Sreda, 15.04.2015.

18:39

"Ne osećam nikakvu odgovornost"

Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je u Moskvi da nije u sukobu s načelnikom Generalštaba Ljubišom Dikovićem.

Izvor: B92

"Ne oseæam nikakvu odgovornost" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Ministar odbrane se takođe osvrnuo i na prethodnu srpsku vladu, koju je optužio da je htela ciljano da uništi vazduhoplovstvo, kao i da su savetnici nadležnih bili “balerine“.
-----
Претходна српска влада је била 2012-2014 у којој су министри одбране били Вучић и Родић. Какав шамар шефу. Или мисли на период пре 2012 али напредњаци стално говоре да је ова влада тек годину дана. Њима је то релативна ствар, зависно од дневних пропагандних потреба.

Pao s Marsa

pre 9 godina

"Gašić je rekao i da ne oseća odgovornost za pad helikoptera, kao i da bi, da može, sve ponovo uradio."

Znamo. To i jeste problem!

ja sam

pre 9 godina

slušam jutros b92 radio, baš kada su Daško i Mladja pričali o ovome puče bafer. I nije prvi put. A vi kako hoćete. Vi ste medij, zaštitite svoje od najezde botova i ddos napada. I istražite. Vidite i sami šta se dešava.

gnesh

pre 9 godina

primeticete kako su se botovi akrivirali tek od oko 23h. "Tvrdjava" mora to bolje da radi. Mene je svaki dan sve vise i vise sramota i stid gde zivim. Ko mi je na celu drzave, ko su ljudi, neobrazovani, koji vode ministarstva.. ko je predsednik koji jedini u Evropi ne prica engleski, kojim lazim prikrivaju realnost. Sta docekasmo, a mediju cute. Svi cute.

raja babeja

pre 9 godina

Mora da Veliki vožd mnogo voli svog ministra odbrane čim je ovoliko botova nagrnulo da ga brani. Uh, kako bi bilo lepo videti kad im odozdo uđe u glavu koga su sve i kako podržavali; da li će tad imati obraza da priznaju sebi, ili će im on biti deblji od najdebljeg đona?!
Inače, iluzorno je očekivati od nekoga odgovornost kada on i nezna šta je to.

abc

pre 9 godina

Ministru skidam kapu na hrabrosti da donese odluku o pokusaju spasavanja. Pokazao je da je veliki humanista.
(Ceca, 15. april 2015 23:54)

Nije poenta u tome, poenta je u tome sto su svi poginuli jer je gosn ministar hteo da se slika!!! VMA je bila blize, mnogo mnogo blize i tamo se i islo... bezbednije je bilo sletati na marakanu npr + bliza je VMA, a od civilnog aerodroma je vojni sigurniji zbog navodjenja helikoptera radarom itd... Njihove odluke su dovele do tragedije i treba da odgovaraju zbog toga!

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je ono sto je najgore : "ne osecam nikakvu odgovornost". Ja, koji nikakve veze sa Vladom Srbije nemam osecam nekakvu odgovornost sto se ovo dešava u mojoj zemlji, a ministar koji bi trebalo, ne. Ne znam, nadam se sa ministar ima roditelje pred kojima bi bar malo obraza pokazao.

dzon

pre 9 godina

Pre otprilike pola godine ministar zdravlja u vladi Crne gore je podneo ostavku, zato što je preminula beba u opštoj bolnici u Bijelom Polju. Uradio je to zato što je osetio moralnu odgovornost zbog propusta. Ko može od ovog keramičarskog šarlatana da očekuje bilo kakav moral, a plus ga svim silama štiti vrhovni vodja!

Lazar

pre 9 godina

Sta je mislio ili ne mislio ministar vojni njemu ce savest biti opterecena ovom tragedijom jer kada ostane sam sa sobom preispitivace samog sebe o naredbi koju je doneo zbog zelje za slikanjem i eksponiranjem. Botovi dzaba se trudite da isticete ministrovu humanost jer to mu nije bio primarni cilj vec da skuplja politicke poene.

TT

pre 9 godina

Covece, od ovih botova ne moze da se dise!
Ja zaista PREKLINJEM B92 da promeni nacin komantarisanja!
Ako postoji cenzura ostalih komentara mora da postoji i cenzura botovskih komentara! ONI SVAKAKO NE ZADOVOLJAVAJU KRITERIJUME KVALITETA NITI SU REALNI!
Uvedite nekakvo obavezno otvaranje naloga pre komentarisanja ili na neki nacin ogranicite broj komentara na jedan po IP adresi jer ovo je prevrsilo svaku meru.
Veoma je degutantno i frustrirajuce citati ovaj otpad svakoga dana!
Kad vas preklinjemo!

Pista NS

pre 9 godina

pa naravno kad si politicar - lik bez moralnih vrednosti, samoziv, lepljivi prsti, obrazovanje uglavnom nula , kulturno dobacuje do parade granda i sabackog vasara, poltron, u novije vreme evoluirao do bota , bahat .... i mrzi me da im vise tepam

Lazar

pre 9 godina

Sramna je i neprimerena politizacija ovog nesrecnog slucaja. Medjutim, ipak me ne cudi da se svaka prilika koristi, jer se protiv ministra odbrane i citave vojske vodi neprekidna medijska hajka vec neko vreme.

dare 011

pre 9 godina

Gašiću...u redu je! Nama je jasno da ti i ovo SNS društvance nemate trunku odgovornosti...jer da ste je imali, ne biste bili tolike godine uz Šešelja, koji definitivno ima neku "šifru". Takođe da si iole odgovoran čovek, ne bi ti ni palo na pamet da budeš ministar bilo čega...
Hvala vam, pomogli ste mi da opet dam šansu onim "lopovima"

Magdalena

pre 9 godina

Botovi. Sedam osoba je mrtvo. Sedam porodica zavijeno u crno. Mogu da shvatim da za sendvic i soma ipo dindzi pisete "Vucicu care"... Ali ovde... Pa gde ce vam dusa, ako je imate?

anticenzura

pre 9 godina

Ova izjava govori dovoljno. Ne kazem da treba da nudi osravku,ali reci da ne oseca odgovornost,a desio se problwm u njegpvom sektoru je skandal.
Al ovde od 1945 niko nema i neoseca odgovornost,al valjda zato smo spali na ovo sto imamo danas.

Joca

pre 9 godina

Da se na vreme investiralo u vojsku umesto sto se rusila mozda do nesrece ne bi ni doslo. Sad traze krivicu u premijeruj i ministrima a problem datira mnogo pre sns-a. A krivci upravo napadaju sadasnju vlast.

garfild

pre 9 godina

Bolje ista nego nista. I jedan nov helikopter ce dobro doci vojsci i narodu. Bar se neko setio da se kvalitetno investira u vojsku za razliku od nekih.

RatoMIR

pre 9 godina

Svaki odgovorni čovek bi postupio isto kao Gašić, bez imalo dvoumljenja, jer poslati ekipu za spašavanje jedne vitalno ugrožene bebe je human i moralni čin. Sve ostalo što se dogodilo je splet nesrećnih okolnosti.

Jovan

pre 9 godina

Velika čast je za Srbiju učešće na ovakvoj konferenciji. Ne treba tražiti krivce, nesreće se dešavaju. Predhodne vlade trebaju da se zapitaju zašto se čekalo da se ovakve nesreće dogode da bi se kupili novi helikopteri.

SVJETLANA Dj.

pre 9 godina

Pametan se uci na geskama...
(Šar, 15. april 2015 18:44)
Sada mi je jasno, kako se ovi prethodni ne naučiše na svim greškama, koje napraviše.

Korisnik

pre 9 godina

Covek samo realno kaze da nije do njega, i da bi opet isto ucinio, naravno to ne znaci da bi zeleo da se tragedija ponovi, samo govori da je sa njegove strane sve bilo korektno.

Gaga

pre 9 godina

Stvarno je sramota sto se Gasicu zamera sto je poslao helikopter po bolesno dete!Da ga nije poslao i tada bi mu zamerali i opozicija samo koristi ovaj slucaj da bi napala Gasica i vlast a ne zato sto stvarno postoji neka krivica na strani Gasica!

milena

pre 9 godina

Osim odgovornosti koja neminovno pada na svakog coveka prvog u lancu hijerarhije, ja ne vidim drugu, koja se uporno ministru namece, osim onih malicioznih.

Pioneer

pre 9 godina

Hajde ljudi, smanjite malo dozivljaj. Novinari opet sve izvrcu kako bi privukli ljude Ministar Gasic je verovatno mislio na odluku o spasavanju deteta (bebe) kada je rekao da bi sve ponovo isto uradio. Novinari to malo nakarikaju, stave neki udarni naslov i dobijete bunu naroda. Polako, razmislite malo o onome sto procitate.

D. Radovic

pre 9 godina

Plaseci se pametnih,
boreci se protiv pametnih,
stvar smo prepustili glupima,
cinilo nam se da su oni manje opasni.
Glupi su ucinili ono sto su mogli,
a to je ovo, danas i ovde.

Miško

pre 9 godina

Ministar je sve učinio da izveštaji dođu do javnosti. Najvažnije smo saznali. Sad je na tužiocu da proceni ima li razloga da neko i krivično odgovara.

vojnik

pre 9 godina

Na ovo što je istinito, možete da stavite i milion negativnih, ali je sušta realnost.
1. rečeno je će se izdvojiti 5 miliona evra za nabavku dva helikoptera
2. prvaci mogu da izračunaju koliko ih zaista možemo kupiti, ako pročitate pod 3.
3. jedan MI-17 košta od 12 do 15 miliona evra, MI-171 malo više i rezervni delovi za JEDAN oko 6 miliona evra, pa sami računajte, ne treba nikome partijska, niti bilo kakva druga pripadnost, naročito patriotska, ali kada sam već tu...da pomenem, da sam ni kriv ni dužan bio učesnik ''dešavanja'' 1989.g na Kosovu (ko je zaboravio, da se podseti), jednog, ničim izazvanog, rata 1991. drugog, ničim izazvanog, 1992. zatim, ničim izazvanog, 1993. i takodje, ničim izazvanog, na Kosovu 1999. , ni manje ni više 6,5 meseci i poslednja jedinica koja se povukla sa KiM bila je moja....

Dule Astro

pre 9 godina

'ajde da razumem da je prvi put pogrešio. Čovek nije iz te sfere, pa ne zna (iako je morao da nauči) šta je lanac komandovanja. Ali on sada kaže da bi ponovo prekršio lanac komandovanja!?!?

Pametan se uči na tuđim greškama, budala na svojim, a za Gašića ne postoji poslovica jer njega ne da premijer...

Beka

pre 9 godina

Sad bi neki okrivili Gasica za sve sto se desava u vojsci i tako iskoristili ovaj incident da politizuju ceo slucaj!Kakvih smo se sve teorija naslusali prethodnih mesec dana od nekih politicara a ni za jednu niko nije pruzio neki dokaz niti je istraga pokazala da su u pravu!

Milos

pre 9 godina

Srbija ima novca da kupi jedan helikopter. Pa rece Vucic suficit da ne znamo u sta da ulozimo. Posto vidim da namervate vojsku da koristite kao crveni krst onda ulozite u nju. Kupite barem 10 helikoptera (inace po elaboratu koji je vojska napravila u vreme kada je ministar bio Vucic vojsci je potrebno od 30 - 40 helikoptera sto ce reci da mi mozemo da podmirimo oko 3% nasih potreba a u suficitu smo!!!!!!). Neka nam je Bog u pomoci.

rs

pre 9 godina

"Srbija ima novca da kupi jedan helikopter" ?! Da li u ovoj zemlji neko zna sta je sramota.Jedan pink show subotom moze da kupi bar pet komada.
Gde je dno ?

Negativni

pre 9 godina

Ovo je izjava veka. To je tačno stanje srpske države i nacije. Ne postoji bolja definicija. Gašić je apsolutni šampion bahatosti.

toms

pre 9 godina

Nema tu stida ili srama, za fotelju bi i majku prodali. A takvi vode drzavu. I koliko dugo za sve misle kriviti bivsu vlast (ovi isti su bivsa vlast, ali ajde: "bivsi rezim")?

Nego barem nesto dobro: imam neki dojam da SNS botovi manje tipkaju. Nadam se da sam u pravu.

Nesha

pre 9 godina

Naravno da bi sve isto uradio.
Ima ljudi koji ne uče iz svojih grešaka. Postoji naziv za njih, ali ukoliko ga napišem, ovaj komentar neće biti objavljen. Ali ova izjava dokazuje da je Gašić upravo to.

Nesha

pre 9 godina

Naravno da bi sve isto uradio.
Ima ljudi koji ne uče iz svojih grešaka. Postoji naziv za njih, ali ukoliko ga napišem, ovaj komentar neće biti objavljen. Ali ova izjava dokazuje da je Gašić upravo to.

toms

pre 9 godina

Nema tu stida ili srama, za fotelju bi i majku prodali. A takvi vode drzavu. I koliko dugo za sve misle kriviti bivsu vlast (ovi isti su bivsa vlast, ali ajde: "bivsi rezim")?

Nego barem nesto dobro: imam neki dojam da SNS botovi manje tipkaju. Nadam se da sam u pravu.

Milos

pre 9 godina

Srbija ima novca da kupi jedan helikopter. Pa rece Vucic suficit da ne znamo u sta da ulozimo. Posto vidim da namervate vojsku da koristite kao crveni krst onda ulozite u nju. Kupite barem 10 helikoptera (inace po elaboratu koji je vojska napravila u vreme kada je ministar bio Vucic vojsci je potrebno od 30 - 40 helikoptera sto ce reci da mi mozemo da podmirimo oko 3% nasih potreba a u suficitu smo!!!!!!). Neka nam je Bog u pomoci.

Dule Astro

pre 9 godina

'ajde da razumem da je prvi put pogrešio. Čovek nije iz te sfere, pa ne zna (iako je morao da nauči) šta je lanac komandovanja. Ali on sada kaže da bi ponovo prekršio lanac komandovanja!?!?

Pametan se uči na tuđim greškama, budala na svojim, a za Gašića ne postoji poslovica jer njega ne da premijer...

D. Radovic

pre 9 godina

Plaseci se pametnih,
boreci se protiv pametnih,
stvar smo prepustili glupima,
cinilo nam se da su oni manje opasni.
Glupi su ucinili ono sto su mogli,
a to je ovo, danas i ovde.

Beka

pre 9 godina

Sad bi neki okrivili Gasica za sve sto se desava u vojsci i tako iskoristili ovaj incident da politizuju ceo slucaj!Kakvih smo se sve teorija naslusali prethodnih mesec dana od nekih politicara a ni za jednu niko nije pruzio neki dokaz niti je istraga pokazala da su u pravu!

vojnik

pre 9 godina

Na ovo što je istinito, možete da stavite i milion negativnih, ali je sušta realnost.
1. rečeno je će se izdvojiti 5 miliona evra za nabavku dva helikoptera
2. prvaci mogu da izračunaju koliko ih zaista možemo kupiti, ako pročitate pod 3.
3. jedan MI-17 košta od 12 do 15 miliona evra, MI-171 malo više i rezervni delovi za JEDAN oko 6 miliona evra, pa sami računajte, ne treba nikome partijska, niti bilo kakva druga pripadnost, naročito patriotska, ali kada sam već tu...da pomenem, da sam ni kriv ni dužan bio učesnik ''dešavanja'' 1989.g na Kosovu (ko je zaboravio, da se podseti), jednog, ničim izazvanog, rata 1991. drugog, ničim izazvanog, 1992. zatim, ničim izazvanog, 1993. i takodje, ničim izazvanog, na Kosovu 1999. , ni manje ni više 6,5 meseci i poslednja jedinica koja se povukla sa KiM bila je moja....

Miško

pre 9 godina

Ministar je sve učinio da izveštaji dođu do javnosti. Najvažnije smo saznali. Sad je na tužiocu da proceni ima li razloga da neko i krivično odgovara.

Negativni

pre 9 godina

Ovo je izjava veka. To je tačno stanje srpske države i nacije. Ne postoji bolja definicija. Gašić je apsolutni šampion bahatosti.

rs

pre 9 godina

"Srbija ima novca da kupi jedan helikopter" ?! Da li u ovoj zemlji neko zna sta je sramota.Jedan pink show subotom moze da kupi bar pet komada.
Gde je dno ?

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Ministar odbrane se takođe osvrnuo i na prethodnu srpsku vladu, koju je optužio da je htela ciljano da uništi vazduhoplovstvo, kao i da su savetnici nadležnih bili “balerine“.
-----
Претходна српска влада је била 2012-2014 у којој су министри одбране били Вучић и Родић. Какав шамар шефу. Или мисли на период пре 2012 али напредњаци стално говоре да је ова влада тек годину дана. Њима је то релативна ствар, зависно од дневних пропагандних потреба.

gnesh

pre 9 godina

primeticete kako su se botovi akrivirali tek od oko 23h. "Tvrdjava" mora to bolje da radi. Mene je svaki dan sve vise i vise sramota i stid gde zivim. Ko mi je na celu drzave, ko su ljudi, neobrazovani, koji vode ministarstva.. ko je predsednik koji jedini u Evropi ne prica engleski, kojim lazim prikrivaju realnost. Sta docekasmo, a mediju cute. Svi cute.

Pao s Marsa

pre 9 godina

"Gašić je rekao i da ne oseća odgovornost za pad helikoptera, kao i da bi, da može, sve ponovo uradio."

Znamo. To i jeste problem!

ja sam

pre 9 godina

slušam jutros b92 radio, baš kada su Daško i Mladja pričali o ovome puče bafer. I nije prvi put. A vi kako hoćete. Vi ste medij, zaštitite svoje od najezde botova i ddos napada. I istražite. Vidite i sami šta se dešava.

Magdalena

pre 9 godina

Botovi. Sedam osoba je mrtvo. Sedam porodica zavijeno u crno. Mogu da shvatim da za sendvic i soma ipo dindzi pisete "Vucicu care"... Ali ovde... Pa gde ce vam dusa, ako je imate?

TT

pre 9 godina

Covece, od ovih botova ne moze da se dise!
Ja zaista PREKLINJEM B92 da promeni nacin komantarisanja!
Ako postoji cenzura ostalih komentara mora da postoji i cenzura botovskih komentara! ONI SVAKAKO NE ZADOVOLJAVAJU KRITERIJUME KVALITETA NITI SU REALNI!
Uvedite nekakvo obavezno otvaranje naloga pre komentarisanja ili na neki nacin ogranicite broj komentara na jedan po IP adresi jer ovo je prevrsilo svaku meru.
Veoma je degutantno i frustrirajuce citati ovaj otpad svakoga dana!
Kad vas preklinjemo!

dzon

pre 9 godina

Pre otprilike pola godine ministar zdravlja u vladi Crne gore je podneo ostavku, zato što je preminula beba u opštoj bolnici u Bijelom Polju. Uradio je to zato što je osetio moralnu odgovornost zbog propusta. Ko može od ovog keramičarskog šarlatana da očekuje bilo kakav moral, a plus ga svim silama štiti vrhovni vodja!

dare 011

pre 9 godina

Gašiću...u redu je! Nama je jasno da ti i ovo SNS društvance nemate trunku odgovornosti...jer da ste je imali, ne biste bili tolike godine uz Šešelja, koji definitivno ima neku "šifru". Takođe da si iole odgovoran čovek, ne bi ti ni palo na pamet da budeš ministar bilo čega...
Hvala vam, pomogli ste mi da opet dam šansu onim "lopovima"

abc

pre 9 godina

Ministru skidam kapu na hrabrosti da donese odluku o pokusaju spasavanja. Pokazao je da je veliki humanista.
(Ceca, 15. april 2015 23:54)

Nije poenta u tome, poenta je u tome sto su svi poginuli jer je gosn ministar hteo da se slika!!! VMA je bila blize, mnogo mnogo blize i tamo se i islo... bezbednije je bilo sletati na marakanu npr + bliza je VMA, a od civilnog aerodroma je vojni sigurniji zbog navodjenja helikoptera radarom itd... Njihove odluke su dovele do tragedije i treba da odgovaraju zbog toga!

raja babeja

pre 9 godina

Mora da Veliki vožd mnogo voli svog ministra odbrane čim je ovoliko botova nagrnulo da ga brani. Uh, kako bi bilo lepo videti kad im odozdo uđe u glavu koga su sve i kako podržavali; da li će tad imati obraza da priznaju sebi, ili će im on biti deblji od najdebljeg đona?!
Inače, iluzorno je očekivati od nekoga odgovornost kada on i nezna šta je to.

Pista NS

pre 9 godina

pa naravno kad si politicar - lik bez moralnih vrednosti, samoziv, lepljivi prsti, obrazovanje uglavnom nula , kulturno dobacuje do parade granda i sabackog vasara, poltron, u novije vreme evoluirao do bota , bahat .... i mrzi me da im vise tepam

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je ono sto je najgore : "ne osecam nikakvu odgovornost". Ja, koji nikakve veze sa Vladom Srbije nemam osecam nekakvu odgovornost sto se ovo dešava u mojoj zemlji, a ministar koji bi trebalo, ne. Ne znam, nadam se sa ministar ima roditelje pred kojima bi bar malo obraza pokazao.

RatoMIR

pre 9 godina

Svaki odgovorni čovek bi postupio isto kao Gašić, bez imalo dvoumljenja, jer poslati ekipu za spašavanje jedne vitalno ugrožene bebe je human i moralni čin. Sve ostalo što se dogodilo je splet nesrećnih okolnosti.

anticenzura

pre 9 godina

Ova izjava govori dovoljno. Ne kazem da treba da nudi osravku,ali reci da ne oseca odgovornost,a desio se problwm u njegpvom sektoru je skandal.
Al ovde od 1945 niko nema i neoseca odgovornost,al valjda zato smo spali na ovo sto imamo danas.

Lazar

pre 9 godina

Sta je mislio ili ne mislio ministar vojni njemu ce savest biti opterecena ovom tragedijom jer kada ostane sam sa sobom preispitivace samog sebe o naredbi koju je doneo zbog zelje za slikanjem i eksponiranjem. Botovi dzaba se trudite da isticete ministrovu humanost jer to mu nije bio primarni cilj vec da skuplja politicke poene.

Jovan

pre 9 godina

Velika čast je za Srbiju učešće na ovakvoj konferenciji. Ne treba tražiti krivce, nesreće se dešavaju. Predhodne vlade trebaju da se zapitaju zašto se čekalo da se ovakve nesreće dogode da bi se kupili novi helikopteri.

SVJETLANA Dj.

pre 9 godina

Pametan se uci na geskama...
(Šar, 15. april 2015 18:44)
Sada mi je jasno, kako se ovi prethodni ne naučiše na svim greškama, koje napraviše.

Pioneer

pre 9 godina

Hajde ljudi, smanjite malo dozivljaj. Novinari opet sve izvrcu kako bi privukli ljude Ministar Gasic je verovatno mislio na odluku o spasavanju deteta (bebe) kada je rekao da bi sve ponovo isto uradio. Novinari to malo nakarikaju, stave neki udarni naslov i dobijete bunu naroda. Polako, razmislite malo o onome sto procitate.

garfild

pre 9 godina

Bolje ista nego nista. I jedan nov helikopter ce dobro doci vojsci i narodu. Bar se neko setio da se kvalitetno investira u vojsku za razliku od nekih.

milena

pre 9 godina

Osim odgovornosti koja neminovno pada na svakog coveka prvog u lancu hijerarhije, ja ne vidim drugu, koja se uporno ministru namece, osim onih malicioznih.

Gaga

pre 9 godina

Stvarno je sramota sto se Gasicu zamera sto je poslao helikopter po bolesno dete!Da ga nije poslao i tada bi mu zamerali i opozicija samo koristi ovaj slucaj da bi napala Gasica i vlast a ne zato sto stvarno postoji neka krivica na strani Gasica!

Korisnik

pre 9 godina

Covek samo realno kaze da nije do njega, i da bi opet isto ucinio, naravno to ne znaci da bi zeleo da se tragedija ponovi, samo govori da je sa njegove strane sve bilo korektno.

Lazar

pre 9 godina

Sramna je i neprimerena politizacija ovog nesrecnog slucaja. Medjutim, ipak me ne cudi da se svaka prilika koristi, jer se protiv ministra odbrane i citave vojske vodi neprekidna medijska hajka vec neko vreme.

Joca

pre 9 godina

Da se na vreme investiralo u vojsku umesto sto se rusila mozda do nesrece ne bi ni doslo. Sad traze krivicu u premijeruj i ministrima a problem datira mnogo pre sns-a. A krivci upravo napadaju sadasnju vlast.

Milos

pre 9 godina

Srbija ima novca da kupi jedan helikopter. Pa rece Vucic suficit da ne znamo u sta da ulozimo. Posto vidim da namervate vojsku da koristite kao crveni krst onda ulozite u nju. Kupite barem 10 helikoptera (inace po elaboratu koji je vojska napravila u vreme kada je ministar bio Vucic vojsci je potrebno od 30 - 40 helikoptera sto ce reci da mi mozemo da podmirimo oko 3% nasih potreba a u suficitu smo!!!!!!). Neka nam je Bog u pomoci.

Nesha

pre 9 godina

Naravno da bi sve isto uradio.
Ima ljudi koji ne uče iz svojih grešaka. Postoji naziv za njih, ali ukoliko ga napišem, ovaj komentar neće biti objavljen. Ali ova izjava dokazuje da je Gašić upravo to.

Beka

pre 9 godina

Sad bi neki okrivili Gasica za sve sto se desava u vojsci i tako iskoristili ovaj incident da politizuju ceo slucaj!Kakvih smo se sve teorija naslusali prethodnih mesec dana od nekih politicara a ni za jednu niko nije pruzio neki dokaz niti je istraga pokazala da su u pravu!

toms

pre 9 godina

Nema tu stida ili srama, za fotelju bi i majku prodali. A takvi vode drzavu. I koliko dugo za sve misle kriviti bivsu vlast (ovi isti su bivsa vlast, ali ajde: "bivsi rezim")?

Nego barem nesto dobro: imam neki dojam da SNS botovi manje tipkaju. Nadam se da sam u pravu.

Miško

pre 9 godina

Ministar je sve učinio da izveštaji dođu do javnosti. Najvažnije smo saznali. Sad je na tužiocu da proceni ima li razloga da neko i krivično odgovara.

RatoMIR

pre 9 godina

Svaki odgovorni čovek bi postupio isto kao Gašić, bez imalo dvoumljenja, jer poslati ekipu za spašavanje jedne vitalno ugrožene bebe je human i moralni čin. Sve ostalo što se dogodilo je splet nesrećnih okolnosti.

Dule Astro

pre 9 godina

'ajde da razumem da je prvi put pogrešio. Čovek nije iz te sfere, pa ne zna (iako je morao da nauči) šta je lanac komandovanja. Ali on sada kaže da bi ponovo prekršio lanac komandovanja!?!?

Pametan se uči na tuđim greškama, budala na svojim, a za Gašića ne postoji poslovica jer njega ne da premijer...

Jovan

pre 9 godina

Velika čast je za Srbiju učešće na ovakvoj konferenciji. Ne treba tražiti krivce, nesreće se dešavaju. Predhodne vlade trebaju da se zapitaju zašto se čekalo da se ovakve nesreće dogode da bi se kupili novi helikopteri.

Pioneer

pre 9 godina

Hajde ljudi, smanjite malo dozivljaj. Novinari opet sve izvrcu kako bi privukli ljude Ministar Gasic je verovatno mislio na odluku o spasavanju deteta (bebe) kada je rekao da bi sve ponovo isto uradio. Novinari to malo nakarikaju, stave neki udarni naslov i dobijete bunu naroda. Polako, razmislite malo o onome sto procitate.

Korisnik

pre 9 godina

Covek samo realno kaze da nije do njega, i da bi opet isto ucinio, naravno to ne znaci da bi zeleo da se tragedija ponovi, samo govori da je sa njegove strane sve bilo korektno.

Gaga

pre 9 godina

Stvarno je sramota sto se Gasicu zamera sto je poslao helikopter po bolesno dete!Da ga nije poslao i tada bi mu zamerali i opozicija samo koristi ovaj slucaj da bi napala Gasica i vlast a ne zato sto stvarno postoji neka krivica na strani Gasica!

garfild

pre 9 godina

Bolje ista nego nista. I jedan nov helikopter ce dobro doci vojsci i narodu. Bar se neko setio da se kvalitetno investira u vojsku za razliku od nekih.

milena

pre 9 godina

Osim odgovornosti koja neminovno pada na svakog coveka prvog u lancu hijerarhije, ja ne vidim drugu, koja se uporno ministru namece, osim onih malicioznih.

SVJETLANA Dj.

pre 9 godina

Pametan se uci na geskama...
(Šar, 15. april 2015 18:44)
Sada mi je jasno, kako se ovi prethodni ne naučiše na svim greškama, koje napraviše.

vojnik

pre 9 godina

Na ovo što je istinito, možete da stavite i milion negativnih, ali je sušta realnost.
1. rečeno je će se izdvojiti 5 miliona evra za nabavku dva helikoptera
2. prvaci mogu da izračunaju koliko ih zaista možemo kupiti, ako pročitate pod 3.
3. jedan MI-17 košta od 12 do 15 miliona evra, MI-171 malo više i rezervni delovi za JEDAN oko 6 miliona evra, pa sami računajte, ne treba nikome partijska, niti bilo kakva druga pripadnost, naročito patriotska, ali kada sam već tu...da pomenem, da sam ni kriv ni dužan bio učesnik ''dešavanja'' 1989.g na Kosovu (ko je zaboravio, da se podseti), jednog, ničim izazvanog, rata 1991. drugog, ničim izazvanog, 1992. zatim, ničim izazvanog, 1993. i takodje, ničim izazvanog, na Kosovu 1999. , ni manje ni više 6,5 meseci i poslednja jedinica koja se povukla sa KiM bila je moja....

Lazar

pre 9 godina

Sramna je i neprimerena politizacija ovog nesrecnog slucaja. Medjutim, ipak me ne cudi da se svaka prilika koristi, jer se protiv ministra odbrane i citave vojske vodi neprekidna medijska hajka vec neko vreme.

Joca

pre 9 godina

Da se na vreme investiralo u vojsku umesto sto se rusila mozda do nesrece ne bi ni doslo. Sad traze krivicu u premijeruj i ministrima a problem datira mnogo pre sns-a. A krivci upravo napadaju sadasnju vlast.

D. Radovic

pre 9 godina

Plaseci se pametnih,
boreci se protiv pametnih,
stvar smo prepustili glupima,
cinilo nam se da su oni manje opasni.
Glupi su ucinili ono sto su mogli,
a to je ovo, danas i ovde.

Negativni

pre 9 godina

Ovo je izjava veka. To je tačno stanje srpske države i nacije. Ne postoji bolja definicija. Gašić je apsolutni šampion bahatosti.

rs

pre 9 godina

"Srbija ima novca da kupi jedan helikopter" ?! Da li u ovoj zemlji neko zna sta je sramota.Jedan pink show subotom moze da kupi bar pet komada.
Gde je dno ?

Magdalena

pre 9 godina

Botovi. Sedam osoba je mrtvo. Sedam porodica zavijeno u crno. Mogu da shvatim da za sendvic i soma ipo dindzi pisete "Vucicu care"... Ali ovde... Pa gde ce vam dusa, ako je imate?

anticenzura

pre 9 godina

Ova izjava govori dovoljno. Ne kazem da treba da nudi osravku,ali reci da ne oseca odgovornost,a desio se problwm u njegpvom sektoru je skandal.
Al ovde od 1945 niko nema i neoseca odgovornost,al valjda zato smo spali na ovo sto imamo danas.

Pista NS

pre 9 godina

pa naravno kad si politicar - lik bez moralnih vrednosti, samoziv, lepljivi prsti, obrazovanje uglavnom nula , kulturno dobacuje do parade granda i sabackog vasara, poltron, u novije vreme evoluirao do bota , bahat .... i mrzi me da im vise tepam

TT

pre 9 godina

Covece, od ovih botova ne moze da se dise!
Ja zaista PREKLINJEM B92 da promeni nacin komantarisanja!
Ako postoji cenzura ostalih komentara mora da postoji i cenzura botovskih komentara! ONI SVAKAKO NE ZADOVOLJAVAJU KRITERIJUME KVALITETA NITI SU REALNI!
Uvedite nekakvo obavezno otvaranje naloga pre komentarisanja ili na neki nacin ogranicite broj komentara na jedan po IP adresi jer ovo je prevrsilo svaku meru.
Veoma je degutantno i frustrirajuce citati ovaj otpad svakoga dana!
Kad vas preklinjemo!

Lazar

pre 9 godina

Sta je mislio ili ne mislio ministar vojni njemu ce savest biti opterecena ovom tragedijom jer kada ostane sam sa sobom preispitivace samog sebe o naredbi koju je doneo zbog zelje za slikanjem i eksponiranjem. Botovi dzaba se trudite da isticete ministrovu humanost jer to mu nije bio primarni cilj vec da skuplja politicke poene.

dare 011

pre 9 godina

Gašiću...u redu je! Nama je jasno da ti i ovo SNS društvance nemate trunku odgovornosti...jer da ste je imali, ne biste bili tolike godine uz Šešelja, koji definitivno ima neku "šifru". Takođe da si iole odgovoran čovek, ne bi ti ni palo na pamet da budeš ministar bilo čega...
Hvala vam, pomogli ste mi da opet dam šansu onim "lopovima"

dzon

pre 9 godina

Pre otprilike pola godine ministar zdravlja u vladi Crne gore je podneo ostavku, zato što je preminula beba u opštoj bolnici u Bijelom Polju. Uradio je to zato što je osetio moralnu odgovornost zbog propusta. Ko može od ovog keramičarskog šarlatana da očekuje bilo kakav moral, a plus ga svim silama štiti vrhovni vodja!

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je ono sto je najgore : "ne osecam nikakvu odgovornost". Ja, koji nikakve veze sa Vladom Srbije nemam osecam nekakvu odgovornost sto se ovo dešava u mojoj zemlji, a ministar koji bi trebalo, ne. Ne znam, nadam se sa ministar ima roditelje pred kojima bi bar malo obraza pokazao.

abc

pre 9 godina

Ministru skidam kapu na hrabrosti da donese odluku o pokusaju spasavanja. Pokazao je da je veliki humanista.
(Ceca, 15. april 2015 23:54)

Nije poenta u tome, poenta je u tome sto su svi poginuli jer je gosn ministar hteo da se slika!!! VMA je bila blize, mnogo mnogo blize i tamo se i islo... bezbednije je bilo sletati na marakanu npr + bliza je VMA, a od civilnog aerodroma je vojni sigurniji zbog navodjenja helikoptera radarom itd... Njihove odluke su dovele do tragedije i treba da odgovaraju zbog toga!

gnesh

pre 9 godina

primeticete kako su se botovi akrivirali tek od oko 23h. "Tvrdjava" mora to bolje da radi. Mene je svaki dan sve vise i vise sramota i stid gde zivim. Ko mi je na celu drzave, ko su ljudi, neobrazovani, koji vode ministarstva.. ko je predsednik koji jedini u Evropi ne prica engleski, kojim lazim prikrivaju realnost. Sta docekasmo, a mediju cute. Svi cute.

raja babeja

pre 9 godina

Mora da Veliki vožd mnogo voli svog ministra odbrane čim je ovoliko botova nagrnulo da ga brani. Uh, kako bi bilo lepo videti kad im odozdo uđe u glavu koga su sve i kako podržavali; da li će tad imati obraza da priznaju sebi, ili će im on biti deblji od najdebljeg đona?!
Inače, iluzorno je očekivati od nekoga odgovornost kada on i nezna šta je to.

Pao s Marsa

pre 9 godina

"Gašić je rekao i da ne oseća odgovornost za pad helikoptera, kao i da bi, da može, sve ponovo uradio."

Znamo. To i jeste problem!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Ministar odbrane se takođe osvrnuo i na prethodnu srpsku vladu, koju je optužio da je htela ciljano da uništi vazduhoplovstvo, kao i da su savetnici nadležnih bili “balerine“.
-----
Претходна српска влада је била 2012-2014 у којој су министри одбране били Вучић и Родић. Какав шамар шефу. Или мисли на период пре 2012 али напредњаци стално говоре да је ова влада тек годину дана. Њима је то релативна ствар, зависно од дневних пропагандних потреба.

ja sam

pre 9 godina

slušam jutros b92 radio, baš kada su Daško i Mladja pričali o ovome puče bafer. I nije prvi put. A vi kako hoćete. Vi ste medij, zaštitite svoje od najezde botova i ddos napada. I istražite. Vidite i sami šta se dešava.