glupe zapadnjake da nadigra. Mozda u sledecem zivotu. Tupajzle.
(Bob Marley, 24. april 2015 13:45)

Upravo tako.

neutralni felsh

pre 9 godina

Racunica po kojoj EU daje pare je uzeta od nasih kamatara....dobijes 10 milijardi vratis 100 i dugujes "jos samo" 300...da sam na mestu grcke uzeo bih od Rusa oruzje za 50 milijardi i to platio za 5 godina a ovima bih rekao dodjite da uzmete te vase imaginarne milijarde:-))
(Monarhista, 24. april 2015 15:42)


a rusi sto vole da ih zavrnes za kintu, evo redom seju povoljne kredite.

RHEL 7

pre 9 godina

(Peki, 24. april 2015 15:50)

Druze, izgubio si malo dimenzije - da ovaj raskrinka EU ti je ideja kao da Mirko i Slvako rukama raskrinkaju tenk - samo moze u masti (izvinjavam se legendama Mirku i Slavku)
Grcka je pozajmila, i sad se pravi blesava, kao malo igra sa Rusima, glumi neki centar. Mogu oni da bankrotiraju bez problema, dobice sankcije i nece imati sta da jedu, i to odlicno i sami znaju.
Ako se dalje budu ovako igrali, bas to ce i da dozive - svog Slobu koji ce njih da vodi u (nadasve pravicnu, lol) borbu za sopstveno istrebljenje - bas kao sto smo mi imali jednoga.
Udarajte minuse do besvesti, gravitacija nikad ne vuce navise i svi zakoni fizike vaze bez obzira na licno misljenje.

stella lontana

pre 9 godina

I sta sad: vojna hunta zbacuje legalnu i legitimnu levicarsku vladu Grcke?
Mozda je bas zato ("amaterski") desnicar postavljen za ministra vojnog?

Mika

pre 9 godina

kina i rusija i sa njima zeli da sto vise odmakne grcku od evropske unije i sto manje dugova da vrati. (srdjan novi juzni front, 24. april 2015 13:54)

Povrsno i smesno. Dokle god je u EU Grcka ne moze da talambasa za ono sto neki misle da je "interes Grcke". Nema novog vencanja pre razvoda.

Dusan

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem i zasto se uzbudjuju brojni komentatori. Grke, ako ne sprovedu reforme niko nece na to terati. Jedino ce morati da zive od onog sto proizvedu i naplate...

glomazno

pre 9 godina

Grcka ne moze izaxi iz EU jer je na takvoj geopolitickoj poziciji. Amerika im cuva ledja i to je ono sto nervira EU - sto im ne mogu nista. Mogu jedino da ih mole da im vrate dugove i da pljuju sadasnju vladu jer nece bas slepo da ih slusaju. Ovo ce se na kraju zavrsiti nekim kompromisom, koji ce ipak najvise odgovarati Grckoj.

neutralni felsh

pre 9 godina

samo vi branite grke, nesretnici... oni imaju platu minimum 1000e pa na gore, regres, 13. platu - a vas pola ako prima 250e dam glavu, a od odmora ako vam daju koji slonodan dan. dve trecine grcku nije ni videlo al nema veze, cim se EU ljuti na njih vi odmah da ih branite a ne znate ni zasto.
grci su u celu nevolju upali zato sto su NENAMENSKI trosili kredite, da kupuju socijalni mir i kote se na drzavnim jaslama, po drzavnim firmama - pa kad je to doslo na naplatu, kuku majko zla evropa, hoce svoje pare s kamatom sram ih bilo, ne mogu tako oni s nama. jos gore, ti visedecenijski lezilebovic krediti su ulenjili i uspavali njihove nove generacije: gde ste videli mladog grka (bilo gde!) da nesto radi, privredjuje? nesto studiraju, i to je kraj. losi radnici, razmazeni, nadmeni, bez kompasa kao nacija, cim zagusti ajmo u strajk, protesti - "protiv cega? protiv svega".
ista dezorijentacija kao u srbiji evo vec 25 godina, s tim da mi zivimo 10 puta bednije nego oni, jer placamo cenu rata i ekonomske devastacije. ako bas hocete, i treba, jer smo bili glupi pa poceli da ratujemo.
i sta sad? umesto da se najzad malo dozovemo sebi, mi se opet lepimo na svaku suklatu koja spominje ponos i vesela obecanja, ko ovaj grk iz latino sapunice.
evo sad i kod nas, ne valja vucic, ne valja ovaj. pa nama bre niko ne valja? a pola od vas ga je izglasalo na izborima. ja nisam, jer od 91. mi se ta njegova bivsa partija blago receno gadi, ali vidim vi ste sve neki silni opozicionari. kako vas je lako manipulisati jer mislite da ste narocito pametni, jao jao.
zivece grcka, ne sekirajte se vi za njih, ovde puna usta a opljackase nam drzavu. ko? evropa ili nasi lopovi koje decenijama cutke trpite. zato sto bi i vi isto na njihovom mestu, drage postenjacine.

Bavarske Kifle

pre 9 godina

Okej. Nego, "Katimerini" beše list desnice, "Nea Dimokratie", ove što je poražena na izborima od strane Sirize,i ove što nije smetala Nemcima dok je zaduživala Grčku po pola milki dnevno godinama? Čekaj, pola milki... Koliko ono nama beše raste dnevno spoljni dug sada??