Utorak, 24.03.2015.

08:28

Vučelić: Rezultati ne prate podršku

U utorak bi u Partizanu trebalo da se ozvaniči smena trenera, Marka Nikolića zameniće najverovatnije Zoran Milinković.

Izvor: B92

Vuèeliæ: Rezultati ne prate podršku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

НТТ Ни

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.
(J.N., 24. mart 2015 10:25)

Истина је да су вам отишли многи, али реално остало вам је и више од шампионске екипе. Остао вам је далеко најбољи играч Вучић, играч за кога ФКП решења нема.

mada

pre 9 godina

Veliki fudbalski stručnjak Vučelić ističe da rezultati ne prate podršku!Nije tačno , rezultati su u skladu sa podrškom iskazanom u prodaji najboljih igrača uoči početka prvenstva.Isti stručnjak , čak je tom prilikom istakao da svesno rizikuju titulu!Ničta novo od ovog maga obmane.Ova uprava na čelu sa SNS čovekom gura crno bele u osmišljeni pomor.

Batko

pre 9 godina

амо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?
(Штилцована Катаболцна, 24. mart 2015 11:36)

Zaaaavera braćo, zaveraaaa! !!

Milan

pre 9 godina

Da je kojim slucajem Nikolic ostao trener, a Partizan ostao bez titule bilo bi da su ga namerno ostavili da bi Zvezda bila prva. Kada bi sad doveli Murinja, rekli bi dosao Murinjo da obavi zadatak i raportira Vucicu. Sve i Mesi kada bi dosao, a da budu drugi, bilo bi da je uradjeno namerno da se destabilizuje ekipa. Setite se uvek onoga o najhrabrijima na svetu i o tome kako se nicega ne stide. Ja cu jos dodati sekta, dervisi, amisi, znackotrazi, dozvoljeni, kolindasi, franjevci... Na kraju krajeva sta ocekivati od onih koji navijaju za klub formiran znamo vec gde, ciji je predsednik bio znamo vec ko.

DVA PENALA DVE ODBRANE

pre 9 godina

Zvezda ni jednu svoju titulu od osnivanja nije uzela posteno.Te ozna te udba te Bugarcic te Sajber te Miljan te Dzajic te sudije.

brbe

pre 9 godina

promenis Rasovica koji je prvi a dovedes Nikolica koji je tad bio peti,ishod je bio jasan,sad menjas Nikolica koji je prvi a dovedes Milinkovica koji.je pretposlednji. nadam se istom ishodu ko prosle godine.

trenerska pleva

pre 9 godina

Posto je FSS ,otvaranjem "skole" za kupovinu profi licenci,dozvolio bivsim fudbalerima da za 5 000 e. i tri vikenda lako dodju do "trenerskog" zvanja nije sada ni cudo sto su treneri u fudbalskoj Srbiji neuki pocetnici pa klubovi nemaju mogucnosti i da izaberu strucnjaka.Jedini spas za srpski fudbal je oduzimanje mogucnosti polupismenim "profesorima" sa konobarskim znanjem o fudbalu da trukuju ovakve "strucnjake" koji odvedose ovaj nas fudbal u ambis i vrate stare dobre VISE TRENERE (njih vise od 1 000) koji su na fakultetima ,od pravih strucnjaka, naucili trenerski zanat.Partizan ima ponajboljeg,Tumbakovica,i cudi me sta cekaju jer vec 10 god.postavljaju neke pocetnike ili polovnjake sa terzicevskog,djoricevskog....savicevskog kursa i o cijem finansijskom poslovanju bi neko trebao da povede racuna.

Pfc ImperIum

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota,prodate sva tri spica, tj jednog prodate,drugog pustite na pozajmicu,a treceg poklonite, i sad neko drugi kriv... kao evo saljem emotivnu podrsku xaaxaxaxaxaxax

laufer

pre 9 godina

Još se samo očekuje da Vučelić na kraju sezone podnese raport Vučuću - Gospodine premijeru mi smo svoj zadatak izvršili...Partizan više ne postoji!

marko

pre 9 godina

Nikolic je odlican trener, odlicne rezultate je imao sa radom, uprava partizana proda najbolje igrace a od njega traze rezulate strasno.. Nikolicu da si dao otkaz jos na pocetku polu sezone pa da ti zabodes noz upravi a ne ona tebi..

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?
(Povidon, 24. mart 2015 10:44)

Velika je razlika, vas su pokrale vaše "legende", nas kradu političari.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

hehehehe Vučelić sportski radnik, izem ti vic...ako nekom slučajno nije jasno zašto nam je društvo ovakvo kakvo jeste, možda je sad malo jasnije.Pa od ovih parazita ne može da se živi, gde god ima bilo kakav obrt novca oni su tu, sisaju kao smukovi dok ne krene krv a ni tad ne prestaju nego se pretvaraju u vampire... mrš iz Partizana...

bachi

pre 9 godina

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja. 
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete. 
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi. 

Odlican potez uprave.
(posmatrac, 24. mart 2015 10:59)
Sreća pa si ti toliko pametan pa umesto š pišeš sh! A što se tiče ekonomije i prihoda od posete da možda zvezda ne dovodi igrače od prodatih (besplatnih) karata doktore ekonomije?! Mogli su od pola para za škuletića da dovedu napadača a da nisu došli samo da maznu pare mogli bi da sačekaju kraj sezone! Dok je takvih naloženih klinaca koji brane ova rukovodstva(postkomunistička) i kojima je ovo zanimljiva liga i fudbal jer bolji nisu imali prilike da vide dotle će ovakvi lešinari da čerupaju i ovo malo što je ostalo od našeg nazovi fudbala!

Штилцована Катаболцна

pre 9 godina

Ово је класично размишљање СНС-а. Знамо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?

Kane

pre 9 godina

Ne kazem da je Nikolic vrhunski trener ali prodati dva kljucna igraca a nikoga nedovesti kao adekvatnu zamenu...razumem i da klub nema para i da zivi od prodaje igraca ali sta onda ocekivati?Najlakse je trenera skloniti a da li taj trener ima sa kim da igra...to je pitanje.Nemamo centarfora i sta dalje pricati...

milan

pre 9 godina

Jos jedno veliko razocarenje.. Kako vas nije vise sram , da toliko kradete , i da nas postene navijace pravite budalama ?? Dokle vise?!

nesa gljiva

pre 9 godina

Raspitajte se omladinci ko je M.V. Potrazite po internetu ,ili pitajte one koji se secaju njegovog "rada I dela" pa ce vam biti jasno o kakvoj faci se radi. Posto sam Zvezdas , primite moje saucesce.

Vlada

pre 9 godina

Ovo me podeseca na Zvezdu pre koju godinu kad su otpustili Pizona koji je isto tako pao na 2,3 boda prednosti i doveli Ratka Dostanica koji je sve upropastio do kraja...

mihajlo

pre 9 godina

Od kad se uprava bolje razume od sportskog dela? Pogotovo kaki su to zakljucki da smenis sportskog radnika bez saznanja sportskog direktora!? Cini mi se da ce ova uprava da leti najbrze u istoriji Partizana.

Trifke

pre 9 godina

Celavi nije zapalio zito! Jesam ja Zvezdas ali me nepravda uvek nervira.Osakatili coveku napad, uigravao tim na pripremama a onda ostao bez napadaca, nisu doveli nijednu zamenu, nisu doveli nijedno ozbiljno pojacanje i sad im je trener kriv. Nama odgovara da smene Celavog jer, iako je antipatican, on je dobar trener.

zoran

pre 9 godina

Vucelicu razumes se u struku kao u politiku. Upropastio si sve sto si se dotakao. BOJKOT U SLUCAJU SMENE TRENERA I TRAZENJE NOVE UPRAVE ova je ojadila Partizan ili su to namerno uradili po naredjenju.

bilal

pre 9 godina

Slažem se upotpunosti sa tvrdnjom da rezultati nisu pratili podršku. Pustimo više priče o odlasku Lazovića i Škuletića. Obojica su bila na izlaznim vratima. Jedan je imao povoljnu klauzulu u ugovoru a drugi je bio nezadovoljan propalim transferom u Lil. Nikolićev problem je što se olako odrekao Fofane terajući inat grobarima. Već na pripremama se videlo da Partisan ne liči na tim iz jesenjeg dela prvenstva. Protiv Čukaričkog su sve njegove lose strane izašle na površinu. Sem, donekle, Grbića nijedan igrač nije bio u stanju da se nosi sa čvrstim i beskompromisnim odbrambenim igračima Čukaričkog. Jednostavno, igrači Čuke su bili brži, jači i spretniji u duelima. Ekipa je toliko lose delovala u ovih pet kola da se čovek prosto pita: "Nisu li ovi igrači donekle precenjeni?" Kad se samo setim Ćirićevih reči da Babović vredi za trojicu ili one Nikolićeve da su mu Drinčić, Volkov i Brašanac najveća zimska pojačanja. S druge strane neću, bre, više da strepim do zadnjeg minuta hoće li nam tim, daleko lošiji od nas, zavući neki gol iz kontre i pobediti nas. Dosta je bilo! Putuj igumane, i ne brini za manastir!

J.N.

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.

navijac

pre 9 godina

@Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina! (One night in May, 24. mart 2015 10:09)

A ti sada upravo govoris sta?? Govoris kako prvenstvo nije bilo regularno zadnjih 6 godina, a prosle jeste!? I jos optuzujes druge kako su licemeri, a ti istu stvar radis!? Da se razumemo, Partizan i Zvezda su uvek bili gurani od strane drzave, saveza, sudija, i drugih klubova sa kojima imaju zajednicke interese! Ne zovemo ih dzabe titovim blizancima, potpuno su isti, samo nekad se jedan vise gura, nekad drugi. Zadnje 3 godine to je Zvezda, tim koji nije napravio nijednog igraca, klub koji duguje 50 miliona a ipak opstaje, jos se bori za titulu!? Klub za koji ja navijam nema da plati igracima ni topli obrok, vec igraci nose rucak od kuce! Sto nas neko ne pomogne, sto nama drzava ne namesti nekog sponzora da nam da par miliona?? Prosle godine nam se ugasio kosarkaski klub, ali zato se za Zvezdu Telekom izdvajaju milioni bez problema! E dosta je vise, ako nema za svakog, nema ni za koga! Sta ste vi titovi blizanci bogom dani, pa za vas mora uvek da ima!? Jedva cekam da propadnete i jedni i drugi!!!

Padina

pre 9 godina

Nije mi jasno ŠTA mi u stvari želimo?
Da još 10 godina vičemo "UPRAVA NAPOLJE" jer nam niko ne odgovara?

Smeta nam nova uprava iako još i nije pošteno počela daradi....
Smetala nam prošla uprava koja nam je donela 6 uzastopnih titula
Smetali Bjeka i Zeka koji su ruinirali klub....


Nama izgleda sve smeta i svi smetaju. Verujem, iskreno verujem da ova uprava želi i može da pomogne Partizanu baš kao što su to želeli i Bjeka i Zeka i Đura....

A mislim da bi bilo bolje da se zapitamo gde smo mi, "navijači" Partizana... Utakmica na koju nas dođe više od 3.000 je FENOMEN koji se retko događa. Ako toliko "volimo" svoj klub zašto ga ne gledamo već crvenimo pred komšijama?

Što se trenera tiče, Nikolić je, po mom mišljenju veloma loš i tvrdoglav (setite se šta je radio sa Fofanom a koji su mu panjevi igrali)trener i treba ga smeniti. Pitanje je KOGA dovesti? Meni se lično ne sviđaju ni Drulović ni Milinković. Možda zamoliti Tumbu?

Borky

pre 9 godina

Steta za Zvezdu jer ovaj celo nema blage veze.Citava taktika mu se svodila na dugu loptu na Skuletica koji je bio toliko fizicki dominantan da je mogao zadrzati loptu dok se ostali ne prikljuce i na sirovinu Drincica koji samo nabija loptu.

Vladimir

pre 9 godina

(Srbija, 24. mart 2015 09:28)

Čukarički jeste kvalitetniji od nas, ali i od drugih. Vas neću ni da pominjem, vi ste još gori. Ventil vlasti za kontrolu nezadovoljstva mase. Ono - ništa ne valja, ali bar Zvezda juri titulu. Jadan nam je fudbal i takva titula.

ultrasrbin

pre 9 godina

Istina, 24. mart 2015 09:36

A koje je to trofejnije drustvo u gradu? Proveri cinjenice pre nego sto lupanjem pokusas da demantujes istinu.

Nenad

pre 9 godina

Jasno je odakle sve ovo dolazi i ko je ovog propalog politicara i ostale doveo na celo kluba.Njihov osnovni zadatak je unistavanje kluba, a da li ce im to uspeti zavisi od nas hocemo li im to dozvoliti ili cemo ih najuriti kod njihovog gazde...

runner

pre 9 godina

Не разумем ове навијаче Партизана који кривицу сваљују на Управу. Маните, бре ту причу! Наравно да је Николић крив за то што се у само пет кола разлика од *6 свела на, за Звезду подношљивих, +2. Ако ниси у стању да на свом буњишту добијеш Вождовац и Раднички из Ниша онда и ниси за шампиона. Он, људи моји, на платном списку има двадесет и кусур играча и треба и мора да из њих извуче максимум ако је прави тренер. Шта би хтео, Месија и Роналда, у овој нашој лиги? Поред тога он има диљем Србије Партизанову децу попут Трујића, Брежанчића, Ашковског идр. па није мрднуо прстом да их врати у тим него форсира Којића, Луку и Волкова. Могао је и у минут до дванаест купити неког центарфора из ЈСЛ попут оног Фрипонга или тако некако из Младости, Лучани или Јелића из Рада ал'се он и даље инатио. Нудили су нам и оног Орландића што је сада у Звезди ал'је он хтео Којића. А Која га изневери. Његова три колосална промашаја и ми краћи за 6 бодова. Док он проради сустиће нас и Чукарички.

NR

pre 9 godina

Bolje predjite za Cuku da navijate a ne za drzavne klubove. Politicari se ponasaju da je sve to njihovo. Dzabe se nervirate oko gluposti!

lemi

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.

posmatrac

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.
(lemi, 24. mart 2015 10:17)

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja.
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete.
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi.

Odlican potez uprave.

chera-bera

pre 9 godina

Uprava je katastrofalna, ali Marko mora da ode. Izgubio je prošlo prvenstvo(bez obzira na sva dešavanja, derbi je bio u igri). Za ove loše rezultate, bez obzira što je Uprava napravila glupost prodajom igrača, kriv je jer nismo igrali protiv Mančestera, Reala,.. već protiv sličnih ekipa po kvalitetu i morali su bolje i da pobede. Čak i poslednji timovi iz naše lige da su imali ovakvu podršku navijača, a obukli crno-bele dresove, napravili bi bolje rezultate. I ovakav tim Partizana je irgački jak, da ne kažem najjači, u našem prvenstvu.
Treba biti realan, rezultati su jedino merodavni i taj kriterijum primenjuju svi klubovi na svetu.

dex

pre 9 godina

Neko moje misljenje je da je Nikolic prepotentan i alibi trener. Ali i kao takav odskace od ostatka trenera. Njegov ego ga sprecava u nekim situacijama da postigne bolje rezultate sa ekipom, ALI reci da je on kriv i da mu je uprava dala dovoljno podrske je smesno! Prodali ste, za nase uslove, dva ekstremno kvalitetna igraca odbranu pojacali sumnjivim likovima, a napad ostao prazan. Po meni, uprava je verovatno u dogovoru sa nekim igracima minirala trenera, jer su od pocetka hteli nekog drugog.Nisam siguran da je Milinkovic dobro resenje, ali tim bolje po Zvezdu. Ovo je svakako glup potez uprave, jer ako je cak i nekoliko igraca ucestvovalo u miniranju trenera, u ostatak ekipe se uvukao strah i tesko da to neko moze srediti sada. Partizanova sreca je jedino to sto Lalatovic nije dorastao zadatku, pa je pitanje da li to moze iskoristiti...

Povidon

pre 9 godina

@Abolirani predsednik
Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?

One night in May

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (jad i beda, 24. mart 2015 09:34)

Preskocicete dolazak na stadion? Kako se to razlikuje u odnosu na ranije stanje? Dosad ste, inace, bas dolazili na stadion, osetice razliku...

+41

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.
(Istina, 24. mart 2015 09:36)

S.D. Partizan je medju pet najtrofejnijih na svetu !
Ne znam da li tebi vredi i da se informises...ocigledno su sive celije u pitanju ?

stiglo prolece

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

BOTINO RASPALA!!!

Zoran

pre 9 godina

Nikolicu to ti je za Beka Fofanu..!! Secash ga se..?? Vidish kako se brzo vratilo, jer si jednog sjajnog momka i fudbalera upropashcavao svesno. Sada lepo , zajedno sa Kojicem, pravac Sopot.

Bravo za upravu. Obezbedili su redovne plate svima (praktichno nepostojece u domacem fudbalu, sem u Chularichkom), a rezultati nigde. Samo oshtro.

Zoran Milinkovic je odlichno reshenje. Konachno pravi trener.

One night in May

pre 9 godina

Maksimalno uzivam u derviskom licemerstvu!!
Sest godina je prvenstvo bilo "nikad regularnije" (objasniti dervisu da ne postoji manje ili vise regularno prvenstvo, nego samo regularno ili neregularno je nemoguca misija), sest godina su se kleli u Toleta, pravili zastave i pesme u njegovu cast!!
Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina!

novica

pre 9 godina

(istina)Ti,burazeru,ništa ne znaš,kao ovan!Mozak ti popile svrake,ne vidiš dalje od nosa.JSD PARTIZAN,kao sportsko društvo u celini ,je zvanično jedno od najuspešnijijih na svetu svih vremena,a to što ti,panterčiću ne priznaješ je "veoma" bitno.
Uostalom,ko,bre,tebe šta pita?
Da,bre.

VladaNS

pre 9 godina

Tako tako. I dalje su vam sudije krive i vucic, covic i ekipa?
Pa vi sami sebe ubistavate! Prodali sve sto valja i djavo vam kriv
(M?ndarina, 24. mart 2015 09:35)

Pa tvoj Vučić je i instalirao ovu SNS ekipu u klub i rasprodao najbolje igrače.

Zr

pre 9 godina

Pozdrav svim navijacima drage nam komsinice!Koja zamena teze, ostave coveka bez dva spica, on na pripremama najavi sta ce se desiti i kako ce se to odraziti na rezultate a kad se to desilo kriv je trener!?Toliko o ubrizgavanju 3 miliona evra clanova upravnog odborau klub, sramota me je sto zivim u drzavi gde premijer izjavi da ne moze da se obracuna sa ljudima koji vode klubove a koji ne podlazu nikakvoj odgovornosti osim eventualno smene od strane ljudi koji su isti kao i ti koji se smenjuju!!!SRAMOTA!

daniele

pre 9 godina

A sta ako taj Milinkovic bude jos gori od Nikolica (jer naravno nema ekipu da bi bilo sta uradio bolje)? Da li je onda red na vase ostavke?

nikola mladenovic

pre 9 godina

Nasa posla. Klub proda najbolje igrace, pred sam nastavak prvenstva, pa im sad trener ne valja?! Kakvi smo, nema nam spasa ni u fudbalu, ni u rukometu a ni u zivotu.

ja

pre 9 godina

"Jasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno poverenje, ali njih moraju da isprate rezultati", rekao je za Večernje Novosti potpredsednik Milorad Vučelić....mislim da je ovim jasno sve receno

Istina

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.

Cvetko

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

nemocan

pre 9 godina

ocigledno je sta je bio plan od kad je nova uprava dosla,rade to bez srama i svi to vidimo,igraju se sa klubom kao da je njihov,a ljudi kojima je stalo do partizana su nemocni

Luka

pre 9 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali moram da priznam da Partizan nije imo ovakvog trenera jos od Stanojevica i 4.titule uzastopne.. Krilin se razume u taktiku ocigledno sto se i vidi.. Pa igrao je egal na primer protiv Totenhema u sred Londona.. A i ova prednost sto je imate, on je napravio.. i sad je on kriv sto vasa uprava prodaje najbolje igrace.. sa ovim timom niko ne bi bio bolji mogu da potpisem. Nas fudbal je tuga

Isajlo

pre 9 godina

Sram da vas bude, sta doziveh da gledam, unistavaju mi prvu i najvecu ljubav!?! Moj Partizane, dotakao si dno zbog ljudi koji misle da su veci od tebe..

zvezdas, ljubitelj fudbala

pre 9 godina

Klasicna zamena teza. Ono sto su rekli je u stvari: "Prodali smo 2 najbolja igraca, ali da niko ne bi okrivio nas, mi cemo prvi okriviti trenera!".
Ko je jaci, njemu fotelja.

Srbija

pre 9 godina

Daj bre,pustite prepotenka i alibi trenera,bar do derbija.Tad ćemo vas demolirati i biće pravi razlog za smenu,ovako ga menjate zbog nerešenih rezultata,od kojih je ovaj zadnji i veliki uspeh za vas.Osvojili ste bod u zadnjem minutu,protiv ekipe koja je kvalitetnija od vas.

bachi

pre 9 godina

Vučelić istaknuti sportski radnik! Zamrzao sam na neodređeno vreme navijanje za Partizan još za vreme đure mutavog a sada redukujem na ultra duboko zamrzavanje!

Tin-Tin

pre 9 godina

Evo ja kao zvezdaš kažem da ovo veze s mozgom nema:
uprava je transfer-politikom (da se tako izrazim) masakrirala igrački kadar,a onda se krivica svaljuje na trenera.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@A gospodo ko vam je napravio tih šest bodova prednosti,zar nije taj isti trener?Političari van iz srpskog sporta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. mart 2015 09:21)
VUCIC IH JE NAPRAVIO, HAHAHA

Abolirani predsednik

pre 9 godina

"Rezultati ne prate podršku". I zato ste rešili da dovedete trenera čiji tim ispada iz lige? Vi ste uprava koje je tu da Partizan ne bude prvi, tako da Panteri ne moraju da brinu za ovu sezonu, rešio je to Vučko na vreme. Samo se nadam da neće biti toliko dugo na vlasti da stigne da nas ugasi, jer je to krajnji cilj.

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Ovi iz uprave Partizana izgleda nisu videli dobro tabelu, posto Voždovac nije poslednji, već je to Radnički iz Kragujevca, pa su trebali prvo da pitaju njihovog trenera. Jedino ako ih ovaj nije odbio.

jad i beda

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.

Topcina

pre 9 godina

A vi ste uradili sve što je bilo u vašoj moći da mu olakšate posao u ovoj polusezoni,prodati dva napadača a jednog posuditi na sedam dana pred prvenstvo i ostaviti ekipu sa Kojićem koji nije sastavio dve utakmice u prvoj postavi ko zna od kada i malim Šaponjićem može samo jako neozbiljna uprava.

zmajognjeni

pre 9 godina

Iako ne navijam za Partizan, ispratio sam ovo oko promene uprave u tom klubu.
Na koliko jadan nacin je ova nova SNS grobarska uprava namestila ovog coveka to je neverovatno. Jedino su jadnije ove izjave da je od dolaska nove uprave imao punu podrsku. Pregadni su.

Andrija

pre 9 godina

Apsolutno je jasno da je najveci deo krivice na upravi koja je dozvolila da se u zimskom prelaznom roku ekipa osakati! Nevezano za moje misljenje o Nikolicu i njegovoj strucnosti, sigurno je da ce on biti kolateralna steta nesposobne uprave. Ni Milinkovic, ni Murinjo nece od ovog tima Partizana napraviti nista bolje... Problem je u preslabom igrackom kadru. Na moju veliku zalost, Partizan i ove godine najverovatnije nece do titule.

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

zoca

pre 9 godina

Bravo za vrhunske strucnjake mogu svoje mame i tate da dovedu da ih gledaju smenjuju trenera koji nije izgubio nijedan derbi!Puna podrska za Nikolica a ja ih vise necu gledati!!

SG

pre 9 godina

Milorad Vucelic i Milos Vazura. Nikad se necemo nauciti pameti.I treba da nam svake godine nestane mesto od 10.000 ljudi i da se ugasimo.

voja

pre 9 godina

Podržavam smenu Nikolića (iako još veću krivicu snosi Uprava, koja je prodala najbolje igrače).
Igre Partizana u prolećnom delu prvenstva NE LIČE NA FUDBAL.
Nisu ni za treću ligu.
Nešto mora da se menja, HITNO!!!

Radovan

pre 9 godina

Trebali ste da mu dovedete napadaca iz pionirske selekcije onda bi imao jos jacu ekipu i bolje rezultate.Sramota bre ostavili ste coveka bez igraca i sad hocete neke rezultate ako se secate Nikolic nije igrao u formaciji 4-5-1 vec napadacki 4-4-2 doveli ste ga u situaciju da kompletno promeni sistem igre i ostavili mu limitirane igrace.Treba vas bre najuriti sve do jednog.

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

aleksandar

pre 9 godina

tumbakovic je velika nesreca za partizan,setite se da mu je izbor bio nesrecni vermrz,trener jeste los,a uprava je najgora,zato me bas briga za fk.ne dajmo im KK PARTIZAN

milo

pre 9 godina

Drulovic je jedini dobar kandidat.Bio je velika radilica i kao igrac i sigurno da ce to da trazi i od igraca.Treba neko da malo uvede disciplinu i veliki rad.Trener Vozdovca nema rezultate i nije za Partizan.Tomic nema iskustvo.Ne moze Parrizan da sluzi trenerima da u njemu sticu iskustvo.Partizan treba iskusnog trenera.Ali posto takvih nema mnogo onda je Drulovic najbolje resenje.

Lucky

pre 9 godina

Vicelic prica o fudbalu,nije sto smenjuju ovog,isti djavo,opet ce da dovedu nekoga,ne da vodi klub,nego da slusa sta mu se kaze,nego sto Ovaj Vucelic komentarise nesto a nema veze sa zivotom!!!!

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Mozda ovo i nije tako lose, sad je bar jasno ko ce da bude kriv ako ne bude titule... S druge strane, verovatno ne bi ovo radili da nisu kupili navijace...

Parni valjak

pre 9 godina

Stara matrica. Prvo dođu u klub uz podršku Partizanovih "legendi". Prvo što urade uzdrmaju poziciju i autoritet trenera pričama o smeni. Onda se prodaju najbolji igrači i ne dovede se niko. Zatim te "legende" kao napuste klub, a ostanu političari i biznismeni srpskog tipa. Onda se samo sačekaju prvi loši rezultati u režiranom prvenstvu i na kraju smena trenera kao glavnog krivca. Posle toga mogu da rade šta hoće u klubu.

boxy

pre 9 godina

E, zbog ovakvih uprava po našim klubovima, naš je fudbal i propao. Rasprodaš najbolje igrače, pokupiš pare u svoje džepove, igračima isplaćuješ mrvice, "furaš" ih na neku ljubav prema klubu koju moraju da pokazuju igrajući "za semenke", i onda filoyofiraš kako je trener loš. Večito neke kombinatorike, nekakvo trgovanje uticajem.

Goran

pre 9 godina

Titula je izgleda kupljena za sponzorstvo Telekoma . Nisam ljubitelj Nikolica , ali uprava nakon opste sabotaze prema njemu nema pravo da ga napada do kraja sezone . Ovo je tezak period za navijace Partizana , koji bi trebalo da podrze Nikolica . Izgleda da je sve u Srbiji u redu samo dok Zvezda pobedjuje .

zmajognjeni

pre 9 godina

Iako ne navijam za Partizan, ispratio sam ovo oko promene uprave u tom klubu.
Na koliko jadan nacin je ova nova SNS grobarska uprava namestila ovog coveka to je neverovatno. Jedino su jadnije ove izjave da je od dolaska nove uprave imao punu podrsku. Pregadni su.

zvezdas, ljubitelj fudbala

pre 9 godina

Klasicna zamena teza. Ono sto su rekli je u stvari: "Prodali smo 2 najbolja igraca, ali da niko ne bi okrivio nas, mi cemo prvi okriviti trenera!".
Ko je jaci, njemu fotelja.

Luka

pre 9 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali moram da priznam da Partizan nije imo ovakvog trenera jos od Stanojevica i 4.titule uzastopne.. Krilin se razume u taktiku ocigledno sto se i vidi.. Pa igrao je egal na primer protiv Totenhema u sred Londona.. A i ova prednost sto je imate, on je napravio.. i sad je on kriv sto vasa uprava prodaje najbolje igrace.. sa ovim timom niko ne bi bio bolji mogu da potpisem. Nas fudbal je tuga

daniele

pre 9 godina

A sta ako taj Milinkovic bude jos gori od Nikolica (jer naravno nema ekipu da bi bilo sta uradio bolje)? Da li je onda red na vase ostavke?

Isajlo

pre 9 godina

Sram da vas bude, sta doziveh da gledam, unistavaju mi prvu i najvecu ljubav!?! Moj Partizane, dotakao si dno zbog ljudi koji misle da su veci od tebe..

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Ovi iz uprave Partizana izgleda nisu videli dobro tabelu, posto Voždovac nije poslednji, već je to Radnički iz Kragujevca, pa su trebali prvo da pitaju njihovog trenera. Jedino ako ih ovaj nije odbio.

Parni valjak

pre 9 godina

Stara matrica. Prvo dođu u klub uz podršku Partizanovih "legendi". Prvo što urade uzdrmaju poziciju i autoritet trenera pričama o smeni. Onda se prodaju najbolji igrači i ne dovede se niko. Zatim te "legende" kao napuste klub, a ostanu političari i biznismeni srpskog tipa. Onda se samo sačekaju prvi loši rezultati u režiranom prvenstvu i na kraju smena trenera kao glavnog krivca. Posle toga mogu da rade šta hoće u klubu.

Lucky

pre 9 godina

Vicelic prica o fudbalu,nije sto smenjuju ovog,isti djavo,opet ce da dovedu nekoga,ne da vodi klub,nego da slusa sta mu se kaze,nego sto Ovaj Vucelic komentarise nesto a nema veze sa zivotom!!!!

boxy

pre 9 godina

E, zbog ovakvih uprava po našim klubovima, naš je fudbal i propao. Rasprodaš najbolje igrače, pokupiš pare u svoje džepove, igračima isplaćuješ mrvice, "furaš" ih na neku ljubav prema klubu koju moraju da pokazuju igrajući "za semenke", i onda filoyofiraš kako je trener loš. Večito neke kombinatorike, nekakvo trgovanje uticajem.

Andrija

pre 9 godina

Apsolutno je jasno da je najveci deo krivice na upravi koja je dozvolila da se u zimskom prelaznom roku ekipa osakati! Nevezano za moje misljenje o Nikolicu i njegovoj strucnosti, sigurno je da ce on biti kolateralna steta nesposobne uprave. Ni Milinkovic, ni Murinjo nece od ovog tima Partizana napraviti nista bolje... Problem je u preslabom igrackom kadru. Na moju veliku zalost, Partizan i ove godine najverovatnije nece do titule.

Goran

pre 9 godina

Titula je izgleda kupljena za sponzorstvo Telekoma . Nisam ljubitelj Nikolica , ali uprava nakon opste sabotaze prema njemu nema pravo da ga napada do kraja sezone . Ovo je tezak period za navijace Partizana , koji bi trebalo da podrze Nikolica . Izgleda da je sve u Srbiji u redu samo dok Zvezda pobedjuje .

jad i beda

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.

SG

pre 9 godina

Milorad Vucelic i Milos Vazura. Nikad se necemo nauciti pameti.I treba da nam svake godine nestane mesto od 10.000 ljudi i da se ugasimo.

laufer

pre 9 godina

Još se samo očekuje da Vučelić na kraju sezone podnese raport Vučuću - Gospodine premijeru mi smo svoj zadatak izvršili...Partizan više ne postoji!

Radovan

pre 9 godina

Trebali ste da mu dovedete napadaca iz pionirske selekcije onda bi imao jos jacu ekipu i bolje rezultate.Sramota bre ostavili ste coveka bez igraca i sad hocete neke rezultate ako se secate Nikolic nije igrao u formaciji 4-5-1 vec napadacki 4-4-2 doveli ste ga u situaciju da kompletno promeni sistem igre i ostavili mu limitirane igrace.Treba vas bre najuriti sve do jednog.

Topcina

pre 9 godina

A vi ste uradili sve što je bilo u vašoj moći da mu olakšate posao u ovoj polusezoni,prodati dva napadača a jednog posuditi na sedam dana pred prvenstvo i ostaviti ekipu sa Kojićem koji nije sastavio dve utakmice u prvoj postavi ko zna od kada i malim Šaponjićem može samo jako neozbiljna uprava.

nikola mladenovic

pre 9 godina

Nasa posla. Klub proda najbolje igrace, pred sam nastavak prvenstva, pa im sad trener ne valja?! Kakvi smo, nema nam spasa ni u fudbalu, ni u rukometu a ni u zivotu.

nemocan

pre 9 godina

ocigledno je sta je bio plan od kad je nova uprava dosla,rade to bez srama i svi to vidimo,igraju se sa klubom kao da je njihov,a ljudi kojima je stalo do partizana su nemocni

Vlada

pre 9 godina

Ovo me podeseca na Zvezdu pre koju godinu kad su otpustili Pizona koji je isto tako pao na 2,3 boda prednosti i doveli Ratka Dostanica koji je sve upropastio do kraja...

Rumpel Stickin

pre 9 godina

hehehehe Vučelić sportski radnik, izem ti vic...ako nekom slučajno nije jasno zašto nam je društvo ovakvo kakvo jeste, možda je sad malo jasnije.Pa od ovih parazita ne može da se živi, gde god ima bilo kakav obrt novca oni su tu, sisaju kao smukovi dok ne krene krv a ni tad ne prestaju nego se pretvaraju u vampire... mrš iz Partizana...

bachi

pre 9 godina

Vučelić istaknuti sportski radnik! Zamrzao sam na neodređeno vreme navijanje za Partizan još za vreme đure mutavog a sada redukujem na ultra duboko zamrzavanje!

Istina

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.

milo

pre 9 godina

Drulovic je jedini dobar kandidat.Bio je velika radilica i kao igrac i sigurno da ce to da trazi i od igraca.Treba neko da malo uvede disciplinu i veliki rad.Trener Vozdovca nema rezultate i nije za Partizan.Tomic nema iskustvo.Ne moze Parrizan da sluzi trenerima da u njemu sticu iskustvo.Partizan treba iskusnog trenera.Ali posto takvih nema mnogo onda je Drulovic najbolje resenje.

zoca

pre 9 godina

Bravo za vrhunske strucnjake mogu svoje mame i tate da dovedu da ih gledaju smenjuju trenera koji nije izgubio nijedan derbi!Puna podrska za Nikolica a ja ih vise necu gledati!!

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

Pfc ImperIum

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota,prodate sva tri spica, tj jednog prodate,drugog pustite na pozajmicu,a treceg poklonite, i sad neko drugi kriv... kao evo saljem emotivnu podrsku xaaxaxaxaxaxax

Tin-Tin

pre 9 godina

Evo ja kao zvezdaš kažem da ovo veze s mozgom nema:
uprava je transfer-politikom (da se tako izrazim) masakrirala igrački kadar,a onda se krivica svaljuje na trenera.

stiglo prolece

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

BOTINO RASPALA!!!

+41

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.
(Istina, 24. mart 2015 09:36)

S.D. Partizan je medju pet najtrofejnijih na svetu !
Ne znam da li tebi vredi i da se informises...ocigledno su sive celije u pitanju ?

ja

pre 9 godina

"Jasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno poverenje, ali njih moraju da isprate rezultati", rekao je za Večernje Novosti potpredsednik Milorad Vučelić....mislim da je ovim jasno sve receno

J.N.

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

"Rezultati ne prate podršku". I zato ste rešili da dovedete trenera čiji tim ispada iz lige? Vi ste uprava koje je tu da Partizan ne bude prvi, tako da Panteri ne moraju da brinu za ovu sezonu, rešio je to Vučko na vreme. Samo se nadam da neće biti toliko dugo na vlasti da stigne da nas ugasi, jer je to krajnji cilj.

Zr

pre 9 godina

Pozdrav svim navijacima drage nam komsinice!Koja zamena teze, ostave coveka bez dva spica, on na pripremama najavi sta ce se desiti i kako ce se to odraziti na rezultate a kad se to desilo kriv je trener!?Toliko o ubrizgavanju 3 miliona evra clanova upravnog odborau klub, sramota me je sto zivim u drzavi gde premijer izjavi da ne moze da se obracuna sa ljudima koji vode klubove a koji ne podlazu nikakvoj odgovornosti osim eventualno smene od strane ljudi koji su isti kao i ti koji se smenjuju!!!SRAMOTA!

Kane

pre 9 godina

Ne kazem da je Nikolic vrhunski trener ali prodati dva kljucna igraca a nikoga nedovesti kao adekvatnu zamenu...razumem i da klub nema para i da zivi od prodaje igraca ali sta onda ocekivati?Najlakse je trenera skloniti a da li taj trener ima sa kim da igra...to je pitanje.Nemamo centarfora i sta dalje pricati...

One night in May

pre 9 godina

Maksimalno uzivam u derviskom licemerstvu!!
Sest godina je prvenstvo bilo "nikad regularnije" (objasniti dervisu da ne postoji manje ili vise regularno prvenstvo, nego samo regularno ili neregularno je nemoguca misija), sest godina su se kleli u Toleta, pravili zastave i pesme u njegovu cast!!
Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina!

marko

pre 9 godina

Nikolic je odlican trener, odlicne rezultate je imao sa radom, uprava partizana proda najbolje igrace a od njega traze rezulate strasno.. Nikolicu da si dao otkaz jos na pocetku polu sezone pa da ti zabodes noz upravi a ne ona tebi..

lemi

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.

dex

pre 9 godina

Neko moje misljenje je da je Nikolic prepotentan i alibi trener. Ali i kao takav odskace od ostatka trenera. Njegov ego ga sprecava u nekim situacijama da postigne bolje rezultate sa ekipom, ALI reci da je on kriv i da mu je uprava dala dovoljno podrske je smesno! Prodali ste, za nase uslove, dva ekstremno kvalitetna igraca odbranu pojacali sumnjivim likovima, a napad ostao prazan. Po meni, uprava je verovatno u dogovoru sa nekim igracima minirala trenera, jer su od pocetka hteli nekog drugog.Nisam siguran da je Milinkovic dobro resenje, ali tim bolje po Zvezdu. Ovo je svakako glup potez uprave, jer ako je cak i nekoliko igraca ucestvovalo u miniranju trenera, u ostatak ekipe se uvukao strah i tesko da to neko moze srediti sada. Partizanova sreca je jedino to sto Lalatovic nije dorastao zadatku, pa je pitanje da li to moze iskoristiti...

voja

pre 9 godina

Podržavam smenu Nikolića (iako još veću krivicu snosi Uprava, koja je prodala najbolje igrače).
Igre Partizana u prolećnom delu prvenstva NE LIČE NA FUDBAL.
Nisu ni za treću ligu.
Nešto mora da se menja, HITNO!!!

novica

pre 9 godina

(istina)Ti,burazeru,ništa ne znaš,kao ovan!Mozak ti popile svrake,ne vidiš dalje od nosa.JSD PARTIZAN,kao sportsko društvo u celini ,je zvanično jedno od najuspešnijijih na svetu svih vremena,a to što ti,panterčiću ne priznaješ je "veoma" bitno.
Uostalom,ko,bre,tebe šta pita?
Da,bre.

DVA PENALA DVE ODBRANE

pre 9 godina

Zvezda ni jednu svoju titulu od osnivanja nije uzela posteno.Te ozna te udba te Bugarcic te Sajber te Miljan te Dzajic te sudije.

Nenad

pre 9 godina

Jasno je odakle sve ovo dolazi i ko je ovog propalog politicara i ostale doveo na celo kluba.Njihov osnovni zadatak je unistavanje kluba, a da li ce im to uspeti zavisi od nas hocemo li im to dozvoliti ili cemo ih najuriti kod njihovog gazde...

One night in May

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (jad i beda, 24. mart 2015 09:34)

Preskocicete dolazak na stadion? Kako se to razlikuje u odnosu na ranije stanje? Dosad ste, inace, bas dolazili na stadion, osetice razliku...

Povidon

pre 9 godina

@Abolirani predsednik
Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

Srbija

pre 9 godina

Daj bre,pustite prepotenka i alibi trenera,bar do derbija.Tad ćemo vas demolirati i biće pravi razlog za smenu,ovako ga menjate zbog nerešenih rezultata,od kojih je ovaj zadnji i veliki uspeh za vas.Osvojili ste bod u zadnjem minutu,protiv ekipe koja je kvalitetnija od vas.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?
(Povidon, 24. mart 2015 10:44)

Velika je razlika, vas su pokrale vaše "legende", nas kradu političari.

aleksandar

pre 9 godina

tumbakovic je velika nesreca za partizan,setite se da mu je izbor bio nesrecni vermrz,trener jeste los,a uprava je najgora,zato me bas briga za fk.ne dajmo im KK PARTIZAN

VladaNS

pre 9 godina

Tako tako. I dalje su vam sudije krive i vucic, covic i ekipa?
Pa vi sami sebe ubistavate! Prodali sve sto valja i djavo vam kriv
(M?ndarina, 24. mart 2015 09:35)

Pa tvoj Vučić je i instalirao ovu SNS ekipu u klub i rasprodao najbolje igrače.

Trifke

pre 9 godina

Celavi nije zapalio zito! Jesam ja Zvezdas ali me nepravda uvek nervira.Osakatili coveku napad, uigravao tim na pripremama a onda ostao bez napadaca, nisu doveli nijednu zamenu, nisu doveli nijedno ozbiljno pojacanje i sad im je trener kriv. Nama odgovara da smene Celavog jer, iako je antipatican, on je dobar trener.

nesa gljiva

pre 9 godina

Raspitajte se omladinci ko je M.V. Potrazite po internetu ,ili pitajte one koji se secaju njegovog "rada I dela" pa ce vam biti jasno o kakvoj faci se radi. Posto sam Zvezdas , primite moje saucesce.

mada

pre 9 godina

Veliki fudbalski stručnjak Vučelić ističe da rezultati ne prate podršku!Nije tačno , rezultati su u skladu sa podrškom iskazanom u prodaji najboljih igrača uoči početka prvenstva.Isti stručnjak , čak je tom prilikom istakao da svesno rizikuju titulu!Ničta novo od ovog maga obmane.Ova uprava na čelu sa SNS čovekom gura crno bele u osmišljeni pomor.

Vladimir

pre 9 godina

(Srbija, 24. mart 2015 09:28)

Čukarički jeste kvalitetniji od nas, ali i od drugih. Vas neću ni da pominjem, vi ste još gori. Ventil vlasti za kontrolu nezadovoljstva mase. Ono - ništa ne valja, ali bar Zvezda juri titulu. Jadan nam je fudbal i takva titula.

runner

pre 9 godina

Не разумем ове навијаче Партизана који кривицу сваљују на Управу. Маните, бре ту причу! Наравно да је Николић крив за то што се у само пет кола разлика од *6 свела на, за Звезду подношљивих, +2. Ако ниси у стању да на свом буњишту добијеш Вождовац и Раднички из Ниша онда и ниси за шампиона. Он, људи моји, на платном списку има двадесет и кусур играча и треба и мора да из њих извуче максимум ако је прави тренер. Шта би хтео, Месија и Роналда, у овој нашој лиги? Поред тога он има диљем Србије Партизанову децу попут Трујића, Брежанчића, Ашковског идр. па није мрднуо прстом да их врати у тим него форсира Којића, Луку и Волкова. Могао је и у минут до дванаест купити неког центарфора из ЈСЛ попут оног Фрипонга или тако некако из Младости, Лучани или Јелића из Рада ал'се он и даље инатио. Нудили су нам и оног Орландића што је сада у Звезди ал'је он хтео Којића. А Која га изневери. Његова три колосална промашаја и ми краћи за 6 бодова. Док он проради сустиће нас и Чукарички.

Штилцована Катаболцна

pre 9 godina

Ово је класично размишљање СНС-а. Знамо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Mozda ovo i nije tako lose, sad je bar jasno ko ce da bude kriv ako ne bude titule... S druge strane, verovatno ne bi ovo radili da nisu kupili navijace...

zoran

pre 9 godina

Vucelicu razumes se u struku kao u politiku. Upropastio si sve sto si se dotakao. BOJKOT U SLUCAJU SMENE TRENERA I TRAZENJE NOVE UPRAVE ova je ojadila Partizan ili su to namerno uradili po naredjenju.

milan

pre 9 godina

Jos jedno veliko razocarenje.. Kako vas nije vise sram , da toliko kradete , i da nas postene navijace pravite budalama ?? Dokle vise?!

Padina

pre 9 godina

Nije mi jasno ŠTA mi u stvari želimo?
Da još 10 godina vičemo "UPRAVA NAPOLJE" jer nam niko ne odgovara?

Smeta nam nova uprava iako još i nije pošteno počela daradi....
Smetala nam prošla uprava koja nam je donela 6 uzastopnih titula
Smetali Bjeka i Zeka koji su ruinirali klub....


Nama izgleda sve smeta i svi smetaju. Verujem, iskreno verujem da ova uprava želi i može da pomogne Partizanu baš kao što su to želeli i Bjeka i Zeka i Đura....

A mislim da bi bilo bolje da se zapitamo gde smo mi, "navijači" Partizana... Utakmica na koju nas dođe više od 3.000 je FENOMEN koji se retko događa. Ako toliko "volimo" svoj klub zašto ga ne gledamo već crvenimo pred komšijama?

Što se trenera tiče, Nikolić je, po mom mišljenju veloma loš i tvrdoglav (setite se šta je radio sa Fofanom a koji su mu panjevi igrali)trener i treba ga smeniti. Pitanje je KOGA dovesti? Meni se lično ne sviđaju ni Drulović ni Milinković. Možda zamoliti Tumbu?

bachi

pre 9 godina

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja. 
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete. 
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi. 

Odlican potez uprave.
(posmatrac, 24. mart 2015 10:59)
Sreća pa si ti toliko pametan pa umesto š pišeš sh! A što se tiče ekonomije i prihoda od posete da možda zvezda ne dovodi igrače od prodatih (besplatnih) karata doktore ekonomije?! Mogli su od pola para za škuletića da dovedu napadača a da nisu došli samo da maznu pare mogli bi da sačekaju kraj sezone! Dok je takvih naloženih klinaca koji brane ova rukovodstva(postkomunistička) i kojima je ovo zanimljiva liga i fudbal jer bolji nisu imali prilike da vide dotle će ovakvi lešinari da čerupaju i ovo malo što je ostalo od našeg nazovi fudbala!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@A gospodo ko vam je napravio tih šest bodova prednosti,zar nije taj isti trener?Političari van iz srpskog sporta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. mart 2015 09:21)
VUCIC IH JE NAPRAVIO, HAHAHA

Borky

pre 9 godina

Steta za Zvezdu jer ovaj celo nema blage veze.Citava taktika mu se svodila na dugu loptu na Skuletica koji je bio toliko fizicki dominantan da je mogao zadrzati loptu dok se ostali ne prikljuce i na sirovinu Drincica koji samo nabija loptu.

trenerska pleva

pre 9 godina

Posto je FSS ,otvaranjem "skole" za kupovinu profi licenci,dozvolio bivsim fudbalerima da za 5 000 e. i tri vikenda lako dodju do "trenerskog" zvanja nije sada ni cudo sto su treneri u fudbalskoj Srbiji neuki pocetnici pa klubovi nemaju mogucnosti i da izaberu strucnjaka.Jedini spas za srpski fudbal je oduzimanje mogucnosti polupismenim "profesorima" sa konobarskim znanjem o fudbalu da trukuju ovakve "strucnjake" koji odvedose ovaj nas fudbal u ambis i vrate stare dobre VISE TRENERE (njih vise od 1 000) koji su na fakultetima ,od pravih strucnjaka, naucili trenerski zanat.Partizan ima ponajboljeg,Tumbakovica,i cudi me sta cekaju jer vec 10 god.postavljaju neke pocetnike ili polovnjake sa terzicevskog,djoricevskog....savicevskog kursa i o cijem finansijskom poslovanju bi neko trebao da povede racuna.

Cvetko

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

Milan

pre 9 godina

Da je kojim slucajem Nikolic ostao trener, a Partizan ostao bez titule bilo bi da su ga namerno ostavili da bi Zvezda bila prva. Kada bi sad doveli Murinja, rekli bi dosao Murinjo da obavi zadatak i raportira Vucicu. Sve i Mesi kada bi dosao, a da budu drugi, bilo bi da je uradjeno namerno da se destabilizuje ekipa. Setite se uvek onoga o najhrabrijima na svetu i o tome kako se nicega ne stide. Ja cu jos dodati sekta, dervisi, amisi, znackotrazi, dozvoljeni, kolindasi, franjevci... Na kraju krajeva sta ocekivati od onih koji navijaju za klub formiran znamo vec gde, ciji je predsednik bio znamo vec ko.

Batko

pre 9 godina

амо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?
(Штилцована Катаболцна, 24. mart 2015 11:36)

Zaaaavera braćo, zaveraaaa! !!

mihajlo

pre 9 godina

Od kad se uprava bolje razume od sportskog dela? Pogotovo kaki su to zakljucki da smenis sportskog radnika bez saznanja sportskog direktora!? Cini mi se da ce ova uprava da leti najbrze u istoriji Partizana.

chera-bera

pre 9 godina

Uprava je katastrofalna, ali Marko mora da ode. Izgubio je prošlo prvenstvo(bez obzira na sva dešavanja, derbi je bio u igri). Za ove loše rezultate, bez obzira što je Uprava napravila glupost prodajom igrača, kriv je jer nismo igrali protiv Mančestera, Reala,.. već protiv sličnih ekipa po kvalitetu i morali su bolje i da pobede. Čak i poslednji timovi iz naše lige da su imali ovakvu podršku navijača, a obukli crno-bele dresove, napravili bi bolje rezultate. I ovakav tim Partizana je irgački jak, da ne kažem najjači, u našem prvenstvu.
Treba biti realan, rezultati su jedino merodavni i taj kriterijum primenjuju svi klubovi na svetu.

navijac

pre 9 godina

@Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina! (One night in May, 24. mart 2015 10:09)

A ti sada upravo govoris sta?? Govoris kako prvenstvo nije bilo regularno zadnjih 6 godina, a prosle jeste!? I jos optuzujes druge kako su licemeri, a ti istu stvar radis!? Da se razumemo, Partizan i Zvezda su uvek bili gurani od strane drzave, saveza, sudija, i drugih klubova sa kojima imaju zajednicke interese! Ne zovemo ih dzabe titovim blizancima, potpuno su isti, samo nekad se jedan vise gura, nekad drugi. Zadnje 3 godine to je Zvezda, tim koji nije napravio nijednog igraca, klub koji duguje 50 miliona a ipak opstaje, jos se bori za titulu!? Klub za koji ja navijam nema da plati igracima ni topli obrok, vec igraci nose rucak od kuce! Sto nas neko ne pomogne, sto nama drzava ne namesti nekog sponzora da nam da par miliona?? Prosle godine nam se ugasio kosarkaski klub, ali zato se za Zvezdu Telekom izdvajaju milioni bez problema! E dosta je vise, ako nema za svakog, nema ni za koga! Sta ste vi titovi blizanci bogom dani, pa za vas mora uvek da ima!? Jedva cekam da propadnete i jedni i drugi!!!

brbe

pre 9 godina

promenis Rasovica koji je prvi a dovedes Nikolica koji je tad bio peti,ishod je bio jasan,sad menjas Nikolica koji je prvi a dovedes Milinkovica koji.je pretposlednji. nadam se istom ishodu ko prosle godine.

bilal

pre 9 godina

Slažem se upotpunosti sa tvrdnjom da rezultati nisu pratili podršku. Pustimo više priče o odlasku Lazovića i Škuletića. Obojica su bila na izlaznim vratima. Jedan je imao povoljnu klauzulu u ugovoru a drugi je bio nezadovoljan propalim transferom u Lil. Nikolićev problem je što se olako odrekao Fofane terajući inat grobarima. Već na pripremama se videlo da Partisan ne liči na tim iz jesenjeg dela prvenstva. Protiv Čukaričkog su sve njegove lose strane izašle na površinu. Sem, donekle, Grbića nijedan igrač nije bio u stanju da se nosi sa čvrstim i beskompromisnim odbrambenim igračima Čukaričkog. Jednostavno, igrači Čuke su bili brži, jači i spretniji u duelima. Ekipa je toliko lose delovala u ovih pet kola da se čovek prosto pita: "Nisu li ovi igrači donekle precenjeni?" Kad se samo setim Ćirićevih reči da Babović vredi za trojicu ili one Nikolićeve da su mu Drinčić, Volkov i Brašanac najveća zimska pojačanja. S druge strane neću, bre, više da strepim do zadnjeg minuta hoće li nam tim, daleko lošiji od nas, zavući neki gol iz kontre i pobediti nas. Dosta je bilo! Putuj igumane, i ne brini za manastir!

posmatrac

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.
(lemi, 24. mart 2015 10:17)

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja.
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete.
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi.

Odlican potez uprave.

NR

pre 9 godina

Bolje predjite za Cuku da navijate a ne za drzavne klubove. Politicari se ponasaju da je sve to njihovo. Dzabe se nervirate oko gluposti!

ultrasrbin

pre 9 godina

Istina, 24. mart 2015 09:36

A koje je to trofejnije drustvo u gradu? Proveri cinjenice pre nego sto lupanjem pokusas da demantujes istinu.

Zoran

pre 9 godina

Nikolicu to ti je za Beka Fofanu..!! Secash ga se..?? Vidish kako se brzo vratilo, jer si jednog sjajnog momka i fudbalera upropashcavao svesno. Sada lepo , zajedno sa Kojicem, pravac Sopot.

Bravo za upravu. Obezbedili su redovne plate svima (praktichno nepostojece u domacem fudbalu, sem u Chularichkom), a rezultati nigde. Samo oshtro.

Zoran Milinkovic je odlichno reshenje. Konachno pravi trener.

НТТ Ни

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.
(J.N., 24. mart 2015 10:25)

Истина је да су вам отишли многи, али реално остало вам је и више од шампионске екипе. Остао вам је далеко најбољи играч Вучић, играч за кога ФКП решења нема.

Cvetko

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

Istina

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.

J.N.

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.

voja

pre 9 godina

Podržavam smenu Nikolića (iako još veću krivicu snosi Uprava, koja je prodala najbolje igrače).
Igre Partizana u prolećnom delu prvenstva NE LIČE NA FUDBAL.
Nisu ni za treću ligu.
Nešto mora da se menja, HITNO!!!

Srbija

pre 9 godina

Daj bre,pustite prepotenka i alibi trenera,bar do derbija.Tad ćemo vas demolirati i biće pravi razlog za smenu,ovako ga menjate zbog nerešenih rezultata,od kojih je ovaj zadnji i veliki uspeh za vas.Osvojili ste bod u zadnjem minutu,protiv ekipe koja je kvalitetnija od vas.

posmatrac

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.
(lemi, 24. mart 2015 10:17)

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja.
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete.
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi.

Odlican potez uprave.

Padina

pre 9 godina

Nije mi jasno ŠTA mi u stvari želimo?
Da još 10 godina vičemo "UPRAVA NAPOLJE" jer nam niko ne odgovara?

Smeta nam nova uprava iako još i nije pošteno počela daradi....
Smetala nam prošla uprava koja nam je donela 6 uzastopnih titula
Smetali Bjeka i Zeka koji su ruinirali klub....


Nama izgleda sve smeta i svi smetaju. Verujem, iskreno verujem da ova uprava želi i može da pomogne Partizanu baš kao što su to želeli i Bjeka i Zeka i Đura....

A mislim da bi bilo bolje da se zapitamo gde smo mi, "navijači" Partizana... Utakmica na koju nas dođe više od 3.000 je FENOMEN koji se retko događa. Ako toliko "volimo" svoj klub zašto ga ne gledamo već crvenimo pred komšijama?

Što se trenera tiče, Nikolić je, po mom mišljenju veloma loš i tvrdoglav (setite se šta je radio sa Fofanom a koji su mu panjevi igrali)trener i treba ga smeniti. Pitanje je KOGA dovesti? Meni se lično ne sviđaju ni Drulović ni Milinković. Možda zamoliti Tumbu?

DVA PENALA DVE ODBRANE

pre 9 godina

Zvezda ni jednu svoju titulu od osnivanja nije uzela posteno.Te ozna te udba te Bugarcic te Sajber te Miljan te Dzajic te sudije.

One night in May

pre 9 godina

Maksimalno uzivam u derviskom licemerstvu!!
Sest godina je prvenstvo bilo "nikad regularnije" (objasniti dervisu da ne postoji manje ili vise regularno prvenstvo, nego samo regularno ili neregularno je nemoguca misija), sest godina su se kleli u Toleta, pravili zastave i pesme u njegovu cast!!
Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina!

Zoran

pre 9 godina

Nikolicu to ti je za Beka Fofanu..!! Secash ga se..?? Vidish kako se brzo vratilo, jer si jednog sjajnog momka i fudbalera upropashcavao svesno. Sada lepo , zajedno sa Kojicem, pravac Sopot.

Bravo za upravu. Obezbedili su redovne plate svima (praktichno nepostojece u domacem fudbalu, sem u Chularichkom), a rezultati nigde. Samo oshtro.

Zoran Milinkovic je odlichno reshenje. Konachno pravi trener.

Milan

pre 9 godina

Da je kojim slucajem Nikolic ostao trener, a Partizan ostao bez titule bilo bi da su ga namerno ostavili da bi Zvezda bila prva. Kada bi sad doveli Murinja, rekli bi dosao Murinjo da obavi zadatak i raportira Vucicu. Sve i Mesi kada bi dosao, a da budu drugi, bilo bi da je uradjeno namerno da se destabilizuje ekipa. Setite se uvek onoga o najhrabrijima na svetu i o tome kako se nicega ne stide. Ja cu jos dodati sekta, dervisi, amisi, znackotrazi, dozvoljeni, kolindasi, franjevci... Na kraju krajeva sta ocekivati od onih koji navijaju za klub formiran znamo vec gde, ciji je predsednik bio znamo vec ko.

Goran

pre 9 godina

Titula je izgleda kupljena za sponzorstvo Telekoma . Nisam ljubitelj Nikolica , ali uprava nakon opste sabotaze prema njemu nema pravo da ga napada do kraja sezone . Ovo je tezak period za navijace Partizana , koji bi trebalo da podrze Nikolica . Izgleda da je sve u Srbiji u redu samo dok Zvezda pobedjuje .

bilal

pre 9 godina

Slažem se upotpunosti sa tvrdnjom da rezultati nisu pratili podršku. Pustimo više priče o odlasku Lazovića i Škuletića. Obojica su bila na izlaznim vratima. Jedan je imao povoljnu klauzulu u ugovoru a drugi je bio nezadovoljan propalim transferom u Lil. Nikolićev problem je što se olako odrekao Fofane terajući inat grobarima. Već na pripremama se videlo da Partisan ne liči na tim iz jesenjeg dela prvenstva. Protiv Čukaričkog su sve njegove lose strane izašle na površinu. Sem, donekle, Grbića nijedan igrač nije bio u stanju da se nosi sa čvrstim i beskompromisnim odbrambenim igračima Čukaričkog. Jednostavno, igrači Čuke su bili brži, jači i spretniji u duelima. Ekipa je toliko lose delovala u ovih pet kola da se čovek prosto pita: "Nisu li ovi igrači donekle precenjeni?" Kad se samo setim Ćirićevih reči da Babović vredi za trojicu ili one Nikolićeve da su mu Drinčić, Volkov i Brašanac najveća zimska pojačanja. S druge strane neću, bre, više da strepim do zadnjeg minuta hoće li nam tim, daleko lošiji od nas, zavući neki gol iz kontre i pobediti nas. Dosta je bilo! Putuj igumane, i ne brini za manastir!

+41

pre 9 godina

Gašenje najvećeg sportskog društva sveta traje već 2 godine. Ni DV ranije nije shvatao i verovao...
(Pera, 24. mart 2015 09:13)

Jesi li ti onaj mali Perica iz viceva?Najvećeg SD na svetu,eeeej,hahahahahaha.Pa vi niste najveće SD ni u gradu...postoji jedno mnogo veće i trofejnije.Informiši se malo bolje,pre nego se izlupetaš za medalju.
(Istina, 24. mart 2015 09:36)

S.D. Partizan je medju pet najtrofejnijih na svetu !
Ne znam da li tebi vredi i da se informises...ocigledno su sive celije u pitanju ?

runner

pre 9 godina

Не разумем ове навијаче Партизана који кривицу сваљују на Управу. Маните, бре ту причу! Наравно да је Николић крив за то што се у само пет кола разлика од *6 свела на, за Звезду подношљивих, +2. Ако ниси у стању да на свом буњишту добијеш Вождовац и Раднички из Ниша онда и ниси за шампиона. Он, људи моји, на платном списку има двадесет и кусур играча и треба и мора да из њих извуче максимум ако је прави тренер. Шта би хтео, Месија и Роналда, у овој нашој лиги? Поред тога он има диљем Србије Партизанову децу попут Трујића, Брежанчића, Ашковског идр. па није мрднуо прстом да их врати у тим него форсира Којића, Луку и Волкова. Могао је и у минут до дванаест купити неког центарфора из ЈСЛ попут оног Фрипонга или тако некако из Младости, Лучани или Јелића из Рада ал'се он и даље инатио. Нудили су нам и оног Орландића што је сада у Звезди ал'је он хтео Којића. А Која га изневери. Његова три колосална промашаја и ми краћи за 6 бодова. Док он проради сустиће нас и Чукарички.

laufer

pre 9 godina

Još se samo očekuje da Vučelić na kraju sezone podnese raport Vučuću - Gospodine premijeru mi smo svoj zadatak izvršili...Partizan više ne postoji!

Luka

pre 9 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali moram da priznam da Partizan nije imo ovakvog trenera jos od Stanojevica i 4.titule uzastopne.. Krilin se razume u taktiku ocigledno sto se i vidi.. Pa igrao je egal na primer protiv Totenhema u sred Londona.. A i ova prednost sto je imate, on je napravio.. i sad je on kriv sto vasa uprava prodaje najbolje igrace.. sa ovim timom niko ne bi bio bolji mogu da potpisem. Nas fudbal je tuga

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?
(Povidon, 24. mart 2015 10:44)

Velika je razlika, vas su pokrale vaše "legende", nas kradu političari.

ja

pre 9 godina

"Jasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno poverenje, ali njih moraju da isprate rezultati", rekao je za Večernje Novosti potpredsednik Milorad Vučelić....mislim da je ovim jasno sve receno

chera-bera

pre 9 godina

Uprava je katastrofalna, ali Marko mora da ode. Izgubio je prošlo prvenstvo(bez obzira na sva dešavanja, derbi je bio u igri). Za ove loše rezultate, bez obzira što je Uprava napravila glupost prodajom igrača, kriv je jer nismo igrali protiv Mančestera, Reala,.. već protiv sličnih ekipa po kvalitetu i morali su bolje i da pobede. Čak i poslednji timovi iz naše lige da su imali ovakvu podršku navijača, a obukli crno-bele dresove, napravili bi bolje rezultate. I ovakav tim Partizana je irgački jak, da ne kažem najjači, u našem prvenstvu.
Treba biti realan, rezultati su jedino merodavni i taj kriterijum primenjuju svi klubovi na svetu.

stiglo prolece

pre 9 godina

Kiza Milinkovic je sjajan trener.Secam se kako nas je vise puta namucio dok trenirao druge klubove.Odlican potez predsednika Popovica i direktora Vazure.

BOTINO RASPALA!!!

Штилцована Катаболцна

pre 9 godina

Ово је класично размишљање СНС-а. Знамо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?

Batko

pre 9 godina

амо ко је ове и због чега довео у клуб. За све своје пропусте окриви неког другог, претходног или садашњег небитно. Срамота. Знамо за шта сте послати у Партизан, предизборно обећање његовог величанства мора бити испуњено, с обзиром да ни једно друго неће испунити. Добро је неко пре мене написао, ФКЦЗ вентил за контролу масе. Нек' се спреми КК Партизан. Нису опростили две леве, како да опросте Вујошевића?
(Штилцована Катаболцна, 24. mart 2015 11:36)

Zaaaavera braćo, zaveraaaa! !!

One night in May

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (jad i beda, 24. mart 2015 09:34)

Preskocicete dolazak na stadion? Kako se to razlikuje u odnosu na ranije stanje? Dosad ste, inace, bas dolazili na stadion, osetice razliku...

Povidon

pre 9 godina

@Abolirani predsednik
Ja se nadam da ce Vucic pasti sa vlasti pre nego sto ugasi Srbiju. Za Partizan me bas briga. Kada su nas politicari pljackali i napravili nam ovaj dug od 55miliona evra vi ste se radovali zbog toga ne razmisljajuci o tome da ce politicka mecka pokucati i na vasa vrata cim u Zvezdi vise ne bude ni sampona da se ukrade. Da ste tada bili fer, mogli ste da podrzite nas Zvezdase pa da zajednicki spasimo fudbal, derbi i nase klubove ali niste. Radovali ste se i likovali i pevali k..va umire... Jedino vam je bilo vazno da osvajate titule kakve god da su i da nas stignete. I sta ste postigli? Niste nas stigli ali je sada virus lopovluka presao i na vasu stranu brda. Hocete li i sada pevati onu vasu o gasenju?

navijac

pre 9 godina

@Onda Zvezda uzme titulu - prvenstvo je neregularno, rezimsko, uprava je rezimska, Toleta se vise niko ni ne seca, iako je jos uvek predsednik Saveza, kukaju kako ovo moze samo u Srbiji (onih sest godina su, inace, osvajali titule u Nemackoj, a ne u Srbiji) - toliko uzivam u njihovom licemerstvu!! Milina! (One night in May, 24. mart 2015 10:09)

A ti sada upravo govoris sta?? Govoris kako prvenstvo nije bilo regularno zadnjih 6 godina, a prosle jeste!? I jos optuzujes druge kako su licemeri, a ti istu stvar radis!? Da se razumemo, Partizan i Zvezda su uvek bili gurani od strane drzave, saveza, sudija, i drugih klubova sa kojima imaju zajednicke interese! Ne zovemo ih dzabe titovim blizancima, potpuno su isti, samo nekad se jedan vise gura, nekad drugi. Zadnje 3 godine to je Zvezda, tim koji nije napravio nijednog igraca, klub koji duguje 50 miliona a ipak opstaje, jos se bori za titulu!? Klub za koji ja navijam nema da plati igracima ni topli obrok, vec igraci nose rucak od kuce! Sto nas neko ne pomogne, sto nama drzava ne namesti nekog sponzora da nam da par miliona?? Prosle godine nam se ugasio kosarkaski klub, ali zato se za Zvezdu Telekom izdvajaju milioni bez problema! E dosta je vise, ako nema za svakog, nema ni za koga! Sta ste vi titovi blizanci bogom dani, pa za vas mora uvek da ima!? Jedva cekam da propadnete i jedni i drugi!!!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@A gospodo ko vam je napravio tih šest bodova prednosti,zar nije taj isti trener?Političari van iz srpskog sporta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Topcina, 24. mart 2015 09:21)
VUCIC IH JE NAPRAVIO, HAHAHA

novica

pre 9 godina

(istina)Ti,burazeru,ništa ne znaš,kao ovan!Mozak ti popile svrake,ne vidiš dalje od nosa.JSD PARTIZAN,kao sportsko društvo u celini ,je zvanično jedno od najuspešnijijih na svetu svih vremena,a to što ti,panterčiću ne priznaješ je "veoma" bitno.
Uostalom,ko,bre,tebe šta pita?
Da,bre.

mada

pre 9 godina

Veliki fudbalski stručnjak Vučelić ističe da rezultati ne prate podršku!Nije tačno , rezultati su u skladu sa podrškom iskazanom u prodaji najboljih igrača uoči početka prvenstva.Isti stručnjak , čak je tom prilikom istakao da svesno rizikuju titulu!Ničta novo od ovog maga obmane.Ova uprava na čelu sa SNS čovekom gura crno bele u osmišljeni pomor.

milo

pre 9 godina

Drulovic je jedini dobar kandidat.Bio je velika radilica i kao igrac i sigurno da ce to da trazi i od igraca.Treba neko da malo uvede disciplinu i veliki rad.Trener Vozdovca nema rezultate i nije za Partizan.Tomic nema iskustvo.Ne moze Parrizan da sluzi trenerima da u njemu sticu iskustvo.Partizan treba iskusnog trenera.Ali posto takvih nema mnogo onda je Drulovic najbolje resenje.

VladaNS

pre 9 godina

Tako tako. I dalje su vam sudije krive i vucic, covic i ekipa?
Pa vi sami sebe ubistavate! Prodali sve sto valja i djavo vam kriv
(M?ndarina, 24. mart 2015 09:35)

Pa tvoj Vučić je i instalirao ovu SNS ekipu u klub i rasprodao najbolje igrače.

Nenad

pre 9 godina

Jasno je odakle sve ovo dolazi i ko je ovog propalog politicara i ostale doveo na celo kluba.Njihov osnovni zadatak je unistavanje kluba, a da li ce im to uspeti zavisi od nas hocemo li im to dozvoliti ili cemo ih najuriti kod njihovog gazde...

Zr

pre 9 godina

Pozdrav svim navijacima drage nam komsinice!Koja zamena teze, ostave coveka bez dva spica, on na pripremama najavi sta ce se desiti i kako ce se to odraziti na rezultate a kad se to desilo kriv je trener!?Toliko o ubrizgavanju 3 miliona evra clanova upravnog odborau klub, sramota me je sto zivim u drzavi gde premijer izjavi da ne moze da se obracuna sa ljudima koji vode klubove a koji ne podlazu nikakvoj odgovornosti osim eventualno smene od strane ljudi koji su isti kao i ti koji se smenjuju!!!SRAMOTA!

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

trenerska pleva

pre 9 godina

Posto je FSS ,otvaranjem "skole" za kupovinu profi licenci,dozvolio bivsim fudbalerima da za 5 000 e. i tri vikenda lako dodju do "trenerskog" zvanja nije sada ni cudo sto su treneri u fudbalskoj Srbiji neuki pocetnici pa klubovi nemaju mogucnosti i da izaberu strucnjaka.Jedini spas za srpski fudbal je oduzimanje mogucnosti polupismenim "profesorima" sa konobarskim znanjem o fudbalu da trukuju ovakve "strucnjake" koji odvedose ovaj nas fudbal u ambis i vrate stare dobre VISE TRENERE (njih vise od 1 000) koji su na fakultetima ,od pravih strucnjaka, naucili trenerski zanat.Partizan ima ponajboljeg,Tumbakovica,i cudi me sta cekaju jer vec 10 god.postavljaju neke pocetnike ili polovnjake sa terzicevskog,djoricevskog....savicevskog kursa i o cijem finansijskom poslovanju bi neko trebao da povede racuna.

zmajognjeni

pre 9 godina

Iako ne navijam za Partizan, ispratio sam ovo oko promene uprave u tom klubu.
Na koliko jadan nacin je ova nova SNS grobarska uprava namestila ovog coveka to je neverovatno. Jedino su jadnije ove izjave da je od dolaska nove uprave imao punu podrsku. Pregadni su.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

"Rezultati ne prate podršku". I zato ste rešili da dovedete trenera čiji tim ispada iz lige? Vi ste uprava koje je tu da Partizan ne bude prvi, tako da Panteri ne moraju da brinu za ovu sezonu, rešio je to Vučko na vreme. Samo se nadam da neće biti toliko dugo na vlasti da stigne da nas ugasi, jer je to krajnji cilj.

jad i beda

pre 9 godina

Doveden si da upropastis klub, odradi svoj zadatak i preskoci izjave koje nemaju veze sa zivotom, a mi cemo da preskocimo dolazak na stadion.

Vladimir

pre 9 godina

(Srbija, 24. mart 2015 09:28)

Čukarički jeste kvalitetniji od nas, ali i od drugih. Vas neću ni da pominjem, vi ste još gori. Ventil vlasti za kontrolu nezadovoljstva mase. Ono - ništa ne valja, ali bar Zvezda juri titulu. Jadan nam je fudbal i takva titula.

Borky

pre 9 godina

Steta za Zvezdu jer ovaj celo nema blage veze.Citava taktika mu se svodila na dugu loptu na Skuletica koji je bio toliko fizicki dominantan da je mogao zadrzati loptu dok se ostali ne prikljuce i na sirovinu Drincica koji samo nabija loptu.

Andrija

pre 9 godina

Apsolutno je jasno da je najveci deo krivice na upravi koja je dozvolila da se u zimskom prelaznom roku ekipa osakati! Nevezano za moje misljenje o Nikolicu i njegovoj strucnosti, sigurno je da ce on biti kolateralna steta nesposobne uprave. Ni Milinkovic, ni Murinjo nece od ovog tima Partizana napraviti nista bolje... Problem je u preslabom igrackom kadru. Na moju veliku zalost, Partizan i ove godine najverovatnije nece do titule.

Dragan

pre 9 godina

Kakav raspad sistema kod njih. Tvrdim da im je ovo najbolji trener kojeg su imali u poslednje vreme. Igraju ofanzivno, napadacki, za gol vise, sto je po meni pozitivno i za njih same, i za srpski fudbal u celini. Mnogo je bolji od Stanoja i ostalih koji su osvajali namestene titule. A teraju ga. Znaci, sve je politika.

SG

pre 9 godina

Milorad Vucelic i Milos Vazura. Nikad se necemo nauciti pameti.I treba da nam svake godine nestane mesto od 10.000 ljudi i da se ugasimo.

lemi

pre 9 godina

prodaju skuletica i lazovica pokupe dobru lovu i umesto nekih zamena za njih oni dovedu babovica i onda sve svale na trenera i ocekuju neki rezultat,samo u srbiji rodjaci ima ovako nesto.

ultrasrbin

pre 9 godina

Istina, 24. mart 2015 09:36

A koje je to trofejnije drustvo u gradu? Proveri cinjenice pre nego sto lupanjem pokusas da demantujes istinu.

zoran

pre 9 godina

Vucelicu razumes se u struku kao u politiku. Upropastio si sve sto si se dotakao. BOJKOT U SLUCAJU SMENE TRENERA I TRAZENJE NOVE UPRAVE ova je ojadila Partizan ili su to namerno uradili po naredjenju.

NR

pre 9 godina

Bolje predjite za Cuku da navijate a ne za drzavne klubove. Politicari se ponasaju da je sve to njihovo. Dzabe se nervirate oko gluposti!

Kane

pre 9 godina

Ne kazem da je Nikolic vrhunski trener ali prodati dva kljucna igraca a nikoga nedovesti kao adekvatnu zamenu...razumem i da klub nema para i da zivi od prodaje igraca ali sta onda ocekivati?Najlakse je trenera skloniti a da li taj trener ima sa kim da igra...to je pitanje.Nemamo centarfora i sta dalje pricati...

Pfc ImperIum

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota,prodate sva tri spica, tj jednog prodate,drugog pustite na pozajmicu,a treceg poklonite, i sad neko drugi kriv... kao evo saljem emotivnu podrsku xaaxaxaxaxaxax

milan

pre 9 godina

Jos jedno veliko razocarenje.. Kako vas nije vise sram , da toliko kradete , i da nas postene navijace pravite budalama ?? Dokle vise?!

aleksandar

pre 9 godina

tumbakovic je velika nesreca za partizan,setite se da mu je izbor bio nesrecni vermrz,trener jeste los,a uprava je najgora,zato me bas briga za fk.ne dajmo im KK PARTIZAN

dex

pre 9 godina

Neko moje misljenje je da je Nikolic prepotentan i alibi trener. Ali i kao takav odskace od ostatka trenera. Njegov ego ga sprecava u nekim situacijama da postigne bolje rezultate sa ekipom, ALI reci da je on kriv i da mu je uprava dala dovoljno podrske je smesno! Prodali ste, za nase uslove, dva ekstremno kvalitetna igraca odbranu pojacali sumnjivim likovima, a napad ostao prazan. Po meni, uprava je verovatno u dogovoru sa nekim igracima minirala trenera, jer su od pocetka hteli nekog drugog.Nisam siguran da je Milinkovic dobro resenje, ali tim bolje po Zvezdu. Ovo je svakako glup potez uprave, jer ako je cak i nekoliko igraca ucestvovalo u miniranju trenera, u ostatak ekipe se uvukao strah i tesko da to neko moze srediti sada. Partizanova sreca je jedino to sto Lalatovic nije dorastao zadatku, pa je pitanje da li to moze iskoristiti...

marko

pre 9 godina

Nikolic je odlican trener, odlicne rezultate je imao sa radom, uprava partizana proda najbolje igrace a od njega traze rezulate strasno.. Nikolicu da si dao otkaz jos na pocetku polu sezone pa da ti zabodes noz upravi a ne ona tebi..

Rumpel Stickin

pre 9 godina

hehehehe Vučelić sportski radnik, izem ti vic...ako nekom slučajno nije jasno zašto nam je društvo ovakvo kakvo jeste, možda je sad malo jasnije.Pa od ovih parazita ne može da se živi, gde god ima bilo kakav obrt novca oni su tu, sisaju kao smukovi dok ne krene krv a ni tad ne prestaju nego se pretvaraju u vampire... mrš iz Partizana...

boxy

pre 9 godina

E, zbog ovakvih uprava po našim klubovima, naš je fudbal i propao. Rasprodaš najbolje igrače, pokupiš pare u svoje džepove, igračima isplaćuješ mrvice, "furaš" ih na neku ljubav prema klubu koju moraju da pokazuju igrajući "za semenke", i onda filoyofiraš kako je trener loš. Večito neke kombinatorike, nekakvo trgovanje uticajem.

Parni valjak

pre 9 godina

Stara matrica. Prvo dođu u klub uz podršku Partizanovih "legendi". Prvo što urade uzdrmaju poziciju i autoritet trenera pričama o smeni. Onda se prodaju najbolji igrači i ne dovede se niko. Zatim te "legende" kao napuste klub, a ostanu političari i biznismeni srpskog tipa. Onda se samo sačekaju prvi loši rezultati u režiranom prvenstvu i na kraju smena trenera kao glavnog krivca. Posle toga mogu da rade šta hoće u klubu.

Topcina

pre 9 godina

A vi ste uradili sve što je bilo u vašoj moći da mu olakšate posao u ovoj polusezoni,prodati dva napadača a jednog posuditi na sedam dana pred prvenstvo i ostaviti ekipu sa Kojićem koji nije sastavio dve utakmice u prvoj postavi ko zna od kada i malim Šaponjićem može samo jako neozbiljna uprava.

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Ovi iz uprave Partizana izgleda nisu videli dobro tabelu, posto Voždovac nije poslednji, već je to Radnički iz Kragujevca, pa su trebali prvo da pitaju njihovog trenera. Jedino ako ih ovaj nije odbio.

zvezdas, ljubitelj fudbala

pre 9 godina

Klasicna zamena teza. Ono sto su rekli je u stvari: "Prodali smo 2 najbolja igraca, ali da niko ne bi okrivio nas, mi cemo prvi okriviti trenera!".
Ko je jaci, njemu fotelja.

Isajlo

pre 9 godina

Sram da vas bude, sta doziveh da gledam, unistavaju mi prvu i najvecu ljubav!?! Moj Partizane, dotakao si dno zbog ljudi koji misle da su veci od tebe..

zoca

pre 9 godina

Bravo za vrhunske strucnjake mogu svoje mame i tate da dovedu da ih gledaju smenjuju trenera koji nije izgubio nijedan derbi!Puna podrska za Nikolica a ja ih vise necu gledati!!

Trifke

pre 9 godina

Celavi nije zapalio zito! Jesam ja Zvezdas ali me nepravda uvek nervira.Osakatili coveku napad, uigravao tim na pripremama a onda ostao bez napadaca, nisu doveli nijednu zamenu, nisu doveli nijedno ozbiljno pojacanje i sad im je trener kriv. Nama odgovara da smene Celavog jer, iako je antipatican, on je dobar trener.

nikola mladenovic

pre 9 godina

Nasa posla. Klub proda najbolje igrace, pred sam nastavak prvenstva, pa im sad trener ne valja?! Kakvi smo, nema nam spasa ni u fudbalu, ni u rukometu a ni u zivotu.

nemocan

pre 9 godina

ocigledno je sta je bio plan od kad je nova uprava dosla,rade to bez srama i svi to vidimo,igraju se sa klubom kao da je njihov,a ljudi kojima je stalo do partizana su nemocni

Lucky

pre 9 godina

Vicelic prica o fudbalu,nije sto smenjuju ovog,isti djavo,opet ce da dovedu nekoga,ne da vodi klub,nego da slusa sta mu se kaze,nego sto Ovaj Vucelic komentarise nesto a nema veze sa zivotom!!!!

daniele

pre 9 godina

A sta ako taj Milinkovic bude jos gori od Nikolica (jer naravno nema ekipu da bi bilo sta uradio bolje)? Da li je onda red na vase ostavke?

bachi

pre 9 godina

Vučelić istaknuti sportski radnik! Zamrzao sam na neodređeno vreme navijanje za Partizan još za vreme đure mutavog a sada redukujem na ultra duboko zamrzavanje!

Radovan

pre 9 godina

Trebali ste da mu dovedete napadaca iz pionirske selekcije onda bi imao jos jacu ekipu i bolje rezultate.Sramota bre ostavili ste coveka bez igraca i sad hocete neke rezultate ako se secate Nikolic nije igrao u formaciji 4-5-1 vec napadacki 4-4-2 doveli ste ga u situaciju da kompletno promeni sistem igre i ostavili mu limitirane igrace.Treba vas bre najuriti sve do jednog.

brbe

pre 9 godina

promenis Rasovica koji je prvi a dovedes Nikolica koji je tad bio peti,ishod je bio jasan,sad menjas Nikolica koji je prvi a dovedes Milinkovica koji.je pretposlednji. nadam se istom ishodu ko prosle godine.

bachi

pre 9 godina

Vi navijachi ste smeshni, a i ne bash previshe pametni. To s ejasno vidi iz vasheg pisanja. 
Zvezdi je otisao ceo tim i opet se bore maksimalno. Vama otisla dva igraca, a vi drvlje i kamenje na upravu. Zaboravili ste da je Nikolic oterao Fofanu. Odakle da uprava nadje pare kada Partizan nema posetu..?? Ajde ti shto kritikujesh nadji pare..? Pojma nemate sa ekonomijom, ali ajde da neshto napishete. 
Sta su to toliko specijalni Shkuletic i lazovic..? Prvi s enapromashivao d aje to bilo vec i smeshno, a Lazovic se naspavao u ofsajdu dovoljno za ceo tim. Partizanu je ostao praktichno kostur tima i z anashu ligu to je i vishe no dovoljno. No, problem je sto Partizan sa Nikolicem nikad nije imao igru, jer je on LOS TRENER. Lalatovic je za njega Murinjo i to se iz aviona vidi. 

Odlican potez uprave.
(posmatrac, 24. mart 2015 10:59)
Sreća pa si ti toliko pametan pa umesto š pišeš sh! A što se tiče ekonomije i prihoda od posete da možda zvezda ne dovodi igrače od prodatih (besplatnih) karata doktore ekonomije?! Mogli su od pola para za škuletića da dovedu napadača a da nisu došli samo da maznu pare mogli bi da sačekaju kraj sezone! Dok je takvih naloženih klinaca koji brane ova rukovodstva(postkomunistička) i kojima je ovo zanimljiva liga i fudbal jer bolji nisu imali prilike da vide dotle će ovakvi lešinari da čerupaju i ovo malo što je ostalo od našeg nazovi fudbala!

nesa gljiva

pre 9 godina

Raspitajte se omladinci ko je M.V. Potrazite po internetu ,ili pitajte one koji se secaju njegovog "rada I dela" pa ce vam biti jasno o kakvoj faci se radi. Posto sam Zvezdas , primite moje saucesce.

mihajlo

pre 9 godina

Od kad se uprava bolje razume od sportskog dela? Pogotovo kaki su to zakljucki da smenis sportskog radnika bez saznanja sportskog direktora!? Cini mi se da ce ova uprava da leti najbrze u istoriji Partizana.

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Mozda ovo i nije tako lose, sad je bar jasno ko ce da bude kriv ako ne bude titule... S druge strane, verovatno ne bi ovo radili da nisu kupili navijace...

Tin-Tin

pre 9 godina

Evo ja kao zvezdaš kažem da ovo veze s mozgom nema:
uprava je transfer-politikom (da se tako izrazim) masakrirala igrački kadar,a onda se krivica svaljuje na trenera.

НТТ Ни

pre 9 godina

Kukate zbog prodaje Skuletica i Lazovica, a nama su otisli Mrdja, Dauda, Milijas, Ninkovic... Skoro cela sampionska ekipa i eto opet smo u trci.
(J.N., 24. mart 2015 10:25)

Истина је да су вам отишли многи, али реално остало вам је и више од шампионске екипе. Остао вам је далеко најбољи играч Вучић, играч за кога ФКП решења нема.

Vlada

pre 9 godina

Ovo me podeseca na Zvezdu pre koju godinu kad su otpustili Pizona koji je isto tako pao na 2,3 boda prednosti i doveli Ratka Dostanica koji je sve upropastio do kraja...