Subota, 04.04.2015.

14:11

"O Šešelju kad dokažu da je zdrav"

Vlada Srbije će odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio, rekao je Vučić.

Izvor: Beta

"O Šešelju kad dokažu da je zdrav" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Ganco

pre 9 godina

Naravno da treba maksimalno da se zastite prava svih gradjana Srbije a konkretno u ovom slucaju prava Seselja koja se lose vodjenim procesom protiv njega konstantno narusavaju.

mio

pre 9 godina

Ovo je najmudriji odgovor od kada ste
predsednik Vlade Srbije. Seselja su bezuslovno
i bez pitanja vlasti poslali u Srbiju kao
bolesnog coveka. Vracamo ga kad ozdravi
odgovorio je Vucic. Ako u medjuvremenu umre
ovde cemo ga sahraniti.
S postovanjem gospodine Vucicu.

Steluca

pre 9 godina

Samo ne znam kad je mogao da se leci, kad je neprestano politicki delovao. Dan nije prosao bez njegovih izjava i neprimerenih postupaka.

novo VREME

pre 9 godina

Jasna poruka Hagu od strane Vučića da ova vlada nije servis Haga.To što su se navikli na nešto, a što je trajalo duže od deceniju mogu slobodno i odmah da zaborave.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Šešelj je na prvom mestu čovek i gradjanin Srbije i logično je da država prilikom odluke o njegovom povratku u Hag mora da zna kakvo je njegovo zdravstaveno stanje. Hag je samostalno doneo odluku o njegovom privremenom puštanju na slobodu. Ovog puta će morati da pita Srbiju o njegovom povratku.

vanja

pre 9 godina

Ha, ha, ha! Na videlu kembel i bler. Ovo nije spin, ovo je top spin. Sledeci potez je back spin. E pa, drago gradjanstvo, vidite da se isplati "arapima na beogradu na vodi u blatu" da plate top-back-side spin doctore umesto da ih vi platite. Ovo je vrhunac licemerja odnosno jedan od vrhunaca. Da ja pokazem zube tom hagu, u stvari, da narod pomisli da pokazujem zube. Ali, sta kad narod provali da ja nemam nikakve zube, da su mi i desni mekane, da sam principijelan u principu, da slusam sve sto mi kazu tamo negde, da nisam tako lose prosao finansijski, sta onda da im kazem? Alister ce mi reci sta. Isporucice mi.

Bacvanin

pre 9 godina

A da postupimo po "Zakonu o saradnji sa medjunarodnim sudom za pravdu u Haagu", obzirom na to da je taj zakon postojao jso pre nego sto je AleVu postao PPV.
Mislim, bilo bi lepo da se ponasamo kao pravna drzava, gde se primenjuju zakoni, mada, ako mislite da bi bilo bolje da uvedemo diktaturu, gde ce pojedinac biti iznad zakona, onda slobodno udarite minus na moj komentar.

JOhn

pre 9 godina

@srbin-domorodac
Nije tacno da tako misli 90% Srbije.Ja nikad nisam glasao za Seselja, ne podrzavam ni najmanji deo njegove politike, al ga ne bih izrucio pa makar nas nikad ne puste u tu Evropu.

Zora

pre 9 godina

Licno mislim da tribunal koristi Seselja kako bi vrsi pritisak na nasu drzavu. Za nasu drzavu bi bilo najbolje da se on povuce iz javnosti jer je i onako svojim sumanutim ponasanjem nacinio dosta stete Srbiji. Sto se tice njegovog ozdravljenja, ako je to bio razlog zbog kojeg su ga pustili, mora se dokazati da je ozdravio. Sa druge strane, on zna uslove pod kojima je pusten i te uslove mora da postuje. U svakom slucaju, nasa drzava mora da se pridrzava zakona, ali mora i dasacuva svoje dostojanstvo i suverenitet, i da stiti prava svakog gradjana, pa makar taj gradjanin bio i Seselj.

Lepa

pre 9 godina

Hag se upale nikad nije bio kao pile u kučine i ne zna kako da se ispetlja. Pošto Šešelj nikad nije bio zdrav, Hag ga neće dobiti. Šešelju mora biti omogućeno lečenje. Presuda može da se i bez Šešelja.

juicey

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

budokan

pre 9 godina

Haški tribunal je ostao dosledan sebi...dvostruki aršini samo kad je Srbija u pitanju.Ne mogu se ljudi tretirati na takav način,pa bio to i Šešelj.

GlasBrisela

pre 9 godina

Vucicu...samo se ti dalje segaci svojim jeftinim doskocicama!
Aspirin za tebe i tvoje birace, a na zalost i ne birace, stize uskoro!
EU i USA imaju nevjerovatno djelotvorne pilule!

elenika nika

pre 9 godina

"Vlada Srbije će odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio.", rekao je Vučić.Naravno,to je u skladu sa tekovinama zapadne demokratije i poštovanja ljudskih prava!

Zana Bojic

pre 9 godina

Ne mogu bas sad neke stvari da razumem... Seselja je Hag poslao u Srbiju iz humanih razloga jer u Hagu nema uslova adekvatnih i da se ovde leci a sad traze da se on vrati nazad. Nije Srbija brza posta pa da se za cas neko isporuci na odredjenu adresu... Drzava Srbia postuje i stiti sve svoje gradjane i to ce se uvek manifestovati.

Maja

pre 9 godina

Prvi put jedan naš državnik štiti sve naše građane bez obzira na njihovo ponašanje. Sada stvarno imam nadu da ćemo se kao narod izvući iz blata u koje su nas neki gurnuli.

srbin-domorodac

pre 9 godina

"O Šešelju kad dokažu da je zdrav"?!

Dakle, prva ljubav zaborava nema...

Vucicu: HAPSI I IZRUCUJ. Ne izigravaj veterinara. Ova zemlja ima ZAKON o obaveznoj saradnji sa medjunarodnim sudom u Den Haagu. Seselj je stetocina koja je sa svojim pokojnim gazdom Srbiju zavila u crno. Ne interesuje me njegovo zdravstveno stanje, interesuje me buducnost Srbije i nase dece. I prekini da nas "podsecas" da je ono "gradjanin" Srbije, da imate i gram mozga i dostojanstva, odavno bi Seselju oduzeli drzavljanstvo Srbije (Hrvat rodjen u Bosni), nicim ga ne zasluzuje, nego ga je izmuz'o od pokojnog slobe.

Molim B92 da mi objavi komentar - BEZ CENZURE. Ovo sto ja pisem misli 90% Srba iz Srbije, dzaba kgb botovi lupaju minuse.

povraca mi se

pre 9 godina

Ma ima licno da ga hapsis i isporucis samo ako ti se ucini da ti se ljulja fotelja,odnosno ako gazde kazu da mira sa se uradi.Kakav folirant,uzas.

Crna dama

pre 9 godina

Diplomatski i politički korektan odgovor. Pustili ste ga e sad se hvatajte za glavu šta ćete. On Srbiji i regionu zaštititi ne može. IZgovori se lako mogu okrenuti protiv, zaboravili ste da na čelu Srbije sedi mudar političar.

Dule

pre 9 godina

Kako stvari stoje, za fizicko zdravlje nije mu najbolje i neka se leci. A sto se tice psihickog stanja, sumnjam da tu ima neko lecenje ili neki lek.

Tamara

pre 9 godina

Jasno je da saradnja sa Hagom mora da postoji , al da nekom ovoliko vredjaju inteligenciju... pre dva meseca smo mislili da ce jos na aerodromu umreti a sada je u savrsenom zdravstvenom stanju i moze da se vrati u Hag.

drozdovi

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

Aleksandar

pre 9 godina

Ovakav arogantan stav prema svetu i susedima je doveodotoga da Srbi ni ne žive više ni na Kosovu ni u Hrvatskoj, i da smo najviše nazadovali u svojoj istoriji. Ne bih voleo da i u delima bude arogantan, jer još jedna izolacija od Evrope će samo učiniti da budemo nešto kao Belorusija

Pero Papacoder

pre 9 godina

Ne bih da branim Kirbija,ali da smo malo šiz...to jesmo.Naravno da su i Ameri doprineli toj shizofreniji.
(davitelj vs ameri, 4. april 2015 14:57)

Zamolio bih gospodina da me ne vredja, tj. da govori u svoje a ne u moje ime.

prestolonaslednikovica

pre 9 godina

"Vlada Srbije ima svoje dostojanstvo, drži do ponosa svog naroda i drži do prava svojih građana.. Nemam nijedan dokaz da je ozdravio. A šta, da ide na dva meseca, pa izreknu presudu pa ga opet vrate.", istakao je Vučić.Kratko, jasno i sveobuhvatno u najširem smislu.

Mil@n

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro, ali naš posao je da zaštitimo našeg građanina i njegovo ustavno pravo" Ovako treba da razmislja jedan pravi politicar!

johny

pre 9 godina

slazem se da je paljenje zastave necivilizacijski cin, kao I skidanje tabli sa imenom Ulice Zorana Djindjica I lepljenje table Bulevar Ratka Mladica.a bilo je toga ne tako davno, nesto ne mogu da se setim ko je to radio...ah, daaa, setio sam se!!

sajko

pre 9 godina

Nemam nista protiv i da nas nazivaju sizofrenom drzavom,jer dokazujemo da nsu psihozu mozemo stabilizovati jedinstvom i reformom,kao i pokazati ljudskost na delu,pa i kada je jedan Seselj u pitanju

Zoran

pre 9 godina

Kolika zamena teza i uvoj izjavi premijera.
Prvo, Šešelj ne sedi u Hagu bez presude 11,5 godina, nego 8,5 godina jer je osudjivan za npostovanje suda, odnosno kršenje pravila o svedocima.
Drugo, Hag je doneo odluku da ga pusti na privremenu slobodu i da ovaj dolazi kada ga pozovu, a da to garantuje Vlada. Seselj je to tamo prihvatio.Seselj tamotreba da ode na pretres gde se odlucuje da li ostaje ili ne jos na privremenoj slobodi. kroz sve to su prolazili drugi optuženi tokom boravka na privrmenoj slobodi.
E sad što Šešelj hoće da pravi cirkus svojim kumovima, to je druga stvar.

trudbenik

pre 9 godina

Bolje imati Šešelja u opoziciji nego nekog stvarnog protivnika. Imale su ga i demokrate, dok neko napoolju nije rekao: E, dobro, aj' sad malo...

Uloge su podeljene još tamo 2000...

Goran Matić -Split

pre 9 godina

Nosio si njegov bedz i obilazio bosanska
ratista .
(Igor Obrenovac, 4 . april 2015 15 :02 )
...i hrvatska također... Pogledati na YT npr. "Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 1995".

bosa

pre 9 godina

Kakvu odluku Haski sud donese po pitanju Seselja tako treba i postupiti. Oni su ga pustili na privremenu slobodu radi lecenja a on je to poverenje pogazio aktivnim delovanje u politici.

TajnoMoja

pre 9 godina

Naravno da ce se cekati dokaz iz Haga da je Seselj zdrav. Zamisite da ga isporuce i da mu se tamo nesto desi, pa svi bi optuzili Vucica. Obrni, okreni Vucic je za sve kriv, dezurnim kriticarima.

Peja

pre 9 godina

"o njegovoj politici ne mislim nista dobro", rece bivsi Seseljev potrcko i ostade ziv, kao i posle svih izrecenih lazi.
Posto se nikada nije javno odrekao politike radikalne stranke, ostaje jedino trilema:
1. Lagao je radikale
2. Laze naprednjake
3. Laze sve nas i bitno mu je jedino da bude na vlasti.
Sada, kada cutam ovo, vise i nemam trilemu...

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Mene licno ovaj Vučić neodoljivo podseca na ono "ruzno pače" koje je odraslo uz Seselja "misleci da pripadaju istom rodu" da bi se danas "pretvorio u Labuda" koji vise "nema nikakve slicnosti sa Seseljem" !

jmbg

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro..."
Trljam oci i ne mogu da ih se natrljam dovojlno. Odoh sada da umrem od smijeha.

Ogi

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja zbog jako loseg zdravlja,a sada ga hoce nazad.Drzava ce o tome odluciti kada utvrdi u kakvom se stanju gospodin Seselj nalazi.

Ogi

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja zbog jako loseg zdravlja,a sada ga hoce nazad.Drzava ce o tome odluciti kada utvrdi u kakvom se stanju gospodin Seselj nalazi.

Zora

pre 9 godina

Licno mislim da tribunal koristi Seselja kako bi vrsi pritisak na nasu drzavu. Za nasu drzavu bi bilo najbolje da se on povuce iz javnosti jer je i onako svojim sumanutim ponasanjem nacinio dosta stete Srbiji. Sto se tice njegovog ozdravljenja, ako je to bio razlog zbog kojeg su ga pustili, mora se dokazati da je ozdravio. Sa druge strane, on zna uslove pod kojima je pusten i te uslove mora da postuje. U svakom slucaju, nasa drzava mora da se pridrzava zakona, ali mora i dasacuva svoje dostojanstvo i suverenitet, i da stiti prava svakog gradjana, pa makar taj gradjanin bio i Seselj.

Crna dama

pre 9 godina

Diplomatski i politički korektan odgovor. Pustili ste ga e sad se hvatajte za glavu šta ćete. On Srbiji i regionu zaštititi ne može. IZgovori se lako mogu okrenuti protiv, zaboravili ste da na čelu Srbije sedi mudar političar.

jmbg

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro..."
Trljam oci i ne mogu da ih se natrljam dovojlno. Odoh sada da umrem od smijeha.

Maja

pre 9 godina

Prvi put jedan naš državnik štiti sve naše građane bez obzira na njihovo ponašanje. Sada stvarno imam nadu da ćemo se kao narod izvući iz blata u koje su nas neki gurnuli.

Lepa

pre 9 godina

Hag se upale nikad nije bio kao pile u kučine i ne zna kako da se ispetlja. Pošto Šešelj nikad nije bio zdrav, Hag ga neće dobiti. Šešelju mora biti omogućeno lečenje. Presuda može da se i bez Šešelja.

elenika nika

pre 9 godina

"Vlada Srbije će odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio.", rekao je Vučić.Naravno,to je u skladu sa tekovinama zapadne demokratije i poštovanja ljudskih prava!

Zana Bojic

pre 9 godina

Ne mogu bas sad neke stvari da razumem... Seselja je Hag poslao u Srbiju iz humanih razloga jer u Hagu nema uslova adekvatnih i da se ovde leci a sad traze da se on vrati nazad. Nije Srbija brza posta pa da se za cas neko isporuci na odredjenu adresu... Drzava Srbia postuje i stiti sve svoje gradjane i to ce se uvek manifestovati.

budokan

pre 9 godina

Haški tribunal je ostao dosledan sebi...dvostruki aršini samo kad je Srbija u pitanju.Ne mogu se ljudi tretirati na takav način,pa bio to i Šešelj.

sajko

pre 9 godina

Nemam nista protiv i da nas nazivaju sizofrenom drzavom,jer dokazujemo da nsu psihozu mozemo stabilizovati jedinstvom i reformom,kao i pokazati ljudskost na delu,pa i kada je jedan Seselj u pitanju

drozdovi

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

Dule

pre 9 godina

Kako stvari stoje, za fizicko zdravlje nije mu najbolje i neka se leci. A sto se tice psihickog stanja, sumnjam da tu ima neko lecenje ili neki lek.

prestolonaslednikovica

pre 9 godina

"Vlada Srbije ima svoje dostojanstvo, drži do ponosa svog naroda i drži do prava svojih građana.. Nemam nijedan dokaz da je ozdravio. A šta, da ide na dva meseca, pa izreknu presudu pa ga opet vrate.", istakao je Vučić.Kratko, jasno i sveobuhvatno u najširem smislu.

bosa

pre 9 godina

Kakvu odluku Haski sud donese po pitanju Seselja tako treba i postupiti. Oni su ga pustili na privremenu slobodu radi lecenja a on je to poverenje pogazio aktivnim delovanje u politici.

TajnoMoja

pre 9 godina

Naravno da ce se cekati dokaz iz Haga da je Seselj zdrav. Zamisite da ga isporuce i da mu se tamo nesto desi, pa svi bi optuzili Vucica. Obrni, okreni Vucic je za sve kriv, dezurnim kriticarima.

Mil@n

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro, ali naš posao je da zaštitimo našeg građanina i njegovo ustavno pravo" Ovako treba da razmislja jedan pravi politicar!

JOhn

pre 9 godina

@srbin-domorodac
Nije tacno da tako misli 90% Srbije.Ja nikad nisam glasao za Seselja, ne podrzavam ni najmanji deo njegove politike, al ga ne bih izrucio pa makar nas nikad ne puste u tu Evropu.

Tamara

pre 9 godina

Jasno je da saradnja sa Hagom mora da postoji , al da nekom ovoliko vredjaju inteligenciju... pre dva meseca smo mislili da ce jos na aerodromu umreti a sada je u savrsenom zdravstvenom stanju i moze da se vrati u Hag.

Peja

pre 9 godina

"o njegovoj politici ne mislim nista dobro", rece bivsi Seseljev potrcko i ostade ziv, kao i posle svih izrecenih lazi.
Posto se nikada nije javno odrekao politike radikalne stranke, ostaje jedino trilema:
1. Lagao je radikale
2. Laze naprednjake
3. Laze sve nas i bitno mu je jedino da bude na vlasti.
Sada, kada cutam ovo, vise i nemam trilemu...

juicey

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

trudbenik

pre 9 godina

Bolje imati Šešelja u opoziciji nego nekog stvarnog protivnika. Imale su ga i demokrate, dok neko napoolju nije rekao: E, dobro, aj' sad malo...

Uloge su podeljene još tamo 2000...

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Mene licno ovaj Vučić neodoljivo podseca na ono "ruzno pače" koje je odraslo uz Seselja "misleci da pripadaju istom rodu" da bi se danas "pretvorio u Labuda" koji vise "nema nikakve slicnosti sa Seseljem" !

Steluca

pre 9 godina

Samo ne znam kad je mogao da se leci, kad je neprestano politicki delovao. Dan nije prosao bez njegovih izjava i neprimerenih postupaka.

novo VREME

pre 9 godina

Jasna poruka Hagu od strane Vučića da ova vlada nije servis Haga.To što su se navikli na nešto, a što je trajalo duže od deceniju mogu slobodno i odmah da zaborave.

mio

pre 9 godina

Ovo je najmudriji odgovor od kada ste
predsednik Vlade Srbije. Seselja su bezuslovno
i bez pitanja vlasti poslali u Srbiju kao
bolesnog coveka. Vracamo ga kad ozdravi
odgovorio je Vucic. Ako u medjuvremenu umre
ovde cemo ga sahraniti.
S postovanjem gospodine Vucicu.

Ganco

pre 9 godina

Naravno da treba maksimalno da se zastite prava svih gradjana Srbije a konkretno u ovom slucaju prava Seselja koja se lose vodjenim procesom protiv njega konstantno narusavaju.

povraca mi se

pre 9 godina

Ma ima licno da ga hapsis i isporucis samo ako ti se ucini da ti se ljulja fotelja,odnosno ako gazde kazu da mira sa se uradi.Kakav folirant,uzas.

Pero Papacoder

pre 9 godina

Ne bih da branim Kirbija,ali da smo malo šiz...to jesmo.Naravno da su i Ameri doprineli toj shizofreniji.
(davitelj vs ameri, 4. april 2015 14:57)

Zamolio bih gospodina da me ne vredja, tj. da govori u svoje a ne u moje ime.

Goran Matić -Split

pre 9 godina

Nosio si njegov bedz i obilazio bosanska
ratista .
(Igor Obrenovac, 4 . april 2015 15 :02 )
...i hrvatska također... Pogledati na YT npr. "Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 1995".

johny

pre 9 godina

slazem se da je paljenje zastave necivilizacijski cin, kao I skidanje tabli sa imenom Ulice Zorana Djindjica I lepljenje table Bulevar Ratka Mladica.a bilo je toga ne tako davno, nesto ne mogu da se setim ko je to radio...ah, daaa, setio sam se!!

srbin-domorodac

pre 9 godina

"O Šešelju kad dokažu da je zdrav"?!

Dakle, prva ljubav zaborava nema...

Vucicu: HAPSI I IZRUCUJ. Ne izigravaj veterinara. Ova zemlja ima ZAKON o obaveznoj saradnji sa medjunarodnim sudom u Den Haagu. Seselj je stetocina koja je sa svojim pokojnim gazdom Srbiju zavila u crno. Ne interesuje me njegovo zdravstveno stanje, interesuje me buducnost Srbije i nase dece. I prekini da nas "podsecas" da je ono "gradjanin" Srbije, da imate i gram mozga i dostojanstva, odavno bi Seselju oduzeli drzavljanstvo Srbije (Hrvat rodjen u Bosni), nicim ga ne zasluzuje, nego ga je izmuz'o od pokojnog slobe.

Molim B92 da mi objavi komentar - BEZ CENZURE. Ovo sto ja pisem misli 90% Srba iz Srbije, dzaba kgb botovi lupaju minuse.

Zoran

pre 9 godina

Kolika zamena teza i uvoj izjavi premijera.
Prvo, Šešelj ne sedi u Hagu bez presude 11,5 godina, nego 8,5 godina jer je osudjivan za npostovanje suda, odnosno kršenje pravila o svedocima.
Drugo, Hag je doneo odluku da ga pusti na privremenu slobodu i da ovaj dolazi kada ga pozovu, a da to garantuje Vlada. Seselj je to tamo prihvatio.Seselj tamotreba da ode na pretres gde se odlucuje da li ostaje ili ne jos na privremenoj slobodi. kroz sve to su prolazili drugi optuženi tokom boravka na privrmenoj slobodi.
E sad što Šešelj hoće da pravi cirkus svojim kumovima, to je druga stvar.

Aleksandar

pre 9 godina

Ovakav arogantan stav prema svetu i susedima je doveodotoga da Srbi ni ne žive više ni na Kosovu ni u Hrvatskoj, i da smo najviše nazadovali u svojoj istoriji. Ne bih voleo da i u delima bude arogantan, jer još jedna izolacija od Evrope će samo učiniti da budemo nešto kao Belorusija

GlasBrisela

pre 9 godina

Vucicu...samo se ti dalje segaci svojim jeftinim doskocicama!
Aspirin za tebe i tvoje birace, a na zalost i ne birace, stize uskoro!
EU i USA imaju nevjerovatno djelotvorne pilule!

Bacvanin

pre 9 godina

A da postupimo po "Zakonu o saradnji sa medjunarodnim sudom za pravdu u Haagu", obzirom na to da je taj zakon postojao jso pre nego sto je AleVu postao PPV.
Mislim, bilo bi lepo da se ponasamo kao pravna drzava, gde se primenjuju zakoni, mada, ako mislite da bi bilo bolje da uvedemo diktaturu, gde ce pojedinac biti iznad zakona, onda slobodno udarite minus na moj komentar.

vanja

pre 9 godina

Ha, ha, ha! Na videlu kembel i bler. Ovo nije spin, ovo je top spin. Sledeci potez je back spin. E pa, drago gradjanstvo, vidite da se isplati "arapima na beogradu na vodi u blatu" da plate top-back-side spin doctore umesto da ih vi platite. Ovo je vrhunac licemerja odnosno jedan od vrhunaca. Da ja pokazem zube tom hagu, u stvari, da narod pomisli da pokazujem zube. Ali, sta kad narod provali da ja nemam nikakve zube, da su mi i desni mekane, da sam principijelan u principu, da slusam sve sto mi kazu tamo negde, da nisam tako lose prosao finansijski, sta onda da im kazem? Alister ce mi reci sta. Isporucice mi.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Šešelj je na prvom mestu čovek i gradjanin Srbije i logično je da država prilikom odluke o njegovom povratku u Hag mora da zna kakvo je njegovo zdravstaveno stanje. Hag je samostalno doneo odluku o njegovom privremenom puštanju na slobodu. Ovog puta će morati da pita Srbiju o njegovom povratku.

jmbg

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro..."
Trljam oci i ne mogu da ih se natrljam dovojlno. Odoh sada da umrem od smijeha.

Bucko razmisljam

pre 9 godina

Mene licno ovaj Vučić neodoljivo podseca na ono "ruzno pače" koje je odraslo uz Seselja "misleci da pripadaju istom rodu" da bi se danas "pretvorio u Labuda" koji vise "nema nikakve slicnosti sa Seseljem" !

Peja

pre 9 godina

"o njegovoj politici ne mislim nista dobro", rece bivsi Seseljev potrcko i ostade ziv, kao i posle svih izrecenih lazi.
Posto se nikada nije javno odrekao politike radikalne stranke, ostaje jedino trilema:
1. Lagao je radikale
2. Laze naprednjake
3. Laze sve nas i bitno mu je jedino da bude na vlasti.
Sada, kada cutam ovo, vise i nemam trilemu...

srbin-domorodac

pre 9 godina

"O Šešelju kad dokažu da je zdrav"?!

Dakle, prva ljubav zaborava nema...

Vucicu: HAPSI I IZRUCUJ. Ne izigravaj veterinara. Ova zemlja ima ZAKON o obaveznoj saradnji sa medjunarodnim sudom u Den Haagu. Seselj je stetocina koja je sa svojim pokojnim gazdom Srbiju zavila u crno. Ne interesuje me njegovo zdravstveno stanje, interesuje me buducnost Srbije i nase dece. I prekini da nas "podsecas" da je ono "gradjanin" Srbije, da imate i gram mozga i dostojanstva, odavno bi Seselju oduzeli drzavljanstvo Srbije (Hrvat rodjen u Bosni), nicim ga ne zasluzuje, nego ga je izmuz'o od pokojnog slobe.

Molim B92 da mi objavi komentar - BEZ CENZURE. Ovo sto ja pisem misli 90% Srba iz Srbije, dzaba kgb botovi lupaju minuse.

povraca mi se

pre 9 godina

Ma ima licno da ga hapsis i isporucis samo ako ti se ucini da ti se ljulja fotelja,odnosno ako gazde kazu da mira sa se uradi.Kakav folirant,uzas.

juicey

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

Goran Matić -Split

pre 9 godina

Nosio si njegov bedz i obilazio bosanska
ratista .
(Igor Obrenovac, 4 . april 2015 15 :02 )
...i hrvatska također... Pogledati na YT npr. "Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 1995".

Zoran

pre 9 godina

Kolika zamena teza i uvoj izjavi premijera.
Prvo, Šešelj ne sedi u Hagu bez presude 11,5 godina, nego 8,5 godina jer je osudjivan za npostovanje suda, odnosno kršenje pravila o svedocima.
Drugo, Hag je doneo odluku da ga pusti na privremenu slobodu i da ovaj dolazi kada ga pozovu, a da to garantuje Vlada. Seselj je to tamo prihvatio.Seselj tamotreba da ode na pretres gde se odlucuje da li ostaje ili ne jos na privremenoj slobodi. kroz sve to su prolazili drugi optuženi tokom boravka na privrmenoj slobodi.
E sad što Šešelj hoće da pravi cirkus svojim kumovima, to je druga stvar.

Aleksandar

pre 9 godina

Ovakav arogantan stav prema svetu i susedima je doveodotoga da Srbi ni ne žive više ni na Kosovu ni u Hrvatskoj, i da smo najviše nazadovali u svojoj istoriji. Ne bih voleo da i u delima bude arogantan, jer još jedna izolacija od Evrope će samo učiniti da budemo nešto kao Belorusija

GlasBrisela

pre 9 godina

Vucicu...samo se ti dalje segaci svojim jeftinim doskocicama!
Aspirin za tebe i tvoje birace, a na zalost i ne birace, stize uskoro!
EU i USA imaju nevjerovatno djelotvorne pilule!

johny

pre 9 godina

slazem se da je paljenje zastave necivilizacijski cin, kao I skidanje tabli sa imenom Ulice Zorana Djindjica I lepljenje table Bulevar Ratka Mladica.a bilo je toga ne tako davno, nesto ne mogu da se setim ko je to radio...ah, daaa, setio sam se!!

Pero Papacoder

pre 9 godina

Ne bih da branim Kirbija,ali da smo malo šiz...to jesmo.Naravno da su i Ameri doprineli toj shizofreniji.
(davitelj vs ameri, 4. april 2015 14:57)

Zamolio bih gospodina da me ne vredja, tj. da govori u svoje a ne u moje ime.

Ogi

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja zbog jako loseg zdravlja,a sada ga hoce nazad.Drzava ce o tome odluciti kada utvrdi u kakvom se stanju gospodin Seselj nalazi.

trudbenik

pre 9 godina

Bolje imati Šešelja u opoziciji nego nekog stvarnog protivnika. Imale su ga i demokrate, dok neko napoolju nije rekao: E, dobro, aj' sad malo...

Uloge su podeljene još tamo 2000...

drozdovi

pre 9 godina

Da,mi shizofrenični,a u Americi...tamo vrlo često ubijaju koga stignu i gde stignu,a na rasnoj osnovi je postalo stvar prestiža...možda i jesmo malo šiz,ali su Ameri otišli u aut.

Zora

pre 9 godina

Licno mislim da tribunal koristi Seselja kako bi vrsi pritisak na nasu drzavu. Za nasu drzavu bi bilo najbolje da se on povuce iz javnosti jer je i onako svojim sumanutim ponasanjem nacinio dosta stete Srbiji. Sto se tice njegovog ozdravljenja, ako je to bio razlog zbog kojeg su ga pustili, mora se dokazati da je ozdravio. Sa druge strane, on zna uslove pod kojima je pusten i te uslove mora da postuje. U svakom slucaju, nasa drzava mora da se pridrzava zakona, ali mora i dasacuva svoje dostojanstvo i suverenitet, i da stiti prava svakog gradjana, pa makar taj gradjanin bio i Seselj.

sajko

pre 9 godina

Nemam nista protiv i da nas nazivaju sizofrenom drzavom,jer dokazujemo da nsu psihozu mozemo stabilizovati jedinstvom i reformom,kao i pokazati ljudskost na delu,pa i kada je jedan Seselj u pitanju

Maja

pre 9 godina

Prvi put jedan naš državnik štiti sve naše građane bez obzira na njihovo ponašanje. Sada stvarno imam nadu da ćemo se kao narod izvući iz blata u koje su nas neki gurnuli.

Mil@n

pre 9 godina

"Šešelj je građanin Srbije, o njegovoj politici ne mislim ništa dobro, ali naš posao je da zaštitimo našeg građanina i njegovo ustavno pravo" Ovako treba da razmislja jedan pravi politicar!

TajnoMoja

pre 9 godina

Naravno da ce se cekati dokaz iz Haga da je Seselj zdrav. Zamisite da ga isporuce i da mu se tamo nesto desi, pa svi bi optuzili Vucica. Obrni, okreni Vucic je za sve kriv, dezurnim kriticarima.

Crna dama

pre 9 godina

Diplomatski i politički korektan odgovor. Pustili ste ga e sad se hvatajte za glavu šta ćete. On Srbiji i regionu zaštititi ne može. IZgovori se lako mogu okrenuti protiv, zaboravili ste da na čelu Srbije sedi mudar političar.

mio

pre 9 godina

Ovo je najmudriji odgovor od kada ste
predsednik Vlade Srbije. Seselja su bezuslovno
i bez pitanja vlasti poslali u Srbiju kao
bolesnog coveka. Vracamo ga kad ozdravi
odgovorio je Vucic. Ako u medjuvremenu umre
ovde cemo ga sahraniti.
S postovanjem gospodine Vucicu.

novo VREME

pre 9 godina

Jasna poruka Hagu od strane Vučića da ova vlada nije servis Haga.To što su se navikli na nešto, a što je trajalo duže od deceniju mogu slobodno i odmah da zaborave.

prestolonaslednikovica

pre 9 godina

"Vlada Srbije ima svoje dostojanstvo, drži do ponosa svog naroda i drži do prava svojih građana.. Nemam nijedan dokaz da je ozdravio. A šta, da ide na dva meseca, pa izreknu presudu pa ga opet vrate.", istakao je Vučić.Kratko, jasno i sveobuhvatno u najširem smislu.

Zana Bojic

pre 9 godina

Ne mogu bas sad neke stvari da razumem... Seselja je Hag poslao u Srbiju iz humanih razloga jer u Hagu nema uslova adekvatnih i da se ovde leci a sad traze da se on vrati nazad. Nije Srbija brza posta pa da se za cas neko isporuci na odredjenu adresu... Drzava Srbia postuje i stiti sve svoje gradjane i to ce se uvek manifestovati.

Dule

pre 9 godina

Kako stvari stoje, za fizicko zdravlje nije mu najbolje i neka se leci. A sto se tice psihickog stanja, sumnjam da tu ima neko lecenje ili neki lek.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Šešelj je na prvom mestu čovek i gradjanin Srbije i logično je da država prilikom odluke o njegovom povratku u Hag mora da zna kakvo je njegovo zdravstaveno stanje. Hag je samostalno doneo odluku o njegovom privremenom puštanju na slobodu. Ovog puta će morati da pita Srbiju o njegovom povratku.

bosa

pre 9 godina

Kakvu odluku Haski sud donese po pitanju Seselja tako treba i postupiti. Oni su ga pustili na privremenu slobodu radi lecenja a on je to poverenje pogazio aktivnim delovanje u politici.

budokan

pre 9 godina

Haški tribunal je ostao dosledan sebi...dvostruki aršini samo kad je Srbija u pitanju.Ne mogu se ljudi tretirati na takav način,pa bio to i Šešelj.

elenika nika

pre 9 godina

"Vlada Srbije će odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio.", rekao je Vučić.Naravno,to je u skladu sa tekovinama zapadne demokratije i poštovanja ljudskih prava!

Lepa

pre 9 godina

Hag se upale nikad nije bio kao pile u kučine i ne zna kako da se ispetlja. Pošto Šešelj nikad nije bio zdrav, Hag ga neće dobiti. Šešelju mora biti omogućeno lečenje. Presuda može da se i bez Šešelja.

JOhn

pre 9 godina

@srbin-domorodac
Nije tacno da tako misli 90% Srbije.Ja nikad nisam glasao za Seselja, ne podrzavam ni najmanji deo njegove politike, al ga ne bih izrucio pa makar nas nikad ne puste u tu Evropu.

Ganco

pre 9 godina

Naravno da treba maksimalno da se zastite prava svih gradjana Srbije a konkretno u ovom slucaju prava Seselja koja se lose vodjenim procesom protiv njega konstantno narusavaju.

Tamara

pre 9 godina

Jasno je da saradnja sa Hagom mora da postoji , al da nekom ovoliko vredjaju inteligenciju... pre dva meseca smo mislili da ce jos na aerodromu umreti a sada je u savrsenom zdravstvenom stanju i moze da se vrati u Hag.

Steluca

pre 9 godina

Samo ne znam kad je mogao da se leci, kad je neprestano politicki delovao. Dan nije prosao bez njegovih izjava i neprimerenih postupaka.

Bacvanin

pre 9 godina

A da postupimo po "Zakonu o saradnji sa medjunarodnim sudom za pravdu u Haagu", obzirom na to da je taj zakon postojao jso pre nego sto je AleVu postao PPV.
Mislim, bilo bi lepo da se ponasamo kao pravna drzava, gde se primenjuju zakoni, mada, ako mislite da bi bilo bolje da uvedemo diktaturu, gde ce pojedinac biti iznad zakona, onda slobodno udarite minus na moj komentar.

vanja

pre 9 godina

Ha, ha, ha! Na videlu kembel i bler. Ovo nije spin, ovo je top spin. Sledeci potez je back spin. E pa, drago gradjanstvo, vidite da se isplati "arapima na beogradu na vodi u blatu" da plate top-back-side spin doctore umesto da ih vi platite. Ovo je vrhunac licemerja odnosno jedan od vrhunaca. Da ja pokazem zube tom hagu, u stvari, da narod pomisli da pokazujem zube. Ali, sta kad narod provali da ja nemam nikakve zube, da su mi i desni mekane, da sam principijelan u principu, da slusam sve sto mi kazu tamo negde, da nisam tako lose prosao finansijski, sta onda da im kazem? Alister ce mi reci sta. Isporucice mi.