Ponedeljak, 23.03.2015.

19:39

Majami: Novak izbegao Marija i Rafu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izbegao je Endija Marija u žrebu za Masters u Majamiju, pa se u njegovoj polovini nalaze Miloš Raonić i Kei Nišikori.

Izvor: ÐN

Majami: Novak izbegao Marija i Rafu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

dejan

pre 9 godina

1. Koliko je novca Novak, koji je još uvek u svojim DVADESETIM, poklonio u Srbiji, to neznalice koje ga prozivaju za porez i ne zanima, a ne zanima ih jer im dobrobit onih koji su primili humanitarnu pomoć i nije važna. Da imaju saosećanja sa onima koje je zadesila nevolja, osećali bi radost i zahvalnost prema dobročiniteljima.

2. To gde ko plaća porez je u vezi sa time gde novac zarađuje. Kao što naši gastarbajteri za novac koji zarade u Nemačkoj ne plaćaju porez u Srbiji već tamo gde su ga zaradili, tako isto i sportisti porez plaćaju tamo gde žive i rade.

Jednostavnije od ovog ne može da se objasni.

xxx

pre 9 godina

Zasto ne pitate Jelenu(Dubai) i Anu(Basel),zasto one ne placaju porez u Srbiji? To postala neka"fora"sa Novakovim porezom. Velika vecina vas ne zna niti kakav porez hocete da plati. Ma,vazno je napisati(ili skandirati na kos.utakmici):Plati porez!. Smijesno,a pomalo i zalosno.

pepe

pre 9 godina

(nenad rs, 23. mart 2015 23:34)

Zasto mislis da neko svojim komentarom moze da ponizi Novaka Djokovica!? Ko su oni?? Par redaka anonimusa po nekoliko puta na svaki clanak ne znace nista. Anonimusi - niko i nista su oni a to pokazuju svakom napisanom recenicom. Neko ko je nesto postigao u zivotu i ko je svestan svoje vrednosti nikad sebi nece dozvoliti takve mizerne i bedne niskosti. Sve sto napisu je ogledalo njihovih jadnih i bezvrednih dusa.

dr

pre 9 godina

Vi koji ne odustajete od te patoloske price o "porezima" hajde prestanite vec jednom!
Pogledajte ATP listu na kojoj cete videti da 50% tenisera i teniserki ima RESIDENCE-MONTE CARLO!
A to sto pricate,Nole da neku malu donaciju,sram Vas bilo!Fond Novaka Djokovica je do sada pomogao na razne nacine Srbiji sa 7.000.000 USD!
A kako se ta Drzava,ako je to uopste,odnosila prema njemu,opste je poznato!Niko nije spominjao Djokovica dok nije dosao medju prvih 50 na ATP listi!Niko nije znao za njega!Njegovi roditelji su od zelenasa pozajmljivali novac sa kamatom od 10% mesecno da plate strane trenere,van Srbije,grcali u dugovima,a Teniski Savez Srbije ih je odbio kada su trazili pomoc,nije im dao ni dinara!
Kada je uspeo,a ne daj Boze,moglo se desiti da se povredi,ili da jednostavno ne uspe,odjednom svi skacu kao fa je on ikome u Srbiji bilo sta duzan!
Pa da nije ovakav kakav jeste,ne bi nikada ni igrao za Srbju u DAVIS CUP-u,ne bi nikome nista pomogao,jer nema nikakvu obavezu...
Ako znate matematiku,pretvorite 7 mil USD u "porez" koji normalni gradjani ove zemlje placaju....
Ako niste znali,Federer je otisao u Poresku Upravu u Botingem gde zivi,to je pricao na TV,i rekao m da mu ne pada na pamet da placa drakonski porez Svajcarske na njegova ogromna primanja od nagrada na turnririma,sponzora itd,nego da ce placati 7%!Ako im odgovara,OK,ako ne,seli se u Monte Carlo!Pametni Svajcarci su se slozili,jer bolje da dobiju tih 7% nego nista!Zasto neko Djokovicu nije to predlozio?

Goran BG

pre 9 godina

Majami: Novak izbegao Marija i Rafu
a U FINALU ĆE DA IGRA SA POREZOM KOJI NE PLAĆA SRBIJI NEGO U MONTE KARLU.

Novače budi Srbin pa plaćaj porez u Srbiji. Što smo mi manje srbi od tebe pa moramo da finansiramo puteve , škole, obdaništa, domove zdravlja, subvencije poljoprivredi, subvencije nezaposlenima,....a ti se kao setiš pa daš donaciju a mi te tapšemo po ramenima i kažemo kako si lep i pametan.

dr

pre 9 godina

A Dimitrov,Raonic,Izner,Ferer,Karlovic...
Sve se to naguralo kod Noleta...
Od tri igraca koje ne mogu ocima da vidim,sva tri su kod Noleta-Izner,Karlovic,Raonic!
Servis,servis,servis-ako prodje!Ako ne,kraj...Kako bih voleo da ih vidim u medjusobnim susretima jer bi ih publika sigurno izvizdala,jer od tenisa ne bi videli ni T!
Mislim da su lepo "namestili" ovaj zreb,e ne bi li Endi ili Vamos-Tamos konacno podigli pehar...Valjda je i njima dosadilo da stalno gledaju Noleta u toj ulozi!Ovi iz ATP-a su stvarno "majstori"...
A na drugu stranu stavili Congu koji nije igrao mesecima,Wawrinku koji lose igra,Verdaska i onu dvojicu!
Ko vele,nema Federera,mozemo sada da se otarasimo ovog Djokovica bar pre finala.Stvarno sramota,da ga uniste fizicki pre sezone sljake na kojoj Roki nema sta da trazi,a da se onda Nadal razmase iz sve snage...
Nadal ima prvo Verdaska,pa Gulbisa,pa Berdiha...Svi oni zajedno nisu ga pobedili 5 puta...U polufinalu Endi...
Mislim da ce Noletu biti teze nego u IW,sigurno...
Ako ovde uspe da osvoji pehar,stvarno je car.To mu zelim iz sveg srca,mada me zreb mnogo plasi....

nenad rs

pre 9 godina

Просто не вјерујем да сваку вијест о Новаку коментаришу Јумко,Микии и Лазари,одакле им воља и шта имају од тога да понижавају једног од најбољих спортиста свијета?Оставим коментар на вијест,посебно у рубрикама спорт и живот и трудим се да ни у овом виртуалном свијету не увриједим неког?Разумијем критику,шалу,цинизам али опсједнутост и мржњу никад.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Glupo sto se najbolji teniseri ne mogu sastati u samom pocetku turnira.Koja je svrha pobedjivati slabije rangirane od sebe?Kad bi se na samom startu turnira sastajali najbolje rangirani igraci,e to bi bila prava poslastica,a ovako moramo cekati bar osminu finala da cekamo medjusobni okrsaj najboljih igraca.

Deki

pre 9 godina

@Goran,Brane, Danix
Nisam Rodzerov fan, ali je on jos u februaru najavio da ce preskociti Majami ove godine. Razlog:Zeli da se sto bolje pripremi za sezonu sljake(ma koliko to smesno zvucalo).
Ono sto raduje je povratak Delpa.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Vrlo je jednostavno, organizatori idu na to da finale bude koliko-toliko zanimljivo kao ovo u IW-u. Kada pogledamo učesnike, to je to... Novak vs Nadal ili Mari. Takođe "lakši" žreb sprečava Novaka da izgubi motivaciju.

Jumko

pre 9 godina

Prvo kolo Lorenci pa Ilhan pa najbolji ikada Delic pa ce mu neko predati po njegovom receptu i eto titule.. jska konkurencija nema sta... Samo na trometrasa Ivu da ne naleti i titula je tu! Dobar ovaj tenis danas. Nadal ce igrati finale a noga mu u gipsu.

Mirko

pre 9 godina

Prvi i drugi koji igraju na turniru ne mogu da se sretnu do finala,tako je uvek i svugde. To je jedna od olakšica svakog prvog igrača na listi turnira. Što se tiče Mareja on kao treći se uglavnom sastaje sa drugim, dok se četvrti-Ferer sastaje sa prvim. Da Fed igra, onda bi Rafa bio u njegovom delu a Marej u Novakovom.
Kako god, čim nema Federera, trenutno, on nema neki posao i po svemu sudeći uzima i ovaj trofej.

simke

pre 9 godina

Nadam se da ovaj put Nadal nece praviti glupe greske i da ce doci do finala,pa da opet gledamo veliki duel u finalu izmedju njega i Novaka.

danilo

pre 9 godina

Noleta pratim od prvih seniorskih dana i mogui reći da ovakav žreb nikada nije dobio.
Ferer u 1/4, pa pobednik Nišikori vs Raonić/Dimitrov u 1/2.
Nadal ima blesavog Gulbisa, pa u 1/4 Berdiha pa u 1/2 Marija ili Vavrinku.
Mari Andersona, Vavrinku pa Nadala.
Znači, Nole laganica do polufinala, pa verujem Nišikori u polufinalu, pa onda procenjujem Rafu.
Kako god, Nole turnire ne dobija zbog žreba već samo kada je najbolji i jer jeste najbolji.
Lično dao bih sve masterse do kraja karijere, za RG,Vimbldon i US-Open ove godine, plus zlato na OI.

....,,NS BoY

pre 9 godina

Objektivno gledajuci, izbegli su Novaka Rafael i Endi. Na njihovu srecu. Sto se samog Novaka tice, njemu je sada svejedno. Igra u ogromnoj formi. Iskreno, mene bi uplasio da sam profesionalni igrac i da moram igrati protiv njega.
Srecno Novace.

danix

pre 9 godina

Ja rekoh da ce Fedex u Majamiju,zbog umora,ispasti ranije i da se nece sastati sa Novakom,kad ono,nema Fedexa nikako.
Nole mu rastavio svaku kosku i istegao svaki misic tako da ce morati odmarati malo duze nego obicno.
A,to sto su Rafa i Mari izbjegli Novaka je njihova sreca,a Novaku svejedno.
Medjutim,zna se ciji ce biti pehar,Novakov naravno,a svi ostali neka se poredaju iza njega,kako im volja.

Spale

pre 9 godina

Nole takticki ispada vrlo rano.
Zapamtite..treba ostati sto duze na broju 1..treba biti malo i pametan.
Ovi koji igraju su od Novaka oko 8000 bodova..tako da moze da zrtvuje 700 bodova ispadanjem u trecem kolu, da bi na godinu imao gde i da osvoji neki bod, a ne samo da brani. Samo pametno.

Bg

pre 9 godina

Kada će ljudima biti jasno da Đoković igra bolje sa uslovno rečeno ''poznatijim teniserima'', nego sa nekim drugim, posebno kad igra prvi put.
Ja sam uvek za ''stare mušterije'' kad je žreb u pitanju i Novakov put do finala.
Ne kažem da će mu biti teško ni sada, ali on je kao i Federer, koji je dosta puta rekao da sa najboljim teniserima pokazuje svoju najbolju igru. Takav je i Novak.
Novaku najviše odgovaraju teniseri iz top 20 bilo kojim redom.
I nadam se finalu Nadal Novak, zbog međ. skora, ali sumnjam da će Rafa uspeti da stigne do finala, znajući njega taj je već počeo odbranu RG i sprema se za šljaku!

baca

pre 9 godina

Kako to "Troicki i Đoković su u istom delu žrebu, ali njih dvojica neće moći da se sretnu pre polufinala".
Pa onda su i Đoković i Nadal u istom delu žreba samo ne mogu da se sastanu pre finala.
Pod Đokovićevim delom žreba podrazumeva se njegova četvrtina žreba, tako da on i Troicki nisu u istom delu žreba, ako mogu da se sastanu tek u polufinalu.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Podloga u Majamiju je najsporiji beton na turu (sporiji i od nekih šljaka). Ako Nadal tu ne dođe do finala, neće nigde.

v

pre 9 godina

U najavi dranje Milosa Raonica posle izjave Ljubicica o ''dosadnom'' Novakovom repertoarou. A jedva cekam i lekciju za Nisikorija. Naravno, sve ovo pod uslovom da se Novak nameraci na osvajanje nove titule. Sledi sezona sljake, kalkulacije su moguce.

Mikii

pre 9 godina

Od 14 komentara jedno 7 je o tome kako su Nadal i Marej izbegli Novaka. I posle Djokovicevci pricaju o tome kako od "nas hejtera" stizu jednolicni komentari koje, uzgred, pise JEDNA poremecena osoba. Ali, ok. Sto se zreba tice, realno, nema teskog zreba za Djokovica. On je konstantan, njegova igra nema padova, niti nekog uspona. Kako igra u prvom kolu, otprilike isto je i u finalu. Iz tog razloga, kao i iz toga da je ova podloga najsporija od svih tvrdih, a da je Nadal svetlosnim godinama daleko od svoje najbolje forme, Novak prosto nema konkurenciju. Osvojice sve sto bude hteo, sem eventualno Rolan Garosa (AKO Rafa dodje bar do 70%), to je cinjenica.

Miami Vice

pre 9 godina

Izbegli oni Noleta.
Nema Federera u Miami-u. Odose i onih 180 poena od prosle godine. Noletova polovina, laganica.
Eto Ljubi prilike da se pokaze koliko mu je pulen interesantan. Ali se bojim da Milos nece ni do pola turnira doci.

danilo

pre 9 godina

Noleta pratim od prvih seniorskih dana i mogui reći da ovakav žreb nikada nije dobio.
Ferer u 1/4, pa pobednik Nišikori vs Raonić/Dimitrov u 1/2.
Nadal ima blesavog Gulbisa, pa u 1/4 Berdiha pa u 1/2 Marija ili Vavrinku.
Mari Andersona, Vavrinku pa Nadala.
Znači, Nole laganica do polufinala, pa verujem Nišikori u polufinalu, pa onda procenjujem Rafu.
Kako god, Nole turnire ne dobija zbog žreba već samo kada je najbolji i jer jeste najbolji.
Lično dao bih sve masterse do kraja karijere, za RG,Vimbldon i US-Open ove godine, plus zlato na OI.

nenad rs

pre 9 godina

Просто не вјерујем да сваку вијест о Новаку коментаришу Јумко,Микии и Лазари,одакле им воља и шта имају од тога да понижавају једног од најбољих спортиста свијета?Оставим коментар на вијест,посебно у рубрикама спорт и живот и трудим се да ни у овом виртуалном свијету не увриједим неког?Разумијем критику,шалу,цинизам али опсједнутост и мржњу никад.

....,,NS BoY

pre 9 godina

Objektivno gledajuci, izbegli su Novaka Rafael i Endi. Na njihovu srecu. Sto se samog Novaka tice, njemu je sada svejedno. Igra u ogromnoj formi. Iskreno, mene bi uplasio da sam profesionalni igrac i da moram igrati protiv njega.
Srecno Novace.

Bg

pre 9 godina

Kada će ljudima biti jasno da Đoković igra bolje sa uslovno rečeno ''poznatijim teniserima'', nego sa nekim drugim, posebno kad igra prvi put.
Ja sam uvek za ''stare mušterije'' kad je žreb u pitanju i Novakov put do finala.
Ne kažem da će mu biti teško ni sada, ali on je kao i Federer, koji je dosta puta rekao da sa najboljim teniserima pokazuje svoju najbolju igru. Takav je i Novak.
Novaku najviše odgovaraju teniseri iz top 20 bilo kojim redom.
I nadam se finalu Nadal Novak, zbog međ. skora, ali sumnjam da će Rafa uspeti da stigne do finala, znajući njega taj je već počeo odbranu RG i sprema se za šljaku!

Deki

pre 9 godina

@Goran,Brane, Danix
Nisam Rodzerov fan, ali je on jos u februaru najavio da ce preskociti Majami ove godine. Razlog:Zeli da se sto bolje pripremi za sezonu sljake(ma koliko to smesno zvucalo).
Ono sto raduje je povratak Delpa.

simke

pre 9 godina

Nadam se da ovaj put Nadal nece praviti glupe greske i da ce doci do finala,pa da opet gledamo veliki duel u finalu izmedju njega i Novaka.

v

pre 9 godina

U najavi dranje Milosa Raonica posle izjave Ljubicica o ''dosadnom'' Novakovom repertoarou. A jedva cekam i lekciju za Nisikorija. Naravno, sve ovo pod uslovom da se Novak nameraci na osvajanje nove titule. Sledi sezona sljake, kalkulacije su moguce.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Podloga u Majamiju je najsporiji beton na turu (sporiji i od nekih šljaka). Ako Nadal tu ne dođe do finala, neće nigde.

Miami Vice

pre 9 godina

Izbegli oni Noleta.
Nema Federera u Miami-u. Odose i onih 180 poena od prosle godine. Noletova polovina, laganica.
Eto Ljubi prilike da se pokaze koliko mu je pulen interesantan. Ali se bojim da Milos nece ni do pola turnira doci.

danix

pre 9 godina

Ja rekoh da ce Fedex u Majamiju,zbog umora,ispasti ranije i da se nece sastati sa Novakom,kad ono,nema Fedexa nikako.
Nole mu rastavio svaku kosku i istegao svaki misic tako da ce morati odmarati malo duze nego obicno.
A,to sto su Rafa i Mari izbjegli Novaka je njihova sreca,a Novaku svejedno.
Medjutim,zna se ciji ce biti pehar,Novakov naravno,a svi ostali neka se poredaju iza njega,kako im volja.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Vrlo je jednostavno, organizatori idu na to da finale bude koliko-toliko zanimljivo kao ovo u IW-u. Kada pogledamo učesnike, to je to... Novak vs Nadal ili Mari. Takođe "lakši" žreb sprečava Novaka da izgubi motivaciju.

Mirko

pre 9 godina

Prvi i drugi koji igraju na turniru ne mogu da se sretnu do finala,tako je uvek i svugde. To je jedna od olakšica svakog prvog igrača na listi turnira. Što se tiče Mareja on kao treći se uglavnom sastaje sa drugim, dok se četvrti-Ferer sastaje sa prvim. Da Fed igra, onda bi Rafa bio u njegovom delu a Marej u Novakovom.
Kako god, čim nema Federera, trenutno, on nema neki posao i po svemu sudeći uzima i ovaj trofej.

dr

pre 9 godina

Vi koji ne odustajete od te patoloske price o "porezima" hajde prestanite vec jednom!
Pogledajte ATP listu na kojoj cete videti da 50% tenisera i teniserki ima RESIDENCE-MONTE CARLO!
A to sto pricate,Nole da neku malu donaciju,sram Vas bilo!Fond Novaka Djokovica je do sada pomogao na razne nacine Srbiji sa 7.000.000 USD!
A kako se ta Drzava,ako je to uopste,odnosila prema njemu,opste je poznato!Niko nije spominjao Djokovica dok nije dosao medju prvih 50 na ATP listi!Niko nije znao za njega!Njegovi roditelji su od zelenasa pozajmljivali novac sa kamatom od 10% mesecno da plate strane trenere,van Srbije,grcali u dugovima,a Teniski Savez Srbije ih je odbio kada su trazili pomoc,nije im dao ni dinara!
Kada je uspeo,a ne daj Boze,moglo se desiti da se povredi,ili da jednostavno ne uspe,odjednom svi skacu kao fa je on ikome u Srbiji bilo sta duzan!
Pa da nije ovakav kakav jeste,ne bi nikada ni igrao za Srbju u DAVIS CUP-u,ne bi nikome nista pomogao,jer nema nikakvu obavezu...
Ako znate matematiku,pretvorite 7 mil USD u "porez" koji normalni gradjani ove zemlje placaju....
Ako niste znali,Federer je otisao u Poresku Upravu u Botingem gde zivi,to je pricao na TV,i rekao m da mu ne pada na pamet da placa drakonski porez Svajcarske na njegova ogromna primanja od nagrada na turnririma,sponzora itd,nego da ce placati 7%!Ako im odgovara,OK,ako ne,seli se u Monte Carlo!Pametni Svajcarci su se slozili,jer bolje da dobiju tih 7% nego nista!Zasto neko Djokovicu nije to predlozio?

xxx

pre 9 godina

Zasto ne pitate Jelenu(Dubai) i Anu(Basel),zasto one ne placaju porez u Srbiji? To postala neka"fora"sa Novakovim porezom. Velika vecina vas ne zna niti kakav porez hocete da plati. Ma,vazno je napisati(ili skandirati na kos.utakmici):Plati porez!. Smijesno,a pomalo i zalosno.

pepe

pre 9 godina

(nenad rs, 23. mart 2015 23:34)

Zasto mislis da neko svojim komentarom moze da ponizi Novaka Djokovica!? Ko su oni?? Par redaka anonimusa po nekoliko puta na svaki clanak ne znace nista. Anonimusi - niko i nista su oni a to pokazuju svakom napisanom recenicom. Neko ko je nesto postigao u zivotu i ko je svestan svoje vrednosti nikad sebi nece dozvoliti takve mizerne i bedne niskosti. Sve sto napisu je ogledalo njihovih jadnih i bezvrednih dusa.

dejan

pre 9 godina

1. Koliko je novca Novak, koji je još uvek u svojim DVADESETIM, poklonio u Srbiji, to neznalice koje ga prozivaju za porez i ne zanima, a ne zanima ih jer im dobrobit onih koji su primili humanitarnu pomoć i nije važna. Da imaju saosećanja sa onima koje je zadesila nevolja, osećali bi radost i zahvalnost prema dobročiniteljima.

2. To gde ko plaća porez je u vezi sa time gde novac zarađuje. Kao što naši gastarbajteri za novac koji zarade u Nemačkoj ne plaćaju porez u Srbiji već tamo gde su ga zaradili, tako isto i sportisti porez plaćaju tamo gde žive i rade.

Jednostavnije od ovog ne može da se objasni.

Spale

pre 9 godina

Nole takticki ispada vrlo rano.
Zapamtite..treba ostati sto duze na broju 1..treba biti malo i pametan.
Ovi koji igraju su od Novaka oko 8000 bodova..tako da moze da zrtvuje 700 bodova ispadanjem u trecem kolu, da bi na godinu imao gde i da osvoji neki bod, a ne samo da brani. Samo pametno.

dr

pre 9 godina

A Dimitrov,Raonic,Izner,Ferer,Karlovic...
Sve se to naguralo kod Noleta...
Od tri igraca koje ne mogu ocima da vidim,sva tri su kod Noleta-Izner,Karlovic,Raonic!
Servis,servis,servis-ako prodje!Ako ne,kraj...Kako bih voleo da ih vidim u medjusobnim susretima jer bi ih publika sigurno izvizdala,jer od tenisa ne bi videli ni T!
Mislim da su lepo "namestili" ovaj zreb,e ne bi li Endi ili Vamos-Tamos konacno podigli pehar...Valjda je i njima dosadilo da stalno gledaju Noleta u toj ulozi!Ovi iz ATP-a su stvarno "majstori"...
A na drugu stranu stavili Congu koji nije igrao mesecima,Wawrinku koji lose igra,Verdaska i onu dvojicu!
Ko vele,nema Federera,mozemo sada da se otarasimo ovog Djokovica bar pre finala.Stvarno sramota,da ga uniste fizicki pre sezone sljake na kojoj Roki nema sta da trazi,a da se onda Nadal razmase iz sve snage...
Nadal ima prvo Verdaska,pa Gulbisa,pa Berdiha...Svi oni zajedno nisu ga pobedili 5 puta...U polufinalu Endi...
Mislim da ce Noletu biti teze nego u IW,sigurno...
Ako ovde uspe da osvoji pehar,stvarno je car.To mu zelim iz sveg srca,mada me zreb mnogo plasi....

baca

pre 9 godina

Kako to "Troicki i Đoković su u istom delu žrebu, ali njih dvojica neće moći da se sretnu pre polufinala".
Pa onda su i Đoković i Nadal u istom delu žreba samo ne mogu da se sastanu pre finala.
Pod Đokovićevim delom žreba podrazumeva se njegova četvrtina žreba, tako da on i Troicki nisu u istom delu žreba, ako mogu da se sastanu tek u polufinalu.

Jumko

pre 9 godina

Prvo kolo Lorenci pa Ilhan pa najbolji ikada Delic pa ce mu neko predati po njegovom receptu i eto titule.. jska konkurencija nema sta... Samo na trometrasa Ivu da ne naleti i titula je tu! Dobar ovaj tenis danas. Nadal ce igrati finale a noga mu u gipsu.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Glupo sto se najbolji teniseri ne mogu sastati u samom pocetku turnira.Koja je svrha pobedjivati slabije rangirane od sebe?Kad bi se na samom startu turnira sastajali najbolje rangirani igraci,e to bi bila prava poslastica,a ovako moramo cekati bar osminu finala da cekamo medjusobni okrsaj najboljih igraca.

Mikii

pre 9 godina

Od 14 komentara jedno 7 je o tome kako su Nadal i Marej izbegli Novaka. I posle Djokovicevci pricaju o tome kako od "nas hejtera" stizu jednolicni komentari koje, uzgred, pise JEDNA poremecena osoba. Ali, ok. Sto se zreba tice, realno, nema teskog zreba za Djokovica. On je konstantan, njegova igra nema padova, niti nekog uspona. Kako igra u prvom kolu, otprilike isto je i u finalu. Iz tog razloga, kao i iz toga da je ova podloga najsporija od svih tvrdih, a da je Nadal svetlosnim godinama daleko od svoje najbolje forme, Novak prosto nema konkurenciju. Osvojice sve sto bude hteo, sem eventualno Rolan Garosa (AKO Rafa dodje bar do 70%), to je cinjenica.

Goran BG

pre 9 godina

Majami: Novak izbegao Marija i Rafu
a U FINALU ĆE DA IGRA SA POREZOM KOJI NE PLAĆA SRBIJI NEGO U MONTE KARLU.

Novače budi Srbin pa plaćaj porez u Srbiji. Što smo mi manje srbi od tebe pa moramo da finansiramo puteve , škole, obdaništa, domove zdravlja, subvencije poljoprivredi, subvencije nezaposlenima,....a ti se kao setiš pa daš donaciju a mi te tapšemo po ramenima i kažemo kako si lep i pametan.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Glupo sto se najbolji teniseri ne mogu sastati u samom pocetku turnira.Koja je svrha pobedjivati slabije rangirane od sebe?Kad bi se na samom startu turnira sastajali najbolje rangirani igraci,e to bi bila prava poslastica,a ovako moramo cekati bar osminu finala da cekamo medjusobni okrsaj najboljih igraca.

Jumko

pre 9 godina

Prvo kolo Lorenci pa Ilhan pa najbolji ikada Delic pa ce mu neko predati po njegovom receptu i eto titule.. jska konkurencija nema sta... Samo na trometrasa Ivu da ne naleti i titula je tu! Dobar ovaj tenis danas. Nadal ce igrati finale a noga mu u gipsu.

Mikii

pre 9 godina

Od 14 komentara jedno 7 je o tome kako su Nadal i Marej izbegli Novaka. I posle Djokovicevci pricaju o tome kako od "nas hejtera" stizu jednolicni komentari koje, uzgred, pise JEDNA poremecena osoba. Ali, ok. Sto se zreba tice, realno, nema teskog zreba za Djokovica. On je konstantan, njegova igra nema padova, niti nekog uspona. Kako igra u prvom kolu, otprilike isto je i u finalu. Iz tog razloga, kao i iz toga da je ova podloga najsporija od svih tvrdih, a da je Nadal svetlosnim godinama daleko od svoje najbolje forme, Novak prosto nema konkurenciju. Osvojice sve sto bude hteo, sem eventualno Rolan Garosa (AKO Rafa dodje bar do 70%), to je cinjenica.

Spale

pre 9 godina

Nole takticki ispada vrlo rano.
Zapamtite..treba ostati sto duze na broju 1..treba biti malo i pametan.
Ovi koji igraju su od Novaka oko 8000 bodova..tako da moze da zrtvuje 700 bodova ispadanjem u trecem kolu, da bi na godinu imao gde i da osvoji neki bod, a ne samo da brani. Samo pametno.

Goran BG

pre 9 godina

Majami: Novak izbegao Marija i Rafu
a U FINALU ĆE DA IGRA SA POREZOM KOJI NE PLAĆA SRBIJI NEGO U MONTE KARLU.

Novače budi Srbin pa plaćaj porez u Srbiji. Što smo mi manje srbi od tebe pa moramo da finansiramo puteve , škole, obdaništa, domove zdravlja, subvencije poljoprivredi, subvencije nezaposlenima,....a ti se kao setiš pa daš donaciju a mi te tapšemo po ramenima i kažemo kako si lep i pametan.

baca

pre 9 godina

Kako to "Troicki i Đoković su u istom delu žrebu, ali njih dvojica neće moći da se sretnu pre polufinala".
Pa onda su i Đoković i Nadal u istom delu žreba samo ne mogu da se sastanu pre finala.
Pod Đokovićevim delom žreba podrazumeva se njegova četvrtina žreba, tako da on i Troicki nisu u istom delu žreba, ako mogu da se sastanu tek u polufinalu.

danix

pre 9 godina

Ja rekoh da ce Fedex u Majamiju,zbog umora,ispasti ranije i da se nece sastati sa Novakom,kad ono,nema Fedexa nikako.
Nole mu rastavio svaku kosku i istegao svaki misic tako da ce morati odmarati malo duze nego obicno.
A,to sto su Rafa i Mari izbjegli Novaka je njihova sreca,a Novaku svejedno.
Medjutim,zna se ciji ce biti pehar,Novakov naravno,a svi ostali neka se poredaju iza njega,kako im volja.

Mirko

pre 9 godina

Prvi i drugi koji igraju na turniru ne mogu da se sretnu do finala,tako je uvek i svugde. To je jedna od olakšica svakog prvog igrača na listi turnira. Što se tiče Mareja on kao treći se uglavnom sastaje sa drugim, dok se četvrti-Ferer sastaje sa prvim. Da Fed igra, onda bi Rafa bio u njegovom delu a Marej u Novakovom.
Kako god, čim nema Federera, trenutno, on nema neki posao i po svemu sudeći uzima i ovaj trofej.

danilo

pre 9 godina

Noleta pratim od prvih seniorskih dana i mogui reći da ovakav žreb nikada nije dobio.
Ferer u 1/4, pa pobednik Nišikori vs Raonić/Dimitrov u 1/2.
Nadal ima blesavog Gulbisa, pa u 1/4 Berdiha pa u 1/2 Marija ili Vavrinku.
Mari Andersona, Vavrinku pa Nadala.
Znači, Nole laganica do polufinala, pa verujem Nišikori u polufinalu, pa onda procenjujem Rafu.
Kako god, Nole turnire ne dobija zbog žreba već samo kada je najbolji i jer jeste najbolji.
Lično dao bih sve masterse do kraja karijere, za RG,Vimbldon i US-Open ove godine, plus zlato na OI.

v

pre 9 godina

U najavi dranje Milosa Raonica posle izjave Ljubicica o ''dosadnom'' Novakovom repertoarou. A jedva cekam i lekciju za Nisikorija. Naravno, sve ovo pod uslovom da se Novak nameraci na osvajanje nove titule. Sledi sezona sljake, kalkulacije su moguce.

Bg

pre 9 godina

Kada će ljudima biti jasno da Đoković igra bolje sa uslovno rečeno ''poznatijim teniserima'', nego sa nekim drugim, posebno kad igra prvi put.
Ja sam uvek za ''stare mušterije'' kad je žreb u pitanju i Novakov put do finala.
Ne kažem da će mu biti teško ni sada, ali on je kao i Federer, koji je dosta puta rekao da sa najboljim teniserima pokazuje svoju najbolju igru. Takav je i Novak.
Novaku najviše odgovaraju teniseri iz top 20 bilo kojim redom.
I nadam se finalu Nadal Novak, zbog međ. skora, ali sumnjam da će Rafa uspeti da stigne do finala, znajući njega taj je već počeo odbranu RG i sprema se za šljaku!

Miami Vice

pre 9 godina

Izbegli oni Noleta.
Nema Federera u Miami-u. Odose i onih 180 poena od prosle godine. Noletova polovina, laganica.
Eto Ljubi prilike da se pokaze koliko mu je pulen interesantan. Ali se bojim da Milos nece ni do pola turnira doci.

....,,NS BoY

pre 9 godina

Objektivno gledajuci, izbegli su Novaka Rafael i Endi. Na njihovu srecu. Sto se samog Novaka tice, njemu je sada svejedno. Igra u ogromnoj formi. Iskreno, mene bi uplasio da sam profesionalni igrac i da moram igrati protiv njega.
Srecno Novace.

nenad rs

pre 9 godina

Просто не вјерујем да сваку вијест о Новаку коментаришу Јумко,Микии и Лазари,одакле им воља и шта имају од тога да понижавају једног од најбољих спортиста свијета?Оставим коментар на вијест,посебно у рубрикама спорт и живот и трудим се да ни у овом виртуалном свијету не увриједим неког?Разумијем критику,шалу,цинизам али опсједнутост и мржњу никад.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Vrlo je jednostavno, organizatori idu na to da finale bude koliko-toliko zanimljivo kao ovo u IW-u. Kada pogledamo učesnike, to je to... Novak vs Nadal ili Mari. Takođe "lakši" žreb sprečava Novaka da izgubi motivaciju.

dr

pre 9 godina

A Dimitrov,Raonic,Izner,Ferer,Karlovic...
Sve se to naguralo kod Noleta...
Od tri igraca koje ne mogu ocima da vidim,sva tri su kod Noleta-Izner,Karlovic,Raonic!
Servis,servis,servis-ako prodje!Ako ne,kraj...Kako bih voleo da ih vidim u medjusobnim susretima jer bi ih publika sigurno izvizdala,jer od tenisa ne bi videli ni T!
Mislim da su lepo "namestili" ovaj zreb,e ne bi li Endi ili Vamos-Tamos konacno podigli pehar...Valjda je i njima dosadilo da stalno gledaju Noleta u toj ulozi!Ovi iz ATP-a su stvarno "majstori"...
A na drugu stranu stavili Congu koji nije igrao mesecima,Wawrinku koji lose igra,Verdaska i onu dvojicu!
Ko vele,nema Federera,mozemo sada da se otarasimo ovog Djokovica bar pre finala.Stvarno sramota,da ga uniste fizicki pre sezone sljake na kojoj Roki nema sta da trazi,a da se onda Nadal razmase iz sve snage...
Nadal ima prvo Verdaska,pa Gulbisa,pa Berdiha...Svi oni zajedno nisu ga pobedili 5 puta...U polufinalu Endi...
Mislim da ce Noletu biti teze nego u IW,sigurno...
Ako ovde uspe da osvoji pehar,stvarno je car.To mu zelim iz sveg srca,mada me zreb mnogo plasi....

Deki

pre 9 godina

@Goran,Brane, Danix
Nisam Rodzerov fan, ali je on jos u februaru najavio da ce preskociti Majami ove godine. Razlog:Zeli da se sto bolje pripremi za sezonu sljake(ma koliko to smesno zvucalo).
Ono sto raduje je povratak Delpa.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Podloga u Majamiju je najsporiji beton na turu (sporiji i od nekih šljaka). Ako Nadal tu ne dođe do finala, neće nigde.

simke

pre 9 godina

Nadam se da ovaj put Nadal nece praviti glupe greske i da ce doci do finala,pa da opet gledamo veliki duel u finalu izmedju njega i Novaka.

dejan

pre 9 godina

1. Koliko je novca Novak, koji je još uvek u svojim DVADESETIM, poklonio u Srbiji, to neznalice koje ga prozivaju za porez i ne zanima, a ne zanima ih jer im dobrobit onih koji su primili humanitarnu pomoć i nije važna. Da imaju saosećanja sa onima koje je zadesila nevolja, osećali bi radost i zahvalnost prema dobročiniteljima.

2. To gde ko plaća porez je u vezi sa time gde novac zarađuje. Kao što naši gastarbajteri za novac koji zarade u Nemačkoj ne plaćaju porez u Srbiji već tamo gde su ga zaradili, tako isto i sportisti porez plaćaju tamo gde žive i rade.

Jednostavnije od ovog ne može da se objasni.

xxx

pre 9 godina

Zasto ne pitate Jelenu(Dubai) i Anu(Basel),zasto one ne placaju porez u Srbiji? To postala neka"fora"sa Novakovim porezom. Velika vecina vas ne zna niti kakav porez hocete da plati. Ma,vazno je napisati(ili skandirati na kos.utakmici):Plati porez!. Smijesno,a pomalo i zalosno.

dr

pre 9 godina

Vi koji ne odustajete od te patoloske price o "porezima" hajde prestanite vec jednom!
Pogledajte ATP listu na kojoj cete videti da 50% tenisera i teniserki ima RESIDENCE-MONTE CARLO!
A to sto pricate,Nole da neku malu donaciju,sram Vas bilo!Fond Novaka Djokovica je do sada pomogao na razne nacine Srbiji sa 7.000.000 USD!
A kako se ta Drzava,ako je to uopste,odnosila prema njemu,opste je poznato!Niko nije spominjao Djokovica dok nije dosao medju prvih 50 na ATP listi!Niko nije znao za njega!Njegovi roditelji su od zelenasa pozajmljivali novac sa kamatom od 10% mesecno da plate strane trenere,van Srbije,grcali u dugovima,a Teniski Savez Srbije ih je odbio kada su trazili pomoc,nije im dao ni dinara!
Kada je uspeo,a ne daj Boze,moglo se desiti da se povredi,ili da jednostavno ne uspe,odjednom svi skacu kao fa je on ikome u Srbiji bilo sta duzan!
Pa da nije ovakav kakav jeste,ne bi nikada ni igrao za Srbju u DAVIS CUP-u,ne bi nikome nista pomogao,jer nema nikakvu obavezu...
Ako znate matematiku,pretvorite 7 mil USD u "porez" koji normalni gradjani ove zemlje placaju....
Ako niste znali,Federer je otisao u Poresku Upravu u Botingem gde zivi,to je pricao na TV,i rekao m da mu ne pada na pamet da placa drakonski porez Svajcarske na njegova ogromna primanja od nagrada na turnririma,sponzora itd,nego da ce placati 7%!Ako im odgovara,OK,ako ne,seli se u Monte Carlo!Pametni Svajcarci su se slozili,jer bolje da dobiju tih 7% nego nista!Zasto neko Djokovicu nije to predlozio?

pepe

pre 9 godina

(nenad rs, 23. mart 2015 23:34)

Zasto mislis da neko svojim komentarom moze da ponizi Novaka Djokovica!? Ko su oni?? Par redaka anonimusa po nekoliko puta na svaki clanak ne znace nista. Anonimusi - niko i nista su oni a to pokazuju svakom napisanom recenicom. Neko ko je nesto postigao u zivotu i ko je svestan svoje vrednosti nikad sebi nece dozvoliti takve mizerne i bedne niskosti. Sve sto napisu je ogledalo njihovih jadnih i bezvrednih dusa.