Nedelja, 22.03.2015.

09:11

"Sanjam talas promena u Srbiji"

Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije, naglasio je potpredsednik Demokratske stranke Borko Stefanović.

Izvor: Politika

"Sanjam talas promena u Srbiji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??

Jeca

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??

ljubica

pre 9 godina

To sto Stefanovic sanja ostace samo snovi. Pa gde ces crni Stefanovicu da nadjes u DS nove ljude i to ljude sa cistim biografijama.

Rem

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic treba da sanja! Da sanja trenutak kada ce se promeniti misljenje DS - a da je bitan u Srbiji i da ima neki uticaj, u odluku da se povuce sa politicke scene Srbije zajedno sa svojim ponosnim clanovima!

marina

pre 9 godina

Dosta smo i mi sanjali i mastali o boljoj buducnosti, dok ste bili na vlasti. Izgubili ste poverenje gradjana, nema mesta za vas.

Ivona

pre 9 godina

On kaze da su potrebni ljudi sa "cistom biografijom". Najmanje ti smes to da komentarises. Znamo svi kakva je vasa biografija. Zato ste tu gde ste, a narod je prepoznao na izborima ko je sposoban i spreman da vodi uspesno ovu drzavu.

albicija

pre 9 godina

Sanjali smo i stradali,vreme je da se promenimo i da krupnim koracima gazimo ka nasem konacnom cilju-EU,porodici modernih i razvijenih zemalja.

Rumenka

pre 9 godina

Dugo će Borko sanjati taj san jer će građani ponovo glasati za naprednjake ako reforme donesu rezultat a sve ukazuje da će tako i biti.

Milosavljevic

pre 9 godina

Borko, to što ste vi znali pokazali ste i ne ponovilo se. Umesto da cutite i ne podsecate narod svojim glasom i pojavom kakve ste pljacke sprovodili vi opet glasno protiv svega. Da Vucic u sred dana kaze da je dan vi bi ste skocili i vikali u glas: kakav dan, noc je! Hvala dragom Bogu da ne znate bolje jer ovako necete imati sansu da ikada vise odlucijete o sudbini ove zemlje i naroda. Sanjajte vi samo da će narod prestati da se seća grešaka DS-a, to su pusti snovi.

joca

pre 9 godina

Sanjaj ti kako cete preskociti cenzus jer sve sto ste radili i sto radite sada nije valjalo i ne valja. Narod je rekao svoje i ostacete dugo senka...

Јачи смо од блокаде!

pre 9 godina

Драги Борко, докле год се ДС налази на истој идеолошкој страни као СНС ( пут у ЕУ и НАТО, подршка ММФ), бићете на ивици цензуса. Све остало је небитно.

Martina

pre 9 godina

Aktuelna vlast radi na oporavku Srbije za cije tesko stanje je odgovorna DS, cijim funkcionerima su bili prioritetni licni interesi, a ne drzavni. Izjava Borka Stefanovica da sanja talas promena u Srbiji je paradoksalna, naime, DS je o promenama u zemlji trebalo da vodi racuna dok je bila na vlasti, a sada svi ispastamo zbog posledica njihove neodgovorne politike.

kiwwi

pre 9 godina

Sanjaj Stefanovicu,i Srbija je sanjala dok ste vi bili na vlasti!Sanjali smo bolji zivot koji ste nam obecavali a onda kad smo se probudili shvatili smo da ce za ispravljanje vasih brljotina trebati godine.

Sanjar

pre 9 godina

San je ono što se želi, a život je buđenje. Pre nego što vas život razbudi, bolje se razbudite sami, jer to što sanjate je nerealno.

Wannabe

pre 9 godina

Bravo Borko, glavu gore! Nisi ti deo DS koji nas je doveo do ruba i imas pravo da govoris o promenama. Oni koji su nas srozali su izasli iz DS pa nek se njima obracaju.

beba

pre 9 godina

Mislim da bi Stefanović trebao prvo da insisitira na talasu promena u svojoj političkoj organizaciji, koja nije uspela da se iznutra reformiše i postaje isuviše zavisna od političke samovolje aktuelnog lidera

Kantar

pre 9 godina

Novi program, a isti ljudi? Ne ide to bas tako Borko druze. Sve sto uradite ostane za vama urezano u istoriju Srbije, novi program ne moze ponistiti ono sto ste radili.

Ћезо рца

pre 9 godina

Жао ми је, али ви сте своју прилику олако прокоцкали. Промене јесу неопходне, али не са вама. Ви само наставите да сањате своје снове.

cikaMiki

pre 9 godina

Vi ste svoje rekli. Ni ovi nemaju vise sta da kazu. Dosta je vise bivsih i sadasnjih politicarcica ! Ima li neko da nesto korisno uradi za drzavu i narod!?

Mirce

pre 9 godina

Sada se sve svodi na senke i snove. Izgubili ste poverenje gradjana Srbije, a volja gradjana je za mene najvaznija u jednom demokratskom drustvu.

Vera

pre 9 godina

Pa da ti budes na celu komisije koja ce ceniti cistotu biografije!
Cista je tvoja biografija ali vrlo umereno....
Moj dobri Borko i po malo posteni, vrlo malo.....

elita

pre 9 godina

Iako lično nisam za program nastrojen više levičarskI, čini mi se da će jedino on imati šansu da nas oslobodi demagoško-populistički nastrojenih diletanata na vlasti.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

promene u srbiji mogu biti moguce jedino ako svi vi politicari od 1990 do danas nestanete sa politicke scene,i ovu zemlju povedu napred neki novi,koji nisu umesani u razne malverzacije i prevare i koji nisu na platnom spisku evropske unije,amerike i raznih tajkuna,a dokle god se ti novi ne pojave,nama je isto da li je na vlasti sns,ds,sps... obicnom narodu u srbiji nece biti bolje!!!

1436

pre 9 godina

Za svo ovo zlo sto nas je snaslo, najveci krivci su Seselj pa Tadic. Seselj, sto je te ljude drzavo u stranci 18 godina, a Tadic sto nije dozvolio Demokratama da glasaju da se vrate mandati SRS-u. Da su se vratili mandati, ne bi se sada narod patio i mucio. Radite sad sta god hocete a nama narodu neka je Bog u pomoci. Ko prezivi ovu strahotu i glad, pricace.

Pametnjaković

pre 9 godina

Na facama naših političara se vidi izraz pohlepe, a ono što govore samo to potvrđuje. Njima je jedino cilj da se domognu vlasti, da se nakradu na legalan način (da da, u Srbiji su zakoni pisani da im dozvole da presipaju sredstva iz budžeta sebi), pozapošljavaju svoje, ništa ne urade, puno pričaju da zbune već poprilično ograničen narod, i onda okrive nekog drugog pred sledeće izbore. To je Srbija i ništa više od toga. Samo revolucija, lepo ja pričam već godinama.

kinda

pre 9 godina

sto to nije sanjao 2000 godine i umesto ako se ne slaze sa sadasnjim rukovodstvom ds neka osnuje svoju partiju pa na crtu pa dokle stigne neka se upusti u trku.

vidan

pre 9 godina

Talas promena je definitivno u Srbiji nastupio, samo demokrate iz svog političkog slepila to ne uočavaju. Građani su demokratama definitivno uskratili poverenje, pri čemu ovoj stranci predstoji grćevita borba za cenzus

verni čitalac portala B 92

pre 9 godina

Gospodine Stefanoviću nema potrebe da sada sanjate, trebalo je da ranije mislite o tome. Imali ste vlast 12 godina, što za to vreme niste ostvarili svoje snove. Umesto da sada ponudite neku novu ideju za bolju Srbiju, Vi se samo bavite kritikama i optužbama na račun aktuelne vlasti. Razmislite malo o tome.

Higija

pre 9 godina

Taj talas promena je već u Srbiji, ali taj talas promena niste vi pokrenuli, nego sadašnji remijer Aleksandar Vučić. Građani su 15 godina čekali na taj promena koje ste obećavali od 2000 godina, ali nisu ih dočekali jesr ste nas ojadili vašoj nesposobnosti. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoju.

mesec

pre 9 godina

Mnogo ozbiljnije moraćeš Borko da radiš da bi došlo do toga, a pored toga uopšte nije sigurno u ovom momentu ko je zaista lider opozicije.

Mihajlo00

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto demokrate jos uvek zive u carstvu snova i zasto oni misli da su oni ti koji imaju ciste biografije i neki novi program. Oni su politicka partija koja ima jedini san da predje cenzus

Alisa u zemlji cuda

pre 9 godina

E moje pospane demokrate da nije mozda doslo vreme da se probudite iz snova koje sanjate. Vi ste bre kao neka Alisa u zemlji cuda pa sve nekako nesnadjeni i cekate neke promene. Pa desile su se te promene gospodo pre dve godine. Da li je malo vasih 12 godina unistavanja ove zemlje pa ima jos nesto sto bi ste promenili. Zemlji koja vas ima neprijatelji i nisu potrebni

mare90

pre 9 godina

Srbija je htela promene i izabrala je stranku koja je donela iste te promene. Prema tpome, stvarno mi nije jasno o kakvim promenema govori Stefanović.

marko, nis

pre 9 godina

@Pajo
Oni i jesu mnoge od tih stvari radili dok su bili na vlasti - borili se protiv nekog neoliberalnog kapitalizma, koji u Srbiji ne postoji. Zato su im i rezultati bili takvi kakvi su bili - stotine hiljada zaposlenih u drzavnim preduzecima i propast privatnog sektora.

Srdjan

pre 9 godina

Nekome snovi i senka, drugima vlast, pljackanje javnog sektora, lazne diplome...gradjanima makete, prazni novcanici i buducnost u Kanadi, Norveskoj, Nemackoj...

colloneo

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine. I sad se postavlja pitanje o čemu Stefanović priča: o promenama u društvu, u DS-u, o dogovoru sa Vučićem ili o nepodržavanju njegove politike? Šta je čovek u opšte ispričao? Zna li on za šta se zalaže, pošto iz svega rečenog vidim da ni on sam nije načisto sa sobom?

Raca

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

Hmm

pre 9 godina

Taj san je vec odsanjan. Onda je dosla stvarnost za ljude koji su ga sanjali kada su shvatili da niste uradili nista posebno. Otisli jedni koji su se obogatili na grbaci ovog naroda, a dosli drugi. I svi vi pricate price o (svojim) snovima kada budete dosli na vlast. Ljudima je bitna njihova realnost, a ne vasi snovi.

Petronius Arbiter

pre 9 godina

Kakav je političar Borko Stefanović govori i njegova izjava da nikada ne bi razgovarao sa Vučićem. Takav iracionalan stav nije dobar ni u stonom tenisu, a ne u relanom životu, posebno u politici. Ostalo, o dugovima, katastrofama, ambisima ... nema veze sa istinom. Pamtimo svi mi ko nas je istinski zadužio, naduvao plate i penzije i čiji se krediti i kamate moraju plaćati sadašnjim kreditima i ko je zaista popunio do beskraja budžetske ustanove sa svojim (DS) kadrovima.

master

pre 9 godina

Lepo receno,ostaje samo da se to sprovede u dela.Slazem se da se mora napraviti reda izmedju polticara i da svako ko je umesan u prevare i zloupotrebe polozaja nema sta da trazi u politici.To je kljucni problem Srbije,zbog koga se samo tapka u mestu.U Srbiji ima dobrih politicara i strucnjaka svih vrsta,ali gradjani nikako da otvore oci i da razmisljaju svojim glavama,vec uvek padaju na manipuliacije i slatka obecanja,iako su naseli vec vise puta.Takvim ponasanjem nisu svesni da od obecanja i zaposljavanja zbog glasova,vecina ima samo kratkotrajnu korist i da time sprecavaju promene koje su mnogo vaznije od toga,zato sto se nikada nista stvarno nece menjati i da ce i njihova deca imati jos vece probleme i ziveti u jos vecoj bedi i nepravdi,i biti sluge njihovih deca,da li je to odgovorno prema onima koji nisu krivi za stanje a moraju da ispasataju zbog takvih?Stefanovicu zelim uspeh,jer je jedan od retkih koji je u politici a nije iskvaren i zao.

Zorica

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti.

I iz snova da predjemo u realni zivot. Da delamo.Dobru drzavu srecnih ljudi ne zelim da iko vise sanja. Ona je moguca, samo nam treba mudrosti da izaberemo kome cemo poveriti zadatak (koga cemo uposliti) da efikasno, zajedno sa svima nama, uradi taj posao. Imamo mi kompetentnih, strucnih i postenih ljudi koji su u svojim profesijama postigli rezultate. Otvorimo prostor. Poslusajmo sta imaju da kazu i sta imamo da "procitamo" iz njihovog proslog delanja.

Prvoslav Prsa Trpkovic

pre 9 godina

Politicari cekaju deceniju i vise da dosanjaju taj san, pa ti si bio u tvom stvarnom snu do 2012.god. Da nije malo nerealno?

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

6. oktobar

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju", dodao je Stefanović

I ja to sanjam, ali znam da je utopija, ovi mirno s vlasti nikada nece sici!

Darija

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju"
Takve kataklizmatičen promene se ne mogu više ponoviti. Ostaće samo pusti snovi.

cutura

pre 9 godina

DS-a treba da prestane s kritikom vlasti, ako tako nastave, izgubiti i sadasnjih 6 % podrske.Naravno, jedna od bitnijih stvari jeste da trenutna vlada radi na ozdravljenju Srbije za ciju tesku bolest je upravo kriva Demokratska stranka cijim funkcionerima su licni interesi, bili i jesu, ispred drzavnih.Da su na vreme sproveli blaze ekonomske mere iliti reforme danas ne bi imali smanjenje plata u javnom sektoru, ne bi imali stednju itd.Trosili su vise nego sto su zaradjivali ali nazalost o tome nije niko imao da vodi racuna.

noagendashow

pre 9 godina

"Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije"

Znači niko od postojećih političara ne upada u ovu grupu....

DEKI BGD

pre 9 godina

Dosta. Svi ste isti. Samo Vas novac interesuje. Dajte pokazite nam stvarno imovinsko stanje svih politicara, zajedno sa tetkama, strinama, bracom, sestrama, ostalom blizom i daljom rodbinom. Svi obezbedjeni 5 kolena, a obican narod radi za 25000 dinara. DOSTA.

Povidon

pre 9 godina

Nece taj talas da se stvori sam od sebe. Morate da ga povedete. DS za vreme Djindjica nije cekala da drugi nesto urade ili da se desi nesto samo od sebe. DS je uvek bila predvodnik. Zasto ne organizujete proteste zbog pogibije 7 ljudi? Jel i vi cekate da lazna istraga zataska istinu i sacuva krivce.

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

Ko o cemu oni o postenju

pre 9 godina

Beograd -- Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije, naglasio je potpredsednik Demokratske stranke Borko Stefanović.

Nema sta da se doda. Receno kako treba. Problem je samo u shvatanju "ciste biografije". Za nase politicare to je izgleda da nisi trenutno u zatvoru. Pre i posle se ne racuna, isto kao ni kupovine pasnjaka po Beogradu, Bus Plusevi, tramvaji i vozovi koji "ne pasu" i ostrali poslovni poduhvati. O obecanjima ne vredi ni govoriti.

cutura

pre 9 godina

DS-a treba da prestane s kritikom vlasti, ako tako nastave, izgubiti i sadasnjih 6 % podrske.Naravno, jedna od bitnijih stvari jeste da trenutna vlada radi na ozdravljenju Srbije za ciju tesku bolest je upravo kriva Demokratska stranka cijim funkcionerima su licni interesi, bili i jesu, ispred drzavnih.Da su na vreme sproveli blaze ekonomske mere iliti reforme danas ne bi imali smanjenje plata u javnom sektoru, ne bi imali stednju itd.Trosili su vise nego sto su zaradjivali ali nazalost o tome nije niko imao da vodi racuna.

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

Darija

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju"
Takve kataklizmatičen promene se ne mogu više ponoviti. Ostaće samo pusti snovi.

Ko o cemu oni o postenju

pre 9 godina

Beograd -- Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije, naglasio je potpredsednik Demokratske stranke Borko Stefanović.

Nema sta da se doda. Receno kako treba. Problem je samo u shvatanju "ciste biografije". Za nase politicare to je izgleda da nisi trenutno u zatvoru. Pre i posle se ne racuna, isto kao ni kupovine pasnjaka po Beogradu, Bus Plusevi, tramvaji i vozovi koji "ne pasu" i ostrali poslovni poduhvati. O obecanjima ne vredi ni govoriti.

6. oktobar

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju", dodao je Stefanović

I ja to sanjam, ali znam da je utopija, ovi mirno s vlasti nikada nece sici!

Petronius Arbiter

pre 9 godina

Kakav je političar Borko Stefanović govori i njegova izjava da nikada ne bi razgovarao sa Vučićem. Takav iracionalan stav nije dobar ni u stonom tenisu, a ne u relanom životu, posebno u politici. Ostalo, o dugovima, katastrofama, ambisima ... nema veze sa istinom. Pamtimo svi mi ko nas je istinski zadužio, naduvao plate i penzije i čiji se krediti i kamate moraju plaćati sadašnjim kreditima i ko je zaista popunio do beskraja budžetske ustanove sa svojim (DS) kadrovima.

verni čitalac portala B 92

pre 9 godina

Gospodine Stefanoviću nema potrebe da sada sanjate, trebalo je da ranije mislite o tome. Imali ste vlast 12 godina, što za to vreme niste ostvarili svoje snove. Umesto da sada ponudite neku novu ideju za bolju Srbiju, Vi se samo bavite kritikama i optužbama na račun aktuelne vlasti. Razmislite malo o tome.

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

vidan

pre 9 godina

Talas promena je definitivno u Srbiji nastupio, samo demokrate iz svog političkog slepila to ne uočavaju. Građani su demokratama definitivno uskratili poverenje, pri čemu ovoj stranci predstoji grćevita borba za cenzus

Raca

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

Povidon

pre 9 godina

Nece taj talas da se stvori sam od sebe. Morate da ga povedete. DS za vreme Djindjica nije cekala da drugi nesto urade ili da se desi nesto samo od sebe. DS je uvek bila predvodnik. Zasto ne organizujete proteste zbog pogibije 7 ljudi? Jel i vi cekate da lazna istraga zataska istinu i sacuva krivce.

mesec

pre 9 godina

Mnogo ozbiljnije moraćeš Borko da radiš da bi došlo do toga, a pored toga uopšte nije sigurno u ovom momentu ko je zaista lider opozicije.

mare90

pre 9 godina

Srbija je htela promene i izabrala je stranku koja je donela iste te promene. Prema tpome, stvarno mi nije jasno o kakvim promenema govori Stefanović.

colloneo

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine. I sad se postavlja pitanje o čemu Stefanović priča: o promenama u društvu, u DS-u, o dogovoru sa Vučićem ili o nepodržavanju njegove politike? Šta je čovek u opšte ispričao? Zna li on za šta se zalaže, pošto iz svega rečenog vidim da ni on sam nije načisto sa sobom?

marko, nis

pre 9 godina

@Pajo
Oni i jesu mnoge od tih stvari radili dok su bili na vlasti - borili se protiv nekog neoliberalnog kapitalizma, koji u Srbiji ne postoji. Zato su im i rezultati bili takvi kakvi su bili - stotine hiljada zaposlenih u drzavnim preduzecima i propast privatnog sektora.

Prvoslav Prsa Trpkovic

pre 9 godina

Politicari cekaju deceniju i vise da dosanjaju taj san, pa ti si bio u tvom stvarnom snu do 2012.god. Da nije malo nerealno?

Alisa u zemlji cuda

pre 9 godina

E moje pospane demokrate da nije mozda doslo vreme da se probudite iz snova koje sanjate. Vi ste bre kao neka Alisa u zemlji cuda pa sve nekako nesnadjeni i cekate neke promene. Pa desile su se te promene gospodo pre dve godine. Da li je malo vasih 12 godina unistavanja ove zemlje pa ima jos nesto sto bi ste promenili. Zemlji koja vas ima neprijatelji i nisu potrebni

Mirce

pre 9 godina

Sada se sve svodi na senke i snove. Izgubili ste poverenje gradjana Srbije, a volja gradjana je za mene najvaznija u jednom demokratskom drustvu.

Hmm

pre 9 godina

Taj san je vec odsanjan. Onda je dosla stvarnost za ljude koji su ga sanjali kada su shvatili da niste uradili nista posebno. Otisli jedni koji su se obogatili na grbaci ovog naroda, a dosli drugi. I svi vi pricate price o (svojim) snovima kada budete dosli na vlast. Ljudima je bitna njihova realnost, a ne vasi snovi.

Mihajlo00

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto demokrate jos uvek zive u carstvu snova i zasto oni misli da su oni ti koji imaju ciste biografije i neki novi program. Oni su politicka partija koja ima jedini san da predje cenzus

kinda

pre 9 godina

sto to nije sanjao 2000 godine i umesto ako se ne slaze sa sadasnjim rukovodstvom ds neka osnuje svoju partiju pa na crtu pa dokle stigne neka se upusti u trku.

master

pre 9 godina

Lepo receno,ostaje samo da se to sprovede u dela.Slazem se da se mora napraviti reda izmedju polticara i da svako ko je umesan u prevare i zloupotrebe polozaja nema sta da trazi u politici.To je kljucni problem Srbije,zbog koga se samo tapka u mestu.U Srbiji ima dobrih politicara i strucnjaka svih vrsta,ali gradjani nikako da otvore oci i da razmisljaju svojim glavama,vec uvek padaju na manipuliacije i slatka obecanja,iako su naseli vec vise puta.Takvim ponasanjem nisu svesni da od obecanja i zaposljavanja zbog glasova,vecina ima samo kratkotrajnu korist i da time sprecavaju promene koje su mnogo vaznije od toga,zato sto se nikada nista stvarno nece menjati i da ce i njihova deca imati jos vece probleme i ziveti u jos vecoj bedi i nepravdi,i biti sluge njihovih deca,da li je to odgovorno prema onima koji nisu krivi za stanje a moraju da ispasataju zbog takvih?Stefanovicu zelim uspeh,jer je jedan od retkih koji je u politici a nije iskvaren i zao.

DEKI BGD

pre 9 godina

Dosta. Svi ste isti. Samo Vas novac interesuje. Dajte pokazite nam stvarno imovinsko stanje svih politicara, zajedno sa tetkama, strinama, bracom, sestrama, ostalom blizom i daljom rodbinom. Svi obezbedjeni 5 kolena, a obican narod radi za 25000 dinara. DOSTA.

Zorica

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti.

I iz snova da predjemo u realni zivot. Da delamo.Dobru drzavu srecnih ljudi ne zelim da iko vise sanja. Ona je moguca, samo nam treba mudrosti da izaberemo kome cemo poveriti zadatak (koga cemo uposliti) da efikasno, zajedno sa svima nama, uradi taj posao. Imamo mi kompetentnih, strucnih i postenih ljudi koji su u svojim profesijama postigli rezultate. Otvorimo prostor. Poslusajmo sta imaju da kazu i sta imamo da "procitamo" iz njihovog proslog delanja.

Vera

pre 9 godina

Pa da ti budes na celu komisije koja ce ceniti cistotu biografije!
Cista je tvoja biografija ali vrlo umereno....
Moj dobri Borko i po malo posteni, vrlo malo.....

Ћезо рца

pre 9 godina

Жао ми је, али ви сте своју прилику олако прокоцкали. Промене јесу неопходне, али не са вама. Ви само наставите да сањате своје снове.

noagendashow

pre 9 godina

"Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije"

Znači niko od postojećih političara ne upada u ovu grupu....

Srdjan

pre 9 godina

Nekome snovi i senka, drugima vlast, pljackanje javnog sektora, lazne diplome...gradjanima makete, prazni novcanici i buducnost u Kanadi, Norveskoj, Nemackoj...

Higija

pre 9 godina

Taj talas promena je već u Srbiji, ali taj talas promena niste vi pokrenuli, nego sadašnji remijer Aleksandar Vučić. Građani su 15 godina čekali na taj promena koje ste obećavali od 2000 godina, ali nisu ih dočekali jesr ste nas ojadili vašoj nesposobnosti. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoju.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

promene u srbiji mogu biti moguce jedino ako svi vi politicari od 1990 do danas nestanete sa politicke scene,i ovu zemlju povedu napred neki novi,koji nisu umesani u razne malverzacije i prevare i koji nisu na platnom spisku evropske unije,amerike i raznih tajkuna,a dokle god se ti novi ne pojave,nama je isto da li je na vlasti sns,ds,sps... obicnom narodu u srbiji nece biti bolje!!!

beba

pre 9 godina

Mislim da bi Stefanović trebao prvo da insisitira na talasu promena u svojoj političkoj organizaciji, koja nije uspela da se iznutra reformiše i postaje isuviše zavisna od političke samovolje aktuelnog lidera

Kantar

pre 9 godina

Novi program, a isti ljudi? Ne ide to bas tako Borko druze. Sve sto uradite ostane za vama urezano u istoriju Srbije, novi program ne moze ponistiti ono sto ste radili.

Pametnjaković

pre 9 godina

Na facama naših političara se vidi izraz pohlepe, a ono što govore samo to potvrđuje. Njima je jedino cilj da se domognu vlasti, da se nakradu na legalan način (da da, u Srbiji su zakoni pisani da im dozvole da presipaju sredstva iz budžeta sebi), pozapošljavaju svoje, ništa ne urade, puno pričaju da zbune već poprilično ograničen narod, i onda okrive nekog drugog pred sledeće izbore. To je Srbija i ništa više od toga. Samo revolucija, lepo ja pričam već godinama.

1436

pre 9 godina

Za svo ovo zlo sto nas je snaslo, najveci krivci su Seselj pa Tadic. Seselj, sto je te ljude drzavo u stranci 18 godina, a Tadic sto nije dozvolio Demokratama da glasaju da se vrate mandati SRS-u. Da su se vratili mandati, ne bi se sada narod patio i mucio. Radite sad sta god hocete a nama narodu neka je Bog u pomoci. Ko prezivi ovu strahotu i glad, pricace.

elita

pre 9 godina

Iako lično nisam za program nastrojen više levičarskI, čini mi se da će jedino on imati šansu da nas oslobodi demagoško-populistički nastrojenih diletanata na vlasti.

Wannabe

pre 9 godina

Bravo Borko, glavu gore! Nisi ti deo DS koji nas je doveo do ruba i imas pravo da govoris o promenama. Oni koji su nas srozali su izasli iz DS pa nek se njima obracaju.

cikaMiki

pre 9 godina

Vi ste svoje rekli. Ni ovi nemaju vise sta da kazu. Dosta je vise bivsih i sadasnjih politicarcica ! Ima li neko da nesto korisno uradi za drzavu i narod!?

ljubica

pre 9 godina

To sto Stefanovic sanja ostace samo snovi. Pa gde ces crni Stefanovicu da nadjes u DS nove ljude i to ljude sa cistim biografijama.

Martina

pre 9 godina

Aktuelna vlast radi na oporavku Srbije za cije tesko stanje je odgovorna DS, cijim funkcionerima su bili prioritetni licni interesi, a ne drzavni. Izjava Borka Stefanovica da sanja talas promena u Srbiji je paradoksalna, naime, DS je o promenama u zemlji trebalo da vodi racuna dok je bila na vlasti, a sada svi ispastamo zbog posledica njihove neodgovorne politike.

Sanjar

pre 9 godina

San je ono što se želi, a život je buđenje. Pre nego što vas život razbudi, bolje se razbudite sami, jer to što sanjate je nerealno.

Јачи смо од блокаде!

pre 9 godina

Драги Борко, докле год се ДС налази на истој идеолошкој страни као СНС ( пут у ЕУ и НАТО, подршка ММФ), бићете на ивици цензуса. Све остало је небитно.

kiwwi

pre 9 godina

Sanjaj Stefanovicu,i Srbija je sanjala dok ste vi bili na vlasti!Sanjali smo bolji zivot koji ste nam obecavali a onda kad smo se probudili shvatili smo da ce za ispravljanje vasih brljotina trebati godine.

Jeca

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??

Miki

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??

Rumenka

pre 9 godina

Dugo će Borko sanjati taj san jer će građani ponovo glasati za naprednjake ako reforme donesu rezultat a sve ukazuje da će tako i biti.

joca

pre 9 godina

Sanjaj ti kako cete preskociti cenzus jer sve sto ste radili i sto radite sada nije valjalo i ne valja. Narod je rekao svoje i ostacete dugo senka...

Milosavljevic

pre 9 godina

Borko, to što ste vi znali pokazali ste i ne ponovilo se. Umesto da cutite i ne podsecate narod svojim glasom i pojavom kakve ste pljacke sprovodili vi opet glasno protiv svega. Da Vucic u sred dana kaze da je dan vi bi ste skocili i vikali u glas: kakav dan, noc je! Hvala dragom Bogu da ne znate bolje jer ovako necete imati sansu da ikada vise odlucijete o sudbini ove zemlje i naroda. Sanjajte vi samo da će narod prestati da se seća grešaka DS-a, to su pusti snovi.

albicija

pre 9 godina

Sanjali smo i stradali,vreme je da se promenimo i da krupnim koracima gazimo ka nasem konacnom cilju-EU,porodici modernih i razvijenih zemalja.

Ivona

pre 9 godina

On kaze da su potrebni ljudi sa "cistom biografijom". Najmanje ti smes to da komentarises. Znamo svi kakva je vasa biografija. Zato ste tu gde ste, a narod je prepoznao na izborima ko je sposoban i spreman da vodi uspesno ovu drzavu.

marina

pre 9 godina

Dosta smo i mi sanjali i mastali o boljoj buducnosti, dok ste bili na vlasti. Izgubili ste poverenje gradjana, nema mesta za vas.

Rem

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic treba da sanja! Da sanja trenutak kada ce se promeniti misljenje DS - a da je bitan u Srbiji i da ima neki uticaj, u odluku da se povuce sa politicke scene Srbije zajedno sa svojim ponosnim clanovima!

6. oktobar

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju", dodao je Stefanović

I ja to sanjam, ali znam da je utopija, ovi mirno s vlasti nikada nece sici!

Povidon

pre 9 godina

Nece taj talas da se stvori sam od sebe. Morate da ga povedete. DS za vreme Djindjica nije cekala da drugi nesto urade ili da se desi nesto samo od sebe. DS je uvek bila predvodnik. Zasto ne organizujete proteste zbog pogibije 7 ljudi? Jel i vi cekate da lazna istraga zataska istinu i sacuva krivce.

master

pre 9 godina

Lepo receno,ostaje samo da se to sprovede u dela.Slazem se da se mora napraviti reda izmedju polticara i da svako ko je umesan u prevare i zloupotrebe polozaja nema sta da trazi u politici.To je kljucni problem Srbije,zbog koga se samo tapka u mestu.U Srbiji ima dobrih politicara i strucnjaka svih vrsta,ali gradjani nikako da otvore oci i da razmisljaju svojim glavama,vec uvek padaju na manipuliacije i slatka obecanja,iako su naseli vec vise puta.Takvim ponasanjem nisu svesni da od obecanja i zaposljavanja zbog glasova,vecina ima samo kratkotrajnu korist i da time sprecavaju promene koje su mnogo vaznije od toga,zato sto se nikada nista stvarno nece menjati i da ce i njihova deca imati jos vece probleme i ziveti u jos vecoj bedi i nepravdi,i biti sluge njihovih deca,da li je to odgovorno prema onima koji nisu krivi za stanje a moraju da ispasataju zbog takvih?Stefanovicu zelim uspeh,jer je jedan od retkih koji je u politici a nije iskvaren i zao.

Hmm

pre 9 godina

Taj san je vec odsanjan. Onda je dosla stvarnost za ljude koji su ga sanjali kada su shvatili da niste uradili nista posebno. Otisli jedni koji su se obogatili na grbaci ovog naroda, a dosli drugi. I svi vi pricate price o (svojim) snovima kada budete dosli na vlast. Ljudima je bitna njihova realnost, a ne vasi snovi.

Srdjan

pre 9 godina

Nekome snovi i senka, drugima vlast, pljackanje javnog sektora, lazne diplome...gradjanima makete, prazni novcanici i buducnost u Kanadi, Norveskoj, Nemackoj...

DEKI BGD

pre 9 godina

Dosta. Svi ste isti. Samo Vas novac interesuje. Dajte pokazite nam stvarno imovinsko stanje svih politicara, zajedno sa tetkama, strinama, bracom, sestrama, ostalom blizom i daljom rodbinom. Svi obezbedjeni 5 kolena, a obican narod radi za 25000 dinara. DOSTA.

Zorica

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti.

I iz snova da predjemo u realni zivot. Da delamo.Dobru drzavu srecnih ljudi ne zelim da iko vise sanja. Ona je moguca, samo nam treba mudrosti da izaberemo kome cemo poveriti zadatak (koga cemo uposliti) da efikasno, zajedno sa svima nama, uradi taj posao. Imamo mi kompetentnih, strucnih i postenih ljudi koji su u svojim profesijama postigli rezultate. Otvorimo prostor. Poslusajmo sta imaju da kazu i sta imamo da "procitamo" iz njihovog proslog delanja.

noagendashow

pre 9 godina

"Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije"

Znači niko od postojećih političara ne upada u ovu grupu....

Higija

pre 9 godina

Taj talas promena je već u Srbiji, ali taj talas promena niste vi pokrenuli, nego sadašnji remijer Aleksandar Vučić. Građani su 15 godina čekali na taj promena koje ste obećavali od 2000 godina, ali nisu ih dočekali jesr ste nas ojadili vašoj nesposobnosti. Srbija je na pravom putu ekonomskog napretka i razvoju.

Pametnjaković

pre 9 godina

Na facama naših političara se vidi izraz pohlepe, a ono što govore samo to potvrđuje. Njima je jedino cilj da se domognu vlasti, da se nakradu na legalan način (da da, u Srbiji su zakoni pisani da im dozvole da presipaju sredstva iz budžeta sebi), pozapošljavaju svoje, ništa ne urade, puno pričaju da zbune već poprilično ograničen narod, i onda okrive nekog drugog pred sledeće izbore. To je Srbija i ništa više od toga. Samo revolucija, lepo ja pričam već godinama.

cutura

pre 9 godina

DS-a treba da prestane s kritikom vlasti, ako tako nastave, izgubiti i sadasnjih 6 % podrske.Naravno, jedna od bitnijih stvari jeste da trenutna vlada radi na ozdravljenju Srbije za ciju tesku bolest je upravo kriva Demokratska stranka cijim funkcionerima su licni interesi, bili i jesu, ispred drzavnih.Da su na vreme sproveli blaze ekonomske mere iliti reforme danas ne bi imali smanjenje plata u javnom sektoru, ne bi imali stednju itd.Trosili su vise nego sto su zaradjivali ali nazalost o tome nije niko imao da vodi racuna.

1436

pre 9 godina

Za svo ovo zlo sto nas je snaslo, najveci krivci su Seselj pa Tadic. Seselj, sto je te ljude drzavo u stranci 18 godina, a Tadic sto nije dozvolio Demokratama da glasaju da se vrate mandati SRS-u. Da su se vratili mandati, ne bi se sada narod patio i mucio. Radite sad sta god hocete a nama narodu neka je Bog u pomoci. Ko prezivi ovu strahotu i glad, pricace.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

promene u srbiji mogu biti moguce jedino ako svi vi politicari od 1990 do danas nestanete sa politicke scene,i ovu zemlju povedu napred neki novi,koji nisu umesani u razne malverzacije i prevare i koji nisu na platnom spisku evropske unije,amerike i raznih tajkuna,a dokle god se ti novi ne pojave,nama je isto da li je na vlasti sns,ds,sps... obicnom narodu u srbiji nece biti bolje!!!

elita

pre 9 godina

Iako lično nisam za program nastrojen više levičarskI, čini mi se da će jedino on imati šansu da nas oslobodi demagoško-populistički nastrojenih diletanata na vlasti.

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

Darija

pre 9 godina

"Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju"
Takve kataklizmatičen promene se ne mogu više ponoviti. Ostaće samo pusti snovi.

cikaMiki

pre 9 godina

Vi ste svoje rekli. Ni ovi nemaju vise sta da kazu. Dosta je vise bivsih i sadasnjih politicarcica ! Ima li neko da nesto korisno uradi za drzavu i narod!?

Petronius Arbiter

pre 9 godina

Kakav je političar Borko Stefanović govori i njegova izjava da nikada ne bi razgovarao sa Vučićem. Takav iracionalan stav nije dobar ni u stonom tenisu, a ne u relanom životu, posebno u politici. Ostalo, o dugovima, katastrofama, ambisima ... nema veze sa istinom. Pamtimo svi mi ko nas je istinski zadužio, naduvao plate i penzije i čiji se krediti i kamate moraju plaćati sadašnjim kreditima i ko je zaista popunio do beskraja budžetske ustanove sa svojim (DS) kadrovima.

dadula

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic danas ima za sve resenje i svako resenje je poprilicno za njega jednostavno.Samo se postavlja pitanje a sta je taj Stefanovic zajedno sa njegovim partijskim kolegama radio 12 godina na vlasti u Srbiji?Sve sto on danas nabraja za tih 12 godina nisu ni 10% realizovali, sto znaci da samo zamlacuje i omnanjuje narod preko medija.

Raca

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

colloneo

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine. I sad se postavlja pitanje o čemu Stefanović priča: o promenama u društvu, u DS-u, o dogovoru sa Vučićem ili o nepodržavanju njegove politike? Šta je čovek u opšte ispričao? Zna li on za šta se zalaže, pošto iz svega rečenog vidim da ni on sam nije načisto sa sobom?

Wannabe

pre 9 godina

Bravo Borko, glavu gore! Nisi ti deo DS koji nas je doveo do ruba i imas pravo da govoris o promenama. Oni koji su nas srozali su izasli iz DS pa nek se njima obracaju.

Prvoslav Prsa Trpkovic

pre 9 godina

Politicari cekaju deceniju i vise da dosanjaju taj san, pa ti si bio u tvom stvarnom snu do 2012.god. Da nije malo nerealno?

Ko o cemu oni o postenju

pre 9 godina

Beograd -- Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije, naglasio je potpredsednik Demokratske stranke Borko Stefanović.

Nema sta da se doda. Receno kako treba. Problem je samo u shvatanju "ciste biografije". Za nase politicare to je izgleda da nisi trenutno u zatvoru. Pre i posle se ne racuna, isto kao ni kupovine pasnjaka po Beogradu, Bus Plusevi, tramvaji i vozovi koji "ne pasu" i ostrali poslovni poduhvati. O obecanjima ne vredi ni govoriti.

marko, nis

pre 9 godina

@Pajo
Oni i jesu mnoge od tih stvari radili dok su bili na vlasti - borili se protiv nekog neoliberalnog kapitalizma, koji u Srbiji ne postoji. Zato su im i rezultati bili takvi kakvi su bili - stotine hiljada zaposlenih u drzavnim preduzecima i propast privatnog sektora.

Alisa u zemlji cuda

pre 9 godina

E moje pospane demokrate da nije mozda doslo vreme da se probudite iz snova koje sanjate. Vi ste bre kao neka Alisa u zemlji cuda pa sve nekako nesnadjeni i cekate neke promene. Pa desile su se te promene gospodo pre dve godine. Da li je malo vasih 12 godina unistavanja ove zemlje pa ima jos nesto sto bi ste promenili. Zemlji koja vas ima neprijatelji i nisu potrebni

mare90

pre 9 godina

Srbija je htela promene i izabrala je stranku koja je donela iste te promene. Prema tpome, stvarno mi nije jasno o kakvim promenema govori Stefanović.

vidan

pre 9 godina

Talas promena je definitivno u Srbiji nastupio, samo demokrate iz svog političkog slepila to ne uočavaju. Građani su demokratama definitivno uskratili poverenje, pri čemu ovoj stranci predstoji grćevita borba za cenzus

Mihajlo00

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto demokrate jos uvek zive u carstvu snova i zasto oni misli da su oni ti koji imaju ciste biografije i neki novi program. Oni su politicka partija koja ima jedini san da predje cenzus

verni čitalac portala B 92

pre 9 godina

Gospodine Stefanoviću nema potrebe da sada sanjate, trebalo je da ranije mislite o tome. Imali ste vlast 12 godina, što za to vreme niste ostvarili svoje snove. Umesto da sada ponudite neku novu ideju za bolju Srbiju, Vi se samo bavite kritikama i optužbama na račun aktuelne vlasti. Razmislite malo o tome.

kinda

pre 9 godina

sto to nije sanjao 2000 godine i umesto ako se ne slaze sa sadasnjim rukovodstvom ds neka osnuje svoju partiju pa na crtu pa dokle stigne neka se upusti u trku.

Mirce

pre 9 godina

Sada se sve svodi na senke i snove. Izgubili ste poverenje gradjana Srbije, a volja gradjana je za mene najvaznija u jednom demokratskom drustvu.

mesec

pre 9 godina

Mnogo ozbiljnije moraćeš Borko da radiš da bi došlo do toga, a pored toga uopšte nije sigurno u ovom momentu ko je zaista lider opozicije.

Ћезо рца

pre 9 godina

Жао ми је, али ви сте своју прилику олако прокоцкали. Промене јесу неопходне, али не са вама. Ви само наставите да сањате своје снове.

Vera

pre 9 godina

Pa da ti budes na celu komisije koja ce ceniti cistotu biografije!
Cista je tvoja biografija ali vrlo umereno....
Moj dobri Borko i po malo posteni, vrlo malo.....

Kantar

pre 9 godina

Novi program, a isti ljudi? Ne ide to bas tako Borko druze. Sve sto uradite ostane za vama urezano u istoriju Srbije, novi program ne moze ponistiti ono sto ste radili.

beba

pre 9 godina

Mislim da bi Stefanović trebao prvo da insisitira na talasu promena u svojoj političkoj organizaciji, koja nije uspela da se iznutra reformiše i postaje isuviše zavisna od političke samovolje aktuelnog lidera

Rem

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic treba da sanja! Da sanja trenutak kada ce se promeniti misljenje DS - a da je bitan u Srbiji i da ima neki uticaj, u odluku da se povuce sa politicke scene Srbije zajedno sa svojim ponosnim clanovima!

Miki

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??

Martina

pre 9 godina

Aktuelna vlast radi na oporavku Srbije za cije tesko stanje je odgovorna DS, cijim funkcionerima su bili prioritetni licni interesi, a ne drzavni. Izjava Borka Stefanovica da sanja talas promena u Srbiji je paradoksalna, naime, DS je o promenama u zemlji trebalo da vodi racuna dok je bila na vlasti, a sada svi ispastamo zbog posledica njihove neodgovorne politike.

Sanjar

pre 9 godina

San je ono što se želi, a život je buđenje. Pre nego što vas život razbudi, bolje se razbudite sami, jer to što sanjate je nerealno.

Јачи смо од блокаде!

pre 9 godina

Драги Борко, докле год се ДС налази на истој идеолошкој страни као СНС ( пут у ЕУ и НАТО, подршка ММФ), бићете на ивици цензуса. Све остало је небитно.

kiwwi

pre 9 godina

Sanjaj Stefanovicu,i Srbija je sanjala dok ste vi bili na vlasti!Sanjali smo bolji zivot koji ste nam obecavali a onda kad smo se probudili shvatili smo da ce za ispravljanje vasih brljotina trebati godine.

Rumenka

pre 9 godina

Dugo će Borko sanjati taj san jer će građani ponovo glasati za naprednjake ako reforme donesu rezultat a sve ukazuje da će tako i biti.

joca

pre 9 godina

Sanjaj ti kako cete preskociti cenzus jer sve sto ste radili i sto radite sada nije valjalo i ne valja. Narod je rekao svoje i ostacete dugo senka...

Milosavljevic

pre 9 godina

Borko, to što ste vi znali pokazali ste i ne ponovilo se. Umesto da cutite i ne podsecate narod svojim glasom i pojavom kakve ste pljacke sprovodili vi opet glasno protiv svega. Da Vucic u sred dana kaze da je dan vi bi ste skocili i vikali u glas: kakav dan, noc je! Hvala dragom Bogu da ne znate bolje jer ovako necete imati sansu da ikada vise odlucijete o sudbini ove zemlje i naroda. Sanjajte vi samo da će narod prestati da se seća grešaka DS-a, to su pusti snovi.

albicija

pre 9 godina

Sanjali smo i stradali,vreme je da se promenimo i da krupnim koracima gazimo ka nasem konacnom cilju-EU,porodici modernih i razvijenih zemalja.

Ivona

pre 9 godina

On kaze da su potrebni ljudi sa "cistom biografijom". Najmanje ti smes to da komentarises. Znamo svi kakva je vasa biografija. Zato ste tu gde ste, a narod je prepoznao na izborima ko je sposoban i spreman da vodi uspesno ovu drzavu.

marina

pre 9 godina

Dosta smo i mi sanjali i mastali o boljoj buducnosti, dok ste bili na vlasti. Izgubili ste poverenje gradjana, nema mesta za vas.

ljubica

pre 9 godina

To sto Stefanovic sanja ostace samo snovi. Pa gde ces crni Stefanovicu da nadjes u DS nove ljude i to ljude sa cistim biografijama.

Jeca

pre 9 godina

Stefanovicu mozes samo da sanjas! Imali ste i vise nego dovoljno vremena da pokazete Srbiji kakvi ste. Zar zaista mislite da postoji neko ko bi ponovo glasao za vas??