Utorak, 31.03.2015.

11:39

DS: Građani će 2016. kazniti vlast

Ministar vlade u senci DS Saša Paunović izjavio je da će građani na pokrajinskim i lokalnim izborima na proleće 2016. kazniti vlast za vođenje loše politike.

Izvor: Beta

DS: Graðani æe 2016. kazniti vlast IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Baksuz

pre 9 godina

Molim vas da se gospodinu Paunovicu objasni da za izbore ne postoji samo jedna mogucnost da se oni odrze,isto onako kao sto izbori mogu biti redovni isto tako mogu biti i vanredni,primera radi.Takodje bih vas zamolio da mu objasnite da,ako vec izgovara nelogicnosti tipa da se vlast plasi pokrajinskih izbora,ne mora u istom tekst da izrazava zelju da se oni odrze na prolece,a ne u decembru,malo je to providno,bolje receno smesno.Onaj ko se ne plasi izbora,on ih ne odlaze gospon Paunovic.Eto razjasnjena dilema ko se plasi izbora.I molim vas,eto cenjenog publikuma radi,zamolite ga da promeni barem pisca ovog saopstenja ili onog ko ga je naterao da izjavi ovako nesto.Trapavo,pamfletski i ako bas hocete ..ne bih da upotrebim mozda najprikladniji izraz za ovo saopstenje

Vjekoslav

pre 9 godina

Ne znam stvarno o cemu prica ovaj DS, imaju 5% podrske, samo znaju da pricaju, bili su preko decenije na vlasti i unistili zemlju.

Relja

pre 9 godina

Oni nemaju ni morala ni kredibiliteta da drze nekome predavanja o nacinu vodjenja zemlje, da ste vodili kako treba ne bi sada bili u opoziciji.

Hrista

pre 9 godina

Ako je vama trebalo deset godina da vas stigne kazna,Vučić ima vremena na pretek.Rezultati izbora će konačno učiniti da se sakrijete i ne mislite više ama baš ništa.Jer sa svojim scenarijom ste više dosadili i bogu i narodu.Do sda ste pokazali sve što ste znali!

Da Da

pre 9 godina

Dragi moj Sasa,

Pre par dana sam farbao nesto po kuci i nadjem staru Politiku iz leta 2000-te godine. Na prvoj strani je tekst sa sledecim naslovom: "Pobeda levice na predstojecim izborima bice nezaustavljiv bedem pred prodorom imeprijalisticki zapadnih sila prema Rusiji". Tako mi izgleda i ova tvoja izjava. Ovako rascepkana DS gubi i Vojvodinu i opstine u kojima je ona ili njeni sateliti na vlasti. Zao mi je, ali je tako...

Nik Culibrk

pre 9 godina

Kada god da budu izbori SNS ce imati jos vecu podrsku gradjana nego na prethodnim izborima, i ne plase se izbora, za razliku od zutih.

Majda S

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa saopstenjem SNS da demokratska stranka nije uradila nista dobro za gradjane Vojvodine....oni nisu uradili nista dobro ni za koga u citavoj Srbiji, osim naravno za sebe i sebi bliske.....

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jedno: ''Suspenzija Ustava''?!!!
Vi pricate o suspendovanju Ustava a Tadic je podneo ostavku kako bi se ponovo kandidivao?! Vi pricate?! Koliko puta ste tempirali i objedinjavali izbore jer vam je tako odgovaralo? Kako vas nije sramota?
Pa bas zbog toga ste i izgubili izbore!
Bas zbog toga cete i opet izgubiti izbore!
Opet cete izgubiti jer ste se otudjili od ljudi, od naroda!!! 'Intelektualna elita' koja misli da je ostatak naroda glup i da samo ako im kazes dve recenice sa nekoliko 'stranih ili teskih reci' i oni ce to da progutaju posto ne znaju sta to znaci!!!! Tako vi zamisljate narod Srbije!!!!

marinap

pre 9 godina

DS toliko godina nije nista uradio za gradjane Srbije, ostavio je takvo stanje da nam treba strpljenja i strpljena da izadjemo iz ovoga. A sto se tice izbora, sumnjam da ce ih neko glasati, nisu zasluzili ni da se spomenu.

bi yu

pre 9 godina

"Kazna građana stići će ih na izborima 2016. godine!",kaže Paunović!Surovo proročanstvo dostojno Nostradamusa...a šta ako se to proročanstvo ne ispuni?Hoće li vas veliki mag B.Pajtić nabijati na k...mislim,nabijati na kolac?

Jellena

pre 9 godina

Nema ni razloga ni potrebe da DS brine o rejtingu bilo koje politicke opcije, niti o izbornoj volji gradjana...sta su imali i znali pokazali su nam....zahvalili smo im se i pozdravili sa njima!

Pufnica

pre 9 godina

Politicari u Srbiji imaju obicaj da se patoloski vezuju za polozaje, pa gubitak istih dovodi do razlicitih frustracija koje dalje teraju te iste politicare da se bore za ponovno dobijanje izgubljenih pozicija. Vlada u senci jedan je od dokaza da neki politicari ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su izgubili polozaje koji su im evidentno donosili brojne benefite.

Srećko

pre 9 godina

Kazniće se vlast Vojvodine, odnosno DS, za sve što nisu više od decenije uradili za građane Vojvodine i za to što samo čuvaju fotelje, plaše se ranijih izbora jel žele još malo da sede u svojim foteljama i ne rade ništa dok ih narod plaća.

jazz

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce u blizoj buducnosti ona interesna grupa iz senke moci da parira sadasnjoj vlasti. Odnos snaga se nece promeniti a pogotovo ne u korist DS-a.

E

pre 9 godina

Zaduzenost od 2012 8 milijardi, nezaposlenost porasla za nekoliko procenata, poskupelo.... bolje reci nema sta nije, smanjene plate i penzije time i kupovna moc gradjana i mogucnost placanja racuna, pokusaj da se sedi na dve stolice pokusaj saradnje i s Evropom i Rusijom ne ide ni jedno, mnogo losih zakona...ocajno stanje u sudstvu, prosveti, zdravstvu, silne afere tokom poplava....helikopteri....snegovi....sve u svemu to je mali deo uspeha ove vlasti od 2012 na ovamo, daleko od toga da je Pajtic bio dobar ali ovo sto ovi sada rade to ni Milosevic nije radio a da zaboravih medije joj joj

leo fender

pre 9 godina

Vi ste kaznjeni zbog nerada i licnih i stranackih interesa. Ovoj vlasti se to jos uvek ne moze zameriti. Prema tome, cisto sumnjam da ce glasaci ponovo dovesti na vlast neradnike.

deda toma

pre 9 godina

Ruku na srce Vucic nesto i radi, za razliku od ovih iz ladovine koji skoro svaki dan nesto kritikuju kao da su oni nesto bolje uradili za drzavu. Prazne price vise niko ne slusa, sad se gledaju rezultati.

Jovana

pre 9 godina

Lično sam mišljenja da se DS plaši izbora zbog toga što zna kako su prošli na prethodnim izborima. Izgleda da se iz senke ne vidi dobro stanje u državi tako da im je bolje da tu i ostanu.

Amun Ra

pre 9 godina

Mislim da SNS trenutno nema odgovarajuceg takmaca pomocu kojeg bi narod mogao da ih kazni, a i koliko vidim oni jos uzivaju veliku podrsku narode. Ne onakvu kakva je bila na izborima, ali jos uvek veliku.

Zivorad

pre 9 godina

Ocigledno je da se ds plasi izbora i da po svaku cenu drze vlast uprkos cinjenici da imaju 5% podrske. DS i Pajtic su na vlasti preko 10 godina i za to vreme su doveli Vojvodinu do problema a gradjane u tesku situaciju. Ds je svestan da ce ih gradjani poslati u zaborav na izborima i zato na silu vladaju u Vojvodini.

Artemida

pre 9 godina

Samo još da nam objasnite za čega treba da ih kaznimo, što se bore da sprovedu reforme na što bezbolniji način, što ekonomski stabilizuju zemlju, što je vraćaju u pravne okvire, zbog toga?

Vlatko

pre 9 godina

Meni je drago da ste vi davnih dana kaznjeni jer ste ojadili ovu drzavu,a tek cete biti kaznjeni, narocito od Vojvodjana, jer im se pokrajinski premijer bavi cirkusom.

Milan

pre 9 godina

Ako neko treba da bude kaznjen, to ste vi iz DS! Treba da vas je sramota sta ste nam uradili i povrh svega i dalje trujete narod svojim glupostima!

Konan

pre 9 godina

Nevidim razlog da se neko iz DS nada odlasku sa vlasti trenutnih vlastodrzaca.Jer ako misle da ce ih oni naslediti grdno se varaju jer nisu nista bolji od onih ciji odlazak prizeljkuju.Tako da svaki ozbiljan covek iz DS zna da te price otudjene vrhuske stranke DS nepiju vodu i da na tim izborima nemaju bas neke velike sanse.A na njihovu zalost to zna i ovdasnji narod kao sto zna da nijedna odcepljena frakcija iz DS nije nista bolja od onih kojima je ime stranke sva veza sa nekadasnjom DS.

NBGDEMOKRATA

pre 9 godina

@ "Mozda se narodu svidja kako vlada Sns?!!
(Nikolina, 31. mart 2015 12:00)":

Hahahahahaha!!! Ovaj... Izvinjavam se. Zaista nije lepo smejati se našoj nesreći. :(

Jokanovic

pre 9 godina

Ovaj strah od izbora ja u potpunosti razumem, svesni su oni da na njima nema sta da traze i da nista nece ni dobiti. Jedino sto ce se desiti kao posledica izbora je konacni formalni odlazak Pajtica sa vlasti u Vojvodini u kojoj se ucaurila pokrajinska administracija, ucmala i bezvoljna. Volju imaju samo za trpanje naseg novca u sopstvene dzepove, ali i tome ce valjda uskoro doci kraj. Kada posle izbora istrazni organi precesljaju papire postace jasno otkud ovoliki strah od izbora.

Miro Đokić

pre 9 godina

Pa ovi iz DS stalno potenciraju da se raspišu izbori što pre a sada vidimo da oni ne razmišljaju o izborima pre 2016. godine.

Zaga Panić

pre 9 godina

Bilo bi logično da građani na lokalnim izborima "kazne" lokalnu vlast, ako nije radila dobro 15 godina. No u Srbiji je sve moguće pa i da građani na lokalnim izborima glasaju na bazi ocene uspešnosti rada centralne vlasti. Ko u čuda ne veruje, taj čuda i ne stvara !

snezanaa

pre 9 godina

Naravno da se plase izbora, kada znaju da ih gradjani ne podrzavaju, jer su unistili sve cega su se dotakli, sto je zaista tuzno,dok se gospodin Pajtic bori samo za fotelju.,

Milica

pre 9 godina

Uvek o postenju govori neko ko nije ni video postenje e tako isto i DS pokusava da prikaze sebe u svetlu nekog morala i etike a susta su suprotnost od toga.

Miljana B

pre 9 godina

Bolje bi bilo da ovi iz DS povedu računa , da nekako na sledećim izborima preskoče crvenu liniju koja označava cenzus , a da ostave vlast da oni sami razmišljaju da li će ih građani kazniti na sledećim izborima.

strejder

pre 9 godina

U redu je nadati se ali kad lose radis i na stetu drugih sva nada pada u vodu..medjutim neko i nema obraz a ni sram tako da zaborave sta su radili u proslosti!Epa mi ne zaboravljamo i pamtimo!!!

savesni gradjanin

pre 9 godina

Dugo ste obmanjivali narod Srbije i to nam vise nije potrebno,necemo da se vracamo na sve ono lose sto smo doziveli dok ste nam bili na grbaci!

Ташана Про

pre 9 godina

Бојим се да народ још увек осећа последице политике ДС-а, а нема попут ДС селективно памћење.

Afrodita

pre 9 godina

O kakvom oni kaznjavanju govore kada su toliko pocistili drzavu dok su bili na vlasti da je stanje koje su ostavili sadasnjoj vladi blago receno katastrofalno.

S.R

pre 9 godina

Secam se da su isto tako govorili na proslim izborima da ce pobediti pa su jedva presli cenzus. U svakom slucaju oni mogu da pricaju sta hoce ali ih realnost uvek uverava u suprotno.

darko

pre 9 godina

Da ste vi billi angažovani i radili kao ovi sada mi bi danas bili deo EU i živeli kao i sav normalan svet.Nikome nije lako zbog manjih plata ali kad malo bolje razmislim da ste iole radili kako treba, danas nebi došli u tu situaciju!

Glas@Razuma

pre 9 godina

Naravno vi bi to voleli,da pada rejting SnS-u ali bicete razocarani,oni nisu lopovi kao vi draga gospodo,ne varaju ljude,ne obecavaju kule i gradove kao sto ste vi to radili ili ste mozda zaboravili?Bolje se praviti blesav negoli priznati svoje greske!!!

zara

pre 9 godina

Samo vi nemojte da se pozivate na rezultate molim vas.Vi čiji je jedini rezultat i ishod vlasti-propast!Vidi molim te-"VLADA IZ SENKE" idi begaj!!

inoa

pre 9 godina

A gde su pare koje ste pokrali???Tek se sada vidi vaše pravo lice.Sve ovo je posledica vaše "stručnosti" .Uvek su gori lajali za boljima nikako drugačije.A vama gospodo iz senke želim da nikada iz nje ne izađete.

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Eh a vi se i dalje nadate da cete doci na vlast?Koja patetika,vi uskoro necete ni cenzus da predjete a kamoli da odlucujete za sigurnost gradjana!

saki

pre 9 godina

Ajde sada budimo objektivni i realno izvršimo kkomparaciju vaše vlasti i ove vlasti i to u svim aspektima:kosovo, spoljna politika, ekonomija, privreda....Kad se uzme sve i sabere ova vlada je postigla više nego svi vi zajedno za 10 godina!!

Baksuz

pre 9 godina

Molim vas da se gospodinu Paunovicu objasni da za izbore ne postoji samo jedna mogucnost da se oni odrze,isto onako kao sto izbori mogu biti redovni isto tako mogu biti i vanredni,primera radi.Takodje bih vas zamolio da mu objasnite da,ako vec izgovara nelogicnosti tipa da se vlast plasi pokrajinskih izbora,ne mora u istom tekst da izrazava zelju da se oni odrze na prolece,a ne u decembru,malo je to providno,bolje receno smesno.Onaj ko se ne plasi izbora,on ih ne odlaze gospon Paunovic.Eto razjasnjena dilema ko se plasi izbora.I molim vas,eto cenjenog publikuma radi,zamolite ga da promeni barem pisca ovog saopstenja ili onog ko ga je naterao da izjavi ovako nesto.Trapavo,pamfletski i ako bas hocete ..ne bih da upotrebim mozda najprikladniji izraz za ovo saopstenje

Da Da

pre 9 godina

Dragi moj Sasa,

Pre par dana sam farbao nesto po kuci i nadjem staru Politiku iz leta 2000-te godine. Na prvoj strani je tekst sa sledecim naslovom: "Pobeda levice na predstojecim izborima bice nezaustavljiv bedem pred prodorom imeprijalisticki zapadnih sila prema Rusiji". Tako mi izgleda i ova tvoja izjava. Ovako rascepkana DS gubi i Vojvodinu i opstine u kojima je ona ili njeni sateliti na vlasti. Zao mi je, ali je tako...

Amun Ra

pre 9 godina

Mislim da SNS trenutno nema odgovarajuceg takmaca pomocu kojeg bi narod mogao da ih kazni, a i koliko vidim oni jos uzivaju veliku podrsku narode. Ne onakvu kakva je bila na izborima, ali jos uvek veliku.

Hrista

pre 9 godina

Ako je vama trebalo deset godina da vas stigne kazna,Vučić ima vremena na pretek.Rezultati izbora će konačno učiniti da se sakrijete i ne mislite više ama baš ništa.Jer sa svojim scenarijom ste više dosadili i bogu i narodu.Do sda ste pokazali sve što ste znali!

Zivorad

pre 9 godina

Ocigledno je da se ds plasi izbora i da po svaku cenu drze vlast uprkos cinjenici da imaju 5% podrske. DS i Pajtic su na vlasti preko 10 godina i za to vreme su doveli Vojvodinu do problema a gradjane u tesku situaciju. Ds je svestan da ce ih gradjani poslati u zaborav na izborima i zato na silu vladaju u Vojvodini.

snezanaa

pre 9 godina

Naravno da se plase izbora, kada znaju da ih gradjani ne podrzavaju, jer su unistili sve cega su se dotakli, sto je zaista tuzno,dok se gospodin Pajtic bori samo za fotelju.,

savesni gradjanin

pre 9 godina

Dugo ste obmanjivali narod Srbije i to nam vise nije potrebno,necemo da se vracamo na sve ono lose sto smo doziveli dok ste nam bili na grbaci!

strejder

pre 9 godina

U redu je nadati se ali kad lose radis i na stetu drugih sva nada pada u vodu..medjutim neko i nema obraz a ni sram tako da zaborave sta su radili u proslosti!Epa mi ne zaboravljamo i pamtimo!!!

Vjekoslav

pre 9 godina

Ne znam stvarno o cemu prica ovaj DS, imaju 5% podrske, samo znaju da pricaju, bili su preko decenije na vlasti i unistili zemlju.

Nik Culibrk

pre 9 godina

Kada god da budu izbori SNS ce imati jos vecu podrsku gradjana nego na prethodnim izborima, i ne plase se izbora, za razliku od zutih.

Jellena

pre 9 godina

Nema ni razloga ni potrebe da DS brine o rejtingu bilo koje politicke opcije, niti o izbornoj volji gradjana...sta su imali i znali pokazali su nam....zahvalili smo im se i pozdravili sa njima!

Relja

pre 9 godina

Oni nemaju ni morala ni kredibiliteta da drze nekome predavanja o nacinu vodjenja zemlje, da ste vodili kako treba ne bi sada bili u opoziciji.

jazz

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce u blizoj buducnosti ona interesna grupa iz senke moci da parira sadasnjoj vlasti. Odnos snaga se nece promeniti a pogotovo ne u korist DS-a.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jedno: ''Suspenzija Ustava''?!!!
Vi pricate o suspendovanju Ustava a Tadic je podneo ostavku kako bi se ponovo kandidivao?! Vi pricate?! Koliko puta ste tempirali i objedinjavali izbore jer vam je tako odgovaralo? Kako vas nije sramota?
Pa bas zbog toga ste i izgubili izbore!
Bas zbog toga cete i opet izgubiti izbore!
Opet cete izgubiti jer ste se otudjili od ljudi, od naroda!!! 'Intelektualna elita' koja misli da je ostatak naroda glup i da samo ako im kazes dve recenice sa nekoliko 'stranih ili teskih reci' i oni ce to da progutaju posto ne znaju sta to znaci!!!! Tako vi zamisljate narod Srbije!!!!

Jovana

pre 9 godina

Lično sam mišljenja da se DS plaši izbora zbog toga što zna kako su prošli na prethodnim izborima. Izgleda da se iz senke ne vidi dobro stanje u državi tako da im je bolje da tu i ostanu.

marinap

pre 9 godina

DS toliko godina nije nista uradio za gradjane Srbije, ostavio je takvo stanje da nam treba strpljenja i strpljena da izadjemo iz ovoga. A sto se tice izbora, sumnjam da ce ih neko glasati, nisu zasluzili ni da se spomenu.

deda toma

pre 9 godina

Ruku na srce Vucic nesto i radi, za razliku od ovih iz ladovine koji skoro svaki dan nesto kritikuju kao da su oni nesto bolje uradili za drzavu. Prazne price vise niko ne slusa, sad se gledaju rezultati.

darko

pre 9 godina

Da ste vi billi angažovani i radili kao ovi sada mi bi danas bili deo EU i živeli kao i sav normalan svet.Nikome nije lako zbog manjih plata ali kad malo bolje razmislim da ste iole radili kako treba, danas nebi došli u tu situaciju!

saki

pre 9 godina

Ajde sada budimo objektivni i realno izvršimo kkomparaciju vaše vlasti i ove vlasti i to u svim aspektima:kosovo, spoljna politika, ekonomija, privreda....Kad se uzme sve i sabere ova vlada je postigla više nego svi vi zajedno za 10 godina!!

zara

pre 9 godina

Samo vi nemojte da se pozivate na rezultate molim vas.Vi čiji je jedini rezultat i ishod vlasti-propast!Vidi molim te-"VLADA IZ SENKE" idi begaj!!

Glas@Razuma

pre 9 godina

Naravno vi bi to voleli,da pada rejting SnS-u ali bicete razocarani,oni nisu lopovi kao vi draga gospodo,ne varaju ljude,ne obecavaju kule i gradove kao sto ste vi to radili ili ste mozda zaboravili?Bolje se praviti blesav negoli priznati svoje greske!!!

inoa

pre 9 godina

A gde su pare koje ste pokrali???Tek se sada vidi vaše pravo lice.Sve ovo je posledica vaše "stručnosti" .Uvek su gori lajali za boljima nikako drugačije.A vama gospodo iz senke želim da nikada iz nje ne izađete.

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Eh a vi se i dalje nadate da cete doci na vlast?Koja patetika,vi uskoro necete ni cenzus da predjete a kamoli da odlucujete za sigurnost gradjana!

bi yu

pre 9 godina

"Kazna građana stići će ih na izborima 2016. godine!",kaže Paunović!Surovo proročanstvo dostojno Nostradamusa...a šta ako se to proročanstvo ne ispuni?Hoće li vas veliki mag B.Pajtić nabijati na k...mislim,nabijati na kolac?

S.R

pre 9 godina

Secam se da su isto tako govorili na proslim izborima da ce pobediti pa su jedva presli cenzus. U svakom slucaju oni mogu da pricaju sta hoce ali ih realnost uvek uverava u suprotno.

Milan

pre 9 godina

Ako neko treba da bude kaznjen, to ste vi iz DS! Treba da vas je sramota sta ste nam uradili i povrh svega i dalje trujete narod svojim glupostima!

leo fender

pre 9 godina

Vi ste kaznjeni zbog nerada i licnih i stranackih interesa. Ovoj vlasti se to jos uvek ne moze zameriti. Prema tome, cisto sumnjam da ce glasaci ponovo dovesti na vlast neradnike.

Pufnica

pre 9 godina

Politicari u Srbiji imaju obicaj da se patoloski vezuju za polozaje, pa gubitak istih dovodi do razlicitih frustracija koje dalje teraju te iste politicare da se bore za ponovno dobijanje izgubljenih pozicija. Vlada u senci jedan je od dokaza da neki politicari ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su izgubili polozaje koji su im evidentno donosili brojne benefite.

Vlatko

pre 9 godina

Meni je drago da ste vi davnih dana kaznjeni jer ste ojadili ovu drzavu,a tek cete biti kaznjeni, narocito od Vojvodjana, jer im se pokrajinski premijer bavi cirkusom.

Srećko

pre 9 godina

Kazniće se vlast Vojvodine, odnosno DS, za sve što nisu više od decenije uradili za građane Vojvodine i za to što samo čuvaju fotelje, plaše se ranijih izbora jel žele još malo da sede u svojim foteljama i ne rade ništa dok ih narod plaća.

Ташана Про

pre 9 godina

Бојим се да народ још увек осећа последице политике ДС-а, а нема попут ДС селективно памћење.

Artemida

pre 9 godina

Samo još da nam objasnite za čega treba da ih kaznimo, što se bore da sprovedu reforme na što bezbolniji način, što ekonomski stabilizuju zemlju, što je vraćaju u pravne okvire, zbog toga?

Miljana B

pre 9 godina

Bolje bi bilo da ovi iz DS povedu računa , da nekako na sledećim izborima preskoče crvenu liniju koja označava cenzus , a da ostave vlast da oni sami razmišljaju da li će ih građani kazniti na sledećim izborima.

Miro Đokić

pre 9 godina

Pa ovi iz DS stalno potenciraju da se raspišu izbori što pre a sada vidimo da oni ne razmišljaju o izborima pre 2016. godine.

Jokanovic

pre 9 godina

Ovaj strah od izbora ja u potpunosti razumem, svesni su oni da na njima nema sta da traze i da nista nece ni dobiti. Jedino sto ce se desiti kao posledica izbora je konacni formalni odlazak Pajtica sa vlasti u Vojvodini u kojoj se ucaurila pokrajinska administracija, ucmala i bezvoljna. Volju imaju samo za trpanje naseg novca u sopstvene dzepove, ali i tome ce valjda uskoro doci kraj. Kada posle izbora istrazni organi precesljaju papire postace jasno otkud ovoliki strah od izbora.

Afrodita

pre 9 godina

O kakvom oni kaznjavanju govore kada su toliko pocistili drzavu dok su bili na vlasti da je stanje koje su ostavili sadasnjoj vladi blago receno katastrofalno.

Zaga Panić

pre 9 godina

Bilo bi logično da građani na lokalnim izborima "kazne" lokalnu vlast, ako nije radila dobro 15 godina. No u Srbiji je sve moguće pa i da građani na lokalnim izborima glasaju na bazi ocene uspešnosti rada centralne vlasti. Ko u čuda ne veruje, taj čuda i ne stvara !

Milica

pre 9 godina

Uvek o postenju govori neko ko nije ni video postenje e tako isto i DS pokusava da prikaze sebe u svetlu nekog morala i etike a susta su suprotnost od toga.

Majda S

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa saopstenjem SNS da demokratska stranka nije uradila nista dobro za gradjane Vojvodine....oni nisu uradili nista dobro ni za koga u citavoj Srbiji, osim naravno za sebe i sebi bliske.....

E

pre 9 godina

Zaduzenost od 2012 8 milijardi, nezaposlenost porasla za nekoliko procenata, poskupelo.... bolje reci nema sta nije, smanjene plate i penzije time i kupovna moc gradjana i mogucnost placanja racuna, pokusaj da se sedi na dve stolice pokusaj saradnje i s Evropom i Rusijom ne ide ni jedno, mnogo losih zakona...ocajno stanje u sudstvu, prosveti, zdravstvu, silne afere tokom poplava....helikopteri....snegovi....sve u svemu to je mali deo uspeha ove vlasti od 2012 na ovamo, daleko od toga da je Pajtic bio dobar ali ovo sto ovi sada rade to ni Milosevic nije radio a da zaboravih medije joj joj

NBGDEMOKRATA

pre 9 godina

@ "Mozda se narodu svidja kako vlada Sns?!!
(Nikolina, 31. mart 2015 12:00)":

Hahahahahaha!!! Ovaj... Izvinjavam se. Zaista nije lepo smejati se našoj nesreći. :(

Konan

pre 9 godina

Nevidim razlog da se neko iz DS nada odlasku sa vlasti trenutnih vlastodrzaca.Jer ako misle da ce ih oni naslediti grdno se varaju jer nisu nista bolji od onih ciji odlazak prizeljkuju.Tako da svaki ozbiljan covek iz DS zna da te price otudjene vrhuske stranke DS nepiju vodu i da na tim izborima nemaju bas neke velike sanse.A na njihovu zalost to zna i ovdasnji narod kao sto zna da nijedna odcepljena frakcija iz DS nije nista bolja od onih kojima je ime stranke sva veza sa nekadasnjom DS.

E

pre 9 godina

Zaduzenost od 2012 8 milijardi, nezaposlenost porasla za nekoliko procenata, poskupelo.... bolje reci nema sta nije, smanjene plate i penzije time i kupovna moc gradjana i mogucnost placanja racuna, pokusaj da se sedi na dve stolice pokusaj saradnje i s Evropom i Rusijom ne ide ni jedno, mnogo losih zakona...ocajno stanje u sudstvu, prosveti, zdravstvu, silne afere tokom poplava....helikopteri....snegovi....sve u svemu to je mali deo uspeha ove vlasti od 2012 na ovamo, daleko od toga da je Pajtic bio dobar ali ovo sto ovi sada rade to ni Milosevic nije radio a da zaboravih medije joj joj

NBGDEMOKRATA

pre 9 godina

@ "Mozda se narodu svidja kako vlada Sns?!!
(Nikolina, 31. mart 2015 12:00)":

Hahahahahaha!!! Ovaj... Izvinjavam se. Zaista nije lepo smejati se našoj nesreći. :(

Konan

pre 9 godina

Nevidim razlog da se neko iz DS nada odlasku sa vlasti trenutnih vlastodrzaca.Jer ako misle da ce ih oni naslediti grdno se varaju jer nisu nista bolji od onih ciji odlazak prizeljkuju.Tako da svaki ozbiljan covek iz DS zna da te price otudjene vrhuske stranke DS nepiju vodu i da na tim izborima nemaju bas neke velike sanse.A na njihovu zalost to zna i ovdasnji narod kao sto zna da nijedna odcepljena frakcija iz DS nije nista bolja od onih kojima je ime stranke sva veza sa nekadasnjom DS.

deda toma

pre 9 godina

Ruku na srce Vucic nesto i radi, za razliku od ovih iz ladovine koji skoro svaki dan nesto kritikuju kao da su oni nesto bolje uradili za drzavu. Prazne price vise niko ne slusa, sad se gledaju rezultati.

Zivorad

pre 9 godina

Ocigledno je da se ds plasi izbora i da po svaku cenu drze vlast uprkos cinjenici da imaju 5% podrske. DS i Pajtic su na vlasti preko 10 godina i za to vreme su doveli Vojvodinu do problema a gradjane u tesku situaciju. Ds je svestan da ce ih gradjani poslati u zaborav na izborima i zato na silu vladaju u Vojvodini.

savesni gradjanin

pre 9 godina

Dugo ste obmanjivali narod Srbije i to nam vise nije potrebno,necemo da se vracamo na sve ono lose sto smo doziveli dok ste nam bili na grbaci!

Milan

pre 9 godina

Ako neko treba da bude kaznjen, to ste vi iz DS! Treba da vas je sramota sta ste nam uradili i povrh svega i dalje trujete narod svojim glupostima!

Nik Culibrk

pre 9 godina

Kada god da budu izbori SNS ce imati jos vecu podrsku gradjana nego na prethodnim izborima, i ne plase se izbora, za razliku od zutih.

leo fender

pre 9 godina

Vi ste kaznjeni zbog nerada i licnih i stranackih interesa. Ovoj vlasti se to jos uvek ne moze zameriti. Prema tome, cisto sumnjam da ce glasaci ponovo dovesti na vlast neradnike.

saki

pre 9 godina

Ajde sada budimo objektivni i realno izvršimo kkomparaciju vaše vlasti i ove vlasti i to u svim aspektima:kosovo, spoljna politika, ekonomija, privreda....Kad se uzme sve i sabere ova vlada je postigla više nego svi vi zajedno za 10 godina!!

Miljana B

pre 9 godina

Bolje bi bilo da ovi iz DS povedu računa , da nekako na sledećim izborima preskoče crvenu liniju koja označava cenzus , a da ostave vlast da oni sami razmišljaju da li će ih građani kazniti na sledećim izborima.

Srećko

pre 9 godina

Kazniće se vlast Vojvodine, odnosno DS, za sve što nisu više od decenije uradili za građane Vojvodine i za to što samo čuvaju fotelje, plaše se ranijih izbora jel žele još malo da sede u svojim foteljama i ne rade ništa dok ih narod plaća.

Glas@Razuma

pre 9 godina

Naravno vi bi to voleli,da pada rejting SnS-u ali bicete razocarani,oni nisu lopovi kao vi draga gospodo,ne varaju ljude,ne obecavaju kule i gradove kao sto ste vi to radili ili ste mozda zaboravili?Bolje se praviti blesav negoli priznati svoje greske!!!

Artemida

pre 9 godina

Samo još da nam objasnite za čega treba da ih kaznimo, što se bore da sprovedu reforme na što bezbolniji način, što ekonomski stabilizuju zemlju, što je vraćaju u pravne okvire, zbog toga?

jazz

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce u blizoj buducnosti ona interesna grupa iz senke moci da parira sadasnjoj vlasti. Odnos snaga se nece promeniti a pogotovo ne u korist DS-a.

Jovana

pre 9 godina

Lično sam mišljenja da se DS plaši izbora zbog toga što zna kako su prošli na prethodnim izborima. Izgleda da se iz senke ne vidi dobro stanje u državi tako da im je bolje da tu i ostanu.

darko

pre 9 godina

Da ste vi billi angažovani i radili kao ovi sada mi bi danas bili deo EU i živeli kao i sav normalan svet.Nikome nije lako zbog manjih plata ali kad malo bolje razmislim da ste iole radili kako treba, danas nebi došli u tu situaciju!

Miro Đokić

pre 9 godina

Pa ovi iz DS stalno potenciraju da se raspišu izbori što pre a sada vidimo da oni ne razmišljaju o izborima pre 2016. godine.

Jokanovic

pre 9 godina

Ovaj strah od izbora ja u potpunosti razumem, svesni su oni da na njima nema sta da traze i da nista nece ni dobiti. Jedino sto ce se desiti kao posledica izbora je konacni formalni odlazak Pajtica sa vlasti u Vojvodini u kojoj se ucaurila pokrajinska administracija, ucmala i bezvoljna. Volju imaju samo za trpanje naseg novca u sopstvene dzepove, ali i tome ce valjda uskoro doci kraj. Kada posle izbora istrazni organi precesljaju papire postace jasno otkud ovoliki strah od izbora.

snezanaa

pre 9 godina

Naravno da se plase izbora, kada znaju da ih gradjani ne podrzavaju, jer su unistili sve cega su se dotakli, sto je zaista tuzno,dok se gospodin Pajtic bori samo za fotelju.,

Amun Ra

pre 9 godina

Mislim da SNS trenutno nema odgovarajuceg takmaca pomocu kojeg bi narod mogao da ih kazni, a i koliko vidim oni jos uzivaju veliku podrsku narode. Ne onakvu kakva je bila na izborima, ali jos uvek veliku.

Vlatko

pre 9 godina

Meni je drago da ste vi davnih dana kaznjeni jer ste ojadili ovu drzavu,a tek cete biti kaznjeni, narocito od Vojvodjana, jer im se pokrajinski premijer bavi cirkusom.

zara

pre 9 godina

Samo vi nemojte da se pozivate na rezultate molim vas.Vi čiji je jedini rezultat i ishod vlasti-propast!Vidi molim te-"VLADA IZ SENKE" idi begaj!!

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Eh a vi se i dalje nadate da cete doci na vlast?Koja patetika,vi uskoro necete ni cenzus da predjete a kamoli da odlucujete za sigurnost gradjana!

strejder

pre 9 godina

U redu je nadati se ali kad lose radis i na stetu drugih sva nada pada u vodu..medjutim neko i nema obraz a ni sram tako da zaborave sta su radili u proslosti!Epa mi ne zaboravljamo i pamtimo!!!

bi yu

pre 9 godina

"Kazna građana stići će ih na izborima 2016. godine!",kaže Paunović!Surovo proročanstvo dostojno Nostradamusa...a šta ako se to proročanstvo ne ispuni?Hoće li vas veliki mag B.Pajtić nabijati na k...mislim,nabijati na kolac?

inoa

pre 9 godina

A gde su pare koje ste pokrali???Tek se sada vidi vaše pravo lice.Sve ovo je posledica vaše "stručnosti" .Uvek su gori lajali za boljima nikako drugačije.A vama gospodo iz senke želim da nikada iz nje ne izađete.

S.R

pre 9 godina

Secam se da su isto tako govorili na proslim izborima da ce pobediti pa su jedva presli cenzus. U svakom slucaju oni mogu da pricaju sta hoce ali ih realnost uvek uverava u suprotno.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jedno: ''Suspenzija Ustava''?!!!
Vi pricate o suspendovanju Ustava a Tadic je podneo ostavku kako bi se ponovo kandidivao?! Vi pricate?! Koliko puta ste tempirali i objedinjavali izbore jer vam je tako odgovaralo? Kako vas nije sramota?
Pa bas zbog toga ste i izgubili izbore!
Bas zbog toga cete i opet izgubiti izbore!
Opet cete izgubiti jer ste se otudjili od ljudi, od naroda!!! 'Intelektualna elita' koja misli da je ostatak naroda glup i da samo ako im kazes dve recenice sa nekoliko 'stranih ili teskih reci' i oni ce to da progutaju posto ne znaju sta to znaci!!!! Tako vi zamisljate narod Srbije!!!!

Majda S

pre 9 godina

Ne bih se slozila sa saopstenjem SNS da demokratska stranka nije uradila nista dobro za gradjane Vojvodine....oni nisu uradili nista dobro ni za koga u citavoj Srbiji, osim naravno za sebe i sebi bliske.....

Jellena

pre 9 godina

Nema ni razloga ni potrebe da DS brine o rejtingu bilo koje politicke opcije, niti o izbornoj volji gradjana...sta su imali i znali pokazali su nam....zahvalili smo im se i pozdravili sa njima!

Pufnica

pre 9 godina

Politicari u Srbiji imaju obicaj da se patoloski vezuju za polozaje, pa gubitak istih dovodi do razlicitih frustracija koje dalje teraju te iste politicare da se bore za ponovno dobijanje izgubljenih pozicija. Vlada u senci jedan je od dokaza da neki politicari ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su izgubili polozaje koji su im evidentno donosili brojne benefite.

Da Da

pre 9 godina

Dragi moj Sasa,

Pre par dana sam farbao nesto po kuci i nadjem staru Politiku iz leta 2000-te godine. Na prvoj strani je tekst sa sledecim naslovom: "Pobeda levice na predstojecim izborima bice nezaustavljiv bedem pred prodorom imeprijalisticki zapadnih sila prema Rusiji". Tako mi izgleda i ova tvoja izjava. Ovako rascepkana DS gubi i Vojvodinu i opstine u kojima je ona ili njeni sateliti na vlasti. Zao mi je, ali je tako...

Hrista

pre 9 godina

Ako je vama trebalo deset godina da vas stigne kazna,Vučić ima vremena na pretek.Rezultati izbora će konačno učiniti da se sakrijete i ne mislite više ama baš ništa.Jer sa svojim scenarijom ste više dosadili i bogu i narodu.Do sda ste pokazali sve što ste znali!

Vjekoslav

pre 9 godina

Ne znam stvarno o cemu prica ovaj DS, imaju 5% podrske, samo znaju da pricaju, bili su preko decenije na vlasti i unistili zemlju.

Ташана Про

pre 9 godina

Бојим се да народ још увек осећа последице политике ДС-а, а нема попут ДС селективно памћење.

Milica

pre 9 godina

Uvek o postenju govori neko ko nije ni video postenje e tako isto i DS pokusava da prikaze sebe u svetlu nekog morala i etike a susta su suprotnost od toga.

Afrodita

pre 9 godina

O kakvom oni kaznjavanju govore kada su toliko pocistili drzavu dok su bili na vlasti da je stanje koje su ostavili sadasnjoj vladi blago receno katastrofalno.

Zaga Panić

pre 9 godina

Bilo bi logično da građani na lokalnim izborima "kazne" lokalnu vlast, ako nije radila dobro 15 godina. No u Srbiji je sve moguće pa i da građani na lokalnim izborima glasaju na bazi ocene uspešnosti rada centralne vlasti. Ko u čuda ne veruje, taj čuda i ne stvara !

marinap

pre 9 godina

DS toliko godina nije nista uradio za gradjane Srbije, ostavio je takvo stanje da nam treba strpljenja i strpljena da izadjemo iz ovoga. A sto se tice izbora, sumnjam da ce ih neko glasati, nisu zasluzili ni da se spomenu.

Baksuz

pre 9 godina

Molim vas da se gospodinu Paunovicu objasni da za izbore ne postoji samo jedna mogucnost da se oni odrze,isto onako kao sto izbori mogu biti redovni isto tako mogu biti i vanredni,primera radi.Takodje bih vas zamolio da mu objasnite da,ako vec izgovara nelogicnosti tipa da se vlast plasi pokrajinskih izbora,ne mora u istom tekst da izrazava zelju da se oni odrze na prolece,a ne u decembru,malo je to providno,bolje receno smesno.Onaj ko se ne plasi izbora,on ih ne odlaze gospon Paunovic.Eto razjasnjena dilema ko se plasi izbora.I molim vas,eto cenjenog publikuma radi,zamolite ga da promeni barem pisca ovog saopstenja ili onog ko ga je naterao da izjavi ovako nesto.Trapavo,pamfletski i ako bas hocete ..ne bih da upotrebim mozda najprikladniji izraz za ovo saopstenje

Relja

pre 9 godina

Oni nemaju ni morala ni kredibiliteta da drze nekome predavanja o nacinu vodjenja zemlje, da ste vodili kako treba ne bi sada bili u opoziciji.