Petak, 27.03.2015.

21:00

Prekinuta utakmica u Podgorici!

Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu po drugi put i definitivno neće biti nastavljena, prenose lokalni mediji.

Izvor: ÐN

Prekinuta utakmica u Podgorici! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

363 Komentari

Sortiraj po:

robns

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA
(Miroslave, 27. mart 2015 22:01) samo sto je ivan grozni sekao mrezu na ogradi kako bi usao na teren...nije samo zbog baklji...

Marko

pre 9 godina

Taman sam hteo da napišem komentar protv huliganstva kad pročitah šta drugi pišu i komentarima. Ne mogu da se poistovjetim sa onima koji nasilje i vandalizam poistovjećuju sa bilo kojom državom, nacijom ili politikom.
Eto napisah i želim Vam puno uspeha u vašem novinarskom radu.

Dejan

pre 9 godina

Crna Gora me podseca na Ukrajinu.
Ukrajina je kolevka Ruske drzave kao sto je Crna Gora kolevka srpstva.
Komunisti su resili da naprave posebnu ukrajinsku naciju a kod nas posebnu crnogorsku naciju. U Ukrajini su izmislili unijatsku crkvu a u Crnoj Gori preko onog raspopa Dedejica izmisljaju CPC.
Ukrajina svoj novi identited gradi na negiranju Rusije i ruskog identiteta a Crna Gora na negiranju srpstva (ne valjaju ima Petar Cetinjiski, Njegos, Kralj Nikola, ne valja im srpska azbuka, sprski jezik i sl.)

jugguja

pre 9 godina

@Mirko

A baklja je teledirigovana i navodjena preko DNK koda Igora Akinfejeva koji je predhodno uzet iz hotelske sobe i stavljen u mali uredjaj koji je stavljen u ruku navijaca koji je trebao samo da drzi baklju a ruka je bacila tacno na golmana.
Naivan si, u stvari nisi naivan vec mlatinjas iz 1 u 1.

ulica

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

moli boga da se to ne desi, jer vam srbi čine 70% turista

амерички сан? ха ха ха ха

pre 9 godina

(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Е важно да си се јавио да нам објасниш како уживаш у Америци. Да стварно уживаш не би лечио фрустрације лупетањем.

Studirao u BGD

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace
(Milovan Čolić, 28. mart 2015 08:31)

Milovane !! U Srbiji ne studira ni jedan jedini ( brojem - 0 ) student koji se izjasnjava Crnogorcem - besplatno ! Besplatno studiraju samo studenti koje se izjasne kao Srbi iz Crne Gore . I ne siri lazi da vi nekog besplatno skolujete . A i svaka medicinska intervencija , svaka operacija pacijenata iz Crne Gore na klinikama u BGD se PLACA do zadnjeg dinara . Da li ti to znas ili ne zelis da znas pa siris ovakve odvratne nacionalisticke pamflete ????Ps . I da znas da se u potpunosti slazem da svaka usluga koja se u Srbiji uradi gradjanima Crne Gore naplati . Jer je to jedino normalno i posteno . Samo je ruzno da se kaze da je besplatno kad to nije istina .

једном и никад више

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Не, него ћу да идем у Црну Гору. Ко сматра да је оно тамо летовање има прелом мозга.

nenad rs

pre 9 godina

То нема везе,погодити бакљом било ког голмана,Америке,Русије,Конга је срамота и за осуду.Спорт треба бити уживање,витештво а не испољавање фрустрација.

yx

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.
(xy, 27. mart 2015 22:17)

А одакле теби право да пишеш коментате упркос евидентном недостатку писмености?

profesor G

pre 9 godina

Sve ste pobrkali. Trebalo je nas bakljom, a Ruse bubrezima.
Hitno kod dekana Toleta i dr Bogdanova na edukaciju, da naucite kako se to radi.

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39) zasto si mi ukrao ime?

ЕХ

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Колико јадан и искомплексиран мораш да будеш па да посећујеш сајтове и остављаш коментар на вести које се нимало не тичу тебе и твоје земље. Је ли то лечење фрустрација?

ја ћу те спасити Мишел

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali
(Pudu Vopaj, 27. mart 2015 23:57)

Нико нас не воли јер виде да не волимо сами себе. Ти си очигледан пример. Што се тиче мора и ту је ствар јасна. Поредити Грчку и Црну Гору је као да поредиш Мерцедес и Југо. Можеш ли да замислиш друге дестинације?

кардељева деца

pre 9 godina

Sto se mene tice nikad Rusa ne bih nazvao bratom.Na moju srecu ja znam ko mi je brat i ne nazivam svakoga brazom.
(levac, 27. mart 2015 22:25)

А јеси ли знао ко ти је брат и кад си се бавио отимачином после 1945. године?

Milos

pre 9 godina

Zasto smo se mi sinoc okupljali protiv Cg neka neko meni objasni? Ovo jeste sramno da se gadja golman rusije, ali isto tako ne predstavljajte srbe da su protiv cg jer ja nijesam i nije niko koga poznajem

srbin iz pive

pre 9 godina

@balsa A od vas se moze ziveti u bg i ns?sve vas treba proterati u tu vasu malu drzavicu pa sa siptarima zivite.sve do jednog.vasi studenti imaju prava ovde veca nego srpski.

ђђ

pre 9 godina

Koliko je zemalja samo amerikanizovano i koliko ce jos biti...strasno
(baki, 27. mart 2015 21:17)
Strashno bi bilo da je posrbljeno!
(dd, 27. mart 2015 21:39)

Страшно је да још има стаљиниста попут тебе.

неке васпита и улица

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 28. mart 2015 03:00)

На основу овог, а и претходних, коментара долазим до закључка да је једино могуће да ти немаш кућног васпитања.

Trollston

pre 9 godina

Ne zanosite se da je ovo ispad jednog coveka, ovo je problem drzave, problem sistema koji ne moze ili ne zeli da se izbori sa problemom. Isti problem imamo i mi u Srbiji, a imaju ih i Hrvati, Bosanci...Zasto nikada nije pogodjen igrac bakljom na utakmici u Becu, Parizu, Madridu ili Londonu? Jednostavno, organizacija je takva da baklja ne moze ni da se unese na stadion, a onaj ko to pokusa biva priveden i procesuiran, pa narednih 5 godina mora da se javlja u policijsku stanicu pred svaki mec. Ozbiljne drzave ovo ne dozvoljavaju.

Moje misljenje

pre 9 godina

Svuda ima losih i dobrih ljudi,navijaca i huligana.Dok sam isao na utakmice garantujem da vise od pola koji dodju na stadion su spremni na ovakve stvari.Ipak kada ceo stadiomn vice ZA DOM SPREMNI,to je stanje nacije.Kada bacaju bubrege u teren i gadjaju golmana bakljom,hvataju igrace za vrat,stanje nacije.Vicu NOZ,ZICA,SREBRENICA,stanje nacije.Siptari,njih ne vredi ni komentarisati,to je srednji vek.Ovaj Balkan je mnogo los,zao mi je sto je tako.Zivi mi bili svi dobri ljudi

блејд ранер

pre 9 godina

Glupi navijaci izjednacavaju putina i bilo kog drugog Rusa. Ko kaze da ovaj golman uopste podrzava zlocinca na celu svoje drzave!
(Punisher, 27. mart 2015 21:46)

Не кажњаваш ти. Тебе су казнили. Оставили су те без мозга.

Toman

pre 9 godina

Ovo je strasno oko cega se ljudi prepucavaju. Prvo mi nija jasan termin " Srbijanci " sta to znaci i gde ste to culi? Mogu da zakljucim da komentare Crnogorske postavljaju svi samo ne pravi Crnogorci oni bi nas bar oslovljavali sa SRBI ! Ja sam pola Crnogorac, deklarisem se i osecam kao Srbin a mislim i vecina pravih Crnogoraca. Nadam se da necete proci kao mi bez bodova.

Dusko

pre 9 godina

'Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene.' To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima........

Katastrofa

pre 9 godina

Od cojstva osta samo tekstil.
Odnosi se samo na onaj deo populacije zbog kojeg ce propasti i turisticka i fudbalska sezona. Cini se i mnogo vise od toga.
Tako je i u nas Srbalja severnije.
Ulaz na dogadjaje samo uz licnu kartu. Ko baci makar konfetu dozivotna zabrana sportskim terenima, cao zdravo!
Hocemo da vodimo decu na stadione da gledaju sport.
Za junake MMA, kik boks i slicne gluposti.

levac

pre 9 godina

A da je pogodjen recimo golman reprezentacije Amerike?Vi bi se dicili Crnogorcima.Pokrijte se bre i ne pokazujte se koliko volite Rusiju.Vi ne volite nikoga.

Onokao..

pre 9 godina

Kada sam procitao ovo, prvo mi je pao na pamet onaj bedni clanak sa crnogorskog drzavnog portala pod nazivom "Pomazemo Uefi", posle nase utakmice sa albanijom, i htedoh da napisem nesto u tom fazonu, ali ne vredi. Toliko bedan kao oni ne zelim da budem...

švrćan

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39)

Zato sto i Kazahstan i Belorusija igraju kvalifikacije EP!

Vise su oni svi u Evropi nego Izrael, a to ti ne smeta?

niksa

pre 9 godina

I za ( borisa 27 mart 2015 22:21 i Hmm 28 mart 2015 00:27 ). Da i jednom i drugom bude lakse.Nije ovo srpski sajt.Ovo je sajt NATO placenicke TV. i svima treba da bude jasno da pustaju komentare (osim ovog mog, normalno )kako bi jos vise zakrvili isti narod.

bandiera rossa

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

Kako bre JEDAN covek. Nije valjda jedan te isti covek u prvom i sezdesetsedmom minutu na dve razlicite strane stadiona pogodio ruske igrace raznoraznim predmetima?!??!?! Ima tu malo vise od jednog coveka, rodjache...

Obraz

pre 9 godina

A je l i jedan covek skandirao u Moraci "Ubij Srbina" pre par dana kad su igrali Buducnost i Zvezda? Za to vas nie sramota?


Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

501

pre 9 godina

Cinjenica je da su ljudi iz Srbije otisli u CG da navijaju protiv CG. I sada ispadose CG izdajnici sto se nisu izjasnili kao Srbi, nisu ti Srbi sto su otisli da provociraju svoju "bracu"? Mi nismo normalni. Hteli bi da nam neko bude brat ali da ga ponizavamo ponekad i da uvek zna da smo mi neka visa rasa kojoj mora da se divi.

Navijac

pre 9 godina

Mi smo narod sa selektiranom amnezijom. Kome bre mi citamo lekcije, pa ubismo li francuskog navijaca na sred ulice u Beogradu? I mi se foliranti nesto snebivamo.

nenad

pre 9 godina

Zalosno padamo zbog gluposti. Zabijamo jedni drugima noz u ledja misleći da će zapad vise da nas ceni a ispadamo glupi.na utakmici lige sampiona eengleski navijaci pet puta ulaze u teren prekidaju meec niko nije ni spomenuo. Ovde se sve sankcionise

M

pre 9 godina

Najveci bezboznici na svetu zive u Crnoj Gori..Nista cudno..Oni i turiste koji im ostavljaju novac znaju da pretuku....Zabraniti im sva takmicenja posle one kosarke i ovog sinoc.....BRUKA VELIKA.....

švrćan

pre 9 godina

3:0 za Rusiju opusteno. Gazprom ce da objasni bordu UEFA zasto bi bilo dobro da se Rusija kvalifikuje na EP. Dace im "milion razloga" za to.

Leonov

pre 9 godina

Jedan od poglavica navijača je prije par godina ispalio zolju na zgradu.Zolja srećom nije eksplodirala.Na pitanje zašto je to uradio,odgovorio je da je želio da vidi kako to izgleda.Čaka Ivanović nije robijao zbog tog akta

Hulk

pre 9 godina

Neka su ih gađali u Tivat se više ne može živjet od njih. U vrtiću i školi ih više nego naše đece.
(balša, 27. mart 2015 23:51)

Manje masturbacije pa ce biti i vase djece...

Čarapan

pre 9 godina

Ovo je moglo da se desi i kod nas, nema mesta nekom pljuvanju.Ko je bio na stadionu pod Goricom zna da su tribine odmah iza gola. Jedna budala i dosta za ovakvu situaciju. Problem je odnos drustva, policije, sportskih saveza, klubova i pre svega pravosudja i politicara prema ovom problemu. Na primer, ćutanje u crnogorskom javnom prostoru o sramnom ponasanju publike u Morači tokom utakmice sa Pattizanom ovakvim likovima znaci saglasnost i odobravanje. Ista stvar i kod nas.

bilal

pre 9 godina

rusi su nikakav narod
(Bucko, 28. mart 2015 00:12)
Što ne znaš srpski ("bosančicu") pa pišeš Rusi malim slovom 'ajd nema veze al' ova tvoja konstatacija o njima kao nikakvom narodu je dokaz tvoje neobrazovanosti i bezgranične gluposti. Reći za narod koji je iznjedrio jednog Puškina, Dostojevskog, Tolstoja, Gogolja, Turgenjeva, Ljermontoba, Bulgakova, Pasternaka, Gončarova, Gorkog, Šolohova, Ahmatovu i plejadu drugih pesnika I pisaca, Čajkovskog, Stravinskog, Prokofjeva, Musorgskog, Glinku, Rahmanjinova, Šostakoviča I dr. velike kompozitore, Rjepina, Kandinskog, Maljeviča i mnoštvo dr. velikih slikara, Pliseckaju, Barašnjikova, Nurejeva i dr. čuvene baletanke i baletane, jednog Suvorova, Kutuzova, Žukova zatim Mičurina, Mendeljejeva, Saharova pa jednog Eliju Kazanja ili Jurija Gagarina, Germana Titova, Tereškjovu a o sportistima da ti I ne govorim. Reći za narod koji je porazio jednog Napoleona i slomio Hitlerovu strašnu armada da je nikakav je više nego glupost. Čudi me samo kako si dobio onolike pluseve na svoj komentar?

Grayhund

pre 9 godina

koliko lud covek treba da bude pa da ode u stranu zemlju da navija za jednu stranu reprezentaciju protiv druge??? Kakve veze ima ko je priznao Kosovo a ko ne?pobogu, fudbalski mec je u pitanju. zao mi je obicnih i normalnih ljudi u cg, ispastace zbog par budala. znamo mi dobro taj scenario. a ovi sa zapada nece propustiti priliku da nam pokazu kako su oni civilizacija a mi sljam.

Mirko

pre 9 godina

@Crnogorac

Da se ne lazemo-to nije ucinio samo jedan covek. To je organizovano. Dobro se zna kako funkcionisu navijaci. Oni deluju po instrukcijama vodja. Kako bi inace mogli da se sinhroniziju tako i da vrse napade na druge navijacke grupe, da pevaju u isti glas i slicno? Batali te nebulozne price. Ovo je delo koje je vise osoba organizovalo sa namerom da izazove nerede.

Milovan Čolić

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace

master

pre 9 godina

Nema ovo nikakve veze sa navijacima i sportom,to je propaganda i manipulisanje,politika Rusije da preko svojih placenika i satelita unosi nemire i mrznju sa ciljem da na Balkanu ne bude mira,vec nemira koji idu na ruku Putinu.Rusija gubi svog najveceg saveznika i sa tim nece nikako da se pomiri.Ne interesuju njih interesi gradjana Srbije,vec sopstveni,u toj igri su posteni gradjani Srbije i dalje najveci gubitnici,zahvaljujuci takvoj interesnoj braci.

jugguja

pre 9 godina

Nije da imam veliku potrebu da komentarisem desavanja na utakmici, jer svaki komentar je suvisan, ali ne razumijem, zasto se moji odgovori na izlive mrznje koje mi Crnogorci dobijamo ovdje u 90 posto postova, ne pustaju od strane portala. Biram rijeci, jer smatram da je tako u redu, i sagledavam situaciju realno.
Ako imam potrebu da odgovorim na bezobrazluke, koje ja nisam spreman da uputim, vec samo da odgovorim na njih, ako dobijam da moji komentari nisu pozeljni na ovom portalu, vec da komentarisem na crnogorskim portalima, ako predjem preko svega toga i napisem ono sto mislim, smatram da je u redu da se to i pusti. U suprotnom, od vaseg portala dobijam tretman kakav ste vi imali pocetkom ovog vijeka, kada se smjelo pricati, i kada je izlazilo samo ono sto je bilo podobno u datom trenutku.

Joao

pre 9 godina

Siguran sam da su ovo organizovani incidenti, ali ko ih je tacno organizovao i zasto? Crna Gora je tako presla put derusifikacije za kratko vreme i sada ne pripada nigde. Sto je najgore, to ceka i nas!

Djole

pre 9 godina

Navijace koji zaradjuju manje od 2000 Evra mesecno i koji nemaju zavrsen faks ne pustati na utakmice. Navijaci samo u paru smeju dolaziti. Problem resen.

Melenci

pre 9 godina

da samo jedan covek je to uradio,ali niko ga nije sprecio da to uradi.Toliko pogrdnih komentara a rusi im doneli zivih para na milione.Moj komsija je prodao vikendicu nista posebno velika,pa je ovde kupio dva stana od 60kvadrata!I Srbija uvek ispasta za svoje huligane placa silne kazne,da ne pricam da nam posle treba godine da nas gledaju kao ljude.Ne radujem se ovome sto je snaslo crnogorce,daleko bilo,ali svako mora da snosi posledice.Moze da se desi da politicari to ispeglaju,ali rusi im ovo nece zaboraviti.Upaljena baklja,direktno u glavu i niko nije video...

Dragan VG

pre 9 godina

@Salsa

Gledao si, za svojih 50 godina duplo vise utakmica od Misela Platinija!?
Da li si ti svestan cime se Misel Platini bavio ranije?
Ti ocito nekog zezas... :D

čojstvo

pre 9 godina

I CG okrenu leđa rusima,bravo CG dokazali ste da razmišljate svojom glavom.Imaju rusi svoje dične prijatelje Bjelorusiju,S.Koreju,Kazahstan i slične.

Srpski nacionalista 93

pre 9 godina

Pa vecina crnogoraca je odavno izgubila cast i dostojanstvo.U poslednje vreme sve se vise napadaju Srbi po Crnoj Gori,pale se srpske zastave,zvizdi se srpskoj himni.I sta onda ocekivati od njih kada su u pitanju Rusi....,,da nije bilo Srbije i dalje bi samo cuvali ovce po Durmitoru.....,,a sada im sve vise Srba smeta.Prekrajaju jezik,izmisljaju neku crnogorsku naciju,neku crnogorsku pravoslavnu crkvu sa nekim laznim pravoslavcem Dedeicem...I sta vise mozemo od njih da ocekujemo...,,navikli su se u izdaji......

vranic

pre 9 godina

Nemaju crnogorci nista svoje sem mora, a za ostalo mogu zahvaliti yugi i ovoj ludoj srbiji. Citaju nase novine, gledaju nase tv programe, slusaju nasu muziku, gledaju nase fimove i serije. Nemaju jedan normalan fakultet u zemlji pa zato na spiskovima za dom zauzmu prvih sto mesta zahvaljujuci rodbini koja se vec snasla "preko". A kad pocnu da se dice odakle su digne mi se kosa na glavi. Vise bih voleo da nam dolaze hrvati nago ovi.

doktor

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Zivim u Rusiji, mnogo Rusa ovde...i smatraju nas bracom. A vidi...izasao sam iz svoje zemlje.

lalos

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

pa kad se sav sve od vas dole, preselio ovamo gore!

atomski mravojed

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Hahaha
Na Baltičko more verovatno nećemo, ali me Crnogorsko primorje sigurno videti neće

MirjanaJ

pre 9 godina

(Pudu Vopaj)Važi,ja ionako ne idem u CG na more,bila jednom shvatila da nas ne vole i odustala!Samo bih volela da i oni počnu razmišljati o Srbiji kao i ja o CG!Pa kakav je to narod čoveče ,naseljavaju Srbiju svaki dan!Toliko da im treba uvesti vize za Srbiju ,a vidi kako se ponašaju!!!!!!!

Dukljanski akademik

pre 9 godina

@LOL

Ne izdajnici Slovena.
Ovo su izdajice srpskog roda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan VG, 28. mart 2015 00:05)

Pa Srbi su Sloveni. Uostalom, svi smo mi prvo Sloveni, pa tek posle nekakvi Crnogorci, Hrvati, Bosanci, Vojvodjani, Hercegovci, Srbi....., pa pobogu svi govorimo istim, juznoslovenskim jezikom kome smo dali razlicite nazive. Ceo svet nam se smeje zbog toga. Mnogo smo jadni.

Pera Petrović. Zvani Nješke.

pre 9 godina

I sad, kao, najveći problem je bio taj što su neki Srbi iz RS došli da navijaju za Rusiju.
I da jesu - u čemu je zapravo problem? Nek navija ko god hoće i za koga god hoće.
Jel trebalo svakom navijaču Rusije pregledati pasoš, utvrdjivati genetsko poreklo?
Nemojte da skrećete temu!
Domaći navijači su se poneli ko najgora banda i to je to. Bićete kažnjeni najžešće, što i zaslužujete.

Nu, ne bojte se, turistička sezona neće biti ugrožena. Doćiće ono malo osrednjih tajkuna iz Novosibirska. Svako svome.

A sad da saslušamo najnoviji splet pesama o čojstvu, junaštvu i brkovima. Kako muškijem, tako i ženskijem.

boohoo

pre 9 godina

btw neki komentari me ovde podsecaju na "Tri karte za holivud", podelilo se selo na amerikance i ruse. nemojte bre biti smesni. ne znam jel smesno ili zalosno.

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da je ovo klasičan primer kompleksa koji se sa političke i ekonomske sfere preneo na stadion...kada su crnogorci shvatili da njihove ekonomske sankcije Rusiji ne daju željene i očekivane rezultate-udarili su po njihovoj fudbalskoj reprezentaciji...na žalost...

Zoran

pre 9 godina

Pa u poslednjih 7-8 godina glavni ekonomski i politicki saveznici CG su Albanija i Kosovo. To je Milo rekao pre vise godina. Plus, to su im sad glavni gosti. U skladu sa time, koga jos briga za "bracu " Ruse.

Montenegro

pre 9 godina

Volimo vas braco Srbi I Rusi. Mi smo jedan narod I uvijek cemo biti. A ovi politicari sto zele da nas razdvoje nikada to nece uspjeti.

vrnite se kuci

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

Zahvaljujuci vama.

Pomoravac

pre 9 godina

Neka mi neko objasni koja je to zemlja Srbijanija? Čujem njeni stanovnici su Srbijanci. Ja živim u Srbiji i ja sam Srbin, a ako postoji ova Srbijanija da razmislimo o ujedinjenju. O Crnogorcima ne treba trošiti reči..

Cikotić

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...
(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Mnogi su vama bili pokrajina (i mi, da se ne lažemo), pa odoše svojim putevima i ostaviše vas u blatu. Ode i Kosovo, a još niste naučili lekciju...

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Већ неко време су ми тужни ови коментари који једва чекају било шта са Црном Гором, па да крене прозивање, "признали су Косово", "никакви су угоститељи" итд итд. Стварно не разумем зашто сада мрзимо и Црногорце. Ево мајке ми. Све разумем, али зашто сада и Црна Гора... Стварно не схватам. Уместо да се трудимо да имамо што боље односе, не... Сви знају како су и ту независност (и зашто) изгласали, зашто су Косово признали.. Ко може да каже да то ми не би урадили да смо на њиховом месту? Да нам се обећава и ово и оно.. Је л` би признали, нпр, неку Македонску територију као Грчку? Па и сами смо признали то Косово. Сад скоро. И? Где сте на улицама? А и када сте изашли једино што сте урадили је да опљачкате продавнице спортске опреме и разбијете прозоре Мекдоналдсу. Не знам за вас, али ја не желим да будем посвађан и са Црном Гором. Нико од околних држава нам не одговара, да ли је могуће да смо само ми у праву?

PECANAC

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?
(shomx, 28. mart 2015 01:01) A kojemu bratu pricas to jadan, kad su nama rusi bili braca pobogu.

dado

pre 9 godina

Nema nikakve sumnje da će ovo medijski odjeknuti u Rusiji. A koje će posledice biti čućemo sredinom jula,u vidu kuknjave sa polupraznih plaža..

Andi

pre 9 godina

Srbi budite jednom korektni i priznajte s kim imate dobre susjedski odnosi, od Vardara pa do Trigllava svi su vam krivi,!!!! Daj opametite se jednom zauvijek....

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Такође, волео бих да га Акинфејев тужи. Тог што је бацио бакљу. Узме неког најбољег могућег адвоката на свету, за ово лако може да добије милион-два. Па да видим како ће да плати.

Miroslav

pre 9 godina

@miro split

Ali kako ne voleti ovog coveka,aj nek' mi neko objasni!?!? On i kada se sali i kada govori u zbilji,prosto ne gresi!!! Jednostavno,najracionalniji komentator koji se ikada pojavio na bilo kom sajtu a da sam ga za svoje 34 godine(razume se,onaj dobar deo tih godina koristeci net i portale i komentarisanje na temama) procitao!!! Ne zato sto cesto ume da bude na strani Srbij i Srba,vec zaista,covek je em duhovit,em inteligentan a na sve to,nacionalno,pa da ne preteram,reci cu neopterecen!!!

Zabjelo

pre 9 godina

Ali zasto navijanje srpskih navijaca protiv cg, i ovi negativni komentari? Bas ste me neprijatno iznenadili, mi navijamo za vas uvijek, bilo to da je fudbal, kosarka, bilo sto. Sem kad igrate protiv nas. Zasluzili smo da nas izbace iz kvalifikacija, najstrozija kazna zbog par budala. ali ne kapiram ovu mrznju. I sjutra cu da navijam za vas protiv portugaca...svako dobro!

bb

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Zato sto je moj deda oslobodio Beograd, a ne tvoj.

Azer

pre 9 godina

Vidite po komentarima mentalitet koji vlada kod djetica, nisu oni nista krivi al' su ,,Srbijanci" duplo vise krivi od njih i sve je ok jer oni nisu ,,Srbijanci". Sta vam nacinise u ovih deset godina , pa to je da covek ne poveruje.

irony

pre 9 godina

ne znate kakva je situacija bila na tribinama, navijaci su negodavali citav dogadjaj, isfrustrirani gestom ovog pojedinca, izvinjavali se golmanu... steta bas steta. cijela crna gora se nada da ce nas izbaciti, zasluzili smo, treba da platimo! sramno! mene je sramota kakvu sliku saljemo u narod, a generalno nismo divljaci! zao mi je omladine koja je otisla da gleda nadajuci se dobrom mecu, eto kako se zavrsi. jos jednom, rusi prastajte!

Ajde_Milivoje

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)
Skroz netačno. Zivim u Usa 7 god i 95% Rusa koje sam sretao po diskotekama znaju za nas. Moj burazer je za malo dobio batine da jedan Rus nije cuo kako ovaj prica srbski i bez reci uleteo da ga brani. Nije lepo lagati. Mozda zivis negde gde ljudi ni sami ne znaju sta su :)

Браћа се потукла

pre 9 godina

У ала гробари не воле Црну Гору... За мене су Црногорци вазда браћа,Мило и политика ме не интересују.

One night in May

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)

Bice to zanimljiva promena u odnosu na Grcku...savet na mestu!!

shomx

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?

Pravi Crnogorac

pre 9 godina

Ovo nije pravo lice Crne Gore, ovo noćas nijesu napravili Crnogorci, nego neprijatelji Crne Gore i svakoga ko u njoj živi! Šta god da je uzrok, čak i da ima nekakvog razloga za obračun, sportski teren nikada nije mjesto za tako nešto, i vinovnike ovog djela treba najstrože kazniti! Pravi Crnogorci cijene svoju istoriju i poštuju bratski ruski narod, a još više braću Srbe, a pripadnike svih drugih naroda i vjera poštuju i ne mrze! Pozdrav za sve dobronamjerne čitaoce ovog portala od Crnogorca (Srbina iz Crne Gore).

Mare

pre 9 godina

Rusi su ceo dan u Podgorici izazivali incidente i provocirali domaćine, a isto su nastavili na stadionu sve dok nisu dobili prekid utakmice koji su i želeli. Naravno mafiju u Uefa plaća Gasprom, tako da će samo Crnogorci biti kažnjeni, dok će se Rusi ponovo provući i pored huliganizma njihovih navijača.

Crnogorac

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu

komso

pre 9 godina

Na utakmici Buducnost - Partizan ovo isto navijanje okaramterisano od strane CG medija kao KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJITnavijaciI! Nisu tu krivi .

Drvo4

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.

Hmm

pre 9 godina

@Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....
(boris, 27. mart 2015 22:21)
Cisto da ti bude lakse - ovo je SRPSKI sajt?

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

I sta sad da radim sa ovom utakmicom ? Proso mi tiket ? Da li samo da oduzmem kvotu 2.05 i to mi je dobitak ? Hvala
(niidza, 27. mart 2015 23:18)
kvota 1 za prekinut mec ili predaju u tenisu bilo koji rezultat da je bio

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu

Brat Dicro

pre 9 godina

Није ово Црна Гора већ обала српског мора, није ово Монетенегро већ највеће српско легло !

dexter

pre 9 godina

Danas je dosta ljudi pokusalo da uplate po raznim kladionicama da ce mec biti prekinut, pa su blokirali uplatu. sigurno je bilo i onih koji su to malo ranije uplatili.. biznis

jednom pokrajina uvek pokrajina

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...

salsa

pre 9 godina

pa šta ako je pogodio golmana bakljom! kao da je to privi ili poslednji put viđeno! makar navijači nisu utrčavali u teren i jurili i davili fudbalere kao što smo gledali sto puta u drugim državama-jeste da je ono sa bakljom i povredom golmana bila nemila scena ali daleko da je ovaj meč trebalo prekinuti-ufea je pre nekoliko dana donela odluku da će se oštro obračunavati sa huliganizmon navijača u evropi jer su se oteli kontroli pa su počeli sa podgoricom-ništa toliko strašno na ovoj utakmici , čega smo se sve u životu nagledali po raznim stadionima , makar ja koji sam verovatno u svom životu za 50 godina gledao duplo više utakmica od mišela platinia i hjegovih pajtaša iz rukovodstva ufe-e

Jela

pre 9 godina

Nije mi jasno, umesto da se od ovoga napravi novi presedan stila Djenova, utakmica se nastavlja po sto puta, a covek ni kriv ni duzan, zamalo da izgine nasred terena jer ga je pogodila zapaljena baklja. Da ne pominjem to sto stvarno ne razumem kakva to osoba, u svoj svojoj hrabrosti napada sportistu u sred utakmice. I to jos na onakav nacin. Stvarno sramota.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Crnogorci su se jeftino primili na ruske provokacije (kao mi na albanske) i sad će da plate. Zasluženo, nema šta. Nemački sudija jeste navlačio za Ruse, svirao nepostojeći penal i jedva dočekao da prekine meč, ali sve to nije nikakvo opravdanje za gađanje sa tribina.

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)
44.6% je bilo protiv nezavisnosti Crne Gore, tako da mozes misliti koliko je preslo granicu, da navija za Ruse.

Revolting Cock

pre 9 godina

@xy

Најмилије нам је да се позивамо на ћирилицу и Његоша кога су се такви као Ти одрекли. Чак смо га и на новчаницу ставили!

Pudu Vopaj

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali

Кривокапић

pre 9 godina

Ма супер. Имам осећај да ћемо и ми нешто да за рља о у Португалији и да се лепо опростимо од фудбала.

eric-cartman

pre 9 godina

ovako...sram bilo onog sto je bacio baklju na golmana,penal veze s mozgom nije imao cist start na loptu i sram bilo ove nase sto su dosli tamo da provociraju crnogorce....eto toliko

bonovi za menzu

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Pitaj zemljake u Beogradu.

srbin

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)
Nije ti loš predlog. Ne moramo stalnu u Grčku da idemo.

perhan

pre 9 godina

vec treci put se prekida mec i verovatno ce opet biti nastavljen!!! zar je moguce da je uopste nastavljen nakon sto je Akinfejev zavrsio u bolnici? kakvi dvostruki arsini!!! Srbina, Rusa mozes i da ubijes, al mec se mora odigrati. a naa su u Djenovi zbog mnogo blazeg incidenta kaznili a utakmice nije ni bilo.

dragisa

pre 9 godina

@ SuMadinac
Zato sto Albanci nisu hteli da izadju ana teren! I zato su zvanicno mec izgubili sa 3:0, samo sto su Srbiji posle oduzeta ta tri boda.

nenad rs

pre 9 godina

Шта урадише људи од фудбала,штета за Јоветића и момке али толики излив мржње је ненормалан.Да су играли Украјина и Русија и Кијеву ово се неби десило.

Event Horizon

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?

bedno

pre 9 godina

Incident je za svaku osudu.Damo mi stvarno nije jasno sta treba da znaci zasto Ruse ovo ono?Znaci da je neko drugi u pitanju to bi bilo ok?Majko mila kakve budalastine se sve mogu provitati ovde.

Sorin

pre 9 godina

Nisam bio na utakmici, ali, kao Crnogorac, osjecam potrebu da se izvinim, sramota me je!
Iskreno se nadam da ce nas izbaciti iz ovih kvalifikacija.

RAGNAR

pre 9 godina

Momcine, jeste li se pogledali u ogledalo prije nego iskucaste ove komentare? Meni ovo lici na vasa posla,a s obzirom da vas je trecina dolje...

marko

pre 9 godina

što su mediji. Evo gledam utakmicu sa tribina. Cijeli dan gledam Ruse po podgorici, piju, zezaju se i nema nikakvih problema. Rusi na primorju, gdje god se okreneš Rusi. Sve je to lagano ljudi moji. Stvarno mislite da crnogoci imaju problema sa Rusijom?? Ovo je ,,vijest" i panika zbog NATO priče i sl.. Za sve to meni nema mjesta u fudbalu...

Ukor razrednog staresine

pre 9 godina

Vi njima baklju,oni vama interkontinentalnu balisticku raketu,e toliko od mene! (Renger, 27. mart 2015 21:55)

Daj, ne preteruj!

Ratovi na Balkanu počinjali su već na stadionima

pre 9 godina

Kakvo crno oduzimanje bodova! Biće pohvaljeni od UEFE za organizaciju incidenta i primljeni u NATO po ubrzanoj proceduri. Ovde su samo Rusi ispali glupi što su se vratili na teren.
Najveći biser je pandur - šatro "vođa navijača Crne Gore" koji je identifikovao kolegu-huligana a verovatno ga i lično uhapsio.

Miroslave

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA

MMM

pre 9 godina

"Zatvoreno je više ulica u centru grada..."
Sto znaci 90% grada Podgorice je neprohodno!!!

A ovo,huligani,tuca,neredi...pa to nije nista novo! Ipak su to Srbi,zar ne?!
Ili su to samo u ovakvim,negativnim trenucima,a kada se treba hvaliti cojstvom i junastvom,onda su to sami,cistokrvni Crnogorci!!! Joooj,ko vas ne zna....

boris

pre 9 godina

Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....

xy

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.

ogi.-cg

pre 9 godina

Kića-zao mi je al nista od toga sto si pozelio.Vrhunska atmosfera,veliki aplauz Ruskoj himni,al sta da radis jednoj budali,najvjerovatnije drogiranoj.Da nije sve bilo bezbjedno ne bi Rusi nastavili.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Naravno, da je baklja pogodila nekog (bilo kog) na JNA, odmah bi bilo registrovanje 0:3 i 4 utakmice bez gledalaca. Ali nije samo UEFA=MAFIJA. Isto (jos gore) je bilo pre par meseci u Eurocup-u kad je "junak" sa tribina uleteo i krenuo da gura i udara turske kosarkase. I opet nikom nista. Vec su sledecu tekmu igrali u punoj dvorani. Pre neki dan bubrezi na Dula, opet nista. Bitno da su se oni (kao i danas) lepo izvinili.

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

brko

pre 9 godina

Nije mi jasno cemu netrepeljivost medju 3 bratska naroda. Crnogorci prodali svoju obalu Rusima i te pare ulozili/potrosili u Beogradu. Samo nek se vrti para... Dakle posredno Rusi ulazu u Srbiju.

nikšićko

pre 9 godina

Eeeee đe smo pali kukala nam majka, ali bilo je 100 njak navijača koji su pokušali zapaliti US zastavu i pjevali su srpske i ruske pjesme u sred PG

Steva

pre 9 godina

Pa ovu Rusiju ponižavaju gore nego nas.Bije ih ko stigne a oni se samo pravdaju i izvinjavaju.Kladim se da će ruski fudbalski savez da moli UEFU da oprosti ruskom golmanu zato što je isprovocirao miroljubive crnogorske navijače. Zamislite šta bi Izrael uradio kada bi neko napao njihovog sportistu.

SrpskaRepublika

pre 9 godina

Nije kriva CG zbog jednog idiota. Crnogorci su dobar dio srpskog naroda, malo ih je politika zaglupila, ali to ce nestati kada nestane Milo. Braco Srbi, svi slozno. Vidite sta nam zapad radi. Pozdrav iz Hercegovine.

woi

pre 9 godina

Mi smo jadni nebili uveli sankcije Rusiji a ne da pogodimo ruskog reprezentativca bakljom u glavu.
No bogami ako nas jedna pogodi potonusmo u Jadransko more .

Johnny

pre 9 godina

@Miroslave, nije upaljena jedna baklja nego mnogo baklji. Pritom je upaljena albanska zastava. Videli smo gomilu babuna na žici. Ne želim da poredim šta je veći incident, samo mi je muka od ovakvih dešavanja.

goxy

pre 9 godina

Ovo da se desilo kod nas Srbija bi automatski bila izbacena iz kvalifikacija, a sledece bi igrala sa -10 bodova zaostatka, svaku utakmicu u gostima, i bez prava na izmene tokom utakmice.

miro split

pre 9 godina

Jesan li ja ovo dobro razumija?Igraju Crna Gora i Rusija u Podgorici glavnom gradu Crne Gore,potukli su se crnogorski i ruski navijači,crnogorski je navijač pogodija ruskog vratara bakljon u glavu,a za sve su ustvari Srbi krivi.Jesan dobro razumija?Nešto mi tu ne štima,ali tako piše.

sovuljaga

pre 9 godina

Sramota,"Srbi" iz Bosne,ili tacnije Bosanci su isli u Cg da navijaju za Rusiju?!?!?!Dno dna!Ta Crna Gora je ratovala zbog nas i za nas jos prvih ratova,a "izdala" nas je zato sto je priznala Kosovo koje smo i mi priznali???

NS BOY

pre 9 godina

Crnogorski sport uskoro nece zavisiti od prirodnih talenata Crne Gore, vec od uvoza talenata, sto je odavno vec slucaj sa kosarkom. Vodeci se logikom, normalno je to, jer zemlja ima manje od milion stanovnika. U svakome drugome sportskom kraku ce tako biti takodje.

Toza

pre 9 godina

Tako ti je to kad danas svako ima reprezentaciju! (sved, 27. mart 2015 21:11)

Ako je to tako, onda je nasa bruka velika sto su ispred nas na FIFA listi.

TrebinjeHercegovina

pre 9 godina

Ne sudimo po jednoj budali. Rusi su dobrodosli u sve srpske zemlje. A svudje ima budala koje je lako zaslijepiti mrznjom. Ne zavadjajmo se ni medjusobno, ni s Rusima.

HERCEGOVAC

pre 9 godina

Steta sto je politika zaglupila ovako dobar i nadaren dio srpskog naroda. Nece ni ovo dovijeka. Nemojmo se svadjati i dizati tenzije. Svi smo Srbi. Proce i ovi teski dani.

kole

pre 9 godina

A toliko su se nekad voleli..eto nasa braca Rusi su bili veliki finansijeri Crnogorskog rezima i zagovornici odcepljenja nase ex brace iz Crne gore . Razdvojise dva oka u glavi.Mislili imace baze u Jadranu. ali eto oni se Srpstva odrekose zabise nama noz u ledja a Rusi mislili sa njima tikve da sade.

Pedja

pre 9 godina

Treba jednostavno zabraniti fudbal na Balkanu dokle god zemlje ne donesu i ne sprovedu zakon protiv huligana na stadionima. U vecini zemalja na svetu igras kulturno, jedino na ovim prosorima ko da si pao usred gradjanskog rata.

neopravdano odsutan

pre 9 godina

Nista od ovoga nije trebalo da se desi...igraju reprezentacije dva prijateljska naroda.Steta!!!
Inace,iz Srbije sam i nikad necu navijati protiv Crne Gore(sem kada igra protiv nas).

Finac

pre 9 godina

Pa ako ovo nije razlog za trajni prekid utakmice, neznam sta je trebalo da se desi da sudija prekine utakmicu? Da neki fudbaler pogine na utakmici? Sramota za sudiju inace iz elitne, najkvalitetnije gruppe evropskih sudija i delegata.

marija

pre 9 godina

Pa kukavicki, s ledja, Crnogorci?
Rusi ce, nadam se, biti jako precizni u nastavku.
Popio vam Milo pamet, a cojstvo otislo dodjavola.
Sram vas, bre, bilo!!!!!!!!

Lala iz Banata

pre 9 godina

"Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan."

Vođa navijača?
Pa to je postalo zanimanje? I još se dotičnom dozvoljava da govori preko ozvučenja na stadionu?
Stvarno je fudbal na Balkanu - dno dna...

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

basketaš

pre 9 godina

indijanci...dokazali bezbroj puta. utakmica budućnost-partizan i ova fudbalska je kulminacija. treba vam lupiti sankcije na sport uopšte...

miro split

pre 9 godina

Jesan li ja ovo dobro razumija?Igraju Crna Gora i Rusija u Podgorici glavnom gradu Crne Gore,potukli su se crnogorski i ruski navijači,crnogorski je navijač pogodija ruskog vratara bakljon u glavu,a za sve su ustvari Srbi krivi.Jesan dobro razumija?Nešto mi tu ne štima,ali tako piše.

Miroslave

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA

shomx

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?

Lala iz Banata

pre 9 godina

"Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan."

Vođa navijača?
Pa to je postalo zanimanje? I još se dotičnom dozvoljava da govori preko ozvučenja na stadionu?
Stvarno je fudbal na Balkanu - dno dna...

nenad rs

pre 9 godina

Шта урадише људи од фудбала,штета за Јоветића и момке али толики излив мржње је ненормалан.Да су играли Украјина и Русија и Кијеву ово се неби десило.

jednom pokrajina uvek pokrajina

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...

Ratovi na Balkanu počinjali su već na stadionima

pre 9 godina

Kakvo crno oduzimanje bodova! Biće pohvaljeni od UEFE za organizaciju incidenta i primljeni u NATO po ubrzanoj proceduri. Ovde su samo Rusi ispali glupi što su se vratili na teren.
Najveći biser je pandur - šatro "vođa navijača Crne Gore" koji je identifikovao kolegu-huligana a verovatno ga i lično uhapsio.

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)
44.6% je bilo protiv nezavisnosti Crne Gore, tako da mozes misliti koliko je preslo granicu, da navija za Ruse.

Crnogorac

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu

Hmm

pre 9 godina

@Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....
(boris, 27. mart 2015 22:21)
Cisto da ti bude lakse - ovo je SRPSKI sajt?

perhan

pre 9 godina

vec treci put se prekida mec i verovatno ce opet biti nastavljen!!! zar je moguce da je uopste nastavljen nakon sto je Akinfejev zavrsio u bolnici? kakvi dvostruki arsini!!! Srbina, Rusa mozes i da ubijes, al mec se mora odigrati. a naa su u Djenovi zbog mnogo blazeg incidenta kaznili a utakmice nije ni bilo.

komso

pre 9 godina

Na utakmici Buducnost - Partizan ovo isto navijanje okaramterisano od strane CG medija kao KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJITnavijaciI! Nisu tu krivi .

marija

pre 9 godina

Pa kukavicki, s ledja, Crnogorci?
Rusi ce, nadam se, biti jako precizni u nastavku.
Popio vam Milo pamet, a cojstvo otislo dodjavola.
Sram vas, bre, bilo!!!!!!!!

HERCEGOVAC

pre 9 godina

Steta sto je politika zaglupila ovako dobar i nadaren dio srpskog naroda. Nece ni ovo dovijeka. Nemojmo se svadjati i dizati tenzije. Svi smo Srbi. Proce i ovi teski dani.

basketaš

pre 9 godina

indijanci...dokazali bezbroj puta. utakmica budućnost-partizan i ova fudbalska je kulminacija. treba vam lupiti sankcije na sport uopšte...

srbin

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)
Nije ti loš predlog. Ne moramo stalnu u Grčku da idemo.

goxy

pre 9 godina

Ovo da se desilo kod nas Srbija bi automatski bila izbacena iz kvalifikacija, a sledece bi igrala sa -10 bodova zaostatka, svaku utakmicu u gostima, i bez prava na izmene tokom utakmice.

bonovi za menzu

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Pitaj zemljake u Beogradu.

Brat Dicro

pre 9 godina

Није ово Црна Гора већ обала српског мора, није ово Монетенегро већ највеће српско легло !

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

Drvo4

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.

SrpskaRepublika

pre 9 godina

Nije kriva CG zbog jednog idiota. Crnogorci su dobar dio srpskog naroda, malo ih je politika zaglupila, ali to ce nestati kada nestane Milo. Braco Srbi, svi slozno. Vidite sta nam zapad radi. Pozdrav iz Hercegovine.

Event Horizon

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?

MMM

pre 9 godina

"Zatvoreno je više ulica u centru grada..."
Sto znaci 90% grada Podgorice je neprohodno!!!

A ovo,huligani,tuca,neredi...pa to nije nista novo! Ipak su to Srbi,zar ne?!
Ili su to samo u ovakvim,negativnim trenucima,a kada se treba hvaliti cojstvom i junastvom,onda su to sami,cistokrvni Crnogorci!!! Joooj,ko vas ne zna....

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Naravno, da je baklja pogodila nekog (bilo kog) na JNA, odmah bi bilo registrovanje 0:3 i 4 utakmice bez gledalaca. Ali nije samo UEFA=MAFIJA. Isto (jos gore) je bilo pre par meseci u Eurocup-u kad je "junak" sa tribina uleteo i krenuo da gura i udara turske kosarkase. I opet nikom nista. Vec su sledecu tekmu igrali u punoj dvorani. Pre neki dan bubrezi na Dula, opet nista. Bitno da su se oni (kao i danas) lepo izvinili.

eric-cartman

pre 9 godina

ovako...sram bilo onog sto je bacio baklju na golmana,penal veze s mozgom nije imao cist start na loptu i sram bilo ove nase sto su dosli tamo da provociraju crnogorce....eto toliko

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

Toza

pre 9 godina

Tako ti je to kad danas svako ima reprezentaciju! (sved, 27. mart 2015 21:11)

Ako je to tako, onda je nasa bruka velika sto su ispred nas na FIFA listi.

Sorin

pre 9 godina

Nisam bio na utakmici, ali, kao Crnogorac, osjecam potrebu da se izvinim, sramota me je!
Iskreno se nadam da ce nas izbaciti iz ovih kvalifikacija.

Jela

pre 9 godina

Nije mi jasno, umesto da se od ovoga napravi novi presedan stila Djenova, utakmica se nastavlja po sto puta, a covek ni kriv ni duzan, zamalo da izgine nasred terena jer ga je pogodila zapaljena baklja. Da ne pominjem to sto stvarno ne razumem kakva to osoba, u svoj svojoj hrabrosti napada sportistu u sred utakmice. I to jos na onakav nacin. Stvarno sramota.

neopravdano odsutan

pre 9 godina

Nista od ovoga nije trebalo da se desi...igraju reprezentacije dva prijateljska naroda.Steta!!!
Inace,iz Srbije sam i nikad necu navijati protiv Crne Gore(sem kada igra protiv nas).

Steva

pre 9 godina

Pa ovu Rusiju ponižavaju gore nego nas.Bije ih ko stigne a oni se samo pravdaju i izvinjavaju.Kladim se da će ruski fudbalski savez da moli UEFU da oprosti ruskom golmanu zato što je isprovocirao miroljubive crnogorske navijače. Zamislite šta bi Izrael uradio kada bi neko napao njihovog sportistu.

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu

Finac

pre 9 godina

Pa ako ovo nije razlog za trajni prekid utakmice, neznam sta je trebalo da se desi da sudija prekine utakmicu? Da neki fudbaler pogine na utakmici? Sramota za sudiju inace iz elitne, najkvalitetnije gruppe evropskih sudija i delegata.

sovuljaga

pre 9 godina

Sramota,"Srbi" iz Bosne,ili tacnije Bosanci su isli u Cg da navijaju za Rusiju?!?!?!Dno dna!Ta Crna Gora je ratovala zbog nas i za nas jos prvih ratova,a "izdala" nas je zato sto je priznala Kosovo koje smo i mi priznali???

Pedja

pre 9 godina

Treba jednostavno zabraniti fudbal na Balkanu dokle god zemlje ne donesu i ne sprovedu zakon protiv huligana na stadionima. U vecini zemalja na svetu igras kulturno, jedino na ovim prosorima ko da si pao usred gradjanskog rata.

kole

pre 9 godina

A toliko su se nekad voleli..eto nasa braca Rusi su bili veliki finansijeri Crnogorskog rezima i zagovornici odcepljenja nase ex brace iz Crne gore . Razdvojise dva oka u glavi.Mislili imace baze u Jadranu. ali eto oni se Srpstva odrekose zabise nama noz u ledja a Rusi mislili sa njima tikve da sade.

woi

pre 9 godina

Mi smo jadni nebili uveli sankcije Rusiji a ne da pogodimo ruskog reprezentativca bakljom u glavu.
No bogami ako nas jedna pogodi potonusmo u Jadransko more .

dexter

pre 9 godina

Danas je dosta ljudi pokusalo da uplate po raznim kladionicama da ce mec biti prekinut, pa su blokirali uplatu. sigurno je bilo i onih koji su to malo ranije uplatili.. biznis

TrebinjeHercegovina

pre 9 godina

Ne sudimo po jednoj budali. Rusi su dobrodosli u sve srpske zemlje. A svudje ima budala koje je lako zaslijepiti mrznjom. Ne zavadjajmo se ni medjusobno, ni s Rusima.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Crnogorci su se jeftino primili na ruske provokacije (kao mi na albanske) i sad će da plate. Zasluženo, nema šta. Nemački sudija jeste navlačio za Ruse, svirao nepostojeći penal i jedva dočekao da prekine meč, ali sve to nije nikakvo opravdanje za gađanje sa tribina.

Revolting Cock

pre 9 godina

@xy

Најмилије нам је да се позивамо на ћирилицу и Његоша кога су се такви као Ти одрекли. Чак смо га и на новчаницу ставили!

marko

pre 9 godina

što su mediji. Evo gledam utakmicu sa tribina. Cijeli dan gledam Ruse po podgorici, piju, zezaju se i nema nikakvih problema. Rusi na primorju, gdje god se okreneš Rusi. Sve je to lagano ljudi moji. Stvarno mislite da crnogoci imaju problema sa Rusijom?? Ovo je ,,vijest" i panika zbog NATO priče i sl.. Za sve to meni nema mjesta u fudbalu...

NS BOY

pre 9 godina

Crnogorski sport uskoro nece zavisiti od prirodnih talenata Crne Gore, vec od uvoza talenata, sto je odavno vec slucaj sa kosarkom. Vodeci se logikom, normalno je to, jer zemlja ima manje od milion stanovnika. U svakome drugome sportskom kraku ce tako biti takodje.

brko

pre 9 godina

Nije mi jasno cemu netrepeljivost medju 3 bratska naroda. Crnogorci prodali svoju obalu Rusima i te pare ulozili/potrosili u Beogradu. Samo nek se vrti para... Dakle posredno Rusi ulazu u Srbiju.

nikšićko

pre 9 godina

Eeeee đe smo pali kukala nam majka, ali bilo je 100 njak navijača koji su pokušali zapaliti US zastavu i pjevali su srpske i ruske pjesme u sred PG

dragisa

pre 9 godina

@ SuMadinac
Zato sto Albanci nisu hteli da izadju ana teren! I zato su zvanicno mec izgubili sa 3:0, samo sto su Srbiji posle oduzeta ta tri boda.

Ukor razrednog staresine

pre 9 godina

Vi njima baklju,oni vama interkontinentalnu balisticku raketu,e toliko od mene! (Renger, 27. mart 2015 21:55)

Daj, ne preteruj!

Johnny

pre 9 godina

@Miroslave, nije upaljena jedna baklja nego mnogo baklji. Pritom je upaljena albanska zastava. Videli smo gomilu babuna na žici. Ne želim da poredim šta je veći incident, samo mi je muka od ovakvih dešavanja.

boris

pre 9 godina

Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....

Pudu Vopaj

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali

bedno

pre 9 godina

Incident je za svaku osudu.Damo mi stvarno nije jasno sta treba da znaci zasto Ruse ovo ono?Znaci da je neko drugi u pitanju to bi bilo ok?Majko mila kakve budalastine se sve mogu provitati ovde.

једном и никад више

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Не, него ћу да идем у Црну Гору. Ко сматра да је оно тамо летовање има прелом мозга.

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

I sta sad da radim sa ovom utakmicom ? Proso mi tiket ? Da li samo da oduzmem kvotu 2.05 i to mi je dobitak ? Hvala
(niidza, 27. mart 2015 23:18)
kvota 1 za prekinut mec ili predaju u tenisu bilo koji rezultat da je bio

xy

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.

salsa

pre 9 godina

pa šta ako je pogodio golmana bakljom! kao da je to privi ili poslednji put viđeno! makar navijači nisu utrčavali u teren i jurili i davili fudbalere kao što smo gledali sto puta u drugim državama-jeste da je ono sa bakljom i povredom golmana bila nemila scena ali daleko da je ovaj meč trebalo prekinuti-ufea je pre nekoliko dana donela odluku da će se oštro obračunavati sa huliganizmon navijača u evropi jer su se oteli kontroli pa su počeli sa podgoricom-ništa toliko strašno na ovoj utakmici , čega smo se sve u životu nagledali po raznim stadionima , makar ja koji sam verovatno u svom životu za 50 godina gledao duplo više utakmica od mišela platinia i hjegovih pajtaša iz rukovodstva ufe-e

Кривокапић

pre 9 godina

Ма супер. Имам осећај да ћемо и ми нешто да за рља о у Португалији и да се лепо опростимо од фудбала.

Hulk

pre 9 godina

Neka su ih gađali u Tivat se više ne može živjet od njih. U vrtiću i školi ih više nego naše đece.
(balša, 27. mart 2015 23:51)

Manje masturbacije pa ce biti i vase djece...

bilal

pre 9 godina

rusi su nikakav narod
(Bucko, 28. mart 2015 00:12)
Što ne znaš srpski ("bosančicu") pa pišeš Rusi malim slovom 'ajd nema veze al' ova tvoja konstatacija o njima kao nikakvom narodu je dokaz tvoje neobrazovanosti i bezgranične gluposti. Reći za narod koji je iznjedrio jednog Puškina, Dostojevskog, Tolstoja, Gogolja, Turgenjeva, Ljermontoba, Bulgakova, Pasternaka, Gončarova, Gorkog, Šolohova, Ahmatovu i plejadu drugih pesnika I pisaca, Čajkovskog, Stravinskog, Prokofjeva, Musorgskog, Glinku, Rahmanjinova, Šostakoviča I dr. velike kompozitore, Rjepina, Kandinskog, Maljeviča i mnoštvo dr. velikih slikara, Pliseckaju, Barašnjikova, Nurejeva i dr. čuvene baletanke i baletane, jednog Suvorova, Kutuzova, Žukova zatim Mičurina, Mendeljejeva, Saharova pa jednog Eliju Kazanja ili Jurija Gagarina, Germana Titova, Tereškjovu a o sportistima da ti I ne govorim. Reći za narod koji je porazio jednog Napoleona i slomio Hitlerovu strašnu armada da je nikakav je više nego glupost. Čudi me samo kako si dobio onolike pluseve na svoj komentar?

srbin iz pive

pre 9 godina

@balsa A od vas se moze ziveti u bg i ns?sve vas treba proterati u tu vasu malu drzavicu pa sa siptarima zivite.sve do jednog.vasi studenti imaju prava ovde veca nego srpski.

yx

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.
(xy, 27. mart 2015 22:17)

А одакле теби право да пишеш коментате упркос евидентном недостатку писмености?

Moje misljenje

pre 9 godina

Svuda ima losih i dobrih ljudi,navijaca i huligana.Dok sam isao na utakmice garantujem da vise od pola koji dodju na stadion su spremni na ovakve stvari.Ipak kada ceo stadiomn vice ZA DOM SPREMNI,to je stanje nacije.Kada bacaju bubrege u teren i gadjaju golmana bakljom,hvataju igrace za vrat,stanje nacije.Vicu NOZ,ZICA,SREBRENICA,stanje nacije.Siptari,njih ne vredi ni komentarisati,to je srednji vek.Ovaj Balkan je mnogo los,zao mi je sto je tako.Zivi mi bili svi dobri ljudi

RAGNAR

pre 9 godina

Momcine, jeste li se pogledali u ogledalo prije nego iskucaste ove komentare? Meni ovo lici na vasa posla,a s obzirom da vas je trecina dolje...

блејд ранер

pre 9 godina

Glupi navijaci izjednacavaju putina i bilo kog drugog Rusa. Ko kaze da ovaj golman uopste podrzava zlocinca na celu svoje drzave!
(Punisher, 27. mart 2015 21:46)

Не кажњаваш ти. Тебе су казнили. Оставили су те без мозга.

ogi.-cg

pre 9 godina

Kića-zao mi je al nista od toga sto si pozelio.Vrhunska atmosfera,veliki aplauz Ruskoj himni,al sta da radis jednoj budali,najvjerovatnije drogiranoj.Da nije sve bilo bezbjedno ne bi Rusi nastavili.

кардељева деца

pre 9 godina

Sto se mene tice nikad Rusa ne bih nazvao bratom.Na moju srecu ja znam ko mi je brat i ne nazivam svakoga brazom.
(levac, 27. mart 2015 22:25)

А јеси ли знао ко ти је брат и кад си се бавио отимачином после 1945. године?

ја ћу те спасити Мишел

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali
(Pudu Vopaj, 27. mart 2015 23:57)

Нико нас не воли јер виде да не волимо сами себе. Ти си очигледан пример. Што се тиче мора и ту је ствар јасна. Поредити Грчку и Црну Гору је као да поредиш Мерцедес и Југо. Можеш ли да замислиш друге дестинације?

Ajde_Milivoje

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)
Skroz netačno. Zivim u Usa 7 god i 95% Rusa koje sam sretao po diskotekama znaju za nas. Moj burazer je za malo dobio batine da jedan Rus nije cuo kako ovaj prica srbski i bez reci uleteo da ga brani. Nije lepo lagati. Mozda zivis negde gde ljudi ni sami ne znaju sta su :)

Trollston

pre 9 godina

Ne zanosite se da je ovo ispad jednog coveka, ovo je problem drzave, problem sistema koji ne moze ili ne zeli da se izbori sa problemom. Isti problem imamo i mi u Srbiji, a imaju ih i Hrvati, Bosanci...Zasto nikada nije pogodjen igrac bakljom na utakmici u Becu, Parizu, Madridu ili Londonu? Jednostavno, organizacija je takva da baklja ne moze ni da se unese na stadion, a onaj ko to pokusa biva priveden i procesuiran, pa narednih 5 godina mora da se javlja u policijsku stanicu pred svaki mec. Ozbiljne drzave ovo ne dozvoljavaju.

nenad rs

pre 9 godina

То нема везе,погодити бакљом било ког голмана,Америке,Русије,Конга је срамота и за осуду.Спорт треба бити уживање,витештво а не испољавање фрустрација.

Pravi Crnogorac

pre 9 godina

Ovo nije pravo lice Crne Gore, ovo noćas nijesu napravili Crnogorci, nego neprijatelji Crne Gore i svakoga ko u njoj živi! Šta god da je uzrok, čak i da ima nekakvog razloga za obračun, sportski teren nikada nije mjesto za tako nešto, i vinovnike ovog djela treba najstrože kazniti! Pravi Crnogorci cijene svoju istoriju i poštuju bratski ruski narod, a još više braću Srbe, a pripadnike svih drugih naroda i vjera poštuju i ne mrze! Pozdrav za sve dobronamjerne čitaoce ovog portala od Crnogorca (Srbina iz Crne Gore).

Studirao u BGD

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace
(Milovan Čolić, 28. mart 2015 08:31)

Milovane !! U Srbiji ne studira ni jedan jedini ( brojem - 0 ) student koji se izjasnjava Crnogorcem - besplatno ! Besplatno studiraju samo studenti koje se izjasne kao Srbi iz Crne Gore . I ne siri lazi da vi nekog besplatno skolujete . A i svaka medicinska intervencija , svaka operacija pacijenata iz Crne Gore na klinikama u BGD se PLACA do zadnjeg dinara . Da li ti to znas ili ne zelis da znas pa siris ovakve odvratne nacionalisticke pamflete ????Ps . I da znas da se u potpunosti slazem da svaka usluga koja se u Srbiji uradi gradjanima Crne Gore naplati . Jer je to jedino normalno i posteno . Samo je ruzno da se kaze da je besplatno kad to nije istina .

doktor

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Zivim u Rusiji, mnogo Rusa ovde...i smatraju nas bracom. A vidi...izasao sam iz svoje zemlje.

ЕХ

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Колико јадан и искомплексиран мораш да будеш па да посећујеш сајтове и остављаш коментар на вести које се нимало не тичу тебе и твоје земље. Је ли то лечење фрустрација?

Dejan

pre 9 godina

Crna Gora me podseca na Ukrajinu.
Ukrajina je kolevka Ruske drzave kao sto je Crna Gora kolevka srpstva.
Komunisti su resili da naprave posebnu ukrajinsku naciju a kod nas posebnu crnogorsku naciju. U Ukrajini su izmislili unijatsku crkvu a u Crnoj Gori preko onog raspopa Dedejica izmisljaju CPC.
Ukrajina svoj novi identited gradi na negiranju Rusije i ruskog identiteta a Crna Gora na negiranju srpstva (ne valjaju ima Petar Cetinjiski, Njegos, Kralj Nikola, ne valja im srpska azbuka, sprski jezik i sl.)

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Већ неко време су ми тужни ови коментари који једва чекају било шта са Црном Гором, па да крене прозивање, "признали су Косово", "никакви су угоститељи" итд итд. Стварно не разумем зашто сада мрзимо и Црногорце. Ево мајке ми. Све разумем, али зашто сада и Црна Гора... Стварно не схватам. Уместо да се трудимо да имамо што боље односе, не... Сви знају како су и ту независност (и зашто) изгласали, зашто су Косово признали.. Ко може да каже да то ми не би урадили да смо на њиховом месту? Да нам се обећава и ово и оно.. Је л` би признали, нпр, неку Македонску територију као Грчку? Па и сами смо признали то Косово. Сад скоро. И? Где сте на улицама? А и када сте изашли једино што сте урадили је да опљачкате продавнице спортске опреме и разбијете прозоре Мекдоналдсу. Не знам за вас, али ја не желим да будем посвађан и са Црном Гором. Нико од околних држава нам не одговара, да ли је могуће да смо само ми у праву?

švrćan

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39)

Zato sto i Kazahstan i Belorusija igraju kvalifikacije EP!

Vise su oni svi u Evropi nego Izrael, a to ti ne smeta?

bandiera rossa

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

Kako bre JEDAN covek. Nije valjda jedan te isti covek u prvom i sezdesetsedmom minutu na dve razlicite strane stadiona pogodio ruske igrace raznoraznim predmetima?!??!?! Ima tu malo vise od jednog coveka, rodjache...

Onokao..

pre 9 godina

Kada sam procitao ovo, prvo mi je pao na pamet onaj bedni clanak sa crnogorskog drzavnog portala pod nazivom "Pomazemo Uefi", posle nase utakmice sa albanijom, i htedoh da napisem nesto u tom fazonu, ali ne vredi. Toliko bedan kao oni ne zelim da budem...

ђђ

pre 9 godina

Koliko je zemalja samo amerikanizovano i koliko ce jos biti...strasno
(baki, 27. mart 2015 21:17)
Strashno bi bilo da je posrbljeno!
(dd, 27. mart 2015 21:39)

Страшно је да још има стаљиниста попут тебе.

Azer

pre 9 godina

Vidite po komentarima mentalitet koji vlada kod djetica, nisu oni nista krivi al' su ,,Srbijanci" duplo vise krivi od njih i sve je ok jer oni nisu ,,Srbijanci". Sta vam nacinise u ovih deset godina , pa to je da covek ne poveruje.

амерички сан? ха ха ха ха

pre 9 godina

(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Е важно да си се јавио да нам објасниш како уживаш у Америци. Да стварно уживаш не би лечио фрустрације лупетањем.

ulica

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

moli boga da se to ne desi, jer vam srbi čine 70% turista

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39) zasto si mi ukrao ime?

Toman

pre 9 godina

Ovo je strasno oko cega se ljudi prepucavaju. Prvo mi nija jasan termin " Srbijanci " sta to znaci i gde ste to culi? Mogu da zakljucim da komentare Crnogorske postavljaju svi samo ne pravi Crnogorci oni bi nas bar oslovljavali sa SRBI ! Ja sam pola Crnogorac, deklarisem se i osecam kao Srbin a mislim i vecina pravih Crnogoraca. Nadam se da necete proci kao mi bez bodova.

Čarapan

pre 9 godina

Ovo je moglo da se desi i kod nas, nema mesta nekom pljuvanju.Ko je bio na stadionu pod Goricom zna da su tribine odmah iza gola. Jedna budala i dosta za ovakvu situaciju. Problem je odnos drustva, policije, sportskih saveza, klubova i pre svega pravosudja i politicara prema ovom problemu. Na primer, ćutanje u crnogorskom javnom prostoru o sramnom ponasanju publike u Morači tokom utakmice sa Pattizanom ovakvim likovima znaci saglasnost i odobravanje. Ista stvar i kod nas.

Navijac

pre 9 godina

Mi smo narod sa selektiranom amnezijom. Kome bre mi citamo lekcije, pa ubismo li francuskog navijaca na sred ulice u Beogradu? I mi se foliranti nesto snebivamo.

Katastrofa

pre 9 godina

Od cojstva osta samo tekstil.
Odnosi se samo na onaj deo populacije zbog kojeg ce propasti i turisticka i fudbalska sezona. Cini se i mnogo vise od toga.
Tako je i u nas Srbalja severnije.
Ulaz na dogadjaje samo uz licnu kartu. Ko baci makar konfetu dozivotna zabrana sportskim terenima, cao zdravo!
Hocemo da vodimo decu na stadione da gledaju sport.
Za junake MMA, kik boks i slicne gluposti.

Pera Petrović. Zvani Nješke.

pre 9 godina

I sad, kao, najveći problem je bio taj što su neki Srbi iz RS došli da navijaju za Rusiju.
I da jesu - u čemu je zapravo problem? Nek navija ko god hoće i za koga god hoće.
Jel trebalo svakom navijaču Rusije pregledati pasoš, utvrdjivati genetsko poreklo?
Nemojte da skrećete temu!
Domaći navijači su se poneli ko najgora banda i to je to. Bićete kažnjeni najžešće, što i zaslužujete.

Nu, ne bojte se, turistička sezona neće biti ugrožena. Doćiće ono malo osrednjih tajkuna iz Novosibirska. Svako svome.

A sad da saslušamo najnoviji splet pesama o čojstvu, junaštvu i brkovima. Kako muškijem, tako i ženskijem.

atomski mravojed

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Hahaha
Na Baltičko more verovatno nećemo, ali me Crnogorsko primorje sigurno videti neće

Srpski nacionalista 93

pre 9 godina

Pa vecina crnogoraca je odavno izgubila cast i dostojanstvo.U poslednje vreme sve se vise napadaju Srbi po Crnoj Gori,pale se srpske zastave,zvizdi se srpskoj himni.I sta onda ocekivati od njih kada su u pitanju Rusi....,,da nije bilo Srbije i dalje bi samo cuvali ovce po Durmitoru.....,,a sada im sve vise Srba smeta.Prekrajaju jezik,izmisljaju neku crnogorsku naciju,neku crnogorsku pravoslavnu crkvu sa nekim laznim pravoslavcem Dedeicem...I sta vise mozemo od njih da ocekujemo...,,navikli su se u izdaji......

M

pre 9 godina

Najveci bezboznici na svetu zive u Crnoj Gori..Nista cudno..Oni i turiste koji im ostavljaju novac znaju da pretuku....Zabraniti im sva takmicenja posle one kosarke i ovog sinoc.....BRUKA VELIKA.....

Leonov

pre 9 godina

Jedan od poglavica navijača je prije par godina ispalio zolju na zgradu.Zolja srećom nije eksplodirala.Na pitanje zašto je to uradio,odgovorio je da je želio da vidi kako to izgleda.Čaka Ivanović nije robijao zbog tog akta

Zabjelo

pre 9 godina

Ali zasto navijanje srpskih navijaca protiv cg, i ovi negativni komentari? Bas ste me neprijatno iznenadili, mi navijamo za vas uvijek, bilo to da je fudbal, kosarka, bilo sto. Sem kad igrate protiv nas. Zasluzili smo da nas izbace iz kvalifikacija, najstrozija kazna zbog par budala. ali ne kapiram ovu mrznju. I sjutra cu da navijam za vas protiv portugaca...svako dobro!

Milovan Čolić

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace

Dusko

pre 9 godina

'Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene.' To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima........

Zoran

pre 9 godina

Pa u poslednjih 7-8 godina glavni ekonomski i politicki saveznici CG su Albanija i Kosovo. To je Milo rekao pre vise godina. Plus, to su im sad glavni gosti. U skladu sa time, koga jos briga za "bracu " Ruse.

profesor G

pre 9 godina

Sve ste pobrkali. Trebalo je nas bakljom, a Ruse bubrezima.
Hitno kod dekana Toleta i dr Bogdanova na edukaciju, da naucite kako se to radi.

One night in May

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)

Bice to zanimljiva promena u odnosu na Grcku...savet na mestu!!

MirjanaJ

pre 9 godina

(Pudu Vopaj)Važi,ja ionako ne idem u CG na more,bila jednom shvatila da nas ne vole i odustala!Samo bih volela da i oni počnu razmišljati o Srbiji kao i ja o CG!Pa kakav je to narod čoveče ,naseljavaju Srbiju svaki dan!Toliko da im treba uvesti vize za Srbiju ,a vidi kako se ponašaju!!!!!!!

Mirko

pre 9 godina

@Crnogorac

Da se ne lazemo-to nije ucinio samo jedan covek. To je organizovano. Dobro se zna kako funkcionisu navijaci. Oni deluju po instrukcijama vodja. Kako bi inace mogli da se sinhroniziju tako i da vrse napade na druge navijacke grupe, da pevaju u isti glas i slicno? Batali te nebulozne price. Ovo je delo koje je vise osoba organizovalo sa namerom da izazove nerede.

Dragan VG

pre 9 godina

@Salsa

Gledao si, za svojih 50 godina duplo vise utakmica od Misela Platinija!?
Da li si ti svestan cime se Misel Platini bavio ranije?
Ti ocito nekog zezas... :D

levac

pre 9 godina

A da je pogodjen recimo golman reprezentacije Amerike?Vi bi se dicili Crnogorcima.Pokrijte se bre i ne pokazujte se koliko volite Rusiju.Vi ne volite nikoga.

Браћа се потукла

pre 9 godina

У ала гробари не воле Црну Гору... За мене су Црногорци вазда браћа,Мило и политика ме не интересују.

vranic

pre 9 godina

Nemaju crnogorci nista svoje sem mora, a za ostalo mogu zahvaliti yugi i ovoj ludoj srbiji. Citaju nase novine, gledaju nase tv programe, slusaju nasu muziku, gledaju nase fimove i serije. Nemaju jedan normalan fakultet u zemlji pa zato na spiskovima za dom zauzmu prvih sto mesta zahvaljujuci rodbini koja se vec snasla "preko". A kad pocnu da se dice odakle su digne mi se kosa na glavi. Vise bih voleo da nam dolaze hrvati nago ovi.

vrnite se kuci

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

Zahvaljujuci vama.

Pomoravac

pre 9 godina

Neka mi neko objasni koja je to zemlja Srbijanija? Čujem njeni stanovnici su Srbijanci. Ja živim u Srbiji i ja sam Srbin, a ako postoji ova Srbijanija da razmislimo o ujedinjenju. O Crnogorcima ne treba trošiti reči..

Montenegro

pre 9 godina

Volimo vas braco Srbi I Rusi. Mi smo jedan narod I uvijek cemo biti. A ovi politicari sto zele da nas razdvoje nikada to nece uspjeti.

dado

pre 9 godina

Nema nikakve sumnje da će ovo medijski odjeknuti u Rusiji. A koje će posledice biti čućemo sredinom jula,u vidu kuknjave sa polupraznih plaža..

lalos

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

pa kad se sav sve od vas dole, preselio ovamo gore!

Milos

pre 9 godina

Zasto smo se mi sinoc okupljali protiv Cg neka neko meni objasni? Ovo jeste sramno da se gadja golman rusije, ali isto tako ne predstavljajte srbe da su protiv cg jer ja nijesam i nije niko koga poznajem

irony

pre 9 godina

ne znate kakva je situacija bila na tribinama, navijaci su negodavali citav dogadjaj, isfrustrirani gestom ovog pojedinca, izvinjavali se golmanu... steta bas steta. cijela crna gora se nada da ce nas izbaciti, zasluzili smo, treba da platimo! sramno! mene je sramota kakvu sliku saljemo u narod, a generalno nismo divljaci! zao mi je omladine koja je otisla da gleda nadajuci se dobrom mecu, eto kako se zavrsi. jos jednom, rusi prastajte!

bb

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Zato sto je moj deda oslobodio Beograd, a ne tvoj.

Miroslav

pre 9 godina

@miro split

Ali kako ne voleti ovog coveka,aj nek' mi neko objasni!?!? On i kada se sali i kada govori u zbilji,prosto ne gresi!!! Jednostavno,najracionalniji komentator koji se ikada pojavio na bilo kom sajtu a da sam ga za svoje 34 godine(razume se,onaj dobar deo tih godina koristeci net i portale i komentarisanje na temama) procitao!!! Ne zato sto cesto ume da bude na strani Srbij i Srba,vec zaista,covek je em duhovit,em inteligentan a na sve to,nacionalno,pa da ne preteram,reci cu neopterecen!!!

niksa

pre 9 godina

I za ( borisa 27 mart 2015 22:21 i Hmm 28 mart 2015 00:27 ). Da i jednom i drugom bude lakse.Nije ovo srpski sajt.Ovo je sajt NATO placenicke TV. i svima treba da bude jasno da pustaju komentare (osim ovog mog, normalno )kako bi jos vise zakrvili isti narod.

Mare

pre 9 godina

Rusi su ceo dan u Podgorici izazivali incidente i provocirali domaćine, a isto su nastavili na stadionu sve dok nisu dobili prekid utakmice koji su i želeli. Naravno mafiju u Uefa plaća Gasprom, tako da će samo Crnogorci biti kažnjeni, dok će se Rusi ponovo provući i pored huliganizma njihovih navijača.

Dukljanski akademik

pre 9 godina

@LOL

Ne izdajnici Slovena.
Ovo su izdajice srpskog roda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan VG, 28. mart 2015 00:05)

Pa Srbi su Sloveni. Uostalom, svi smo mi prvo Sloveni, pa tek posle nekakvi Crnogorci, Hrvati, Bosanci, Vojvodjani, Hercegovci, Srbi....., pa pobogu svi govorimo istim, juznoslovenskim jezikom kome smo dali razlicite nazive. Ceo svet nam se smeje zbog toga. Mnogo smo jadni.

Grayhund

pre 9 godina

koliko lud covek treba da bude pa da ode u stranu zemlju da navija za jednu stranu reprezentaciju protiv druge??? Kakve veze ima ko je priznao Kosovo a ko ne?pobogu, fudbalski mec je u pitanju. zao mi je obicnih i normalnih ljudi u cg, ispastace zbog par budala. znamo mi dobro taj scenario. a ovi sa zapada nece propustiti priliku da nam pokazu kako su oni civilizacija a mi sljam.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Такође, волео бих да га Акинфејев тужи. Тог што је бацио бакљу. Узме неког најбољег могућег адвоката на свету, за ово лако може да добије милион-два. Па да видим како ће да плати.

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da je ovo klasičan primer kompleksa koji se sa političke i ekonomske sfere preneo na stadion...kada su crnogorci shvatili da njihove ekonomske sankcije Rusiji ne daju željene i očekivane rezultate-udarili su po njihovoj fudbalskoj reprezentaciji...na žalost...

Melenci

pre 9 godina

da samo jedan covek je to uradio,ali niko ga nije sprecio da to uradi.Toliko pogrdnih komentara a rusi im doneli zivih para na milione.Moj komsija je prodao vikendicu nista posebno velika,pa je ovde kupio dva stana od 60kvadrata!I Srbija uvek ispasta za svoje huligane placa silne kazne,da ne pricam da nam posle treba godine da nas gledaju kao ljude.Ne radujem se ovome sto je snaslo crnogorce,daleko bilo,ali svako mora da snosi posledice.Moze da se desi da politicari to ispeglaju,ali rusi im ovo nece zaboraviti.Upaljena baklja,direktno u glavu i niko nije video...

Obraz

pre 9 godina

A je l i jedan covek skandirao u Moraci "Ubij Srbina" pre par dana kad su igrali Buducnost i Zvezda? Za to vas nie sramota?


Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

jugguja

pre 9 godina

Nije da imam veliku potrebu da komentarisem desavanja na utakmici, jer svaki komentar je suvisan, ali ne razumijem, zasto se moji odgovori na izlive mrznje koje mi Crnogorci dobijamo ovdje u 90 posto postova, ne pustaju od strane portala. Biram rijeci, jer smatram da je tako u redu, i sagledavam situaciju realno.
Ako imam potrebu da odgovorim na bezobrazluke, koje ja nisam spreman da uputim, vec samo da odgovorim na njih, ako dobijam da moji komentari nisu pozeljni na ovom portalu, vec da komentarisem na crnogorskim portalima, ako predjem preko svega toga i napisem ono sto mislim, smatram da je u redu da se to i pusti. U suprotnom, od vaseg portala dobijam tretman kakav ste vi imali pocetkom ovog vijeka, kada se smjelo pricati, i kada je izlazilo samo ono sto je bilo podobno u datom trenutku.

Marko

pre 9 godina

Taman sam hteo da napišem komentar protv huliganstva kad pročitah šta drugi pišu i komentarima. Ne mogu da se poistovjetim sa onima koji nasilje i vandalizam poistovjećuju sa bilo kojom državom, nacijom ili politikom.
Eto napisah i želim Vam puno uspeha u vašem novinarskom radu.

Joao

pre 9 godina

Siguran sam da su ovo organizovani incidenti, ali ko ih je tacno organizovao i zasto? Crna Gora je tako presla put derusifikacije za kratko vreme i sada ne pripada nigde. Sto je najgore, to ceka i nas!

501

pre 9 godina

Cinjenica je da su ljudi iz Srbije otisli u CG da navijaju protiv CG. I sada ispadose CG izdajnici sto se nisu izjasnili kao Srbi, nisu ti Srbi sto su otisli da provociraju svoju "bracu"? Mi nismo normalni. Hteli bi da nam neko bude brat ali da ga ponizavamo ponekad i da uvek zna da smo mi neka visa rasa kojoj mora da se divi.

nenad

pre 9 godina

Zalosno padamo zbog gluposti. Zabijamo jedni drugima noz u ledja misleći da će zapad vise da nas ceni a ispadamo glupi.na utakmici lige sampiona eengleski navijaci pet puta ulaze u teren prekidaju meec niko nije ni spomenuo. Ovde se sve sankcionise

čojstvo

pre 9 godina

I CG okrenu leđa rusima,bravo CG dokazali ste da razmišljate svojom glavom.Imaju rusi svoje dične prijatelje Bjelorusiju,S.Koreju,Kazahstan i slične.

неке васпита и улица

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 28. mart 2015 03:00)

На основу овог, а и претходних, коментара долазим до закључка да је једино могуће да ти немаш кућног васпитања.

jugguja

pre 9 godina

@Mirko

A baklja je teledirigovana i navodjena preko DNK koda Igora Akinfejeva koji je predhodno uzet iz hotelske sobe i stavljen u mali uredjaj koji je stavljen u ruku navijaca koji je trebao samo da drzi baklju a ruka je bacila tacno na golmana.
Naivan si, u stvari nisi naivan vec mlatinjas iz 1 u 1.

Andi

pre 9 godina

Srbi budite jednom korektni i priznajte s kim imate dobre susjedski odnosi, od Vardara pa do Trigllava svi su vam krivi,!!!! Daj opametite se jednom zauvijek....

švrćan

pre 9 godina

3:0 za Rusiju opusteno. Gazprom ce da objasni bordu UEFA zasto bi bilo dobro da se Rusija kvalifikuje na EP. Dace im "milion razloga" za to.

robns

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA
(Miroslave, 27. mart 2015 22:01) samo sto je ivan grozni sekao mrezu na ogradi kako bi usao na teren...nije samo zbog baklji...

PECANAC

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?
(shomx, 28. mart 2015 01:01) A kojemu bratu pricas to jadan, kad su nama rusi bili braca pobogu.

Cikotić

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...
(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Mnogi su vama bili pokrajina (i mi, da se ne lažemo), pa odoše svojim putevima i ostaviše vas u blatu. Ode i Kosovo, a još niste naučili lekciju...

boohoo

pre 9 godina

btw neki komentari me ovde podsecaju na "Tri karte za holivud", podelilo se selo na amerikance i ruse. nemojte bre biti smesni. ne znam jel smesno ili zalosno.

master

pre 9 godina

Nema ovo nikakve veze sa navijacima i sportom,to je propaganda i manipulisanje,politika Rusije da preko svojih placenika i satelita unosi nemire i mrznju sa ciljem da na Balkanu ne bude mira,vec nemira koji idu na ruku Putinu.Rusija gubi svog najveceg saveznika i sa tim nece nikako da se pomiri.Ne interesuju njih interesi gradjana Srbije,vec sopstveni,u toj igri su posteni gradjani Srbije i dalje najveci gubitnici,zahvaljujuci takvoj interesnoj braci.

Djole

pre 9 godina

Navijace koji zaradjuju manje od 2000 Evra mesecno i koji nemaju zavrsen faks ne pustati na utakmice. Navijaci samo u paru smeju dolaziti. Problem resen.

Event Horizon

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu

sovuljaga

pre 9 godina

Sramota,"Srbi" iz Bosne,ili tacnije Bosanci su isli u Cg da navijaju za Rusiju?!?!?!Dno dna!Ta Crna Gora je ratovala zbog nas i za nas jos prvih ratova,a "izdala" nas je zato sto je priznala Kosovo koje smo i mi priznali???

eric-cartman

pre 9 godina

ovako...sram bilo onog sto je bacio baklju na golmana,penal veze s mozgom nije imao cist start na loptu i sram bilo ove nase sto su dosli tamo da provociraju crnogorce....eto toliko

salsa

pre 9 godina

pa šta ako je pogodio golmana bakljom! kao da je to privi ili poslednji put viđeno! makar navijači nisu utrčavali u teren i jurili i davili fudbalere kao što smo gledali sto puta u drugim državama-jeste da je ono sa bakljom i povredom golmana bila nemila scena ali daleko da je ovaj meč trebalo prekinuti-ufea je pre nekoliko dana donela odluku da će se oštro obračunavati sa huliganizmon navijača u evropi jer su se oteli kontroli pa su počeli sa podgoricom-ništa toliko strašno na ovoj utakmici , čega smo se sve u životu nagledali po raznim stadionima , makar ja koji sam verovatno u svom životu za 50 godina gledao duplo više utakmica od mišela platinia i hjegovih pajtaša iz rukovodstva ufe-e

boris

pre 9 godina

Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....

Pudu Vopaj

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali

neopravdano odsutan

pre 9 godina

Nista od ovoga nije trebalo da se desi...igraju reprezentacije dva prijateljska naroda.Steta!!!
Inace,iz Srbije sam i nikad necu navijati protiv Crne Gore(sem kada igra protiv nas).

xy

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.

Drvo4

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.

Crnogorac

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu

jednom pokrajina uvek pokrajina

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...

RAGNAR

pre 9 godina

Momcine, jeste li se pogledali u ogledalo prije nego iskucaste ove komentare? Meni ovo lici na vasa posla,a s obzirom da vas je trecina dolje...

Brat Dicro

pre 9 godina

Није ово Црна Гора већ обала српског мора, није ово Монетенегро већ највеће српско легло !

Ukor razrednog staresine

pre 9 godina

Vi njima baklju,oni vama interkontinentalnu balisticku raketu,e toliko od mene! (Renger, 27. mart 2015 21:55)

Daj, ne preteruj!

shomx

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?

ogi.-cg

pre 9 godina

Kića-zao mi je al nista od toga sto si pozelio.Vrhunska atmosfera,veliki aplauz Ruskoj himni,al sta da radis jednoj budali,najvjerovatnije drogiranoj.Da nije sve bilo bezbjedno ne bi Rusi nastavili.

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)
44.6% je bilo protiv nezavisnosti Crne Gore, tako da mozes misliti koliko je preslo granicu, da navija za Ruse.

SrpskaRepublika

pre 9 godina

Nije kriva CG zbog jednog idiota. Crnogorci su dobar dio srpskog naroda, malo ih je politika zaglupila, ali to ce nestati kada nestane Milo. Braco Srbi, svi slozno. Vidite sta nam zapad radi. Pozdrav iz Hercegovine.

miro split

pre 9 godina

Jesan li ja ovo dobro razumija?Igraju Crna Gora i Rusija u Podgorici glavnom gradu Crne Gore,potukli su se crnogorski i ruski navijači,crnogorski je navijač pogodija ruskog vratara bakljon u glavu,a za sve su ustvari Srbi krivi.Jesan dobro razumija?Nešto mi tu ne štima,ali tako piše.

marko

pre 9 godina

što su mediji. Evo gledam utakmicu sa tribina. Cijeli dan gledam Ruse po podgorici, piju, zezaju se i nema nikakvih problema. Rusi na primorju, gdje god se okreneš Rusi. Sve je to lagano ljudi moji. Stvarno mislite da crnogoci imaju problema sa Rusijom?? Ovo je ,,vijest" i panika zbog NATO priče i sl.. Za sve to meni nema mjesta u fudbalu...

Miroslave

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA

HERCEGOVAC

pre 9 godina

Steta sto je politika zaglupila ovako dobar i nadaren dio srpskog naroda. Nece ni ovo dovijeka. Nemojmo se svadjati i dizati tenzije. Svi smo Srbi. Proce i ovi teski dani.

Johnny

pre 9 godina

@Miroslave, nije upaljena jedna baklja nego mnogo baklji. Pritom je upaljena albanska zastava. Videli smo gomilu babuna na žici. Ne želim da poredim šta je veći incident, samo mi je muka od ovakvih dešavanja.

kole

pre 9 godina

A toliko su se nekad voleli..eto nasa braca Rusi su bili veliki finansijeri Crnogorskog rezima i zagovornici odcepljenja nase ex brace iz Crne gore . Razdvojise dva oka u glavi.Mislili imace baze u Jadranu. ali eto oni se Srpstva odrekose zabise nama noz u ledja a Rusi mislili sa njima tikve da sade.

Hmm

pre 9 godina

@Srbijanci ovo ne smeju komentarisati ... pa vasi navijaci su divljali po italiji i ubili jadnog Brisa Tatona ... mora da je ovo neki vas dosao na utakmicu ....
(boris, 27. mart 2015 22:21)
Cisto da ti bude lakse - ovo je SRPSKI sajt?

marija

pre 9 godina

Pa kukavicki, s ledja, Crnogorci?
Rusi ce, nadam se, biti jako precizni u nastavku.
Popio vam Milo pamet, a cojstvo otislo dodjavola.
Sram vas, bre, bilo!!!!!!!!

TrebinjeHercegovina

pre 9 godina

Ne sudimo po jednoj budali. Rusi su dobrodosli u sve srpske zemlje. A svudje ima budala koje je lako zaslijepiti mrznjom. Ne zavadjajmo se ni medjusobno, ni s Rusima.

Ratovi na Balkanu počinjali su već na stadionima

pre 9 godina

Kakvo crno oduzimanje bodova! Biće pohvaljeni od UEFE za organizaciju incidenta i primljeni u NATO po ubrzanoj proceduri. Ovde su samo Rusi ispali glupi što su se vratili na teren.
Najveći biser je pandur - šatro "vođa navijača Crne Gore" koji je identifikovao kolegu-huligana a verovatno ga i lično uhapsio.

perhan

pre 9 godina

vec treci put se prekida mec i verovatno ce opet biti nastavljen!!! zar je moguce da je uopste nastavljen nakon sto je Akinfejev zavrsio u bolnici? kakvi dvostruki arsini!!! Srbina, Rusa mozes i da ubijes, al mec se mora odigrati. a naa su u Djenovi zbog mnogo blazeg incidenta kaznili a utakmice nije ni bilo.

Toza

pre 9 godina

Tako ti je to kad danas svako ima reprezentaciju! (sved, 27. mart 2015 21:11)

Ako je to tako, onda je nasa bruka velika sto su ispred nas na FIFA listi.

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

nenad rs

pre 9 godina

Шта урадише људи од фудбала,штета за Јоветића и момке али толики излив мржње је ненормалан.Да су играли Украјина и Русија и Кијеву ово се неби десило.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Crnogorci su se jeftino primili na ruske provokacije (kao mi na albanske) i sad će da plate. Zasluženo, nema šta. Nemački sudija jeste navlačio za Ruse, svirao nepostojeći penal i jedva dočekao da prekine meč, ali sve to nije nikakvo opravdanje za gađanje sa tribina.

Кривокапић

pre 9 godina

Ма супер. Имам осећај да ћемо и ми нешто да за рља о у Португалији и да се лепо опростимо од фудбала.

Владика црногорски Петар Петровић

pre 9 godina

Србин српском роду своме
ово дјелце посвећује.
његово је ситно цв'јеће
по ливади правој Српства
и узрасло и побрато
и у в'јенац роду дато.

MMM

pre 9 godina

"Zatvoreno je više ulica u centru grada..."
Sto znaci 90% grada Podgorice je neprohodno!!!

A ovo,huligani,tuca,neredi...pa to nije nista novo! Ipak su to Srbi,zar ne?!
Ili su to samo u ovakvim,negativnim trenucima,a kada se treba hvaliti cojstvom i junastvom,onda su to sami,cistokrvni Crnogorci!!! Joooj,ko vas ne zna....

basketaš

pre 9 godina

indijanci...dokazali bezbroj puta. utakmica budućnost-partizan i ova fudbalska je kulminacija. treba vam lupiti sankcije na sport uopšte...

Steva

pre 9 godina

Pa ovu Rusiju ponižavaju gore nego nas.Bije ih ko stigne a oni se samo pravdaju i izvinjavaju.Kladim se da će ruski fudbalski savez da moli UEFU da oprosti ruskom golmanu zato što je isprovocirao miroljubive crnogorske navijače. Zamislite šta bi Izrael uradio kada bi neko napao njihovog sportistu.

Lala iz Banata

pre 9 godina

"Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan."

Vođa navijača?
Pa to je postalo zanimanje? I još se dotičnom dozvoljava da govori preko ozvučenja na stadionu?
Stvarno je fudbal na Balkanu - dno dna...

komso

pre 9 godina

Na utakmici Buducnost - Partizan ovo isto navijanje okaramterisano od strane CG medija kao KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJITnavijaciI! Nisu tu krivi .

Mare

pre 9 godina

Rusi su ceo dan u Podgorici izazivali incidente i provocirali domaćine, a isto su nastavili na stadionu sve dok nisu dobili prekid utakmice koji su i želeli. Naravno mafiju u Uefa plaća Gasprom, tako da će samo Crnogorci biti kažnjeni, dok će se Rusi ponovo provući i pored huliganizma njihovih navijača.

goxy

pre 9 godina

Ovo da se desilo kod nas Srbija bi automatski bila izbacena iz kvalifikacija, a sledece bi igrala sa -10 bodova zaostatka, svaku utakmicu u gostima, i bez prava na izmene tokom utakmice.

brko

pre 9 godina

Nije mi jasno cemu netrepeljivost medju 3 bratska naroda. Crnogorci prodali svoju obalu Rusima i te pare ulozili/potrosili u Beogradu. Samo nek se vrti para... Dakle posredno Rusi ulazu u Srbiju.

dexter

pre 9 godina

Danas je dosta ljudi pokusalo da uplate po raznim kladionicama da ce mec biti prekinut, pa su blokirali uplatu. sigurno je bilo i onih koji su to malo ranije uplatili.. biznis

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Већ неко време су ми тужни ови коментари који једва чекају било шта са Црном Гором, па да крене прозивање, "признали су Косово", "никакви су угоститељи" итд итд. Стварно не разумем зашто сада мрзимо и Црногорце. Ево мајке ми. Све разумем, али зашто сада и Црна Гора... Стварно не схватам. Уместо да се трудимо да имамо што боље односе, не... Сви знају како су и ту независност (и зашто) изгласали, зашто су Косово признали.. Ко може да каже да то ми не би урадили да смо на њиховом месту? Да нам се обећава и ово и оно.. Је л` би признали, нпр, неку Македонску територију као Грчку? Па и сами смо признали то Косово. Сад скоро. И? Где сте на улицама? А и када сте изашли једино што сте урадили је да опљачкате продавнице спортске опреме и разбијете прозоре Мекдоналдсу. Не знам за вас, али ја не желим да будем посвађан и са Црном Гором. Нико од околних држава нам не одговара, да ли је могуће да смо само ми у праву?

levac

pre 9 godina

A da je pogodjen recimo golman reprezentacije Amerike?Vi bi se dicili Crnogorcima.Pokrijte se bre i ne pokazujte se koliko volite Rusiju.Vi ne volite nikoga.

nikšićko

pre 9 godina

Eeeee đe smo pali kukala nam majka, ali bilo je 100 njak navijača koji su pokušali zapaliti US zastavu i pjevali su srpske i ruske pjesme u sred PG

bonovi za menzu

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Pitaj zemljake u Beogradu.

NS BOY

pre 9 godina

Crnogorski sport uskoro nece zavisiti od prirodnih talenata Crne Gore, vec od uvoza talenata, sto je odavno vec slucaj sa kosarkom. Vodeci se logikom, normalno je to, jer zemlja ima manje od milion stanovnika. U svakome drugome sportskom kraku ce tako biti takodje.

bedno

pre 9 godina

Incident je za svaku osudu.Damo mi stvarno nije jasno sta treba da znaci zasto Ruse ovo ono?Znaci da je neko drugi u pitanju to bi bilo ok?Majko mila kakve budalastine se sve mogu provitati ovde.

bob

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39) zasto si mi ukrao ime?

Studirao u BGD

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace
(Milovan Čolić, 28. mart 2015 08:31)

Milovane !! U Srbiji ne studira ni jedan jedini ( brojem - 0 ) student koji se izjasnjava Crnogorcem - besplatno ! Besplatno studiraju samo studenti koje se izjasne kao Srbi iz Crne Gore . I ne siri lazi da vi nekog besplatno skolujete . A i svaka medicinska intervencija , svaka operacija pacijenata iz Crne Gore na klinikama u BGD se PLACA do zadnjeg dinara . Da li ti to znas ili ne zelis da znas pa siris ovakve odvratne nacionalisticke pamflete ????Ps . I da znas da se u potpunosti slazem da svaka usluga koja se u Srbiji uradi gradjanima Crne Gore naplati . Jer je to jedino normalno i posteno . Samo je ruzno da se kaze da je besplatno kad to nije istina .

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Naravno, da je baklja pogodila nekog (bilo kog) na JNA, odmah bi bilo registrovanje 0:3 i 4 utakmice bez gledalaca. Ali nije samo UEFA=MAFIJA. Isto (jos gore) je bilo pre par meseci u Eurocup-u kad je "junak" sa tribina uleteo i krenuo da gura i udara turske kosarkase. I opet nikom nista. Vec su sledecu tekmu igrali u punoj dvorani. Pre neki dan bubrezi na Dula, opet nista. Bitno da su se oni (kao i danas) lepo izvinili.

bb

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Zato sto je moj deda oslobodio Beograd, a ne tvoj.

Pedja

pre 9 godina

Treba jednostavno zabraniti fudbal na Balkanu dokle god zemlje ne donesu i ne sprovedu zakon protiv huligana na stadionima. U vecini zemalja na svetu igras kulturno, jedino na ovim prosorima ko da si pao usred gradjanskog rata.

Sorin

pre 9 godina

Nisam bio na utakmici, ali, kao Crnogorac, osjecam potrebu da se izvinim, sramota me je!
Iskreno se nadam da ce nas izbaciti iz ovih kvalifikacija.

srbin

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)
Nije ti loš predlog. Ne moramo stalnu u Grčku da idemo.

501

pre 9 godina

Cinjenica je da su ljudi iz Srbije otisli u CG da navijaju protiv CG. I sada ispadose CG izdajnici sto se nisu izjasnili kao Srbi, nisu ti Srbi sto su otisli da provociraju svoju "bracu"? Mi nismo normalni. Hteli bi da nam neko bude brat ali da ga ponizavamo ponekad i da uvek zna da smo mi neka visa rasa kojoj mora da se divi.

woi

pre 9 godina

Mi smo jadni nebili uveli sankcije Rusiji a ne da pogodimo ruskog reprezentativca bakljom u glavu.
No bogami ako nas jedna pogodi potonusmo u Jadransko more .

Andi

pre 9 godina

Srbi budite jednom korektni i priznajte s kim imate dobre susjedski odnosi, od Vardara pa do Trigllava svi su vam krivi,!!!! Daj opametite se jednom zauvijek....

Navijac

pre 9 godina

Mi smo narod sa selektiranom amnezijom. Kome bre mi citamo lekcije, pa ubismo li francuskog navijaca na sred ulice u Beogradu? I mi se foliranti nesto snebivamo.

Milos

pre 9 godina

Zasto smo se mi sinoc okupljali protiv Cg neka neko meni objasni? Ovo jeste sramno da se gadja golman rusije, ali isto tako ne predstavljajte srbe da su protiv cg jer ja nijesam i nije niko koga poznajem

Grayhund

pre 9 godina

koliko lud covek treba da bude pa da ode u stranu zemlju da navija za jednu stranu reprezentaciju protiv druge??? Kakve veze ima ko je priznao Kosovo a ko ne?pobogu, fudbalski mec je u pitanju. zao mi je obicnih i normalnih ljudi u cg, ispastace zbog par budala. znamo mi dobro taj scenario. a ovi sa zapada nece propustiti priliku da nam pokazu kako su oni civilizacija a mi sljam.

master

pre 9 godina

Nema ovo nikakve veze sa navijacima i sportom,to je propaganda i manipulisanje,politika Rusije da preko svojih placenika i satelita unosi nemire i mrznju sa ciljem da na Balkanu ne bude mira,vec nemira koji idu na ruku Putinu.Rusija gubi svog najveceg saveznika i sa tim nece nikako da se pomiri.Ne interesuju njih interesi gradjana Srbije,vec sopstveni,u toj igri su posteni gradjani Srbije i dalje najveci gubitnici,zahvaljujuci takvoj interesnoj braci.

Cikotić

pre 9 godina

To su ti Crnogorci... Kad ste vec svi toliko pametni i napredni, sto ne citate vesti na CG sajtovima i gledate CG televiziju, neko na nasim.Cekaj, pa kako vi razumete srpski, zar vi nemate šc, šj, žnj?!?!? Smesni ste momci...
(jednom pokrajina uvek pokrajina, 28. mart 2015 00:36)

Mnogi su vama bili pokrajina (i mi, da se ne lažemo), pa odoše svojim putevima i ostaviše vas u blatu. Ode i Kosovo, a još niste naučili lekciju...

кардељева деца

pre 9 godina

Sto se mene tice nikad Rusa ne bih nazvao bratom.Na moju srecu ja znam ko mi je brat i ne nazivam svakoga brazom.
(levac, 27. mart 2015 22:25)

А јеси ли знао ко ти је брат и кад си се бавио отимачином после 1945. године?

Finac

pre 9 godina

Pa ako ovo nije razlog za trajni prekid utakmice, neznam sta je trebalo da se desi da sudija prekine utakmicu? Da neki fudbaler pogine na utakmici? Sramota za sudiju inace iz elitne, najkvalitetnije gruppe evropskih sudija i delegata.

Dusko

pre 9 godina

'Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene.' To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima........

niksa

pre 9 godina

I za ( borisa 27 mart 2015 22:21 i Hmm 28 mart 2015 00:27 ). Da i jednom i drugom bude lakse.Nije ovo srpski sajt.Ovo je sajt NATO placenicke TV. i svima treba da bude jasno da pustaju komentare (osim ovog mog, normalno )kako bi jos vise zakrvili isti narod.

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

I sta sad da radim sa ovom utakmicom ? Proso mi tiket ? Da li samo da oduzmem kvotu 2.05 i to mi je dobitak ? Hvala
(niidza, 27. mart 2015 23:18)
kvota 1 za prekinut mec ili predaju u tenisu bilo koji rezultat da je bio

Jela

pre 9 godina

Nije mi jasno, umesto da se od ovoga napravi novi presedan stila Djenova, utakmica se nastavlja po sto puta, a covek ni kriv ni duzan, zamalo da izgine nasred terena jer ga je pogodila zapaljena baklja. Da ne pominjem to sto stvarno ne razumem kakva to osoba, u svoj svojoj hrabrosti napada sportistu u sred utakmice. I to jos na onakav nacin. Stvarno sramota.

PECANAC

pre 9 godina

Ђе на брата диже руку што на себе баци бруку зар је преча шака власти од образа и од части?
(shomx, 28. mart 2015 01:01) A kojemu bratu pricas to jadan, kad su nama rusi bili braca pobogu.

čojstvo

pre 9 godina

I CG okrenu leđa rusima,bravo CG dokazali ste da razmišljate svojom glavom.Imaju rusi svoje dične prijatelje Bjelorusiju,S.Koreju,Kazahstan i slične.

Zabjelo

pre 9 godina

Ali zasto navijanje srpskih navijaca protiv cg, i ovi negativni komentari? Bas ste me neprijatno iznenadili, mi navijamo za vas uvijek, bilo to da je fudbal, kosarka, bilo sto. Sem kad igrate protiv nas. Zasluzili smo da nas izbace iz kvalifikacija, najstrozija kazna zbog par budala. ali ne kapiram ovu mrznju. I sjutra cu da navijam za vas protiv portugaca...svako dobro!

Revolting Cock

pre 9 godina

@xy

Најмилије нам је да се позивамо на ћирилицу и Његоша кога су се такви као Ти одрекли. Чак смо га и на новчаницу ставили!

vranic

pre 9 godina

Nemaju crnogorci nista svoje sem mora, a za ostalo mogu zahvaliti yugi i ovoj ludoj srbiji. Citaju nase novine, gledaju nase tv programe, slusaju nasu muziku, gledaju nase fimove i serije. Nemaju jedan normalan fakultet u zemlji pa zato na spiskovima za dom zauzmu prvih sto mesta zahvaljujuci rodbini koja se vec snasla "preko". A kad pocnu da se dice odakle su digne mi se kosa na glavi. Vise bih voleo da nam dolaze hrvati nago ovi.

robns

pre 9 godina

Само да напоменем да је меч Италија - Србија прекинут и забележен 3:0 за Италијане "само" због упаљења бакље, а да нису погодиле никог. UEFA = MAFIA
(Miroslave, 27. mart 2015 22:01) samo sto je ivan grozni sekao mrezu na ogradi kako bi usao na teren...nije samo zbog baklji...

švrćan

pre 9 godina

3:0 za Rusiju opusteno. Gazprom ce da objasni bordu UEFA zasto bi bilo dobro da se Rusija kvalifikuje na EP. Dace im "milion razloga" za to.

блејд ранер

pre 9 godina

Glupi navijaci izjednacavaju putina i bilo kog drugog Rusa. Ko kaze da ovaj golman uopste podrzava zlocinca na celu svoje drzave!
(Punisher, 27. mart 2015 21:46)

Не кажњаваш ти. Тебе су казнили. Оставили су те без мозга.

srbin iz pive

pre 9 godina

@balsa A od vas se moze ziveti u bg i ns?sve vas treba proterati u tu vasu malu drzavicu pa sa siptarima zivite.sve do jednog.vasi studenti imaju prava ovde veca nego srpski.

Браћа се потукла

pre 9 godina

У ала гробари не воле Црну Гору... За мене су Црногорци вазда браћа,Мило и политика ме не интересују.

profesor G

pre 9 godina

Sve ste pobrkali. Trebalo je nas bakljom, a Ruse bubrezima.
Hitno kod dekana Toleta i dr Bogdanova na edukaciju, da naucite kako se to radi.

једном и никад више

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Не, него ћу да идем у Црну Гору. Ко сматра да је оно тамо летовање има прелом мозга.

dragisa

pre 9 godina

@ SuMadinac
Zato sto Albanci nisu hteli da izadju ana teren! I zato su zvanicno mec izgubili sa 3:0, samo sto su Srbiji posle oduzeta ta tri boda.

ђђ

pre 9 godina

Koliko je zemalja samo amerikanizovano i koliko ce jos biti...strasno
(baki, 27. mart 2015 21:17)
Strashno bi bilo da je posrbljeno!
(dd, 27. mart 2015 21:39)

Страшно је да још има стаљиниста попут тебе.

yx

pre 9 godina

Likujete ratnim zločincima,vrijeđate svakog koga stignete a naj milije vam je na vjerskoj osnovi.Ne opravdavajući ovog bezkičmenjaka ali se pitam odakle vam pravo da se pozivate na bilo koju vrlinu.
(xy, 27. mart 2015 22:17)

А одакле теби право да пишеш коментате упркос евидентном недостатку писмености?

Ajde_Milivoje

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)
Skroz netačno. Zivim u Usa 7 god i 95% Rusa koje sam sretao po diskotekama znaju za nas. Moj burazer je za malo dobio batine da jedan Rus nije cuo kako ovaj prica srbski i bez reci uleteo da ga brani. Nije lepo lagati. Mozda zivis negde gde ljudi ni sami ne znaju sta su :)

Dukljanski akademik

pre 9 godina

@LOL

Ne izdajnici Slovena.
Ovo su izdajice srpskog roda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan VG, 28. mart 2015 00:05)

Pa Srbi su Sloveni. Uostalom, svi smo mi prvo Sloveni, pa tek posle nekakvi Crnogorci, Hrvati, Bosanci, Vojvodjani, Hercegovci, Srbi....., pa pobogu svi govorimo istim, juznoslovenskim jezikom kome smo dali razlicite nazive. Ceo svet nam se smeje zbog toga. Mnogo smo jadni.

jugguja

pre 9 godina

Nije da imam veliku potrebu da komentarisem desavanja na utakmici, jer svaki komentar je suvisan, ali ne razumijem, zasto se moji odgovori na izlive mrznje koje mi Crnogorci dobijamo ovdje u 90 posto postova, ne pustaju od strane portala. Biram rijeci, jer smatram da je tako u redu, i sagledavam situaciju realno.
Ako imam potrebu da odgovorim na bezobrazluke, koje ja nisam spreman da uputim, vec samo da odgovorim na njih, ako dobijam da moji komentari nisu pozeljni na ovom portalu, vec da komentarisem na crnogorskim portalima, ako predjem preko svega toga i napisem ono sto mislim, smatram da je u redu da se to i pusti. U suprotnom, od vaseg portala dobijam tretman kakav ste vi imali pocetkom ovog vijeka, kada se smjelo pricati, i kada je izlazilo samo ono sto je bilo podobno u datom trenutku.

Dejan

pre 9 godina

Crna Gora me podseca na Ukrajinu.
Ukrajina je kolevka Ruske drzave kao sto je Crna Gora kolevka srpstva.
Komunisti su resili da naprave posebnu ukrajinsku naciju a kod nas posebnu crnogorsku naciju. U Ukrajini su izmislili unijatsku crkvu a u Crnoj Gori preko onog raspopa Dedejica izmisljaju CPC.
Ukrajina svoj novi identited gradi na negiranju Rusije i ruskog identiteta a Crna Gora na negiranju srpstva (ne valjaju ima Petar Cetinjiski, Njegos, Kralj Nikola, ne valja im srpska azbuka, sprski jezik i sl.)

Obraz

pre 9 godina

A je l i jedan covek skandirao u Moraci "Ubij Srbina" pre par dana kad su igrali Buducnost i Zvezda? Za to vas nie sramota?


Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

ЕХ

pre 9 godina

Koliko jadan i iskompleksiran moraš bit da putuješ u drugu zemlju kako bi navijao za tuđu državu, u ovom slučaju Rusiju, samo kako bi liječio neke frustracije otcijepljenja i slično?
(Event Horizon, 27. mart 2015 23:21)

Колико јадан и искомплексиран мораш да будеш па да посећујеш сајтове и остављаш коментар на вести које се нимало не тичу тебе и твоје земље. Је ли то лечење фрустрација?

M

pre 9 godina

Najveci bezboznici na svetu zive u Crnoj Gori..Nista cudno..Oni i turiste koji im ostavljaju novac znaju da pretuku....Zabraniti im sva takmicenja posle one kosarke i ovog sinoc.....BRUKA VELIKA.....

boohoo

pre 9 godina

btw neki komentari me ovde podsecaju na "Tri karte za holivud", podelilo se selo na amerikance i ruse. nemojte bre biti smesni. ne znam jel smesno ili zalosno.

Djole

pre 9 godina

Navijace koji zaradjuju manje od 2000 Evra mesecno i koji nemaju zavrsen faks ne pustati na utakmice. Navijaci samo u paru smeju dolaziti. Problem resen.

doktor

pre 9 godina

Zivim u AMerici mnogo Rusa ovamo. Malo njih zna gdje je Srbija ili CG, a to da nas smatraju bracom...hmmm to samo paljevine sa Balkana tako misle, one iste sto nisu izasli iz svoje zemlje.
(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Zivim u Rusiji, mnogo Rusa ovde...i smatraju nas bracom. A vidi...izasao sam iz svoje zemlje.

bilal

pre 9 godina

rusi su nikakav narod
(Bucko, 28. mart 2015 00:12)
Što ne znaš srpski ("bosančicu") pa pišeš Rusi malim slovom 'ajd nema veze al' ova tvoja konstatacija o njima kao nikakvom narodu je dokaz tvoje neobrazovanosti i bezgranične gluposti. Reći za narod koji je iznjedrio jednog Puškina, Dostojevskog, Tolstoja, Gogolja, Turgenjeva, Ljermontoba, Bulgakova, Pasternaka, Gončarova, Gorkog, Šolohova, Ahmatovu i plejadu drugih pesnika I pisaca, Čajkovskog, Stravinskog, Prokofjeva, Musorgskog, Glinku, Rahmanjinova, Šostakoviča I dr. velike kompozitore, Rjepina, Kandinskog, Maljeviča i mnoštvo dr. velikih slikara, Pliseckaju, Barašnjikova, Nurejeva i dr. čuvene baletanke i baletane, jednog Suvorova, Kutuzova, Žukova zatim Mičurina, Mendeljejeva, Saharova pa jednog Eliju Kazanja ili Jurija Gagarina, Germana Titova, Tereškjovu a o sportistima da ti I ne govorim. Reći za narod koji je porazio jednog Napoleona i slomio Hitlerovu strašnu armada da je nikakav je više nego glupost. Čudi me samo kako si dobio onolike pluseve na svoj komentar?

Onokao..

pre 9 godina

Kada sam procitao ovo, prvo mi je pao na pamet onaj bedni clanak sa crnogorskog drzavnog portala pod nazivom "Pomazemo Uefi", posle nase utakmice sa albanijom, i htedoh da napisem nesto u tom fazonu, ali ne vredi. Toliko bedan kao oni ne zelim da budem...

ја ћу те спасити Мишел

pre 9 godina

Srbi zapska u svakoj corbi...Posle se cudimo sto nas niko ne voli, pa niko ne zeli primitivce za komsije...Ostace nam samo Grcka za more jer smo sa svima ostalima zasrali
(Pudu Vopaj, 27. mart 2015 23:57)

Нико нас не воли јер виде да не волимо сами себе. Ти си очигледан пример. Што се тиче мора и ту је ствар јасна. Поредити Грчку и Црну Гору је као да поредиш Мерцедес и Југо. Можеш ли да замислиш друге дестинације?

Azer

pre 9 godina

Vidite po komentarima mentalitet koji vlada kod djetica, nisu oni nista krivi al' su ,,Srbijanci" duplo vise krivi od njih i sve je ok jer oni nisu ,,Srbijanci". Sta vam nacinise u ovih deset godina , pa to je da covek ne poveruje.

Pomoravac

pre 9 godina

Neka mi neko objasni koja je to zemlja Srbijanija? Čujem njeni stanovnici su Srbijanci. Ja živim u Srbiji i ja sam Srbin, a ako postoji ova Srbijanija da razmislimo o ujedinjenju. O Crnogorcima ne treba trošiti reči..

Montenegro

pre 9 godina

Volimo vas braco Srbi I Rusi. Mi smo jedan narod I uvijek cemo biti. A ovi politicari sto zele da nas razdvoje nikada to nece uspjeti.

Srpski nacionalista 93

pre 9 godina

Pa vecina crnogoraca je odavno izgubila cast i dostojanstvo.U poslednje vreme sve se vise napadaju Srbi po Crnoj Gori,pale se srpske zastave,zvizdi se srpskoj himni.I sta onda ocekivati od njih kada su u pitanju Rusi....,,da nije bilo Srbije i dalje bi samo cuvali ovce po Durmitoru.....,,a sada im sve vise Srba smeta.Prekrajaju jezik,izmisljaju neku crnogorsku naciju,neku crnogorsku pravoslavnu crkvu sa nekim laznim pravoslavcem Dedeicem...I sta vise mozemo od njih da ocekujemo...,,navikli su se u izdaji......

lalos

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

pa kad se sav sve od vas dole, preselio ovamo gore!

Milovan Čolić

pre 9 godina

Crnogorcima samo zabraniti besplatno studiranje i Beogradu i sve ce biti uredu eno im Crna gora i podgorica pa nek se junace

Mirko

pre 9 godina

@Crnogorac

Da se ne lazemo-to nije ucinio samo jedan covek. To je organizovano. Dobro se zna kako funkcionisu navijaci. Oni deluju po instrukcijama vodja. Kako bi inace mogli da se sinhroniziju tako i da vrse napade na druge navijacke grupe, da pevaju u isti glas i slicno? Batali te nebulozne price. Ovo je delo koje je vise osoba organizovalo sa namerom da izazove nerede.

Hulk

pre 9 godina

Neka su ih gađali u Tivat se više ne može živjet od njih. U vrtiću i školi ih više nego naše đece.
(balša, 27. mart 2015 23:51)

Manje masturbacije pa ce biti i vase djece...

Čarapan

pre 9 godina

Ovo je moglo da se desi i kod nas, nema mesta nekom pljuvanju.Ko je bio na stadionu pod Goricom zna da su tribine odmah iza gola. Jedna budala i dosta za ovakvu situaciju. Problem je odnos drustva, policije, sportskih saveza, klubova i pre svega pravosudja i politicara prema ovom problemu. Na primer, ćutanje u crnogorskom javnom prostoru o sramnom ponasanju publike u Morači tokom utakmice sa Pattizanom ovakvim likovima znaci saglasnost i odobravanje. Ista stvar i kod nas.

Katastrofa

pre 9 godina

Od cojstva osta samo tekstil.
Odnosi se samo na onaj deo populacije zbog kojeg ce propasti i turisticka i fudbalska sezona. Cini se i mnogo vise od toga.
Tako je i u nas Srbalja severnije.
Ulaz na dogadjaje samo uz licnu kartu. Ko baci makar konfetu dozivotna zabrana sportskim terenima, cao zdravo!
Hocemo da vodimo decu na stadione da gledaju sport.
Za junake MMA, kik boks i slicne gluposti.

Moje misljenje

pre 9 godina

Svuda ima losih i dobrih ljudi,navijaca i huligana.Dok sam isao na utakmice garantujem da vise od pola koji dodju na stadion su spremni na ovakve stvari.Ipak kada ceo stadiomn vice ZA DOM SPREMNI,to je stanje nacije.Kada bacaju bubrege u teren i gadjaju golmana bakljom,hvataju igrace za vrat,stanje nacije.Vicu NOZ,ZICA,SREBRENICA,stanje nacije.Siptari,njih ne vredi ni komentarisati,to je srednji vek.Ovaj Balkan je mnogo los,zao mi je sto je tako.Zivi mi bili svi dobri ljudi

неке васпита и улица

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 28. mart 2015 03:00)

На основу овог, а и претходних, коментара долазим до закључка да је једино могуће да ти немаш кућног васпитања.

vrnite se kuci

pre 9 godina

Ima dole normalnog naroda ali vrlo malo!
(Aleksandar, 27. mart 2015 22:34)

Slazem se Aleksandre, kod nas ima vrlo malo, kod vas nimalo.
(jugguja, 28. mart 2015 00:45)

Zahvaljujuci vama.

MirjanaJ

pre 9 godina

(Pudu Vopaj)Važi,ja ionako ne idem u CG na more,bila jednom shvatila da nas ne vole i odustala!Samo bih volela da i oni počnu razmišljati o Srbiji kao i ja o CG!Pa kakav je to narod čoveče ,naseljavaju Srbiju svaki dan!Toliko da im treba uvesti vize za Srbiju ,a vidi kako se ponašaju!!!!!!!

švrćan

pre 9 godina

zasto rusi i dalje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo? zasto ne oforme azijatsko prvenstvo sa kazahstanom i belorusijom gde i pripadaju? i severnu koreju da pozovu
(bob, 28. mart 2015 00:39)

Zato sto i Kazahstan i Belorusija igraju kvalifikacije EP!

Vise su oni svi u Evropi nego Izrael, a to ti ne smeta?

Trollston

pre 9 godina

Ne zanosite se da je ovo ispad jednog coveka, ovo je problem drzave, problem sistema koji ne moze ili ne zeli da se izbori sa problemom. Isti problem imamo i mi u Srbiji, a imaju ih i Hrvati, Bosanci...Zasto nikada nije pogodjen igrac bakljom na utakmici u Becu, Parizu, Madridu ili Londonu? Jednostavno, organizacija je takva da baklja ne moze ni da se unese na stadion, a onaj ko to pokusa biva priveden i procesuiran, pa narednih 5 godina mora da se javlja u policijsku stanicu pred svaki mec. Ozbiljne drzave ovo ne dozvoljavaju.

One night in May

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ninja, 27. mart 2015 22:55)

Bice to zanimljiva promena u odnosu na Grcku...savet na mestu!!

irony

pre 9 godina

ne znate kakva je situacija bila na tribinama, navijaci su negodavali citav dogadjaj, isfrustrirani gestom ovog pojedinca, izvinjavali se golmanu... steta bas steta. cijela crna gora se nada da ce nas izbaciti, zasluzili smo, treba da platimo! sramno! mene je sramota kakvu sliku saljemo u narod, a generalno nismo divljaci! zao mi je omladine koja je otisla da gleda nadajuci se dobrom mecu, eto kako se zavrsi. jos jednom, rusi prastajte!

Pravi Crnogorac

pre 9 godina

Ovo nije pravo lice Crne Gore, ovo noćas nijesu napravili Crnogorci, nego neprijatelji Crne Gore i svakoga ko u njoj živi! Šta god da je uzrok, čak i da ima nekakvog razloga za obračun, sportski teren nikada nije mjesto za tako nešto, i vinovnike ovog djela treba najstrože kazniti! Pravi Crnogorci cijene svoju istoriju i poštuju bratski ruski narod, a još više braću Srbe, a pripadnike svih drugih naroda i vjera poštuju i ne mrze! Pozdrav za sve dobronamjerne čitaoce ovog portala od Crnogorca (Srbina iz Crne Gore).

Pera Petrović. Zvani Nješke.

pre 9 godina

I sad, kao, najveći problem je bio taj što su neki Srbi iz RS došli da navijaju za Rusiju.
I da jesu - u čemu je zapravo problem? Nek navija ko god hoće i za koga god hoće.
Jel trebalo svakom navijaču Rusije pregledati pasoš, utvrdjivati genetsko poreklo?
Nemojte da skrećete temu!
Domaći navijači su se poneli ko najgora banda i to je to. Bićete kažnjeni najžešće, što i zaslužujete.

Nu, ne bojte se, turistička sezona neće biti ugrožena. Doćiće ono malo osrednjih tajkuna iz Novosibirska. Svako svome.

A sad da saslušamo najnoviji splet pesama o čojstvu, junaštvu i brkovima. Kako muškijem, tako i ženskijem.

atomski mravojed

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

Hahaha
Na Baltičko more verovatno nećemo, ali me Crnogorsko primorje sigurno videti neće

Toman

pre 9 godina

Ovo je strasno oko cega se ljudi prepucavaju. Prvo mi nija jasan termin " Srbijanci " sta to znaci i gde ste to culi? Mogu da zakljucim da komentare Crnogorske postavljaju svi samo ne pravi Crnogorci oni bi nas bar oslovljavali sa SRBI ! Ja sam pola Crnogorac, deklarisem se i osecam kao Srbin a mislim i vecina pravih Crnogoraca. Nadam se da necete proci kao mi bez bodova.

Leonov

pre 9 godina

Jedan od poglavica navijača je prije par godina ispalio zolju na zgradu.Zolja srećom nije eksplodirala.Na pitanje zašto je to uradio,odgovorio je da je želio da vidi kako to izgleda.Čaka Ivanović nije robijao zbog tog akta

амерички сан? ха ха ха ха

pre 9 godina

(Drvo4, 28. mart 2015 00:19)

Е важно да си се јавио да нам објасниш како уживаш у Америци. Да стварно уживаш не би лечио фрустрације лупетањем.

ulica

pre 9 godina

Srbi, od sledeceg leta skije pod noge I svi u Balticko more na letovanje .
(ninja, 27. mart 2015 22:55)

moli boga da se to ne desi, jer vam srbi čine 70% turista

Miroslav

pre 9 godina

@miro split

Ali kako ne voleti ovog coveka,aj nek' mi neko objasni!?!? On i kada se sali i kada govori u zbilji,prosto ne gresi!!! Jednostavno,najracionalniji komentator koji se ikada pojavio na bilo kom sajtu a da sam ga za svoje 34 godine(razume se,onaj dobar deo tih godina koristeci net i portale i komentarisanje na temama) procitao!!! Ne zato sto cesto ume da bude na strani Srbij i Srba,vec zaista,covek je em duhovit,em inteligentan a na sve to,nacionalno,pa da ne preteram,reci cu neopterecen!!!

dado

pre 9 godina

Nema nikakve sumnje da će ovo medijski odjeknuti u Rusiji. A koje će posledice biti čućemo sredinom jula,u vidu kuknjave sa polupraznih plaža..

Joao

pre 9 godina

Siguran sam da su ovo organizovani incidenti, ali ko ih je tacno organizovao i zasto? Crna Gora je tako presla put derusifikacije za kratko vreme i sada ne pripada nigde. Sto je najgore, to ceka i nas!

bandiera rossa

pre 9 godina

Vjerujte da nikoga nije vise sramota nego nas samih. Ovo je uradio samo 1 covjek, zbog kojeg cemo svi sad da ispastamo. Na svakom cosku ce sad biti Crna Gora ovo, Crna Gora ono... imaju pravo svi da nam zvizde sad svuda, jer jesmo krivi, ali ponavljam ovo je samo jedan covjek uradio, i nadam se da vise nikad nece doci na utakmicu
(Crnogorac, 28. mart 2015 00:59)

Kako bre JEDAN covek. Nije valjda jedan te isti covek u prvom i sezdesetsedmom minutu na dve razlicite strane stadiona pogodio ruske igrace raznoraznim predmetima?!??!?! Ima tu malo vise od jednog coveka, rodjache...

nenad rs

pre 9 godina

То нема везе,погодити бакљом било ког голмана,Америке,Русије,Конга је срамота и за осуду.Спорт треба бити уживање,витештво а не испољавање фрустрација.

jugguja

pre 9 godina

@Mirko

A baklja je teledirigovana i navodjena preko DNK koda Igora Akinfejeva koji je predhodno uzet iz hotelske sobe i stavljen u mali uredjaj koji je stavljen u ruku navijaca koji je trebao samo da drzi baklju a ruka je bacila tacno na golmana.
Naivan si, u stvari nisi naivan vec mlatinjas iz 1 u 1.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Такође, волео бих да га Акинфејев тужи. Тог што је бацио бакљу. Узме неког најбољег могућег адвоката на свету, за ово лако може да добије милион-два. Па да видим како ће да плати.

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da je ovo klasičan primer kompleksa koji se sa političke i ekonomske sfere preneo na stadion...kada su crnogorci shvatili da njihove ekonomske sankcije Rusiji ne daju željene i očekivane rezultate-udarili su po njihovoj fudbalskoj reprezentaciji...na žalost...

Zoran

pre 9 godina

Pa u poslednjih 7-8 godina glavni ekonomski i politicki saveznici CG su Albanija i Kosovo. To je Milo rekao pre vise godina. Plus, to su im sad glavni gosti. U skladu sa time, koga jos briga za "bracu " Ruse.

Dragan VG

pre 9 godina

@Salsa

Gledao si, za svojih 50 godina duplo vise utakmica od Misela Platinija!?
Da li si ti svestan cime se Misel Platini bavio ranije?
Ti ocito nekog zezas... :D

Melenci

pre 9 godina

da samo jedan covek je to uradio,ali niko ga nije sprecio da to uradi.Toliko pogrdnih komentara a rusi im doneli zivih para na milione.Moj komsija je prodao vikendicu nista posebno velika,pa je ovde kupio dva stana od 60kvadrata!I Srbija uvek ispasta za svoje huligane placa silne kazne,da ne pricam da nam posle treba godine da nas gledaju kao ljude.Ne radujem se ovome sto je snaslo crnogorce,daleko bilo,ali svako mora da snosi posledice.Moze da se desi da politicari to ispeglaju,ali rusi im ovo nece zaboraviti.Upaljena baklja,direktno u glavu i niko nije video...

nenad

pre 9 godina

Zalosno padamo zbog gluposti. Zabijamo jedni drugima noz u ledja misleći da će zapad vise da nas ceni a ispadamo glupi.na utakmici lige sampiona eengleski navijaci pet puta ulaze u teren prekidaju meec niko nije ni spomenuo. Ovde se sve sankcionise

Marko

pre 9 godina

Taman sam hteo da napišem komentar protv huliganstva kad pročitah šta drugi pišu i komentarima. Ne mogu da se poistovjetim sa onima koji nasilje i vandalizam poistovjećuju sa bilo kojom državom, nacijom ili politikom.
Eto napisah i želim Vam puno uspeha u vašem novinarskom radu.