Ponedeljak, 30.03.2015.

08:14

Pajtić: DS ne odustaje od mitinga

Demokratska stranka ostaje pri odluci da 25. aprila održi veliki miting u Beogradu protiv aktuelne vlasti, izjavio je lider DS Bojan Pajtić.

Izvor: Tanjug

Pajtiæ: DS ne odustaje od mitinga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Stanko

pre 9 godina

Pajticu je bolje da otkaze miting, nego da se razocara sa brojem ljudi koji budu prisustvovali. Narodu je dosta zutih i Pajtica, valjda ce to Pajtic vec jednom shvatiti. Njegov miting je cisto privlacenje medijske paznje.

Dobrica

pre 9 godina

Plate i penzije su se povećavale jer ste prodavali sve što se moglo po Srbiji i sav novac ulagali u penzije i plate. Kako te Pajtiću nije sramota. Niste otvorili ni jedno radno mesto. Samo ste slali firme pod stečaj. Ono malo što ste gradili bilo je iz kredita, koji su danas došli na otpaltu, pa neka ova vlada vadi kestenje iz vatre.

s herkul m

pre 9 godina

Odakle ste povećavali te plate i penzije...iz budžeta koji niste bili sposobni da punite,pa ste se zaduživali pod najnepovoljnijim uslovima!!??"Eksperti" DS-a na delu!

marina

pre 9 godina

DS ne odustaje od mitinga! A baš me interesuje, kao i druge gradjane odakle novac Pajtićevoj stranci za organizaciju mitinga, kada im je partijski račun već mesecima u blokadi.

Samson

pre 9 godina

DS samo zna da pravi mitinge i ništa više, u to nema sumnje. Demokrate su se zaista dovoljno pokazale za vreme vlasti. Tako nešto nam definitivno ni malo ne treba.

elenika nika

pre 9 godina

Pajtić je za "Blic" rekao da "samo onaj ko ne živi u zemlji ne vidi koliko je Vlada loša".Zamena teza...svi mi smo znali koliko je vlada DS-a loša,pa smo glasali za promene,znajući da nas čekaju teška vremena koja za sobom ostaviše žuti skakavci.

gaugamela

pre 9 godina

"Apsolutno dižemo glas protiv ove vlasti i apsolutno ćemo održati miting", zaključio je Pajtić i apsolutno ćeš izgubiti izbore u Vojvodini,kažem ja...jer,upravo si naveo razloge radi kojih si izgubio vlast u Srbiji.Naravno,ti Pajtiću to ne možeš da shvatiš.

Maruska

pre 9 godina

Plate i penzije su se nerealno povecavale a javni dug je upravo posledica trosenja onog sto nismo imali i uzimanja kratkorocnih kredita sa enormno visokim kamatnim stopama.

vladimir

pre 9 godina

Uzrok ovako loseg finansijskog i ekonomskog stanja u kom se Srbija nalazi jesu pre svega neodgovorne i nesposobne vlasti koje su zemlju vodile u prethodnom periodu tako da je jako naivno poverovati da se sva odgovornost moze svaliti na aktuelnu Vladu.

RobinHood

pre 9 godina

politicari su kod nas posebna fela ljudi.oni nemaju obraz,nemaju rec,obecavaju a ne ispunjuju obecanja,oni kradu,oni lazu,oni obmanjuju narod,oni kradu opet,i opet lazu I tako zadnjih 20 godina.a meni odose najbolje godine zivota verujuci lazovima,lopovima,manipulatorima !svi su isti,kao da su od jedne majke !??? more...

Filip

pre 9 godina

Demokrate ne odustaju od svojih glupih ideja, duguju na sve strane, ali ce ipak prikupiti za 300-400 ljudi, ako i toliko im dodje na miting.

Maja

pre 9 godina

Demokratama je najbitniji licni interes i Pajticu je najbitnije da pokaze snagu i da se dokazuje, gde sve gubi smisao, jer bi svaki miting trebao da bude ispoljavnje politicke zelje i volje gradjana a ne stranackih licnosti. Vucic nema potrebe da dokazuje sebe i stranku i da se meri sa nekim, kao sto drugi to hoce i nemaravaju,jer im je bitan samo licni interes.

Miss S

pre 9 godina

Koliko god da sam protiv sadasnje vlasti i protiv bivse stranke na celu drzave koja bi da mitinguje kao opozicija, sigurna sam da ce ovo biti bruka za DS, tj ono sto je nekada bio. Nemaju pristalica ni trecinu sto su imali...

caja

pre 9 godina

Odakle mu novac za miting posto su racuni DS blokirani, a uzece od drzave tj od Vojvodine. Treba da ga je sramota, upropastio je Vojvodinu.

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

Savke

pre 9 godina

Kolika Vam je podrška videćete ako održite taj miting, ali mislim da nije vreme tome, izbori kada budu, pa u toku izborne kampanje, onda čovek može da razume mitingovanje, ovako nema svrhe i tolikog povoda, jednostavno se troši nepotrebno novac.

Luka

pre 9 godina

Drago mi je da bar neko razmislja odgovorno i u interesu naroda, a opozicija se zaista trudi da destabilizuje Srbiju, ali treba da shvati da se ne dobijaju glasovi na ulici nego se sticu na osnovu rada i rezultata. Imali su priliku da to pokazu, a rezultati su bili vidljivi na proslogodisnjim izborima.

Melenci

pre 9 godina

apsolutno sam protiv vracanja na staro.Apslutno sam protiv mitinga koji ima za cilj promociju kulta licnosti.Apsolutno sam protiv skupa koji nema za temu boljitak Vojvodine,Srbije,nego cisti traceraj.Apslolutno sam prtiv svih procenata i cifri o nasem padu danas,a to breme su nam upravo bivsi ostavili u nasledje.Apsolutno sam za smenu nekoliko ministara koji ne rade svoj posao kako treba.To Vucic mora apslutno da uradi.Inace i trpeljivost ima svoju granicu pucanja.

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

viktoar

pre 9 godina

"Od 2000. do 2012. plate i penzije su se samo povećavale, ali ih Vučićev režim smanjuje.",kaže Pajtić!!!Pa zato je Srbija i skoro otišla u "bankrot",ali to velikom vođi "intelektualne vlade" u senci nije jasno.Toliko o ekspertima u DS-u.

ko jel ja

pre 9 godina

Za Srbiju je dobro da ima jaku opozicionu stranku. DS je jedini koji to moze. Bilo bi im pametno da im se miting ne pretvori u miting kritike vlasti koja je objektivno za kritiku, vec da govore o tome sta ce da urade posle izbora i da iznesu jasan plan. Bez toga nema promene.

ogi

pre 9 godina

Zar oni više smeju da izadju medju svet, zar ih nije sramota, kada su toliko opljačkali ovu zemlju i ovaj narod. Hoce da mitinguju, neznam samo kako će proći i ko će da im dodje.

Oziris

pre 9 godina

@ Randjel i ostali botovi

Gospodo, vlast u APV je formirana na osnovu rezultata pokrajinskih izbora. Sledeci ce biti najverovatnije u martu 2016. godine. To koliko je neko dobio na lokalnim ili republickim izborima, apsolutno nije bitno za pokrajinske. Mandat traje cetiri godine, zato dosta tog radikalskog urlikanja.

Filip

pre 9 godina

DS može da deži miting, to im niko ne brani. SNS je postupila odgovorno, odustala od toga da se drže dva mitinga istog dana. I ovo govori ko odgovorno razmišlja o biračima. Preče od svega jeste mir u gradu i bezbednost građana.

EU Citizen

pre 9 godina

Ko će na vaš miting da ide? Ja nisam pristalica ovog režima, bez obzira što je uradio par korisnih i hrabrih stvari kao novi zakon o radu ili smanjenje naduvanih penzija i plata državnih službenika (čak i ako ne svojom voljom, već pod pritiskom okolnosti i zapadnih partnera) jer guši slobodu govora i ne mogu da im zaboravim repove iz devedesetih, ali DS se potpuno kompromitovao, i stvarno treba nemati pola mozga pa vam opet verovati. Ja bih izašao na ulicu isključivo ako i kada se pojavi neko ko nudi neku realnu perspektivu (a ne vidim nikoh takvog, osim, delimično, Sašu Radulovića, koji je, međutim, još uvek čini mi se reslab da predstavlja pravi izazov za Vučića i naprednjake). Dotle, ako moram da biram manje zlo, mislim da su, uprkos svemu, to pre aktuelna vlada i Vučić, nego bilo vi (naročito kada vas prdstavljaju Stefanović, Pajtić i slični demagozi) ili, ne daj bože, prorusko-nacisćička neparlamentarna margina tipa DSS-a, radikala i Dveri.

`Ranđel The Overlord

pre 9 godina

Ono što fascinira u javnoj debati o pokrijinskim izborima je potpuno zanemarivanja pitanja političkog legitimiteta. Stranka koja je odavno izgubila društveni i politički legitimitet insistira na poštovanju strogih zakonskih rokova i raspisivanju redovnih izbora u Vojvodini. Insistiranje na legalitetu, opet, možda i ne bi delovalo tako bizarno i besmisleno da ne dolazi od strane političke organizacije čiji je ukupan rad i poslovanje postalo ključna tema u radu brojnih sudskih i istražnih organa. Zbog svega navedenog, nameće se jedan jednostavan utisak i zaključak : ne treba čekati decembar ! ODMAH raspisati i pokrajinske i lokalne izbore ! ODMAH !

Milosavljevic

pre 9 godina

Gospodin Pajtic oseca ukus jogurta u ustima i seca se autonomaske vlade koja je sa vecom podrskom nego sto on ima sada pokusala da vlada Vovodinom uprkos narodnoj volji i otisla u "jogurt revoluciji". Uradice sve samo da ima dobar razlog da tog dana kada je zakazan miting SNS-a u Novom Sadu ne bude ni po koju cenu ni blizu Novog Sada pa makar morao da organizuje nekakav miting u Beogradu. Ne vredi gospodine Pajticu, nije za vas jogurt nego bukagije. Za nas novac koji ste smestili u svoje dzepove morate da odgovarate pa makar pobegli na Mars.

djeram

pre 9 godina

Da, povećane su plate i penzije kreditima i zaduživanjem! Pa i školarac to može! Gde je proizvodnja i izvoz?
(Lari, 30. mart 2015 08:52)

Lari, Lari!

Oniu su plate i penzije podizali zaduzujuci se u dvanaest godina tri puta manje nego ovaj tvoj koji snizava penzije, za tri godine!!

Kad si tako obavesten, kazi mi gde su spuckali deset milijardi dolara, koliko su se otprilike zaduzili, s obzirom da N I S T A nisu sagradili, nista nisu otvorili, posle poplava su prosjacili svetom i od tih para vrse sanaciju!!!

OCEKUJEM ODGOVOR!!

Dušan

pre 9 godina

DS-u je teško pao izborni poraz pre godinu dana. Ovaj miting će biti dobar barometar da li je najveća opoziciona stranaka sposobna da bude strvarna alternativa sadašnjoj vlasti. Nadam se da će na mitingu biti ponuđen i neki program za građane, pošto trenutno DS nema novih ideja za izlazak iz krize, koje bi bile suprotne od onog a što vlast nudi.

`Ranđel The Overlord

pre 9 godina

Ono što fascinira u javnoj debati o pokrijinskim izborima je potpuno zanemarivanja pitanja političkog legitimiteta. Stranka koja je odavno izgubila društveni i politički legitimitet insistira na poštovanju strogih zakonskih rokova i raspisivanju redovnih izbora u Vojvodini. Insistiranje na legalitetu, opet, možda i ne bi delovalo tako bizarno i besmisleno da ne dolazi od strane političke organizacije čiji je ukupan rad i poslovanje postalo ključna tema u radu brojnih sudskih i istražnih organa. Zbog svega navedenog, nameće se jedan jednostavan utisak i zaključak : ne treba čekati decembar ! ODMAH raspisati i pokrajinske i lokalne izbore ! ODMAH !

djeram

pre 9 godina

Da, povećane su plate i penzije kreditima i zaduživanjem! Pa i školarac to može! Gde je proizvodnja i izvoz?
(Lari, 30. mart 2015 08:52)

Lari, Lari!

Oniu su plate i penzije podizali zaduzujuci se u dvanaest godina tri puta manje nego ovaj tvoj koji snizava penzije, za tri godine!!

Kad si tako obavesten, kazi mi gde su spuckali deset milijardi dolara, koliko su se otprilike zaduzili, s obzirom da N I S T A nisu sagradili, nista nisu otvorili, posle poplava su prosjacili svetom i od tih para vrse sanaciju!!!

OCEKUJEM ODGOVOR!!

EU Citizen

pre 9 godina

Ko će na vaš miting da ide? Ja nisam pristalica ovog režima, bez obzira što je uradio par korisnih i hrabrih stvari kao novi zakon o radu ili smanjenje naduvanih penzija i plata državnih službenika (čak i ako ne svojom voljom, već pod pritiskom okolnosti i zapadnih partnera) jer guši slobodu govora i ne mogu da im zaboravim repove iz devedesetih, ali DS se potpuno kompromitovao, i stvarno treba nemati pola mozga pa vam opet verovati. Ja bih izašao na ulicu isključivo ako i kada se pojavi neko ko nudi neku realnu perspektivu (a ne vidim nikoh takvog, osim, delimično, Sašu Radulovića, koji je, međutim, još uvek čini mi se reslab da predstavlja pravi izazov za Vučića i naprednjake). Dotle, ako moram da biram manje zlo, mislim da su, uprkos svemu, to pre aktuelna vlada i Vučić, nego bilo vi (naročito kada vas prdstavljaju Stefanović, Pajtić i slični demagozi) ili, ne daj bože, prorusko-nacisćička neparlamentarna margina tipa DSS-a, radikala i Dveri.

Milosavljevic

pre 9 godina

Gospodin Pajtic oseca ukus jogurta u ustima i seca se autonomaske vlade koja je sa vecom podrskom nego sto on ima sada pokusala da vlada Vovodinom uprkos narodnoj volji i otisla u "jogurt revoluciji". Uradice sve samo da ima dobar razlog da tog dana kada je zakazan miting SNS-a u Novom Sadu ne bude ni po koju cenu ni blizu Novog Sada pa makar morao da organizuje nekakav miting u Beogradu. Ne vredi gospodine Pajticu, nije za vas jogurt nego bukagije. Za nas novac koji ste smestili u svoje dzepove morate da odgovarate pa makar pobegli na Mars.

Samson

pre 9 godina

DS samo zna da pravi mitinge i ništa više, u to nema sumnje. Demokrate su se zaista dovoljno pokazale za vreme vlasti. Tako nešto nam definitivno ni malo ne treba.

Filip

pre 9 godina

DS može da deži miting, to im niko ne brani. SNS je postupila odgovorno, odustala od toga da se drže dva mitinga istog dana. I ovo govori ko odgovorno razmišlja o biračima. Preče od svega jeste mir u gradu i bezbednost građana.

ogi

pre 9 godina

Zar oni više smeju da izadju medju svet, zar ih nije sramota, kada su toliko opljačkali ovu zemlju i ovaj narod. Hoce da mitinguju, neznam samo kako će proći i ko će da im dodje.

Savke

pre 9 godina

Kolika Vam je podrška videćete ako održite taj miting, ali mislim da nije vreme tome, izbori kada budu, pa u toku izborne kampanje, onda čovek može da razume mitingovanje, ovako nema svrhe i tolikog povoda, jednostavno se troši nepotrebno novac.

Maja

pre 9 godina

Demokratama je najbitniji licni interes i Pajticu je najbitnije da pokaze snagu i da se dokazuje, gde sve gubi smisao, jer bi svaki miting trebao da bude ispoljavnje politicke zelje i volje gradjana a ne stranackih licnosti. Vucic nema potrebe da dokazuje sebe i stranku i da se meri sa nekim, kao sto drugi to hoce i nemaravaju,jer im je bitan samo licni interes.

caja

pre 9 godina

Odakle mu novac za miting posto su racuni DS blokirani, a uzece od drzave tj od Vojvodine. Treba da ga je sramota, upropastio je Vojvodinu.

Melenci

pre 9 godina

apsolutno sam protiv vracanja na staro.Apslutno sam protiv mitinga koji ima za cilj promociju kulta licnosti.Apsolutno sam protiv skupa koji nema za temu boljitak Vojvodine,Srbije,nego cisti traceraj.Apslolutno sam prtiv svih procenata i cifri o nasem padu danas,a to breme su nam upravo bivsi ostavili u nasledje.Apsolutno sam za smenu nekoliko ministara koji ne rade svoj posao kako treba.To Vucic mora apslutno da uradi.Inace i trpeljivost ima svoju granicu pucanja.

Miss S

pre 9 godina

Koliko god da sam protiv sadasnje vlasti i protiv bivse stranke na celu drzave koja bi da mitinguje kao opozicija, sigurna sam da ce ovo biti bruka za DS, tj ono sto je nekada bio. Nemaju pristalica ni trecinu sto su imali...

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

gaugamela

pre 9 godina

"Apsolutno dižemo glas protiv ove vlasti i apsolutno ćemo održati miting", zaključio je Pajtić i apsolutno ćeš izgubiti izbore u Vojvodini,kažem ja...jer,upravo si naveo razloge radi kojih si izgubio vlast u Srbiji.Naravno,ti Pajtiću to ne možeš da shvatiš.

Luka

pre 9 godina

Drago mi je da bar neko razmislja odgovorno i u interesu naroda, a opozicija se zaista trudi da destabilizuje Srbiju, ali treba da shvati da se ne dobijaju glasovi na ulici nego se sticu na osnovu rada i rezultata. Imali su priliku da to pokazu, a rezultati su bili vidljivi na proslogodisnjim izborima.

viktoar

pre 9 godina

"Od 2000. do 2012. plate i penzije su se samo povećavale, ali ih Vučićev režim smanjuje.",kaže Pajtić!!!Pa zato je Srbija i skoro otišla u "bankrot",ali to velikom vođi "intelektualne vlade" u senci nije jasno.Toliko o ekspertima u DS-u.

marina

pre 9 godina

DS ne odustaje od mitinga! A baš me interesuje, kao i druge gradjane odakle novac Pajtićevoj stranci za organizaciju mitinga, kada im je partijski račun već mesecima u blokadi.

vladimir

pre 9 godina

Uzrok ovako loseg finansijskog i ekonomskog stanja u kom se Srbija nalazi jesu pre svega neodgovorne i nesposobne vlasti koje su zemlju vodile u prethodnom periodu tako da je jako naivno poverovati da se sva odgovornost moze svaliti na aktuelnu Vladu.

elenika nika

pre 9 godina

Pajtić je za "Blic" rekao da "samo onaj ko ne živi u zemlji ne vidi koliko je Vlada loša".Zamena teza...svi mi smo znali koliko je vlada DS-a loša,pa smo glasali za promene,znajući da nas čekaju teška vremena koja za sobom ostaviše žuti skakavci.

Filip

pre 9 godina

Demokrate ne odustaju od svojih glupih ideja, duguju na sve strane, ali ce ipak prikupiti za 300-400 ljudi, ako i toliko im dodje na miting.

s herkul m

pre 9 godina

Odakle ste povećavali te plate i penzije...iz budžeta koji niste bili sposobni da punite,pa ste se zaduživali pod najnepovoljnijim uslovima!!??"Eksperti" DS-a na delu!

Maruska

pre 9 godina

Plate i penzije su se nerealno povecavale a javni dug je upravo posledica trosenja onog sto nismo imali i uzimanja kratkorocnih kredita sa enormno visokim kamatnim stopama.

Dobrica

pre 9 godina

Plate i penzije su se povećavale jer ste prodavali sve što se moglo po Srbiji i sav novac ulagali u penzije i plate. Kako te Pajtiću nije sramota. Niste otvorili ni jedno radno mesto. Samo ste slali firme pod stečaj. Ono malo što ste gradili bilo je iz kredita, koji su danas došli na otpaltu, pa neka ova vlada vadi kestenje iz vatre.

Dušan

pre 9 godina

DS-u je teško pao izborni poraz pre godinu dana. Ovaj miting će biti dobar barometar da li je najveća opoziciona stranaka sposobna da bude strvarna alternativa sadašnjoj vlasti. Nadam se da će na mitingu biti ponuđen i neki program za građane, pošto trenutno DS nema novih ideja za izlazak iz krize, koje bi bile suprotne od onog a što vlast nudi.

RobinHood

pre 9 godina

politicari su kod nas posebna fela ljudi.oni nemaju obraz,nemaju rec,obecavaju a ne ispunjuju obecanja,oni kradu,oni lazu,oni obmanjuju narod,oni kradu opet,i opet lazu I tako zadnjih 20 godina.a meni odose najbolje godine zivota verujuci lazovima,lopovima,manipulatorima !svi su isti,kao da su od jedne majke !??? more...

Oziris

pre 9 godina

@ Randjel i ostali botovi

Gospodo, vlast u APV je formirana na osnovu rezultata pokrajinskih izbora. Sledeci ce biti najverovatnije u martu 2016. godine. To koliko je neko dobio na lokalnim ili republickim izborima, apsolutno nije bitno za pokrajinske. Mandat traje cetiri godine, zato dosta tog radikalskog urlikanja.

ko jel ja

pre 9 godina

Za Srbiju je dobro da ima jaku opozicionu stranku. DS je jedini koji to moze. Bilo bi im pametno da im se miting ne pretvori u miting kritike vlasti koja je objektivno za kritiku, vec da govore o tome sta ce da urade posle izbora i da iznesu jasan plan. Bez toga nema promene.

Stanko

pre 9 godina

Pajticu je bolje da otkaze miting, nego da se razocara sa brojem ljudi koji budu prisustvovali. Narodu je dosta zutih i Pajtica, valjda ce to Pajtic vec jednom shvatiti. Njegov miting je cisto privlacenje medijske paznje.

Dušan

pre 9 godina

DS-u je teško pao izborni poraz pre godinu dana. Ovaj miting će biti dobar barometar da li je najveća opoziciona stranaka sposobna da bude strvarna alternativa sadašnjoj vlasti. Nadam se da će na mitingu biti ponuđen i neki program za građane, pošto trenutno DS nema novih ideja za izlazak iz krize, koje bi bile suprotne od onog a što vlast nudi.

ko jel ja

pre 9 godina

Za Srbiju je dobro da ima jaku opozicionu stranku. DS je jedini koji to moze. Bilo bi im pametno da im se miting ne pretvori u miting kritike vlasti koja je objektivno za kritiku, vec da govore o tome sta ce da urade posle izbora i da iznesu jasan plan. Bez toga nema promene.

Oziris

pre 9 godina

@ Randjel i ostali botovi

Gospodo, vlast u APV je formirana na osnovu rezultata pokrajinskih izbora. Sledeci ce biti najverovatnije u martu 2016. godine. To koliko je neko dobio na lokalnim ili republickim izborima, apsolutno nije bitno za pokrajinske. Mandat traje cetiri godine, zato dosta tog radikalskog urlikanja.

RobinHood

pre 9 godina

politicari su kod nas posebna fela ljudi.oni nemaju obraz,nemaju rec,obecavaju a ne ispunjuju obecanja,oni kradu,oni lazu,oni obmanjuju narod,oni kradu opet,i opet lazu I tako zadnjih 20 godina.a meni odose najbolje godine zivota verujuci lazovima,lopovima,manipulatorima !svi su isti,kao da su od jedne majke !??? more...

`Ranđel The Overlord

pre 9 godina

Ono što fascinira u javnoj debati o pokrijinskim izborima je potpuno zanemarivanja pitanja političkog legitimiteta. Stranka koja je odavno izgubila društveni i politički legitimitet insistira na poštovanju strogih zakonskih rokova i raspisivanju redovnih izbora u Vojvodini. Insistiranje na legalitetu, opet, možda i ne bi delovalo tako bizarno i besmisleno da ne dolazi od strane političke organizacije čiji je ukupan rad i poslovanje postalo ključna tema u radu brojnih sudskih i istražnih organa. Zbog svega navedenog, nameće se jedan jednostavan utisak i zaključak : ne treba čekati decembar ! ODMAH raspisati i pokrajinske i lokalne izbore ! ODMAH !

viktoar

pre 9 godina

"Od 2000. do 2012. plate i penzije su se samo povećavale, ali ih Vučićev režim smanjuje.",kaže Pajtić!!!Pa zato je Srbija i skoro otišla u "bankrot",ali to velikom vođi "intelektualne vlade" u senci nije jasno.Toliko o ekspertima u DS-u.

Luka

pre 9 godina

Drago mi je da bar neko razmislja odgovorno i u interesu naroda, a opozicija se zaista trudi da destabilizuje Srbiju, ali treba da shvati da se ne dobijaju glasovi na ulici nego se sticu na osnovu rada i rezultata. Imali su priliku da to pokazu, a rezultati su bili vidljivi na proslogodisnjim izborima.

Milosavljevic

pre 9 godina

Gospodin Pajtic oseca ukus jogurta u ustima i seca se autonomaske vlade koja je sa vecom podrskom nego sto on ima sada pokusala da vlada Vovodinom uprkos narodnoj volji i otisla u "jogurt revoluciji". Uradice sve samo da ima dobar razlog da tog dana kada je zakazan miting SNS-a u Novom Sadu ne bude ni po koju cenu ni blizu Novog Sada pa makar morao da organizuje nekakav miting u Beogradu. Ne vredi gospodine Pajticu, nije za vas jogurt nego bukagije. Za nas novac koji ste smestili u svoje dzepove morate da odgovarate pa makar pobegli na Mars.

EU Citizen

pre 9 godina

Ko će na vaš miting da ide? Ja nisam pristalica ovog režima, bez obzira što je uradio par korisnih i hrabrih stvari kao novi zakon o radu ili smanjenje naduvanih penzija i plata državnih službenika (čak i ako ne svojom voljom, već pod pritiskom okolnosti i zapadnih partnera) jer guši slobodu govora i ne mogu da im zaboravim repove iz devedesetih, ali DS se potpuno kompromitovao, i stvarno treba nemati pola mozga pa vam opet verovati. Ja bih izašao na ulicu isključivo ako i kada se pojavi neko ko nudi neku realnu perspektivu (a ne vidim nikoh takvog, osim, delimično, Sašu Radulovića, koji je, međutim, još uvek čini mi se reslab da predstavlja pravi izazov za Vučića i naprednjake). Dotle, ako moram da biram manje zlo, mislim da su, uprkos svemu, to pre aktuelna vlada i Vučić, nego bilo vi (naročito kada vas prdstavljaju Stefanović, Pajtić i slični demagozi) ili, ne daj bože, prorusko-nacisćička neparlamentarna margina tipa DSS-a, radikala i Dveri.

ogi

pre 9 godina

Zar oni više smeju da izadju medju svet, zar ih nije sramota, kada su toliko opljačkali ovu zemlju i ovaj narod. Hoce da mitinguju, neznam samo kako će proći i ko će da im dodje.

Savke

pre 9 godina

Kolika Vam je podrška videćete ako održite taj miting, ali mislim da nije vreme tome, izbori kada budu, pa u toku izborne kampanje, onda čovek može da razume mitingovanje, ovako nema svrhe i tolikog povoda, jednostavno se troši nepotrebno novac.

caja

pre 9 godina

Odakle mu novac za miting posto su racuni DS blokirani, a uzece od drzave tj od Vojvodine. Treba da ga je sramota, upropastio je Vojvodinu.

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

Filip

pre 9 godina

DS može da deži miting, to im niko ne brani. SNS je postupila odgovorno, odustala od toga da se drže dva mitinga istog dana. I ovo govori ko odgovorno razmišlja o biračima. Preče od svega jeste mir u gradu i bezbednost građana.

Melenci

pre 9 godina

apsolutno sam protiv vracanja na staro.Apslutno sam protiv mitinga koji ima za cilj promociju kulta licnosti.Apsolutno sam protiv skupa koji nema za temu boljitak Vojvodine,Srbije,nego cisti traceraj.Apslolutno sam prtiv svih procenata i cifri o nasem padu danas,a to breme su nam upravo bivsi ostavili u nasledje.Apsolutno sam za smenu nekoliko ministara koji ne rade svoj posao kako treba.To Vucic mora apslutno da uradi.Inace i trpeljivost ima svoju granicu pucanja.

Bambi

pre 9 godina

Odakle demokratama novac za ovaj miting kada je svima jasno da im je račun u blokadi,kredit od kampanje nije vraćen,stanovi pod hipotekama..da li se OPET uzima državni i gradjanski novac?

Miss S

pre 9 godina

Koliko god da sam protiv sadasnje vlasti i protiv bivse stranke na celu drzave koja bi da mitinguje kao opozicija, sigurna sam da ce ovo biti bruka za DS, tj ono sto je nekada bio. Nemaju pristalica ni trecinu sto su imali...

Maja

pre 9 godina

Demokratama je najbitniji licni interes i Pajticu je najbitnije da pokaze snagu i da se dokazuje, gde sve gubi smisao, jer bi svaki miting trebao da bude ispoljavnje politicke zelje i volje gradjana a ne stranackih licnosti. Vucic nema potrebe da dokazuje sebe i stranku i da se meri sa nekim, kao sto drugi to hoce i nemaravaju,jer im je bitan samo licni interes.

djeram

pre 9 godina

Da, povećane su plate i penzije kreditima i zaduživanjem! Pa i školarac to može! Gde je proizvodnja i izvoz?
(Lari, 30. mart 2015 08:52)

Lari, Lari!

Oniu su plate i penzije podizali zaduzujuci se u dvanaest godina tri puta manje nego ovaj tvoj koji snizava penzije, za tri godine!!

Kad si tako obavesten, kazi mi gde su spuckali deset milijardi dolara, koliko su se otprilike zaduzili, s obzirom da N I S T A nisu sagradili, nista nisu otvorili, posle poplava su prosjacili svetom i od tih para vrse sanaciju!!!

OCEKUJEM ODGOVOR!!

Filip

pre 9 godina

Demokrate ne odustaju od svojih glupih ideja, duguju na sve strane, ali ce ipak prikupiti za 300-400 ljudi, ako i toliko im dodje na miting.

gaugamela

pre 9 godina

"Apsolutno dižemo glas protiv ove vlasti i apsolutno ćemo održati miting", zaključio je Pajtić i apsolutno ćeš izgubiti izbore u Vojvodini,kažem ja...jer,upravo si naveo razloge radi kojih si izgubio vlast u Srbiji.Naravno,ti Pajtiću to ne možeš da shvatiš.

s herkul m

pre 9 godina

Odakle ste povećavali te plate i penzije...iz budžeta koji niste bili sposobni da punite,pa ste se zaduživali pod najnepovoljnijim uslovima!!??"Eksperti" DS-a na delu!

marina

pre 9 godina

DS ne odustaje od mitinga! A baš me interesuje, kao i druge gradjane odakle novac Pajtićevoj stranci za organizaciju mitinga, kada im je partijski račun već mesecima u blokadi.

Samson

pre 9 godina

DS samo zna da pravi mitinge i ništa više, u to nema sumnje. Demokrate su se zaista dovoljno pokazale za vreme vlasti. Tako nešto nam definitivno ni malo ne treba.

Dobrica

pre 9 godina

Plate i penzije su se povećavale jer ste prodavali sve što se moglo po Srbiji i sav novac ulagali u penzije i plate. Kako te Pajtiću nije sramota. Niste otvorili ni jedno radno mesto. Samo ste slali firme pod stečaj. Ono malo što ste gradili bilo je iz kredita, koji su danas došli na otpaltu, pa neka ova vlada vadi kestenje iz vatre.

Maruska

pre 9 godina

Plate i penzije su se nerealno povecavale a javni dug je upravo posledica trosenja onog sto nismo imali i uzimanja kratkorocnih kredita sa enormno visokim kamatnim stopama.

vladimir

pre 9 godina

Uzrok ovako loseg finansijskog i ekonomskog stanja u kom se Srbija nalazi jesu pre svega neodgovorne i nesposobne vlasti koje su zemlju vodile u prethodnom periodu tako da je jako naivno poverovati da se sva odgovornost moze svaliti na aktuelnu Vladu.

elenika nika

pre 9 godina

Pajtić je za "Blic" rekao da "samo onaj ko ne živi u zemlji ne vidi koliko je Vlada loša".Zamena teza...svi mi smo znali koliko je vlada DS-a loša,pa smo glasali za promene,znajući da nas čekaju teška vremena koja za sobom ostaviše žuti skakavci.

Stanko

pre 9 godina

Pajticu je bolje da otkaze miting, nego da se razocara sa brojem ljudi koji budu prisustvovali. Narodu je dosta zutih i Pajtica, valjda ce to Pajtic vec jednom shvatiti. Njegov miting je cisto privlacenje medijske paznje.