Petak, 06.03.2015.

08:45

Mur junak, Vestbruk tragičar sa 43p

Prethodne noći u NBA ligi odigrana su dva meča, Čikago je pobedio Oklahoma Siti Tander 108:105, dok je Portland savladao Dalas – 94:75.

Izvor:

Mur junak, Vestbruk tragièar sa 43p IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 9 godina

Rekoh već ovde - Vestbruk je basketaš. Jako, jako dobar basketaš. Ali nije košarkaš.

Ako to ne promeni, ostaće cirkuska atrakcija.

Ako shvati košarku i zaista poveruje da na terenu ima još nekog osim njega, može da bude neverovatan igrač.

Ali, čisto sumnjam. Siledžija koji se afirmiše kao siledžija nikada ne može da shvati da sila ima sasvim ograničene mogućnosti.

stefan

pre 9 godina

Rasel Vestbruk je brutalan kosarkas, ali je pri tom sebican. Mozete vi reci da on ima 8 asistencija u proseku, ali on dodaje samo kad ne moze da sutne - ne razigrava ekipu nego sebe.
Oklahoma je ocajno poslozena ekipa - osim Durenta i Vestbruka nema nijednog kvalitetnog igraca. Vejters je prosek, Kanter izgubljen.

Damir

pre 9 godina

(дурантула окц, 6. mart 2015 11:19)

Ovdje konkretno nema,govorim da općenito njih dvojica previše šutiraju,često sile loptu,a da im suigraču stoje sami kao duhovi. Uzalud njihova kvaliteta i fizičke predispozicije,kad igraju za svoju statistiku,a ne za tim,i nema im neizgledne situacije za koš. Da imaju malo više rezona,osobit pWestbrook,i da su više timski orijentirani - vjerovatno bi imali dosad titulu ili dvije...

paspalj chandler

pre 9 godina

Ne znam tacan podatak ali Russ ima nekoliko vezanih utakmica sa 30+ suteva,prosle godine je Durant imao onu monstruoznu seriju u kojoj je jednom uzeo preko 30 suteva,Thunder je tad pobedjivao dok se sad muci.
Westbrook ima lep prosek asistencija ali ako gledate utakmicu videcete da jako retko dodaje i da ga protivnicke odbrane udvajaju bez nekog prevelikog straha jer znaju da ce probati da zavrsi sam.
Naravno Brooks ziheras sa svojim petorkama ne pomaze,ja razumem da drzis igraca u petorci zbog odbrane ali nema Rosea,nema Butlera,sta je sinoc beskorisni Roberson trazio 22 minuta na parketu?Zaustavljao opasnog Snella?Ako je cuvao Dunleavyja nije se proslavio,takodje ne znam koja je funkcija Singlera.Pelikani disu za vrat i bice cupavo ako se Durant ne vrati brzo.
Dallas se muci,Rondo nije igrac koji moze mnogo bez lopte,nije suter,sa druge strane Dirk i Ellis takodje moraju da imaju loptu da bi izgradili sebi poziciju za poene,ne znam da li ce uspeti da nadju resenje,trenutno ga nemaju.

hawkeye

pre 9 godina

Napisao sam i na početku sezone da je Čikago največi favorit za titulu ne samo na istoku,tim popunjen na svim pozicijama,odlično vođen vrhunskim trenerom ali nažalost pribojavao sam se scenaria sa Rouzom a bez Batlera još teže,ali ako se pomenuti duo vrati u natjecateljski ritam pre doigravanja ima da i Klivlend i Atlanta udare u zid.

bulls nation

pre 9 godina

@srb
prekinuo je niz od 14 uzastopnih i time stao na samo jedan double-double od MJ-a. Ali je lider u ukupnom broju istih i mislim da ima 38 ili 39 ove sezone.
Bulls-i su sjajno sklopljen tim i raduje me sto se sve vise rezervisti isticu. Jeste da su dobili minute nakon povreda glavnih igraca, ali oni svaki minut koriste fantasticno.
Pravi primer je Mirotic koji vec 3 utakmicu daje 20+ nakon povrede Gibsona.
Mnogo je potencijala u ovim momcima, ali sam vec pominjao da Tibodo ne voli u ruki sezoni da ih favorizuje i zbog toga imamo Jimmy Batlera koji je bljesnuo prosle i ove godine, Tony Snela ove godine...
Boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka :-)
Go Bulls

krafna

pre 9 godina

Mislim da nije do Vestbruka nego do trenera koji mu dopušta toliku slobodu. Smešno mi je bilo da gledam OKC pre zadnjeg trejda, kada niko nije smeo da šutne osim Vestbruka ili Durenta. Kakvu bi zver od njega napravili Popović, Lajonel Holins, Budenholzer ili Tibodo... Samo mu treba trener koji će ga malo pripitomiti.

Marko17

pre 9 godina

Da li se meni čini ili Bulls-i dobijaju timove kao što su GSW,OKC,DAL i ostale s vrha,a gube u tako nekim utakmicama protiv recimo Orlanda?

Dacha

pre 9 godina

Ja tvrdim da 80% bekova u nba da uzmu 30 i kusur suteva da bi imali isti broj poena kao i takozvani mvp Vestbrook, covek igra sve na silu i nista dobro ne donosi ekipi u celini jer dzabe njegovih 40 i nesto poena kad izgubis 3 od 5 zadnjih utakmica, pritom jedna od te dve pobede je bila protiv mrtve Philadelphia - e i to jedva na produzetke. Cekam da se vrati Durent pa da vidim kako ce sve to onda da izgleda jer su opasno dobre
trejdove odradili, konacno su dobili kvalitetnog igraca pod kosem (Kantera) ali uopste ga ne koriste i ako ovako nastave nece ni da udju u play off!

дурантула окц

pre 9 godina

@damir kakve veze ima durant sa ovim? Videli smo prošle sezone koliko OKC igra bolje samo sa njim nego samo sa vestbrukom

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

Ajd ne lupetaj, majke ti!!! GARANTUJEŠ!!! Za šta možeš da garantuješ??? Prvo granice će biti 20,5 ili 21,5 na Gasola a i Mirotić će biti veća!!! A drugo, u kojoj si kladionici našao Mirotića u ponudi???

stefan

pre 9 godina

Portland ima neko prokletstvo. Moguce da su ga pokupili 1984. na draftu kad su izabrali povredjenog Sema Buvija pre Dzordana. Ili je to prokletstvo nastalo zbog ruznog odnosa prema Drazenu Petrovicu kad je Adelman bio trener. Od tada, uzas i haos.
Brendon Roj. Greg Oden. Vesli Metjuz.
Zek Rendolf je pre 10 godina morao da pobegne da bi postao allstar.
Nesto ima u Portlandu.
Sad su doveli Aflala da pojaca ekipu, a izgubili Metjuza.

Damir

pre 9 godina

Da li je moguće...Sjetio se on da ne mora uvijek šutirat preko buketa igrača,te da njemu i Durantu ustvari nije zabranjeno dodat...

hshs

pre 9 godina

Kako iko moze da razmatra da Vestbruk bude MVP sa mininum 27-28 suteva po mecu i 40% za dva poena i 30% za tri poena. To su skandalozni procenti i za Evroligu, a kamoli za NBA...

milosh-nish

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

u kojoj kladionici igras,mocart je krajnje tuzan sto se igraca tice a max bet nije imao mirotica u ponudi

дурантула окц

pre 9 godina

Sad vidite kolika je razlika izmedju KD i RW. Prosle godine su oko 2 meseca igrali bez RW i bili drugi, malo iza sas, a bez KD se jedva održavaju u plej ofu. Vestbruk jedino može da bude MVP ako Oklahoma stigne portland, a šanse za to su porasle otkad se metjuz povredio, a ni oldridz nije skroz zdrav

Fox

pre 9 godina

Oklahoma je izgubila dobijenu utakmicu! Ceo mec su vodili do 2 sekunde do kraja kada je Mirotic pogodio trojku. Wesbruku fali mirnoca u finisu, da sagleda celokupnu situaciju na terenu i nadje najbolje resenje a ne da samo razmislja kako ce u takvoj situaciji sutnuti po svaku cenu i da samo treba da pronadje najbolju poziciju. To mu fali mnogo u igri kada je tesno! A sa ovom trakom na glavi i maskom lici na nindza kornjacu iz crtaca :D

xxx

pre 9 godina

"Samo sam se trudio da izgradim dobru poziciju za šut. Trebao sam da dodam loptu Seržu. To je bila moja loša odluka. On je bio otvoren i trebalo je da ga proigram", rekao je Vestbruk.

bar da si jednom priznao gresku...

palop

pre 9 godina

Mur i Mirotic pokidali. Svaka cast i treneru i ekipi sto su ukazali poverenje Muru kad mu je krenulo. Velika je stvar da jedan takav igrac, sa margine, dobije sansu za odlucujuci sut. Nadam se da ce sada dobiti vecu minutazu, makar dok ima povredjenih.

Vestbruk je opet bio sjajan dok nije na kraju poceo da sili, onako nerezonski kao pre. Drago mi je da je prepoznao i priznao da je trebao dodati Ibaki, mozda zapravo i nauci za sledeci put.

Korlic

pre 9 godina

Steta sto nije igrao Derrick Rose. Gledali bismo duel dva najbolja plejmejkera NBA lige, ali svakako je bila fantasticna utakmica. Vredelo je ostati budan. Pozz

chibulls

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!

COYG

pre 9 godina

Vestbruk je u sjajnoj formi, pogotovo u poslednjih 5 meceva gde ima oko 40 poena, ali za mene on ne moze da bude MVP. Jer on je u ovim mecevima uzimao u proseku bar 32 suta po mecu sto je divljacki.Jeste dominantan, ali u ovih 5 meceva njegova ekipa je izgubila 3. Mora da se podredi ekipi, previse misli na sebe.Samo iznosim svoje misljenje i ja kazem da je Dzejms za mene mvp ukoliko odrzi ovu formu i dovede Kavse do drugog mesta na istoku. Jer on kosarku shvata kao igru 5 na 5, ima ga na svakoj poziciji i uvek se podredi ekipi koja bez njega ove sezone ima skor 2-9, a sa njim 37-15.

JeRemija

pre 9 godina

Ako se čika Durent ne vrati u narednih nedelju-dve, Oklahoma će imati ozbiljan problem da obezbedi i to 8.mesto pred plej of, jer im trenutno Pelikansi zaostaju samo jednu pobedu! San Antonio trenutno ima 5 poraza manje od OKC, tako da je sedmo nedostižno obzirom da do kraja ima samo 20 mečeva, odnosno 40 dana...Kada se Obrva povredio izgledalo je kao da će Nju Orleans lagano ispasti iz trke za plej of, ali izgleda da nije baš tako. Sledeće mečeve OKC igra protiv Toronta i Klipersa i očekujem tu 2 nova poraza, osim ako Durent ne zaigra. U poslednja 4 meča Rasel šutira 35 puta po meču, ali na taj način se ne dolazi do pobeda (izgubili su 3 od 4 utakmice)

petarczv

pre 9 godina

Wedbrook mvp??! U svim utakmicama u kojim on daje 30+ p oklahoma gubi... A mvp bi trebao da pomaze svom timu da pobedjuje...isto kao pre neko vece kad je lebron da 40 hustonu ali je clevlend izgubio zbog njega...

s

pre 9 godina

Odgledao jutros na fullgamereplay obe tekme. Drago mi je da sve veci broj ljudi prati, ali uprkos ovde raspravama o MVP - ju, Lebronu, Kobiju, MJ, da li je bilo bolje 90 ih itd, da li iko ko prati NBA moze da kaze da ovo nije najzanimljivije sportsko takmicenje ubeljivo i da ovo nije jedna od najuzbudljivjih sezona ikada, bar do sada.

xxx

pre 9 godina

"Samo sam se trudio da izgradim dobru poziciju za šut. Trebao sam da dodam loptu Seržu. To je bila moja loša odluka. On je bio otvoren i trebalo je da ga proigram", rekao je Vestbruk.

bar da si jednom priznao gresku...

COYG

pre 9 godina

Vestbruk je u sjajnoj formi, pogotovo u poslednjih 5 meceva gde ima oko 40 poena, ali za mene on ne moze da bude MVP. Jer on je u ovim mecevima uzimao u proseku bar 32 suta po mecu sto je divljacki.Jeste dominantan, ali u ovih 5 meceva njegova ekipa je izgubila 3. Mora da se podredi ekipi, previse misli na sebe.Samo iznosim svoje misljenje i ja kazem da je Dzejms za mene mvp ukoliko odrzi ovu formu i dovede Kavse do drugog mesta na istoku. Jer on kosarku shvata kao igru 5 na 5, ima ga na svakoj poziciji i uvek se podredi ekipi koja bez njega ove sezone ima skor 2-9, a sa njim 37-15.

s

pre 9 godina

Odgledao jutros na fullgamereplay obe tekme. Drago mi je da sve veci broj ljudi prati, ali uprkos ovde raspravama o MVP - ju, Lebronu, Kobiju, MJ, da li je bilo bolje 90 ih itd, da li iko ko prati NBA moze da kaze da ovo nije najzanimljivije sportsko takmicenje ubeljivo i da ovo nije jedna od najuzbudljivjih sezona ikada, bar do sada.

Fox

pre 9 godina

Oklahoma je izgubila dobijenu utakmicu! Ceo mec su vodili do 2 sekunde do kraja kada je Mirotic pogodio trojku. Wesbruku fali mirnoca u finisu, da sagleda celokupnu situaciju na terenu i nadje najbolje resenje a ne da samo razmislja kako ce u takvoj situaciji sutnuti po svaku cenu i da samo treba da pronadje najbolju poziciju. To mu fali mnogo u igri kada je tesno! A sa ovom trakom na glavi i maskom lici na nindza kornjacu iz crtaca :D

palop

pre 9 godina

Mur i Mirotic pokidali. Svaka cast i treneru i ekipi sto su ukazali poverenje Muru kad mu je krenulo. Velika je stvar da jedan takav igrac, sa margine, dobije sansu za odlucujuci sut. Nadam se da ce sada dobiti vecu minutazu, makar dok ima povredjenih.

Vestbruk je opet bio sjajan dok nije na kraju poceo da sili, onako nerezonski kao pre. Drago mi je da je prepoznao i priznao da je trebao dodati Ibaki, mozda zapravo i nauci za sledeci put.

JeRemija

pre 9 godina

Ako se čika Durent ne vrati u narednih nedelju-dve, Oklahoma će imati ozbiljan problem da obezbedi i to 8.mesto pred plej of, jer im trenutno Pelikansi zaostaju samo jednu pobedu! San Antonio trenutno ima 5 poraza manje od OKC, tako da je sedmo nedostižno obzirom da do kraja ima samo 20 mečeva, odnosno 40 dana...Kada se Obrva povredio izgledalo je kao da će Nju Orleans lagano ispasti iz trke za plej of, ali izgleda da nije baš tako. Sledeće mečeve OKC igra protiv Toronta i Klipersa i očekujem tu 2 nova poraza, osim ako Durent ne zaigra. U poslednja 4 meča Rasel šutira 35 puta po meču, ali na taj način se ne dolazi do pobeda (izgubili su 3 od 4 utakmice)

chibulls

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!

Dacha

pre 9 godina

Ja tvrdim da 80% bekova u nba da uzmu 30 i kusur suteva da bi imali isti broj poena kao i takozvani mvp Vestbrook, covek igra sve na silu i nista dobro ne donosi ekipi u celini jer dzabe njegovih 40 i nesto poena kad izgubis 3 od 5 zadnjih utakmica, pritom jedna od te dve pobede je bila protiv mrtve Philadelphia - e i to jedva na produzetke. Cekam da se vrati Durent pa da vidim kako ce sve to onda da izgleda jer su opasno dobre
trejdove odradili, konacno su dobili kvalitetnog igraca pod kosem (Kantera) ali uopste ga ne koriste i ako ovako nastave nece ni da udju u play off!

Damir

pre 9 godina

Da li je moguće...Sjetio se on da ne mora uvijek šutirat preko buketa igrača,te da njemu i Durantu ustvari nije zabranjeno dodat...

Marko17

pre 9 godina

Da li se meni čini ili Bulls-i dobijaju timove kao što su GSW,OKC,DAL i ostale s vrha,a gube u tako nekim utakmicama protiv recimo Orlanda?

stefan

pre 9 godina

Portland ima neko prokletstvo. Moguce da su ga pokupili 1984. na draftu kad su izabrali povredjenog Sema Buvija pre Dzordana. Ili je to prokletstvo nastalo zbog ruznog odnosa prema Drazenu Petrovicu kad je Adelman bio trener. Od tada, uzas i haos.
Brendon Roj. Greg Oden. Vesli Metjuz.
Zek Rendolf je pre 10 godina morao da pobegne da bi postao allstar.
Nesto ima u Portlandu.
Sad su doveli Aflala da pojaca ekipu, a izgubili Metjuza.

hshs

pre 9 godina

Kako iko moze da razmatra da Vestbruk bude MVP sa mininum 27-28 suteva po mecu i 40% za dva poena i 30% za tri poena. To su skandalozni procenti i za Evroligu, a kamoli za NBA...

Korlic

pre 9 godina

Steta sto nije igrao Derrick Rose. Gledali bismo duel dva najbolja plejmejkera NBA lige, ali svakako je bila fantasticna utakmica. Vredelo je ostati budan. Pozz

petarczv

pre 9 godina

Wedbrook mvp??! U svim utakmicama u kojim on daje 30+ p oklahoma gubi... A mvp bi trebao da pomaze svom timu da pobedjuje...isto kao pre neko vece kad je lebron da 40 hustonu ali je clevlend izgubio zbog njega...

milosh-nish

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

u kojoj kladionici igras,mocart je krajnje tuzan sto se igraca tice a max bet nije imao mirotica u ponudi

paspalj chandler

pre 9 godina

Ne znam tacan podatak ali Russ ima nekoliko vezanih utakmica sa 30+ suteva,prosle godine je Durant imao onu monstruoznu seriju u kojoj je jednom uzeo preko 30 suteva,Thunder je tad pobedjivao dok se sad muci.
Westbrook ima lep prosek asistencija ali ako gledate utakmicu videcete da jako retko dodaje i da ga protivnicke odbrane udvajaju bez nekog prevelikog straha jer znaju da ce probati da zavrsi sam.
Naravno Brooks ziheras sa svojim petorkama ne pomaze,ja razumem da drzis igraca u petorci zbog odbrane ali nema Rosea,nema Butlera,sta je sinoc beskorisni Roberson trazio 22 minuta na parketu?Zaustavljao opasnog Snella?Ako je cuvao Dunleavyja nije se proslavio,takodje ne znam koja je funkcija Singlera.Pelikani disu za vrat i bice cupavo ako se Durant ne vrati brzo.
Dallas se muci,Rondo nije igrac koji moze mnogo bez lopte,nije suter,sa druge strane Dirk i Ellis takodje moraju da imaju loptu da bi izgradili sebi poziciju za poene,ne znam da li ce uspeti da nadju resenje,trenutno ga nemaju.

дурантула окц

pre 9 godina

Sad vidite kolika je razlika izmedju KD i RW. Prosle godine su oko 2 meseca igrali bez RW i bili drugi, malo iza sas, a bez KD se jedva održavaju u plej ofu. Vestbruk jedino može da bude MVP ako Oklahoma stigne portland, a šanse za to su porasle otkad se metjuz povredio, a ni oldridz nije skroz zdrav

krafna

pre 9 godina

Mislim da nije do Vestbruka nego do trenera koji mu dopušta toliku slobodu. Smešno mi je bilo da gledam OKC pre zadnjeg trejda, kada niko nije smeo da šutne osim Vestbruka ili Durenta. Kakvu bi zver od njega napravili Popović, Lajonel Holins, Budenholzer ili Tibodo... Samo mu treba trener koji će ga malo pripitomiti.

bulls nation

pre 9 godina

@srb
prekinuo je niz od 14 uzastopnih i time stao na samo jedan double-double od MJ-a. Ali je lider u ukupnom broju istih i mislim da ima 38 ili 39 ove sezone.
Bulls-i su sjajno sklopljen tim i raduje me sto se sve vise rezervisti isticu. Jeste da su dobili minute nakon povreda glavnih igraca, ali oni svaki minut koriste fantasticno.
Pravi primer je Mirotic koji vec 3 utakmicu daje 20+ nakon povrede Gibsona.
Mnogo je potencijala u ovim momcima, ali sam vec pominjao da Tibodo ne voli u ruki sezoni da ih favorizuje i zbog toga imamo Jimmy Batlera koji je bljesnuo prosle i ove godine, Tony Snela ove godine...
Boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka :-)
Go Bulls

дурантула окц

pre 9 godina

@damir kakve veze ima durant sa ovim? Videli smo prošle sezone koliko OKC igra bolje samo sa njim nego samo sa vestbrukom

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

Ajd ne lupetaj, majke ti!!! GARANTUJEŠ!!! Za šta možeš da garantuješ??? Prvo granice će biti 20,5 ili 21,5 na Gasola a i Mirotić će biti veća!!! A drugo, u kojoj si kladionici našao Mirotića u ponudi???

Damir

pre 9 godina

(дурантула окц, 6. mart 2015 11:19)

Ovdje konkretno nema,govorim da općenito njih dvojica previše šutiraju,često sile loptu,a da im suigraču stoje sami kao duhovi. Uzalud njihova kvaliteta i fizičke predispozicije,kad igraju za svoju statistiku,a ne za tim,i nema im neizgledne situacije za koš. Da imaju malo više rezona,osobit pWestbrook,i da su više timski orijentirani - vjerovatno bi imali dosad titulu ili dvije...

Pera

pre 9 godina

Rekoh već ovde - Vestbruk je basketaš. Jako, jako dobar basketaš. Ali nije košarkaš.

Ako to ne promeni, ostaće cirkuska atrakcija.

Ako shvati košarku i zaista poveruje da na terenu ima još nekog osim njega, može da bude neverovatan igrač.

Ali, čisto sumnjam. Siledžija koji se afirmiše kao siledžija nikada ne može da shvati da sila ima sasvim ograničene mogućnosti.

stefan

pre 9 godina

Rasel Vestbruk je brutalan kosarkas, ali je pri tom sebican. Mozete vi reci da on ima 8 asistencija u proseku, ali on dodaje samo kad ne moze da sutne - ne razigrava ekipu nego sebe.
Oklahoma je ocajno poslozena ekipa - osim Durenta i Vestbruka nema nijednog kvalitetnog igraca. Vejters je prosek, Kanter izgubljen.

hawkeye

pre 9 godina

Napisao sam i na početku sezone da je Čikago največi favorit za titulu ne samo na istoku,tim popunjen na svim pozicijama,odlično vođen vrhunskim trenerom ali nažalost pribojavao sam se scenaria sa Rouzom a bez Batlera još teže,ali ako se pomenuti duo vrati u natjecateljski ritam pre doigravanja ima da i Klivlend i Atlanta udare u zid.

Korlic

pre 9 godina

Steta sto nije igrao Derrick Rose. Gledali bismo duel dva najbolja plejmejkera NBA lige, ali svakako je bila fantasticna utakmica. Vredelo je ostati budan. Pozz

petarczv

pre 9 godina

Wedbrook mvp??! U svim utakmicama u kojim on daje 30+ p oklahoma gubi... A mvp bi trebao da pomaze svom timu da pobedjuje...isto kao pre neko vece kad je lebron da 40 hustonu ali je clevlend izgubio zbog njega...

COYG

pre 9 godina

Vestbruk je u sjajnoj formi, pogotovo u poslednjih 5 meceva gde ima oko 40 poena, ali za mene on ne moze da bude MVP. Jer on je u ovim mecevima uzimao u proseku bar 32 suta po mecu sto je divljacki.Jeste dominantan, ali u ovih 5 meceva njegova ekipa je izgubila 3. Mora da se podredi ekipi, previse misli na sebe.Samo iznosim svoje misljenje i ja kazem da je Dzejms za mene mvp ukoliko odrzi ovu formu i dovede Kavse do drugog mesta na istoku. Jer on kosarku shvata kao igru 5 na 5, ima ga na svakoj poziciji i uvek se podredi ekipi koja bez njega ove sezone ima skor 2-9, a sa njim 37-15.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

Ajd ne lupetaj, majke ti!!! GARANTUJEŠ!!! Za šta možeš da garantuješ??? Prvo granice će biti 20,5 ili 21,5 na Gasola a i Mirotić će biti veća!!! A drugo, u kojoj si kladionici našao Mirotića u ponudi???

JeRemija

pre 9 godina

Ako se čika Durent ne vrati u narednih nedelju-dve, Oklahoma će imati ozbiljan problem da obezbedi i to 8.mesto pred plej of, jer im trenutno Pelikansi zaostaju samo jednu pobedu! San Antonio trenutno ima 5 poraza manje od OKC, tako da je sedmo nedostižno obzirom da do kraja ima samo 20 mečeva, odnosno 40 dana...Kada se Obrva povredio izgledalo je kao da će Nju Orleans lagano ispasti iz trke za plej of, ali izgleda da nije baš tako. Sledeće mečeve OKC igra protiv Toronta i Klipersa i očekujem tu 2 nova poraza, osim ako Durent ne zaigra. U poslednja 4 meča Rasel šutira 35 puta po meču, ali na taj način se ne dolazi do pobeda (izgubili su 3 od 4 utakmice)

chibulls

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!

Dacha

pre 9 godina

Ja tvrdim da 80% bekova u nba da uzmu 30 i kusur suteva da bi imali isti broj poena kao i takozvani mvp Vestbrook, covek igra sve na silu i nista dobro ne donosi ekipi u celini jer dzabe njegovih 40 i nesto poena kad izgubis 3 od 5 zadnjih utakmica, pritom jedna od te dve pobede je bila protiv mrtve Philadelphia - e i to jedva na produzetke. Cekam da se vrati Durent pa da vidim kako ce sve to onda da izgleda jer su opasno dobre
trejdove odradili, konacno su dobili kvalitetnog igraca pod kosem (Kantera) ali uopste ga ne koriste i ako ovako nastave nece ni da udju u play off!

дурантула окц

pre 9 godina

Sad vidite kolika je razlika izmedju KD i RW. Prosle godine su oko 2 meseca igrali bez RW i bili drugi, malo iza sas, a bez KD se jedva održavaju u plej ofu. Vestbruk jedino može da bude MVP ako Oklahoma stigne portland, a šanse za to su porasle otkad se metjuz povredio, a ni oldridz nije skroz zdrav

hawkeye

pre 9 godina

Napisao sam i na početku sezone da je Čikago največi favorit za titulu ne samo na istoku,tim popunjen na svim pozicijama,odlično vođen vrhunskim trenerom ali nažalost pribojavao sam se scenaria sa Rouzom a bez Batlera još teže,ali ako se pomenuti duo vrati u natjecateljski ritam pre doigravanja ima da i Klivlend i Atlanta udare u zid.

xxx

pre 9 godina

"Samo sam se trudio da izgradim dobru poziciju za šut. Trebao sam da dodam loptu Seržu. To je bila moja loša odluka. On je bio otvoren i trebalo je da ga proigram", rekao je Vestbruk.

bar da si jednom priznao gresku...

Fox

pre 9 godina

Oklahoma je izgubila dobijenu utakmicu! Ceo mec su vodili do 2 sekunde do kraja kada je Mirotic pogodio trojku. Wesbruku fali mirnoca u finisu, da sagleda celokupnu situaciju na terenu i nadje najbolje resenje a ne da samo razmislja kako ce u takvoj situaciji sutnuti po svaku cenu i da samo treba da pronadje najbolju poziciju. To mu fali mnogo u igri kada je tesno! A sa ovom trakom na glavi i maskom lici na nindza kornjacu iz crtaca :D

hshs

pre 9 godina

Kako iko moze da razmatra da Vestbruk bude MVP sa mininum 27-28 suteva po mecu i 40% za dva poena i 30% za tri poena. To su skandalozni procenti i za Evroligu, a kamoli za NBA...

Damir

pre 9 godina

(дурантула окц, 6. mart 2015 11:19)

Ovdje konkretno nema,govorim da općenito njih dvojica previše šutiraju,često sile loptu,a da im suigraču stoje sami kao duhovi. Uzalud njihova kvaliteta i fizičke predispozicije,kad igraju za svoju statistiku,a ne za tim,i nema im neizgledne situacije za koš. Da imaju malo više rezona,osobit pWestbrook,i da su više timski orijentirani - vjerovatno bi imali dosad titulu ili dvije...

Damir

pre 9 godina

Da li je moguće...Sjetio se on da ne mora uvijek šutirat preko buketa igrača,te da njemu i Durantu ustvari nije zabranjeno dodat...

stefan

pre 9 godina

Portland ima neko prokletstvo. Moguce da su ga pokupili 1984. na draftu kad su izabrali povredjenog Sema Buvija pre Dzordana. Ili je to prokletstvo nastalo zbog ruznog odnosa prema Drazenu Petrovicu kad je Adelman bio trener. Od tada, uzas i haos.
Brendon Roj. Greg Oden. Vesli Metjuz.
Zek Rendolf je pre 10 godina morao da pobegne da bi postao allstar.
Nesto ima u Portlandu.
Sad su doveli Aflala da pojaca ekipu, a izgubili Metjuza.

дурантула окц

pre 9 godina

@damir kakve veze ima durant sa ovim? Videli smo prošle sezone koliko OKC igra bolje samo sa njim nego samo sa vestbrukom

s

pre 9 godina

Odgledao jutros na fullgamereplay obe tekme. Drago mi je da sve veci broj ljudi prati, ali uprkos ovde raspravama o MVP - ju, Lebronu, Kobiju, MJ, da li je bilo bolje 90 ih itd, da li iko ko prati NBA moze da kaze da ovo nije najzanimljivije sportsko takmicenje ubeljivo i da ovo nije jedna od najuzbudljivjih sezona ikada, bar do sada.

stefan

pre 9 godina

Rasel Vestbruk je brutalan kosarkas, ali je pri tom sebican. Mozete vi reci da on ima 8 asistencija u proseku, ali on dodaje samo kad ne moze da sutne - ne razigrava ekipu nego sebe.
Oklahoma je ocajno poslozena ekipa - osim Durenta i Vestbruka nema nijednog kvalitetnog igraca. Vejters je prosek, Kanter izgubljen.

Pera

pre 9 godina

Rekoh već ovde - Vestbruk je basketaš. Jako, jako dobar basketaš. Ali nije košarkaš.

Ako to ne promeni, ostaće cirkuska atrakcija.

Ako shvati košarku i zaista poveruje da na terenu ima još nekog osim njega, može da bude neverovatan igrač.

Ali, čisto sumnjam. Siledžija koji se afirmiše kao siledžija nikada ne može da shvati da sila ima sasvim ograničene mogućnosti.

Marko17

pre 9 godina

Da li se meni čini ili Bulls-i dobijaju timove kao što su GSW,OKC,DAL i ostale s vrha,a gube u tako nekim utakmicama protiv recimo Orlanda?

krafna

pre 9 godina

Mislim da nije do Vestbruka nego do trenera koji mu dopušta toliku slobodu. Smešno mi je bilo da gledam OKC pre zadnjeg trejda, kada niko nije smeo da šutne osim Vestbruka ili Durenta. Kakvu bi zver od njega napravili Popović, Lajonel Holins, Budenholzer ili Tibodo... Samo mu treba trener koji će ga malo pripitomiti.

bulls nation

pre 9 godina

@srb
prekinuo je niz od 14 uzastopnih i time stao na samo jedan double-double od MJ-a. Ali je lider u ukupnom broju istih i mislim da ima 38 ili 39 ove sezone.
Bulls-i su sjajno sklopljen tim i raduje me sto se sve vise rezervisti isticu. Jeste da su dobili minute nakon povreda glavnih igraca, ali oni svaki minut koriste fantasticno.
Pravi primer je Mirotic koji vec 3 utakmicu daje 20+ nakon povrede Gibsona.
Mnogo je potencijala u ovim momcima, ali sam vec pominjao da Tibodo ne voli u ruki sezoni da ih favorizuje i zbog toga imamo Jimmy Batlera koji je bljesnuo prosle i ove godine, Tony Snela ove godine...
Boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka :-)
Go Bulls

palop

pre 9 godina

Mur i Mirotic pokidali. Svaka cast i treneru i ekipi sto su ukazali poverenje Muru kad mu je krenulo. Velika je stvar da jedan takav igrac, sa margine, dobije sansu za odlucujuci sut. Nadam se da ce sada dobiti vecu minutazu, makar dok ima povredjenih.

Vestbruk je opet bio sjajan dok nije na kraju poceo da sili, onako nerezonski kao pre. Drago mi je da je prepoznao i priznao da je trebao dodati Ibaki, mozda zapravo i nauci za sledeci put.

milosh-nish

pre 9 godina

Pau Gasol 19.5+ i Nikola Mirotić 14.5+. Zadnje dve došli, finu kintu sam uzeo. I u narednoj tekmi dolaze, garantovano. BTW Sjajna utakmica Bulsa, pored ove dvojice fantastičan je bio Mur i onaj njegov šut za pobedu. Go Bulls!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (chibulls, 6. mart 2015 09:33)

u kojoj kladionici igras,mocart je krajnje tuzan sto se igraca tice a max bet nije imao mirotica u ponudi

paspalj chandler

pre 9 godina

Ne znam tacan podatak ali Russ ima nekoliko vezanih utakmica sa 30+ suteva,prosle godine je Durant imao onu monstruoznu seriju u kojoj je jednom uzeo preko 30 suteva,Thunder je tad pobedjivao dok se sad muci.
Westbrook ima lep prosek asistencija ali ako gledate utakmicu videcete da jako retko dodaje i da ga protivnicke odbrane udvajaju bez nekog prevelikog straha jer znaju da ce probati da zavrsi sam.
Naravno Brooks ziheras sa svojim petorkama ne pomaze,ja razumem da drzis igraca u petorci zbog odbrane ali nema Rosea,nema Butlera,sta je sinoc beskorisni Roberson trazio 22 minuta na parketu?Zaustavljao opasnog Snella?Ako je cuvao Dunleavyja nije se proslavio,takodje ne znam koja je funkcija Singlera.Pelikani disu za vrat i bice cupavo ako se Durant ne vrati brzo.
Dallas se muci,Rondo nije igrac koji moze mnogo bez lopte,nije suter,sa druge strane Dirk i Ellis takodje moraju da imaju loptu da bi izgradili sebi poziciju za poene,ne znam da li ce uspeti da nadju resenje,trenutno ga nemaju.