Nedelja, 08.03.2015.

18:10

Petrović: Protiv Vlade smo jer...

Mi smo protiv Vlade zato što Vlada nema jasan razvojni ekonomski plan, rekao je u Vestima TV B92 Dušan Petrović, predsednik stranke Zajedno za Srbiju.

Izvor: B92

Petroviæ: Protiv Vlade smo jer... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

monvoc

pre 9 godina

Ideje gospodina Petrovica su veoma sazete i ograniceneza razliku premijera Vucica koji ima toliko siroka shvatanja i deluje u svim pravcima sa veoma vidljivim rezultatima.

pimpek

pre 9 godina

cim je vlada uspesna odmah nailazi na zavidne ljude koji upucuju kritike jer nemaju ideje da budu bolji, vlada je toliko vredna i radna da krupnim korakom koraca u smeru napredovanja

dustan

pre 9 godina

posle neuspesne vladavine Petrovicu samo ostaje da kritikuje aktuelnu vladukoja ima veoma zapazene rezultate i svima je to jasno, samo trosi reci i vreme svojim besmislenim izlaganjem u javnosti

radex

pre 9 godina

razvojni plan gospodina Petrovica koji je vec bio na vlasti je svimajasan jer je Srbija stojala godinama ucaurena za razliku od ove vlade koja je Srbiju preporodila i konacno krenula zdravim i uspesnim putem u svim segmentima

kwale

pre 9 godina

mozda gospodin ima neku zamerku ali celom gradjanstvu je jasno da za ove dve ipo godine Srbija nikada vise nije napredovala u svakom pogledu za razliku od prethodnih u kojima je i on bio prisutan koje su nas cak i unazadjivale

cupkoc

pre 9 godina

posao opozicije je da kritikuje vlast ali realnost je da ni jedna vlada nije vise uradila od sadasnje. jednom recju prodrmala je Srbiju i konacno stavila na zdravu osnivu koja ide napred

Djokica

pre 9 godina

Kako je to interesantno slusati Petrovica kako za nekog kaze da nema ekonoski plan a svi znamo kako smo prosli sa njihovim ekonomskim planom dok su bili na vlasti.

Mitar

pre 9 godina

Ti si protiv vlade zato sto ti je to u licnom a i interesu stranke inace ako pogledamo realno stanje ne postoji ama bas ni jedna zamerka na rad aktuelne vlade.

LANA S

pre 9 godina

Kako toliko znanje Petrović, nije upotrebio dok je bio na ministarskim pozicijama, sada je samo još jedan iz bivše vlasti, koji ne može da se pomiri sa činjenicom, da nikoga više i ne zanima njegovo mišljenje, kao ni njegove ideje?!

vlaja.rs

pre 9 godina

Opoziciono delovanje je sasvim legitimno i pozeljno. Opozicija u Srbiji luta bez jasne vizije i pitanje je da li je ova i ovakva opozicija ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

Srpkinja

pre 9 godina

Zajedno za Srbiju ima jasan razvojni ekonomski plan! To bih ja nazvala vicem dana. A to da ste parlamentarna opozicija,teoretski tacno a u praksi obicna kombi stranka kao i Nova stranka i ostale frakcije ds.sve u svemu,nista vredno paznje.

Sneza

pre 9 godina

To govoris u parlamentu dve godine?! Cekaj bre pa ti si bio u vlasi 15 godina kako to da njima nisi govorio taj genijalni ekonomski plan.

Slavica

pre 9 godina

Pa kad imate plan sto ga niste realizovali kroz 15 godisnju vladavinu nego ste nas sa tim vasim tkz ekonomskim planom doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju.

ivana85

pre 9 godina

Aktuelna vlada funkcionise i radi svoj posao i za predhodnu godinu je dosta toga prepravljano,sto su predhodne vlasti pokvarile

Mihailo

pre 9 godina

Baš me zanima na osnovu čega je Petrović zaključio da vlada nema jasan ekonomski plan. Činjenice govore da ova vlada uspešno sprovodi teške ekonomske reforme. To potvrđuje veliki broj stranih stručnjaka i zvaničnika kao i odobreni aranžman sa MMF-om. Da li ovaj čovek zaista veruje u ono što govori.

zid-ćutanja

pre 9 godina

To govorim u Parlamentu dve i po godine. Nailazim na zid ćutanja i mi nemamo razvoj.
Ako mene sećanje dobro služi ti si prijatelju moj u skupštini od 2003 god.pa si bio i ministar pravde,pa ministar poljoprivrede itd.Pa što onda nisi to govorio predpostavljam da u to vreme nisi mogao da naiđeš na zid ćutanja,jer koliko znam bio si i šef odborničke grupe.

daki

pre 9 godina

Premijer je jos na samom formiranju nove vlade Srbije jasno stavio do znanja svima da ima jasan dugogodisnji plan za razvoj ekonomije nase zemlje i istog se uz male korekcije i dan danas pridrzava.Rezultati su vidljivi na brojkama a kroz par godina bice osetni i kod svakog gradjanina pojedinacno.

ignjatije

pre 9 godina

Petrović je protiv vlade zato što ga Vučić ne zove u vladu, a kada bi ga kojim slučajem Vučić pozvao u vladu, potrčao bi Petrović u vladu koliko ga vetar nosi, i onda bi mu sve bilo potaman.

omčikus

pre 9 godina

Sve to o čemu pričate Petroviću,je prazno slovo na papiru.Imali ste dovoljno vremena da ostvarite te planove,a niste!Kad budete došli na vlast,u šta sumnjam,onda sprovedite svoje planove.

umagama

pre 9 godina

"Mi taj plan imamo i o tome govorim svih ovih dana", kazao je Petrović.Pa zašto taj plan nije aktiviran u vreme vašeg ministrovanja?Samo nam to objasnite Petroviću.

farisej

pre 9 godina

Ako se nudite Vučiću sa tim "planom za preporod Srbije",zakasnili ste Petroviću,jer da je taj plan valjao vi bi ste ga onomad primenili i Srbija bi bila mnogo bolja...probajte kod Pajtića,njemu fali "stručni kadar" takvog profila.

KING

pre 9 godina

Petrovic je kao i njegova Vlada imao priliku da pokaze sta zna i ume , ali nazalost oni su pokazali kako samo znaju da pljackaju , zaduzuju , da se bogate , tako da mu je bolje da cuti.

Urke

pre 9 godina

A kada bi bio pozvan u istu tu Vladu otrcao bi bez ikakvog razmisljanja, jer prosto obozava vlast kako bi opet bio u lovu u mutnom.

Fiker

pre 9 godina

Koliko gradjani veruju u vas razvojni ekonomski plan ili bilo sta drugo jasno su pokazali na izborima, gledali smo vase razvojne planove godinama koje su drzavu dovele do ruba egzistencije, tako da bilo sta drugo je suvisno reci.

Helena

pre 9 godina

Imovina gospodina Petrovica,njegovo vlasnistvo u nekretninama i suvlasnistvo u firmama, kao i gotovom novcu i parama u sefovima i na raznim racunima u inostranstvu, procenjuje se na oko 650 miliona dolara. Za jednog advokata koji je razrok i koji muca neverovatno ozbiljan uspeh je postigao!!!

Dajana

pre 9 godina

Dusan Petrovic je u politiku usao kao vrlo siromasan covek.Ali se ulaskom u politiku povezao sa Bojanom Pajticem,i nih dvojica su svoj biznis zapoceli tako sto su bili na usluzi Darku Saricu, kome se trenutno sudi za nelegalni sverc narkotika.Petrovicu ne odgovara ekonomski plan Vlade Srbije jer mu je ortak u zatvoru i nema vise ko da pere novac zaradjen prodajom narkotika.

Vuk

pre 9 godina

Petrovic je preko svojih stranackih kolega, uspeo da otme mnoga privatna preduzeca, da postane njihov suvlasnik i da od biznismena uzme reket. Za sve one koji nisu upuceni celo Podrinje i Srem su pod njegovom kontrolom. Obracun drzave sa privrednim kriminalom smeta Petrovicu i svima onima koji su licnu imovinu stekli na nezakonit nacin.

MLADI - KOSANOVIC

pre 9 godina

Vrlo cudna je pojava kod nasih politicara dok su na vlasti nemaju viziju, cim vlast izgube odmah im se nadje put i vizija kako drzavu da izvuku iz krize. Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih, a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu. Ovo sto cine prema sadasnjoj vladi je samo ljubomora i nista vise, tako i Dusan Petrovic kao ministar poljoprivrde niko mu nije smetao da sve svoje ideje pretoci da nasem seljaku bude bolje, sada ovo sto radi je samo demagogija i nista vise od toga.

Kolos

pre 9 godina

Dotični su se iskazali sa svojim programima u prošlih 12 godina kada su nas doveli do prosjačkoga štapa , vreme je da puste ljude da rade svoj posao.

Mira

pre 9 godina

Opozicija je uvek protiv vlade, do onog trenutka dok joj se ne ponudi da bude njen deo. Umerena kritika je poželjan manir, naročito pred rekonstrukciju. Ko razume, shvatiće.

Malecka

pre 9 godina

Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih,a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu.

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

Ja sam gospodine Petrovicu 1000% protiv ove vlade a protiv sam i vas jer ste kao glavni kadrovik DS dovodili ljude koji su unistavali ovu zemlju - da ne pocnem sa imenima, znate i vi i Tadic jako dobro o kome je rec - zato ste i izgubili izbore!!!

Mašinac

pre 9 godina

Naravno da je Dušan protiv vlade kad ovi ne daju da se krade od naroda, kao što su navikli da podignu kredite koje nikad ne vraćaju, već mora narod!

Mary

pre 9 godina

Vlada Srbije ima ekonomski program koji ce da omoguci privredni rast,a Petrovic i njegova stranka nikada nisu imali sta da ponude Srbiji. Koliko znam i on je bio na vlasti, pa nista nije ucinio. Samo je pridoneo ekonomskom unistavanju Srbije u vreme dok je DS bio na vlasti.

Godzila

pre 9 godina

Pre nego sto upute bilo koju kritiku trebalo bi da objasne gradjanima u kakvom su stanju ostavili drzavu posle 15 godina vlasti.

Danka

pre 9 godina

Ekonomski plan i program ove vlade su podrzale i podrzavaju sve medjunarodne ekonomske organizacije kao i najbogatije clanice EU.

Ugljesa

pre 9 godina

Oni koji kritikuju rad aktuelne vlade prvo bi trebalo da pogledaju u proslost i vide kako su oni unistili drzavu pa onda da pogledaju sadasnjost i vide kako polako pocinjemo da izlazimo iz velike ekonomske krize u koju su nas oni uvukli svojim neznanjem.

Dexter

pre 9 godina

Videli smo njihov razvojni plan kada su bili na vlasti. Izneverili su poverenje građana, a ne prestaju sa lažinim obećanjima ni sada kada su opozicija. Da imaju malo morala, povukli bi se iz javnog života.

Gornjak

pre 9 godina

Neko i da vam poveruje da imate bolji ekonomski plano vlade... Ali od tog plana nema ni naslov, kamoli jos nesto vise sto gradjani ne znaju i sto nisu vec videli i osetili na svojoj kozi za vreme vase vlasti!

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Baš me zanima kakav to ekonomski plan ima Petrović. Evidentno je da i on kritikuje Vladu bez osnova, ali dobro. Smatram da Vlada ima jasan plan i da se prvi rezultati već vide. Od opozicije je ovakva izjava potpuno očekivana.

dado90

pre 9 godina

Nisam bas siguran da ova vlade nema ekonomski plan za ovu zemlju i bas naprotiv mislim da je taj plan izricit i vrlo jasam.Lepo je slusati gospodina petrovica o idejama i planovima ali ako se nevaram taj isti Petrovic je do skora bio ministar za poljoprivredu pa sto bar jedan deo tih ideja nije realizovao?Mozda mu je bilo malo 12 godina na vlasti...

Marker

pre 9 godina

Petrović je potiv vlade, predsednika, protiv šaljive vlade u senci, ma protiv svih jer je izuzet iz svega zbog svog ugleda, jer više niko ne želi da se kompromituje sa njim!

Marker

pre 9 godina

Petrović je potiv vlade, predsednika, protiv šaljive vlade u senci, ma protiv svih jer je izuzet iz svega zbog svog ugleda, jer više niko ne želi da se kompromituje sa njim!

dado90

pre 9 godina

Nisam bas siguran da ova vlade nema ekonomski plan za ovu zemlju i bas naprotiv mislim da je taj plan izricit i vrlo jasam.Lepo je slusati gospodina petrovica o idejama i planovima ali ako se nevaram taj isti Petrovic je do skora bio ministar za poljoprivredu pa sto bar jedan deo tih ideja nije realizovao?Mozda mu je bilo malo 12 godina na vlasti...

Gornjak

pre 9 godina

Neko i da vam poveruje da imate bolji ekonomski plano vlade... Ali od tog plana nema ni naslov, kamoli jos nesto vise sto gradjani ne znaju i sto nisu vec videli i osetili na svojoj kozi za vreme vase vlasti!

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Baš me zanima kakav to ekonomski plan ima Petrović. Evidentno je da i on kritikuje Vladu bez osnova, ali dobro. Smatram da Vlada ima jasan plan i da se prvi rezultati već vide. Od opozicije je ovakva izjava potpuno očekivana.

Malecka

pre 9 godina

Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih,a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu.

MLADI - KOSANOVIC

pre 9 godina

Vrlo cudna je pojava kod nasih politicara dok su na vlasti nemaju viziju, cim vlast izgube odmah im se nadje put i vizija kako drzavu da izvuku iz krize. Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih, a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu. Ovo sto cine prema sadasnjoj vladi je samo ljubomora i nista vise, tako i Dusan Petrovic kao ministar poljoprivrde niko mu nije smetao da sve svoje ideje pretoci da nasem seljaku bude bolje, sada ovo sto radi je samo demagogija i nista vise od toga.

Mary

pre 9 godina

Vlada Srbije ima ekonomski program koji ce da omoguci privredni rast,a Petrovic i njegova stranka nikada nisu imali sta da ponude Srbiji. Koliko znam i on je bio na vlasti, pa nista nije ucinio. Samo je pridoneo ekonomskom unistavanju Srbije u vreme dok je DS bio na vlasti.

Vuk

pre 9 godina

Petrovic je preko svojih stranackih kolega, uspeo da otme mnoga privatna preduzeca, da postane njihov suvlasnik i da od biznismena uzme reket. Za sve one koji nisu upuceni celo Podrinje i Srem su pod njegovom kontrolom. Obracun drzave sa privrednim kriminalom smeta Petrovicu i svima onima koji su licnu imovinu stekli na nezakonit nacin.

Helena

pre 9 godina

Imovina gospodina Petrovica,njegovo vlasnistvo u nekretninama i suvlasnistvo u firmama, kao i gotovom novcu i parama u sefovima i na raznim racunima u inostranstvu, procenjuje se na oko 650 miliona dolara. Za jednog advokata koji je razrok i koji muca neverovatno ozbiljan uspeh je postigao!!!

radex

pre 9 godina

razvojni plan gospodina Petrovica koji je vec bio na vlasti je svimajasan jer je Srbija stojala godinama ucaurena za razliku od ove vlade koja je Srbiju preporodila i konacno krenula zdravim i uspesnim putem u svim segmentima

Dexter

pre 9 godina

Videli smo njihov razvojni plan kada su bili na vlasti. Izneverili su poverenje građana, a ne prestaju sa lažinim obećanjima ni sada kada su opozicija. Da imaju malo morala, povukli bi se iz javnog života.

Danka

pre 9 godina

Ekonomski plan i program ove vlade su podrzale i podrzavaju sve medjunarodne ekonomske organizacije kao i najbogatije clanice EU.

Godzila

pre 9 godina

Pre nego sto upute bilo koju kritiku trebalo bi da objasne gradjanima u kakvom su stanju ostavili drzavu posle 15 godina vlasti.

Ugljesa

pre 9 godina

Oni koji kritikuju rad aktuelne vlade prvo bi trebalo da pogledaju u proslost i vide kako su oni unistili drzavu pa onda da pogledaju sadasnjost i vide kako polako pocinjemo da izlazimo iz velike ekonomske krize u koju su nas oni uvukli svojim neznanjem.

Mašinac

pre 9 godina

Naravno da je Dušan protiv vlade kad ovi ne daju da se krade od naroda, kao što su navikli da podignu kredite koje nikad ne vraćaju, već mora narod!

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

Ja sam gospodine Petrovicu 1000% protiv ove vlade a protiv sam i vas jer ste kao glavni kadrovik DS dovodili ljude koji su unistavali ovu zemlju - da ne pocnem sa imenima, znate i vi i Tadic jako dobro o kome je rec - zato ste i izgubili izbore!!!

Kolos

pre 9 godina

Dotični su se iskazali sa svojim programima u prošlih 12 godina kada su nas doveli do prosjačkoga štapa , vreme je da puste ljude da rade svoj posao.

Mira

pre 9 godina

Opozicija je uvek protiv vlade, do onog trenutka dok joj se ne ponudi da bude njen deo. Umerena kritika je poželjan manir, naročito pred rekonstrukciju. Ko razume, shvatiće.

Urke

pre 9 godina

A kada bi bio pozvan u istu tu Vladu otrcao bi bez ikakvog razmisljanja, jer prosto obozava vlast kako bi opet bio u lovu u mutnom.

KING

pre 9 godina

Petrovic je kao i njegova Vlada imao priliku da pokaze sta zna i ume , ali nazalost oni su pokazali kako samo znaju da pljackaju , zaduzuju , da se bogate , tako da mu je bolje da cuti.

omčikus

pre 9 godina

Sve to o čemu pričate Petroviću,je prazno slovo na papiru.Imali ste dovoljno vremena da ostvarite te planove,a niste!Kad budete došli na vlast,u šta sumnjam,onda sprovedite svoje planove.

farisej

pre 9 godina

Ako se nudite Vučiću sa tim "planom za preporod Srbije",zakasnili ste Petroviću,jer da je taj plan valjao vi bi ste ga onomad primenili i Srbija bi bila mnogo bolja...probajte kod Pajtića,njemu fali "stručni kadar" takvog profila.

ignjatije

pre 9 godina

Petrović je protiv vlade zato što ga Vučić ne zove u vladu, a kada bi ga kojim slučajem Vučić pozvao u vladu, potrčao bi Petrović u vladu koliko ga vetar nosi, i onda bi mu sve bilo potaman.

kwale

pre 9 godina

mozda gospodin ima neku zamerku ali celom gradjanstvu je jasno da za ove dve ipo godine Srbija nikada vise nije napredovala u svakom pogledu za razliku od prethodnih u kojima je i on bio prisutan koje su nas cak i unazadjivale

Dajana

pre 9 godina

Dusan Petrovic je u politiku usao kao vrlo siromasan covek.Ali se ulaskom u politiku povezao sa Bojanom Pajticem,i nih dvojica su svoj biznis zapoceli tako sto su bili na usluzi Darku Saricu, kome se trenutno sudi za nelegalni sverc narkotika.Petrovicu ne odgovara ekonomski plan Vlade Srbije jer mu je ortak u zatvoru i nema vise ko da pere novac zaradjen prodajom narkotika.

Fiker

pre 9 godina

Koliko gradjani veruju u vas razvojni ekonomski plan ili bilo sta drugo jasno su pokazali na izborima, gledali smo vase razvojne planove godinama koje su drzavu dovele do ruba egzistencije, tako da bilo sta drugo je suvisno reci.

umagama

pre 9 godina

"Mi taj plan imamo i o tome govorim svih ovih dana", kazao je Petrović.Pa zašto taj plan nije aktiviran u vreme vašeg ministrovanja?Samo nam to objasnite Petroviću.

daki

pre 9 godina

Premijer je jos na samom formiranju nove vlade Srbije jasno stavio do znanja svima da ima jasan dugogodisnji plan za razvoj ekonomije nase zemlje i istog se uz male korekcije i dan danas pridrzava.Rezultati su vidljivi na brojkama a kroz par godina bice osetni i kod svakog gradjanina pojedinacno.

zid-ćutanja

pre 9 godina

To govorim u Parlamentu dve i po godine. Nailazim na zid ćutanja i mi nemamo razvoj.
Ako mene sećanje dobro služi ti si prijatelju moj u skupštini od 2003 god.pa si bio i ministar pravde,pa ministar poljoprivrede itd.Pa što onda nisi to govorio predpostavljam da u to vreme nisi mogao da naiđeš na zid ćutanja,jer koliko znam bio si i šef odborničke grupe.

Mihailo

pre 9 godina

Baš me zanima na osnovu čega je Petrović zaključio da vlada nema jasan ekonomski plan. Činjenice govore da ova vlada uspešno sprovodi teške ekonomske reforme. To potvrđuje veliki broj stranih stručnjaka i zvaničnika kao i odobreni aranžman sa MMF-om. Da li ovaj čovek zaista veruje u ono što govori.

ivana85

pre 9 godina

Aktuelna vlada funkcionise i radi svoj posao i za predhodnu godinu je dosta toga prepravljano,sto su predhodne vlasti pokvarile

LANA S

pre 9 godina

Kako toliko znanje Petrović, nije upotrebio dok je bio na ministarskim pozicijama, sada je samo još jedan iz bivše vlasti, koji ne može da se pomiri sa činjenicom, da nikoga više i ne zanima njegovo mišljenje, kao ni njegove ideje?!

Srpkinja

pre 9 godina

Zajedno za Srbiju ima jasan razvojni ekonomski plan! To bih ja nazvala vicem dana. A to da ste parlamentarna opozicija,teoretski tacno a u praksi obicna kombi stranka kao i Nova stranka i ostale frakcije ds.sve u svemu,nista vredno paznje.

Mitar

pre 9 godina

Ti si protiv vlade zato sto ti je to u licnom a i interesu stranke inace ako pogledamo realno stanje ne postoji ama bas ni jedna zamerka na rad aktuelne vlade.

Sneza

pre 9 godina

To govoris u parlamentu dve godine?! Cekaj bre pa ti si bio u vlasi 15 godina kako to da njima nisi govorio taj genijalni ekonomski plan.

Slavica

pre 9 godina

Pa kad imate plan sto ga niste realizovali kroz 15 godisnju vladavinu nego ste nas sa tim vasim tkz ekonomskim planom doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju.

vlaja.rs

pre 9 godina

Opoziciono delovanje je sasvim legitimno i pozeljno. Opozicija u Srbiji luta bez jasne vizije i pitanje je da li je ova i ovakva opozicija ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

Djokica

pre 9 godina

Kako je to interesantno slusati Petrovica kako za nekog kaze da nema ekonoski plan a svi znamo kako smo prosli sa njihovim ekonomskim planom dok su bili na vlasti.

cupkoc

pre 9 godina

posao opozicije je da kritikuje vlast ali realnost je da ni jedna vlada nije vise uradila od sadasnje. jednom recju prodrmala je Srbiju i konacno stavila na zdravu osnivu koja ide napred

pimpek

pre 9 godina

cim je vlada uspesna odmah nailazi na zavidne ljude koji upucuju kritike jer nemaju ideje da budu bolji, vlada je toliko vredna i radna da krupnim korakom koraca u smeru napredovanja

monvoc

pre 9 godina

Ideje gospodina Petrovica su veoma sazete i ograniceneza razliku premijera Vucica koji ima toliko siroka shvatanja i deluje u svim pravcima sa veoma vidljivim rezultatima.

dustan

pre 9 godina

posle neuspesne vladavine Petrovicu samo ostaje da kritikuje aktuelnu vladukoja ima veoma zapazene rezultate i svima je to jasno, samo trosi reci i vreme svojim besmislenim izlaganjem u javnosti

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Baš me zanima kakav to ekonomski plan ima Petrović. Evidentno je da i on kritikuje Vladu bez osnova, ali dobro. Smatram da Vlada ima jasan plan i da se prvi rezultati već vide. Od opozicije je ovakva izjava potpuno očekivana.

dado90

pre 9 godina

Nisam bas siguran da ova vlade nema ekonomski plan za ovu zemlju i bas naprotiv mislim da je taj plan izricit i vrlo jasam.Lepo je slusati gospodina petrovica o idejama i planovima ali ako se nevaram taj isti Petrovic je do skora bio ministar za poljoprivredu pa sto bar jedan deo tih ideja nije realizovao?Mozda mu je bilo malo 12 godina na vlasti...

Marker

pre 9 godina

Petrović je potiv vlade, predsednika, protiv šaljive vlade u senci, ma protiv svih jer je izuzet iz svega zbog svog ugleda, jer više niko ne želi da se kompromituje sa njim!

Gornjak

pre 9 godina

Neko i da vam poveruje da imate bolji ekonomski plano vlade... Ali od tog plana nema ni naslov, kamoli jos nesto vise sto gradjani ne znaju i sto nisu vec videli i osetili na svojoj kozi za vreme vase vlasti!

Dexter

pre 9 godina

Videli smo njihov razvojni plan kada su bili na vlasti. Izneverili su poverenje građana, a ne prestaju sa lažinim obećanjima ni sada kada su opozicija. Da imaju malo morala, povukli bi se iz javnog života.

Mary

pre 9 godina

Vlada Srbije ima ekonomski program koji ce da omoguci privredni rast,a Petrovic i njegova stranka nikada nisu imali sta da ponude Srbiji. Koliko znam i on je bio na vlasti, pa nista nije ucinio. Samo je pridoneo ekonomskom unistavanju Srbije u vreme dok je DS bio na vlasti.

Malecka

pre 9 godina

Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih,a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu.

Godzila

pre 9 godina

Pre nego sto upute bilo koju kritiku trebalo bi da objasne gradjanima u kakvom su stanju ostavili drzavu posle 15 godina vlasti.

Ugljesa

pre 9 godina

Oni koji kritikuju rad aktuelne vlade prvo bi trebalo da pogledaju u proslost i vide kako su oni unistili drzavu pa onda da pogledaju sadasnjost i vide kako polako pocinjemo da izlazimo iz velike ekonomske krize u koju su nas oni uvukli svojim neznanjem.

Mašinac

pre 9 godina

Naravno da je Dušan protiv vlade kad ovi ne daju da se krade od naroda, kao što su navikli da podignu kredite koje nikad ne vraćaju, već mora narod!

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

Ja sam gospodine Petrovicu 1000% protiv ove vlade a protiv sam i vas jer ste kao glavni kadrovik DS dovodili ljude koji su unistavali ovu zemlju - da ne pocnem sa imenima, znate i vi i Tadic jako dobro o kome je rec - zato ste i izgubili izbore!!!

Kolos

pre 9 godina

Dotični su se iskazali sa svojim programima u prošlih 12 godina kada su nas doveli do prosjačkoga štapa , vreme je da puste ljude da rade svoj posao.

Mira

pre 9 godina

Opozicija je uvek protiv vlade, do onog trenutka dok joj se ne ponudi da bude njen deo. Umerena kritika je poželjan manir, naročito pred rekonstrukciju. Ko razume, shvatiće.

MLADI - KOSANOVIC

pre 9 godina

Vrlo cudna je pojava kod nasih politicara dok su na vlasti nemaju viziju, cim vlast izgube odmah im se nadje put i vizija kako drzavu da izvuku iz krize. Boze kako svi misle da bi umeli i znali bolje od drugih, a dok su pojedini imali priliku da to svoje znanje primene nisu se pokazali u najboljem svetlu. Ovo sto cine prema sadasnjoj vladi je samo ljubomora i nista vise, tako i Dusan Petrovic kao ministar poljoprivrde niko mu nije smetao da sve svoje ideje pretoci da nasem seljaku bude bolje, sada ovo sto radi je samo demagogija i nista vise od toga.

Dajana

pre 9 godina

Dusan Petrovic je u politiku usao kao vrlo siromasan covek.Ali se ulaskom u politiku povezao sa Bojanom Pajticem,i nih dvojica su svoj biznis zapoceli tako sto su bili na usluzi Darku Saricu, kome se trenutno sudi za nelegalni sverc narkotika.Petrovicu ne odgovara ekonomski plan Vlade Srbije jer mu je ortak u zatvoru i nema vise ko da pere novac zaradjen prodajom narkotika.

Vuk

pre 9 godina

Petrovic je preko svojih stranackih kolega, uspeo da otme mnoga privatna preduzeca, da postane njihov suvlasnik i da od biznismena uzme reket. Za sve one koji nisu upuceni celo Podrinje i Srem su pod njegovom kontrolom. Obracun drzave sa privrednim kriminalom smeta Petrovicu i svima onima koji su licnu imovinu stekli na nezakonit nacin.

Helena

pre 9 godina

Imovina gospodina Petrovica,njegovo vlasnistvo u nekretninama i suvlasnistvo u firmama, kao i gotovom novcu i parama u sefovima i na raznim racunima u inostranstvu, procenjuje se na oko 650 miliona dolara. Za jednog advokata koji je razrok i koji muca neverovatno ozbiljan uspeh je postigao!!!

Danka

pre 9 godina

Ekonomski plan i program ove vlade su podrzale i podrzavaju sve medjunarodne ekonomske organizacije kao i najbogatije clanice EU.

Fiker

pre 9 godina

Koliko gradjani veruju u vas razvojni ekonomski plan ili bilo sta drugo jasno su pokazali na izborima, gledali smo vase razvojne planove godinama koje su drzavu dovele do ruba egzistencije, tako da bilo sta drugo je suvisno reci.

Urke

pre 9 godina

A kada bi bio pozvan u istu tu Vladu otrcao bi bez ikakvog razmisljanja, jer prosto obozava vlast kako bi opet bio u lovu u mutnom.

KING

pre 9 godina

Petrovic je kao i njegova Vlada imao priliku da pokaze sta zna i ume , ali nazalost oni su pokazali kako samo znaju da pljackaju , zaduzuju , da se bogate , tako da mu je bolje da cuti.

umagama

pre 9 godina

"Mi taj plan imamo i o tome govorim svih ovih dana", kazao je Petrović.Pa zašto taj plan nije aktiviran u vreme vašeg ministrovanja?Samo nam to objasnite Petroviću.

omčikus

pre 9 godina

Sve to o čemu pričate Petroviću,je prazno slovo na papiru.Imali ste dovoljno vremena da ostvarite te planove,a niste!Kad budete došli na vlast,u šta sumnjam,onda sprovedite svoje planove.

farisej

pre 9 godina

Ako se nudite Vučiću sa tim "planom za preporod Srbije",zakasnili ste Petroviću,jer da je taj plan valjao vi bi ste ga onomad primenili i Srbija bi bila mnogo bolja...probajte kod Pajtića,njemu fali "stručni kadar" takvog profila.

ignjatije

pre 9 godina

Petrović je protiv vlade zato što ga Vučić ne zove u vladu, a kada bi ga kojim slučajem Vučić pozvao u vladu, potrčao bi Petrović u vladu koliko ga vetar nosi, i onda bi mu sve bilo potaman.

daki

pre 9 godina

Premijer je jos na samom formiranju nove vlade Srbije jasno stavio do znanja svima da ima jasan dugogodisnji plan za razvoj ekonomije nase zemlje i istog se uz male korekcije i dan danas pridrzava.Rezultati su vidljivi na brojkama a kroz par godina bice osetni i kod svakog gradjanina pojedinacno.

zid-ćutanja

pre 9 godina

To govorim u Parlamentu dve i po godine. Nailazim na zid ćutanja i mi nemamo razvoj.
Ako mene sećanje dobro služi ti si prijatelju moj u skupštini od 2003 god.pa si bio i ministar pravde,pa ministar poljoprivrede itd.Pa što onda nisi to govorio predpostavljam da u to vreme nisi mogao da naiđeš na zid ćutanja,jer koliko znam bio si i šef odborničke grupe.

Mihailo

pre 9 godina

Baš me zanima na osnovu čega je Petrović zaključio da vlada nema jasan ekonomski plan. Činjenice govore da ova vlada uspešno sprovodi teške ekonomske reforme. To potvrđuje veliki broj stranih stručnjaka i zvaničnika kao i odobreni aranžman sa MMF-om. Da li ovaj čovek zaista veruje u ono što govori.

ivana85

pre 9 godina

Aktuelna vlada funkcionise i radi svoj posao i za predhodnu godinu je dosta toga prepravljano,sto su predhodne vlasti pokvarile

LANA S

pre 9 godina

Kako toliko znanje Petrović, nije upotrebio dok je bio na ministarskim pozicijama, sada je samo još jedan iz bivše vlasti, koji ne može da se pomiri sa činjenicom, da nikoga više i ne zanima njegovo mišljenje, kao ni njegove ideje?!

Srpkinja

pre 9 godina

Zajedno za Srbiju ima jasan razvojni ekonomski plan! To bih ja nazvala vicem dana. A to da ste parlamentarna opozicija,teoretski tacno a u praksi obicna kombi stranka kao i Nova stranka i ostale frakcije ds.sve u svemu,nista vredno paznje.

Mitar

pre 9 godina

Ti si protiv vlade zato sto ti je to u licnom a i interesu stranke inace ako pogledamo realno stanje ne postoji ama bas ni jedna zamerka na rad aktuelne vlade.

Sneza

pre 9 godina

To govoris u parlamentu dve godine?! Cekaj bre pa ti si bio u vlasi 15 godina kako to da njima nisi govorio taj genijalni ekonomski plan.

Slavica

pre 9 godina

Pa kad imate plan sto ga niste realizovali kroz 15 godisnju vladavinu nego ste nas sa tim vasim tkz ekonomskim planom doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju.

vlaja.rs

pre 9 godina

Opoziciono delovanje je sasvim legitimno i pozeljno. Opozicija u Srbiji luta bez jasne vizije i pitanje je da li je ova i ovakva opozicija ozbiljna alternativa ovoj vlasti.

Djokica

pre 9 godina

Kako je to interesantno slusati Petrovica kako za nekog kaze da nema ekonoski plan a svi znamo kako smo prosli sa njihovim ekonomskim planom dok su bili na vlasti.

cupkoc

pre 9 godina

posao opozicije je da kritikuje vlast ali realnost je da ni jedna vlada nije vise uradila od sadasnje. jednom recju prodrmala je Srbiju i konacno stavila na zdravu osnivu koja ide napred

pimpek

pre 9 godina

cim je vlada uspesna odmah nailazi na zavidne ljude koji upucuju kritike jer nemaju ideje da budu bolji, vlada je toliko vredna i radna da krupnim korakom koraca u smeru napredovanja

monvoc

pre 9 godina

Ideje gospodina Petrovica su veoma sazete i ograniceneza razliku premijera Vucica koji ima toliko siroka shvatanja i deluje u svim pravcima sa veoma vidljivim rezultatima.

radex

pre 9 godina

razvojni plan gospodina Petrovica koji je vec bio na vlasti je svimajasan jer je Srbija stojala godinama ucaurena za razliku od ove vlade koja je Srbiju preporodila i konacno krenula zdravim i uspesnim putem u svim segmentima

dustan

pre 9 godina

posle neuspesne vladavine Petrovicu samo ostaje da kritikuje aktuelnu vladukoja ima veoma zapazene rezultate i svima je to jasno, samo trosi reci i vreme svojim besmislenim izlaganjem u javnosti

kwale

pre 9 godina

mozda gospodin ima neku zamerku ali celom gradjanstvu je jasno da za ove dve ipo godine Srbija nikada vise nije napredovala u svakom pogledu za razliku od prethodnih u kojima je i on bio prisutan koje su nas cak i unazadjivale